Nieuwsbrief 23 augustus 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 23 augustus 2018"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 23 augustus 2018 Belangrijke data: 28 augustus: Bibliobus 4 september: Informatieavond groep 1 tot en met 8 12 september: Stakingsdag alle leerlingen vrij 19 september: Schoolvoetbal jongens 11 tallen (groep 7/8) 21 september: Studiedag groep 1/2, leerlingen groep 1/2 vrij 26 september: Schoolvoetbal jongens 5/6, 8 tallen 3 oktober: Schoolvoetbal meisjes 5/6 en 7/8, 8-tallen Week 38: Oudervertelgesprekken 6 november: Congresdag Jonge kind: groep 1/2 vrij. Korte terugblik op de afgelopen week en een kijkje in de komende periode. Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Het was fijn om te zien dat er ook veel ouders waren die de school op de eerste dag even binnen liepen. Voor de leerkrachten was het ook fijn om de eerste maandag op te starten. Zoals u misschien al heeft gezien is er weer veel werk verzet in de vakantie. De hal is nu multifunctioneel ingericht en we gaan werken in de Cloud met Cloudwise. We wensen iedereen een fijn schooljaar toe. We hebben we dit schooljaar 2 nieuwe gezichten op school zij stellen zich aan u voor: Juf Plonie Rijk IB en RT: Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen die al op zichzelf wonen. Afgelopen jaren werkte ik als leerkracht/ zorgcoördinator/ intern begeleider en remedial teacher op de Jan van Schengenschool in Heinkenszand. De laatste functies hebben alles te maken met de zorg aan leerlingen die iets extra s nodig hebben. Het organiseren, coördineren van de hulp en het werken met de leerlingen zelf hoort hierbij. Dit werk vind ik erg boeiend en mag ik nu komend schooljaar ook op de Mgr. Heyligers school gaan doen. U zult mij voortaan op dinsdagmorgen en op donderdag op school zien. Daarnaast blijf ik ook nog een dag werken op de Jan van Schengenschool. Ik hoop en vertrouw op een goede samenwerking met mijn nieuwe collega s, met u als ouders en natuurlijk met de kinderen, want daar gaat het uiteindelijk om. Ymke Collet Stagiaire onderwijsassistente: Mijn naam is Ymke Collet, ik ben 19 jaar oud en woon samen met mijn ouders, zusjes en broertje in Goes. Meester Ivo is mijn vader, vandaar dat ik dit jaar stage kom lopen op maandag en dinsdag. Op de helft van het jaar zal ik er hoogstwaarschijnlijk ook op woensdag zijn. Ik zit in mijn examenjaar van de opleiding onderwijsassistente op het Scalda en volgend jaar wil ik graag verder met de Pabo. Ik vind het super tof om hier aan de slag te gaan, en met een leuk jaar mijn stage hier af te ronden!

2 Staking: Op woensdag 12 september is de school de hele dag gesloten. Het onderwijspersoneel in de provincies Zuid-Holland en Zeeland staakt de hele dag. Na landelijke stakingen is de estafettestaking ingezet om bij het kabinet geld te claimen voor een lagere werkdruk en een eerlijk salaris. Diverse regio s in het land zijn ons voorgegaan. Er zijn op dit moment al grote tekorten aan onderwijspersoneel. Het is belangrijk om het beroep van leraar weer aantrekkelijk te maken door de enorme werkdruk te verminderen en het salaris eerlijker en marktconform te maken. Wij willen goed onderwijs voor alle kinderen. Geen overvolle klassen, maar bevoegde goede leerkrachten met een passend salaris. Wij vragen om uw begrip; nu een dag staken om te komen tot een investeringen in het onderwijs van uw kinderen. Beste ouder, verzorger, Nieuws van Kibeo: Bij Kibeo komen we graag tegemoet aan de wensen van ouders. We willen daarom bij voldoende belangstelling de openingstijden van de peutergroep en de BSO verruimen. Peutergroep Heb je interesse in opvang voor je peuter op maandag- en/of woensdagmiddag of op vrijdag? Geef dit dan door via klantrelatie@kibeo.nl. Bij voldoende aanmeldingen kan je kind op deze middag(en) spelen in een combinatiegroep van 2 t/m 12 jaar. Speelt jouw peuter op dit moment nog niet op dinsdag of donderdag op de peutergroep, maar heb je hier wel interesse in? Meld dit dan bij je pedagogisch medewerkers, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Buitenschoolse opvang Heb je interesse in voor- en/of naschoolse opvang op woensdag- en/of vrijdag? Dan is dit bij voldoende aanmeldingen mogelijk. Ook dit kun je doorgeven via klantrelatie@kibeo.nl. Ik vertrouw erop je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met mij via v.geelhoed@kibeo.nl. Alvast hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Vivian Geelhoed Vestigingsmanager Kibeo Bibliobus: De bibliobus komt één keer per maand, van 13:00-14:45 uur op 28 augustus, 25 september, 30 oktober, 27 november, vanaf januari komt de bus in de even weken. Oproep luizenouders: Na de vakantie heeft Bianca de luizenpluis weer voor haar rekening genomen. Gelukkig zijn er geen luizen bij de kinderen op school aangetroffen.

3 We zijn nog op zoek naar ouders die willen helpen met het luizenpluizen. We hebben op dit moment maar één ouder die alle kinderen moet pluizen. De controle vindt plaats iedere keer na de vakantie dus ongeveer 5 keer per jaar. U kunt zich opgeven bij meester Ivo. Oproep overblijfouders en opgavelijsten: We zijn nog op zoek naar overblijfouders die ons willen helpen bij de overblijf. Ook als u af en toe kunt mag u dit doorgeven aan Petra van de overblijf of meester Ivo. Er staat een kleine vergoeding tegenover. Willen de ouders die de opgavelijst nog niet hebben ingeleverd dit alsnog doen. Deze kan afgegeven worden bij Petra of meester Ivo. Oproep natuurouders: We zijn nog op zoek naar natuurouders die ons willen helpen tijdens natuurexcursies. Hebt u interesse? Dan graag opgeven bij juf Marleen of meester Ivo. Informatieavond 4 september 2018: We hebben dit jaar voor een andere insteek gekozen voor de informatieavond. Alle groepen hebben op dezelfde dag de informatieavond. In de pauze krijgt u uitleg over het werken in de cloud en wat dit voor de kinderen en de organisatie betekent. Verder krijgt u de jaarrekening te zien van de oudervereniging. Voor of na de pauze kunt u terecht in de groep van uw kind waar u uitleg krijgt over de bijzondere activiteiten die in de groep plaatsvinden. Tevens is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Groep 1 en 2: dinsdag 4 september: aanvang uur Groep 3 en 4: dinsdag 4 september: aanvang uur Pauze 19:45 uur tot 20:15 uur Groep 5 en 6: dinsdag 4 september: aanvang uur Groep 7 en 8: dinsdag 4 september: aanvang 20:15 uur Estafette: We beginnen volgende week met een nieuwe serie lessen Estafette (technisch lezen in niveaugroepen) op dinsdag, woensdag en donderdag (voor de groepen 4-5-6) en dinsdag en woensdag voor groep 7-8. Ouders/verzorgers, die graag leeshulp willen zijn op een of meerdere momenten (altijd van uur) kunnen zich via de leerkracht van hun kind opgeven. Uw hulp wordt erg gewaardeerd en heeft veel baat voor de kinderen. Leerdoelen op de website: De leerdoelen van blok 1 zijn op de website te vinden. Zo hebt u zicht op wat er de komende periode op het gebied van taal, spelling, woordenschat en rekenen van uw kind verwacht wordt. Het is handig om met uw kind een gesprekje te voeren over school en wat ze daar allemaal leren. Meer toelichting over de mogelijkheden hoe met deze doelen om te gaan, krijgt u tijdens de jaarlijkse informatieavond. Leerkrachten houden u op de hoogte door in het weekoverzicht te vermelden wanneer we weer aan een nieuw blok beginnen.

4 Inloggen op de website: De inlogcode voor de website voor ouders om foto s, samenvattingen en spellings woordjes te bekijken is: Gebruikersnaam: ouders Wachtwoord: oudersmgr Schooljudo: Vanaf volgende week starten we in alle groepen met schooljudo. Hieronder ziet u een korte uitleg over de achterliggende gedachten hiervan. Kinderen Skills for Life meegeven! De eeuwenoude filosofie van het judo hebben wij omgezet in een moderne methodiek. Om judo in te zetten als middel om te werken aan de fysieke, en sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind. Én aan de groepsdynamiek van een klas. Zeven belangrijke Schooljudo-waarden staan binnen een doorlopende leerlijn centraal: vertrouwen, samenwerken, respect, beheersing, weerbaarheid, discipline en heel veel plezier. Met echte judomatten en complete Schooljudopakken toveren we de gymzaal van de school een periode om tot een dojo. Het hele schooljaar lang hebben leerkrachten toegang tot een online omgeving om zelf met de Schooljudo-waarden aan de slag te gaan. Dit schooljaar zijn wij actief op ongeveer 400 basisscholen, met ruim kinderen. Muziekles op school: Vandaag hebben de kinderen een foldertje mee gekregen over het aanbod van pianolessen op school. Hieronder stelt de lesgever zich aan u voor. Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met stichting de Muze. Bij voldoende belangstelling zullen de lessen waarschijnlijk op maandag plaatsvinden. Professionele pianodocent Estèl van Opdorp ( geboren te Almelo, 1979) begon op tienjarige leeftijd met piano spelen. Na drie jaar les te hebben gehad aan de muziekschool te Dieren werd hij nog tijdens zijn middelbare schoolperiode toegelaten tot de jongtalenten klas van de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem, het huidige Artez Conservatorium. Na het behalen van zijn atheneum volgde hij de vier jaar durende bachelor opleiding Klassiek piano aan het conservatorium te Arnhem. Tijdens deze jaren aan het conservatorium kwam hij o.a. in aanraking met het spelen van lichte muziek ( Jazz, Fusion, Improvisatie, Latin en andere stijlen van lichte muziek). Dit sprak hem zo aan dat hij naast de vakken voor de klassieke musici ook de vakken voor de lichte musici ging volgen en ook deze afsloot. Zijn passie bleek al snel bij de latin muziek te liggen. Binnen deze stijl volgde hij gedurende zijn opleiding diverse workshops en masterclasses. Dit resulteerde in 2005, nadat hij in december 2004 klassiek piano afgestudeerd was, tot een studie aan het conservatorium van Habana. Estèl heeft op Cuba gedurende een jaar latin piano en latin percussie gestudeerd. Inmiddels is hij verhuisd naar Goes en is sinds augustus 2009 afgestudeerd Master in Music aan de conservatorium van het Fontys Conservatorium, te Tilburg, voor zowel klassieke muziek piano als lichte muziek piano.

5 Peuternieuws: Teamsamenstelling: Vanaf augustus zijn er weer nieuwe kinderen bijgekomen op de BSO. Daarom hebben wij op donderdag meer dan 20 kinderen die opgevangen worden. I.v.m. het kind-leidster ratio zal boven de 20 kinderen een 3de leidster er bij komen bij ons op de BSO. Maya zal indien nodig op de donderdagmiddag ons team versterken! We hopen dat Maya een leuke tijd zal hebben bij ons op de BSO! Nieuwe kinderen: Vanaf maandag 20 augustus zal Bram Otte bij ons op de BSO starten. Bram wat leuk dat je bij ons komt spelen! We hopen dat je een leuke, leerzame en gezellige tijd bij ons zal hebben op de BSO! Ook zal vanaf maandag 20 augustus Elise Peersman bij ons starten op de BSO. Elise wat leuk dat je bij ons komt spelen! We hopen dat je een leuke, leerzame en gezellige tijd bij ons zal hebben op de BSO! Afscheid: Op de peutergroep hebben we voor de vakantie afscheid genomen van Bram, Dani en Joey. Zij gaan een nieuw avontuur aan op de basisschool! Lieve Bram, Dani en Joey wij willen jullie heel veel plezier wensen op school! Thema s: Vanaf maandag 3 september zal de Peutergroep werken met het thema: Welkom Puk. In dit thema maken de kinderen kennis met Puk. Sommige kinderen kennen Puk al, andere kinderen nog niet. Samen gaan we Puk wegwijs maken in de groep. Samen ontdekken we waar en waarmee we kunnen spelen, hoe we opruimen en wanneer we iets moeten schoonmaken. A lgemeen: In de zomervakantie zijn we druk bezig geweest met het aanpakken van de groepsruimte. Er is heel veel opgeruimd en er zijn weer mooie hoeken (poppenhoek, bouwhoek, leeshoek enz.) gecreëerd waar de kinderen fijn in kunnen spelen. Het is nog niet helemaal klaar, maar we zijn al een heel eind op weg! De ouder(s)/verzorger(s)van de kinderen van de Peutergroep en BSO zullen een deze dagen een mail ontvangen met daarin informatie over uitbreiding van de opvang. De brief zullen wij voor nieuwe ouders op onze facebookpagina plaatsen (Kibeo Sportweg Kwadendamme) en in de volgende nieuwsbrief. Verjaardagen in augustus: Ive, Anouk en Teun zijn in de maand augustus jarig! Wij wensen hen alvast een hele fijne verjaardag toe!

6 Groep 1/2: Fijn weer naar school, maar toch wel spannend zo n eerste schooldag na zo n lange vakantie. Maar wat was het gezellig! We hebben genoten en zin in het nieuwe schooljaar. Wij heten van harte welkom: Ben Hooijschuur, Lotte de Pundert en Joey de Punder. Veel plezier bij ons op de basisschool Ben, Lotte en Joey! Blanka heeft in de vakantie een broertje gekregen. Hij heet Bruno en Blanka is er super blij mee. Van harte gefeliciteerd familie Bolik. Heel veel geluk en plezier voor de toekomst toegewenst! Op dinsdag 28 augustus gaan we naar de bibliobus. Er volgt nog een brief met uitleg en alle datums voor dit schooljaar. Wat zag onze groentetuin er nog goed uit. We hebben bietjes, worteltjes en tomaten geoogst. En. een heeeeeele grote, mooie courgette. Kom gerust even kijken! Wij willen een goede groep worden en hebben samen regels bedacht. Ze hangen op de deur van onze klas. Deze week is het thema vakantie en weer naar school. Volgende week beginnen we met een thema n.a.v. het boek: Opvrolijkvogeltje. Een verhaal, dat zich afspeelt in Australië. We gaan dan voorwerpen verzamelen, die beginnen met de k van kangoeroe. Zoeken jullie thuis mee? Fijn, als we de spullen mogen lenen, uitstallen voor het raam. Bij eten en drinken gaat onze voorkeur uit naar een beker en een bakje met fruit. Graag met de naam erop. Willen jullie de gymschoenen ook voorzien van naam. Op donderdag gaan we gymmen, maar ook bij slecht weer. Zijn er vragen, stel ze gerust. We maken er samen een fijn schooljaar van. Groep 3/4 : De eerste schooldagen voor groep 3 zijn altijd spannende dagen. Heel veel nieuwe indrukken, maar wat hebben de kinderen van groep 3 hard gewerkt. Alle ouders en kinderen van groep 3 zijn tot aan de herfstvakantie elke morgen van harte welkom om de werkjes van de kinderen te bekijken. Natuurlijk hebben de kinderen van groep 4 ook heel erg hun best gedaan, zeker als het gaat om de kinderen van groep 3 een beetje wegwijs te maken in het lokaal. Op maandag hebben we een tekening gemaakt over de vakantie en op dinsdag zijn we begonnen met het maken van een luchtballon met een mandje eronder, dat aan het plafond komt te hangen. Bij eten en drinken gaat onze voorkeur uit naar een beker en een bakje met fruit. Graag met de naam erop. Het zou fijn zijn als alle kinderen een etui hebben. Losse potloden, pennen en gummen raken dan niet zo gemakkelijk zoek.

7 Groep 5/6: Met frisse energie zijn we deze week gestart in onze groep! Wat hebben we al hard gewerkt. We zijn begonnen met veel oefeningen en spelletjes waarbij we over onszelf moesten vertellen en over de vakantie. Dit deden we in groepjes om ook weer een beetje aan elkaar te wennen. Samen hebben we afspraken gemaakt die wij belangrijk vinden in de klas. We gaan deze ophangen zodat we er het hele jaar goed op kunnen letten en we samen een fijne groep zullen zijn. De klas maken we ook weer gezellig door het maken van mooie tekeningen over de vakantie en we maken zelf een verjaardagskalender. Op maandag 27 augustus krijgen de kinderen informatie over Schooljudo dat binnenkort van start zal gaan. De lessen van Schooljudo zullen op donderdag plaatsvinden tijdens de gymles. Alle kinderen volgen deze lessen. Volgende week dinsdag 28 augustus komt de Biebbus. Groep 7/8: In groep 7 en 8 is al lekker gewerkt in de nieuwe hal, die goed in de smaak viel bij de leerlingen. Best spannend, die eerste week. Voor groep 7 twee nieuwe juffen en groep 8 is nu echt de hoogste groep die zich verder gaat voorbereiden op de overstap naar het voortgezet onderwijs. Hier krijgt u in de loop van het jaar nog veel informatie over zodat er voor iedereen een goede keuze gemaakt kan worden. Nu zijn we begonnen met allerlei oefeningen en afspraken om tot een leuke hechte nieuwe groep te komen. We moeten elkaar nog beter leren kennen en ook afspraken vastleggen over samenwerken en samenspelen. Elke dag werken we hier aan. Maandag 27 augustus gaan we met de kinderen van groep 8 naar Den Haag. We bezoeken daar Madurodam en we gaan naar het Binnenhof! We vertrekken om uur, aanwezig bij het Kamilleplein (Dijkstede) in Heinkenszand. Graag willen we dat de kinderen daar deze ochtend worden afgezet. Mocht het vervoer naar Heinkenszand een probleem zijn dan hoor ik het graag. We hopen rond uur terug te zijn, dit is afhankelijk van de files. Denkt u nog even aan de ouderbijdrage? Dit jaar staat ook schooljudo weer op het programma.

Nieuwsbrief 31 augustus Korte terugblik op de afgelopen week en een kijkje in de komende periode.

Nieuwsbrief 31 augustus Korte terugblik op de afgelopen week en een kijkje in de komende periode. Nieuwsbrief 31 augustus 2017 Belangrijke data: 11 tot 14 september: Informatieavonden groep 1 tot en met 8 20 september: Schoolvoetbal jongens 11tallen (groep 7/8) 25 en 28 september: Oudervertelgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 september 2017

Nieuwsbrief 7 september 2017 Nieuwsbrief 7 september 2017 Belangrijke data: 11 tot 14 september: Informatieavonden groep 1 tot en met 8 19 september: Bibliobus 20 september: Schoolvoetbal jongens 11-tallen (groep 7/8) 25 en 28 september:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 september 2018

Nieuwsbrief 6 september 2018 Nieuwsbrief 6 september 2018 Belangrijke data: 12 september: Stakingsdag alle leerlingen vrij 19 september: Schoolvoetbal jongens 11 tallen (groep 7/8) 21 september: Studiedag groep 1/2, leerlingen groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 september. Algemene Ouderavond groepen 1 t/m 7. Kennismakingsgesprekken ouders groep 8. Woensdag 12 september

Agenda. Dinsdag 11 september. Algemene Ouderavond groepen 1 t/m 7. Kennismakingsgesprekken ouders groep 8. Woensdag 12 september Agenda Dinsdag 11 september Algemene Ouderavond groepen 1 t/m 7 Kennismakingsgesprekken ouders groep 8 Woensdag 12 september Stakingsdag Basisscholen Zuid-Holland & Zeeland Onze school is gesloten Maandag

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 9, juni 2019 AGENDA JUNI 3 t/m 6 Avond4daagse 10 2 e Pinksterdag, leerlingen vrij 11 t/m 21 Toetsweken CITO 26 Studiedag team, leerlingen vrij 26 t/m 28 Schoolkamp groep 8 27 Oudergesprekken op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 16, 15 juni 2018

Schooljaar Nummer 16, 15 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nummer 16, 15 juni 2018 Kalender: 4 juli Afscheidsmusical groep 8 5 juli Rapporten gaan mee 6 juli Meesters- en juffendag 6 juli Afscheid groep 8 6 juli Alle leerlingen s middags vrij!

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november 1 november 2018 nieuwsbrief 3 Belangrijke data Kamp 39 05 8225 HA Lelystad 0320 231 557 directie@montwildzang.nl Beste ouders en andere geïnteresseerden, De herfstvakantie is voorbij, de klok is naar de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Kindcentrum De Wereldboom Nieuwsbrief - nr: 02

Kindcentrum De Wereldboom Nieuwsbrief - nr: 02 Staking 12 september gaat definitief door De staking op 12 september door leerkrachten van het primair onderwijs gaat definitief door en het overgrote deel van de leerkrachten van basisschool De Wereldboom

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13)

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13) Nieuwsbrief 1 Jaargang 18 woensdag 29-08-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Het nieuwe schooljaar is na een mooie zomervakantie gestart en wij, als team, hebben er zin in. Voordat de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Terugblik op Juli 2018

Terugblik op Juli 2018 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Belangrijke data: 23 juli t/m 31 augustus 31 augustus 3 september zomervakantie Kdv en Bso gesloten i.v.m. verhuizing eerste schooldag in onze nieuwe school! Wij wensen alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Belangrijke data: Eerste schooldag 27 augustus 3 september t/m 9 september: startgesprekken Woensdag 5 september Nio groep 8 Woensdag 12 september school gesloten i.v.m. staking Donderdag

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Onderwijsprijs Ouderbijdrage

Onderwijsprijs Ouderbijdrage November 2018 Onderwijsprijs U kon er al eerder over lezen dat we reusachtig trots zijn op onze nominatie voor de Onderwijsprijs. Als de Reiger staan we voor vooruitstrevend onderwijs met een grote betrokkenheid

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel.

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel. Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Bso, peuterspeelzaal en kinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl 5 juli 2019 weeknieuws 31 www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Belangrijke data. Eerste schoolweek!

Belangrijke data. Eerste schoolweek! Belangrijke data Vrijdag 31 augustus: groep 1-2-3 vrij Donderdag 6 september: betaling ouderbijdrage van 8:15 8:45 en van 11:45 12:15 Maandag 10 september: studiedag; alle leerlingen vrij Donderdag 13

Nadere informatie

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO Oktober November 2017 Aan de ouders/ verzorgers, Bovenbouwgroep Meester Hans Meester Hans werkte namens een ander bestuur bij ons op school, helaas wil dit bestuur Hans weer in gaan zetten op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Allereerst wil ik u en de kinderen heel fijne feestdagen wensen en een leerzaam en gezellig 2018!!!

Allereerst wil ik u en de kinderen heel fijne feestdagen wensen en een leerzaam en gezellig 2018!!! In deze Nieuwsbrief: PO in actie Bibliotheekmoeders Bedankt lieve hulpouders!! Krantenbericht Jarigen december en januari Belangrijke data januari Beste ouders en verzorgers, Allereerst wil ik u en de

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2016-2017, nummer 16 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019)

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NR. 1 22 augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na zes weken heerlijk vakantie te hebben gehad zijn we weer vol enthousiasme gestart in onze kleutergroepen.

Nadere informatie

Tussendoor juli Welkom op Stellegorsː Otto van Lenten Wij wensen Otto een fijne tijd op onze school! Afscheid

Tussendoor juli Welkom op Stellegorsː Otto van Lenten Wij wensen Otto een fijne tijd op onze school! Afscheid Tussendoor juli 2018 We zijn alweer aan de laatste 2 weken van het schooljaar begonnen, wat is het weer snel gegaan! Wat ons betreft was het een geweldig schooljaar! Er staat nog van alles te gebeuren,

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 31 augustus 2018 Nummer 1 Agenda maandag 3 september dinsdag 4 september

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 01 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 7-9-2017 Kennismakingsmiddag, ouders en leerlingen welkom! Beste ouders/verzorgers, In deze

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie