De testgroep klikten op 'Doe Mee'

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De testgroep klikten op 'Doe Mee'"

Transcriptie

1 9 leden van hettestpanel.nl hebben voor een langere periode de Nest Learning Thermostat door Essent beschikbaar gesteld, getest. Zij beoordelen de Nest Learning Thermostat gemiddeld met een 8,1! De testgroep 1 man 9 vrouwen Leeftijd tussen de 27 en 56 jaar klikten op 'Doe Mee' 9 uitgenodigde testers unieke views op de pagina. C.V. of heteluchtverwarming Verschillende gezinssamenstellingen en leeftijden Koophuis Smartphone/tablet/computer Interesse in Mode Interesse in Design Motivatie 9 ingevulde vragenlijsten 100% responsrate Vragenlijst Deel 1 Door het extreem warme weer in de eerste weken van de testperiode zijn de testers nog niet in de gelegenheid geweest om de Nest Learning Thermostat écht te testen. Daarom hebben we de vragenlijst in twee delen verstuurd. De eerste vragenlijst gaat meer in op het design en de installatie van de thermostaat. De tweede vragenlijst zal dieper ingaan op de functionaliteit. Wat was je verwachting van de Nest Learning Thermostat voordat je deze zou gaan testen? "Mijn verwachting was dat de thermostaat nauwkeurig in het aangeven van de temperatuur zal zijn, maar dat het ook een ingewikkelde gebruiksaanwijzing zal hebben." - Nadia (34) "Een mooie design thermostaat met fijne extra functies." - Marylou (34) "Ik had niet echt verwachtingen, ik ben redelijk blanco de test in gegaan." - Lies (27) " Een thermostaat die ik middels een app kan bedienen. Ipv een vast schema, wat inhield dat als ik niet thuis was de thermostaat het zo nu en dan gewoon zou doen ook al was ik niet thuis." - Machteld (43) "Ik had niet echt een idee wat deze thermostaat allemaal zou kunnen, behalve dat ik via een app de temperatuur zou kunnen aflezen en bijstellen." Sacha (53) "Een mooie design radiator waarvan ik erg nieuwsgierig ben naar de verschillende functies." Anne (39) "Voor mij is het een groot voordeel dat ik hem met de telefoon kan bedienen." - Truus (56) "Gebruiksgemak, mooi apparaat. " - Henriette (38) "Mijn verwachting was dat het lastig te bedienen zou zijn." - Jeroen (42)

2 Hoe vaak heb je de Nest Learning Thermostat gebruikt? 2 op de 9 heeft de Nest Learning Thermostat meerdere keren per dag gebruikt. in % Hoe tevreden ben je over de installatie van de Nest Learning Thermostat? testers zijn (zeer) tevreden over de installatie van de de thermostaat. Omdat... "De installatie ging heel snel, er zijn geen extra gaten in de muur geboord en uitleg over de app vond ik erg fijn." Nadia (34) "Na een belletje werd de Nest dezelfde week nog geplaatst met een heldere uitleg. Ik heb hier alleen achteraf een kleine factuur voor gekregen wat daarna ook netjes gecrediteerd is. Ik schaar dit onder miscommunicatie en heeft mijn mening verder niet beïnvloed. " - Marylou (34) "De installatie verliep heel soepel, alles werd voor me gedaan." - Lies (27) "Wat ik jammer vond, dat er extra gaten geboort moest worden voor de plaatsing van de WiFi consol. Dit was vooraf niet aangegeven." - Jeroen (42) "De monteur heeft alles netjes gemonteerd en goede uitleg gegeven." - Truus (56) "De meneer die de installatie deed, was zeer bekwaam. Zeker omdat we de thermostaat niet meteen aan de praat kregen. " - Machteld (43) "De monteur kwam op de afgesproken tijd, liet (eveneens zoals afgesproken) een half uur van te voren weten dat hij eraan kwam. Vriendelijk, geduldig, gaf uitstekende uitleg en nam daar ook de tijd voor." - Sacha (53) "Installatie was vlot en professioneel. Installateur was erg vriendelijk en gaf goede uitleg over het product. Installateur was ook netjes op tijd wat ik zelf persoonlijk erg fijn vind. Wat mij ook opviel was dat de installateur de "troep" die was gemaakt opruimde en meenam. Erg netjes dus." - Anne (39) "De thermostaat is geïnstalleerd op vrijdagochtend. Precies volgens mijn wens. Hoewel de plaatsing goed is gebeurd vond ik de monteur erg afgeleid. Hij werd constant gebeld en nam daardoor niet echt de tijd. Weinig servicegericht. Op de plaatsing zelf geen op- of aanmerkingen. " - Henriette (38)

3 Wat vinden de huisgenoten van de Nest Learning Thermostat? Nadia (34) Lies (27) "Hip design en makkelijk in gebruik." "De test periode is natuurlijk een warme periode waarin we onze verwarming nog niet gebruiken. Maar we hebben al een aantal dagen instellingen veranderd en dingen uitgeprobeerd en hiermee een positief beeld van de nest gekregen." Machteld (43) Jeroen (42) "Mijn man vind de thermostaat mooi om te zien en handig." "Gemakkelijk te bedienen apparaat." In hoeverre ben je het eens met de volgende stellingen over de Nest Learning Thermostat? 100% testers vinden de Nest Learning Thermostat makkelijk in gebruik. is het (helemaal) eens dat de Nest Learning Thermostat een mooi design heeft. 7 van de 9 testers vinden dat de Nest Learning Thermostat een zeer uitgebreid menu heeft. testers vinden dat de app een mooi design heeft. testers vinden dat de app makkelijk in gebruik is. testers vinden dat de app genoeg mogelijkheden biedt. testers vinden dat de Nest Learning Thermostat goed op afstand te bedienen is met de app. 8,4 Het cijfer tot nu toe: vragenlijst deel 2 Hoe vaak pas jij het schema aan? Dagelijks Om de dag Minder dan wekelijks 44% Hoe vaak pas jij aan? 22% 33%

4 Eens of oneens? van de testers is het (helemaal) eens dat de thermostaat nauwkeurig is. van de testers is het (helemaal) eens dat de thermostaat het comfort in huis verhoogt. van de testers is het (helemaal) eens dat het fijn is dat de thermostaat de temperatuur onthoudt die hij/zij prettig vindt. van de testers is het (helemaal) eens dat het handig is dat de thermostaat zichzelf lager zet als je weg bent, zodat er geen energie wordt verspilt aan het verwarmen van een leeg huis. 8 van de 9 testers is het dus (helemaal) eens met deze stellingen! Omdat... licht je antwoord toe. "Ik moet in alle eerlijkheid zeggen dat ik, nu het wat kouder wordt, minder enthousiast ben over de nest. Wij zijn behoorlijk onregelmatig thuis, dus ik vind het wel prima als de Nest zichzelf uit zet, maar zeker niet als hij onverwacht gaat lopen verwarmen. Dat is heel zonde van het geld." - Lies (27) "Ik vind het ontzettend fijn dat de thermostaat de temperatuur onthoud die ik fijn vind, alleen heb ik zelf nog niet mogen ervaren dat hij dat ook daadwerkelijk doet. Misschien moet de thermostaat nog wat langer gebruikt worden." - Marylou (34) "Ik vind de thermostaat niet altijd even nauwkeurig, maar vaak wel. Verder vind ik het een hele prettige thermostaat en het verhoogt zeker het comfort in huis, door zichzelf lager te zetten bij afwezigheid (dat spaart tijd en kosten) en ook het feit dat het mijn voorkeurstemperatuur onthoudt, is een groot pluspunt." Nadia (34) "Ik vind het gemakkelijk om met een schema te werken. Dit schema is eenvoudig aan te passen. Je kunt verder op afstand met de app de temperatuur aanpassen. Bijvoorbeeld als je vergeten bent om de thermostaat lager te zetten of als je zo naar huis gaat en je wilt in een warm huis thuiskomen dan zet je de thermostaat op afstand omhoog. Fraai uiterlijk. Makkelijk in gebruik." - Henriette (38) "Echt fantastisch dat deze thermostaat onthoudt wanneer je er wel of niet bent. Helemaal top om op afstand de thermostaat te kunnen bedienen via de app. Iets later thuis? Dan snel even bijstellen en als mijn kinderen vergeten om de thermostaat lager te zetten als ze naar bed gaan kan ik dat gemakkelijk even bijsturen." - Sacha (53) "Omdat er meerdere mensen in mijn huis wonen is het niet handig dat hij de verwarming lager zet als ik er niet ben. Het zou beter zijn als je meerdere accounts aan kan maken en dat hij dan de temperatuur lager zet als niemand thuis is." - Anne (39) "Auto afwezig super, moet me er wel zelf aan herinneren om de thermostaat op te krikken voordat ik naar huis ga. En het is fijn dat de Nest gewoon via de app op de telefoon of tablet te bedienen is, vanuit de luie stoel." - Machteld (43) "Het is een fijne thermostaat met veel mogelijkheden. Vooral het verwarmingsschema is handig." - Truus (56)

5 Energie besparen door het blaadje in beeld te houden? 67% NEE 33% JA "Ik zet de thermostaat 's nachts terug in de eco stand en ook bij afwezigheid pas ik de ecostand toe." - Henriette (38) "Vooral onze kinderen zijn erop gefocust." - Jeroen (42) "Ik heb in de beginfase steeds gekeken of het blaadje in beeld bleef, zo wist ik dat ik energiezuinig bezig was." - Sacha (53) "Dit had ik nog niet ontdekt." - Lies (27) "Ik was niet bekend met deze functie, ga er meteen naar kijken. " - Marylou (34) "Ik vind het leefcomfort net zo belangrijk als de besparing. Vandaar dat ik de voorkeur (als ik thuis ben) geef aan een warm huis." - Nadia (34) "Ik snap niet wat er met deze vraag wordt bedoeld." - Anne (39) "Hou het blaadje wel in de gaten, maar als ik het koud krijg dan gaat de thermostaat wel aan. Wat wel fijn is om te zien hoelang het duurt voordat het huis op temperatuur is." - Machteld (43) "Ik stel de temperatuur in op wat voor mij aangenaam is. " - Truus (56) Wil je meer Nest apparatuur en aanbevelen? 56% van de testers zou waarschijnlijk/ zeer zeker de Nest Learning Thermostat aanbevelen aan anderen. van de testers zou (waarschijnlijk) wel uit willen breiden naar meer Nest apparatuur. dat zijn 8 van de 9 testers! Cijfer en positief/negatief De Nest Learning Thermostat krijgt gemiddeld een 8,1 7 van de 9 testers geeft een 8 of hoger!

6 Positief en verbeterpunten "Fraai uiterlijk. Gemakkelijk in bediening. Op afstand de temperatuur aanpassen. " - Henriette (38) "Gebruikersgemak." - Jeroen (42) "De energie besparingsstand, de app en ' afwezig' stand." - Sacha (53) "Dat ik hem op afstand uit kan lezen en kan bedienen." - Lies (27) "Vooral het design. Ik heb nog niet alle functies onder de knie, maar de mogelijkheden spreken me zeker aan." Marylou (24) "Het design spreekt mij aan. Het feit dat de thermostaat zichzelf uit schakelt bij mijn afwezigheid vind ik een groot pluspunt. Evenals dat hij ongeveer de tijd aangeeft wanneer het huis verwarmd zal zijn. Ook onthoudt hij mijn voorkeurs temperatuur." - Nadia (34) "Ziet er mooi uit. Je kunt makkelijk een schema invoeren. Is redelijk gemakkelijk in gebruik zonder de gebruiksaanwijzing door te moeten spitten (daar ben ik niet zo van namelijk). Je kunt hem raamloos aansluiten." - Anne (39) "Het is mooi product, design wise en qua functionaliteit. En het is fijn om de thermostaat met een app te kunnen bedienen." - Machteld (43 "Alles, ik heb geen minpunten." - Truus (56)) "Als je de temperatuur een keer handmatig aanpast onthoudt het apparaat dat in het weekschema. Dat vind ik niet zo handig omdat het vaak gaat om iets incidenteel. " - Henriette (38) "Hij is niet altijd even nauwkeurig, dat vind ik een groot minpunt." - Nadia (34) "Ik vind het zeer onprettig dat de Nest zomaar gaat verwarmen zonder dat ik de verwarming aangezet heb. Dit maakt ook dat ik een stuk minder positief ben." - Lies (27) "Meer accounts aan kunnen sluiten, zodat hij pas gaat aanpassen wanneer iedere geregistreerde uit huis is." Anne (3() "Misschien zijn er functionaliteiten waarbij de app samen gaat praten met de Hue app. En zoals de Hue app bijv. heeft uitschakelen van de lampen om 12 uur 's avonds dat de thermostaat alvast voor die tijd al uitschakelt zodat je de restwarmte gebruikt. " - Machteld (43) "Ook graag de app voor Windows phone toestellen geschikt maken." - Jeroen (42) Opmerkingen in het algemeen "Goede service ontvangen. Mijn Nest thermostaat had oplaadproblemen. Netjes een nieuwe thermostaat thuis ontvangen en een gratis monteur. Alleen hun telefoonteam kan wel wat versterking gebruiken. Om iemand te spreken te krijgen kostte mij meer als 10 minuten wachttijd. Maar dat was iets wat de persoon die ik sprak zelf ook toegaf en dat ze bezig waren hun team aan te vullen." - Henriette (38) "Ik vind het echt een heel mooi product. Goede service en installatie. Ik ben blij dat ik hem mocht testen en houden!" - Anne (39) N=9 Kieskeurig.nl testers i.s.m. hettestpanel.nl (oktober 2016) - onderdeel Sanoma

