Internetveiling de Looier tel.: Vakantiehuis aan zee geveild

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Internetveiling de Looier tel.: Vakantiehuis aan zee geveild"

Transcriptie

1 VEILINGNIEUWS Mrt. t/m juni Jaargang 15 nr 1 Internetveiling de Looier tel.: Vakantiehuis aan zee geveild De verkoop van het appartement 2.11 in Callantsoger Staete is nog niet gelukt. Het open huis dat we er voor de kerstdagen hielden, was geen succes. Er kwamen nauwelijks gegadigden op af. De datum was ook erg slecht gekozen. Men is tijdens de feestdagen met andere dingen bezig, de vakantie is dan ver weg. April en mei zijn geschiktere maanden om zo n vakantie-huis te verkopen. We hebben besloten het appartement daarom op maandag 7 april,] via onze veiling aan te bieden. De startprijs zal ,- bedragen, terwijl de Koop Nu Prijs, ingericht en al, ,- is. Callantsoger Staete is direct achter het 1 ste duin gelegen. Het te verkopen appartement bestaat uit: een slaapkamer, badkamer met ligbad, toilet en TV. De open keuken heeft een granieten aanrechtblad en veel kastruimte. Alle moderne rekenapparaat-tuur is ingebouwd. De woonkamer, waarin een bedbank, een tafel met 4 stoelen en een 2 e TV met dvd speler, sluit aan op een terras. Het terras kijkt uit op een straatje en heeft ochtendzon. U beschikt bovendien over een berging en een vaste parkeerplaats in de garage die onder de appartementen is aangelegd. De Staete ligt in een prachtige omgeving. Bloeiende bollenvelden in de lente en authentiek strandvertier. Hier zwemmen nog garnalen in de muien en allerlei soorten meeuwen bevolken de pieren. Een ideaal fiets- en wandelgebied.

2 Het appartement nr 2.11 gelegen aan de Zeeweg nr 1 in Callantsoog is zondagmiddag 6 april tussen 2 en 4 uur te bezichtigen. U dient rekening te houden met 10% veiling kosten en daarna is er nog een gang naar de notaris nodig. De kosten daarvan komen eveneens voor uw rekening. Mocht u zakelijk geïnteresseerd zijn, in de verkoopsprijs is 20% BTW begrepen. Curiosa stromen binnen Onvoorstelbaar wat je als veilingbedrijf aangeboden krijgt. Heeft u wel eens een blauwe trompet gezien? Wij veilen er één. Spiegelend kobaltblauw en op wat randslijtage na, in een uitstekende staat. Hij pronkt tot maandag 7 april één van onze vitrines, als hij tenminste voordien niet aan een liefhebber is verkocht. De Koop Nu Prijs van 150,- zou voor mensen die naar zo n trompet op zoek zijn, wel eens te aantrekkelijk kunnen zijn om het risico te lopen dat een ander er mee aan de haal gaat. Boven: De kobaltblauwe trompet die momenteel in veiling is. Naast deze trompet is er een allegorische ets van Jean de Santeval. Een jonge naakte heks met wapperend krullend haar roert, staande op de rand van een immense ketel, in een brouwsel. De ketel hangt boven een vuur gestookt door een menu van een pathologisch werk en een boek met de titel: Bouche et Dents (mond en tanden). Een er als arts uitziende gebrilde figuur, met opgestroopte mouwen, giet Eau forte (sterk water) bij de soep. Waar de allegorie op slaat is mij niet helemaal duidelijk. Het doet me denken aan een protest tegen wetenschappelijk onderzoek naar menselijke ziektes. Het zou uit de koker van de groep streng religieuze gereformeerden kunnen komen. Zij laten bij-voorbeeld uit godsdienstige motieven hun kinderen niet inenten.

3 Of het een koper of staalgravure betreft is niet duidelijk, maar de prent is op geschept papier gedrukt en in een uitstekende staat. Voor een liefhebber moet hij van onschatbare waarde zijn. De startprijs is 25,- en de Koop Nu Prijs bedraagt 275,-. Ook zijn er weer enkele prachtige Japanse woodblock prints ingebracht. Een serie van drie op rijstpapier uitgevoerde werken dragen uitermate fijnzinnige voorstellingen van bloemen met een vogel. Met drie drukgangen, één in n naar oranje zwemend roze en twee grijstinten, is een ontroerende kwaliteit bereikt. Op twee van de drie prenten is een winterkoninkje afgebeeld. Bij de ene prent zit de vogel op de grond tussen Oostindische kers en chrysantachtige bloemen, op de andere print hangt hij aan een doornige tak met bloeiende rozen. De derde afdruk toont een beo op een tak. De bloesem daarvan lijkt een gekleurde variant van jasmijn. De prent is in twee delen gedrukt. De verschillende blokken sluiten goed op elkaar aan, maar door de verschillen in tijd en inktkracht zijn er kleurafwijkingen tussen de linker en rechterhelft van de prenten te onderscheiden. Ook een vage glanzende lijn verraadt de afscheiding tussen de blokken. Deze drie werken zijn gemaakt door Nakamura Sakutorò en dragen allen een in Japanse tekens geschreven tekst. Boven: Een courtisane links en een dronkaard rechts door Utagawa Kuninaos Naast de 3 vogelprenten zijn er ook nog 2 woodblock prints van Utagawa Kuninao Deze prenten zijn eveneens in pasteltinten gedrukt. In de loop der jaren hebben zilvervisjes enkele kleine onopvallende gaatjes in het papier gevreten. Gelukkig is het beeld van de prenten niet aangetast. De courtisa-ne speelt de rol van verlegen meisje. Maar in elegante kleding ongechaperonneerd onder een boom spreekt boekdelen. Op de andere prent wordt een dronkaard door zijn compaan naar huis gezeuld. Het is te zien dat

4 hij zich niet senang voelt. Op deze laatste prent staat ook een tekst en wij zijn daarin erg geïnte-resseerd. Mocht u Japanse tekens lezen, u zou ons een groot plezier doen als u deze tekst voor ons zou willen ontcijferen. Inbreng voor de veiling van maandag 7 april is tot 27 maart mogelijk. Spullen die later worden aangeboden veilen we begin mei. Per ingebracht nummer betaalt u 10% van het startbedrag als aanbetaling. Bij kostbare stukken waarbij het startbedrag boven de 250,- ligt, betaalt u het basisbedrag van 25,- en één Euro voor elke 50,- of een deel daarvan dat het startbedrag hoger ligt. Bij afrekening worden deze aanbetalingen verrekend. Van de aanbetaling worden onze kosten betaald als een object niet verkocht mocht worden. Foto boven: Een curieus karafje met twee gjaasjes in veiling. Gratis abonnement Abonnement op de digitale versie van Looiernieuws: gratis Abonn. digitale versie Kunst-, Antiek- & Veilingnieuws: gratis Abonnement op de digitale versie berichten: gratis Abonnement op de digitale versie Suitenieuws: gratis Engelse digitale uitgaven zijn evenals de Italiaanse gratis Abonnement op gedrukte versie van Looiernieuws: 7,50 U krijgt ons blad dan 4X per jaar toegestuurd. Uw betaling graag naar: v Lanschot Bankiers nr t.n.v. Looier A dam

5 Hoe wordt een week bij de Looier gewoonlijk ingevuld? Kijken bij het uitpakken 5,- vrij entree Oefensessie bridge met Barry Kijken bij het uitpakken 5,- vrij entree Kunst- & Antiekcentrum geopend Praat- en/of robberbridge met Barry Op de laatste zondag v/d maand inschrijven Meesterpuntendrive Kunst- & Antiekcentrum geopend Veiling Veiling 1 e maandag van de maand Inschrijving ook voor reserves Looier individueel vrije deelname les en oefenen. Dinsdag Veiling Kunst- & Antiekcentrum geopend Inbreng, afhalen en afrekening Inschrijven ook voor reserves de Advocaat-drive Deelname 5,- Woensdag Koopjes halen bij het uitpakken 5,- gratis toegang Kunst- & Antiekcentrum geopend Veiling Inbreng, afhalen en afrekening Inschrijving ook voor reserves Gay Prize Deelname 5,- Donderdag Kunst- & Antiekcentrum geopend Veiling Inbreng, afhalen en afrekening Inschrijving ook voor reserves de Teadrive Speel voor 5,- mee Inschrijving ook voor reserves de Rokersclub Speel voor 5,- mee Vrijdag Magic de Pattonclub Start 7 sept. weer The Friday Night Magic start sept.

6 Programma Specials maart - juni 1 maart. Het gebruikelijke zaterdag program: Praat-bridge met Barry (instuif) 2 maart. Het gebruikelijke zondag program: Praat-en/of robberbridge (instuif) 3 maart Veiling Algemene veiling Start competitie Individueel Dinsdag 4 maart Start competitie Advocaat Drive Woensdag 5 maart. Het gebruikelijke zaterdag program: Gay Prize Donderdag 6 maart Start competitie Rokersclub Vrijdag 7 maart Start competitie de Pattonclub Woensdag 26 maart Districs Damesparencompetitie Suites Suites 29 maart vanaf 15 uur Start bridgeweek in San Carlo Praat-bridge met Barry (instuif) 30 maart 31 maart 20 uur Officiële opening Albergo San Carlo met een feestelijke maaltijd ook voor de mensen die aan de bridgeweek deelnemen! Individuele wekelijkse competitie. Woensdag 2 april Start competitie Gay Prize 5 april Praat-bridge met Barry (instuif)

7 6 april Praat-en/of robberbridge (instuif) 7 april Veiling Algemene veiling 13 april Praat-en/of robberbridge (instuif) 14 april Individuele wekelijkse competitie. 18 april Praat-bridge met Barry (instuif) 27 april 3 mei. Het gebruikelijke zaterdag program: Praat-bridge met Barry (instuif) 4 mei het gebruikelijke zondag program: Praat-en/of robberbridge (instuif) 5 mei Veiling Algemene veiling Start competitie Individueel 17 mei /Callantsoog Leden maandag 18 mei Monopoly / Alzheimer-drive 15,- Veiling 25 mei 2 juni Algemene veiling 7 juni. Het gebruikelijke zaterdag program: Praat-bridge met Barry (instuif) 29 juni

Last minute 25% korting

Last minute 25% korting September t/m novem. 2007. Jaargang 14 nr 3 Telefoonnummer voor de Looier Suites 00 (0)20-420 69 88 Giorgio Giromella (vervolg van het boek Buon Natale in Antona) deel 23 In de bar was op dat moment Giorgio

Nadere informatie

Luxe vakantieflat aan zee.

Luxe vakantieflat aan zee. Internetveiling de Looier tel.: 020-420 69 88 Aug. t/m okt. 2008. Jaargang 15 nr 2 Luxe vakantieflat aan zee. Foto boven: Een stukje van de huiskamer en de loggia met boven de schommelstoel zeegezicht.

Nadere informatie

Internetveiling de Looier tel.: 0031 (0)

Internetveiling de Looier tel.: 0031 (0) Internetveiling de Looier tel.: 0031 (0)20-420 69 88 September t/m novem. 2007. Jaargang 14 nr 3 Voortaan de 1 e maandag v/d maand Het zat er, na het mislukken van de veiling voor schrijfcuriosa, dik in.

Nadere informatie

Gratis op de mailinglist.

Gratis op de mailinglist. Telefoonnummer voor de bridgeclub 020-6279380 Gratis op de mailinglist. Het wordt steeds drukker bij de Looier. De themabeurzen staan in de kinderschoenen, maar zij dragen wel bij aan die groei! Het loopt

Nadere informatie

Looierbridge.nl Looierveiling.nl Looiernieuws.nl Looiersuites.nl Looierantiek.nl

Looierbridge.nl Looierveiling.nl Looiernieuws.nl Looiersuites.nl Looierantiek.nl www.looier.com Foto boven: Barry geeft zaterdagmiddag oefenbridge voor beginners. Britt de Groot en Margot Anink makend daarvan dankbaar gebruik. Wim Hangard onze secretaris helpt mee. Looierbridge.nl

Nadere informatie

Callantsoger Staete / Callantsoog

Callantsoger Staete / Callantsoog Callantsoger Staete / Callantsoog 1 Welkom in Callantsoog! Verscholen tussen de duinen. 2 3 Foto: Marcel Coltof 4 Beschrijving Appartement 0.7 (begane grond aan de Zeeweg) Dit compleet ingerichte driekamerappartement

Nadere informatie

www.looier.com VEILINGNIEUWS Elandsgracht 109 Amsterdam Lijnbaansgracht 185-187 Asd

www.looier.com VEILINGNIEUWS Elandsgracht 109 Amsterdam Lijnbaansgracht 185-187 Asd VEILINGNIEUWS 13e JAARGANG NR 3 sept. t/m nov. 2006 Ons tijdschrift in vier delen over: Kunst & Antiekcentrum de Looier/ de suites/ de bridgeclub & de veiling Tel.: 020-420 69 88 www.looier.com Foto boven:

Nadere informatie

n Vleugje 007 in Hotel S. Carlo.

n Vleugje 007 in Hotel S. Carlo. Telefoonnummer voor Looier Suites: 020-420 69 88 Aug. t/m okt. 2008. Jaargang 15 nr 2 n Vleugje 007 in Hotel S. Carlo. Nauwelijks is het hotel in gebruik of de makers van de nieuwe James Bond film Quantum

Nadere informatie

Last minute 25% korting

Last minute 25% korting Telefoonnummer voor de Looier Suites 020-420 69 88 Last minute 25% korting De 2 tot 4 persoonsappartementen in Callantsoger Staete zijn dit jaar niet volledig verhuurd. Onbekend maakt onbemind en om daar

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

In memoriam Emil Ivo

In memoriam Emil Ivo September t/m novem. 2007. Jaargang 14 nr 3 Kunst- & Antiekcentrum de Looier tel.: 0031 (0) 20-420 69 88 In memoriam Emil Ivo Zijn stand met oud speelgoed, in de Looier, is al maanden niet meer bemand.

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Callantsoger Staete / Callantsoog

Callantsoger Staete / Callantsoog Callantsoger Staete / Callantsoog 1 Welkom in Callantsoog! Verscholen tussen de duinen. 2 3 Foto: Marcel Coltof 4 Beschrijving Appartement 0.7 (begane grond aan de Zeeweg!) Dit compleet ingerichte driekamerappartement

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Heythuysen Dorpstraat 44

Heythuysen Dorpstraat 44 ALGEMEEN: Op een prachtige locatie in het centrum van Heythuysen, bieden wij dit sfeervolle appartement te koop en te huur aan. Dit appartement is op de tweede verdieping gelegen en beschikt onder andere

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR. G.H. Breitnerlaan 10 Muiderberg Vraagprijs ,= K.K. Huurprijs 2.250,= per Maand

TE KOOP / TE HUUR. G.H. Breitnerlaan 10 Muiderberg Vraagprijs ,= K.K. Huurprijs 2.250,= per Maand TE KOOP / TE HUUR G.H. Breitnerlaan 10 Muiderberg Vraagprijs 649.500,= K.K. Huurprijs 2.250,= per Maand woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer Aan de rand van Muiderberg, aan een

Nadere informatie

Linne Grotestraat 25

Linne Grotestraat 25 MOGELIJKHEDEN OM 6 APPARTEMENTEN TE REALISEREN! Authentieke woning gelegen in de kern van het pittoreske Maasdorp Linne. Het pand is voorzien van royale bergruimte, overkapping, tuin en een dubbele garage.

Nadere informatie

Woonoppervlakte : woonhuis ca. 353 m2, bijgebouwen ca. 323 m2 Perceeloppervlakte : ca m2 Bouwjaar : ca Aanvaarding : zie voorwaarden

Woonoppervlakte : woonhuis ca. 353 m2, bijgebouwen ca. 323 m2 Perceeloppervlakte : ca m2 Bouwjaar : ca Aanvaarding : zie voorwaarden Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Kapelstraat Noord 76 VRIJWILLIG GESLOTEN INSCHRIJVING Het betreft hier een uniek monumentaal woonhuis (353 m2 woonoppervlakte) met authentieke stijlelementen,

Nadere informatie

De Witte Raaf Laan 116 - Noordwijk Zh

De Witte Raaf Laan 116 - Noordwijk Zh Van der Meer Makelaars en Taxateurs www.vandermeermakelaars.nl info@vandermeermakelaars.nl Omschrijving Heerlijk vrij en rustig, aan de buitenrand van het bekende recreatiepark De Witte Raaf gelegen, en

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Duindistel 41 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Duindistel 41 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Duindistel 41 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Hier kunt u wonen op de meest unieke locatie aan de Nederlandse kust. Dit schitterende

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Het Lappennest 55 - Noordwijk

Het Lappennest 55 - Noordwijk Van der Meer Makelaars en Taxateurs www.vandermeermakelaars.nl info@vandermeermakelaars.nl Omschrijving Hoogwaardige recreatiewoning (bouwjaar 2009), gelegen op circa 500m² eigen grond, in het rustige

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Groot Hoogwaak 203 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Groot Hoogwaak 203 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Groot Hoogwaak 203 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op fantastische locatie en op loopafstand van het strand, zee, duinen, boulevard

Nadere informatie

Roermond Arlo 75 ZEVENDE VERDIEPING

Roermond Arlo 75 ZEVENDE VERDIEPING ALGEMEEN: Gezellig appartement gelegen in het complex Arlo op de 7e verdieping aan de rand van het centrum. Wonen aan het water, met mooi uitzicht op de Maas. Het complex ligt op loopafstand van het outlet

Nadere informatie

TE KOOP. Boshoverweg K.K AP Weert. Laenen Makelaardij. Beekstraat GH Weert

TE KOOP. Boshoverweg K.K AP Weert. Laenen Makelaardij. Beekstraat GH Weert TE KOOP 237.500 K.K. Laenen Makelaardij Beekstraat 83 6001 GH Weert 0495-450680 info@laenen.nl Boshoverweg 76 6002 AP Weert Boshoverweg 76 6002 AP Weert Inleiding Deze ruime, authentieke jaren '30 woning

Nadere informatie

Roermond Henri Tijssenstraat 60

Roermond Henri Tijssenstraat 60 ALGEMEEN: Wij bieden u deze gerenoveerde woning te koop aan gelegen aan de rand van het centrum van Roermond in de woonomgeving eigen haard. Het station en de winkelstad zijn op loopafstand bereikbaar.

Nadere informatie

Akkerwinde 52 in Venlo

Akkerwinde 52 in Venlo L Koninginnesingel 88, 5911 KG Venlo Tel: 077-3210128 www.uwwoning.nl info@uwwoning.nl Vraagprijs: 449.000,- k.k. Akkerwinde 52 in Venlo Vrijstaande villa met garage op prachtige locatie met onder architectuur

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE MODERN 3-KAMER APPARTEMENT MET RUIM BALKON OP HET ZUID-WESTEN GOOOIERSERF 166 TE HUIZEN De locatie Gooierserf 166, 1276 KW te Huizen Een licht 3-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

Herten Hertenerweg 21

Herten Hertenerweg 21 ALGEMEEN: Het is aantrekkelijk en kindvriendelijk wonen in deze vrijstaande woning in een woonomgeving met dorpskarakter. In de omgeving zijn veel voorzieningen te vinden, hierbij is te denken aan watersport,

Nadere informatie

Landgraaf Exdellerweg 4

Landgraaf Exdellerweg 4 ALGEMEEN: Mooie bungalow gelegen in het exclusieve villapark Exdel op een zeer rustige en goede woonlocatie aan de bosrand. De bungalow is gelegen op een perceel van ± 1.531 m², de inhoud bedraagt ± 926

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

Plesmanstraat 341 Soesterberg

Plesmanstraat 341 Soesterberg Soesterberg Vraagprijs 135.000,= k.k. Hol & Molenbeek Antonlaan 600 3707 KD Zeist Telefoon 030 692 02 04 Telefax 030 692 55 34 E-mail zeist@holenmolenbeekwonen.nl www.holenmolenbeekwonen.nl Woningpaspoort

Nadere informatie

STUDIO OOSTDUINKERKE

STUDIO OOSTDUINKERKE STUDIO Studio op het einde van de zeedijk in de residentie Twenty One op het 9de verdiep met panoramisch zicht op zee en strand. Studio met veel POTENTI- EEL mits enkele opfrissingen. (209) EPC 175 kwh/m²

Nadere informatie

Toernooiverslag 15e L.A.R.T.

Toernooiverslag 15e L.A.R.T. BRIDGE-BERICHTEN Telefoonnummer voor de bridgeclub 020-6279380 Toernooiverslag 15e L.A.R.T. 20 Jaar club de Looier werd uitbundig gevierd met het 15 e LART (Looier All Round Tournament). Cas Muller, winnaar

Nadere informatie

Delfland 26, 1274 JX te Huizen INFORMATIEBROCHURE

Delfland 26, 1274 JX te Huizen INFORMATIEBROCHURE INFORMATIEBROCHURE UITSTEKEND ONDERHOUDEN, KINDVRIENDELIJK GELEGEN, RUIME HOEKWONING MET ZONNIGE TUIN (Z/O) VOORZIEN VAN VERANDA EN STENEN BERGING DELFLAND 26 TE HUIZEN De locatie Deze uitstekend onderhouden

Nadere informatie

Maaseik Heirweg 63. Algemeen: Indeling: Begane grond:

Maaseik Heirweg 63. Algemeen: Indeling: Begane grond: Algemeen: Deze vrijstaande woning met grote tuin is gelegen aan een doorgaande weg in een villawijk net buiten het centrum. Op wandelafstand liggen de winkelstraten, bushaltes, verschillende scholen en

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

BRIDGEBERICHTEN. April t/m okt. 2013 Jaargang 20 nr 1

BRIDGEBERICHTEN. April t/m okt. 2013 Jaargang 20 nr 1 BRIDGEBERICHTEN April t/m okt. 2013 Jaargang 20 nr 1 Telefoonnummer voor de bridgeclub 020-6279380 Slot met 57000 kijkers! De Becker Show is voorbij. Het stof dat de show heeft doen opwaaien, dwarrelt

Nadere informatie

Ginkelstraat 110 in Venlo

Ginkelstraat 110 in Venlo Koninginnesingel 88, 5911 KG Venlo Tel: 077-3210128 www.uwwoning.nl info@uwwoning.nl Vraagprijs: 129.000,- k.k. Ginkelstraat 110 in Venlo Gelegen aan de rand van centrum luxe hoekappartement op de 3e verdieping

Nadere informatie

Roermond Wilhelminalaan 11B 4

Roermond Wilhelminalaan 11B 4 EERSTE VERDIEPING: Woongedeelte: Entree/hal. Bergkast met CV combiketel en meterkast. Betegeld gastentoilet met fonteintje. Gezellige woonkamer met veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van laminaatvloer.

Nadere informatie

Brochure. Koeweg te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Koeweg te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Koeweg 17-21 te Epe Vraagprijs 119.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg W W W.DEHAAN -MAKELAARS.NL EPE, KOEWEG 17-21 Op een rustige locatie gelegen, een uitstekend onderhouden recreatiewoning met

Nadere informatie

Boulevard 41 - Katwijk Zh

Boulevard 41 - Katwijk Zh Boulevard 41 - Katwijk Zh Van der Meer Makelaars en Taxateurs www.vandermeermakelaars.nl infokatwijk@vandermeermakelaars.nl Omschrijving Boulevard 41 - Katwijk Zh Schitterend weids uitzicht over de Boulevard,

Nadere informatie

TE KOOP. Maaspoort 51 A K.K BN Weert. Laenen Makelaardij. Beekstraat GH Weert

TE KOOP. Maaspoort 51 A K.K BN Weert. Laenen Makelaardij. Beekstraat GH Weert TE KOOP 292.500 K.K. Laenen Makelaardij Beekstraat 83 6001 GH Weert 0495-450680 info@laenen.nl Maaspoort 51 A 6001 BN Weert Maaspoort 51 A 6001 BN Weert Inleiding Luxe stadsappartement met groot balkonterras

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Strandwijck 2 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Strandwijck 2 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Strandwijck 2 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op schitterende locatie op de begane grond gelegen gemoderniseerd royaal 4 kamer

Nadere informatie

Linne. Op het Kuilken 27

Linne. Op het Kuilken 27 Linne Op het Kuilken 27 Linne Op het Kuilken 27 Rustig gelegen in een kindvriendelijke woonwijk van Linne. De ligging is prima met uitzicht over een groen plantsoen en op loopafstand van het knusse centrum

Nadere informatie

Sint Odiliënberg Sint Odiliastraat 20

Sint Odiliënberg Sint Odiliastraat 20 ALGEMEEN: Aan de rand van het dorp Sint Odiliënberg bieden wij u deze vrijstaande jaren dertig woning met garage te koop aan. De woning is geheel naar eigen wens te maken. De woning is gelegen op een perceel

Nadere informatie

Roermond Achter de Steenen Trappen 57

Roermond Achter de Steenen Trappen 57 Wonen in een luxe afgewerkt appartement in het centrum van Roermond?! INDELING: BEGANE GROND: Gezamenlijke entree met trappenhal en liftinstallatie. EERSTE VERDIEPING: Entree. Meterkast. Technische ruimte

Nadere informatie

Staat uw nieuwe (huur)woning aan de Torenbosch 60 in Twello?

Staat uw nieuwe (huur)woning aan de Torenbosch 60 in Twello? Staat uw nieuwe (huur)woning aan de Torenbosch 60 in Twello? Torenbosch 60, Twello 995,- per maand incl. servicekosten & excl. g/w/e In het centrum van Twello gelegen, royaal penthouse op de 4 e woonlaag

Nadere informatie

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle Vraagprijs 698.000,- k.k. Goed onderhouden, vrijstaand woonhuis met weiland, gelegen aan de rand van Sprang-Capelle. Het landhuis beschikt onder andere over een gastenverblijf,

Nadere informatie

Roermond Bethlehemstraat A

Roermond Bethlehemstraat A WONEN EN WERKEN IN DE BINNENSTAD VAN ROERMOND! DIVERSE MOGELIJKHEDEN BESPREEKBAAR! ALGEMEEN: Wonen in Roermond is wonen in een eeuwen oude stad met sfeervolle pleinen, straten en gebouwen. Realistisch

Nadere informatie

www.looier.com LOOIERNIEUWS 13e JAARGANG NR 3 sept. t/m nov. 2006 Elandsgracht 109 Amsterdam Lijnbaansgracht 185-187 Asd

www.looier.com LOOIERNIEUWS 13e JAARGANG NR 3 sept. t/m nov. 2006 Elandsgracht 109 Amsterdam Lijnbaansgracht 185-187 Asd LOOIERNIEUWS 13e JAARGANG NR 3 sept. t/m nov. 2006 Ons tijdschrift in vier delen over: Kunst & Antiekcentrum de Looier/ de suites/ de bridgeclub & de veiling Tel.: 020-420 69 88 www.looier.com Foto boven:

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Henriette van Heemstralaan 55

Henriette van Heemstralaan 55 Henriette van Heemstralaan 55 3851WC, ERMELO Vraagprijs Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 2006 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 114 m² Inhoud : 307 m³ T. 0413-745155

Nadere informatie

Echt Thaalpad 131 INDELING: SOUTERRAIN: Berging en overdekte parkeerplaats. BEGANE GROND: Gezamenlijke entree. Lift.

Echt Thaalpad 131 INDELING: SOUTERRAIN: Berging en overdekte parkeerplaats. BEGANE GROND: Gezamenlijke entree. Lift. ALGEMEEN: Penthouse met een oppervlakte van ± 180 m² gelegen op de derde verdieping. Uitstekende en bereikbare en centrale ligging. Allereerst ten opzichte van de kernen Echt en Peij. Daarnaast ten opzichte

Nadere informatie

Oostgrasdijk 1 hs 46 SCHOORL

Oostgrasdijk 1 hs 46 SCHOORL Oostgrasdijk 1 hs 46 SCHOORL Oostgrasdijk 1 hs 46 - Schoorl Adres gegevens Adres Oostgrasdijk 1 hs 46 Postcode / plaats 1871 AL Schoorl Provincie Noord-Holland Locatie gegevens Object gegevens Soortwoning

Nadere informatie

Antoniuslaan 16 in Blerick

Antoniuslaan 16 in Blerick Koninginnesingel 88, 5911 KG Venlo Tel: 077-3210128 www.uwwoning.nl info@uwwoning.nl Vraagprijs: 209.000,- k.k. Antoniuslaan 16 in Blerick Gelegen nabij het centrum Blerick een halfvrijstaande woning met

Nadere informatie

Hyacintentuin 9 HOUTEN

Hyacintentuin 9 HOUTEN Hyacintentuin 9 HOUTEN Beumer Garantiemakelaars Utrecht Maliesingel 18 3581 BE UTRECHT Tel: 030-2311000 E-mail: utrecht@beumer.nl Website: www.beumer.nl Omschrijving Online executieveiling Hyacintentuin

Nadere informatie

Veldhoven Kapelstraat Noord 76 VRAAGPRIJS : 659.000,--

Veldhoven Kapelstraat Noord 76 VRAAGPRIJS : 659.000,-- Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Kapelstraat Noord 76 VRAAGPRIJS : 659.000,-- Het betreft hier een uniek monumentaal woonhuis (353 m2 woonoppervlakte) met authentieke stijlelementen,

Nadere informatie

Linne Elisabethstraat 3

Linne Elisabethstraat 3 In het gezellige dorpje Linne staat deze vrijstaande bungalow met garage te koop. De pannengedekte bungalow ligt in een rustige woonomgeving met prachtig uitzicht op de Linner Weerd en heeft een centrale

Nadere informatie

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT 153 - EINDHOVEN In fraaie woontoren "De Parade" en op 3e verdieping gelegen royaal 3-kamer appartement met o.a.: eigen berging; eigen parkeerplaats; ruime living met dubbele deuren

Nadere informatie

TE HUUR ROGGEL. 600,- /maand. Burgemeester Gubbelsstr 14. AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond

TE HUUR ROGGEL. 600,- /maand. Burgemeester Gubbelsstr 14. AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond TE HUUR ROGGEL Burgemeester Gubbelsstr 14. 600,- /maand AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond Postadres: Postbus 320, 6040 AH Roermond T 0475 33 11 33 info@vaassen.nl www.vaassen.nl

Nadere informatie

WILLEM VAN HORNESTRAAT 32 - EINDHOVEN

WILLEM VAN HORNESTRAAT 32 - EINDHOVEN WILLEM VAN HORNESTRAAT 32 - EINDHOVEN Op randje centrum gelegen modern 2 kamer appartement met o.a. sfeervolle ruime living, open keuken met keukeninrichting in hoekopstelling, slaapkamer en badkamer.

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Maasbracht Molenweg 5-7

Maasbracht Molenweg 5-7 ALGEMEEN: Vrijstaande woning met geschakelde winkelruimte voorzien van rolluiken, vrijstaande garage en bergruimte/hobbyruimte. De woning is gebouwd in ± 1954 en de winkel ± 1963. Portaal met toilet en

Nadere informatie

OEGSTGEEST Lavendelhof 11 Vraagprijs ,- k.k.

OEGSTGEEST Lavendelhof 11 Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl OEGSTGEEST Lavendelhof 11 Vraagprijs 335.000,-

Nadere informatie

Praterlaan 6 te AMSTERDAM

Praterlaan 6 te AMSTERDAM Praterlaan 6 te AMSTERDAM KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Appartement Bouwjaar : 2002 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 95 m² Inhoud : 260 m³ Vraagprijs 259.500 k.k. Omschrijving:

Nadere informatie

Heythuysen Koppelstraat 13

Heythuysen Koppelstraat 13 ALGEMEEN: Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven door fraaie natuurgebieden, zoals het Leudal en de loof-naaldhoutenbossen, en men vindt op een steenworp afstand de

Nadere informatie

Argonautenweg 3 P 3054 RP Rotterdam met parkeerplaats Huurprijs 1.850,- p.m.

Argonautenweg 3 P 3054 RP Rotterdam met parkeerplaats Huurprijs 1.850,- p.m. Argonautenweg 3 P 3054 RP Rotterdam met parkeerplaats Huurprijs 1.850,- p.m. DB Makelaars Omschrijving Volledig gemeubileerd, gestoffeerd en van alle gemakken voorzien - turn key drie kamer appartement

Nadere informatie

Bikkersweg 68, 3752 WV Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k.

Bikkersweg 68, 3752 WV Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k. Bikkersweg 68, 3752 WV Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs 550.000,- k.k. Snel ERA makelaars Omschrijving Bikkersweg 68, 3752 WV Bunschoten-Spakenburg In 2007 is het appartementencomplex Aida in Bunschoten-Spakenburg

Nadere informatie

Echt Thaalpad 131. AANVAARDING: In overleg.

Echt Thaalpad 131. AANVAARDING: In overleg. ALGEMEEN: Penthouse met een oppervlakte van ± 180 m² gelegen op de derde verdieping. Uitstekende en bereikbare en centrale ligging. Allereerst ten opzichte van de kernen Echt en Peij. Daarnaast ten opzichte

Nadere informatie

Uw vertrouwde makelaar in de regio. Maartenshof 32 Sint-Maartensdijk.

Uw vertrouwde makelaar in de regio. Maartenshof 32 Sint-Maartensdijk. Uw vertrouwde makelaar in de regio Maartenshof 32 Sint-Maartensdijk www.leunis.nl Vlakbij het centrum van het dorp, in het woonzorgcentrum Maartenshof, mogen wij u deze fraai gelegen 3 kamer woning aanbieden.

Nadere informatie

Landal West-Terschelling

Landal West-Terschelling Landal West-Terschelling Mooiste Terschelling heeft iedereen wat te bieden 2 Landal West-Terschelling ligt schitterend centraal op het eiland in de gezellige havenplaats West-Terschelling. Riant en rustig

Nadere informatie

TE KOOP. Parallelweg K.K HM Weert. Laenen Makelaardij. Beekstraat GH Weert

TE KOOP. Parallelweg K.K HM Weert. Laenen Makelaardij. Beekstraat GH Weert TE KOOP 295.000 K.K. Laenen Makelaardij Beekstraat 83 6001 GH Weert 0495-450680 info@laenen.nl Parallelweg 206 6001 HM Weert Parallelweg 206 6001 HM Weert Inleiding Vrijstaande woonboerderij gelegen op

Nadere informatie

Boulevard 22-10 Zeist

Boulevard 22-10 Zeist Boulevard 22-10 Zeist Objectinformatie Boulevard 22-10 te Zeist Uitstekend onderhouden royaal 3-kamer appartement met parkeerplaats en berging, gelegen in een kleinschalige appartementencomplex in het

Nadere informatie

Molentienden 124 TE KOOP k.k. Ouddorp TEL:

Molentienden 124 TE KOOP k.k. Ouddorp TEL: TE KOOP 295.000 k.k. TEL: 0187.68.44.07 WWW.HAMEETEMANMAKELAARDIJ.NL Kenmerken Vraagprijs 295.000 k.k. Bouwjaar 1970 Kamers 6 Slaapkamers 5 Perceeloppervlakte 159 m² Inhoud 508 m³ Woonoppervlakte 166 m²

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Sfeervolle en karakteristieke woning met mooie diepe achtertuin en houten tuinhuis, gelegen op historische plek in Dongen, nabij het centrum

Nadere informatie

Maastricht Bilserbaan 52

Maastricht Bilserbaan 52 ALGEMEEN: Gelegen in de rustige wijk Brusselsepoort bieden wij u dit tussengelegen herenhuis te koop aan. Het bouwjaar is 1926 en de woning is verbouwd in 1976. De woning is gelegen op een perceel van

Nadere informatie

Te koop: Appartement Oranjehof Jan Wilshof 83 Alkmaar

Te koop: Appartement Oranjehof Jan Wilshof 83 Alkmaar Te koop: Appartement Oranjehof Jan Wilshof 83 Alkmaar Pagina 1/6 Te koop: Appartement Oranjehof Jan Wilshof 83 Alkmaar Appartement 81 m² VERKOCHT Pagina 2/6 Appartement Oranjehof Alkmaar Oranjehof: een

Nadere informatie

Wagenaarlaan 2, Son en Breugel

Wagenaarlaan 2, Son en Breugel Wagenaarlaan 2, Son en Breugel Wagenaarlaan 2, Son en Breugel In de bosrijke Wagenaarlaan is deze prachtige en sfeervolle villa met vrijstaande dubbele garage en fraai aangelegde privacy biedende tuin

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

TE KOOP ROERMOND ,- k.k. Arlo 77. AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond. Postadres: Postbus 320, 6040 AH Roermond

TE KOOP ROERMOND ,- k.k. Arlo 77. AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond. Postadres: Postbus 320, 6040 AH Roermond TE KOOP ROERMOND Arlo 77 169.000,- k.k. AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond Postadres: Postbus 320, 6040 AH Roermond T 0475 33 11 33 info@vaassen.nl www.vaassen.nl ADRES Arlo 77

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Antsje van Lelyveld Kandidaat makelaar

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Antsje van Lelyveld Kandidaat makelaar Sneek Boegspriet 44 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Marevista 34 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Marevista 34 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Marevista 34 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op schitterende locatie op de 4e verdieping gelegen 4 kamer appartement in het Huis

Nadere informatie

Keizersgracht 766 in Amsterdam

Keizersgracht 766 in Amsterdam A M S T E R D A M 2012 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 24 september 2012 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

Engweg 2, DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Engweg 2, DRIEBERGEN-RIJSENBURG Engweg 2, DRIEBERGEN-RIJSENBURG Koopsom 775.000 k.k. Woonoppervlak 470 m² Perceelgrootte 612 m² 12 Kamer(s) 5 Slaapkamer(s) Bouwjaar -1906 Geachte mevrouw, meneer, Heiko Gorter Makelaars en de verkopers

Nadere informatie

Swalmen Grindbank 11

Swalmen Grindbank 11 ALGEMEEN: Gelegen in een gezellige, rustige kindvriendelijke buurt met mooie woonomgeving bieden wij u deze mooie instapklare twee onder 1 kapwoning met garage te koop aan. Alle dagelijkse voorzieningen

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE RUIME GEZINSWONING MET ZONNIGE ACHTERTUIN EN DAKTERRAS KEIZER OTTO 9 TE HUIZEN De locatie Aan verkeersarme straat, kindvriendelijke en groene locatie gelegen ruime gezinswoning

Nadere informatie

Leharstraat 27 - Dongen

Leharstraat 27 - Dongen Leharstraat 27 - Dongen!!! AANTREKKELIJKE SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf 199.000,- k.k. Op een prettige locatie

Nadere informatie

St. Bernulphusstraat 7G te Oosterbeek

St. Bernulphusstraat 7G te Oosterbeek Gemeenschappelijke entree Trappenhuis Keuken Eetkamer met doorloop naar woonkamer Zicht van keuken naar woonkamer met toegang tot balkon Zicht van woonkamer naar keuken Trap naar eerste verdieping Royaal

Nadere informatie