ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters"

Transcriptie

1 De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 27 oktober 2014 Tel. : / info@etbuut.nl / Van alles De data op een rijtje Maandag 27 oktober Deze week staan de oudergesprekken gepland Woensdag 29 oktober Bingo voor de groepen 5 t/m 8 Dinsdag 11 november De groepen 1 t/m 4 vieren Sint Maarten Donderdag 13 november Maandag 17 november Woensdag 19 november ONT-MOETEN, een ongedwongen ontmoetingsavond voor alle ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters De verkiezing van de nieuwe MR leden is afgerond. Veel ouders hebben de moeite genomen hun stem uit te brengen. Dit kon tot vrijdagavond uur. Na het tellen van de stemmen, is de uitslag als volgt: Karin Schäfer: 107 stemmen Etiënne Deen: 98 stemmen Sebbi Laville: 20 stemmen. Zowel Karin als Etiënne zijn dus de nieuwe leden van de MR. De kandidaten zijn inmiddels op de hoogte gebracht. Als het enigszins mogelijk is, zijn alle MR leden op de ONT-MOET AVOND op donderdag 13 november aanwezig. Wilt u kennismaken dan is dat daar een mooie gelegenheid voor. Natuurlijk is er op deze ongedwongen ontmoetingsavond nog veel meer interessants om voor langs te komen. In de groepen 7 en 8 zijn we dit jaar begonnen met een nieuwe Engelse methode. Moderne bekende hits vormen de leidraad. We laten graag aan u zien en horen hoe het werkt. En wilt u al tijden meer weten over de Peutersoos, zij hebben ook een kraam vol informatie. Noteer de datum dus vast in uw agenda. U komt toch ook!

2 Elke week Sociaal emotionele vorming In de groepen 1/2 gaat het deze week over het aanleren van een gedragscode. Wat doe je als je tijdens het spelen of tijdens het werken een ander kind vervelend tegen je doet. Als je je daar niet prettig bij voelt. De leerkrachten maken daarover duidelijke afspraken met de kinderen. Als er iets gebeurt waar je je niet prettig bij voelt dan zeg je: Ik vind dit niet prettig, wil je stoppen? Helpt dat niet meteen, dan zeg je het nog een keer. Als dat nog steeds niet helpt ga je naar de juf. Alle kinderen leren deze gedragscode, dat geeft veel duidelijkheid. In de andere groepen wordt tijdens het Kanjer trainingsprogramma aandacht aan het omgaan met vervelend, onprettig gedrag besteed. Alleen niet allemaal in dezelfde week. Weeksluiting Aank omende vrijdag staan de groepen 5a en 1/2c klaar om op te treden.. Dat worden leuke voorstellingen, de kinderen zijn al druk in de weer met de voorbereidingen. De kinderen van groep 1/2c staan om uur klaar om op te treden. Het duurt een klein half uurtje. De kinderen van groepe 5a beginnen om uur. Zij zijn om uur klaar. Volgende week zijn de groepen 5b en 1/2d aan de beurt. Optreden zorgcentrum Dinsdag 4 november gaat groep 7a naar Saenden. Klassennieuws Woensdag 29 oktober is het zover: Tijd voor de tweede BINGO ronde! Afgelopen woensdag was het weer een geweldig feest. De kinderen hebben genoten en de activiteiten commissie heeft een topprestatie geleverd. Aankomende woensdag zijn de groepen 5 t/m 8 aan de beurt. We hopen veel kinderen te zien, want reken maar dat het een gezellig feest wordt. 15:00-16:30 uur voor groep :00-20:30 uur voor groep 7+8. Vanwege ruimtegebrek in de hal kunnen broertjes en zusjes helaas niet mee. Voor de kinderen van de groepen 5+6 mag er een ouder mee, maar het hoeft niet. De groepen 7+8 doen het alleen (zonder ouders). Laat je leerkracht ook even weten of je komt. Wij kijken ernaar uit! Groeten van de activiteitencommissie. Oproep materialen creatief uur van aankomende donderdag Voor het creatief uur van de groepen 5 t/m 8 kunnen we nog resten wol gebruiken en stukken plaat van piepschuim, ongeveer 1 cm dik. Inleveren kan in de Plusklas. Alvast hartelijk dank.

3 Spreekavond / middag Deze week zijn er gesprekken met ouders en leerkrachten. De ouders die hebben aangegeven dat ze van de gelegenheid gebruik willen maken, weten hoe laat ze verwacht worden. SMASHBALLen bijvvzaanstad Wil je weten wat SMASHBALL is? Kom dan naar een van de kennismakingstrainingen! Je kunt het meteen uitproberen, want dat is toch wel het leukste van SMASHBALL: je moet het gewoon doen!!! De trainingen zijn op 29 oktober en 5 november van uur in sporthal Zaanlands West, Nieuwendamstraat 2 in Zaandam. SMASHBALL is een leuke en uitdagende manier om kennis te maken met volleybal. De training is voor iedereen die het leuk lijkt om te SMASHBALLen. Je hoeft dus geen lid te zijn van VV Zaanstad om deel te kunnen nemen. Je bent van harte welkom! Voor meer informatie of om je aan te melden stuur een naar jeugd@vvzaanstad.nl. Et Nabuut Thema et Nabuut voor deze week: Halloween Deze week zal in het teken staan van Halloween. Lekker griezelen! Natuurlijk zal er donderdag in het Kookcafé lekker griezelig worden gegeten. Later hierover meer. In de maand november gaan wij de activiteiten afstemmen op de vier elementen; water, vuur, aarde en lucht. De kleuters beginnen de week met het bakken van Halloween cakejes. Dinsdag worden er griezellampjes gemaakt. Leuk voor in je kamer! Donderdag zijn er voor alle kinderen diverse Halloween activiteiten. De kinderen van de onderbouw beginnen de week met het maken van griezelige maskers. Spelletjes spelen doen we dinsdag. Ook voor de kinderen uit deze groep zijn er donderdag diverse Halloween activiteiten. De midden/bovenbouw start de week met spelletjes spelen. Dinsdag worden de voederstations voor de vogels afgemaakt en donderdag gaan de kinderen hard aan het werk voor het (griezelige) Kookcafé. Et Nabuut Kookcafé Komende donderdag, 30 oktober is het weer zover! U kunt weer heerlijk komen eten bij ons Kookcafé. Tegen een kleine vergoeding van 2,50 schotelen de kinderen u weer een heerlijk menu voor. Ook het Kookcafé staat in het teken van Halloween. Er wordt macaroni geserveerd met een bloederige saus. De griezelige voorgerechten en desserts zijn nog een verrassing. Alle kinderen van et Buut zijn van harte welkom samen met hun moeder, vader, opa, oma, broer en zus. Wel even van tevoren opgeven bij Jamila in de hal van et Buut. Opgeven kan tot en met woensdag 29 oktober. Nieuwe maand! Volgende week maandag start de maand november. Vergeet u niet uw kind alvast op te geven. Dit kan voorkomen dat u uw kind onverwacht op moet komen halen! Opgeven kan s morgens tot 10 uur bij Jamila in de hal van et Buut.

4 Et Buut Breed Start deze week Maandag: Sport en Spel Dinsdag: Koken B, Pret en Play, Ri-ra-rangoli Woensdag: - Donderdag: Egelhuisje 2 Vrijdag: Halloween schminken Open les deze week Dinsdagmiddag zijn ouders en grootouders welkom bij de laatste les van Westerdans 1. Om uur kunt u terecht in het speellokaal. Vergeet u niet uw schoenen in de hal te laten? Laatste les deze week Graffiti C, Kleuterdans, Koken A, Mozaïek 2, Over het net, Striptekenen 2A, Westerndans 1, Wonderland 1A, Yoga 1 Start volgende week Maandag: Spelen met prentenboeken 1, Tekenen 1, Yoga 2 Dinsdag: Striptekenen 1B, Wonderland 2 Woensdag: - Donderdag: Egelhuisje 1B, Free Running, Koken voor kleuters B, Westerndans 2 Vrijdag: - Open les volgende week Volgende week woensdagmiddag is de open les van Streetdance, bestemd voor de directe familieleden van de dansers en danseressen. Om uur kunt u plaatsnemen op de bankjes in het speellokaal. Vergeet niet uw schoenen in de hal achter te laten. Plaats vrij U kunt nog inschrijven voor de onderstaande workshops (vol is vol), die als eersten gaan starten. Schrijf nu in! Workshop Groep Dag Startdatum Aantal Egelhuisje 1B 4/5 Do 6/11 1 Koken B 3/4/5 Di 28/10 1 Pret en play 3/4/5 Di 28/10 Meerdere Ri-ra-rangoli 6/7/8 Di 28/10 Meerdere Spelen met prentenboeken 1/2 Ma 3/11 1 Tekenen 1/2 Ma 3/11 Meerdere Westerndans 2 6/7/8 Do 6/11 Meerdere Informatie en inschrijven. Informatie over de workshops vindt u op onze website bij Breed. Inschrijven kan uitsluitend door het zenden van een naar opvang@etbuut.nl, waarin u vooren achternaam van kind, klas en workshop vermeldt.

5 Avondbreed Inschrijven kan nog! Wandelen met Jeroen was een groot succes en Keramiek 1 en 2 zijn in volle gang. Maar u kunt nog inschrijven voor Een tweede leven - kledingreparatie. Maar wees snel, want deze workshop start al op 28 oktober. Een tweede leven - kledingreparatie Het overkomt ons allemaal, je lievelingskledingstuk gaat stuk en je wilt het vanavond nog aan. Te laat voor "De gouden schaar", oma of die handige vriendin, waar je het anders naar toe zou brengen. Je hebt nog wel tijd om het klusje te klaren, maar weet niet hoe! Het is dus tijd voor de workshop "Een tweede leven". Aan bod komen o.a.: knopen aanzetten, naaimachinegebruik, diverse reparatietechnieken, verkorten van broeken en rokken en het inzetten van een nieuwe rits. Natuurlijk is er ook plaats om wensen in te dienen. Zelf meenemen: meetlint, schaar, naalden, spelden, wat garens en natuurlijk de te repareren kleding. En dan kunnen we van start! Als je zelf een naaimachine hebt, neem die dan ook mee! Inschrijven Let op! De eerste workshop start al heel snel. Schrijf dus meteen in door een te sturen naar opvang@etbuut.nl onder vermelding van uw naam en de juiste adresgegevens. U krijgt zo snel mogelijk bericht. Betaling vindt plaats na ontvangst van een factuur.

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 24 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 28 november Maandag 1 december

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 september Informatieavond

Nadere informatie

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur)

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 17 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 17 november Woensdag 19 november

Nadere informatie

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 september Woensdag

Nadere informatie

Intekenen voor oudergesprek, voor wie daar behoefte aan heeft. Deze week staan de oudergesprekken gepland

Intekenen voor oudergesprek, voor wie daar behoefte aan heeft. Deze week staan de oudergesprekken gepland De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 29 september 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 30 september Woensdag 1 oktober

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december

De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

De groepen 3 en 4 gaan naar een voorstelling: Net op tijd

De groepen 3 en 4 gaan naar een voorstelling: Net op tijd De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 september 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 22 september Woensdag 23 september

Nadere informatie

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland.

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 december Vrijdag 5 december

Nadere informatie

Avondbreed Een activiteit van OBS et Buut en buitenschoolse opvang et Nabuut

Avondbreed Een activiteit van OBS et Buut en buitenschoolse opvang et Nabuut Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Een tweede leven - kledingreparatie... 4 Kindertraktaties... 5 Op stap met Jeroen... 6 Sociale media - hoe geef je grenzen aan?... 7 Verstilde schoonheid keramiek 1... 8 Vogels

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 februari Maandag 15 februari

Nadere informatie

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9.

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 januari Groep 1-2b naar Saenden

Nadere informatie

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 23 maart Vrijdag 27 maart Donderdag

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht!

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 februari Dinsdag 9 februari

Nadere informatie

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 31 augustus 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 31 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 31 januari Woensdag 1 februari

Nadere informatie

Groepen 1-2 Cultuurmenu: Wolfje - Arthur Geesing

Groepen 1-2 Cultuurmenu: Wolfje - Arthur Geesing De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 19 januari 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 21 januari Vrijdag 23 januari

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 30 mei Deze week schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 22 februari Maandag 22 februari

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 november Groep 1-2b naar

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 25 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 26 april Groep 3b naar Saenden

Nadere informatie

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Maandag

Nadere informatie

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 17 juni Maandag 20 juni Maandag

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 9mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 9 mei Groep 7a op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 april Start projectweek Dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles Welkom allemaal Na een prachtige, zonnige, lange zomervakantie

Nadere informatie

Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool. Groepen 5 +6 Niet omkijken! (11.00, Muziekschool) Groepen 4 Floddertje theaterworkshop (op school)

Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool. Groepen 5 +6 Niet omkijken! (11.00, Muziekschool) Groepen 4 Floddertje theaterworkshop (op school) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 februari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 13 februari Groepen 7/8 Fluxus

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 24 mei Groep 8b op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij!

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 26 september 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 28 september Groepen 1-2a,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21 Belangrijke data: januari 2019 Januari

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 2 december Vrijdag 4 december

Nadere informatie

Kinderen vrij: start zomervakantie!

Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 juli 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 juli Dinsdag 5 juli Vrijdag 8

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

U kunt stemmen via deze link:

U kunt stemmen via deze link: Hoi ik ben Amy ik ben 9 jaar en ik zit in groep 6b. Ik schrijf dit omdat ik graag kinderburgemeester van Groningen wil worden. Als kinderburgemeester zou ik graag met de inzet van alle kinderen een nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 :

Nadere informatie

Groep 8a: klimmen en tokkelen bij het Zuiderzee-college

Groep 8a: klimmen en tokkelen bij het Zuiderzee-college De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 juni 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 23 juni Donderdag 25 juni Dinsdag

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 18 april Groep 6a op schoolreis

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Tuinstad Schiebroek Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat?

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? schooljaar 2016-2017 aflevering 07 Sinterklaas Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Donderdag 1 december komen de Pieten weer Pietengym geven. Groep 1 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders Oproep overblijfmoeders Het moment van tussenschoolse opvang (overblijven) loopt momenteel goed met een aantal vaste overblijfmoeders. Helaas is het aantal overblijfouders een beetje krap. Regelmatig worden

Nadere informatie

HET PIETEN NIEUWSBLAD

HET PIETEN NIEUWSBLAD HET PIETEN NIEUWSBLAD PIETENHUIS IN TUINDORP IN DE ZOMER HEBBEN WIJ, HET BESTUUR VAN SPEELTUIN TUINDORP, EEN VERZOEK ONTVANGEN VAN SINTERKLAAS: OF DE PIETEN GEBRUIK MOGEN MAKEN VAN DE TOEZICHTHOUDERS RUIMTE,

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Wij heten u en uw kind van harte welkom op onze school. De eerste schooldag is niet alleen erg spannend voor uw kind, ook bij ouders kan het leiden tot vragen. Met dit informatieboekje

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Avondvierdaagse. Kinderraad

Avondvierdaagse. Kinderraad Nieuwsbrief 7 juni 2019 maandag 10 juni dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni maandag 17 juni t/m vrijdag 21 juni vrijdag 21 juni Tweede Pinksterdag Avondvierdaagse Schoolkamp groep 8 Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 11 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 12 april Groep 1-2d naar Saenden

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten Nr. 12 maandag 5 december Belangrijke data Maandag 5 december: Sint en Piet op school Dinsdag 6 december: Studiedag voor alle leerkrachten, alle kinderen vrij t/m maandag 5 december: Inschrijven voor rapportgesprekken

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

November 2015. Geachte Ouders,

November 2015. Geachte Ouders, CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 November 2015 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 Kansenkrant DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 In deze nieuwsbrief: - Plusklas - Bezoek van Sint en zijn pieten - Basisschool Uniek gaat kerstgedachte actief uitdragen - Oversteek - Externe begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Week 23. Wij hebben er zin!! Heb je vragen? Bel gerust Saskia: 06 233 43028. We wensen jullie sportieve en vooral gezellige avonden toe.

Week 23. Wij hebben er zin!! Heb je vragen? Bel gerust Saskia: 06 233 43028. We wensen jullie sportieve en vooral gezellige avonden toe. Week 23 Ontruimingsoefening Veiligheid vinden we belangrijk op school. Om iedereen goed voor te bereiden op een calamiteit, is op maandag een ontruimingsoefening gedaan. Nadat het alarmsignaal klonk, is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 6 8 OKTOBER 2015 Inhoud: De schoolfotograaf komt! Nieuws vanuit de MR Herfstactiviteiten JVWO Schoolgids en schoolplan Informatieavond VO (gr 7 en 8) Agenda en bijlagen Informatieblaadje

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Oktober, November en December 2012 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

groep 6 georganiseerd. Aanvang: uur

groep 6 georganiseerd. Aanvang: uur OBS De Spiegel Gibraltar 2 1503 BM Zaandam 075-6164781 info@obsdespiegel.org www.obsdespiegel.org schooljaar 2013 2014 31 januari 2014 Belangrijke data: Kanjertraining voor ouders. Groep 6 ma 3 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Vrijdag e jaargang nr. 31. Afscheidsavond groep 8

Vrijdag e jaargang nr. 31. Afscheidsavond groep 8 Vrijdag 28-06-2019 20e jaargang nr. 31 Agenda Woensdag 3 juli Kledingmarkt De Hobbitstee Maandag 8 juli Vrijdag 12 juli Maandag 15 juli Woensdag 17 juli Spreekavond Groep 8 middag vrij Afscheidsavond groep

Nadere informatie

Groepen 5 + 6 Cultuurmenu: Si Lin, de legende van de zijdeprinses. Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen

Groepen 5 + 6 Cultuurmenu: Si Lin, de legende van de zijdeprinses. Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 februari 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 februari Vrijdag 20 februari

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs Dr Jan de Quay Optimus primair onderwijs 7-2014 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 7-2014 De Bijblijver stond gepland voor woensdag 17 december, echter vandaag is er al informatie die we u willen

Nadere informatie

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat)

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 7 december 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 10 december Kerstcrea Kersttoneel

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) Woensdag 20 januari Inloopspreekuur schoolverpleegkundige (8.30-10.

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) Woensdag 20 januari Inloopspreekuur schoolverpleegkundige (8.30-10. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee. G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie