BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders. Vergadering van , 09:00 uur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders. Vergadering van , 09:00 uur"

Transcriptie

1 Notulen van burgemeester en wethouders BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Vergadering van , 09:00 uur Wethouder Meijer Raadsvragen van het raadslid Jan Pieter van der Schans, CDA-fractie Ede over verkeersveiligheid en veiligheid trottoirs Van Heeckerenlaan te Ede Wethouder Meijer Vaststelling Ontwerpen andere inzamelaars inzameling oud papier en karton uit huishoudens De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd aangepast concept. 1. Vast te stellen: - de Ontwerp beleidsregel afbouw subsidie inzameling huishoudelijk oud papier en karton. - Ontwerp Besluit aanwijzing andere inzamelaars huishoudelijk oud papier en karton Ede Ontwerp Subsidieregeling inzameling huishoudelijk oud papier en karton. 2. inspraak te verlenen conform artikel 4 van de Inspraakverordening gemeente Ede 2009, door het voorstel gedurende zes weken ter inzage te leggen; 3. kennis te geven van de ter inzagelegging door publicatie van de kennisgeving op 4. de betrokken verenigingen en organisaties per brief te informeren; 5. de gemeenteraad te informeren over dit besluit middels de memo met mededelingen van het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad Burgemeester Beantwoording raadsvragen van het raadslid A. Vos de Wael fractie VVD over schadevergoeding en kosten wegslepen uitgebrande auto De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd aangepast concept.

2 blz Burgemeester Beantwoording raadsvragen van het raadslid C. Otter fractie ChristenUnie over bijdrage aan gedupeerden autobranden Veldhuizen De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd aangepast concept Wethouder Ontwerp Programma Buitengebied 1. In te stemmen met het ontwerp Programma Buitengebied Ede en de daarin opgenomen bijlagen; 2. het ontwerp Programma Buitengebied Ede met bijlagen gedurende vier weken ter inzage te leggen, conform de inspraakverordening gemeente Ede 2009; 3. het ontwerp Programma Buitengebied ter kennisgeving toe te sturen aan de gemeenteraad Wethouder Verlenen omgevingsvergunning Selterskampweg 55 in Bennekom De gevraagde omgevingsvergunning verlenen voor de activiteit '(ver)bouwen van een bouwwerk' Wethouder Meijer Instellen parkeerschijfzone Dorpsstraat Otterlo 1. In te stemmen met het voorstel tot het instellen van een parkeerschijfzone met een maximale parkeerduur van twee uur op de Dorpsstraat tussen de Arnhemseweg en de Kerklaan te Otterlo; 2. in te stemmen met de volgende werkingstijden van de parkeerschijfzone; maandag tot en met zaterdag van tot uur Wethouder Koopovereenkomst Synchroon inzake Park Reehorst Noord 1. Voorgesteld wordt de overeengekomen voorwaarden en afspraken, en daarmee de rechtsverhouding tussen de gemeente en Synchroon, vast te leggen in de Koopovereenkomst bouwkavels plangebied Park Reehorst in Ede, waarvan het concept bij deze toelichting is gevoegd; 2. de burgemeester te verzoeken om op grond van artikel 171, tweede lid, van de Gemeentewet, de wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling Stedelijk gebied, mevrouw M., op te dragen de koopovereen-komst Synchroon inzake Park Reehorst Noord te Ede te ondertekenen Wethouder Raadsvragen van raadslid E.Out van De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd concept.

3 blz.3 Ligtelijn Bruins GroenLinks/Progressief Ede en raadslid H. Buikema van PvdA, Alle kinderen meedoen Wethouder Wethouder Overdracht schoolgebouw Boekhorst 2 te Ede Benoeming interim algemeen directeur / gemeentesecretaris en 3e locogemeentesecretaris 1. Het juridisch eigendom van het schoolgebouw, gelegen aan de Boekhorst 2 te Ede, op grond van de Wet op het Primair Onderwijs, over te dragen aan Stichting Ede voor Islamitisch Onderwijs en Opvoeding ten behoeve van basisschool Al Amana; 2. Al Amana een vergoeding toe te kennen van op basis van de uitgevoerde conditiemeting. 1. Mevrouw S. Visser, met ingang van 1 september 2016, voor de tijd dat niet voorzien is in de vacature van algemeen directeur / gemeentesecretaris, te benoemen als interim algemeen directeur / gemeentesecretaris; 2. mevrouw M. Seip, clusterdirecteur van het cluster Beleid en Regie, met ingang van 1 september 2016 aan te wijzen als één van de locogemeente-secretarissen Wethouder Wethouder, Wethouder Beantwoording raadsvragen van het raadslid P. G. v.d. Berg, fractielid van Groenlinks/PE, over de toereikendheid en tempo van realisatie sociale woningbouw. Verkoop grond aan Vilente inzake nieuw woonzorgcomplex Amsterdamseweg Ede en verlening huurovereenkomst tijdelijke huur kazerneterrein De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd concept. 1. In te stemmen met: a. de overgelegde koop-/ontwikkelovereenkomst perceel grond Amsterdamseweg 56 te Ede; b de overgelegde allonge op de huurovereenkomst voor het tijdelijk gebruik van een perceel grond op het kazerneterrein; 2. de burgemeester te verzoeken om op grond van artikel 171, lid 2 van de Gemeentewet, de wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling Stedelijk gebied, mevrouw M., met een volmacht op te dragen de koop- /ontwikkelovereenkomst perceel grond Amsterdamseweg 56 te Ede, namens de gemeente Ede te ondertekenen.

4 blz Wethouder Intentieverklaring regeling Cultuureducatie met Kwalteit In te stemmen met verlenging van de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit voor de periode ; 2. hiervoor een bedrag van 0,55 per inwoner te matchen (jaarlijks ) en dit onderdeel te laten zijn van de structurele subsidie aan de Stichting Cultura te Ede; 3. de intentieverklaring Reservering middelen voor projecten en programma s in het kader van het programma Cultuureducatie met Kwaliteit in het primair onderwijs aan te gaan met de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen te ondertekenen Burgemeester Van der Knaap Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 28 juni De openbare notulen vast te stellen Wethouder, Wethouder Wethouder Nota 'Vertrouwen en verantwoordelijkheid', beleid op Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving Coördinatieregeling Woonzorgcomplex Amsterdamseweg 56 (Vilente) te Ede: Bestemmingsplan + Aanvraag omgevingsvergunning + Besluit Hogere Waarden 1. Het beleid op vergunningverlening, handhaving en toezicht vast te stellen, zoals verwoord in de nota 'Vertrouwen en verantwoordelijkheid'; 2. de oude nota 'Leefomgeving telt' te laten vervallen; 3. de 'Vertrouwen en verantwoordelijkheid' te publiceren via 1. In te stemmen met het ontwerpbestemmingsplan Ede, woonzorgcomplex Amsterdamseweg 56; 2. in te stemmen met het ontwerpbesluit Hogere Waarden (Wet geluidhinder); 3. kennis te nemen van het ontwerpbesluit voor de omgevingsvergunning; 4. het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpbesluit voor de omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit hogere waarden te publiceren en gedurende zes weken ter inzage te leggen; 5. geen exploitatieplan in voorbereiding te nemen in de zin van de Wro, omdat het kostenverhaal anderszins verzekerd is, fasering niet nodig is en het stellen van eisen conform artikel 6.13, lid 2 Wro niet noodzakelijk is Wethouder Overeenkomsten Bruil inzake park Reehorst Midden en Zuid te Ede 1. Te verkopen en te leveren aan Beleggingsmaatschappij en handelsonderneming Oost-Nederland B.V., gevestigd te Ede en kantoorhoudende aan de Keesomstraat 9 te (6717 AH) Ede, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer : een perceel bouwgrond met een oppervlakte van circa 760 m2, gelegen aan de Oude Kerkweg in Ede, kadastraal bekend als een gedeelte van het perceel gemeente Ede, sectie D nummer 3127; een perceel bouwgrond met een oppervlakte van circa m2, gelegen aan de aan de Oude Kerkweg in Ede, kadastraal bekend als een gedeelte van het perceel gemeente Ede, sectie D nummer 3127 en aan de

5 blz.5 Sportlaan 76A, een gedeelte van het kadastrale perceel gemeente Ede, sectie D, nummer 3126; een perceel bouwgrond met een oppervlakte van circa m2, gelegen aan de Reehorsterweg in Ede, kadastraal bekend als een gedeelte van het perceel gemeente Ede, sectie D nummer en aan de Sportlaan 76A, een gedeelte van het kadastrale perceel gemeente Ede, sectie D, nummer 3126; de percelen grond voor toekomstig openbaar gebied met een gezamenlijke oppervlakte van circa circa m2, gelegen aan de Oude Kerkweg in Ede, kadastraal bekend als een gedeelte van het perceel gemeente Ede, sectie D nummer 3127 en gelegen aan de Sportlaan 76A, een gedeelte van het kadastrale perceel gemeente Ede, sectie D, nummer 3126 en gelegen aan de Reehorsterweg in Ede, kadastraal bekend als een gedeelte van het perceel gemeente Ede, sectie D nummer 10265; onder de voorwaarden, zoals vermeld in de Algemene voorwaarden voor de verkoop van onroerende zaken door de gemeente Ede 2009 en het concept van de koopovereenkomst, dat bij dit besluit hoort en als bijlage bij de toelichting is gevoegd het verkochte is door middel van streep- en kruisarcering aangegeven op de bij de koopovereenkomst behorende tekening nummer E d.d. 19 april 2016; 2. aan te gaan de Aanvulling op de overeenkomst van wijziging en aanvulling anterieure overeenkomst Park Reehorst Midden en Park Reehorst Zuid met Beleggingsmaatschappij en handelsonderneming Oost-Nederland B.V., gevestigd te Ede en kantoorhoudende aan de Keesomstraat 9 te (6717 AH) Ede, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer en Galvani Ede B.V., gevestigd te Ede en kantoorhoudende aan de Keesomstraat 9 te (6717 AH) Ede, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer , onder de voorwaarden, zoals vermeld in het concept van de overeenkomst, dat bij dit besluit hoort en als bijlage bij de toelichting is gevoegd Wethouder Uitbetaling aan Stichting C.N.S. Ede inzake Distelberg 1 1. Een vergoeding te betalen aan Stichting C.N.S. Ede ter hoogte van ,93 inzake het vervangen van de dakpannen; 2. deze vergoeding ten laste te brengen van het budget onderwijshuisvesting Wethouder Ligtelijn Bruins Bewerkingsovereenkom st tussen de gemeente Ede en Mister Dutch In het kader van de uitvoering van de taaltoets in het kader van de Wet Taaleis de overgelegde bewerkersovereenkomst tussen de gemeente Ede en Mister Dutch aan te gaan Wethouder Meijer Goedkeuring op gunning project Oortveldlaan e.o. te Ede 1. Akkoord te gaan met vervanging riolering en herinrichting van Oortveldlaan, Landbouwlaan, Kamperfoelielaan en Korenbloemlaan te Ede; 2. hiervoor een krediet beschikbaar te stellen van

6 blz Wethouder Burgemeester Van der Knaap Wethouder Structuurvisie Buitengebied en Dorpen Straatnaamgeving voormalig ENKA terrein in Ede. Vaststelling Ede ENKA, uitwerkingsplan deelgebied G2 In te stemmen met het overgelegde stappenplan om te komen tot een integrale structuurvisie voor het Buitengebied en de dorpen. 1. Aan de weg, die op de bij dit voorstel behorende situatietekening in blauwe kleur is aangegeven, de naam Bremerstraat te geven: 2. de ligging van de al bestaande wegen op dit terrein, Van den Boschlaan, Oversteek en Viscoselaan aan te passen zoals aangegeven op bijgevoegde situatietekening; 3. de benodigde straatnaamborden te bestellen en aan te brengen. 1. Het uitwerkingsplan Ede, ENKA-terrein, deelgebied G2 vast te stellen; 2. het vastgestelde uitwerkingsplan conform de Wet ruimtelijke ordening te publiceren en terinzage te leggen; 3. geen exploitatieplan in de zin van de Wro vast te stellen, omdat het kostenverhaal anderszins verzekerd is, fasering niet nodig is en het stellen van eisen conform artikel 6.13, lid 2 Wro niet noodzakelijk is Wethouder Beantwoording van raadsvragen van het raadslid A. Vos de Wael van de fractie VVD over onderhoud nieuwbouw station Ede-Wageningen De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd concept Wethouder Aangaan overeenkomst van uitgifte in erfpacht kavel 15 bedrijventerrein Het Laar te Wekerom 1. In erfpacht uit te geven aan de heer H. Rap, geboren op 2 februari 1971 te Arnhem, woonachtig aan de Kemperbergerweg 259 te (6816 RS) Arnhem, een perceel bouwterrein, gelegen aan Het Laar in Wekerom, bekend als kavel 15 op bedrijventerrein Het Laar, groot circa m², dat deel uitmaakt van het kadastrale perceel gemeente Otterlo, sectie E nummer 2953, onder de voorwaarden, zoals vermeld in de Overeenkomst van uitgifte in erfpacht kavel 15 bedrijventerrein Het Laar te Wekerom, die bij dit besluit hoort en als bijlage bij de toelichting is gevoegd het perceel is door middel van kruisarcering aangegeven op de bij de overeenkomst van uitgifte in erfpacht behorende tekening nummer O d.d. 23 maart 2016;1. 2. de burgemeester voor te stellen om op grond van artikel 171 lid 2 van de Gemeentewet de afdelingsmanager Grondzaken, mevrouw M.A.R. Meijer, op te dragen en volmacht te geven de Overeenkomst van uitgifte in erfpacht kavel 15 bedrijventerrein Het Laar te Wekerom, zoals bedoeld onder 1, tot stand te brengen en namens de gemeente te ondertekenen.

7 blz Wethouder Wethouder Koopovereenkomst bouwlocatie MN10 op voormalige Mauritskazerne te Ede Beslissing op bezwaar inzake last onder dwangsomg Poelweg 16 te Ederveen 1. Te verkopen en te leveren aan Bouwbedrijf Van Ree, gevestigd aan de Marconistraat 6 te Ede, een aaneengesloten perceel bouwgrond met een oppervlakte van ca m², die deel uitmaken van het kadastrale perceel gemeente Ede sectie C nummer 4214, gelegen nabij de Nieuwe Kazernelaan in Ede, onder de voorwaarden, zoals vermeld in de Algemene voorwaarden voor de verkoop van onroerende zaken door de gemeente Ede 2009 en het concept van de koopovereen-komst, dat bij dit besluit hoort en als bijlage bij de toelichting is gevoegd het verkochte is door middel van kruisarcering aangegeven op de bij de koopovereenkomst behorende tekening nummer E d.d. 21 juni 2016; 2. de burgemeester voor te stellen om op grond van artikel 171, lid 1 van de Gemeentewet, de wethouder Veluwse Poort, de heer J., op te dragen de koopovereenkomst, zoals bedoeld onder 1, tot stand te brengen en namens de gemeente te ondertekenen. 1. Het bezwaar deels gegrond te verklaren; 2. het besluit van 24 februari 2016 gedeeltelijk te wijzigen (last 1); 3. het besluit aan te vullen met een nadere motivering, (last 3); 4. en het verzoek om proceskosten af te wijzen; 5. betrokkenen te informeren met de overgelegde conceptbrief Wethouder Wethouder Wethouder Advisering beeldende kunst in de openbare ruimte Beslissing op bezwaar kappen bomen Poelweg 8 in Ederveen Wijzigingen CAR/UWR Wethouder Kernhem Vlek B scherf 1. In te stemmen met de doelstellingen, werkwijze en interne afspraken van advisering over beeldende kunst in de openbare ruimte zoals beschreven in de overgelegde "Vernieuwde werkwijze rondom advisering over beeldende kunst in de openbare ruimte"; 2. opdracht te geven tot nadere uitwerking van de vernieuwde werkwijze waaronder het in kaart brengen hoe de huidige regeling werkt en met voorstellen te komen waar deze verbeterd kan worden, waaronder de financiering. 1. Het bezwaarschrift gegrond te verklaren; 2. het besluit van 8 maart 2016 te herroepen voor wat betreft het onderdeel waarin de omgevings-vergunning voor het kappen van twee eiken (nummers 2 en 3) is geweigerd; 3. de omgevingsvergunning voor het kappen van deze twee eiken (nummers 2 en 3) alsnog te verlenen. 1. De Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling en Uitwerkingsregeling gemeente Ede (CAR/UWR), zoals die van toepassing was op 31 december 2015 in te trekken; 2. vast te stellen de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling en Uitwerkingsregeling gemeente Ede (CAR/UWR, versie ), zoals opgenomen in de overgelegde bijlage van dit besluit. 1. Toe te wijzen aan Rotij Grondontwikkeling Midden-Nederland B.V., ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer , kantoor houdende aan Jutestraat 8 te (7461 TR) Rijssen, de

8 blz.8 9 te Ede gronden van Scherf 9, bouwnummers 1 t/m 35 om daarbinnen 35 woningen te ontwikkelen, te verkopen en te realiseren; 2. het toewijzingsbesluit Scherf 9, bouwnummers 1 t/m 35 overeen te komen met Rotij Grondontwikkeling Midden- Nederland B.V., conform het bijgevoegde concept van het toewijzingsbesluit gronden Scherf 9, bouwnummers 1 t/m 35; 3. de overeenkomst van gronduitgifte Scherf 9, bouwnummers 1 t/m 35 (hierna te noemen: 'overeenkomst') overeen te komen met Rotij Grondontwikkeling Midden-Nederland B.V., conform het bijgevoegde concept van deze overeenkomst; 4. te verkopen en te leveren aan Rotij Grondontwikkeling Midden-Nederland B.V. de percelen grond, met een gezamenlijke oppervlakte van ca m2, deel uitmakend van de kadastrale percelen gemeente Ede, sectie N nummers 1282 en 1285, gelegen aan Bosveen en Aamsveen in Ede, zoals aangeduid op bijlage 1 (uitgiftetekening) van de overeenkomst, onder de voorwaarden van deze overeenkomst Wethouder Ligtelijn Bruins Benoeming voorzitter en plaatsvervangendvoorzit ter kamer II bezwaarcommissie 1. Mevrouw J. Baars-Szabo te te benoemen als plaatsvervangend voorzitter van de bezwaar-commissie Kamer II; 2. de heer H.F.M. de Kok na afloop van de huidige termijn her te benoemen als voorzitter van de bezwaarcommissie Kamer II Wethouder Beslissing op bezwaar AZC locaties te Ede 1. Conform het advies van de Commissie voor de bezwaarschriften de bezwaarschriften niet-ontvankelijk te verklaren; 2. bezwaarmakers te informeren conform de overgelegde conceptbrieven.

De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd concept. 1. Te verkopen en te leveren aan:

De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd concept. 1. Te verkopen en te leveren aan: BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 25 augustus 2015, 09:00 uur 35033 Wethouder 35180 Wethouder 34688 Wethouder, Wethouder Beantwoording raadsvragen

Nadere informatie

Notulen van burgemeester en wethouders

Notulen van burgemeester en wethouders blz.1 Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 26-05-2015, 09:00 uur 30439 Burgemeester Van der Knaap, Ligtelijn Bruins Beantwoording raadsvragen van raadslid N. van der Poel van de SGP-fractie

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 14-02-2017, 09:00 uur 63381 Wethouder Ligtelijn Bruins Resultaten cliëntervaringsonderzoek Sociaal Domein Op waarde(n)

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van burgemeester en wethouders Vergadering van 26 november 2013, 09:00 uur

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van burgemeester en wethouders Vergadering van 26 november 2013, 09:00 uur BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Besluitenlijst van burgemeester en wethouders Vergadering van 26 november 2013, 09:00 uur 7962 Wethouder Van Bomenbeleidsplan "Toekomst voor bomen, bomen voor de toekomst". 1.

Nadere informatie

de Woonvisie Ede 2030 vast te stellen; a. Groei wordt voornamelijk opgevangen in Ede Stad, dorpen groeien gematigd;

de Woonvisie Ede 2030 vast te stellen; a. Groei wordt voornamelijk opgevangen in Ede Stad, dorpen groeien gematigd; BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 17-11-2015, 09:00 uur 39274 Wethouder Woonvisie Ede 2030 1. In te stemmen met de aangepaste Woonvisie Ede 2030; 2. het

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 23 februari 2010 om uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 23 februari 2010 om uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 23 februari 2010 om 09.00 uur. Aanwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter), de wethouders

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders. Vergadering van , 09:00 uur

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders. Vergadering van , 09:00 uur BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 15-12-2015, 09:00 uur 40641 Burgemeester Ontwerp Wijzigingsverordening APV 1. Vast te stellen de ontwerp Wijzigingsverordening

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 17 mei 2011 om uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 17 mei 2011 om uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 17 mei 2011 om 09.00 uur. Aanwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter), de wethouders

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 14 augustus 2012 om uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 14 augustus 2012 om uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 14 augustus 2012 om 09.00 uur. Aanwezig Afwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter),

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 6 juli 2010 om uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 6 juli 2010 om uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 6 juli 2010 om 09.00 uur. Aanwezig Afwezig : de wethouders R. Kremers (voorzitter), S. van de

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 30 november 2010 om 30 uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 30 november 2010 om 30 uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 30 november 2010 om 30 uur. Aanwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter), de wethouders

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 14 februari 2012 om 09.00 uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 14 februari 2012 om 09.00 uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 14 februari 2012 om 09.00 uur. Aanwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter), de wethouders

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 18 december 2012 om uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 18 december 2012 om uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 18 december 2012 om 09.00 uur. Aanwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter), de wethouders

Nadere informatie

De notulen vast te stellen. De notulen vast te stellen. De notulen vast te stellen.

De notulen vast te stellen. De notulen vast te stellen. De notulen vast te stellen. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Besluitenlijst van Vergadering van 22 oktober 2013, 09:00 uur 6403 Burgemeester 5973 Burgemeester 6106 Burgemeester 6062 Burgemeester Notulen en niet openbare notulen d.d. 15

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 25 mei 2010 om uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 25 mei 2010 om uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 25 mei 2010 om 09.00 uur. Aanwezig Afwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter), de

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 22 november 2011 om uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 22 november 2011 om uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 22 november 2011 om 09.00 uur. Aanwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter), de wethouders

Nadere informatie

LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN TEYLINGEN. 29 januari Openbaar

LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN TEYLINGEN. 29 januari Openbaar LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN TEYLINGEN 29 januari 2019 Status Openbaar Aanwezig Definitief Ja ; ; Dhr. R.M. ten Boden, wethouder; Dhr. A.L. van Kempen,

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 Lijst nr. 48 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 PUBLIEKSDIENST Aanwijzingsbesluiten veiligheidsrisicogebied in Apeldoorn Voorstel

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

Van: L. Lindeman Tel nr: 8642 Nummer: 17A.00981

Van: L. Lindeman Tel nr: 8642 Nummer: 17A.00981 VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS & VOORSTEL AAN DE RAAD EN RAADSINFORMATIEBRIEF Van: L. Lindeman Tel nr: 8642 Nummer: 17A.00981 Datum: 11 september 2017 Team: Ruimtelijke plannen Tekenstukken: Ja

Nadere informatie

Aanwezig mr. J.H.C. van Zanen, burgemeester, Afwezig. 1 Verslag van de vergadering d.d. 29 januari 2013 Vaststellen. Akkoord. Hamerstukken openbaar.

Aanwezig mr. J.H.C. van Zanen, burgemeester, Afwezig. 1 Verslag van de vergadering d.d. 29 januari 2013 Vaststellen. Akkoord. Hamerstukken openbaar. ADVIEZEN AAN B & W Vergadering van burgemeester en wethouders 5 februari 2013, week 6 Aanwezig mr. J.H.C. van Zanen, burgemeester, drs. J.P.W. Groot, mr. J.A. Koops- Scheele, J.E. Levie en H.J.W. Raat,

Nadere informatie

M.L.J. Out H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra - secretaris

M.L.J. Out H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra - secretaris BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 29 januari 2019 Aanwezig: Afwezig: M.L.J. Out - burgemeester H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders

Nadere informatie

Weterings (voorzitter), Brugman (secretaris), Horn, Elzakalai, Steffens-van de Water, Reneman, Reinders. Port. houder Onderwerp Cluster

Weterings (voorzitter), Brugman (secretaris), Horn, Elzakalai, Steffens-van de Water, Reneman, Reinders. Port. houder Onderwerp Cluster Aanwezig: Afwezig: Ambtelijk: 2015.0005579 Besluitenlijst voor de vergadering van Burgemeester en Wethouders d.d. 10 februari 2015 Weterings (voorzitter), Brugman (secretaris), Horn, Elzakalai, Steffens-van

Nadere informatie

BBV - Besluitenlijst - Openbaar

BBV - Besluitenlijst - Openbaar BBV - Besluitenlijst - Openbaar Begin vergadering (Vergadering) (Dag) 8-12-2015 Portefeuillehouders (Zaak) Agendanummer Zaaknummer (Zaak) Voorstel (Zaak) Onderbouwing voorstel (Zaak) Resultaat vergadering

Nadere informatie

Voordracht voor de raadsvergadering Datum: 27-11-2013. Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Buitenveldert 2013

Voordracht voor de raadsvergadering Datum: 27-11-2013. Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Buitenveldert 2013 Nummer Afdeling BD2013-003206 Beleidsrealisatie Fysiek Domein X X Gemeente Amsterdam Stadsdeel Zuid Voordracht voor de raadsvergadering Datum: 27-11-2013 Publicatiedatum Programma Agendapunt Datum besluit

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOTH20. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6 december 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOTH20. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6 december 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOTH20 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 6. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor bijgaand besluit

Nadere informatie

Aan de Gemeenteraad. Raadsvoorstel nr Vaststelling bestemmingsplan 'Meppel - Buitengebied, herziening Schiphorsterweg en Kosterweg'

Aan de Gemeenteraad. Raadsvoorstel nr Vaststelling bestemmingsplan 'Meppel - Buitengebied, herziening Schiphorsterweg en Kosterweg' meppel.nl Agendapunt: IX/12. Meppel, 10 mei 2016 Aan de Gemeenteraad. Raadsvoorstel nr. 974776 Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan 'Meppel - Buitengebied, herziening Voorgesteld besluit: 1. In te stemmen

Nadere informatie

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 15 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 15 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER MEIJ, WETHOUDER

Nadere informatie

't, RAADsvooRSTEL EN ontwerpbeslutr

't, RAADsvooRSTEL EN ontwerpbeslutr 't, RAADsvooRSTEL EN ontwerpbeslutr Registratienummer raad: 1 41 4033 Behorend bij het B&W-advies met registratienummer 1413609 Datum: 23 )anuari 2018 Behandeld door: S. Koot Domein/team: Ruimtelijke/Ontwi

Nadere informatie

Besluitenlijst (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 8 januari 2013

Besluitenlijst (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 8 januari 2013 Besluitenlijst (1) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 8 januari 2013 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : A.C. van Balken Wethouder

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 13 februari 2018 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

1. Beslispunten De gemeenteraad Gooise Meren stelt het postzegelbestemmingsplan Oudere Dorp Brinklaan 15ab vast.

1. Beslispunten De gemeenteraad Gooise Meren stelt het postzegelbestemmingsplan Oudere Dorp Brinklaan 15ab vast. Raadsvoorstel Zaaknummer Portefeuillehouder Voorstel 13443 De heer drs. C.H. Boland, wethouder Vaststellen postzegelbestemmingsplan - Oudere Dorp Brinklaan 15ab Aan de raad, 1. Beslispunten De gemeenteraad

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Leefomgeving. Beleid en regie E. Bressers P. Visser

Raadsvoorstel. Leefomgeving. Beleid en regie E. Bressers P. Visser Titel Vaststelling bestemmingsplan Noordeinde 41-43 Nummer 13/68 Datum 30 oktober 2013 Programma Fase Leefomgeving Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Noordeinde 41-43 Gemeentehuis Bezoekadres Kerkbuurt

Nadere informatie

B en W Adviesnota ADVIES. ontwerpbestemmingsplan Janslust 5 Heide.

B en W Adviesnota ADVIES. ontwerpbestemmingsplan Janslust 5 Heide. Onderwerp ontwerpbestemmingsplan Janslust 5 Heide. Zaaknummer Teammanager Margon van den Hoek B & W datum 24 juni 2019 Team Ruimtelijke Ontwikkeling Naam steller Maud Godschalk Portefeuillehouder Martijn

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (06) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 12 februari 2019

BESLUITENLIJST (06) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 12 februari 2019 BESLUITENLIJST (06) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 12 februari 2019 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : G. van Leeuwen Wethouder

Nadere informatie

* *

* * *16.074696* 16.074696 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 255661 Uitgebreide procedure Het College van burgemeester en wethouders van Uden heeft op 30 maart 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen

Nadere informatie

Besluitenlijst B.& W.-VERGADERING d.d. 19 JUNI 2018

Besluitenlijst B.& W.-VERGADERING d.d. 19 JUNI 2018 No. 25 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER M. BORSBOOM-TURABAZ, WETHOUDER B.D. LUGTHART J.J.

Nadere informatie

gemeente?all Zoetermeer I I Instemming en publicatie ontwerpbestemmingsplan Wattstraat Zaaknummer Documentnummer DOC

gemeente?all Zoetermeer I I Instemming en publicatie ontwerpbestemmingsplan Wattstraat Zaaknummer Documentnummer DOC gemeente?all Zoetermeer I I B&W-voorstel Onderwerp Instemming en publicatie ontwerpbestemmingsplan Wattstraat 64-68 Zaaknummer -2016-000644 Documentnummer DOC-2016-004837 AKKOORD Versie Auteur Gemeentesecretaris

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD1309454 Burgemeester en wethouders hebben op 16 december 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het project herbouw van de stal. De aanvraag

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 24 MAART 2015. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 24 MAART 2015. besluitenlijst VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 24 MAART 2015 besluitenlijst Aanwezig: Burgemeester mw. W.J.A. Verklei), Secretaris P. Schouten, Burgemeester SECR int 15.1103 Betreft: Besluitenlijst

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT. aan de aanvraag planologische medewerking kan worden verleend middels het nemen van een projectbesluit;

ONTWERPBESLUIT. aan de aanvraag planologische medewerking kan worden verleend middels het nemen van een projectbesluit; ONTWERPBESLUIT Projectbesluit Bokt 19 en besluit reguliere bouwvergunning (10/1132/1111649) Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Eindhoven; gezien de op 1 april 2010 ingekomen aanvraag

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (35) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 24 oktober 2017

BESLUITENLIJST (35) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 24 oktober 2017 BESLUITENLIJST (35) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 24 oktober 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

1. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk, door het college conform het bepaalde in artikel 168, eerste lid, van de

1. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk, door het college conform het bepaalde in artikel 168, eerste lid, van de 00087584/IP /SG INTENTIEOVEREENKOMST SV Vrone DE ONDERGETEKENDEN: 1. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk, zetelende te Zuid-Scharwoude aan de (1772 GX) Vroedschap 1, rechtsgeldig

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL 10R.00208

RAADSVOORSTEL 10R.00208 Gemeente Woerden RAADSVOORSTEL 10R.00208 ^ gemeente WOERDEN Agendapunt: Indiener: - college van burgemeester en wethouders Aandachtsveld portefeuillehouder: - wethouder Schreurs Contactpersoon: C.T. Vermeulen

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 16 JUNI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 16 JUNI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.078184 No. 25 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN R.A.J. VAN DER MEIJ, BURGEMEESTER, WETHOUDER N. DIERDORP,

Nadere informatie

O P E N B A R E N O T U L E N

O P E N B A R E N O T U L E N P E N B A R E N T U L E N Vergadering College van B & W der gemeente Hellendoorn d.d. dinsdag 14 februari 2017 Aanwezig: A.H. Raven, voorzitter F. Dijkstra, secretaris J.H. Coes, wethouder J.H. van den

Nadere informatie

Van 10 september 2013 openbaar

Van 10 september 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 03 september 2013. Akkoord. BW-006276 2 Onderwerp Bezwaarschrift tegen het besluit van 6 mei 2013 tot het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad. Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Groot Rijnwijk en exploitatieplan Groot Rijnwijk a. Zaaknummer

Aan de gemeenteraad. Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Groot Rijnwijk en exploitatieplan Groot Rijnwijk a. Zaaknummer Aan de gemeenteraad Zaaknummer 216282 Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Groot Rijnwijk en exploitatieplan Groot Rijnwijk a Voorstel 1. In de naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan Groot Rijnwijk

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 14/06/2016 week 24. 1. Domein Ruimte Duurzame renovatie Huis van de stad 16.00362 1. In te stemmen met de extra

Nadere informatie

E. van den Boom raad00684

E. van den Boom raad00684 Agendapunt commissie: steller telefoonnummer email E. van den Boom 3665 ebo@valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering onderwerp 13raad00684 Vaststellen bestemmingsplan Waalreseweg - Dijkstraat

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Voorstel: Burgemeester en wethouders. Kerngegevens. Jaargang : 2014 Registratienummer : 2014/46767 Datum : 14 oktober 2014

Raadsvoorstel. Voorstel: Burgemeester en wethouders. Kerngegevens. Jaargang : 2014 Registratienummer : 2014/46767 Datum : 14 oktober 2014 Raadsvoorstel Burgemeester en wethouders Jaargang : 2014 Registratienummer : 2014/46767 Datum : 14 oktober 2014 Onderwerp : Aanvraag om omgevingsvergunning voor de huisvesting van arbeidsmigranten in het

Nadere informatie

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld Datum: 19 november 2013 Aanwezig: D. Bijl, Burgemeester J. Krieger, Wethouder B. Daan, Wethouder G. Nijenhuis, Wethouder R.J. Helm, Wethouder M.J.H. Smulders, Secretaris A. Heiner, Adviseur/notulist B.

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg XE Steenwijk Steenwijk, Nummer voorstel: 2015/62

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg XE Steenwijk Steenwijk, Nummer voorstel: 2015/62 1 Voorstel aan de raad Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, Nummer voorstel: 2015/62 Voor raadsvergadering d.d.: 29-09-2015 Agendapunt: Onderwerp: Vaststelling

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2013

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2013 Lijst nr. 30 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2013 FINANCIEN EN CONTROL Toezegging van wethouder Stukker aan de raad betreffende Zienswijze

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november 2013

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november 2013 Lijst nr. 47 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november 2013 VEILIGHEID EN RECHT Herbenoeming (commissie/kamer/plaatsvervangend)voorzitter(s)

Nadere informatie

Anterieure exploitatieovereenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening

Anterieure exploitatieovereenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening Anterieure exploitatieovereenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening De partijen: I. De gemeente Asten, ter zake van deze overeenkomst rechtsgeldig vertegenwoordigd door de burgemeester,

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 Lijst nr. 21 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 PUBLIEKSDIENST Werkbezoek Uddel op 25 mei 2011 Voorstel dienst Publieksdienst: 1. instemmen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Datum aanmaak: 9 augustus 2017 Directie 2017019086 Vaststellen besluitenlijsten en besluitenlijsten

Nadere informatie

*14.040393*14.040393omgevingsvergunningomgevingsvergunning150743543

*14.040393*14.040393omgevingsvergunningomgevingsvergunning150743543 Zaaknummer: 186570 Behoort bij besluit van het college van burgemeester en wethouders van Uden van, 09 01 2015 wnd. hoofd afdeling Bouwen en Milieu. *14.040393*14.040393omgevingsvergunningomgevingsvergunning150743543

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Werkhovenseweg 16. Aan de raad,

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Werkhovenseweg 16. Aan de raad, RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 27-10-2016 16-063 Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Werkhovenseweg 16 Aan de raad, Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Werkhovenseweg 16 Gevraagde beslissing

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 3 maart 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J. BOLTE, WETHOUDER

Nadere informatie

Van 29 mei 2012 Openbaar

Van 29 mei 2012 Openbaar 1. Onderwerp Notulen B&W-vergadering d.d. 22 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004672 2. Onderwerp Jaarverslag Gilde Opleidingen en verklaring rechtmatigheid en doelmatigheid 2011 I Advies Vaststellen van het

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Behandelde voorstellen 62594 (Direct openbaar) schenking zitbank Laanstraat door SFOB De gemeenteraad informeren over de schenking van een

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 22 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 22 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.149416 No. 52 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING

ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 17 juni 2015; dossiernummer : WB20150279; van : Vastgoedbedrijf Gemeente Zoetermeer,

Nadere informatie

voorstel aan de raad Vaststelling bestemmingsplan Leeuwesteyn Meijer, P.H. (Peter) Kenmerk Vergaderdatum 30 december 2016 Jaargang en nummer

voorstel aan de raad Vaststelling bestemmingsplan Leeuwesteyn Meijer, P.H. (Peter) Kenmerk Vergaderdatum 30 december 2016 Jaargang en nummer voorstel aan de raad Opgesteld door Bureau NegenTien Meijer, P.H. (Peter) Kenmerk 4042421 Vergadering Raadsvoorstellen Vergaderdatum 30 december 2016 Jaargang en nummer Geheim Nee Vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

Inhoudsopgave De volgende onderdelen horen bij en maken deel uit van deze omgevingsvergunning.

Inhoudsopgave De volgende onderdelen horen bij en maken deel uit van deze omgevingsvergunning. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders hebben op 4 maart 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een bijgebouw en buitenzwembad op de locatie Laar 3a te Maasbree.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 14/11/2017 week 46. 1. Domein Ruimte Beslissing op bezwaar 17.00696 1. Het bezwaarschrift d.d. 19 juli 2017 ingediend

Nadere informatie

Aan de agenda worden de punten 7.3, en toegevoegd. Voor het overige wordt de agenda conform vastgesteld.

Aan de agenda worden de punten 7.3, en toegevoegd. Voor het overige wordt de agenda conform vastgesteld. Besluitenlijst van de vergadering van het College van B en W d.d. 24 mei 2016 nr. 19 1. Opening en vaststelling agenda Voorzitter: burgemeester ir. C.L. Visser Wethouders: drs. G.J. Binnenmars, drs. J.H.

Nadere informatie

Gemeente Lisse Nota beantwoording zienswijzen Bij besluiten bestemmingsplan / omgevingsvergunning Kruishoorn, fase 1, 25 woningen

Gemeente Lisse Nota beantwoording zienswijzen Bij besluiten bestemmingsplan / omgevingsvergunning Kruishoorn, fase 1, 25 woningen Gemeente Lisse Nota beantwoording zienswijzen Bij besluiten bestemmingsplan / omgevingsvergunning Kruishoorn, fase 1, 25 woningen Februari 2019 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Terinzagelegging en ontvankelijkheid

Nadere informatie

Raadsvoorstel agendapunt

Raadsvoorstel agendapunt Raadsvoorstel agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer : 61875 Datum : 10 juni 2014 Programma : Woon en leefomgeving Blad : 1 van 6 Cluster : Ruimte Portefeuillehouder: dhr. H.C.V.

Nadere informatie

* * omgevingsvergunningomgevingsvergunning

* * omgevingsvergunningomgevingsvergunning Zaaknummer: 185120 Behoort bij besluit van het college van burgemeester en wethouders van Uden van, 09 01 2015 wnd. hoofd afdeling Bouwen en Milieu. *14.040380*14.040380omgevingsvergunningomgevingsvergunning

Nadere informatie

gehoord de commissie Economie, Ruimtelijke Ordening en Milieu op 25 oktober 2017

gehoord de commissie Economie, Ruimtelijke Ordening en Milieu op 25 oktober 2017 RAADSBESLUIT Vaststelling 'Bestemmingsplan Buitengebied Rucphen 2012 Hazelaarstraat Lijsterbesstraat te St. Willebrord' 9 november 2017 De raad van de gemeente Rucphen, gezien het voorstel van burgemeester

Nadere informatie

VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND

VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND d.d. 30 maart 2010 NUMMER :13 AANWEZIG: L.V. Elfers, burgemeester P.A. van der, wethouder H.J. Boxum, wethouder L.F.

Nadere informatie

Van 11 maart 2014 openbaar

Van 11 maart 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 februari 2014. Akkoord. BW-006926 2 Onderwerp Subsidie aanvraag voor traject financiering Gilde Praktijk Opleidingen. I Voor het jaar 2013 maximaal 18

Nadere informatie

Voorgeschiedenis Overeenstemming over realisering Erfpachtuitgifte van de grond

Voorgeschiedenis Overeenstemming over realisering Erfpachtuitgifte van de grond Nr. : 03.0070. Dnst. : BOWO 2003. Uitgifte in erfpacht van een perceel grond, gelegen in het uitbreidingsplan Roomburg, aan Bouwbedrijf Niersman B.V.. Leiden, 18 juni 2003. Voorgeschiedenis In opdracht

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan "Heerde-Dorp, 5 e herziening (Haneweg 4 te Heerde)".

Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Heerde-Dorp, 5 e herziening (Haneweg 4 te Heerde). Gemeente Heerde Raadsvergadering 3 1 JAN 2011 Conform voorstel Raadsvoorstel Raadsvergadering 31 januari 2011 Commissie Ruimte 10 januari 2011 Agendapunt 7 Afdeling en opsteller Ruimte/Lisette Sipman (0578

Nadere informatie

Port. houder Onderwerp Cluster

Port. houder Onderwerp Cluster Besluitenlijst voor de vergadering van Burgemeester en Wethouders d.d. 2 februari 2016 Aanwezig: Afwezig: Ambtelijk: Weterings (voorzitter), Leenman (loco-secretaris), Horn, Elzakalai, Steffens-van de

Nadere informatie

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld.

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld. Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings (vanaf 11.00 uur) de wethouder, Drs. P.R.M. van de Wiel. de wethouder, Drs. W.S. Seuren de secretaris, R. Jeltema de aankomend

Nadere informatie

2 vastgesteld Besluitenlijst

2 vastgesteld Besluitenlijst No. 26 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: D. JENSE, LOCO-BURGEMEESTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN, WETHOUDER R. VAN

Nadere informatie

OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 13 augustus 2013

OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 13 augustus 2013 OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 13 augustus 2013 Aanwezig: Afwezig: A.L.C.S. Lantain, gemeentesecretaris M.P. Swart, M.J.G. de Jager-Stegeman, J.P.H.M. Pierey

Nadere informatie

nota van B&W ONTWERPBESLUIT TBV TER INZAGE LIGGING

nota van B&W ONTWERPBESLUIT TBV TER INZAGE LIGGING nota van B&W ONTWERPBESLUIT TBV TER INZAGE LIGGING Onderwerp Vaststelling wijzigingsplan Zwanenburg 1 e wijziging mr. M.L. (Mariëtte) Sedee Schuitemaker PM Inlichtingen M. Romijn (+31235674240) Portefeuillehouder

Nadere informatie

(ONTWERP) OMGEVINGSVERGUNNING

(ONTWERP) OMGEVINGSVERGUNNING (ONTWERP) OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Moerdijk hebben op 19 december 2013 een aanvraag om een omgevingsvergunning als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Nadere informatie

VASTE AGENDAPUNTEN Omschrijving Beslissing Griffie Eig/afd. 1. Opening. Besluit: Akkoord

VASTE AGENDAPUNTEN Omschrijving Beslissing Griffie Eig/afd. 1. Opening. Besluit: Akkoord 18ini02871 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig : De heren Van Dijk, Kuster en Van de Wardt en dames Kock en Ankersmit Secretaris : De heer Hoeffnagel Afwezig : Mevrouw

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning. Dossiernummer: 2011/16386 Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Zundert zijn voornemens om overeenkomstig de besluitvormingsprocedure als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 13 JANUARI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 13 JANUARI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: No. 03 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER MEIJ, WETHOUDER

Nadere informatie

*625081* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017

*625081* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017 *625081* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 606821 Trefwoord: Principeverzoek

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 2017 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 2017 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 44/2.01 BW17.0495 44/2.06 BW17.0427 Beantwoording college van de schriftelijke ronde van de algemene beschouwingen in 1e termijn bij de begroting 2018.

Nadere informatie

Vaststellen bestemmingsplan 'Rijnhal-Decathlon' Aan de gemeenteraad. Arnhem, 5 augustus 2014

Vaststellen bestemmingsplan 'Rijnhal-Decathlon' Aan de gemeenteraad. Arnhem, 5 augustus 2014 Raadsvoorstel Voor de gemeenteraadsvergadering d.d. 29 september 2014 Documentnummer : 2014.0.072.353 Zaaknummer: 2014-03-00149 Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan 'Rijnhal-Decathlon' Aan de gemeenteraad.

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ HET RAADSVOORSTEL INZAKE HET BEZWAARSCHRIFT TEGEN HET VOORBEREIDINGSBESLUIT VOOR HET BEDRIJVENTERREIN KOPPELING DE SCHAFT

BIJLAGE BIJ HET RAADSVOORSTEL INZAKE HET BEZWAARSCHRIFT TEGEN HET VOORBEREIDINGSBESLUIT VOOR HET BEDRIJVENTERREIN KOPPELING DE SCHAFT Bijlage bij nr. 2006-151 BIJLAGE BIJ HET RAADSVOORSTEL INZAKE HET BEZWAARSCHRIFT TEGEN HET VOORBEREIDINGSBESLUIT VOOR HET BEDRIJVENTERREIN KOPPELING DE SCHAFT Onderwerp Bezwaarschrift van Van Riet en Associees,

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 47 20 november 2018 Datum 20 november 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester D.J. Knol wethouder J.L. van

Nadere informatie

Besluit tot coördinatie procedures Ressen/Bouwmarkt

Besluit tot coördinatie procedures Ressen/Bouwmarkt Collegevoorstel Openbaar Onderwerp Besluit tot coördinatie procedures Ressen/Bouwmarkt Programma Stedelijke ontwikkeling Portefeuillehouder B. Velthuis Samenvatting De initiatiefnemer van de realisatie

Nadere informatie