HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM"

Transcriptie

1 HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM

2 ALGEMENE INFORMATIE Het Doit beheer systeem is een modulair opgebouwd systeem waarin modules makkelijk kunnen worden toegevoegd of aangepast, niet iedere gebruiker zal dezelfde knoppen zien en dezelfde aanpassingen kunnen maken. Dit wordt geregeld met behulp van rechten welke aan iedere account gekoppeld worden. Deze handleiding zal zo veel mogelijk basis functies behandelen welke in het systeem worden gebruikt, op maat gemaakte modules horen hier niet bij en zullen in losse documentatie worden toegelicht. Op iedere pagina kunt u gebruik maken van de help functie welke in het systeem is ingebouwd. Deze zal u een aantal van de veelgebruikte functies tonen en uitleggen. Als u iets niet kan vinden of niet weet wat een knop doet, kunt u altijd de help functie gebruiken. Tijdens het bewerken van de inhoud van de website kunt u ook de zoekfunctie gebruiken om pagina s of content terug te vinden. De zoekfunctie heeft geen knop en werkt enkel door na het typen op de enter knop op uw toetsenbord te drukken. HET DASHBOARD Na het inloggen met de aangeleverde gegevens ( adres en wachtwoord) komt u uit op het dashboard van het beheer systeem. Op deze pagina vind u veel voorkomende gegevens terug welke door de hele website hetzelfde zijn. Door hier uw contact gegevens aan te passen worden deze in de hele website doorgevoerd. U vind hier ook de zoekmachine gegevens (0) welke worden gebruikt door Google om uw site in te delen in de zoekresultaten. De zoekmachine gegevens bestaan uit drie onderdelen; de titel, de omschrijving en de sleutelwoorden. De zoekwoorden kunt u scheiden van elkaar door een komma ertussen te plaatsen. Het veld verdeler geeft aan welk teken u wilt gebruiken om de titel en omschrijving van elkaar te scheiden. Het veld verdeler hoeft in principe nooit aangepast te worden. In de Handleiding Zoekmachine Optimalisatie wordt uitgelegd en getoond hoe met zoekmachines om te gaan en hoe u deze velden het beste in kunt vullen. Naast de standaard contact en zoekmachine gegevens is het mogelijk dat er nog meer velden in het dashboard aanwezig zijn. U kunt hierbij denken aan velden voor social media als Linkedin of schakelaars waarmee formulieren aan of uit gezet kunnen worden. In al deze velden, behalve de telefoonnummers, kunt u uw gegevens invullen gebaseerd op hoe u wilt dat het er uit ziet. De telefoonnummers zullen altijd geaccepteerd worden, het is echter beter om geen spaties en streepjes tussen de cijfers te plaatsen. Door de cijfers achter elkaar te plaatsen maken veel mobiele internetbrowsers er automatisch een link van welke door telefoons meteen gebeld kunnen worden. Op het moment dat er maar een beperkt aantal mogelijkheden is zal dit aangegeven staan of zo opgebouwd zijn dat alleen de juiste gegevens geaccepteerd worden.

3 VERWIJDERDE ITEMS verwijderde items bekijkt kunt u door op de knop acties (1) te drukken, verschillende opties te zien krijgen. Naast de standaard opties voor het toevoegen van afbeeldingen, bestanden en video s zult u, als u zich in de prullenbak bevind, ook de knop terughalen (2) te zien krijgen. Door op deze knop te drukken wordt het item teruggezet in het overzicht zonder geactiveerd te worden, dit zult u handmatig moeten doen door op het roodgekleurde knopje (3) met de tekst inactief te klikken. Dit activeert de pagina zodat deze weer in het menu te zien is en te bezoeken is. In bijna alle modules zult u de knop prullenbak boven uw overzicht terug vinden. Alles wat u verwijdert zal hierin worden geplaatst en kan altijd teruggehaald worden. Als u in de prullenbak de

4 DE INHOUD VAN UW WEBSITE AANPASSEN Voor het aanpassen of toevoegen van de tekstuele inhoud van uw website worden een aantal onderdelen van het systeem in samenwerking met elkaar gebruikt. Deze vallen onder de knoppen Pagina s, Content en Menu. In welk scherm u moet zijn wordt vermeld bij iedere actie die u kunt uitvoeren op de pagina s. Bij veel van de items die u kunt bewerken zult a rechts van het item een groene knop met hierop actief (4) zien staan, door hierop te klikken schakelt u een pagina uit maar wordt hij bewaard zodat hij snel teruggezet kan worden. NIEUWE PAGINAS AANMAKEN Het aanmaken van nieuwe pagina s kan gedaan worden door op de pagina aanmaken knop bovenaan de pagina te klikken. Deze brengt u naar scherm met invulvelden voor de naam, de titel en de inhoud. Het veld (menu) naam is bedoelt voor de naam waarmee de pagina in het menu van de website wordt weergegeven. In dit veld mogen alleen letters en cijfers gebruikt worden, speciale tekens worden weg gefilterd. De titel heeft betrekking tot de titel / koptekst bovenaan de tekstuele inhoud van de pagina. Deze mag net zoals de naam alleen bestaan uit letters en cijfers. In het veld inhoud kunt u alle tekstuele inhoud van de pagina invullen. De knoppen boven het invulveld behandelen in volgorde: tekst opmaak (5), alinea opmaak (6), bestanden toevoegen (7), inhoudelijke opmaak (8), lettertype opmaak (9) en als laatste een knop om het invulveld te vergroten tot de maat van je scherm. Als laatste op dit scherm staat er een schuifbalk (10) welke regelt of de pagina die u aanmaakt in het menu te zien zal zijn. Door deze op JA te zetten zal de pagina worden weergegeven en kunnen bezoekers deze vinden. Door deze op NEE te laten staan wordt de pagina verborgen gehouden, dit is vooral nuttig in het gebruik met de optimalisaties voor Google en het gevonden worden in zoekmachines.

5 Google heeft nu de mogelijkheid om deze pagina te scannen en geeft extra punten aan de website omdat deze meer inhoudelijk relevante tekst heeft. Dit terwijl de tekst voor bezoekers bijvoorbeeld totaal geen extra waarde heeft en dus niet aan hen getoond hoeft te worden. Als u deze schuifknop op JA gezet heeft wordt er onder de knop een keuze menu (11) gegeven genaamd Bovenliggende. Dit kunt u gebruiken als u een enkele pagina maakt waar andere onderliggende pagina s bij kunnen horen. Denkt u hierbij aan een auto dealer die één pagina maakt waarop hij verschillende auto merken laat zien. Waarna hij voor ieder merk apart ook een pagina maakt. Deze kunnen dan als onderliggend aan de overzicht pagina worden geplaatst waardoor ze in het menu van de site netjes gegroepeerd worden. LET OP: bij het aanmaken van een pagina wordt automatisch (als u weergeven in het menu op JA zet) een menu item aangemaakt. U hoeft dus niet meer in het Menu scherm iets aan te maken.

6 PAGINAS BEWERKEN Om een pagina te bewerken gaat u eerst naar het overzicht van pagina s, en klikt u hier op de knop acties welke bij de pagina hoort die u wilt aanpassen waarna u op bewerken (12) klikt. Hierna komt u in ongeveer hetzelfde scherm terecht als hiervoor al is behandeld. Het enige verschil is dat hier het veld Huidige URL wordt weergegeven, welke alleen door het systeem gebruikt wordt, en dus niet ingevuld kan worden. Verder kunt u hier precies dezelfde bewerkingen doen als bij het aanmaken van nieuwe pagina s. HET MENU INDELEN Het menu overzicht wordt standaard alleen gebruikt om de volgorde van het menu op de website te bepalen. Door de menu items naar boven of beneden te slepen veranderd u de volgorde waarin ze worden getoond (de bovenste regel wordt als eerste in het menu van de site getoond). In het geval er meer links naar pagina s of bestanden in het menu nodig zijn kunnen deze ook op deze pagina worden aangemaakt. Dit is echter alleen mogelijk als het voor de site nodig is en niet in de gewone tekstuele inhoud geregeld kan worden ( deze knoppen zijn standaard uitgeschakeld ). De volgende tekst is alleen van toepassing als dit is ingeschakeld in uw systeem. Door op de knop menu item toevoegen te klikken komt u in een scherm met een aantal invulvelden terecht. In het veld naam kunt u de naam invullen waarmee het menu item in het menu wordt getoond. Het veld link hoort hierbij en dient, over het algemeen, dezelfde naam te hebben. Hierbij dient er echter rekening mee gehouden te worden dat er een streepje in plaats van een spatie, en er geen hoofdletters worden gebruikt.

7 Het veld bovenliggende is ook hier om de pagina in een drop-down menu te plaatsen en deze netjes te groeperen bij de pagina waar hij bij hoort. Als u deze niet in een drop-down wilt zetten kunt u deze op Geen laten staan. AFBEELDINGEN, BESTANDEN EN VIDEOS TOEVOEGEN Het toevoegen van afbeeldingen kan op twee verschillende manieren uitgevoerd worden. Tijdens het bewerken van de tekst van een pagina kunt u een afbeelding toevoegen in de tekst door deze er heen te slepen of door op de bijbehorende knop te klikken. De tweede methode wordt gebruikt als de afbeelding niet in de tekst hoort te staan maar een andere rol vervult. Deze methode wordt hier besproken. Bij het bewerken van een pagina of andere items, zult u bij het klikken op de acties (13) knop niet alleen de mogelijkheid bewerken of verwijderen zien staan. Als dit van toepassing is op uw website zult u in ditzelfde menu ook de opties afbeelding, bestanden of video s te zien krijgen. De opties om afbeeldingen of bestanden te uploaden komen op hetzelfde scherm terecht. Door een afbeelding of bestand vanuit een map op de computer te slepen naar het veld met de tekst drag files here (14), of op de knop add files (15) te klikken kunt u bestanden vanaf uw computer selecteren. Als u klaar bent met de bestanden die u wilt toe voegen kun u op de knop start upload klikken (16). Zodra de upload klaar is zal links in het scherm (17) getoond worden wat er is toegevoegd. Als u nu op opslaan klikt worden de bestanden opgeslagen en kunt u verdergaan met de rest van de site te bewerken.

8 VIDEOS Het toevoegen van video s is alleen mogelijk door gebruik te maken van een site als youtube of veoh, het is dus niet mogelijk om uw eigen video bestand bij ons te uploaden. In het veld titel (18) kunt u de titel van de video toevoegen, dit kan de originele titel zijn maar ook iets wat u zelf kunt verzinnen. Door bij het URL (19) veld de link naar de pagina in te vullen (in de vorm: https://www.youtube. com/watch?v=12ujvz0f-8k ) kunt u de video toevoegen, waarna u hieronder een beschrijving van de video kunt plaatsen. Na het klikken op opslaan wordt de video aan de linkerkant van de pagina getoond. Hier kunt via de acties knop weer kiezen om te bewerken of verwijderen. HET KOPJE CONTENT In het hoofdmenu aan de linkerkant van uw scherm, vind u een link genaamd content (20). In dit scherm vind u alle tekst onderdelen welke niet bij een specifieke pagina horen of niet tot de hoofd tekst op een pagina behoren. Extra content velden aanmaken heeft geen zin aangezien deze onderdelen vooraf geprogrammeerd moeten worden om weergegeven te worden, de knoppen hiervoor zijn dan ook vaak uitgeschakeld. Als u in het acties menu op bewerken klikt komt u op een pagina terecht met verschillende invulvelden.

9 Het bovenste invulveld Identifier (21) dient voor identificatie door het systeem, dit veld dient altijd dezelfde waarde te houden anders zal deze niet meer getoond worden. In het veld naam kunt u de naam van het veld ingeven welke vaak (maar niet altijd) gebruikt wordt om als titel boven de tekst te plaatsen. Hieronder vind u de editor om de inhoudelijke tekst toe te voegen aan het content veld. SLIDES AANMAKEN VOOR DE GEANIMEERDE SLIDER Door in het hoofdmenu op de knop slides te drukken krijgt u een overzicht van alle slider afbeeldingen. In dit scherm kunt u de volgorde van de slides bepalen. Door de regels omhoog of omlaag te slepen past u aan welke slide u eerst wil zien. Door op de knop acties (22) te klikken welke bij de slide hoort die u wilt bewerken kunt u de geselecteerde slide bewerken of verwijderen.

10 U kunt beginnen door een afbeelding te uploaden die u als slide wilt gebruiken door op de browse... knop (23) te klikken (let erop dat u een afbeelding met grofweg de juiste afmetingen upload.). Na het kiezen van uw afbeelding is het mogelijk dat uw afbeelding niet meteen te zien is, deze is echter wel toegevoegd en zal getoond worden zodra u NA het bewerken op opslaan geklikt hebt. Nu kunt u de titel van de slide en de inhoud invullen. Bij het drop down menu slide groep (24) kunt u kiezen in welke slide u de afbeelding terug wilt laten komen. Vaak zijn deze namen gebaseerd op de pagina waarop ze terugkomen zodat u deze makkelijk herkent

Handleiding Content Management Systeem Umbraco. Versie 1.2

Handleiding Content Management Systeem Umbraco. Versie 1.2 Handleiding Content Management Systeem Umbraco Versie 1.2 Inhoudsopgave 1. Umbraco tour... 3 1.1 Inloggen in het Umbraco systeem... 3 1.2 De indeling van Umbraco... 3 2. Inhoud van uw website... 5 2.1

Nadere informatie

Handleiding WordPress

Handleiding WordPress Handleiding WordPress Paul Brink MrWebsite Inleiding Klanten van MrWebsite kunnen snel en gemakkelijk hun website bijhouden met een Content Management Systeem. Op het internet wordt een grote diversiteit

Nadere informatie

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services Handleiding versie 1.8 18 oktober 2011 Inhoudsopgave 1 BEHEER UW PRODUCTEN... 4 1.1 CATEGORIEËN BEWERKEN... 4 1.2 PRODUCTEN BEWERKEN...

Nadere informatie

Mach3Framework 5.0 / Website

Mach3Framework 5.0 / Website Mach3Framework 5.0 / Website Handleiding Mach3Builders Inhoudsopgave 1 Inloggen...5 1.1 Ingelogd blijven...6 1.2 Wachtwoord vergeten...7 2 Applicatie keuzescherm...8 2.1 De beheeromgeving openen...9 3

Nadere informatie

Handleiding. versie 20 24 april 2013

Handleiding. versie 20 24 april 2013 Handleiding versie 20 24 april 2013 Inhoudsopgave 1 BEHEER UW WEBSHOP EN PRODUCTEN... 4 1.1 CATEGORIEËN BEWERKEN... 4 1.2 PRODUCTEN BEWERKEN... 5 1.2.1 Afbeeldingen toevoegen... 6 1.2.2 Gerelateerde producten...

Nadere informatie

De inlogpagina van het CMS wordt nu geladen. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in

De inlogpagina van het CMS wordt nu geladen. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in Handleiding Content 2 MS Gefeliciteerd met uw keuze voor Content 2 MS, het CMS van Eye for your Vision. Met ons CMS kunt u heel eenvoudig, zonder kennis van de onderliggende techniek, de inhoud van uw

Nadere informatie

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress incl. Woo-Commerce

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress incl. Woo-Commerce Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress incl. Woo-Commerce Saft Websites Gebruikershandleiding Wordpress icm Woocommerce pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding Liever persoonlijke

Nadere informatie

SWIS Handleiding Webbeheer

SWIS Handleiding Webbeheer 1 SWIS Handleiding Webbeheer Inhoudsopgave I. Inloggen in Webbeheer en je wachtwoord resetten... 4 Inlogscherm... 4 Dashboard met toptaken en statistieken... 4 Je wachtwoord vergeten?... 5 II. Modules:

Nadere informatie

Werkbeschrijving Basisvaardigheden WordPress

Werkbeschrijving Basisvaardigheden WordPress Werkbeschrijving Basisvaardigheden WordPress V e r s i e j u n i 2 0 1 2 Inhoud Inhoud... 1 Introductie WordPress... 3 1 Het Begin... 4 1.1 Inloggen op je website... 4 1.2 Het Dashboard... 5 1.3 De Editor...

Nadere informatie

Content Management Systeem

Content Management Systeem Handleiding RedSpot Content Management Systeem Cowpunks Online Marketing & Services Pascalweg 6 6662 NX Elst t. 0481 350 618 info@cowpunks.nl www.cowpunks.nl INHOUD Inleiding... 3 Inloggen... 4 Aan de

Nadere informatie

HANDLEIDING INSUSITE

HANDLEIDING INSUSITE HANDLEIDING INSUSITE Gentseweg 203-8792 Waregem T. 056 36 14 94 - F. 056 36 14 96 info@crm.be - www.crm.be 2 INHOUD Inleiding 1. Wordpress Basics 1.1 Inloggen in het adminpaneel 1.2 Het Dashboard 1.3 De

Nadere informatie

1 De onderdelen van TYPO3

1 De onderdelen van TYPO3 Nederlandse versie 1.03 Webredactie-MC@tudelft.nl 13 mei 2014 Inhoudsopgave 1 De onderdelen van TYPO3... 3 1.1 De basis... 3 1.1.1 Inloggen... 3 1.1.2 Het hoofdmenu... 3 1.1.3 Pagina-/ Bestandsboom...

Nadere informatie

Lined Content Management System v.2 (LCMS 2)

Lined Content Management System v.2 (LCMS 2) Lined Content Management System v.2 (LCMS 2) Inhoudsopgave Lined Content Management System v.2 (LCMS 2)...2 Wat is LCMS 2?...3 Hoe gebruik ik LCMS 2?...3 De modules...4 Instellingen...4 Gebruikers...4

Nadere informatie

Maak een website met Weebly

Maak een website met Weebly Maak een website met Weebly Meer dan 10 miljoen mensen en bedrijven gebruiken Weebly Omdat het de eenvoudigste en krachtigste manier is om op een betaalbare manier een website te maken. Deze beginnershandleiding

Nadere informatie

Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS. digital4u.nl effectief op internet

Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS. digital4u.nl effectief op internet Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS digital4u.nl effectief op internet Inhoudsopgave Algemene handleiding 03 04 04 05 05 06 06 07 07 08 09 11 12 13 15 16 17 Introductie Inloggen Dashboard Berichten

Nadere informatie

Handleiding 17 juli 2014

Handleiding 17 juli 2014 Handleiding 17 juli 2014 Inhoudsopgave 1 DASHBOARD & HOOFDMENU... 5 2 ONTWERP AANPASSEN... 7 2.1 ONTWERP OPSLAAN EN TOEPASSEN... 8 2.2 ACHTERGRONDKLEUREN AANPASSEN... 9 2.3 ALGEMENE TEKSTKLEUR EN LETTERTYPE...

Nadere informatie

HANDLEIDING I-CONTENT

HANDLEIDING I-CONTENT HANDLEIDING I-CONTENT INHOUDSOPGAVE Introductie 3 Inloggen 4 Overzicht menu 5 Vorige / Volgende 5 Eerste / Laatste 5 Zoeken 5 Nieuwe Pagina 6 Pagina bewerken 6 Pagina verwijderen 7 Sluiten 7 Overzicht

Nadere informatie

LTO Noord. Handleiding afdelingswebsite. Datum: 30-10-2012 Versie 5.1

LTO Noord. Handleiding afdelingswebsite. Datum: 30-10-2012 Versie 5.1 LTO Noord Handleiding afdelingswebsite Datum: 30-10-2012 Versie 5.1 Inhoud Inleiding... 3 Basisonderdelen van de website... 4 Internet browser opstarten en de website bekijken... 5 Inloggen in CMS achter

Nadere informatie

HANDLEIDING. WordPress LAATSTE VERSIE: 29-12-2011 RODER!CKVS WEBDESIGN & WEBHOSTING

HANDLEIDING. WordPress LAATSTE VERSIE: 29-12-2011 RODER!CKVS WEBDESIGN & WEBHOSTING HANDLEIDING WordPress LAATSTE VERSIE: 29-12-2011 RODER!CKVS WEBDESIGN & WEBHOSTING Inhoudsopgave Inloggen... 3 Een nieuw bericht plaatsen... 5 Aan een nieuw bericht beginnen... 5 Je bericht bewaren, een

Nadere informatie

Chatfone gebruikershandleiding. Versie 2.0

Chatfone gebruikershandleiding. Versie 2.0 Chatfone gebruikershandleiding Versie 2.0 1 Introductie Met behulp van deze handleiding kunt u gemakkelijk uw weg vinden binnen Chatfone. Elke functie van Chatfone wordt besproken in een apart hoofdstuk.

Nadere informatie

Handleiding Winkelwidget

Handleiding Winkelwidget Handleiding Winkelwidget Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe kan ik de winkelwidget het beste inzetten?... 3 Hoe de winkelwidget te gebruiken?... 4 Stap 1: Menu-items maken en artikelen toevoegen... 4 Stap

Nadere informatie

mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker

mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker iedereen een website deel 1: Structuur en Inhoud - 01-09-2012 mijndomein.nl Basiscursus WEBSITEMAKER Om deze cursus te kunnen volgen moet je: Beschikken over de

Nadere informatie

Handleiding TYPO3 versie 4.4.x voor het beheren van uw website

Handleiding TYPO3 versie 4.4.x voor het beheren van uw website Handleiding TYPO3 versie 4.4.x voor het beheren van uw website december 2010 1 Inhoudsopgave Inloggen in TYPO3... 3 Algemene informatie... 4 De paginastructuur... 4 Iconen en paginanamen... 4 Het bestandsbeheer

Nadere informatie

SCMS - Smart Content Management System

SCMS - Smart Content Management System Online websites bouwen & beheren met SCMS Smart Content Management System & website builder Inhoud: Hoofdstuk 1: Inleiding, wat is SCMS?... 4 Hoofdstuk 2: Inloggen SCMS... 5 Hoofdstuk 3: Control Panel...

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

LTO Noord. Handleiding afdelingswebsite. Datum: 06-07-2011 Versie 2.0

LTO Noord. Handleiding afdelingswebsite. Datum: 06-07-2011 Versie 2.0 LTO Noord Handleiding afdelingswebsite Datum: 06-07-2011 Versie 2.0 Inhoud Inleiding... 3 Basisonderdelen van de website... 4 Internet browser opstarten en de website bekijken... 5 Inloggen in CMS achter

Nadere informatie

Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios

Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios NotuBiz Trias III K.P. v.d. Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Telefoon: 010-789 09 90 E-mail:

Nadere informatie

Handleiding Net-Book 5. Net-Book. Internet zoals het bedoeld is!

Handleiding Net-Book 5. Net-Book. Internet zoals het bedoeld is! Handleiding Net-Book 5 Net-Book Internet zoals het bedoeld is! Colofon Leverancier: Become-IT Herderlaan 8 3851 BD ERMELO Telefoon: 0341-470068 Internet: http://www.become-it.nl Ondersteuning: Per e-mail:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Werkenbij website

Gebruikershandleiding Werkenbij website Gebruikershandleiding Werkenbij website Content Management Systeem (CMS) op Wordpress Laatste update handleiding: 06-12-2013 Versie handleiding 1.0 Pagina 1 12-9-2014 Inhoudsopgave 1. Introductie 4-5 1.1

Nadere informatie