Nummer november Beste ouder(s) / verzorger(s),

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer november Beste ouder(s) / verzorger(s),"

Transcriptie

1 Nummer november 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Waren we in januari van dit jaar nog geschokt door de aanval op vrijheid van meningsuiting en tevens onschuldige mensen bij Charlie Hebdo, afgelopen vrijdag werden we nogmaals met onze neus op de feiten gedrukt dat terrorisme ons allen kan overkomen. Was het die week eerder al in Beiroet duidelijk dat terrorisme geen grenzen kent, vrijdag was het overduidelijk. Wat het begin van een mooi weekend had moeten worden, werd voor velen een nachtmerrie. Laat dit echter geen reden zijn om verdeeldheid en angst te creëren. Natuurlijk, denk je nu wellicht meer na over het bezoeken van een concert, wedstrijd of restaurant, maar laat het nooit de overhand krijgen, want dat is wat de terroristen willen angst en verdeeldheid zaaien. Laat dit laatste niet leidend worden! Daarom vonden we het als school ook belangrijk om maandag stil te staan bij aanslagen wereldwijd en de kinderen in de hogere groepen hebben daar ook in hun kringgesprekken over gesproken. Om te eindigen met een stukje tekst van John Lennon : Imagine all the people.living live in peace... Het zou mooi zijn. Sint Ondanks alle trieste gebeurtenissen, kwam Sinterklaas zaterdag weer in het land aan. Op school hebben we inmiddels een prachtige kamer voor Sint ingericht waardoor hij na lange nachten over de daken lopen weer heerlijk uit kan rusten.

2 Gevraagd! De vluchtelingenproblematiek is u vast niet ontgaan en ook Nederland en gemeenten proberen vluchtelingen zo goed mogelijk op te vangen. Voor de kinderen wordt een onderwijsplek gezocht en in Gorinchem worden kinderen uit vluchtelinggebieden al opgevangen. Vanaf maandag komen er ook twee Syrische kinderen bij ons onderwijs volgen. Zij zijn 6 (jongen) en 8 (meisje) jaar en samen met hun ouders hebben zij hun vaderland verlaten vanwege het geweld aldaar. U begrijpt dat zij met weinig tot niets hier terecht zijn gekomen. Vraag is of er wellicht bij u nog een (oud) fietsje staat welke u kunt missen, zodat deze kinderen wat mobieler kunnen zijn. Als dat zo is..het zou prachtig zijn en u kunt dit dan doorgeven aan ondergetekende. Wat het onderwijs bieden aan hen betreft ze zullen zoveel mogelijk bij hun groep (groep 3A en 4A) zijn, want kinderen leren heel snel van elkaar, maar we zijn binnen OVO en het samenwerkingsverband ook ondersteuning aan het regelen zodat deze kinderen ook individueel onderwijs krijgen aangeboden en zodoende de taal snel onder de knie gaan krijgen. Verkeersouder Zoals u wellicht weet, nemen wij als school deel aan het verkeerstotaalprogramma School op Seef. Binnen dit programma zijn ook twee verkeersouders actief, te weten Gert-Jan Schaaf en Wout Wijnbelt. Nu heeft Wout aangegeven deze activiteit, na vele jaren, neer te leggen omdat zijn kinderen nu van school zijn en Wout zich actief wil inzetten bij o.a. werkzaamheden op het voortgezet onderwijs. Dank voor al die jaren inzet Wout! Hierdoor zijn we op zoek naar één nieuwe verkeersouder die naast Gert-Jan deze activiteit overneemt van Wout. Als minimale taak van de verkeersouder kan worden gesteld dat deze zorgdraagt voor het instrueren van de hulpouders bij de praktische verkeerslessen. Al naar gelang de interesse en het enthousiasme van de verkeersouder en van de situatie op de school kan verder worden gedacht aan de volgende activiteiten: regelen (en instructie) hulpouders voor de praktische verkeerslessen zelf een praktische verkeersles geven uitzetten educatieve wandel- en fietsroute (wel controle door gemeente of politie) overleg met gemeente over gevaarlijke situaties (of deelname aan werkgroep) aan de bel trekken bij de school als de verkeersactiviteiten dreigen weg te zakken aandacht bij de gemeente vragen voor knelpunten ideeën aandragen aan de school voor diverse verkeersacties artikel schrijven voor website of schoolkrant Heeft u zin en tijd om deze taak van Wout over te nemen en vindt u de verkeersveiligheid rondom de school ook belangrijk.dan kunt u zich rechtstreeks bij mij (Peter van der Waal) aanmelden of dit doorgeven aan de leerkracht van uw kind.

3 Lustrumviering Zoals u wellicht weet bestaat de school (niet het gebouw ) in 2016 alweer 10 jaar. Dat zullen we niet geheel ongemerkt voorbij laten gaan. Vrijdag 22 april staat gereserveerd voor deze heuglijke gebeurtenis. Op school zijn er enkele collega s die zich over de organisatie van deze viering willen ontfermen, maar wellicht dat u als ouder/verzorger hier ook uw bijdrage aan zou willen leveren.dan kunt zich aanmelden bij de OV of via de leerkracht van uw kind. Gezamenlijk zorgen we er dan voor dat het een mooie dag gaat worden! Vakantiedagen en studiedagen Vakantie Eerste dag Laatste dag Sinterklaas Vrij. 4 december 2015 bovenbouw uur uit Kerst Vrij. 18 december 2015 bovenbouw uur uit Kerstvakantie Ma. 21 december 2015 Vrij. 1 januari 2016 Voorjaarsvakantie let op! Vrij. 19 februari 2016 Vrij. 26 februari 2016 Pasen Do. 24 maart 2016 onder- en bovenbouw uur uit Pasen Vrij. 25 maart 2016 Ma. 28 maart 2016 Meivakantie (+ Koningsdag en Hemelvaart) Ma. 25 april 2016 Vrij. 6 mei 2016 Pinksteren Ma. 16 mei 2016 Ma. 16 mei 2016 Zomervakantie Ma. 11 juli 2016 Vrij. 19 augustus 2016 Studiedagen (kinderen vrij) Dinsdag 1 december 2015 Woensdag 17 februari 2016 Donderdag 18 februari 2016 Dinsdag 29 maart 2016 Vrijdag 24 juni 2016 Voorlopige planning andere activiteiten. De meeste data liggen vast, maar enkele data kunnen nog wijzigen. Sintviering 4 december 2015 ochtend Kerstviering 16 december 2015 einde middag/avond Rapportweek 1 8 februari t/m 12 februari 2016 Paasontbijt 24 maart 2016 CITO eindtoets 19, 20, 21 april 2016 Lustrumviering Vrijdag 22 april 2016 Rapportweek 2 27 t/m 30 juni 2016 Peter van der Waal

4 Groep 1/2C (juf Monique, juf Nathalie en juf Guusje) Het thema het cijferwinkeltje is inmiddels afgerond. Wat hebben de kinderen geteld en gezongen over cijfers. Misschien heeft u het thuis wel voorbij horen komen; 1 aapje in de slagroom 2 beren in de zeep 3 geitjes in de pudding en 4 zebra`s zonder streep.enz. enz. Inmiddels werken we al weer aan het thema Sinterklaas. Kinderen mogen best een keertje als piet of Sint verkleed naar school komen, maar liever niet elke dag. Uiteraard wel op 4 december, wanneer het feest op school is. De kinderen kunnen zich op school ook verkleden met de sintspullen uit onze sinthoek. Heeft u deze al gezien? Hier lag pakjesboot 12, maar helaas is deze al gezonken. Er is nu het kamertje van Sinterklaas te bewonderen. Natuurlijk eet Sinterklaas van een gouden bordje en gouden bestek naast de openhaard. Ook het bed van Sinterklaas staat er met zijn pyjama en slaapmijter. U zult begrijpen dat de kinderen het heerlijk vinden om hier te spelen. Mocht u thuis nog kleine doosjes (van verpakkingen) hebben, dan willen we deze graag in de sinthoek gebruiken. De kinderen kunnen deze dan met sint-inpakpapier als echte pieten inpakken als cadeautjes. Alle oudste kinderen van het gezin hebben afgelopen maandag een gele brief mee naar huis gekregen met verschillende data die belangrijk zijn in de komende periode omtrent de Sint. Zoals wanneer de kinderen hun schoen mogen zetten op school en wat het programma vrijdag 4 december zal zijn. De kinderen zullen deze drukke sint en kerstperiode, zeker weten, volop genieten! In de klas wordt binnenkort door de klassenmoeders een potje neergezet. In dit potje kunt u geheel vrijblijvend een kleine bijdrage stoppen, zodat er een cadeautje voor Yze, de baby van juf Monique, van gekocht kan worden. Wanneer juf Monique de kleine komt laten zien, kunnen we haar namens de klas een cadeautje overhandigen. Groep 3B (juf Winke en juf Vivianne) Vandaag hebben we geteld hoeveel woorden we al hebben geleerd.schrik niet.22! Veel hè! Op het digibord flitsen we deze letters ook. We beginnen langzaam (roeiboot) en gaan dan naar de jetski. En er zijn zelfs kinderen die ook alle letters goed kunnen verklanken met de speedboot! Er hangen ook 3 nieuwe woordkaarten bij: sint, piet en zak. Ook wij zijn helemaal in sintsfeer. Onze weektaak bestaat uit een sinterklaasboekje, maar we mogen ook sinterklaasboeken lezen en bekijken. Volgende week krijgen we een veilig en vlot blad van Sinterklaas. En ook een opdracht met het klikklakboekje. Als je een woord hebt gemaakt dat op de kleurplaat staat, mag je dat plaatje inkleuren. We volgen ook het Sinterklaasjournaal tijdens het eten en drinken. Heel spannend met al die hunebedstenen. Daarna zoeken we op of piet ons huis wel kan vinden om de schoen te vullen.deze week waren ze in de studio nog aan het rusten..nu weten we nog niet of de pieten al onze huizen kunnen vinden!

5 Wellicht heeft spiekpiet ons door de klas zien lopen. Met het opzeggen van de getallenlijn t/m 100 zetten we stappen, klapten we in onze handen en bij de tientallen legden we onze handen op ons hoofd. Met juf Winke knutselen we nu elke dinsdag samen met enkele papa s en mama s. Ook dit alles is in sintsfeer, u komt toch ook onze knutsels bekijken? Wilt u volgende week een schoen met naam aan uw kind meegeven.. Wij zijn benieuwd of de pieten ons weer weten te vinden Fijn weekend! Groep 5B (meester Sibo, juf Marianne, meester en meester Freek) Groep 5B is op 30 november naar Leerdam geweest. Allereerst hebben we een wandeling naar een park gemaakt, waar de kinderen heerlijk konden spelen op de leuke toestellen. Daar hebben we aan picknicktafels ons koekje/fruit en ons drinken genuttigd. Daarna zijn we naar de glasblazerij gegaan om een demonstratie glasblazen bij te wonen. Enkele kinderen mochten het zelfs proberen en zo ontdekten we hoe moeilijk het glasblazen eigenlijk is. Alle rijouders en klassenouders ontzettend bedankt! Op donderdag 5 november konden de kinderen in de pauze meespelen met de pleinactie van Gorinchem Beweegt. Onder toeziend oog van begeleiders waren de kinderen in groepjes met diverse sporten bezig. De afgelopen twee weken zijn er al veel oudervertelgesprekken geweest. Het is erg fijn om te horen hoe uw kind thuis en op school is. Heel spannend vonden de kinderen het lootjes trekken op woensdag 18 november. Alle kinderen hebben een envelop met 5 euro meegekregen en het lootje dat hij/zij getrokken heeft. Nu is het wachten op 5 december. Groep 8C (juf Corina en meester Joni) De meeste kinderen en ouders zijn inmiddels op school geweest voor een voorlopig adviesgesprek. Wij hebben deze gesprekken vooral als positief ervaren! Veel kinderen hebben een bepaald doel voor ogen en willen zich daar de komende periode graag voor inzetten. We zijn met alle leerlingen van groep 7 en 8 naar de verschillende doe-ochtenden van de OVO VO scholen geweest: een kijkje in de keuken, het laboratorium, de sportzaal, het ict lokaal, kennismaken met verschillende leraren: een erg leuke ervaring!

6 Vorige week hebben de kinderen een presentatie voor geschiedenis gehouden. Bedenk je eigen land of eiland. Wie zijn de inwoners, waar leven ze van, hoe ziet de natuur eruit enz. Fantastische werkstukken en zowel realistische als fantasierijke teksten werden gedeeld! We hebben buiten getekend: Richt je op een fragment uit de natuur en schets wat je écht ziet. De topografie van Afrika wordt behoorlijk beheerst, het eerste Estafette boek is uit, bijna iedereen weet hoe een werkwoord als voltooid deelwoord moet worden geschreven, er wordt geploeterd tijdens het vermenigvuldigen en delen met breuken, er is aandacht voor het schrijven van een officiële brief aan de koning of de burgemeester, sommigen hebben zich gebogen over wiskunde of Grieks, anderen zetten extra in op begrijpend lezen en tekst verklaren. De 5 december spanning is ook in onze klas voelbaar. De lootjes zijn getrokken en nu kan ieder zich gaan voorbereiden op dit feest! Verjaardagen t/m 29 november datum groep datum groep 25 nov. Bo Stevens 1/2A 29 nov. Renée Vandeputte 7A 27 nov. Chiara Latina 8B Bas Joosen 8A 28 nov. Milou Jansen 3B

Nog even ter herinnering.dinsdag 1 december hebben we een studiedag en zijn de kinderen vrij.

Nog even ter herinnering.dinsdag 1 december hebben we een studiedag en zijn de kinderen vrij. Nummer 13 27 november 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Studiedag 1 december Nog even ter herinnering.dinsdag 1 december hebben we een studiedag en zijn de kinderen vrij. Taal op Maat Zoals u weet, zijn

Nadere informatie

Vraagt u zich ook wel eens af wat er nou eigenlijk in een groep allemaal gebeurt? Wat doen ze toch met rekenen, taal, Engels of geschiedenis?

Vraagt u zich ook wel eens af wat er nou eigenlijk in een groep allemaal gebeurt? Wat doen ze toch met rekenen, taal, Engels of geschiedenis? Nummer 23 11 maart 2016 Ik ben welkom week! In de week van 21 t/m 24 maart is het weer de Ik ben welkom week! De open ochtend van 23 maart is daar een onderdeel van. Ook kunt u een kijkje in de keuken

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

De voorjaarsvakantie is weer achter de rug en we zijn weer met frisse moed aan de slag gegaan!

De voorjaarsvakantie is weer achter de rug en we zijn weer met frisse moed aan de slag gegaan! Nummer 22 4 maart 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), De voorjaarsvakantie is weer achter de rug en we zijn weer met frisse moed aan de slag gegaan! Oudertevredenheidspeiling invullen is verlengd. De oudertevredenheidspeiling

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Enkele weken geleden meldde ik u dat er nieuwe verkiezingen voor de oudergeleding van de MR zijn.

Enkele weken geleden meldde ik u dat er nieuwe verkiezingen voor de oudergeleding van de MR zijn. Nummer 10 6 november 2015 MR Verkiezingen Enkele weken geleden meldde ik u dat er nieuwe verkiezingen voor de oudergeleding van de MR zijn. De stembus staat inmiddels in de hal dus u kunt uw stemformulier

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

De sint- en kerstcommissie zijn dan ook druk bezig met de voorbereidingen om straks de festiviteiten in goede banen te leiden!

De sint- en kerstcommissie zijn dan ook druk bezig met de voorbereidingen om straks de festiviteiten in goede banen te leiden! Nummer 11 13 november 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Sinterklaas is al weer onderweg vanuit Spanje en zal zaterdag ons land gaan bereiken. Ook al zijn het buiten nog lenteachtige temperaturen en heb

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

November 2015. Geachte Ouders,

November 2015. Geachte Ouders, CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 November 2015 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nummer november Geachte ouder(s)/verzorger(s), Sinterklaas is weer in het land! Het aftellen tot 5 december is begonnen

Nummer november Geachte ouder(s)/verzorger(s), Sinterklaas is weer in het land! Het aftellen tot 5 december is begonnen Nummer 12 18 november 2016 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Sinterklaas is weer in het land! Het aftellen tot 5 december is begonnen De sintcommissie heeft ook dit jaar niet stilgezeten. Alle juffen en meesters

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

De grootste activiteit die FFK dit jaar centraal zet, is het benefietconcert op 17 september in Streefkerk. De aankondiging is hieronder bijgevoegd.

De grootste activiteit die FFK dit jaar centraal zet, is het benefietconcert op 17 september in Streefkerk. De aankondiging is hieronder bijgevoegd. Nummer 20 5 februari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Lustrumviering In 2016 bestaat De Merwedonk alweer 10 jaar! De lustrumcommissie is al druk bezig met de eerste voorbereidingen en op vrijdag 22

Nadere informatie

Nummer 14 4 december Beste ouder(s) / verzorger(s), Studiedag 1 december

Nummer 14 4 december Beste ouder(s) / verzorger(s), Studiedag 1 december Nummer 14 4 december 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Studiedag 1 december Afgelopen dinsdag heeft het team een studieochtend gehad die onder leiding stond van Ceciel Borghouts. Hierbij werd verder

Nadere informatie

Even een reminder..woensdag 7 oktober heeft het team een studiedag en zijn de kinderen vrij!

Even een reminder..woensdag 7 oktober heeft het team een studiedag en zijn de kinderen vrij! Nummer 6 2 oktober 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Studiedag Even een reminder..woensdag 7 oktober heeft het team een studiedag en zijn de kinderen vrij! Lustrumviering Zoals u wellicht weet bestaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2017-2018 Vakantie Feestdagen Studiedagen 23-10 t/m 27-10: herfstvakantie 30-03: Goede vrijdag Maandag 2 oktober 25-12 t/m 5-01: kerstvakantie 02-04: Tweede paasdag woensdag 22

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2019 2020 Website: www.catamaranloosdrecht.nl E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2019 donderdag 1 Zomervakantie vrijdag 2 Zomervakantie zaterdag 3 Zomervakantie zondag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Klas van de week: groep 7

Klas van de week: groep 7 Klas van de week: groep 7 Vrijdag 6 november jl. kwamen er twee voedingscoaches op onze school. In diverse groepen hebben ze iets verteld over gezond eten. In groep 7 ging het over duurzaamheid en biologisch

Nadere informatie

schooljaar aflevering 05 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 05 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 05 In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Fotograaf Schoolfruit Schoenendozen voor de kerstviering! Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Vrijwilligersavond Ankerkuil Eerste

Nadere informatie

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Agenda Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 april CITO eindtoets voor groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt

Nadere informatie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 17/18 Maandag Dinsdag Woensdag Augustus Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 1 2 3 4 5 31 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 6 7 8 9 10 11 12 32 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Beste ouders, In het nieuws hoort u regelmatig iets over passend onderwijs. Alle scholen hebben hier mee te maken; vanaf 2014 heeft elke school

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Vakantierooster : Bijna af.

Vakantierooster : Bijna af. In dit nummer: Nautilusgroep Infoavond: Nieuwe naam! Nautilusgroep infoavond Vakantierooster 15-16 Thema-avond MR en AC Voorleesdagen Kerkdienst Wijkscholen Advies VO groep 8 Vieringen Creamiddag Eerste

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

4 maart 2019 Nummer: 12

4 maart 2019 Nummer: 12 4 maart 2019 Nummer: 12 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Deze week zijn we weer goed begonnen met carnaval en de meester-/juffendag. In deze

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

augustus 2018 maandag

augustus 2018 maandag augustus 2018 maandag week 30 31 01 02 03 04 05 31 Zomervakantie 06 07 08 09 10 11 12 32 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 33 Zomervakantie 20 21 22 23 24 25 26 34 Eerste schooldag Borne-info 1 Luizencontrole

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2015 2016 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2015 zaterdag 1 Zomervakantie zondag 2 Zomervakantie maandag 3 Zomervakantie dinsdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Beste leerlingen en ouders / verzorgers, De laatste weken voor de zomervakantie En zomer is het. Het is heerlijk om te genieten

Nadere informatie

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide Ouder Jaar Planner OBS de Piramide 2018 2019 SEPTEMBER 2018 Week 35 27 28 29 30 31 1 2 Week 36 3 We gaan weer naar school! 4 5 Luizencontrole 6 7 peuters 8 9 Week 37 10 Eerste zwemles 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 30-05-2018 Belangrijke data: Donderdag 31 mei 14.00u Open podium groep 3D, 4VD, 5KK, 6PW, 7C Vrijdag 1 juni 14.00u Open podium groep 1-2M, 3SM, 4S, 6D, 7JB Donderdag 7 juni Praktijkexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 november 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 7 november 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 8 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 39 e jaargang nr. 21 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

OPEN DAG 15 FEBRUARI. Beste ouders/ verzorgers

OPEN DAG 15 FEBRUARI. Beste ouders/ verzorgers J.P.F. Steijaertschool J. Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Tel: (071)3412742 info@steijaertschool.nl OPEN DAG 15 FEBRUARI Beste ouders/ verzorgers Vrijdag 15 februari is het weer OPEN DAG. Het is dan mogelijk

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 mei 2019 Za 11/5 Ma 13/5 Di 14/5 Woe 15/5 Do 16/5 Vrij 17/5 Oud Papier

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 november 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 23 Contactmiddag en avond WAAR BEN

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 5 november 2016 11 november is de dag Er is deze week hard gewerkt aan het versieren van de lampions en het uithollen van pompoenen. Vandaag is het dan zover, Sint Maarten

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 In deze nieuwsbrief: - Studiedag 20 november - Schoen zetten - Lootjes voor Sint groep 5 t/m 8 - Prentenboeken Sint leeshoek - Sint op school - Speelgoedochtend -

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld December 2014 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties 2014-2015 Kerstvakantie 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda:

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2016-2017 Datum: 24-11-2016 Sinterklaasfeest op de Troubadour Hieronder ziet u het programma van de Sinterklaasviering: Inhoud:

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie