Nieuwsbrief 31 augustus Korte terugblik op de afgelopen week en een kijkje in de komende periode.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 31 augustus Korte terugblik op de afgelopen week en een kijkje in de komende periode."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 31 augustus 2017 Belangrijke data: 11 tot 14 september: Informatieavonden groep 1 tot en met 8 20 september: Schoolvoetbal jongens 11tallen (groep 7/8) 25 en 28 september: Oudervertelgesprekken 27 september: Schoolvoetbal jongens 5/6, 7 tallen 4 oktober: Schoolvoetbal meisjes 7/8, 7-tallen 1 november: SKOB-dag: alle leerlingen zijn vrij Korte terugblik op de afgelopen week en een kijkje in de komende periode. Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Het was fijn om te zien dat er ook veel ouders waren die de school op de eerste dag even binnenliepen. Voor de leerkrachten was het ook fijn om de eerste maandag gezamenlijk op te starten. Bijna alle collega s waren aanwezig en iedereen kon direct kennismaken met de (nieuwe) juffen en meesters. Zoals misschien al heeft gezien is er weer veel werk verzet in de vakantie. We starten in de groepen 6,7 en 8 met de verwerkingssoftware van taal, rekenen en spelling. Ook hebben we nieuwe methoden aangeschaft voor de vakken aardrijskunde en voor natuur / techniek. We wensen iedereen een fijn schooljaar toe. Pabo stagiaires in groep 3/4 en groep 7/8: Op dit moment hebben we twee LIO stagiaires in de groep 3/4 juf Estella Strooband en in groep 7/8 juf Marlies Zoutewelle. Zij lopen het hele jaar stage op maandag en dinsdag. Deze twee juffen zitten in hun laatste jaar en dat wil zeggen dat ze op den duur de klas zelfstandig zullen draaien. Het geeft ons mogelijkheden om op de maandag en dinsdag de klas te splitsen of ook met kleine groepjes kinderen te werken. We wensen juf Marlies en juf Estella veel succes toe bij ons op school. Zij stellen zich nog even aan u voor: Mijn naam is Estella Strooband. Vorig jaar heb ik stage gelopen in groep 3/4. Dat is mij zo goed bevallen dat ik nu ook mijn eindstage in deze groep loop. Ik zal aanwezig zijn op de maandag en dinsdag gedurende het hele jaar. Ik kijk er enorm naar uit om met deze klas samen te werken. Ik hoop dat we met elkaar een leuk en leerzaam jaar tegemoet gaan. Groetjes van Estella Hallo allemaal, Mijn naam is Marlies Zoutewelle. Ik ben 22 jaar en ik woon (net zoals vele anderen hier) in Kwadendamme. Ik zit in het vierde jaar van de PABO in Vlissingen. Ik loop mijn LIO-stage en zal uiteindelijk volledig zelfstandig de klas draaien. Ik zal dit elke maandag en dinsdag gaan doen. Afgelopen maandag en dinsdag ben ik hier al mee begonnen onder begeleiding van Ivo. Ik vond het een super begin van het schooljaar! De kinderen waren erg enthousiast en actief, dit vond ik erg leuk! Ik heb veel zin in de rest van het schooljaar, en met deze klas gaat dat zeker lukken! Groetjes, Marlies.

2 Nieuwe juffen op school: Ook hebben we dit jaar nieuwe collega s in groep 1/2 en groep 7/8: Beste ouders, Ik ben de nieuwe juf van groep 1/2 en ook de vrouw van meester Ivo. Op dit moment werk ik naast de dag bij de kleuters ook nog 2 dagen in het speciaal onderwijs bij stichting de Korre. Mijn hobby s zijn dansen en muziek. Een aantal van u heb ik al gesproken bij het brengen en halen van de kinderen. Ik hoop u de komende tijd allemaal persoonlijk te spreken. Rinske Collet-de Wijs Beste ouders, Ik ben een nieuwe juf voor u maar niet voor de collega s omdat ik al 10 jaar voor SKOB werk. Ik ben ooit begonnen als stagiaire bij meester Ivo in Heinkenszand. Daarna heb ik op de Don Bosco gewerkt en later ben ik weer teruggegaan naar de Jan van Schengenschool. Mijn kinderen hebben op de Zandplaat in Ovezande op school gezeten. Zodoende ken ik nu alle 4 de SKOB scholen. Zelf woon ik nu in Goes, op woensdag, donderdag en vrijdag rij ik met veel plezier naar Kwadendamme om les te geven aan uw kind. Ik hoop u binnenkort allemaal persoonlijk te ontmoeten, loop gerust eens binnen als u iets wilt vragen of gewoon voor een kletspraatje. Viviënne Kooman. Oproep luizenouders: Na de vakantie heeft Bianca de luizenpluis weer voor haar rekening genomen. Gelukkig zijn er geen luizen bij de kinderen op school aangetroffen. We zijn nog op zoek naar ouders die willen helpen met het luizenpluizen. We hebben op dit moment maar één ouder die alle kinderen moeten pluizen. De controle vindt plaats iedere keer na de vakantie dus ongeveer 5 keer per jaar. U kunt zich opgeven bij meester Ivo Oproep overblijfouders: We zijn nog op zoek naar overblijfouders die ons willen helpen bij de overblijf. Ook als u af en toe kunt mag u dit doorgeven aan Petra van de overblijf of meester Ivo. Er staat een kleine vergoeding tegenover. Oproep natuurouders: We zijn nog op zoek naar natuurouders die ons willen helpen tijdens natuurexcursies. Hebt u interesse? Dan graag opgeven bij juf Marleen of meester Ivo.

3 Informatieavonden: De jaarlijkse informatieavonden hebben een dezelfde opzet dan vorig jaar. Door voor elke combinatiegroep een andere avond te kiezen, voorkomen wij het probleem van gelijklopende tijden. In het verleden was het zo dat ouders een keuze moesten maken en niet bij elke leerkracht aanwezig konden zijn. Ook de leerkrachten hebben wat meer tijd om eventuele vragen te beantwoorden. Op deze avonden zal er ook een korte uitleg zijn over de oudervereniging en kunt u eventueel vragen aan hen stellen. In iedere groep zal op deze avonden iemand van de oudervereniging aanwezig zijn. Groep 1 en 2: woensdag 13 september: aanvang uur Groep 3 en 4: dinsdag 12 september: aanvang uur Groep 5 en 6: maandag 11 september: aanvang uur Groep 7 en 8: donderdag 14 september: aanvang uur Estafette: We beginnen volgende week met een nieuwe serie lessen Estafette (technisch lezen in niveaugroepen) op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (voor de groepen 4-5-6) en dinsdag en woensdag voor groep 7-8. Ouders/verzorgers, die graag leeshulp willen zijn op een of meer momenten (altijd van uur) kunnen zich via de leerkracht van hun kind opgeven. Uw hulp wordt erg gewaardeerd en heeft veel baat voor de kinderen. Leerdoelen: Deze week of volgende week worden de leerdoelen van blok 1 aan de ouders verstuurd. Zo hebt u zicht op wat er de komende periode op het gebied van taal, spelling, woordenschat en rekenen van uw kind verwacht wordt. Het is handig om met uw kind een gesprekje te voeren over school en wat ze daar allemaal leren. Meer toelichting over de mogelijkheden hoe met deze doelen om te gaan, krijgt u tijdens de jaarlijkse informatieavond. Inloggen op de website: De inlogcode voor de website voor ouders om foto s, samenvattingen en spellingswoordjes te bekijken is: Gebruikersnaam: ouders Wachtwoord: oudersmgr Voetbal van Kwadendamme (bijlage onderaan de nieuwsbrief): Beste kinderen uit Kwadendamme en omgeving, Dit jaar bestaat Voetbal Vereniging Kwadendamme 75 jaar. Een goede reden voor een feestje! We willen dit jubileum graag met jullie vieren, aanstaande zaterdag 2 september. Vanaf uur tot ongeveer uur ben je van harte welkom om mee te doen met een speciaal voor jullie georganiseerde voetbalclinic. De flyer vind je in de bijlage. In tegenstelling tot wat in de flyer staat, is op deze morgen iedereen welkom. Ook kinderen die niet in Kwadendamme wonen of naar een andere school gaan dan de Mgr. Heyligersschool, kunnen mee doen. Zowel leden als niet-leden mogen gratis deel nemen.

4 Dus... nodig je vrienden en vriendinnen, je neefjes en nichtjes uit en meld je nu nog aan via We hopen je te zien aanstaande zaterdag 2 september om samen een super leuke ochtend te beleven! Voetbal Vereniging Kwadendamme Peuternieuws: De bijdrage van de peuters komt in de nieuwsbrief van volgende week. Groep 1/2: Groep 3/4 : Wat een vrolijke gezichten afgelopen maandag! Fijn weer naar school! Een nieuw schooljaar; we hebben er zin in! Wij zijn begonnen met twee nieuwe leerlingen erbij. Het zijn: Fenna Grunewald en Zara Janse. Van harte welkom en heel veel plezier toegewenst bij ons op de basisschool Fenna en Zara! Juf Laura Storm komt op donderdag en vrijdag als stagiaire in onze groep. Ze zit in het tweede jaar van de opleiding voor onderwijsassistente. Welkom Laura en heel veel succes! Ook heten wij juf Rinske van harte welkom. Zij werkt in ieder geval tot aan de herfstvakantie elke dinsdag in onze groep. Veel plezier juf Rinske! Een nieuw schooljaar; nieuwe regels. We hebben er deze week in de kring over nagedacht. Binnenkort hangen ze bij ons op de deur, zodat we ze niet vergeten... en het voor iedereen een heel fijn schooljaar wordt. Na alle vakantieverhalen zijn we gestart met het thema: de zee. We gaan hierbij uit van het prentenboek: "De schoenen van de zeemeermin". Ida vindt op de laatste vakantiedag op het strand een paar zwemflippers. De schoenen van de zeemeermin! Ze neemt ze mee naar huis, droomt over de zee, maakt een vissenstaart en gaat dan op weg naar de zee. Helaas is die niet te vinden op de plek waar Ida woont. Toch vindt ze mooie plekken waar ze zeemeermin kan zijn. We hebben zwemflippers in de zandbak gevonden en proberen daarmee te lopen door het lokaal (best moeilijk!) De themahoek is nu een eiland in de zee. Hier spelen de kinderen en kunnen ze zichzelf of elkaar verkleden als zeemeermin of zeemeerman. Mooie doeken zijn welkom! Fijn als we ze mogen lenen... Onze klas lijkt wel op een zee, hebben jullie al die dolfijnen al gezien? We gaan voorwerpen/woorden verzamelen, die beginnen met de d van dolfijn. Zoeken jullie thuis mee? Vandaag hebben we de groente uit de groentetuin geoogst. Wat een feest! Eerst uitgegraven, daarna gewassen en laten drogen. Tenslotte hebben we de aardappels, rode bieten en wortelen verdeeld.

5 Na een hele fijne vakantie zijn we weer begonnen. Voor de kinderen van groep 3 was de eerste dag toch wel erg spannend, maar na afloop van de eerste dag vertrok iedereen met een brede lach op het gezicht. Groep 3 is echt niet moeilijk. We hebben deze week nagedacht over regels om op een goede manier met elkaar om te gaan; zowel in de klas als op het plein. We hebben de regels in de klas opgehangen zodat we er soms weer aan herinnerd worden. We gaan op deze manier vast een hele fijne tijd tegemoet in groep 3 en 4. In groep 3 is de eerste letter van VLL aangeboden de m van maan en morgen volgt de r van roos. Dit oefenen we ook op de computer met het programma: Zoem. In groep 3 gaan we met een planbord werken vergelijkbaar met het planbord uit groep 1 en 2. Het planbord is gekoppeld aan de activiteiten van VLL waarbij we op allerlei verschillende manieren de geleerde letters verwerken. Ouders / verzorgers, willen jullie gymschoenen, bekers, broodtrommels voorzien van naam? Dat is gemakkelijk met het terugvinden van spullen. De kinderen uit groep 3 krijgen de woordjes van kern 1 van VLL mee naar huis. Ze kunnen die woordjes dan thuis oefenen. In het weekoverzicht zal worden aangegeven welke blz. u het beste met uw kind kunt oefenen. Groep 5/6: We zijn na een fijne vakantie, zo te horen aan de vakantieverhalen, weer aan een nieuw schooljaar begonnen. We gaan er weer tegenaan! We hebben deze week de dagplanning doorgenomen. De boeken- en spreekbeurten starten we begin oktober in groep 6. Groep 5 kan dan de kunst nog even afkijken. Volgende week maken we indeling van deze beurten en krijgen de kinderen een stappenplan mee om de beurt voor te bereiden. De afgelopen week hebben we gepraat over regels in de groep en op het plein. Ook over herkennen van emoties en waar je aan moet voldoen om te kunnen samenwerken. De regels van de groep gaan we ophangen in de klas. Groep 7/8: Maandag zijn we begonnen met 24 kinderen in groep 7/8 en we hebben er een nieuwe leerling bij in groep 8 Ties Tramper. Van harte welkom Ties en veel plezier toegewenst bij ons op school. In overleg met de kinderen hebben we regels besproken zodat we ervoor kunnen zorgen dat we een fijne tijd met elkaar hebben. We hebben het gehad over de regels binnen de klas, binnen de school en op het plein. De regels werken we aan het begin van het schooljaar verder uit en ze zullen een mooie plek binnen onze groep krijgen. Ook hebben we in de groep een officieel anti-pest contract afgesloten, alle kinderen hebben dit ondertekend. In groep 7-8 maken wij ons allemaal sterk tegen pesten. Vanaf 7 september zullen de kinderen van de groep 7 en 8, gedurende 6 weken, judolessen krijgen verzorgd door SchoolJudo. We willen de kinderen hiermee in aanraking laten komen met deze sport maar vinden het vooral belangrijk dat de kinderen leren omgaan met elkaar en werken aan hun weerbaarheid. De kinderen krijgen judopakken van schooljudo.

6 Op 20 september is het schoolvoetbal voor de jongens van groep 7 en 8. We doen mee met een elftal. We zijn nog op zoek naar ouders die willen rijden en het team willen coachen. Op 4 oktober is het de beurt aan de meisjes van groep 7/8. Zij doen mee met een zevental. Ook bij de meisjes zijn we nog op zoek naar ouders die willen rijden en het team willen coachen.

7

Nieuwsbrief 7 september 2017

Nieuwsbrief 7 september 2017 Nieuwsbrief 7 september 2017 Belangrijke data: 11 tot 14 september: Informatieavonden groep 1 tot en met 8 19 september: Bibliobus 20 september: Schoolvoetbal jongens 11-tallen (groep 7/8) 25 en 28 september:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 23 augustus 2018 Belangrijke data: 28 augustus: Bibliobus 4 september: Informatieavond groep 1 tot en met 8 12 september: Stakingsdag alle leerlingen vrij 19 september: Schoolvoetbal jongens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 september 2016

Nieuwsbrief 22 september 2016 Nieuwsbrief 22 september 2016 Belangrijke data. 26 t/m 30 september: Week van de Pauzehap groep 5 t/m 8 28 september: Studiedag SKOB, alle leerlingen vrij 3 en 4 oktober: Oudervertelgesprekken 5 oktober:

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 februari 2015

Nieuwsbrief 12 februari 2015 Nieuwsbrief 12 februari 2015 Belangrijke data: 13 februari s middags Carnavalsfeest groep 1 t/m 8 15 februari Kindernevendienst 16 februari t/m 20 februari Voorjaarsvakantie 23 februari Gesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Vakantie De vakantie is weer voorbij en we zijn weer lekker aan de slag met onze leerlingen. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Leestip van de maand: Lees samen! Of jullie nu samen onder een dekentje op de bank liggen of een luisterboek afspelen in de auto, samen lezen is belangrijk om uw kind te motiveren om te lezen. Ouders mr

Nadere informatie

Nr september 2018

Nr september 2018 Nr. 03 21 september 2018 Inhoud Nr. 03 21 september 2018... 1 ALGEMEEN... 1 Kennismakingsgesprekken en informatiemarkt... 1 Ouderhulp... 1 Brandbrief overblijf... 1 Studiedag... 2 Stagiaires... 3 GROEPSINFORMATIE...

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

groep 3 de kikkers basisschool Prins Constantijn

groep 3 de kikkers basisschool Prins Constantijn Informatieavond groep 3 de kikkers 2015-2016 basisschool Prins Constantijn Foto klas Foto klas Foto klas 2013-2014 Voorstellen Ingrid Zelle werkt op de maandag en dinsdag. Carla Potters werkt op woensdag

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

BARNEMETER. officieel nieuwsblad obs Barnewiel

BARNEMETER. officieel nieuwsblad obs Barnewiel 14 oktober Juf Laura jarig AGENDA 18 oktober Ouderklankbordavond 19 oktober Groep 7/8 naar Breekland 21 oktober t/m 29 oktober Herfstvakantie 19 oktober Begin Wintertijd 26 oktober Juf Linda jarig 30 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 september 2015

Nieuwsbrief 17 september 2015 Nieuwsbrief 17 september 2015 Belangrijke data: 23 september: Schoolvoetbal groep 7/8 jongens elftallen 23 september: Start kinderpostzegels 28 sept t/m 2 okt: Week van de Pauzehap, groep 5 t/m 8 28 en

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 BESTE OUDERS EN KINDEREN! We staan weer aan het begin van een nieuw schooljaar. We hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad en weer helemaal uitgerust zijn. Er staat

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum:

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-11 datum: 5 2-2018 februari 5 nieuwsbrief 11 mr vergadering 6 7 8 9 12 10 minutenlijsten hangen in de aula 13 14 Aanschuiftafel locatie Skitteljacht waarom moeilijk

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief nummer 2 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen week en deze week is het kinderboekenweek. Zoals u wellicht weet is het thema van de kinderboekenweek: Superhelden. Bent u al in de bibliotheek

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: Fenna van de Meerakker 1-2a gedurende het Vivian Rebergen 1-2a jaar in alle + stagiaire Rian (4e jaars Pabo) groepen stagiaires Juliette

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mgr. Heyligers Nr.10 9 januari 2014

Nieuwsbrief Mgr. Heyligers Nr.10 9 januari 2014 Nieuwsbrief Mgr. Heyligers Nr.10 9 januari 2014 Belangrijke data 10 januari: Schooldisco 20 januari: Vergadering van de oudervereniging 22 januari: Instuif, Jeugdwerk Kwadendamme ( zie bijlage) 27 januari:

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Luizencontrole. WIsH. Verkeersweek. Even voorstellen werkgroepcoördinatoren

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Luizencontrole. WIsH. Verkeersweek. Even voorstellen werkgroepcoördinatoren Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

We vinden het fijn dat uw kind bij ons op school komt en heten hem/haar dan ook van harte welkom.

We vinden het fijn dat uw kind bij ons op school komt en heten hem/haar dan ook van harte welkom. We vinden het fijn dat uw kind bij ons op school komt en heten hem/haar dan ook van harte welkom. In dit boekje vindt u informatie over de groepen 1 en 2 van Kiezel en Kei. Op dit moment hebben we drie

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe octopost 19-9-2018 - nr. 5 Studiedag 26 september Op woensdag 26 september a.s. hebben wij onze eerste studiedag van dit schooljaar. De schoolkinderen zijn dan allemaal vrij, ons peuterwerk is wel gewoon

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mgr. Heyligers Nr februari 2014

Nieuwsbrief Mgr. Heyligers Nr februari 2014 Nieuwsbrief Mgr. Heyligers Nr.13 20 februari 2014 Belangrijke data 28 februari: Carnavalsmiddag. 3 maart tot en 7 maart: voorjaarsvakantie. Op vrijdag 21 maart en op vrijdag 13 juni is er een studieochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 september 2018

Nieuwsbrief 6 september 2018 Nieuwsbrief 6 september 2018 Belangrijke data: 12 september: Stakingsdag alle leerlingen vrij 19 september: Schoolvoetbal jongens 11 tallen (groep 7/8) 21 september: Studiedag groep 1/2, leerlingen groep

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek Agenda 1 november Spreekuur FH 2 november Dankdag 3 november Spreekuur LB 7 november Start themaweek 8 november Studiemiddag, kinderen s middags vrij 11 november Nationaal schoolontbijt 13 november CNS

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken.

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken. Weekbrief 7 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond Maandag 7 september van 18.30-19.30 uur is er een informatieavond voor alle ouders/verzorgers en alle leerlingen. U heeft hiervoor inmiddels

Nadere informatie

Schooljaar nr. 1. Maandag 21 augustus was het weer zover.

Schooljaar nr. 1. Maandag 21 augustus was het weer zover. Schooljaar 2017-2018 25-08-2017 nr. 1 S t a r t v a n h e t s c h o o l j a a r Maandag 21 augustus was het weer zover. De juffen en meester waren er klaar voor, de klassen waren ingericht en alles stond

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Agenda. MR overleg. 23 t/m 27 Herfstvakantie. 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9

Agenda. MR overleg. 23 t/m 27 Herfstvakantie. 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9 Agenda 23 t/m 27 Herfstvakantie oktober 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9 Voortgangsgesprekken november 6 november Koffiemoment nieuwe ouders groep 0/1C 8 november Rondleiding

Nadere informatie

Nieuws van. Quote van een nieuwe ouder

Nieuws van. Quote van een nieuwe ouder Nieuws van. Quote van een nieuwe ouder We komen graag nog eens kijken in de praktijk van alle dag. We bezochten de voorlichtingsavond maar willen graag nog een keer komen. Het systeem kennen we niet van

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Belangrijke data. Maandag 4 september: Jaarkalender mee. Dinsdag 5 september: 20.00u u Informatieavond gr.

INHOUDSOPGAVE Belangrijke data. Maandag 4 september: Jaarkalender mee. Dinsdag 5 september: 20.00u u Informatieavond gr. 31-08-2018 Belangrijke data INHOUDSOPGAVE Inhoud Belangrijke data... 1 Goed van start... 1 Even voorstellen nieuwe leerkrachten... 1 Even voorstellen stagiaires.. 2 Schoolreisje... 3 Luisvrij... 3 Koelkast...

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 01 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 7-9-2017 Kennismakingsmiddag, ouders en leerlingen welkom! Beste ouders/verzorgers, In deze

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Bladzijde 1. Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle data geldt Deo Volente! Beste lezers,

Bladzijde 1. Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle data geldt Deo Volente! Beste lezers, Beste lezers, Nog enkele dagen en de herfstvakantie breekt aan. We zijn dankbaar voor de periode die weer achter ons ligt. Veel verschillende lessen zijn gegeven en de kinderen hebben in deze periode veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

Ravenstein november 2016

Ravenstein november 2016 Ravenstein november 2016 Beste ouders / verzorgers, Na de herfstvakantie beginnen we weer fris en fruitig met de komende schoolweken. Alle kinderen zitten weer op een nieuwe plek in de klas en er is weer

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

OPENBARE BASISSCHOOL. PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is: Een grote pluim voor.

OPENBARE BASISSCHOOL. PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is: Een grote pluim voor. OPENBARE BASISSCHOOL PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is: Een grote pluim voor. Alle leerlingen en ouders en verzorgers van de Kariboe omdat het iedereen is gelukt op tijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar,

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, De mediatoren die vorige jaar in groep 7 zaten hebben hulp gekregen van nieuwe mediatoren uit de groepen 7 en 8. Deze leerlingen hebben dezelfde trainingen ontvangen

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie