Activiteitenprogramma vanaf januari 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Activiteitenprogramma vanaf januari 2014"

Transcriptie

1 Activiteitenprogramma vanaf januari 2014 Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School Oostzaan voor de periode vanaf januari Het brede school activiteitenaanbod wordt in de loop van het jaar aangevuld. In het voorjaar wordt er bijvoorbeeld ook tennis, volleybal, korfbal en hockey aangeboden. Er worden ook activiteiten in de voorjaarsvakantie georganiseerd. Houdt dus de website van school in de gaten! Wat is de Brede School Oostzaan? De "Brede School" is geen school of gebouw maar een samenwerking van gemeente, onderwijs, kinderopvang, zorg, cultuur en sport en biedt kinderen in de basisschoolleeftijd activiteiten aan na schooltijd. Het doel is om de ontwikkelingskansen van kinderen te vergroten en hun talenten te ontplooien. De activiteiten We hopen dat het aanbod veel kinderen aanspreekt en dat veel kinderen zich zullen aanmelden. De activiteiten vinden op verschillende dagen en locaties plaats. Wanneer u uw kind inschrijft doet hij of zij het hele blok met de activiteit mee. Uw kind mag aan meerdere activiteiten, op iedere school/locatie, deelnemen. Let op: tijdens de activiteiten vallen de kinderen onder de wettelijke aansprakelijkheid en de verzekering van het individu. De scholen of andere partners zijn dus niet aansprakelijk. Inschrijving Inschrijven doet u door te mailen naar: activiteiten.oostzaan@gmail.com. Wilt u vermelden om welke activiteit het gaat, uw telnr. waarop u tijdens de activiteit te bereiken bent, welke groep en school uw kind zit, en of uw kind na de les zelfstandig naar huis gaat? Wilt u het ook melden als uw kind op de dag van de activiteit gebruikt maakt van de BSO? U ontvangt een bevestiging per mail of uw kind kan deelnemen aan de activiteit(en) en u krijgt bericht over de betaling. Let op: de inschrijving is pas definitief na het ontvangen van het cursusgeld. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de activiteit geannuleerd. Betaald u pas wanneer u een bevestiging binnen heeft. Vervoer kinderen Het halen en brengen van en naar de activiteit van de kinderen is de verantwoordelijkheid van de ouders/verzorgers. Ga dus bij elke activiteit na of uw kind op de genoemde tijd en plaats aanwezig kan zijn. Voor de kinderen die gebruik maken van een buitenschoolse opvang (BSO); u moet overleggen of halen en brengen door de BSO mogelijk is! Betaling Als u een bevestiging van deelname heeft ontvangen, wordt u verzocht om voor aanvang van de activiteit het geld over te maken naar bankrekening t.n.v. de Brede School Oostzaan. Belangrijk is dan dat u de naam van uw kind en de naam van de activiteit vermeldt. Ideeën, wensen, vragen? Heeft u ideeën, opmerkingen, vragen dan kunt u dit mailen naar onderstaand -adres. Wij wensen uw kind(eren) veel plezier bij het volgen van de activiteiten van de Brede School Oostzaan! Met vriendelijke groet, Mariska van Driest Coördinator Brede School Oostzaan activiteiten.oostzaan@gmail.com Telnr. :

2 Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Kidsdance/juniordance In het Brede School programma mogen de danslessen van Dancing Days niet ontbreken. Voor de jongste kinderen hebben we 'kidsdance' en voor de kinderen van 7 jaar en ouder 'Juniordance'. De kinderen krijgen lesstof aangeboden die past bij hun leeftijd, dus, er is genoeg uitdaging! Gezond bewegen, dansen en...plezier hebben! In het laatste kwartier van de laatste les is er een presentie voor de ouders. Waar : De Korenaar Wanneer : Dinsdag 21/28 januari, 4/11/18 februari 2014 Hoe laat : uur uur (Kidsdance voor kinderen van 4 t/m 6 jaar) uur uur (Juniordance voor kinderen van 7 t/m 12 jaar) Kunst- en technieklessen Alice in Wonderland De kinderen leren spelenderwijs hoe sommige dingen werken in het verhaal van Alice. Wat is een spiegel, en hoe kan je die zelf maken? Waarom val je naar beneden en niet omhoog? Hoe vergroot of verklein je jezelf? Kunnen we daar een apparaat voor bedenken? Wat is het verschil tussen hol en bol? Door zelf dingen te bedenken en te maken, leren ze hoe de wereld van Alice in elkaar zit. We gaan dat met allerlei materialen doen, maar zullen ook de ipad gebruiken (aanwezig). De kinderen maken een beeldverslag van hun activiteiten dat aan het einde van de cursus, per mail wordt toegestuurd. Docent is Marcel Fraij van Fluxus. Locatie : De Rietkraag Voor : leerlingen uit de groepen 3,4,5 Data : donderdag 16/23/30 januari, 6/13/20 februari Tijd : uur uur Kosten : 15,00 totaal Yoga Ga je, in gedachten, mee op avontuur op de rug van een dolfijn, wil je ook heerlijk wegdoezelen op rustige oceaanmuziek, dan zijn deze workshops echt iets voor jou! Yoga heeft een goede uitwerking op lichaam en geest! Het verbetert het zelfvertrouwen, concentratievermogen en fantasie. Waar : De Kweekvijver Wanneer : maandag 27 januari en 3/10/17 februari 2014 Hoe laat : uur uur (kinderen van groepen 1,2,3,4) uur uur (kinderen van groepen 5,6,7,8)

3 Nature KIDS! Help de vogels de winter door! De vogels hebben het niet makkelijk in de winter. Zij kunnen moeilijk aan voedsel komen. Wil je weten welke vogels er in de winter in Nederland zijn en wil je helpen ze de winter door te laten komen? Deze middag wordt met hout, figuurzaag en een appel een voeder-hanger gemaakt. Waar : Bezoekerscentrum Het Twiske Wanneer : woensdag 22 januari 2014 Leeftijd : 8 jaar en ouder Hoe laat : uur uur Kosten : 3,00 Gitaarles Altijd al een keer gitaar willen spelen? Onder begeleiding van een docent van Fluxus ga je in 6 lessen de eerste beginselen leren van het gitaarspelen. Er start ook een reeks voor kinderen die al les hebben gehad in reeks 1 en die door willen gaan. Op de laatste les is er, het laatste kwartier, een presentatie voor de ouders. Waar : Het Luchtkasteel, Anemoonstraat 41, Oostzaan Voor : kinderen van 8 jaar en ouder Wanneer : vrijdag 10/17/24/31 januari, 7/14 februari 2014 Hoe laat : groep 1: uur uur (voor leerlingen die al gitaarles hebben gehad in reeks 1) groep 2: uur uur groep 3: uur uur (bij voldoende aanmeldingen) Kosten : 15,00 totaal (inclusief huur van gitaar) 12,50 totaal (met eigen gitaar) Het kan zijn dat leerlingen die nog geen gitaarles hebben gehad, ingedeeld worden in groep 2 of groep 3. Let u dus op, of de tijd wel uitkomt met andere sporten/hobby's! Handbal Handbal is een hele leuke sport voor jongens en meisjes. Om goed te kunnen handballen moet je als een team samenwerken en sportief te zijn. Andere belangrijke eigenschappen zijn: snelheid en techniek. Wil je dit wel eens uitproberen? Geef je dan op voor deze 4 lessen, waarin je de beginselen van de handbalsport leert. Waar : Sporthal De Greep, Dominee N. Zwiepsingel 1, 1511EP Oostzaan Wanneer : maandag 13/20/27 januari en 3 februari 2014 Voor : kinderen van 7 t/m 12 jaar Hoe laat : uur uur

4 Bootcamp Bootcamp is een training om kinderen op een leuke manier aan hun lichaam te laten werken. Je doet verschillende opdrachten waarbij beweging, conditie en kracht centraal staan. Waar : Sporthal De Greep, Dominee N. Zwiepsingel 1, 1511EP Oostzaan Wanneer : maandag 10/17februari en 3/10 maart 2014 Voor : kinderen van 7 t/m 12 jaar Hoe laat : uur uur Move & Fun Bij deze lessen leer je de vaardigheden en technieken van de bokssport. Het is een veilige manier om je weerbaarheid en zelfvertrouwen te vergroten. Er wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen, kracht en techniek. Het plezier in bewegen staat voorop! De kinderen die al aan Move&Fun hebben meegedaan kunnen ook weer mee doen. Waar : Sporthal De Greep, Dominee N Zwiepsingel 1, 1511EP Oostzaan Wanneer : dinsdag 18/25 maart, 1 april/8 april 2014 Hoe laat : groepen 1 t/m 4 starten om uur uur groepen 5 t/m 8 starten om uur uur Schaken Wist je dat schaken ook je rekenvaardigheid, je taalvaardigheid en je concentratievermogen beter maakt? Is dat even meegenomen? Want schaken is namelijk ook nog eens heel erg leuk! Je leert spelenderwijs de geheimen van schaken kennen. Na deze lessen kan je lekker een potje schaken met iemand anders! Kinderen die al hebben meegedaan met schaken kunnen zich ook inschrijven, zij krijgen op hun niveau les! Waar : De Kweekvijver Wanneer : woensdag 15, 22, 29 januari, 5, 12, februari 2014 Hoe laat : uur (voor kinderen van de groepen 5,6,7,8) Kinderkookcafé Bij het kinderkookcafé maak je kennis met gerechten uit verschillende eetculturen. Je leert recepten lezen enomgaan pollepels en ander keukengereedschap. Het leuke is dat het resultaat meestal iets lekkers oplevert. Waar : Het Luchtkasteel, Anemoonstraat 41, Oostzaan Wanneer : woensdag 19 februari 2014 woensdag 5 maart 2014 Hoe laat : uur (voor kinderen vanaf 6 jaar) Kosten : 5,00 per keer Kinderen geven zich op per keer.

5 Acrobatiek-Gymles Voor de jongste kinderen zijn deze acrobatiek-gymlessen heerlijk om te doen. De kinderen kunnen op een speelse manier kennismaken met balans, evenwicht, coördinatie en samenwerken. Waar : De Rietkraag Wanneer : Vrijdag 17/24/31 januari, 7/14 februari 2014 Hoe laat : uur uur Voor : gropeen 1 t/m 4 Waar : De Korenaar Wanneer : Maandag 10/17/24/31 maart, 7/14 april Hoe laat : uur uur Voor : Kinderen van de onderbouw Beeldhouwen voor kinderen In deze unieke cursus maak je kennis met diverse materialen en technieken. Je gaat aan de slag met o.a. klei, keramiek, speksteen, albast, gips, isolatieschuim, was en hout. Zo ga je bijvoorbeeld aan een stuk steen werken waar je een eigen bedachte vorm in gaat hakken en vijlen. Die werk je dan bijvoorbeeld af tot een amulet. Het wordt een ontdekkingstocht in de wereld van beelden en fantasie. Je krijgt les van een docent van Fluxus, Frans Hage. Waar : De Noordeschool Wanneer : 15/ 22/ 29 januari, 5/12 februari. Hoe laat : uur kinderen van 7, 8 en 9 jaar uur kinderen van 10,11 en 12 jaar Kosten : 15,00 totaal Koud Koken: High Tea Met allerlei ingredienten leer je op een leuke manier iets heel lekkers te maken. Allerlei lekkere gerechtjes die passen bij een High Tea! Zelf snijden, wegen, pellen en...smullen! Aan het eind mogen je ouders mee genieten van al dat lekkers. Daar hoort natuurlijk ook een kopje thee bij! Waar : De Noorderschool Wanneer : maandag 3 en 10 maart 2014 Voor : Kinderen van 4 t/m 12 jaar Hoe laat : uur uur voor 2 workshops Veel plezier met de activiteiten van De Brede School Oostzaan!

Activiteitenprogramma tot mei 2014

Activiteitenprogramma tot mei 2014 Activiteitenprogramma tot mei 2014 Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School Oostzaan voor de periode van februari tot mei 2014. Wat is de Brede School Oostzaan?

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan. Beste ouders en kinderen,

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan. Beste ouders en kinderen, Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Beste ouders en kinderen, Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School Oostzaan voor de periode Kerstvakantie tot en met

Nadere informatie

Met vriendelijke groet,

Met vriendelijke groet, Activiteitenprogramma oktober t/m december 2014 Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School Oostzaan voor in de herfstvakantie en activiteiten van oktober t/m december

Nadere informatie

Met vriendelijke groet,

Met vriendelijke groet, Activiteitenprogramma september 2014 t/m de herfstvakantie Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School Oostzaan voor de periode van september 2014 tot en met de

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activeiten die starten in de maand mei 2016

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activeiten die starten in de maand mei 2016 Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activeiten die starten in de maand mei 2016 Beste ouders en kinderen, Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School Oostzaan

Nadere informatie

Activiteitenprogramma van april tot de zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma van april tot de zomervakantie 2014 Activiteitenprogramma van april tot de zomervakantie 2014 Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School Oostzaan voor de periode vanaf april 2014. Er volgt nog één

Nadere informatie

Blok 5. Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteitenprogramma Brede school Oostzaan

Blok 5. Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteitenprogramma Brede school Oostzaan Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteitenprogramma Brede school Oostzaan Activiteiten vanaf maart 2019 (BLOK 4) Blok 5 Inschrijven voor de activiteiten kan via de volgende link https://bredeschooloostzaan.nl/inschrijven.php

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten vanaf maart 2018 (BLOK 4)

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten vanaf maart 2018 (BLOK 4) Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten vanaf maart 2018 (BLOK 4) Let op: de inschrijvingen van de activiteiten gaan vanaf nu via onderstaande link: https://bredeschooloostzaan.nl/inschrijven.php

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Vanaf de herfstvakantie tot de kerstvakantie 2015

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Vanaf de herfstvakantie tot de kerstvakantie 2015 Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Vanaf de herfstvakantie tot de kerstvakantie 2015 Beste ouders en kinderen, Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten in de zomervakantie en vanaf november 2018 (BLOK 2)

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten in de zomervakantie en vanaf november 2018 (BLOK 2) Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten in de zomervakantie en vanaf november 2018 (BLOK 2) Let op: de inschrijvingen van de activiteiten gaan vanaf nu via onderstaande link: https://bredeschooloostzaan.nl/inschrijven.php

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten - Blok 4 start vanaf februari/maart 2017

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten - Blok 4 start vanaf februari/maart 2017 Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten - Blok 4 start vanaf februari/maart 2017 Beste ouders en kinderen, Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan september t/m de herfstvakantie 2015

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan september t/m de herfstvakantie 2015 Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan september t/m de herfstvakantie 2015 Beste ouders en kinderen, Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School Oostzaan voor

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten vanaf mei 2018 (BLOK 5)

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten vanaf mei 2018 (BLOK 5) Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten vanaf mei 2018 (BLOK 5) Let op: de inschrijvingen van de activiteiten gaan vanaf nu via onderstaande link: https://bredeschooloostzaan.nl/inschrijven.php

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten - Blok 3 start vanaf januari 2017

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten - Blok 3 start vanaf januari 2017 Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten - Blok 3 start vanaf januari 2017 Beste ouders en kinderen, Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten vanaf september 2017 (BLOK 1)

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten vanaf september 2017 (BLOK 1) Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten vanaf september 2017 (BLOK 1) Beste ouders en kinderen, Hierbij mijn laatste activiteitenprogramma voor de Brede School Oostzaan. Per 1 augustus

Nadere informatie

Activiteitenprogramma maart t/m mei 2015 Met nieuwe activiteiten zoals skeeleren, tennis, musical, trompet, rappen en nog veel meer!

Activiteitenprogramma maart t/m mei 2015 Met nieuwe activiteiten zoals skeeleren, tennis, musical, trompet, rappen en nog veel meer! Activiteitenprogramma maart t/m mei 2015 Met nieuwe activiteiten zoals skeeleren, tennis, musical, trompet, rappen en nog veel meer! 1 Beste ouders en kinderen, Met plezier presenteren wij u hierbij het

Nadere informatie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Brede school aanbod niet gesubsidieerde activiteiten Inschrijven via Digiduif!

Brede school aanbod niet gesubsidieerde activiteiten Inschrijven via Digiduif! Brede school aanbod 2016-2017 niet gesubsidieerde activiteiten Algemene en belangrijke informatie Voor deze activiteiten kunt u uw kind(eren) inschrijven via de formulieren in Digiduif. Voor de inschrijving

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Schooljaar 2017/2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Hoe gaat het in zijn werk? Dit jaar hebben

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten in de zomervakantie en vanaf september 2018 (BLOK 1)

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten in de zomervakantie en vanaf september 2018 (BLOK 1) Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten in de zomervakantie en vanaf september 2018 (BLOK 1) Let op: de inschrijvingen van de activiteiten gaan vanaf nu via onderstaande link: https://bredeschooloostzaan.nl/inschrijven.php

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten vanaf januari 2018 (BLOK 3)

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten vanaf januari 2018 (BLOK 3) Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activiteiten vanaf januari 2018 (BLOK 3) Let op: de inschrijvingen van de activiteiten gaan vanaf nu via onderstaande link: https://bredeschooloostzaan.nl/inschrijven.php

Nadere informatie

5, 12, 19 en 26 januari, 2 en 9 februari

5, 12, 19 en 26 januari, 2 en 9 februari Groep: 3 en 4 Wanneer: maandag Locatie: Marktstraat Natuuratelier 4, 11, 18 en 25 januari,1 en 8 februari Deze workshop is vol. De inschrijving is gesloten Maandag 8 februari is de laatste les. Het laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

Dag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag ZELFVERDEDIGING 3-4

Dag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag ZELFVERDEDIGING 3-4 Beste ouders/verzorgers, Graag presenteren we jullie het nieuwe NaSchoolse Activiteiten programma dat half september van start zal gaan. Alle cursussen starten in week 38 en bestaan uit 10 lessen die direct

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Schooljaar 2016/2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Hoe gaat het in zijn werk? De NSA zijn toegankelijk

Nadere informatie

Workshops 4 + Najaar 2017 Aan deze activiteiten zijn kosten verbonden

Workshops 4 + Najaar 2017 Aan deze activiteiten zijn kosten verbonden ). leef Aan deze activiteiten zijn verbonden Burgemeester van Gentsingel 1b, 2636 BP Schipluiden (015) 380 71 38 MY FIRST ENGLISH COURSE Speciaal voor jonge kinderen die nog niet kunnen lezen en schrijven

Nadere informatie

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Voorjaar/zomer 2017 ONTMOETINGSHUIS voorwoord Beste ouders/verzorgers, Met veel plezier presenteren wij ons programmaboekje met het naschoolse activiteiten

Nadere informatie

SEPTEMBER Activiteit Wanneer Voor Wie Waar Kosten Aanmelding/contactpersoon

SEPTEMBER Activiteit Wanneer Voor Wie Waar Kosten Aanmelding/contactpersoon Activiteiten kalender na-schoolse activiteiten Periode september-december 2014 De activiteiten zijn voor alle kinderen woonachtig in. Veel activiteiten zijn met opgave, dit kun je doen bij de contactpersoon

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 7/8,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 7/8, OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 7/8, Voor u ziet u informatie over de Brede school

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Programmaboekje

Programmaboekje Programmaboekje 2012-2013 Samenwerking van de scholen: Saenparel, Over de Brug (locatie In 't Veld), Willibrord en Buiten Schoolse Opvang Flindr. Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje

Nadere informatie

Vanaf schooljaar 12 13 verandert de organisatie m.b.t. het activiteitenaanbod voor de kinderen.

Vanaf schooljaar 12 13 verandert de organisatie m.b.t. het activiteitenaanbod voor de kinderen. Brede school activiteiten 2012 Blok 4 Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s), Binnenkort start het 4 e blok van de brede schoolactiviteiten. In dit boekje vindt u alle informatie over de activiteiten

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten. In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in blok

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Voor U ligt alweer de derde brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De N van

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 5/6,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 5/6, OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 5/6, Voor u ziet u informatie over de Brede school

Nadere informatie

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden.

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid (Periode 3)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid (Periode 3) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2017 2018 (Periode 3) Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2017 2018, PERIODE 3 (mei - juli 2018).

Nadere informatie

1. Sport na school voor groep 1 en Keenter Kidsclub voor groep 2 t/m Spelen met Taal voor groep 3. (max. 35 kinderen)

1. Sport na school voor groep 1 en Keenter Kidsclub voor groep 2 t/m Spelen met Taal voor groep 3. (max. 35 kinderen) 1. Sport na school voor groep 1 en 2 (max. 35 kinderen) Iedere dinsdag vanaf 13 januari tot aan de zomervakantie van 15.30 uur tot 16.30 uur Deze inschrijving is geldig voor blok 3, 4 en 5!!! Samen met

Nadere informatie

NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank

NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank Beste ouder(s)/verzorger(s), In het nieuwe schooljaar gaan wij een gevarieerd programma Naschoolse activiteiten (NSA) realiseren. In deze nieuwsbrief krijgt u informatie

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2015 2016, BLOK 2 (januari - mei 2016) De

Nadere informatie

Deltalent. April t/m juni 2013

Deltalent. April t/m juni 2013 Deltalent April t/m juni 2013 Activiteiten: Schaken Sportspelletjes Tennis/badminton Judo Kleuterdans Dans je mee Musicaltalent Kleuteratelier Kinderatelier Koken Journalistiek Kunst en techniek Proefjes

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2014 2015 (Blok 3) Uiterste inschrijfdatum: 26 maart 2015

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2014 2015 (Blok 3) Uiterste inschrijfdatum: 26 maart 2015 PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2014 2015 (Blok 3) Uiterste inschrijfdatum: 26 maart 2015 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2014

Nadere informatie

NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein

NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein NaSchoolse Activiteiten programma September november 2019 NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein Beste ouders, Graag presenteren we jullie het nieuwe NSA-programma dat in september 2019 van start

Nadere informatie

naschoolse activiteiten

naschoolse activiteiten Vanaf maandag 28 mei Hardlopen Kinder (buiten) Voor de Stadsloop kun je je onder leiding van ervaren lopers voorbereiden met deze trainingen. Samen het plezier van hardlopen proeven en ondertussen ervoor

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2018, die week 46 van start zullen gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2018, die week 46 van start zullen gaan. Schooljaar 2018/2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2018, die week 46 van start zullen gaan. Hoe gaat het in zijn werk? De NSA zijn toegankelijk voor

Nadere informatie

Ook zullen er gedurende het schooljaar activiteiten aangeboden worden in blokken van 4 weken. Hiervan wordt u tijdig op de hoogte gesteld.

Ook zullen er gedurende het schooljaar activiteiten aangeboden worden in blokken van 4 weken. Hiervan wordt u tijdig op de hoogte gesteld. Activiteiten Brede School Beste ouder(s) / verzorger(s), Ten eerste zijn wij ontzettend trots u mede te mogen delen dat ook basisschool de Trimaran aanhaakt bij de Brede Schoolactiviteiten. Hopelijk zullen

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Riederhof

Talent in Bloei bij Riederhof Talent in Bloei bij Riederhof Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De workshops

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Het derde blok NSA voor het schooljaar 2015-2016 staat weer op het punt van beginnen. Voor de groepen 1 t/m 8 is er weer een divers programma samengesteld. Alle

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school het Eiland (Blok 2)

PROGRAMMABOEKJE Brede school het Eiland (Blok 2) PROGRAMMABOEKJE Brede school het Eiland 2014 2015 (Blok 2) Uiterste inschrijfdatum 16 januari 2015 Voorwoord Dit is het activiteitenprogramma van de Brede School het Eiland 2014 2015, BLOK 2 (januari tot

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Informatie en inschrijving blok 1

Informatie en inschrijving blok 1 Informatie en inschrijving blok 1 Een nieuw schooljaar met nieuwe activiteiten! Maandag 29 augustus 2016 starten we met het eerste blok activiteiten van Fontein Na School. Dit schooljaar duren de blokken

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid (Periode 1)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid (Periode 1) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2018 2019 (Periode 1) 1 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2018/2019, PERIODE 1 (september - januari

Nadere informatie

Maandag 27 mei t/m donderdag 27 juni 2013

Maandag 27 mei t/m donderdag 27 juni 2013 Beste kinderen, ouders en verzorgers, De Brede School Activiteiten (de BSA) gaan weer van start voor de periode: Maandag 27 mei t/m donderdag 27 juni 2013 Jenaplan school De Bijenkorf (AGORA) en BSO De

Nadere informatie

Sport en Spel 4+ 4 april 23 mei In het speellokaal begeleidt Ouafae sport en spelactiviteiten voor de kinderen vanaf 4 jaar.

Sport en Spel 4+ 4 april 23 mei In het speellokaal begeleidt Ouafae sport en spelactiviteiten voor de kinderen vanaf 4 jaar. Villa Specials april t/m juli Villa Newton MAANDAG Judo (locatie Villa Bons) 4+ 6+ 8+ (sessies van 4 keer, daarna is er mogelijkheid tot lid worden van Judo vereniging Jishin tegen gereduceerd tarief)

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Met vriendelijke groet,

Met vriendelijke groet, Activiteitenprogramma januari t/m april 2015 Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School Oostzaan vanaf januari 2015. U kunt het programma ook bekijken op de website

Nadere informatie

Voorwoord. Voor alle workshops in blok 1 geldt dat inschrijven mogelijk is vanaf 10 september; de inschrijving sluit op 21 september.

Voorwoord. Voor alle workshops in blok 1 geldt dat inschrijven mogelijk is vanaf 10 september; de inschrijving sluit op 21 september. Voorwoord Beste ouders en verzorgers, Voor de vijfde keer presenteren wij u met veel plezier het aanbod van naschoolse activiteiten. Dit aanbod is ook deze keer tot stand gekomen in samenwerking met Stichting

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 november 2013 t/m 20 december 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops.

Nadere informatie

Judo. Zumba. Bootcamp

Judo. Zumba. Bootcamp Judo Jullie zijn op een speelse manier actief bezig met judo en werken samen met jonge leeftijdsgenootjes die al een tijdje bezig zijn met judo. Daarbij leren jullie actief de fijne kneepjes van een sport

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten Kleine Kapitein

Naschoolse activiteiten Kleine Kapitein Naschoolse activiteiten programma maart juni 2017 Naschoolse activiteiten Kleine Kapitein Beste ouders, Graag presenteren we jullie het nieuwe Naschoolse activiteiten programma dat in maart 2017 van start

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

Obs De Dijk naschool januari-juni 2015

Obs De Dijk naschool januari-juni 2015 Voorwoord Beste ouder(s) en/of verzorger(s), In deze brochure vindt u het naschoolse activiteitenaanbod voor periode 2 van obs De Dijk op het gebied van sport, muziek, dans en crea. Wij organiseren deze

Nadere informatie

Schooljaar Were Di Academy. sport cultuur educatie. In samenwerking met SG Were Di

Schooljaar Were Di Academy. sport cultuur educatie. In samenwerking met SG Were Di Schooljaar 2019-2020 sport cultuur educatie In samenwerking met SG Hou je van sporten of van cultuur? Kies elk blok jouw favoriet en doe mee! Voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van alle basisscholen in

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan

Nadere informatie

Brede School Activiteiten (BSA)

Brede School Activiteiten (BSA) Brede School Activiteiten (BSA) Assendelft, 20 januari 2012 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wij zijn trots dat wij jullie ons aanbod Brede School Activiteiten voor de periode februari t/m april 2012

Nadere informatie

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt!

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! In de wijk Poelenburg willen

Nadere informatie

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Beeldhouwen... 1 2. Zaalhockey... 2 3. Sportcarrousel... 3 4. Voetbalschool... 3 5. Schatkisten maken...

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten NSA Onder De Bogen Beste ouder(s)/verzorger(s), In januari 2019 hebben we weer een boeiend aanbod aan Naschoolse Activiteiten (NSA) dat vanuit KMN Kind & Co wordt georganiseerd. Hoe gaat dat in zijn werk?

Nadere informatie

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, spierversteviging en oefeningen op muziek. Wanneer Maandag 10.15-11.15 uur Spel en Sport Wat

Nadere informatie

CnS Nieuwsbrief Februari 2014

CnS Nieuwsbrief Februari 2014 CnS Nieuwsbrief Februari 2014 Beste ouders (en kinderen) van de Godelindeschool Na een succesvol eerste cursusblok van dit schooljaar gaan we na de voorjaarsvakantie weer van start met een aantal (nieuwe)

Nadere informatie

Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo

Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Waar je groeit met plezier! workshops leeftijd: 4-6 jaar Brain games 6 x op woensdag 14, 21, 28 januari, 4, 11, 18 februari 13.30-15.00 uur wo - 1 Met bijzondere

Nadere informatie

Activiteiten april-juni 2015

Activiteiten april-juni 2015 Het is alweer bijna voorjaar. Activiteiten april-juni 2015 Voor u ligt het nieuwe activiteitenprogramma van Brede school het rak voor de periode januari-maart 2015. U kunt uw kind inschrijven voor de activiteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Groningen, 30 januari 2015

Groningen, 30 januari 2015 Groningen, 30 januari 2015 Speciale dagen: 4 februari Margedag alle goepen zijn vrij 10 februari MR 20:00 uur 11 februari podiumoptreden groep 5A 13 februari podiumoptreden groep 5 B 20 februari Rapport

Nadere informatie

Periode: Meivakantiezomervakantie

Periode: Meivakantiezomervakantie . Periode: Meivakantiezomervakantie Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie altijd

Nadere informatie

Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017

Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017 Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017 MAANDAG Wij gaan op berenjacht Meespeeltheater voor jonge kinderen. Fysieke theaterworkshops waar de nadruk ligt op samenspel en het leren van de eerste basisprincipes

Nadere informatie

Nummer 4, 1 februari 2019

Nummer 4, 1 februari 2019 Nummer 4, 1 februari 2019 Iedere morgen mogen we weer kinderen begroeten die met een glimlach de school in komen! Leuk om te zien! Door weer en wind komen ouders en kinderen naar school, de laatste tijd

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten Kleine Kapitein

Naschoolse activiteiten Kleine Kapitein Naschoolse activiteiten programma September - december 2017 Naschoolse activiteiten Kleine Kapitein Beste ouders, Graag presenteren we jullie het nieuwe Naschoolse activiteiten programma dat in september

Nadere informatie

Brede School Activiteiten

Brede School Activiteiten PROGRAMMABOEKJE Brede School Rosmolenwijk 2014 2015 (blok 3) april-juni 2015 Uiterste inschrijfdatum: 31 maart 2015 Brede School Activiteiten De Brede School Rosmolenwijk is een samenwerkingsverband van

Nadere informatie

Beste ouders van de BSO,

Beste ouders van de BSO, Beste ouders van de BSO, In deze nieuwsbrief vindt u o.a. het programma voor de kerstvakantie, de sluitingsdagen, de GGD controle, de klantevaluaties en een oproep vanuit de oudercommissie voor nieuwe

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE GORTER ACADEMIE ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015 Blok 3 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje voor schooljaar 2015 De cursussen voor dit derde blok beginnen

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

Zie-je-Zo Activiteitenboekje

Zie-je-Zo Activiteitenboekje Zie-je-Zo Activiteitenboekje 2016-2017 Eerst even dit Naschools aanbod is gecoördineerd door de basisscholen St. Bernardus, CDB Prins Mauritsschool, montessorischool L Ambiente. OBS de Schakel sluit hier

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013

PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013 PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013 Samenwerkingsverband van de scholen: cbs Saenparel, obs Over de Brug (locatie In 't Veld ), rkbs Willibrord en Buiten Schoolse Opvang Flindr Voorwoord Voor

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Brede School Rosmolenwijk Blok 2 (jan.-mrt.) Brede School Activiteiten

PROGRAMMABOEKJE. Brede School Rosmolenwijk Blok 2 (jan.-mrt.) Brede School Activiteiten PROGRAMMABOEKJE Brede School Rosmolenwijk 2013 2014 Blok 2 (jan.-mrt.) Brede School Activiteiten De Brede School Rosmolenwijk is een samenwerkingsverband van de scholen cbs de Saenparel, obs Over de Brug

Nadere informatie

Dorpsschool met pit! ACTIVITEITEN SCHOOLTIJD. o.b.s. DE OVERHAAL

Dorpsschool met pit! ACTIVITEITEN SCHOOLTIJD. o.b.s. DE OVERHAAL ACTIVITEITEN Na SCHOOLTIJD 2015 o.b.s. DE OVERHAAL Beste kinderen en ouders, Na de kerstvakantie staan er weer naschoolse activiteiten op het programma. Er is voor elke groep iets. Nieuw is het aanbod

Nadere informatie

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden.

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden.

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

De Piramide. Brede School activiteiten aanbod. januari t/m juli 2013

De Piramide. Brede School activiteiten aanbod. januari t/m juli 2013 De Piramide Brede School activiteiten aanbod januari t/m juli 2013 Versie 08/01/2013 BREDE SCHOOL ACTIVITEITEN AANBOD JANUARI T/M. JULI 2013 (versie 08/01/2013) Dag /Instelling Activiteit Tijd Lokaal Maandag

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 29 oktober t/m 21 december 2012 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is weer het knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met een heleboel nieuwe, spetterende en natuurlijk

Nadere informatie