Nieuwsbrief 6 september 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 6 september 2018"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 6 september 2018 Belangrijke data: 12 september: Stakingsdag alle leerlingen vrij 19 september: Schoolvoetbal jongens 11 tallen (groep 7/8) 21 september: Studiedag groep 1/2, leerlingen groep 1/2 vrij 25 september: Bibliobus 26 september: Schoolvoetbal meisjes 7/8, 8 tallen 3 oktober: Schoolvoetbal jongens 5/6, 8-tallen Week 38: Oudervertelgesprekken 6 november: Congresdag Jonge kind: groep 1/2 vrij. Korte terugblik op de afgelopen week en een kijkje in de komende periode. De algemene ouderavond zit er weer op. Hopelijk hebt u weer waardevolle informatie gekregen over het reilen en zeilen in de nieuwe groep. In de pauze hebben we uitleg gekregen van mevrouw Galimont over het belang van het insmeren van kinderen op jonge leeftijd. Voor de ouders die het gemist hebben zal ik de powerpoint als bijlage toevoegen zodat u deze kunt bekijken. Mevrouw Galimont heeft boekjes achtergelaten een huis vol kreeftenkoppen. Hierin staan tips in over het verantwoord omgaan met het zonnen. Mocht u interesse hebben dan kunt u een boekje ophalen bij meester Ivo. Begin volgende week krijgt u de uitnodiging voor de oudervertelgesprekken. Fusie SKOB-Prisma: Het Algemeen bestuur van SKOB heeft in augustus 2018 besloten te gaan fuseren met de stichting Prisma, dit met instemming van de GMR SKOB. Prisma is de werknaam van de stichting Katholiek en interconfessioneel Primair Onderwijs Noord- en Midden-Zeeland. Deze stichting bestaat uit 9 scholen. De fusie zal ingaan per Nationale Sportweek 2018 We doen mee aan de Nationale Sportweek. Dit jaar van september. Deze week staan de lessen extra in het teken van gezondheid en bewegen. Meer info over de nationale sportweek in onze gemeente: Woensdag 19 sept: Kom-in-je-sportkleding-naar-schooldag Hockey, voetbal, ballet, paardrijden, volleybal, judo, skiën of skaten. Voor elke sport is een ander tenue nodig. Zie je het al voor je dat dat allemaal samenkomt in een klas en zelfs op de hele school? Hoe leuk is dat! Wees creatief en vergeet niet om uw zoon of dochter in een sportieve outfit naar school te laten gaan. Verder krijgen de leerlingen nog een workshop over gezond omgaan met schermen. marielle Oosthoek neemet de kinderen mee in dewerled van gezond bewegen en gezond omgaan met tablet, mobiele telefoons, tv en computer.

2 Reminder Staking: Op woensdag 12 september is de school de hele dag gesloten. Het onderwijspersoneel in de provincies Zuid-Holland en Zeeland staakt de hele dag. Na landelijke stakingen is de estafettestaking ingezet om bij het kabinet geld te claimen voor een lagere werkdruk en een eerlijk salaris. Diverse regio s in het land zijn ons voorgegaan. Er zijn op dit moment al grote tekorten aan onderwijspersoneel. Het is belangrijk om het beroep van leraar weer aantrekkelijk te maken door de enorme werkdruk te verminderen en het salaris eerlijker en marktconform te maken. Wij willen goed onderwijs voor alle kinderen. Geen overvolle klassen, maar bevoegde goede leerkrachten met een passend salaris. Wij vragen om uw begrip; nu een dag staken om te komen tot een investeringen in het onderwijs van uw kinderen. Mocht u behoefte hebben aan opvang dan kunt u terecht bij KIBEO. Reminder Nieuws van Kibeo: Bij Kibeo komen we graag tegemoet aan de wensen van ouders. We willen daarom bij voldoende belangstelling de openingstijden van de peutergroep en de BSO verruimen. Peutergroep Heb je interesse in opvang voor je peuter op maandag- en/of woensdagmiddag of op vrijdag? Geef dit dan door via klantrelatie@kibeo.nl. Bij voldoende aanmeldingen kan je kind op deze middag(en) spelen in een combinatiegroep van 2 t/m 12 jaar. Speelt jouw peuter op dit moment nog niet op dinsdag of donderdag op de peutergroep, maar heb je hier wel interesse in? Meld dit dan bij je pedagogisch medewerkers, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Buitenschoolse opvang Heb je interesse in voor- en/of naschoolse opvang op woensdag- en/of vrijdag? Dan is dit bij voldoende aanmeldingen mogelijk. Ook dit kun je doorgeven via klantrelatie@kibeo.nl. Ik vertrouw erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met mij via v.geelhoed@kibeo.nl. Alvast hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Vivian Geelhoed Vestigingsmanager Kibeo Bibliobus: De bibliobus komt één keer per maand, van 13:00-14:45 uur op 28 augustus, 25 september, 30 oktober, 27 november, vanaf januari komt de bus in de even weken.

