De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd concept. 1. Te verkopen en te leveren aan:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd concept. 1. Te verkopen en te leveren aan:"

Transcriptie

1 BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 25 augustus 2015, 09:00 uur Wethouder Wethouder Wethouder, Wethouder Beantwoording raadsvragen van de heer D. Weststrate van de fractie ChristenUnie over Hulp aan 'onzichtbare' jongeren in het kader van jeugdwerkloosheid. Beantwoording raadsvragen van het raadslid Alexander Vos de Wael, VVD-fractie Ede, betreft Permar Harde aanpak zou Permar kunnen schaden - opmerkelijk interview met wethouder Gerard van den Hengel. Verkoop grond aan Tholu B.V. en onttrekking van Van der Meerstraat uit de openbaarheid. De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd aangepast concept. De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd concept. 1. Te verkopen en te leveren aan: Promovare B.V, statutair gevestigd te Lunteren, ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer en kantoorhoudende aan de Van der Meerstraat 2 te (6718 XX) Ede; een perceel bouwgrond, gelegen aan de Van der Meerstraat te Ede, kavel 51 te Ede, groot circa m², deel uitmakend van het perceel, kadastraal bekend gemeente Ede, sectie F nummers 8830 (ged.), 9081 (ged.) en 9448 (ged.) voor de bouw van een bedrijfspand, één en ander zoals is aangegeven op de verkooptekening behorende bij de onderstaande koopovereen-komst; een perceel, zijnde een openbare weg gelegen aan de Van der Meerstraat, groot circa m², deel uitmakend van het perceel, kadastraal bekend gemeente Ede, sectie F nummer 9448 (ged.), te gebruiken voor transport en ontsluiting van de gebouwen, één en ander zoals is aangegeven op de verkoop-tekening behorende bij de onderstaande koopovereen-komst; onder de voorwaarden zoals vermeld in de Koopovereenkomst Van der Meerstraat en Kavel 51,

2 blz. 2 van 7 op bedrijventerrein A12 te Ede die bij dit besluit hoort en als bijlage bij het voorstel is gevoegd. 2. Het overgelegde raadsvoorstel en conceptraadsbesluit vast te stellen waarin de gemeenteraad wordt voorgesteld: a. de Van der Meerstraat, zoals op situatietekening d.d met kenmerk E is aangegeven conform art. 9 Wegenwet te onttrekken aan het openbaar verkeer; b. het college van burgemeester en wethouders, conform de Grondprijzennota 2015, toestemming te verlenen af te wijken van de grondprijzennota bij de verkoop van de Van der Meerstraat te Ede; c. de Agendacommissie te verzoeken het raadvoorstel en conceptraadsbesluit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad; 3. kennis te nemen van de overgelegde volmacht van burgemeester Van der Knaap waarin hij op grond van artikel 171, lid 2 van de Gemeentewet de wethouder Grondzaken, de heer J., opdraagt de koopovereenkomst tussen de gemeente Ede en Tholu, namens de gemeente Ede te ondertekenen Wethouder Omgevingsvergunning Langesteeg 35 Bennekom. 1. Het advies van de Erfgoedkamer niet over te nemen; 2. een omgevingsvergunning te verlenen voor de sloop van het getroffen gebouw aan de Langesteeg 35 in Bennekom; 3. het gebouw af te voeren van de gemeentelijke monumentenlijst Burgemeester Van der Knaap Burgemeester Van der Knaap Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 7 juli Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 14 juli De notulen vast te stellen. De notulen vast te stellen.

3 blz. 3 van Burgemeester Van der Knaap Burgemeester Van der Knaap, Wethouder Parkeerplaats De Halte, bowlingcentrum Groeneveld. Afwijken van het inkoopbeleid - inhuur leerplichtambtenaar bij de gemeentelijke afdeling Veiligheid. Instemmen met het toekennen van een parkeerplaats op de Halte te Ede aan de ondernemers van Bowlingcentrum Groeneveld. 1. Instemmen met het afwijken van de interne aanbestedingsregels door het inhuurcontract van betreffende leerplichtambtenaar boven het drempelbedrag één-op-één gegund (verlengd) kan worden; 2. de betreffende leerplichtambtenaar één dag in te huren voor een periode van 5 maanden Wethouder Wethouder Aanpassingen CAR/UWR. Jaarrekening 2014 Stichting Ederveen. De gemeentelijke arbeidsvoorwaardenregelingen opgenomen in de CAR/UWR per 31 maart 2015 vaststellen conform overgelegd document. 1. In te stemmen met de jaarrekening 2014 van de Stichting Ederveen; 2. de Stichting Ederveen hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen conform overgelegde conceptbrief Wethouder Lange termijnplanning 2015 e.v.; 1e actualisatie. 1. De Lange Termijn Planning 2015 e.v. aangepast vast te stellen; 2. de Lange Termijn Planning 2015 e.v. met de overgelegde aangepaste memo ter informatie toe te zenden aan de Agendacommissie en de gemeenteraad Wethouder Wethouder Beoordeling verzoek om planschadevergoeding. Afwijken inkoopbeleid inhuur interim hoofd gemeentelijke afdeling Belastingen. 1. Het verzoek om vergoeding van planschade ex artikel 6.1 Wro van de heer B. Simsek en mevrouw M. Bekar af te wijzen; 2. de heer B. Simsek en mevrouw M. Bekar hierover te informeren conform overgelegde concept-brief. 1. In te stemmen met het afwijken van het gemeentelijk inkoopbeleid door in plaats van een meervoudig onderhandse aanbestedingsprocedure, een enkelvoudig onderhandse aanbestedingsprocedure te volgen; 2. de heer Van Santen in te huren voor de periode van 1 juli 2015 tot en met 31 december 2015.

4 blz. 4 van Wethouder Wethouder Borging project 'Ontmoeten & Verbinden'. Voortgangsrapportage Veilig Thuis periode januari - juni Voor de tweede helft van 2015 een bijdrage van beschikbaar stellen voor de borging van het project Ontmoeten & Verbinden ten laste van in de programmabegroting geraamde (lokale) middelen voor maatschappelijke opvang en verslaving. 1. Kennis te nemen van de voortgangsrapportage Veilig Thuis periode januari - juni 2015; 2. de voortgangsrapportage Veilig Thuis januari juni 2015 ter bespreking toezenden aan de Raadswerkgroep Sociaal Domein; 3. gemeenteraad te informeren over de voortgangsrapportage conform overgelegde memo + de eindrapportage Veilig Thuis Wethouder Wethouder Verlenging inhuur programmasecretaris/projectleider Programma Herstructurering Sociaal Domein. Subsidievaststelling Stichting Doesburger Eng In te stemmen met een verlengingsperiode voor de inhuur van de programmasecretaris / projectleider Wmo via bureau Nergena, Interim management & organisatieadvies B.V. tot 31 december De subsidie die is verleend aan de Stichting Doesburger Eng vast te stellen op ; 2. de aanvraag van 21 oktober 2014 af te wijzen; 3. de stichting te informeren over deze besluiten door verzending van overgelegde conceptbrieven Wethouder Beoordeling verzoek om planschadevergoeding ex artikel 6.1. Wro. 1. Het verzoek om vergoeding van planschade ex artikel 6.1 Wro van de heer A. Kleijer toe te wijzen door betaling van , alsmede een vergoeding van wettelijke rente vanaf 20 maart 2015 tot de dag van uitbetaling; 2. de heer A. Kleijer hierover te informeren conform overgelegde conceptbrief Wethouder Beoordeling verzoek om planschadevergoeding ex artikel 6.1. Wro. 1. Het verzoek om vergoeding van planschade ex artikel 6.1 Wro van de familie H. Poppeliers, Selterskampweg 10 te Bennekom af te wijzen; 2. de familie Poppeliers hierover te informeren conform overgelegde conceptbrief Wethouder Vaststelling bestemmingsplan Ederveen, Schras (verplaatsing tennisvelden). 1. In te stemmen met:

5 blz. 5 van 7 a. het bestemmingsplan Ederveen, Schras (verplaatsing tennisvelden); b. de Nota van Zienswijzen en de Nota van Wijzigingen; 2. het overgelegde raadsvoorstel en conceptraadsbesluit vast te stellen, waarin de gemeenteraad wordt voorgesteld om: a. het bestemmingsplan Ederveen, Schras (verplaatsing tennisvelden) gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan vast te stellen conform bijbehorende toelichting, regels en verbeelding; b. in te stemmen met Nota van Zienswijzen en Nota van Wijzigingen; c. geen exploitatieplan vast te stellen in de zin van de Wro, omdat het kostenverhaal anderszins verzekerd is; 3. de Agendacommissie te verzoeken het raadsvoorstel en conceptraadsbesluit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad Wethouder Vaststelling uitwerkingsplan Wekerom, 2 e fase nieuwbouw Wekerom-West. 1. In te stemmen met het uitwerkingsplan Wekerom, 2 e fase nieuwbouw Wekerom-West conform bijbehorende toelichting, regels en verbeelding en het plan gedurende zes weken ter inzage te leggen; 2. geen exploitatieplan in voorbereiding te nemen in de zin van de Wro, omdat het kostenverhaal anderszins verzekerd is, fasering niet nodig is en het stellen van eisen conform artikel 6.13 lid 2 Wro niet noodzakelijk is Wethouder Aangaan koopovereenkomst en levering kavel 48 BT A12 te Ede. 1. In te stemmen met de voorgenomen verkoop en levering van het perceel groot circa m2, bekend als kavel 48 gelegen aan de Francis Baconstraat op bedrijventerrein A12 te Ede aan R. Boonzaaijer Holding B.V.; 2. de Afdelingsmanager Grondzaken te mandateren om namens de gemeente de koopovereenkomst en het besluit tot verkoop te ondertekenen.

6 blz. 6 van Wethouder Selectie Woonveste Bouw en Vastgoed B.V. voor onderhandelingen over (ver)koop en ontwikkeling boerderijensemble Wekerom West fase Exclusief met Woonveste Bouw en Vastgoed B.V. in onderhandeling te treden over de (ver)koop en de herontwikkeling van het boerderijensemble Dirkjeserf in Wekerom-West fase 2; 2. Woonveste Bouw en Vastgoed B.V. en de andere partijen te informeren over de onder 1. genoemde keuze door middel van brieven, conform overgelegde conceptbrieven Wethouder Wethouder Vaststelling bestemmingsplan 'Lunteren, Barneveldseweg 11'. Verkoop braakliggend terrein hoek Ericalaan/Stationsweg te Ede. 1. Een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluids-belasting vast te stellen voor nieuwe woning Barneveldseweg 11 te Lunteren; 2. in te stemmen met het bestemmingsplan Lunteren, Barneveldseweg het overgelegde raadsvoorstel en conceptraadsbesluit vast te stellen, waarin de gemeenteraad wordt voorgesteld om: a. het bestemmingsplan Lunteren, Barneveldseweg 11 ongewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan vast te stellen conform bijbehorende toelichting, regels en verbeelding; b. geen exploitatieplan vast te stellen in de zin van de Wro, omdat het kostenverhaal anderszins verzekerd is; 4. de Agendacommissie te verzoeken het raadsvoorstel en conceptraadsbesluit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad. 1. Te verkopen en te leveren aan Van Grootheest Projekten B.V., statutair gevestigd te Bennekom, kantoor houdend aan de Argonstraat 26 te (6718 WT) Ede, met postadres Postbus 204 te (6710 BE) Ede, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer ; 2. een aaneengesloten perceel grond, gelegen in de hoek van de Ericalaan en de Stationsweg in Ede, deel uitmakend van het kadastrale perceel gemeente Ede, sectie C nummer 3806, met een oppervlakte van ca. 757 m²; 3. onder de voorwaarden zoals vermeld in de Algemene voorwaarden voor de verkoop van onroerende zaken door de gemeente Ede 2009 en het bij dit besluit behorende concept van de Koopovereenkomst perceel grond hoek Ericalaan, Stationsweg in Ede.

Notulen van burgemeester en wethouders

Notulen van burgemeester en wethouders blz.1 Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 26-05-2015, 09:00 uur 30439 Burgemeester Van der Knaap, Ligtelijn Bruins Beantwoording raadsvragen van raadslid N. van der Poel van de SGP-fractie

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 14-02-2017, 09:00 uur 63381 Wethouder Ligtelijn Bruins Resultaten cliëntervaringsonderzoek Sociaal Domein Op waarde(n)

Nadere informatie

de Woonvisie Ede 2030 vast te stellen; a. Groei wordt voornamelijk opgevangen in Ede Stad, dorpen groeien gematigd;

de Woonvisie Ede 2030 vast te stellen; a. Groei wordt voornamelijk opgevangen in Ede Stad, dorpen groeien gematigd; BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 17-11-2015, 09:00 uur 39274 Wethouder Woonvisie Ede 2030 1. In te stemmen met de aangepaste Woonvisie Ede 2030; 2. het

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van burgemeester en wethouders Vergadering van 26 november 2013, 09:00 uur

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van burgemeester en wethouders Vergadering van 26 november 2013, 09:00 uur BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Besluitenlijst van burgemeester en wethouders Vergadering van 26 november 2013, 09:00 uur 7962 Wethouder Van Bomenbeleidsplan "Toekomst voor bomen, bomen voor de toekomst". 1.

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 6 juli 2010 om uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 6 juli 2010 om uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 6 juli 2010 om 09.00 uur. Aanwezig Afwezig : de wethouders R. Kremers (voorzitter), S. van de

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 14 februari 2012 om 09.00 uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 14 februari 2012 om 09.00 uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 14 februari 2012 om 09.00 uur. Aanwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter), de wethouders

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders. Vergadering van , 09:00 uur

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders. Vergadering van , 09:00 uur Notulen van burgemeester en wethouders BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Vergadering van 05-07-2016, 09:00 uur 51637 Wethouder Meijer Raadsvragen van het raadslid Jan Pieter van der Schans, CDA-fractie Ede over

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 23 februari 2010 om uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 23 februari 2010 om uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 23 februari 2010 om 09.00 uur. Aanwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter), de wethouders

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 18 december 2012 om uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 18 december 2012 om uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 18 december 2012 om 09.00 uur. Aanwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter), de wethouders

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 17 mei 2011 om uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 17 mei 2011 om uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 17 mei 2011 om 09.00 uur. Aanwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter), de wethouders

Nadere informatie

De notulen vast te stellen. De notulen vast te stellen. De notulen vast te stellen.

De notulen vast te stellen. De notulen vast te stellen. De notulen vast te stellen. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Besluitenlijst van Vergadering van 22 oktober 2013, 09:00 uur 6403 Burgemeester 5973 Burgemeester 6106 Burgemeester 6062 Burgemeester Notulen en niet openbare notulen d.d. 15

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 22 november 2011 om uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 22 november 2011 om uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 22 november 2011 om 09.00 uur. Aanwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter), de wethouders

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders. Vergadering van , 09:00 uur

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders. Vergadering van , 09:00 uur BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 15-12-2015, 09:00 uur 40641 Burgemeester Ontwerp Wijzigingsverordening APV 1. Vast te stellen de ontwerp Wijzigingsverordening

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Leefomgeving. Beleid en regie E. Bressers P. Visser

Raadsvoorstel. Leefomgeving. Beleid en regie E. Bressers P. Visser Titel Vaststelling bestemmingsplan Noordeinde 41-43 Nummer 13/68 Datum 30 oktober 2013 Programma Fase Leefomgeving Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Noordeinde 41-43 Gemeentehuis Bezoekadres Kerkbuurt

Nadere informatie

onderwerp: Vaststellen ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Enterstraat 124

onderwerp: Vaststellen ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Enterstraat 124 g e m e e n t e Rijssen-Holtei\i Rijssen, 17 november 2016 Voorstel van het college aan de raad raadsvergadering: 22 december 2016 agendanummer: 14 opgemaakt door: Wonen en Ondernemen - Economie en Veiligheid

Nadere informatie

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 16 18 april 2017 Datum 18 april 2017 Aanvang Aanwezig Afwezig 12:00 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J. Knol wethouder

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. ONTWERPVERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN Gramserweg 37 te Austerlitz

RAADSVOORSTEL. ONTWERPVERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN Gramserweg 37 te Austerlitz RAADSVOORSTEL ONTWERPVERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN Gramserweg 37 te Austerlitz Portefeuillehouder Dhr. S. Jansen Ronde Tafel 24 januari 2017 Opsteller Mevrouw Y.W.E.P Kerkhof Debat 07 februari 2017 Zaak/stuknummer

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 1 september 2015

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 1 september 2015 Burgemeester Röell Afwijzen verzoek handhavend optreden Drakenburgerweg Goeman Borgesiuslaan 1. Het verzoek om handhavend op te treden afwijzen. 2. Verzoeker via bijgevoegde (concept)brief van uw besluitvorming

Nadere informatie

*625081* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017

*625081* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017 *625081* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 606821 Trefwoord: Principeverzoek

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Werkhovenseweg 16. Aan de raad,

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Werkhovenseweg 16. Aan de raad, RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 27-10-2016 16-063 Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Werkhovenseweg 16 Aan de raad, Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Werkhovenseweg 16 Gevraagde beslissing

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 2017 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 2017 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 44/2.01 BW17.0495 44/2.06 BW17.0427 Beantwoording college van de schriftelijke ronde van de algemene beschouwingen in 1e termijn bij de begroting 2018.

Nadere informatie

J.D.J Buve - Geert Grote Universiteit en de vernissage van zijn nieuwe boek Liber Universitatis, Stromarkt 18-D te Deventer, op zondag 29 juni;

J.D.J Buve - Geert Grote Universiteit en de vernissage van zijn nieuwe boek Liber Universitatis, Stromarkt 18-D te Deventer, op zondag 29 juni; OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 24 juni 2014 Aanwezig: A.P. Heidema, burgemeester A.L.C.S. Lantain, gemeentesecretaris L. Grijsen, J.J. Kolkman en F. Rorink, wethouders

Nadere informatie

concept besluitenlijst b en w-vergadering

concept besluitenlijst b en w-vergadering concept enlijst b en w-vergadering aanwezig Burgemeester M. Schoenmaker Wethouder D.A. Bergman Wethouder R.A. Tetteroo Wethouder J.M. de Laat Wethouder L.J. Werger Wethouder H. Niezen Wnd. gemeentesecretaris/

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Geadviseerd besluit: College van burgemeester en wethouders 11 december 2018

Raadsvoorstel. Geadviseerd besluit: College van burgemeester en wethouders 11 december 2018 Raadsvoorstel Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Ridderkerk-Centrum Fase 2 College van burgemeester en wethouders 11 december 2018 Zaaknummer 38078 Portefeuillehouder Volbregt Smit Commissie Samen

Nadere informatie

Besluitenlijst (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 8 januari 2013

Besluitenlijst (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 8 januari 2013 Besluitenlijst (1) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 8 januari 2013 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : A.C. van Balken Wethouder

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 29/3.03 BW11.0591 29/3.04 BW11.0431 29/3.05 BW11.0584 arverslag/arrekening 2010 Opon begroting 2011 Open Primair Onderwijs Noordenveld meerrenbegroting

Nadere informatie

Aan de Gemeenteraad. Raadsvoorstel nr Vaststelling bestemmingsplan 'Meppel - Buitengebied, herziening Schiphorsterweg en Kosterweg'

Aan de Gemeenteraad. Raadsvoorstel nr Vaststelling bestemmingsplan 'Meppel - Buitengebied, herziening Schiphorsterweg en Kosterweg' meppel.nl Agendapunt: IX/12. Meppel, 10 mei 2016 Aan de Gemeenteraad. Raadsvoorstel nr. 974776 Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan 'Meppel - Buitengebied, herziening Voorgesteld besluit: 1. In te stemmen

Nadere informatie

E. van den Boom raad00684

E. van den Boom raad00684 Agendapunt commissie: steller telefoonnummer email E. van den Boom 3665 ebo@valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering onderwerp 13raad00684 Vaststellen bestemmingsplan Waalreseweg - Dijkstraat

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 25 mei 2010 om uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 25 mei 2010 om uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 25 mei 2010 om 09.00 uur. Aanwezig Afwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter), de

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 23.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 23.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 23.O (06-06-2017) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

Van 14 januari 2014 Openbaar

Van 14 januari 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 7 januari 2014. Advies Akkoord. BW-006671 2 Onderwerp Bestuursopdracht Samenwerken en Uitbesteden, deelopdracht: Belastingen BV Advies 1. Kennisnemen van

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 14 augustus 2012 om uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 14 augustus 2012 om uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 14 augustus 2012 om 09.00 uur. Aanwezig Afwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter),

Nadere informatie

Raadsvoorstel Wonen en Ruimte A 6 onderwerp. Verzoek om planschadevergoeding van dhr. D. Buiter te Klazienaveen

Raadsvoorstel Wonen en Ruimte A 6 onderwerp. Verzoek om planschadevergoeding van dhr. D. Buiter te Klazienaveen Raadsvoorstel jaar bijlagenr. commissie(s) categorie/agendanr. 2003 165 Wonen en Ruimte A 6 onderwerp Verzoek om planschadevergoeding van dhr. D. Buiter te Klazienaveen Aan de raad Bij schrijven van 4

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOTH20. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6 december 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOTH20. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6 december 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOTH20 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 6. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor bijgaand besluit

Nadere informatie

C. Evers raad00253

C. Evers raad00253 Agendapunt commissie: steller telefoonnummer email C. Evers 3678 cev@valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering onderwerp Bestemmingsplan Hoge Akkers 13raad00253 aan de gemeenteraad A. Samenvatting

Nadere informatie

Collegebesluit. Onderwerp Verkoop kavel aan Mooie Nel BV en NK Vastgoed in de Noordkop Waarderpolder

Collegebesluit. Onderwerp Verkoop kavel aan Mooie Nel BV en NK Vastgoed in de Noordkop Waarderpolder Collegebesluit Onderwerp Verkoop kavel aan Mooie Nel BV en NK Vastgoed in de Noordkop Waarderpolder Nummer 2018/716632 Portefeuillehouder Roduner, F.J. Programma/beleidsveld 4.3 Grondexploitaties Afdeling

Nadere informatie

Collegebesluit. Onderwerp Verkoop Deliterrein en afsluiten anterieure overeenkomst

Collegebesluit. Onderwerp Verkoop Deliterrein en afsluiten anterieure overeenkomst Collegebesluit Onderwerp Verkoop Deliterrein en afsluiten anterieure overeenkomst Nummer 2018/65574 Portefeuillehouder Spijk, J.K.N. van Programma/beleidsveld 4.1 Duurzame stedelijke ontwikkeling Afdeling

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: KCJB97. Onderwerp: Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 december 2012

Collegevoorstel. Zaaknummer: KCJB97. Onderwerp: Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 december 2012 Onderwerp: Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 december 2012 Collegevoorstel Zaaknummer: KCJB97 Feitelijke informatie Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 december 2012. Voorgenomen

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Vergadering: 2. ADV/G/17/02306 Z/G/16/38339 Secretaris Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 18 juli 2017. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W- vergadering wordt in de eerstvolgende

Nadere informatie

Gemeente Haarlem. Collegebesluit. Onderwerp Verkoop kavel aan Intos in de Noordkop Waarderpolder

Gemeente Haarlem. Collegebesluit. Onderwerp Verkoop kavel aan Intos in de Noordkop Waarderpolder Gemeente Haarlem Collegebesluit Onderwerp Verkoop kavel aan Intos in de Noordkop Waarderpolder Nummer 2018/748726 Portefeuillehouder Roduner, F.J. Programma/beleidsveld 4.1 Duurzame stedelijke ontwikkeling

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W OPENBARE BESLUITENLIJST B&W 21-03-2017 onderwerp ambtelijk advies besluit Vaststellen besluitenlijst b&w 14-03-2017 Vaststellen besluitenlijst b&w-vergadering 14-03-2017 Gebiedsvisie en programma De Groote

Nadere informatie

onderwerp: Raadsvoorstel vaststelling bestemmingsplan Parkstede 1. Het ontwerpbestemmingsplan "Wonen Rijssen, Parkstede" gewijzigd vast te stellen;

onderwerp: Raadsvoorstel vaststelling bestemmingsplan Parkstede 1. Het ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Parkstede gewijzigd vast te stellen; g e m e e n t e Rijssen-Holter\v Rijssen, 21 maart 2017 Voorstel van het college aan de raad raadsvergadering: 20 april 2017 agendanummer: 13 opgemaakt door: Ruimtelijk Domein Strategie en Consulenten

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

Routingformulier. Opstarten procedure projectomgevingsvergunning voor het bouwen van 37 appartementen aan de Kruyderlaan

Routingformulier. Opstarten procedure projectomgevingsvergunning voor het bouwen van 37 appartementen aan de Kruyderlaan Routingformulier Nummer: 2014/ Onderwerp: Opstarten procedure projectomgevingsvergunning voor het bouwen van 37 appartementen aan de Kruyderlaan 25-29. Afdeling Duurzame Ontwikkeling Behandelend ambtenaar

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 13 augustus 2013

OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 13 augustus 2013 OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 13 augustus 2013 Aanwezig: Afwezig: A.L.C.S. Lantain, gemeentesecretaris M.P. Swart, M.J.G. de Jager-Stegeman, J.P.H.M. Pierey

Nadere informatie

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld Datum: 19 november 2013 Aanwezig: D. Bijl, Burgemeester J. Krieger, Wethouder B. Daan, Wethouder G. Nijenhuis, Wethouder R.J. Helm, Wethouder M.J.H. Smulders, Secretaris A. Heiner, Adviseur/notulist B.

Nadere informatie

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing Gemeente Tiel Concept besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 11 juni 2019 om 9.00 uur Marcel Melissen afwezig. Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

18 december 2014 Jeroen Heuvelink

18 december 2014 Jeroen Heuvelink Raadsvoorstel Datum Raad Portefeuillehouder 18 december 2014 Jeroen Heuvelink Registratienummer BR1400295 Preventief toezicht van toepassing Nee Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan Leeuwenhoekweg BP0123

Nadere informatie

Combinatie van voorgaande redenen, te weten actie vanuit eerder besluit en externe wet- en regelgeving.

Combinatie van voorgaande redenen, te weten actie vanuit eerder besluit en externe wet- en regelgeving. SAMENVATTING RAADSVOORSTEL CASENUMMER BEHANDELEND AMBTENAAR SECTOR PORT. HOUDER 11G200528 418777 / 418777 ONDERWERP P. Neuteboom BP Br Vaststellen Bestemmingsplan en Beeldkwaliteitplan Expo Business parc

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 *88* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer

Nadere informatie

vaststellen bestemmingsplan "Bartok"

vaststellen bestemmingsplan Bartok Raadsvoorstel Voor de gemeenteraadsvergadering d.d. Documentnummer : 2015.0.053.200 Zaaknummer: 2014-12-01755 Onderwerp: vaststellen bestemmingsplan "Bartok" Aan de gemeenteraad. Arnhem, 9 juni 2015 VOORSTEL

Nadere informatie

M.L.J. Out H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra - secretaris

M.L.J. Out H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra - secretaris BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 29 januari 2019 Aanwezig: Afwezig: M.L.J. Out - burgemeester H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Voorstel: Burgemeester en wethouders. Kerngegevens. Jaargang : 2014 Registratienummer : 2014/46767 Datum : 14 oktober 2014

Raadsvoorstel. Voorstel: Burgemeester en wethouders. Kerngegevens. Jaargang : 2014 Registratienummer : 2014/46767 Datum : 14 oktober 2014 Raadsvoorstel Burgemeester en wethouders Jaargang : 2014 Registratienummer : 2014/46767 Datum : 14 oktober 2014 Onderwerp : Aanvraag om omgevingsvergunning voor de huisvesting van arbeidsmigranten in het

Nadere informatie

Van 3 juli 2012 openbaar

Van 3 juli 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 juni 2012. Advies Akkoord. BW-004493 2. Onderwerp Koopovereenkomst woonzorgcomplex Laarveld R Advies 1. Instemmen met koopovereenkomst. 2. Instemmen

Nadere informatie

't, RAADsvooRSTEL EN ontwerpbeslutr

't, RAADsvooRSTEL EN ontwerpbeslutr 't, RAADsvooRSTEL EN ontwerpbeslutr Registratienummer raad: 1 41 4033 Behorend bij het B&W-advies met registratienummer 1413609 Datum: 23 )anuari 2018 Behandeld door: S. Koot Domein/team: Ruimtelijke/Ontwi

Nadere informatie

C. Evers 3678

C. Evers 3678 Agendapunt commissie: 3.2 steller telefoonnummer email C. Evers 3678 cev@valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering portefeuillehouder M. Wijnen 4405/8116 onderwerp Bestemmingsplan Carolusdreef

Nadere informatie

R A A D S V O O R S T E L E N O N T W E R P B E S L U I T

R A A D S V O O R S T E L E N O N T W E R P B E S L U I T R A A D S V O O R S T E L E N O N T W E R P B E S L U I T Datum: Portefeuillehouder: 19 september 2017 Krieger Domein / Team: Ruimtelijk/ projectmanagement Behandeld door: P. Hania NIET OPENBAAR Onderwerp:

Nadere informatie

C. Evers raad00510

C. Evers raad00510 Agendapunt commissie: steller telefoonnummer email C. Evers 3678 cev@valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering onderwerp 13raad00510 Omgevingsvergunning Nieuwe Waalreseweg 38-140 (Ginneve).

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 3 maart 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof

Nadere informatie

ADVIESNOTA GEMEENTE SOEST

ADVIESNOTA GEMEENTE SOEST ADVIESNOTA GEMEENTE SOEST Steller advies: Zaaknummer Afdeling: Datum: O. de Man 1891268 Ruimte 27-10-2017 Onderwerp: Ontwerpbestemmingsplan Soesterengweg 6 zenden aan de raad ter vaststelling. Voorstel

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 15 december 2015

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 15 december 2015 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, J.C.F. Broekhuizen, J.R. Zoetendal, mevrouw J. van der Laan en dhr. F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken

Nadere informatie

1. Beslispunten De gemeenteraad Gooise Meren stelt het postzegelbestemmingsplan Oudere Dorp Brinklaan 15ab vast.

1. Beslispunten De gemeenteraad Gooise Meren stelt het postzegelbestemmingsplan Oudere Dorp Brinklaan 15ab vast. Raadsvoorstel Zaaknummer Portefeuillehouder Voorstel 13443 De heer drs. C.H. Boland, wethouder Vaststellen postzegelbestemmingsplan - Oudere Dorp Brinklaan 15ab Aan de raad, 1. Beslispunten De gemeenteraad

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Leerdam d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester T.P.J. Bruinsma Wethouder T. Meijdam Wethouder

Nadere informatie

V A L K E N S WA A R. D

V A L K E N S WA A R. D G E M E E N T E V A L K E N S WA A R. D Agendapunt commissie: steller telefoonnummer email C. Evers 678 cev(o)valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering 10raad00743 onderwerp Vaststellen

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Datum vergadering: 3 juli 2018 Aanwezig: de heer Dirk Heijkoop, burgemeester; mevrouw Trudy Baggerman, wethouder;

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Raadsvoorstel 2016./ ontwerp t.b.v. terinzagelegging

Raadsvoorstel 2016./ ontwerp t.b.v. terinzagelegging Raadsvoorstel 2016./ ontwerp t.b.v. terinzagelegging Vaststellen bestemmingsplan Zwanenburg De Kom Noordwestzijde en vaststellen Portefeuillehouder Adam Elzakalai Steller D. Ong Collegevergadering 30 augustus

Nadere informatie

datum overleg dinsdag 28 augustus 2012 aanwezig wethouders: mevrouw D.H. Schmalschläger de heer J. Ouderkerken afwezig secretaris wethouder

datum overleg dinsdag 28 augustus 2012 aanwezig wethouders: mevrouw D.H. Schmalschläger de heer J. Ouderkerken afwezig secretaris wethouder VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS datum overleg dinsdag aanwezig voorzitter: de heer T.J. Romeyn locosecretaris: de heer J.J. van den Berg : mevrouw D.H. Schmalschläger de heer

Nadere informatie

Onderwerp Omgevingsvergunning voor het vervangen van een torenkraan door een portaalkraan op de Industrieweg 11 in Oirschot.

Onderwerp Omgevingsvergunning voor het vervangen van een torenkraan door een portaalkraan op de Industrieweg 11 in Oirschot. Raadsvoorstel Bevoegdheid Raad Vergadering Gemeenteraad Oirschot Vergaderdatum: 27 juni 2012 Registratienummer: 2012/22 Agendapunt nummer: 9 Onderwerp Omgevingsvergunning voor het vervangen van een torenkraan

Nadere informatie

C. Evers raad00594

C. Evers raad00594 Agendapunt commissie: steller telefoonnummer email C. Evers 3678 cev@valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering onderwerp 13raad00594 Vaststellen bestemmingsplan Gertrudisdal-Norbertusdreef

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 15 december 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A.

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 30 november 2010 om 30 uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 30 november 2010 om 30 uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 30 november 2010 om 30 uur. Aanwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter), de wethouders

Nadere informatie

Bestemmingsplan 'Stedelijk Gebied: Lensheuvel 91, Reusel' Datum voorstel: 5 juni 2018 Vergaderdatum: 3 juli 2018 Registratienr.

Bestemmingsplan 'Stedelijk Gebied: Lensheuvel 91, Reusel' Datum voorstel: 5 juni 2018 Vergaderdatum: 3 juli 2018 Registratienr. Raadsvoorstel Agendapunt: 16 Onderwerp: Bestemmingsplan 'Stedelijk Gebied: Lensheuvel 91, Reusel' Datum voorstel: 5 juni 2018 Vergaderdatum: 3 juli 2018 Registratienr.: 060-2018 Opsteller: Toon Capel Portefeuillehouder:

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Achterdijk 37 Odijk' Aan de raad,

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Achterdijk 37 Odijk' Aan de raad, RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 26-10-2017 17-082 Onderwerp Aan de raad, Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan Achterdijk 37 Odijk Gevraagde beslissing 1. Het bestemmingsplan Achterdijk 37 Odijk

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012 Burgemeester Röell 12CV000171 Benoeming tot buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (trouwambtenaar) De heer A.R. Stolk benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de periode als

Nadere informatie

Akkoord-geparafeerde agendapunten Wethouder S. Satijn

Akkoord-geparafeerde agendapunten Wethouder S. Satijn Wethouder S. Satijn Beh.team MOPIO Reg.nr. 14-11741 Openbaar Ja, uitgesteld (één week) Onderwerp Financiële afwikkeling gymnastiekonderwijs 2014. Advies 1. De schoolbesturen van het primair- en speciaal

Nadere informatie

VOORBLAD RAADSVOORSTEL. bestemming bedrijf naar wonen aan de Krullelaan 36 te Zeist

VOORBLAD RAADSVOORSTEL. bestemming bedrijf naar wonen aan de Krullelaan 36 te Zeist VOORBLAD RAADSVOORSTEL 12RAAD0116 Ronde Tafel : N.v.t. Debat : N.v.t. Raadsvergadering : 04 december 2012 Gewijzigd voorstel : - Portefeuillehouder : Jacqueline Verbeek Organisatieonderdeel : Publiek &

Nadere informatie

Maatschappelijk effect en doel van het voorstel. Voorstel. Basis. Gemeente Zeist. mimommomov immimmw' immumr =Nor..

Maatschappelijk effect en doel van het voorstel. Voorstel. Basis. Gemeente Zeist. mimommomov immimmw' immumr =Nor.. mimommomov immimmw' immumr =Nor..amon RAADSVOORSTEL ONTVVERPVERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN VOOR HET OpRICHTEN VAN ZES STUKS GARAGE UNITS ACHTER VAN DER HEIJDENLAAN 15 Gemeente Zeist Portefeuillehouder

Nadere informatie

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht.

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee dd 16 april 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A De heer WM van Esch De heer DA De

Nadere informatie

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad.

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad. Publicatie notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 15 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W RIS

Besluitenlijst B&W RIS enlijst B&W RIS 07-03-2017 2016/248625 Nr. B2 B3 2016/255066 R. Vreeman 2017/6736 Oostzijderveld VVZ resultaat onderhandelingen 1. Akkoord te gaan met onderhandelingsresultaat betreffende de realisatie

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt d.d.: 12 december 2017

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt d.d.: 12 december 2017 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt d.d.: 12 december 2017 Nr Afdel. Nr Onderwerp Besluit A Besluitenlijst van de vergadering van Conform 5 december

Nadere informatie

Afdeling. Deze ontwikkeling past binnen de vastgestelde kaders die uw raad heeft vastgesteld.

Afdeling. Deze ontwikkeling past binnen de vastgestelde kaders die uw raad heeft vastgesteld. RAADSVOORSTEL Raad Voorstelnummer Datum Onderwerp Programma 23juni2016 2016.00043 10 mei 2016 Vaststelling bestemmingsplan Pionierkwartier, fase 2 Fysieke leefomgeving Afdeling Programma's en Projecten

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 04 DECEMBER 2018 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 04 DECEMBER 2018 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: No. 49 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER M. BORSBOOM-TURABAZ, WETHOUDER B.D. LUGTHART J.J.

Nadere informatie

C. Ortelee 3754

C. Ortelee 3754 Agendapunt commissie: 3.1 steller telefoonnummer email C. Ortelee 3754 Cees.Ortelee@valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering 707360/818557 portefeuillehouder C. Marchal onderwerp Bestemmingsplan

Nadere informatie

Het college vraagt de gemeenteraad het bestemmingsplan Studentenhuisvesting Hotel Management

Het college vraagt de gemeenteraad het bestemmingsplan Studentenhuisvesting Hotel Management Samenvatting Het college vraagt de gemeenteraad het bestemmingsplan Studentenhuisvesting Hotel Management School Maastricht ongewijzigd vast te stellen. Om de verwachte groei aan te kunnen en om woonruimte

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 16 april 2013

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 16 april 2013 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Afwezig: dhr. L. Buwalda Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

Vergadering van 21 juli 2015. 1. Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 21 juli 2015

Vergadering van 21 juli 2015. 1. Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 21 juli 2015 enlijst B&W-vergadering d.d. 21 juli 2015 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder P.J. Van Liempd Secretaris drs. J.W.F. Compagne Wethouder A.C.P.

Nadere informatie

Van: L. Lindeman Tel nr: 8642 Nummer: 17A.00981

Van: L. Lindeman Tel nr: 8642 Nummer: 17A.00981 VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS & VOORSTEL AAN DE RAAD EN RAADSINFORMATIEBRIEF Van: L. Lindeman Tel nr: 8642 Nummer: 17A.00981 Datum: 11 september 2017 Team: Ruimtelijke plannen Tekenstukken: Ja

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 11 juli 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 11 juli 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 11 juli 2017 Aanwezig: ir. A.P. Heidema, burgemeester M.A. Kossen, gemeentesecretaris L. Grijsen, J.J. Kolkman en F. Rorink,

Nadere informatie

Versie 12 april 2017 Pagina 1 van 4. De ondergetekenden:

Versie 12 april 2017 Pagina 1 van 4. De ondergetekenden: Versie 12 april 2017 Pagina 1 van 4 De ondergetekenden: de publiekrechtelijke rechtspersoon: emeente Valkenswaard, gevestigd aan De Hofnar 15, 5554 DA te Valkenswaard, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

De leden van de Gemeenteraad; Postbus 250 Het college van Burgemeester en Wethouders;

De leden van de Gemeenteraad; Postbus 250 Het college van Burgemeester en Wethouders; De leden van de Gemeenteraad; Postbus 250 Het college van Burgemeester en Wethouders; 2 1 3 0 A G Hoofddor P De gemeentesecretaris; Bezoekadres: De directie; D... Raadhuisplein 1 De clustermanagers; Hoofddorp

Nadere informatie

Anterieure exploitatieovereenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening

Anterieure exploitatieovereenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening Anterieure exploitatieovereenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening De partijen: I. De gemeente Asten, ter zake van deze overeenkomst rechtsgeldig vertegenwoordigd door de burgemeester,

Nadere informatie