Nummer februari Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer 21 20 februari 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s),"

Transcriptie

1 obs De Merwedonk Merwe Donk XB Gorinchem Tel: Fax: Nummer februari 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s), De vakantie staat alweer voor de deur! Valentijnsdag en Carnaval hielden vorige week de gemoederen nog bezig nu alweer het eerste voorjaarszonnetje wat ons doet genieten. Intern begeleider bovenbouw Afgelopen dinsdag hebben we de tweede ronde gesprekken betreffende de vacature intern begeleider bovenbouw gehad. De twee laatste kandidaten hadden beiden een mooie opdracht meegekregen en lieten zich van hun beste kant zien. Het maakte de beslissing niet gemakkelijk, maar de keus is gevallen op Lotte Smeets. Lotte werkt momenteel als leerkracht op de Lingewaard te Arkel en is ambulant begeleider bij BOBA levensloopbegeleiding te Dordrecht. Op een later moment zal zij zich nader voorstellen in deze nieuwsbrief. We wensen Lotte alvast heel veel succes in haar toekomstige baan! Studiedag 18 februari Woensdag hadden we een goed gevulde studiedag. Gedragsdeskundige Kees van Overveld heeft s ochtends het team meegenomen in de materie van het Sociaal Emotioneel Leren en de relatie met onze methode Goed Gedaan. Daarnaast kwam ook het belonen en benoemen van positief/gewenst gedrag aan de orde. Kees zal hier nog vervolg aan geven door advisering aan de werkgroep gedrag en in het najaar wederom een studiemoment met het team te hebben. Op deze manier willen we er op De Merwedonk steeds meer voor zorgen dat er duidelijk zichtbare en herkenbare gedragsafspraken zijn voor zowel binnen als buiten het lokaal die hiermee ook herkenbaar zijn voor leerlingen, leerkrachten en ouders. s Middags heeft het team een korte presentatie gehad betreffende vaardigheidsgroei van de kinderen en daarna is er hard gewerkt aan analyses en groepsplannen bijstellen.

2 Huisstijl Zoals bekend wordt er hard aan een nieuwe huisstijl voor de school gewerkt. De laatste hand wordt er nu aan gelegd en we kunnen u melden dat we als team erg tevreden zijn met het resultaat. Na de vakantie zullen we u het definitieve logo onthullen. Verkeerscommissie Op 16 april hebben de groepen 7 hun theoretisch verkeersexamen. Op maandag 20 april vindt de fietscontrole plaats en op woensdag 20 mei zal het praktisch verkeersexamen plaatsvinden. U heeft daar inmiddels een brief over ontvangen. Peter van der Waal Groep 1/2A (juf Pauline en juf Marjan) Wat hebben we de afgelopen weken hard gewerkt over alles wat met bouwen te maken heeft! Vooral de bouwplaats tussen onze klassen was favoriet, wat kunnen onze kinderen toch leuk bouwen en spelen met alle dozen, hamers, veiligheidshelmen etc. We hebben ook een echte timmerochtend gehad en allemaal een mooi huis gezaagd, behangen en geverfd, dat was super! Ook hebben we een bezoek gebracht aan een echte bouwplaats en werden we bij terugkomst verrast op lekkere warme chocolademelk. We maakten ook een speurtocht door de wijk m.b.v. foto s. Alle ouders bedankt voor de hulp! Inmiddels is Ravi al weer gewend en ook Rafie is er gezellig bijgekomen in onze klas. Lieve is aan het wennen. We hopen dat iedereen snel zijn/haar plekje heeft gevonden in de groep. Op maandag, dinsdag en woensdag hebben we er ook een nieuwe juf bij, juf Julia. Zij loopt stage in onze klas en zit op school op het Da Vinci college. Wij hopen dat juf Julia een fijne tijd bij ons zal hebben. Na de vakantie gaan we werken aan een nieuw thema over de lente. Hier krijgt u een informatiebrief over. Maar nu eerst vakantie! Groep 1/2E ( juf Usha) Hallo allemaal, Ons project winkel slaat heel goed aan. Onze winkel in de klas is heel goed gevuld. We hebben van de mama van Lotte een echte kassa gekregen en Rick heeft een echte pinautomaat meegenomen met natuurlijk ook een pinpas. Tijdens een rekenactiviteit in de kring leerden de kinderen dat een pincode 4 cijfers heeft en dat je het in de goede volgorde moet intoetsen anders klopte het niet. Ik noemde 4 cijfers op en de kinderen moesten dat nazeggen. Voor sommige kinderen was dat best wel lastig. De kinderen weten nu ook wat lekker voordelig is (Kruidvat). En dat een aanbieding twee halen, één betalen kan zijn. Dus krijg je er één gratis.

3 We hebben ook hele gezonde kinderen in de klas. De meeste kinderen vertelden dat ze maar een snoepje per dag mochten. En op de vraag welke groenten eten we bij het warm eten, werden er verschillende soorten groente opgenoemd. Ja, zelfs spruitjes! We hebben ook met al het fruit wat meegebracht was naar school een lekkere fruitsalade gemaakt en lekker gesmuld. De verschillende soorten groenten hebben we gesneden en bekeken hoe het eruit zag van binnen en hoe het rook. En dat je sommige groente gewoon kunt opeten, maar andere groente weer eerst moet koken. Vrijdag 6 maart gaan we met de klas naar de AH. We hebben nog ouders nodig die ons daar naar toe willen rijden. Prettig weekend en een fijne vakantie! Groep 4B (juf Hannie en meester Tom) Vorige week woensdag hebben we onze verjaardagen gevierd met de klas. We zijn in Dordrecht naar de sterrenwacht geweest. Een leuke, maar ook leerzame dag. Gelukkig was het mooi weer en konden we met de telescoop ook de zon en zijn zonnevlammen goed bekijken. Natuurlijk willen we jullie hartelijk bedanken voor de mooie cadeaus die we hebben gekregen. Ook de ouders die hebben gereden willen we via deze brief heel hartelijk bedanken. Het was een topdag! De zon mag dan aan kracht toenemen, maar het blijft buiten soms ijzig koud. Om de vogels niet te vergeten in deze koude dagen, hebben we vetbollen en notenslingers gemaakt. Met dank aan de klassenouders kunnen er heel wat vogels hun buik rond eten aan de vetbollen en slingers van de kinderen. De vader van Jaimy Schrijver heeft voor de noten gezorgd. Heel erg bedankt! Met groep 4A en onze klas zijn we vorige week vrijdag naar de musical: Joris en de Draak geweest. Geluksvogels als we waren, mochten we helemaal vooraan zitten. Hoewel de meester ternauwernood zijn hoofd kon beschermen voor de draak, hebben we allemaal genoten van een spannende, maar ook grappige voorstelling. Ook hier hadden we niet naar toe kunnen gaan als er geen ouders bereid waren om ons heen en weer te rijden. Super bedankt! Drukke tijden voor de leerlingen in groep 4 en dan hebben we natuurlijk ook nog ons werk op school. En ja, dan komt het voor dat iemand zich verslaapt en dus die morgen even geen tijd heeft om zich goed te scheren. Of wel Caz? Gelukkig kwam hij die middag weer glad geschoren op school. Eind goed al goed. Nu staat er een welverdiende vakantie voor de deur. Een week lekker uitrusten van school, maar het oefenen van de tafels en klokkijken kan natuurlijk ook in de vakantie. Hoe dan ook, geniet ervan!

4 Groep 6B (juf Lida en meester Jan) Wat is er hard gewerkt de afgelopen periode! Cito-toetsen en methodetoetsen. iedereen heeft heel erg zijn of haar best gedaan. De resultaten zijn met sommige ouders al besproken, anderen krijgen de grafiekjes met het rapport te zien. In de week van 16 t/m 20 maart zijn de rapportgesprekken. Vandaag geef ik een brief mee met een antwoordstrookje waarop u kunt aangeven of u een middaggesprek wil. De middaggesprekken vinden plaats op maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. We hebben een nieuw gezicht in de klas: juf Sanne. Hieronder stelt ze zich voor. We wensen haar in ieder geval een fijne, leerzame tijd in groep 6B! Mijn naam is juf Sanne Ritmeester en ik kom hier de komende periode stage lopen. Misschien dat sommigen mijn gezicht herkennen, want ik heb een paar jaar geleden hier ook stage gelopen. Op dit moment doe ik de PABO en aan het einde van het schooljaar hoop ik mijn diploma te halen. Ik woon zelf ook in Gorinchem Oost en ik ben 24 jaar. Ik verheug me op een leuke tijd hier en ik heb er super veel zin in! Groep 8A (juf Corina en meester Jan) Inmiddels zijn alle verwijsgesprekken achter de rug. Bijna alle kinderen hebben een schoolkeuze gemaakt. Nog een enkeling twijfelt, maar direct na de vakantie hopen we alle inschrijfformulieren compleet te hebben en te kunnen versturen. Het waren spannende weken waarin goed werd nagedacht over een volgende stap in het leven. Trots ben ik op een klas die zich enorm heeft ingezet voor begrijpend lezen! Trots ook op een groep die zich steeds meer verantwoordelijk voelt voor het eigen leren en steeds meer in staat is zelf de aandachtspunten te benoemen. Zo langzamerhand realiseren de kinderen dat de laatste fase van de basisschool ingegaan is. We oriënteren ons op een musical, er wordt gesproken over het praktisch verkeersexamen, hier en daar volgt een vraag over het schoolkamp.

5 Deze weken hebben de kinderen een start gemaakt met een tekenopdracht buiten, hebben ze het onderzoek naar energie afgerond en daarbij de nodige proefjes uitgevoerd. Er is veel aandacht besteed aan het metriek stelsel, vermenigvuldigen en delen met kommagetallen, de bepaling van tijd enz. Tijdens Engels kijken we naar What s up?. Enkele kinderen verdiepen zich al meer in Engels en oefenen begrijpend lezen middels Engelse teksten. De aardrijkskundelessen gaan over New York en met elkaar hebben we gesproken over de voor- en nadelen van social media. Na zoveel activiteiten, is het tijd voor een weekje ontspanning! Fijne voorjaarvakantie allemaal! Verjaardagen tot en met 7 maart datum groep datum groep 24 feb. Sill de Leeuw 3A 2 mrt. Ebby Deijs 1/2E 25 feb. Maaike Linssen 8B 3 mrt. Tim Noorlandt 8A 26 feb. Naoufal El Haddioui 4A 4 mrt. Jesper de Jong 3A Caz Brinkman 4B 5 mrt. Tijn Jansen 6A Lars Nijman 5A 6 mrt. Fleur Brandenberg 5A 27 feb. Bram van Doesburg 4A 7 mrt. Reda El Moubarek 1/2A Schoolvakanties en vrije dagen Voorjaarsvakantie maandag 23 februari 2015 t/m vrijdag 27 februari 2015 Goede vrijdag en Pasen vrijdag 3 april 2015 t/m maandag 6 april 2015 Meivakantie maandag 27 april 2015 t/m vrijdag 8 mei 2015 Hemelvaart donderdag 14 mei 2015 en vrijdag 15 mei 2015 Pinksteren maandag 25 mei 2015 Studiedag dinsdag 26 mei 2015 Studiedag donderdag 25 juni 2015 Extra vrije middag vrijdagmiddag 10 juli 2015 Zomervakantie maandag 13 juli 2015 t/m vrijdag 21 augustus 2015

Nummer 19 6 februari 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 19 6 februari 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s), obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 19 6 februari 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s), CITO normering

Nadere informatie

Dinsdag 26 mei studiedag Reminder.. Dinsdag 26 mei zijn de kinderen vrij in verband met een studiedag van het team.

Dinsdag 26 mei studiedag Reminder.. Dinsdag 26 mei zijn de kinderen vrij in verband met een studiedag van het team. obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@demerwedonk.nl www.demerwedonk.nl Nummer 29 22 mei 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na al de vrije dagen (met Pinksteren

Nadere informatie

Nummer 18 24 januari 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding?

Nummer 18 24 januari 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding? obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 18 24 januari 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding?

Nadere informatie

1 Tevredenheidspeilingen

1 Tevredenheidspeilingen Christelijke basisschool Geachte ouders/verzorgers, U ontvangt hierbij nieuwsbrief nummer 8. Ik wens u veel leesplezier. Inhoud 1 Tevredenheidspeilingen 2 De regel van de week 3 De brede school 4 Disco

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 19 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 Kerkhoflaan 12 4 februari 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Nieuwsbrief 8 Kerkhoflaan 12 4 februari 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief 8 Kerkhoflaan 12 4 februari 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Februari Februari 4 en 5 10-minutengesprekken 4 Fenna 24 28 voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nr. 308 Week 06 / 2015

Nr. 308 Week 06 / 2015 Algemeen Agenda: 9/2/15: 15.45 17.00 uur, teamvergadering met de teams van de Waarborg en de Blinke 11/2/15: s middags voor het team de Cursus Meervoudige intelligentie Aanwezigheid van directeur Henk

Nadere informatie

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum.2 Berichten

Nadere informatie

Agenda 16-29 mei 2009 schoolkamp groep 8, groep 0, 1 & 2 vrij. Jarigen

Agenda 16-29 mei 2009 schoolkamp groep 8, groep 0, 1 & 2 vrij. Jarigen Jaargang 17 nummer 17 Vrijdag 15 mei 2009 Agenda 16-29 mei 2009 maandag 18 mei schoolkamp groep 8, groep 3 & 4 vrij dinsdag 19 mei schoolkamp groep 8, groep 0, 1 & 2 vrij woensdag 20 mei schoolkamp groep

Nadere informatie

Van de directie. Openingsfeest. Beste ouders, verzorgers,

Van de directie. Openingsfeest. Beste ouders, verzorgers, De jarigen deze periode zijn: 26-06-2015 tot en met 31-7-2015 Groep 1/2A 09-07 Romaisa Sahebali Groep 1/2B 07-07 Basma Lemkhannet 15-07 Amy Hilgerson Groep 1/2C 08-07 Berat Janik Groep 3 05-07 Bjorn van

Nadere informatie

Seizoensluiting. J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2

Seizoensluiting. J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2 Seizoensluiting J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2 Nieuws uit de groepen Groep 1-2A De afgelopen periode hebben we gewerkt over het thema eten. We hebben geleerd wat gezond en ongezond

Nadere informatie

Mededelingen. Op de warmste dag van het schooljaar werden alle kinderen door de ouderraad verrast met een ijsje. Bedankt voor deze frisse verrassing!

Mededelingen. Op de warmste dag van het schooljaar werden alle kinderen door de ouderraad verrast met een ijsje. Bedankt voor deze frisse verrassing! 7 juli 2015 2014-2015 nr. 6 Mededelingen Ouders bedankt! Graag willen wij u bedanken voor uw hulp bij allerlei activiteiten die dit schooljaar op school hebben plaats gevonden. De manier waarop u geholpen

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 01-06-2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De maand juni is vandaag begonnen. De laatste volle maand van het schooljaar. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende

Nadere informatie

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie!

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie! De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en nieuwsbrief 4 oktober 2014 Agenda 6 oktober dag van de leraar! 9 oktober informatieavond met verschillende workshops 10 oktober studiedag: alle kinderen zijn vrij! 11 t/m 19 oktober herfstvakantie Kijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

WereldNieuws Jaargang 3 Nr. 2 26-9-2014

WereldNieuws Jaargang 3 Nr. 2 26-9-2014 WereldNieuws Jaargang 3 Nr. 2 26-9-2014 Beste ouders, Hierbij krijgt u het tweede WereldNieuws (maandelijks) van ons. Wekelijks ontvangt u al de WereldNieuwtjes. Het is de bedoeling om in ieder geval maandelijks

Nadere informatie

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

Jaargang 14, nummer 12 12 maart 2015

Jaargang 14, nummer 12 12 maart 2015 Jaargang 14, nummer 12 12 maart 2015 Blauwe Druiven Voor de vakantie heb ik op de dinsdagmiddag samen met de andere directeuren een studiemiddag gehad over Integraal. Heel kort gezegd komt het erop neer

Nadere informatie

We hopen dat u er samen met uw kind volop van kunt genieten! Laatste Lispeltuut van het jaar Op vrijdag 11 juli verschijnt de laatste Lispeltuut!!!

We hopen dat u er samen met uw kind volop van kunt genieten! Laatste Lispeltuut van het jaar Op vrijdag 11 juli verschijnt de laatste Lispeltuut!!! Annie M.G. Lispeltuut Nieuwsbrief v an de Annie M.G. Schmidtschool Editie Van Hoornbeekstraat 34. Van de directie Zomerfeest Op beide scholen wordt er achter de schermen door ouders en teamleden kei hard

Nadere informatie

Nieuws van de Ouderraad. februari 2015. Agenda:

Nieuws van de Ouderraad. februari 2015. Agenda: februari 2015 Agenda: Ma 9 feb MR vergadering Di 10 feb Info avond VSO kamp start 19.30 uur Vr 13 feb In de ochtend vieren we carnaval met de hele school, s middags zijn alle leerlingen vrij. Ma 16 t/m

Nadere informatie

M ei 2015, schooljaar 2014-2015 Nummer 12

M ei 2015, schooljaar 2014-2015 Nummer 12 M ei 2015, schooljaar 2014-2015 Nummer 12 Vrijdag 26 juni 2015 is het EINDfeest. Komt u ons weer helpen? Inhoud van deze Nieuwsbrief: I nleiding Uit de groepen 1 2 Van de ouderraad Tot slot Geachte ouders,

Nadere informatie

SCHOON Er is weer schoongemaakt afgelopen week door een grote ploeg ouders. Hartelijk dank voor alle inspanningen!

SCHOON Er is weer schoongemaakt afgelopen week door een grote ploeg ouders. Hartelijk dank voor alle inspanningen! LIED: GEZANG 10 (GKV); GROEP 1-8 AGENDA Lied van de week: Gz 10 (GKv) De Heer zegene U 14-2-14 Studiedag team, kinderen vrij (= vrijdag voor de voorjaarsvakantie) INHOUD - ALGEMEEN - KLEUTERS - NIEUWS

Nadere informatie

Groepsvering schooljaar. 2008-2009. De groepsverdeli. voor het nieuwe. rond. De namenlijsten. van de kinderen. komen in een.

Groepsvering schooljaar. 2008-2009. De groepsverdeli. voor het nieuwe. rond. De namenlijsten. van de kinderen. komen in een. Info 8 Groepsvering schooljaar Een liedje uit onze methode Trefwoord: 2008-2009. De Pasen, het leven krijgt groepsverdeli weer kleur. Van donker naar ng licht, voor het van zwart naar heel nieuwe veel

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f 1 6

N i e u w s b r i e f 1 6 N i e u w s b r i e f 1 6 Deltaweg 109, 2134XS Hoofddorp Tel: 023 561 91 87 e-mail: directie@obsoptimist.nl website: www.obsoptimist.nl Nieuw op school Kyan Abdelaziz is gestart in groep 12a en Mitch de

Nadere informatie

STAPSTEENNIEUWS. Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 10 september. Kopij inleveren op maandag 7 september.

STAPSTEENNIEUWS. Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 10 september. Kopij inleveren op maandag 7 september. Locatie De Muzenberg BS De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 STAPSTEENNIEUWS infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Schooljr. 2014/2015 16 juli t/m.. september, nr.19 Het volgende

Nadere informatie

een wereldschool bij jou om de hoek!

een wereldschool bij jou om de hoek! een wereldschool bij jou om de hoek! Rozenhagenstraat 15 2021 CG HAARLEM (023) 525 26 83 www.willemvanoranjeschool.nl info@willemvanoranjeschool.nl Schooljaar : 2012/2013 Nummer : 17 Datum : 21-06-2013

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, stelt u deze dan gerust. Met vriendelijke groet, Team OBS Waterrijk

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, stelt u deze dan gerust. Met vriendelijke groet, Team OBS Waterrijk Beste ouders, verzorgers, De laatste nieuwsbrief is alweer even geleden. In deze nieuwsbrief kunt u volop de belevenissen van de kinderen van de afgelopen periode lezen. Zo kijken we terug naar een succesvolle

Nadere informatie