Handleiding KPN SmartLife Comfort

Handleiding KPN SmartLife Comfort Handleiding KPN SmartLife Comfort SmartLife Hallo Anna. Vroeger had je thermostaten. Nu is er Anna. Anna werkt voor jou en doet wat ze moet doen: zorgen voor een comfortabel leefklimaat. In deze handleiding

Nadere informatie

Kruidvat luiers Ouders van Nu testpanelresultaten

Kruidvat luiers Ouders van Nu testpanelresultaten Kruidvat luiers Ouders van Nu testpanelresultaten De Kruidvat luiers zijn vernieuwd en nu zachter dan ooit. Voor dit Ouders van Nu testpanel hebben we 212 ouders geselecteerd die de Kruidvat NewBorn luiers

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Meer comfort, meer controle en minder energie laat evohome zorgen voor de verwarming van uw huis. P2 Comfort en controle Comfort en controle: dat is precies wat

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Meer comfort, meer controle en minder energie de slimste manier om de woning te verwarmen. P2 Comfort en controle P3 evohome Het systeem voor slimme zoneregeling

Nadere informatie

JunkersControl CT 100. Eenvoudig. Intelligent.

JunkersControl CT 100. Eenvoudig. Intelligent. JunkersControl CT 100 Eenvoudig. Intelligent. Handset niet inbegrepen. JunkersControl CT 100 De JunkersControl CT100 is de eerste van een nieuwe generatie Junkers-regelingen. De JunkersControl is een slimme,

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Meer comfort, meer controle en minder energie de slimste manier om de woning te verwarmen. P2 Comfort en controle Comfort en controle: dat is precies wat

Nadere informatie

Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie. evohome zoneregeling en Round Connected

Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie. evohome zoneregeling en Round Connected Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie evohome zoneregeling en Round Connected P2 Comfort Meer comfort Altijd genieten van een warme woning Het Connected portfolio van Honeywell biedt

Nadere informatie

Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie. evohome zoneregeling en Round Connected

Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie. evohome zoneregeling en Round Connected Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie evohome zoneregeling en Round Connected P2 Meer comfort Altijd genieten van een warme woning Het Connected portfolio van Honeywell biedt de ultieme

Nadere informatie

Apparaten schakelen op afstand

Apparaten schakelen op afstand Offerte SLIMMER Huis Sanne Kruithoven & Peter Vlierbes Haarlem Situatie: Sanne Kruithoven en Peter Vlierbes wonen samen met hun zoon in een moderne tweeonder-een-kapwoning aan de Postelstraat 94, 1234

Nadere informatie

Aangenaam duurzaam. Informatieboekje

Aangenaam duurzaam. Informatieboekje Aangenaam duurzaam Informatieboekje Handige informatie Uw woning is aangesloten op Warmtenet Hengelo. Warmtenet Hengelo zorgt ervoor dat u het in huis aangenaam warm hebt en dat u warm water uit de kraan

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Koop nu uw cv-ketel en betaal in 2010

Koop nu uw cv-ketel en betaal in 2010 VERWARMING SANITAIR InstalCenter wenst u warme feestdagen: Koop nu uw cv-ketel en betaal in 2010 ELEKTRA KLIMAAT VAN 2095 1895 Remeha Avanta 28c combiketel; Inclusief installatie; Super compact formaat

Nadere informatie

Home CHRONOTHERM TOUCH. Zo eenvoudig kan comfort zijn!

Home CHRONOTHERM TOUCH. Zo eenvoudig kan comfort zijn! Home CHRONOTHERM TOUCH Zo eenvoudig kan comfort zijn! Honeywell Home DE FINISHING TOUCH VOOR UW WOONCOMFORT! Een modern design, eenvoudige bediening en energiezuinige werking. Dat zijn de drie kernelementen

Nadere informatie

Namens Jelle: Je kan heel goed verslagen schrijven. En je bent altijd gemotiveerd om te werken. Ga vooral zo door.

Namens Jelle: Je kan heel goed verslagen schrijven. En je bent altijd gemotiveerd om te werken. Ga vooral zo door. 360 graden feedback groep sigma 7 2.0: Feedback aan Max: Dit project ben ik een stuk zelfverzekerder ingestapt dan het vorige project. Ik weet nu veel beter wat mijn eigen kwaliteiten zijn en ook die van

Nadere informatie

Een aangename temperatuur overal in huis

Een aangename temperatuur overal in huis Een aangename temperatuur overal in huis De nieuwe digitale kamerthermostaat voor verwarmingssystemen gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt en kostenbesparend Answers for infrastructure Welkom in de comfortzone

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste thermostaat

Zo kiest u de juiste thermostaat verwarming Zo kiest u de juiste thermostaat Overzicht assortiment Overzicht specificaties Zo kiest u een thermostaat Een thermostaat regelt de temperatuur in uw woning. De thermostaat meet de temperatuur

Nadere informatie

BESCHRIJVING DEELONDERZOEK: USER TESTING. Joost van der Zanden /05/2016

BESCHRIJVING DEELONDERZOEK: USER TESTING. Joost van der Zanden /05/2016 BESCHRIJVING DEELONDERZOEK: USER TESTING Joost van der Zanden 2212130 19/05/2016 Inhoudsopgave INTRODUCTIE METHODOLOGIE RESULTATEN CONCLUSIE & AANBEVELINGEN 3 5 6 8 Introductie WAT IS FUNDYFRIEND? Fundyfriend

Nadere informatie

Richtlijnen bij het schrijven van reviews

Richtlijnen bij het schrijven van reviews Richtlijnen bij het schrijven van reviews Om je te helpen bij het testen van producten en het schrijven van de reviews, volgen hieronder de richtlijnen van BesteProduct.nl. Neem deze goed door voordat

Nadere informatie

Wilt u uw fysiotherapeut tien minuten helpen om nog beter te worden? Daar wordt u zelf ook beter van.

Wilt u uw fysiotherapeut tien minuten helpen om nog beter te worden? Daar wordt u zelf ook beter van. Wilt u uw fysiotherapeut tien minuten helpen om nog beter te worden? Daar wordt u zelf ook beter van. We willen graag weten wat u van de zorg en dienstverlening van uw fysiotherapeut vindt. Of u nu tevreden

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Creëer uw perfecte comfortzone met evohome P2 Comfort en controle Comfort en controle: dat is precies wat evohome u geeft P3 evohome Het systeem voor slimme zoneregeling Met evohome heeft u de controle.

Nadere informatie

Notitie. David de Buisonjé. Datum:

Notitie. David de Buisonjé. Datum: Betreft: Aan: Van: Kopie: Analyse Enquête n.v.t. David de Buisonjé n.v.t. Datum: 11-06-2015 Inleiding Wij van Selfcare vinden de mening van onze klanten uitermate belangrijk. Tenslotte zijn het de klanten

Nadere informatie

C R O W N S T O N E SMART HOME PAKKET

C R O W N S T O N E SMART HOME PAKKET C R O W N S T O N E SMART HOME PAKKET JOUW A ANWE ZIGHEID MA AK T HE T VERSCHIL ULTIEME LUXE ZELFS VOORDAT JE ERAAN DENKT Het Crownstone Smart Home pakket brengt ultieme luxe! De verwarming gaat automatisch

Nadere informatie

Resultaten evaluatie pilot digitaal zakelijk parkeren. Utrecht.nl/onderzoek

Resultaten evaluatie pilot digitaal zakelijk parkeren. Utrecht.nl/onderzoek Resultaten evaluatie pilot digitaal zakelijk parkeren Utrecht.nl/onderzoek Colofon Opzet uitgave Afdeling Onderzoek Gemeente Utrecht Postbus 16200 3500 CE Utrecht 030 286 1350 onderzoek@utrecht.nl in opdracht

Nadere informatie

Bespaar meer energie met uw luchtgordijn

Bespaar meer energie met uw luchtgordijn Bespaar meer energie met uw luchtgordijn Doe nu de test! Luchtgordijnen zijn een vertrouwde verschijning in winkelentrees en zorgen ervoor dat het binnenklimaat van het buitenklimaat wordt gescheiden.

Nadere informatie

Handleiding voor de Netatmo app

Handleiding voor de Netatmo app Handleiding voor de Netatmo app Inhoudstafel 1. Regelen van de temperatuur... 3 2. De verwarmingsplanning... 4 2.1 Een planning maken... 5 2.2 Verwarmingsperiodes & temperaturen... 6 2.3 Een nieuwe stand

Nadere informatie

Downloaded from Welkomgids. Leer je Slimme Thermostaat kennen _A

Downloaded from   Welkomgids. Leer je Slimme Thermostaat kennen _A Welkomgids Leer je Slimme Thermostaat kennen 102056_A STARTEN OF Doe-het-zelf-installatie Krijg online persoonlijke stap-voorstap-instructies voor jouw specifieke verwarmingssysteem Installatieservice

Nadere informatie

Weet wat je kan. Jezelf leren kennen

Weet wat je kan. Jezelf leren kennen Weet wat je kan Jezelf leren kennen Het stempel LVB Hoofdstuk 2 legt uit wat LVB is. Onderwerpen in dit hoofdstuk: Stripje: Het stempel LVB. blz 2 Het stempel LVB. blz 3 Wat is LVB? blz 4 Moeite in het

Nadere informatie

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort NIEUWE living by Danfoss radiatorthermostaten. Stap nu over voor meer gemak en comfort. Eén keer instellen zonder ingewikkeld

Nadere informatie

1.1 De nieuwe stroom kan meer: Welkom in de toekomst

1.1 De nieuwe stroom kan meer: Welkom in de toekomst 1 Introductie 2 1.1 De nieuwe stroom kan meer: Welkom in de toekomst 1.2 digitalstrom wordt steeds leuker 4 1.3 Zo ziet de toekomst eruit met digitalstrom: Handig, kleurrijk en altijd iets nieuws 1.4 Voorbeelden

Nadere informatie

Scholieren enthousiast maken voor de techniek

Scholieren enthousiast maken voor de techniek Scholieren enthousiast maken voor de techniek Woorden van deze les de behoefte het imago de servicetechnicus de installatie uitdagend communiceren de installatietechniek carrière maken het project het

Nadere informatie

Onderzoek Stemmen vanaf je 16e?

Onderzoek Stemmen vanaf je 16e? Onderzoek Stemmen vanaf je 16e? 07-06-2012 Over het onderzoek Aan dit online onderzoek, gehouden van 29 mei tot 7 juni 2012, deden 2452 jongeren mee. Hiervan zijn 520 jongeren 16 of 17 jaar. De uitslag

Nadere informatie

OPGELUCHT STAAT NETJES

OPGELUCHT STAAT NETJES OPGELUCHT STAAT NETJES Krop de boel niet op, praat het van je af! Een dobbelspel voor wie durft... OPGELUCHT STAAT NETJES Je hart luchten is fijn: je voelt je minder alleen en samen kun je op een rijtje

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Evaluatie enquête Week van het sluipverbruik

Evaluatie enquête Week van het sluipverbruik Evaluatie enquête Week van het sluipverbruik Verzendatum enquête: 5 augustus 2015 Response verzameling: 21 augustus 2015 Verzonden herinneringen: 0 Aantal verzonden enquêtes: 103 Response: 29 ik was wel

Nadere informatie

Vertrouwde vorm voor modern comfort

Vertrouwde vorm voor modern comfort Honeywell Round Het gevoel van thuis Vertrouwde vorm voor modern comfort Duurzaamheid van 1960 is klaar voor de toekomst In 2015 wordt hij 55, maar hij weet van geen ophouden als een trouwe werknemer van

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

2. Klokprogramma instellen 10 Vakantiebeveiliging van het weekprogramma...10 Zomertijd/wintertijd...11

2. Klokprogramma instellen 10 Vakantiebeveiliging van het weekprogramma...10 Zomertijd/wintertijd...11 v.120110 2 Inleiding 3 Overzicht E-thermostaat...4 Bediening...4 Vier Standen...5 Klokfunctie...5 Opladen van de batterij... 6 1. Instellingen programmeren 6 Uitleg verschillende instellingen...6 Instellingen

Nadere informatie

evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone

evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone Comfort en controle: dat is precies wat evohome u geeft Meer comfort u regelt gemakkelijk de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk. Vanuit uw luie stoel thuis

Nadere informatie

evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone

evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone Comfort en controle: dat is precies wat evohome u geeft Met evohome heeft u de controle. U regelt eenvoudig de temperatuur in uw huis en kunt tegelijkertijd

Nadere informatie

HOOFDRAPPORTAGE ONDERZOEK TEVREDENHEID CLIËNTEN. Centrum Zorg & Welzijn. Makkelijk meer weten van klanten en medewerkers

HOOFDRAPPORTAGE ONDERZOEK TEVREDENHEID CLIËNTEN. Centrum Zorg & Welzijn. Makkelijk meer weten van klanten en medewerkers HOOFDRAPPORTAGE ONDERZOEK TEVREDENHEID CLIËNTEN 2019 Centrum Zorg & Welzijn Makkelijk meer weten van klanten en medewerkers www.klantok.nl klantok CTO 2019 Centrum Zorg & Welzijn, v1 1 INHOUDSOPGAVE INLEIDING...

Nadere informatie

evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone

evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone Comfort en controle: dat is precies wat evohome u geeft Meer comfort u regelt gemakkelijk de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk. Vanuit uw luie stoel thuis

Nadere informatie

Draagt bij aan de reductie van CO2-uitstoot door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Draagt bij aan de reductie van CO2-uitstoot door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Object: Bewoners: Oppervlakte: Energiekosten: Energieverbruik: eengezinswoning 4 personen; 2 volwassenen, 2 kinderen +25 m2 15 euro per maand 7.5 kwh per jaar Draagt bij aan de reductie van CO2-uitstoot

Nadere informatie

Tips voor een goed verkoopsgesprek

Tips voor een goed verkoopsgesprek Tips voor een goed verkoopsgesprek Begroet al je klanten Iedere klant die je winkel binnenkomt moet begroet worden. 100%. En dat betekent dat wanneer je in gesprek bent met die ene klant, toch even de

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR DEELNAME AAN DE FOODTRACK STUDIE

HANDLEIDING VOOR DEELNAME AAN DE FOODTRACK STUDIE HANDLEIDING VOOR DEELNAME AAN DE FOODTRACK STUDIE INTRODUCTIE WAAR GAAT HET ONDERZOEK OVER? Dit onderzoek gaat over wat, waar en wanneer je eten/drinken consumeert en/of koopt. Wat eet je tijdens het ontbijt

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Veringa

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Veringa Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Veringa Datum aanmaak rapport:28-09-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 1-4-2017 tot 1-7-2017

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Jongeren

Klanttevredenheidsonderzoek. Jongeren Klanttevredenheidsonderzoek Jongeren - 2017 Vraag 1: Wat voor cijfer zou je Columbus willen geven? Ons gemiddelde is een 8,4! Het onderzoek is 61 keer verstuurd en maar liefs 41 keer Ingevuld retour gekomen,

Nadere informatie

DE NETWERKTHERMOMETER LEERLINGEN INSTRUCTIE

DE NETWERKTHERMOMETER LEERLINGEN INSTRUCTIE Netwerkthermometer DE NETWERKTHERMOMETER LEERLINGEN INSTRUCTIE Wat is De Netwerkthermometer De Netwerkthermometer is een test. Een test om een gedegen beeld te krijgen van hoe je zelf aan kijkt tegen je

Nadere informatie

Persona s zorgtechnologie ouderenzorg Tangenborgh najaar 2015

Persona s zorgtechnologie ouderenzorg Tangenborgh najaar 2015 Persona s zorgtechnologie ouderenzorg Tangenborgh najaar 2015 Mevrouw van de Berg intramurale zorg bewoner Heidehiem Kim de Jong EVV-er Anna de Vries - medewerker verzorging intramurale zorg en thuiszorg

Nadere informatie

Eenvoud is winst. getqupit.com/thermostaat. Thermostaat Artikelnummer: (24V1A/OT) (230V5A) v1.1

Eenvoud is winst. getqupit.com/thermostaat. Thermostaat Artikelnummer: (24V1A/OT) (230V5A) v1.1 Eenvoud is winst. getqupit.com/thermostaat 20,5ºc 09:30 uur Robuuste eenvoud De meeste slimme thermostaten zijn onderhevig aan flink veel features. Nog even, en je kunt ze ook als afstandsbediening voor

Nadere informatie

VOOR AL UW TANDHEELKUNDIGE ANTWOORDEN. Tiffany Claus. Cliënttevredenheidsonderzoek 2016 LIJKEN MIJN TANDEN WITTER MET RODE LIPPENSTIFT?

VOOR AL UW TANDHEELKUNDIGE ANTWOORDEN. Tiffany Claus. Cliënttevredenheidsonderzoek 2016 LIJKEN MIJN TANDEN WITTER MET RODE LIPPENSTIFT? VOOR AL UW TANDHEELKUNDIGE ANTWOORDEN Tiffany Claus M O N D Z O R G Cliënttevredenheidsonderzoek 2016 LIJKEN MIJN TANDEN WITTER MET RODE LIPPENSTIFT? Index POETS IK ZO GOED? DEEL 1 Openingstijden praktijk

Nadere informatie

Bespaar meer energie. met uw luchtgordijn

Bespaar meer energie. met uw luchtgordijn Bespaar meer energie met uw luchtgordijn Doe nu de entreecheck! Entreecheck Test uw eigen luchtgordijn installatie Vul indien A het best past in uw situatie 10 punten, B: 5 punten en C: 1 punt in de desbetreffende

Nadere informatie

evohome Gebruikshandleiding

evohome Gebruikshandleiding evohome Gebruikshandleiding De connected comfortregeling evohome maximaal benutten Deze slimme zoneregeling maakt het heel eenvoudig om snel tijdelijke of permanente wijzigingen in uw verwarmingschema

Nadere informatie

Comfortabel. Binnen de persoonlijke leefomgeving neemt de woning veelal een. centrale plaats in. Het is een van de weinige plekken die u geheel

Comfortabel. Binnen de persoonlijke leefomgeving neemt de woning veelal een. centrale plaats in. Het is een van de weinige plekken die u geheel Comfortabel Binnen de persoonlijke leefomgeving neemt de woning veelal een centrale plaats in. Het is een van de weinige plekken die u geheel kunt inrichten naar eigen voorkeur, wens en inzicht. Het is

Nadere informatie

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG PROGRAMMA GOED BEZIG VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG Wat is het programma Goed Bezig? Goed Bezig geeft inzicht in wat er in jouw team speelt en verhoogt het probleemoplossend vermogen. Samen

Nadere informatie

OnzeLes Samen met leerlingen elke dag een beetje beter Mei 2016

OnzeLes Samen met leerlingen elke dag een beetje beter Mei 2016 OnzeLes Samen met leerlingen elke dag een beetje beter Mei 2016 AUTEURSRECHTELIJK BESCHERMD Gebruik van dit materiaal alleen met uitdrukkelijke toestemming van stichting leerkracht Overzicht Doel sessie

Nadere informatie

Calenta Ace. De cv-ketel voor de toekomst!

Calenta Ace. De cv-ketel voor de toekomst! Calenta Ace De cv-ketel voor de toekomst! De cv-ketel voor de toekomst! Met de nieuwe Remeha kiest u voor luxe wooncomfort. Hij is beter, handiger, robuuster en vooral slimmer dan andere cv-ketels. We

Nadere informatie

Medisch dossier 21 januari 2019

Medisch dossier 21 januari 2019 21 januari 219 CLIENTENPANEL Uit onze eerste enquête bleek dat ons panel vooral bevraagd wil worden over de inzage van het medisch dossier. Iedere arts is verplicht om voor zijn patiënten een medisch dossier

Nadere informatie

Datum test: dinsdag 8 april 2014 Schrijven review: donderdag 10 april 2014

Datum test: dinsdag 8 april 2014 Schrijven review: donderdag 10 april 2014 Datum test: dinsdag 8 april 2014 Schrijven review: donderdag 10 april 2014 Getest met: Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195) op 4G netwerk KPN Android versie: 4.2.2 Mijn Hi Beta versie: 3.0.0 build 95 Als

Nadere informatie

Betrouwbaar en veilig overal in huis energie beschikbaar

Betrouwbaar en veilig overal in huis energie beschikbaar Betrouwbaar en veilig overal in huis energie beschikbaar Uw vision groepenverdeler van Hager installatieautomaat ( groep ) testknop aardlekschakelaar hoofdschakelaar coderingsstreep (zwart of grijs) De

Nadere informatie

MILTON KLOKTHERMOSTAAT

MILTON KLOKTHERMOSTAAT MILTON KLOKTHERMOSTAAT Gebruiksaanwijzing Installatie: Waarschuwing: schakel de Milton en de elektronische apparaten (CV-Ketel) die erop worden aangesloten uit voor installatie. 1. Installatieplaats: Plaats

Nadere informatie

Het project Gamemaker Kids is mede mogelijk gemaakt door:

Het project Gamemaker Kids is mede mogelijk gemaakt door: Tips voor docenten Het project Gamemaker Kids is mede mogelijk gemaakt door: Auteur: Eindredactie: Klasien Postma Sacha de Ruiter, Technika 10 Nederland Copyright: Creative Commons www.gamemakerkids.nl/index.pl/licentie

Nadere informatie

Stap 7 Nabespreking met het slachtoffer en nabespreking met de steungroepleden (apart)

Stap 7 Nabespreking met het slachtoffer en nabespreking met de steungroepleden (apart) Handleiding No Blame Stappenplan No Blame Stap 1 Gesprek met het slachtoffer Stap 2 Organiseer een bijeenkomst met de steungroep Stap 3 Uitleg probleem Stap 4 Deel de verantwoordelijkheid Stap 5 Ideeën

Nadere informatie

WAAROM ALLES-IN-HUIS?

WAAROM ALLES-IN-HUIS? WAAROM ALLES-IN-HUIS? ONTWIKKELD VOOR JOU Het Alles-in-Huis pakket is ontwikkeld met jou, de bewoner, als uitgangspunt. Een voorbeeld, wij weten dat veel mensen s nachts slapen met hun raam open. Daarom

Nadere informatie

Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld.

Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld. Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld. De visie van de trainer/coach over de speelwijze en de te behalen doelen is duidelijk 4 35 25 15 5

Nadere informatie

3 Hoogbegaafdheid op school

3 Hoogbegaafdheid op school 3 Hoogbegaafdheid op school Ik laat op school zien wat ik kan ja soms nee Ik vind de lessen op school interessant meestal soms nooit Veel hoogbegaafde kinderen laten niet altijd zien wat ze kunnen. Dit

Nadere informatie

Bijlage B: Opmerkingen klanten

Bijlage B: Opmerkingen klanten Bijlage B: Opmerkingen klanten Vraag 9: Wat was uw algemene indruk van de veiligheid tijdens de rit? Indien onvoldoende of slecht, waarom? Zetten mij soms niet vast Zat niet vast, wild rijden, bumperkleven

Nadere informatie

Question 1 Multiple Choice De informatie over de mogelijkheid om deel te nemen aan de minor Sporttechnologie heeft mij tijdig bereikt

Question 1 Multiple Choice De informatie over de mogelijkheid om deel te nemen aan de minor Sporttechnologie heeft mij tijdig bereikt Evaluatie minor SportTechnologie 2006 Respons: 20 van 25 deelnemers (80%) Question 1 Multiple Choice De informatie over de mogelijkheid om deel te nemen aan de minor Sporttechnologie heeft mij tijdig bereikt

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek Onderzoek naar de cliënttevredenheid over de dienstverlening van De Nationale Trombose Dienst

Tevredenheidsonderzoek Onderzoek naar de cliënttevredenheid over de dienstverlening van De Nationale Trombose Dienst sonderzoek 2018 Onderzoek naar de cliënttevredenheid over de dienstverlening van De Nationale Trombose Dienst 1 Inhoud Voorwoord 3 Onderzoeksmethode 4 Onderzoeksresultaten 5 Conclusie 10 Ter afsluiting

Nadere informatie

Airmax. De verpakking:

Airmax. De verpakking: Airmax Eerder heb ik een review geschreven over The Turbine, een soort van neusplug die er voor zorgt dat je neus (meer) open blijft staan tijdens het sporten waardoor je meer zuurstof krijgt. Nu is er

Nadere informatie

Cliëntervaringen Wmo hulpmiddelen s-hertogenbosch. Vervolgmeting 2018

Cliëntervaringen Wmo hulpmiddelen s-hertogenbosch. Vervolgmeting 2018 Cliëntervaringen Wmo hulpmiddelen s-hertogenbosch Vervolgmeting 2018 Afdeling Onderzoek & Statistiek Februari 2019 Samenvatting De gemeente geeft indicaties af voor Wmo hulpmiddelen. Welzorg verzorgt de

Nadere informatie

Waardebepaling Peuterspeelzalen

Waardebepaling Peuterspeelzalen Waardebepaling Peuterspeelzalen Status: Afgesloten Begindatum: 02-03-2016 Einddatum: 31-03-2016 Live: 30 dagen Vragen: 16 Talen: nl Panelgrootte: 339 Bounced: 28 (8,3%) Geweigerd: 0 (0%) Gedeeltelijk geantwoord:

Nadere informatie

If This Then That Project - Atmospheric Temperature Light. Yannick Seyeux Game Design G&I1D Studentnummer:

If This Then That Project - Atmospheric Temperature Light. Yannick Seyeux Game Design G&I1D Studentnummer: If This Then That Project - Atmospheric Temperature Light Yannick Seyeux Game Design G&I1D Studentnummer: 3012803 18-01-2016 Het concept Mijn project heet Atmospheric Temperature Light. Het is een sfeerlampje

Nadere informatie

BELACTIE EX-STUDENTEN

BELACTIE EX-STUDENTEN BELACTIE EX-STUDENTEN DOEL Inzicht krijgen in de redenen van uitval om aanbevelingen te kunnen doen om de opleiding te verbeteren zodat minder studenten in de toekomst uitvallen. SCHOOLSOORT MBO alle niveau

Nadere informatie

Sacha, wie ben jij echt?

Sacha, wie ben jij echt? Persoonlijk profiel van Sacha de Boer 3 maart 2017 - Vertrouwelijk - Sacha, wie ben jij echt? Uitslag van jouw Studiekeuzetest Jij, in een notendop waarom dit rapport anders is... Misschien heb je al eens

Nadere informatie

Wat is uw relatie met uw overleden naaste? Ik ben zijn/haar:

Wat is uw relatie met uw overleden naaste? Ik ben zijn/haar: Wat is uw relatie met uw overleden naaste? Ik ben zijn/haar: Ervaringen Palliatieve Zorg Thuiszorg Dichtbij > Wat is uw relatie met uw overleden naaste? Ik ben zijn/haar: 43% 43% 6% 9% echtgeno(o)t(e)partner

Nadere informatie

Vragen gesteld in het evaluatieformulier + Antwoorden

Vragen gesteld in het evaluatieformulier + Antwoorden Verslag Studenten Evaluatie Videoproject Door Tonny Mulder, a.b.mulder@uva.nl, 26 sept 213 De studenten van de opleidingen Biologie, Biomedische Wetenschappen en Psychobiologie krijgen in het 1 ste jaar

Nadere informatie

Samsung Wind-Free. Revolutionair op het gebied van Gezondheid & Comfort. De warmtepomp van de toekomst Première in de Benelux bij VSK 2018!

Samsung Wind-Free. Revolutionair op het gebied van Gezondheid & Comfort. De warmtepomp van de toekomst Première in de Benelux bij VSK 2018! Samsung Wind-Free Revolutionair op het gebied van Gezondheid & Comfort De warmtepomp van de toekomst Première in de Benelux bij VSK 2018! Samsung Wind-Free Productrange mini 4-weg en 4-weg cassette 1-weg

Nadere informatie

Wandketels. Tzerra Ace. De perfecte all-rounder

Wandketels. Tzerra Ace. De perfecte all-rounder Wandketels Tzerra Ace De perfecte all-rounder Remeha Tzerra Ace de kleinste niet de minste De Tzerra Ace is ondanks zijn geringe afmetingen een echte kanjer. Bij de ontwikkeling van het toestel hebben

Nadere informatie

Ten slotte wens ik je veel plezier bij het lezen. Hopelijk geeft het de kennis en de inspiratie om ook zelf met je kinderen aan de slag te gaan!

Ten slotte wens ik je veel plezier bij het lezen. Hopelijk geeft het de kennis en de inspiratie om ook zelf met je kinderen aan de slag te gaan! inleiding Voor al mijn kinderen schrijf ik hun ontwikkelingen op in een schrift. Ik schrijf op wanneer en hoelang ze sliepen, wat ze aten, hoe ze speelden en hoe we samen de dag doorbrachten. Dat lijkt

Nadere informatie

Prima; als het langer had geduurd, dan zijn er leerlingen die niets doen! Dit was dus goed. 3 Goed Goed Positief 8. Prima

Prima; als het langer had geduurd, dan zijn er leerlingen die niets doen! Dit was dus goed. 3 Goed Goed Positief 8. Prima Rondleiding en uitleg kunstzaal Tijdsduur kunstzaal Mening leerlingen? Cijfer kunstzaal Evt. opmerkingen Was weer erg leuk. Spannend en boeiend begin. Tussen de donkere gordijnen. Lln waren meteen gepakt!

Nadere informatie

Onderzoek Veilig of niet?

Onderzoek Veilig of niet? Onderzoek Veilig of niet? 06 februari 2013 Over het onderzoek Aan dit online onderzoek, gehouden van 24 januari tot 04 februari 2013, deden 2.261 jongeren mee. Het onderzoek is gehouden in samenwerking

Nadere informatie

Testrapport. Professionals vs Amateurs

Testrapport. Professionals vs Amateurs Testrapport Professionals vs Amateurs Groepsleden: Erkan Kaman Fabio D Apice JesseOtten Lynn Gommans Mauke Rodermond Nadia van den Bosch Pieter Croese Roy Strikkeling Skip van der Lande Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Maakt de bestaande thermostaat slim. getqupit.com/cv-gateway. Cv-gateway Artikelnummer: v1.1

Maakt de bestaande thermostaat slim. getqupit.com/cv-gateway. Cv-gateway Artikelnummer: v1.1 Maakt de bestaande thermostaat slim. getqupit.com/cv-gateway 21ºc 10:30 uur Onmisbare schakel in klimaatbeheersing Gaat het om klimaatbeheersing, dan heeft ieder gezin eigen doelen. Eén wens is gelijk:

Nadere informatie

Wij danken u alvast hartelijk voor het invullen van de vragenlijst. Want alleen SAMEN kunnen we financiële uitbuiting stoppen.

Wij danken u alvast hartelijk voor het invullen van de vragenlijst. Want alleen SAMEN kunnen we financiële uitbuiting stoppen. Onderzoek naar financieel misbruik Geachte mijnheer of mevrouw, Wij vragen uw medewerking bij dit onderzoek naar financieel misbruik. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld het extra pinnen van uw bankrekening,

Nadere informatie

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen Meest gestelde vragen Gezien alle commoties over webcams, in hoeverre is beeldbellen beveiligd? Omdat wij met ouderen werken, zijn veilighe id en privacy extra belangrijk voor ons. Beeldbellen kan alleen

Nadere informatie

Itho Daalderop Energiezuinig en comfortabel klimaatsysteem. uw nieuwe. woning

Itho Daalderop Energiezuinig en comfortabel klimaatsysteem. uw nieuwe. woning Itho Daalderop Energiezuinig en comfortabel klimaatsysteem uw nieuwe woning Water/water warmtepomp: - Verwarming in koude maanden door gebruik van bodemwarmte - Koeling in warme maanden door gebruik van

Nadere informatie

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding programma s beheren

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding programma s beheren SmartLife Veilig Gebruikershandleiding programma s beheren Wat is KPN SmartLife? KPN SmartLife is er op gericht je leven makkelijker te maken met diensten voor in- en om het huis die je bedient met je

Nadere informatie

Gezond thema: DE HUISARTS

Gezond thema: DE HUISARTS Gezond thema: DE HUISARTS 1. Wat gaan we doen? Praten over de huisarts en wat de huisarts doet. Nieuwe woorden leren over de huisarts. Het gesprek met de huisarts oefenen. 2. Wat vind ik van? Als je een-op-een

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Warmtenet (2015)

Klanttevredenheidsonderzoek Warmtenet (2015) Klanttevredenheidsonderzoek Warmtenet (2015) In het voorjaar van 2015 is een tevredenheidsonderzoek onder de particuliere klanten van Warmtenet Hengelo gehouden. Aan alle particuliere klanten van Warmtenet

Nadere informatie

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Hoe krijg je meer zin? 09 - Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Meer zin. Denk jij ook dat zin in vrijen er spontaan hoort te zijn? Dat zin iets is dat zomaar uit het niets op komt borrelen? Geloof

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Creëer uw perfecte comfortzone met evohome P2 Comfort en controle Comfort en controle: dat is precies wat evohome u geeft P3 evohome Het systeem voor slimme zoneregeling Met evohome heeft u de controle.

Nadere informatie

1.0 Inleiding Testplan Testdoelen Navigatie Lay-out en prioriteit Interactie

1.0 Inleiding Testplan Testdoelen Navigatie Lay-out en prioriteit Interactie Inhoudsopgave 1.0 Inleiding 3 2.0 Testplan 4 2.1 Testdoelen 4 2.1.1 Navigatie 4 2.1.2 Lay-out en prioriteit 4 2.1.3 Interactie 4 2.1.4 Content 4 2.1.5 Formulieren en foutafhandeling 5 2.1.6 Snelheid 5

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek. Rapportage over de tevredenheid van de jongeren die een programma volgen bij Prins Heerlijk.

Tevredenheidsonderzoek. Rapportage over de tevredenheid van de jongeren die een programma volgen bij Prins Heerlijk. Tevredenheidsonderzoek Rapportage over de tevredenheid van de jongeren die een programma volgen bij Prins Heerlijk. Stichting Buitengewoon leren & werken Prins Heerlijk Juni 2013 Stichting Buitengewoon

Nadere informatie

Onderzoek Native/Web app

Onderzoek Native/Web app Onderzoek Native/Web app Analyse en conclusie Enquête Bij ons concept Let s make a memory hebben we al vrij snel bedacht dat er in dit concept gebruikt moet worden gemaakt van een digitaal product zoals

Nadere informatie

Het houden van een spreekbeurt

Het houden van een spreekbeurt Het houden van een spreekbeurt In deze handleiding staan tips over hoe je een spreekbeurt kunt houden. Waar moet je op letten? Wat moet je wel doen? En wat moet je juist niet doen? We hopen dat je wat

Nadere informatie

37% 63% Aantal geregistreerde deelnemers : 115 Periode evaluatie : 12 maart 2015 t/m 5 april 2015 Aantal evaluaties : 73. ingevuld niet ingevuld

37% 63% Aantal geregistreerde deelnemers : 115 Periode evaluatie : 12 maart 2015 t/m 5 april 2015 Aantal evaluaties : 73. ingevuld niet ingevuld Aantal geregistreerde deelnemers : 115 Periode evaluatie : 1 maart 015 t/m 5 april 015 Aantal evaluaties : 7 Lowys Porquinstichting PCPO Midden Brabant Stichting Openbaar Basisonderwijs Westbrabant Stichting

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012.

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. In totaal legden 42 mensen deze enquête af. Statistieken voor vraag 1 : Heb je dit schooljaar contact gehad met Kans? Ja 90.48% Nee 9.52% Statistieken

Nadere informatie