Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek"

Transcriptie

1 De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 februari 2016 Tel. : / info@etbuut.nl / Van alles De data op een rijtje Maandag 22 februari Maandag 22 februari Dinsdag 23 februari Vrijdag 26 februari Maandag 29 februari Dinsdag 8 maart Donderdag 10 maart Vrijdag 11 maart Maandag 14 maart Dinsdag 15 maart Dinsdag 15 maart Dinsdag 15 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Dinsdag 22 maart Donderdag 24 maart Vrijdag 25 maart Maandag 28 maart Vanaf deze week oudergesprekken Zwemfestijn + Wadden + Ballorig Groep 8b naar Saenden Weeksluiting groepen 8a Eerste dag voorjaarsvakantie Groep 5a Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Groep 5b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Weeksluiting groepen 1-2d en 7a GMR Groep 4b naar Saenden Groep 6a Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Weeksluiting 1-2 e en 6a Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek Paaseten Goede Vrijdag Tweede Paasdag Ouderfonds Net zoals alle voorgaande jaren wordt er door het ouderfonds maandelijks bericht verzonden betreffende de inning van de ouderbijdrage en het schoolreisje. Zolang het bedrag nog niet (geheel) voldaan is, ontvangen ouders de herinnering. Dat deden we altijd al standaard en dat blijven we ook doen, ook nu er op verzoek van ouders sinds dit schooljaar ook een uiterste betaaldatum wordt vermeld. Met 1 april als uiterste betaaldatum zijn de bedragen in ieder geval binnen voordat de schoolreizen plaatsvinden. U heeft dus tot 1 april de tijd om de betaling te doen, ook al worden er vanaf begin van het schooljaar al kosten gemaakt door het ouderfonds. Veel ouders hebben inmiddels al betaald. Dat is voor ons prettig. Het administreren van de betalingen is bewerkelijk en dat kan nu gespreid gebeuren.

2 Aanmelden broertjes en zusjes vóór 15 maart Het aanmelden van nieuwe leerlingen die volgend schooljaar 4 jaar worden ( tussen 1 augustus 2016 en 31 juli 2017 ), moet gebeuren voor 15 maart. Dat geldt dus ook voor de jonge broertjes en zusjes van kinderen die nu al op et Buut zitten. Meteen na 15 maart bekijken we welke nieuwe kinderen we het volgende schooljaar in een kleuterklas kunnen plaatsen. Bent u er misschien nog niet aan toe gekomen, dan willen wij u vragen dat binnenkort te doen. De inschrijfformulieren kunt u s ochtends halen in de keuken, of downloaden van de website ( zie tabblad ouders). Even voorstellen Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Petra Luterán. Sinds dit schooljaar komt u mij geregeld tegen. Velen heb ik al gesproken, maar toch krijg ik steeds de vraag wie ik ben en wat ik nou eigenlijk doe. Ik ben hier op Et Buut gekomen ter ondersteuning voor de administratie/ouderraad en daarbij doe ik ook conciërge taken. Voordat ik hier op Et Buut kwam heb ik 7 jaar op een klein dorpsschooltje gewerkt. Dus Et Buut is een hele uitdaging voor mij. Het is ontzettend leuk hier en de kinderen, daar heb ik nu al een goede band mee. Nog niet ieder kind ken ik bij zijn/haar naam maar ik doe mijn best. Mocht u vragen hebben dan kunt u mij vinden in het keukentje van het hoofdgebouw. Daar zit ik 4 dagen van de week. Elke week Optreden zorgcentrum Morgen gaat groep 8b naar zorgcentrum Saenden. De kinderen verzorgen daar een klein optreden. Na afloop gaan ze samen met hun publiek wat drinken. Een mooi moment om een praatje met elkaar te maken. Weeksluiting Komende vrijdag 26 februari kunnen we gaan genieten van de weeksluiting van groep 8a. We verheugen ons er op, het wordt vast weer prachtig! Om uur beginnen zij met hun optreden. Om uur zijn ze klaar. Klassennieuws Zwemfestijn/Ballorig/de Wadden Het was vandaag een hele feestelijke dag! De kleuters waren naar Ballorig, de groepen 3 naar de Wadden en de groepen 4 t/m 8 naar het zwembad voor het zwemfestijn. De kinderen hebben allemaal enorm veel plezier gehad, het was een topdag! We bedanken alle ouders die mee hebben geholpen om deze dag tot een succes te maken!

3 Schoolkorfbal Vanaf maandag 15 februari hangen de intekenlijsten voor het schoolkorfbaltoernooi op de deuren in de klassen van groep 4 t/m 8. Wanneer is het?: Van maandag 30 mei t/m donderdag 2 juni in de namiddag en begin van de avond (1 of 2 avonden voor poulewedstrijden. Finaledag is donderdag.) Voor wie?: van onze school doen de groepen 4 t/m 8 mee. Waar is het?: Het toernooi wordt gespeeld op het veld van ZKV Zaandam, sportpark Hoornseveld. Dit jaar spelen de groepen 4, net als vorig jaar, in 4-tallen, zonder middenlijn. Zo n viertal moet bestaan uit 2 jongens en 2 meisjes. Het spel wordt hierdoor een stuk sneller! De groepen 5 t/m 8 spelen gewoon in een team van 8 spelers bestaande uit, let op: 4 jongens en 4 meisjes. Het is altijd een heel leuk, gezellig en fanatiek toernooi. We hebben steeds meer korfballers bij ons op school, dus wie weet worden we ook steeds succesvoller! Maartje zal tijdens de gymlessen met de kinderen trainen. Dus: Schrijf je in vóór 8 maart! Et Nabuut et Nabuut deze week Alweer de laatste week dat de kinderen werken met het thema vervoer. Het project voertuigen bij de midden/bovenbouw wordt deze week afgerond. De resultaten zijn prachtig om te zien. Ook bij de kleuters en onderbouw is er hard gewerkt door de kinderen. Heerlijke hartige bootjes zijn er gebakken en ook de disco middag afgelopen dinsdag bij de onderbouw was reuze geslaagd. Ik mag vast verklappen dat het thema voor de maand maart zal zijn: Groene vingers. De leidsters wensen iedereen een hele fijne vakantie toe. De kleuters starten de week met het maken van een helikopter. Dinsdag worden er spelletjes gespeeld in het thema verkeer. Donderdag sluiten de kinderen de week af met het bakken van stoplichtkoekjes. De onderbouw kinderen gaan maandag starten met het spelen van spelletjes. Dinsdag wordt er een treinpizza gebakken en donderdag worden er op een creatieve manier treinen geknutseld. De kinderen van de midden/bovenbouw gaan maandag een eetbare race auto maken. Dinsdag wordt het project rondom de voertuigen afgerond. Donderdag is een middag waar de kinderen een spel met elkaar kunnen spelen.

4 Voorjaarsvakantie Volgende week start de voorjaarsvakantie. Vergeet niet om uw kind op te geven! Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die zijn gepland voor deze week. Maandag 29 Maak je eigen spel om er s middags mee te spelen februari Dinsdag 1 maart Rondje speeltuin in de buurt Woensdag 2 maart Schilderij maken van knopen en doppen Donderdag 3 maart Naar het Darwin park Vrijdag 4 maart Fantasiedieren kleien, bijvoorbeeld je eigen insect, dino of vlinder Wanneer u opgeeft vóór 26 februari, dan bent u zeker van een plaats voor uw kind. Wanneer u tijdens de vakantie zelf inschrijft, kan het gebeuren dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn. Dit in verband met de reeds gemaakte planning en de inzet leidsters in deze vakantieweek. Per leidster kunnen wij maximaal 10 kinderen opvangen. Na de voorjaarsvakantie. Vergeet niet om uw kind op te geven voor de nieuwe maand maart! Et Buut Breed Deze week van start Maandag: Tennis 1. Laatste les: Alice in Wonderland B, Maak je wereld op internet, Tekenen en schilderen 1B en 2B, En weg is de tekening B, Zingen en dansen, Boogschieten A, Beeldhouwen 1, Fotografie, Koken voor kleuters 2A. Techniekkunst Groep 6/7/8 In deze workshop leer je verschillende technieken om iets te laten zweven, hoe je verschillende wolken kan onderscheiden. Hoe je jezelf groter of kleiner maakt of zelfs helemaal laat verdwijnen! Je maakt foto's tijdens je wonderlijke avontuur. En van die foto's maken we in de laatste les een digitale krant op de ipad, zodat iedereen kan zien wat je mee hebt gemaakt. Je kan elke les zelf kiezen uit de opdrachten. Het maakt niet uit of je er vijf doet of maar één; dat mag je zelf weten. Ze gaan over techniek (zwaartekracht, licht, vergroten en verkleinen, magnetisme en nog meer), of kunstknutselen, of fotografie/stop-motion (fotoanimatie) of dingen uitvinden door middel van allerlei proefjes. Elke les heeft weer nieuwe opdrachten. Vervelen doe je dus nooit!

5 Na de vakantie van start Maandag: Een kleurig tekenfeest, Flora, Freya en Ostara, Techniekkunst. Dinsdag: Koken B2, Make een game van je verhaal, Samenwerken in korfbal 2. Woensdag: Schilderen met sprookjeswol 1.Donderdag: Beeldhouwen 2, Koken Lekker! 2, Schaken 2, Theaterbende. Plaats vrij U kunt nog inschrijven voor verschillende workshops. De hieronder genoemde gaan al snel van start. Schrijf nu in! Workshop Groep Dag Startdatum Een kleurig tekenfeest 1/2 Ma 7 maart Flora, Freya en Ostara 6/7/8 Ma 7 maart Koken Lekker! 6/7/8 Do 10 maart Samenwerken in korfbal 2 6/7/8 Di 8 maart Schaken 2 5/6/7/8 Do 10 maart Theaterbende 3/4/5 Do 10 maart Techniekkunst 6/7/8 Ma 7 maart Ter informatie Gratis sporten voor jongeren in de voorjaarsvakantie Doe je mee? Sportbedrijf Zaanstad organiseert in de voorjaarsvakantie voor de jeugd van 8 t/m 18 jaar verschillende toffe sportactiviteiten. Heb je zin om lekker te bewegen en vind je het leuk om met leeftijdsgenoten in de buurt te sporten? Kom dan ook langs om een balletje te trappen en ga de strijd aan met elkaar in een heus voetbaltoernooi of leer handboog- en katapultschieten. In de voorjaarsvakantie kan alle jeugd van 8 tot en met 18 jaar uit de gemeente Zaanstad gratis deelnemen aan allerlei leuke sportactiviteiten. Onder begeleiding van de sportbuurtwerkers kunnen zowel jongens als meisjes deelnemen aan voetbal, handboog- en katapultschieten, zwemmen en dansen Maandag 29 februari zijn wij van 12:00 uur t/m 17:00 uur in sporthal Pascal Zuid College (De Weer 26, Zaandam) voor een voetbaltoernooi. Van 12:00 uur t/m 14:30 uur starten wij met de leeftijdscategorie 8 t/m 11 jaar en 12 t/m 14 jaar. Vanaf 15:00 uur is de leeftijd van 15 jaar t/m 18 jaar aan de beurt. Dinsdag 1 maart verplaatsen wij ons naar Zwembad De Watering (Noordsterweg JS, Wormerveer). Van 13:00 uur t/m 15:00 uur kun je meedoen met verschillende fun- en waterspelletjes. De leeftijdscategorie is van 10 t/m 15 jaar.

6 Woensdag 2 maart voetbaltoernooi in sporthal de Trias in Krommenie. De tijden en leeftijdscategorie zijn hetzelfde als die van de maandag. Donderdag 3 maart zijn wij in sporthal de Sprong (molenwerf 1 Koog aan de Zaan) te vinden met handboog- en katapult schieten. Leeftijd is van 9 t/m 12 jaar. Vrijdag 4 maart sluiten wij de week af met clinic dansen in sporthal Pascal Zuid College (De Weer 26, Zaandam). Wij starten om 13:00 uur en eindigen om 15:00 uur. De leeftijdscategorie is van 9 t/m 12 jaar. Wil jij meedoen? Kom dan langs, alleen of samen met je vrienden (van tevoren opgeven is verplicht)! Voor meer informatie kun je bellen naar Corina Dekker, Sportbedrijf Zaanstad: (075) of mailen c.dekker@sportbedrijfzaanstad.nl

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 februari Maandag 15 februari

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht!

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 februari Dinsdag 9 februari

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 25 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 26 april Groep 3b naar Saenden

Nadere informatie

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 7 maart 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 8 maart Donderdag 10 maart Vrijdag

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 18 april Groep 6a op schoolreis

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 11 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 12 april Groep 1-2d naar Saenden

Nadere informatie

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 30 mei Deze week schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9.

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 januari Groep 1-2b naar Saenden

Nadere informatie

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 31 januari Woensdag 1 februari

Nadere informatie

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 31 augustus 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 31 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Kinderen vrij: start zomervakantie!

Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 juli 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 juli Dinsdag 5 juli Vrijdag 8

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool. Groepen 5 +6 Niet omkijken! (11.00, Muziekschool) Groepen 4 Floddertje theaterworkshop (op school)

Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool. Groepen 5 +6 Niet omkijken! (11.00, Muziekschool) Groepen 4 Floddertje theaterworkshop (op school) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 februari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 13 februari Groepen 7/8 Fluxus

Nadere informatie

Groepen 5 + 6 Cultuurmenu: Si Lin, de legende van de zijdeprinses. Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen

Groepen 5 + 6 Cultuurmenu: Si Lin, de legende van de zijdeprinses. Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 februari 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 februari Vrijdag 20 februari

Nadere informatie

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 23 maart Vrijdag 27 maart Donderdag

Nadere informatie

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 24 mei Groep 8b op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 september Informatieavond

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) Woensdag 20 januari Inloopspreekuur schoolverpleegkundige (8.30-10.

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) Woensdag 20 januari Inloopspreekuur schoolverpleegkundige (8.30-10. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 april Start projectweek Dinsdag

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 9mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 9 mei Groep 7a op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 24 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 28 november Maandag 1 december

Nadere informatie

Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen. Donderdag 12 maart Feestelijke weeksluiting groepen 3b en 5a

Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen. Donderdag 12 maart Feestelijke weeksluiting groepen 3b en 5a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 2 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 2 maart Groepen 5 + 6 Cultuurmenu:

Nadere informatie

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 27 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 27 oktober Deze week staan de

Nadere informatie

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur)

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 17 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 17 november Woensdag 19 november

Nadere informatie

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 september Woensdag

Nadere informatie

Kinderen vrij: start zomervakantie!

Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 27 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 27 juni Volksdansdemonstratie Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20, 22 juni 2016 Van alles

Nieuwsbrief 20, 22 juni 2016 Van alles Nieuwsbrief 20, 22 juni 2016 Van alles Geslaagd Jubileumfeest OBS Het Eiland! Veel meer foto s kunt u vinden via https://goo.gl/tp25tu en https://goo.gl/9s1cmz (met heel veel dank aan Fred Sas, vader van

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 november Groep 1-2b naar

Nadere informatie

Groepen 1-2 Cultuurmenu: Wolfje - Arthur Geesing

Groepen 1-2 Cultuurmenu: Wolfje - Arthur Geesing De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 19 januari 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 21 januari Vrijdag 23 januari

Nadere informatie

Intekenen voor oudergesprek, voor wie daar behoefte aan heeft. Deze week staan de oudergesprekken gepland

Intekenen voor oudergesprek, voor wie daar behoefte aan heeft. Deze week staan de oudergesprekken gepland De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 29 september 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 30 september Woensdag 1 oktober

Nadere informatie

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 :

Nadere informatie

Nr: 8 Datum: 15 oktober 2015

Nr: 8 Datum: 15 oktober 2015 Nr: 8 Datum: 15 oktober 2015 Assalamoe alaykoem, geachte ouders, Thema-avond Vanavond is er van 19.00 tot 21.00 uur een themaavond met als onderwerp De Vreedzame School. U bent van harte welkom in de aula!

Nadere informatie

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College. Kinderen vrij: start zomervakantie!

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College. Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 20 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 20 juni Maandag 20 juni Dinsdag

Nadere informatie

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland.

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 december Vrijdag 5 december

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december

De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Maandag

Nadere informatie

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 17 juni Maandag 20 juni Maandag

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles Welkom allemaal Na een prachtige, zonnige, lange zomervakantie

Nadere informatie

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 2 december Vrijdag 4 december

Nadere informatie

Jaargang 21. week info 8. datum: 09-10-2015 informatie van CBS Tamarinde locatie Schaarsven 2a

Jaargang 21. week info 8. datum: 09-10-2015 informatie van CBS Tamarinde locatie Schaarsven 2a Jaargang 21 week info 8 datum: 09-10-2015 informatie van CBS Tamarinde locatie Schaarsven 2a HERFSTVAKANTIE Vanaf volgende week vrijdag (16 oktober) hebben de kinderen herfstvakantie. De vakantie duurt

Nadere informatie

Vakantie activiteiten & Workshops

Vakantie activiteiten & Workshops Vakantie activiteiten & Workshops Augustus, September, Oktober 2013 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

De groepen 3 en 4 gaan naar een voorstelling: Net op tijd

De groepen 3 en 4 gaan naar een voorstelling: Net op tijd De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 september 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 22 september Woensdag 23 september

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarig de komende weken zijn:

Belangrijke data: Jarig de komende weken zijn: Jaargang 27 nummer 25 22 februari 2016 Belangrijke data: Woensdag 24 februari: Fruitdag Donderdag 25 februari: Biebbus Rapporten groep 2 Speelgoedmiddag kleuterbouw Vrijdag 26 februari; Studie-werkdag

Nadere informatie

Informatiefolder Schoolteams

Informatiefolder Schoolteams Informatiefolder Schoolteams Inleiding Hieronder vind je informatie over de schoolteams voor het schooljaar 2018-2019. Ook dit jaar hebben we ons weer ingeschreven voor verschillende sporten. Tussen de

Nadere informatie

Saenparel INFO 16-02-2015-09-03-2015

Saenparel INFO 16-02-2015-09-03-2015 Saenparel INFO 16-02-2015-09-03-2015 Agenda: Ma t/m vr 23-02 t/m 27-02 Voorjaarsvakantie Wo 04-03 MR vergadering 12.45 uur Wo 04-03 Rabo AZ voetbaltoer Di 17-03 Groep 7/8 excursie Honig Breethuis Ma t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 7 september 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 8 september Informatieavond

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat)

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 7 december 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 10 december Kerstcrea Kersttoneel

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Veel bewegen is gezond! Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Veel bewegen is gezond! Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 19 KBS De Kameleon 6 mei 016 1 Oog voor talent Veel bewegen is gezond! Binnenkort gaan we weer genieten van onze jaarlijkse sportdag. De kinderen, ouders

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek

Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 21 maart 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 22 maart Groepen 4 Concertgebouw:

Nadere informatie

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie:

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus Sportweek in de laatste

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

18 Start schooljaar Start weeksluitingen: Groep 8a en 4a. Augustus 2014

18 Start schooljaar Start weeksluitingen: Groep 8a en 4a. Augustus 2014 Augustus 2014 31 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 32 11 12 13 14 15 16 17 33 34 18 Start schooljaar 2014 2015 19 20 21 22 23 24 35 25 26 28 29 Start weeksluitingen: Groep 8a en 4a 30 31 September 2014

Nadere informatie

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek. Groep 4a op schoolreis naar Castricum. Feestelijke weeksluiting groepen 3a en 7b

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek. Groep 4a op schoolreis naar Castricum. Feestelijke weeksluiting groepen 3a en 7b De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 april 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 15 april Donderdag 16 april Vrijdag

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Gevonden voorwerpen Bij de conciërge liggen de gevonden voorwerpen. Deze kunnen tot en met volgende week opgehaald worden en daarna gaan ze weg. Schooluitje 23 juni 2015 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij!

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 26 september 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 28 september Groepen 1-2a,

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Saenparel INFO 12-10-2015-02-11-2015

Saenparel INFO 12-10-2015-02-11-2015 Saenparel INFO 12-10-2015-02-11-2015 Agenda: Ma 12-10 OR vergadering 19.30 uur Di 13-10 13.30 uur: Gr 5/6 tekenles (cultuur met kwaliteit door Fluxus) Wo 14-10 Middag: voorlopige adviesgesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie Het is weer zover! De zomervakantie is afgelopen en de scholen zijn weer begonnen! Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten tijdens de zomervakantie!! Alle kinderen in de Molenwaard hebben deel kunnen nemen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Studiemiddag Aanstaande maandagmiddag 5 maart hebben we op Meander een studiemiddag en zijn alle kinderen dus vrij.

Nieuwsbrief van: Studiemiddag Aanstaande maandagmiddag 5 maart hebben we op Meander een studiemiddag en zijn alle kinderen dus vrij. Studiemiddag Aanstaande maandagmiddag 5 maart hebben we op Meander een studiemiddag en zijn alle kinderen dus vrij. Project Bouwen aan Meander Maandag start het leerarrangement Bouwen aan Meander. Samen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma vanaf januari 2014

Activiteitenprogramma vanaf januari 2014 Activiteitenprogramma vanaf januari 2014 Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School Oostzaan voor de periode vanaf januari 2014. Het brede school activiteitenaanbod

Nadere informatie

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 9 februari 2015 Pagina 1: Schoolfotograaf

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist. Email: aveer@comeniusschool.info 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist. Email: aveer@comeniusschool.info 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 999 Datum: 05-09-2014 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Email: Comeniusschool vestigingsadres: administratie@comeniusschool.info

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Vrijdag 14 april Goede Vrijdag Groepen 1 t/m 4 vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

Workshops! Welkom bij het cursusbureau. Informatie/Contact. Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij: Belangrijk

Workshops! Welkom bij het cursusbureau. Informatie/Contact. Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij: Belangrijk Informatie/Contact Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij: Workshops! Welkom bij het cursusbureau Elk kind heeft talent. Of dat nou dansen, voetballen, acteren, proefjes doen of knutselen is, iedereen

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Vakantierooster SSBA

Vakantierooster SSBA Week 17: 22 t/m 28 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor:

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor: Maandinfo Maand: september 2015 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Teamstudiedag Stagiaires Nieuwe leerlingen Doe Mee boekje Gymlessen Jeugd en Techniek (JET) Groep

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie