Over Codata. Sinds 1989 bestaan de activiteit van Codata uit het ontwerpen en beheren van databases, gewijd aan winkelvastgoed en retail.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Over Codata. Sinds 1989 bestaan de activiteit van Codata uit het ontwerpen en beheren van databases, gewijd aan winkelvastgoed en retail."

Transcriptie

1 Codata Voorstelling

2 Over Codata Sinds 1989 bestaan de activiteit van Codata uit het ontwerpen en beheren van databases, gewijd aan winkelvastgoed en retail. Het idee ontstond uit de wens om, in Frankrijk, een database van winkellocaties te ontwerpen, bruikbaar voor alle professionals uit de sector. Oorspronkelijk ontwikkeld voor stadscentra, verspreide het project zich geleidelijk tot alle types Handelsgebieden: stadscentra, winkelcentra, handelszones, retail parks en outlet centers. Het voortschrijdende groeiproces leidde tot een spreiding over tien landen waaronder succesievelijk België en Luxemburg, Italië en Spanje, Portugal en Nederland en uiteindelijk Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Codata verbetert en diversifieert voortdurend zijn producten en diensten om aan de eisen van zijn klanten te voldoen met oplossingen onder abonnementsvorm 24/7 en download op aanvraag. Geleidelijk aan, werd Codata een referentie in de winkelvastgoedmarkt en de retail in Europa.

3 Een database, uniek in Europa Field & Desk Research Handelsgebied na Handelsgebied, Locatie na Locatie, worden de Codata teams voortdurend ingezet om de klanten de meest betrouwbare marktgegevens te bezorgen. Het ontwerp en de update van de Codata database berust op een originele en uitgebreide methodiek van «Field Research» en «In House Research». Deze methode werd in de loop der tijd geperfectioneerd en zorgt voor een uiterst geringe foutenmarge, wat aan de Codata database een zeer hoge betrouwbaarheid geeft. De gegevens zijn eveneens te vergelijken in de tijd (gegevenshistoriek). FHet inzamelen van gegevens op het terrein wordt uitsluitend verricht door speciaal opgeleide interne teams volgens identieke methodes en regels in de 10 door Codata bestudeerde landen. Deze inzamelingen worden vervolledigd door het werk van een intern team met opzoekingen in de pers, op het internet en het contact met professionals uit de sector.

4 5 gegevensuniversums Meer dan Winkellocaties, verspreid over de 10 bestudeerde landen. Deze Locaties vertegenwoordigen ongeveer 80% van het retail zakencijfer van de 10 betreffende landen. Deze locaties zijn nauwkeurig gegeorefereerd en gepositioneerd. Zij zijn verbonden aan de officiële administratieve indelingen van het grondgebied waarvan zij deel uitmaken. Eind 2015, Handelsgebieden, verspreid over 10 bestudeerde landen. Deze Handelsgebieden zijn het onderwerp van een specifieke definitie en zijn uiterst nauwkeurig gegeorefereerd en gepositioneerd. De perimeters kunnen in een GIS ingevoerd worden. Zij zijn heel precies in kaart gebracht volgens kadastale perceelindelingen. Talrijke attributen kenmerken deze handelsgebieden en geven aan de Codata klanten accurate en bijgewerkte informatie. Meer dan Handelsprojecten, verbonden aan Handelsgebieden zijn gedefinieerd, eind Een Handelsproject heeft als doel de plaatselijke handelsorganisatie gevoelig te hervormen. Codata rangschikt ze in meerdere categorieën. Een Handelsproject kan in de Codata database opgenomen worden alvorens deze de administratieve vergunningen kreeg Retailers, verbonden contactpersonen en Winkellocaties bezet door deze Retailers. Het begrip Retailer is duidelijk gedefinieerd. Codata verzamelt gemeenschappelijke attributen voor alle bestudeerde landen en specifieke attributen voor elk land waar de Retailer actief is Dienstverleners in winkelvastgoed en contactpersonen. Het betreft hier professionals in winkelvastgoed en Retail specialisten: De adviseurs in winkelvastgoed en ontwikkelaars De verhuurders, promotors, beleggers en beheerders De Experts in winkelvastgoed en studiebureaus Andere interveniënten zoals federaties, locale gemeenschappen, experts in commercieel urbanisme enz.

5 Een uitgestrekte dekking Codata past dezelfde inzamelmethode en definities toe voor de opmaak van een consistente database, voor tien landen in Europa: Duitsland, Oostenrijk, België, Spanje, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Portugal, Zwitserland. Zo kunnen de Codata klanten gegevens gebruiken voor deze tien landen en voor elk van de vijf gegevensuniversums Ons Referenties Dagelijks werken honderden klanten in Europa met de Codata gegevens en tools. De Codata databases doen zich gelden als een onontbeerlijke tool voor alle klanten in de winkelvastgoed en retail sector.

6 Een uitgebreid dienstenaanbod Codata ontwierp meerdere producten om aan de specifieke behoeften van zijn klanten te voldoen. Codata Explorer Codata Explorer in een webservice 24/7 die toelaat online alle elementen van de Codata database te raadplegen en te downloaden. Codata Explorer biedt talrijke zoekmogelijkheden in de vijf gegevensuniversums en voor de 10 bestudeerde landen. Een dynamische mapping interface laat toe de Handelsgebieden, Locaties, Projecten, handelsactiviteiten of winkels en Retailers te visualiseren. Deze gegevens zijn downloadbaar in PDF formaat terwijl de alfanumerieke gegevens, XY-coördinaten van de Handelsgebieden en Locaties inbegrepen, in XLS formaat kunnen gedownload worden Met Codata Explorer heeft de winkelvastgoedprofessional op elk ogenblik, en binnen klikbereik, toegang tot de hele rijkdom van de grootste database van winkelvastgoed in Europa. Een App voor IOS en Androïd is beschikbaar in een versie voor op reis (Codata Mobile).

7 Codata Files Codata Files biedt online, land per land, gegevensbestanden van Handelsgebieden, Locaties, Enseignes en Dienstverlener. Met Codata Files heeft u toegang tot de, door Codata ingezamelde, ruwe data om bijvoorbeeld, in een GIS in te voeren of mailinglijsten op te bouwen (per post of ). Met deze ruwe data kan een klant zijn eigen gegevens vervolledigen met Codata gegevens die nauwkeurig gegeorefereerd zijn, en autonoom selecteren, rangschikken en analyseren.

8 Codata Key Plans Codata Key Plans commercialiseert online gedetailleerde plannen van Handelsgebieden in PDF hoge resolutie en kaarten, gedrukt op scheurvast afdrukmedium. Codata Key Plans geeft u een totaalbeeld van een handelsgebied: dit is vaak de beste manier om de handelsorganisatie in een stadscentrum, een handelszone of een winkelcentrum, beter te begrijpen. De klant onvangt de gedetailleerde plannen van een Handelsgebied in vector formaat voor een kwaliteitsvolle afdruk. Hij ontvangt tevens een afdruk van het geselecteerde Handelsgebied (schaal 1/1000 voor de stadcentra en 1/3000 voor de handelszones).

9 Codata Market Place Codata Market Place plaatst gratis advertenties voor Winkellocaties die beschikbaar zijn in de Codata Handelsgebieden. Codata Market Place werd ontworpen voor professionals. Het is een eenvoudige zoekmotor en een interactief display, zonder storende reclame. De zoekmotor leidt u rechtstreeks tot de essentiële informatie. De raadpleging van de advertenties is publiek en gratis. De Codata Explorer klanten mogen gratis advertenties plaatsen in Codata Market Place.

10 Copyright All Rights Reserved. Codata Services SA , Avenue Jean Materne 5100 Namur - Belgium Tel info@codata.eu codata.eu TVA (BE) RPM Namur

Codata Files productfi che

Codata Files productfi che Codata Files productfi che Codata Files Codata Files is de oplossing om over de ruwe data van Codata te beschikken: gegevens van Locaties, gegevens van Handelsgebieden, gegevens van Retailers en gegevens

Nadere informatie

Algemene licentievoorwaarden voor «Codata Files»

Algemene licentievoorwaarden voor «Codata Files» Algemene licentievoorwaarden voor «Codata Files» 1 - Definities: Codata Services : het bedrijf dat eigenaar is van de database. Codata Services Sa Naamloze vennootschap Maatschappelijke zetel: 143-145,

Nadere informatie

The closest you can get to zero tolerance. FloorShaver. FloorShaver. Ultraflatfloor Associated Services

The closest you can get to zero tolerance. FloorShaver. FloorShaver. Ultraflatfloor Associated Services FloorShaver The closest you can get to zero tolerance FloorShaver Ultraflatfloor Associated Services FloorProfiler Meetapparatuur die zijn tijd vooruit is Om een optimaal rijgedrag van uw heftruckpark

Nadere informatie

ershandleiding user guide

ershandleiding user guide Moditech Rescue Solutions B.V. Koningspade 16-B 1718 MN Hoogwoud tel.: +31 (0)226 412 900 fax: +31 (0)226 412 909 url: www.moditech.com e-mail: info@moditech.com Copyright: Moditech Rescue Solutions B.V.

Nadere informatie

EUROPA. Service en ondersteuning van Symantec. Uw Symantec-product registreren

EUROPA. Service en ondersteuning van Symantec. Uw Symantec-product registreren EUROPA Service en ondersteuning van Symantec Het doel van Symantec is het wereldwijd leveren van uitstekende service. Bij ons krijgt u professionele hulp bij het gebruik van onze software en services,

Nadere informatie

Informatie met toegevoegde waarde over warranten voor Europese online beleggers.

Informatie met toegevoegde waarde over warranten voor Europese online beleggers. Brussel, 23 november 2000 Informatie met toegevoegde waarde over warranten voor Europese online beleggers. Citibank Warrants Belgium en VMS-Keytrade.com kondigen ondertekening van partnership aan. www.vms-keytrade.com,

Nadere informatie

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE SAMENMEERWAARDE WPM Groep staat voor ruim 20 jaar visie, kennis en ervaring op het gebied van advies, ontwikkeling

Nadere informatie

EUROPESE UNIE HET EUROPEES PARLEMENT PE-CONS 3659/1/01 REV 1

EUROPESE UNIE HET EUROPEES PARLEMENT PE-CONS 3659/1/01 REV 1 EUROPESE UNIE HET EUROPEES PARLEMENT DE RAAD Brussel, 27 mei 2002 2001/0138 (COD) LEX 311 PE-CONS 3659/1/01 REV 1 TRANS 181 PECOS 199 CODEC 1126 VERORDENING (EG) Nr. /2002 VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN

Nadere informatie

ANNEX BIJLAGE. bij VERSLAG VAN DE COMMISSIE AAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD

ANNEX BIJLAGE. bij VERSLAG VAN DE COMMISSIE AAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD EUROPESE COMMISSIE Brussel, 21.9.2018 COM(2018) 651 final ANNEX BIJLAGE bij VERSLAG VAN DE COMMISSIE AAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD over de werking van Richtlijn 2011/24/EU betreffende de toepassing

Nadere informatie

Nederlandse norm. NEN-EN-ISO 6165 (nl) Grondverzetmachines Basistypen Woordenlijst (ISO 6165:1997)

Nederlandse norm. NEN-EN-ISO 6165 (nl) Grondverzetmachines Basistypen Woordenlijst (ISO 6165:1997) Nederlandse norm Dit document mag slechts op een stand-alone PC worden geinstalleerd. Gebruik op een netwerk is alleen. toestaan als een aanvullende licentieovereenkomst voor netwerkgebruik met NEN is

Nadere informatie

Wij bieden u de beste service voor tevreden klanten.

Wij bieden u de beste service voor tevreden klanten. Wij bieden u de beste service voor tevreden klanten. DPD Network DPD ParcelShop dicht bij de consument De B2C markt is groeiende en de verwachtingen van de consument stijgen. van de consumenten wil vooraf

Nadere informatie

DISTRIBUTIEKANALEN APRIL 2018

DISTRIBUTIEKANALEN APRIL 2018 DISTRIBUTIEKANALEN DISTRIBUTIEKANALEN WWW.VOYAGES-SNCF.EU DE RESERVERINGSSITE VOOR REISBUREAUS Exclusief voor professionals uit de reissector 12 websites - 8 verschillende talen Lokaal commercieel team

Nadere informatie

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone PLANON APPS Voor Facility - en Service Management op uw smartphone Een innovatieve specialist met dertig jaar ervaring in het IWMS-domein Een partner die door Gartner wordt erkend als marktleider Integraal

Nadere informatie

SNELLER OP JE BESTEMMING

SNELLER OP JE BESTEMMING TOMTOM TRAFFIC. BRENGT JE SNELLER OP JE BESTEMMING TomTom is een toonaangevende leverancier van verkeersinformatie. TomTom controleert, verwerkt en levert verkeersinformatie met behulp van eigen technologie.

Nadere informatie

DBAI. Beknopte handleiding. Wat is DBAI? Hoe kan u inloggen op DBAI?

DBAI. Beknopte handleiding. Wat is DBAI? Hoe kan u inloggen op DBAI? Beknopte handleiding Wat is DBAI? DBAI is een web based risk management tool die u online handels- en kredietinformatie levert. Via DBAI krijgt u een directe toegang tot s wereld grootste zakelijke database,

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

Informatie ten dienste van de markt

Informatie ten dienste van de markt Informatie ten dienste van de markt De publicatie van gegevens over de interconnecties: informatie ten dienste van de markt Als facilitator van de Belgische energiemarkt publiceert Elia op zijn website

Nadere informatie

Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bijkomende diensten - opties: U bespaart geld: Interesse of vragen?

Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bijkomende diensten - opties: U bespaart geld: Interesse of vragen? Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bij de eerste afspraak stellen wij samen met u een advertentie voorop aan de hand van een duidelijk en gedetailleerd canvas Wij publiceren uw advertentie

Nadere informatie

FloorProfiler. The measuring instrument that meets the highest standard. Ultraflatfloor Associated Services

FloorProfiler. The measuring instrument that meets the highest standard. Ultraflatfloor Associated Services FloorProfiler The measuring instrument that meets the highest standard FloorProfiler Ultraflatfloor Associated Services FloorProfiler meten = WETEN de FloorProfiler is een meettoestel dat door Alphaplan

Nadere informatie

Augmented Reality. En hoe we dit inzetten bij het voorkomen van graafschade

Augmented Reality. En hoe we dit inzetten bij het voorkomen van graafschade Welkom Wie zijn wij Trotse vader van een zoon en een bonus dochter Op vrijdag de 13 e juli 2012 getrouwd en het heeft me alleen maar geluk gebracht Directeur BlindGuide Marketeer in de ICT, Telecom en

Nadere informatie

Xerox Remote Services. ASR- Bestellen van verbruiksmaterialen automatiseren

Xerox Remote Services. ASR- Bestellen van verbruiksmaterialen automatiseren Xerox Remote Services ASR- Bestellen van verbruiksmaterialen automatiseren Voordelen van het gebruik van ASR Komt klanten tegemoet die kan zich bezig houden met zijn core business en niet het bestellen

Nadere informatie

De Mobile Banking-oplossing van ING Versie 3.0

De Mobile Banking-oplossing van ING Versie 3.0 De Mobile Banking-oplossing van ING Versie 3.0 Gebruiksaanwijzing Nederlandse versie Inhoudsopgave 1. Inleiding tot... 3 2. Welke toestellen worden ondersteund?... 4 3. Hoe installeert u?... 5 4. Hoe maakt

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

ershandleiding user guide

ershandleiding user guide Moditech Rescue Solutions B.V. Koningspade 16-B 1718 MN Hoogwoud tel.: +31 (0)226 412 900 fax: +31 (0)226 412 909 url: www.moditech.com e-mail: info@moditech.com Copyright: Moditech Rescue Solutions B.V.

Nadere informatie

Aan de slag met de beeldendatabank overzicht van de gebruiksmogelijkheden. Lies Steel, Teccon

Aan de slag met de beeldendatabank overzicht van de gebruiksmogelijkheden. Lies Steel, Teccon Aan de slag met de beeldendatabank overzicht van de gebruiksmogelijkheden Lies Steel, Teccon lies.s@teccon.be maakt in opdracht van de 360 beeldendatabank van Vlaanderen. een alliantie van & met partners

Nadere informatie

Ordinale studie van de CEOM

Ordinale studie van de CEOM Ordinale studie van de CEOM Dr. R. Ordinale Kerzmann CEOM Coimbra - 4 juni 2016 www.ceom-ecmo.eu/ 1 De CEOM in enkele data 22-06-1971 : FEOM 24-05-1972 : CIO OAS 1976 : impuls van de CNOM 2/jaar (1987

Nadere informatie

Succesfactoren winkelcentra & rol stakeholders

Succesfactoren winkelcentra & rol stakeholders Succesfactoren winkelcentra & rol stakeholders Mark de Graaf Consultant USP Marketing Consultancy 3 september 2018 USP in cijfers USP Marketing Consultancy Market specialist real estate, installation,

Nadere informatie

DE BESTE WEG NAAR POTENTIËLE KLANTEN Het Roer Om Brochure voor alle bedrijven/partners

DE BESTE WEG NAAR POTENTIËLE KLANTEN Het Roer Om Brochure voor alle bedrijven/partners U biedt diensten of producten aan voor Nederlandstaligen die willen emigreren? Of die voor langere tijd in het buitenland verblijven? U bent op zoek naar de juiste kanalen om deze doelgroep te bereiken?

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

Mercedes-Benz MobiloVan. Uw mobiliteit is onze drijfveer.

Mercedes-Benz MobiloVan. Uw mobiliteit is onze drijfveer. Mercedes-Benz MobiloVan. Uw mobiliteit is onze drijfveer. Wij houden u mobiel. 30 jaar lang. Met uw Citan, Sprinter of Vito blijft u altijd mobiel dankzij de standaard mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz

Nadere informatie

Deutsche Post Packet. Direct bezorgd bij uw internationale klanten

Deutsche Post Packet. Direct bezorgd bij uw internationale klanten Deutsche Post Packet Direct bezorgd bij uw internationale klanten 2 De internationale postspecialisten De internationale postspecialisten 3 Deutsche Post: de internationale specialisten voor het verzenden

Nadere informatie

Mobile Connect Pro. Uw account activeren. Inclusief 200 MB data per maand gedurende drie jaar. Mobile Broadband

Mobile Connect Pro. Uw account activeren. Inclusief 200 MB data per maand gedurende drie jaar. Mobile Broadband Mobile Connect Pro Uw account activeren Mobile Broadband Inclusief 200 MB data per maand gedurende drie jaar Welkom bij HP Mobile Connect Pro De simkaart die u voor HP Mobile Connect Pro nodig hebt, is

Nadere informatie

File Check B2C Handleiding

File Check B2C Handleiding File Check B2C Handleiding 1 P a g e Inhoudstafel 1. Algemene informatie... 3 2. Gebruiksaanwijzing... 3 a. Stap 1 : Registratie... 4 b. Stap 2: Login... 5 c. Stap 3 : Een nieuwe audit maken... 6 d. Stap

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART FRANKRIJK

HANDLEIDING SIM KAART FRANKRIJK HANDLEIDING SIM KAART FRANKRIJK Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in

Nadere informatie

Fast-Audit Handleiding

Fast-Audit Handleiding Fast-Audit Handleiding 1 P a g e Inhoudstafel 1. Algemene informatie... 3 2. Gebruiksaanwijzing... 3 a. Stap 1 : Registratie... 4 b. Stap 2: Login... 5 c. Stap 3 : Een nieuwe audit maken... 6 d. Stap 4:

Nadere informatie

Geachte meneer, mevrouw,

Geachte meneer, mevrouw, Informatiemap 2018 Geachte meneer, mevrouw, Hierbij ontvangt u de informatie en prijzen map voor 2018 Hierin vindt u : Onze standaard service Onze mogelijkheden Verpakking voorschriften Prijzen voor: o

Nadere informatie

MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL

MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL @NIELSAARTS 18-03-2015 EVOLVE MOBILE Bij Evolve Mobile combineren we technologische innovaties om de mobiele klantervaring te verbeteren

Nadere informatie

Vóór uw koffie is afgekoeld zijn alle lonen ingevoerd

Vóór uw koffie is afgekoeld zijn alle lonen ingevoerd HR SERVICES Vóór uw koffie is afgekoeld zijn alle lonen ingevoerd HRonline 5, uw personeelsbeheer verliep nog nooit zo comfohrtabel Zo makkelijk kan uw loonbeheer zijn U bent liever bezig met uw zaak dan

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE COMMISSIE AAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD

VERSLAG VAN DE COMMISSIE AAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD NL NL NL EUROPESE COMMISSIE Brussel, 4.8.2010 COM(2010) 421 definitief VERSLAG VAN DE COMMISSIE AAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD over de toepassing van Verordening (EG) nr. 453/2008 van het Europees

Nadere informatie

9.4 Aangepaste tekstberichten beheren

9.4 Aangepaste tekstberichten beheren Aangepaste tekstberichten beheren.4 Aangepaste tekstberichten beheren U kunt uw afdruk aantrekkelijk of persoonlijk maken door een tekstbericht toe te voegen links naast de afdruk. Als supervisor kunt

Nadere informatie

Europese feestdagen 2019

Europese feestdagen 2019 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 01-02

Nadere informatie

Opstarten van de Analytische boekhouding

Opstarten van de Analytische boekhouding Opstarten van de Analytische boekhouding 1 Welkom in de module Analytische boekhouding van WinBooks on Web Dit document is ontworpen om u te kennis te laten maken met de Analytische boekhouding in WinBooks

Nadere informatie

Inloggen op het Eduroam wireless netwerk

Inloggen op het Eduroam wireless netwerk Inloggen op het Eduroam wireless netwerk Inhoud Wat is Eduroam?... 3 Internationaal... 3 Eduroam op Nyenrode... 4 Eduroam instellen op jouw apparaat... 5 IPhone (IOS7 en hoger)... 6 Ipad (IOS7 en hoger)...

Nadere informatie

Factsheet APPS Mirabeau

Factsheet APPS Mirabeau Factsheet APPS Mirabeau APPS Mirabeau We ontwikkelen native apps die ontworpen zijn vanuit de behoefte van de consument. De consument van vandaag en morgen brengt meer en meer tijd door op mobiele devices.

Nadere informatie

E-Learning productie. Hulp on the moment of need

E-Learning productie. Hulp on the moment of need E-Learning productie Software Creëren IT gebruikersdocumentatie Hulp on the moment of need Corporate Learning Talent Management Over tts tts knowledge matters. tts zorgt voor kennisoverdracht en de ontwikkeling

Nadere informatie

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan direct aan. Volume: 0-49 zendingen

Nadere informatie

ershandleiding user guide

ershandleiding user guide Moditech Rescue Solutions B.V. Koningspade 16-B 1718 MN Hoogwoud tel.: +31 (0)226 412 900 fax: +31 (0)226 412 909 url: www.moditech.com e-mail: info@moditech.com Copyright: Moditech Rescue Solutions B.V.

Nadere informatie

Europese feestdagen 2018

Europese feestdagen 2018 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03

Nadere informatie

HaynesPro lanceert een nieuwe versie van HaynesPro WorkshopData; WorkshopData Touch. CONNECT

HaynesPro lanceert een nieuwe versie van HaynesPro WorkshopData; WorkshopData Touch. CONNECT HaynesPro lanceert een nieuwe versie van HaynesPro WorkshopData; WorkshopData Touch. CONNECT WorkshopData Touch WorkshopData Touch Met deze nieuwe, speciaal voor tablets ontworpen versie, biedt HaynesPro

Nadere informatie

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500 Mobiliteitsservice Gratis SEAT-pechhulp SEAT SERVICE 0800-0242500 SEAT houdt je mobiel Bij een nieuwe SEAT krijg je gratis Mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART EUROPA

HANDLEIDING SIM KAART EUROPA HANDLEIDING SIM KAART EUROPA Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

HANDLEIDING VOICE/DATA SIM KAART VERENIGD KONINKRIJK

HANDLEIDING VOICE/DATA SIM KAART VERENIGD KONINKRIJK HANDLEIDING VOICE/DATA SIM KAART VERENIGD KONINKRIJK Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of

Nadere informatie

EEN REVOLUTIE IS AANGEBROKEN IN RECRUTERING EN TALENTENJACHT. ZORG DAT UW BEDRIJF ERBIJ IS.

EEN REVOLUTIE IS AANGEBROKEN IN RECRUTERING EN TALENTENJACHT. ZORG DAT UW BEDRIJF ERBIJ IS. EEN REVOLUTIE IS AANGEBROKEN IN RECRUTERING EN TALENTENJACHT. ZORG DAT UW BEDRIJF ERBIJ IS. Welkom in de gloednieuwe wereld van de talentenjacht en recrutering Met een almaar groeiende rol van de digitale

Nadere informatie

Bijlage Indicatieve streefcijfers voor de lidstaten

Bijlage Indicatieve streefcijfers voor de lidstaten bron : Publicatieblad van de Europese Gemeenschappen PB C 311 E van 31/10/2000 Voorstel voor een richtlijn van het Europees Parlement en de Raad betreffende de bevordering van elektriciteit uit hernieuwbare

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Introductie Hoofdstuk 1 Website login Hoofdstuk 2 Customer info Hoofdstuk 3 Contacts... 5

Inhoudsopgave. Introductie Hoofdstuk 1 Website login Hoofdstuk 2 Customer info Hoofdstuk 3 Contacts... 5 ModitechKlantportaal Moditech Rescue Solutions B.V. Herenweg 44 1718 AG Hoogwoud tel.: +31 (0)226 412 900 fax: +31 (0)226 412 909 url: www.moditech.com e-mail: info@moditech.com Copyright 2013 Moditech

Nadere informatie

Belgium & Luxembourg. GLN Database Gebruikershandleiding Versie 1 Februari 2011. www.gs1belu.org The global language of business

Belgium & Luxembourg. GLN Database Gebruikershandleiding Versie 1 Februari 2011. www.gs1belu.org The global language of business Belgium & Luxembourg GLN Database Gebruikershandleiding Versie 1 Februari 2011 www.gs1belu.org The global language of business Inhoud Inleiding... 3 1. Hoe gaat u van start?... 4 2. Aanmelden... 4 3. Hoofdscherm:

Nadere informatie

Garmin (Nederland) GARMIN NÜVI 465T Garmin s eerste draagbare navigatie voor vrachtwagens

Garmin (Nederland) GARMIN NÜVI 465T Garmin s eerste draagbare navigatie voor vrachtwagens GARMIN NÜVI 465T Garmin s eerste draagbare navigatie voor vrachtwagens 1 Voor wie is de nüvi 465T bedoeld? Vrachtwagenchauffeurs Buschauffeurs Campereigenaars Fleetmanagement 2 Welke kenmerken heeft de

Nadere informatie

Agenda. AbiWare en GIS. AbiWare. AbiWare Gebruikers. AbiWare Gebruikers. Kennismaking GIS en EDL. Eurotronics NV april / juni 2005

Agenda. AbiWare en GIS. AbiWare. AbiWare Gebruikers. AbiWare Gebruikers. Kennismaking GIS en EDL. Eurotronics NV april / juni 2005 Agenda Dhr Pol Van Cleemput - AbiWare Inleiding AbiPlan en GIS Dhr Peter Bonne Eurotronics Situering GIS en EDL product Demo AbiFire EDL Vragen AbiWare en GIS Pol Van Cleemput AbiWare 23 juni 25 Eurotronics

Nadere informatie

Fopas Privacy Statement

Fopas Privacy Statement Fopas Privacy Statement Bescherming van uw in professionele context. Laatst bijgewerkt: september 2016 Fopas past zijn beleid inzake bescherming en privacy aan de nieuwe Europese verordening aan die in

Nadere informatie

THE ONE ID RIGHT DATA MAKES GREAT MARKETING POWERED BY EMAIL-BROKERS 2015

THE ONE ID RIGHT DATA MAKES GREAT MARKETING POWERED BY EMAIL-BROKERS 2015 THE ONE ID WAT WILT U WETEN? HIER Wie zijn uw (potentiële) klanten? Wat doen ze? Wat vinden ze leuk? Wat zijn hun interesses en passies? Waar zijn ze? Wat zeggen ze? HIER HIER HIER IN 2015 ZIJN KLANTEN

Nadere informatie

De software van de FreeStyle InsuLinx meter moet worden bijgewerkt. Lees dit document door, voordat u begint.

De software van de FreeStyle InsuLinx meter moet worden bijgewerkt. Lees dit document door, voordat u begint. De software van de FreeStyle InsuLinx meter moet worden bijgewerkt. Lees dit document door, voordat u begint. De onderstaande stappen leiden u door het proces van het downloaden en installeren van de FreeStyle

Nadere informatie

Adobe Acrobat 7.0 Professional De complete oplossing voor documentgebruik in samenwerking en productie van drukwerk op basis van PDF-bestanden

Adobe Acrobat 7.0 Professional De complete oplossing voor documentgebruik in samenwerking en productie van drukwerk op basis van PDF-bestanden Adobe Acrobat 7.0 Professional De complete oplossing voor documentgebruik in samenwerking en productie van drukwerk op basis van PDF-bestanden 2004 Adobe Systems Incorporated. All Rights Reserved. 3 Acrobat

Nadere informatie

Trends Top. Microsoft CRM. Een. geïntegreerde. oplossing. Een initiatief van

Trends Top. Microsoft CRM. Een. geïntegreerde. oplossing. Een initiatief van Trends Top Microsoft CRM Een geïntegreerde oplossing Een initiatief van Wie: 4 Microsoft Dynamics CRM 4 Trends Top 4 Travi@ta 4 Coface Services Belgium Wat: Een interface tussen Microsoft Dynamics CRM

Nadere informatie

SOCIAL INFORMATION SYSTEM

SOCIAL INFORMATION SYSTEM De SIS is een tool die oplossingen biedt voor uitdagingen en vragen in de wijk. Het product is vooral sterk in het verbinden van belangen. Zo stelt het organisaties in staat makkelijk en efficiënt met

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

Hulp on the moment of need

Hulp on the moment of need E-Learning productie tt performance suite Creëren IT gebruikersdocumentatie Hulp on the moment of need Corporate Learning Talent Management Over tts tts knowledge matters. tts zorgt voor kennisoverdracht

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Road User Portal (RUP) - Facturatiedocumenten downloaden In geval van bijkomende vragen, neem dan contact op met Satellic Customer Support via 00800/72 83 55 42 (vanuit België en

Nadere informatie

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316 Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.nl Heusden 14 april 2015, Beste Stad klant, Wij zijn verheugd te melden dat

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ DE HANDLEIDING NAVISION INCADEA DOSSIERBEHEER SALES REVIEW & TOOLS

BIJLAGE BIJ DE HANDLEIDING NAVISION INCADEA DOSSIERBEHEER SALES REVIEW & TOOLS Copyright BMW GROUP Belux / Revisie 0 BIJLAGE BIJ DE HANDLEIDING NAVISION INCADEA DOSSIERBEHEER SALES REVIEW & TOOLS Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

Het creëren van het perfecte, onbezorgde verblijf met meer waar voor je geld

Het creëren van het perfecte, onbezorgde verblijf met meer waar voor je geld Het creëren van het perfecte, onbezorgde verblijf met meer waar voor je geld Een korte introductie HotelSpecials is onderdeel van Hotel Booker B.V., dé specialist met 15 jaar ervaring in de hotelbranche.

Nadere informatie

Inhoud. Wat is Power BI?... 3. Voorbeelden gemaakt met Power BI... 4. Beginnen met Power BI... 6. Werkruimte uitleg... 7

Inhoud. Wat is Power BI?... 3. Voorbeelden gemaakt met Power BI... 4. Beginnen met Power BI... 6. Werkruimte uitleg... 7 Inhoud Wat is Power BI?... 3 Voorbeelden gemaakt met Power BI... 4 Beginnen met Power BI... 6 Werkruimte uitleg... 7 Naar een dashboard in 3 stappen... 8 Stap 1: Gegevens ophalen... 8 Stap 2: Rapport maken...

Nadere informatie

ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG

ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG Bel gratis 0800-023 00 24 24 uur per dag, 7 dagen per week. Buiten Nederland: bel +31 800 023 00 24 (gratis) of +31 33 4949600 (niet gratis). ŠKODA MOBILITEITSSERVICE

Nadere informatie

Updateprocedure in vogelvlucht... 2. Stap 1: Updatebestanden downloaden... 3. Stap 2: Controle vooraf... 4

Updateprocedure in vogelvlucht... 2. Stap 1: Updatebestanden downloaden... 3. Stap 2: Controle vooraf... 4 Updatehandleiding versie 2.14 Administratie- en leerlingvolgsysteem LVS2000 Inhoud van dit document: Updateprocedure in vogelvlucht... 2 Stap 1: Updatebestanden downloaden... 3 Stap 2: Controle vooraf...

Nadere informatie

Compensatie en assistentie. Bij instapweigering, annulering of vertraging van vluchten vertrekkend uit EU-landen

Compensatie en assistentie. Bij instapweigering, annulering of vertraging van vluchten vertrekkend uit EU-landen Compensatie en assistentie Bij instapweigering, annulering of vertraging van vluchten vertrekkend uit EU-landen Compensatie en assistentie Bij instapweigering, annulering of vertraging van vluchten vertrekkend

Nadere informatie

MOBILE BANKING HANDLEIDING VOOR DE BL MOBILE BANKING-APP

MOBILE BANKING HANDLEIDING VOOR DE BL MOBILE BANKING-APP MOBILE BANKING HANDLEIDING VOOR DE BL MOBILE BANKING-APP In deze gids vindt u alles wat u moet weten voor een optimaal gebruik van de BL Mobile Banking-app, waarmee u dag en nacht toegang hebt tot uw

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING VAN DE DATABANK VOOR DE AFNEMERS

GEBRUIKERSHANDLEIDING VAN DE DATABANK VOOR DE AFNEMERS GEBRUIKERSHANDLEIDING VAN DE DATABANK VOOR DE AFNEMERS Version 1.0 dd 18.03.2019 1. Inleiding Voorliggend document is de handleiding voor het gebruik van de webservice om de databank te consulteren als

Nadere informatie

Inloggen op het eduroam wireless netwerk

Inloggen op het eduroam wireless netwerk Inloggen op het eduroam wireless netwerk Inhoud Wat is eduroam?... 3 Internationaal... 3 Eduroam op Nyenrode... 4 Eduroam instellen op jouw apparaat... 5 IPhone (IOS7 en hoger)... 6 Ipad (IOS7 en hoger)...

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software 7 Relatiebeheer 7 Verkoop

Nadere informatie

UITVOERINGSBESLUIT VAN DE COMMISSIE

UITVOERINGSBESLUIT VAN DE COMMISSIE 13.12.2013 Publicatieblad van de Europese Unie L 334/37 UITVOERINGSBESLUIT VAN DE COMMISSIE van 11 december 2013 tot wijziging van Besluit 2012/226/EU betreffende de tweede reeks gemeenschappelijke veiligheidsdoelen

Nadere informatie

Best Practices 2017 / The Perfect Pitch. Inschrijven. Best Practice Presentatie

Best Practices 2017 / The Perfect Pitch. Inschrijven. Best Practice Presentatie Inschrijven Shopper Marketing Case Smart Innovations Shopper Activatie met Field Marketing Shopper Activatie met POS Materiaal Aanleveren Beoordeling Naast bijgaand inschrijfformulier dien je de case beschrijving(en)

Nadere informatie

D&B Onboard. Voor uw identificatie-, verificatie- en screeningprocessen met het juiste data inzicht, op wereldwijde schaal

D&B Onboard. Voor uw identificatie-, verificatie- en screeningprocessen met het juiste data inzicht, op wereldwijde schaal D&B Onboard Voor uw identificatie-, verificatie- en screeningprocessen met het juiste data inzicht, op wereldwijde schaal D&B Onboard Toenemende druk op uw Customer Due Diligence (CDD)-beleid Vandaag de

Nadere informatie

Uw Directe Toegang tot de Informatie die u nodig heeft

Uw Directe Toegang tot de Informatie die u nodig heeft Uw Directe Toegang tot de Informatie die u nodig heeft Met Lombard International Assurance s vernieuwde onlineplatform krijgt u voortaan nog beter toegang tot de gegevens van uw cliënten. elombard is beschikbaar

Nadere informatie

International Passport Advantage Overeenkomst Inschrijfformulier

International Passport Advantage Overeenkomst Inschrijfformulier International Passport Advantage Overeenkomst Inschrijfformulier Verstrek alle gevraagde gegevens om u in te schrijven of om uw gegevens bij te werken. U schrijft u in voor Passport Advantage en kunt onder

Nadere informatie

TomTom Zomer 2018 Reispromotie [Summer Drive&Save] Algemene voorwaarden

TomTom Zomer 2018 Reispromotie [Summer Drive&Save] Algemene voorwaarden TomTom Zomer 2018 Reispromotie [Summer Drive&Save] Algemene voorwaarden Deze Algemene voorwaarden genieten bij elke discussie of bij welk verschil met welke andere communicatie dan ook, hierbij inbegrepen

Nadere informatie

Zes dagelijkse werkzaamheden in het ERP-systeem die veel gemakkelijker worden met een PIM-systeem

Zes dagelijkse werkzaamheden in het ERP-systeem die veel gemakkelijker worden met een PIM-systeem Zes dagelijkse werkzaamheden in het ERP-systeem die veel gemakkelijker worden met een PIM-systeem - Zo maakt u ERP gemakkelijker met PIM 2016 Perfion / digitaal groeien Bluedesk www.bluedesk.nl www.perfion.com

Nadere informatie

E-CLUB GEBRUIKERSGIDS. Maart 2013

E-CLUB GEBRUIKERSGIDS. Maart 2013 E-CLUB GEBRUIKERSGIDS Maart 2013 AGENDA INLEIDING Startpagina Nieuw Afdrukken Zoekfilter Lijst contracten Algemene navigatie ALGEMENE GEGEVENS VAN HET CONTRACT CONTACT 2 E-CLUB : GEBRUIKERSGIDS I Maart

Nadere informatie

Bâloise Vie Luxembourg (LPS) Infographic Overview. uitgave 2016

Bâloise Vie Luxembourg (LPS) Infographic Overview. uitgave 2016 Bâloise Vie Luxembourg (LPS) Infographic Overview uitgave 2016 Kerncijfers per 31/12/2015 > De Baloise-groep De Baloise-groep werd opgeicht in het Zwitserse Bazel en is een Europese aanbieder van verzekerings-

Nadere informatie

Infrastructuur. GEO-ONDERZOEK Relevante grond(water)parameters en bodemopbouw

Infrastructuur. GEO-ONDERZOEK Relevante grond(water)parameters en bodemopbouw Infrastructuur Advies en ondersteuning binnen de gehele infraketen GEO-ONDERZOEK Relevante grond(water)parameters en bodemopbouw GEO-INFORMATIE Actuele situatie van het project en de omgeving gedetailleerd

Nadere informatie

Winkelcommunicatie In dit hoofdstuk zul je het volgende leren:

Winkelcommunicatie In dit hoofdstuk zul je het volgende leren: OHT 14.1 Winkelcommunicatie In dit hoofdstuk zul je het volgende leren: De reden waarom winkelcommunicatie zo belangrijk is De doelstellingen en instrumenten van winkelcommunicatie De effectiviteit van

Nadere informatie

Agenda. AbiWare en GIS. v Dhr Pol Van Cleemput - AbiWare Inleiding AbiPlan en GIS. v Dhr Peter Bonne Eurotronics Situering GIS en EDL product

Agenda. AbiWare en GIS. v Dhr Pol Van Cleemput - AbiWare Inleiding AbiPlan en GIS. v Dhr Peter Bonne Eurotronics Situering GIS en EDL product Agenda v Dhr Pol Van Cleemput - AbiWare Inleiding AbiPlan en GIS v Dhr Peter Bonne Eurotronics Situering GIS en EDL product v Demo AbiFire EDL v Vragen 28 april 2005 Eurotronics - EDL Brandweer Slide 1

Nadere informatie

Internationalisering van KMO s. Bescherming tegen de risico s verbonden aan de buitenlandse transacties.

Internationalisering van KMO s. Bescherming tegen de risico s verbonden aan de buitenlandse transacties. Internationalisering van KMO s Bescherming tegen de risico s verbonden aan de buitenlandse transacties. Credendo Frank Vanwingh, Group Deputy CEO & Group COO Brussel, 18 september 2018 Risico s bij export

Nadere informatie

iphone app - Roll Call

iphone app - Roll Call iphone app - Roll Call Roll Call - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

Projectoproep 2017 Cultuur

Projectoproep 2017 Cultuur Projectoproep 2017 Cultuur 1. Achtergrond van de subsidieaanvraag - projectoproep cultuur In het kader van de ondersteuning en de ontwikkeling van Brussel als Smart City en van het oplossen van de actuele

Nadere informatie

STEPSTONE IN CIJFERS. April

STEPSTONE IN CIJFERS. April April 2019 1/7 Informatie over de bezoekers van StepStone Bezochte pagina s 4.524.587 Bezoeken 1.358.796 Unieke bezoekers 808.529 Jobs online 6846 Bij StepStone zetten we alles in het werk om nog meer

Nadere informatie

BIM voor vergunningverlening. Resultaten technisch onderzoek

BIM voor vergunningverlening. Resultaten technisch onderzoek BIM voor vergunningverlening Resultaten technisch onderzoek Samenvatting IFC is bruikbaar voor automatisering vergunningverlening. IFC is bruikbaar voor het bijwerken van basisregistraties als BAG en BGT.

Nadere informatie

Bâloise Vie Luxembourg (LPS) Infographic. Overview. uitgave 2018

Bâloise Vie Luxembourg (LPS) Infographic. Overview. uitgave 2018 Bâloise Vie Luxembourg (LPS) Infographic Overview uitgave 2018 Kerncijfers per 31/12/2017 > Bâloise Vie Luxembourg Focus op het vrije verkeer van diensten (VVD) voor aan fondsen gekoppelde levensverzekeringsproducten.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. GLN Database. Februari 2011. GS1 The global language of business

Gebruikershandleiding. GLN Database. Februari 2011. GS1 The global language of business Gebruikershandleiding GLN Database Februari 2011 GS1 The global language of business Inhoud Inleiding...2 1. Hoe gaat u van start?...3 2. Aanmelden...3 3. Hoofdscherm: menu GLN Database...4 4. Mijn GLN...5

Nadere informatie

Traductie ter informatie. Algemene verkoop voorwaarden abonnement. 1 - Definities : 2 - Onderwerp. 3 - Abonnement Gebruik van de dienst

Traductie ter informatie. Algemene verkoop voorwaarden abonnement. 1 - Definities : 2 - Onderwerp. 3 - Abonnement Gebruik van de dienst Traductie ter informatie Algemene verkoop voorwaarden abonnement De Wettelijke Vermeldingen die op de website zijn vermeld, de Algemene Verkoop Voorwaarden, het bestek, de factuur en de mogelijke Bijzondere

Nadere informatie

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie.

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie. Welkom Bedankt voor het gebruik van onze P2P functie! Deze handleiding is ontworpen om u te helpen met de verbinding via P2P Lees alstublieft de volgende aanwijzingen voorzichtig door. * Voor de werking,

Nadere informatie

Inhoud. Over Webloyalty. Hoe ons programma werkt. Voordelen voor de consument. Voordelen voor de partners. Enkele feiten.

Inhoud. Over Webloyalty. Hoe ons programma werkt. Voordelen voor de consument. Voordelen voor de partners. Enkele feiten. Inhoud 01 Over Webloyalty 4 02 Hoe ons programma werkt 6 03 Voordelen voor de consument 8 04 Voordelen voor de partners 9 05 Enkele feiten 10 06 Klantenservice 11 07 Webloyalty onderzoeken 12 4 5 01 Over

Nadere informatie