t Informantje schooljaar week 7

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Informantje schooljaar week 7"

Transcriptie

1 k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum sttheresiaschool@primenius.nl tel: website: t Informantje schooljaar week 7 Agenda Maandag 13 en dinsdag 14 februari Tien minuten-gesprekken Vrijdag 17 februari s ochtends vieren we carnaval. De kinderen van groep 1/2 gaan deze ochtend ook naar school (zie jaarkalender). De kinderen van de groepen 4 t/m 8 hebben een continurooster en zijn om uur vrij. Zie ook informatie op de volgende bladzijde. Voorjaarsvakantie + Rosenmontag Volgende week is het voorjaarsvakantie. Maandag 27 februari is het Rosenmontag en zijn de kinderen ook nog vrij. Op dinsdag 28 februari worden alle kinderen weer op school verwacht. Aanwezigheid schoolleiding deze week Juf Wilma Juf Monique Juf Marian Maandag, dinsdag en woensdag Dinsdagmiddag en woensdag Deze week afwezig

2 Algemeen Oproep van de kerk. Aan de ouders van kinderen uit groep 4. Als u zoon of dochter dit jaar de eerste heilige communie gaat doen dan kunt u uw zoon of dochter opgeven. Dit kan op donderdagavond bij de gast dames in de pastorie tussen uur en uur. We willen graag weten hoeveel kinderen er dit jaar de communie doen i.v.m. het bestellen van de lesboeken. Opgave graag voor 16 februari. De datum voor de eerste heilige communie is zaterdag 20 mei. Aan de ouders van kinderen uit groep 8. Als uw kind het vormsel wil gaan doen dan kunt u uw kind opgeven. Dit kan op de donderdag avond van 18:30-19:30 in het parochie bureau. Telefoonnummer Opgave kan tot 10 maart. Verdere informatie volgt. Schoolvoetbaltoernooi Op 14 april 2017 (goede vrijdag) vindt er een schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 5 t/m 8 plaats. Het gaat hierbij om een veldtoernooi. De wedstrijden worden gespeeld in Emmen. Wij zouden hier als school graag aan mee willen doen. De leerlingen mogen zich aanmelden vóór 16 februari 2017 bij de leerkracht of een mailtje door ouders naar Juf Annemiek. Voor dit toernooi hebben we ook ouders nodig die zouden willen coachen en begeleiden van het team. Dit toernooi kan alleen doorgaan bij genoeg aanmeldingen van leerlingen en ouders. Carnaval Op vrijdagochtend 17 februari vieren we carnaval op school. De kinderen van groep 1/2 worden zoals opgenomen in de jaarkalender - deze ochtend ook op school verwacht. Alle kinderen worden gewoon om half 9 op school verwacht. Wat zou het geweldig zijn als alle kinderen verkleed op school komen! Rond kwart voor 12 gaan alle kinderen richting de Dam om de ballonnen op te laten. Daarna gaan we met z n allen terug naar school. De kinderen krijgen nog wat lekkers en dan zijn de groepen 1 t/m 3 vrij. De groepen 4 t/m 8 draaien deze dag een continurooster. De kinderen eten op school en zijn om 14:00 uur vrij. Zou u uw zoon of dochter een lunchpakketje mee willen geven? Alvast bedankt.

3 Stadstheater Emmen Programma Jeugdtheater Februari februari Voorleestheater De Leesleedies met het sprookje "De Nachtegaal". Geschikt voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Zaal open uur, aanvang voorstelling uur. Kaartjes kosten 7, februari Poppentheater Roelof Speelman met "Vrij zijn". Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Zaal open uur, aanvang voorstelling uur. Kaartjes kosten 4,00. Meer informatie over Stadstheater vindt u op de facebookpagina's van het Stadstheater en Stichting Kip en op de website

4 Voorschool Carnaval Omdat we op vrijdag 17 februari carnaval vieren, zal er op donderdag 16 februari geen voorschool zijn. Thema Dit is de laatste week dat we met ons thema: Hatsjoe werken, we nemen deze week nog door wat we de afgelopen periode hebben geleerd. Vakantie Dit is de laatste week voor de voorjaarsvakantie we zien alle kinderen graag terug op woensdag 1 maart. Op Rosenmontag zal er geen voorschool zijn. Groep 1 en 2 Thema We sluiten deze week ons thema beroepen af. De bakker, de dokter, de tandarts, het circus, de kapper en de militair hebben inmiddels aandacht gekregen. Voor deze week staan er nog bijzondere presentaties gepland. Letter van de week (groep 2) Deze week gaan we de reeds aangeboden letters herhalen. Bedankje Zo aan het eind van het thema beroepen is het zeker op zijn plaats om alle ouders nog eens te bedanken die een mooie bijdrage geleverd hebben aan dit thema. Zowel de ouders die op bezoek geweest zijn als de ouders die foto s beschikbaar gesteld hebben. Hartelijk bedankt hiervoor! Nieuwe leerling Vanaf vandaag heten we Bram Suelmann van harte welkom in groep 1-2. Wij hopen dat hij zal genieten van een leuke en leerzame tijd. Groep 3 Lezen We oefenen deze week met woorden die een lettercluster hebben. Denk bijvoorbeeld aan slak, vlek, groep, slim, gras en fruit.

5 Aan het einde van de week ronden we kern 7 af. Dit gaat op de bekende manier, door het lezen van woorden bij de juf aan tafel. leeskriebels Vandaag hebben we alweer een aantal LeesKriebels kunnen uitdelen! De kinderen van groep 3 doen echt enorm hun best en samen hebben ze al 950 bladzijden gelezen!! Omdat het lezen zo super goed gaat, hebben we een nieuwe afspraak gemaakt. De Leesmapjes mogen nog steeds mee op de maandagmiddag, om juf even te laten kijken. Maar ze mogen ook elke keer meegenomen worden als het bijhoudblad vol is. Zo kunnen we de kinderen direct hun wel verdiende LeesKriebel meegeven en het nieuwe blad. Rekenen Deze week gaan we getallen ordenen. Dit kan op veel verschillende manieren. Vandaag hebben we de getallen op de juiste volgorde gezet en hebben we ze in het juiste stukje van de getallenlijn geplaatst. Bijvoorbeeld; 25 hoort tussen de 20 en 30. LIEF! Groep 4 14 februari Valentijn. Morgen is het de dag van lief. In groep 4 hebben we gesproken, gelezen en geknutseld over lief. De kinderen konden duidelijk omschrijven wat voor hun lief betekent. Lezen De kinderen mogen ook een leesboek van huis meenemen. Dit mag een eigen boek zijn, maar ook een boek van de bibliobus. We gaan in dit boek lezen tijdens de verschillende leesmomenten Het is de bedoeling dat de boeken voor dit moment verhalende boeken zijn. Het mooie aan dit gebeuren is dat de kinderen elkaar o.a. enthousiast maken over het ruime fantastische aanbod in boeken. Spontaan zijn ze elkaars boeken al gaan ruilen en praten ze er met elkaar over.

6 Spelling Deze week is er opnieuw extra aandacht voor au/ ou woorden. In het dictee van vorige week viel op dat hier nog veel fouten in worden gemaakt. Rekenen Vorige week hebben we o.a. geoefend met; -Meetkunde, bouwsels, ruimtelijke oriëntatie. We hebben ons vooral bezig gehouden met het vooraanzicht van de verschillende bouwsels. -Tafelsommen. Rekenen Deze week blijven we bezig met ruimtelijke oriëntatie. We gaan nu ook verder met zijaanzichten. We blijven oefenen met de tafelsommen. Deze week is er extra aandacht voor de tafel van vier. De optel en aftreksommen t/m 100 blijven we herhalen en verder inoefenen. Groep 5 Dinsdag 14 februari: Dictee woordpakket 21 t/m 24 Spelling Deze week gaan we aan de slag met woordpakket 23 en 24. Dit zijn samenstellingen als: deuropening en feestnummer. Ook krijgen de kinderen de woorden van het dictee weer mee naar huis om te oefenen. Vorige week hebben op een erg leuke manier de spellingswoorden geoefend.

7 Math Deze week gaan wij aan de slag met geld en gewicht. Wereldoriëntatie We zijn vorige week samen met groep 4 begonnen aan een nieuw thema. Het thema carnaval: Groep 6 Math We herhalen enkele doelen die we dit jaar al behandeld hebben: - Ik kan tot 1000 tellen met sprongen van 20 en Ik kan uitrekenen hoeveel iemand moet betalen als hij een paar dingen wil kopen. Ik tel dan de prijzen bij elkaar op.

8 - Ik kan getallen tot lezen en schrijven. - Ik kan aan de hand van een tabel met gegevens over een situatie vragen beantwoorden. Spelling Deze week behandelen we de woordpakketten 23 en24. De leerlingen hebben de woordpakketten weer mee naar huis. Ook kan er worden geoefend in bloon. De kinderen hebben hiervoor nieuwe inlogcodes gekregen. Wereldoriëntatie We starten na de vakantie aan een nieuw project. Leesvirus We zijn gestart aan het project leesvirus. Leesvirus is een project waarbij de kinderen boeken lezen, hun mening geven over de boeken en reageren op elkaars mening. Elke week krijgen we opdrachten. Deze kunnen bestaan uit vragen over de boeken, een internet- en/of een creatieve opdracht. Hiermee kunnen we als klas punten verdienen en strijden tegen andere scholen. Aan het einde van het project wordt bekendgemaakt welke klas gewonnen heeft en dus het meest besmet is geraakt met het leesvirus. Wij hopen natuurlijk dat wij winnen. Media Wijsneus We vervolgen het onderwerp: Veilig internetten. Groep 7 Rekenen We werken aan de domeinen tabellen, verhaalsommen, getalbegrip, breuken en verhoudingen en procenten. Kiva Ook deze week zijn we bezig met tegenstrijdige communicatie. Iets zeggen met een niet passende lichaamstaal of gezichtsuitdrukking. Spelling In woordpakket gaat het over woorden als authentiek, incident, objectief en ketchup. Wereldoriëntatie We hebben in de groep onderzoeksvragen bedacht over het thema wind. De kinderen kunnen dit alleen of in groepjes op hun eigen manier uitwerken.

9 Groep 8 Spelling Deze week werken we aan de woordpakketten 23 en 24. Topografie Donderdag a.s. hebben de kinderen een toets over Nederland. Ze hebben vandaag het topografiemapje mee naar huis genomen. Carnavalskar schilderen Afgelopen vrijdagmiddag hebben de kinderen van groep 8 een carnavalskar beschilderd. Hieronder wat foto s van het mooie resultaat!

10

t Informantje schooljaar week 6

t Informantje schooljaar week 6 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 6 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 5

t Informantje schooljaar week 5 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 5 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 9

t Informantje schooljaar week 9 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 9 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 4

t Informantje schooljaar week 4 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 4 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 10

t Informantje schooljaar week 10 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 10

Nadere informatie

k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum website:

k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum   website: k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl Ik blijf altijd aan je denken: hoe je liep

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 51

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 50

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 21

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 45

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 13

t Informantje schooljaar week 13 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 13

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 46

t Informantje schooljaar week 46 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 46

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 20

t Informantje schooljaar week 20 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 20

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 21

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 49 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 11

t Informantje schooljaar week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 11

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 Agenda 14-03 15.30 uur Teamvergadering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 19

t Informantje schooljaar week 19 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 19

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 16

t Informantje schooljaar week 16 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 16

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 50 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 12

t Informantje schooljaar week 12 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 12

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 24

t Informantje schooljaar week 24 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 24

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 14

t Informantje schooljaar week 14 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 14

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 18

t Informantje schooljaar week 18 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 18

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 25

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 15

t Informantje schooljaar week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 48

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 48 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 48

t Informantje schooljaar week 48 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 48 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 47 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12 Agenda 22-03 15.15 uur uitlevering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 46

t Informantje schooljaar week 46 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 46 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 41 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 44

t Informantje schooljaar week 44 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 44

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 43

t Informantje schooljaar week 43 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 43

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 45 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 23

t Informantje schooljaar week 23 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 23

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 39

t Informantje schooljaar week 39 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 39

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 38

t Informantje schooljaar week 38 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 38

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 44

t Informantje schooljaar week 44 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 44 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 48

t Informantje schooljaar week 48 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 48

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 40

t Informantje schooljaar week 40 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 40 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 42

t Informantje schooljaar week 42 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 42 Agenda

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017

weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017 weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De vrede komt, Jesaja 2:1-5 Het kind dat vrede brengt, Jesaja 7:1-17 Een weg voor God, Jesaja 40:1-11 Agenda: 28 november 1

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

herhalen woordpakketten 3 en 4 -bouwsels (zie blad) -meetkunde theorie leren unité 6 oefenen (2) -meetkunde theorie leren unité 6 oefenen (2)

herhalen woordpakketten 3 en 4 -bouwsels (zie blad) -meetkunde theorie leren unité 6 oefenen (2) -meetkunde theorie leren unité 6 oefenen (2) maandag 06/11/17 dinsdag 07/11/17 woensdag 08/11/17 donderdag 09/11/17 vrijdag 06/11/17 heen en weer herhalen woordpakketten 1 en 2 herhalen woordpakketten 3 en 4 unité 6 oefenen (2) -getallen (zie blad)

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

getallen theorie getallen theorie herhalen unité 2 herhalen prehistorie: 1 mensensoort lezen (2) de prehistorie studeren

getallen theorie getallen theorie herhalen unité 2 herhalen prehistorie: 1 mensensoort lezen (2) de prehistorie studeren Wiskunde maandag 10/09/18 dinsdag 11/09/18 woensdag 12/09/18 donderdag 13/09/18 vrijdag 14/09/18 heen en weer -bingel -woordpakket 2 dictee (1)extra uitleg zie onder deze bladzijde unité 2 woordjes uitknippen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

DIT WILT U NIET MISSEN: Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!!

DIT WILT U NIET MISSEN: Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!! r.k.b.s. de Hoeksteen interim-directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 Locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken.

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken. Weekbericht van 7 april 2015 Algemeen: Van 6 april tot en met 24 mei kunt u bij de Co-op in Erica zogenaamde doe-koe-munten krijgen bij bepaalde boodschappen. Deze munten kunt u in de winkel in een soort

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten.

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten. Belangrijke data: - Maandag 19 en woensdag 21 februari: tienminuten-gesprekken - Vrijdag 23 februari: groep 5 t/m 8 continurooster tot 14.00 uur. Zelf brood en drinken meenemen! - Vrijdag 23 februari:

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 39

t Informantje schooljaar week 39 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 39 Agenda

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 41

Nadere informatie