3 Reminder Oproep luizenouders: Na de vakantie heeft Bianca de luizenpluis weer voor haar rekening genomen. Gelukkig zijn er geen luizen bij de kinderen op school aangetroffen. We zijn nog op zoek naar ouders die willen helpen met het luizenpluizen. We hebben op dit moment maar één ouder die alle kinderen moet pluizen. De controle vindt plaats iedere keer na de vakantie dus ongeveer 5 keer per jaar. U kunt zich opgeven bij meester Ivo. Dringende oproep overblijfouders donderdag: We zijn nog op zoek naar overblijfouders die ons willen helpen bij de overblijf, specifiek voor de donderdag. Ook als u af en toe kunt mag u dit doorgeven aan Petra van de overblijf of meester Ivo. Er staat een kleine vergoeding tegenover. Muziekles op school: Er zijn al een aantal leerlingen die binnenkort een proefles krijgen op school. Mocht u nog interesse hebben dan kunt u contact opnemen met stichting de Muze. BONS: De kinderen hebben deze week het BONS-kalendertje meegekregen. Hierop staan alle activiteiten die georganiseerd worden voor dit schooljaar. Voor meer informatie en het inschrijven kijk op: Als je het leuk vindt, kijk op de site en schrijf je in! Nieuws uit de PG en BSO Nieuwe kinderen Op de PG mogen we Xavi Uitterhoeve verwelkomen! Xavi wat leuk dat je bij ons komt spelen op de PG! we hopen dat je een fijne, leuke en leerzame tijd zal hebben hier! Thema 'Welkom Puk' Deze week hebben we kennisgemaakt met Puk. We hebben met zijn allen Puk geholpen met zijn 1ste dag op de PG. En wat een geluk voor Puk, hij mocht meteen mee gaan logeren met Daan! Daan en Puk veel plezier met elkaar! Algemeen Woensdag 12 september 2018 zal de school staken. Vanaf voldoende aanmeldingen zal de BSO de gehele dag geopend zijn. Ook kinderen die normaal niet bij Kibeo komen spelen, mogen voor deze dag opgegeven worden! Meer informatie vinden jullie op onze facebookpagina: Kibeo Sportweg Kwadendamme.

4 Wij zoeken vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen! bij Kibeo komen we graag tegemoet aan de wensen van ouders. We willen daarom Peutergroep bij voldoende belangstelling de openingstijden van de peutergroep en de BSO verruimen. Heb je interesse in opvang voor je peuter op maandag- en/of woensdagmiddag of op vrijdag? Geef dit dan door via Bij voldoende aanmeldingen kan je kind op deze middag(en) spelen in een combinatiegroep van 2 t/m 12 jaar. Speelt jouw peuter op dit moment nog niet op dinsdag of donderdag op de peutergroep, maar heb je hier wel interesse in? Meld dit dan bij je pedagogisch medewerkers, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Buitenschoolse opvang Heb je interesse in voor- en/of naschoolse opvang op woensdag- en/of vrijdag? Dan is dit bij voldoende aanmeldingen mogelijk. Ook dit kun je doorgeven via klantrelatie@kibeo.nl. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je altijd contact opnemen met de pedagogisch medewerkers van de locatie of vestigingsmanager van Kibeo Vivian Geelhoed v.geelhoed@kibeo.nl. Zijn er vriendjes of vriendinnetjes die nog geen gebruik maken van Kibeo, maar wel graag een keertje komen kijken op de PG en BSO om te zien hoe wij hier spelen... Kom dan een waardebon halen voor 2 dagdelen gratis spelen op de PG of BSO. Maak een afspraak met klantrelaties wanneer je een keer gratis mee wilt komen spelen en we zien jullie dan graag een keer verschijnen! Zoals veel van jullie al weten is juf Jolanda al een tijdje niet werkzaam geweest op de BSO. Zij zit met schouderproblemen thuis en is hier inmiddels voor behandeld in het ziekenhuis. Zij zal eerst volledig moeten herstellen voordat zij weer op de groep kan komen werken. Inmiddels gaat het elke dag een stukje beter dus we hopen dat juf Jolanda snel weer op de groep komt te staan. Verjaardagen in september: Etienne zal 7 september zijn verjaardag vieren! Lieve Etienne alvast van harte gefeliciteerd en maak er een hele mooie dag van! Groep 1/2: Wij heten van harte welkom: Leyla Mercedes! Wij wensen je veel plezier toe bij ons op de basisschool, Leyla. Het opvrolijkvogeltje in onze klas krijgt al mooie gekleurde veren. De kinderen kunnen die verdienen met activiteiten, die we samen in de kring doen. Wat een interessant thema: Australië! De kinderen hebben een didgeridoo gemaakt en kunnen er mooie geluiden op laten horen, bijna net zoals de aboriginals doen. Riet Feijtel was zelf naar Australië geweest en kwam erover vertellen. Over de

5 dieren, die er voorkomen, maar ook over road train trucks, de mooie natuur en de droge gebieden. De kinderen hingen aan haar lippen. Zo interessant! Dankjewel Riet! En vandaag bracht Lisa een echte didgeridoo uit Australië mee en nog een mooie steen met foto s. Haar vader was er ook geweest! super, dat we die spullen mogen lenen! We hebben al 51 woorden, die beginnen met de k van kangoeroe. De kinderen zijn er zo leuk mee bezig. Ook tussendoor ontdekken ze steeds weer een woord en komen dat dan enthousiast vertellen. bedankt voor het meebrengen van de spullen. Zo worden er veel nieuwe woorden geleerd. Is er iemand, die ons kan helpen aan 22 mooie gladde keien van 5 á 10 cm om met wattenstaafjes te beschilderen? Op donderdag hebben de kinderen van tot uur judoles in De Burcht. Na vandaag nog 2 keer. Willen jullie hen op die dagen makkelijke kleding aan laten doen en een hemd. Misschien handig om thuis te oefenen met zelf aan- en uitkleden, ook sokken aan- en uitdoen. Zo wordt de zelfredzaamheid vergroot. Niet vergeten: Op 12 en 21 september en 6 november zijn de kinderen van groep 1 en 2 vrij (zie datums hierboven). Femke heeft een zusje! Hartelijk gefeliciteerd familie van Liere. Heel veel geluk en plezier met de gezinsuitbreiding. Groep 3/4 : Vandaag hebben we een nieuwe leerling in de klas gekregen, Melina. Veel plezier bij ons in de klas! Vandaag was juf Katrien bij ons in de klas aan het helpen. Wij waren erg blij met een paar extra handen in de klas. De kinderen van groep 4 vonden het erg leuk om weer wat lesjes van de juf te krijgen. Wat hebben we toch hard gewerkt in groep 3. Ik, maan, roos, vis, sok, aan en pen zijn aangeboden, behorende bij de letters i, m, r, v, s e, aa en p. De kinderen van groep 4 hebben de tafel van 10 mee naar huis gekregen. Op donderdag 20 september mogen ze hem in de klas opzeggen. Vandaag hebben we onze tweede judoles gehad. Het aan- en uitkleden ging gelukkig al een stuk sneller dan vorige week. Als de kinderen echt geen makkelijke schoenen hebben om aan te doen mogen ze ook slippers meenemen zodat ze hun schoenen maar 1 keer aan en uit hoeven te doen. Groep 5/6: We zijn vorige week donderdag begonnen met de judolessen. De les begint op donderdag om uur en duurt tot uur. De kinderen vonden de eerste les erg leuk! In onze klas hebben we de afgelopen weken veel groepsvormende activiteiten gedaan. Zo konden we weer goed aan elkaar wennen. Ook hebben we samen regels bedacht die we belangrijk vinden in de groep. Deze hangen op in de klas. Elke week hebben we een regel waar we extra op gaan letten. We oefenen heel goed de tafels. Groep 5 oefent de komende periode alle tafels maar in het bijzonder die van 7, 8 en 9. De kinderen krijgen binnenkort een kaartje

6 mee om thuis te oefenen. Op het kaartje staat de datum waarop de kinderen de tafel moeten kennen. Groep 6 herhaalt alle tafels. Tafels oefenen kan goed op: Op kunnen de kinderen ook thuis oefenen met de woordjes van school. De woordjes van thema 1 staan klaar. Via de mail zijn de inloggegevens verstuurd. Elke morgen starten wij de dag met een startopdracht. De kinderen komen binnen en gaan meteen aan de slag. We oefenen op dit moment vooral met de tafels en klokken. Op woensdag 3 oktober is het schoolvoetbal voor de jongens van groep 5 /6. Meer informatie volgt via de mail. Groep 7/8: Op spellingoefenen.nl staan er weer nieuwe oefeningen op voor deze week! De kinderen waren er de afgelopen dagen al veel mee bezig geweest en ze vinden het leuk om te doen! Vorige week maandag is groep 8 naar Den Haag geweest. We hebben daar eerst onze eigen Democracity gebouwd en daarna zijn we naar Madurodam geweest. We moesten daar een speurtocht gaan doen met tablets. Het was erg leuk en leerzaam! s Middags zijn we naar het Binnenhof gegaan. We mochten een bezoekje brengen aan de Tweede Kamer. Iedereen was natuurlijk op zoek naar bekende mensen, maar helaas, het was die dag vooral druk bezocht door andere scholieren. Het was erg leuk en we hebben genoten! Het gaat al steeds beter om in de hal stil en rustig te werken. Ook de Chromebooks werken erg goed! Elke ochtend en middag beginnen we met een startopdracht. Dit gaat eigenlijk al automatisch en de kinderen gaan, zodra ze binnenkomen, direct aan het werk! Wat een actieve en leergierige houding! De startopdracht is het halen van een tafeldiploma en vlot hoofdrekenen tot minuten werken we hieraan, daarna openen we de dag en gaan we verder met een reken- of taalles. We zijn begonnen met de judolessen. Onze klas is ingeroosterd van u tot u. Dit vier keer in totaal. Helaas zijn we daardoor wel wat later op donderdag, we lopen om u meteen naar school terug maar dan moeten de kinderen nog even hun judopak uitdoen. Op woensdag heeft juf Jessica leesgesprekjes gehouden met een aantal kinderen. Helaas kwam nog niet iedereen aan de beurt. De kinderen die geweest zijn, hebben leuke tips gekregen en zelfs al nieuwe leesboeken. Andere kinderen komen later nog aan bod.

Nieuwsbrief 7 september 2017

Nieuwsbrief 7 september 2017 Nieuwsbrief 7 september 2017 Belangrijke data: 11 tot 14 september: Informatieavonden groep 1 tot en met 8 19 september: Bibliobus 20 september: Schoolvoetbal jongens 11-tallen (groep 7/8) 25 en 28 september:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 23 augustus 2018 Belangrijke data: 28 augustus: Bibliobus 4 september: Informatieavond groep 1 tot en met 8 12 september: Stakingsdag alle leerlingen vrij 19 september: Schoolvoetbal jongens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus Korte terugblik op de afgelopen week en een kijkje in de komende periode.

Nieuwsbrief 31 augustus Korte terugblik op de afgelopen week en een kijkje in de komende periode. Nieuwsbrief 31 augustus 2017 Belangrijke data: 11 tot 14 september: Informatieavonden groep 1 tot en met 8 20 september: Schoolvoetbal jongens 11tallen (groep 7/8) 25 en 28 september: Oudervertelgesprekken

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 september 2015

Nieuwsbrief 17 september 2015 Nieuwsbrief 17 september 2015 Belangrijke data: 23 september: Schoolvoetbal groep 7/8 jongens elftallen 23 september: Start kinderpostzegels 28 sept t/m 2 okt: Week van de Pauzehap, groep 5 t/m 8 28 en

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 07-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Noorderschool en Zuiderbasisschool Giethoorn

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 03 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 25-9-2017 Kinderen vrij: Studiedag 27-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Startgesprekken

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Kinderpostzegels

Kinderpostzegels 1 Nieuwsbrief Nummer 6 23-11-2018 Vanuit de directie Agenda 29-11-2018 Kinderpostzegels Afgelopen week ben ik gebeld door een medewerker van de Kinderpostzegels. Deze mevrouw vertelde vol trots dat de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Terugblik op Juli 2018

Terugblik op Juli 2018 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Belangrijke data: 23 juli t/m 31 augustus 31 augustus 3 september zomervakantie Kdv en Bso gesloten i.v.m. verhuizing eerste schooldag in onze nieuwe school! Wij wensen alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media Nieuwsbrief 3 20 september 2018 Belangrijke data: 20 september MR-vergadering (openbaar) 21 september Teambuildingsdag groepen 8 24 t/m 28 september Start Gezonde Week. 4 oktober Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober O.B.S. Beukenlaan Beukenlaan 42 9674 CC WINSCHOTEN NIEUWSBRIEF T: 0597 414294 E: mail@obsbeukenlaan.nl I: www.obsbeukenlaan.nl 20e jaargang nr. 1 donderdag 28 augustus 2014 Agenda: Donderdag 28 augustus

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 9, juni 2019 AGENDA JUNI 3 t/m 6 Avond4daagse 10 2 e Pinksterdag, leerlingen vrij 11 t/m 21 Toetsweken CITO 26 Studiedag team, leerlingen vrij 26 t/m 28 Schoolkamp groep 8 27 Oudergesprekken op

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking 25 sept. 2017 nr. Staking Op donderdag 5 oktober staakt het primair onderwijs in Nederland. De vakbonden hebben - ondersteund door de organisaties die verenigd zijn in het PO-Front - tot deze staking opgeroepen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl 15 januari 21 april 2015 2016 Nieuwsbrief 16 2015-2016 Koningsdag Op vrijdagochtend

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Info maart Agenda IN DEZE INFO. 12 en 13 maart contactavonden. 14 maart rapport mee naar huis. Beste ouders, verzorgers en leerlingen,

Info maart Agenda IN DEZE INFO. 12 en 13 maart contactavonden. 14 maart rapport mee naar huis. Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Info maart 2017 IN DEZE INFO Agenda PAGINA 2 projectweek VANAF PAGINA 3 nieuws uit de groepen 12 en 13 maart contactavonden Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Ik hoop dat u een fijne vakantie heeft

Nadere informatie

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13)

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13) Nieuwsbrief 1 Jaargang 18 woensdag 29-08-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Het nieuwe schooljaar is na een mooie zomervakantie gestart en wij, als team, hebben er zin in. Voordat de school

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Afsluiting schooljaar Op maandag 3 en dinsdag 4 juli vinden de meeste oudergesprekken plaats.

Afsluiting schooljaar Op maandag 3 en dinsdag 4 juli vinden de meeste oudergesprekken plaats. Juni 2017 schooljaar 2016-2017 Afsluiting schooljaar 2016-2017 Nog maar 2 weken, en dan is het schooljaar al ten einde! De rapportzijn al mee naar huis. In de volgende week zijn de oudergesprekken en in

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juni en juli Juni Juli 1 juni Sportdag ( gr. 1 t/m 4 vrij ) 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 2 juni Margedag, leerlingen vrij 4 juli Maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken Tel school: 361357 mail: vlinderhof@obsdevlinderhof.nl 22-09-2017 Kalender aanvullingen Wijziging op de kalender: het verkeersexamen staat op dinsdag 29 mei het is verplaatst naar donderdag 5 april. 12

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Beste ouders, De komende weken komt de Rank steeds meer in het teken te staan van de middeleeuwen. Elke groep werkt op zijn eigen manier aan het thema.

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Weekbrief 13 juni 2016

Weekbrief 13 juni 2016 Weekbrief 13 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis groep 3 t/m 7 Maandag 13 juni gaan alle leerlingen van groep 3 t/m 7 naar Toverland. De bussen vertrekken om half negen. Kibeo in de vakantie Kom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 september. Algemene Ouderavond groepen 1 t/m 7. Kennismakingsgesprekken ouders groep 8. Woensdag 12 september

Agenda. Dinsdag 11 september. Algemene Ouderavond groepen 1 t/m 7. Kennismakingsgesprekken ouders groep 8. Woensdag 12 september Agenda Dinsdag 11 september Algemene Ouderavond groepen 1 t/m 7 Kennismakingsgesprekken ouders groep 8 Woensdag 12 september Stakingsdag Basisscholen Zuid-Holland & Zeeland Onze school is gesloten Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG!

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG! NIEUWSBRIEF Nummer 10 29 januari 2015 D Personeel Juf Ariënne is vorige week weer gestart na haar verlof. Met Emma gaat het goed! Blij nieuws voor juf Ester en haar man Gideon: zij verwachten begin juli

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Daltonschool de Klipper Berkel en Rodenrijs Schooljaar 2016-2017 Voorwoord Graag willen wij als team de ouders en kinderen die onze school bezoeken van harte welkom heten. Voor

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 25 sept. 2017 no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Groep 1/2 In het nieuwe schooljaar willen we meer de nadruk leggen op het goed opruimen van de spullen die je gebruikt en

Nadere informatie

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal Nieuwe juf groep 3 Via deze weg wil ik me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Mandy Kauling en ik woon in Haarlem. Sinds vorige week ben ik werkzaam op de Avonturijn in groep drie. De afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in maart en april 7 maart Week van de Techniek groep 7 8 maart Luizencontrole 14 maart Kijkmiddag groep 1 t/m 8 15 maart Open Dag 17 maart Voorstelling

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 07 juni 2019 190607 volgnr 35 nrme3231nr0volgnummer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 16. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 16. Weekbrief Paulus-Weekbrief 16 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2016-2017 Week 2 Weekbrief 13-02-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 11 april Schoolverpleegkundige Alie Veenstra op school 11 april Voetbaltoernooi jongens in Ochten 13 april Paasontbijt en Paasviering 13 april Zwemmen groep 3/4 14 april Goede Vrijdag

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data Woensdag 13 maart: openschooldag. Vrijdag 15 maart: onderwijsstaking,

Nadere informatie

Allereerst wil ik u en de kinderen heel fijne feestdagen wensen en een leerzaam en gezellig 2018!!!

Allereerst wil ik u en de kinderen heel fijne feestdagen wensen en een leerzaam en gezellig 2018!!! In deze Nieuwsbrief: PO in actie Bibliotheekmoeders Bedankt lieve hulpouders!! Krantenbericht Jarigen december en januari Belangrijke data januari Beste ouders en verzorgers, Allereerst wil ik u en de

Nadere informatie

Muizenkrabbel september 2015 nummer 3

Muizenkrabbel september 2015 nummer 3 Beste ouders, Afgelopen donderdag was onze informatieavond en deze is in de meeste groepen druk bezocht door u als ouders. We hoorden goede berichten van u en we waren zelf ook erg blij met de goede sfeer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie