Hebt u het al ingevuld????

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hebt u het al ingevuld????"

Transcriptie

1 Nummer februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hebt u het al ingevuld???? De laatste week om de oudertevredenheidspeiling in te vullen, is aangebroken. We proberen, zoals u waarschijnlijk wel hebt gemerkt, zoveel mogelijk ouders te stimuleren de lijst in te vullen. De uitkomst van de peiling is voor ons belangrijk. We weten dan waar onze actiepunten liggen en deze proberen we zo snel mogelijk op te pakken. U vult de lijst dus o.a. in om de kwaliteit van het onderwijs van uw kinderen te bewaken.. We horen heel mooie initiatieven van ouders om andere ouders te motiveren en duidelijk te maken dat het echt belangrijk is om deel te nemen aan de peiling. Ondanks alles heeft tot nu toe slechts 25% van de ouders deelgenomen aan de peiling. We vragen ons af hoe komt dit? Wellicht helpt ons nieuwe initiatief: Onder alle ouders die de peiling hebben ingevuld, verloten wij een taart! Mocht u en of uw partner de vragenlijst nog niet hebben ingevuld (beide ouders kunnen dus de lijst invullen!!!), dan kunt u dit doen via het ouderportaal. U kunt inloggen op het ouderportaal van ParnasSys via de link Vanuit school hebt u destijds, op het door u opgegeven adres, een inlogcode (gebruikersnaam en wachtwoord) ontvangen. Via de optie wachtwoord vergeten? op de inlogpagina kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. Mocht het toch niet lukken om in te loggen, dan kunt u contact opnemen met Trees Moon, onze administratieve kracht, t.moon@demerwedonk.nl U hebt nu nog 7 dagen de tijd om de lijst in te vullen Voor meester Jan is het ook aftellen; zijn laatste werkweek gaat volgende week van start. Afgelopen woensdagmiddag namen wij met alle collega s al officieel afscheid van meester Jan als collega tijdens een speciale lunch. Vreemd idee dat we meester Jan na de voorjaarsvakantie niet meer voor de groep zien staan. Meester Jan, geniet van je pensioen!!!

2 Dit is de laatste nieuwsbrief voor de voorjaarsvakantie. Volgende week ontvangen de oudsten van ieder gezin een schoolkrant. De laatste weken is er door de schoolkrantcommissie hard gewerkt om weer een mooi exemplaar te maken. Dit schooljaar is er voor gekozen de opzet iets anders te doen. Het streven is volgend schooljaar de schoolkrant een complete metamorfose te geven. Iedereen een fijne voorjaarsvakantie gewenst! Dinsdag 7 maart (i.v.m. een studiedag zijn alle leerlingen op 6 maart nog vrij) staan onze deuren weer open. Tot dan! Wij wensen u een fijn weekend! Marion Schalk en Melissa Groeneveld Schoolmaatschappelijk werk Spreekuur mevr. Natasja Versteege. Elke ouder heeft weleens kleine vragen of (grote) zorgen over het gedrag of de opvoeding van hun kind(eren). Ook op school merken we dat ouders vragen hebben m.b.t. de opvoeding van hun kind, bijv. over slaap- of eetproblemen, zelfredzaamheid, pesten of over de overgang naar voortgezet onderwijs, of over de sociaalemotionele ontwikkeling. Het kan ook zijn dat u eens met iemand wilt overleggen over zaken als: belonen, straffen, gehoorzamen. Misschien vraagt u zich af hoe u uw kind het beste kunt begeleiden bij een scheiding of wanneer het angsten heeft. U bent van harte uitgenodigd om dit te bespreken met de schoolmaatschappelijk werker, mevr. Natasja Versteege. Voor een eerste contact en/of afspraak komt zij naar onze school. A.s. dinsdag 21 februari is mevr. Natasja Versteege aanwezig Tijd: 8.30 uur tot 9.30/10.00 uur Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk komen, is het verstandig om bij Loes Ippel uw komst te melden. Dit om lang wachten te voorkomen. Hockeytoernooi Woensdagmiddag 29 maart willen een aantal leerlingen uit groep 7 en 8 meedoen aan het schoolhockeytoernooi van Rapid. Wij zijn op zoek naar ouders/verzorgers die een groepje willen begeleiden. U hoeft geen verstand van hockey te hebben, enthousiasme voor sport is wel heel fijn. U kunt u opgeven bij de leerkrachten van groep 7 en 8 of via de mail: c.moret@demerwedonk.nl Alvast hartelijk bedankt namens de kinderen, Carla Moret (gymjuf)

3 Groep 1/2B (juf Olcay en Juf Mariska) De wielen van de bus gaan rond en rond Op een klein stationnetje, s morgens in de vroegte Thema verkeer is volop aanwezig in de klas. Zebrapaden, stoplichten, verkeersborden, verkeersregels, fietsonderdelen, verschillende verkeerswagens, de kinderen vinden het erg leuk en interessant. Waarom hebben we een zebrapad? Wie tellen mee als voetganger? Het is een breed onderwerp waar volop in te ontdekken valt. We hebben fietsen geknutseld, een stoplicht gemaakt, fietsen van constructiemateriaal gebouwd. Ook wordt er met plezier op het speelkleed met auto s van Duplo gespeeld. De vader van Joep is bij ons in de klas geweest om wat te vertellen over verkeer, dat was ook heel interessant. Dank je wel, vader van Joep! Vrijdag hebben we een verkeerswandeling gemaakt door de wijk en de borden bekeken die we ook in de klas hebben geleerd. Op het prikbord in de klas zie je de verkeersborden die de kinderen zelf hebben getekend. Volgende week is de laatste week dat we nog aan het thema werken en daarna gaan we lekker een weekje genieten van de vakantie. Vrijdag voor de vakantie is het speelgoedochtend. Dan mogen de kinderen hun eigen speelgoed meenemen. Ondertussen zijn de juffen ook druk bezig geweest met het schrijven van de rapporten voor groep 2 en de verslagen voor groep 1. Volgende week vinden er 10-minutengesprekken plaats. We hopen jullie als ouders allemaal te zien! De rapporten worden op de avond van het gesprek besproken en op vrijdag voor de vakantie nemen de kinderen het rapport mee naar huis. Na de vakantie starten we met een studiedag! Let op: de kinderen zijn dus maandag 6 maart vrij. We beginnen dan ook met een nieuw thema: lente. Daar hebben we ook zeker zin in!!! Laat het mooie weer maar komen!! Fijn weekend. Groep 3A (juf Jacinta en juf Nathalie) Allereerst willen we ook via de nieuwsbrief Zoë Sue feliciteren. Zij werd afgelopen zaterdag 7 jaar en heeft op maandag getrakteerd. Dank je wel voor de heerlijke traktatie Zoë Sue! Inmiddels zijn ook Amber en Kyara al aan het aftellen voor hun verjaardag. Zij zijn 20 en 23 februari jarig. Deze week zijn we zowel met taal als rekenen in een nieuwe kern en in een nieuw blok aangekomen. Op het raam van de klas hangen de doelen, zodat u weet waar we het de komende 2 weken over hebben in de klas. Dit zodat u hier thuis ook nog eens naar terug kunt vragen. Op het raam hangen in een insteekhoesje ook leestips en een stappenplan hoe u samen met uw kind het beste kunt lezen. Neem deze gerust mee.

4 De afgelopen weken hebben de kinderen gewerkt aan hun Cito-toetsen. Deze zijn nu allemaal achter de rug. Vandaag hebben de kinderen allemaal trots hun rapport mee naar huis gekregen. De week erna op 21 en 23 februari zijn de 10-minutengesprekken en mag u het rapport voor het gesprek mee naar school nemen. Daarna mag het gewoon weer mee naar huis, zodat uw kind ermee kan pronken bij de rest van de familie! Want iedereen heeft een rapport om trots op te zijn! Maandag 27 februari start de voorjaarsvakantie en duurt t/m 3 maart. De kinderen hebben wel een extra dagje vrij na de voorjaarsvakantie i.v.m. een studiedag op 6 maart. Zoals u gewend bent is de laatste vrijdag voor een vakantie een speelgoedmoment. Dit zal nu ook zo zijn. In de ochtend wordt er nog wel gewoon gewerkt, maar na het eten en drinken wordt er gespeeld. Groep 5A (juf Michelle, meester Jan en juf Iris) Er wordt hard gewerkt! De Cito-toetsen zijn achter de rug en we zijn op dit moment druk bezig in de tweede boeken van rekenen en taal en het tweede werkboek van spelling. De eerste reken- en taaltoets zit er zelfs alweer op. Ook de andere vakken gaan natuurlijk door. Alle kinderen hebben hun boekbespreking gehouden. Nu zijn de spreekbeurten aan de beurt. Acht kinderen hebben deze inmiddels al gehouden. Mooi om te zien hoe de kinderen voor de klas staan en interessante dingen vertellen over het onderwerp dat ze gekozen hebben. Het is handig als ze op de dag voor hun spreekbeurt hun werkstuk en de USBstick met hun presentatie inleveren. Dan kunnen we hun werkstuk van tevoren lezen en vast testen of de USB-stick werkt. Op de dag van hun spreekbeurt hoeven ze hier dan niet meer aan te denken. Sinds twee weken hebben de kinderen iedere woensdagochtend blazersklas. Hier leren zij een instrument te bespelen. Tot nu toe vinden ze dit erg leuk. Vandaag hebben de kinderen hun eerste rapport van dit jaar meegekregen. We hopen dat ze allemaal trots op zichzelf zijn. Wij zijn dat in ieder geval wel! A.s. dinsdag- en donderdagavond vinden de rapportgesprekken plaats. We kijken uit u dan weer te spreken over uw kind. Volgende week vrijdag is meester Jan voor het laatst en mag hij daarna gaan genieten van zijn pensioen. Donderdagmiddag maken wij er daarom met ons allen een leuke middag van. Van 14:45 uur tot 15:15 uur bent u welkom om hem gedag te zeggen. Volgende week vrijdag is het natuurlijk ook tijd om lekker te gaan genieten van een welverdiende week vakantie. Alvast een fijne vakantie en voor nu een fijn weekend!

5 Groep 7A (juf Marjan en juf Daniëlle) We hebben hard gewerkt de afgelopen periode. Momenteel wordt er druk geoefend met spelling met woorden op isch, Franse leenwoorden en meervoud met gebruik van trema s. Met taal oefenen we het gezegde. Met rekenen zijn we bezig met het uitrekenen van verhoudingen door middel van de verhoudingstabel. Ook hebben we andere leuke dingen gedaan. Zo hebben we met hulp van ouders sneeuwpoppen gemaakt van oude sokken. Iedereen was heel trots op de sneeuwpop die na afloop mee naar huis mocht. Alle moeders bedankt voor jullie hulp! We hebben een workshop badminton gehad. Juf Carla, bedankt voor het organiseren hiervan! We hebben een presentatie gehad van Jinthe over haar ervaring bij het Winnerteam. Na afloop ontving ze haar diploma. Jinthe, we zijn trots op je! Hallo ik ben Jinthe uit groep 7A. Ik ben de afgelopen 5 weken op dinsdagmiddag weggeweest. Ik ging toen naar het Winnerteam. Wat is het Winnerteam? Het Winnerteam is iets waar je meer zelfvertrouwen krijgt en hoe je als je problemen hebt, je ze rustig op kunt lossen. Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Eén van de twee paarden waar je mee kan werken is Winner. Winner is een klein beetje ondeugend en eigenwijs. Maar vooral heel erg lief. Hij heeft blonde manen en zijn haren op zijn lijf zijn rood/blond. Hij is 11 jaar. Hij weegt tussen de 450 en 500 kilo. Met Winner heb ik ook een paar oefeningen gedaan. Bijvoorbeeld: zonder touw hem in een vak laten staan, hem een parcours laten lopen en nog veel meer. (doe wel warme schoenen aan want je krijgt hele koude tenen). Het heeft me geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Het gaat met mij gewoon steeds beter.

6 Senna heeft meegedaan met het scholieren schaaktoernooi afgelopen woensdagmiddag. Hierbij is zijn team 15e geworden! Prima gedaan! Ze hebben een mooie troostprijs gekregen. Verjaardagen t/m 11 maart datum groep datum groep 20 feb. Amber Korevaar 3A 2 mrt. Ebby Deijs 3B Mitch Zillig 6A 4 mrt. Jesper de Jong 5A 22 feb. Jochem den Outer 8A 5 mrt. Tijn Jansen 8A 23 feb. Kyara Cleveringa 3A 6 mrt. Fleur Brandenberg 7A 24 feb. Sill de Leeuw 5A 7 mrt. Reda El Moubarek 3A 26 feb. Naoufal El Haddioui 6A 8 mrt. Inge Vos 1/2B Caz Brinkman 6B 9 mrt. Seth Lankhorst 3A Lars Nijman 7A Max Jonker 7B 27 feb. Bram van Doesburg 6A 10 mrt. Thijs Jonker 3A 28 feb. Sophie de Klein 1/2A Senna Lagendijk 4B Daniël Huisman 5A 11 mrt. Kira van der Kind 3B

7

8 LET OP! MAX. 12 PLAATSEN PER GROEP VOL = VOL Kinderjury! Binnenstad: bibliotheek Wat: Lees jij graag de nieuwste boeken? Doe ook mee met de Gorinchemse Kinderjury! De bibliotheek organiseert deze leuke activiteit van 5 bijeenkomsten rondom de Kinderjury Welk boek wint de Gorinchemse Kinderjury prijs?! Tussen 8 maart en 19 april kan je landelijk stemmen op jouw favoriete boek, via Doelgroep: groep 4 t/m 8 Wie: Wanneer: Bibliotheek Aanzet i.s.m. Gorinchem Beweegt Donderdag 16 maart, 23 maart en 30 maart, 6 april en 13 april Tijdstip: van 15:45 uur tot 16:15 uur (7 9 jaar / groep 3 t/m 5) Afsluiting: Waar: van 16:30 uur tot 17:00 uur (10 12 jaar / groep 6 t/m 8) donderdag 20 april om 16:00 uur! Bibliotheek, Groenmarkt 1, Gorinchem Meld je voor vrijdag 10 maart aan via

Griepgolf drijft basisscholen in het nauw: klassen naar huis gestuurd omdat er geen vervanger is.

Griepgolf drijft basisscholen in het nauw: klassen naar huis gestuurd omdat er geen vervanger is. Nummer 11 16 februari 2018 Beste ouder(s) en verzorger(s), Activiteiten 26 feb. t/m 2 mrt. Voorjaarsvakantie 6 mrt. OV-vergadering 7 mrt. Opvoedspreekuur (jeugdverpleegkundige Rivas) 9 mrt. Rapporten mee

Nadere informatie

Na een heerlijke voorjaarsvakantie zijn we dinsdag weer enthousiast gestart op school.

Na een heerlijke voorjaarsvakantie zijn we dinsdag weer enthousiast gestart op school. Nummer 24 10 maart 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een heerlijke voorjaarsvakantie zijn we dinsdag weer enthousiast gestart op school. Het wordt een drukke maand met voorlichting voor nieuwe ouders

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

De voorjaarsvakantie is weer achter de rug en we zijn weer met frisse moed aan de slag gegaan!

De voorjaarsvakantie is weer achter de rug en we zijn weer met frisse moed aan de slag gegaan! Nummer 22 4 maart 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), De voorjaarsvakantie is weer achter de rug en we zijn weer met frisse moed aan de slag gegaan! Oudertevredenheidspeiling invullen is verlengd. De oudertevredenheidspeiling

Nadere informatie

Nummer 21 20 februari 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 21 20 februari 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s), obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 21 20 februari 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s), De vakantie

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is zover, ons laatste weekje voor de vakantie. Het zal niet alleen de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 24 mrt

Weekbrief mrt t/m 24 mrt Weekbrief 12 18 mrt t/m 24 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Studiedag; Let op: Er staat een fout in de schooljaargids over een studiedag. De studiedag in april is op donderdag 18 april. Dan zijn alle leerlingen

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Nummer juni 2019

Nummer juni 2019 Nummer 17 21 juni 2019 Activiteiten Studiedag (leerlingen vrij) woensdag 26 juni 2019 Bedankochtend woensdag 3 juli (10.30 11.30 uur) 2e rapport mee vrijdag 5 juli 2019 Oudergesprekken dinsdag 9 en donderdag

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Februari Maandthema: 1 / 6

Februari Maandthema: 1 / 6 Februari 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 8 februari Maandag 13 februari Donderdag 16 februari Ma 20 t/m vr 24 februari Margedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De leerkrachten werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers,

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Nummer 18 13 januari 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Wij wensen u een prachtig en gezond 2017 voor u en uw kind (eren). Laten we samen streven naar een plezierige en vruchtbare

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Zoals u wellicht weet, nemen wij als school deel aan het verkeerstotaalprogramma School op Seef.

Zoals u wellicht weet, nemen wij als school deel aan het verkeerstotaalprogramma School op Seef. Nummer 21 12 februari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), De voorjaarsvakantie staat alweer voor de deur! Drukke tijden van toetsen en het rapport hebben we deze weken gehad en hopelijk zijn de gesprekken

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 18 30 januari 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Terwijl de

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 9 - vrijdag 19 januari 2018

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 9 - vrijdag 19 januari 2018 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 9 - vrijdag 19 januari 2018 Beste ouders, De eerste nieuwsbrief van 2018. We zijn al weer twee weken op school en het is opnieuw alsof we

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Agenda. Contact. Maart Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. Maart Beste ouder, verzorger, Maart 2018 Beste ouder, verzorger, We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad. Het was erg koud, zowel in ons eigen land als op de berg, waar sommige mensen op wintersport waren. Het grote voordeel

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Studiedag 18 februari Even ter herinnering woensdag 18 februari heeft het team een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij.

Studiedag 18 februari Even ter herinnering woensdag 18 februari heeft het team een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij. obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 20 13 februari 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Verlof juf

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Vergeet u de studiedag van a.s. maandag 25 juni niet? Alle kinderen zijn op deze dag vrij van school!

Vergeet u de studiedag van a.s. maandag 25 juni niet? Alle kinderen zijn op deze dag vrij van school! Gorinchem, 22 juni 2018 Vergeet u de studiedag van a.s. maandag 25 juni niet? Alle kinderen zijn op deze dag vrij van school! Geachte ouder(s)/verzorger(s), Wat was de sponsorloop afgelopen woensdag een

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Nummer 21 3 februari Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 21 3 februari Beste ouder(s)/verzorger(s), Nummer 21 3 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog niet zo lang geleden genoten wij nog van de kerstvakantie. Nu is het alweer februari. De weken van de maand januari vlogen voor ons voorbij. De

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van:

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van: Welkom op De Gooilandschool Dit boekje is van:. Een dag bij ons in de klas Hieronder ziet u de activiteiten die plaatsvinden in groep 1 en 2. 08.20 uur De deur van de kleuteringang gaat open. U kunt vanaf

Nadere informatie

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nummer 19 20 januari 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), De weersvoorspelling van vorige week is toch uitgekomen: het is echt winter. Door het winterse weer liggen er op verschillende sloten rondom school

Nadere informatie

Nummer 22 6 maart 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 22 6 maart 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s), obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 22 6 maart 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Na een weekje

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Het team van Ollie; Gerda, Linda & Carla. Stagiaire Jesselin. Regelmatig proberen wij foto's te maken, u kunt altijd hier kijken of er

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Godsdienstige vorming Het thema van deze week is: Niet mogen meedoen. Soms kun je niet meedoen, soms mag je niet meedoen. Van je bezorgde ouders mag je niet

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 8 Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 8 Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 8 Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Ik ben Mayke van Zeeland en ik ben 24 jaar. Ik woon in Mariaheide, nog lekker bij mijn ouders! Ik ben op maandag en dinsdag in groep

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 12 mei 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 mei Tweede pinksterdag; kinderen vrij 24 mei Meester- en juffendag 25-27 mei Kamp groep 8 26 mei Afscheid meester Paul en juf Caroline (in de groep)

Nadere informatie

Bladzijde 1. Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle data geldt Deo Volente! Beste lezers,

Bladzijde 1. Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle data geldt Deo Volente! Beste lezers, Beste lezers, Nog enkele dagen en de herfstvakantie breekt aan. We zijn dankbaar voor de periode die weer achter ons ligt. Veel verschillende lessen zijn gegeven en de kinderen hebben in deze periode veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op!

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op! Basisschool Vossenburcht Dr. Kuyperstraat 2-4 6535 TK Nijmegen Tel.: 024-3566379 VOSSENVELLETJE ONZE TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF DATUM: 5 JUNI 2014 Let op! - Op 9 juni is het 2 de pinksterdag, alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 17 maart 2016 Activiteiten in maart: 21 mrt. t/m 24 mrt. Ik ben welkom - week 23 mrt.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws

Het Kleine Wereldnieuws Het Kleine Wereldnieuws 8e jaargang nummer 30 6 juni 2013 Mededelingen van het team Rapporten en de facultatieve rapportgesprekken. Volgende week 14 juni ontvangt u het laatste rapport van dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

Piet Prins Praat. Nr februari 2017 E W T Pleinwacht voor de komende weken:

Piet Prins Praat. Nr februari 2017 E W  T Pleinwacht voor de komende weken: Piet Prins Praat Nr. 10 13 februari 2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Pleinwacht voor de komende weken: Dinsdag 14-feb Moes Donderdag 16-feb Kloeze Korte Wobbes Vrijdag 17-feb

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief 52, 1475 JD, tel: 0299 401458 Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 10 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick. (Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een school, maar dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 15 september 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 Bijlage: x Startpunt Startpunt is onze methode voor Bijbelse geschiedenis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - 24 januari t/m 3 februari: Nationale Voorleesdagen - 25 t/m 31 januari: Week van de poëzie - Week van 5 t/m 11 februari: Gezin-School-Kerkweek, met op 11 februari de afsluiting in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie