Nummer 14 4 december Beste ouder(s) / verzorger(s), Studiedag 1 december

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer 14 4 december Beste ouder(s) / verzorger(s), Studiedag 1 december"

Transcriptie

1 Nummer 14 4 december 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Studiedag 1 december Afgelopen dinsdag heeft het team een studieochtend gehad die onder leiding stond van Ceciel Borghouts. Hierbij werd verder over het rekenonderwijs gepraat en teruggekeken op de observaties van de afgelopen maanden en wat de ervaringen waren. Erg leerzaam en waardevol en er zijn weer vervolgstappen afgesproken. s Middags zijn we met het team op pad geweest voor de nodige ontspanning. Het Museum voor Beeld en Geluid werd onveilig gemaakt en sommige collega s hadden onverwachte talenten zoals showbizzpresentatrice, de nieuwe Eva van Dongen bij Flikken Maastricht, of nieuwslezer Ook mochten we even een kijkje nemen in het TOP2000 café. Al met al erg leuk maar zeker ook leerzaam op gebied van radio en tv. Muziekschool Gorinchem opent nieuwe locatie in Gorinchem Oost Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling voor Muziekschool Gorinchem. Al heel lang waren we op zoek naar een geschikte locatie in Gorinchem Oost en nu is het gelukt! Op 1 januari starten we met onze nieuwe locatie in Brede School De Merwedonk (Merwe Donk 4-6) en daar zijn we heel trots op. Dat betekent dat het nu ook mogelijk wordt om in Gorinchem Oost zangles op basis van CVT (complete vocal technique) te verkrijgen wat uniek is in onze regio. Maar ook peuterles voor de allerkleinsten, algemene muziekvorming, blokfluitles, drumles, dwarsfluitles, keyboardles, gitaarles, klarinetles, celloles, latin percussie,

2 pianoles, saxofoonles, trompetles, vioolles, spelen in popband, zingen in een vocal groep of spelen in een musical. Wij werken met een jong team conservatorium opgeleide, enthousiaste docenten. Er zijn meerdere mogelijkheden om de muzieklessen te volgen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een individuele, duo- of groepsles. Ook kun je kiezen voor iedere week les, 1x per twee weken of gewoon wanneer het je uitkomt met bijvoorbeeld de knipkaart. De muzieklessen zijn voor alle leeftijden. Onze docenten zetten de wens van de leerling centraal en bereiden je bijvoorbeeld graag voor voor jouw optreden, je A-, B-, C- of D-examen of voor de toelating tot het conservatorium. Laat het ons maar weten! Het is nu al mogelijk om je voor bovenstaande lessen in te schrijven via een mailtje naar Meer informatie via of telefonisch via of Verkeersouder Zoals u wellicht weet, nemen wij als school deel aan het verkeerstotaalprogramma School op Seef. Binnen dit programma zijn ook twee verkeersouders actief, te weten Gert-Jan Schaaf en Wout Wijnbelt. Nu heeft Wout aangegeven deze activiteit, na vele jaren, neer te leggen omdat zijn kinderen nu van school zijn en Wout zich actief wil inzetten bij o.a. werkzaamheden op het voortgezet onderwijs. Dank voor al die jaren inzet Wout! Hierdoor zijn we op zoek naar één nieuwe verkeersouder die naast Gert-Jan deze activiteit overneemt van Wout. Als minimale taak van de verkeersouder kan worden gesteld dat deze zorgdraagt voor het instrueren van de hulpouders bij de praktische verkeerslessen. Al naar gelang de interesse en het enthousiasme van de verkeersouder en van de situatie op de school kan verder worden gedacht aan de volgende activiteiten: regelen (en instructie) hulpouders voor de praktische verkeerslessen zelf een praktische verkeersles geven uitzetten educatieve wandel- en fietsroute (wel controle door gemeente of politie) overleg met gemeente over gevaarlijke situaties (of deelname aan werkgroep) aan de bel trekken bij de school als de verkeersactiviteiten dreigen weg te zakken aandacht bij de gemeente vragen voor knelpunten ideeën aandragen aan de school voor diverse verkeersacties artikel schrijven voor website of schoolkrant Heeft u zin en tijd om deze taak van Wout over te nemen en vindt u de verkeersveiligheid rondom de school ook belangrijk.dan kunt u zich rechtstreeks bij mij (Peter van der Waal) aanmelden of dit doorgeven aan de leerkracht van uw kind.

3 Lustrumviering Zoals u wellicht weet bestaat de school (niet het gebouw ) in 2016 alweer 10 jaar. Dat zullen we niet geheel ongemerkt voorbij laten gaan. Vrijdag 22 april staat gereserveerd voor deze heuglijke gebeurtenis. Op school zijn er enkele collega s die zich over de organisatie van deze viering willen ontfermen, maar wellicht dat u als ouder/verzorger hier ook uw bijdrage aan zou willen leveren.dan kunt zich aanmelden bij de OV of via de leerkracht van uw kind. Gezamenlijk zorgen we er dan voor dat het een mooie dag gaat worden! Vakantiedagen en studiedagen Vakantie Eerste dag Laatste dag Kerst Vrij. 18 december 2015 bovenbouw uur uit Kerstvakantie Ma. 21 december 2015 Vrij. 1 januari 2016 Voorjaarsvakantie let op! Vrij. 19 februari 2016 Vrij. 26 februari 2016 Pasen Do. 24 maart 2016 onder- en bovenbouw uur uit Pasen Vrij. 25 maart 2016 Ma. 28 maart 2016 Meivakantie (+ Koningsdag en Hemelvaart) Ma. 25 april 2016 Vrij. 6 mei 2016 Pinksteren Ma. 16 mei 2016 Ma. 16 mei 2016 Zomervakantie Ma. 11 juli 2016 Vrij. 19 augustus 2016 Studiedagen (kinderen vrij) Woensdag 17 februari 2016 Donderdag 18 februari 2016 Dinsdag 29 maart 2016 Vrijdag 24 juni 2016 Voorlopige planning andere activiteiten. De meeste data liggen vast, maar enkele data kunnen nog wijzigen. Kerstviering 16 december 2015 einde middag/avond Rapportweek 1 8 februari t/m 12 februari 2016 Paasontbijt 24 maart 2016 CITO eindtoets 19, 20, 21 april 2016 Lustrumviering Vrijdag 22 april 2016 Rapportweek 2 27 t/m 30 juni 2016 Peter van der Waal Nieuws van de kerstcommissie De oproep die vorige week in de nieuwsbrief stond, heeft een aantal ouders opgeleverd die maandag 7 december de school in kerstsfeer gaan brengen. Hier zijn we heel erg blij mee! Maar, hoe meer zielen hoe meer vreugd (en hoe vlugger het werk gedaan is!). Wil je graag meehelpen, dan ben je meer dan welkom. We gaan versieren tussen 8.45 uur en uur. Ook al kun je niet de hele ochtend, in

4 een half uur kun je ook heel veel werk verzetten! Laat even weten via dat je komt, dan zorgen wij dat koffie, thee en iets lekkers klaarstaat! Het programma voor het kerstdiner op 16 december krijgt steeds meer vorm. Voor deze avond zoeken wij enthousiaste ouders die achter de schermen mee willen helpen. Te denken valt aan het bemensen van de kraam waar glühwein, chocomelk e.d. geserveerd gaat worden, meehelpen in de keuken, opbouw- en opruimwerkzaamheden enz.. Er is natuurlijk tijd om even in de klassen te kijken! Ook staat er tussendoor een lichte maaltijd klaar. Ben je op 16 december tussen uur en ongeveer uur beschikbaar, meld je dan aan via Lijkt het je leuk maar ben je niet de hele tijd in de gelegenheid om aanwezig te zijn, meld je dan toch aan, dan kijken we of we je in kunnen roosteren! OPROEP//OPROEP// OPROEP//OPROEP// OPROEP//OPROEP// OPROEP//OPROEP// OPROEP// Voor het kerstfeest op woensdag 16 december zijn we nog op zoek naar openhaardhout voor de vuurkorf! Mocht u nog (over) hebben dat wij kunnen gebruiken, dan zouden wij daar erg blij mee zijn! U kunt het hout afgeven bij Said. Bij voorbaat dank! Schoolmaatschappelijk werk Spreekuur mevr. Mary Drost Elke ouder heeft weleens kleine vragen of (grote) zorgen over het gedrag of de opvoeding van hun kind(eren). Ook merken we op school dat ouders vragen hebben m.b.t. de opvoeding van hun kind, bijv. over slaap- of eetproblemen, zelfredzaamheid, pesten of over de overgang naar voorgezet onderwijs, of over de sociaalemotionele ontwikkeling. Het kan ook zijn dat u eens met iemand wilt overleggen over zaken als: belonen, straffen, gehoorzamen. Misschien vraagt u zich af hoe u uw kind het beste kunt begeleiden bij een scheiding of wanneer het angsten heeft. U bent van harte uitgenodigd om dit te bespreken met de schoolmaatschappelijk werker, mevr. Mary Drost. Voor een eerste contact en/of afspraak komt zij iedere 2 e dinsdag naar onze school. A.s. dinsdag 8 december is mevr. Mary Drost aanwezig Tijd: 8.30 uur tot 9.30/10.00 uur Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk komen is het verstandig bij Lotte Smeets uw komst te melden. Dit om lang wachten te voorkomen.

5 Uitnodiging kerstfeest! Beste ouders/verzorgers, Woensdag 16 december vieren we op school weer kerstfeest! Het kerstdiner voor de kinderen begint om 18:00 uur. De kinderen mogen vanaf 17:45 uur het eten en drinken klaar komen zetten in de klas. De viering in de klas zal tot ongeveer 19:00 uur duren. Tijdens het kerstdiner voor de kinderen zal er ook weer een hapje en een drankje voor de ouders zijn. De kraam hiervoor staat bij de ingang van de school. Komt allen tezamen! Na het kerstdiner kunt u uw kind ophalen in de klas en vervolgens verzamelen we op het plein achter de school. Daar zingen we en zullen we met elkaar wensballonnen oplaten en elkaar alvast een goede kerstvakantie wensen! We hopen zoveel mogelijk van jullie te zien tijdens de kerstviering om er met elkaar een mooie en gezellig avond van te maken. Tot dan! Groep 1/2A (juf Pauline en juf Marjan) O, kom er eens kijken., Sint was de afgelopen weken overal te vinden in onze klas. We hebben zelfs een pietje moeten helpen die graag stage wilde lopen in Engeland, maar nog geen Engels kon. Daarom hebben we met alle kinderen Engelse woorden getekend en geschreven, want wij kunnen natuurlijk al best een beetje Engels praten! Het pietje was er erg blij mee en stuurde ons een leuk filmpje om ons te bedanken. Ook kregen wij als bedankje een mooi Engels boek voor in de klas en natuurlijk lekkers in onze schoen. Er was ook nog een leuke spelletjesochtend met sint- en pietenspelletjes. Hulpouders bedankt voor jullie hulp deze morgen! Vrijdag was de aankomst van Sint ook erg gezellig, maar ook altijd weer een beetje spannend.nu gaat de Sint weer bijna terug naar Spanje en sluiten wij dit gezellige thema vol liedjes, knutsels en spelletjes weer af.

6 Onze klas wordt steeds een beetje voller, Ireen is aan het wennen, gezellig! Bo heeft haar feestje gevierd, zij is nu 6. Elliot mag het dinsdag vieren, hij wordt ook 6, gefeliciteerd allemaal. Volgende week gaan we rustig starten met het thema kerst. De kerstboom wordt weer opgetuigd, mooie lichtjes worden aangedaan en als afsluiting vieren wij natuurlijk op woensdagavond 16 december het kerstdiner op school. Binnenkort vindt u een intekenlijst waar u op kunt aangeven wat u wilt maken voor de groep. Iets kleins is prima en 15 stuks meer dan voldoende, niet alle kinderen eten van alle hapjes. Als u thuis leuke prentenboeken heeft over kerst die wij voor mogen lezen, een klein kerstboompje of iets anders wat bij het thema past, mag dit worden meegenomen naar school. De letter voor de letterflat is de K van Kerst. Fijne sintviering iedereen en op naar een gezellige kerst! Groep 1/2E (juf Usha) How are you? In the classroom is everything ok? Ach, ik ben in het Engels aan het schrijven. We zijn helemaal in de ban van de stagiaire piet die bij ons Engels komt leren, omdat ze naar Engeland wil. Ook de kinderen kunnen al aardig Engels spreken. Aan de tekentafel worden de kleuren in het Engels aan elkaar gevraagd. Heel leuk om te horen! De rommelpiet was geweest en we hebben een Engels prentenboek gekregen; My birthday. Een erg leuk book. Ook hebben we heerlijke pepernoten gebakken. De mama van Jort en de mama van Solana hebben ons super goed geholpen. Dank hier voor! Het bezoek van Sint in de klas was super spannend. De kinderen wilden Sint ook een hand geven, net als s morgens bij de juf. Uiteraard hebben we ons Engels liedje gezongen. Melodie Sinterklaas kapoentje: Nicolaas i ask you Drop into my little shoe Something sweet or sweeter Thank you Saint and Peter. En ons tweede liedje was in het Nederlands: Kijk eens in de verte daar komt de stoomboot aan Ik zie de zwarte pieten lachend bij de railing staan Een schip vol pepernoten, taai - taai en speculaas En honderdduizend pakjes van die lieve sinterklaas. Komende periode brengen we de klas gezellig in kerstsfeer en op woensdag 16 december vieren we kerst op school. Daarna een welverdiende kerstvakantie! Fijn weekend

7 Groep 6A (juf Annelies en juf Anita) Hallo allemaal, Maandag bij de gymles had juf Carla een superleuke Pietengym georganiseerd. De kinderen konden zich helemaal uitleven bij het klimmen, pakjes gooien en over de daken klimmen. Het was erg leuk om te zien hoeveel plezier de kinderen hadden! Ze kwamen helemaal moe terug op school! Dit soort lessen zijn, evenals de crea- en tekenlessen een welkome afwisseling voor het harde werken in de klas. Zo zijn we bij rekenen alweer bij blok 5 en hebben we op smakelijke wijze kennis gemaakt met breuken. We hebben gezien dat je één hele eierkoek kunt opdelen in 2, 4 of 8 gelijke stukjes. Hier gaan we de komende tijd natuurlijk verder mee aan de slag! Bij aardrijkskunde leren we over het boerenbedrijf van vroeger en nu en hebben we op een filmpje gezien hoe een melkmachine werkt. Fijn dat Thom ons bij dit onderwerp veel kan vertellen, want hij weet er echt veel van! Bij taal en spelling hebben we de 3 e bloktoets ook alweer gemaakt en zijn we deze week met blok 4 gestart. Als u dit leest hebben we inmiddels ook het sinterklaasfeest in de klas gevierd en zijn de kinderen lekker vrij. Even tijd om uit te rusten voor de laatste twee weken voor de kerstvakantie. Volgende week donderdag gaan we kerststukjes maken. Denkt u er alstublieft nog aan uw kind een bakje met oase mee te geven? Hartelijke groeten van groep 6a! Groep 6B (juf Lida en juf Amanda) Maandag 30 november is juf Amanda in onze groep begonnen. We wensen haar natuurlijk heel veel plezier bij ons in de klas. Als u dit leest is het sinterklaasfeest alweer achter de rug. Een heel gezellige ochtend met prachtige surprises en leuke gedichten. Bedankt allemaal voor jullie inzet!

8 Afgelopen donderdagmiddag was mijn bijdrage aan de beurt in de vorm van een sinterklaasbingo en sinterklaasquiz. Ook dit was heel gezellig. En nu op naar de kerstperiode. Maandag wordt een begin gemaakt met het versieren van de klas. Op 11 december gaan we kerststukjes maken. Bedankt ouders die hier mee willen helpen! De intekenlijst voor het kerstdiner komt voor de ouders in de gang te hangen, maar uw kind kan het natuurlijk ook even invullen. Fijn weekend Groep 8B (meester Alex en juf Lotte) Nog een paar weken en dan is het kerstvakantie en gaan we beginnen aan een nieuw jaar. Sinterklaas is weer naar huis en we gaan ons opmaken voor het kerstdiner. Altijd een gezellig feest met lekkere hapjes, versiering en gezellige muziek. Ik ben benieuwd wat 2016 voor ons in petto heeft. Natuurlijk een Cito in januari, maar ook werken aan een leuk slotfeest en het kamp in Baarn. Rustig aan genieten van het laatste jaar op de basisschool. Over het kerst knutselen horen jullie snel meer. Voor nu al vast een fijn weekend gewenst namens, meester Alex en Juf Lotte. Verjaardagen t/m 17 december datum groep datum groep 9 dec. Laurens Cohen 3A 14 dec. Eva Onink 1/2D 12 dec. Mark Dousis 5B Rens Onink 1/2D Julia de Bie 7B 16 dec. Sander Verweij 3A 13 dec. Tieme Vente 1/2D 17 dec. Ravi Servais 1/2A Niels Verhoeks 7A Giovanni van der Wal 8C

Nog even ter herinnering.dinsdag 1 december hebben we een studiedag en zijn de kinderen vrij.

Nog even ter herinnering.dinsdag 1 december hebben we een studiedag en zijn de kinderen vrij. Nummer 13 27 november 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Studiedag 1 december Nog even ter herinnering.dinsdag 1 december hebben we een studiedag en zijn de kinderen vrij. Taal op Maat Zoals u weet, zijn

Nadere informatie

De voorjaarsvakantie is weer achter de rug en we zijn weer met frisse moed aan de slag gegaan!

De voorjaarsvakantie is weer achter de rug en we zijn weer met frisse moed aan de slag gegaan! Nummer 22 4 maart 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), De voorjaarsvakantie is weer achter de rug en we zijn weer met frisse moed aan de slag gegaan! Oudertevredenheidspeiling invullen is verlengd. De oudertevredenheidspeiling

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Betreft: WIJzer 15 december 2017

Betreft: WIJzer 15 december 2017 Betreft: WIJzer 15 december 2017 Inleiding Voor u ligt de nieuwste nieuwsbrief van basisschool WIJ! Een unieke inspirerende school, die de wereld naar binnen haalt en kinderen voorbereidt op deelname aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Nummer november Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nummer november Beste ouder(s) / verzorger(s), Nummer 12 20 november 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Waren we in januari van dit jaar nog geschokt door de aanval op vrijheid van meningsuiting en tevens onschuldige mensen bij Charlie Hebdo, afgelopen

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

P.C.B.S. De Springplank Bonaireplein HG Leiden

P.C.B.S. De Springplank Bonaireplein HG Leiden P.C.B.S. De Springplank Bonaireplein 4 2315 HG Leiden NIEUWSBRIEF 5 30 NOVEMBER T/M 18 DECEMBER Vandaag was sinterklaas op school, wat een feest. De kinderen in de onderbouw vieren feest met sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nummer 15 9 december Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 15 9 december Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nummer 15 9 december 2016 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Wat een geweldig feest was het afgelopen maandag! Het was een sintfeest waarvan alle kinderen enorm hebben genoten en de gezelligheid was in heel

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

DECEMBER 2016 / JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF. Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3

DECEMBER 2016 / JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF. Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3 DECEMBER 2016 / JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3 Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3 Kinderen die in groep 3 komen, zijn gewend om zelfstandig of in groepjes

Nadere informatie

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer.

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer. Nr. 7 vrijdag 28 november 2014 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Agenda vr. 5 dec.: do 18 dec.: vr. 19 dec.: ma. 22 dec. 2014 t/m vr. 2 jan. 2015:

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar:

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders en verzorgers Afgelopen dinsdag werd ik s middags opgewacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nummer 15 11 december 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Sinterklaas

Nummer 15 11 december 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Sinterklaas Nummer 15 11 december 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Sinterklaas Afgelopen vrijdag was het weer zover! Sinterklaas en zijn Pieten deden De Merwedonk aan voor hun bezoek. Zoals het hoort bij een school.kwam

Nadere informatie

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures.

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures. NUMMER 8 JAARGANG 5 4 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 4 dec opruimen Sint versiering 12.00 uur locatie Revius 4 dec opruimen Sint versiering en ophangen versiering Kerst 12.00 uur locatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 5 november 2016 11 november is de dag Er is deze week hard gewerkt aan het versieren van de lampions en het uithollen van pompoenen. Vandaag is het dan zover, Sint Maarten

Nadere informatie

PSZ Zalmkolk. Piramidebericht. KERSTMIS Feest

PSZ Zalmkolk. Piramidebericht. KERSTMIS Feest PSZ Zalmkolk Piramidebericht KERSTMIS Feest Aan ouders/verzorgers, Het Sinterklaasfeest is weer voorbij, maar het was een mooi feest! We hebben samen met de peuters een leuke en gezellige ochtend gehad

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 9 no.6

Nieuwsbrief Jaargang 9 no.6 . Nieuwsbrief Jaargang 9 no.6 Burg. Garreltsweg 31 9946 PM Woldendorp Tel. 0596 601477 www.woldrakkers.nl obsdewoldrakkers@marenland.org Directeur: J. Duut Geachte Ouders/Verzorgers, 9 december 2016 Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

WILGENTAALTJE 14 7 december 2018

WILGENTAALTJE 14 7 december 2018 WILGENTAALTJE 14 7 december 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week stond in het teken van Sinterklaas. We hadden er samen met de leerlingen naar toe geleefd. En eindelijk was het dan zover. Woensdagochtend

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 19-12-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Kerstviering op de scholen van Giethoorn

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

VOORAF AGENDA. Nog een paar dagen spanning! Dat hoort bij 5 december.

VOORAF AGENDA. Nog een paar dagen spanning! Dat hoort bij 5 december. VOORAF Nog een paar dagen spanning! Dat hoort bij 5 december. Voor ons voldoende reden om de komende tijd veel aandacht te schenken aan voorspelbaarheid en overzicht. In veel hoofden is het spitsuur! Dat

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd!

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd! 12-10-2018 Verjaardagen: 16 december: 20 december: 24 december: Davey Giovanni Maya 27 december: 6 januari: 10 januari: juf Noortje Nick Ruben Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer Geachte ouders,

Kringgesprek. Nummer Geachte ouders, Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 7 2012-2013 2013 Wij hebben vorige week op de SS Rotterdam een schitterend en gezellig sinterklaasfeest gevierd met de kinderen van de drie SBO scholen. Binnenkort zullen

Nadere informatie