De voorjaarsvakantie is weer achter de rug en we zijn weer met frisse moed aan de slag gegaan!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De voorjaarsvakantie is weer achter de rug en we zijn weer met frisse moed aan de slag gegaan!"

Transcriptie

1 Nummer 22 4 maart 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), De voorjaarsvakantie is weer achter de rug en we zijn weer met frisse moed aan de slag gegaan! Oudertevredenheidspeiling invullen is verlengd. De oudertevredenheidspeiling kon worden ingevuld tot en met 20 februari. We hebben van 103 van de 614 uitgenodigde ouders reactie gehad. Omdat wij graag willen dat we zo'n representatief mogelijk beeld van de reacties hebben, hierbij het verzoek de peiling alsnog in te vullen. Dit kan nu tot en met 11 maart. De peiling kunt u invullen via het ouderportaal. Heeft u meerdere kinderen op school, dan is het lastig om voor al uw kinderen een passend antwoord te kunnen geven. De enige mogelijkheid is dan dat beide ouders het voor twee kinderen kunnen invullen. Bij een grotere gezinssamenstelling lukt dit helaas niet. ParnasSys heeft nog niet in deze mogelijkheid voorzien. Alvast bedankt voor de moeite! Beterschap Wout Wijnbelt, actief vrijwilliger en TSO-kracht op school, is vorige week geveld door hartklachten. Wout heeft een ingreep ondergaan en enkele dagen in het ziekenhuis moeten vertoeven. We hopen dat het nu weer de goede kant op gaat en wensen hem ook langs deze weg natuurlijk van harte beterschap! Trots op prachtig sportbeeld Eind januari vond de naschoolse activiteit Sportbeelden plaats voor leerlingen van de Gorinchemse basisscholen. Aan deze activiteit deden 20 leerlingen mee. Zij konden hiermee het sportbeeld creëren, welke uitgereikt werd tijdens het Gorcums Sportgala. De sportbeelden van maar liefst vijf leerlingen van OBS De Merwedonk en één leerling van OBS Anne Frank werden gekozen als awards voor het Gorcums Sportgala.

2 De gelukkige kinderen zijn v.l.n.r.: Huub Sandberg, Nora Voll, Abigail Versteegh, Echica Versteegh, Milena Schwartzmans en Nienke Baaijens. Verkeersouder (herhaalde oproep) Zoals u wellicht weet, nemen wij als school deel aan het verkeerstotaalprogramma School op Seef. Door het afscheid van Wout Wijnbelt in het najaar, zijn we nog steeds op zoek naar een verkeersouder. Wie zou ons willen ondersteunen bij verkeersactiviteiten zoals hieronder beschreven? Het verkeersprogramma School op Seef stelt als één van de voorwaarden dat er een verkeersouder aan de school verbonden moet zijn. Wie o wie? Als u zin en tijd heeft om deze taak op u te nemen.dan kunt u zich aanmelden bij Peter van der Waal of bij de leerkracht van uw kind. Als minimale taak van de verkeersouders kan worden gesteld dat deze zorgdragen voor het instrueren van de hulpouders bij de praktische verkeerslessen. Al naar gelang de interesse en het enthousiasme van de verkeersouder en van de situatie op de school kan verder worden gedacht aan de volgende activiteiten: regelen (en instructie geven aan) hulpouders voor de praktische verkeerslessen zelf een praktische verkeersles geven uitzetten educatieve wandel- en fietsroute (wel controle door gemeente of politie) overleg met gemeente over gevaarlijke situaties (of deelname aan werkgroep) aan de bel trekken bij de school als de verkeersactiviteiten dreigen weg te zakken aandacht bij de gemeente vragen voor knelpunten ideeën aandragen aan de school voor diverse verkeersacties een artikel schrijven voor website of schoolkrant

3

4 Vakantiedagen en studiedagen Vakantie Eerste dag Laatste dag Pasen Do. 24 maart 2016 onder- en bovenbouw uur uit Pasen Vrij. 25 maart 2016 Ma. 28 maart 2016 Meivakantie (+ Koningsdag en Hemelvaart) Ma. 25 april 2016 Vrij. 6 mei 2016 Pinksteren Ma. 16 mei 2016 Ma. 16 mei 2016 Zomervakantie Ma. 11 juli 2016 Vrij. 19 augustus 2016 Studiedagen (kinderen vrij) Dinsdag 29 maart 2016 Vrijdag 24 juni 2016 Voorlopige planning andere activiteiten. De meeste data liggen vast, maar enkele data kunnen nog wijzigen. Paasontbijt 24 maart 2016 CITO eindtoets 19, 20, 21 april 2016 Lustrumviering Vrijdag 22 april 2016 Rapportweek 2 27 t/m 30 juni 2016 Peter van der Waal Schoolmaatschappelijk werk Spreekuur mevr. Mary Drost. Elke ouder heeft weleens kleine vragen of (grote) zorgen over het gedrag of de opvoeding van hun kind(eren). Ook op school merken we dat ouders vragen hebben m.b.t. de opvoeding van hun kind, bijv. over slaap- of eetproblemen, zelfredzaamheid, pesten of over de overgang naar voortgezet onderwijs, of over de sociaalemotionele ontwikkeling. Het kan ook zijn dat u eens met iemand wilt overleggen over zaken als: belonen, straffen, gehoorzamen. Misschien vraagt u zich af hoe u uw kind het beste kunt begeleiden bij een scheiding of wanneer het angsten heeft. U bent van harte uitgenodigd om dit te bespreken met de schoolmaatschappelijk werker, mevr. Mary Drost. Voor een eerste contact en/of afspraak komt zij iedere 2 e dinsdag naar onze school. A.s. dinsdag 8 maart is mevr. Mary Drost aanwezig Tijd: 8.30 uur tot 9.30/10.00 uur Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk komen, is het verstandig om bij Lotte Smeets uw komst te melden. Dit om lang wachten te voorkomen.

5 Groep 1/2A (juf Pauline en juf Marjan) Na een lekkere vakantie zijn we weer fris gestart in de groep. Voor de vakantie hebben we veel geleerd over de post. Postbode Lianne kwam op school om ons een kijkje te laten nemen in de postbus, waarmee zij pakjes bezorgt. Ook kregen we veel post van onze papa s en mama s, opa s en oma s in onze brievenbus in de klas. Het was elke ochtend weer spannend wat er in de bus zou zitten. En wat werd er heerlijk gespeeld in de posthoek. Brieven werden bezorgd, adressen gestempeld en pakjes rondgebracht met een echte posttas. We vierden ook nog wat feestjes. Zoë Sue, Kyara en Lieve waren jarig! En we zijn naar een hele leuke voorstelling geweest, over de bal van Annabel. Sommige kinderen mochten zelfs even meespelen! Voor de vakantie hebben we alle gesprekjes gevoerd over jullie kinderen. We zijn op iedereen trots en vinden het fijn dat we zo n gezellige groep zijn met elkaar. Jullie kinderen kunnen erg goed en lief met elkaar spelen en werken en willen altijd graag helpen, heel fijn! Kortom, er is een fijne sfeer in de klas! Komende weken gaan we werken aan het thema over de boerderij. Daar heeft u van uw kind een informatiebrief over gekregen. We willen graag een mooie boerderijhoek maken, maar hebben daar veel spullen voor nodig dus jullie hulp is welkom!! Groep 1/2E (juf Usha) Hallo allemaal, Het begint langzaam aan lente te worden. Komende weken gaan we het hebben over dieren op de boerderij. De meeste kinderen hebben al knuffels meegenomen. In de poppenhoek worden de dieren verzorgd. In de bouwhoek en aan de blokkentafel bouwen ze een boerderij, stallen en hokken voor de dieren. Rick heeft zijn konijn Babbel meegenomen naar school. Die heeft de hele ochtend in de kring rond gehuppeld. Wat was dat toch gezellig. Dank je wel Rick en Babbel. Ook hebben we het over de boerderij, de tractor en het weiland waar de koeien kunnen grazen gehad. Julia Bontjes mama reed achter een tractor en zij vond dat deze wel erg langzaam reed. Dat klopt ook, zeiden de andere kinderen, die mag ook niet hard rijden.

6 De kinderen mogen weer spullen meenemen die met de boerderij te maken hebben. Denk aan hooivork, een overall, tractor etc. en we hebben de letter B in de letterflat. Fijn weekend Groep 4B (juf Marisca en meester Joni) Een dagje later dan de afgelopen drie jaar, maar we zijn aanbeland in maart. In de klas hebben we tijdens het rekenen nog is stilgestaan bij het schrikkeljaar; wat is dat nou eigenlijk precies? Nu snel richting het voorjaar, waarin we hopelijk wat minder onze regenjas of paraplu nodig hebben. Hopelijk heeft een ieder in ieder geval even volop van de vakantie kunnen genieten. Bij het rekenen oefenen we lekker door met de tafels. Op dit moment van lezen hebben we hopelijk ook allemaal de tafel van 5 goed onder de knie. Bij spelling en ook bij taal komen onder andere de verkleinwoorden aan bod. De kinderen hebben voor de vakantie ook een pakketje mee naar huis gekregen om nog is goed te oefenen. Ons Estafetteboek is bijna uit en het nieuwe ligt al klaar; Over mieren en andere dieren. Een werkboek met leuke korte verhalen, weer een leesniveau hoger. Natuurlijk pakken we ook bij de andere vakken de draad weer op! Groep 6B ( juf Lida en juf Amanda) Dat iedereen heerlijk is uitgerust in de vakantie is heel goed te merken. Wat is iedereen goed bezig: er wordt geconcentreerd en rustig gewerkt en er heerst een prima sfeer. Klasse!! Voor de vakantie zijn we naar de voorstelling Anders in Peeriscoop geweest. Een voorstelling over dat lang niet iedereen hetzelfde is, over respect en pesten. Een heel actueel onderwerp dus, dat ook regelmatig in de groep ter sprake komt. Bedankt ouders en oma die ons naar Peeriscoop gereden hebben, zonder jullie hadden we niet kunnen gaan! In de vakantie ontving ik het bericht dat Bosse in het ziekenhuis was opgenomen en geopereerd moest worden. Gelukkig is hij al weer thuis, met medicijnen voor de komende weken. Hij moet nog rustig aan doen en mag voorlopig nog niet naar school. Heel veel kinderen hebben al een kaart naar hem gestuurd. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met werkwoordspelling. De kinderen hebben uitleg gekregen over t kofschip oftewel t sexy fokschaap. Hoe dat zit, vraag het jullie kind. Jullie hebben het misschien al gehoord: de aanpakgroepjes zijn soms wat veranderd. Dit gebeurde naar aanleiding van de pas gemaakte Cito-toetsen. We proberen met deze manier van werken beter aan te sluiten bij het niveau van jullie kind. Fijn weekend!

7 Groep 8B ( meester Alex en juf Lotte) Na een welverdiende vakantie zijn we weer met frisse moed aan de slag gegaan. Op dinsdag hebben de kinderen middels een meegegeven weektaak in hun agenda s aan moeten geven, op welke dag zij het aangegeven werk gaan maken. Hierdoor leren ze in de week te plannen en rekening te houden met de diverse sportactiviteiten en andere belangrijke zaken. Het schema beslaat 4 weken, dus zo kunnen ze de komende tijd vooruit. Elke week wordt besproken wat ze hebben gedaan. Naast dit geheel zijn we ook begonnen met de opnamen voor de eindfilm. Zo hebben we een aanzet gegeven de liedjes op film te zetten. Met het Fortes Lyceum wordt dan besproken of de opnamen goed zijn en zijn te gebruiken. In de komende weken vinden de andere opnamen plaats en we hopen in mei klaar te zijn met de voorbereidingen. Kortom druk ( wel leuk ) de komende tijd. Voor nu een fijn weekend. Verjaardagen t/m 11 maart datum groep datum groep 7 mrt. Reda El Moubarek 1/2A 10 mrt. Thijs Jonker 1/2B 8 mrt. Inge Vos 1/2B Senna Lagendijk 3B 9 mrt. Max Jonker 6B Daniël Huisman 4A Cleo Tsolakidis 8C 11 mrt. Kira van der Kind 1/2C

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 17 maart 2016 Activiteiten in maart: 21 mrt. t/m 24 mrt. Ik ben welkom - week 23 mrt.

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

Vraagt u zich ook wel eens af wat er nou eigenlijk in een groep allemaal gebeurt? Wat doen ze toch met rekenen, taal, Engels of geschiedenis?

Vraagt u zich ook wel eens af wat er nou eigenlijk in een groep allemaal gebeurt? Wat doen ze toch met rekenen, taal, Engels of geschiedenis? Nummer 23 11 maart 2016 Ik ben welkom week! In de week van 21 t/m 24 maart is het weer de Ik ben welkom week! De open ochtend van 23 maart is daar een onderdeel van. Ook kunt u een kijkje in de keuken

Nadere informatie

Na een heerlijke voorjaarsvakantie zijn we dinsdag weer enthousiast gestart op school.

Na een heerlijke voorjaarsvakantie zijn we dinsdag weer enthousiast gestart op school. Nummer 24 10 maart 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een heerlijke voorjaarsvakantie zijn we dinsdag weer enthousiast gestart op school. Het wordt een drukke maand met voorlichting voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Zoals u wellicht weet, nemen wij als school deel aan het verkeerstotaalprogramma School op Seef.

Zoals u wellicht weet, nemen wij als school deel aan het verkeerstotaalprogramma School op Seef. Nummer 21 12 februari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), De voorjaarsvakantie staat alweer voor de deur! Drukke tijden van toetsen en het rapport hebben we deze weken gehad en hopelijk zijn de gesprekken

Nadere informatie

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers,

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Nummer 18 13 januari 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Wij wensen u een prachtig en gezond 2017 voor u en uw kind (eren). Laten we samen streven naar een plezierige en vruchtbare

Nadere informatie

De grootste activiteit die FFK dit jaar centraal zet, is het benefietconcert op 17 september in Streefkerk. De aankondiging is hieronder bijgevoegd.

De grootste activiteit die FFK dit jaar centraal zet, is het benefietconcert op 17 september in Streefkerk. De aankondiging is hieronder bijgevoegd. Nummer 20 5 februari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Lustrumviering In 2016 bestaat De Merwedonk alweer 10 jaar! De lustrumcommissie is al druk bezig met de eerste voorbereidingen en op vrijdag 22

Nadere informatie

Griepgolf drijft basisscholen in het nauw: klassen naar huis gestuurd omdat er geen vervanger is.

Griepgolf drijft basisscholen in het nauw: klassen naar huis gestuurd omdat er geen vervanger is. Nummer 11 16 februari 2018 Beste ouder(s) en verzorger(s), Activiteiten 26 feb. t/m 2 mrt. Voorjaarsvakantie 6 mrt. OV-vergadering 7 mrt. Opvoedspreekuur (jeugdverpleegkundige Rivas) 9 mrt. Rapporten mee

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Hebt u het al ingevuld????

Hebt u het al ingevuld???? Nummer 23 17 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hebt u het al ingevuld???? De laatste week om de oudertevredenheidspeiling in te vullen, is aangebroken. We proberen, zoals u waarschijnlijk wel

Nadere informatie

Nog even ter herinnering.dinsdag 1 december hebben we een studiedag en zijn de kinderen vrij.

Nog even ter herinnering.dinsdag 1 december hebben we een studiedag en zijn de kinderen vrij. Nummer 13 27 november 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Studiedag 1 december Nog even ter herinnering.dinsdag 1 december hebben we een studiedag en zijn de kinderen vrij. Taal op Maat Zoals u weet, zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Vakantie De vakantie is weer voorbij en we zijn weer lekker aan de slag met onze leerlingen. In

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Nummer 22 6 maart 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 22 6 maart 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s), obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 22 6 maart 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Na een weekje

Nadere informatie

Nummer november Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nummer november Beste ouder(s) / verzorger(s), Nummer 12 20 november 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Waren we in januari van dit jaar nog geschokt door de aanval op vrijheid van meningsuiting en tevens onschuldige mensen bij Charlie Hebdo, afgelopen

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen.

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen. Kringgesprek Geachte ouders, Na een lange meivakantie is de school op woensdag 22 mei weer gestart. In die week konden de kinderen weer even wennen aan het schoolse leven en de dagelijkse bezigheden. Ook

Nadere informatie

3 juni MR vergadering 4 juni Typetuin 6 juni Inloop groep 1/2 7 juni 10 juni 14 juni. Volgende nieuwsbrief: 1 juli 2019

3 juni MR vergadering 4 juni Typetuin 6 juni Inloop groep 1/2 7 juni 10 juni 14 juni. Volgende nieuwsbrief: 1 juli 2019 Juni 2019 Nieuwsbrief 3 juni MR vergadering 4 juni Typetuin 6 juni Inloop groep 1/2 7 juni 10 juni 14 juni Verkeersles 3/4 CCC 3 t/m 8 Tweede Pinksterdag Verkeersles 3/4 en 5/6 CCC 3 t/m 8 19 t/m 21 juni

Nadere informatie

Studiedag 18 februari Even ter herinnering woensdag 18 februari heeft het team een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij.

Studiedag 18 februari Even ter herinnering woensdag 18 februari heeft het team een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij. obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 20 13 februari 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Verlof juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Vrijdag 22 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 2 t/m 15 mei Meivakantie 10 mei Moederdag

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 16 november 2018 nr.6 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Jaargang 5 nummer 1 januari 2017 Schoolleider: Wilma Veldma

Jaargang 5 nummer 1 januari 2017 Schoolleider: Wilma Veldma Jaargang 5 nummer 1 januari 2017 Schoolleider: Wilma Veldma De Sirene wordt elke laatste vrijdag van de maand verstuurd per digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op de

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger,

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Nieuwsbrief Agenda Januari Do 11 Wo 07 Do 08 Zo 18 Di 20 Wo 21 Do 22 Ma 26 Ma 05 Inzameling oud papier Februari Open ochtend nieuwe leerlingen Inzameling oud papier Afsluiting SKG project voorjaar in een

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

Nummer 14 4 december Beste ouder(s) / verzorger(s), Studiedag 1 december

Nummer 14 4 december Beste ouder(s) / verzorger(s), Studiedag 1 december Nummer 14 4 december 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Studiedag 1 december Afgelopen dinsdag heeft het team een studieochtend gehad die onder leiding stond van Ceciel Borghouts. Hierbij werd verder

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

t Skittelnieuws, mei 2018

t Skittelnieuws, mei 2018 t Skittelnieuws, mei 2018 Agenda Di 1 Do 17 Wo 2 Vrij 18 Do 3 Za 19 Vrij 4 Dodenherdenking Zo 20 Za 5 Bevrijdingsdag Ma 21 Pinksteren Zo 6 Di 22 Groep 2-3 SKIK Poep!! En wat het ons leert Ma 7 Wo 23 MR

Nadere informatie

De leerlingen van groep 6, 7 en 8 zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen van groep 6, 7 en 8 zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 18 22 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Oudertevredenheidspeiling / leerlingtevredenheidspeiling Vanaf maandag 1 februari t/m vrijdag 19 februari krijgt u weer de mogelijkheid om de oudertevredenheidspeiling

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nummer 21 20 februari 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 21 20 februari 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s), obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 21 20 februari 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s), De vakantie

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juni 2019 Za 8/6 Ma 10/6 Di 11/6 Woe 12/6 Do 13/6 Vrij 14/6 AGENDA Oud Papier

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 28-9 Knutselen kleuters Kinderpostzegels groep 7-8 (12.00 uur uit) Do 29-9 Vr 30-9 Ma 3-10 Di 4-10 Wo 5-10 Start Kinderboekenweek Do 6-10 Vr 7-10 Ma 10-10 Kinderraadvergadering

Nadere informatie

Agenda. 22 december Studiedag (alle kinderen zijn vrij) 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari start zilveren weken

Agenda. 22 december Studiedag (alle kinderen zijn vrij) 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari start zilveren weken Nr. 05 donderdag 21 december 2017 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl 22 december Studiedag (alle kinderen zijn vrij) 25 december t/m 5 januari

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017 Koetkrant Woensdag 8 februari 2017 Agenda 14 februari 2017 : Inschrijven 10-minutengesprek 15 februari 2017 : Openochtend: aanmelden nieuwe kleuters 17 februari 2017 : Leerkrachtenverjaardag 18 februari

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Belangrijke data: 6 mei start nieuwe denkgewoonten 14 mei koffieuurtje voor ouders 17 mei groep 1-2D bezoekt kinderboerderij 17 mei groep 8 bezoekt Verzetsmuseum 20 mei groep 1-2B

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

https://www.facebook.com/odsdetrime/

https://www.facebook.com/odsdetrime/ Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, Voor op de kalender Januari en februari zijn voor een basisschool over het algemeen de rustigste maanden van het schooljaar. In deze periode zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr april 2017

Nieuwsbrief nr april 2017 Nieuwsbrief nr.16 20 april 2017 Kalender Do 20 april Vrij 21 april Za 22 april Zo 23 april Ma 24 april Vakantie Di 25 april Vakantie Woe 26 april Vakantie Do 27 april Vakantie Vrij 28 april Vakantie Za

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Nummer 21 3 februari Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 21 3 februari Beste ouder(s)/verzorger(s), Nummer 21 3 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog niet zo lang geleden genoten wij nog van de kerstvakantie. Nu is het alweer februari. De weken van de maand januari vlogen voor ons voorbij. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI. Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum

NIEUWSBRIEF FEBRUARI. Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum NIEUWSBRIEF FEBRUARI Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Beste ouders, De komende weken komt de Rank steeds meer in het teken te staan van de middeleeuwen. Elke groep werkt op zijn eigen manier aan het thema.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie