De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december"

Transcriptie

1 De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 december 2014 Tel. : / info@etbuut.nl / Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Kerstliedjes zingen in de hal begint, de indeling staat verderop in deze Buutpraat Kersttoneel en kerstdiner voor alle kinderen, alle informatie vindt u verderop in deze Buutpraat!!!!!! De kinderen zijn om uit, et Nabuut is open De kerstvakantie start om uur Gevonden voorwerpen Het is weer zover. Vanaf dinsdagochtend tot en met woensdagmiddag liggen alle gevonden voorwerpen in de hal uitgestald. Van gymschoenen tot jassen. Van drinkbekers tot handschoenen. Loop er even langs en kijk of er iets van uw kind tussen ligt. Want één ding is zeker, alles wat er ligt is van kinderen van et Buut. Elke week Sociaal emotionele vorming Deze week staat bij de groepen 1/2 het aanleren van de vijf hoofdregels nog een keer centraal. Het kost bij deze kinderen meer tijd om de regels aan te leren. Weeksluiting Er zijn in december geen gewone weeksluitingen. In de laatste schoolweek van 2014 verzorgt groep 8b op woensdag de 17 de een prachtige kerstvoorstelling. In het nieuwe jaar, op vrijdag 9 januari, zijn de groepen 6a en 4b als eersten weer aan de beurt voor de weeksluiting. Optreden zorgcentrum Op dinsdag 13 januari is groep 1/2c als eerste groep weer aan de beurt om naar Saenden te gaan.

2 Klassennieuws Kerstcrea HELP ons aan groen voor kerststukjes Donderdag 11 december houden wij de jaarlijkse Kerstcrea. Ook dit jaar worden er kerststukjes gemaakt en doen we weer een beroep op uw hulp. Heidi wil graag snoeischaren lenen ( naam erop graag ) en kunt u wat kerstgroen uit de tuin missen? Als elke leerling minimaal één takje groen bij Heidi inlevert kunnen er prachtige kerstukjes worden gemaakt. Kerstliedjes zingen in de hal Alle kinderen gaan volgende week zingen in de hal. De eerste groepen doen dat op maandag 15 december. Als uw kind op het podium staat bent u van harte welkom om mee te genieten. Het zingen begint om 8.30 uur en duurt ongeveer een half uur. Het is fijn als de kinderen en vooral de kleuters op tijd aanwezig zijn zodat ze een prettig plekje kunnen uitzoeken. Hireonder ziet u de indeling. Maandag 15 dec. Dinsdag 16 dec. Woensdag 17 dec. Donderdag 18 dec. 1-2a, 3a, 5a en 7a 1-2b, 3b, 5b en 7b 1-2c, 1-2e, 4a, 6a en 8a 1-2d, 4b, 6b en 8b Kerstliedjes via wetransfer ook deze week nog te bestellen Ook de kerstliedjes kunt u dit jaar verkrijgen via wetransfer. Het is voor iedereen even nieuw, maar heel veel ouders hebben er voor de sinterklaasliedjes met succes gebruik van gemaakt. Tot vrijdag 12 december kunt u bij de leerkracht van uw kind aangeven dat u de liedjes wilt ontvangen. Dit kost Met de opbrengst betalen wij een muzikant die ons heeft meegeholpen bij het inspelen van de liedjes en kopen we feestversiering voor de school. Vrijdag 12 december krijgt u de liedjes toegezonden. Wetransfer werkt op een eenvoudige manier. U krijgt een link toegestuurd via de mail. Als u hierop klikt, kunt u de bestanden via de knop downloaden op uw computer opslaan. Ook met een android tablet kun je dit downloaden en beluisteren. Via de ipad heb je een extra app nodig, namelijk: Zip File Viewer. Dit is een gratis app. Zodra je deze erop hebt staan kunt u de wetransfer bestanden via deze app openen en beluisteren. Ook de liedjesteksten sturen we mee. Wat een feest! Mocht het onduidelijk zijn kunt u altijd even langs gaan bij de leerkracht van uw kind, of vraag het aan een andere ouder. Kerstfeest op et Buut De Sint is net het land uit en de kerst staat alweer voor de deur. Deze week gaan de klassen volop aan de slag met knutselen voor de kerst, de school wordt weer prachtig versierd, er is een kerst creatief uur en in de klassen wordt hard geoefend op de kerstliedjes.

3 Kerstbuffet en toneel Ook dit jaar organiseren wij op school een kerstbuffet. Dit buffet zal plaatsvinden op donderdag 18 december. De kinderen gaan een avondje uit. Ze gaan heerlijk eten en bekijken een toneelstuk dat wordt gespeeld door hun eigen meesters en juffen. De kleuters en de groepen 3 en 4 beginnen deze avond om uur met het optreden van de leerkrachten en gaan daarna eten. De kinderen mogen om uur weer worden opgehaald in de klas. Ook aan de ouders van deze kinderen is gedacht. In alle kerstdrukte is het heerlijk om even een moment voor jezelf te hebben. Daarom staat er vanaf uur een drankje voor u klaar in het speellokaal. In de prettige sfeer met lichtjes en kerstmuziek kunt u even op adem komen. Wij laten weten zodra uw kind opgehaald kan worden in zijn of haar eigen klas. De groepen 5, 6 en 7 beginnen hun avond om uur met eten en gaan daarna toneel kijken. Let op! De groepen 8, aan de Nieuwendamstraat, beginnen al om uur. ( Zij hebben iets meer tijd nodig vanwege het fietsen.) Voor al deze bovenbouw kinderen is de avond afgelopen om uur. Ook voor deze ouders wordt goed gezorgd. Zij zijn vanaf uur van harte welkom in het speellokaal. Onder het genot van een drankje en in prettig gezelschap kunt u hier genieten van een warme kerstsfeer. Zodra het toneelstuk afgelopen is, kunt u uw kind ophalen in zijn of haar klas. Kerst en eten en hulp Het kerstbuffet wordt pas een echt succes met uw hulp. Net zoals andere jaren vragen wij aan de ouders, en in de hogere klassen soms aan de kinderen, om iets lekkers te maken. Op die manier ontstaat er een zeer gevarieerd buffet met allerlei heerlijke hapjes, waar alle kinderen van kunnen smullen. Van de groepsleerkracht krijgt u hierover deze week een mail toegestuurd. Wat nemen de kinderen mee? Wilt u de kinderen voor het kerstdiner meegeven: een bord, bestek, beker( allemaal met naam van uw kind), plus een grote plastic zak met naam. Let op! Alle kinderen zijn deze dag om uur uit. et Nabuut is s middags open en als het nodig is, brengen de leidsters de jongste kinderen naar de voorstelling. Et Nabuut Zingen in de hal. Waar zit Jamila? Jamila zit tijdens het kerstzingen weer in het lokaal van de Plusklas. Opgeven opvang in de kerstvakantie Onderstaand vindt u het schema voor de opvang in de kerstvakantie. Opgeven kan tot en met vrijdag 12 december. Daarna kunt u de inschrijving niet meer annuleren. Maandag 22 december Rendierpetten maken Dinsdag 23 december Winterwandeling met koning Winter Maandag 29 december Maak je eigen 3D winterschilderij Dinsdag 30 december Mini taartje taart bakken en versieren voor Oud en Nieuw Vrijdag 2 januari Plant je eigen bloembolletje

4 Thema Kerst De laatste weken van dit jaar op school staan in het teken van Kerst. De kleuters starten maandag met het maken van prachtige kerstversieringen, dinsdag wordt er een leuk kerstverhaal voorgelezen. Donderdag moet er hard gewerkt worden door de kleuters om heerlijke kerstkoekjes te maken. De kinderen van de onderbouw starten de week met het spelen van spelletjes. Dinsdag gaan zij aan het werk om kerstboomkoekjes, versierd met smarties, te maken. Donderdag worden er kerstboompjes op knijpers geknutseld. De midden/bovenbouw kinderen gaan maandag hun eigen sandwiches maken om deze vervolgens samen op te eten. Dinsdag wordt een creatieve middag; er worden dan kerstengeltjes geknutseld. Donderdag is er weer een gezellige spellenmiddag gepland. Nieuw mailadres Vanaf 21 november heeft et Nabuut een nieuw mailadres. U moet uw mail sturen naar: opvang@etnabuut.nl Oudercommissie vergadering et Nabuut Op woensdag 10 december a.s. vindt om uur de Oudercommissie(OC) vergadering plaats van Et Nabuut. Deze vergadering is openbaar en u wordt dan ook van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. De locatie van de vergadering is het hoofdgebouw van Et Nabuut. Op de agenda staat dit keer: Kwaliteitsbeleid Voedingsbeleid Praat u ook mee? De Oudercommissie bestaat uit vijf enthousiaste ouders van Nabuut-kinderen die hun steentje bij willen dragen om Et Nabuut een nog betere plek te maken voor ouder en kind. We vormen een ideeënbank; we adviseren, informeren en denken vooral met Et Nabuut mee. Spreek ons daarom vooral aan als u een idee, aanvulling of opmerking over Et Nabuut heeft - de Oudercommissie is er voor! Et Buut Breed Nieuw adres!!! Opgelet! Vanaf nu kunt alleen ons nieuwe adres gebruiken voor inschrijving of correspondentie. opvang@etnabuut.nl Kerstkoken A andere datum en. nog 2 plaatsen vrij! Kerstkoken A is nu op donderdag 18 december van uur voor kinderen uit de groepen 4 t/m 8 en het kost 9,60. Deze kookles gaat anders dan anders. Je gaat namelijk een kerstkoekjesboom maken met room en marsepein. En wie weet is er ook nog tijd om een triffle in een versierd potje te maken en misschien nog paar kerstmannetjes van soepstengels.

5 Start deze week Maandag: Kerstkoken B Woensdag: Kerstengel 1 Vrijdag: Kerstengel 2 Laatste les Maandag: Spelen met prentenboeken, Urban guru, Yoga, Podiumbeesten Dinsdag: Kleutergym, Wonderland 2 Donderdag: Free Running, Love tree family Open les deze week Maandag: Spelen met prentenboeken vanaf uur in het lokaal van Kim. Opgelet! De lessen die volgende week donderdag nog worden gegeven, starten op een andere tijd in verband met de festiviteiten s avonds. Het gaat om Graffiti B, Kerstkoken A en Westerndans 2. De aanvangstijd van deze workshops is dan uur. Start volgende week Donderdag: Kerstkoken A Open les volgende week Donderdag: Westerdans vanaf uur in het speellokaal. Plaats vrij U kunt nog inschrijven voor de onderstaande workshops (vol is vol). Schrijf nu meteen in! Workshop Groep Dag Startdatum Aantal Kerstengel 1 1/2 Woe 10/12 2 Kerstkoken A 4 t/m 8 Do 11/12 2 Informatie en inschrijven naar NIEUW adres Informatie over de workshops vindt u op onze website bij Breed. Inschrijven kan uitsluitend door het zenden van een naar ons nieuwe adres opvang@etnabuut.nl, waarin u voor- en achternaam van kind, klas en workshop vermeldt. Avondbreed Klaar Het seizoen van Avondbreed is afgerond. Het nieuwe programma is bijna klaar. Leuk, hoor! Idee! Heeft u een leuk idee voor een workshop? We horen het graag. Stuur dan een naar ons nieuwe adres opvang@etnabuut.nl

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland.

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 december Vrijdag 5 december

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 24 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 28 november Maandag 1 december

Nadere informatie

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur)

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 17 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 17 november Woensdag 19 november

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 november Groep 1-2b naar

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 september Informatieavond

Nadere informatie

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat)

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 7 december 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 10 december Kerstcrea Kersttoneel

Nadere informatie

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 27 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 27 oktober Deze week staan de

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 september Woensdag

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht!

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 februari Dinsdag 9 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 2 december Vrijdag 4 december

Nadere informatie

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 5 december 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 5 december Sinterklaasfeest,

Nadere informatie

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 31 augustus 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 31 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 31 januari Woensdag 1 februari

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 23 maart Vrijdag 27 maart Donderdag

Nadere informatie

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9.

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 januari Groep 1-2b naar Saenden

Nadere informatie

Groepen 1-2 Cultuurmenu: Wolfje - Arthur Geesing

Groepen 1-2 Cultuurmenu: Wolfje - Arthur Geesing De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 19 januari 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 21 januari Vrijdag 23 januari

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 30 mei Deze week schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 februari Maandag 15 februari

Nadere informatie

De groepen 3 en 4 gaan naar een voorstelling: Net op tijd

De groepen 3 en 4 gaan naar een voorstelling: Net op tijd De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 september 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 22 september Woensdag 23 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 22 december

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 22 december Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 22 december 2016 2016-2017 Interessante informatie: 23 dec.: alle leerlingen

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles Welkom allemaal Na een prachtige, zonnige, lange zomervakantie

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 9mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 9 mei Groep 7a op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 25 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 26 april Groep 3b naar Saenden

Nadere informatie

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij!

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 26 september 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 28 september Groepen 1-2a,

Nadere informatie

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 17 juni Maandag 20 juni Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Intekenen voor oudergesprek, voor wie daar behoefte aan heeft. Deze week staan de oudergesprekken gepland

Intekenen voor oudergesprek, voor wie daar behoefte aan heeft. Deze week staan de oudergesprekken gepland De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 29 september 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 30 september Woensdag 1 oktober

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

Kinderen vrij: start zomervakantie!

Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 juli 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 juli Dinsdag 5 juli Vrijdag 8

Nadere informatie

Lampionnenoptocht Wateringse Veld

Lampionnenoptocht Wateringse Veld rk basisschool De Fontein Laan van Wateringse Veld 462 2548 CK Den Haag tel. 070 3965050 fax 070 3964577 e-mail: info@fontein.nl http://www.fontein.nl Jaargang 18, nummer 14, 12 december 2014 Lampionnenoptocht

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 22 februari Maandag 22 februari

Nadere informatie

Groep 8b tokkelen en klimmen in het Zuiderzee College

Groep 8b tokkelen en klimmen in het Zuiderzee College De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 12 december 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 15 december Kerstcrea bovenbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Kinderen om 12.30 uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat)

Kinderen om 12.30 uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 14 december 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 17 december Kersttoneel groep

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2016 en januari 2017

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2016 en januari 2017 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2016 en januari 2017 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 tot 17.00 uur en woe van 8.15 tot 15.30 uur tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 24 mei Groep 8b op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

19 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 9. Agenda

19 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 9. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 19 december 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 9 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2016. Aanstaande woensdag natuurlijk

Nadere informatie

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 14 december 2018 Agenda Nummer 15 maandag 17 december dinsdag 18 december

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

het KerstSchoolnieuws

het KerstSchoolnieuws het KerstSchoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, 14 december 2018 E-mail: administratie@koempoelan.nl Beste ouder(s), Sinterklaas

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen 14 december 2015 Gert Kooman INHOUD Geen vervanging voor een zieke leerkracht 1 Vervanging Sonja na de Kerst 1 School logopedische screening 1 Kerstoproep 2

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd Week 50 2018-2019 10 december Spreekuur Jeugdverpleegkundige 20 december Kerstviering (Vanaf nu om en om wo en do in combinatie met Zandberg. Dit jaar op de donderdag.) 21 december Start Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018

Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018 Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018 20 december Kerstviering op school 21 december Groep 2 t/m 8 vanaf 12.00 uur vrij Vinn 7 januari Eerste schooldag van 2019 Week van 7 januari Hoofdluiscontrole Wat was

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 7 9 december 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o SchouderCom GroepsInfo o Groepen 1-2

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s),

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s), Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 14 december 2018 nummer 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), We kijken terug op een gezellig sinterklaasfeest, dat is geslaagd mede dankzij een enthousiaste sinterklaascommissie

Nadere informatie

UIT DE WEI 6 december 2018

UIT DE WEI 6 december 2018 KALENDER Maandag 10 december Haltles groep 7/8 Dinsdag 18 december Musical groep 3/4 De kleine Kerstman Donderdag 20 december Kerstdiner van 18.00 uur tot 19.00 uur. Let op de uitnodiging in deze Nieuwsbrief!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, . NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 www.basisschool-de-arcade.nl 2314 BN Leiden info@obsdearcade.nl 8 december 2017 Jaargang 13, nummer 8 Beste ouders, Het Sinterklaasfeest was

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

jaargang nummer januari 2018

jaargang nummer januari 2018 jaargang 2017-2018 nummer 10 24 januari 2018 Belangrijke data 26/01 Bibittheater 29/01 Start Gouden Weken 05/02 Studiedag, kinderen vrij 06/02 + 08/02 Adviesgesprekken groep 8 08/02 Einde Gouden Weken

Nadere informatie

Vrijdag 15 december Alle kinderen s middags vrij Vrijdag 22 december

Vrijdag 15 december Alle kinderen s middags vrij Vrijdag 22 december OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Vrijdag 15 december 2017 Woensdag 20 november Kerststukjes maken en kerstviering Donderdag 21 december Alle kinderen

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

o.b.s. de Eglantier Tel:

o.b.s. de Eglantier Tel: o.b.s. de Eglantier Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 16 16-12-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA19 DI20 WO21 Agenda MA26 Directeur aanwezig

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 51 2018-2019 Agenda 17 december Bord en bestek mee naar school 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS de Pionier

Nieuwsbrief OBS de Pionier Nieuwsbrief OBS de Pionier Voor de optimale ontwikkeling van ieder individueel kind Korte Pionierweetjes Kerstviering De school is al mooi in kerstsfeer. Helaas moet dit natuurlijk voor de vakantie weer

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 11 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 12 april Groep 1-2d naar Saenden

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Kerstmis op de Walvis Alle kinderen moeten opgehaald worden! Maatwerk van de hoogste plank

Kerstmis op de Walvis Alle kinderen moeten opgehaald worden! Maatwerk van de hoogste plank Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 13, nummer 9 vrijdag 16 december Beste ouders, Met recht kunnen we weer spreken over de donkere dagen voor Kerstmis. Wat een stormachtig,

Nadere informatie

Jaargang 15, 2016/2017 nummer 4. Schoolregel van de maand. Agenda maand december Voor december staat de schoolregel:

Jaargang 15, 2016/2017 nummer 4. Schoolregel van de maand. Agenda maand december Voor december staat de schoolregel: Jaargang 15, 2016/2017 nummer 4 Schoolregel van de maand Voor december staat de schoolregel: Iedereen hoort erbij centraal. Iedereen is de moeite waard. We proberen niemand buiten te sluiten op welke grond

Nadere informatie