1 november 15 november. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1 november 15 november. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school"

Transcriptie

1 6 1 november 15 november Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken CL Zwartemeer Telefoon: (0591) debanier@primenius.nl November Leerlingenraad Nationaal Schoolontbijt Groep 5 naar het Bargerveen Muziek workshop voor groep 3, 4 en Lichtjesfeest Oudervereniging Rapport Studiedag team, kinderen vrij Theatervoorstelling groep 3, 4 en 5 in de Grote Kerk te Emmen Nieuws vanuit de school Aangepaste schooltijd Op woensdag 2 november a.s. worden er voor alle medewerkers van Stichting Primenius inspiratiesessies georganiseerd. Deze sessies sluiten aan bij onze schoolontwikkeling. Het blijkt dat dit om start en hebben we daarom besloten dat alle kinderen deze dag om vrij zijn. We eten om wel gezamenlijk op school. U heeft hier vorige week een brief over ontvangen. Terugblik ouderavond We kijken terug op een mooie ouderavond over de Vreedzame School. Ouders konden vier workshops volgen en hebben we hier positieve feedback over ontvangen. Een aantal kinderen uit de bovenbouw hebben super goed meegeholpen tijdens deze avond! We bedanken alle ouders en kinderen voor hun aanwezigheid en betrokkenheid.

2 Leerlingenraad Ook dit jaar hebben we een leerlingenraad op school. De kinderen uit de leerlingenraad vertegenwoordigen alle kinderen op school. Samen met de directeur vergadert de leerlingenraad vier tot vijf keer per schooljaar over allerlei punten die met onze school te maken hebben. We heten de volgende kinderen van harte welkom in de leerlingenraad; Groep 5: Ryhan en Anouk Groep 6: Raoel Groep 7: Cilan (voorzitter) Groep 8: Daphne (notulist) Vandaag was de eerst vergadering en zijn er mooie ideeën vanuit de kinderen gekomen. Dit pakken we samen verder op. Afwezigheid directie I.v.m. een studiereis ben ik afwezig van zaterdag 5 t/m maandag 14 november. Voor dringende zaken kunt u in deze periode terecht bij Marian Brands (MIB-er) of Jorien Bijen (leerkracht groep 3). Nationaal schoolontbijt Beste ouder, Hierbij sturen we u een nieuwsbrief met informatie over Het Nationaal Schoolontbijt (in de bijlage). Op onze school ontbijten we samen op woensdag 9 november. In deze nieuwsbrief vindt u alle informatie over dit gezonde ontbijtfeest. Vriendelijke groet, De Banier Nieuws uit de groepen Nieuws van de bijtjes en sterren van groep 1 en 2 De komende weken werken we over Sint Maarten. Juf Lotte blijft tot de kerstvakantie bij ons in de groep. Juf Ingrid zal tot de kerstvakantie langzaam weer opbouwen en steeds meer naast Lotte aanwezig zijn in de groep. Zoals hierboven al even genoemd werd gaan we woensdag 9 november gezamenlijk met de kinderen ontbijten. Welke ouders vinden het leuk om hierbij te helpen? Graag even opgeven bij de groepsleerkracht. Bericht van de kanjers van groep 3: Morgen zijn de leerlingen om vrij i.v.m. een studiemiddag. In groep 3 heb ik nog niet alle rapporten van de kinderen terug. Denkt u hier nog even aan. Met Rekenen hebben we blok 2 afgesloten met een toets en werken we nu verder aan blok 3. Dit blok gaat over Verzamelen en de volgende onderdelen komen aan bod: - Splitsen van getallen: 4 knikkers kun je verdelen 2/2, 3/1 of 4/0. - Groepjes van 5 maken en afsplitsen

3 - Handig tellen - Verder tellen vanaf 5 - Tijd: verschillende maten van tijd koppelen aan een tijdverhaal (kaars die opbrand, zon/maan, zandloper e.d.) We werken met lezen nog steeds aan kern 3, de blauwe kern. De woorden doos en poes hebben we inmiddels behandeld en de letters d en oe. Deze komende weken werken we verder aan kern 3. Na deze kern hebben we ook de herfstsignalering. Hiervoor worden de kinderen buiten de klas door mij getoetst. Blijf elke dag het lezen 5 tot 10 minuten oefenen! En de letters veel blijven herhalen en benoemen. Na kern 3 krijgen de kinderen een overzicht mee van de letters die we tot nu toe gehad hebben. Woensdag 9 november hebben we in groep 3 een workshop De Muziekmachine. Deze les is een voorbereiding op een bezoek in de Grote kerk in Emmen op dinsdag 29 november. De exacte tijden zal ik zodra ik het weten op Klasbord plaatsen. Hiervoor hebben we nog wel een aantal ouders nodig die willen rijden, wilt u hier alvast over nadenken. Alvast bedankt. Bericht van de toppers van groep 4: Morgen (woensdag) zijn de leerlingen om 1 uur vrij iv.m. een studiemiddag. Deze week werken we over de spellingsafspraak van worst. De kinderen hebben maandag, zoals gebruikelijk, weer de dicteewoorden mee gekregen om te oefenen. Komende vrijdag hebben we het dictee daarover. Veel succes met oefenen! Elke vrijdag krijgen ze ook de tekst van nieuwsbegrip en DMT mee naar huis. Het zou fijn zijn als de kinderen daar ook flink mee oefenen thuis. We gaan bijna de toets van blok 3 doen. De kinderen werken elke dag aan hun eigen rekendoelen. Doelen die ze hebben behaald, tekenen ze af zodat ze precies kunnen zien waar ze aan kunnen werken. In blok 4 komen de volgende rekendoelen aan bod: - door- en terugtellen met sprongen van 2, 5, 10, 20 - optellen en aftrekken onder de 20 - verwisseleigenschap bij vermenigvuldigen - aflezen van grafieken. Bericht van de zonnestraaltjes van groep 5: Vorige week stond er geen bericht van ons in het weekbericht, onze excuus daarvoor, wij waren in de veronderstelling dat het weekbericht deze week mee zou gaan. Morgen (woensdag) zijn de leerlingen om uur vrij i.v.m. een studiemiddag. De gym komt te vervallen. Helaas hebben we nog niet alle rapporten terug, denkt u daar aan? Rekenen Afgelopen maandag was de voortoets voor Blok 4 om te zien wie wat al kent en daar passen wij onze instructie op aan! In Blok 4 komen de volgende onderdelen aan bod: ` Tellen van hoeveelheden in honderdtallen tientallen en eenheden met geld Optellen en aftrekken tot en met 1000 Vermenigvuldigen ( tafels 1 t/m 10) Geld sommen: gepast betalen met briefjes van 100, 50, 20, 10, en 5 euro en munten van 2 en 1 euro. Verder werken wij aan onze groepsdoelen: Automatiseren van optellen en aftrekken op tempo, tafels en het optellen en aftrekken onder elkaar. Woensdag is de toets van blok 3.

4 Spelling vrijdag ronden we blok 2 af met een zinnendictee, de resultaten hiervan en van de rekentoets kunt u vinden in Parnassys. Bargerveen Woensdag gaan wij met de opa van Bram op ontdekking in het Bargerveen. Ontzettend leuk natuurlijk. Wij zijn wel vervoer nodig. Wie kan ons brengen ( om 9 uur ) en halen ( om kwart voor 11)? Opgave graag middels een briefje of als reactie op klasbord. Deze dag is het handig om laarzen en oude kleren te dragen. Na onze excursie volgen wij een muziekworkshop die aansluit bij een voorstelling die wij gaan bezoeken op dinsdag 29 november. In samenwerking met de Grote Kerk Cultureel in Emmen heeft De Kunstbeweging een project georganiseerd rondom de bekende Nederlandse dirigent en organist Ton Koopman. Speciaal voor leerlingen uit groep 3, 4 en 5 staat op 29 november een theatervoorstelling in de Grote Kerk gepland. Ter introductie is op school een les over de werking van het orgel via de ingenieuze Muziekmachine mogelijk. Handvaardigheid Vanaf afgelopen vrijdag komt de moeder van Bram op vrijdag helpen met handvaardigheid dit heeft te maken met het knutselen voor de Kerstmarkt, wij zijn heel blij dat ze ons komt helpen. De specialisten van groep 6: Morgen (woensdag) zijn de leerlingen om 13:00 uur vrij i.v.m. een studiemiddag. Rekenen: Wij sluiten deze week onze doelen af en starten met nieuwe: Rekenen tot en met Tabellen invullen Hierbij zijn de tafels weer van belang (die aole taofels aal). Oefenmateriaal kunt u zelf printen van de site sommenmaker.nl Ook de rekentuin staat klaar. In de eerste tuin staan de doelen die het belangrijkst zijn. In de tweede tuin staat extra verdieping of juist herhaling. De tafeltjes wc poster is vrij te printen van internet. Deze kaart kunt u op de wc deur hangen (wel aan de binnenkant anders komt het niet tot z n recht) zodat de kinderen extra en onbewust bezig zijn met de tafels. Spelling: Met spelling werken wij weer aan de werkwoordsvormen (Ik, hij, wij). Topo: Fryslân is meegegaan als nieuwe topo. Op 11 november volgt de overhoring. Ook hier geldt weer, de steden, kanalen, meren, zeeën, eilanden Géén snelwegen Lichtjesfeest: Voor het lichtjesfeest hebben alle kinderen een lampionstokje nodig of een elektrisch lichtje voor in de lampion. Zouden ze deze voorzien van naam mee kunnen krijgen? Rapporten:

5 Ik mis nog een paar rapporten! Willen jullie deze zo snel mogelijk retourneren? (gewoon teruggeven mag ook) De toppers van groep 7: Rekenen: We zijn nog fanatiek bezig met hoofdstuk 3. Leerlingen werken enthousiast aan de doelen. Veel leerlingen hebben alle doelen al behaald en hebben de toets al mogen maken. Volgende week beginnen we aan hoofdstuk 4. Ik zal de doelen voor het nieuwe blok in de volgende nieuwsbrief schrijven. Nog even de doelen van dit blok op een rijtje: - Keersommen met tientallen - Verschil berekenen in kilometers - Het verschil weten tussen meter, decimeters en centimeters - Kommagetallen op een getallenlijn plaatsen. Spelling: Vorige week hebben wij hoofdstuk 2 afgesloten met een zinnendictee. Deze week zijn wij begonnen met een nieuwe categorie: Thermometer. Deze categorie wordt voor het eerst aangeboden. Gisteren hebben de leerlingen hier ook de woordjes van meegekregen. In komend blok komen de volgende doelen naar voren: - Gladheid - Majesteit - Politie - Telefonisch In Bloon heb ik lastige categorieën open gezet en de categorie van deze week: Thermometer. Natuur: Met de lessen natuur geeft stagiaire Janine lessen over het weer. Bij een van deze lessen hebben de leerlingen een PET flesje nodig. Zouden de leerlingen deze mee kunnen nemen? Lichtjesfeest: Voor het lichtjesfeest hebben alle leerlingen een lampionstokje nodig. Zouden ze deze voorzien van naam mee kunnen nemen? Rapporten: Ik mis nog enkele rapporten zouden jullie deze aan uw kind mee willen geven? Alvast bedankt Werkstuk: De leerlingen moeten voor de kerstvakantie hun eerste werkstuk inleveren. Deze moet bestaan uit 7 hoofdstukken.

6 De toppers van groep 8: Volgende week beginnen we aan hoofdstuk 4. Ik zal de doelen voor het nieuwe blok in de volgende nieuwsbrief schrijven. Nog even de doelen van dit blok op een rijtje: (toets a.s. vrijdag) - Vermenigvuldigen van geldbedragen - Metriek stelsel - Grote vermenigvuldigsommen - Kommagetallen op een getallenlijn plaatsen. Aardrijkskunde Vorige week is de topo van midden-amerika mee gegaan. Dinsdag 8 november is hierover de toets. Ook is er een samenvatting mee gegaan over ons hoofdstuk van Afrika hierover is vrijdag 11 november de toets. Lichtjesfeest: Voor het lichtjesfeest hebben alle leerlingen een lampionstokje nodig. Zouden ze deze voorzien van naam mee kunnen nemen? Rapporten: Ik mis nog enkele rapporten zouden jullie deze aan uw kind mee willen geven? Alvast bedankt Werkstuk: De leerlingen moeten voor de kerstvakantie hun eerste werkstuk inleveren. Deze moet bestaan uit 7 hoofdstukken.

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

11 oktober 25 oktober. Rkbs De Banier. Wij wensen iedereen een fijne herfstvakantie!! Nieuws vanuit de school

11 oktober 25 oktober. Rkbs De Banier. Wij wensen iedereen een fijne herfstvakantie!! Nieuws vanuit de school 4 11 oktober 25 oktober Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

28 februari 14 maart. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Tevredenheidspeiling

28 februari 14 maart. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Tevredenheidspeiling 13 28 februari 14 maart Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

13 december 27 december. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school

13 december 27 december. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school 9 13 december 27 december Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

15 november 29 november. Rkbs De Banier

15 november 29 november. Rkbs De Banier 7 15 november 29 november Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

7 februari 28 februari. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school

7 februari 28 februari. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school 12 7 februari 28 februari Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

27 september 4 oktober. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Afsluiting Landenproject

27 september 4 oktober. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Afsluiting Landenproject 3 27 september 4 oktober Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

November Theatervoorstelling groep 3, 4 en 5 in de Grote Kerk te Emmen 13:00-13:45 uur

November Theatervoorstelling groep 3, 4 en 5 in de Grote Kerk te Emmen 13:00-13:45 uur 8 29 november 13 december Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

2 19 september 3 oktober

2 19 september 3 oktober 2 19 september 3 oktober Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 25 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week waren er opnieuw informatieochtenden voor ouders voor de kleutergroepen. Fijn

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

10 januari - 23 januari. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school

10 januari - 23 januari. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school 10 10 januari - 23 januari Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 50

Nadere informatie

Terugblik. De lesstof

Terugblik. De lesstof Nieuwsbrief Groep 7 - Oktober 2013 Beste ouders, De herfstvakantie ligt alweer achter ons en voor ons ligt een drukke en gezellige periode. Via deze nieuwsbrief willen wij hierover nader informeren. Maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 03 april nr. 28. Nieuws uit de school Vastenactie: Renovatie plein. Stemmen op school

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 03 april nr. 28. Nieuws uit de school Vastenactie: Renovatie plein. Stemmen op school 03 april 2017 2016-2017 nr. 28 Nieuwsbrief Nieuws uit de school Vastenactie: Alle kinderen krijgen maandag een vastenactiedoosje mee. De kinderen mogen geld verzamelen voor El Salvador, een land in Midden-Amerika.

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 10-03-2016 Algemeen Week van de lentekriebels 20 t/m 24 maart In deze week volgen de kinderen op school een aantal lessen over relationele en seksuele vorming, passend bij de leeftijd van het kind. Waar

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

13 september 27 september. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school

13 september 27 september. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school 2 13 september 27 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Nummer 21 29 januari 2015

Nummer 21 29 januari 2015 Datum Activiteit Datum Activiteit Nummer 21 29 januari 2015 29-01 Groep 8: Adviesgesprekken 13-02 Afsluiting Duif s In 30-01 Duif s In 3 17 en 19-2 Groep 3: Rapportgesprekken 06-02 Duif s In 4 18-2 Rapport

Nadere informatie

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht.

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht. Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 januari 2016 Foto van de week Vorige week konden we schaatsen op straat en nu schijnt de zon en is de temperatuur ver boven nul. De leerlingen hebben genoten van

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 45

Nadere informatie

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 02 oktober nr. 04. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 02 oktober nr. 04. Nieuws uit de school 02 oktober 2017 2017-2018 nr. 04 Nieuwsbrief Nieuws uit de school Versieringen hal: Onze hal ziet er weer prachtig uit. We krijgen veel complimenten hierover van mensen die onze school bezoeken en ook

Nadere informatie

Betreft: informatiebrief begin schooljaar Aan: de ouder(s)/verzorger(s) met leerlingen in groep 4. Boskoop, 28 augustus 2016

Betreft: informatiebrief begin schooljaar Aan: de ouder(s)/verzorger(s) met leerlingen in groep 4. Boskoop, 28 augustus 2016 OBS De Populier Populierenhof 10 2771 DG Boskoop 0172 214254 www.obsdepopulier.nl..nl Betreft: informatiebrief begin schooljaar 2017-2018 Aan: de ouder(s)/verzorger(s) met leerlingen in groep 4 Boskoop,

Nadere informatie

Hieronder ziet u per 2 blokken wat er getoetst wordt in groep 4

Hieronder ziet u per 2 blokken wat er getoetst wordt in groep 4 Hieronder ziet u per 2 blokken wat er getoetst wordt in groep 4 Blok 1A en 2A Telrij, uitspraak en notatie Getallenlijn en getalvolgorde Opbouw getallen tot 100 Sprongen van 1, 2 en 5 tussen 10 en 20 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief no. 11. Vrijdag 18 november 2016

Nieuwsbrief no. 11. Vrijdag 18 november 2016 Nieuwsbrief no. 11 Vrijdag 18 november 2016 Agenda komende schooljaar Donderdag 1 december Sint op school Maandag 5 december studiedag Donderdag 15 december inloop ochtend 8.30 9.00 uur 22 december kerstviering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep

Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep Datum: 29 oktober 2018 Belangrijke data: Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep Dinsdag, 6 november Einde kledingactie

Nadere informatie

Lesbrief groep 5/6. Beste ouders,

Lesbrief groep 5/6. Beste ouders, Lesbrief groep 5/6 Beste ouders, We starten met rekenen, taal en spelling weer met een nieuw blok. Hier dus weer een lesbrief om u op de hoogte te houden over wat uw kind de komende tijd zal leren/oefenen.

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 6

Informatieboekje Groep 6 Informatieboekje Groep 6 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 6 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Vrijdag 20 januari hebben de leerlingen van groep 1 en 2 de hele dag vrij.

Vrijdag 20 januari hebben de leerlingen van groep 1 en 2 de hele dag vrij. Nieuwsbrief januari Nieuws uit de groepen Groep 1/2 Thema s: Winter (Schatkist) Letters: Week 2: k Week 3: w Week 4: ee Week 5: l Vrijdag 20 januari hebben de leerlingen van groep 1 en 2 de hele dag vrij.

Nadere informatie

Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Anneke Lechner woensdag

Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Anneke Lechner woensdag Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Anneke Lechner woensdag 8.20 uur tot 8.30 uur. 13.00 uur tot 13.15 uur. Zorg er a.u.b. voor dat de kinderen op tijd in school zijn i.v.m. onder andere

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Welkom in. groep 3-4a

Welkom in. groep 3-4a Welkom in groep 3-4a EVEN VOORSTELLEN Lonneke Vleugels: maandag, dinsdag en woensdag Loes Oelers: donderdag en vrijdag INLOOPTIJDEN s Morgens van 8.20 uur tot 8.30 uur. s Middags van 13.00 uur tot 13.15

Nadere informatie

Nieuwsbrief no. 21. Vrijdag 29 januari 2016

Nieuwsbrief no. 21. Vrijdag 29 januari 2016 Nieuwsbrief no. 21 Vrijdag 29 januari 2016 Agenda komende weken 8 februari Carnaval 16 februari rapport 2 mee 18 en 23 februari rapportbesprekingen 26 februari roostervrije dag 5 t/m 8 29 februari 4 maart

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Informatiebulletin groep 5 2015-2016

Informatiebulletin groep 5 2015-2016 Informatiebulletin groep 5 2015-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hieronder de informatie over groep 5. Uiteraard wordt u ook dit schooljaar middels de nieuwsbrief geinformeerd. Mocht u nog vragen hebben

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA28

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA28 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 12 18-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda 10-minutengesprekken MA21 MA28 10-minutengesprekken

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 6

t Informantje schooljaar week 6 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 6 Agenda

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Welkom. Informatieavond groep 7

Welkom. Informatieavond groep 7 Welkom Informatieavond groep 7 Wat komt vanavond ter sprake? Voorstellen Vakken en toetsing in groep 7 Rekenen Hoofdrekenen, herhaald aftrekken, metriek stelsel, breuken, procenten, zakrekenmachine. Er

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Weekbericht van 16 januari 2017

Weekbericht van 16 januari 2017 Weekbericht van 16 januari 2017 Mededelingen vanuit de notulen MR vergadering: -De vakantieplanning wordt jaarlijks gemaakt door de gemeente. De bedoeling is dat scholen zich zoveel mogelijk conformeren

Nadere informatie

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les.

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les. Riemslootnieuws 760 08-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 9

t Informantje schooljaar week 9 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 9 Agenda

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Informatiebulletin groep

Informatiebulletin groep Informatiebulletin groep 5 2016-2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hieronder de informatie over groep 5. Uiteraard wordt u ook dit schooljaar middels de nieuwsbrief geinformeerd. Mocht u nog vragen hebben

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp Belangrijke data: Woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober: Kinderboekenweek met als thema Klaar voor de start. Woensdag 2 oktober: verenigingsbrede studiedag over PR en imago. ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ.

Nadere informatie

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019)

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NR. 14 14 maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Maandag hebben we de eerste culturele activiteit gehad van juf Mara over de Valkerij-Vredesboom. We hebben een

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

11 april 25 april. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Pasen en vastenactie

11 april 25 april. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Pasen en vastenactie 16 11 april 25 april Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt.

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt. Weekbericht van 28 mei 2018 Algemeen: Herhaalde oproep brigadierouders: Vorige week hebben de kinderen die zich op hebben gegeven om verkeersbrigadier te worden de opleiding voor verkeersbrigadier gevolgd.

Nadere informatie

Groep 7, 2014-2015. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Groep 7, 2014-2015. Beste ouder(s)/verzorger(s), Groep 7, 2014-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hieronder volgt belangrijke informatie over de groep waarin uw kind nu zit. Wij willen u dan ook vragen dit thuis eens op het gemak door te nemen. Belangrijke

Nadere informatie

22 september Vrijdag 23 september. Maandag 26 september. Dinsdag 27 september. Woensdag 28 september. Donderdag 29 september

22 september Vrijdag 23 september. Maandag 26 september. Dinsdag 27 september. Woensdag 28 september. Donderdag 29 september 22 september 2016 Vrijdag 23 september Maandag 26 september Dinsdag 27 september Woensdag 28 september Donderdag 29 september Vrijdag 30 september Er is volgende week niemand jarig op De Diamant. Locatie

Nadere informatie

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats.

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Weekbericht van 23 januari: Cultuur: Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Voor de groepen 1 en 2 is er op

Nadere informatie

WELKOM IN GROEP 6. Informatieboekje voor ouders SCHOOLJAAR OBS DE HAARSCHOOL

WELKOM IN GROEP 6. Informatieboekje voor ouders SCHOOLJAAR OBS DE HAARSCHOOL WELKOM IN GROEP 6 Informatieboekje voor ouders SCHOOLJAAR 2017-2018 OBS DE HAARSCHOOL De Haarschool: Waar samen leren en creëren een beleving is! 1 VOORWOORD Beste ouders van groep 6, In dit informatieboekje

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 51

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 6

Informatieboekje Groep 6 Informatieboekje Groep 6 Schooljaar 2015-2016 Markelo, augustus 2015 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 6 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Welkom bij de workshop van groep 7 8!

Welkom bij de workshop van groep 7 8! Welkom bij de workshop van groep 7 8! Doelen van deze ouderavond: U krijgt een idee hoe uw kind les krijgt in groep 7 of 8. U ervaart zelf de manier waarop wij lesgeven (directe instructiemodel). U krijgt

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 6 dec. 2016 no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Het Sinterklaasfeest was weer geslaagd. Bedankt Sint&Pieten&Ouderraad! Groep 1/2 De kinderen hebben er van

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Onmogelijk betekent alleen maar dat je de oplossing nog niet hebt gevonden.

Onmogelijk betekent alleen maar dat je de oplossing nog niet hebt gevonden. Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2 februari 2016 Foto van de week Elsbeth van Atelier Abel verzorgt deze weken weer prachtige lessen. Zij brengt een bezoek aan alle klassen en daar worden de mooiste

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 7

t Informantje schooljaar week 7 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 7 Agenda

Nadere informatie

Er staat koffie voor u klaar!

Er staat koffie voor u klaar! Er staat koffie voor u klaar! Even voorstellen.. Onze directeur: Joost Heemskerk Barend Schuurman IB Saskia Smeets 7S Judith Does 7J LIO-stagiaire Amy Spaans Sophie Kistemaker Op de vrijdag Catechese Jaaropening

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 10

t Informantje schooljaar week 10 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief no. 10. Vrijdag 11 november 2016

Nieuwsbrief no. 10. Vrijdag 11 november 2016 Nieuwsbrief no. 10 Vrijdag 11 november 2016 Agenda komende schooljaar Op de koffie donderdagochtend 17 november 8.45 uur Donderdag 1 december Sint op school Maandag 5 december studiedag Donderdag 15 december

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger, In deze folder vindt u zoveel mogelijk informatie over het reilen en zeilen in groep 6.

Beste ouder/verzorger, In deze folder vindt u zoveel mogelijk informatie over het reilen en zeilen in groep 6. Welkom in groep 6! Beste ouder/verzorger, In deze folder vindt u zoveel mogelijk informatie over het reilen en zeilen in groep 6. Tijdens de opening van het schooljaar met de kinderen bent u van harte

Nadere informatie

24 januari 7 februari. Rkbs De Banier. Januari Opening Nationale Voorleesdagen MR

24 januari 7 februari. Rkbs De Banier. Januari Opening Nationale Voorleesdagen MR 11 24 januari 7 februari Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie