Nassaukade 3 Amsterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nassaukade 3 Amsterdam"

Transcriptie

1 Nassaukade 3 Amsterdam

2

3

4 Soort woning : Appartement Bouwjaar : 1910 Woonopp. : 108 m² Perceelopp. : m² Inhoud : 330 m³ Tot aantal kamers : 3 Aant slaapkamers : 2 Vraagprijs : ,- k.k.

5 Betreft: Sfeervol driekamerappartement met balkon gelegen op de derde en vierde verdieping van een karakteristiek pand dat in 2007 volledig gerenoveerd is met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Het appartement is verdeeld over de bovenste twee etages. De lichte woonkamer in de kap van het huis is voorzien van een eiken houten vloer en luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur. Het appartement heeft op elke etage één royale slaapkamer. De slaapkamer op de derde etage heeft een inbouwkast en geeft toegang tot het balkon. Het appartement heeft een prachtig vrij uitzicht over de Singelgracht en is gelegen in het stadsdeel Westerpark aan de rand van het centrum tussen de Jordaan en Staatsliedenbuurt. De markten op de Lindengracht/ Noordermarkt en Westerstraat zijn op 5 minuten loopafstand. De Haarlemmerdijk met een diversiteit aan winkels, de vele uitgaansgelegenheden en de culturele activiteiten op het Westergasterrein maken het tot een erg leuke en voor iedereen aantrekkelijke buurt.

6 Entree: Via een afgesloten trappenhuis bereikt men de toegang van de woning op de tweede verdieping. Daar vindt men de entree met opgang naar de woning. Derde verdieping: Op de derde verdieping bevindt zich de overloop, meterkast, separaat toilet, berging met CV ketel en aansluiting voor de wasmachine, badkamer met inloopdouche, ligbad en twee wastafels, slaapkamer met balkon. Vierde verdieping: Op de vierde verdieping is de woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur, separaat toilet en een tweede slaapkamer.

7 Bouwjaar: De woning is rond 1910 gebouwd. Eigendomssituatie: Het appartementencomplex staat op het voortdurend recht van erfpacht. De eerste herziening van het recht vindt eveneens plaats per 1 januari De Algemene Bepalingen voor voortdurend recht van erfpacht 1994, vastgesteld door de Gemeenteraad van Amsterdam, zijn van toepassing. Een voordeel is dat de periodieke betalingen van de canon aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Onderhoud: De woning verkeert zowel van binnen als van buiten in goede staat van onderhoud en kan desgewenst zo worden betrokken. Het pand is in 2007 zowel in- als uitpandig volledig gerenoveerd. Technisch: Verwarming en warm water d.m.v. een Remeha cv-ketel uit De meterkast is voorzien van 7 groepen met aardlek. Vereniging van Eigenaren: De VVE bestaat uit een dubbelbovenhuis alsmede twee afzonderlijke bovenhuizen met zolder, ondergrond, tuin en verdere aanhorigheden. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen de opstalverzekering, administratiekosten, elektra trappenhui en onderhoudskosten. De servicekosten zijn rond de 100,- per maand.

8 Plattegrond tweede verdieping

9 Plattegrond derde verdieping

10 Plattegrond vierde verdieping

11 KADASTER, LOCATIE EN LIJST VAN ZAKEN.t. n.v e am er n e ov m e ter aat ter g ch a jft bli Kadaster Uittreksel uit de kadastrale kaart: Kadastrale gemeente: Amsterdam Sectie: Y Perceel: 3211 tuinaanleg/(sier)bestrating beplanting/erfafscheiding buitenverlichting tuinhuisje/buitenberging veiligheidssloten alarminstallatie rolluiken/zonwering buiten zonwering binnen gordijnrails gordijnen vitrages losse horren/rolhorren rolgordijnen vloerbedekking/linoleum parketvloer/kurkvloer warmwatervoorziening, te weten - c.v. met toebehoren - (klok-)thermostaat (voorzet-)openhaard met toebehoren, te weten - kachels isolatievoorzieningen te weten - voorzetramen keuken met toebehoren, te weten - keukenblok met bovenkasten inclusief verlichting - keuken (inbouwapparatuur) - inbouwverlichting/dimmers - opbouwverlichting kasten spiegelwanden Deze kaart is noordgericht. Aan dit uittreksel mogen geen maten worden ontleend. De auteursrechten zijn voorbehouden aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare registers. losse kasten, boeken-, legplanken wastafels met accessoires toiletacc. (toilethouder, toiletbril, spiegel etc) badkameracc. (spiegel, kraan, douchescherm etc.) sauna met toebehoren veiligheidsschakelaar wasautomaat (huis)telefoontoestellen zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, open haarden, c.v.-ketels, boilers, geisers):

12 Algemene aanvullende clausules op te nemen in de koopakte: Asbestclausule: In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper van alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien. Energieprestatiecertificaat Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen en verkoper zal deze documenten voor de levering niet aanvragen. Milieuclausule: Koper verklaart dat hem betreffende eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater niets anders bekend is dan het aan de koopakte gehechte bericht. Elke aansprakelijkheid van verkoper voor bodem en/of grondwaterverontreiniging wordt uitgesloten. Koper zal verkoper niet voor enige vorm van bodem en/of grondwaterreiniging aanspreken, dan alleen in het geval er sprake is van verwijtbaar toerekenbaar handelen, nalaten of verzwijgen van verkoper. Ouderdomsclausule: Koper verklaart ermee bekend te zijn dat dit pand meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe panden. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de funderingen, de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering, aanwezigheid van doorslaand- of optrekkend vocht en de aanwezigheid van enig ongedierte c.q. schimmels (zoals bijv. houtworm, boktor, zwam etc.).

13 Plattegrond: De plattegronden zijn met zorg samengesteld. Maatvoeringen en indelingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Erfdienstbaarheden: Aan elke onroerende zaak kunnen bijzondere bepalingen verbonden zijn. Deze worden dan aan elke opvolgende eigenaar opgelegd. Ze staan gewoonlijk in het eigendomsbewijs. Een kopie van het eigendomsbewijs is op te vragen via de makelaar. Details: Een verkoop komt niet eerder tot stand dan wanneer niet alleen over de hoofdzaken (koopsom e.d.), maar ook over details (zoals datum van oplevering, roerende zaken e.d.) overeenstemming is bereikt en als de schriftelijke koopovereenkomst is getekend. Het biedverloop bij onderhandelingen over onroerende zaken kent diverse bijzonderheden die u het best vooraf met de makelaar kunt bespreken. Voorbehouden: Deze brochure is met zorg samengesteld en gebaseerd op door ons verkregen informatie. Ten aanzien van de onjuistheid, onvolledigheid dan wel de gevolgen daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheden met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.

14 Uitbrengen van biedingen: Biedingen worden slechts behandeld indien deze schriftelijk (per post en/of ) aan de verkopend makelaar zijn bevestigd, vergezeld van een geldig legitimatiebewijs. Schriftelijke vastlegging: De partij die deze akte als eerste ondertekent, heeft het recht de overeenkomst te ontbinden wanneer hij of Mie-Lan Kok Makelaardij o.g. B.V. niet uiterlijk op de zevende werkdag nadat hij de akte heeft ondertekend heeft (een kopie van) de door beide partijen ondertekende akte heeft ontvangen. Dit recht vervalt als daar niet uiterlijk op de derde werkdag nadat alsnog (een kopie van) de door beide partijen ondertekende akte heeft ontvangen, gebruik van is gemaakt. Notariskeuze: De transportakte zal worden opgemaakt door een door de koper aan te wijzen notaris binnen een straal van 5 kilometer van het ter verkoop aangeboden object. Indien koper een notaris wenst aan te wijzen die kantoor houdt buiten deze straal, zijn verkopend makelaar en diens opdrachtgever gerechtigd kosten in rekening te brengen bij koper. Deze kosten zijn gebaseerd op het extra beslag van productiemiddelen en tijd. De kosten zullen worden berekend door een nog nader op te geven uurtarief, alsmede een kilometervergoeding van 20 eurocent per/km.

15 Wie zijn wij? Mie-Lan Kok Makelaardij is een flexibel, enthousiast en vooral professioneel makelaarskantoor dat zich richt op de particuliere aan- en verkoopbegeleiding Wij zijn lid van VBO Makelaar Daarmee heeft u de garantie dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van (hypothecair) financiers, zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. en taxaties van onroerend goed in de regio Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp. Wij bieden vakmanschap en zekerheid! Als lid van een gedegen brancheorganisatie Persoonlijk advies Wij geloven in een persoonlijke aanpak en in eerlijk zaken doen. Essentieel daarbij is het opbouwen van goede persoonlijke contacten en een vertrouwensrelatie met weet u zeker dat VBO Makelaar: - Gecertificeerd is volgens ISO 17024, dit is een garantie voor vakbekwaamheid. - Permanente educatie krijgt waardoor de aanwezige kennis altijd up-to-date is. onze opdrachtgevers. Mie-Lan Kok Makelaardij O.G. J.H. Weissenbruchweg AE Heemstede T E. info@mielankok.nl I.

Hobbemakade 61 hs te Amsterdam

Hobbemakade 61 hs te Amsterdam Hobbemakade 61 hs te Amsterdam Vraagprijs 250.000,- k.k. Betreft: Heerlijk tweekamerappartement van circa 50 m² met eigen opgang, balkon en vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht over de gracht. Gelegen

Nadere informatie

Van Nispenpark 10 Hillegom

Van Nispenpark 10 Hillegom Van Nispenpark 10 Hillegom Soort woning : Appartement Bouwjaar : 1991 Woonopp. : 160 m² Perceelopp. : 6390 m² Inhoud : 525 m³ Totaal aantal kamers : 3 Aantal slaapkamers : 2 Vraagprijs : 480.000,- k.k.

Nadere informatie

Albert Cuypstraat 214 II. Amsterdam k.k.

Albert Cuypstraat 214 II. Amsterdam k.k. Albert Cuypstraat 214 II Amsterdam 295.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs: 295.000,- k.k. Woonoppervlakte: ca. 50 m 2 Bouwjaar: 1906 Aanvaarding: in overleg Algemeen: Betreft: Heerlijk licht, gerenoveerd 3-kamerappartement

Nadere informatie

SAN MARCO 39, HOOFDDORP

SAN MARCO 39, HOOFDDORP SAN MARCO 39, HOOFDDORP San Marco 39 - HOOFDDORP Soort woning Status : Eengezinswoning : In overleg Bouwjaar : 2006 Ligging : In woonwijk Woonopp. : 150 m² Perceelopp. : 225 m² Inhoud : 535 m³ Totaal

Nadere informatie

PREVIEW WONINGBROCHURE. Amsterdamseweg 436A AMSTELVEEN

PREVIEW WONINGBROCHURE. Amsterdamseweg 436A AMSTELVEEN Amsterdamseweg 436A AMSTELVEEN WONINGBROCHURE Perfect onderhouden 2-kamerappartement gelegen op de Het keurig onderhouden appartement is voorzien van een royaal De woning is o.a. ingedeeld met een lichte

Nadere informatie

Galerij 66. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Galerij 66. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Galerij 66 te Boskoop Zijde 28, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24 Karakteristiek dertiger jaren huis met vooren achtertuin met houten schuur en achterom. Dit degelijk gebouwde huis is nog voorzien van grotendeels alle authentieke details (glas

Nadere informatie

Nassaukade 364 II. Amsterdam. Vraagprijs ,- k.k.

Nassaukade 364 II. Amsterdam. Vraagprijs ,- k.k. Nassaukade 364 II Amsterdam Vraagprijs 450.000,- k.k. Kijk voor meer informatie op mielankok.nl of bel 023-5475941 Kenmerken Vraagprijs: 450.000,- k.k. Woonoppervlakte: ca. 63 m 2 Bouwjaar: 1897 Aanvaarding:

Nadere informatie

Wolbrantskerkweg 78 E

Wolbrantskerkweg 78 E TE KOOP Wolbrantskerkweg 78 E AMSTERDAM Kenmerken Vraagprijs 217.500,- k.k. Uitzicht op het park. Maar liefst 5 openslaande deuren / franse balkons. Winkelstraat Tussenmeer om de hoek. Winkelcentrum Osdorpplein

Nadere informatie

PREVIEW WONINGBROCHURE. Amsterdamseweg 506 AMSTELVEEN

PREVIEW WONINGBROCHURE. Amsterdamseweg 506 AMSTELVEEN Amsterdamseweg 506 AMSTELVEEN WONINGBROCHURE Ruime 4-kamermaisonette voorzien van een royaal Keurig onderhouden ruime 4-kamer bovenwoning voorzien van Op de zolderverdieping treft men zowel aan de voor-

Nadere informatie

Zijde 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zijde 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zijde 45 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Overige voorwaarden: Brochure: Deze brochure mag beschouwd

Nadere informatie

Grote Appelstraat 1 - Groningen

Grote Appelstraat 1 - Groningen - Vraagprijs 149.500,= k.k. Vraagprijs 149.500,= k.k. Omschrijving - /Nieuwe Kijk in t Jatstraat 94 te Markant op hoek van de Grote Appelstraat en de Nieuwe Kijk in t Jatstraat gelegen woonhuis uit het

Nadere informatie

Asterlaan!18!! Aerdenhout!

Asterlaan!18!! Aerdenhout! Asterlaan18 Aerdenhout Vraagprijs 700.000,=kostenkoper Huurprijs 2.250,=permaand GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]+31235420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl Asterlaan18HAerdenhout DezeSFEERVOLLE30HERJARENWONINGmetZONNIGEVOORHenACHTERTUINophetWESTENligtineen

Nadere informatie

Historisch herenhuis op een mooie plek!

Historisch herenhuis op een mooie plek! Historisch herenhuis op een mooie plek! Koepoortsweg 43 Hoorn Bieden vanaf 500.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Koepoortsweg 43 in Hoorn Alstublieft! Deze

Nadere informatie

Laag Boskoop 86. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Laag Boskoop 86. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Laag Boskoop 86 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

DRIENERSTRAAT 16-20 HENGELO

DRIENERSTRAAT 16-20 HENGELO Vraagprijs 150.000, k.k. Te koop: In kleinschalig complex in het centrum van Hengelo gelegen luxe afgewerkt driekamerappartement met 2 balkons (!), vrij uitzicht en berging op de begane grond. Het appartement

Nadere informatie

LISSE STATIONSWEG 51. Telefoon (0252)

LISSE STATIONSWEG 51. Telefoon (0252) LISSE STATIONSWEG 51 LISSE STATIONSWEG 51 Type : Uniek gelegen op het Landgoed Keukenhof bevindt zich deze vrijstaande woning. De stal is aangemerkt als Rijksmonument en zal derhalve met subsidie en/of

Nadere informatie

Rustige en centrale locatie! Lindestate 55 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Rustige en centrale locatie! Lindestate 55 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Rustige en centrale locatie! Lindestate 55 Purmerend Vraagprijs 300.000,- k.k. Welkom op Lindestate 55 in Purmerend Kenmerken van Lindestate 55 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m

Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m Welkom op Grote Oost 2 b in Hoorn Kenmerken van Grote Oost 2 b in Hoorn Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin

Nadere informatie

Zuidkade 110. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zuidkade 110. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zuidkade 110 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

Maria Montessoripad 5 Leiden

Maria Montessoripad 5 Leiden Maria Montessoripad 5 Leiden Soort woning Bouwtype Status : Appartement : Bestaande bouw : Te koop Bouwjaar : 1993 Ligging : Woonwijk, Stevenshof Woonopp. : 95 m² Inhoud : 289 m³ Totaal aantal kamers :

Nadere informatie

Lisse WONINGBROCHURE

Lisse WONINGBROCHURE Kanaalstraat 72 B Lisse WONINGBROCHURE Welkom bij Het Makelaarshuys Hofzicht Wij zijn (v.l.n.r.) Angela Kujach-van der Zijden, Martijn de Ridder, Jackie Tromp en Raymond Tjoelker. Wij bieden u deze woningbrochure

Nadere informatie

Haringbuisdijk 30, Amsterdam

Haringbuisdijk 30, Amsterdam Haringbuisdijk 30, Amsterdam Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare

Nadere informatie

Biedingen vanaf 325.000,- K.K. AANVAARDING IN OVERLEG

Biedingen vanaf 325.000,- K.K. AANVAARDING IN OVERLEG Biedingen vanaf 325.000,- K.K. AANVAARDING IN OVERLEG De Tuin 23, 1611 KR Bovenkarspel Telefoon + 31 (0)228 351835 Telefax + 31 (0)228 351836 E-mail connectbovenkarspel@remax.nl Internet www.remaxbovenkarspel.nl

Nadere informatie

Schimmelstraat 41 a. Amsterdam. Vraagprijs ,- k.k.

Schimmelstraat 41 a. Amsterdam. Vraagprijs ,- k.k. Schimmelstraat 41 a Amsterdam Vraagprijs 650.000,- k.k. Kenmerken Vraagprijs: 650.000,- k.k. Woonoppervlakte: ca. 105 m 2 Bouwjaar: 2002 Aanvaarding: in overleg Gelegen op een perfecte locatie in Oud-West,

Nadere informatie

- Kapershof 2 te Abbekerk -

- Kapershof 2 te Abbekerk - VRAAGPRIJS 249.500,- K.K. AANVAARDING IN OVERLEG Margit Nijboer Breed 34, 1621 KC Hoorn Telefoon: 0229 29 13 13 Mobiel: 06 51 52 95 46 Website: www.remax.nl/hoorn Email: margitnijboer@remax.nl K.v.K. 360.51.530

Nadere informatie

Woningpresentatie Geestweg 27. Naaldwijk. BIEDEN VAN ,- k.k.

Woningpresentatie Geestweg 27. Naaldwijk. BIEDEN VAN ,- k.k. Woningpresentatie Geestweg 27 Naaldwijk BIEDEN VAN 400.000,- k.k. WOONVREUGDE MAKELAARS STRANDWEG 80 3151 HV HOEK VAN HOLLAND TELEFOON: +31(0)174 388 301 EMAIL: INFO@WOONVREUGDE.NL INTERNET: WOONVREUGDE.NL

Nadere informatie

3-kamerappartement in de binnenstad!

3-kamerappartement in de binnenstad! 3-kamerappartement in de binnenstad! Grote Noord 4 C Hoorn Huurprijs 815,- p/m Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Grote Noord 4 C in Hoorn Alstublieft! Deze brochure

Nadere informatie

Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem

Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem Object: Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem Omschrijving: In de gewilde Koninginnebuurt (Plan Tubergen) gelegen leuke tussenwoning (bouwjaar 1988) met een fraai vrij uitzicht

Nadere informatie

HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287 Verrassend royale vrijstaande villa met rondom tuin welke aan de achterzijde is gericht op het westen. De villa is zeer groot met maar liefst 10 kamers, 2 keukens en 2 badkamers.

Nadere informatie

Factotum GIJSBRECHT VAN AEMSTELSTRAAT 367 AMSTERDAM

Factotum GIJSBRECHT VAN AEMSTELSTRAAT 367 AMSTERDAM GIJSBRECHT VAN AEMSTELSTRAAT 367 AMSTERDAM GIJSBRECHT VAN AEMSTELSTRAAT 367 AMSTERDAM Soort woning Bouwtype Status Eengezinswoning Bestaande bouw Beschikbaar Bouwjaar 1998 Ligging Vrij uitzicht, in centrum,

Nadere informatie

Luxe dubbelwoonhuis met dakterras! Van Beuningenstraat 3 -D Amsterdam Vraagprijs ,- k.k.

Luxe dubbelwoonhuis met dakterras! Van Beuningenstraat 3 -D Amsterdam Vraagprijs ,- k.k. Luxe dubbelwoonhuis met dakterras! Van Beuningenstraat 3 -D Amsterdam Vraagprijs 649.000,- k.k. Welkom op Van Beuningenstraat 3 -D in Amsterdam Kenmerken van Van Beuningenstraat 3 -D in Amsterdam Kenmerken

Nadere informatie

Bootstraat 10. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Bootstraat 10. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Bootstraat 10 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

Ideale starterswoning met achteraanbouw! Burgemeester de Geusstraat 8 Zuidoostbeemster Vraagprijs 169.000,- k.k.

Ideale starterswoning met achteraanbouw! Burgemeester de Geusstraat 8 Zuidoostbeemster Vraagprijs 169.000,- k.k. Ideale starterswoning met achteraanbouw! Burgemeester de Geusstraat 8 Zuidoostbeemster Vraagprijs 169.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Burg. de Geusstraat

Nadere informatie

Gitaarstraat 1 ALMERE

Gitaarstraat 1 ALMERE Gitaarstraat 1 ALMERE Koopsom 129.000,-- K.K. Kamers: 4 Slaapkamers: 3 Bouwjaar: 1990 - Mooi 4-kamerappartement op de 1e verdieping - Inbouwkeuken in 2012 geplaatst - Ruime inloopkast - Laminaatvloer Woonvast

Nadere informatie

Hillegom WONINGBROCHURE

Hillegom WONINGBROCHURE Van Meerbeekstraat 62 Hillegom WONINGBROCHURE Welkom bij Het Makelaarshuys Hofzicht Wij zijn (v.l.n.r.) Angela Kujach-van der Zijden, Martijn de Ridder, Jackie Tromp en Raymond Tjoelker. Wij bieden u deze

Nadere informatie

De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k.

De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k. De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Oosteinde 39 in Berkhout Alstublieft!

Nadere informatie

Noordkade 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Waddinxveen

Noordkade 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Waddinxveen Noordkade 45 te Waddinxveen Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

Donderslaan 68 - Groningen. Donderslaan 68 Groningen. Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050

Donderslaan 68 - Groningen. Donderslaan 68 Groningen. Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050 - Vraagprijs 110.000,= k.k. Vraagprijs 110.000,= k.k. Omschrijving - Fraai appartement gelegen op de derde verdieping in de wijk Corpus den Hoorn, nabij de winkels van het Overwinningsplein. Indeling:

Nadere informatie

WILHELMINASTRAAT 14 VRAAGPRIJS: 169.500,= K.K. VLAARDINGEN DE DRIE KASTELEN MAKELAARDIJ

WILHELMINASTRAAT 14 VRAAGPRIJS: 169.500,= K.K. VLAARDINGEN DE DRIE KASTELEN MAKELAARDIJ WILHELMINASTRAAT 14 VLAARDINGEN VRAAGPRIJS: 169.500,= K.K. DE DRIE KASTELEN MAKELAARDIJ Dorpsstraat 56 2712 AM ZOETERMEER Telefoon: (079) 3 167 167 Fax: (079) 3 160 562 E-mail: info@dedriekastelen.nl Wilhelminastraat

Nadere informatie

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ELLEN 31 ASSEN Vraagprijs 91.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden VIER KAMER APPARTEMENT met prachtig uitzicht op het Lariksbos. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers en een inpandig balkon.

Nadere informatie

Winkelwaard ,- k.k. ALKMAAR. Vraagprijs

Winkelwaard ,- k.k. ALKMAAR. Vraagprijs Winkelwaard 229 ALKMAAR Vraagprijs 125.000,- k.k. Welkom bij Jan Boontjes Makelaardij Met ons kantoor midden in het historische centrum van Langedijk, zitten we goed centraal in onze regio die wij uiteraard

Nadere informatie

Woningpresentatie. Pieter Verweijweg 13. Hoek van Holland. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Woningpresentatie. Pieter Verweijweg 13. Hoek van Holland. VRAAGPRIJS ,- k.k. Woningpresentatie Pieter Verweijweg 13 Hoek van Holland VRAAGPRIJS 500.000,- k.k. WOONVREUGDE MAKELAARS STRANDWEG 80 3151 HV HOEK VAN HOLLAND TELEFOON: +31(0)174 388 301 EMAIL: INFO@WOONVREUGDE.NL INTERNET:

Nadere informatie

Lingestraat 21 - Groningen

Lingestraat 21 - Groningen - Vraagprijs 159.000,= k.k. Vraagprijs 159.000,= k.k. Omschrijving -, 9725 GM. Goed onderhouden gelijkvloerse benedenwoning uit de jaren 30 met royale, zonnige tuin met achterom en een vrijstaande stenen

Nadere informatie

Weegbree 27. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Weegbree 27. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Weegbree 27 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Celsiusstraat 44 I te Amsterdam Vraagprijs: 550.000,- k.k.

Celsiusstraat 44 I te Amsterdam Vraagprijs: 550.000,- k.k. Celsiusstraat 44 I te Amsterdam Vraagprijs: 550.000,- k.k. Type woning: Bovenwoning Aantal kamer(s): 4 waarvan 3 slaapkamer(s) Eigendomssituatie: Volle eigendom Ligging: Aan rustige weg, in woonwijk Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,--

Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,-- Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,-- Op magnifieke locatie gelegen vrijstaande villa met inpandige garage en prachtig aangelegde en privacybiedende tuin. De woning is gesitueerd aan de rand

Nadere informatie

Orchideestraat 14 c Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Orchideestraat 14 c Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 84.900,-- k.k. Omschrijving Orchideestraat 14 c - Spijkenisse Staters opgelet!!!! Scherp geprijsd 3-kamerappartement v.v. 2 balkons dus altijd verzekerd van zon. Het appartement

Nadere informatie

Van Brakelplein 38 a - Groningen

Van Brakelplein 38 a - Groningen - Vraagprijs 174.500,= k.k. Vraagprijs 174.500,= k.k. Omschrijving - Van Brakelplein 38a, 9726 HG GRONINGEN Dit appartement met 3 woonlagen is v.v. 3 slaapkamers en prachtig uitzicht over de Van Brakelvijver.

Nadere informatie

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Vraagprijs : 299.000,00 k.k. Aanvaarding : op korte

Nadere informatie

Méér makelaar. MONNICKENDAM: Weerder 5. Vraagprijs 695.000,- k.k.

Méér makelaar. MONNICKENDAM: Weerder 5. Vraagprijs 695.000,- k.k. Méér makelaar. MONNICKENDAM: Weerder 5 Vraagprijs 695.000,- k.k. Bel voor een afspraak 0299 65 40 00 Adresgegevens / Kenmerken / Beschrijving / Kadastrale kenmerken Adresgegevens Kenmerken Weerder 5, MONNICKENDAM

Nadere informatie

HAARLEM JUNGSTRAAT 6. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HAARLEM JUNGSTRAAT 6. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HAARLEM JUNGSTRAAT 6 Heerlijk ruim gezinshuis met voor- en diepe, zonnige achtertuin op het westen met achterom en ruime, stenen berging. In leuke, rustige woonomgeving ligt deze zeer ruime gezinswoning

Nadere informatie

Luxe 3 kamerappartement middenin het centrum! Westerstraat 110 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Luxe 3 kamerappartement middenin het centrum! Westerstraat 110 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Luxe 3 kamerappartement middenin het centrum! Westerstraat 110 Purmerend Vraagprijs 200.000,- k.k. Welkom op Westerstraat 110 in Purmerend Kenmerken van Westerstraat 110 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers

Nadere informatie

Banne 45 ong - Zwanenburg

Banne 45 ong - Zwanenburg Banne 45 ong - Vraagprijs 25.000,-- kosten koper Omschrijving Banne 45 ong - Op een gunstige locatie in, achter de woningen aan de Banne, staat deze nette stenen GARAGEBOX met stalen kanteldeur te koop

Nadere informatie

Jacob van Campenlaan 13, HILVERSUM Vraagprijs ,= k.k.

Jacob van Campenlaan 13, HILVERSUM Vraagprijs ,= k.k. Jacob van Campenlaan 13, HILVERSUM Vraagprijs 150.000,= k.k. 3Kamerappartement met fantastische tuin (ca. 17 x 8 meter) op het Zuidwesten, met achterom en stenen berging. Dit appartement met fraaie eetkeuken

Nadere informatie

Belle van Zuylenplein 66 te Alkmaar

Belle van Zuylenplein 66 te Alkmaar STARTBOD VANAF 175.000,- K.K. PER DIRECT Mendes Makelaardij Wilhelminalaan 7 1815 JC Alkmaar Postbus :1128 1810 KC Alkmaar Tel : 072-54 11 074 Fax : 072-54 11 070 Mob : 06-46 34 3000 E-mail:info@mendesmakelaardij.nl

Nadere informatie

Woning nabij oude centrum Edam. Groot Westerbuiten 6 Edam Vraagprijs ,- k.k.

Woning nabij oude centrum Edam. Groot Westerbuiten 6 Edam Vraagprijs ,- k.k. Woning nabij oude centrum Edam Groot Westerbuiten 6 Edam Vraagprijs 329.000,- k.k. Welkom op Groot Westerbuiten 6 in Edam Kenmerken van Groot Westerbuiten 6 in Edam Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Woningpresentatie Orteliuspad 31. Hoek van Holland. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Woningpresentatie Orteliuspad 31. Hoek van Holland. VRAAGPRIJS ,- k.k. Woningpresentatie Orteliuspad 31 Hoek van Holland VRAAGPRIJS 239.000,- k.k. WOONVREUGDE MAKELAARS STRANDWEG 80 3151 HV HOEK VAN HOLLAND TELEFOON: +31(0)174 388 301 EMAIL: INFO@WOONVREUGDE.NL INTERNET:

Nadere informatie

De Heuvel 9 AMERSFOORT

De Heuvel 9 AMERSFOORT De Heuvel 9 AMERSFOORT Droomwoning gevonden? Lees hieronder hoe we verder gaan 1. Wij nemen uw bieding graag in ontvangst. U kunt dit mondeling, schriftelijk of per email doen. 2. Daarbij zijn de volgende

Nadere informatie

Uniek appartement met eigen parkeerplaats Iepstate 5 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Uniek appartement met eigen parkeerplaats Iepstate 5 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Uniek appartement met eigen parkeerplaats Iepstate 5 Purmerend Vraagprijs 280.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Iepstate 5 in Purmerend Alstublieft!

Nadere informatie

De Zilk WONINGBROCHURE

De Zilk WONINGBROCHURE Hoogduinweg 72 De Zilk WONINGBROCHURE Welkom bij Het Makelaarshuys Hofzicht Wij zijn (v.l.n.r.) Angela Kujach-van der Zijden, Martijn de Ridder, Jackie Tromp en Raymond Tjoelker. Wij bieden u deze woningbrochure

Nadere informatie

Dillenburg 12 te Halfweg

Dillenburg 12 te Halfweg Dillenburg 12 te Halfweg Object: Omschrijving: Indeling: Dillenburg 12 te Halfweg In het oude centrum van het dorp gelegen, in een autoluw wijkje met een eigen speelplaatsje, een ruime (5 slaapkamers!)

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Bunschoterweg 13A

www.vdbunt.nl Ede Bunschoterweg 13A www.vdbunt.nl Ede Bunschoterweg 13A OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1988 Inhoud : ca. 210 m³ Woonoppervlakte : ca. 75 m² Servicekosten : ca. 127,50 per maand Berging : inpandig Aantal slaapkamers : 2 balkonligging

Nadere informatie

NS-station/winkelcentrum op loopafstand

NS-station/winkelcentrum op loopafstand NS-station/winkelcentrum op loopafstand Acacialaan 24 Grootebroek Vraagprijs 145.000,- Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Acacialaan 24 in Grootebroek Alstublieft!

Nadere informatie

Beemd 23. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Beemd 23. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Beemd 23 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Berlagelaan 56, HILVERSUM Vraagprijs ,= k.k.

Berlagelaan 56, HILVERSUM Vraagprijs ,= k.k. Berlagelaan 56, HILVERSUM Vraagprijs 150.000,= k.k. Aan brede laan met plantsoen, in nabijheid van hei, Mediapark, winkels en uitvalswegen gelegen 3 (voorheen 4) kamerappartement op de 1e woonlaag met

Nadere informatie

Hillegom WONINGBROCHURE

Hillegom WONINGBROCHURE Hofduynlaan 25 Hillegom WONINGBROCHURE Welkom bij Het Makelaarshuys Hofzicht Wij zijn (v.l.n.r.) Angela Kujach-van der Zijden, Martijn de Ridder, Jackie Tromp en Raymond Tjoelker. Wij bieden u deze woningbrochure

Nadere informatie

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK Vraagprijs : 429.000,00 k.k. Aanvaarding

Nadere informatie

Woningpresentatie Rijpstraat 20. Hoek van Holland. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Woningpresentatie Rijpstraat 20. Hoek van Holland. VRAAGPRIJS ,- k.k. Woningpresentatie Rijpstraat 20 Hoek van Holland VRAAGPRIJS 600.000,- k.k. WOONVREUGDE MAKELAARS STRANDWEG 80 3151 HV HOEK VAN HOLLAND TELEFOON: +31(0)174 388 301 EMAIL: INFO@WOONVREUGDE.NL INTERNET: WOONVREUGDE.NL

Nadere informatie

Fagotdreef 33 - Harderwijk

Fagotdreef 33 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Heerlijk ruim APPARTEMENT met royale en lichte woonkamer en een schitterend vrij uitzicht! Dit 3-kamerappartement is voorzien van een fraai balkon op de

Nadere informatie

WARMENHUIZEN Vraagprijs

WARMENHUIZEN Vraagprijs De Fuik 1 WARMENHUIZEN Vraagprijs 375.000,- k.k. Welkom bij Jan Boontjes Makelaardij Met ons kantoor midden in het historische centrum van Langedijk, zitten we goed centraal in onze regio die wij uiteraard

Nadere informatie

Woningpresentatie 1 e Scheepvaartstraat 12. Hoek van Holland. RICHTPRIJS ,- k.k.

Woningpresentatie 1 e Scheepvaartstraat 12. Hoek van Holland. RICHTPRIJS ,- k.k. Woningpresentatie 1 e Scheepvaartstraat 12 Hoek van Holland RICHTPRIJS 200.000,- k.k. WOONVREUGDE MAKELAARS STRANDWEG 80 3151 HV HOEK VAN HOLLAND TELEFOON: +31(0)174 388 301 EMAIL: INFO@WOONVREUGDE.NL

Nadere informatie

Goudse Rijweg 81. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Goudse Rijweg 81. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Goudse Rijweg 81 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Overige voorwaarden: Brochure: Deze brochure

Nadere informatie

ZIJL M A K E L A A R S

ZIJL M A K E L A A R S ZIJL M A K E L A A R S Woningpresentatie Rijksstraatweg 33 GLIMMEN Deze informatie wordt u geheel vrijblijvend aangeboden en is met zorg samengesteld. De maatvoering van de bijgevoegde tekeningen kunnen

Nadere informatie

Hoefblad 6. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Hoefblad 6. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Hoefblad 6 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Julianastraat 40. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Julianastraat 40. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Julianastraat 40 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

Vaartstraat 56-hs te Amsterdam

Vaartstraat 56-hs te Amsterdam Vaartstraat 56-hs te Amsterdam Amsterdam Vaartstraat 19 huis Vraagprijs: 207.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg Thuis in de regio. In Oud Zuid ligt om de hoek van de Zeilstraat dit lichte hoekappartement

Nadere informatie

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Vraagprijs 192.500,= k.k. Omschrijving Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle In één van de populaire wijken van Stadshagen genaamd de Parkbuurt treft u deze royale eengezinswoning

Nadere informatie

Reigersbos 191 AMSTERDAM ZUIDOOST

Reigersbos 191 AMSTERDAM ZUIDOOST Reigersbos 191 AMSTERDAM ZUIDOOST 130.000,-- K.K. Woonoppervlakte ca. 58 m2 Zonnig terras op het zuiden Ruime berging op de begane grond Oplevering in overleg Diemen 020-6903717 101 Altijd al willen genieten

Nadere informatie

Ideaal starters appartement!

Ideaal starters appartement! Ideaal starters appartement! Flevostraat 111 Purmerend Vraagprijs 125.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Flevostraat 111 in Purmerend Alstublieft! Deze

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede De Halte 253

www.vdbunt.nl Ede De Halte 253 www.vdbunt.nl Ede De Halte 253 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 2007 Inhoud : 160 m³ Woonoppervlakte : 70,5 m² Servicekosten : 108,75 Parkeerplaats : 12,98 Aantal slaapkamers : 2 balkonligging : noord Dak : plat

Nadere informatie

Apolloweg 67 - Delft

Apolloweg 67 - Delft Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Omschrijving Uitstekend onderhouden driekamerappartement gelegen

Nadere informatie

Marconistraat 65 B Schiedam

Marconistraat 65 B Schiedam Marconistraat 65 B Schiedam b.v. Rotterdam-Hillegersberg t 010-218 88 18 f 010-218 87 88 e Omschrijving Marconistraat 65 B - Schiedam Keurig en goed onderhouden 4-KAMER APPARTEMENT in het centrum van Schiedam

Nadere informatie

Woningpresentatie Planciushof 71. Hoek van Holland. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Woningpresentatie Planciushof 71. Hoek van Holland. VRAAGPRIJS ,- k.k. Woningpresentatie Planciushof 71 Hoek van Holland VRAAGPRIJS 225.000,- k.k. WOONVREUGDE MAKELAARS STRANDWEG 80 3151 HV HOEK VAN HOLLAND TELEFOON: +31(0)174 388 301 EMAIL: INFO@WOONVREUGDE.NL INTERNET:

Nadere informatie

Waterlooplein 5 c. Amsterdam k.k.

Waterlooplein 5 c. Amsterdam k.k. Waterlooplein 5 c Amsterdam 375.000 k.k. Voor meer informatie kijk op mielankok.nl of bel 023-5475941 Kenmerken Vraagprijs: 375.000,- k.k. Woonoppervlakte: ca. 53 m 2 Bouwjaar: 1906 Aanvaarding: in overleg

Nadere informatie

Stadsdeel West Bestevaerstraat 110-II 1056 HS Amsterdam

Stadsdeel West Bestevaerstraat 110-II 1056 HS Amsterdam Stadsdeel West Bestevaerstraat 110-II 1056 HS Amsterdam Vraagprijs: 152.500,-- k.k. ***** WWW.BESTEVAERSTRAAT.NL ***** De voormalige Bos&Lommer (tegenwoordig stadsdeel West) buurt is populair en dat is

