Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)"

Transcriptie

1 De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 juni 2016 Tel. : / info@etbuut.nl / Van alles De data op een rijtje Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) Maandag 6 juni GMR Woensdag 8 juni Dansvoorstelling groepen 5 en 6 (Fluxus 08.30) Donderdag 9 juni Schoolreis groepen 3 Vrijdag 10 juni Weeksluiting groep 1/2b Maandag 13 juni Groep 8a gaat klimmen bij het Zuiderzee College Vrijdag 17 juni Studiedag: alle kinderen vrij Maandag 20 juni Groep 5a op schoolreis Maandag 20 juni Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College Dinsdag 21 juni Groep 4a op schoolreis Dinsdag 21 juni Groep 1-2e naar Saenden Woensdag 22 juni Groep 5b op schoolreis Donderdag 23 juni Groep 4b op schoolreis Vrijdag 24 juni Weeksluiting groepen 1/2e en 6b Maandag 27 juni Volksdansdemonstratie Woensdag 29 juni Wenochtend Donderdag 30 juni Volksdansdemonstratie Vrijdag 1 juli Weeksluiting 1/2a en 5b Maandag 4 juli GMR Dinsdag 5 juli Sportdag Donderdag 7 juli Concertgebouw groepen 6 en 7: Peer Gynt (9.30) Vrijdag 8 juli Weeksluiting groepen 4b en 5a Schoolkorfbal Vorige week was het schoolkorfbaltoernooi. Heel erg veel Et Buut'ers deden hieraan mee en iedere avond waren er meerdere teams te bewonderen. Er werd fanatiek, maar vooral sportief en sociaal met elkaar gespeeld. Een aantal teams ging door naar de finale-avond. Helaas hebben zij geen beker gewonnen, maar het plezier was er niet minder om. Complimenten aan alle kinderen en heel veel dank aan alle ouders die hebben gecoacht en aangemoedigd! De shirtjes kunnen deze week VIES worden ingeleverd bij de leerkracht. Op de Facebook-pagina 'Schoolkorfbal ZKV' staan van alle avonden foto's, misschien even leuk om te gaan kijken!

2 Sportdag groepen 3 tot en met 8 Dinsdag 05 juli organiseren wij onze traditionele sportdag. Elk jaar is dat weer een heel groot feest waarbij grote en kleine kinderen de hele dag samen sportief bezig zijn. De spellen zijn afwisselend. Samenwerking en sportiviteit spelen een belangrijke rol. Het gebeurt allemaal op het sportveld van Odiz Frogs in de Kalverhoek. Maar, we kunnen deze dag niet organiseren zonder uw hulp op de sportdag zelf. De hulp bestaat uit twee onderdelen: *Het begeleiden van een spel. U krijgt daar van te voren uitleg over, zodat u weet wat er moet gebeuren. We verwachten u dan om 8.45 uur op het veld en om uur is het afgelopen. Wilt u een spel begeleiden, stuur dan een naar Heidi: h.wester@zaanprimair.nl *Het brengen en halen van groepjes kinderen. De kinderen moeten uiterlijk om 9.00 uur op het veld aanwezig zijn. Om uur kunnen zij weer opgehaald worden. U kunt aangeven of uw alleen wilt halen, alleen wilt brengen of dat u kunt brengen èn halen. Wilt u een groepje kinderen halen en/of brengen, stuur dan een naar de leerkracht van uw kind. U kunt natuurlijk én begeleiden én halen/brengen. Wilt u in dat geval naar allebei de adressen (Heidi en leerkracht) mailen? We hopen dat veel ouders zich aanmelden! Bedankt alvast. De sportdagcommissie; Heidi, Maartje en Menno De Mini Dam tot Damloop mag je niet missen! Op zondag 18 september 2016 wordt in Zaandam de 31 e Mini Dam tot Damloop gehouden. Tijdens deze editie zullen bijna kinderen van 4 t/m 13 jaar weer laten zien hoe sportief zij zijn! Je kunt je inschrijven voor de 0,6 km (4 t/m 7 jaar) of 2,2 km (8 t/m 13 jaar). Je start bij de Burcht in het centrum van Zaandam, waar de mascotte Dammie jullie zal aanmoedigen. Daarna loop je over het echte parcours van de grote Dam tot Damloop. En natuurlijk ontvang je bij de finish een mooie medaille! Na de finish vindt op de Burcht het kinderfeest plaats. Bij het kinderfeest kun je je uitleven op springkussens, genieten van gezellige muziek en een bezoek brengen aan één van de vele andere activiteiten. Aan de Mini Dam tot Damloop is ook een kleurplaatwedstrijd gekoppeld, waarmee mooie prijzen zijn te winnen. Tijdens het kinderfeest vindt de bekendmaking van de winnaars plaats. Ook dit jaar kunnen alle kinderen in de week na de loop op hun persoonlijke eindtijd, foto, film en digitaal magazine terug vinden. Inschrijven kan deze week op school van maandag 20 t/m vrijdag 24 juni. Voor schooltijd zitten er kinderen van groep 8 in de hal klaar om je in te schrijven. Het kost 2,50 per kind. Dit bedrag graag direct bij inschrijving betalen. Na de grote vakantie worden de startbewijzen op tijd op school afgeleverd.

3 Elke week Weeksluiting Komende vrijdag 10 juni kunnen we gaan genieten van de weeksluiting van de groep 1-2b. We verheugen ons er op, het wordt vast weer prachtig! De voorstelling van groep 1-2b begint om uur. De voorstelling duurt ongeveer 20 minuten. Klassennieuws Schoolreisje Komende donderdag gaan de groepen 3 op schoolreisje. Iedereen heeft er enorm veel zin in! Het gaat een geweldige dag worden. We wensen alle kinderen en begeleiders veel plezier! Volksdansen De groepen 5 en 6 hebben de volksdansdemonstratie op woensdag 8 juni bij Fluxus. De overige groepen geven hun demonstratie op maandag 27 of donderdag 30 juni. Zij dansen op het schoolplein. Aanvang uur. Het duurt tot ongeveer uur. Maandag 27 juni Donderdag 30 juni 1-2a 1-2b 1-2d 1-2c 1-2e 3a 3b 4a 4b 7a 7b 8a 8b Tas zoek Makar uit groep 5b is al een tijdje zijn tas kwijt. Overal gezocht, niet gevonden. Misschien heeft iemand hem gezien. Mocht dat zo zijn, dan horen we dat graag. Het betreft een eenvoudige zwarte gymtas met twee ogen erop, aan één kant. Inhoud: zwart gymbroekje, neon geel voetbalshirt en 1 paar gympen, zwart-rood, met klittenband. Et Nabuut et Nabuut deze week: nieuw thema! Deze week starten wij met het nieuwe thema Zon, Zee en Water, heel toepasselijk met het mooie weer dat we nu hebben. Natuurlijk zullen de kinderen deze week zoveel mogelijk buiten zijn om te genieten van de heerlijke zomerse temperaturen. De kleuterbouw kinderen gaan maandag zonnekoekjes bakken van zanddeeg, dinsdag wordt er een prachtige zon geknutseld. Donderdag is een spelletjesmiddag, de kinderen spelen dan: ik ga op reis en neem mee De kinderen in de onderbouw beginnen maandag creatief, zij gaan een strand/zee schilderij maken van scheerschuim. Dinsdag worden er gezellig spelletjes gespeeld em donderdag worden er zoete viskoekjes gebakken. De midden/bovenbouw kinderen starten de week met een spelletjesmiddag. Dinsdag gaan de kinderen zandkoekjes bakken en donderdag worden er zandtekeningen gemaakt.

4 Zonnebrand Bij mooi weer smeren wij de kinderen in met een hoge factor zonnebrandcreme. Wanneer uw kind allergisch is voor zonnebrandcreme wilt u ons dat laten weten? U kunt dan bij ons zonnebrandcreme achterlaten waar uw kind geen uitslag van krijgt. Wanneer wij reeds op de hoogte zijn van de allergieën van uw kind, hoeft u niet te reageren. Et Buut Breed Deze week van start Dinsdag: Cupido s pijl 2. Donderdag: Cupido s pijl 1. Laatste les: Pret en play 2, Eetbare minituin 1, Haal alles uit de natuur. Buitenspel 1 Groep 3/4/5 Wat is er heerlijker dan lekker buiten bezig zijn? De wereld ontdekken samen met je vriendjes. Je doet het veel te weinig, terwijl buiten spelen toch het leukste is wat er is. Nu kun je buitenspelen combineren met leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld: Boompje verwisselen, Levend Stratego of Dierengeluidenspel. Maar je doet ook Memoriespelletjes, waarbij materialen uit de natuur gebruikt worden. En die spullen moet je wel terug vinden in het park natuurlijk. Ja, inderdaad, deze workshop wordt gehouden in het Volkspark. Het gaat altijd door en je leert het park op heel nieuwe manier ontdekken. Volgende week van start Run Fast. Plaats vrij U kunt nog inschrijven voor verschillende workshops. De hieronder genoemde gaan al snel van start. Schrijf nu in! Workshop Groep Dag Startdatum Buitenspel 1 3/4/5 Ma 27 juni Run fast 6/7/8 Di 14 juni

5 Ter informatie Ook in 2016 zal er weer een Huttenbouw-week worden georganiseerd in Het Volkspark. Het timmerfeest is van maandag 22 augustus tot en met donderdag 25 augustus in het Volkspark. De Huttenbouw is voor de kinderen uit Oud-West (!!). Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich inschrijven (max. 70 deelnemers). Er is dit jaar plaats voor: 45 kinderen tussen de 6-8 jaar 25 kinderen tussen de 9-12 jaar Mocht u door uw financiële situatie twijfelen over de aanmelding neem dan gerust contact met ons op. Voor een aantal kinderen kunnen wij een uitzondering maken vanwege de subsidie die wij ontvangen. De kinderen zullen in groepjes van 6 à 8 kinderen zelfstandig maar onder begeleiding van vrijwilligers, aan de slag gaan. De oudere kinderen zullen worden verdeeld over de groepjes als ondersteuning aan de vrijwilligers. De Huttenbouw duurt 4 dagen(van 9:30-16:00u) waarin er veel wordt getimmerd en gebouwd. Wat neem je mee? Behalve zin en energie kunnen we natuurlijk niet zonder een hamer. Ieder kind neemt zijn eigen hamer mee. Wij adviseren je ook werkhandschoenen mee te nemen. Bij Huttenbouw wordt gewerkt met hout en spijkers. Het is dus handig je kleding daarop aan te passen. Let vooral op de schoenen, geen slippers of kaplaarzen maar schoenen met een stevige zool. En let ook op het weerbericht! Op maandag, dinsdag en woensdag (de eerste drie dagen) moet je een lunchtrommel meenemen. Voor wat lekkers tussendoor en drinken wordt gezorgd. Op donderdag wordt de lunch verzorgd. Regels: Om er een top week van te maken gelden er tijdens deze dagen wel een aantal regels. Deze regels zijn van belang voor de kinderen maar ook voor de ouders en de organisatie. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn! Deelname geschiedt op eigen risico. Uiteraard doen wij onze best om alles veilig te laten verlopen, E.H.B.O is aanwezig. Deelname is voor de kinderen! Wil je helpen, geef je dan op als vrijwilliger. (heel graag, we hebben deze hulp hard nodig) Wij gaan ervan uit dat kinderen gehaald en gebracht worden. Mocht je kind alleen naar huis gaan

6 moet je het ons laten weten. Tussen 9:30 uur en 16:00 uur mogen de kinderen het park niet zelfstandig verlaten. Zorg dat u bereikbaar bent op het opgegeven telefoonnummer. Het kan gebeuren dat we t.g.v. de weersomstandigheden moeten besluiten om eerder te stoppen. Ook kan het zo zijn dat een kind ziek wordt, of dat er een situatie ontstaat waardoor het kind niet langer kan blijven. We zijn te gast in Het Volkspark. We behandelen het park met respect, d.w.z. dat de bomen en struiken met rust gelaten worden. We werken samen, dat wil zeggen dat we elkaar respecteren, met elkaar overleggen en niemand de baas speelt. De hut is van de groep, en alle bouwers van de groep hebben goede ideeën, dus we luisteren naar elkaar. We lunchen met z n allen, tegelijkertijd. Tijdens de lunch wordt er niet gebouwd! Hamers zijn om te timmeren op spijkers!! Alleen daarvoor mogen ze gebruikt worden. Tijdens de Huttenbouw wordt er van de kinderen verwacht dat zij de aanwijzingen van de leiding opvolgen. Mocht een kind herhaaldelijk de aanwijzingen van de leiding niet opvolgen wordt er direct contact op genomen met de ouders/verzorgers. De kosten en de inschrijving: Deelname aan de Huttenbouw kost dit jaar voor 4 dagen per kind 50,-. Wij vragen per kind één ouder (of per gezin indien er meerdere kinderen uit één gezin deelnemen) te helpen bij het opruimen van de hutten op donderdagmiddag (16.30 uur). Het is gebruikelijk om daarvoor een borg te vragen. De borg bedraagt 20,-. Indien de ouder (of verzorger, opa, buurman etc ) komt helpen, ontvangt deze de borg retour. De kosten en de borg moeten op de eerste ochtend, maandag 22 augustus, om 9.30 uur contant worden betaald. Wij vragen je de 50,- deelnamekosten en de 20,- borg apart en gepast te betalen op maandag 22 augustus. Bij betaling worden dan de gegevens van de kinderen gecontroleerd. Voor de organisatie en voor de kinderen is het belangrijk dat er een telefoonnummer bekend is van een ouder/verzorger die altijd bereikbaar is gedurende de Huttenbouw

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 17 juni Maandag 20 juni Maandag

Nadere informatie

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 30 mei Deze week schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 24 mei Groep 8b op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 9mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 9 mei Groep 7a op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College. Kinderen vrij: start zomervakantie!

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College. Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 20 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 20 juni Maandag 20 juni Dinsdag

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Groep 8a: klimmen en tokkelen bij het Zuiderzee-college

Groep 8a: klimmen en tokkelen bij het Zuiderzee-college De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 juni 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 23 juni Donderdag 25 juni Dinsdag

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 25 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 26 april Groep 3b naar Saenden

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 februari Maandag 15 februari

Nadere informatie

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 31 januari Woensdag 1 februari

Nadere informatie

Kinderen vrij: start zomervakantie!

Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 juli 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 juli Dinsdag 5 juli Vrijdag 8

Nadere informatie

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 23 maart Vrijdag 27 maart Donderdag

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht!

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 februari Dinsdag 9 februari

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Kinderen vrij: start zomervakantie!

Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 27 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 27 juni Volksdansdemonstratie Woensdag

Nadere informatie

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 22 februari Maandag 22 februari

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 september Informatieavond

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9.

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 januari Groep 1-2b naar Saenden

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 24 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 28 november Maandag 1 december

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ***Inhoud:*** ** Het voortgangs-

Nadere informatie

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 31 augustus 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 31 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017 Timmerdorp Hoevelaken is een initiatief van: Kinderopvang: Lionsclub Hoevelaken De Stichting Timmerdorp Hoevelaken: Petra Koudstaal (voorzitter) (dagelijkse leiding) Saskia Turk (dagelijkse leiding) Dennis

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool. Groepen 5 +6 Niet omkijken! (11.00, Muziekschool) Groepen 4 Floddertje theaterworkshop (op school)

Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool. Groepen 5 +6 Niet omkijken! (11.00, Muziekschool) Groepen 4 Floddertje theaterworkshop (op school) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 februari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 13 februari Groepen 7/8 Fluxus

Nadere informatie

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 27 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 27 oktober Deze week staan de

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 5-6 Informatie groep 5-6 2015. Inleiding Jaaaaa, het is weer zover! Tijd voor weer een leuke en spannende week KVW. Dit jaar veranderd Maasbracht in een dorp vol met prinsen

Nadere informatie

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel:

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: Programma Jevak 2017 24 28 juli Thema Western (Cowboys en Indianen) Coördinatieteam Jevak 2017 Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: 636650 www.deoverzet.nl Maandag 24 juli 2017 Programmaoverzicht:

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 11 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 12 april Groep 1-2d naar Saenden

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 18 april Groep 6a op schoolreis

