Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen. Donderdag 12 maart Feestelijke weeksluiting groepen 3b en 5a

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen. Donderdag 12 maart Feestelijke weeksluiting groepen 3b en 5a"

Transcriptie

1 De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 2 maart 2015 Tel. : / info@etbuut.nl / Van alles De data op een rijtje Maandag 2 maart Groepen Cultuurmenu: Si Lin, de legende van de zijdeprinses Dinsdag 3 maart Feestelijke weeksluiting groep 1/2d Woensdag 4 maart Feestelijke weeksluiting groep 1/2a Donderdag 5 maart Feestelijke weeksluiting groepen 1/2b en 7a Vrijdag 6 maart Weeksluiting 1-2e en 7b Maandag 9 maart Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen Dinsdag 10 maart Groep 7b naar zorgcentrum Saenden Dinsdag 10 maart Feestelijke weeksluiting groepen 4b en 8b Donderdag 12 maart Feestelijke weeksluiting groepen 3b en 5a Vrijdag 13 maart Weeksluiting 6a en 4a Maandag 16 maart Feestelijke weeksluiting groepen 1/2e en 8a Dinsdag 17 maart Feestelijke weeksluiting groepen 1/2c en 6b Donderdag 19 maart Concertgebouw groepen : Zeven sloten Donderdag 19 maart Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 6a Vrijdag 20 maart Weeksluiting 6b en 4b Schoolkorfbal Vanaf maandag 2 maart hangen de intekenlijsten voor het schoolkorfbaltoernooi klaar! Wanneer is het?: Van 1 t/m 4 juni in de namiddag en begin van de avond (1 of 2 avonden voor poulewedstrijden. Finaledag is donderdag.) Voor wie?: van onze school doen de groepen 4 t/m 8 mee. Waar is het?: Het toernooi wordt gespeeld op het veld van ZKV Zaandam, sportpark Hoornseveld. Nieuw dit jaar is dat de groepen 4 spelen in 4-tallen spelen, zonder middenlijn. Zo n viertal moet bestaan uit 2 jongens en 2 meisjes. Het spel wordt hierdoor een stuk sneller! Voor de groepen 5 t/m 8 verandert er niks; gewoon een team van 8 spelers; 4 jongens en 4 meisjes. Het is altijd een heel leuk, gezellig en fanatiek toernooi. We hebben steeds meer korfballers bij ons op school, dus wie weet worden we ook steeds succesvoller! Maartje zal tijdens de gymlessen met de kinderen trainen. Dus: Schrijf je in vóór 17 maart!

2 Schoolfoto s Deze maand is het al zover, dan worden de schoolfoto s gemaakt. Net als vorig jaar door Nathal Molenaar van Freeze Your Moment Photography. Zij heeft een studio pal achter school en dat is voor ons heel fijn, dan hoeven wij de hal niet te verbouwen en het speellokaal niet af te staan. Daarbij waren we vorig jaar erg tevreden over de prachtige foto s die zij heeft gemaakt. Alle foto s zijn in verschillende hoeveelheden en formaten te bestellen via Onderaan dit bericht vindt u het schema waarin staat op welke dag uw kind alleen op de foto gaat (portretfoto s) en wanneer de hele klas op de foto gaat. (groepsfoto s) Dit jaar is het voor ons helaas niet mogelijk om de broer- en zusfoto s onder schooltijd te laten maken. Met de twee groepen 8 aan de andere kant van het spoor is dit redelijkerwijs niet te organiseren. Gelukkig hebben we voor dit probleem een oplossing gevonden: Nathal wil de ouders die geïnteresseerd zijn in een broer-/zusfoto op woensdagmiddag 18/3 of 1/4 uitnodigen. Voor deze middag zal t.z.t. een intekenlijst moeten worden ingevuld. Hierover de komende weken meer in de Buutpraat. donderdag 12-3 portretfoto s b b a /2c vrijdag 13-3 groepsfoto s /2a /2b /2c /2d /2e dinsdag 17-3 portretfoto s a /2b a a /2e donderdag 19-3 portretfoto s b b /2a b vrijdag 20-3 portretfoto s a /2d a b a b a a b a b a b a b b Gevonden voorwerpen Dinsdag en woensdag liggen alle gevonden voorwerpen weer op het podium. Neem allemaal de moeite om even te gaan kijken. Er ligt zoveel, wellicht vindt u iets wat thuis nog niet gemist is.

3 Tuinstraat komende vrijdag Vrijdag 6 maart worden er werkzaamheden uitgevoerd aan een huis in de Tuinstraat. Er komt een auto van negen meter lang voor de deur te staan (ook met uitstekende breedte). Het kan dan zijn dat auto's er moeizaam langs kunnen rijden. Gezien de normale drukte in de straat is het verstandig de Tuinstraat vrijdag te vermijden. Gelieve ook de Parkstraat niet als alternatief te gebruiken! Met alle kinderen en de krapte is het gewoon gevaarlijk als er kinderen met de auto via de Parkstraat worden gebracht. We doen regelmatig een oproep om dit in acht te nemen. We hopen dat iedereen in het belang van de kinderen blijvend aan het verzoek tegemoet wil komen en niet met de auto de Parkstraat in rijdt. Bij voorbaat dank! Aanmelden broertjes en zusjes vóór 15 maart Het aanmelden van nieuwe leerlingen die volgend schooljaar 4 jaar worden ( tussen 1 augustus 2015 en 31 juli 2016 ), moet gebeuren voor 15 maart. Dat geldt dus ook voor de jonge broertjes en zusjes van kinderen die nu al op et Buut zitten. Meteen na 15 maart bekijken we welke nieuwe kinderen we het volgende schooljaar in een kleuterklas kunnen plaatsen. Bent u er misschien nog niet aan toe gekomen, dan willen wij u vragen dat alsnog te doen. De inschrijfformulieren kunt u s ochtends halen in de keuken, of downloaden van de website ( zie tabblad ouders). Elke week Optreden zorgcentrum Op dinsdag 10 maart is groep 7b aan de beurt om in de ochtend naar Saenden te gaan. Weeksluiting Aankomende vrijdag zijn de groepen 1-2e en 7b aan de beurt voor de weeksluiting. Ze gaan er zeker weer iets heel moois van maken. We kijken er allemaal naar uit! Wilt u aanwezig zijn bij deze leuke voorstellingen, dan bent u natuurlijk van harte welkom. Groep 1-2e begint om uur, de voorstelling duurt ongeveer 20 minuten. Daarna is er tijd voor groep 7b om alles klaar te zetten. Om uur beginnen zij met hun optreden. Om uur zijn zij klaar. Vrijdag over een week is het de beurt aan de groepen 4a en 6a.

4 Sociaal emotionele vorming In de kleutergroepen worden deze week de hoofdregels nog een keer herhaald. In de groepen 3 t/m 8 gebruiken we de kanjertraining. De kanjertraining is een serie lessen met bijbehorende oefeningen om de sfeer in de klas goed te houden, te verbeteren en pesten tegen te gaan. De vier kernwoorden van de kanjertraining zijn vertrouwen, veiligheid, rust en wederzijds respect. De kanjertraining werkt met 4 petjes. De witte pet (tijger) - vertrouwen De gele pet (konijn) - lief, aardig De rode pet (apen) - humor De zwarte pet (vogel) - sterke persoonlijkheid Afhankelijk van de pet of combinatie van petten reageren mensen anders in of op verschillende situaties. Deze verschillen tussen mensen zijn goed en waardevol zolang er wordt gehandeld vanuit vertrouwen en op basis van wederzijds respect. Wanneer je zo handelt noemen we dat binnen de Kanjertraining dat je een drager bent van de witte pet. Je durft jezelf te zijn, je bent zelf te vertrouwen en durft ook anderen te vertrouwen. Kortom je bent een kanjer. Je kunt een kanjer zijn op verschillende manier. Je kunt jezelf zijn in combinatie met de zwarte pet. Dan reageer je op een stoere manier. Je vertoont leiderschapsgedrag. Je kunt je grenzen aangeven. Je durft plannetjes te maken en bent ondernemend. Zolang naast de zwarte pet ook de witte pet van het vertrouwen aanwezig is, zullen deze kinderen zich op een hele positieve en krachtige wijze gedragen. Je kunt ook een kanjer zijn in combinatie met de rode pet. Dan ben je vol levenslust. Je hebt een goed gevoel voor humor. Je bent optimistisch en je verstaat de kunst van het relativeren. Zolang naast de rode pet ook de witte pet van het vertrouwen aanwezig is, zullen deze kinderen op een hele positieve en opgewekte manier weten te reageren. Je kunt ook een kanjer zijn in combinatie met een gele pet. Dan ben je vriendelijk, bescheiden en aardig. Zolang naast de gele pet ook de witte pet van het vertrouwen aanwezig is, zullen deze kinderen op een hele positieve en rustige manier weten te reageren. Er zijn allerlei verschillende combinaties van petten mogelijk. De petten zijn hulpmiddelen om op een respectvolle wijze over gedrag te kunnen praten. Kinderen zijn niet het gedrag van de pet, maar de petten staan voor de keuzes die de kinderen kunnen maken. Kinderen wordt daarmee geleerd dat ze zelf verantwoordelijkheid dragen voor de gedragskeuzes die ze maken. Zolang je drager bent van de witte pet van vertrouwen kun je ook niet zeggen dat de ene combinatie beter is dan de andere combinatie van petten.

5 Alle petten kunnen dus met elkaar gecombineerd worden en het belangrijkste is dat er vertrouwen is. Als je de witte pet op hebt ben je te vertrouwen en handel je op een prettige manier. Valt deze pet af, dan treden bij de andere kleuren de negatievere aspecten op de voorgrond: de gele pet - wordt bang de rode pet - wordt meeloper de zwarte pet - wordt pestkop. Tijdens de lessen worden deze verschillende petjes besproken en er wordt mee geoefend op verschillende manieren. Dit geeft de kinderen goed zicht in hun eigen handelen en dat van een ander. Er wordt dus niet alleen gekeken naar de "pestkop", maar er wordt ook veel aandacht besteed aan het opkomen voor jezelf op de juiste manier. De lessen sluiten af met oefeningen waarbij vooral samenwerking en vertrouwen centraal staan. De thema s van de kanjertraining komen natuurlijk niet alleen in de lessen zelf aan bod. Ook buiten de specifieke lessen biedt de kanjertraining een gemeenschappelijke taal voor de omgang met elkaar. Buut(w)eetjes Buut (w)eetjes is een rubriek onder redactie van enkele ouders van school en is van, door en voor iedereen! Elke week wordt er een stukje of one liner geplaatst over eten, voeding, herkomst en/of seizoen. Of bijvoorbeeld de culi kids agenda. Leuke dingen om samen met je ouders of vriendjes naar toe te gaan of te doen. Denk met ons mee en houd ons op de hoogte via info@etbuut.nl. Iedere week weer opnieuw. En wie weet komt jou (w)eetje in de Buutpraat. Deze week: Pimp up H20 - Ijskoud water met takken munt - Ijskoud water met slierten komkommer - Ijskoud water met een scheutje oranje bloesem water (Turkse of Marokkaanse winkel 1 euro per flesje). - Maak ijsklonten van sinaasappelsap, doe ze in een karaf met spa rood en frambozen (of nog leuker doe een framboos in een ijsblokjes houder en schenk er sinaasappelsap op) Download: leuke gratis culi app in de Appstore; kitchen stories any one can cook Doe eens gek geef eens om tien uur een hard gekookt eitje mee naar school. De eiwitten zijn goed om een energie dip te voorkomen. Klassennieuws Ballorig Alle kleuters gaan op 9 maart naar Ballorig! We verheugen ons er nu al op. Op deze dag nemen de kleuters wel een tussendoortje mee, maar ze hoeven geen lunch mee! Denk er wel even aan dat je makkelijke kleding (laagjes, zodat het uit kan) en makkelijke schoenen aantrekt. Mocht het regenachtig weer zijn.graag regenjas/regenlaarsjes, maar dat is naar eigen inzicht. Bericht zwemfestijn Ook dit jaar wordt er weer een zwemfestijn voor de kinderen van Et Buut georganiseerd. Het festijn zal plaats vinden op maandag 09 maart in zwembad De Slag. We hebben het zwembad van 11 tot 14 uur tot onze beschikking. De groepen drie tot en met acht zullen verschillende zwemspelletjes gaan doen. Iedereen heeft er heel erg veel zin in!

6 Feestelijk weeksluitingen De komende periode verzorgt elke groep een Feestelijke Weeksluiting. Omdat niet alle ouders, opa s en oma s, grote broers of zussen en andere bekenden in de gelegenheid zijn om op vrijdagmiddag naar de weeksluiting te komen kijken, treden alle kinderen één keer per jaar s avonds op. De omstandigheden zijn dan zo bijzonder dat wij het de Feestelijke weeksluiting noemen. Elke voorstelling duurt maximaal 45 minuten. Hieronder ziet u wanneer uw kind gaat optreden. De kinderen van groep 1/2 a treden de komende woensdag 5 maart al op. De ouders hebben daarover voor de vakantie al bericht gekregen. Datum Tijd uur Tijd uur Dinsdag 3 maart 1/2d Woensdag 4 maart 1/2a Donderdag 5 maart 1/2b 7a Dinsdag 10 maart 4b 8b Donderdag 12 maart 3b 5a Maandag 16 maart 1/2e 8a Dinsdag 17 maart 1/2c 6b Donderdag 19 maart 4a 6a Dinsdag 7 april 5b Maandag 20 april 3a 7b Et Nabuut Thema van de maand maart: dieren in de natuur Uitgerust van de voorjaarsvakantie starten wij deze maand met een nieuw thema..."dieren in de natuur. De leidsters hebben er enorm veel zin in om met dit thema deze maand, samen met de kinderen, allerlei activiteiten te doen. Maandag starten de kleuters met het knutselen van "wat de beer heeft gegeten". Dinsdag worden er berenverhalen voorgelezen en donderdag moeten de kleuters aan de slag om pandakoekjes te bakken. De kinderen van de onderbouw gaan maandag gezellig de week beginnen met van spelletjes, dinsdag gaan zij dierenpizza's maken om lekker thuis op te eten. Donderdag kunnen de kinderen een memory knutselen met dierenafbeeldingen het spelen. Bij de midden/bovenbouw gaan de kinderen maandag kaasvlinders bakken. Dinsdag wordt er begonnen met het project "insectenhotel" en donderdag is het spellenmiddag en kunnen de kinderen die middag ook nog insecten bekijken door de microscoop.

7 Nieuwe maand De maand maart is alweer begonnen. Vergeet u niet om uw kind in te schrijven voor deze maand? Et Nabuut Kookcafé Donderdag 26 maart is ons eerst volgende et Nabuut Kookcafé. Alle ouders, kinderen, opa s, oma s, ooms en tantes van kinderen die op et Buut zitten kunnen heerlijk mee-eten. Ook wanneer uw kind geen gebruik maakt van et Nabuut. Inschrijven kunt u doen bij Jamila 's morgens in de hal van et Buut Et Buut Breed Start deze week Maandag: Boogschieten, Burda babes Woensdag: Spaarsok Pop-up Picknick groep 3/4/5 Heerlijk in het groene gras, k wou dat ik een picknick was... Lekker lummelen in de zon, blote voetjes op het gras, luilekkerland op een bordje. Krijg je al trek? Dat komt goed uit, want je gaat je eigen pop-up picknick maken: borden, bekers, rietjes, bestek. En natuurlijk een kleedje om van te eten. Waar en wanneer je maar wilt! En als je er genoeg van hebt, vouw je je kleedje weer op tot een knapzak en trek je de wijde wereld in... Je maakt een knapzak/picknickkleed met vastgeplakte beschilderde bordjes er op. Je gebruikt daarvoor textiel, plastic, papier, verf en tape. Laatse les deze week Cajon. Open les deze week Op dinsdag 3 maart is de open les van Cajon. U kunt om uur terecht in het lokaal van Nina. Dit is het laatste lokaal in het hoofdgebouw. Start volgende week Er starten geen workshops.

8 Plaats vrij U kunt nog inschrijven voor de onderstaande workshops, die als eerste gaan starten. Schrijf nu in! Workshop Groep Dag Startdatum Koken B 3/4/5 Di 24/3 Koken Lekker! 6/7/8 Ma 16/3 Paaseiwarmer 1 t/m 5 Woe 18/3 Paaskip 3/4 Woe 25/3 Pop-up Picknick 3/4/5 Do 19/3 Spaarsok 4/5 Woe 4/3 Sport en Spel 1 3/4/5 Di 24/3 Sport en Spel 2 6/7/8 Ma 23/3 Tekenexperiment 1/2 Ma 16/3 Nieuw adres!!! Opgelet! Vanaf nu kunt alleen ons nieuwe adres gebruiken voor inschrijving of correspondentie. opvang@etnabuut.nl Avondbreed Op dit moment geen nieuws Ter informatie Ben jij de nieuwe wereldster? Kun jij goed dansen, zingen, toneelspelen, goochelen, of iets anders bijzonders? Wil je wel eens op het podium van de grote zaal van het Zaantheater staan? Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Geef je dan nu op voor Zaanstormend Talent 2015, de talentenjacht van het Zaantheater! Misschien word jij wel dé nieuwe wereldster van de Zaanstreek! Zaanstormend Talent staat dit jaar in het teken van: de wereld. Laat je inspireren door dit thema, verzin een wereldse goochelact, een dans, liedje of toneelstuk. Jouw act wordt dan beoordeeld door een professionele jury. Woensdag 18 maart vanaf uur vinden de audities plaats voor de grote show op zondag 19 april om uur. Durf jij het aan om als het doek open gaat jouw talent met de wereld te delen? Meld je aan voor 10 maart via de website onder het knopje Meld je aan! Voor meer informatie kun je contact opnemen met zaanstormendtalent15@gmail.com

Groepen 5 + 6 Cultuurmenu: Si Lin, de legende van de zijdeprinses. Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen

Groepen 5 + 6 Cultuurmenu: Si Lin, de legende van de zijdeprinses. Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 februari 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 februari Vrijdag 20 februari

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 februari Maandag 15 februari

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 22 februari Maandag 22 februari

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 24 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 28 november Maandag 1 december

Nadere informatie

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Maandag

Nadere informatie

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 23 maart Vrijdag 27 maart Donderdag

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 september Informatieavond

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht!

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 februari Dinsdag 9 februari

Nadere informatie

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur)

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 17 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 17 november Woensdag 19 november

Nadere informatie

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9.

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 januari Groep 1-2b naar Saenden

Nadere informatie

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 31 januari Woensdag 1 februari

Nadere informatie

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 31 augustus 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 31 augustus Informatieavond

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december

De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 27 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 27 oktober Deze week staan de

Nadere informatie

De doelen van de kanjertraining:

De doelen van de kanjertraining: Wat is kanjertraining: De kanjertraining is meer dan alleen een (anti) pestmethode. De kanjertraining richt zich op de sociale-emotionele ontwikkeling van kinderen. Door verhalen en oefeningen in de les

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool. Groepen 5 +6 Niet omkijken! (11.00, Muziekschool) Groepen 4 Floddertje theaterworkshop (op school)

Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool. Groepen 5 +6 Niet omkijken! (11.00, Muziekschool) Groepen 4 Floddertje theaterworkshop (op school) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 februari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 13 februari Groepen 7/8 Fluxus

Nadere informatie

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland.

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 december Vrijdag 5 december

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 30 mei Deze week schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 24 mei 2017 Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool In deze nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Terugblik Ouderavond Kanjertraining Uitleg van de Kanjerpetten Terugkoppeling bouwstenen

Nadere informatie

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 7 maart 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 8 maart Donderdag 10 maart Vrijdag

Nadere informatie

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek. Groep 4a op schoolreis naar Castricum. Feestelijke weeksluiting groepen 3a en 7b

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek. Groep 4a op schoolreis naar Castricum. Feestelijke weeksluiting groepen 3a en 7b De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 april 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 15 april Donderdag 16 april Vrijdag

Nadere informatie

14 november 2016 nr 6. Data om te onthouden

14 november 2016 nr 6. Data om te onthouden 14 november 2016 nr 6 Data om te onthouden November Inloop op de woensdag 21 november Week van de voortgangsgesprekken 25 november Weeksluiting Maansteen en Jade 13.30 uur December Inloop op de vrijdag

Nadere informatie

Groepen 1-2 Cultuurmenu: Wolfje - Arthur Geesing

Groepen 1-2 Cultuurmenu: Wolfje - Arthur Geesing De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 19 januari 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 21 januari Vrijdag 23 januari

Nadere informatie

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 september Woensdag

Nadere informatie

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 2 december Vrijdag 4 december

Nadere informatie

Afgelopen woensdag 28 september is de Kinderpostzegelactie weer van start gegaan.

Afgelopen woensdag 28 september is de Kinderpostzegelactie weer van start gegaan. Agenda Groep 8 vrij Kinderboekenweek Schoolfotograaf OR vergadering Dag van de leraar! Maandviering groepen 1 en 2 in de l arena Kind/ouder ontwikkelgesprek groepen 8 GMR vergadering Jaarvergadering OR

Nadere informatie

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 24 mei Groep 8b op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

Sociaal emotionele ontwikkeling. Jenaplanbasisschool Vlinderbos

Sociaal emotionele ontwikkeling. Jenaplanbasisschool Vlinderbos Sociaal emotionele ontwikkeling Jenaplanbasisschool Vlinderbos Versie: Januari 2016 Voorwoord: Op Vlinderbos hechten wij veel waarde aan een leeromgeving waar kinderen zich veilig voelen en zichzelf mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief * nummer 10 * mei Mei

Nieuwsbrief * nummer 10 * mei Mei Nieuwsbrief Mei Na de meivakantie gaat het dan ineens snel; de zomervakantie komt in zicht! De komende periode staat in het teken van afronding van dit schooljaar en alles zo goed mogelijk klaarmaken voor

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 25 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 26 april Groep 3b naar Saenden

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MAART 2017

MAANDINFORMATIE MAART 2017 MAANDINFORMATIE MAART 2017 Een les over afval in groep 5B. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA MAART 2017 Ma 06 Di 07

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) Woensdag 20 januari Inloopspreekuur schoolverpleegkundige (8.30-10.

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) Woensdag 20 januari Inloopspreekuur schoolverpleegkundige (8.30-10. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 26 jan 2017

CBS Nije-Kroost 26 jan 2017 CBS Nije-Kroost 26 jan 2017 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2c: Norah Welkom op Nije-Kroost! We wensen je een fijne tijd op onze school! Uitslag ouder- en leerlingtevredenheidspeiling

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 9mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 9 mei Groep 7a op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles Welkom allemaal Na een prachtige, zonnige, lange zomervakantie

Nadere informatie

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 17 juni Maandag 20 juni Maandag

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 november Groep 1-2b naar

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Gedragsprotocol Kanjertraining

Gedragsprotocol Kanjertraining Gedragsprotocol Kanjertraining Het gedragsprotocol is opgesteld om een duidelijke, prettige en veilige sfeer te creëren met voor alle leerlingen dezelfde regels. Er staat in beschreven welke stappen er

Nadere informatie

De groepen 3 en 4 gaan naar een voorstelling: Net op tijd

De groepen 3 en 4 gaan naar een voorstelling: Net op tijd De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 september 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 22 september Woensdag 23 september

Nadere informatie

Kinderen vrij: start zomervakantie!

Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 juli 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 juli Dinsdag 5 juli Vrijdag 8

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 april Start projectweek Dinsdag

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Maart 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Maart 2015 Thema ga voor gezond Op 4 maart a.s. starten we met het school brede thema ga voor gezond. Wat is 'gezond' eigenlijk? Wanneer ben je gezond bezig en wanneer niet? Dat gaan we samen onderzoeken! De 5 onderwerpen

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat)

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 7 december 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 10 december Kerstcrea Kersttoneel

Nadere informatie

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 :

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Kanjertekening van groep 1/2a

Kanjertekening van groep 1/2a Kanjertekening van groep 1/2a Dit schooljaar hebben we elke donderdag les gehad in de kanjertraining. Naast het voorlezen van de kanjerverhalen hebben we ook veel leuke spelletjes gedaan, zodat we goed

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 5 vrijdag 23 september 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 5 vrijdag 23 september 2016 NR. 5 vrijdag 23 september 2016 Kind op maandag: Het verschil Exodus 7-10; 12:29-42 De farao is anders dan God. In heel Egypte is het anders dan in het gebied van de Israëlieten. Het volk Israël trekt

Nadere informatie

Vakantie activiteiten & Workshops

Vakantie activiteiten & Workshops Vakantie activiteiten & Workshops Augustus, September, Oktober 2013 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek

Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 21 maart 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 22 maart Groepen 4 Concertgebouw:

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017

WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017 WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017 Welkom: In de Papegaaiengroep heten wij Nina welkom en wij wensen haar veel leerplezier toe op De Border. Uit de jaarkalender: Ma. 15 t/m woe. 24 mei Di. 16 en woe. 17 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWSBRIEF 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWE INSCHRIJVINGEN 2019-2020 Vanaf vandaag konden nieuwe leerlingen zich inschrijven. Hierbij vervalt dus de voorrangsregeling van broers en zussen. Vanmorgen stonden

Nadere informatie

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij!

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 26 september 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 28 september Groepen 1-2a,

Nadere informatie

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 7 september 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 8 september Informatieavond

Nadere informatie

November, December, Januari Vakantie activiteiten & Workshops

November, December, Januari Vakantie activiteiten & Workshops November, December, Januari 2013 Vakantie activiteiten & Workshops In dit boekje staat het einde van 2013, maar ook gelijk het begin van 2014. Makkelijk he? In december zijn het vaak lange, donkere dagen.

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie Start nieuw schooljaar jubileum jaar Datum: 8 september We hopen dat iedereen een lekkere vakantie heeft gehad en uitgerust weer aan het nieuwe schooljaar is begonnen. Dit is een feest jaar, want onze

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Sportdag Vrijdag 22 april wordt op sportpark Den Dries een grote Valkenswaardse Sportdag georganiseerd!

Sportdag Vrijdag 22 april wordt op sportpark Den Dries een grote Valkenswaardse Sportdag georganiseerd! Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl 2015-2016 Nummer 16 20 april 2016 In dit nummer: Belangrijke

Nadere informatie

nr. 12 vrijdag

nr. 12 vrijdag NIEUWSBRIEF nr. 12 vrijdag 16-02-2017 Volgt u ons al! 16-02 Rapport groep 1 t/m 7 meer naar huis 23-02 Middag vrij, start voorjaarsvakantie 05-03 Studiedag, alle leerlingen vrijdag 09-03 luizencontrole

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

Sinterklaas. Nieuwsbrief van KBS De Ark en De Ark van Noach 2015-2016/nummer 4/december 2015

Sinterklaas. Nieuwsbrief van KBS De Ark en De Ark van Noach 2015-2016/nummer 4/december 2015 Nieuwsbrief van KBS De Ark en De Ark van 2015-2016/nummer 4/december 2015 In dit nummer Kanjertraining en de petten 2 Kerst 3 Studiedag 4 Studio Snugger 4 Gezocht 4 Pastoraat 5 Sportdag 5 Kalender 6-7

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Januari, februari en maart 2013 Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops We gaan vol goede zin weer beginnen aan een nieuw jaar: 2013! Je kunt in dit eerste boekje van 2013 de nieuwe trainingen, workshops

Nadere informatie

EBLOK LENT -2013 2012

EBLOK LENT -2013 2012 LENTEBLOK 2012-2013 LENTEBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE LENTE? Al lijkt het er met alle sneeuw en kou nog niet op, de lente is toch echt in aantocht. Soms zie je al wat groene puntjes van de bloembollen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Sinterklaasfeest. Continurooster tot uur

DE HELIOSCOOP. Sinterklaasfeest. Continurooster tot uur Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 7 Nummer 5 2 december 2016 Belangrijke

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21 Belangrijke data: januari 2019 Januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 08 januari 2016 Week 1

Nieuwsbrief 08 januari 2016 Week 1 Schoolfotograaf A.s. donderdag 14 januari komt de schoolfotograaf bij ons op school. Deze dag vervallen alle gymlessen. Dit jaar bieden we opnieuw de mogelijkheid tot een broertje(s)/zusje(s)foto aan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Nog een keer SCHOOLFOTOGRAAF Roelofarendsveen, 19 april 2019

Nog een keer SCHOOLFOTOGRAAF Roelofarendsveen, 19 april 2019 Week 19: 6 t/m 12 mei. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

18 Start schooljaar Start weeksluitingen: Groep 8a en 4a. Augustus 2014

18 Start schooljaar Start weeksluitingen: Groep 8a en 4a. Augustus 2014 Augustus 2014 31 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 32 11 12 13 14 15 16 17 33 34 18 Start schooljaar 2014 2015 19 20 21 22 23 24 35 25 26 28 29 Start weeksluitingen: Groep 8a en 4a 30 31 September 2014

Nadere informatie

Intekenen voor oudergesprek, voor wie daar behoefte aan heeft. Deze week staan de oudergesprekken gepland

Intekenen voor oudergesprek, voor wie daar behoefte aan heeft. Deze week staan de oudergesprekken gepland De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 29 september 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 30 september Woensdag 1 oktober

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017 Agenda 28 augustus Schoolfotograaf (zie brief in infobulletin) 28 augustus 1 september Voor 1 september 5 september Oudervertelgesprekken (intekenlijst hangt aan klassendeur) Formulier leerling gegevens

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 18 april Groep 6a op schoolreis

Nadere informatie

Maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober 2018

Maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober 2018 Maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer voorbereiding bezoek gemeenteraad en burgemeester > De Vreedzame School training personeel

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je ook weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr april 2017

Nieuwsbrief nr april 2017 Nieuwsbrief nr.16 20 april 2017 Kalender Do 20 april Vrij 21 april Za 22 april Zo 23 april Ma 24 april Vakantie Di 25 april Vakantie Woe 26 april Vakantie Do 27 april Vakantie Vrij 28 april Vakantie Za

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival WEEKBULLETIN Week 5 Belangrijke data februari: Woe 01/02: maandviering 08.40 uur Do 02/02: studiemiddag vanaf 12.00 uur groep 1 t/m 8 vrij Vr 03/02: studiedag groep 1 t/m 8 vrij Vr 10/02: groep 1/2B vrij

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 18 november tel

2152 BE Nieuw-Vennep 18 november tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 18 november 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 21-25 november week van de mediawijsheid groep 7,8

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie