S-Inside UW BETROUWBARE ICT-PARTNER. Waarom zou ú met minder tevreden zijn! Design & Development

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S-Inside UW BETROUWBARE ICT-PARTNER. Waarom zou ú met minder tevreden zijn! Design & Development"

Transcriptie

1 S-Inside Design & Development UW BETROUWBARE ICT-PARTNER Waarom zou ú met minder tevreden zijn!

2 Algemeen S-Inside Design & Development biedt professionele producten en diensten op het gebied van webdesign, e-commerce, webdevelopment, maatwerk programma's en standaard software. Wij bieden een hoog service- en kwaliteitsniveau tegen een aantrekkelijk tarief. Onze grafische en technische afdelingen werken vanaf de eerste ontwerpfase nauw samen waardoor onze producten er niet alleen mooi uitzien, maar ook écht werken. Design Onze expertise is webdesign en alle daarmee gerelateerde diensten en producten. Omdat een website niet een losstaand iets is, maar geïntegreerd hoort te zijn in uw complete bedrijfsuitstraling, ontwikkelen wij onze ontwerpvoorstellen altijd zoveel mogelijk in uw bestaande huisstijl. Aan de hand van deze voorstellen heeft u meteen een visualisatie hoe uw nieuwe website eruit komt te zien en kunt u een bewuste keuze maken. CMS Met ons zeer gebruiksvriendelijke Content Management Systeem kunt u zelf, zonder verdere technische kennis, de inhoud van uw eigen website beheren. Development Hoewel de oorsprong van ons bedrijf ligt in het webdesign, is de koppeling tussen het grafisch ontwerp en de achterliggende technische mogelijkheden vanaf het begin een onderscheidende factor ten opzichte van veel andere bureaus geweest. Tegenwoordig is de development afdeling binnen ons bedrijf even groot als de design afdeling. Voor onze software voor op de PC, zowel de standaard pakketten als het maatwerk, is een aparte brochure beschikbaar. Deze kunt u aanvragen via of info@ctsoftware.nl Contact Mocht u naar aanleiding van de informatie in deze brochure vragen of opmerkingen hebben, of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, neem dan gerust contact met ons op: S-Inside Design & Development Bezoekadres: Tegelseweg 32, 5951 GL Belfeld, alleen op afspraak Postadres: Postbus 3173, 5930 AD Telefoon: Fax: KvK: info@s-inside.nl Internet: / Op alle aanbiedingen van S-Inside en op alle door ons gesloten overeenkomsten zijn van toepassing de algemene voorwaarden zoals die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te. Deze algemene voorwaarden sturen wij U op eerste verzoek gratis toe of kunt u gratis downloaden en/of bekijken op de website

3 Design Sinds 2000 begeleiden wij bedrijven vanaf concept tot realisatie van hun website. Wij betrekken u vanaf het eerste gesprek nauw bij het ontwerpen en realiseren, waardoor u continue op de hoogte blijft van de ontwikkeling van uw nieuwe website. Werkwijze Bij een website ontwerpen en bouwen hoort volgens ons: Het eerste jaar kosteloos onderhoud aan teksten en afbeeldingen van bestaande pagina's. Het periodiek aanmelden bij verschillende zoekmachines zodat uw toekomstige klanten bij hun zoektocht naar producten en/of informatie, uw website ook vinden. Als uw bedrijf nog niet beschikt over een eigen domein en/of webruimte op het internet verzorgen wij dat ook via onze hosting-pakketten. Strikte hantering van internationale webstandaarden. Hierdoor zien ook bezoekers met een moderne browser de website zoals u en wij hem bedoeld hebben. Ontwerp Wij maken voor uw bedrijf een professioneel en doordacht ontwerp, uiteraard rekening houdend met uw wensen. Een duidelijke navigatie én lay-out van de website is daarbij leidend, zodat uw klanten altijd de weg binnen uw website weten te vinden. Uitgangspunt tijdens de ontwerp- en bouwfase is de eindgebruiker, met andere woorden uw doelgroep. Een website bedoeld voor bedrijven vereist nou eenmaal een andere aanpak en opbouw dan bijvoorbeeld een website voor consumenten. Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij hoe we een website optimaal in moeten richten om de toekomstige gebruiker snel en doeltreffend naar het gewenste resultaat te leiden. Onderhoud Naast het onderhoud van door ons gemaakte websites, kunnen wij ook het onderhoud voor bestaande websites overnemen, waardoor u wel onze kennis en ervaring in huis haalt, maar niet persé een nieuw ontwerp nodig heeft. Onderhoud kunnen we uitvoeren volgens het prepaid-concept, op offertebasis of met een onderhoudscontract voor een vast bedrag per jaar. Heeft u wel een ontwerp, maar niet de expertise in huis om hiervan een mooie website te maken, zullen wij dit graag voor u verzorgen. Na een vrijblijvend gesprek ontvangt u van ons een offerte op basis van de uren die wij denken nodig te hebben voor het omzetten van het grafische ontwerp naar een website. Mocht u naar aanleiding van de informatie op deze pagina vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

4 CMS Ons zeer gebruiksvriendelijke Content Management Systeem, waarmee u de inhoud van uw website veilig kunt beheren en publiceren, is snel en gemakkelijk in het gebruik, en door de modulaire opbouw volledig op uw bedrijf afgestemd. Voordelen van een CMS Een CMS is een online programma waarmee u vanaf iedere locatie, op elk moment, de structuur, de inhoud en de functies van uw website eenvoudig kunt aanpassen. U kunt bijvoorbeeld extra webpagina s aanmaken of uw bezoekers altijd van actuele informatie voorzien via de nieuwsmodule. Met ons CMS kunt u uw website onderhouden, beheren en publiceren zonder te beschikken over technische kennis of eerst een dikke handleiding door te moeten worstelen. Voor het gebruik van het CMS hoeft ook geen software te worden geïnstalleerd: een computer met internettoegang is voldoende. De kosten in verband met de uitbesteding van het onderhoud aan uw website verdwijnen en u kunt werken aan uw website waar en wanneer u maar wilt. Modules De volgende modules zijn nu al beschikbaar binnen het CMS: Pagina s aanmaken en beheren; Menu s beheren, inclusief uitklapmenu s; Foto s uploaden; Uitgebreide statistieken van de website bezoekers; Onderhoud achterliggende database; Gebruikersbeheer; Webshop, optioneel met aparte klant inlogfuntie; Nieuwsmodule, optioneel met archieffunctie; Mailinglijst, ook wel nieuwsbrief genoemd; Offerteformulieren; Enquêtes; F.A.Q., ook wel veel gestelde vragen; Foto galerij, bijvoorbeeld voor uw medewerkers; Deze lijst zal voortdurend uitgebreid worden, check daarom af en toe onze website voor de nieuwste updates. Indien u een bepaalde functionaliteit mist, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Ons CMS heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bewezen, betrouwbaar en meer dan compleet content management systeem.

5 Development Wij concentreren ons bij development op de volgende kernpunten: E-commerce: enkele jaren geleden een echte hype, tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Onder e-commerce verstaan wij alle applicaties die ontwikkeld zijn met een commerciële grondslag, meestal het bekende winkelwagentje. Webdevelopment: programma s die specifiek ontworpen zijn voor informatievoorziening. De mogelijkheden om met behulp van scripts en databases dynamische internetpagina s te bouwen, geven aan uw (bestaande) internetpagina een geheel nieuwe dimensie. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de volgende toepassingen: Nieuwsberichten, optioneel met archieffunctie Mailinglijsten, ook meertalig FAQ (veel gestelde vragen) Gerichte vragenlijsten Eigenlijk kunt u het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Websoftware: wordt steeds meer toegepast om bedrijfsapplicaties te ontwikkelen. Op een speciaal, van de buitenwereld afgesloten gedeelte van het internet, genaamd intranet, kunnen zelfs bedrijfskritische programma's veilig gebruikt worden. Maatwerk software: met onze jarenlange expertise in het ontwerpen en ontwikkelen van software, kunnen wij ook aan uw automatiseringsvraag voldoen. Wij zullen daarbij altijd proberen om uw maatwerk als standaardoplossing te ontwerpen. Dit heeft voor u als opdrachtgever de volgende voordelen: Tijdens de ontwikkeling zullen wij u nauw betrekken bij het nieuwe pakket. Als initiële opdrachtgever heeft u dus altijd het voordeel dat het pakket aansluit bij uw situatie en wensen; We kunnen de kosten laag houden omdat we weten dat we de te maken software vaker kunnen verkopen; Uw medewerkers zijn snel aan het nieuwe pakket gewend; Indien gewenst kunnen we u tegen een extra vergoeding een periode van exclusiviteit bieden. De prijs voor development is altijd op aanvraag. In een oriënterend gesprek zullen we uw wensen en de bestaande en gewenste situatie bespreken. Aan de hand van deze informatie ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met een vaste prijs. Mocht u naar aanleiding van de informatie op deze pagina vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

6 Prijslijst Design Onderstaande prijzen zijn bedoeld als indicatie, aan de hand van uw wensen en de geleverde informatie zullen we u een vrijblijvende, gespecificeerde offerte toesturen. Wij werken volgens het Fixed-price principe, hiermee hebt u altijd van te voren zekerheid over álle kosten zonder nare verrassingen achteraf. Kleinere projecten Eenmalig Basispakket met ontwerp volgens vaste designs* 250 Losse pagina 75 Invul formulier 100 Tellerpagina 75 Losse modules Per maand Set-up Jaarlijks Webshop klant inlog op shop Mailing / nieuwsbrief n.v.t Nieuws n.v.t F.A.Q. n.v.t Foto galerij n.v.t Enquête n.v.t Route beschrijving n.v.t CMS pakket en de bijbehorende modules Per maand Set-up Jaarlijks CMS pakket, incl. basispakket hosting met ontwerp volgens vaste designs - Webshop Klant inlog op shop Nieuws Mailing / nieuwsbrief Offerte Foto galerij Enquête F.A.Q Ontwerpen Eenmalig Maatwerk ontwerp voor website 750 Flash intropagina 490 Ons algemeen uurtarief bedraagt 85,- Prijzen zijn tenminste geldig tot , in euro en excl BTW. *) Uitgangspunt hierbij is ons zeer complete basispakket: Een homepage in uw eigen huisstijl met twee onderliggende pagina's (tekst digitaal aangeleverd). Gratis onderhoud voor het eerste jaar, alleen Nederlandse teksten en bestaande afbeeldingen. Aanmelding van uw website bij de verschillende zoekmachines, waardoor uw pagina gevonden wordt door uw toekomstige klanten.

7 Prijslijst Hosting Als uw bedrijf nog niet beschikt over een eigen domein en/of webruimte op het internet verzorgen wij dat graag voor u. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor uw website en en kunnen wij met een compleet dienstenpakket maximale kwaliteit bieden. Hieronder vindt u een overzicht van onze hosting producten en de daarbij behorende tarieven. Webhosting prijslijst Omschrijving Instap Basis Pro Maandelijkse kosten 15,- 25,- 40,- Eigen domeinnaam incl. incl. incl. Minimale contractduur (maand) Harddiskruimte (MB) Dataverkeer per maand (GB) Aantal POP-boxen ( ) Aantal subdomeinen Genoemde bedragen zijn in Euro, exclusief 19% BTW en worden jaarlijks vooraf gefactureerd. Domeinregistratie Voor het registreren van een extra domeinnaam bij een pakket, of alleen registreren zonder pakket, rekenen wij 40,- euro per domein per jaar. Dit domein wordt als alias ingericht waardoor het volledig transparant aan het eerste domein te gebruiken is.

8 Referenties Dit zijn enkele bedrijven waarvoor wij de website gerealiseerd hebben: Aceera bv, Horst Atelier Flos, aceera.nl atelierflos.nl Bandenmax, Beelden Magazine, bandenmax.com beeldenmagazine.nl Company Shaping, Cremers Transport, companyshaping.nl cremers.com D n Östrik Ruitersport, Horst Future-care BV, Eindhoven ostrik.nl Futurecarebv.com Huver Advocaten, Koppie Koppie, Eindhoven huveradvocaten.nl koppiekoppie.com KSC Import, Live Fire Concepts, Eindhoven ksc.nl livefireconcepts.nl Modelmakerij Gommans, Nengre Doro, Venray gommans.com nengredoro.nl Notariskantoor Moonen, -Blerick Novitas Notariaat, Horst notariskantoormoonen.nl novitasgroep.nl Rogro, Fine Food, Arcen SD2, Belfeld rogrofinefood.nl Sd2.nl Taal-Actief, Van Issum Techniek, Horst taal-actief.nl microfan.com Van Lier / Posthumus Notarissen, Swalmen World Wide Memory notarissenswalmen.nl worldwidememory.eu

INFOPAKKET BRIGHT EYES DESIGN 2008

INFOPAKKET BRIGHT EYES DESIGN 2008 INFOPAKKET BRIGHT EYES DESIGN 2008 Bright Eyes Design & Internet Services is een Internet bedrijf dat zich voornamelijk richt op het MKB en particulieren. Wij kunnen u adviseren in het opzetten van een

Nadere informatie

Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW.

Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW. 1 Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW. Domeinnaam registratie: Prijs 29,- excl. Administratie

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

verwacht grootse dingen

verwacht grootse dingen verwacht grootse dingen Webdesign - Webhosting - Domeinnaam - Grafisch ontwerp Aanvraagformulier contactgegevens - webdesign - webhosting - domeinnaam - grafisch ontwerp - opmerkingen Met dit document

Nadere informatie

VrijdagOnline Leonard Springerlaan KB Groningen t e. w. vrijdagonline.nl

VrijdagOnline Leonard Springerlaan KB Groningen t e. w. vrijdagonline.nl 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Werkwijze... 4 Stap 1: Offerte aanvragen... 4 Stap 2: Opdracht geven... 4 Stap 3: Opdrachtbevestiging + installatie... 4 Stap 4: Teksten en logo aanleveren...

Nadere informatie

CMS Systeem als webportal

CMS Systeem als webportal CMS Systeem als webportal Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische

Nadere informatie

Prijslijst 2015. Algemeen. Reparaties. Installaties. Voorrijkosten binnen gemeente Bedum: 5,- Voorrijkosten buiten gemeente Bedum: 20,-

Prijslijst 2015. Algemeen. Reparaties. Installaties. Voorrijkosten binnen gemeente Bedum: 5,- Voorrijkosten buiten gemeente Bedum: 20,- Prijslijst 2015 Algemeen Voorrijkosten binnen gemeente Bedum: 5,- Voorrijkosten buiten gemeente Bedum: 20,- Advisering: 10,- per uur. Reparaties Onderzoekskosten: 10,- Reparatiekosten: 10,- Installaties

Nadere informatie

HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT

HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT Webhosting Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan voor ons op de eerste plaats. Daarom bieden we voor onze klanten de meest kwalitatieve en betrouwbare

Nadere informatie

De voordelen van Drupal

De voordelen van Drupal Drupal is een open source Content Management System (CMS). Daarnaast kun je Drupal zien als een framework, dit betekent dat je modules (oftewel mini-applicaties) kunt implementeren in je installatie van

Nadere informatie

Registratie Hosting /Domeinnaamregistratie

Registratie Hosting /Domeinnaamregistratie Registratie Hosting /Domeinnaamregistratie Ik wil een nieuwe domeinnaam registreren: (let op: per formulier 1 domeinnaam vermelden) Domeinnaam:.nl domein* 17,50 (jaarlijks).org domein*.eu domein* *Minimaal

Nadere informatie

Verhuizing/Registratie Domeinnaam en hosting

Verhuizing/Registratie Domeinnaam en hosting Verhuizing/Registratie Domeinnaam en hosting Ik wil onderstaande domeinnaam verhuizen: (let op: per formulier 1 domeinnaam vermelden) Domeinnaam:.nl domein* 17,50 (jaarlijks).org domein*.eu domein* *Minimaal

Nadere informatie

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave Algemenevoorwaarden Inhoudsopgave Algemeen...2 Onderhoud van de website...2 Aanbiedingen en offertes...2 Prijzen, facturatie en betaling...2 Verplichtingen...3 Uitvoering van de overeenkomst...3 Wijzigingen

Nadere informatie

Voorstel # ECC1501. Voorstel: #ECC1501. Email: info@socialelephant.nl Telefoon: +31(0)641101693 Auteur: Nico van der Zaan

Voorstel # ECC1501. Voorstel: #ECC1501. Email: info@socialelephant.nl Telefoon: +31(0)641101693 Auteur: Nico van der Zaan Voorstel # ECC1501 Inhoudsopgave OPDRACHTOMSCHRIJVING WERKZAAMHEDEN ONTWIKKELEN VAN EEN WEBSITE ONTWERP REALISEREN VAN HET ONTWERP PLAATSEN VAN DE DOOR EUROPEAN CREDIT CONTROL AANGELEVERDE CONTENT VERPLAATSEN

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Wat gaan we doen. Online trends Website ontwikkeling Online boeken Zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

De vijf. belangrijkste. ondernemersvragen. over websites...

De vijf. belangrijkste. ondernemersvragen. over websites... De vijf belangrijkste ondernemersvragen over websites... ...en de antwoorden van VVBS. VVBS Webservices behoort tot de nieuwste generatie webbouwers. Ingewikkeld doen over websites staat niet in ons woordenboek.

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign www.ersite.nl Hazenweg 2 7556 BM Hengelo T: 074 711 0324 E: info@mooionline.nl K.v.K. 08092369 BTW. NL128172848B02 Prijslijst Een professionele, responsive

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

HetSchoolvoorbeeld.nl

HetSchoolvoorbeeld.nl HetSchoolvoorbeeld.nl maakt websites voor het onderwijs die u zelf met het bekroonde en gebruiksvriendelijke programma Word- Press inhoudelijk kunt beheren. De vakkundigheid van het team van HetSchoolvoorbeeld.nl

Nadere informatie

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 2. Overzicht en specificering van additionele modules Naast de basis implementatie is het Steenstra CMS systeem uit te breiden met

Nadere informatie

Online WEBSHOP OP MAAT. Switch Reclamebureau bv I Rendementsweg 2-Q I Mijdrecht I I

Online WEBSHOP OP MAAT. Switch Reclamebureau bv I Rendementsweg 2-Q I Mijdrecht I I WEBSHOP OP MAAT Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Uw webshop 3 Webshop pakket uitleg 4 Extra opties 6 Hosting 6 Domeinnamen 7 WordPress onderhoud 7 De kleine lettertjes 8 Bekijk drainplug.com en

Nadere informatie

Soort tarief / werkzaamheden

Soort tarief / werkzaamheden Pagina: 1 of 5 1. Uurtarieven Duraserve hanteert verschillende uurtarieven per discipline. Tarief 2.1 is het tarief voor specifieke werkzaamheden uitgevoerd door onze teams in Roemenie en/of Oekraïne gemanaged

Nadere informatie

tarieven 2015 / 2016 Powered by:

tarieven 2015 / 2016 Powered by: tarieven 2015 / 2016 Powered by: Producten van Ziber Inclusief hosting, updates & support 2 Software uit de Ziber Cloud Voor iedere ondernemer de beste oplossing Webbly Design & eenvoud 4 Sitehand Professioneel

Nadere informatie

Onderwerp: Prijzen webhostingpakketten ThoVer Webproducties *

Onderwerp: Prijzen webhostingpakketten ThoVer Webproducties * ThoVer Webproducties, Dhr. T. Vergouwen, Steenland 27, 4851 WE Ulvenhout. Telefoon: 076 5601898 GSM: 06 15020609 Fax: 084 2200811 E-mail: info@thover.com Website: http://www.thover.com Uw kenmerk Ons kenmerk

Nadere informatie

Content.Web 09 Commerce.Web Zoekmachine Marketing

Content.Web 09 Commerce.Web Zoekmachine Marketing Content.Web 09 Commerce.Web Zoekmachine Marketing Prijslijst en modules 2009 (update 1 Oktober 2009) TeamForce Web Solutions BV Energieweg 47 4906 CG Oosterhout Nederland Postbus 6015 4900 HA Oosterhout

Nadere informatie

Uwschoolonline.nl. Wij zetten uwschoolonline.nl

Uwschoolonline.nl. Wij zetten uwschoolonline.nl Uwschoolonline.nl U wilt een website die helemaal van deze tijd is en op alle apparaten goed te bekijken is? Die u en uw collegae zelf actueel kunnen houden, zonder ingewikkelde handelingen? Wij zetten

Nadere informatie

Duraserve Content Management Systeem Duraserve, oktober 2011

Duraserve Content Management Systeem Duraserve, oktober 2011 Duraserve Content Management Systeem Duraserve, oktober 2011 Copyright 2011 - Duraserve Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een

Nadere informatie

prijslijst 2015 > CMSBlocks is hét CMS voor creatieve professionals

prijslijst 2015 > CMSBlocks is hét CMS voor creatieve professionals prijslijst 2015 > CMSBlocks is hét CMS voor creatieve professionals 1 over cmsblocks Waarvoor kun je bij CMSBlocks terecht? Templates & maatwerk! CMSBlocks is ontwikkeld voor creatieve professionals. We

Nadere informatie

Indicatie tarieven KdW WebDesign 2013/2014

Indicatie tarieven KdW WebDesign 2013/2014 Indicatie tarieven KdW WebDesign 2013/2014 Het creëren van een internetsite, geheel verzorgd en afgestemd op uw wensen, omvat vele facetten en kan complex zijn. Ondanks dat het bouwen van een website altijd

Nadere informatie

tarieven 2014 Powered by:

tarieven 2014 Powered by: tarieven 2014 Powered by: Producten van Ziber inclusief hosting, updates & support Software uit de Ziber cloud 2 Voor iedere ondernemer de beste oplossing Voordelig Standaardsitelite 4 Design en eenvoud

Nadere informatie

Croon Procurement Service

Croon Procurement Service Wat is een CMS? Een content-beheersysteem of Content Management Systeem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis,

Nadere informatie

Inhoud Atik. Instellingen Meer informatie over het instellen van uw Atik thema. Functies Meer informatie over de geintegreerde functionaliteiten.

Inhoud Atik. Instellingen Meer informatie over het instellen van uw Atik thema. Functies Meer informatie over de geintegreerde functionaliteiten. Atik Documentatie 1 Inhoud Atik Het Atik thema is een flexibel theme die geheel naar eigen smaak aangepast kan worden. Het is mogelijk om het navigatie gedeelte te laten staan tijdens het scrollen, zo

Nadere informatie

JORR CMS Resellers. JORR IT Havenpark 29 4301 JG Zierikzee www.jorr-it.net 0111 422 622

JORR CMS Resellers. JORR IT Havenpark 29 4301 JG Zierikzee www.jorr-it.net 0111 422 622 JORR CMS Resellers JORR IT Havenpark 29 4301 JG Zierikzee www.jorr-it.net 0111 422 622 JORR IT, een betrouwbare partner De manier waarop we communiceren veranderd erg snel. Steeds meer communicatie gebeurd

Nadere informatie

Handleiding Reseller Controle Paneel

Handleiding Reseller Controle Paneel Handleiding Reseller Controle Paneel Inloggen Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social media

Nadere informatie

Business Solutions AHEAD IN ICT

Business Solutions AHEAD IN ICT Business Solutions AHEAD IN ICT Inhoud Inleiding... 2 Business Solutions... 2 Directe ondersteuning... 2 Preventief onderhoud... 3 Supportinkoop... 3 Website... 4 Detachering... 4 Slot... 4 Referenties...

Nadere informatie

REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie

REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie online media De creatieve industrie wordt in toenemende mate succesvol uitgedaagd om prachtige websites vorm

Nadere informatie

Een website voor KeBeK. Bijlage bij offerte 20130624-1. Pagina 1 van 9

Een website voor KeBeK. Bijlage bij offerte 20130624-1. Pagina 1 van 9 Bijlage bij offerte 20130624-1 Een website voor KeBeK Pagina 1 van 9 1 Over Confidus Confidus is leverancier van internetdiensten en biedt u verschillende IT-oplossingen op maat aan. In een snel veranderende

Nadere informatie

Informatie Sandtronic IT Resellerprogramma

Informatie Sandtronic IT Resellerprogramma Voorwoord U wilt een bedrijf starten en daarbij domeinen en hosting aanbieden, maar u heeft niet de mogelijkheid om een aantal servers neer te zetten. Of u wilt zich alleen concentreren op de verkoop van

Nadere informatie

Offerte voor het bouwen van een website Klant: Ideefiks, IdeeKids

Offerte voor het bouwen van een website Klant: Ideefiks, IdeeKids Offerte voor het bouwen van een website Klant: Ideefiks, IdeeKids Consultant: Dirk Derom Inhoudstafel Algemene structuur van de website...6 Front pagina...6 Pagina IDEEFIKS/IDEEKIDS...6 Functionaliteit...10

Nadere informatie

Pakketaanbieding Online profilering Contractvrije Paramedici. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt

Pakketaanbieding Online profilering Contractvrije Paramedici. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt Pakketaanbieding Online profilering en communicatie met je cliënt 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare en betaalbare inzet hebben

Nadere informatie

SiteCam Webcam Hosting Services. Prijsstelling en Aanvraagformulier

SiteCam Webcam Hosting Services. Prijsstelling en Aanvraagformulier SiteCam Webcam Hosting Services Prijsstelling en Aanvraagformulier Introductie: SiteCam Hosting Services is ontwikkeld door WebcamCenter om onze klanten de mogelijkheid te bieden op een eenvoudige wijze

Nadere informatie

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website Offerte website Aan Van Betreft Datum Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website 4 februari Achtergrond Taal & talent is niet tevreden over de huidige website. De Wordpress

Nadere informatie

Den Haag 2016. Brightvice Prijzenlijst 2016. www.brightvice.nl

Den Haag 2016. Brightvice Prijzenlijst 2016. www.brightvice.nl Den Haag 2016 Brightvice Prijzenlijst 2016 www.brightvice.nl Inhoudsopgave Flyers 3 Folders staand parallel 5 Folders staand wikkel 7 Folders staand zigzag 9 Folders liggend parallel 11 Folders liggend

Nadere informatie

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software.

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. De Guidance software pakketten maken het mogelijk om vanuit één centrale database zowel een webshop als catalogus

Nadere informatie

Snel & eenvoudig online. Brochure

Snel & eenvoudig online. Brochure Snel & eenvoudig online Brochure Wat is het? Laat ons u geheel vrijblijvend een voorstel doen voor uw nieuwe professionele website Het bouwen van een website is belangrijk, maar een goede website heeft

Nadere informatie

WordPress Website. Bouw zelf je WordPress Website. www.supersnelonline.nl Maarten Hendrix. Maarten Hendrix

WordPress Website. Bouw zelf je WordPress Website. www.supersnelonline.nl Maarten Hendrix. Maarten Hendrix WordPress Website Bouw zelf je WordPress Website Maarten Hendrix Maarten Hendrix 2 Inhoudsopgave WordPress inleiding... 5 Wat is WordPress?... 5 Wat is het verschil tussen WordPress.org en WordPress.com?...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Datum: 01-04-2015

Algemene voorwaarden. Datum: 01-04-2015 Algemene voorwaarden Datum: 01-04-2015 Artikel 1: Definities 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, offertes, prijsopgaves, facturen en aanbiedingen waarbij Rietberg

Nadere informatie

VOORWAARDEN WEBSITE ABONNEMENT + MEDIA TOTAAL RECLAMEBUREAU SCHETSKAMER

VOORWAARDEN WEBSITE ABONNEMENT + MEDIA TOTAAL RECLAMEBUREAU SCHETSKAMER VOORWAARDEN WEBSITE ABONNEMENT + MEDIA TOTAAL 2018 RECLAMEBUREAU SCHETSKAMER 1 Heb ik een goede website nodig? Ja, als u verder wilt met uw bedrijf in ieder geval wel. Het is vaak de eerste indruk die

Nadere informatie

Claim Your Aim B.V. Vragenlijst. Websites, Social Media, SEO & Beveiliging. Datum: Plaats: stef@claimyouraim.com Tel: 06-24447057

Claim Your Aim B.V. Vragenlijst. Websites, Social Media, SEO & Beveiliging. Datum: Plaats: stef@claimyouraim.com Tel: 06-24447057 Claim Your Aim Vragenlijst Websites, Social Media, SEO & Beveiliging Opdrachtgever Opdrachtnemer Bedrijf: Claim Your Aim B.V. Contactpersoon: Msc. S.J.A. Bloo E-mail: stef@claimyouraim.com Tel: 06-24447057

Nadere informatie

SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN

SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN STAPPENPLAN WEBSITE BOUWEN Online ondernemers behalen drie procent meer omzet dan hun offline collega's, zo blijkt uit onderzoek. Een goede reden om als mkb er online aanwezig

Nadere informatie

Pakketaanbieding Online profilering. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt

Pakketaanbieding Online profilering. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt Pakketaanbieding Online profilering en communicatie met je cliënt 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare inzet voor de drukbezette

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE BRANDWEER WEBSITES

GEMEENTELIJKE BRANDWEER WEBSITES GEMEENTELIJKE BRANDWEER WEBSITES www.brandweercms.nl INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE.. 3 // WAT IS ER AAN DE HAND... 3 // DIGITALE OVERHEID... 4 // VERSNIPPERING COMMUNICATIE.... 4 // VERPLICHTINGEN... 4 //

Nadere informatie

1.4.1 WordPress online 13 1.4.2 WordPress-software 13 1.4.3 Open source 13 1.4.4 Forums 14 1.5 Basisbegrippen in WordPress 14

1.4.1 WordPress online 13 1.4.2 WordPress-software 13 1.4.3 Open source 13 1.4.4 Forums 14 1.5 Basisbegrippen in WordPress 14 Inhoud Hoofdstuk 1 WordPress 1.1 Site bouwen 11 1.1.1 Software 11 1.1.2 CMS 11 1.2 Webdesign 11 1.3 Waarom WordPress? 12 1.3.1 CMS 12 1.3.2 WordPress 12 1.4 Wat is WordPress? 13 1.4.1 WordPress online

Nadere informatie

WebGenerator ProSite

WebGenerator ProSite WebGenerator ProSite Content management systeem Volledige controle over uw website Met WebGenerator ProSite CMS kunt u niet alleen geheel zelfstandig de inhoud (pagina's, teksten, beeldmateriaal, downloadbare

Nadere informatie

VVBS Webservices. De onderneming voor al uw internetzaken!

VVBS Webservices. De onderneming voor al uw internetzaken! VVBS Webservices De onderneming voor al uw internetzaken! VVBS Webservices Vormgeving van uw website Bouwen van websites en intranet Onderhoud van websites en intranet Services - copywriting, eindredactie,

Nadere informatie

Publishing & Printing Company B.V.

Publishing & Printing Company B.V. STAPPENPLAN WEBSITE Versie 1.3 Publishing & Printing Company B.V. Weth. Sangersstraat 38 (0)46-437 73 11 KVK 140.41959 6191 NA Beek web@pp-company.nl BTW NL 0085.52.861.B01 Algemene voorwaarden www.pp-company.nl

Nadere informatie

Wij de werkzaamheden u het resultaat!

Wij de werkzaamheden u het resultaat! Entersite Design Wij de werkzaamheden u het resultaat! Entersite Design Bloemenlaan 21 2292 DA Wateringen Tel: 0174-220365 Emailadres: info@entersite.nl Internet: www.entersite.nl Inleiding Vele bedrijven

Nadere informatie

WIJ ZIJN VWA. en dit is waar wij goed in zijn. Internet en reclame. Webdesign. Online Marketing. Software Development.

WIJ ZIJN VWA. en dit is waar wij goed in zijn. Internet en reclame. Webdesign. Online Marketing. Software Development. Internet en reclame WIJ ZIJN VWA en dit is waar wij goed in zijn Webdesign Online Marketing Software Development Online Magazines E-commerce en Webshops Graisch Ontwerpen INNOVATIE MAAKT HET VERSCHIL TUSSEN

Nadere informatie

ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK

ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK start kit ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK Elk nieuw merk verdient een goede uitstraling. Wij helpen je graag om jouw organisatie op een juiste manier in de

Nadere informatie

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 14

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 14 Inhoud Hoofdstuk 1 WordPress 1.1 Site bouwen 11 1.1.1 Software 11 1.1.2 CMS 11 1.2 Webdesign 11 1.3 Waarom WordPress? 12 1.3.1 CMS 12 1.3.2 WordPress 12 1.4 Wat is WordPress? 13 1.4.1 WordPress online

Nadere informatie

Offerte voorstel Wellness Centre Ameide

Offerte voorstel Wellness Centre Ameide Offerte voorstel Wellness Centre Ameide Inhoudsopgave Inleiding 1. Vormgeving 2. Structuur website / functioneel ontwerp 3. Video 4. Content Management Systeem 5. Technische realisatie 6. Hosting en domeinnaamregistratie

Nadere informatie

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Waarom gebruiken web- ontwikkelaars Wordpress als CMS?

Waarom gebruiken web- ontwikkelaars Wordpress als CMS? Waarom gebruiken webontwikkelaars Wordpress als CMS? Figuur 1 Naam: René Sasbrink Klas: IS106 Studentnummer: 500729630 Opleiding: ICT voltijd, Software Engineer Instelling: Hogeschool van Amsterdam Vak:

Nadere informatie

TARIEVENLIJST Wij begeleiden u naar succes op internet.

TARIEVENLIJST Wij begeleiden u naar succes op internet. TARIEVENLIJST 2016 Wij begeleiden u naar succes op internet. Stap 1: Kennismakingsgesprek Wij laten Visit Media en onze werkwijze zien. Natuurlijk hoort u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Extended Websolutions

UNIT4 Multivers Extended Websolutions UNIT4 Multivers Extended UNIT4 Multivers Extended Websolutions Flexfronted en themawebshops Webshops zijn als het ware een visitekaart van uw bedrijf. De wensen omtrent de grafische vormgeving zijn zo

Nadere informatie

pagina 1 van 5 Deze voorwaarden zijn toepasbaar op alle websites gemaakt door The Fat Lady.

pagina 1 van 5 Deze voorwaarden zijn toepasbaar op alle websites gemaakt door The Fat Lady. pagina 1 van 5 Algemene Voorwaarden Website The Fat Lady 6 maart 2017 Algemene Voorwaarden Deze voorwaarden zijn toepasbaar op alle websites gemaakt door The Fat Lady. Wireframes Na de briefing door de

Nadere informatie

SIMsite. SIMsite, full service web content management. digitale dienstverlener voor e-gemeenten

SIMsite. SIMsite, full service web content management. digitale dienstverlener voor e-gemeenten SIMsite SIMsite, full service web content management digitale dienstverlener voor e-gemeenten SIMsite SIMsite 2 Een kwalitatief hoogstaande webportal, die op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier

Nadere informatie

WordPress in het Kort

WordPress in het Kort WordPress in het Kort Een website maken met Wordpress. In minder dan één uur online! Inclusief installatie van een thema en plugins Alle rechten 2013, Rudy Brinkman, BrinkhostDotCom, http://www.brinkhost.nl

Nadere informatie

Inhoud Inleiding... 1 Aanbevelingen... 3 Belangrijke instellingen... 4 Zo gebruikt u het systeem... 7 Meer kennis... 15

Inhoud Inleiding... 1 Aanbevelingen... 3 Belangrijke instellingen... 4 Zo gebruikt u het systeem... 7 Meer kennis... 15 Dit is een introductie over het gebruik van het additionele product Mamut Enterprise Klant- en Partner Web. Het gebruik van het systeem wordt beschreven aan de hand van het fictieve voorbeeld van de firma

Nadere informatie

1. Algemeen... 2. 2. WinParf algemeen... 2. 3. WebShop algemeen... 2. 4. Content Management System (CMS)... 2. 5. Watchdogs... 3

1. Algemeen... 2. 2. WinParf algemeen... 2. 3. WebShop algemeen... 2. 4. Content Management System (CMS)... 2. 5. Watchdogs... 3 Webs hopgek oppel daanwi npar f Inhoudsopgave 1. Algemeen... 2 2. WinParf algemeen... 2 3. WebShop algemeen... 2 4. Content Management System (CMS)... 2 5. Watchdogs... 3 6. Schematische weergave... 3

Nadere informatie

Volledig ontzorgd met een Website op maat

Volledig ontzorgd met een Website op maat Website op maat - Startersgids Volledig ontzorgd met een Website op maat Jij weet als geen ander het belang van een goede website voor je onderneming, vereniging of uit de hand gelopen hobby. Maar het

Nadere informatie

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software is een geregistreerd product van Webova Nederland. VERSIE 1.8 AUGUSTUS 2015 INHOUDSOPGAVE Wat is Narrowcasting Wat is Controlscreen? Voor wie is Controlscreen?

Nadere informatie

Botein. Documentatie

Botein. Documentatie Botein Documentatie 1 Inhoud Botein Het Botein thema is een minimalistisch thema die geheel naar eigen smaak kan worden ingericht. Laat uw producten meer spreken dankzij de rust die het thema uitstraalt.

Nadere informatie

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden.

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden. Algemene Voorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Van Golden Goose Internet Marketing Agency, statutair gevestigd te Leiden en kantoorhoudende te Leiden. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Cursus Analyse voor Web Applicaties 1. Webdesign / Web Programmeren Analyse voor web applicaties SDM methode + Basis UML

Cursus Analyse voor Web Applicaties 1. Webdesign / Web Programmeren Analyse voor web applicaties SDM methode + Basis UML Cursus Analyse voor Web Applicaties 1 Organisatie Opleiding Module Onderwerp Syntra AB Webdesign / Web Programmeren Analyse voor web applicaties SDM methode + Basis UML Analyse op basis van SDM en UML

Nadere informatie

SiteCam Webcam Hosting Services. Prijsstelling en Aanvraagformulier

SiteCam Webcam Hosting Services. Prijsstelling en Aanvraagformulier SiteCam Webcam Hosting Services Prijsstelling en Aanvraagformulier Introductie: SiteCam Hosting Services is ontwikkeld door WebcamCenter om onze klanten de mogelijkheid te bieden op een eenvoudige wijze

Nadere informatie

Website optimalisatie zorgt voor omzet!

Website optimalisatie zorgt voor omzet! Inleiding Pakketten en tarieven Hoe werkt een zoekmachine? Maatwerk SEO diensten Uitgebreid adviesrapport Contact Website optimalisatie zorgt voor omzet! Inleiding Hoe werkt een zoekmachine? De zoektocht

Nadere informatie

Xsite - easy content management

Xsite - easy content management Xsite - easy content management www.fullmoon.nl/xsite Datum: Juni 2011 1 É c h t e e nvoudig w ebsiteonderhoud Xsite is het online Content Management Systeem (CMS) van Fullmoon, waarmee u snel en eenvoudig

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Is uw webshop geschikt voor mobiel?

Is uw webshop geschikt voor mobiel? Is uw webshop geschikt voor mobiel? vanaf 69,95 per maand Werkt op alle smartphones en tablets Docdata Mobile Shop dé complete webshop voor mobiel! Docdata Mobile Shop is powered by Qweery Uitbreiden van

Nadere informatie

Checklist nieuwe website

Checklist nieuwe website Checklist nieuwe website Waar moet je aan denken bij een nieuwe website? Het maken van een nieuwe website kan een ingewikkeld, omvangrijk maar ook kostbaar project zijn. Het is daarom goed om inzicht te

Nadere informatie

WEBSITE-Content.Web RESULTS! Not just websites s

WEBSITE-Content.Web RESULTS! Not just websites s AGENDA Kennismaking TeamForce Web Solutions Een nieuwe website Doel Wensen voor uw website Creatief ontwerp Structuur van de website Inrichten van Content.Web Vulwerkzaamheden Zoekmachine Optimalisatie

Nadere informatie

Product Eenmalig Maand fee. Website Lite 695,00 19,00. AutoCommerce Lite 95,00 19,00. Totaal investering 790,00 38,00. Pakket voordeel 91,00 9,00

Product Eenmalig Maand fee. Website Lite 695,00 19,00. AutoCommerce Lite 95,00 19,00. Totaal investering 790,00 38,00. Pakket voordeel 91,00 9,00 Autosoft Pakket Aanbiedingen 1. Pakket: Autobedrijf Starters pakket Website + AutoCommerce lite Website Classic + AutoCommerce Basic + CMS Website Élégance + AutoCommerce Pro + Website Élégance + AutoCommerce

Nadere informatie

DropMedia.nl, de makkelijkste narrowcasting oplossing met een Dropbox koppeling

DropMedia.nl, de makkelijkste narrowcasting oplossing met een Dropbox koppeling DropMedia.nl, de makkelijkste narrowcasting oplossing met een Dropbox koppeling Introductie Introductie van DropMedia.nl Voorbeelden van klanten Bedankt voor uw interesse in de diensten van DropMedia.nl.

Nadere informatie

1 rubriek + 10 trefwoorden. 1 categorie +

1 rubriek + 10 trefwoorden. 1 categorie + Advertentie factsheet Bied.nl (2012 v.1) Bereik duizenden kooplustige klanten op een eenvoudige en voordelige manier. Bied heeft het nieuwste concept in handen om de markt van vraag en aanbod bij elkaar

Nadere informatie

VERLOSKUNDIGE PRAKTIJKEN ONLINE

VERLOSKUNDIGE PRAKTIJKEN ONLINE VERLOSKUNDIGE PRAKTIJKEN ONLINE MET EEN EIGEN WEBSITE Verloskundige praktijken hebben STBN en de KNOV gevraagd hen te ondersteunen bij het realiseren van een eigen website. Het is ons gelukt hiervoor iets

Nadere informatie

Hosting service. Prijslijst 2011. Kantoorwerkzaamheden # Inkooporganisatie # Netwerkorganisatie # Kennisbank

Hosting service. Prijslijst 2011. Kantoorwerkzaamheden # Inkooporganisatie # Netwerkorganisatie # Kennisbank Prijslijst 2011 Hosting service 1 1. Goed om te weten De prijslijst zoals u deze aantreft bevat een weergave van de eenheidsprijzen per dienst. De meest voorkomende diensten zijn benoemd echter. Hebt u

Nadere informatie

Het internet. Ook uw zaak.

Het internet. Ook uw zaak. Het internet. Ook uw zaak. Eerste initiatie van het project. E-commerce is voor iedereen. 10,67 mla Dat was de totale omzet van e-commerce in België in het jaar 2018. E-commerce zit in de lift en dat zien

Nadere informatie

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand PC-Score introduceert: DÉ TOTAALOPLOSSING VOOR ONDERNEMERS Storingsdienst, netwerkbeheer, antivirus, onderhoud en hulp op afstand. Veilig en snel! Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd

Nadere informatie

Pakketaanbieding de Online oefentherapeut. Pakketaanbieding. De online oefentherapeut

Pakketaanbieding de Online oefentherapeut. Pakketaanbieding. De online oefentherapeut Pakketaanbieding De online oefentherapeut zomer 2015 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare inzet voor de drukbezette oefentherapeut

Nadere informatie

Vragenlijst voor nieuwe website

Vragenlijst voor nieuwe website Vragenlijst voor nieuwe website Om het jezelf makkelijk te maken, print je dit formulier uit en vul je het gewoon met pen in. Overleg eens met huisgenoten, collega's en vrienden zodat je een juist beeld

Nadere informatie

Radboudumc online: Hoe stel je de patiënt centraal in een omnichannel oplossing? Mobile Healthcare Event 24 november 2017 Yno Papen

Radboudumc online: Hoe stel je de patiënt centraal in een omnichannel oplossing? Mobile Healthcare Event 24 november 2017 Yno Papen Radboudumc online: Hoe stel je de patiënt centraal in een omnichannel oplossing? Mobile Healthcare Event 24 november 2017 Yno Papen Inleiding Het Radboudumc is een vooruitstrevend en innovatief universitair

Nadere informatie

Pakketten Overzicht. Datum: Wat zit er in ieder pakket? Webhosting en Website Support Actietarief Betalingstermijnen Prijzen

Pakketten Overzicht. Datum: Wat zit er in ieder pakket? Webhosting en  Website Support Actietarief Betalingstermijnen Prijzen Pakketten Overzicht Wat zit er in ieder pakket? Webhosting en E-mail Website Actietarief Betalingstermijnen Prijzen Pakket IJzer Pakket Brons Pakket Zilver Pakket Goud Tot slot Wat zit er in ieder pakket?

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Transparantie in Transporttarieven. Informatie brochure 2014. Transparantie en inzicht in uw wegtransport tarieven. Dat bieden wij u!

Transparantie in Transporttarieven. Informatie brochure 2014. Transparantie en inzicht in uw wegtransport tarieven. Dat bieden wij u! Transparantie in Transporttarieven Informatie brochure 2014 Transparantie en inzicht in uw wegtransport tarieven. Dat bieden wij u! 2014 Transport Tender 1 Nederland telt ruim 10.000 vervoersbedrijven.

Nadere informatie

VIS UALS. Contact. Sportlaan 12-A 4131 NN Vianen +31 (0) (0)

VIS UALS. Contact.   Sportlaan 12-A 4131 NN Vianen +31 (0) (0) VIS UALS Contact +31 (0) 347 345032 +31 (0) 6 43800643 www.led-visuals.nl info@led-visuals.nl Sportlaan 12-A 4131 NN Vianen VIS UALS LED VISUALS BROCHURE Duurzame LED schermen voorzien van een Ultra High

Nadere informatie