De grootste activiteit die FFK dit jaar centraal zet, is het benefietconcert op 17 september in Streefkerk. De aankondiging is hieronder bijgevoegd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De grootste activiteit die FFK dit jaar centraal zet, is het benefietconcert op 17 september in Streefkerk. De aankondiging is hieronder bijgevoegd."

Transcriptie

1 Nummer 20 5 februari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Lustrumviering In 2016 bestaat De Merwedonk alweer 10 jaar! De lustrumcommissie is al druk bezig met de eerste voorbereidingen en op vrijdag 22 april zullen we dit heuglijke feit vieren. Op deze dag zal er een programma samengesteld worden met in ieder geval een sponsorloop (waarover zo meer) en leuke sport- en spelactiviteiten voor de kinderen. Omdat we ook vinden dat het schoolplein na 10 jaar opgeknapt moet worden, zijn we in gesprek met de gemeente over een herindeling van het plein, maar daarnaast ook over het uitbreiden van de speelmogelijkheden (de bedoeling is een of twee panna kooien) op het plein. Deze speelmogelijkheden moeten wij zelf bekostigen. Inmiddels hebben we wel al een subsidiebedrag van de gemeente gekregen, maar daar zal nog wat bij moeten. Dit willen we middels de sponsorloop gaan bereiken! Nu is het zo dat we naast geld bij elkaar lopen voor de speeltoestellen ook veel aandacht willen geven aan het goede doel. Omdat gezondheid het grootste goed is dat er bestaat voor ons allen, maar in het bijzonder in dit geval voor kinderen, zal KIKA centraal staan. Dit doen we samen met de Stichting Friends For Kika (FFK). Deze stichting zet zich in om geld in te zamelen voor KIKA middels verschillende activiteiten. De grootste activiteit die FFK dit jaar centraal zet, is het benefietconcert op 17 september in Streefkerk. De aankondiging is hieronder bijgevoegd. In de weken voor de lustrumviering zal er dus veel aandacht voor KIKA zijn middels o.a. voorlichting in de groepen over KIKA. Op de dag zelf zijn er ook verschillende mogelijkheden om KIKA te steunen door o.a. de verkoop van artikelen. Meer informatie over de sponsorloop en de activiteiten volgt in de komende tijd! Daarnaast kunnen we voor de organisatie van deze dag uw hulp goed gebruiken. Mocht u graag mee willen helpen op deze dag, kunt u zich aanmelden bij de lustrumcommissie via het mailadres van de oudervereniging: (ov@demerwedonk.nl).

2

3 Musical en film groepen 8 Het duurt nog even maar de eerste voorbereidingen voor de afscheidsavonden van de groepen 8 zijn al begonnen. Gebruikelijk is dat de groepen hun afscheidsmusical opvoeren op de afscheidsavond. De groepen 8A en 8C zullen dat ook doen. Groep 8B zal echter een speelfilm maken en deze zal op de afscheidsavond worden vertoond. Dit als onderdeel van een pilot die samen met het Fortes Lyceum (Merewade Wijdschild ) zal worden opgezet. De Art Factory klas van het Fortes Lyceum kon echter niet meer dan één groep bedienen voor het maken van een speelfilm, vandaar dus dat één groep dit doet, wat in goed overleg met de leerkrachten zo is afgestemd. Eén ding is ook zeker.al deze avonden zullen op De Merwedonk plaatsvinden, zodat musical/film en afscheid ook écht op de eigen school zijn. De faciliteiten van de theaters van het Omnia College en Fortes Lyceum zijn natuurlijk prima, maar het is toch leuker om je basisschoolperiode op je vertrouwde plek af te sluiten. Vandaar deze keuze. Oudertevredenheidspeiling / leerlingtevredenheidspeiling Inmiddels heeft u een mail ontvangen om de peiling in te vullen. Enkele dagen te laat, excuus daarvoor, maar er was iets misgegaan met accounts toevoegen in ParnasSys. T/m vrijdag 19 februari krijgt u weer de mogelijkheid om de oudertevredenheidspeiling in te vullen. In deze vragenlijst kunt u uw ervaringen met de school aangeven. In het ouderportaal is dit ook te openen. Daarnaast ontvangt u dan een mail met korte instructie. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk ouders reageren om zo een representatief beeld van uw ervaringen te kunnen vormen. De leerlingen van groep 6, 7 en 8 zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Tevens zullen de leerkrachten hun ervaringen in een peiling kunnen aangeven. In maart / april zullen de peilingen naast elkaar gelegd worden en op deze manier worden de speerpunten voor komend jaar weer in beeld gebracht. Aanmeldingen De komende periode staat het Open Huis weer op het programma. Zo kunnen ouder(s) / verzorger(s) zich oriënteren op de verschillende basisscholen. Mocht het zo zijn dat u nog kind(eren) thuis heeft die nog niet naar school gaan, maar u weet wel zeker dat u uw kind(eren) zou willen inschrijven op De Merwedonk, dan is dat altijd mogelijk. Een inschrijfformulier kunt u op school verkrijgen of via de website downloaden. Ouderportaal / CITO toetsen Vanaf 5 februari zijn alle scores van de afgelopen Cito-toetsen zichtbaar in het ouderportaal. Volgende week zijn ook de gesprekken voor het 1 e rapport. Voor de groep 1 kinderen zijn er voortgangsgesprekken en de groepen 8 hebben ook hun gesprekken over het VO. We hopen u tijdens deze gesprekken op school te mogen zien.

4 Open Huis Op woensdag 23 maart houden de 4 scholen (Graaf Reinald, Regenboog, Jenaplan en De Merwedonk) van Gorinchem Oost weer hun jaarlijkse Open Huis. Er volgt de komende tijd nog meer informatie hierover. Vakantiedagen en studiedagen Vakantie Eerste dag Laatste dag Voorjaarsvakantie let op! Vrij. 19 februari 2016 Vrij. 26 februari 2016 Pasen Do. 24 maart 2016 onder- en bovenbouw uur uit Pasen Vrij. 25 maart 2016 Ma. 28 maart 2016 Meivakantie (+ Koningsdag en Hemelvaart) Ma. 25 april 2016 Vrij. 6 mei 2016 Pinksteren Ma. 16 mei 2016 Ma. 16 mei 2016 Zomervakantie Ma. 11 juli 2016 Vrij. 19 augustus 2016 Studiedagen (kinderen vrij) Woensdag 17 februari 2016 Donderdag 18 februari 2016 Dinsdag 29 maart 2016 Vrijdag 24 juni 2016 Voorlopige planning andere activiteiten. De meeste data liggen vast, maar enkele data kunnen nog wijzigen. Rapportweek 1 8 t/m 12 februari 2016 Paasontbijt 24 maart 2016 Cito eindtoets 19, 20, 21 april 2016 Lustrumviering Vrijdag 22 april 2016 Rapportweek 2 27 t/m 30 juni 2016 Peter van der Waal

5 De 60 minutencup 2016 Op woensdag 23 maart is weer de jaarlijkse 60 minutencup van Polo en Zwemclub Gorinchem (PCG). Deze wedstrijd voor scholen wordt gehouden in het Caribabad. Leerlingen van de groepen 4, 5 en 6 nemen het tegen elkaar op. Zij moeten in estafettevorm in een uur tijd een zo groot mogelijke afstand proberen te zwemmen. Gezelligheid, sportiviteit en teamgeest zijn het belangrijkste tijdens deze wedstrijd. Vorig jaar werd een team van onze school eerste, dat was natuurlijk erg leuk. Lijkt het je leuk? Voor de voorjaarsvakantie ontvangen de kinderen van de groepen 4, 5 en 6 een brief met verdere informatie! juf Carla, juf Hannie en juf Vivianne Groep 1/2C (juf Monique, juf Nathalie en juf Guusje) Allereerst willen we Isa ook in de nieuwsbrief nog eens van harte feliciteren! 2 februari is zij 4 jaar geworden en komt vanaf nu elke dag bij ons in de klas. Welkom Isa en heel veel plezier! Komende periode werken we aan het thema Post in de klas. In de klas is ons postkantoor waar de kinderen pakketjes en brieven kunnen versturen. Mocht u nog spulletjes thuis hebben passend binnen dit thema welke we mogen gebruiken, horen we het graag. Woensdag 10 februari worden de kinderen getrakteerd op een mooie voorstelling op school. De voorstelling heet De bal van Annabel. Het gaat over een meisje wiens bal over de heg stuitert. Annabel gaat op zoek in de tuinen en gaat zo op avontuur. Het wordt vast een prachtige voorstelling die de kinderen zal aanspreken door middel van levende muziek, die dichtbij de fantasiewereld van het kind komt en het aanspreekt op meedoen en meebewegen. Volgende week (9 en 11 februari) zijn de rapportavonden. Op vrijdag 12 februari nemen de kinderen het rapport vol trots mee naar huis. Dinsdag 16 februari is het speelgoeddag. Dit is altijd de laatste dag voor een vakantie. 17 t/m 28 februari zijn de kinderen dus vrij! Na deze vakantie zal juf Monique weer op de maandag, dinsdag en woensdag werken. Juf Nathalie werkt dan weer op de donderdag en vrijdag. Alvast een hele fijne vakantie gewenst!

6 Groep 3B (juf Winke en juf Vivianne) Deze week hebben we extra aandacht besteed aan voorlezen. Iedereen mocht een boekje kiezen en daar een stukje uit voorlezen. En natuurlijk gebruikten we dan onze voorleesstoel. Het was heel leuk, maar toch ook best spannend. Goed gedaan allemaal!! Wij zijn trots op jullie! Ook kennen we nu alle letters. We hebben daarom een klein feestje gevierd. We hebben speelleesspelletjes gespeeld, letterkwartet gedaan, letters gebouwd met lego en een letterbingo gespeeld. Toen kregen we een echt diploma en smulden we van letterkoekjes! We hebben ook een nieuwe juf in onze klas : juf Soraya. Door middel van een kennismakingsspel kennen we haar nu al een beetje. Juf Soraya komt op donderdag en vrijdag bij ons in groep 3. Veel plezier bij ons in de klas! Ook zijn Sjoerd (oud-leerling) en Esmee van het Da Vinci College weer geweest. We gingen in groepjes liedjes oefenen en daar mochten we dan op dansen. En natuurlijk hebben we de afgelopen tijd ook hard gewerkt. Dat kunt u terug zien in het eerste rapport van dit jaar. Iedereen is wel ergens goed in, we zijn immers allemaal anders! Met trots kijken wij dan ook naar de rapporten van onze kinderen in groep 3! We hopen dat u net zo trots als ons zult zijn! Na de voorjaarsvakantie willen we gaan starten met niveaulezen. Hiervoor zoeken we ouders die op maandag en/of vrijdag van 8.45 uur uur kunnen komen helpen. Lijkt het u leuk? U kunt zich opgeven per mail of het aan de juffen doorgeven. Fijn weekend en tot volgende week bij de gesprekken. Groep 5B (meester Sibo, juf Marianne en juf Yessica) Na een fijne kerstvakantie zijn de kinderen in week 2 en week 3 druk geweest met het maken van de Cito-toetsen. Wat hebben ze allemaal hun best gedaan! Gelukkig waren de meeste kinderen ontspannen tijdens de afnames. De toetsen zijn geanalyseerd en de nieuwe groepsplannen worden gemaakt. De rapporten zijn inmiddels af en zijn vandaag, vrijdag 5 februari, meegegeven. De gesprekken vinden in week 6 plaats. We hebben vorige week afscheid genomen van meester Freek. Wat is hij verwend door de kinderen! We zullen meester Freek erg missen. Maar hij zal regelmatig op school aanwezig zijn om nog aan zijn onderzoek te werken. We zijn blij met onze nieuwe stagiaire Yessica. Zij zal bij veel rapportgesprekken aanwezig zijn om alvast kennis met u te maken. Op woensdag 17 en donderdag 18 februari zijn de kinderen vrij. Wij hebben dan 2 studiedagen. Tot ziens op de rapportgesprekken.

7 Even voorstellen Beste jongens en meisjes, ouders/verzorgers, Ik zal mezelf voorstellen: ik ben Yessica de Jonge en ben 22 jaar oud. Ik ben vierdejaars studente van de PABO aan de Hogeschool Rotterdam in Dordrecht. Zoals jullie misschien hebben gehoord, loop ik sinds 21 januari jl. stage in groep 5B bij juf Marianne. Dit zal ik doen tot de zomervakantie. In deze periode zal ik op donderdag en vrijdag aanwezig zijn. Ik kijk ernaar uit om er samen met de kinderen een leuke en leerzame tijd van te maken! Mocht u een vraag hebben, kunt u die natuurlijk altijd stellen! Groetjes, juf Yessica Disco groepen 7 en 8 Vrijdag 4 maart is het weer zover! Dan is de jaarlijkse disco voor de groepen 7 en 8. DJ Patrick komt deze avond weer bij ons op school draaien. De disco vindt plaats in de grote hal van uur. De disco is alleen voor de leerlingen van onze school. De kaartjes kunnen voor 3,00 gekocht worden vanaf 29 februari bij je eigen juf of meester. Het kaartje is tevens geldig voor 1x drinken en 1x chips. Groep 7B De CITO is achter de rug en de rapporten zijn onderweg. Wat hebben we hard gewerkt met z n allen! Het normale werk gaat natuurlijk ook gewoon door. Inmiddels zijn we begonnen in de nieuwe werkboeken en dat werkt toch altijd net weer even iets lekkerder. Met rekenen is er een nieuw onderdeel bij, namelijk verhoudingen. Bij spelling komen de ische woorden aan bod en met taal hebben we het over bijvoeglijk naamwoorden en zelfstandige naamwoorden. Bij geschiedenis hebben we het over Willem van Oranje, de Beeldenstorm en de opstand. Kortom: lekker druk.

8 Groep 8C (juf Corina en meester Joni) De eerste maand van het nieuwe jaar achter de rug en wat hadden we het direct druk. Dan denken we natuurlijk aan de Cito-toetsen die we allemaal hebben gemaakt, maar ook aan de methodetoetsen die nog meetelden voor ons eerste rapport dat volgende week wordt uitgereikt. Alle leerlingen hebben tijdens deze toetsen hun beste beentje voorgezet. Intussen hebben wij de Cito-toetsen geanalyseerd en we bekijken hoe we een ieder de laatste maanden het beste kunnen ondersteunen en uitdagen. Volgende week staan de adviesgesprekken op de planning, de afronding van spannende weken, waarin goed werd nagedacht over de stap naar het voortgezet onderwijs. Trots zijn we op de gehele groep! Er is hard gewerkt en we zien dat we ons als groep en als individu ontwikkelen en steeds meer verantwoordelijkheid nemen voor het eigen leren en eigen gedrag. We kijken uit naar de laatste maanden, waarin o.a. de musical, het verkeersexamen en natuurlijk het schoolkamp gepland staan. Verjaardagen t/m 13 februari datum groep datum groep 10 feb. Lieke Sprangemeijer 3B 13 feb. Bosse van der Krogt 6B 11 feb. Fajah Putters 1/2D

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

Nummer 21 3 februari Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 21 3 februari Beste ouder(s)/verzorger(s), Nummer 21 3 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog niet zo lang geleden genoten wij nog van de kerstvakantie. Nu is het alweer februari. De weken van de maand januari vlogen voor ons voorbij. De

Nadere informatie

Op deze dag opent SKG de deuren van BSO Klokhuis 3 in1 en BSO Gildenplein met een speciaal programma.

Op deze dag opent SKG de deuren van BSO Klokhuis 3 in1 en BSO Gildenplein met een speciaal programma. Nummer 19 29 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Studiedag stichting OVO 17 februari Zoals u wellicht weet, hebben alle medewerkers van stichting OVO op woensdag 17 februari een studiedag. Zij

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen.

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen. Kringgesprek Geachte ouders, Na een lange meivakantie is de school op woensdag 22 mei weer gestart. In die week konden de kinderen weer even wennen aan het schoolse leven en de dagelijkse bezigheden. Ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Nummer 31 5 juni 2015. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 31 5 juni 2015. Beste ouder(s)/verzorger(s), Nummer 31 5 juni 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Formatie komend schooljaar De formatie voor komend schooljaar is bijna rond! We zijn nog druk bezig de laatste zaken passend te krijgen en dan hopen we

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Wist u dat? Start op het VO Schoolkamp Schoolvoetbal Musicalhulp Bridgekampioenen Afscheid van de basisschool TechLab Agenda Wist u dat dit alweer de laatste groepsnieuwsbrief

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Jaarplanning ouders Schooljaar

Jaarplanning ouders Schooljaar Jaarplanning ouders Schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 32 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 33 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 34 Maandag 17 Dinsdag 18 Woensdag

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide Ouder Jaar Planner OBS de Piramide 2018 2019 SEPTEMBER 2018 Week 35 27 28 29 30 31 1 2 Week 36 3 We gaan weer naar school! 4 5 Luizencontrole 6 7 peuters 8 9 Week 37 10 Eerste zwemles 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011 Groepsnieuws groep 7 Mei/juni 2011 Alle toetsen zitten er bijna op, de boeken zijn ook bijna uit en.de CITO Entree toets is mee naar huis. Dat is best spannend. net als een gewoon rapport. De laatste weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Belangrijke data 10 juni juf Annemarie trouwt, leerlingen om 14.00 uur uit (zie brief 26-5-2016) 11 juni oud papier ophalen: fam. Anna Neeteson Lemkes en reserve 14 juni leerlingenraad

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

De leerlingen van groep 6, 7 en 8 zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen van groep 6, 7 en 8 zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 18 22 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Oudertevredenheidspeiling / leerlingtevredenheidspeiling Vanaf maandag 1 februari t/m vrijdag 19 februari krijgt u weer de mogelijkheid om de oudertevredenheidspeiling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2014: Maandag 2 juni : Studiedag,

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. Donderdag 5 juli Beste ouders/verzorgers, hierbij willen wij u informeren over:

NIEUWSBRIEF 2. Donderdag 5 juli Beste ouders/verzorgers, hierbij willen wij u informeren over: NIEUWSBRIEF 2 Donderdag 5 juli 2018 hierbij willen wij u informeren over: Personele wijzigingen Leerkrachten stellen zich aan u voor Doorschuifmoment Verjaardagendag Afscheid groep 8 Luizenzakken mee Eindtijd

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2018-2019 SEPTEMBER 2018 Ma 3 Start schooljaar Wo 5 Luizencontrole Ouderhulp gewenst Vr 7 Nieuwsbrief 1 Di 11 Startdienst Prisma 17.00-19.00 Ouders zijn van harte welkom! Di

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Hemelvaart valt op 25 mei en ook op 26 mei zijn de kinderen vrij. Dit is weggevallen op het ouderportaal.

Hemelvaart valt op 25 mei en ook op 26 mei zijn de kinderen vrij. Dit is weggevallen op het ouderportaal. EVEN BIJPRATEN Nieuwsbrief 09 120417 Beste ouders, beste kinderen, www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschooldeoversteek http://twitter.com/de_oversteek Beste ouders, beste kinderen, Agenda voor

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s)

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s) Jaarplanning Schooljaar 2017-2018 ouder(s)-verzorger(s) Augustus 2017 31 Dinsdag 1 Woensdag 3 Donderdag 3 Vrijdag 4 32 Maandag 7 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 33 Maandag 14 Dinsdag 15 Woensdag

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen 18 april 2019, nr 15 AGENDA Woe+do+vr Dinsdag Ma+di+woe 19 april 6 mei 13 mei 15, 16, 17 mei 16 mei 20 mei 21 mei 23 mei 30 mei 31 mei 3+4+5 juni 21 juni Start Meivakantie school gesloten t/m 5 mei Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 De avond4daagse is deze week weer volop aan de gang. Dank aan alle ouder(s)/verzorger(s) die elke avond meehelpen. Gelukkig helpt het weer mee en is het gezellig onderweg. Vanavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 6, 15 februari 2019 Kalender: 18 feb Voorleeswedstrijd voor Gemeente Moerdijk 18-28 feb In deze weken zijn de ambitiegesprekken. U ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro

Nadere informatie

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers,

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Nummer 18 13 januari 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Wij wensen u een prachtig en gezond 2017 voor u en uw kind (eren). Laten we samen streven naar een plezierige en vruchtbare

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 Geachte ouders. Dit zijn de weken waarin veel wordt getoetst. De meeste tijd kosten de Citotoetsen waarmee we twee keer per jaar de vooruitgang van de kinderen op leergebied peilen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Vakantie De vakantie is weer voorbij en we zijn weer lekker aan de slag met onze leerlingen. In

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nummer 21 20 februari 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 21 20 februari 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s), obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 21 20 februari 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s), De vakantie

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Agenda Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 april CITO eindtoets voor groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 21 september 2017

Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Even voorstellen: Hélène Donderwinkel Mijn naam is Hélène Donderwinkel, ik woon met mijn man en twee zoons in Doetinchem. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie