De leerlingen van groep 6, 7 en 8 zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De leerlingen van groep 6, 7 en 8 zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden."

Transcriptie

1 Nummer januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Oudertevredenheidspeiling / leerlingtevredenheidspeiling Vanaf maandag 1 februari t/m vrijdag 19 februari krijgt u weer de mogelijkheid om de oudertevredenheidspeiling in te vullen. In deze vragenlijst kunt u uw ervaringen met de school aangeven. In het ouderportaal is dit ook te openen. Daarnaast ontvangt u dan een mail met korte instructie. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk ouders reageren om zo een representatief beeld van uw ervaringen te kunnen vormen. De leerlingen van groep 6, 7 en 8 zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Tevens zullen de leerkrachten hun ervaringen in een peiling kunnen aangeven. In maart / april zullen de peilingen naast elkaar gelegd worden en op deze manier worden de speerpunten voor komend jaar weer in beeld gebracht. Aanmeldingen De komende periode staan o.a. de kennismakingsochtend en het Open Huis weer op het programma. Zo kunnen ouder(s) / verzorger(s) zich oriënteren op de verschillende basisscholen. Mocht het zo zijn dat u nog kind(eren) thuis heeft die nog niet naar school gaan, maar u weet wel zeker dat u uw kind(eren) zou willen inschrijven op De Merwedonk, dan is dat altijd mogelijk. Een inschrijfformulier kunt u op school verkrijgen of via de website downloaden.

2 Ouderportaal / Cito-toetsen Vorig jaar zijn we gestart met het ouderportaal. Eén van de opties is om de Cito-scores van toetsen open te stellen. Dit hebben we vorig schooljaar gedaan, maar na afloop van de toetsen bleek dit veel meer vragen, bij zowel ouders als leerkrachten, dan duidelijkheid op te leveren, omdat alleen de score in beeld kwam zonder analyse of toelichting. Vorige week zijn we gestart met de Cito-toetsen en deze duren t/m 5 februari. In deze periode zullen we de toetsscores in gaan vullen en daarna publiceren in het ouderportaal. Na 5 februari zijn alle scores in het ouderportaal zichtbaar maar in de toetsperiode dus niet. Het is niet zo dat er iets te verbergen valt maar vooral om de toetsen te kunnen analyseren en te voorkomen dat er onduidelijkheden ontstaan, doen we dit. In de week na de laatste toetsen zijn ook de gesprekken voor het 1 e rapport. Voor de groep 1 kinderen zijn er voortgangsgesprekken en de groepen 8 hebben ook hun gesprekken over het VO. U ontvangt hier binnenkort uitnodigingen voor of heeft deze inmiddels al ontvangen. Open Huis Op woensdag 23 maart houden de 4 scholen (Graaf Reinald, Regenboog, Jenaplan en De Merwedonk) van Gorinchem Oost weer hun jaarlijkse Open Huis. Er volgt de komende tijd nog meer informatie hierover. Muziekschool Gorinchem Zoals u wellicht heeft gemerkt of vernomen is Muziekschool Gorinchem inmiddels met de lessen gestart. Hierbij nog aanvullende informatie. Afgelopen week zijn de eerste proeflessen gestart bij de muziekschool in De Merwedonk. Vooral de piano- en keyboardlessen blijken in trek, maar ook voor drums en gitaar is er veel interesse! Woensdag 20 januari uur zijn we ook gestart met de eerste serie AMV-lessen in De Merwedonk. AMV is de ideale manier voor je zoon/dochter om kennis te maken met allerlei verschillende muziekinstrumenten en perfect om het instrument te kiezen dat het best bij hem/haar past! Natuurlijk maken we ook kennis met veel muziekdocenten van de muziekschool. Iedere les wordt een instrument (of groep instrumenten) door de muziekdocent gepresenteerd en er wordt natuurlijk ook heel veel gespeeld!

3 We gaan achtereenvolgens aan de slag met (5-8 jaar): Les 1- zang Les 2 - piano / notenbalk Les 3 drums Les 4 - saxofoon Les 5 - gitaar akoestisch Les 6 - viool Les 7 - blokfluit / dwarsfluit Les 8 - latin percussie Les 9 - (bas)gitaar elektrisch Les 10 - keyboard De eerste serie AMV-lessen is inmiddels bijna volgeboekt (nog 2 plaatsen beschikbaar). Als je zoon/dochter ook mee wil doen, stuur dan een mailtje naar info@muziekschoolgorinchem.nl Music-4-all Donderdag 28 januari uur staat er een kennismakingsles Music-4-all gepland. Met de kinderen werken we in verschillende leeftijdsgroepen toe naar een eindpresentatie met zang, dans en spel. Inmiddels zijn er al 8 aanmeldingen, maar je kunt je nog opgeven via info@muziekschoolgorinchem.nl Kleuter & swing: 4 t/m 6 jaar Kids & swing: 7 t/m 12 jaar Teenz & swing: 13 t/m 18 jaar Sing & swing: 18+ Meer info over Music-4-all We werken ieder jaar aan een zomer- en wintervoorstelling, waarin alle music-4-all groepen te zien zijn. De eerste voorstelling zal net voor de zomervakantie zijn. Na de zomervakantie gaan we werken aan een wintervoorstelling. Na iedere 10 lessen is er een open les en dan laten de kinderen zien wat ze geleerd hebben. Af en toe worden de lessen aangevuld met een gastdocent voor dans. KLEUTER & SWING (van 4 tot en met 6 jaar): Samen met jongens en meisjes van jouw leeftijd gaan we zingen, dansen en toneelspelen. We werken naar een voorstelling toe waar vaders, moeders, opa's, oma's, juffen en meesters mogen komen kijken. De eerste 10 weken gaan we werken aan een eenvoudige uitvoering van de musical 'Frozen'. De meeste kleuters zijn heel enthousiast over de Disneyfilm 'Frozen' dus daar willen we graag op inspelen door er een mooie voorstelling van te maken. Wat leren de kinderen dit jaar: - Samen zingen, dansen en acteren. - Allerlei nieuwe liedjes en dansjes - Samen met muziek bezig zijn is leuk en geeft een gevoel van verbondenheid. - Er zit een opbouw in de lessen, zodat de kinderen 'groeien' in hun talenten en steeds vrijer worden in hun expressie.

4 KIDS & SWING (van 7 tot en met 12 jaar): We maken een compilatie van liedjes die de kinderen aanspreken. We kiezen dan ook samen het repertoire. Wat leer je tijdens deze workshops: - Samen zingen, dansen en acteren. - Leren solo te zingen en je goed te presenteren aan het publiek. - Je leert nieuwe liedjes en dansjes - Samen durf je meer dan alleen en we helpen elkaar om zekerder van jezelf te worden zodat je blij kunt zijn met wie, wat en hoe je bent. Muziekschool Gorinchem: donderdag 28 januari uur (voor de kennismakingsles samen met Kleuter & Swing) Vakantiedagen en studiedagen Vakantie Eerste dag Laatste dag Voorjaarsvakantie let op! Vrij. 19 februari 2016 Vrij. 26 februari 2016 Pasen Do. 24 maart 2016 onder- en bovenbouw uur uit Pasen Vrij. 25 maart 2016 Ma. 28 maart 2016 Meivakantie (+ Koningsdag en Hemelvaart) Ma. 25 april 2016 Vrij. 6 mei 2016 Pinksteren Ma. 16 mei 2016 Ma. 16 mei 2016 Zomervakantie Ma. 11 juli 2016 Vrij. 19 augustus 2016 Studiedagen (kinderen vrij) Woensdag 17 februari 2016 Donderdag 18 februari 2016 Dinsdag 29 maart 2016 Vrijdag 24 juni 2016 Voorlopige planning andere activiteiten. De meeste data liggen vast, maar enkele data kunnen nog wijzigen. Rapportweek 1 8 t/m 12 februari 2016 Paasontbijt 24 maart 2016 CITO eindtoets * 19, 20, 21 april 2016 Lustrumviering Vrijdag 22 april 2016 Rapportweek 2 27 t/m 30 juni 2016 Peter van der Waal

5 Groep 1/2A (juf Pauline en juf Marjan) Na de vakantie hebben we heel hard gewerkt. Misschien heeft u het wel van uw kind gehoord, maar de kinderen mochten vaak even een spelletje met de juf doen. We zijn bezig geweest met observeren. Voor groep 2 komen die observatiepunten in een rapport en voor groep 1 bespreken we ze met u in een gesprekje. U hebt de uitnodigingen voor de rapportgespreksavonden via de mail gekregen. Op het raam bij de klas hangt ook nog een overzichtslijst. Ruilen met een andere ouder mag, maar wel graag in overleg met de juffen. We missen nog een aantal rapporten. Neemt u ze weer mee naar school? Rafie en Ravi zijn jarig geweest en horen nu ook bij de club van VIJF!! Het waren gezellige feestjes met heerlijke traktaties. Op 1 februari starten we met het thema post. We hopen dat u ons kunt helpen met spulletjes hiervoor. We denken aan boekjes over post, verkleedkleren, posttassen, postzakken, enveloppen, ansichtkaarten. Misschien kent u ook nog een postbode die het leuk vindt om een keer in de klas iets te vertellen of te laten zien over zijn/haar beroep. 10 februari hebben we een theatervoorstelling van theater Ziezo op school over Annabel die een bal heeft en kwijt raakt. Een toneelvoorstelling met muziek en liedjes. Tot slot: weet u het nog? De kinderen zijn 17, 18 en 19 februari extra vrij, voordat de voorjaarsvakantie begint. Het duurt nog even, maar alvast een fijne vakantie. Groep 1/2E (juf Usha) Hallo allemaal, De afgelopen weken heeft het aardig wat geregend en als we dan toch nog even buiten konden spelen, mochten de kinderen niet door de plassen lopen, wat natuurlijk wel jammer was. Vorige week vrijdag mochten de kinderen toch heel erg dicht bij het water komen. Ze mochten in het water kijken en allerlei bewegingen maken dat heel goed te zien was in het water. Maar wat er daarna kwam was nog spannender.ze mochten slootje springen. De meeste kinderen keken mij aan met een blik van, maar dat mag toch niet?. Maar ze vonden het geweldig om te doen. En na dat weekend konden ze bij dezelfde plas er op lopen, want het had gevroren. Hoe leuk kan buiten spelen toch zijn! Vandaag hebben we een muziekles gedaan met tekenblaadjes. De kinderen geloofden niet dat je hiermee muziek kon maken. Het was leuk te zien hoe ze steeds meer geluiden ontdekten. Ook Amina was uiteindelijk helemaal overtuigd. Aan het eind van de les hadden we een concert. 3 groepjes die verschillende geluiden maakten en de juf was de dirigent. We werken over de winter en hebben al sneeuwpoppen gemaakt en kennen daar ook een liedje van: Daar staat een grote witte man, die helemaal niet praten kan. Het lijkt een hele grote reus, maar het is een sneeuwpop met een neus.

6 We zijn nu ook vogelhuisjes aan het knutselen van lege melkpakken. Ja, we zijn lekker bezig. De eerste week van februari starten we met onze nieuwe thema gezondheid. Als u spullen heeft die wij in de klas bij dit thema kunnen gebruiken zou dat heel fijn zijn. Denk aan doktersspullen, spuiten, verbanden, pleisters, medicijn hoesjes, potjes etc..., alvast bedankt! Binnenkort zijn er tien minuten-gesprekken. De groep 2 kinderen krijgen een rapport en een gesprek en de groep 1 kinderen alleen een gesprek. Woensdag 10 februari hebben we voor de kinderen een culturele voorstelling op school. Fijn weekend. Groep 4B (juf Marisca en meester Joni) Hallo allemaal, De eerste maand van 2016 zit er alweer bijna op. Direct een drukke maand waarin we onder andere bezig zijn met onze Cito s en laatste toetsen voor het eerste rapport. Best spannend, maar wat hebben we er hard voor gewerkt, daar kan iedereen trots op zijn! Een uitnodiging om de resultaten te bespreken is inmiddels de deur uit. Met rekenen doen we al veel tafelsommen en we gaan straks ook echt aan de slag om het tafeldiploma in de wacht te slepen. De spellingskaarten die ophangen, verraden dat we al wat verschillende spellingscategorieën voorbij hebben zien komen. Zo leerden we bijvoorbeeld al wat samenstellingen zijn. Bij taal leerden we mooie zinnen maken en hoe het maken van een woordweb ons kan helpen om een verhaaltje te kunnen schrijven. Als ontspanning wordt er geknutseld en getekend en bij geschiedenis kijken we filmpjes over de V.O.C. (super interessant!). Als we het toch over cultuur hebben: donderdag 11 februari om uur is de klas uitgenodigd voor een theatervoorstelling in theater Peeriscoop. Het zou heel fijn zijn als we wat chauffeurs konden vinden om ons heen en weer te rijden. Opgeven kan bij onze klassenmoeders! Groep 6B (juf Lida en juf Amanda) Aan de late kant, maar van harte gemeend: nog de allerbeste wensen voor het komende jaar! Goed dat iedereen uitgerust terugkwam na de kerstvakantie, want we moesten gelijk hard aan het werk. Wat hebben we al veel toetsen gemaakt; gewone methodetoetsen en ook een aantal Cito s. Iedereen is dan zo geconcentreerd, dat je een speld kan horen vallen. Goed bezig dus. De resultaten worden tijdens de rapportgesprekken besproken, maar iedereen heeft in ieder geval super zijn/haar best gedaan. Zoals het hoort, hebben we natuurlijk ook aan het begin van het nieuwe jaar goede voornemens gemaakt en die als herinnering op de hoeken van de tafels geplakt. Hopelijk helpt het om alles nog beter te doen.

7 Ook zijn we begonnen met het spel Wie heeft de mol?. Het is wat ingewikkeld om uit te leggen, maar het heeft alles te maken met complimenten maken en aardig zijn voor elkaar. Op die manier kan degene die de mol heeft punten verdienen. De overige kinderen kunnen het de mol moeilijk maken door zich zo ook te gedragen. De uitnodigingen voor de gesprekken zijn meegegeven en ik hoop jullie allen tijdens de rapportgesprekken te zien. Fijn weekend. Groep 8A (juf Thea) De laatste tijd stond vooral in het teken van de Cito-toetsen. Door deze toetsen geconcentreerd en rustig te maken, konden we laten zien wat wij in onze mars hebben!!! De juf is druk bezig met verwerken en analyseren. Zodra zij de uitslag weet, laat zij dat ons zien en legt meteen de voortgangslijn uit die daarbij hoort. We hebben al verschillende uitslagen en lijnen gezien. Vaak werden we blij van de uitslag en voor sommigen viel het wat tegen. Zolang we maar kunnen zeggen dat we ons best hebben gedaan om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten, hoeven we onszelf niets te verwijten. Vrijdag 5 februari krijgen we de rapporten mee en de week erna volgen de gesprekken die in het teken staan van het definitief advies. Het voorlopig advies is in november besproken. Voor een aantal van ons konden de Citotoetsen in januari nog voor een aanpassing zorgen. Doordat we de uitslagen van de juf al te horen krijgen, kunnen we zelf onze conclusies al enigszins trekken. Volgende week starten de Nationale Voorleesweken. De juf heeft ons, de afgelopen week, een bestaand verhaal af laten maken. Dit verhaal kunnen we aan elkaar voorlezen. Daarna zal de juf het boek voorlezen, zodat we weten hoe de schrijfster het verhaal af heeft laten lopen! Vorige week is een nieuw lied toegevoegd aan ons muziekmapje Wie liet m. Dit is een lied dat geregeld van toepassing is op onze groep. Het is een swingend lied dat we al goed mee kunnen zingen (vooral het refrein!). Met verkeer hebben we het uitgebreid gehad over verkeersborden. We hebben o.a. gediscussieerd over hoe we een verkeerssituatie veiliger kunnen maken. De betekenis van de borden moeten wij nu weten. Na een tijd van hard werken is een feestje natuurlijk niet verkeerd. Het komt dan ook goed uit dat de juf woensdag 10 februari jarig is. Dan kunnen we eens lekker helemaal ontspannen en werken doen we die dag natuurlijk niet!!! Prettig weekend!

8 Groep 8B (meester Alex en juf Lotte) Zoals iedereen hebben we hard gewerkt na de kerstvakantie. Alle Cito s zijn door ons gemaakt. Het was spannend, ook al omdat hiervan bepaalde verwijzingen afhingen. Gelukkig is het ten tijde van deze nieuwsbrief achter de rug en kunnen we ons gaan richten op de definitieve schoolkeuzes, die voor 1 maart gerealiseerd moeten zijn. Op dit moment geven diverse scholen Open Dagen en is het belangrijk zo veel mogelijk indrukken op te doen. Je gaat per slot van rekening toch minimaal 4 jaar naar deze school. Het slotfeest van onze groep wordt dit jaar geen musical, maar het maken van een film. Ik heb hierover afgelopen woensdag al het eerste overleg gehad. Uitgangspunt is het verfilmen van een musical, waar we later nog op terug zullen komen. De kinderen weten al welke musical en hebben enthousiast gereageerd. Wel spannend allemaal.. Voor nu een fijn weekend. Verjaardagen t/m 31 januari datum groep datum groep 28 jan. Sophie de Jong 1/2C 30 jan. Thomas Meinardi 4B Jesse Snoek 4A 31 jan. Enzo van Noorloos 6B

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

De grootste activiteit die FFK dit jaar centraal zet, is het benefietconcert op 17 september in Streefkerk. De aankondiging is hieronder bijgevoegd.

De grootste activiteit die FFK dit jaar centraal zet, is het benefietconcert op 17 september in Streefkerk. De aankondiging is hieronder bijgevoegd. Nummer 20 5 februari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Lustrumviering In 2016 bestaat De Merwedonk alweer 10 jaar! De lustrumcommissie is al druk bezig met de eerste voorbereidingen en op vrijdag 22

Nadere informatie

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers,

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Nummer 18 13 januari 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Wij wensen u een prachtig en gezond 2017 voor u en uw kind (eren). Laten we samen streven naar een plezierige en vruchtbare

Nadere informatie

Nummer 9 18 januari Beste ouder(s) en verzorger(s), Kennismakingsochtend nieuwe kleuters 23 januari 2019 OV-vergadering 24 januari 2019

Nummer 9 18 januari Beste ouder(s) en verzorger(s), Kennismakingsochtend nieuwe kleuters 23 januari 2019 OV-vergadering 24 januari 2019 Nummer 9 18 januari 2019 Beste ouder(s) en verzorger(s), activiteiten datum Kennismakingsochtend nieuwe kleuters 23 januari 2019 OV-vergadering 24 januari 2019 Graag wensen we u alle goeds voor een mooi

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 17 jan. 2017 no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vorige week maandag zijn we het nieuwe kalenderjaar begonnen met een sing-in. Fijn om zo gezamenlijk

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen.

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen. Kringgesprek Geachte ouders, Na een lange meivakantie is de school op woensdag 22 mei weer gestart. In die week konden de kinderen weer even wennen aan het schoolse leven en de dagelijkse bezigheden. Ook

Nadere informatie

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 19 Nr. 5 31-1-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 NIEUWSBRIEF schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 Meester Alle Afgelopen maandag is meester Alle Timmer van start gegaan in groep 7/8. Hij gaat de komende maanden de lesgevende taken

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nummer 21 3 februari Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 21 3 februari Beste ouder(s)/verzorger(s), Nummer 21 3 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog niet zo lang geleden genoten wij nog van de kerstvakantie. Nu is het alweer februari. De weken van de maand januari vlogen voor ons voorbij. De

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké!

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké! Beste ouders, Vrijdag 22 juni staat er een studiedag op de agenda. De leerlingen zijn dan vrij zodat wij met het team dit schooljaar kunnen evalueren en ook al plannen kunnen maken voor volgend schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016 14 april 2016 Nieuwsbrief Groep 6 heeft een eigen schooltuin Vandaag zijn de kinderen van groep 6 weer naar de schooltuin geweest met juf Annemiek. In de klas had de juf van de schooltuin al voorbereidende

Nadere informatie

De voorjaarsvakantie is weer achter de rug en we zijn weer met frisse moed aan de slag gegaan!

De voorjaarsvakantie is weer achter de rug en we zijn weer met frisse moed aan de slag gegaan! Nummer 22 4 maart 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), De voorjaarsvakantie is weer achter de rug en we zijn weer met frisse moed aan de slag gegaan! Oudertevredenheidspeiling invullen is verlengd. De oudertevredenheidspeiling

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

School voor individueel onderwijs & dikke pret Anjeliersstraat Palmstraat NG Amsterdam 1015 HP Amsterdam tel:

School voor individueel onderwijs & dikke pret Anjeliersstraat Palmstraat NG Amsterdam 1015 HP Amsterdam tel: Nieuwsbrief 28 juni 2012 Theo Thijssenschool School voor individueel onderwijs & dikke pret Anjeliersstraat 153-157 Palmstraat 11 1015 NG Amsterdam 1015 HP Amsterdam tel: 6266674 020-6242400 E-mail : info@theothijssenschoolamsterdam.nl

Nadere informatie

Op deze dag opent SKG de deuren van BSO Klokhuis 3 in1 en BSO Gildenplein met een speciaal programma.

Op deze dag opent SKG de deuren van BSO Klokhuis 3 in1 en BSO Gildenplein met een speciaal programma. Nummer 19 29 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Studiedag stichting OVO 17 februari Zoals u wellicht weet, hebben alle medewerkers van stichting OVO op woensdag 17 februari een studiedag. Zij

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Dinsdag 20 september Muziekinstrumenten kennismakingsles groep 5 en 6

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Dinsdag 20 september Muziekinstrumenten kennismakingsles groep 5 en 6 Ouderinfo De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Semmelweisstraat 5 2035 CT Haarlem 023-5330297 www.piramide-boerhaave.nl facebook: piramide boerhaave Ouderinfo 1: 2 september 2016 Belangrijke

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer...

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer... 2014-2015 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving en meer... Telefoon: 0598-468724 Web: www.muziekschooldehondsrug.nl E-mail: info@muziekschooldehondsrug.nl Leslocaties: Dr.

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Ziekmelden kan via:

Ziekmelden kan via: Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 14 september 2017 nummer 3 Belangrijke data

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 22 juni Verjaardag juf Liesbeth 25 juni Excursie naar De Appelzak voor groep 4A 26 juni Verjaardag Corrie, schoolschoonmaakster 27 juni Rapportfolio

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bewaarexemplaar Bewaarexemplaar. Fotospeurtocht op de startdag (HERHALING)

Nieuwsbrief. Bewaarexemplaar Bewaarexemplaar. Fotospeurtocht op de startdag (HERHALING) Bewaarexemplaar Bewaarexemplaar Nieuwsbrief N U M M E R 3 9 1 1 Fotospeurtocht op de startdag (HERHALING) Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin! I N D E Z E N I E U W S B R I

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Wanneer de maand Ramadan voorbij is en er dus één maand gevast is, wordt deze maand traditioneel afgesloten met het Suikerfeest.

Wanneer de maand Ramadan voorbij is en er dus één maand gevast is, wordt deze maand traditioneel afgesloten met het Suikerfeest. Jaargang 7 nummer 6 juni 2019 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke eerste maandag van de maand verstuurd per Digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op de website.

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Agenda Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 april CITO eindtoets voor groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt

Nadere informatie

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 18 30 januari 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Terwijl de

Nadere informatie

MAART Van de directeur Belangrijke data Jubileumweek. Staking 14 maart? Pleinwacht met Partou Instrumentale Orientatie

MAART Van de directeur Belangrijke data Jubileumweek. Staking 14 maart? Pleinwacht met Partou Instrumentale Orientatie MAART 2018 Van de directeur Belangrijke data Jubileumweek Staking 14 maart? Pleinwacht met Partou Instrumentale Orientatie Carnaval Inrichting hallen / gangen Van de directeur In januari hebben we twee

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Nieuwe jaarsreceptie

Nieuwe jaarsreceptie H E T O U D E R I N F O R M A T I E B U L L E T I N 5 sep tember 201 4 Nummer 3 Agenda Di 9 sept Woe 10 sept Do 11 sept Di 16 sept Woe 1 okt Do 2 okt Nieuwe jaarsreceptie 19.30 u MR vergadering Studiedag

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 2 t/m 15 mei Meivakantie 10 mei Moederdag

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2019

NIEUWSBRIEF JUNI 2019 NIEUWSBRIEF JUNI 2019 AGENDA juni Jarig 1 za 2 zo Ties groep 7 3 ma 4 di Schoolreis groep 1-7 Kamp groep 8 5 wo 6 do MR 19.30 uur 7 vrij 8 za 9 zo 10 ma 2 e Pinksterdag 11 di Fartun groep 5-6a 12 wo 13

Nadere informatie

Ravenstein september 2016

Ravenstein september 2016 Ravenstein september 2016 Beste ouders / verzorgers, Hopelijk hebben u en uw kind(eren) kunnen genieten van de welverdiende zomervakantie en kunnen alle kinderen er weer fris en fruitig tegenaan in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

De Rossenberg Schooljaar Wouter van de Belt is 9 december 4 jaar geworden! Welkom op de Rossenberg Wouter en een fijne tijd gewenst!

De Rossenberg Schooljaar Wouter van de Belt is 9 december 4 jaar geworden! Welkom op de Rossenberg Wouter en een fijne tijd gewenst! 8 JANUARI 2015 De Rossenberg NIEUWSFLITS 06 Schooljaar 2014-2015 Welkom Wouter van de Belt is 9 december 4 jaar geworden! Welkom op de Rossenberg Wouter en een fijne tijd gewenst! Jarigen Alle jarigen

Nadere informatie

Agenda. Nieuws vanuit directie

Agenda. Nieuws vanuit directie Agenda 16 mei 2 e Pinksterdag: vrij 17 mei Studiedag: kinderen vrij 20 mei Vioolconcert 31 mei Kinderkoor uit Uganda 1 juni Inloopochtend groep 4 2 juni Inloopochtend groep 8 3 juni Inloopochtend groep

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 Geachte ouders. De eerste weekbrief is goed ontvangen. Een aantal ouders liet weten dat zij blij zijn met deze wijze van informatievoorziening. We gaan er dus mee door. Tijdens

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011 Groepsnieuws groep 7 Mei/juni 2011 Alle toetsen zitten er bijna op, de boeken zijn ook bijna uit en.de CITO Entree toets is mee naar huis. Dat is best spannend. net als een gewoon rapport. De laatste weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op!

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op! Basisschool Vossenburcht Dr. Kuyperstraat 2-4 6535 TK Nijmegen Tel.: 024-3566379 VOSSENVELLETJE ONZE TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF DATUM: 5 JUNI 2014 Let op! - Op 9 juni is het 2 de pinksterdag, alle kinderen

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 09

JAARGANG 6 AFLEVERING 09 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 09 Personeelsbezetting Wat betreft de personeelsbezetting vinden er de komende periode wat wijzigingen plaats. Juf Tamara Kamman gaat vanaf 1 maart 2018 een nieuwe uitdaging

Nadere informatie

Nieuwsbrief KWS AGENDA. Beste ouders, Maandag 11 februari ouder-kind-leerkracht gesprekken Adviesgesprekken gr.8

Nieuwsbrief KWS AGENDA. Beste ouders, Maandag 11 februari ouder-kind-leerkracht gesprekken Adviesgesprekken gr.8 Nieuwsbrief KWS AGENDA Beste ouders, Maandag 11 februari Advies gr.8 Dinsdag 12 februari Advies gr.8 Woensdag 13 februari Advies gr.8 Heeft u de mood-moed-moet borden in het raam van de teamkamer gezien?

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas. Toetsen

Nieuws uit CBS Het Kompas. Toetsen Nieuws uit CBS Het Kompas Voor iedereen, die ik nog niet persoonlijk gezien heb, nog de beste wensen voor 2014! Toetsen Wij zijn alweer ruim drie weken aan het werk in de klassen. Hier op school heerste

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

TARISSINGNIJS. Januari Drogeham, 22 december Beste ouders,

TARISSINGNIJS. Januari Drogeham, 22 december Beste ouders, TARISSINGNIJS Januari 2018 Drogeham, 22 december 2017 Beste ouders, Wat een geweldige viering! Kinderen, ouders, teamleden en buurtgenoten bedankt! Alles kwam geweldig samen. Van de sfeervolle verlichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie