Content.Web 09 Commerce.Web Zoekmachine Marketing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Content.Web 09 Commerce.Web Zoekmachine Marketing"

Transcriptie

1 Content.Web 09 Commerce.Web Zoekmachine Marketing Prijslijst en modules 2009 (update 1 Oktober 2009) TeamForce Web Solutions BV Energieweg CG Oosterhout Nederland Postbus HA Oosterhout Nederland Tel. +31 (0) Fax +31 (0) info@teamforce.com Website:

2 Content.Web 09 Versies Content.Web 09 is het nieuwe Content Management Systeem dat door TeamForce Web Solutions BV sinds 2002 op de markt wordt gebracht. Ondertussen is Content.Web in gebruik bij meer dan 400 organisaties in Europa. Content.Web 09 is een ideale oplossing wanneer u een fraaie en professionele website wilt, die u in alle vrijheid en zonder de hoge kosten van een webbureau zelf kunt bijhouden. Content.Web 09 is in 3 versies verkrijgbaar; Light, Professional en Enterprise. De functionaliteit van deze versies is 100% identiek. Voor een compleet overzicht van mogelijkheden treft u onderstaand een overzicht aan. U zult vaststellen dat Content.Web 09 in de standaard uitvoering reeds over aanzienlijk meer functionaliteit beschikt dan menig ander CMS. Het enige verschil in de versies is de omvang van de website of het intranet in totaal aantal pagina s. Hierbij dienen alle websitepagina s in alle talen bij elkaar te worden opgeteld om vast te stellen welke Content.Web 09 versie voor u geschikt is. Content.Web 09 Light is bedoeld voor websites tot 20 websitepagina s. Voor grotere websites adviseren wij u Content.Web 09 Professional (tot 100 pagina s) respectievelijk Content.Web 09 Enterprise (onbeperkt aantal pagina s). Content.Web 09 Professional is bedoeld voor websites tot 100 websitepagina s. Voor grotere websites adviseren wij u Content.Web 09 Enterprise (onbeperkt aantal pagina s). Content.Web 09 Enterprise is bedoeld voor websites zonder beperking v.w.b. het aantal websitepagina s. Voor kleinere websites adviseren wij u Content.Web 09 Light (tot 20 webpagina s) of Professional (tot 100 webpagina s). Content.Web 09 is behalve bij TeamForce Web Solutions tevens verkrijgbaar bij één van de erkende TeamForce Partners.

3 Content.Web 09 Leveringen Content.Web 09 wordt als een 100% webbased Content Management Systeem geleverd. Naar keuze kan Content.Web 09 worden geinstalleerd en gehost op een eigen webserver of bij TeamForce Web Solutions worden gehost. Indien men hosting op basis van een eigen webserver verkiest, dan zijn de minimale server softwarespecificaties: Windows 2003/2008 Server (geen Small Business Server versie) SQL Server 2003/2005 IIS Een licentie voor een website op basis van Content.Web 09 kan op 2 manieren worden verkregen: Eenmalige betaling voor gebruikslicentie van de applicatie plus een jaarlijkse betaling voor technisch onderhoud en support. (15% van de totaalprijs van de Content.Web software inclusief aanvullende modules) Website as a Service (WaaS), een abonnementsvorm met een maandelijkse betaling voor de gebruikslicentie van de applicatie, inclusief technisch onderhoud, support en applicatiehosting op basis van een overeenkomst voor tenminste 24 maanden. Deze kan vervolgens steeds per 12 maanden worden verlengd. Wat krijgt u voor de 15% jaarlijkse kosten technische onderhoud en technische support? Applicatiehosting van het Content.Web CMS op één van onze beveiligde webservers Antwoord op vragen en verzoeken om technische ondersteuning voor uw website respectievelijk Content.Web CMS, zonder dat u gelijk een rekening daarvoor krijgt. ( en telefonisch) Bug fixes en software updates van het Content.Web CMS v.w.b. de door u gevoerde versie. De dienstverlening (Services) worden afzonderlijk eenmalig gefactureerd door TeamForce Web Solutions BV respectievelijk de TeamForce Partner.

4 Content.Web 09 Dienstverlening TeamForce Web Solutions BV en haar TeamForce Partners leveren diverse diensten, waar u naar behoefte gebruik van kunt maken. (Uiteraard ontvangt u een uitgebreide handleiding bij aanschaf van Content.Web 09.) TeamForce Web Solutions biedt hiervoor 3 mogelijkheden: Doe Het Zelf (DHZ) ASSIST Full Service (FS) Doe Het Zelf Indien u zelf voldoende terzakekundig bent en in feite met name graag een professioneel Content Management Systeem wilt inzetten, dan is de DHZ vorm voor u ideaal. U houdt hiermee voor uzelf de kosten laag en kunt zelf van A tot Z aan de slag met Content.Web 09. ASSIST Bent u best wel handig met de PC, maar u wilt toch wel graag een eerste opzet hebben en op de rails gezet worden, waarna u zelf verder kunt? Dan is de ASSIST vorm voor u de ideale vorm van dienstverlening. Tegen een vooraf voor u bekende vaste prijs ontvangt u in de ASSIST vorm de volgende ondersteuning: Creatief website ontwerp op maat, op basis van één van de zeer vele TeamForce Designsets, inclusief direct te gebruiken paginatemplates. Inrichten van Content.Web 09 met uw eigen menustructuur Het opnemen van enkele websitepagina s die als voorbeeld kunnen worden gebruikt. Telefonische training van 30 minuten, zodat u hierna gelijk aan de slag kunt om uw website verder te vullen. (Indien gewenst kan tegen meerprijs de telefonische training worden geruild voor een persoonlijke training bij TeamForce) Assistentie bij het live zetten van uw website. Full Service (FS) Indien u wel handig bent met de PC, maar u heeft er gewoon geen tijd voor, of geen zin in, en u wilt het liever gewoon uitbesteden? Dan is de Full Service vorm voor u de aangewezen wijze van ondersteuning. Geheel op maat worden de verschillende diensten op basis van uw behoefte verzorgd. U treft onderstaand een overzicht aan van de diverse diensten en bijbehorende prijzen die TeamForce Web Solutions BV levert. TeamForce Partners kunnen andere diensten leveren respectievelijk andere prijzen hanteren.

5 Standaard in Content.Web De standaard aanwezige functionaliteit in Content.Web 09 Opgenomen in Content.Web 09 Design Manager, inclusief ruim 100 Design Sets/Websitetemplates en de TeamForce Design Wizard om zelf op een eenvoudige manier uw eigen website te kunnen ontwerpen. Website Menustructuur en sitemap (Categorieën, Subcategorieën, Pagina s) Gebruikersvriendelijke website pagina editor. Hiermee kunt u zelf uw eigen websitepagina s maken en aanpassen (WYSIWYG) Spellingcontrole Bestands en afbeeldingen beheer, voor de bestanden en afbeeldingen die u op uw website wilt laten zien. Gebruikersvriendelijke homepage editor, voor een fraaie startpagina van uw website. Hiermee kunt u zelf uw homepage naar wens maken en altijd snel en eenvoudig aanpassen (WYSIWYG) Templates voor o.a. pagina s t.b.v. Nieuws, Producten/Diensten, Contact en algemene pagina s. Website statistieken, hoeveel bezoekers krijgt u op uw website, hoe zijn zij op uw website gekomen en waar hebben ze precies naar gekeken. Stel een vraag formulier met beheer van de gestelde vragen, zodat uw websitebezoekers snel en laagdrempelig contact met u kunnen opnemen. Inclusief automatische beantwoordfunctie Documentatie/Informatie aanvraagformulier, inclusief automatische aanvraagbevestiging Flash en Video eenvoudig op te nemen in de website Direct kunnen plakken van websiteteksten vanuit Microsoft Word Op kunnen nemen van interne en externe links naar andere websites/websitepagina s Sitemap voor op de website, waarmee bezoekers snel de gewenste informatie kunnen vinden Website preview, zodat u uw website al kunt bekijken, zonder dat deze live staat Automatisch aanmaken en beheren van het menu van de gehele website Nederlandstalige handleiding plus korte stap voor stap video instructies van het gebruik van alle belangrijke functies Xpages, voor het makkelijk kunnen integreren van externe URL s en websitepagina s in uw eigen website Zoekfunctie in de website, om bezoekers snel iets te laten vinden Tabpagina s op basis van AJAX techniek Prijs In de standaardprijs

6 Prijslijst Content.Web 09 Eenmalig* Content.Web 09 Light 690* Content.Web 09 Professional 1.600* Content.Web 09 Enterprise 2.800* *Eenmalige gebruikslicentieprijs voor Content.Web en bijbehorende website of intranet. Tevens wordt hierop jaarlijks 15% van de verkoopprijs van de software gehanteerd t.b.v. support ( en telefonisch) en technisch onderhoud van Content.web.

7 Wilt u meer met uw website? Hiervoor bieden wij u de mogelijkheid om aanvullende modules toe te voegen aan uw Content.Web 09. Deze kunt u eventueel ook later toevoegen aan uw website.de volgende Content.Web 09 uitbreidingsmogelijkheden zijn tegen meerprijs beschikbaar. Module Naam Prijs Eenmalig* Zoekmachine Optimalisatiemodule voor het hoog laten scoren van uw website in Google. Inclusief beheer van paginaspecifieke metatags, de Google sitemap.xml en robots.txt en Google Analytics. Extra formulier in uw website (niet DB) (Standaard reeds aanwezig een documentatie aanvraag en een Stel en vraag voor eenvoudig contact) enieuwsbrief, inclusief enieuwsbrief opmaak/editor en template, aanmeldformulier, beheer van verzendlijsten, afmeldformulier, verzendsoftware en enieuwsbriefstatistieken per formulier 250 Digitaal Magazine, inclusief fraaie bladerfunctie 350 Vacatures op de website en Sollicitantenbeheer 350 Formulier met Database opslag en rapportages 350 Login mogelijkheid, met Gebruikersnaam/Wachtwoordbeheer en User Management. Extra taal voor de website, bijv. naast Nederlands ook bijvoorbeeld de Engelse taal website Extra domein website binnen zelfde Content.Web 09 (Bijv. ook een.be of een.com website) Database Publishing op de website, om databasegegevens direct via de website te kunnen presenteren Dealer Locator, met zoekfunctie van vestigingen/dealers op bijvoorbeeld postcode per extra taal 200 per domein/website Form2Download. Mogelijkheid om downloads aan te bieden 350 ná een registratie middels een formulier. Formuliergegevens worden opgeslagen in Database voor Export naar Excel. (Flexibele versie, zelfstandig te beheren) Xtra.Service, Web KlantenService 975 Professioneel Fotoalbum, o.a. met in één keer uploaden van foto s die automatisch aanpassen aan ingestelde afmetingen Google Analytics geïntegreerd opnemen in de website, inclusief Google Account en Google Verify Voorbereiding voor Google Adwords campagnes, met zoekmachine landingpages, inclusief directe leadregistratie Product Catalogus (Zie ook informatie over Commerce.Web en Webshop) Website opnemen in Google Maps, opnemen in de website bij Route/Contact Referentieprojecten, voor bijvoorbeeld bouwprojecten, installaties, projecten, gerealiseerde opdrachten Website domeinnaam plus domeinhosting (indien u deze nog niet heeft of extra wenst) per domeinnaam per jaar *Eenmalige gebruikslicentieprijs voor Content.Web en bijbehorende website of intranet. Tevens wordt hierop jaarlijks 15% van de verkoopprijs van de software gehanteerd t.b.v. support ( en telefonisch) en technisch onderhoud van Content.Web.

8 Content.Web Professional Services Wilt u uw website zelf maken, maar kunt u in het begin wel wat assistentie gebruiken? Die bieden wij u vanzelfsprekend graag. Voor de volgende ondersteunende diensten kunt u bij ons terecht. Dienst Prijs Inrichten van Content.Web op basis van een aangeleverd Design. Het maken van een creatief website ontwerp voor uw website, op basis van één van de TeamForce Design Sets, inclusief inrichten in Content.Web Het maken van een creatief website ontwerp voor uw website, geheel op maat voor een volstrekt unieke vormgeving,, inclusief inrichten in Content.Web Het maken van een fraaie flash animatie voor bijvoorbeeld uw homepage Het vullen van uw websitepagina s op basis van door u aangeleverde teksten en afbeeldingen GEEN zoekmachine optimalisatie in de teksten doorgevoerd Het vullen van uw websitepagina s op basis van door u aangeleverde teksten en afbeeldingen WEL zoekmachine optimalisatie in de teksten doorgevoerd per flashanimatie 125 per 10 websitepagina s 175 per 10 websitepagina s Het voor u maken van teksten voor uw website, wanneer u daar zelf geen tijd voor heeft. Workshop Zoekmachineoptimalisatie en hoe u bij Google hoog kunt scoren (1/2 dag, TeamForce kantoor) Telefonische gebruikerstraining voor Content.Web Vista. Waardoor u kort de belangrijkste werkzaamheden met Content.Web 09 snel onder controle hebt en daardoor gelijk aan de slag kunt gaan. 200 per 10 websitepagina s Deze telefonische training neemt ca. 30 minuten in beslag. Voorafgaande aan de training verzoeken wij u om de videoinstructiesfilmpjes door te nemen. Persoonlijke gebruikerstraining voor Content.Web. Wanneer u toch liever even krijgt uitgelegd hoe u vlot met Content.Web 09 aan de slag kunt gaan. 325 Deze praktijkgerichte training wordt gegeven bij TeamForce en duurt een halve dag. ASSIST Het bewerken van afbeeldingen voor uw website Een vaste combinatie van Webdesign Inrichten van Content.Web 09 Enkele sitepagina opgenomen als voorbeeld Telefonische training Assistentie bij live zetten van de website Indien gewenst kan tegen meerprijs de telefonische training worden geruild voor een persoonlijke training. 200 per 10 afbeeldingen Combinatieprijs ASSISTdienstverlening 345 Meerprijs 225,= Alle prijzen excl. BTW. Wijzigingen voorbehouden.

9 Commerce.Web Webshop ebusiness Hiervoor bieden wij een aantal standaard webapplicaties en modules, die aanvullend op Content.Web 09 beschikbaar zijn. De prijs voor een complete webshop is derhalve de prijs van Content.Web Light, eventuele Content.Web modules zoals de zoekmachine module, PLUS de onderstaande moduleprijzen. Module Naam Product Catalogus tot 500 artikelen tot 1000 artikelen tot 5000 artikelen onbeperkt aantal artikelen Prijs Eenmalig* Prijzen klantspecifiek tonen na LOGIN Catalogus 350 Winkelwagen, eshop, Electronisch bestellen 350 Integratie met betaalservice, waaronder ideal 400 *Eenmalige gebruikslicentieprijs voor webapplocatie en bijbehorende website of intranet. Tevens wordt hierop jaarlijks 15% van de verkoopprijs van de websoftware gehanteerd t.b.v. support ( en telefonisch) en technisch onderhoud van de websoftware. Alle prijzen zijn exclusief BTW en gelden per 1 oktober Wijzigingen en alle rechten voorbehouden TeamForce Web Solutions BV Energieweg CG Oosterhout Nederland Postbus HA Oosterhout Nederland Tel. +31 (0) Fax +31 (0) info@teamforce.com Website:

WEBSITE-Content.Web RESULTS! Not just websites s

WEBSITE-Content.Web RESULTS! Not just websites s AGENDA Kennismaking TeamForce Web Solutions Een nieuwe website Doel Wensen voor uw website Creatief ontwerp Structuur van de website Inrichten van Content.Web Vulwerkzaamheden Zoekmachine Optimalisatie

Nadere informatie

CMS Systeem als webportal

CMS Systeem als webportal CMS Systeem als webportal Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische

Nadere informatie

INSPIRATION & IDEAS. RESULTS! Not just websites

INSPIRATION & IDEAS. RESULTS! Not just websites Onderwerpen Lang leve de credietcrisis Marketing wordt ANDERS Introductie Online Marketing Verkoop Service Zoekmachine Marketing (SEM) Hoe werkt Google The Magic Word Zoekwoorden Zoekmachine Optimalisatie

Nadere informatie

tarieven 2014 Powered by:

tarieven 2014 Powered by: tarieven 2014 Powered by: Producten van Ziber inclusief hosting, updates & support Software uit de Ziber cloud 2 Voor iedere ondernemer de beste oplossing Voordelig Standaardsitelite 4 Design en eenvoud

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

De voordelen van Drupal

De voordelen van Drupal Drupal is een open source Content Management System (CMS). Daarnaast kun je Drupal zien als een framework, dit betekent dat je modules (oftewel mini-applicaties) kunt implementeren in je installatie van

Nadere informatie

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Webinar LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met

Nadere informatie

tarieven 2015 / 2016 Powered by:

tarieven 2015 / 2016 Powered by: tarieven 2015 / 2016 Powered by: Producten van Ziber Inclusief hosting, updates & support 2 Software uit de Ziber Cloud Voor iedere ondernemer de beste oplossing Webbly Design & eenvoud 4 Sitehand Professioneel

Nadere informatie

COWW concept. Andre van Kempen Techtwo Internet diensten

COWW concept. Andre van Kempen Techtwo Internet diensten COWW concept Andre van Kempen Techtwo Internet diensten Even voorstellen Andre van Kempen Partner & Creative Director Techtwo Internet diensten Waar gaan we het over hebben? De geschiedenis COWW de stabiele

Nadere informatie

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 2. Overzicht en specificering van additionele modules Naast de basis implementatie is het Steenstra CMS systeem uit te breiden met

Nadere informatie

TARIEVENLIJST Wij begeleiden u naar succes op internet.

TARIEVENLIJST Wij begeleiden u naar succes op internet. TARIEVENLIJST 2016 Wij begeleiden u naar succes op internet. Stap 1: Kennismakingsgesprek Wij laten Visit Media en onze werkwijze zien. Natuurlijk hoort u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Nadere informatie

Omschrijving enquête module VervangingsManager webapplicatie

Omschrijving enquête module VervangingsManager webapplicatie Omschrijving enquête module VervangingsManager webapplicatie OnderwijsApps B.V. Innovatieweg 26-03 7007 CD DOETINCHEM Tel. 0314-368250 Postbus 704 7000 AS DOETINCHEM KvK 51377888 www.onderwijsapps.nl info@onderwijsapps.nl

Nadere informatie

Handleiding Bouw uw eigen webshop. Versie: 1.0

Handleiding Bouw uw eigen webshop. Versie: 1.0 Handleiding Bouw uw eigen webshop Auteur: Petra Siebelink Versie: 1.0 Datum: 8/31/2010 INHOUD (FOUT PAGINANUMMERING DOOR VERKORTE VERSIE VAN DEZE HANDLEIDING) 1. INLEIDING... 5 1.1 Inhoud handleiding...

Nadere informatie

HetSchoolvoorbeeld.nl

HetSchoolvoorbeeld.nl HetSchoolvoorbeeld.nl maakt websites voor het onderwijs die u zelf met het bekroonde en gebruiksvriendelijke programma Word- Press inhoudelijk kunt beheren. De vakkundigheid van het team van HetSchoolvoorbeeld.nl

Nadere informatie

Globale kennismaking

Globale kennismaking Globale kennismaking Kennismaking Tesla CMS 1. Dashboard 2. pagina beheer - pagina aanmaken - pagina aanpassen - pagina verwijderen - pagina seo opties - zichtbaarheid pagina 3. subpagina beheer - subpagina

Nadere informatie

INFOPAKKET BRIGHT EYES DESIGN 2008

INFOPAKKET BRIGHT EYES DESIGN 2008 INFOPAKKET BRIGHT EYES DESIGN 2008 Bright Eyes Design & Internet Services is een Internet bedrijf dat zich voornamelijk richt op het MKB en particulieren. Wij kunnen u adviseren in het opzetten van een

Nadere informatie

HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM

HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM ALGEMENE INFORMATIE Het Doit beheer systeem is een modulair opgebouwd systeem waarin modules makkelijk kunnen worden toegevoegd of aangepast, niet iedere gebruiker zal dezelfde

Nadere informatie

online verkoop marketing klantenservice

online verkoop marketing klantenservice DRIVING ONLINE BUSINESS professionele oplossing online verkoop marketing klantenservice Webshops en ecommerce Webshops en ecommerce Het kopen van producten en diensten is tegenwoordig heel gewoon geworden.

Nadere informatie

Prijslijst 2015. Algemeen. Reparaties. Installaties. Voorrijkosten binnen gemeente Bedum: 5,- Voorrijkosten buiten gemeente Bedum: 20,-

Prijslijst 2015. Algemeen. Reparaties. Installaties. Voorrijkosten binnen gemeente Bedum: 5,- Voorrijkosten buiten gemeente Bedum: 20,- Prijslijst 2015 Algemeen Voorrijkosten binnen gemeente Bedum: 5,- Voorrijkosten buiten gemeente Bedum: 20,- Advisering: 10,- per uur. Reparaties Onderzoekskosten: 10,- Reparatiekosten: 10,- Installaties

Nadere informatie

Croon Procurement Service

Croon Procurement Service Wat is een CMS? Een content-beheersysteem of Content Management Systeem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis,

Nadere informatie

ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE,

ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE, ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE, CLOSED SOURCE CMSEN Versie: 2.0 Dit onderzoek betreft de zoekmachine vriendelijkheid van commerciële CMS-systemen, m.a.w. systemen waar de

Nadere informatie

ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE,

ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE, ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE, CLOSED SOURCE CMSEN Versie: 2.0 Dit onderzoek betreft de zoekmachine vriendelijkheid van commerciële CMS-systemen, m.a.w. systemen waar de

Nadere informatie

VrijdagOnline Leonard Springerlaan KB Groningen t e. w. vrijdagonline.nl

VrijdagOnline Leonard Springerlaan KB Groningen t e. w. vrijdagonline.nl 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Werkwijze... 4 Stap 1: Offerte aanvragen... 4 Stap 2: Opdracht geven... 4 Stap 3: Opdrachtbevestiging + installatie... 4 Stap 4: Teksten en logo aanleveren...

Nadere informatie

Handleiding Websitebeheer

Handleiding Websitebeheer Handleiding Websitebeheer Event Media Websites Copyright 2005, Event Media 1. Inleiding... 3 2. CMS-systeem... 3 2.1 Inloggen... 3 2.2 Basis-menu... 3 2.3 Bestaande pagina s aanpassen...3 2.4 Nieuwe pagina

Nadere informatie

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software.

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. De Guidance software pakketten maken het mogelijk om vanuit één centrale database zowel een webshop als catalogus

Nadere informatie

Snel & eenvoudig online. Brochure

Snel & eenvoudig online. Brochure Snel & eenvoudig online Brochure Wat is het? Laat ons u geheel vrijblijvend een voorstel doen voor uw nieuwe professionele website Het bouwen van een website is belangrijk, maar een goede website heeft

Nadere informatie

CMS Template Handleiding

CMS Template Handleiding CMS Template Handleiding Inhoudsopgave Inloggen in het CMS... 3 Pagina s toevoegen... 4 Pagina s bewerken... 6 Een link toevoegen... 7 Een afbeelding toevoegen... 9 Foto s plaatsen op de fotopagina...

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie

REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie online media De creatieve industrie wordt in toenemende mate succesvol uitgedaagd om prachtige websites vorm

Nadere informatie

Naast bovenstaande beheergereedschappen heeft het ECMS nog legio andere functies en voordelen:

Naast bovenstaande beheergereedschappen heeft het ECMS nog legio andere functies en voordelen: Enterprise Content Management System NetBiz ontwerpt voor u een professionele website, waarin alle facetten van uw bedrijf worden gepresenteerd. Door middel van het ECMS wordt deze website gepubliceerd

Nadere informatie

Handleiding 2designers Content Management Systeem

Handleiding 2designers Content Management Systeem Handleiding 2designers Content Management Systeem pagina 1 van 7 Inloggen: Om de welkom-kind website te kunnen beheren, moet u eerst inloggen. Dit kan via de URL: http://www.welkom-kind.nl/nieuw/admin

Nadere informatie

Content Management Systeem (beheer website)

Content Management Systeem (beheer website) Digizon Webmanager DIGIZON WEBMANAGER... 1 CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM (BEHEER WEBSITE)... 1 KORTE UITLEG CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM:... 1 BEHEERSYSTEEM MODULES... 3 AGENDA... 3 FAQ (FREQUENTLY ASKED QUESTIONS)...

Nadere informatie

28 juli 2014 Eindgebruikershandleiding Weblicity CMS

28 juli 2014 Eindgebruikershandleiding Weblicity CMS 28 juli 2014 Eindgebruikershandleiding Weblicity CMS Deze handleiding is opgesteld door Weblicity http://www.weblicity.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Introductie... 3 Inloggen Uitleg onderdelen 4

Nadere informatie

ChainWise server randvoorwaarden

ChainWise server randvoorwaarden ChainWise server randvoorwaarden Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 8-6-2018 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

INHOUD VAN SERVICE CALLS

INHOUD VAN SERVICE CALLS INHOUD VAN SERVICE CALLS door Welke service zit wel/niet in het Swiftpage abonnement? De technische support door Swiftpage als onderdeel van een actief abonnement of supportplan is onderhevig aan de systeemgebonden

Nadere informatie

Het internet. Ook uw zaak.

Het internet. Ook uw zaak. Het internet. Ook uw zaak. Eerste initiatie van het project. E-commerce is voor iedereen. 10,67 mla Dat was de totale omzet van e-commerce in België in het jaar 2018. E-commerce zit in de lift en dat zien

Nadere informatie

// Mamut Business Software

// Mamut Business Software // Mamut Business Software Eenvoudige installatiehandleiding Inhoud Voor de installatie 3 Over het programma 3 Over de installatie 4 Tijdens de installatie 5 Voorwaarden voor installatie 5 Zo installeert

Nadere informatie

Websites van dewebmasters

Websites van dewebmasters websites van dewebmasters Websites van dewebmasters Maak eerst keuze voor basis of maatwerk Er zijn 2 mogelijkheden voor een keuze voor uw nieuwe website. Dit is maatwerk en wordt altijd in overleg met

Nadere informatie

Handleiding Website Laatste update: april 2014

Handleiding Website Laatste update: april 2014 Laatste update: april 2014 1. Google Search Tijdens de ontwikkeling van uw website werd er veel aandacht besteed aan optimalisatie voor zoekmachines zoals Google. Dit onder andere door de broncode technisch

Nadere informatie

Ondersteuning van zorg gerelateerde processen en activiteiten voor patiënt en zorgverstrekkers

Ondersteuning van zorg gerelateerde processen en activiteiten voor patiënt en zorgverstrekkers Ondersteuning van zorg gerelateerde processen en activiteiten voor patiënt en zorgverstrekkers Contact persoon: Thera Splinter: 020 6445160 team@webfysio.nl Contact persoon: Joost Nagelmaeker: 0642115336

Nadere informatie

Inhoud Inleiding... 1 Aanbevelingen... 3 Belangrijke instellingen... 4 Zo gebruikt u het systeem... 7 Meer kennis... 15

Inhoud Inleiding... 1 Aanbevelingen... 3 Belangrijke instellingen... 4 Zo gebruikt u het systeem... 7 Meer kennis... 15 Dit is een introductie over het gebruik van het additionele product Mamut Enterprise Klant- en Partner Web. Het gebruik van het systeem wordt beschreven aan de hand van het fictieve voorbeeld van de firma

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software versie 18 6 Administratie

Nadere informatie

CasualCMS heeft de volgende structuur: De website: pagina s beheren en algemene instellingen. De gebruiker: bezoekers, bezoekers met toegang tot bev-

CasualCMS heeft de volgende structuur: De website: pagina s beheren en algemene instellingen. De gebruiker: bezoekers, bezoekers met toegang tot bev- CasualCMS Inhoud CasualCMS Website Een nieuwe pagina maken Een pagina later wijzigen Een pagina verwijderen De volgorde van pagina s in het menu wijzigen Website instellingen Gebruikers Inhoud Modules

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Wat gaan we doen. Online trends Website ontwikkeling Online boeken Zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

Handleiding Reseller Controle Paneel

Handleiding Reseller Controle Paneel Handleiding Reseller Controle Paneel Inloggen Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social media

Nadere informatie

Waarom WordPress? Wat is WordPress? Bloggen en website Uniek design is mogelijk Makkelijk zelf te beheren

Waarom WordPress? Wat is WordPress? Bloggen en website Uniek design is mogelijk Makkelijk zelf te beheren Waarom WordPress? Wordpress is een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem, zowel voor de gebruiker als de webbouwer. Iedereen kan er redelijk snel mee leren werken. Het zelf beheren van pagina s, nieuws,

Nadere informatie

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign www.ersite.nl Hazenweg 2 7556 BM Hengelo T: 074 711 0324 E: info@mooionline.nl K.v.K. 08092369 BTW. NL128172848B02 Prijslijst Een professionele, responsive

Nadere informatie

In 5 stappen productiever met Office 365

In 5 stappen productiever met Office 365 In 5 stappen productiever met Office 365 Inleiding Met Office 365 van KPN beschik je altijd en overal over je zakelijke e-mail, agenda en documenten. Programma s als Excel, Word, PowerPoint en OneNote

Nadere informatie

PRESTATIESITE WEBPAKKET

PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE Wij hebben al onze ervaring gebruikt om een gestandaardiseerd webpakket te ontwikkelen met een lay-out welke de focus heeft op leads en new business. Op deze wijze

Nadere informatie

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 14

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 14 Inhoud Hoofdstuk 1 WordPress 1.1 Site bouwen 11 1.1.1 Software 11 1.1.2 CMS 11 1.2 Webdesign 11 1.3 Waarom WordPress? 12 1.3.1 CMS 12 1.3.2 WordPress 12 1.4 Wat is WordPress? 13 1.4.1 WordPress online

Nadere informatie

Online WEBSHOP OP MAAT. Switch Reclamebureau bv I Rendementsweg 2-Q I Mijdrecht I I

Online WEBSHOP OP MAAT. Switch Reclamebureau bv I Rendementsweg 2-Q I Mijdrecht I I WEBSHOP OP MAAT Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Uw webshop 3 Webshop pakket uitleg 4 Extra opties 6 Hosting 6 Domeinnamen 7 WordPress onderhoud 7 De kleine lettertjes 8 Bekijk drainplug.com en

Nadere informatie

SIMsite. SIMsite, full service web content management. digitale dienstverlener voor e-gemeenten

SIMsite. SIMsite, full service web content management. digitale dienstverlener voor e-gemeenten SIMsite SIMsite, full service web content management digitale dienstverlener voor e-gemeenten SIMsite SIMsite 2 Een kwalitatief hoogstaande webportal, die op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier

Nadere informatie

WordPress in het Kort

WordPress in het Kort WordPress in het Kort Een website maken met Wordpress. In minder dan één uur online! Inclusief installatie van een thema en plugins Alle rechten 2013, Rudy Brinkman, BrinkhostDotCom, http://www.brinkhost.nl

Nadere informatie

ChainWise server randvoorwaarden

ChainWise server randvoorwaarden ChainWise server randvoorwaarden Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 04-08-2016 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

A SIMsubsites algemeen A-1. B Beheren van subsites B-1

A SIMsubsites algemeen A-1. B Beheren van subsites B-1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave A SIMsubsites algemeen A-1 A.1 Over SIMsite A-1 A.2 Technische specificaties A-1 B B-1 B.1 Aanmaken van subsites B-1 B.2 Autoriseren van subsites B-4 Algemeen A SIMsubsites

Nadere informatie

Snel start gids. Alle informatie om uw website snel te kunnen publiceren.

Snel start gids. Alle informatie om uw website snel te kunnen publiceren. Snel start gids Alle informatie om uw website snel te kunnen publiceren. Naam: Inhoudsopgave Pagina: 1. Inleiding 2 2. De gids 3 3. Wat u nog moet weten 6 Gids Rapifia Nederland 2010 2012 1 / 6 1. Inleiding

Nadere informatie

ChainWise server randvoorwaarden

ChainWise server randvoorwaarden ChainWise server randvoorwaarden Product ChainWise Bedrijfssoftware Jaar 2018 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website!

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website! MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wilt u een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje! Hebt u ook het gevoel dat uw website beter, mooier en gemakkelijker

Nadere informatie

Zicht - Content Management Systeem een algemene beschrijving

Zicht - Content Management Systeem een algemene beschrijving Zicht - Content Management Systeem een algemene beschrijving Versie april/2008 Zicht nieuwe media ontwerpers 2008 1 Inleiding Een Content Management Systeem (CMS) is een webapplicatie waarmee je zonder

Nadere informatie

mymanualsolarapp - What s Your Solar Power Today?

mymanualsolarapp - What s Your Solar Power Today? mymanualsolarapp - Inleiding De manual versie is speciaal gemaakt voor zonnesysteem eigenaren die hun pc niet de hele dag aan willen laten staan of geen computer gekoppelde inverter systemen hebben. Door

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE BRANDWEER WEBSITES

GEMEENTELIJKE BRANDWEER WEBSITES GEMEENTELIJKE BRANDWEER WEBSITES www.brandweercms.nl INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE.. 3 // WAT IS ER AAN DE HAND... 3 // DIGITALE OVERHEID... 4 // VERSNIPPERING COMMUNICATIE.... 4 // VERPLICHTINGEN... 4 //

Nadere informatie

Basis handleiding CMS

Basis handleiding CMS Basis handleiding CMS Inhoud Basis handleiding CMS... 1 Inloggen... 3 Pagina beheren... 4 Pagina toevoegen/wijzigen... 6 WYSIWYG editor... 8 externe / interne link toevoegen... 9 Plaatjes toevoegen...

Nadere informatie

Het Galvano Offerte- en Orderprogramma (GOOP ) FEITEN EN CIJFERS. 1. Introductie. 2. Hoofdpunten van GOOP. Januari 2014

Het Galvano Offerte- en Orderprogramma (GOOP ) FEITEN EN CIJFERS. 1. Introductie. 2. Hoofdpunten van GOOP. Januari 2014 Januari 2014 Het Galvano Offerte- en Orderprogramma (GOOP ) FEITEN EN CIJFERS Met GOOP, Galvano s offerte- en orderprogramma, bespaart u tijd en geld op het gehele traject van offerte, order, bestelling,

Nadere informatie

Instructies Zitecraft Content Management System (CMS)

Instructies Zitecraft Content Management System (CMS) Instructies Zitecraft Content Management System (CMS) Inloggen Het CMS wordt geopend via http://zitecraft.com/login of er kan op het icoontje rechtsonder op de zite geklikt worden. Vervolgens dient het

Nadere informatie

Handleiding Module Security (Log in)

Handleiding Module Security (Log in) Handleiding Module Security (Log in) WebGenerator ProSite CMS Versie 1.0 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Hoe werkt de beveiliging?... 3 Wat kan worden beveiligd?... 3 Hoe beveiligt u een webpagina?...

Nadere informatie

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 Prijslijst Dynamics Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 CRM 2013 Online E: info@engion.nl Introductie Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en andere Office

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software versie 18.0 en 18.1

Nadere informatie

Handleiding CMS Online Identity Webontwikkeling. Handleiding CMS

Handleiding CMS Online Identity Webontwikkeling. Handleiding CMS Handleiding CMS 1 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 2. Het CMS... 3 3. Websitecontent... 4 3.1 Een nieuwe pagina toevoegen... 4 3.2 Een pagina wijzigen... 4 3.3 Een pagina verwijderen... 5 4. De WYSIWYG editor...

Nadere informatie

Verkorte handleiding Beheer Website

Verkorte handleiding Beheer Website Verkorte handleiding Beheer Website Inhoud Mijn Website /Domeinnaam... 4 Website beheer... 5 ISPConfig gegevens (klantgegevens):... 5 Email account aanmaken... 7 Outlook Client / Webmail client instellen...

Nadere informatie

eqbs gebruikersvriendelijke websites

eqbs gebruikersvriendelijke websites eqbs gebruikersvriendelijke websites maatwerk websites voor uw onderneming www.elitelabs.nl gebruikersvriendelijke maatwerk website Overal ter wereld altijd uw eigen website beheren. Persoonlijk ontwerp

Nadere informatie

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat:

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat: Training Trainingscode Duur Gepubliceerd Taal Type Leermethode Kosten SF2015V8 4 dagen 02/02/2015 Nederlands & Engels Developer, basis Invidueel & klassikaal Op aanvraag Deze training richt zich op het

Nadere informatie

Om in te loggen in het CMS (Content Management Systeem) gaat u naar http://domeinnaam.nl/admin Hier ziet u het inlogscherm:

Om in te loggen in het CMS (Content Management Systeem) gaat u naar http://domeinnaam.nl/admin Hier ziet u het inlogscherm: CMS Handleiding Inhoudsopgave Inloggen in het CMS... 3 Pagina s toevoegen... 4 Pagina s bewerken... 7 Een link toevoegen... 8 Een afbeelding toevoegen... 10 Foto s plaatsen op de fotopagina... 12 Media...

Nadere informatie

Aanschaf, installatie en ondersteuning

Aanschaf, installatie en ondersteuning Aanschaf, installatie en ondersteuning Inhoudsopgave 1. INLEIDING 5 2. AANSCHAFPRIJS 5 3. INSTALLATIE EN EERSTE GEBRUIKERSTRAINING 6 4. LICENTIENUMMER 6 5. ONDERHOUDSCONTRACT 6 6. HELPDESK 7 7. ONDERSTEUNING

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

WebHare Professional en Enterprise

WebHare Professional en Enterprise WebHare Professional en Enterprise Systeem module Systeem configuratie handleiding Datum: 19 november 2002 Aantal pagina s: 20 Versie: 2.01 Doelgroep: Sysops Inhoudsopgave Inleiding... 1 1 Vooraf... 2

Nadere informatie

BETAALBAAR EN GOED ONLINE

BETAALBAAR EN GOED ONLINE BETAALBAAR EN GOED ONLINE dewerkendewebsite.nl de WERKENDE WEBSITE 2 MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wil je een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje!

Nadere informatie

2 december 2013 Eindgebruikershandleiding Weblicity CMS

2 december 2013 Eindgebruikershandleiding Weblicity CMS 2 december 2013 Eindgebruikershandleiding Weblicity CMS Deze handleiding is opgesteld door Weblicity http://www.weblicity.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Introductie... 3 Inloggen Uitleg onderdelen

Nadere informatie

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website Offerte website Aan Van Betreft Datum Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website 4 februari Achtergrond Taal & talent is niet tevreden over de huidige website. De Wordpress

Nadere informatie

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Klant- en Partner Web

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Klant- en Partner Web Mamut Business Software Introductie Mamut Enterprise Klant- en Partner Web Introductie in uitbreiding van Mamut Enterprise System Mamut Enterprise Klant- en Partner Web Versjon: 12 Innhoud KLANT- EN PARTNER

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN Webinar Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met TeamForce en

Nadere informatie

WebGenerator ProSite

WebGenerator ProSite WebGenerator ProSite Content management systeem Volledige controle over uw website Met WebGenerator ProSite CMS kunt u niet alleen geheel zelfstandig de inhoud (pagina's, teksten, beeldmateriaal, downloadbare

Nadere informatie

IcarOS maakt het mogelijk op een veilige manier bestanden en informatie online uit te wisselen. IcarOS biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke

IcarOS maakt het mogelijk op een veilige manier bestanden en informatie online uit te wisselen. IcarOS biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke IcarOS maakt het mogelijk op een veilige manier bestanden en informatie online uit te wisselen. IcarOS biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface waarmee u meteen aan de slag kan. Zonder enige

Nadere informatie

Handleiding Facultaire website Expression Engine

Handleiding Facultaire website Expression Engine Handleiding Facultaire website Expression Engine Inhoud 1. Opbouw 2. Inloggen 3. Home 4. Publish 5. Publish Form full item 6. Uitleg velden Publish Form Full item 7. Publish Form Half Page 8. Uitleg velden

Nadere informatie

INSTALLATIE NIS UPDATE 2015-Q1 2015-Q1

INSTALLATIE NIS UPDATE 2015-Q1 2015-Q1 INSTALLATIE NIS UPDATE 2015-Q1 2015-Q1 2015 Van Brug Software B.V. Hoewel deze handleiding met zeer veel zorg is samengesteld, aanvaardt Van Brug Software B.V. geen aansprakelijkheid voor enige schade

Nadere informatie

Documentatie Demosite

Documentatie Demosite Documentatie Demosite (demo.anchormen.nl) Datum aanmaak 3-1-2012 Auteurs Wesley van Wermeskerken Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Paginabeheer... 3 2.1 Pagina-inhoud beheren... 4 2.2 Speciale content...

Nadere informatie

verwacht grootse dingen

verwacht grootse dingen verwacht grootse dingen Webdesign - Webhosting - Domeinnaam - Grafisch ontwerp Aanvraagformulier contactgegevens - webdesign - webhosting - domeinnaam - grafisch ontwerp - opmerkingen Met dit document

Nadere informatie

Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid

Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid Introductie Deze gebruikershandleiding geeft gedetailleerde basisinformatie over hoe te werken met Bitrix Site Manager. Deze handleiding is bedoeld

Nadere informatie

Hosting & support contract

Hosting & support contract Hosting & support contract FOCUSTOOL TRACK YOUR GOALS & BEHAVIORS 1. Inleiding FocusTool biedt online software voor het bijhouden van voortgang op doelen en gedrag voor teams.om meer grip te krijgen op

Nadere informatie

Selling Mamut One. Yvette Hoogewerf, Sales Manager VAR NL 25 september 2007 yvetteh@mamut.nl

Selling Mamut One. Yvette Hoogewerf, Sales Manager VAR NL 25 september 2007 yvetteh@mamut.nl Selling Mamut One Yvette Hoogewerf, Sales Manager VAR NL 25 september 2007 yvetteh@mamut.nl Agenda Visie Mamut Trends in de markt Solution Selling Wat is Mamut One Partners Selling the solution Value proposition

Nadere informatie

Doelgroep. Waarom Joomla? Extensions, de kracht van Joomla! Inmiddels meer dan 2850 uitbreidingen beschikbaar Marco Corrò www.zoccolo.

Doelgroep. Waarom Joomla? Extensions, de kracht van Joomla! Inmiddels meer dan 2850 uitbreidingen beschikbaar Marco Corrò www.zoccolo. Extensions, de kracht van Joomla! Inmiddels meer dan 2850 uitbreidingen beschikbaar Doelgroep MKB Sites Zakelijke websites en portals E-commerce websites Non-profit organisaties en verenigingen Overheids

Nadere informatie

Hosting service. Prijslijst 2011. Kantoorwerkzaamheden # Inkooporganisatie # Netwerkorganisatie # Kennisbank

Hosting service. Prijslijst 2011. Kantoorwerkzaamheden # Inkooporganisatie # Netwerkorganisatie # Kennisbank Prijslijst 2011 Hosting service 1 1. Goed om te weten De prijslijst zoals u deze aantreft bevat een weergave van de eenheidsprijzen per dienst. De meest voorkomende diensten zijn benoemd echter. Hebt u

Nadere informatie

Voorstel # ECC1501. Voorstel: #ECC1501. Email: info@socialelephant.nl Telefoon: +31(0)641101693 Auteur: Nico van der Zaan

Voorstel # ECC1501. Voorstel: #ECC1501. Email: info@socialelephant.nl Telefoon: +31(0)641101693 Auteur: Nico van der Zaan Voorstel # ECC1501 Inhoudsopgave OPDRACHTOMSCHRIJVING WERKZAAMHEDEN ONTWIKKELEN VAN EEN WEBSITE ONTWERP REALISEREN VAN HET ONTWERP PLAATSEN VAN DE DOOR EUROPEAN CREDIT CONTROL AANGELEVERDE CONTENT VERPLAATSEN

Nadere informatie

WordPress Website. Bouw zelf je WordPress Website. www.supersnelonline.nl Maarten Hendrix. Maarten Hendrix

WordPress Website. Bouw zelf je WordPress Website. www.supersnelonline.nl Maarten Hendrix. Maarten Hendrix WordPress Website Bouw zelf je WordPress Website Maarten Hendrix Maarten Hendrix 2 Inhoudsopgave WordPress inleiding... 5 Wat is WordPress?... 5 Wat is het verschil tussen WordPress.org en WordPress.com?...

Nadere informatie

Handleiding. Beeldmerk CMS BASIS. webcompact

Handleiding. Beeldmerk CMS BASIS. webcompact BASIS Handleiding Beeldmerk CMS webcompact Update juni 2012 Basis Handleiding Beeldmerk CMS webcompact Met het CMS (Content Management System) kunt u de teksten in de content ruimte en sidebar van uw Webcompact

Nadere informatie

Duraserve Content Management Systeem Duraserve, oktober 2011

Duraserve Content Management Systeem Duraserve, oktober 2011 Duraserve Content Management Systeem Duraserve, oktober 2011 Copyright 2011 - Duraserve Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een

Nadere informatie

1.4.1 WordPress online 13 1.4.2 WordPress-software 13 1.4.3 Open source 13 1.4.4 Forums 14 1.5 Basisbegrippen in WordPress 14

1.4.1 WordPress online 13 1.4.2 WordPress-software 13 1.4.3 Open source 13 1.4.4 Forums 14 1.5 Basisbegrippen in WordPress 14 Inhoud Hoofdstuk 1 WordPress 1.1 Site bouwen 11 1.1.1 Software 11 1.1.2 CMS 11 1.2 Webdesign 11 1.3 Waarom WordPress? 12 1.3.1 CMS 12 1.3.2 WordPress 12 1.4 Wat is WordPress? 13 1.4.1 WordPress online

Nadere informatie

HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM Het CMS in het kort Middels het CMS zijn alle pagina s aanpasbaar, met uitzondering van het inschrijfformulier en sitemap. Een beheersysteem zorgt in de eerste plaats

Nadere informatie

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 4

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 4 Inhoud Hoofdstuk 1 WordPress 1.1 Site bouwen 1 1.1.1 Software 1 1.1.2 CMS 1 1.2 Webdesign 1 1.3 Waarom WordPress? 2 1.3.1 CMS 2 1.3.2 WordPress 2 1.4 Wat is WordPress? 3 1.4.1 WordPress online 3 1.4.2

Nadere informatie