Nadere informatie

Woningpresentatie Prins Hendrikstraat 175. Hoek van Holland. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Woningpresentatie Prins Hendrikstraat 175. Hoek van Holland. VRAAGPRIJS ,- k.k. Woningpresentatie Prins Hendrikstraat 175 Hoek van Holland VRAAGPRIJS 169.000,- k.k. WOONVREUGDE MAKELAARS STRANDWEG 80 3151 HV HOEK VAN HOLLAND TELEFOON: +31(0)174 388 301 EMAIL: INFO@WOONVREUGDE.NL INTERNET:

Nadere informatie

H.A. LORENTZSTRAAT 8 - DEN HELDER

H.A. LORENTZSTRAAT 8 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE H.A. LORENTZSTRAAT 8 - DEN HELDER vraagprijs 100.000,= kosten koper Omschrijving H.A. Lorentzstraat 8 - Den Helder Gewoon een heel leuk hoekappartement waar u zo in kunt! Het appartement

Nadere informatie

Woningpresentatie Marjorystraat 72. Hoek van Holland. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Woningpresentatie Marjorystraat 72. Hoek van Holland. VRAAGPRIJS ,- k.k. Woningpresentatie Marjorystraat 72 Hoek van Holland VRAAGPRIJS 259.000,- k.k. WOONVREUGDE MAKELAARS STRANDWEG 80 3151 HV HOEK VAN HOLLAND TELEFOON: +31(0)174 388 301 EMAIL: INFO@WOONVREUGDE.NL INTERNET:

Nadere informatie

Couperusweg TA Hilversum. Vraagprijs ,- k.k.

Couperusweg TA Hilversum. Vraagprijs ,- k.k. Hilvertsweg 74 Hoek Gijsbrecht van Amstelstraat 1214 JJ Hilversum 035-6252070 info@vanvulpenroozenburg.nl www.vanvulpenroozenburg.nl Couperusweg 10 1217 TA Hilversum Vraagprijs 835.000,- k.k. Aan fraaie

Nadere informatie

Voorofscheweg 295. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Voorofscheweg 295. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Voorofscheweg 295 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen

Nadere informatie

Hillegom WONINGBROCHURE

Hillegom WONINGBROCHURE Hofduynlaan 4 Hillegom WONINGBROCHURE Welkom bij Het Makelaarshuys Hofzicht Wij zijn (v.l.n.r.) Angela Kujach-van der Zijden, Martijn de Ridder, Jackie Tromp en Raymond Tjoelker. Wij bieden u deze woningbrochure

Nadere informatie

Langestraat 86 B ,- k.k. ALKMAAR. Vraagprijs

Langestraat 86 B ,- k.k. ALKMAAR. Vraagprijs Langestraat 86 B ALKMAAR Vraagprijs 169.000,- k.k. Welkom bij Jan Boontjes Makelaardij Met ons kantoor midden in het historische centrum van Langedijk, zitten we goed centraal in onze regio die wij uiteraard

Nadere informatie

Jansstraat 48-50, 2011 RZ Haarlem

Jansstraat 48-50, 2011 RZ Haarlem Jansstraat 48-50, 2011 RZ Haarlem Vraagprijs: 1.100.000,- kosten koper Omschrijving Jansstraat 48-50, 2011 RZ Haarlem De voormalige kantoorlocatie van de gemeente Haarlem, gelegen in de binnenstad aan

Nadere informatie

Woningpresentatie 1 e Scheepvaartstraat 51. Hoek van Holland. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Woningpresentatie 1 e Scheepvaartstraat 51. Hoek van Holland. VRAAGPRIJS ,- k.k. Woningpresentatie 1 e Scheepvaartstraat 51 Hoek van Holland VRAAGPRIJS 250.000,- k.k. WOONVREUGDE MAKELAARS STRANDWEG 80 3151 HV HOEK VAN HOLLAND TELEFOON: +31(0)174 388 301 EMAIL: INFO@WOONVREUGDE.NL

Nadere informatie

Zuidkade 47. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zuidkade 47. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zuidkade 47 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Musketiersveld 103 te Apeldoorn Vraagprijs: ,- k.k.

Musketiersveld 103 te Apeldoorn Vraagprijs: ,- k.k. Musketiersveld 103 te Apeldoorn Vraagprijs: 129.500, k.k. In de gezellige wijk De Maten, vindt u dit gunstig gelegen gemoderniseerd 3 kamerhoekappartement (woonopp. 70 m²). Het appartement is te vinden

Nadere informatie

Oostelijke Randweg 27 Zuid-Scharwoude TE KOOP

Oostelijke Randweg 27 Zuid-Scharwoude TE KOOP TE KOOP Oostelijke Randweg 27 Zuid-Scharwoude ALGEMEEN Op de begane grond van het prachtige appartementencomplex Koogerpoort, met slechts 15 appartementen, aan de rand van het Rijk der Duizend Eilanden,

Nadere informatie

Gelijkvloers wonen in een veilige, sociale omgeving in hartje centrum! Buurtje 34 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Gelijkvloers wonen in een veilige, sociale omgeving in hartje centrum! Buurtje 34 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Gelijkvloers wonen in een veilige, sociale omgeving in hartje centrum! Buurtje 34 Hoorn Vraagprijs 325.000,- k.k. Welkom op Buurtje 34 in Hoorn Kenmerken van Buurtje 34 in Hoorn Kenmerken Soort Kamers

Nadere informatie

HEEMSTEDE VALKENBURGERPLEIN 1 1. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE VALKENBURGERPLEIN 1 1. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE VALKENBURGERPLEIN 1 1 Op een uitstekende en levendige locatie gelegen 2-kamer hoek appartement vlakbij het centrum van. Op de begane grond is een afzonderlijke ruime berging en een garage. De

Nadere informatie