Komaan laat t zien wij Belgen zijn doorzetters!!! Ontspan en spring!!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Komaan laat t zien wij Belgen zijn doorzetters!!! Ontspan en spring!!!"

Transcriptie

1 Komaan laat t zien wij Belgen zijn doorzetters!!! Ontspan en spring!!! Desire is the most important factor in the succes of any athlete, so it is not succes that i give the hole belgium team but the fire of disire! Samen met vlp gaan we alvast in galop met de Belgen naar de top! succes aan alle ruiters. Ruiters en amazones van ons klein Belgiëland, steel voor de zoveelste keer maar weer de show met jullie super talenten op de Londense Spelen!!!! Wij zetten voor jullie onze beste paardenbeentjes voor. Van een beginnende amazone van 8 jaar. Originele Wens : Ik hoop dat jullie allemaal winnen zonder dat er iemand valt of er een paard gewond raakt. Komaan Belgen - we wensen jullie heel veel succes en zullen er om erbij zijn om jullie prestaties op te volgen! Heel veel succes! Hop Hop, Paardje Hop, de Belgen aan de Top Veel succes! Paardensport wordt vaak beschouwd als het buitenbeentje van de Olympische Spelen. Want paardrijden, dat is toch geen échte sport? Wij weten wel beter. Alleen al het feit dat het de enige sport is waarbij vrouwen en mannen tegen elkaar uitkomen in dezelfde competitie maakt de paardensport een uniek onderdeel van de Spelen. En laten we nu toevallig, ondanks ons minilandje, een aantal echte toppers in huis hebben. Philippe Lejeune, Jos Lansink, Gregory Wathelet, Dirk Demeersman, Olivier Philippaerts, Karin Donkers, Joris Vanspringel, Carl Bouckaert, Virginie Caulier, Marc Rigouts en Claudia Fassaert, jullie kunnen onze droom waarmaken, veel succes! ik wil graag alle deelnemers aan de OS eerst en vooral een dikke proficiat wensen met hun selectie Ook wens ik jullie allemaal enorm veel succes toe daar in Londen!! Ik weet dat jullie bij jezelf alles uit de kast zullen halen, om daar het beste van jullie zelf te geven. Daarom wil ook ik jullie veel moed inspreken en mijn steun betuigen en jullie veel succes wensen. Het zal al een stresserende tijd geweest zijn voor wie nu wel of niet geselecteerd was en de geselecteerden hebben nu toch al een kleine last die van jullie schouders is gevallen, dat jullie effectief mee mogen strijden naar de Olympische medailles. Ik wens jullie enorm veeeel succes, geef er een lap op! en in het bijzonder nog heel veel succes aan Michele en Ciska van de para-equestrian! veel succes hé daar lady's!!! Graag zou ik het volledige team van ruiters en amazones succes willen wensen tijdens de komende spelen in London.

2 Ik ben zeker dat zij dit goed zullen doen en hoop toch dat zij een medaille mee naar huis krijgen. Toch gaat mijn voorkeur uit naar Claudia Fassaert en Donnerfee, zij is de enige dressuuramazone die richting London vertrekt. Zelf ben ik een dressuurfanaat en vind het daarom ook spijtig dat zij de enigste is in de discipline dressuur die ons land zal verdedigen. Graag was ik naar de Olympsiche Spelen gegaan zodat ik het allemaal van dichtbij kon bewonderen en onze amazone kon aanmoedigen, als er meer landgenoten in de tribune zitten moet dat een veel groter plezier zijn om te rijden dan weet je waar je voor gaat en dat we er trots zouden op zijn mocht zij met een medaille naar huis komen. Ik wens Claudia alle succes tussen al de grote namen waar zij moet tegen concurreren! Daarom zou ik graag op deze manier nog aan een ticketje geraken zodat ik de dressuurdiscipline van dichtbij kan volgen want vanuit je luie zetel heb je toch niet de gezellige sfeer zoals je die daar kan beleven. Omdat ik dressuur verkies wil dit niet zeggen dat ik niet zal kijken naar de andere disciplines. Ik steun hen volledig en zal hen zo goed mogelijk proberen te volgen. Ook wens ik de para equestrian ruiters ook veel succes, ik bewonder hen ten zeerste. Zij hebben een aantal beperkingen maar dit is het grootste bewijs als je doorzettingsvermogen hebt dat je het ook kan maken in de sport. Vooral het wederzijds vertrouwen tussen mens en dier moet enorm zijn, hiervoor heb ik alleen maar respect. Ik hoop dat de para equestrian ruiters evenveel aandacht zullen krijgen als de andere disciplines want zij verdienen dit!!

3 Alle Belgen roepen in koor ; " ruiters, zet jullie beste beentje voor, spring hoog, of dans in draf of galop... rechtstreeks naar de wereldtop. En is ' t allerhoogste ( nog ) niet echt gelukt, ga dan niet onder teleurstelling gebukt... denk dan rustig bij nachte, aan de olympische gedachte... " deelnemen is belangrijker dan winnen " Probeer daar maar eens over te bezinnen!!!! " Véél succes!!! Beste ruiters en amazones, heb maar wat capsones, wij hebben het ook geprobeerd... Maar zijn niet eens geselecteerd!!! Véél succes!!! Belgian Equestrian team! We willen jullie op t hoogste schavotje zien!!! Go for it!!! Véél succes!!! Belgie zit krap bij kas... Jullie gaan met 14 over de plas... Probeer zoveel mogelijk te winnen... Dan zegt Di Rupo " eindelijk de buit is binnen!" Véél succes! B.E.T go for GOLD!!! Go for it!!!! Beste ruiters en amazones, ga voor GOUD, ZILVER of tenminste BRONS, zodat we kunnen trots zijn op dat paardenvolk van ons!!!! Black, yellow, red... Make your chest wet... Go for GOLD, SILVER or BRONZE Maak Londen onveilig... hou het voor jezelf heel veilig... Presteer goed in groep of alleen... en wees trots op jezelf als geen één... Beste Olympiers, denk niet " ik was " maar " zoveelste in Londen... duizenden vlp-ers zijn nog achter jullie... Dit is voor de ruiters die mijn succeswens krijgen Voor degene die vanaf nu alleen nog zullen stijgen Dit is voor de ruiters die ik voor altijd zal respecteren en blijven waarderen. Dit is voor de ruiters die ons land gaan verdedigen en..., daar ben ik zeker van, alles zullen geven!! Veel succes!!

4

5

6 Kunnen wij het maken? Nou en of! The sky is the limit! Ik wens al onze ruiters suuuuuuuperveel succes in Londen!! Wij duimen alvast!! We zullen ze België daar eens leren kennen!!! Wat zijn jullie toch goed! Jullie zijn gewoon de besten! En daarom mogen jullie dit in Londen even testen! Het resultaat zal natuurlijk altijd mooi wezen, En dat kunnen wij dan hier in de kranten lezen! Maar vergeet niet dat het gaat om de olympische gedachte, Die bundelt zo al jullie krachten. Zo ontstaat er een super-team, En dit hebben ze in Londen nog niet gezien! Daarom wens ik jullie in naam van mezelf en alle Belgische ruiters en amazones het allerbeste toe, Dus, mannen en vrouwen: "Doet da daar goe!" YES, WE CAN!!! Nog slechts enkele dagen te gaan, en dan komen de olympische spelen er aan. Zowel in het springen als in de dressuur, werd er voor een ticket gestreden tot het laatste uur. Uiteindelijk werd er een fantastisch paardenteam geselecteerd, dat vast en zeker weer goed presteert. Voor alle takken van de paardensport, Komt er vanuit België vast en zeker veel support. Zelf ben ik grote fan van Claudia, Misschien wordt het wel haar grote Olympia. Maar ook in de eventing en het springen, Zullen we voor een medaille meedingen. We gaan resoluut voor goud,

7 Er is niets of niemand die ons nog tegenhoudt. Zet jullie paarden op tijd in stap, draf en galop, en ga door tot aan de top!!! we duimen voor jullie allen Kom op België! Laat zien dat de paardensport in België absoluut de moeite waard is! Ik weet zeker dat jullie het super gaan doen in de verschillende zeer mooie disciplines! Ik wens jullie ook veel succes en plezier toe in Londen. Vergeet niet, het paradijs bevind zich enkel op de rug van een paard dus geniet ook van elk moment samen met jullie viervoeter! Heel België staat achter jullie en geloven ook dat jullie het super goed gaan doen! Heel veel succes en hopelijk tot op de Olympische Spelen! B.E.T... krijgen jullie in visier, het woordje GOLD... Zet alles dan op HOLD, want we hebben maar één wens;.. Breng GOUD mee over de grens!!! Beste B.E.T,( Belgian Equestrian Team) al die tranen, twijfels en zweet, dat hoort bij een echte atleet... je kan er nu de vruchten van plukken... dus het gaat zeker lukken... om de gouden plakken... mee naar Belgie te pakken!!! Veel succes!!! Beste B.E.T. steek wat CAVALOR-snoepjes in je rijbroekzak... zo win je zeker de gouden plak!!!! Hip hip hip voor ons hippisch team, met veelbelovende combinaties van rasechte ruiters, gedreven amazones en edele prijsbeesten. We wensen jullie in Londen feilloze figuren, straffe sprongen en top tijden Ju ju ju... en in galop naar dat Olympisch edelmetaal! Hop hop hop, jullie gaan in galop naar de top!

8 Hierbij wens ik jullie en jullie paarden alle succes en veel geluk toe voor de komende Olympics!! Hop Hop Hop de belgische ruiters en paarden aan de top ga ervoor, doe je best dan volgt vanzelf de rest paard en ruiter zijn één en zo komen ze op nummer één naar huis met goud dat laat mij niet koud Gewikt en gewogen Om uiteindelijk naar Londen te mogen Daar staan jullie nu In een Belgisch rijtenue Eventing, jumping of dressuur De balken of de kür Ga voor het spektakel, het foutloze, het fraaie En zorg indien mogelijk voor een mooie medaille Bovenal geldt echter de Olympische gedachte Moest het ultieme niet lukken, dan zijn wij supporters er om de pijn te verzachten: Jullie prestatie is sowieso uniek Wat jullie doen is pakkend, is spannend, is sjiek En denk eraan voordat jullie beginnen: deelnemen is belangrijker dan winnen

9 "If man and horse shine together, they become true stars, brighter than gold" "Droom, dans en spring samen met je paard voor het goud, al blijft het meest waardevolle dat je paard van je houdt!" "Shoot for the moon, even if you miss you will still be among the stars" (quote: Les Brown, maar zeer toepasselijk hier!)

10 Aan het voltalllig belgisch hippisch team, We wensen jullie onvergetelijke momenten en mooie resultaten. We zijn nu al trots op jullie en zullen alles op de voet volgen. Aan de eventing ruiters wensen we een veilige en gehouden rit zodat jullie (4+2 voeters) safe and well de eindstreep halen!!!!!! We'll keep our fingers crossed until your return! GOODLUCK to all of you. Allez mannen!! Laat eens zien dat we een klein landje zijn in oppervlakte maar groot in de sport.geef de grote loebassen d er maar eens van langs en...amuseer jullie. We staan met de ganse ruitergroep van Belgie achter jullie. Suczeven! Euh, succes! Over balken en bochten In draf en in galop Joelen wij mee Ons Belgen aan de top Veel succes Aan alle team-leden laat ze daar in Londen maar eens zien dat wij Belgen als klein landje bij de grote van de paardensport horen! veel succes in jullie discipline, en dat dit de beloning mag zijn voor de vele jaren training van jullie en jullie paarden! veel succes! Hallo Belgian Equestrian Team, Ongeacht welke discipline, ik duim voor ieder van jullie en ben er zeker van dat elke combinatie voor 200% ervoor zal gaan!!! Succes!!!

11 BELGIUM Beste Belgische ruiters en amazones, Alles wat een paard tot een Olympisch kampioen maakt, zit ook in de letters van ons land: Betrouwbaar Elegantie Lenigheid Getalenteerd Intelligentie Uithouding Moed Jullie hebben de absolute toppaarden, dus laten we samen voor GOUD gaan!

12 FASSAERT Claudia BOUCKAERT Carl CAULIER Virginie DONCKERS Karin RIGOUTS Marc VANSPRINGEL Joris DEMEERSMAN Dirk LE JEUNE Philippe PHILIPPAERTS Olivier WATHELET Gregory MINNECI Barbara DEKEYZER Ulricke GEORGE Michele VERMEULEN Ciska * BARILLA * BUFERO VH PANISHOF * CABRIO VAN DE HEFFINCK * CAVALOR VALENTINA VAN T HEIKE * CITIZENGUARD CADJANINE Z * CLEVERBOY VAN D ABELENDREEF * DONNERFEE * DUNKAS-A * FBW RAINMAN * GAZELLE DE LA BRASSERIE CH * LULLY DES AULNES * MENSA G * NEPAL DU SUDRE * VIGO D ARSOUILLES STX * WHOONEY TUNES ik wens alle ruiters en paarden het aller- aller- aller beste in london Succes wordt niet gemeten door de plaats die je bereikt maar wel door de hindernissen die je hebt overwonnen. Veel geluk voor het hele team! Laaiend enthousiasme, gesteund door de volhardendheid van een goed team paard/ruiter, dat zijn de kwaliteiten die het vaakst resulteren in succes. Ik wens jullie hele team het allerbeste in London; Van alle Olympiërs zijn de Belgen het dapperst! 2000 jaar na datum gaan onze Belgen deze beroemde, geactualiseerde uitspraak (Julius Caesar) bewijzen, en wij willen graag gaan supporteren, zodat ze kunnen strijden tot de laatste kik!

13 Beste Claudia, Ik wens je heel veel succes tijdens de wedstrijden. Hou de Belgische eer hoog. Ook voor mijn vrienden en tevens eigenaars van Donnerfee namelijk Dirk & Murielle Hooghe. Veel succes. Come on Belgian Equestrian Team - On the number 1 spot; that's where I want you guys to be seen! Veel succes alvast aan alle geselecteerden en deelnemers - ruiters en paarden - maar zeker ook aan de verzorgers en andere begeleiders. Together we'll do Better, he! Gelet op het aantal hoefijzers dit team meeneemt naar de Spelen, zal het jullie niet aan geluk ontbreken. Toch staan wij met z n allen klaar om te duimen voor jullie en samen met jullie een gat in de lucht te springen wanneer jullie de medailles in ontvangst nemen!

14 Hop Hop Hop met de paarden in galop gaan de Belgen naar de top! Succes Belgisch team!!! Wij wensen paard en ruiter heel veel succes!!!! We zijn Belgen, daar zijn we fier op want Belgen zijn goed. Daarom zijn ik, mijn mama en mijn pony Bolero ervan overtuigd dat we een paar mooie glinsterende medailles mee naar België gaan nemen. Jullie zijn allemaal top ruiters iedereen kijkt naar jullie op. Ik kijk ook naar jullie op. Ik zit vaak op Youtube te kijken naar dressuur en springen. Ik ben steeds verwonderd hoe dit allemaal mogelijk is, hoe paard en ruiter zo'n mooi team kunnen vormen. Echt heel speciaal!!! Laat de andere maar eens een poepje ruiken. Want de Belgen komen ook naar Londen hoor. Laat maar eens zien wat jullie kunnen!!!! SUCCES!!!!!!!!!!! Claudia, Geef er een lap op daar in Londen! Succes voor jou en Donnerfee! Beste Belgian Equestrian Team, Vanwege onze ganse familie veel succes gewenst in London! Go for it, the winning team! Hop.. paardjes.. hop Rij met jullie ruiters naar de top Laat de hele wereld zien wie die Belgen zijn Dat we beter zijn is logisch, of we kunnen winnen..? En wordt het toch een flop, kruip dan snel weer rechtop En geef de moed niet op!

15 Aan al de ruiters van het Belgische team, Heel veel succes gewenst met uw selectie voor de Olympische spelen in Londen wat op zich al een geweldige prestatie is. Ik ben er zeker van dat jullie allemaal super jullie best zullen doen om enkele medailles mee te brengen! Alle geluk van de wereld wens ik u! Ben als Limburgse heel blij dat mijn provincie goed vertegenwoordigd is! Aan de Belgische atleten - twee- en vierbenig: ik wens jullie veel succes! Ik vind jullie echt TOP, van mij krijgen jullie nu al goud! Aan het Belgian Equestrian Team in Londen: dans erop los in de dressuur spring de pannen van het dak in de jumping toon jullie veelzijdigheid in de eventing! Geef het beste van jullie zelf, wij geloven erin! Beste Belgische ruiters, Mijn dochters en ik sturen onze allerbeste wensen voor veel overwinningen in London. Onze wensen gaan natuurlijk ook naar de paarden, die een taalbad in Engels zullen beleven en veel nieuwe collega's zullen ontmoeten. Paarden zijn inderdaad koningen in Engeland! We zullen uw performances in live beleven op onze tv en laat ons hopen misschien zelfs ter plaats als wij een ticket voor London winnen!

Europees kampioenschap Seniors Para-equestrian Belgisch team

Europees kampioenschap Seniors Para-equestrian Belgisch team Europees kampioenschap Seniors Para-equestrian Belgisch team Partner of the Belgian Equestrian Team http://european-herning.dk Chef d équipe: Anne d Ieteren GEORGE MICHELE Woonplaats : Amougies Geboortedatum:

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

BEAR. Do you need protection? A bear can help you, because it is big and stands for power. BEAVER

BEAR. Do you need protection? A bear can help you, because it is big and stands for power. BEAVER 1 Power animals Lees de tekst hieronder en beantwoord de vraag. Animal symbol guide Which power animal do you need for help? Discover it in this animal symbol guide. LION BEAR ROOSTER When you are weak,

Nadere informatie

Hoi ik ben Evelien Dijkstra en ben 23 jaar.ik woon sinds kort op mezelf in het mooiste dorp van Drenthe namelijk Peize. In het dagelijks leven ben ik

Hoi ik ben Evelien Dijkstra en ben 23 jaar.ik woon sinds kort op mezelf in het mooiste dorp van Drenthe namelijk Peize. In het dagelijks leven ben ik Hoi ik ben Evelien Dijkstra en ben 23 jaar.ik woon sinds kort op mezelf in het mooiste dorp van Drenthe namelijk Peize. In het dagelijks leven ben ik zweminstructrice en rijdt ik veel paard. 3 jaar geleden

Nadere informatie

Europees Kampioenschap Seniors Dressuur. Chef d équipe : Jeroen Van Lent

Europees Kampioenschap Seniors Dressuur. Chef d équipe : Jeroen Van Lent Partner of the Belgian Equestrian Team Europees Kampioenschap Seniors Dressuur http://european-herning.dk Chef d équipe : Jeroen Van Lent Julie De Deken Schilde Geboortedatum : 13 december 1985 Gestart

Nadere informatie

PERSCONFERENTIE. Eventing Waregem 27-30 september 2012. Uitdrukkelijke dank aan onze sponsors en partners!

PERSCONFERENTIE. Eventing Waregem 27-30 september 2012. Uitdrukkelijke dank aan onze sponsors en partners! PERSCONFERENTIE Eventing Waregem 27-30 september 2012 Uitdrukkelijke dank aan onze sponsors en partners! Inhoudsopgave Historiek Wat is eventing? Wie is wie? Eventing Waregem 2012 - programma Parcours

Nadere informatie

GELDERLAND. 26 t/m 29 juli 2018 SPONSORBROCHURE

GELDERLAND. 26 t/m 29 juli 2018 SPONSORBROCHURE GELDERLAND 26 t/m 29 juli 2018 SPONSORBROCHURE Paradepaardje Het NK Dressuur Gelderland is een van de paradepaardjes van het KNHS-centrum geworden. De formule heeft zich inmiddels bewezen en juist voor

Nadere informatie

KNHS Talentenplan. De bakermat van ons topsport succes.

KNHS Talentenplan. De bakermat van ons topsport succes. KNHS Talentenplan De bakermat van ons topsport succes. KNHS Talentenplan, uniek in zijn soort. Het KNHS Talentenplan vormt het fundament onder het enorme nationale en internationale succes van de Nederlandse

Nadere informatie

Europees kampioenschap Jumping Seniors Belgisch team. Chef d équipe : Kurt Gravemeier

Europees kampioenschap Jumping Seniors Belgisch team. Chef d équipe : Kurt Gravemeier Partner of the Belgian Equestrian Team Europees kampioenschap Jumping Seniors Belgisch team Chef d équipe : Kurt Gravemeier http://european-herning.dk Dirk Demeersman Tessenderlo Geboortedatum : 15/07/1964

Nadere informatie

Dominique Filion s prestatiemix

Dominique Filion s prestatiemix Dominique Filion s prestatiemix Dominique over de 7 factoren die haar prestaties beïnvloeden Geschreven door Marlon van Wissen en Dominique Filion Er zijn 7 factoren die de prestaties van een ruiter beïnvloeden

Nadere informatie

News: Tours this season!

News: Tours this season! 1 Do you remember? Lees de zinnen en vul de juiste woorden in. Kies uit: like listen presenter too loud great show number next crowd singer. Let op: je houdt twee woorden over. Welcome back to the best

Nadere informatie

Koninklijke Schutters Federatie Oost-Vlaanderen

Koninklijke Schutters Federatie Oost-Vlaanderen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 9 8 7 6 5 4 3 2 1 9 8 7 6 Special 5 4 B O A 3 2 1 2011 Koninklijke Schutters Federatie Oost-Vlaanderen Speciale uitgeve van de Belgian Open Air 2011 v.u.: Bestuur van

Nadere informatie

DAAN RIETBERGEN ANNEKE EENHOORN. Ik verzamel moed WERKBOEK DAT JE LEERT VOLUIT TE LEVEN

DAAN RIETBERGEN ANNEKE EENHOORN. Ik verzamel moed WERKBOEK DAT JE LEERT VOLUIT TE LEVEN DAAN RIETBERGEN ANNEKE EENHOORN Ik verzamel moed WERKBOEK DAT JE LEERT VOLUIT TE LEVEN IK VERZAMEL MOED WERKBOEK DAT JE LEERT VOLUIT TE LEVEN DAAN RIETBERGEN ANNEKE EENHOORN INHOUD 7 9 29 122 126 127 VOORWOORD

Nadere informatie

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE 14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE Een nieuwe start Voor u ligt de sponsorbrochure van het Nederlands Kampioenschap Dressuur 2017. In enkele jaren zijn deze kampioenschappen op ons Nationaal Hippisch

Nadere informatie

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE 14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE Een nieuwe start Voor u ligt de sponsorbrochure van het Nederlands Kampioenschap Dressuur 2017. In enkele jaren zijn deze kampioenschappen op ons Nationaal Hippisch

Nadere informatie

[ BRITT DEKKER & ESRA DE RUITER ]

[ BRITT DEKKER & ESRA DE RUITER ] [ BRITT DEKKER & ESRA DE RUITER ] [ KNUTSELEN ] Paardentatoeage 13 Pimp je laarzen 26 Ontwerp je eigen zadel 29 Goodiebag 61 [ PUZZEL ] Zoek de verschillen 25 Kruiswoordpuzzel 35 Paard en land 40 Woordzoeker

Nadere informatie

Heb jij ze allemaal?

Heb jij ze allemaal? SONGTEKSTBOEKJE Heb jij ze allemaal? JOUW LIED OP DE VOLGENDE MAKE SOME NOISE KIDS CD? ZO WERKT HET: 1 2 3 4 5 6 Je schrijft een eigen liedje. Jouw liedje wordt door een professionele producer af gemaakt.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 2 VOORWOORD 3

INHOUDSOPGAVE 2 VOORWOORD 3 - 2 - Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE 2 VOORWOORD 3 1. SPULLEN VOOR HET RIJDEN 4 2. SOORTEN PAARDENSPORTEN 5 3. HOUDING 6 4. ANKY VAN GRUNSVEN 8 5. DE VEILIGHEID VOOR HET PAARD 9 6. DRESSUUR 10 7. SPRINGEN

Nadere informatie

Ethisch verantwoord sporten.

Ethisch verantwoord sporten. Ethisch verantwoord sporten Judoka Wees groot in je verlies. Ook al verlies je op training of op tornooi, je gedraagt je sportief ten opzichte van je tegenstanders. Oefen en train veel zodat het de volgende

Nadere informatie

1 Tessalonicenzen 1. Begin van de brief

1 Tessalonicenzen 1. Begin van de brief 1 Tessalonicenzen 1 Begin van de brief Paulus groet de christenen in Tessalonica 1 Dit is een brief van Paulus, Silvanus en Timoteüs, aan de christenen in de stad Tessalonica. Jullie horen bij God, de

Nadere informatie

Wilt u uw bedrijf in de kijker zetten? Bent u een fan van de paardensport? Dan kunnen wij elkaar misschien helpen!

Wilt u uw bedrijf in de kijker zetten? Bent u een fan van de paardensport? Dan kunnen wij elkaar misschien helpen! Voorwoord Beste ruiter, amazone of paardensportliefhebber Wilt u uw bedrijf in de kijker zetten? Bent u een fan van de paardensport? Dan kunnen wij elkaar misschien helpen! Dena Stables is een hippisch

Nadere informatie

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage We spreken uit ervaring als we zeggen dat er ongetwijfeld momenten komen (en misschien is dat nu ook al wel) dat je zelf gaat bedenken waarom ondernemen

Nadere informatie

stadion spreek uit: [staa die jon] fantastisch [spreek uit: fan tas ties]

stadion spreek uit: [staa die jon] fantastisch [spreek uit: fan tas ties] Vooraf Luister en lees mee. medaille medailles [mee da ju mee da jus] stadion [staa die jon] premier [prumjee] 5000 vijf dui zend Blokhuijsen [ blok hui zen] Ireen Wüst [ ie reen wuust] 3000 drie dui zend

Nadere informatie

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had

Nadere informatie

Bijlage: West-Vlaamse atleten - Paralympische Spelen 2016

Bijlage: West-Vlaamse atleten - Paralympische Spelen 2016 Bijlage: West-Vlaamse atleten - Paralympische Spelen 2016 Het Belgian Paralympic Committee hoopte op acht medailles, maar het Paralympic Team Belgium bracht 11 medailles mee uit Rio: 5 gouden, 3 zilveren

Nadere informatie

Thema juni Trec deel 1

Thema juni Trec deel 1 2019 Thema juni Trec deel 1 Mariska Hagedorn Manege Lelystad 1-6-2019 TREC TREC staat voor Technique de Randonnée Equestre de Compétition en betekent letterlijk 'competitieve ruiter trektochttechnieken'.

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

Team Mirror. Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) Vertrouwelijk document uitgegeven door www.unicorngroup.be

Team Mirror. Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) Vertrouwelijk document uitgegeven door www.unicorngroup.be Team Mirror Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) Vertrouwelijk document uitgegeven door www.unicorngroup.be Een ontwikkelingsplan helpt je het kader te scheppen om te doen wat je moet doen voor het ontwikkelen

Nadere informatie

Jeugd Jumping. Pony s - Children 08/03/2017

Jeugd Jumping. Pony s - Children 08/03/2017 Jeugd Jumping Pony s - Children 08/03/2017 De springcommissie van de KBRSF heet U WELKOM Agenda Waarden Team Jumping Structuur Kaderindeling Seizoen 2017 CSIO s Europees Kampioenschap Dierenarts Waarden

Nadere informatie

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Receiving the Day Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Dag 1 Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen We gaan helder krijgen wat voor jou belangrijk is. Dit is de eerste stap in

Nadere informatie

Jeugd Jumping. Juniors Young Riders 08/03/2017

Jeugd Jumping. Juniors Young Riders 08/03/2017 Jeugd Jumping Juniors Young Riders 08/03/2017 De springcommissie van de KBRSF heet U WELKOM Agenda Waarden Team Jumping Structuur Kaderindeling Seizoen 2017 CSIO Europees Kampioenschap Dierenarts Waarden

Nadere informatie

Sponsordossier. Unified Sailing Belgium vzw. Unified Sailing Belgium heeft één doel

Sponsordossier. Unified Sailing Belgium vzw. Unified Sailing Belgium heeft één doel Sponsordossier Unified Sailing Belgium vzw Unified Sailing Belgium heeft één doel 5 teams, bestaande uit 11 zeilers en 2 coaches nemen deel aan de Special Olympics World Games 2019 in Abu Dhabi! En u kan

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

Samen. Samen. Samen. Samen. Samen. Samen. Samen. Samen. Samen. Samen

Samen. Samen. Samen. Samen. Samen. Samen. Samen. Samen. Samen. Samen Hoe divers is ons team? Als we ons team een score zou geven van 1 (niet divers) tot 5 (heel divers), welk cijfer zou ons team krijgen? Wat voor soort(en) diversiteit herkennen we in ons team? Stel we zouden

Nadere informatie

Jeugdprijs 2012 Pluim2012-2-Jeugdprijs.indd 1 13-09-12 17:35

Jeugdprijs 2012 Pluim2012-2-Jeugdprijs.indd 1 13-09-12 17:35 Jeugdprijs 2012 Pluim2012-2-Jeugdprijs.indd 1 13-09-12 17:35 Inhoud Jeugdprijs 2 Cliëntenbelang 3 Sportservice Amsterdam 4 Johan Cruyff Foundation 5 De 14 van Johan 6 Chris Vos 7 Elise Schöll 8 Kim Oostdijk

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER. Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018

SPONSORDOSSIER. Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018 SPONSORDOSSIER Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018 Nationaal ponytornooi 30 SEPT 2018 Voorwoord Beste, Op 23 en 30 september 2018 organiseert LRV Sint Maarten Merksplas met veel trots het Provinciale

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Beste speler, Beste ouders,

Beste speler, Beste ouders, Beste speler, Beste ouders, Een voetbalseizoen stopt als het volgende begint Volgende maand gaat het seizoen 2015 2016 van start. Na een toch wel verdiende zomerrust kregen onze batterijen ruim de kans

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Sport(ouders) en emoties Door: Steven Pont en Tischa Neve

Sport(ouders) en emoties Door: Steven Pont en Tischa Neve Sport(ouders) en emoties Door: Steven Pont en Tischa Neve Dit onderdeel gaat over emoties, want sport en emoties zijn nu eenmaal sterk met elkaar verbonden. En dat is maar goed ook, want die emoties zijn

Nadere informatie

plastraining voor kinderen adviezen voor ouders

plastraining voor kinderen adviezen voor ouders plastraining voor kinderen adviezen voor ouders Uw kind start met een plastraining op de polikliniek Kindergeneeskunde van het OLVG. Uw kind volgt de training omdat hij problemen heeft met zijn blaas.

Nadere informatie

Londen 2012! Meer dan 2000 jaar geleden. Gerwin De Decker. Grieken hun goden vereerden. De enige. bewoners waren priesters, die de

Londen 2012! Meer dan 2000 jaar geleden. Gerwin De Decker. Grieken hun goden vereerden. De enige. bewoners waren priesters, die de Gerwin De Decker Sportievelingen zullen zich tijdens de zomervakantie niet vervelen. Want de Olympische Spelen komen er weer aan! Van 27 juli tot en met 12 augustus 2012 zullen alle topatleten van de hele

Nadere informatie

Dip, down of depressie Hulp bij depressiviteit

Dip, down of depressie Hulp bij depressiviteit Dip, down of depressie Hulp bij depressiviteit Dip, down of depressie Hulp bij depressiviteit Iedere tiener is weleens somber en verdrietig, en vaak is het in één, twee dagen voorbij zonder dat je als

Nadere informatie

Om de regie over je leven (terug) te pakken!

Om de regie over je leven (terug) te pakken! Om de regie over je leven (terug) te pakken! Wil jij meer energie over houden, de vrijheid hebben om zelf te kiezen hoe je leven eruit ziet en weer zin hebben in wat je doet? Blijf dan lezen!!! NB Om de

Nadere informatie

Karen van der Pauw

Karen van der Pauw Karen van der Pauw www.jeloopbaandebaas.nl Waarom je nog niet de baan hebt die je wilt... 3 Waarom je niet weet wat je wilt... 3 Wat je in dit werkboek zult leren... 4 Wat je in dit werkboek NIET zult

Nadere informatie

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 15 AUGUSTUS 2010

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 15 AUGUSTUS 2010 LIEDERENBLAD TIME 2 SING 15 AUGUSTUS 2010 19.00 uur WIJ ZIJN BIJ ELKAAR EN ZINGEN DIT LIED Wij zijn bij elkaar en zingen dit lied. Wij zingen een lied voor de Here. Wij zijn bij elkaar en prijzen Zijn

Nadere informatie

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE 17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE NK Dressuur slaat nieuwe weg in Wie het Nederlands Kampioenschap Dressuur mag organiseren weet zich verzekerd van deelname van topcombinaties op wereldniveau. Olympisch

Nadere informatie

Paardrijles. Inleiding. Inhoud. Spullen die je nodig hebt

Paardrijles. Inleiding. Inhoud. Spullen die je nodig hebt Paardrijles Inleiding Ik doe mijn spreekbeurt over paard rijlessen, omdat ik zelf op paardrijden zit. Ik wil hier graag iets over vertellen, omdat paardrijden erg leuk is. Ik leer erg veel over paarden

Nadere informatie

Huiswerk tips! Speciaal voor jou! Praktijk voor reflexintegratie & kindercoaching

Huiswerk tips! Speciaal voor jou! Praktijk voor reflexintegratie & kindercoaching Speciaal voor jou! De leergierige scholier Huiswerk tips! Praktijk voor reflexintegratie & kindercoaching Schipperswijk 10 9665PM Oude Pekela tel: 06-10318833 info@moniquecoachtkids.nl www.moniquecoachtkids.nl

Nadere informatie

Winnaar van de verhalenwedstrijd De Octant oktober Olle van Damme (groep 6) Stickman. in het leger

Winnaar van de verhalenwedstrijd De Octant oktober Olle van Damme (groep 6) Stickman. in het leger Olle van Damme (groep 6) Stickman in het leger 1 2 Inhoud: Een verhaal over een jongen die naar huis en naar zijn ouders wil gaan, maar dan plotseling in een oorlog belandt. Samen met zijn vriend Luuk

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Ouders

Klanttevredenheidsonderzoek. Ouders Klanttevredenheidsonderzoek Ouders - 2017 Vraag 1: Wat voor cijfer zou u Columbus willen geven? Ons gemiddelde is een 8,3! Het onderzoek is 51 keer verstuurd en maar liefs 39 keer Ingevuld retour gekomen,

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress Verantwoordelijkheid ontwikkelen Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress 1 Inhoud Inleiding 3 A Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf 4 - Goede afspraken maken - Stel

Nadere informatie

Hallo Honteruiters! Groetjes, Sabine

Hallo Honteruiters! Groetjes, Sabine April 2017 Hallo Honteruiters! Wat een bewogen jaar hebben we achter de rug! En wat heeft iedereen hard gewerkt om er een super jubileum van te maken! Het jaar 2016 stond in het teken van 50 jaar Honteruiters

Nadere informatie

Lekker In Je Vel Plan

Lekker In Je Vel Plan Lekker In Je Vel Plan Meer mensen gezond Ken je iemand die ook plezier zou kunnen hebben van deze tijdelijk gratis cursus? Dan is het een goed idee om het te delen met anderen. Doe het meteen, het kost

Nadere informatie

De geheime magische cirkel en jouw unieke dromenvanger

De geheime magische cirkel en jouw unieke dromenvanger 1 De geheime magische cirkel en jouw unieke dromenvanger Bonusverhaal: Regenboogschattenjacht 2.0 Een magische ontdekkingsreis naar mooie dromen Auteur: Eveline van Dongen Copyright: Eveline van Dongen

Nadere informatie

Almere 24 maart 2015

Almere 24 maart 2015 Almere 24 maart 2015 Voorwoord Welkom op de Olympic Moves regionale finale van Almere! Vandaag gaan jullie met je school sporten tegen andere teams en samen plezier beleven. Door het hele land worden regionale

Nadere informatie

Sikamberke!!!! " # $ % &!!"#$%&'(!) #*+"+,!-*)

Sikamberke!!!!  # $ % &!!#$%&'(!) #*++,!-*) Sikamberke " # $ % & "#$%&'() #*+"+,-*) ).//0)1)234)5360/)7/89:;):

Nadere informatie

Filippenzen 1. Begin van de brief

Filippenzen 1. Begin van de brief Filippenzen 1 Begin van de brief Paulus groet de christenen in Filippi 1 Dit is een brief van Paulus, aan alle mensen in de stad Filippi die dankzij Jezus Christus bij God horen. De brief is ook voor de

Nadere informatie

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis Maart 2006 Anniek de Jong 1 Hockey is een teamsport. Dat betekent dat je in het hockey er nooit alleen voor staat. Een teamsport betekent: Je samen inzetten

Nadere informatie

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal De mensen van voorbij Zij worden niet vergeten De mensen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Vrijwilligerscentrale Alblasserdam. voorjaar 2019 DAG VRIJWILLIGERS(ORGANISATIE)...

NIEUWSFLITS. Vrijwilligerscentrale Alblasserdam. voorjaar 2019 DAG VRIJWILLIGERS(ORGANISATIE)... voorjaar 2019 NIEUWSFLITS Vrijwilligerscentrale Alblasserdam DAG VRIJWILLIGERS(ORGANISATIE)... Aanbeland in het tweede kwartaal van 2019 is het hoog tijd voor de eerste nieuwsbrief van dit jaar. Allereerst

Nadere informatie

het R BUCKET I S T boek 250 dingen die je met je kleinkind gedaan moet hebben ELISE DE RIJCK

het R BUCKET I S T boek 250 dingen die je met je kleinkind gedaan moet hebben ELISE DE RIJCK R het R BUCKET L K I S T boek vo or grootouders 250 dingen die je met je kleinkind gedaan moet hebben ELISE DE RIJCK K b ik ben elise, aangenaam *handjes schudden*! in 2015 schreef ik mijn eerste boek.

Nadere informatie

KNCB GEDRAGSCODES. Dutch Lions & Lionesses. A player may win the match, but the team wins the tournament.

KNCB GEDRAGSCODES. Dutch Lions & Lionesses. A player may win the match, but the team wins the tournament. KNCB GEDRAGSCODES Dutch Lions & Lionesses A player may win the match, but the team wins the tournament. Spelers Begrijp de regels en speel volgens de regels. Houd je aan de regels en respecteer de beslissingen

Nadere informatie

1. SPRINGPARCOURS AAN HET HALSTER

1. SPRINGPARCOURS AAN HET HALSTER Uitleg rubrieken 1. SPRINGPARCOURS AAN HET HALSTER Deelnemers mogen om 8.50 uur het parcours verkennen ZONDER PAARD. Buiten de ring zal een hindernis klaar staan voor het warm springen. Elk deelnemend

Nadere informatie

Zaken doen in een omgeving van hoog niveau

Zaken doen in een omgeving van hoog niveau Zaken doen in een omgeving van hoog niveau In de weekenden van 3, 4 en 5 mei & 11 en 12 mei 2019 vindt bij het Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg de 15e editie plaats van Grandorse Horse Trials,

Nadere informatie

Toespraken van koning Boudewijn en premier Lumumba op de onafhankelijkheidsdag van Congo op 30 juni 1960.

Toespraken van koning Boudewijn en premier Lumumba op de onafhankelijkheidsdag van Congo op 30 juni 1960. Toespraken van koning Boudewijn en premier Lumumba op de onafhankelijkheidsdag van Congo op 30 juni 1960. Vergelijk deze punten en geef er uitleg bij: a. Hoe is de dekolonisatie er gekomen? b. Was er sprake

Nadere informatie

Special Olympics Nationale Spelen 2016

Special Olympics Nationale Spelen 2016 Special Olympics Nationale Spelen 2016 Voorlichtingsbijeenkomst verenigingen 16 november 2015 in Den Haag / 23 november 2015 in Nijmegen Wendy Scholten, Docent en TD Zwemmen Natascha Bruers, Sport director

Nadere informatie

Kerstviering 2018 Thema: iedereen telt mee

Kerstviering 2018 Thema: iedereen telt mee Kerstviering 2018 Thema: iedereen telt mee Basisschool St. Victor, Benschop Lied: Zingend naar kerst Het wordt weer kerst. Eén kaars gaat branden, de donk re aarde licht weer op. We dromen van een nieuwe

Nadere informatie

HIJS HOKIJ DEN HAAG GEDRAGSCODE

HIJS HOKIJ DEN HAAG GEDRAGSCODE Waarom een gedragscode? Eén van de methodes om ongewenst gedrag zoals agressie, vandalisme e.d. te beperken, is het opstellen van een gedragscode. De twee belangrijkste oorzaken van ongewenst gedrag zijn

Nadere informatie

Deze maand januari Stichting Kinderhulp Gambia aan het woord.

Deze maand januari Stichting Kinderhulp Gambia aan het woord. Deze maand januari Stichting Kinderhulp Gambia aan het woord. Maak kennis met Ivonne Hulsebos van stichting Kinderhulp Gambia uit Veendam, sinds een jaar lid van VSG. hoe het allemaal begon Onze stichting

Nadere informatie

Mis dit evenement niet!

Mis dit evenement niet! SPONSORBROCHURE 7 OKTOBER 2018 Nationaal Tornooi 2018 7 oktober 2018, Nationaal Tornooi LRV Paarden! Ruiters! Amazones! Menners! LRV betekent vooral paardrijden in verenigingsverband en daar zijn we in

Nadere informatie

INZICHT OEFENING: MEER ZELFVERTROUWEN KRIJGEN

INZICHT OEFENING: MEER ZELFVERTROUWEN KRIJGEN INZICHT OEFENING: MEER ZELFVERTROUWEN KRIJGEN Bedenken wat je allemaal niet goed doet en wat er allemaal beter kan is voor de meeste van ons a piece of cake. Hoe vaak boren we onszelf niet de grond in.

Nadere informatie

Een verlegen man of vrouw met wat sullige kleding. Hij wil een popster worden en zo komt hij ook uit de machine.

Een verlegen man of vrouw met wat sullige kleding. Hij wil een popster worden en zo komt hij ook uit de machine. Dit zijn de rollen: Professor Otto Humanov Een warrige professor, rare bewegingen en een rare stem. Hij is met honderd dingen tegelijk bezig en is heel gespannen of zijn machine wel gaat werken. Assistent

Nadere informatie

Dressuurkampioenen Hippiade Paarden 2018

Dressuurkampioenen Hippiade Paarden 2018 Instructeursopleiding - Tryon - Mok Lees online Afmelden nieuwsbrief NIEUWSBRIEF 4 SEPTEMBER 2018 DRESSUUR Dressuurkampioenen Hippiade Paarden 2018 Diverse dressuurkampioenschappen van de Hippiade 2018

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 De nieuwe Kidsclub van Go Ahead Eagles is vorig seizoen ontstaan door het samenvoegen van de Go Kids Club en juniorclub Kowet4You. De Kidsclub is voor

Nadere informatie

Handleiding scouts, explorers en roverscouts The International Award for Young People

Handleiding scouts, explorers en roverscouts The International Award for Young People Handleiding scouts, explorers en roverscouts The International Award for Young People Inleiding The International Award for Young People (TIAFYP) is een uitdagend programma voor jongeren tussen de 14 en

Nadere informatie

Je motivatie vormt de basis om dingen te veranderen.

Je motivatie vormt de basis om dingen te veranderen. Je motivatie vormt de basis om dingen te veranderen. Om iets te bereiken moet je actie ondernemen. Je moet vanuit jezelf iets doen. Om iets te doen moet je gemotiveerd zijn. Je zou dus kunnen stellen dat

Nadere informatie

Cover Page. Author: Meijer, Eline Title: This is [not] who I am : understanding identity in continued smoking and smoking cessation Date:

Cover Page. Author: Meijer, Eline Title: This is [not] who I am : understanding identity in continued smoking and smoking cessation Date: Cover Page The handle http://hdl.handle.net/1887/57383 holds various files of this Leiden University dissertation Author: Meijer, Eline Title: This is [not] who I am : understanding identity in continued

Nadere informatie

General information of the questionnaire

General information of the questionnaire General information of the questionnaire Name questionnaire: Dysfunctional Attitude Scale (DAS-A-NL) Original author: Weissman, & Beck Translated by: Raes, Hermans, VandenBroek, & Eelen Date version: 2001

Nadere informatie

VLAAMSE TAEKWONDO BOND VZW GEDRAGSREGELS. Vlaamse Taekwondo Bond vzw

VLAAMSE TAEKWONDO BOND VZW GEDRAGSREGELS. Vlaamse Taekwondo Bond vzw VLAAMSE TAEKWONDO BOND VZW GEDRAGSREGELS Vlaamse Taekwondo Bond vzw De bijgevoegde regels gelden op en rond elke dojang en wedstrijdterrein. Lees ze goed en verspreid ze onder uw leden, zodat we er samen

Nadere informatie

Voor wie de laatste tijd onder een rots heeft geleefd: Nielson is bezig aan een ware zegetocht in de (Nederlandse) muziek wereld.

Voor wie de laatste tijd onder een rots heeft geleefd: Nielson is bezig aan een ware zegetocht in de (Nederlandse) muziek wereld. Voor wie de laatste tijd onder een rots heeft geleefd: Nielson is bezig aan een ware zegetocht in de (Nederlandse) muziek wereld. Binnen 2,5 jaar heeft Nielson (echte naam: Niels Littooij) al bereikt waar

Nadere informatie

Maak van je kind een maker!

Maak van je kind een maker! Maak van je kind een maker! En word er zelf ook één. Zes regels waarmee dat waarschijnlijk best wel lukt. 1 Welkom In dit boekje vertellen we over maken. Het is speciaal gemaakt voor ouders die samen met

Nadere informatie

Op 3 en 4 november organiseerden we de provinciale kampioenschappen masters voor de 15+ skippers in Ertvelde.

Op 3 en 4 november organiseerden we de provinciale kampioenschappen masters voor de 15+ skippers in Ertvelde. Sleins Skip Nieuwsbrief november 2018 1. Eerste nieuwsbrief. Beste ouders en skippers, Onze eerste nieuwsbrief is een feit! We hebben een drukke start achter de rug. We waren aanwezig op de sportboem in

Nadere informatie

We wensen de kinderen alvast veel plezier met het geven van hun cadeautje. Wat zullen de mama s toch blij zijn!

We wensen de kinderen alvast veel plezier met het geven van hun cadeautje. Wat zullen de mama s toch blij zijn! Nieuwsbrief Het is alweer bijna Moederdag, een belangrijk moment voor de kinderen om hun mama eens extra te verwennen! In deze nieuwsbrief vind u twee activiteiten met leuke ideeën om te knutselen met

Nadere informatie

Er worden figuren gereden, die je al kent, of welke je nog leert en oefent in de (manege)lessen. (zie figuren)

Er worden figuren gereden, die je al kent, of welke je nog leert en oefent in de (manege)lessen. (zie figuren) Thema Carrousel maart 2019 Wij gaan het hebben over carrousel rijden, carrousel voor iedereen? Uitleg formatie, naast elkaar rijden, commandant en commando s en tot slot figuren. Carrousel rijden Carrousel

Nadere informatie

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers Goed gezien Emilie Depuydt Goed gezien Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent Witsand Uitgevers Voor Jules en Jeanne, twee grote voorbeelden in zichtbaar zijn. Alle voorbeelden in dit

Nadere informatie

The Netherlands 02-03-04 augustus 2013

The Netherlands 02-03-04 augustus 2013 CONCOURS HIPPIQUE INTERNATIONAL UNIVERSITAIRE -CHIU- The Netherlands 02-03-04 augustus 2013 Ruitersportcentrum Capriole Haaksbergen Inhoud KNHS-VNS... 3 Dutch Studentriders... 3 Studentenconcoursen...

Nadere informatie

TROUWAMBTENAREN. Op de volgende pagina s stellen de trouwambtenaren zich één voor één aan u voor.

TROUWAMBTENAREN. Op de volgende pagina s stellen de trouwambtenaren zich één voor één aan u voor. TROUWAMBTENAREN Op de volgende pagina s stellen de trouwambtenaren zich één voor één aan u voor. Laatst gewijzigd: 18 april 2016 Marloes Borggreve - Lucassen Telefoonnummer : 06-36 14 06 75 : marloes.borggreve@gmail.com

Nadere informatie

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel Enthousiast april Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel twee. Want wees nu eerlijk: tegen

Nadere informatie

Voor vragen: - Via Facebook = https://www.facebook.com/michelduseee - Via Twitter = https://twitter.com/micheldusee

Voor vragen: - Via Facebook = https://www.facebook.com/michelduseee - Via Twitter = https://twitter.com/micheldusee Voor vragen: - Via Facebook = https://www.facebook.com/michelduseee - Via Twitter = https://twitter.com/micheldusee 1 Eerst kort geschetst waarom de presentatie / social media training werd gehouden. Na

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben IK WIJZER Ik wil graag weten wie ik ben Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Copyright DilemmaManager B.V. Pagina 2 van 8 1 Inleiding Hallo Ruben, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer.

Nadere informatie

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals September 2017 Jaargang-27-Nr1 Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Het bijhouden van een dagboek zal je leven absoluut veranderen op een manier zoals je nooit hebt gedacht. - Oprah Winfrey.

Het bijhouden van een dagboek zal je leven absoluut veranderen op een manier zoals je nooit hebt gedacht. - Oprah Winfrey. Het hebben van een dagboek kan je leven veranderen. Het bijhouden van een dagboek zal je leven absoluut veranderen op een manier zoals je nooit hebt gedacht. - Oprah Winfrey. Je hebt verschillende soorten

Nadere informatie

Jongknapen. Beste jongknapen

Jongknapen. Beste jongknapen Jongknapen Beste jongknapen Welkom terug! De meesten van jullie hebben er weer een schitterend jaar opzitten. Dat zal ons niet tegenhouden om er nog zo eentje te beleven. Jullie leiders hebben namelijk

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie