FULL SERVICE PERSONEELSPARTNER DIENSTENAANBOD event & festival crew

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FULL SERVICE PERSONEELSPARTNER DIENSTENAANBOD event & festival crew"

Transcriptie

1 FULL SERVICE PERSONEELSPARTNER DIENSTENAANBOD 2016

2 Radarwerk is jouw full service personeelspartner. Radarwerk staat gekend als trouwe partner van vele festivals, evenementen, beurzen, steden en gemeentes. Hierbij leveren we crew voor allerhande functies. Een goede screening en planning in combinatie met een sterke coaching zorgen voor een betere crew. Wij halen meer uit onze crew, die we radars noemen. Je crew is de eerste link tussen je bezoekers en organisatie. Daarom is het essentieel dat onze Radars de juiste uitstraling en attitude hebben. Radarwerk stelt zowel gedreven studenten, gemotiveerde vrijwilligers als professionele freelancers te werk. Deze worden intern gescreend en ingepland. Daarnaast werken we ook met de crew van de organisator. Kortom, je geeft al je crewzorgen uit handen zodat je als organisator meer tijd hebt om de andere facetten van je evenement op te volgen. Radarwerk werkt op verschillende niveaus. Het hoogste niveau omvat crewmanagement, waarbij wij jouw personeel van A tot Z regelen. Hierbij schakel je ons in voor een full service aanpak. Op het laagste niveau stellen wij personeel voor bepaalde functies ter beschikking. In alle niveaus staan flexibiliteit en correcte communicatie voorop.

3 Personeel s Pool Personeel Als organisator of bedrijf ben je vaak op zoek naar een vaste ploeg die het reilen en zeilen van je evenement reeds onder de knie heeft. Radarwerk biedt hiervoor de oplossing door ons personeel te binden aan jou als klant. Op ieder evenement zijn er verschillende functies die ingevuld moeten worden met bekwaam personeel. Van de opbouw en het ontvangen van je bezoekers tot het opruimen van het terrein: overal heb je Radars nodig. Op basis van een raamcontract zorgen wij voor een vaste jobstudentenpool die uniek is voor jouw bedrijf. Op een flexibele wijze leg je zo bij ons de juiste crew vast. Hierbij krijg je ook een vaste teamcoach ter beschikking die perfect autonoom kan instaan voor de coördinatie van deze crew. Radarwerk werft enkel gemotiveerde mensen aan, zodat je evenement gegarandeerd een succes wordt. Bovendien wordt onze crew aangestuurd door een professionele begeleider, die wij de teamcoach noemen. Deze uniek samengestelde studentenpool krijgt eerst een kennismaking en opleiding binnen je bedrijf. Uiteraard zorgt Radarwerk buiten de screening, planning en coördinatie ook voor alle crewadministratie en contracten. Wij bekijken per project welke crew het meest geschikt, om zo een crew op maat samen te stellen. Hierbij houden we rekening met de vereisten en noodzaken van jou, de organisator. In samenspraak schakelen we vrijwilligers, studenten of freelancers in.

4 Crewmanagement Radarwerk specialiseert zich in het faciliteren van het complete crewmanagement. Hierbij is Radarwerk je one stop shop voor al je personeelsbehoeften. Personeel is immers het gezicht van je event en vaak de enige human link tussen je bezoekers en je evenement. Tevreden, gelukkig en goed ingelicht personeel zal meteen een positieve invloed hebben op hoe je bezoekers je evenement ervaren. Bij crewmanagement worden je personeelsbehoeften in tien stappen behandeld. Van behoefteanalyse tot de uiteindelijke evaluatie; voor jouw project werken wij op basis van jouw noden een crewbeleid op maat uit. 1 Behoefteanalyse Fase 1 In een eerste fase lijsten we de noden en wensen voor het personeel op jouw event op. We zoeken naar een optimale bezetting en bepalen de profielen en statuten voor de verschillende functies bepaald. 2 Rekrutering 3 Screening 4 Planning 5 Training 6 Check-in 7 Coaching 9 Check-out 10 Pay & debriefing Fase 2 De opstart van de zoektocht begint hier. De vacatures en wervingsfiles worden verspreid. geintresseerden worden eruit gefilterd. Aan de hand van je behoefteanalyse wordt een selectie gemaakt. We gaan enkel met de meest geschikte personen aan de slag. De inplanning in de crew software begint. Shiften roosters worden vastgelegd. De administratie, contracten en legale omkadering word in orde gebracht. Uitwerken e-learning, manuels, briefings, postfiche s training, workshops en of connection event. De informatiestromen worden bepaald en de chain of command word bepaald en opgeleid. Fase 3 Het operationeel crew draaiboek word bijgehouden. Al de nodige administratie bij de check-in word verzorgd De operationele briefings worden hier gegeven. Toezicht op al het personeel via een duidelijke chain of command zo kan er kort worden geschakelt en zorgt voor een flexiebel personeels beleid. 8 Happy at work Het personeel word voortdurend gemotiveerd en gebonden aan het event. Er gebeurd toezicht over de nodige fasciliteiten om het personeel gelukkig te houden. Fase 4 De uren worden correct bijgehouoden zodat er geen fantoom uren op facturen verschijnen. De evaluatie over de crew van alle stakeholders worden ontvangen. Debriefings worden verzameld en verwerkt zodat alle kennis meegenomen kan worden naar de volgende editie van het evenement. Er word één heldere factuur gestuurd.

5 Onze Functies Radarwerk werkt met vijf verschillende functiecategorieën. Hiermee zijn we uniek in België: op deze manier kunnen we namelijk voor iedere functie het meest geschikte personeel selecteren uit ons bestand. Een functie is de taak die het personeel moet uitvoeren tijden je evenement. Radarwerk zet de juiste persoon op de juiste plaats. Hospitaliteit Hospitaliteit medewerkers staan in voor de promotie, het onthaal of de begeleiding van je project. Voorbeeldfuncties: promoboys & girls, hosts & hostessen, inkompersoneel, kassapersoneel, vestiairepersoneel en informatiegidsen. Horeca Horeca medewerkers staan in voor alle drankfuncties en catering voor je project. Zij zorgen voor een perfecte service op mat van je project, van basis tot chique. Voorbeeldfuncties: garçons, tappers, voortoog personeel, coctailshakers, stockmanagers, kelners, runners, sommeliers, maîtres, barpersoneel en serveerpersoneel. Assistentie Onze assistentiemedewerkers staan in voor het goede verloop van jouw evenement. Zij verzorgen onder andere de parking, de in- en uitstroom van bezoekers en het onthaal van leveranciers. Denk hierbij aan parkingboys, gatekeepers, seingevers, obstakelbegeleiders etc. Logistiek Logistieke medewerkers staan in voor de realisatie van je project. Voorbeeldfuncties: sitecrew, stagehands, opbouw & afbraak personeel, runners en chauffeurs. Cleaning Cleaning medewerkers staan in voor de netheid van je project of evenement. Ze zijn onmisbaar en zorgen voor een goede uitstraling van het evenement. Denk hierbij aan greenteams, toiletdames- en heren, doucheteams, vuilprikkers en afvalbeheerders. vuilprikkers en vuilbeheerders.

6 Onze statuten Radarwerk heeft personeel ter beschikking dat onderverdeeld is in vijf verschillende statuten. Ook hiermee is Radarwerk uniek in België. Een statuut is een juridische vorm waaronder personeel wordt tewerkgesteld. Wij adviseren je graag welke statuten geschikt zijn naargelang de behoefte van je project. Vrijwilligers De vrijwilligers die wij fasciliteren zijn steeds lid van een vereniging. Deze verenigingen en volunteers worden door Radarwerk geselecteerd en ingepland. De vereniging krijgt een sponsorbedrag om hun werkingskosten te dekken. De vereniging werkt rechtstreeks voor onze klant of een derde partij. Jobstudenten Onze jobstudenten worden met zorg geselecteerd en gescreend. Vervolgens worden ze ingepland volgens de specifieke behoefte van jouw project. Onze studenten voldoen aan een basisprofiel maar worden ook per functiecategorie opgeleid. Stagiairs Onze stagiairs volgen een stage in kader van hun opleiding. Daarbij werken ze voor een specifieke functie mee aan een specifiek project. Dankzij een jarenlange samenwerking met de stage leerkrachten plaatst Radarwerk de juiste stagiair op het juiste project. Ook verzorgen we de coaching en opvolging van de stagiairs. Interim Onze interimkrachten zijn mensen met andere professionele bezigheden die, dankzij hun profiel, voor specifieke projecten erg grote meerwaarde betekenen. Onze netwerkplanners benaderen, screenen en plannen deze persoon met zorg en zorgen zo mee voor een geslaagd project Professional Onze professionals, al dan niet in loondienst van Radarwerk, zijn ervaren mensen die garant staan voor een prachtig project. Onze professionals hebben allemaal een ruime ervaring in people management en krijgen van Radarwerk intensief verdere coaching en training.

7 Waarom Radarwerk Alle administratie & verzekeringen Professionele training & coaching Full service aanpak - geen zorgen Duidelijke & vlotte communicatie Wij denken mee aan jouw event Wij passen de wetgeving toe Flexibele & hands on aanpak Advies en expertise op maat Betrouwbare crewpartner Last van jouw schouders Veiligheid is topprioriteit Basiskledij inbegrepen Vaste project manager Permanente support Toegang tot beeple

8 Contacteer ons Cogels-Osylei 88/1 B-2600 Berchem Be BTW (0) 3/ Volg ons op:

9

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding.

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. Together is better Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. The way we work In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt werkt het maar

Nadere informatie

projectpools Snel zeker van extra flexibiliteit: de Projectpool van SUSA studenten uitzendbureau

projectpools Snel zeker van extra flexibiliteit: de Projectpool van SUSA studenten uitzendbureau projectpools Snel zeker van extra flexibiliteit: de Projectpool van SUSA studenten uitzendbureau Snel een grote groep uitzendkrachten nodig hoe regel ik dat? Uw organisatie heeft voor een bepaalde periode

Nadere informatie

Stageverslag Michaël Deslypere

Stageverslag Michaël Deslypere Stageverslag Michaël Deslypere MANPOWER Stagementor: Valerie Milissen Stagebegeleider: Pieterjan Bonne 2 Inhoudsopgave 1.Voorwoord... 3 2.Situering/voorstelling van de stageplaats... 4 3.Beschrijving van

Nadere informatie

MECC Exhibitor Services

MECC Exhibitor Services MECC Exhibitor Services Eén servicepunt voor organisatoren en exposanten die effectief bijdraagt aan het succes van uw beurs! 2 mecc.nl/exhibitorservices Vijf voordelen voor u als organisator: Volledige

Nadere informatie

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist bij uitstek op het gebied van werving, selectie

Nadere informatie

Deze enquête kadert in een onderzoek van de Pianofabriek en Kenniscentrum Podiumtechnieken Rits.

Deze enquête kadert in een onderzoek van de Pianofabriek en Kenniscentrum Podiumtechnieken Rits. Waarom deze enquête? Deze enquête kadert in een onderzoek van de Pianofabriek en Kenniscentrum Podiumtechnieken Rits. We willen met dit onderzoek nagaan hoe individueel opererende technici of artiesten

Nadere informatie

Stages/projecten voor het academiejaar 2015-2016. Voka Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens

Stages/projecten voor het academiejaar 2015-2016. Voka Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens Stages/projecten voor het academiejaar 2015-2016 Voka Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens 15-6-2015 Inhoud 1. Q-Stageproject: zoek je een stageplaats of project?... 3 2. Q-Stage voor studenten...

Nadere informatie

GREEN-CITY. Presents De Paradise City Vrijwilligers Gids 2019

GREEN-CITY. Presents De Paradise City Vrijwilligers Gids 2019 GREEN-CITY Presents De Paradise City Vrijwilligers Gids 2019 Na de fantas*sche 4 edi*es zal Paradise City opnieuw knallen in 2019. Paradise City is een groen elektronisch fes*val op het prach*ge domein

Nadere informatie

VERKLARENDE BROCHURE

VERKLARENDE BROCHURE VERKLARENDE BROCHURE VOOR DE OUTPLACEMENT KANDIDAAT Geachte, U leert ons kennen op een belangrijk keerpunt in uw loopbaan. Het wordt een intense periode met veel emoties, ontgoocheling, opluchting, verwarring,

Nadere informatie

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Snel schakelen in een dynamisch wereld Adecco Hospitality, Events & Promotions houdt zich bezig met het mobiliseren, begeleiden en binden van zowel

Nadere informatie

STEPSTONE IN CIJFERS. April

STEPSTONE IN CIJFERS. April April 2019 1/7 Informatie over de bezoekers van StepStone Bezochte pagina s 4.524.587 Bezoeken 1.358.796 Unieke bezoekers 808.529 Jobs online 6846 Bij StepStone zetten we alles in het werk om nog meer

Nadere informatie

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Konvert Interim NV Kennedypark 16 8500 Kortrijk Uitzendconsulent Regio Veurne m/v A1 niveau

Nadere informatie

Transport en logistiek

Transport en logistiek School voor Logistiek en Mobiliteit Transport en logistiek Manager Transport en Logistiek Luchtvrachtspecialist Logistiek Teamleider Logistiek Supervisor Planner Wegtransport Logistiek Medewerker Chauffeur

Nadere informatie

Presentation Beeple. September 20th, 2018

Presentation Beeple. September 20th, 2018 Presentation Beeple September 20th, 2018 Introduction Karel Rabout CEO & Co-Founder Tina Van Cappellen Digital Coordinator Agenda Presentatie over Adecco Rekrutering: trends & ontwikkelingen Case Retail

Nadere informatie

Trend People: dé perfecte matchmaker.

Trend People: dé perfecte matchmaker. Trend People: dé perfecte matchmaker. Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar Trend People voor staat. Geen gewoon uitzendbureau, maar een fullservice

Nadere informatie

Hoe podiumkunsten toegankelijk maken voor iedereen? Workshop Age on Stage 30 oktober 2018

Hoe podiumkunsten toegankelijk maken voor iedereen? Workshop Age on Stage 30 oktober 2018 Hoe podiumkunsten toegankelijk maken voor iedereen? Workshop Age on Stage 30 oktober 2018 Wie zijn wij? Inter? Het Vlaams expertisecentrum toegankelijkheid. We streven naar een integraal toegankelijke

Nadere informatie

Cursussen & Congressen

Cursussen & Congressen Cursussen & Congressen BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum. BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen Als u een cursus of een congres organiseert, moet alles

Nadere informatie

Cursussen & Congressen

Cursussen & Congressen Cursussen & Congressen BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum. BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen Als u een cursus of een congres

Nadere informatie

Staffing Professionals On Site Services Payrolling

Staffing Professionals On Site Services Payrolling Staffing Professionals On Site Services Payrolling Logistiek Office Finance Industrie De heldere keuzes van Flexpoint flexpoint Dagelijks zijn meer dan 3000 Flexpoint medewerkers aan de slag bij onze opdrachtgevers

Nadere informatie

Projectondersteuning en audit.

Projectondersteuning en audit. WAT DOET CONSULTING-INTELLIGENCE? Selectie van consultants en teams Screening van profielen en referenties Projectondersteuning Audit van opdrachten Projectondersteuning en audit. www.consulting-intelligence.com

Nadere informatie

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist op het gebied van werving & selectie en de

Nadere informatie

Industrie. Ons industrieteam is actief in volgende sectoren: Ze zijn in te schakelen voor volgende industrie le projecten:

Industrie. Ons industrieteam is actief in volgende sectoren: Ze zijn in te schakelen voor volgende industrie le projecten: Industrie tec Nederland is een onafhankelijk consultancy en projectbureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, maritiem & offshore. tec Nederland heeft een ruime

Nadere informatie

Opleiding. Interne audits organiseren en uitvoeren - kwaliteitssystemen - Duur van de cursus: 1 dag

Opleiding. Interne audits organiseren en uitvoeren - kwaliteitssystemen - Duur van de cursus: 1 dag Opleiding Interne audits organiseren en uitvoeren - kwaliteitssystemen - Beheerst de sleuteletappes van de kwaliteitsaudits om tot een betere organisatie van de onderneming bij te dragen Duur van de cursus:

Nadere informatie

EEN PARTNER DIE WERKT

EEN PARTNER DIE WERKT EEN PARTNER DIE WERKT Goed personeel bepaalt het succes van uw organisatie. Goed personeelsbeleid is daarbij essentieel. U zoekt dan ook een ervaren en betrouwbare HR partner. Een partner die u kan adviseren

Nadere informatie

Info-event Entourage 2015-2016

Info-event Entourage 2015-2016 Info-event Entourage 2015-2016 Wat is AFC? AFC LEUVEN IS EEN JUNIOR ENTERPRISE MET ALS MISSIE HET STIMULEREN VAN ONDERNEMERSCHAP EN DE ONTWIKKELING VAN VAARDIGHEDEN BIJ STUDENTEN DOOR HET ORGANISEREN VAN

Nadere informatie

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll accord.nl Accord HR-dienstverlening in elke branche Flexibele arbeidsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf: met dat idee is Accord opgericht. Op 1 mei 1987,

Nadere informatie

Praktisch Human Resource Management

Praktisch Human Resource Management ONTWIKKEL JEZELF Praktisch Human Resource Management Ontwikkel jezelf tot een onafhankelijke HR Partner in Business Human Resources Voor wie? Iedereen die niet specifiek is opgeleid in het HR vak, nieuw

Nadere informatie

DEDICATED ORMIT. DEDICATED TO MAKING THE MOST OF YOUR TALENT.

DEDICATED ORMIT. DEDICATED TO MAKING THE MOST OF YOUR TALENT. ORMIT. DEDICATED TO MAKING THE MOST OF YOUR TALENT. ORMIT is ervan overtuigd dat de kwaliteit van huidig en toekomstig management dé kritische succesfactor is voor organisaties. In een turbulente omgeving

Nadere informatie

Financials met Meerwaarde

Financials met Meerwaarde Financials met Meerwaarde Bien Sûr Recruitment 2016 Bien Sûr Recruitment FINANCIELE KERNFUNCTIES Proactief financieel management en een alert risicomanagement is een dwingende noodzaak voor elke organisatie.

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

BROCHURE Detacheren Uitzenden Payroll Contractbeheer ZZP ers Werving & Selectie

BROCHURE Detacheren Uitzenden Payroll Contractbeheer ZZP ers Werving & Selectie BROCHURE 2017 Detacheren Uitzenden Payroll Contractbeheer ZZP ers Werving & Selectie 2 UW PERSONEEL GOED GEREGELD! ANDERS Mediair ondersteunt woningcorporaties, gemeenten en vastgoedbedrijven bij het tijdelijk

Nadere informatie

SEM productions is gespecialiseerd in eventtechniek.

SEM productions is gespecialiseerd in eventtechniek. SEM productions is gespecialiseerd in eventtechniek. De kern van onze dienstverlening is de technische productie en realisatie van een evenement. Daarbij moet je denken aan bijvoorbeeld: geluidsystemen,

Nadere informatie

www.brazucacoffee.nl

www.brazucacoffee.nl www.brazucacoffee.nl Brazuca Coffee verkoopt niet zomaar koffie, maar koffie die speciaal uit Brazilië wordt geïmporteerd. De bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze in Amsterdam gebrand. Deze bijzondere

Nadere informatie

managing people meeting aspirations Natuurlijke groei

managing people meeting aspirations Natuurlijke groei managing people meeting aspirations Natuurlijke groei geloof Wij hebben een gemeenschappelijke visie pagina - managing people, meeting aspirations Vandaag verhoogt CPM de prestaties op elk niveau van uw

Nadere informatie

GOODMORNING is een gerenommeerd bedrijf en staat bekend als een continue partner vanwege haar flexibiliteit, kennis, betrouwbaarheid en constante

GOODMORNING is een gerenommeerd bedrijf en staat bekend als een continue partner vanwege haar flexibiliteit, kennis, betrouwbaarheid en constante GOODMORNING Over GOODMORNING GOODMORNING is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grotere werkgevers van Nederland op het gebied van het uitzenden en detacheren van Oost-Europese werknemers. Dit betekent

Nadere informatie

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014.

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014. Noordwijk-Events / SPEV T.a.v. Marco Mens Postbus 193 2210 AD Noordwijkerhout Uw ref. BMG/MA15/A02 Onze ref. Datum 22-04-2015 Betreft Juryrapport verkiezingen MEETINGS AWARDS Geachte heer Mens, Graag willen

Nadere informatie

Phoenix Vrijwilligers positie beschrijving

Phoenix Vrijwilligers positie beschrijving Phoenix Vrijwilligers positie beschrijving Achtergrond Club is steeds op zoek naar vrijwilligers Ondersteuning van het bestuur Betrokkenheid van allen binnen de club verhogen Samenhorigheid verhogen Efficientie

Nadere informatie

StepStone in cijfers Januari 2016

StepStone in cijfers Januari 2016 StepStone in cijfers Januari 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 4.683.229 Aantal bezoeken 1.203.462 Unieke bezoekers 699.806 Aantal jobs 4755

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Expert Levensverzekeringen: er zit leven in Leven!

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Expert Levensverzekeringen: er zit leven in Leven! SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Expert Levensverzekeringen:

Nadere informatie

WEALTH MANAGEMENT VOOR INDEPENDENT PROFESSIONALS

WEALTH MANAGEMENT VOOR INDEPENDENT PROFESSIONALS WEALTH MANAGEMENT VOOR INDEPENDENT PROFESSIONALS Uw vermogen VERDIENT AL ONZE AANDACHT 3 Voor Independent Professionals zoals topadvocaten, lobbyisten, consultants of partners van auditkantoren en leidende

Nadere informatie

Remind Trainersopleiding

Remind Trainersopleiding Remind Trainersopleiding 1. Over Remind Remind helpt jaarlijks duizenden studenten en scholieren meer uit hun leven te halen, door ze te leren hoe je slimmer kan leren en jezelf kan motiveren. Wij doen

Nadere informatie

PromotieRegie. Complete ondersteuning van het promotieproces. De tool waarmee u uw promoties doelmatig plant

PromotieRegie. Complete ondersteuning van het promotieproces. De tool waarmee u uw promoties doelmatig plant PromotieRegie Complete ondersteuning van het promotieproces De tool waarmee u uw promoties doelmatig plant PromotieRegie Complete ondersteuning van uw promotieproces De concurrentie binnen supermarkten

Nadere informatie

Forecasten en dynamisch plannen voor de retailer!

Forecasten en dynamisch plannen voor de retailer! Forecasten en dynamisch plannen voor de retailer! Retail is een dynamische branche waar een juiste personele bezetting in de winkels op basis van de verwachte omzet en bezoekersaantallen essentieel is.

Nadere informatie

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS ONZE AANPAK MAAKT HET VERSCHIL Onze visie maakt het verschil Transparantie op vlak van werking en erelonen Voordelige abonnementsformules Gepersonaliseerd, op maat

Nadere informatie

Organisatie Verbeter Cyclus

Organisatie Verbeter Cyclus Organisatie Verbeter Cyclus Creëer uw eigen verbetercultuur Creëer uw eigen verbetercultuur Succesvolle organisaties creëren een positieve verbetercultuur! Zij luisteren goed naar de cliënten en hun netwerk

Nadere informatie

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl Dienstenpakketten Overzicht www.renthousevastgoed.nl Inhoud Introductie Dienstenpakketten Verhuur Supportpakket Bemiddelingspakket Compleet Verhuurpakket Compleet Beheer- en Verhuurpakket Tarieven Overzicht

Nadere informatie

StepStone in cijfers April 2016

StepStone in cijfers April 2016 StepStone in cijfers April 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 5.579.141 Aantal bezoeken 1.394.184 Unieke bezoekers 803.439 Aantal jobs 5998 De

Nadere informatie

MEALPLANS voor het hele team

MEALPLANS voor het hele team MEALPLANS voor het hele team MEALPLANS Dinner Team lunch Borrels Kickoff- Meetings Trainings Team ontbijt Teambuilding WAT IS EEN MEALPLAN? Mealplans zijn perfect voor bedrijven met een terugkerende behoefte

Nadere informatie

Handleiding bij het Planningsinstrument

Handleiding bij het Planningsinstrument Handleiding bij het Planningsinstrument Inleiding Als verantwoordelijke werk je elke dag hard om je opvang draaiende te houden. Daarbij is het niet altijd makkelijk een overzicht te behouden van wat juist

Nadere informatie

Maakt jouw service het verschil?

Maakt jouw service het verschil? Maakt jouw service het verschil? De boeiende wereld van Hospitality Aansprekende projecten, afwisseling en uitdagende banen. Dat is in het kort wat je van Adecco Hospitality, Events & Promotions mag verwachten.

Nadere informatie

StepStone in cijfers Oktober 2016

StepStone in cijfers Oktober 2016 StepStone in cijfers Oktober 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.111.890 Aantal bezoeken 456.173 Unieke bezoekers 326.412 Aantal vacatures 1092

Nadere informatie

StepStone in cijfers Juni 2015

StepStone in cijfers Juni 2015 StepStone in cijfers Juni 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.120.283 Aantal bezoeken 425.093 Unieke bezoekers 304.291 Aantal vacatures 1172

Nadere informatie

Personeelsplanning voor de toekomst

Personeelsplanning voor de toekomst Personeelsplanning voor de toekomst Het belang van personeelsplanning Goede personeelsplanning van groot belang Een goede personeelsplanning is cruciaal voor een organisatie. Het draagt bij aan de tevredenheid

Nadere informatie

missievisiestrategie 31-1-2006 17:25:00 Pagina 1 van 5

missievisiestrategie 31-1-2006 17:25:00 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 MISSIE: Wij willen een totaal schoonmaakbedrijf zijn dat beheerst groeit, winst maakt, dat positief gericht is op zijn medewerkers, en bovendien op ieder moment een totale klantentevredenheid

Nadere informatie

Word jij onze collega?

Word jij onze collega? Word jij onze collega? Waarom werft Veronove volop aan? Gina & Andy Verhoonhove nemen het roer definitief over van Paul en Claire Verhoonhove. Zoals hun ouders destijds, hebben zij op heden tal van concrete

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten HAALT MEER UIT ONDERWIJS Uw partner in onderwijs personeelsdiensten WAT DOET DIT IS WIJS? Bij DIT IS WIJS kunt u terecht voor vervanging van onderwijzend personeel al vanaf één dag. Heeft u behoefte aan

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer)

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer) LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer) Voor wie Recruiters, HR Managers, Hiring Managers (= managers met vacatures in hun team), HR Business Partners en alle anderen

Nadere informatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie Habilis Executive Search - Interim Management Marketing, Sales en Communicatie Habilis Mens en Organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel

Nadere informatie

Habilis Executive Search. Productie en Techniek

Habilis Executive Search. Productie en Techniek Habilis Executive Search Productie en Techniek Habilis mens en organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel het meest optimale resultaat

Nadere informatie

Ervaar de voordelen van Online personeelsplanning

Ervaar de voordelen van Online personeelsplanning Webplanner Ervaar de voordelen van Online personeelsplanning De Déhora webplanner is dé online oplossing om makkelijk en snel personeel te plannen. Geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden zoals productieplanning,

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

Functiekaart. Functionele loopbaan: B4 B5

Functiekaart. Functionele loopbaan: B4 B5 Functie Graadnaam: Coördinator Functienaam: Coördinator Vrije Tijd Functionele loopbaan: B4 B5 Code: Cluster: Samenleving, Leven en Welzijn Afdeling: Vrije tijd, ontspanning en vrijwilligers Dienst: Subdienst:

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

StepStone in cijfers Maart 2015

StepStone in cijfers Maart 2015 StepStone in cijfers Maart 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.294.915 Aantal bezoeken 469.907 Unieke bezoekers 324.103 Aantal vacatures 1.040

Nadere informatie

XDMS Tips & Tricks. Alle Tips & Tricks uit onze nieuwsbrieven verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

XDMS Tips & Tricks. Alle Tips & Tricks uit onze nieuwsbrieven verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. XDMS Tips & Tricks Alle Tips & Tricks uit onze nieuwsbrieven verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. +32 9 353 90 20 contact@xpower.be Overzicht Uw favorites

Nadere informatie

OV-Ambassadeurs & OV-Buddies: Samen op stap met het openbaar vervoer

OV-Ambassadeurs & OV-Buddies: Samen op stap met het openbaar vervoer OV-Ambassadeurs & OV-Buddies: Samen op stap met het openbaar vervoer Leuven, 19 december 2016 Over ons TreinTramBus komt op voor de belangen van de openbaar vervoerreizigers: Ledenwerking Lobby- en perswerking

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Gitaar. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs.

Proefhoofdstuk Gitaar. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs. Proefhoofdstuk Gitaar Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 Brussel, Timmerhoutkaai 4, 1000 +32 3 292 33 30 Maak

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens Bedrijfsprofiel Het succes van een bedrijf wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Hun ideeën, motivatie en vaardigheden, hun normen en waarden, maar ook hun persoonlijkheden zijn de belangrijkste

Nadere informatie

Supply Chain Day 12 april Interface Nederland B.V.

Supply Chain Day 12 april Interface Nederland B.V. Supply Chain Day 12 april 2017 @ Interface Nederland B.V. Over Fabory Toonaangevende Europese distributeur van bevestigingsartikelen en aanverwante artikelen: Sinds 2011 onderdeel van Amerikaanse beursgenoteerde

Nadere informatie

Allround in vastgoedmanagement en -advies

Allround in vastgoedmanagement en -advies Allround in vastgoedmanagement en -advies Samen waardegroei creëren en stimuleren. Daar gaan wij voor Amstelius Vastgoed Amstelius is een onafhankelijk allround kantoor voor vastgoedmanagement en -advies.

Nadere informatie

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 17/10/13 11:10 Albert Heijn, aangename kennismaking! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 2 17/10/13 11:11 Plezierig winkelen

Nadere informatie

Stages/projecten voor het academiejaar 2015-2016. Voka Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens

Stages/projecten voor het academiejaar 2015-2016. Voka Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens Stages/projecten voor het academiejaar 2015-2016 Voka Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens 15-6-2015 Inhoud 1. Q-Stageproject: zoek je een stageplaats of project?... 3 2. Q-Stage voor studenten...

Nadere informatie

Toonaangevend in services

Toonaangevend in services De juiste receptionistes, telefonistes en servicedeskmedewerkers Toonaangevend in services De juiste mensen op de juiste plek Trigion Services biedt al ruim 20 jaar oplossingen als het gaat om de invulling

Nadere informatie

Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten

Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten Even voorstellen Mijnwebwinkel Sinds 2005 voorziet Mijnwebwinkel webwinkeliers van het hart van hun webshop: het webwinkel systeem. Kasper Hägele - Teamleider

Nadere informatie

STEPSTONE IN CIJFERS. Januari

STEPSTONE IN CIJFERS. Januari Januari 2018 1/6 Informatie over de bezoekers van StepStone Bezochte pagina s 3.200.932 Bezoeken 995.337 Unieke bezoekers 629.970 Jobs online 5988 Bij StepStone zetten we alles in het werk om nog meer

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden Voor wie Recruiters, HR Managers, Hiring Managers (= managers met vacatures in hun team), HR Business Partners en alle anderen die in het recruteringsproces van

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

Functieomschrijving stagestudent

Functieomschrijving stagestudent Functieomschrijving stagestudent Waarom bieden wij een stageplaats aan? Wij beschouwen het aanbieden van een stageplek als een belangrijk onderdeel van onze werking. Op die manier kunnen we jongeren de

Nadere informatie

BASIS INFOBROCHURE Licentiehouders WiFY

BASIS INFOBROCHURE Licentiehouders WiFY BASIS INFOBROCHURE www.wify.eu info@wify.eu Inhoudsopgave 1 Intro 2 2 Waarvoor staat WiFY 2 2.1 Definitie + omschrijving..................................... 2 2.2 Marktsegmenten + klanten...................................

Nadere informatie

WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X)

WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X) WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X) + VACATURE Over ons Initials L.A. is een fotografenagentschap en productiehuis in Antwerpen. Ons gedreven team organiseert

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

STEPSTONE IN CIJFERS. Juni

STEPSTONE IN CIJFERS. Juni Juni 2018 1/6 Informatie over de bezoekers van StepStone Bezochte pagina s 3.903.525 Bezoeken 1.120.083 Unieke bezoekers 630.911 Jobs online 7285 Bij StepStone zetten we alles in het werk om nog meer gemotiveerde

Nadere informatie

Logres Business Solutions. De ERP Partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt.

Logres Business Solutions. De ERP Partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt. Logres Business Solutions De ERP Partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt. Inhoudsopgave Maak kennis met Logres 1 Onze werkwijze 2 Kennismaking Demonstratie Proof of concept 3 Implementatie bedrijfssoftware

Nadere informatie

Projectondersteuning en audit.

Projectondersteuning en audit. WAT DOET CONSULTING-INTELLIGENCE? Selectie van consultants en teams Screening van profielen en referenties Projectondersteuning Audit van opdrachten Projectondersteuning en audit. www.consulting-intelligence.com

Nadere informatie

RadarPersoneel Zorg & Welzijn

RadarPersoneel Zorg & Welzijn RadarPersoneel Zorg & Welzijn werven selecteren detacheren uitzenden opleiden Andrea Veerman Oprichter en directeur 06 2151 5571 wat? Flexbureau voor personeel in het sociaal domein, door het hele land

Nadere informatie

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren 15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren Over Nétive BV Nétive BV helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject

Nadere informatie

Functiefamilie AS Strategisch adjuncten

Functiefamilie AS Strategisch adjuncten Functiefamilie AS Strategisch adjuncten DOEL Het management adviseren en ondersteunen op organisatorisch, administratief en/of inhoudelijk vlak teneinde optimaal bij te dragen tot de dienstverlening en

Nadere informatie

Vragen QUICKSCAN per ontwerpeis

Vragen QUICKSCAN per ontwerpeis Zelfevaluatietool Dienst Administratieve en juridische ondersteuning 02 240 07 60 datum Contactpersoon e-mailadres status Mei 2017 Annelien Maebe Annelien.maebe@vclb-koepel.be Vragen quickscan Vragen QUICKSCAN

Nadere informatie

Toegankelijke evenementen voor personen met een handicap. een voorstelling door Intro vzw

Toegankelijke evenementen voor personen met een handicap. een voorstelling door Intro vzw Toegankelijke evenementen voor personen met een handicap een voorstelling door Intro vzw Verloop Toelichting Intro vzw Toegankelijkheid in de praktijk Tips over hoe omgaan met mensen met een handicap Intro

Nadere informatie

LEARNING SERVICES WIJ HELPEN U VERDER ONE-STOP SHOP FOR LEARNING & DEVELOPMENT

LEARNING SERVICES WIJ HELPEN U VERDER ONE-STOP SHOP FOR LEARNING & DEVELOPMENT LEARNING SERVICES FOR LEARNING & DEVELOPMENT Uw opleidingsafdeling als professionele leverancier van succesvolle opleidingen en opleidingsprogramma s. Een afdeling die het juiste aanbod uit de markt haalt,

Nadere informatie

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski ECM - Enterprise Content Management Daniel Kucharski IT vraagstukken in de KMO Nood aan gebruiksvriendelijke software afgestemd op specifieke behoeften Geen grote investering in software en hardware Typische

Nadere informatie

Introductie. Wil je meer lezen over ons en onze duurzaamheidsambities: klik hier

Introductie. Wil je meer lezen over ons en onze duurzaamheidsambities: klik hier Introductie De Westergasfabriek exploiteert ruimte voor creatieve, culturele en innoverende ondernemers. Daarmee willen we een breed publiek inspiratie en ontspanning bieden in een avontuurlijke, duurzame

Nadere informatie

Formatieve beoordeling (om te leren) Marketing, communicatie en evenementen (25147) - Praktijkroute Friesland College

Formatieve beoordeling (om te leren) Marketing, communicatie en evenementen (25147) - Praktijkroute Friesland College Formatieve beoordeling (om te leren) Marketing, communicatie en evenementen (25147) - Praktijkroute Friesland College Naam student: Kim Zijlstra Datum: 10-01-2017 SLB: Studentversie Onderdelen Basisdeel

Nadere informatie

Via Campus at Work. Bezoek voor een overzicht en concrete toelichting van de professionele diensten van Campus at Work.

Via Campus at Work. Bezoek  voor een overzicht en concrete toelichting van de professionele diensten van Campus at Work. Expertise werkt Hebt u ooit overwogen om een opdracht binnen uw organisatie te laten uitvoeren door een hogeschool? Jong talent en specialisten die hun kennis en vaardigheden inzetten om kwalitatieve resultaten

Nadere informatie