Nadere informatie

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2017 28 augustus t/m 1 september Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Nadere informatie

ma 14 t/m vr 18 augustus

ma 14 t/m vr 18 augustus www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 14 t/m vr 18 augustus Coördinatieteam Jevak 2017 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 14 augustus 2017 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 13 augustus 2018 Programma overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, PROGRAMMA 1 VOORWOORD Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week van het jaar: De Jeugd Vakantie Week!!! Dit jaar wordt de

Nadere informatie

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 september Woensdag

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE

DEELNEMERSINFORMATIE DEELNEMERSINFORMATIE VEEL PLEZIER! PARCOURS ZAANDAM OOSTZIJDE In deze envelop vind je naast dit deelnemers informatieboekje voor de Mini Dam tot Damloop in Zaandam en de Molenwijk jouw startnummer voor

Nadere informatie

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur)

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 17 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 17 november Woensdag 19 november

Nadere informatie

Mini Dam tot Damloop Zaandam 18 september 2016

Mini Dam tot Damloop Zaandam 18 september 2016 Mini Dam tot Damloop Zaandam 18 september 2016 DEELNEMERSINFORMATIE een evenement door: 16 VEEL PLEZIER! Leuk dat je meedoet aan de Mini Dam tot Damloop in Zaandam. Op zondag 18 september gaan samen met

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

SJV? Wie of wat is dat?

SJV? Wie of wat is dat? SJV Rosmalen SJV? Wie of wat is dat? Bestaat sinds 1974: Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten - groep van ongeveer 15 vrijwilligers (oranje) & - jeugdcommissie van 20 jongeren (blauw) Activiteiten

Nadere informatie

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Maandag

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?!

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?! Jeugd Vakantie Week 2014 Wie is de mol?! 18 t/m 22 augustus 2014 Inleiding Beste jongens en meisjes, Jullie hebben je ingeschreven voor de leukste week van de vakantie! Jaja, de Jeugd Vakantie Week staat

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2012

VTV Zomeractiviteiten 2012 VTV Zomeractiviteiten 2012 Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar met een verstandelijke beperking. Mocht uw kind ouder of jonger zijn, maar wel

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Januari, februari en maart 2013 Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops We gaan vol goede zin weer beginnen aan een nieuw jaar: 2013! Je kunt in dit eerste boekje van 2013 de nieuwe trainingen, workshops

Nadere informatie

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat)

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 7 december 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 10 december Kerstcrea Kersttoneel

Nadere informatie

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine Dinsdag 11 juli t/m vrijdag 14 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: Sloop, grond en straatwerk 06 20 54 46 26

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 november Groep 1-2b naar

Nadere informatie

Intekenen voor oudergesprek, voor wie daar behoefte aan heeft. Deze week staan de oudergesprekken gepland

Intekenen voor oudergesprek, voor wie daar behoefte aan heeft. Deze week staan de oudergesprekken gepland De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 29 september 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 30 september Woensdag 1 oktober

Nadere informatie

De groepen 3 en 4 gaan naar een voorstelling: Net op tijd

De groepen 3 en 4 gaan naar een voorstelling: Net op tijd De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 september 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 22 september Woensdag 23 september

Nadere informatie

Kindervakantiewerk Groep 7-8

Kindervakantiewerk Groep 7-8 Kindervakantiewerk 2015 Groep 7-8 Informatie groep - 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW-week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Ook dit

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je ook weer

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli Wisselochtend 11.00u 12.00u

AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli Wisselochtend 11.00u 12.00u Schooljaar 2017-2018 Datum: 29-06-2018 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli

Nadere informatie

juni 2018 Jaargang: Editie: 10

juni 2018 Jaargang: Editie: 10 juni 2018 Jaargang: 2017-2018 Editie: 10 Agenda juli 4 juli POVO wenochtend 13 juli Landenfestival 16 juli Rapporten 18 juli Afscheid groep 8 20 juli Calamiteitendag 21 juli Start zomervakantie ================================================================================

Nadere informatie

Kindervakantieweek 2015 SJV Rosmalen

Kindervakantieweek 2015 SJV Rosmalen Kindervakantieweek 2015 SJV Rosmalen SJV? Wie of wat is dat? Bestaat sinds 1974 Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten groep van ongeveer 15 vrijwilligers jeugdcommissie van 20 jongeren allerlei activiteiten

Nadere informatie

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij!

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 26 september 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 28 september Groepen 1-2a,

Nadere informatie

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland.

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 december Vrijdag 5 december

Nadere informatie

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp Groep Nieuwsbrief augustus 2014 Nieuwsbrief Heb je iets meegemaakt met de scoutinggroep wat je graag wilt delen of heb je iets leuks voor de nieuwsbrief stuur het ons. Het adres is: nieuwsbrief@de-ruyter.nl.

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

23-25 JULI Timmerdorp Eelde juli Maandag Dinsdag Woensdag

23-25 JULI Timmerdorp Eelde juli Maandag Dinsdag Woensdag 23-25 juli Maandag 8.30-15.00 Dinsdag 8.45-15.00 Woensdag 08.45-15.00 Het Timmerdorp is voor alle kinderen van groep 3 t/m 8 (schooljaar 2017-2018) uit Eelde- Paterswolde die in het bezit zijn van een

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december

De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

bso Bij ONS en KNUS deze zomer

bso Bij ONS en KNUS deze zomer VAKANTIEPROGRAMMA ZOMER 2014 bso Bij ONS en KNUS deze zomer & & & & & en vooral veel plezier WEEK 1-21 JULI 25 JULI MAANDAG 21 juli: Kijkduin We gaan strandjutten, leuke spullen die we tegenkomen nemen

Nadere informatie

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie!

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie! Agenda Woensda g Woensda g 1 juli 11.00 uur Muziek in het dorp in t Eschhoes voor alle kinderen en belangstellenden. 1 juli 13.30 u. Alle leerlingen van groep 8 verlaten de school met??? Maandag 17 augustus

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles Welkom allemaal Na een prachtige, zonnige, lange zomervakantie

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk Someren-Heide

Jeugdvakantiewerk Someren-Heide Jeugdvakantiewerk Someren-Heide JVW Televisieland 24 tot 28 augustus 2015 Voorwoord Misschien lijkt het nog ver weg, maar met leuke dingen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Ook komende zomervakantie organiseren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 Woensdag 5 juni 2019.

Nieuwsbrief 19 Woensdag 5 juni 2019. Nieuwsbrief 19 Woensdag 5 juni 2019. Logeerkoffertje Op donderdag 6 juni komt er een leesconsulente van de centrale bieb West Achterhoek een prentenboek interactief voorlezen. Als ouder mag u hierbij aanwezig

Nadere informatie

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 7 september 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 8 september Informatieavond

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool.

Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblik De afgelopen maanden zijn we erg druk geweest

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) Woensdag 20 januari Inloopspreekuur schoolverpleegkundige (8.30-10.

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) Woensdag 20 januari Inloopspreekuur schoolverpleegkundige (8.30-10. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 28 mei 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl Stakingsdag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Woensdag 30 mei Wieltjesdag Avondvierdaagse Studiedag Kinderen vrij

Nadere informatie

April, mei en juni Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen

April, mei en juni Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen April, mei en juni 2013 Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen Daar is ie weer! Het nieuwe boekje van de Kettingkas! Je kunt hierin de workshops en de trainingen vinden voor de maanden april, mei

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping SPEELWEEK 2018 Welkom op camping t Pleintje Dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli PROGRAMMABOEK 1 Samen gaan we op vakantie in Jaarsveld! De zomervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Dat dachten wij ook!

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen Jeugd Vakantie Week 2019 12 t/m 16 augustus Ridders en Jonkvrouwen 1 Inleiding Beste Jongens, Meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteen-bussum.nl info@hoeksteenbussum.nl Informatie Kleuters 2013-2014

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

Tijdens deze week (vanaf maandag 13 augustus) zijn we telefonisch bereikbaar op het nummer:

Tijdens deze week (vanaf maandag 13 augustus) zijn we telefonisch bereikbaar op het nummer: 2018 Inleiding Beste ouders / verzorgers, Dit jaar vindt de Kindervakantieweek Oewakadoe plaats van maandag 13 tot en met donderdag 16 augustus op de Lemelvelden in Hapert. In dit programmaboekje vindt

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie