Besluitenlijst B&W RIS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst B&W RIS"

Transcriptie

1 enlijst B&W RIS / Nr. B2 B3 2016/ R. Vreeman 2017/6736 Oostzijderveld VVZ resultaat onderhandelingen 1. Akkoord te gaan met onderhandelingsresultaat betreffende de realisatie van ca. 381 woningen op het terrein Oostzijderveld/VVZ. 2. Akkoord te gaan met het sluiten van een samenwerkingsovereenkomst waarin het onderhandelingsresultaat en het proces omtrent de nadere uitwerking van de kwaliteit van de plannen wordt vastgelegd. 3. In te stemmen met het voorstel aan de raad om een voorbereidingskrediet (zie geheime bijlage) beschikbaar te stellen voor het voorbelasten van het terrein en te starten met het opstellen van een nieuw bestemmingsplan om daarmee het terrein Oostzijderveld/VVZ geschikt te maken voor woningbouw. Regeling tot wijziging van het Uitvoeringsbeleid van de hoogte dwangsommen en lengte begunstigingstermijnen 1. In te stemmen met de regeling wijziging van het 'Uitvoeringsbeleid hoogte dwangsommen en lengte begunstigingstermijnen Wabo, APV, wet Kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen, het Bouwbesluit 2012 en overige van toepassing zijnde wet- en regelgeving' inhoudende een wijziging van de hoogte van de dwangsommen en de lengte van de begunstigingstermijnen voor de Wet Kinderopvang kwaliteitseisen en peuterspeelzalen 2. De regeling wijziging van het 'Uitvoeringsbeleid hoogte dwangsommen en lengte begunstigingstermijnen Wabo, APV, wet Kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen, het Bouwbesluit 2012 en overige van toepassing zijnde wet- en regelgeving' ter kennisname aan te bieden aan de raad. 3. De huidige tabellen 3 en 4 van de wet Kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen uit het 'Uitvoeringsbeleid hoogte dwangsommen en lengte begunstigingstermijnen Wabo, APV, wet Kinderopvang en peuterspeelzalen, het Bouwbesluit 2012 en overige van toepassing zijnde wet- en regelgeving', in te trekken.

2 B4 B5 B6 2017/2675 A. Verschuren 2017/844 A. Verschuren 2017/3143 Vaststelling bestemmingsplan Krommeniedijk In te stemmen met het voorstel aan de raad inzake de vaststelling van het bestemmingsplan Krommeniedijk 193, bestaande uit de geometrisch bepaalde planobjecten als vervat in GMLbestand: NL.IMR STED3834BP-0301, waarbij gebruik is gemaakt van een ondergrond ontleend aan GBKZ versie 2016 en de bijbehorende verbeelding daarvan op papier; 2. De portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling te mandateren tot het aanbrengen van wijzigingen van ondergeschikte aard en opdracht te geven om dergelijke wijzigingen terug te laten rapporteren aan het college; 3. Het bestemmingsplan Krommeniedijk 193, door middel van bijgaand raadsvoorstel ter vaststelling aan te bieden aan de gemeenteraad; 4. De raad voor te stellen geen exploitatieplan voor dit bestemmingsplan vast te stellen, omdat geen sprake is van kostenverhaal. Aanwijzen van het pakhuis aan de Zaanweg 60 (achter), Wormerveer als gemeentelijk monument. 1. Het pakhuis Zaanweg 60 (achter) te Wormerveer, aanwijzen als gemeentelijk monument; 2. De redengevende omschrijving van het pakhuis aan de Zaanweg 60 (achter) ter kennisname aan te bieden aan de raad. Bijdrage uit het investeringsfonds ten behoeve van herontwikkeling gebouw 8 Hembrugterrein 1. In te stemmen met het verlenen van een bijdrage van aan de herontwikkeling van gebouw 8 op het Hembrugterrein conform Amendement A - gebouw 8 Hembrugterrein, onder voorwaarde dat: a. Zowel de provincie als het rijk de door hun toegezegde bijdrage leveren; b. De restauratie wordt begeleid door een ervaren restauratie-architect; c. De restauratie wordt uitgevoerd volgens de restauratierichtlijnen De raad voor te stellen om de hiervoor benodigde middelen ad conform Amendement A - gebouw 8 Hembrugterrein te dekken uit het investeringsfonds jaarschijf 2017 (uit de onttrekking Niet belegd-vrij inzetbaar om kansen te ondersteunen ); 3. Indien de raad de benodigde middelen beschikbaar stelt het besluit als genomen te beschouwen.

3 B9 D. Emmer 2016/ Intrekken en aanpassen van lokale regelingen uit de Arbeidsvoorwaardenregeling Gemeente Zaanstad (AGZ). 1. Intrekken van de Regeling uitwisselen van arbeidsvoorwaarden; 2. Vaststellen van technische wijzigingen in de AGZ overeenkomstig bijlage 1; 3. Vaststellen dat de begrippen in de AGZ worden aangepast aan de nieuwe organisatiestructuur overeenkomstig bijlage 2; 4. Vaststellen dat de begrippen in de AGZ worden aangepast aan de terminologie van het vernieuwde beloningshoofdstuk overeenkomstig bijlage 2; 5. Vaststellen dat de wijzigingen als bedoeld onder beslispunt 1 t/m 4 in werking treden met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2016; 6. Opdracht te geven om de besluiten onder 1 t/m 5 door te voeren in de Arbeidsvoorwaardenregeling Gemeente Zaanstad (AGZ). B10 D. Emmer 2017/9545 B /9435 Verordening Leerlingenvervoer gemeente Zaanstad In te stemmen met de Verordening Leerlingenvervoer gemeente Zaanstad 2017 die uitgaat van nieuwe vertrekpunten rondom zelfredzaamheid; 2. In te stemmen met de beleidsregels die behoren bij de Verordening Leerlingenvervoer gemeente Zaanstad 2017; 3. De verordening ter vaststelling voor te leggen aan de raad; 4. Na vaststelling van de raad van de verordening de beleidsregels van beslispunt 2 als door het college vastgesteld te beschouwen. Straatnaamgeving plan H Kreekrijk te Assendelft 1. Akkoord te gaan met toekenning van de straatnamen in plan H van Kreekrijk te Assendelft, zoals aangegegeven op de bijgaande plattegronden. 2. Het besluit ter kennisname aan te bieden aan de raad. B /8110 B /5241 Straatnaamgeving terrein Fortuinschool te Krommenie 1. Akkoord te gaan met toekenning van de straatnamen aan het terrein Fortuinschool te Krommenie, zoals aangegeven in de bijgaande plattegronden 1 en Het besluit ter kennisname aan te bieden aan de raad. Raadsinformatiebrief inzake actualisatie van het kaartbeeld uit de nota Project 'prioritering': kiezen is noodzakelijk 1. Akkoord te gaan met de raadsinformatiebrief inzake actualisatie van het kaartbeeld uit de nota Project 'prioritering': kiezen is noodzakelijk en deze ter kennisname aan te bieden aan de raad. A1 J. Olthof 2017/7434 Klaine hoissies Akkoord te gaan met de raadsinformatiebrief inzake klaine hoissies en deze ter kennisname aan te bieden aan de raad.

4 A2 A3 2017/ /9543 Ontwerpbestemmingsplan Rozengrachttoren Zaandam 1. In te stemmen met het ontwerpbestemmingsplan Rozengrachttoren Zaandam, bestaande uit de geometrisch bepaalde planobjecten als vervat in het GML-bestand: NL.IMRO.0479.STED3831BP-0201 met de bijbehorende bestanden en waarbij voor de geometrische planobjecten gebruik is gemaakt van een ondergrond welke is ontleend aan de GBKZ versie 2015; 2. Geen ontwerp-exploitatieplan voor dit bestemmingsplan op te stellen, omdat het kostenverhaal anderszins is verzekerd op grond van artikel 6.12 lid 2 sub a Wet ruimtelijke ordening; 3. Het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage te leggen conform afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht; 4. Het ontwerpbestemmingsplan Rozengrachttoren Zaandam ter kennisname aan te bieden aan de raad; 5. De portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling te mandateren tot het aanbrengen van wijzigingen van ondergeschikte aard in het ontwerpbestemmingsplan Rozengrachttoren Zaandam en opdracht te geven om dergelijke wijzigingen terug te rapporteren aan het college. Raadsinformatiebrief Initiatief Tetrixgebouw Hembrugterrein De raadsinformatiebrief Initiatief Tetrixgebouw Hembrugterrein ter kennisname aan de raad aan te bieden. A4 R. Visscher - Noordzij 2017/8952 Buurthuis De Poelenburcht in Poelenburg 1. Akkoord te gaan met het waarborgen van de buurthuisfunctie in Poelenburg, gezien de opgaven in het Actieplan Poelenburg en Peldersveld, door deze los te koppelen van BBZ en als gemeente tijdelijk- beheer en exploitatie te (laten) verzorgen, ondanks de ingezette lijn van verzelfstandiging van de buurthuizen. 2. Akkoord te gaan met de raadsinformatiebrief inzake Buurthuis de Poelenburcht in Poelenburg en deze ter kennisname aan te bieden aan de raad.

5 A5 R. Visscher - Noordzij 2016/ Afweging ingediend plan Fronik buurtboerderij (Westzanerdijk 150, Zaandam) d.d. oktober Kennis te nemen van de uitkomst toetsing wegingskader. 2. Akkoord te gaan met de bestuursopdracht 'Vervolg Fronik Zorgwonen', inhoudende dat de gemeente maximaal 4 maanden faciliteert bij de totstandkoming van een sluitende businesscase voor het onderdeel Zorgwonen rekening houdend met motie 1 'Fronik boerderij op monumentenlijst' (raadsvergadering ). 3. Onder voorwaarde van een sluitende businesscase voor het onderdeel Zorgwonen akkoord te gaan met de volgende gemeentelijke steun aan het plan Fronikboerderij (verder Fronik Ontmoeten) oktober 2016: a) Een opstalrecht te vestigen op de panden in het onderdeel Ontmoeten. b) Garant te staan voor maximaal De garantstelling gaat pas in als het restant van de benodigde financiering (à ,- ) door crowdfunding en fondsenwerving van de Stichting heeft geleid tot schriftelijke toezeggingen van fondsen. 4. Akkoord te gaan om de gehele kavel Westzanerdijk 150 in de markt te zetten als er op 1 juli 2017 geen aanvullende sluitende businesscase voor Zorgwoningen is aangeleverd, waardoor ook het onderdeel Ontmoeten van de stichting Fronik buurtboerderij stopt. 5. Akkoord te gaan met de raadsinformatiebrief inzake voortgang plan Fronikboerderij en deze ter kennisname aan te bieden aan de raad.

9*-`" **"' * Raadsvoorstel Status: Besluitvormend Agendapunt: 8 Onderwerp: Bestemmingsplan Buitengebied Gemeente Dalfsen Datum: 14 mei 2013

9*-` **' * Raadsvoorstel Status: Besluitvormend Agendapunt: 8 Onderwerp: Bestemmingsplan Buitengebied Gemeente Dalfsen Datum: 14 mei 2013 9*-`" **"' * Raadsvoorstel Status: Besluitvormend Agendapunt: 8 Onderwerp: Bestemmingsplan Buitengebied Gemeente Dalfsen Datum: 14 mei 2013 Portefeuillehouder: dhr. N.L. Agricola Decosnummer: 73 lnformant:

Nadere informatie

Het bestemmingsplan legt gebruiks- en bebouwingsmogelijkheden planologisch-juridisch

Het bestemmingsplan legt gebruiks- en bebouwingsmogelijkheden planologisch-juridisch voorstel raad en raadsbesluit gemeente Landgraaf Programma ONDERWERP: Vaststelling bestemmingsplan Steenen Kruis. Raadsvoorstelnummer: 63 PROGRAMMA 2. Ruimte en Herstructurering Documentnummer: Landgraaf,

Nadere informatie

f RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT

f RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT f RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT Registratienummer raad: 1173456 Datum: 27 januari 2015 Behandeld door: S. Koot Afdeling/Team: Ruimtelijke Ontwikkeling / Beleid Onderwerp: Klein Where: vaststelling voorbereidingsbesluit

Nadere informatie

Onderwerp : Bestemmingsplan Borculo, A.H. Zwartschool 2014

Onderwerp : Bestemmingsplan Borculo, A.H. Zwartschool 2014 Zaaknummer : 117548 Raadsvergaderin : 7 april 2015 Agendapunt : g Commissie : Ruimte Onderwerp : Bestemmingsplan Borculo, A.H. Zwartschool 2014 Collegevergadering : 24 februari 2015 Agendapunt : 8. Portefeuillehouder

Nadere informatie

portefeuillehouder J. Hordijk bijlagen 9

portefeuillehouder J. Hordijk bijlagen 9 Raadsvoorstel Vaststellen bestemmingsplan Hoofdweg, Nieuwerkerk aan den IJssel' R17.000011 raadsvergadering 20 juni 2017 portefeuillehouder J. Hordijk behandelend ambtenaar M. Buining/L, Fassotte-Bams

Nadere informatie

Buitengebied herziening 2014, Sellikstraat 10

Buitengebied herziening 2014, Sellikstraat 10 Buitengebied herziening 2014, Sellikstraat 10 bestemmingsplan Buitengebied herziening 2014, Sellikstraat 10 Inhoudsopgave Vaststellingsbesluit 3 2 Inhoudsopgave (vastgesteld) bestemmingsplan Buitengebied

Nadere informatie

portefeuillehouder M. Bosman openbaar geheim 01/10/

portefeuillehouder M. Bosman openbaar geheim 01/10/ ÏÏH Zuidpias Raadsvoorstel 1 I Vaststellen bestemmingsplannen "Groot Swanla' raadsvergadering 29 oktober 2013 portefeuillehouder M. Bosman behandelend ambtenaar L. Fassotte-Bams Datum bijlagen openbaar

Nadere informatie

gemeente Eindhoven OplegvelRaadsvoorstel tot het vaststellen van het bestemmingsplan II Buitengebied (Hotel Van der Valk) rma/lg11000662

gemeente Eindhoven OplegvelRaadsvoorstel tot het vaststellen van het bestemmingsplan II Buitengebied (Hotel Van der Valk) rma/lg11000662 gemeente Eindhoven Openbare Ruimte, Verkeer & Milieu Raadsnummer Inboeknummer 11bst00085 Beslisdatum B&W 01 februari 2011 Dossiernummer 05.251 OplegvelRaadsvoorstel tot het vaststellen van het bestemmingsplan

Nadere informatie

Raadsvoorstel ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Dorpstraat 59"(Riel)

Raadsvoorstel ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Dorpstraat 59(Riel) Raadsvoorstel ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Dorpstraat 59"(Riel) Agendapunt: Zaaknummer: 2018-008690 Onderwerp Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Datum voorstel Datum raadsvergadering Aan de

Nadere informatie

Hoogte van dwangsommen lengte van b egunstigingstermijn opgenomen in tabellen

Hoogte van dwangsommen lengte van b egunstigingstermijn opgenomen in tabellen GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Zaanstad. Nr. 77550 14 juni 2016 Uitvoeringsbeleid hoogte dwangsommen en lengte begunstigingstermijnen Wabo, APV, Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen,

Nadere informatie

Gewijzigde vaststelling '4e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Plattelandswoningen'.

Gewijzigde vaststelling '4e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Plattelandswoningen'. Raadsvoorstel Status: Besluitvormend Agendapunt: 12 Onderwerp: Gewijzigde vaststelling '4e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Plattelandswoningen'. Datum: 22 juli 2014 Portefeuillehouder:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Nr. e170018513 Casenr. 17e0003009 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 19 december 2017 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Raadsvoorstel en besluitnota

Raadsvoorstel en besluitnota Raadsvoorstel en besluitnota Onderwerp Voorbereidingsbesluit Havenstraat-Hemkade te Zaandam Gevraagd besluit 1. Te verklaren dat voor de Havenstraat en Hemkade te Zaandam, een omgevingsplan wordt voorbereid

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 6 juni 2017, Gewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 6 juni 2017, Gewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 12 juni 2017 Week 24 Aanwezig: L. Bromet, G. Bekhuis,, J. Kes en N. van Ginkel No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Ronde Akkers. Aan de gemeenteraad,

Raadsvoorstel. Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Ronde Akkers. Aan de gemeenteraad, Raadsvoorstel Agendapunt: Zaaknummer: 2017-013931 Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Ronde Akkers Datum voorstel Datum raadsvergadering Aan de gemeenteraad, Voorstel Eén woning mogelijk

Nadere informatie

B&W BESLUITENLIJST PERS

B&W BESLUITENLIJST PERS B&W BESLUITENLIJST PERS Vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 december 2018 No. 2018-43 Aanwezig: burgemeester H. van Kooten de wethouders wethouder J.H.L.M. de Vreede, E.H.C. van Hoften,

Nadere informatie

Doelstelling van onderhavig plan is het juridisch-planologisch mogelijk maken van de bouw van maximaal één woning op voornoemde locatie.

Doelstelling van onderhavig plan is het juridisch-planologisch mogelijk maken van de bouw van maximaal één woning op voornoemde locatie. Raadsvoorstel Zaaknummer: 2017-008843 gemeente Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Zandeind 29a" (Riel) Datum voorstel Datum raadsvergadering Bijlagen 20-06-2017 30-01-2018 Ter inzage 1.

Nadere informatie

Ambtelijke bijstand: Janke Bolt 1

Ambtelijke bijstand: Janke Bolt 1 Raadsvoorstel Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Zandeind 29a" (Riel) Datum voorstel Datum raadsvergadering Bijlagen Ter inzage XX-XX-XXXX XX-XX-XXXX 1. Vast te stellen bestemmingsplan

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Dorpsplein 18 (Riel) 12 maart Aan de gemeenteraad,

Raadsvoorstel. Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Dorpsplein 18 (Riel) 12 maart Aan de gemeenteraad, Raadsvoorstel Zaaknummer: 2018-001138 Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Dorpsplein 18 (Riel) Datum voorstel 12 maart 2019 Datum raadsvergadering Aan de gemeenteraad, Voorstel Maximaal 5

Nadere informatie

gehoord de commissie Economie, Ruimtelijke Ordening en Milieu op 24 januari 2018

gehoord de commissie Economie, Ruimtelijke Ordening en Milieu op 24 januari 2018 RAADSBESLUIT Vaststelling bestemmingsplan 'Buitengebied Rucphen 2012, herstelbesluit recreatieobjecten' 31 januari 2018 De raad van de gemeente Rucphen, gezien het voorstel van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

26 maart 2019 R.P. Hoytink-Roubos G.W. Janssen tel: :

26 maart 2019 R.P. Hoytink-Roubos G.W. Janssen tel: : Zaaknummer Raadsvergadering 167379 21 mei 2019 gemeente ~- Berkelland Onderwerp Collegevergadering Portefeuillehouder Steller Bestemmingsplan "Buitengebied, Schuppen Recreatie 2018" 26 maart 2019 R.P.

Nadere informatie

PROVINCIALE STATEN VAN OVERIJSSEL Reg.nr. PÖ/JLolS/ \OU& 1 8 DEC 2013. Routing

PROVINCIALE STATEN VAN OVERIJSSEL Reg.nr. PÖ/JLolS/ \OU& 1 8 DEC 2013. Routing Provinciale Staten van Overijsse PROVINCIALE STATEN VAN OVERIJSSEL Reg.nr. PÖ/JLolS/ \OU& Dat. 1 8 DEC 2013 ontv.: Routing a.d. Bijl.: Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88

Nadere informatie

Inhoud voorstel aan Raad

Inhoud voorstel aan Raad 2016/112134 Onderwerp Vaststelling Beheersverordening Inverdan Inhoud voorstel aan Raad Gevraagd besluit De beheersverordening Inverdan, bestaande uit de geometrisch bepaalde planobjecten als vervat in

Nadere informatie

onderwerp: Raadsvoorstel vaststelling bestemmingsplan Parkstede 1. Het ontwerpbestemmingsplan "Wonen Rijssen, Parkstede" gewijzigd vast te stellen;

onderwerp: Raadsvoorstel vaststelling bestemmingsplan Parkstede 1. Het ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Parkstede gewijzigd vast te stellen; g e m e e n t e Rijssen-Holter\v Rijssen, 21 maart 2017 Voorstel van het college aan de raad raadsvergadering: 20 april 2017 agendanummer: 13 opgemaakt door: Ruimtelijk Domein Strategie en Consulenten

Nadere informatie

onderwerp: Vaststellen ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Enterstraat 124

onderwerp: Vaststellen ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Enterstraat 124 g e m e e n t e Rijssen-Holtei\i Rijssen, 17 november 2016 Voorstel van het college aan de raad raadsvergadering: 22 december 2016 agendanummer: 14 opgemaakt door: Wonen en Ondernemen - Economie en Veiligheid

Nadere informatie

Hans van Huffelen secretaris-directeur

Hans van Huffelen secretaris-directeur Aan de leden van de gemeenteraad van Ameland Portefeuillehouder Cluster Nummer Datum Onderwerp Will Bakema regelgeving 20 mei 2014 vaststellen bestemmingsplan Buren Geachte leden van de raad, Hierbij bieden

Nadere informatie

Raadsvoorstel en besluitnota

Raadsvoorstel en besluitnota 2016/196342 Raadsvoorstel en besluitnota Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan 'Eerste partiële herziening Landelijk gebied Assendelft' Gevraagd besluit 1. Het bestemmingsplan 'Eerste partiële herziening

Nadere informatie

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllilllllllllllll Landgraaf, 23 april 2019

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllilllllllllllll Landgraaf, 23 april 2019 Voorstel raad en aadsbesluit Programma Gemeente Landgraaf Documentnummer: B.19.0775 lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllilllllllllllll Landgraaf, 23 april 2019 ONDERWERP: Vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

Raadsvoorstel 2016./ ontwerp t.b.v. terinzagelegging

Raadsvoorstel 2016./ ontwerp t.b.v. terinzagelegging Raadsvoorstel 2016./ ontwerp t.b.v. terinzagelegging Vaststellen bestemmingsplan Zwanenburg De Kom Noordwestzijde en vaststellen Portefeuillehouder Adam Elzakalai Steller D. Ong Collegevergadering 30 augustus

Nadere informatie

Voorstel aan de gemeenteraad

Voorstel aan de gemeenteraad Voorstel aan de gemeenteraad Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Eerste herziening bestemmingsplan Drechterland Zuid RTG: 12-10-2015 Raadsvoorstel: 22-9-2015, nr. 2015-53 Portefeuillehouder: Programma:

Nadere informatie

Vaststellen bestemmingsplan 'Rijnhal-Decathlon' Aan de gemeenteraad. Arnhem, 5 augustus 2014

Vaststellen bestemmingsplan 'Rijnhal-Decathlon' Aan de gemeenteraad. Arnhem, 5 augustus 2014 Raadsvoorstel Voor de gemeenteraadsvergadering d.d. 29 september 2014 Documentnummer : 2014.0.072.353 Zaaknummer: 2014-03-00149 Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan 'Rijnhal-Decathlon' Aan de gemeenteraad.

Nadere informatie

Voorstel raad en raadsbesluit

Voorstel raad en raadsbesluit Voorstel raad en raadsbesluit Gemeente Landgraaf Programma Documentnummer: B.17.0834 B.17.0834 Landgraaf, 10 mei 2018 ONDERWERP: Vaststelling Bestemmingsplan Woning Vogelzankweg ong. PROGRAMMA 9. Volkshuisvesting,

Nadere informatie

Bestemmingsplan 'Stedelijk Gebied: Lensheuvel 91, Reusel' Datum voorstel: 5 juni 2018 Vergaderdatum: 3 juli 2018 Registratienr.

Bestemmingsplan 'Stedelijk Gebied: Lensheuvel 91, Reusel' Datum voorstel: 5 juni 2018 Vergaderdatum: 3 juli 2018 Registratienr. Raadsvoorstel Agendapunt: 16 Onderwerp: Bestemmingsplan 'Stedelijk Gebied: Lensheuvel 91, Reusel' Datum voorstel: 5 juni 2018 Vergaderdatum: 3 juli 2018 Registratienr.: 060-2018 Opsteller: Toon Capel Portefeuillehouder:

Nadere informatie

ijmegen 111 Ter besluitvorming door de Raad (uitedijk 9 mei 2012) Collegevoorstel Openbaar

ijmegen 111 Ter besluitvorming door de Raad (uitedijk 9 mei 2012) Collegevoorstel Openbaar Collegevoorstel Openbaar G E M E E N T E ijmegen Onderwerp gewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Nijmegen West I -87" Programma / Programmanummer Ruimte & Cultuurhistone /1031 BW-nummer Portefeuillehouder

Nadere informatie

VOORBLAD RAADSVOORSTEL. bestemming bedrijf naar wonen aan de Krullelaan 36 te Zeist

VOORBLAD RAADSVOORSTEL. bestemming bedrijf naar wonen aan de Krullelaan 36 te Zeist VOORBLAD RAADSVOORSTEL 12RAAD0116 Ronde Tafel : N.v.t. Debat : N.v.t. Raadsvergadering : 04 december 2012 Gewijzigd voorstel : - Portefeuillehouder : Jacqueline Verbeek Organisatieonderdeel : Publiek &

Nadere informatie

Het gebied waarop het bestemmingsplan betrekking heeft wordt als volgt begrensd

Het gebied waarop het bestemmingsplan betrekking heeft wordt als volgt begrensd GEMEENTE LANDGRAAF PROGRAMMA 2. Ruimte en Herstructurering Verantwoordelijke portefeuillehouder A. Dritty Documentnummer Landgraaf, 11 november 2013 Raad 19 december 2013 Commissie(s)' Grondzaken 04-12-2013

Nadere informatie

Combinatie van voorgaande redenen, te weten actie vanuit eerder besluit en externe wet- en regelgeving.

Combinatie van voorgaande redenen, te weten actie vanuit eerder besluit en externe wet- en regelgeving. SAMENVATTING RAADSVOORSTEL CASENUMMER BEHANDELEND AMBTENAAR SECTOR PORT. HOUDER 11G200528 418777 / 418777 ONDERWERP P. Neuteboom BP Br Vaststellen Bestemmingsplan en Beeldkwaliteitplan Expo Business parc

Nadere informatie

ONDERWERP Gedeeltelijke herziening bestemmingsplan "Centrum en omgeving" t.b.v. nieuwbouw Vomar

ONDERWERP Gedeeltelijke herziening bestemmingsplan Centrum en omgeving t.b.v. nieuwbouw Vomar ONDERWERP Gedeeltelijke herziening bestemmingsplan "Centrum en omgeving" t.b.v. nieuwbouw Vomar SAMENVATTING Op 22 mei 2017 is door Trottoir Participaties B.V. (Hoorne Vastgoed) een verzoek om wijziging

Nadere informatie

Onderwerp Bestemmingsplan Neede, Plan Hondelink Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein

Onderwerp Bestemmingsplan Neede, Plan Hondelink Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein Raad VOORBLAD Onderwerp Bestemmingsplan Neede, Plan Hondelink 29. Agendering Commissie Bestuurlijk Domein x Gemeenteraad x Commissie Ruimtelijk Domein Lijst ingekomen stukken Commissie Sociaal en Economisch

Nadere informatie

Raadsvoorstel Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan 'Luchthaven Eindhoven e.o.'

Raadsvoorstel Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan 'Luchthaven Eindhoven e.o.' gemeente Eindhoven Inboeknummer Dossiernummer 17.30.654 B&W beslisdatum 25 juli 2017 Raadsvoorstel Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan 'Luchthaven Eindhoven e.o.' Inleiding Voor Luchthaven Eindhoven

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 14 MEI 2019

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 14 MEI 2019 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 14 MEI 2019 Aanwezig: Burgemeester: M. ; wethouders: D. te Grotenhuis, G. en J. ; secretaris

Nadere informatie

BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED HERZIENING 2015, MOLENEIND 9 NL.IMRO.0263.BP1126-VG01 vastgesteld

BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED HERZIENING 2015, MOLENEIND 9 NL.IMRO.0263.BP1126-VG01 vastgesteld BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED HERZIENING 2015, MOLENEIND 9 NL.IMRO.0263.BP1126-VG01 vastgesteld Buitengebied herziening 2015, Moleneind 9 Inhoudsopgave Vaststellingsbesluit 3 maart 2016 3 (vastgesteld)

Nadere informatie

GemeenteW -ATERLAND. Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Katwoude Plan Lagedijk.

GemeenteW -ATERLAND. Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Katwoude Plan Lagedijk. GemeenteW -ATERLAND Monnickendam, 31 januari 2012 Nummer: 229-27 Portefeuillehouder: Contactpersoon: Wettelijke grondslag voor raadsbevoegdheid: De heer P. Kools De heer R. van Leeuwaarden Artikel 3.1

Nadere informatie

vaststelling van een voorbereidingsbesluit voor het perceel Dirk Boutslaan 2.

vaststelling van een voorbereidingsbesluit voor het perceel Dirk Boutslaan 2. gemeente Eindhoven 16 R6678 Raadsnummer Inboeknummer 16bst00199 Beslisdatum B&W 16 februari 2016 Dossiernummer 16.07.652 Raadsvoorstel vaststelling van een voorbereidingsbesluit voor het perceel Dirk Boutslaan

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Beslispunten * * Wageningen, 14 september 2012

Raadsvoorstel. Beslispunten * * Wageningen, 14 september 2012 *12.0212989* Raadsvoorstel Wageningen, 14 september 2012 Raadsvergadering : 24 september 2012 Agendanummer : 7 Afdeling : VG Registratienummer : 12.0212989 Portefeuillehouder: M.C. Uitdehaag Onderwerp:

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 5 maart 2013 Openbaar Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de raadsvergadering van 13 mei 2014 19.30 uur

BESLUITENLIJST van de raadsvergadering van 13 mei 2014 19.30 uur BESLUITENLIJST van de raadsvergadering van 13 mei 2014 19.30 uur - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Aanwezig: Raad: De heren L.A.J. Schellekens (Lijst Riel-Goirle),

Nadere informatie

onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Wonen Holten, Schoolstraat 6-8

onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Wonen Holten, Schoolstraat 6-8 ssen-holtei\^ Rijssen, 10 november 2017 Voorstel van het college aan de raad raadsvergadering: 14 december 2017 agendanummer: 12 opgemaakt door: Ruimtelijk Domein Strategie en Consulenten portefeuillehouder:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Agendanummer: Datum raadsvergadering: Onderwerp: Vaststelling veeg-bestemmingsplannen Kortland, Langeland en Lansingh-Zuid

Raadsvoorstel. Agendanummer: Datum raadsvergadering: Onderwerp: Vaststelling veeg-bestemmingsplannen Kortland, Langeland en Lansingh-Zuid Raadsvoorstel Agendanummer: Datum raadsvergadering: Onderwerp: Vaststelling veeg-bestemmingsplannen Kortland, Langeland en Lansingh-Zuid Gevraagde Beslissing: Te besluiten om: 1. de zienswijzen met betrekking

Nadere informatie

onderwerp: Raadsvoorstel vaststelling bestemmingsplan "Buitengebied Holten, Oude Deventerweg"

onderwerp: Raadsvoorstel vaststelling bestemmingsplan Buitengebied Holten, Oude Deventerweg g e m e e n t e Rijssen-Holtet\^ Rijssen, 5 april 2017 Voorstel van het college aan de raad raadsvergadering: 23 mei 2017 agendanummer: 15 opgemaakt door: Ruimtelijk Domein portefeuillehouder: R.J. Cornelissen

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Datum: 13 mei 2016 Nummer: 10A. Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Tubbergen Buitengebied 2016.

RAADSVOORSTEL. Datum: 13 mei 2016 Nummer: 10A. Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Tubbergen Buitengebied 2016. RAADSVOORSTEL Datum: 13 mei 2016 Nummer: 10A Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Tubbergen Buitengebied 2016. Voorgesteld raadsbesluit: De raad wordt voorgesteld om: 1. op grond van artikel 3.1 van

Nadere informatie

0 Ter besluitvorming door de Raad. Collegevoorstel Openbaar. Onderwerp Bestemmingsplan Nijmegen Dukenburg -13 (Meijhorst 60-10)

0 Ter besluitvorming door de Raad. Collegevoorstel Openbaar. Onderwerp Bestemmingsplan Nijmegen Dukenburg -13 (Meijhorst 60-10) Collegevoorstel Openbaar Onderwerp Bestemmingsplan Nijmegen Dukenburg -13 (Meijhorst 60-10) Programma Stedelijke ontwikkeling B. Velthuis Samenvatting Het plangebied ligt centraal in stadsdeel Dukenburg,

Nadere informatie

op hoofdlijnen de volgende onderdelen de sloop 8 koopwoningen en 40 huurwoningen op de adressen Keizerstraat 34/36/37/39,

op hoofdlijnen de volgende onderdelen de sloop 8 koopwoningen en 40 huurwoningen op de adressen Keizerstraat 34/36/37/39, voorstel raad en raadsbeslyit Programma GEMEENTE LANDGRAAF PROGRAMMA 2. Ruimte en Herstructurering Verantwoordelijke portefeuillehouder A. Dritty Documentnummer Landgraaf, 11 november 2013 Raad 19 december

Nadere informatie

Onderwerp Bestemmingsplan Borculo, uitbreiding park gemeentehuis Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein

Onderwerp Bestemmingsplan Borculo, uitbreiding park gemeentehuis Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein Raad VOORBLAD Onderwerp Bestemmingsplan Borculo, uitbreiding park gemeentehuis 21. Agendering Commissie Bestuurlijk Domein x Gemeenteraad x Commissie Ruimtelijk Domein Lijst ingekomen stukken Commissie

Nadere informatie

Vaststelling bestemmingsplan Buitengebied Hof van Twente, herziening Enterweg 13

Vaststelling bestemmingsplan Buitengebied Hof van Twente, herziening Enterweg 13 Aan de raad, Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Buitengebied Hof van Twente, herziening Enterweg 13 Voorstel: Het bestemmingsplan Buitengebied Hof vantwente, herziening Enterweg 13 overeenkomstig

Nadere informatie

registratienummer onderwerp... ^..,., R15.00Ũ042 Gewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Twee woningen Tulpstraat" te Moordrecht

registratienummer onderwerp... ^..,., R15.00Ũ042 Gewijzigd vaststellen bestemmingsplan Twee woningen Tulpstraat te Moordrecht Raadsvoorstel I 111 I ill lil li lil lil li lil... ^..,., R15.00Ũ042 Gewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Twee woningen Tulpstraat" te Moordrecht raadsvergadering 03 november 2015 portefeuillehouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012 Burgemeester Röell 12CV000171 Benoeming tot buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (trouwambtenaar) De heer A.R. Stolk benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de periode als

Nadere informatie

besluit Jaargang Kenmerk Onderwerp Bestemmingsplan Stadshagen, Broderiestraat, Nieuw Frankhuis speeleiland De raad van de gemeente Zwolle;

besluit Jaargang Kenmerk Onderwerp Bestemmingsplan Stadshagen, Broderiestraat, Nieuw Frankhuis speeleiland De raad van de gemeente Zwolle; besluit Jaargang Kenmerk Onderwerp 36749 Bestemmingsplan Stadshagen, Broderiestraat, Nieuw Frankhuis speeleiland De raad van de gemeente Zwolle; Gelezen het van burgemeesters en wethouders, d.d. 20-06-2017

Nadere informatie

T. Tankir, R. Helmer-Englebert, B. Frings, B. van Hees, B. Velthuis en H. Tiemens

T. Tankir, R. Helmer-Englebert, B. Frings, B. van Hees, B. Velthuis en H. Tiemens Openbare lijst 12 Collegevergadering 17 maart 2015 Aanwezig: voorzitter wethouders gemeentesecretaris communicatie notulist H. Bruls T. Tankir, R. Helmer-Englebert, B. Frings, B. van Hees, B. Velthuis

Nadere informatie

Kennis te nemen van de agenda van de raadsvergadering van 15 februari 2019

Kennis te nemen van de agenda van de raadsvergadering van 15 februari 2019 Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 29 januari 2019 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL NR april Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3 Bunnik. Aan de raad,

RAADSVOORSTEL NR april Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3 Bunnik. Aan de raad, RAADSVOORSTEL NR. 19-45 Raadsvergadering Zaaknummer 18 april 2019 653643 Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3 Bunnik Aan de raad, Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3, Bunnik.

Nadere informatie

ADVIESNOTA GEMEENTE SOEST

ADVIESNOTA GEMEENTE SOEST ADVIESNOTA GEMEENTE SOEST Steller advies: Zaaknummer Afdeling: Datum: O. de Man 1891268 Ruimte 27-10-2017 Onderwerp: Ontwerpbestemmingsplan Soesterengweg 6 zenden aan de raad ter vaststelling. Voorstel

Nadere informatie

Onderwerp Bestemmingsplan "Neede, De Berg 2010" Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein. Commissie Sociaal en Economisch Domein

Onderwerp Bestemmingsplan Neede, De Berg 2010 Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein. Commissie Sociaal en Economisch Domein Raad VOORBLAD Onderwerp Bestemmingsplan "Neede, De Berg 21" Agendering Commissie Bestuurlijk Domein x Gemeenteraad x Commissie Ruimtelijk Domein Lijst ingekomen stukken Commissie Sociaal en Economisch

Nadere informatie

Raadsvoorstel tot (gewijzigde) vaststelling van het bestemmingsplan "Landhof, fase 3"

Raadsvoorstel tot (gewijzigde) vaststelling van het bestemmingsplan Landhof, fase 3 Inboeknummer 14bst01405 Beslisdatum B&W 23 september 2014 Dossiernummer 14.39.651 Raadsvoorstel tot (gewijzigde) vaststelling van het bestemmingsplan "Landhof, fase 3" Inleiding De locatie Landhof ligt

Nadere informatie

Besluitenlijst (42) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 december 2014

Besluitenlijst (42) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 december 2014 Besluitenlijst (42) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 december 2014 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

't, RAADsvooRSTEL EN ontwerpbeslutr

't, RAADsvooRSTEL EN ontwerpbeslutr 't, RAADsvooRSTEL EN ontwerpbeslutr Registratienummer raad: 1 41 4033 Behorend bij het B&W-advies met registratienummer 1413609 Datum: 23 )anuari 2018 Behandeld door: S. Koot Domein/team: Ruimtelijke/Ontwi

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d. d.d. d.d. [ ]Akkoordstukken -- [X]Openbaar [ ]Besloten --

Besluitenlijst d.d. d.d. d.d. [ ]Akkoordstukken -- [X]Openbaar [ ]Besloten -- Nota voor burgemeester en wethouders Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Okkenbroekerveldweg 4 1- Notagegevens Notanummer 2019-000850 Datum 01-05-2019 Programma: 05 Ruimtelijke ontwikkeling Portefeuillehouder

Nadere informatie

R A A D S V O O R S T E L E N O N T W E R P B E S L U I T

R A A D S V O O R S T E L E N O N T W E R P B E S L U I T R A A D S V O O R S T E L E N O N T W E R P B E S L U I T Datum: Portefeuillehouder: 19 september 2017 Krieger Domein / Team: Ruimtelijk/ projectmanagement Behandeld door: P. Hania NIET OPENBAAR Onderwerp:

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Agendapunt nr.:

Raadsvoorstel. Agendapunt nr.: Agendapunt nr.: Raadsvoorstel Onderwerp: Gewijzigd vaststellen van het bestemmingsplan Buitengebied 2009, herziening Kattenbos 6 te Reusel Datum besluit B&W: 5 februari 2019 Vergaderdatum: 12 maart 2019

Nadere informatie

B&W-voorstel en besluitnota

B&W-voorstel en besluitnota B&W-voorstel en besluitnota Registratiedatum Opsteller Contact 4-12-2017 d.d. B&W 19-12-2017 D. Overmulder d.overmulder@zaanstad.nl Portefeuille Ruimtelijke ontwikkeling D. Straat Registratienummer Bestuurlijk

Nadere informatie

De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd concept. 1. Te verkopen en te leveren aan:

De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd concept. 1. Te verkopen en te leveren aan: BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 25 augustus 2015, 09:00 uur 35033 Wethouder 35180 Wethouder 34688 Wethouder, Wethouder Beantwoording raadsvragen

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL 10R.00208

RAADSVOORSTEL 10R.00208 Gemeente Woerden RAADSVOORSTEL 10R.00208 ^ gemeente WOERDEN Agendapunt: Indiener: - college van burgemeester en wethouders Aandachtsveld portefeuillehouder: - wethouder Schreurs Contactpersoon: C.T. Vermeulen

Nadere informatie

Vaststelling bestemmingsplan "Delden-Noord, herziening Peperkampweg"

Vaststelling bestemmingsplan Delden-Noord, herziening Peperkampweg Aan de raad, Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan "Delden-Noord, herziening Peperkampweg" Voorstel: 1. Geen exploitatieplan vaststellen 2. De zienswijzen zoals omschreven en afgewogen in de "Zienswijzennotitie

Nadere informatie

004 Belastingverordeningen 2018 DickL1 Probleemstelling: AVV17-010, De raad dient jaarlijks uiterlijk in december de belastingtarieven voor het

004 Belastingverordeningen 2018 DickL1 Probleemstelling: AVV17-010, De raad dient jaarlijks uiterlijk in december de belastingtarieven voor het Besluitenlijst: B&W-vergadering Datum: 07/11/2017 Aanwezig: Burgemeester Loco secretaris Afwezig: Secretaris A.B. Blase G.E. Oude Kotte V.C.M. Stam-de Nijs L.H.M. Dickhoff H.J. Leemhuis A.S. Meijer Stuknr.:

Nadere informatie

Van 14 januari 2014 Openbaar

Van 14 januari 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 7 januari 2014. Advies Akkoord. BW-006671 2 Onderwerp Bestuursopdracht Samenwerken en Uitbesteden, deelopdracht: Belastingen BV Advies 1. Kennisnemen van

Nadere informatie

CONCEPT. t.b.v. terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan

CONCEPT. t.b.v. terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan CONCEPT t.b.v. terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Raadsvoorstel 2016/ Onderwerp Portefeuillehouder Adam Elzakalai / dr. Tom Horn Steller H. Grootveld - Teune Collegevergadering 2016 Raadsvergadering

Nadere informatie

Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Delden-Zuid, Oude Benteloseweg 20, Delden en beeldkwaliteitsplan Oude Benteloseweg Delden

Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Delden-Zuid, Oude Benteloseweg 20, Delden en beeldkwaliteitsplan Oude Benteloseweg Delden Aan de raad, Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Delden-Zuid, Oude Benteloseweg 20, Delden en beeldkwaliteitsplan Oude Benteloseweg Delden Voorstel: 1. De ingediende zienswijze gedeeltelijk overnemen

Nadere informatie

Jan Wibier secretaris-directeur

Jan Wibier secretaris-directeur Aan de gemeenteraad Portefeuillehouder Cluster Nummer Datum Onderwerp Nico Oud regelgeving 7 juli 2015 bestemmingsplan op aanvraag voor het toevoegen van twee woningen op het perceel Molenweg 6 te Hollum

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Raadsvoorsteltot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan 'Grasrijk'

gemeente Eindhoven Raadsvoorsteltot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan 'Grasrijk' gemeente Eindhoven Raadsnummer Inboeknummer 13bst00411 Beslisdatum B&W Dossiernummer Raadsvoorsteltot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan 'Grasrijk' Inleiding De wijk Grasrijk is een bestaande

Nadere informatie

OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 13 augustus 2013

OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 13 augustus 2013 OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 13 augustus 2013 Aanwezig: Afwezig: A.L.C.S. Lantain, gemeentesecretaris M.P. Swart, M.J.G. de Jager-Stegeman, J.P.H.M. Pierey

Nadere informatie

COLLEGEBESLUITEN D.D. 13-04-2010 Nr. Onderwerp Samenvatting / toelichting Besluit Regnr. 1 Jaarverslag Gemeentearchief 2008-2009.

COLLEGEBESLUITEN D.D. 13-04-2010 Nr. Onderwerp Samenvatting / toelichting Besluit Regnr. 1 Jaarverslag Gemeentearchief 2008-2009. 1 Jaarverslag Gemeentearchief 2008-2009. B010.0307 Op grond van art. 30 lid 1 van de Archiefwet 1995 draagt het college van B&W de zorg voor de gemeentelijke archiefbescheiden. Conform artikel 14 van de

Nadere informatie

Vastgesteld bestemmingsplan Groenvoorziening Klokkengietersstraat 2-96 te Venlo

Vastgesteld bestemmingsplan Groenvoorziening Klokkengietersstraat 2-96 te Venlo Raadsvoorstel GEMEENTEBESTUUR onderwerp raadsnummer 2012 87 collegevergadering raadsvergadering fatale termijn programma portefeuillehouder Vastgesteld bestemmingsplan Groenvoorziening Klokkengietersstraat

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. ONTWERPVERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN Gramserweg 37 te Austerlitz

RAADSVOORSTEL. ONTWERPVERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN Gramserweg 37 te Austerlitz RAADSVOORSTEL ONTWERPVERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN Gramserweg 37 te Austerlitz Portefeuillehouder Dhr. S. Jansen Ronde Tafel 24 januari 2017 Opsteller Mevrouw Y.W.E.P Kerkhof Debat 07 februari 2017 Zaak/stuknummer

Nadere informatie

Raadsvergadering. 9 februari D.P. van Sluis

Raadsvergadering. 9 februari D.P. van Sluis gemeente Capelle aan den IJssel Raadsvoorstel Nummer 611845 Raadsvergadering 9 februari 2015. Datum 13 januari 2015 Programma / product / collegewerkplan Programma: 8 Ruimtelijke Ordening Product: 08.01

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 7 maart 2017 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede gemeentesecretaris

Nadere informatie

E.G.M. van den Boom / juli 2017

E.G.M. van den Boom / juli 2017 steller telefoonnummer email Agendapunt commissie: 3.1 E.G.M. van den Boom 3665 Evelien.van.den.Boom@valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering 120977/239451 6 juli 2017 portefeuillehouder

Nadere informatie

12 maart n.v.t. wethouder H.G. Engberink. Onderwerp Voorstel tot gewijzigd vaststellen bestemmingsplan Buitengebied, Waterstraat 32 te Wijhe

12 maart n.v.t. wethouder H.G. Engberink. Onderwerp Voorstel tot gewijzigd vaststellen bestemmingsplan Buitengebied, Waterstraat 32 te Wijhe Aan de raad van de gemeente Olst-Wijhe. Raadsvergadering d.d. Agendapunt Opiniërend besproken d.d. Portefeuillehouder 12 maart 2018 11 n.v.t. wethouder H.G. Engberink Zaaknummer 1379-2018 Datum B&W-besluit

Nadere informatie

gehoord de commissie Economie, Ruimtelijke Ordening en Milieu op 14 september 2016

gehoord de commissie Economie, Ruimtelijke Ordening en Milieu op 14 september 2016 RAADSBESLUIT Vaststelling bestemmingsplan "Gebrande Hoefstraat 2 te Rucphen" 28 september 2016 De raad van de gemeente Rucphen, gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van 12 juli 2016, overwegende

Nadere informatie

Voorstel raad en raadsbesluit

Voorstel raad en raadsbesluit Voorstel raad en raadsbesluit Gemeente Landgraaf Programma Documentnummer: B.19.0295 *B.19.0295* Landgraaf, 19 februari 2019 ONDERWERP: Vaststelling bestemmingsplan "Paardenhouderij Hoeve Vulenbach" PROGRAMMA

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 15 november 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 15 november 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 15 november 2016 Aanwezig: ir. A.P. Heidema, burgemeester M.A. Kossen, gemeentesecretaris R. Hartogh Heys, L. Grijsen, J.J.

Nadere informatie

Team ROB. Ontwerp bestemmingsplan "Hoek Veldkampsteeg-Steginksweg, rood voor rood woning" Besluitenlijst d.d. d.d.

Team ROB. Ontwerp bestemmingsplan Hoek Veldkampsteeg-Steginksweg, rood voor rood woning Besluitenlijst d.d. d.d. Nota voor burgemeester en wethouders Onderwerp Team ROB Ontwerp bestemmingsplan "Hoek Veldkampsteeg-Steginksweg, rood voor rood woning" 1- Notagegevens Notanummer 718179 Datum 21-6-2012 Programma: Ruimtelijke

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

B. Tax

B. Tax Agendapunt commissie: 3.2 steller telefoonnummer email B. Tax 040-2083585 bta@valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering portefeuillehouder M. Wijnen 5013/13319 onderwerp Vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN DE GEMEENTERAAD VAN LOCHEM, gehouden op maandag 18 april 2016.

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN DE GEMEENTERAAD VAN LOCHEM, gehouden op maandag 18 april 2016. BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN DE GEMEENTERAAD VAN LOCHEM, gehouden op maandag 18 april 2016. Voorzitter: Griffier: S.W. van t Erve, burgemeester M. Veenbergen De leden: Gemeentebelangen: mw. M.

Nadere informatie

Baarle-Nassau. B. en W Raad BAARLE-NASSAU. Ţşect.~ftü~ No. B. De raad van de gemeente Baarle-Nassau;

Baarle-Nassau. B. en W Raad BAARLE-NASSAU. Ţşect.~ftü~ No. B. De raad van de gemeente Baarle-Nassau; Baarle-Nassau GEM B. en W Raad BAARLE-NASSAU brd1300082 Inge* 1 1 DEC. 2013 No. B. Ţşect.~ftü~ De raad van de gemeente Baarle-Nassau; gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van 29 oktober 2013;

Nadere informatie

_ rgemeente Goirle. Raadsvoorstel Aan de gemeenteraad,

_ rgemeente Goirle. Raadsvoorstel Aan de gemeenteraad, Raadsvoorstel Agendapunt: 13 Zaaknummer: 2016-004878 _ rgemeente Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Turnhoutsebaan 26a t/m 32 " Datum voorstel 25-01-2018 13-03-2018 Datum raadsvergadering

Nadere informatie

onderwerp: Het ontwerpbestemmingsplan 'Opbroek, geluidscontour Cattelaar' ongewijzigd vast te stellen

onderwerp: Het ontwerpbestemmingsplan 'Opbroek, geluidscontour Cattelaar' ongewijzigd vast te stellen g e m e e n t e Rijssen-Holte^ Rijssen, 27 januari 2016 Voorstel van het college aan de raad raadsvergadering: 21 maart 2016 agendanummer: 9 opgemaakt door: WO portefeuillehouder: R.J. Cornelissen karakter:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST-VERGADERINGEN VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 MEI 2017

BESLUITENLIJST-VERGADERINGEN VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 MEI 2017 BESLUITENLIJST-VERGADERINGEN VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 MEI 2017 1. Vaststelling bestemmingsplan Selwerderhof e.o. 6350803 I. de overwegingen en motiveringen overeenkomstig dit voorstel over

Nadere informatie