Groepen Cultuurmenu: Si Lin, de legende van de zijdeprinses. Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groepen 5 + 6 Cultuurmenu: Si Lin, de legende van de zijdeprinses. Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen"

Transcriptie

1 De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 februari 2015 Tel. : / / Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 februari Vrijdag 20 februari Vrijdag 20 februari Maandag 2 maart Vrijdag 6 maart Maandag 9 maart Dinsdag 10 maart Vrijdag 13 maart Groep 4b naar zorgcentrum Saenden Weeksluiting 1-2d en 7a Vanaf uur: voorjaarsvakantie Groepen Cultuurmenu: Si Lin, de legende van de zijdeprinses Weeksluiting 1-2e en 7b Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen Groep 7b naar zorgcentrum Saenden Weeksluiting 6a en 4a Voorjaarsvakantie Volgende week hebben we voorjaarvakantie. We wensen iedereen een hele fijne week en zien jullie graag gezond en uitgerust terug op maandag 2 maart! Aanmelden broertjes en zusjes vóór 15 maart Het aanmelden van nieuwe leerlingen die volgend schooljaar 4 jaar worden ( tussen 1 augustus 2015 en 31 juli 2016 ), moet gebeuren voor 15 maart. Dat geldt dus ook voor de jonge broertjes en zusjes van kinderen die nu al op et Buut zitten. Meteen na 15 maart bekijken we welke nieuwe kinderen we het volgende schooljaar in een kleuterklas kunnen plaatsen. Bent u er misschien nog niet aan toe gekomen, dan willen wij u vragen dat alsnog te doen. De inschrijfformulieren kunt u s ochtends halen in de keuken, of downloaden van de website ( zie tabblad ouders). Elke week Sociaal emotionele vorming Deze week bij SEV les 14: 'waar wil je spelen?' Het gaat er deze les om dat je zelf kiest waar je gaat spelen en ook kan aangeven waarom je juist daar wil spelen. Wanneer vind je het makkelijk om te kiezen en wanneer juist moeilijk. Optreden zorgcentrum Op dinsdag 17 februari is groep 4b aan de beurt om in de ochtend naar Saenden te gaan.

2 Weeksluiting Aankomende vrijdag zijn de groepen 1-2d en 7a aan de beurt voor de weeksluiting. Ze gaan er zeker weer iets heel moois van maken. We kijken er allemaal naar uit! Wilt u aanwezig zijn bij deze leuke voorstellingen, dan bent u natuurlijk van harte welkom. Groep 1-2d begint om uur, de voorstelling duurt ongeveer 20 minuten. Daarna is er tijd voor groep 7a om alles klaar te zetten. Om uur beginnen zij met hun optreden. Om uur zijn zij klaar. In de week na de voorjaarsvakantie zijn de groepen 1-2e en 7b aan de beurt. Buut(w)eetjes Deze week start onze nieuwe rubriek Buut (w)eetjes in de buutpraat. De rubriek staat onder redactie van enkele ouders van school en is van, door en voor iedereen! Elke week wordt er een stukje of one liner geplaatst over eten, voeding, herkomst en/of seizoen. Of bijvoorbeeld de culi kids agenda. Leuke dingen om samen met je ouders of vriendjes naar toe te gaan of te doen. Denk met ons mee en houd ons op de hoogte via Iedere week weer opnieuw. En wie weet komt jou (w)eetje in de Buutpraat. Als aftrap deze week 3 Buut(w)eetjes. 1 Nu in het seizoen! Super food nummer 1; boerenkool. Tip; kook eens stukken pastinaak of knolselderij mee met de aardappels. Heerlijk voor extra smaak en extra groente! 2 Kijk voor leuke, inspirerende, eenvoudige en evt. gezonde traktaties op pinterest traktaties. Je zou willen dat je kind iedere dag jarig was;-). Voor nog meer ideeën kan ook nog worden gekeken op 3 Broodchips is zo gemaakt; oven voor verwarmen op 180 graden. Restjes oud brood (bruin, wit, zuurdesem maakt niet uit) in stukken scheuren. Op een bakplaat met bakpapier overgieten met een klein beetje olijfolie, snufje zout en oregano. En optioneel teentje fijn geperste knoflook. Alles goed omscheppen met elkaar. Bakplaat in het midden van de oven in 10 min. goudbruin en krokant roosteren. Iets af laten koelen. En. Mocht er nog iets over zijn?! Bewaar het dan in een luchtdicht afsluitbare trommel. Klassennieuws Bericht zwemfestijn Ook dit jaar wordt er weer een zwemfestijn voor de kinderen van Et Buut georganiseerd. Het festijn zal plaats vinden op maandag 09 maart in zwembad De Slag. We hebben het zwembad van 11 tot 14 uur tot onze beschikking. De groepen drie tot en met acht zullen verschillende zwemspelletjes gaan doen. Hierbij is de hulp van ouders erg welkom!! Gelukkig hebben we al voldoende ouders die willen helpen bij de spelletjes in het zwembad! Dank voor alle (snelle) reacties! Nu zijn we nog op zoek naar ouders die mee willen lopen naar het zwembad en/of weer terug naar school. Groep A loopt rond 10:15 uur heen en rond 12:00 uur weer terug. Groep B,, 10:55 uur,, 12:40 uur,, Groep C,, 11:35 uur,, 13:20 uur,, Groep D,, 12:15 uur,, 14:00 uur,, In welke groep uw kind zit, weten we nog niet. De groepsindeling wordt in de voorjaarsvakantie gemaakt. Heeft u tijd en zin in een gezellige wandeling, stuur dan een mail naar Alvast bedankt!

3 Ballorig Alle kleuters gaan op 9 maart naar Ballorig! We verheugen ons er nu al op. Op deze dag nemen de kleuters wel een tussendoortje mee, maar ze hoeven geen lunch mee! Denk er wel even aan dat je makkelijke kleding (laagjes, zodat het uit kan) en makkelijke schoenen aantrekt. Mocht het regenachtig weer zijn.graag regenjas/regenlaarsjes, maar dat is naar eigen inzicht. Et Nabuut Thema voor de maand februari: het weer Afgelopen week waren de kinderen druk met alle activiteiten rondom het weer. Weerberichten, regenmakers, tekeningen, het zag er allemaal prachtig uit. Ook voor komende week staan er voldoende activiteiten op het programma. Hieronder vindt u een overzicht. De kleuters hebben maandag een voorlees middag. Dinsdag gaan zij regenboogkoekjes bakken en donderdag wordt er geknutseld. Er staat voor deze middag een weermobiel op het programma. Bij de onderbouw gaan de bakkers weer hard aan het werk. Er worden pittige bliksemkoekjes gebakken. Dinsdag gaan de kinderen een 3D weerschilderij maken en donderdag wordt het weer een ouderwetse spelletjesmiddag. De midden/bovenbouw kinderen gaan maandag windvissen en vogels maken. Dinsdag worden er proefjes en spelletjes gedaan, donderdag wordt er eetbare regen of zonneschijn gemaakt. Oudercommissie Woensdag 18 februari a.s. om uur is het weer zover: oudercommissie vergadering van de Nabuut. Deze vergadering is openbaar, dus u wordt van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. De vergadering wordt gehouden in het hoofdgebouw van de Nabuut. Op de agenda staat: - Pedagogisch Beleidsplan - Klachtencommissie/aanspreekfunctie voor ouders - Protocollen - Nieuwe schoolgebouw De Oudercommissie Wij zijn 4 enthousiaste ouders van Nabuut-kinderen die hun steentje bij willen dragen om Et Nabuut een nog betere plek te maken voor ouder en kind. We vormen een ideeënbank; we adviseren, informeren en denken vooral met Et Nabuut mee. Spreek ons daarom vooral aan als u een idee, aanvulling of opmerking over Et Nabuut heeft - de Oudercommissie is er voor! U kunt ons ook mailen op Jaaroverzicht belastingdienst Wanneer u een jaaroverzicht voor de belasting nodig heeft, dan kunt u dat bij Jamila aanvragen. Zij zit s morgens in de hal van et Buut.

4 Et Buut Breed Start deze week Er starten geen nieuwe workshops deze week. De mededeling van vorige week dat Paaeiwarmer van start zou gaan, was verkeerd. Onze excuses daarvoor. Tekenexperiment Groep 1/2 Voor deze workshop hoef je niet goed te kunnen tekenen of netjes tussen de lijntjes te kunnen kleuren. Het is belangrijker dat je het leuk vindt om dingen uit te proberen. Je gaat onderzoeken wat je allemaal met tekenen kunt doen. Zo ga je bijvoorbeeld ontdekken hoe je met houtskool kunt tekenen, kijken wat je met verschillende papiersoorten kunt doen en uitzoeken of tekenen met een stokje mogelijk is. Stuk voor stuk zijn het experimenten die verrassende tekeningen opleveren en je misschien zelfs wel doen verbazen. Laatse les deze week Smashbal, Aju paraplu, Natuur en Techniek 1. Open les na de vakantie Op dinsdag 3 maart is de open les van Cajon. U kunt om uur terecht in het lokaal van Nina. Dit is het laatste lokaal in het hoofdgebouw. Start na de vakantie Maandag: Boogschieten, Burda babes Woensdag: Spaarsok Vrijdag: Schminken Hand-Art 1 Plaats vrij U kunt nog inschrijven voor de onderstaande workshops, die als eerste gaan starten. Schrijf nu in! Workshop Groep Dag Startdatum Schminken Hand-Art 2 3/4 Vrij 20/3 Koken Lekker! 6/7/8 Ma 16/3 Paaseiwarmer 1 t/m 5 Woe 18/3 Pop-up Picknick 3/4/5 Do 19/3 Spaarsok 4/5 Woe 4/3 Tekenexperiment 1/2 Ma 16/3 Nieuw adres!!! Opgelet! Vanaf nu kunt alleen ons nieuwe adres gebruiken voor inschrijving of correspondentie.

5 Avondbreed Wijnproeven is een feest! Groot succes! Afgelopen vrijdag heeft een groep ouders een gezellige avond meegemaakt bij de wijnproeverij. Allerlei wijnen, waaronder zelfs Roemeense, zijn geproefd. Boudewijn Besteman heeft onze ouders voorzien van ruime informatie over wijn. Jeroen Breeuwer dinsdag op de tv Jeroen Breeuwer, onze eigen stadsgids is op dinsdag 17 februari te zien op de televisie in een programma over de Zaanse Schans. Jeroen staat namelijk ook bekend als mr. Zaanse Schans. In die hoedanigheid is hij te zien op NPO2 om uur in het programma Geloof & n Hoop Liefde. Een aanrader voor zijn fans onder onze ouders en voor degenen die overwegen mee te doen aan de Avondbreed-activiteit Fietsen en wandelen met Jeroen. Ter informatie Actief vermaak tijdens de voorjaarsvakantie in Zaanstad Sportbedrijf Zaanstad organiseert in de voorjaarsvakantie sportieve activiteiten voor kinderen van 9 t/m 18 jaar. Woensdag 25 februari starten we in sporthal de Sprong in Koog a/d Zaan om uur met een uitdagende sportinstuif. De activiteiten die o.a. gegeven worden zijn: (knots)hockey, voetbal, basketbal en samenwerkingsspelen. Deze activiteiten duren tot uur. Donderdag 26 februari is er een voetbaltoernooi in sporthal de Trias in Krommenie van We starten met de leeftijd 9 t/m 14 jaar. Vanaf uur komen de ouderen van 15 t/m 18 jaar aan de beurt. Vrijdag 27 februari verplaatsen wij het voetbaltoernooi in Sporthal de Tref. De tijden en leeftijden zijn hetzelfde als de donderdag De activiteiten zijn gratis. Let wel op: voetbaltoernooien per team (minimaal 5, maximaal 7) van te voren aanmelden. Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar Corina Dekker, of bellen naar nummer (075)

6 Ben jij de nieuwe wereldster? Kun jij goed dansen, zingen, toneelspelen, goochelen, of iets anders bijzonders? Wil je wel eens op het podium van de grote zaal van het Zaantheater staan? Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Geef je dan nu op voor Zaanstormend Talent 2015, de talentenjacht van het Zaantheater! Misschien word jij wel dé nieuwe wereldster van de Zaanstreek! Zaanstormend Talent staat dit jaar in het teken van: de wereld. Laat je inspireren door dit thema, verzin een wereldse goochelact, een dans, liedje of toneelstuk. Jouw act wordt dan beoordeeld door een professionele jury. Woensdag 18 maart vanaf uur vinden de audities plaats voor de grote show op zondag 19 april om uur. Durf jij het aan om als het doek open gaat jouw talent met de wereld te delen? Meld je aan voor 10 maart via de website onder het knopje Meld je aan! Voor meer informatie kun je contact opnemen met

Beste ouders, 13 februari 2015

Beste ouders, 13 februari 2015 Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 13 februari 2015 Hierbij ontvangt u van ons de info, de laatste

Nadere informatie

Ein sjportieve oetdaging!

Ein sjportieve oetdaging! Ein sjportieve oetdaging! Programmaboekje KVW-2012_148x210.indd 1 10-05-12 19:37 KVW Zjwame 2012: K.V.W. Ein sjportieve oetdaging! Hallo allemaal!! Het is weer zover: Kindervakantiewerk 2012 staat weer

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Thema: Sjoepkar got talent pag.3 1.1 Inleiding pag.3 1.2 Planning pag.3 1.3 Opdrachten, locatie en materialen pag.

Inhoudsopgave. 1. Thema: Sjoepkar got talent pag.3 1.1 Inleiding pag.3 1.2 Planning pag.3 1.3 Opdrachten, locatie en materialen pag. Merkelbeek/Jabeek Inhoudsopgave 1. Thema: Sjoepkar got talent pag.3 1.1 Inleiding pag.3 1.2 Planning pag.3 1.3 Opdrachten, locatie en materialen pag.4 2. Thema: Campinglife pag.6 2.1 Inleiding pag.6 2.2

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

Carnaval. Verkiezingen van de Prins, Nar en Sjampetter. Het kaokelswaree

Carnaval. Verkiezingen van de Prins, Nar en Sjampetter. Het kaokelswaree In dit Blaadje: Carnaval... 1 Even voorstellen... 3 Europa-kinderhulp... 3 Studiemiddag... 4 Opvang nodig tijdens de studiedag op dinsdag 25 februari?... 4 Meziekmeneer Ronalds MEESPEULSIRREKUS!... 4 Uitnodiging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum.2 Berichten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. Mededelingen... 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 18. Mededelingen... 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 18 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.... Team/groepenverdeling Per 1 augustus 2015 wordt er een nieuwe onderwijs cao ingevoerd. Dit brengt veranderingen met zich mee en heeft invloed op de

Nadere informatie

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015 Tafels oefenen 13 februari 2015 Via Twitter ontvingen wij een leuke foto van een ouder met daarop een wel heel originele manier om de tafels te oefenen: iedere keer als je bij het toilet komt, kun je de

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Kalender: 25 mei Tweede Pinksterdag 26 mei Waardendag studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen vrij 28 mei Verjaardag juf Mascha 28 mei Hercontrole hoofdluis

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Bij deze de nieuwsbrief van de maand juli. Tijdens deze laatste schoolweken staan er nog enkele momenten op de planning die voor u als ouders belangrijk

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 15 maart 2013

BRONNIEUWS. 15 maart 2013 BRONNIEUWS 15 maart 2013 *Trefwoord Week 12 t/m 14 (18 maart t/m 5 april): Het verhalen waard! Inhoud: Over verhalen die het waard zijn om bewaard en doorverteld te worden. Verhalen over naastenliefde,

Nadere informatie

Schooljaar 2014/2015 Uitgave 31 16-04-2015

Schooljaar 2014/2015 Uitgave 31 16-04-2015 Agenda 16 april 20 april Dinsdag 21 april 22 april 23 april Vrijdag 24 april 11 mei 13 mei 14 mei Vrijdag 15 mei 18 mei Dinsdag 19 mei 20 mei 20 mei 21 mei 25 mei Portfolio mee naar huis Alle groepen 1

Nadere informatie

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest Informatieboekje Vlaaienactie 2011 Inhoud Voorwoord 1. Waarom een vlaaienactie?...7 1.1. Geld verdienen voor de groep... 7 1.2. Geld verdienen voor je speltak... 7 1.3. Bekendheid voor de groep... 7 1.4.

Nadere informatie

KidzFlitz 28 november 2011

KidzFlitz 28 november 2011 KidzFlitz 28 november 2011 Beste ouders, Jaarthema Liefde Het jaarthema van dit schooljaar is liefde. De geweldige liefde van God is te zien in Zijn Zoon Jezus. We zijn blij dat we juist ook op onze school

Nadere informatie

M ei 2015, schooljaar 2014-2015 Nummer 12

M ei 2015, schooljaar 2014-2015 Nummer 12 M ei 2015, schooljaar 2014-2015 Nummer 12 Vrijdag 26 juni 2015 is het EINDfeest. Komt u ons weer helpen? Inhoud van deze Nieuwsbrief: I nleiding Uit de groepen 1 2 Van de ouderraad Tot slot Geachte ouders,

Nadere informatie

Voor het eerst naar de basisschool!

Voor het eerst naar de basisschool! Voor het eerst naar de basisschool! Wat moet ik weten? OBS De Wilgenhoek Steurstraat 3 4273EN Hank 0162-402 947 wilghoek@xs4all.nl 1 Inleiding Oei, wat spannend, de eerste schooldag! Hoewel uw kleuter

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Aeresteijn mededelingen

Aeresteijn mededelingen Aeresteijn mededelingen 2014-2015 nr. 14 2 april 2015 Ouders. Tijdens de pizzasessie op 19 maart jongstleden heb ik onze gasten kort wat mogen vertellen over onze mooie school. Zoals verwacht waren veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 01-06-2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De maand juni is vandaag begonnen. De laatste volle maand van het schooljaar. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende

Nadere informatie

Heerlijk: We hebben weer een school met telefoon en internet!!

Heerlijk: We hebben weer een school met telefoon en internet!! Heerlijk: We hebben weer een school met telefoon en internet!! Problemen met telefoon en internet opgelost! De school heeft, zoals u wellicht weet, enkele dagen zonder telefoon- en internetverbinding gezeten.

Nadere informatie

PASEN AGENDA. nieuwsbericht voor ouders en leerlingen

PASEN AGENDA. nieuwsbericht voor ouders en leerlingen nieuwsbericht voor ouders en leerlingen Ds. Kuypersstraat 3 3863 CA Nijkerk T 033 245 64 34 F 033 245 20 23 corlaer@corlaercollege.nl www.corlaercollege.nl Jaargang 13 nummer 13 27 maart 2015 PASEN Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014

Nieuwsbrief November 2014 Nieuwsbrief November 2014 Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief informeren wij u over de volgende onderwerpen: De lat omhoog bij de vakken rekenen, lezen, begrijpend lezen en spelling. Voor uw

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 18 18 juni 2015

Nieuwsbrief nummer 18 18 juni 2015 Agenda 19 juni Cirkelshows en rapporten gaan mee 22 juni Contactmiddag/avond 25 juni Slotconcert Blazersklas in de Emergohal 26 juni Musical groep 8 in Noorddamcentrum 30 juni Brugpieperdag en afscheid

Nadere informatie

Beste Ouders, Verzorgers

Beste Ouders, Verzorgers 22 januari 2015 Nieuwsbrief: 7 Belangrijke data: 23-01 Gr. 1/2 Alle kinderen vrij 03-02 Kunst Centraal,gr.1/2 05-02 Kunst Centraal gr. 6 05-02 Oud Papier 11-02 Catechese viering Alle groepen 12-02 Kunst

Nadere informatie

Maandag 24 maart 2014, week 13

Maandag 24 maart 2014, week 13 Maandag 24 maart 2014, week 13 Open dag 13 maart jl. cbs Koning Willem Alexander Op de open dag (donderdagmiddag en avond) hebben we een aantal ouders met jonge kinderen mogen ontmoeten. Jodocus stond

Nadere informatie