Groep 8a: klimmen en tokkelen bij het Zuiderzee-college

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groep 8a: klimmen en tokkelen bij het Zuiderzee-college"

Transcriptie

1 De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 juni 2015 Tel. : / info@etbuut.nl / Van alles De data op een rijtje Dinsdag 23 juni Donderdag 25 juni Dinsdag 30 juni Woensdag 1 juli Donderdag 2 juli Groep 8a: klimmen en tokkelen bij het Zuiderzee-college Sportdag Afscheidsavond groep 8b Afscheidsavond groep 8a Laatste schooldag De Mini Dam tot Damloop mag je niet missen! Op zondag 20 september 2015 wordt in Zaandam de 30 e Mini Dam tot Damloop gehouden. Tijdens de jubileum editie zullen bijna kinderen van 4 t/m 13 jaar weer laten zien hoe sportief zij zijn! Je kunt je inschrijven voor de 0,6 km (4 t/m 7 jaar) of 2,2 km (8 t/m 13 jaar). Je start bij de Burcht in het centrum van Zaandam, waar de mascotte Dammie jullie zal aanmoedigen. Daarna loop je over het echte parcours van de grote Dam tot Damloop. En natuurlijk ontvang je bij de finish een mooie medaille! Na de finish vindt op de Burcht het kinderfeest plaats. Bij het kinderfeest kun je je uitleven op springkussens, genieten van gezellige muziek en een bezoek brengen aan één van de vele andere activiteiten. Aan de Mini Dam tot Damloop is ook een kleurplaatwedstrijd gekoppeld, waarmee mooie prijzen zijn te winnen. Tijdens het kinderfeest vindt de bekendmaking van de winnaars plaats. Ook dit jaar kunnen alle kinderen in de week na de loop op hun persoonlijke eindtijd, foto, film en digitaal magazine terug vinden. Inschrijven kan deze week op school van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 juni. (donderdag niet vanwege de sportdag). Voor schooltijd zitten er kinderen van groep 7 in de hal klaar om je in te schrijven. Het kost 2,50 per kind. Dit bedrag graag direct bij inschrijving betalen. Na de grote vakantie worden de startbewijzen op tijd op school afgeleverd.

2 Vakantierooster Hieronder treft u het vakantierooster zoals dat komend schooljaar geldt voor alle scholen van ZaanPrimair. Naast de vakanties zijn er ook al twee studiedagen voor de medewerkers bekend. Deze staan onder het overzicht vermeld. De data van de overige studiedagen hoort u zo spoedig mogelijk. Schoolvakanties 2015/2016 Herfst 17/10 t/m 25/10 Kerst 19/12 t/m 03/01 Voorjaar 27/02 t/m 06/03 Pasen 25/03 t/m 28/03 Koningsdag 27/04 Mei 30/04 t/m 08/05 Hemelvaart 05 mei 2016 = in meivakantie Pinksteren 15/05 t/m 17/05** Zomer 16/07 t/m 28/08 * Ontmoetingsdag 06 oktober 2015: leerlingen zijn vrij, studiedag voor medewerkers. **3e pinksterdag 17 mei 2016: leerlingen zijn vrij, studiedag voor medewerkers. Sportdag van de kleuters De kleuters hebben een spannende sportdag op het programma donderdag 25 juni. De kleuters starten om gewoon in hun eigen klas, eventueel ingesmeerd, met sportkleding aan. Ze hoeven alleen een tussendoortje mee te nemen. Let op: Om 13:00 uur gaan de kleuters naar huis. Alle kleuters van a, b, c en d kunnen worden opgehaald bij de klassen van juf Jenny en juf Ryanne. De kleuters van juf Ingeborg worden bij hun eigen klas opgehaald.

3 Sportdag groepen 3 t/m 8 Aankomende donderdag is eindelijk onze sportdag. We kijken er erg naar uit. De meeste klassen hebben het sportdagboekje al mee naar huis. Hierin staat alle hoognodige informatie. Het weer lijkt goed te worden, maar toch houden we rekening met een eventueel slecht scenario. Mochten we de sportdag binnen houden, dan krijgt u donderdagochtend vóór 7.30 uur allemaal een mail. Bij af en toe een bui zullen we de sportdag gewoon buiten laten doorgaan, in dat geval is het handig dat uw kind geschikte kleding aanheeft en evt. regenkleding bij zich heeft. Mocht de sportdag binnen zijn, dan verwachten we alle kinderen om 8.30 in hun eigen klas. De sportdag zal starten om 9.00 uur en de kinderen zijn dan om uur klaar. Hoort u niks, dan is de sportdag gewoon buiten bij Odiz Frogs! Nog wat andere dingen op een rij: - Alle kinderen worden uiteraard in sportkleding verwacht - Als het goed is heeft u van de groepsleerkracht gehoord hoe het vervoer is geregeld. - De kinderen hebben net als op een normale dag een 10-uurtje en een lunchpakket nodig. - Zorg voor voldoende drinken, neem een fles mee die opnieuw met water gevuld kan worden. - Bij zonnig weer, zorg voor goede bescherming, in de vorm van een pet en/of zonnebrand. - Bij kans op buien is regenkleding aan te raden. - In het boekje staat dat de kinderen vrijdag hun diploma ontvangen, dit wordt maandag. We hebben er zin in! Tot donderdag! Bedankje Langs deze weg bedankt de oudergeleding van de MR alle ouders van et Buut die de vrijwillige ouderbijdrage voor dit schooljaar hebben voldaan. Nagenoeg iedereen heeft betaald! Dank zij de ouderbijdrage hebben alle groepen weer mooie activiteiten kunnen doen zoals het zwemfestijn, Ballorig, diverse excursies en niet te vergeten alle vieringen (bijv. Sinterklaas, Kerst, Pasen) De kinderen zullen hier zeker blijvende herinneringen voor later aan houden. Ook de jaarlijkse sportdag ligt nog in het verschiet. Ten slotte willen we de ouders, die om wat voor reden dan ook, nog niet aan betaling van de vrijwillige ouderbijdrage zijn toegekomen, vragen om contact op te nemen met Fred Tiecken. Uit de Medezeggenschapsraad (MR) Sinds januari van dit jaar vergadert de MR in de nieuwe samenstelling. Hoog tijd voor een update. De MR bestaat uit een oudergeleding en een personeel geleding. In de oudergeleding zitten: Edwin Bronsteede (tevens voorzitter), Yolanda van der Jagt, Etiënne Deen en Karin Schäfer. De personeel geleding bestaat uit Carla Jonker, Eri Munters, Marja Latenstein, Lottie Sluik. Namens het bestuur (Zaan Primair) zit de directie in de persoon van Fred Tiecken bij de vergaderingen. Hij informeert de MR over lopende zaken. Om de 6-8 weken vindt er een MR-vergadering plaats, die in de Buutpraat wordt aangekondigd. Onderwerpen waar de MR de afgelopen periode ondermeer over heeft gesproken zijn de nieuwe CAO, voeding, de nieuwbouw en pleininrichting van het nieuwe schoolgebouw, de financiën, de

4 formatie en de leeropbrengsten. De agenda van de vergaderingen en de notulen kunt u terugvinden op de website van onze school. Indien u een onderwerp onder de aandacht van de MR wilt brengen kan dat door één van de leden aan te spreken. U kunt eveneens gebruik maken van het mailadres van de MR: mr@etbuut.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om als toehoorder bij een MR-vergadering aanwezig te zijn! De eerstvolgende vergadering vindt plaats in het nieuwe schooljaar en wel op dinsdagavond 22 september om 19:30 uur. Leden van de MR: bovenste rij vlnr Edwin Bronsteede, Yolanda van der Jagt, Marja Latenstein, Karin Schäfer en Etiënne Deen onderste rij vlnr Carla Jonker, Lottie Sluik en Eri Munters Elke week Optreden zorgcentrum Er staan dit schooljaar geen optredens in het zorgcentrum meer op het programma. We hebben een mooi jaar met optredens achter de rug en de kinderen hebben de mensen in Saenden heel veel plezier bezorgd. Alle kinderen worden heel hartelijk bedankt! Weeksluiting Deze week geen gewone weeksluiting meer. De laatste weeksluiting van dit schooljaar is al weer geweest. De kinderen hebben het afgelopen jaar weer enorm hun best gedaan en ons laten genieten van hun voorstellingen. Alle kinderen bedankt! Ouders, familieleden en andere belangstellenden worden bedankt voor het feit dat zij ook dit jaar weer zo n fijn publiek waren! In de laatste schoolweek staat natuurlijk nog wel de jaarsluiting van de beide groepen 8 gepland! Groep 8b op dinsdag 30 juni en groep 8a op woensdag 1 juli. Zij staan op deze dagen s avonds op het podium voor hun voor ouders, broers en zussen en andere familie en vrienden. Die krijgen daarvoor een persoonlijke uitnodiging. Overdag treden zij die week op voor de kinderen van de school.

5 Klassennieuws Deze week geen specifiek klassennieuws Et Nabuut De laatste twee schoolweken bij et Nabuut Deze laatste twee schoolweken zullen de activiteiten te maken hebben met de zomer. Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten voor komende week. De activiteiten bij et Nabuut deze week De kleuters gaan, bij gebrek aan mooi weer deze periode, zelf een zomerse zon knutselen. Dinsdag houden wij een stoepkrijtspektakel. Donderdag zijn de kinderen om uur uit vanwege sportdag. Zij zullen die middag zelf een fruitspies gaan maken, die zij dan heerlijk kunnen opeten. De kinderen uit de onderbouw starten de week met gezellig samen spellen spelen. Vier op een rij, kwartetten, letterspel, het komt allemaal aan bod. Dinsdag gaan de kinderen zelf fruitspiezen maken. Donderdag wordt er een zomers boeket geknutseld. De midden/bovenbouw kinderen gaan maandag weer als vanouds koekjes bakken. Dinsdag is een spelmiddag en zal er ook gewerkt worden aan het tuintje op het plein van et Buut. Donderdag is er et Nabuut Kookcafé. De kinderen helpen dan met de voorbereidingen. Opvang in de maand juli In de maand juli zijn er nog twee schooldagen, woensdag 1 en donderdag 2 juli. Bij deze een geheugensteuntje om uw kind niet vergeten op te geven. Vrijdag 3 juli is een calamiteitendag. De kinderen zijn deze dag vrij. Et Nabuut is deze hele dag geopend. Laatste week om op te opgeven voor de zomervakantie Tot en met aanstaande vrijdag, 26 juni, kunt u uw zoon of dochter nog opgeven voor opvang in de zomervakantie. De lijsten liggen klaar bij Jamila in de hal van et Buut. Hieronder vindt u de activiteiten voor deze periode. Juli Maandag 6 juli Monsterdag, de hele dag knutselen, verkleden en schminken als monsters Dinsdag 7 juli Verkeersplein, neem je fiets of step mee Woensdag 8 juli Picknick in het Volkspark Donderdag 9 juli Modderdag, diverse activiteiten met modder. Neem schone kleren mee! Vrijdag 10 juli Zelf bonbons maken Juli Maandag 13 juli Laboratorium, zelf proefjes doen Dinsdag 14 juli Uitstapje naar het Verkade Paviljoen Woensdag 15 juli Waterfeest met spelletjes Donderdag 16 juli Aan de slag met schelpen Vrijdag 17 juli Insecten zoeken

6 Augustus Maandag 10 aug Een windzak maken Dinsdag 11 aug Artistiek timmeren en verven Woensdag 12 aug Zelfportret schilderen Donderdag 13 aug Uitstapje naar de Heemtuin met leuke activiteiten Vrijdag 14 aug Maak je eigen lunch, we gaan bakken en koken Et Nabuut Kookcafé Het laatste Et Nabuut Kookcafé, van dit schooljaar,vindt plaats aanstaande donderdag, 25 juni. Wanneer u wilt, kunt u gezellig mee-eten. Et Nabuut Kookcafé is om geopend. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Opgeven kunt u doen bij Jamila, s morgens in de hal van et Buut. Wij vragen slechts een vergoeding van 2,50 per persoon. Kinderen die meekoken hoeven niet te betalen. Et Buut Breed Laatse les deze week Hiphop en Blokfluit. Open les dinsdag Blokfluit om uur in het lokaal van Kim en Margriet Hip hop om uur in het speellokaal. Graag uw schoenen in de hal achterlaten. Open les volgende week Maandag kunt om uur in gymzaal de open les van Skaten bijwonen. Graag uw schoenen in de hal achterlaten. Avondbreed Het seizoen is afgelopen We werken nog hard aan het nieuwe programma.

7 Ter informatie In de maand juni is in Natuurmuseum E.Heimans, Thijssestraat 1 te Zaandam de expositie Rode oortjes te zien. Een tentoonstelling over voortplanting bij mens en dier. Doordeweeks wordt deze expositie de komende weken door 60 schoolklassen (= kinderen) uit de Zaanstreek bezocht in het kader van een lesactiviteit seksuele voorlichting. Het Natuurmuseum biedt deze succesvolle activiteit om het jaar aan. Het museum is voor het publiek open op de zondagmiddagen vanaf uur tot uur. Meer info: De Zaanstreek gaat los! Dit jaar is een feestelijk jaar voor de Zaanstreek. Het jaar 2015 is uitgeroepen tot Europees Jaar voor het Industrieel en Technisch erfgoed. En daar hebben we hier in de Zaanstreek heel wat fraaie staaltjes van staan. Daarnaast wordt in augustus van 2015 het nautische topevent SAIL2015 georganiseerd. Als stad aan het Noordzeekanaal genieten we niet alleen mee van de tallships, die straks naar en van Amsterdam varen. SAIL2015 herinnert ons ook aan onze eigen band met het water. Want, bovenal zijn wij Stad aan de Zaan. Onder die noemer Stad aan de Zaan gaat de Zaanstreek 28 weken feest vieren. Tot en met oktober worden het Zaanse verleden en heden tot leven gebracht tijdens evenementen op en rond de Zaan. Woon en/of werk je in de Zaanstreek? Kom je op bezoek? Je bent meer dan welkom om mee te vieren! Voor meer informatie:

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 17 juni Maandag 20 juni Maandag

Nadere informatie

Kinderen vrij: start zomervakantie!

Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 juli 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 juli Dinsdag 5 juli Vrijdag 8

Nadere informatie

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 :

Nadere informatie

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College. Kinderen vrij: start zomervakantie!

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College. Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 20 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 20 juni Maandag 20 juni Dinsdag

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 24 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 28 november Maandag 1 december

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 september Informatieavond

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 februari Maandag 15 februari

Nadere informatie

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur)

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 17 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 17 november Woensdag 19 november

Nadere informatie

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 27 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 27 oktober Deze week staan de

Nadere informatie

Kinderen vrij: start zomervakantie!

Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 27 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 27 juni Volksdansdemonstratie Woensdag

Nadere informatie

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland.

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 december Vrijdag 5 december

Nadere informatie

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 23 maart Vrijdag 27 maart Donderdag

Nadere informatie

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 september Woensdag

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ***Inhoud:*** ** Het voortgangs-

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht!

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 februari Dinsdag 9 februari

Nadere informatie

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij!

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 26 september 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 28 september Groepen 1-2a,

Nadere informatie

De groepen 3 en 4 gaan naar een voorstelling: Net op tijd

De groepen 3 en 4 gaan naar een voorstelling: Net op tijd De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 september 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 22 september Woensdag 23 september

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles Welkom allemaal Na een prachtige, zonnige, lange zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 31 augustus 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 31 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 30 mei Deze week schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

18 Start schooljaar Start weeksluitingen: Groep 8a en 4a. Augustus 2014

18 Start schooljaar Start weeksluitingen: Groep 8a en 4a. Augustus 2014 Augustus 2014 31 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 32 11 12 13 14 15 16 17 33 34 18 Start schooljaar 2014 2015 19 20 21 22 23 24 35 25 26 28 29 Start weeksluitingen: Groep 8a en 4a 30 31 September 2014

Nadere informatie

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 31 januari Woensdag 1 februari

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december

De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Website School gaat een nieuwe website krijgen (is inmiddels uitgerold). Bespreking vorm en inhoud.

Website School gaat een nieuwe website krijgen (is inmiddels uitgerold). Bespreking vorm en inhoud. 1 Notulen jaarvergadering O.B.S. et Buut gehouden op dinsdag 13 november 2012 Schooljaar 2011-2012 Aanwezig: gehele MR, activiteitencommissie, kascommissie, 11 ouders Agenda 1. Opening 2. Jaarverslagen

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat)

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 7 december 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 10 december Kerstcrea Kersttoneel

Nadere informatie

juni 2018 Jaargang: Editie: 10

juni 2018 Jaargang: Editie: 10 juni 2018 Jaargang: 2017-2018 Editie: 10 Agenda juli 4 juli POVO wenochtend 13 juli Landenfestival 16 juli Rapporten 18 juli Afscheid groep 8 20 juli Calamiteitendag 21 juli Start zomervakantie ================================================================================

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 25 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 26 april Groep 3b naar Saenden

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool. Groepen 5 +6 Niet omkijken! (11.00, Muziekschool) Groepen 4 Floddertje theaterworkshop (op school)

Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool. Groepen 5 +6 Niet omkijken! (11.00, Muziekschool) Groepen 4 Floddertje theaterworkshop (op school) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 februari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 13 februari Groepen 7/8 Fluxus

Nadere informatie

Intekenen voor oudergesprek, voor wie daar behoefte aan heeft. Deze week staan de oudergesprekken gepland

Intekenen voor oudergesprek, voor wie daar behoefte aan heeft. Deze week staan de oudergesprekken gepland De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 29 september 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 30 september Woensdag 1 oktober

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 2 december Vrijdag 4 december

Nadere informatie

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 5 december 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 5 december Sinterklaasfeest,

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Maandag

Nadere informatie

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Inhoud: Groepsindeling + wenochtend Financieel verslag Ouderbijdrage 2013-2014

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 9mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 9 mei Groep 7a op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Kinderen vrij: start zomervakantie!

Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 11 juli 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 11 juli Woensdag 13 juli Donderdag

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 april Start projectweek Dinsdag

Nadere informatie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 01 Van de Directie Wat een fantastische zomer was dat! Ik hoop dat iedereen er net zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN. Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken.

Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN. Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken. Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken. Vakantierooster schooljaar 2014 2015 Herfstvakantie groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

Stella Nova kalender

Stella Nova kalender Stella Nova kalender 2016-2017 Geachte ouders en/of verzorgers, beste kinderen. Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017, waarin u allerlei informatie kunt vinden, onder andere over de activiteiten

Nadere informatie

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 22 februari Maandag 22 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving Regels Catharinaschool Plaats : Wellerlooi Telefoon : 0478-501876 Fax : 0478-501131 E-mailadres : info@bscatharina.nl Website : www.bscatharina.nl Brinnummer : 06ZR Infobulletin 1, schooljaar -2019 De

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018

Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018 Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018 Agenda 17-18 april 20 april 24 april 27 april 11mei 14 mei 21 mei 28 mei IEP-toets groep 8 koningsspelen samenwerkingskwartier meivakantie bezoek aan theater de Vest

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE

DEELNEMERSINFORMATIE DEELNEMERSINFORMATIE VEEL PLEZIER! PARCOURS ZAANDAM OOSTZIJDE In deze envelop vind je naast dit deelnemers informatieboekje voor de Mini Dam tot Damloop in Zaandam en de Molenwijk jouw startnummer voor

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Augustus. Beste ouders, Beste ouder(s),

Augustus. Beste ouders, Beste ouder(s), Augustus Beste ouders, Beste ouder(s), 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Hierbij de kalender voor het schooljaar 2018-2019 In deze kalender vindt u informatie over de dagelijkse dingen, zoals studiedagen en feestdagen.

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 4-5 Levensboom 4 26 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Overblijf Marijke van Keeken 06 9 65 9 augustus 4 2 3 4 5 6 7 9 0 2 3 4 5 6 7 Eerste schooldag.45

Nadere informatie

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen Augustus 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Informatieavond voor alle groepen 30 31 20 augustus 26 augustus Op deze datum nodigen wij u uit voor een informatieavond

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9.

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 januari Groep 1-2b naar Saenden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Augustus. Beste ouder(s),

Augustus. Beste ouder(s), Augustus Beste ouder(s), 3 4 5 6 7 8 9 Hierbij de kalender voor het schooljaar 2017-2018. In deze kalender vindt u informatie over de dagelijkse dingen, zoals studiedagen en feestdagen. Bewaar deze kalender

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 De avond4daagse is deze week weer volop aan de gang. Dank aan alle ouder(s)/verzorger(s) die elke avond meehelpen. Gelukkig helpt het weer mee en is het gezellig onderweg. Vanavond

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie