28 februari 14 maart. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Tevredenheidspeiling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "28 februari 14 maart. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Tevredenheidspeiling"

Transcriptie

1 13 28 februari 14 maart Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken CL Zwartemeer Telefoon: (0591) debanier@primenius.nl Maart Vergadering oudervereniging SAC vergadering Evaluatie bijeenkomst carnaval 19:15 uur Rapport Van t/m ontwikkelgesprekken Nieuws vanuit de school Tevredenheidspeiling Geachte ouders en/of verzorgers, Om een goed beeld van de kwaliteit op de scholen te krijgen, hecht ons bestuur Stichting Primenius veel waarde aan het oordeel van de directe gebruikers, te weten: de ouders, de leerlingen en het personeel. Het bestuur heeft daarom besloten op al haar scholen een kwaliteitsonderzoek te willen houden. Dit onderzoek zal plaatsvinden door middel van een tevredenheidspeiling. Er wordt een drietal tevredenheidspeilingen afgenomen: voor ouders, voor leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 en voor het personeel. Er wordt u gevraagd een vragenlijst in te vullen over de school en het onderwijs. Deze vragen worden verwerkt en gerapporteerd. Ook zullen de leerlingen (groepen 5 t/m 8) en leerkrachten een vragenlijst invullen. De vragenlijst is opgesteld door het onafhankelijke bureau "Scholen met Succes" en is inmiddels op zo'n andere scholen gebruikt. Alle gegevens uit de peiling worden door dit bureau anoniem verwerkt en gerapporteerd. Het bestuur en het managementteam van de school ontvangen de rapportage en niet de ingevulde vragenlijsten. Uit de rapportage is geen individuele score af te leiden. De uitkomst van het onderzoek kan per school worden vergeleken met de andere scholen van het bestuur, maar ook met referentiescholen in het land.

2 Op maandag 6 maart wordt u via uitgenodigd om deel te nemen aan de Oudertevredenheidspeiling. Het invullen zal ongeveer 10 minuten van uw tijd vragen. De verwachting is dat de rapporten uiterlijk in week 16 in ons bezit zijn. De hoofdlijnen van de rapportage worden aan ouders /verzorgers en personeel bekendgemaakt, de onverkorte versie komt ter inzage op de eigen school te liggen. We hopen dat u de tijd neemt de vragenlijst in te vullen. Hoe hoger de respons, hoe groter de betrouwbaarheid van de uitslag van de peiling. Zo kunnen wij het juiste kwaliteitsbeleid voor onze scholen bepalen. Met vriendelijke groet, Monique Wielage Medezeggenschapsraad Na 3 jaren actief MR lid te zijn geweest neemt Tamara Nienhuis dit schooljaar afscheid van de MR vandaar dat er een vacature is ontstaan waarvoor u zich als ouder kunt opgeven. De MR denkt mee, overlegt en adviseert de directie gevraagd en ongevraagd over allerhande onderwerpen. Bij belangrijke beslissingen heeft de MR instemmingsrecht. In onze MR hebben twee ouders en twee leerkrachten zitting. Ze komen ongeveer 6x per jaar bijeen met de directie. Voor meer informatie of opgave (met motivatie) kunt u contact opnemen met Janine Buter (janine.buter@primenius.nl) of en naar Tamara Nienhuis (mtnienhuis@gmail.com). Nieuws uit de groepen Nieuws uit groep 1 Weer naar school, na hopelijk allemaal een fijne vakantie te hebben gehad. Het thema carnaval is afgesloten met een mooi carnavalsfeest. Deze week beginnen we met het thema ik. Daarbij komen verschillende doelen aan bod, waaronder: -Zintuigen gebruiken -Kleuren herkennen -Leren omgaan met gevoelens -Verschillen in lengte -Verschillen in gewicht -Verschillen in leeftijd -Cijfers 4 en 5 -Leren uitspelen van een verhaal -Leren luisteren naar een verhaal en terugvertellen Nieuws van de bijtjes en sterren van groep 1 en 2 Hallo Allemaal, De vakantie is weer voorbij gevlogen en we beginnen weer met frisse energie aan een nieuwe schoolweek. Voor de vakantie hebben we het thema Carnaval afgesloten met een prachtig Carnavalsfeest. De kinderen hebben genoten.

3 Daarnaast hebben we gekeken naar een voorstelling van Jinky s Mik Mak. Deze voorstelling ging nog over het boek: De kleine walvis. De kinderen waren erg enthousiast. Deze week starten we met thema: Het letterwinkeltje. We introduceren een boek dat gaat over opa Brom die een winkel vol letters heeft. Maar wat kun je eigenlijk met die letters doen? Dat gaan we deze weken leren. We gaan onze eigen letter knutselen en mogen zelfs spelen in een letterwinkeltje. Verder werken we in de groep aan: -rekenen met geld -de letter l wordt aangeboden -letterherkenning -klanken herkennen -liedjes over letters -spelletjes over letters Kortom; het gaat heel veel over letters! Bericht van de kanjers van groep 3 De CITO toetsen zijn achter de rug. Met lezen werken we inmiddels al een poosje aan kern 7, de paarse kern. Deze kern ronden we deze week af. In deze kern hebben we het volgende geleerd: - de kinderen kunnen woorden die beginnen met sch- correct en vlot lezen (schip, schaar) - de kinderen kunnen woorden die met -ng eindigen correct en vlot lezen (bang, zing) - de kinderen kunnen woorden die eindigen op een -b of -d correct en vlot lezen (web, bed) We gaan ook verder met het lezen van woorden met twee medeklinkers vooraan en achteraan. En we gaan ook oefenen met het lezen van eenvoudige samenstellingen: bijvoorbeeld zakmes, tuinman. Volgende week starten we met kern 8, de donkerroze kern. In deze kern leren we het volgende: - De kinderen kunnen woorden die eindigen op nk correct en vlot lezen (zoals bank) - De kinderen kunnen woorden die eindigen op ch en cht correct en vlot lezen (zoals nacht) - De kinderen kunnen woorden die eindigen op een open lettergreep correct en vlot lezen (zoals zo) - De kinderen kunnen mmkmm-woorden correct en vlot lezen (zoals storm) - De kinderen kunnen verkleinwoorden correct en vlot lezen (zoals huisje) De kinderen kunnen thuis ook nog steeds oefenen met het programma Bloon. Met dit programma leren ze woorden correct schrijven en controleren, dit is goed voor de spelling van de woorden. Website: Eerst klikken ze aan: inloggen leerling Naam groep: kanjers3 Wachtwoord: groep3 Met rekenen hebben we voor de vakantie de toets gehad van blok 6 en zijn we gestart met Blok 7. In dit blok werken we aan de volgende onderdelen: - Getalbeelden op het rekenrek herkennen en benoemen - Splitsen van de getallen 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15 en 20 - Het optellen en aftrekken t/m 20 met pijlentaal en een verhaal erbij waar ze een som bij moeten maken - Samenvoegen van getallen t/m 12 (optellen) Groetjes juf Jorien

4 Bericht van de toppers van groep 4: De vakantie is weer voorbij en we gaan er weer flink tegenaan de komende periode. Deze week leren de kinderen de spellingsafspraak van poedel. Dat zijn woorden met de stomme e. Volgende week is de spellingsafspraak van eend aan de beurt. De kinderen leren woorden herkennen die eindigen op d of t. Zoals gebruikelijk kunt u dit thuis met ze oefenen aan de hand van de dictee woordjes. De kinderen hebben voor Bloon andere inloggegevens die ze van mij op een kaartje hebben gekregen. Volgende week hebben we een toets over blok 7 van rekenen. Dit gaat over de volgende doelen: - verhaalsommen - getallen zetten op de getallenlijn - tafels van 2, 3, 4, 5, 10 - gezichtspunten op een foto/plattegrond. Voor het maken van verhaalsommen zijn we aan het oefenen met het volgende stappenplan: 1. Lees het verhaaltje 2x goed door. 2. Wat willen ze weten? 3. Met welke som ga ik dit uitrekenen? 4. Weet ik hoe deze som werkt? 5. Reken uit. 6. Controleer nog even goed. Hieronder wederom een opsomming van de programma s / apps die goed zijn om thuis te oefenen: - RekenTuin / TaalZee - Nieuwsbegrip XL - Squla (werkt tot 15:30u) - Bloon Bericht van de zonnestraaltjes van groep 5: De vakantie is weer voorbij, wij hopen dat iedereen het fijn heeft gehad. Voor de vakantie hebben we de rekentoets van blok 7 gehad. Iedereen heeft weer een nieuw blaadje met eventuele repartiedoelen of extra uitdaging wat betreft rekenen. Deze week nemen wij de voortoets van blok 8 af en kan iedereen aan zijn eigen doelen werken, volgende week starten we met blok 8. Blok 8 heeft de volgende leerdoelen: Getallenplaatsen op de getallenlijn tot 1000 De tafels 1 t/m 10 Geldsommen: schattend rekenen, afronden op hele en halve euro s Begrippen: liter, centimeter, meter, kilogram en gram in context toepassen Spelling, gaan we verder met de golven regel. De specialisten van groep 6: Iedereen weer uitgerust van de vakantie? Woensdag voor de zekerheid toch maar een askruisje halen? We gaan er in elk geval weer flink tegen aan! Rekenen: Breuken, Grafiek lezen, Grote deelsommen met nullen en oppervlaktes uitrekenen!

5 Spelling: De regel van gladheid. Oftewel, we horen hijt.maar schrijven heid. Excursie: Komende vrijdag mogen we naar het Staatsboskantoor te Kamerlingswijk. Helaas weet ik nog niet hoe laat ze ons daar verwachten Bij goed (droog) weer wil ik er naar toe fietsen anders hebben we een paar chauffeurs/chauffeuses nodig. Als u vrijdag sowieso beschikbaar bent, en wilt rijden Wilt u het mij dan melden? Het zou toch jammer zijn wanneer wij niet heen kunnen. Toetsen: Geschiedenis: vrijdag 10 maart Biologie (roofvogels) maandag 6 maart De toppers van groep 7: Rekenen: Deze week werken we nog aan onderstaande doelen, vrijdag zullen de leerlingen hierover een toets krijgen. - Keersommen met geldbedragen dit kunnen ook kommagetallen zijn - Oppervlakte berekenen - Verschil berekenen tussen twee breuken - Tabellen met elkaar vergelijken De leerlingen hebben vandaag een nieuw huiswerkblad meegekregen over dit hoofdstuk. Spelling: We werken aan categorie rugby, persoonsvormen en voltooid deelwoorden. De categorie rugby staat in BLOON. Topo: Vrijdag 3 maart hebben de leerlingen de toets van topo Spanje/Portugal Boekbespreking: Deze week gaan we data plannen met de leerlingen die nog geen boekbespreking hebben gehouden. De toppers van groep 8: De vakantie is weer voorbij, wij hopen dat iedereen het fijn heeft gehad. Maandag 27 maart mag onze groep naar een voorstelling in het Atlas theater die gaat over het thema geld. De voorstelling begint om 10:45 uur. Wanneer je als ouder kunt/wilt meerijden deze dag zou u dan onderstaand strookje in willen vullen? Het zou heel fijn zijn als we genoeg ouders hebben, want dan kunnen we ook daadwerkelijk heen gaan. 0 Ja ik wil/kan meerijden. Er kunnen kinderen mee in de auto (gordels p.p verplicht). Naam:

6 Rekenen Deze week werken we nog aan onderstaande doelen, vrijdag zullen de leerlingen hierover een toets krijgen. - Aflezen van grafieken - Afronden - Vermenigvuldigen en delen van kommagetallen - Kommagetallen en breuken plaatsen op de getallenlijn. Hieronder een opsomming van de programma s / apps die goed zijn om thuis te oefenen: - RekenTuin / TaalZee - Nieuwsbegrip XL - Squla (werkt tot 15:30u) - Bloon Topo Vandaag gaat de topo van Zuid-Oost Azie mee. Vrijdag 10 februari is hierover de toets. Schoolhandbal Woensdag 8 maart vindt de volgende wedstrijd van het schoolhandbaltoernooi plaats in de sporthal van Klazienaveen. De eerste wedstrijd is al om 14:00, dit betekent dat we al rond 13:15 uur bij school weg moeten. Wie kan er meerijden??

7 februari 28 februari. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school

7 februari 28 februari. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school 12 7 februari 28 februari Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

14 maart 28 maart. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school

14 maart 28 maart. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school 14 14 maart 28 maart Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

1 november 15 november. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school

1 november 15 november. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school 6 1 november 15 november Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

27 september 4 oktober. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Afsluiting Landenproject

27 september 4 oktober. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Afsluiting Landenproject 3 27 september 4 oktober Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

2 19 september 3 oktober

2 19 september 3 oktober 2 19 september 3 oktober Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Maart 2017

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Maart 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Maart 2017 In deze nieuwsflits : *Lezen : Veilig Leren Lezen kern 7; schatgraven en avonturen beleven en piraten *Rekenen *Bezoek aan de Koornbeurs Belangrijke data: *14

Nadere informatie

10 januari - 23 januari. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school

10 januari - 23 januari. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school 10 10 januari - 23 januari Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Lesbrief groep 5/6. Beste ouders,

Lesbrief groep 5/6. Beste ouders, Lesbrief groep 5/6 Beste ouders, Het is al weer een tijdje geleden dat we een lesbrief aan jullie hebben gestuurd. Maar met de start op onze prachtige nieuwe school, ook gelijk maar een doorstart met de

Nadere informatie

Leerdoelen groep 8. Pluspunt rekenen

Leerdoelen groep 8. Pluspunt rekenen Leerdoelen groep 8 Pluspunt rekenen NB. De leerdoelen van deze rekenmethode bieden wij de kinderen aan middels Denken in Doelen. Dat betekent dat we niet exact de blokken van de methode volgen, maar dat

Nadere informatie

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel:

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Openbare Daltonbasisschool De Meander jaargang 2018-2019 nummer: oktober Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu

Nadere informatie

11 oktober 25 oktober. Rkbs De Banier. Wij wensen iedereen een fijne herfstvakantie!! Nieuws vanuit de school

11 oktober 25 oktober. Rkbs De Banier. Wij wensen iedereen een fijne herfstvakantie!! Nieuws vanuit de school 4 11 oktober 25 oktober Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

11 april 25 april. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Pasen en vastenactie

11 april 25 april. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Pasen en vastenactie 16 11 april 25 april Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Bingoavond Op woensdag 3 mei vindt er weer een gezellige bingoavond plaats op de Banier. U bent vanaf van harte welkom!

Bingoavond Op woensdag 3 mei vindt er weer een gezellige bingoavond plaats op de Banier. U bent vanaf van harte welkom! 17 2 mei 16 mei Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl www.rkbsdebanier.nl

Nadere informatie

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht.

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht. Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 januari 2016 Foto van de week Vorige week konden we schaatsen op straat en nu schijnt de zon en is de temperatuur ver boven nul. De leerlingen hebben genoten van

Nadere informatie

13 december 27 december. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school

13 december 27 december. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school 9 13 december 27 december Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Leerdoelen groep 7. Pluspunt rekenen

Leerdoelen groep 7. Pluspunt rekenen Leerdoelen groep 7 Pluspunt rekenen NB. De leerdoelen van deze rekenmethode bieden wij de kinderen aan middels Denken in Doelen. Dat betekent dat we niet exact de blokken van de methode volgen, maar dat

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website of stuur een mail naar

Het Lepelaartje. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website of stuur een mail naar Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief staat een verslag van de Meedenkavond, informatie over de leerlingenraad, een uitnodiging voor een workshop mediawijsheid, een aankondiging van schoolschaatsen

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 50

Nadere informatie

Vrijdag 31 maart hebben de leerlingen van groep 1 en 2 de hele dag vrij.

Vrijdag 31 maart hebben de leerlingen van groep 1 en 2 de hele dag vrij. Nieuwsbrief maart Nieuws uit de groepen Groep 1/2 Thema s: De wereld rond (Schatkist) Lente (Schatkist) Duitse les: 10 maart, 24 maart. Letters: Week 10: o Week 11: g Week 12: t Week 13: ei Vrijdag 31

Nadere informatie

Informatieavond / boekenmarkt 7 september 2009

Informatieavond / boekenmarkt 7 september 2009 Informatieavond / boekenmarkt 7 september 2009 Wat leert mijn kind allemaal in groep 5/6? Wanneer wordt er getoetst? Belangrijkste einddoelen per vak per groep Wat voor huiswerk wordt er meegegeven? Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 februari 2018

Nieuwsbrief groep 3 februari 2018 Nieuwsbrief groep 3 februari 2018 Nieuws uit de groep: Afgelopen maandag leerden de kinderen de laatste letter de ei. Zij kennen nu alle 34 letters en krijgen daarom een letterdiploma. De volgende 6 kernen

Nadere informatie

Reken zeker: leerlijn kommagetallen

Reken zeker: leerlijn kommagetallen Reken zeker: leerlijn kommagetallen De gebruikelijke didactische aanpak bij Reken Zeker is dat we eerst uitleg geven, vervolgens de leerlingen flink laten oefenen (automatiseren) en daarna het geleerde

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Reken zeker: leerlijn kommagetallen

Reken zeker: leerlijn kommagetallen Reken zeker: leerlijn kommagetallen De gebruikelijke didactische aanpak bij Reken Zeker is dat we eerst uitleg geven, vervolgens de leerlingen flink laten oefenen (automatiseren) en daarna het geleerde

Nadere informatie

Leerlijnen groep 6 Wereld in Getallen

Leerlijnen groep 6 Wereld in Getallen Leerlijnen groep 6 Wereld in Getallen 1 REKENEN Boek 6a: Blok 1 - week 1 - buurgetallen - oefenen op de getallenlijn Geld - optellen van geldbedragen - aanvullen tot 10 105 : 5 = 2 x 69 = - van digitaal

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? Week: Maandag 23 februari tot vrijdag 27 februari 2015 Jullie kunnen nog tot vrijdag bestellingen voor de koeken afgeven. Alvast bedankt voor jullie steun! Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie

Nadere informatie

mollen -> de o wordt uitgesproken als o. Dit noemen wij een woord met een woord met een gesloten lettergreep: mol len.

mollen -> de o wordt uitgesproken als o. Dit noemen wij een woord met een woord met een gesloten lettergreep: mol len. Komende week starten wij alweer aan kern 11 van Veilig Leren Lezen. U zult zien dat er in deze kern veel terugkomt wat er in kern 10 is aangeboden. In deze kern staan de volgende onderwerpen (weer) centraal:

Nadere informatie

15 28 maart 11 april. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school

15 28 maart 11 april. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school 15 28 maart 11 april Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 9

t Informantje schooljaar week 9 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 9 Agenda

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 6

Informatieboekje Groep 6 Informatieboekje Groep 6 Schooljaar 2015-2016 Markelo, augustus 2015 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 6 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

13 september 27 september. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school

13 september 27 september. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school 2 13 september 27 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Lesbrief groep 5/6. Beste ouders,

Lesbrief groep 5/6. Beste ouders, Lesbrief groep 5/6 Beste ouders, We starten met rekenen, taal en spelling weer met een nieuw blok. Hier dus weer een lesbrief om u op de hoogte te houden over wat uw kind de komende tijd zal leren/oefenen.

Nadere informatie

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5.

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5. Weekbericht van 1 februari 2016 Voor de kerstvakantie heeft ieder gezin een vragenlijst gehad over ouderpartnerschap. Van onze school hebben tot nu toe 7 ouders de vragenlijst ingevuld. We zouden het erg

Nadere informatie

24 januari 7 februari. Rkbs De Banier. Januari Opening Nationale Voorleesdagen MR

24 januari 7 februari. Rkbs De Banier. Januari Opening Nationale Voorleesdagen MR 11 24 januari 7 februari Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

November Theatervoorstelling groep 3, 4 en 5 in de Grote Kerk te Emmen 13:00-13:45 uur

November Theatervoorstelling groep 3, 4 en 5 in de Grote Kerk te Emmen 13:00-13:45 uur 8 29 november 13 december Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 6

Informatieboekje Groep 6 Informatieboekje Groep 6 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 6 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 6

t Informantje schooljaar week 6 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 6 Agenda

Nadere informatie

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken.

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken. Weekbericht van 7 april 2015 Algemeen: Van 6 april tot en met 24 mei kunt u bij de Co-op in Erica zogenaamde doe-koe-munten krijgen bij bepaalde boodschappen. Deze munten kunt u in de winkel in een soort

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

Nieuwsbrief no. 10. Vrijdag 11 november 2016

Nieuwsbrief no. 10. Vrijdag 11 november 2016 Nieuwsbrief no. 10 Vrijdag 11 november 2016 Agenda komende schooljaar Op de koffie donderdagochtend 17 november 8.45 uur Donderdag 1 december Sint op school Maandag 5 december studiedag Donderdag 15 december

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

19 30 mei 13 juni. Rkbs De Banier

19 30 mei 13 juni. Rkbs De Banier 19 30 mei 13 juni Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Toelichting bij het rapport van groep 3 t/m 8

Toelichting bij het rapport van groep 3 t/m 8 Toelichting bij het rapport van groep 3 t/m 8 De volgende items vindt u terug in de rapporten van alle groepen 3 t/m 8 De cognitieve vakken zijn per groep aangegeven. SOCIALE VAARDIGHEDEN WERKHOUIDNG CITO-LOVS

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 49 Agenda

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 6

Informatieboekje Groep 6 Informatieboekje Groep 6 Schooljaar 2014-2015 Markelo, september 2014 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 6 van Oecumenische Basisschool Ichthus. In dit boekje vindt

Nadere informatie

5 jul t/m 18 jul 11. September 05/09: Eerste schooldag

5 jul t/m 18 jul 11. September 05/09: Eerste schooldag Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AB Klazienaveen Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: banier@skod.nl Internet: http://www.banier-skod.nl

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gaandeweg s got talent! Nieuwsbrief februari 2016 PS: De kinderen zitten op de grond en de ouders staan achter de kinderen. Komt u ook?

Nieuwsbrief. Gaandeweg s got talent! Nieuwsbrief februari 2016 PS: De kinderen zitten op de grond en de ouders staan achter de kinderen. Komt u ook? Nieuwsbrief De gezonde keus, waar leren en opgroeien hand in hand gaan! Nieuwsbrief februari 2016 PS: De kinderen zitten op de grond en de ouders staan achter de kinderen. Komt u ook? 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Lesbrief groep 5/6. Beste ouders,

Lesbrief groep 5/6. Beste ouders, Lesbrief groep 5/6 Beste ouders, De vakantie is weer voorbij en we gaan nu het laatste deel van het schooljaar in. Een periode waarin we bezig gaan met de laatste blokken van rekenen, taal en spelling.

Nadere informatie

Informatie groep 3 en 4

Informatie groep 3 en 4 Informatie groep 3 en 4 Hierbij even wat informatie over de dingen waar uw kind dit schooljaar mee te maken krijgt. Dit kan u helderheid verschaffen over wat de kinderen leren in groep 3 en 4. En ook hoe

Nadere informatie

Bijlagen: Een overzicht i.v.m. het schoolvoetbal en het huiswerkbeleid op onze school.

Bijlagen: Een overzicht i.v.m. het schoolvoetbal en het huiswerkbeleid op onze school. Wekelijkse Vinkenbaan editie jaargang 19 Nieuwsbrief digitaal? www.vinkenbaan.nl/nieuwsbrief 03-02- 2012 Bijlagen: Een overzicht i.v.m. het schoolvoetbal en het huiswerkbeleid op onze school. 12 Schoolvoetbal

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 45

Nadere informatie

Weekbericht van

Weekbericht van Weekbericht van 27-02-2017 Groep 1 en 2: Wat een pret gisteren tijdens carnaval! De kinderen zagen er prachtig uit! En wat hadden ze een plezier tijdens het spelen van de spelletjes! Deze week werken we

Nadere informatie

12 juli. Dank je wel. Data oud papier. Nieuws vanuit de school

12 juli. Dank je wel. Data oud papier. Nieuws vanuit de school 24 12 juli Colofon: R.K. Basisschool De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl Internet: www.rkbsdebanier.nl Juli 12 juli 9.00 uur slotviering

Nadere informatie

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden.

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden. Weekbericht van 22 februari 2016. ALGEMEEN: Start instroomgroep op 7 maart 2016 We zijn erg blij dat we vanwege de groei van groep 1 hebben kunnen besluiten om na de voorjaarsvakantie te starten met een

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3 8 februari 2019

Nieuws uit groep 3 8 februari 2019 Beste ouders, Het was de afgelopen weken hard werken voor de kinderen, maar de halfjaarlijkse toetsen zijn achter de rug. De kinderen vonden het best spannend om in de toetsopstelling zo veel toetsen te

Nadere informatie

Klassennieuws groep 6 - maart 2016

Klassennieuws groep 6 - maart 2016 Klassennieuws groep 6 - maart 2016 TENTOONSTELLING! ZOALS JULLIE WETEN IS VANAF VANDAAG DE TENTOONSTELLING VAN HET CREATIEVE SCHOOLBREDE PROJECT IN DE BLOEMETJES ZETTEN.. GEOPEND. JULLIE ZIJN OP DE GENOEMDE

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

WELKOM IN GROEP 6. Informatieboekje voor ouders SCHOOLJAAR OBS DE HAARSCHOOL

WELKOM IN GROEP 6. Informatieboekje voor ouders SCHOOLJAAR OBS DE HAARSCHOOL WELKOM IN GROEP 6 Informatieboekje voor ouders SCHOOLJAAR 2017-2018 OBS DE HAARSCHOOL De Haarschool: Waar samen leren en creëren een beleving is! 1 VOORWOORD Beste ouders van groep 6, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief no. 20. Vrijdag 22 januari 2016

Nieuwsbrief no. 20. Vrijdag 22 januari 2016 Nieuwsbrief no. 20 Vrijdag 22 januari 2016 Agenda komende weken 18 t/m 29 januari M toets periode Cito 8 februari Carnaval 16 februari rapport 2 mee 18 en 23 februari rapportbesprekingen 26 februari roostervrije

Nadere informatie

Overig nieuws Hulp ouders bij rekenen deel 3.

Overig nieuws Hulp ouders bij rekenen deel 3. Overig nieuws Hulp ouders bij rekenen deel 3. Het rekenonderwijs van tegenwoordig ziet er anders uit dan vroeger. Dat komt omdat er nieuwe inzichten zijn over hoe kinderen het beste leren. Vroeger lag

Nadere informatie

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school.

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school. Weekbericht van 9 mei 2016. NIEUWS UIT DE MR: Beste ouders, Er zijn diverse geledingen betrokken bij een school: personeel werkt er, leerlingen krijgen er les en ouders willen dat hun kind goed onderwijs

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 48

t Informantje schooljaar week 48 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 48 Agenda

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 16 Vrijdag, 10 januari Week 03: geen bijzonderheden. Beste ouders, Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3

Jaargang 20, nr 16 Vrijdag, 10 januari Week 03: geen bijzonderheden. Beste ouders, Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3 Jaargang 20, nr 16 Vrijdag, 10 januari 2014 Week 03: geen bijzonderheden Beste ouders, We zijn na een fijne kerstvakantie deze week weer begonnen. Namens alle collega s wil ik u uiteraard nog een voorspoedig,

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4. Wat gaan we leren? September Beste ouders,

Nieuwsbrief groep 4. Wat gaan we leren? September Beste ouders, Nieuwsbrief groep 4 Beste ouders, September 2017 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van groep 4 voor de komende periode. Vanaf dit schooljaar zullen de leerkrachten van elke groep u als ouder op de hoogte

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22. Schoolhandbal

5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22. Schoolhandbal 5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 4 12 januari jan. Citotoetsen 29 jan. Kerk en school 6 feb. Rapport mee 6-10 feb. Nieuwsbrief van de klas

Jaargang 1, nieuwsbrief 4 12 januari jan. Citotoetsen 29 jan. Kerk en school 6 feb. Rapport mee 6-10 feb. Nieuwsbrief van de klas Jaargang 1, nieuwsbrief 4 12 januari 2017 Agenda Datum Activiteit 16-28 jan. Citotoetsen 29 jan. Kerk en school 6 feb. Rapport mee 6-10 feb. Nieuwsbrief van de klas 13/14 feb. 10 min. gesprekken Gym Elke

Nadere informatie

infokrant Uitgave 17 april 2015

infokrant Uitgave 17 april 2015 infokrant JENAPLANSCHOOL Uitgave 17 april 2015 school WereldKidz Het Spoor bezoekadres Stationslaan 3-3701 EN Zeist - t +31306918615 WereldKidz is de merknaam van Stichting Openbaar Onderwijs Rijn-en Heuvelland

Nadere informatie

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 03 april nr. 28. Nieuws uit de school Vastenactie: Renovatie plein. Stemmen op school

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 03 april nr. 28. Nieuws uit de school Vastenactie: Renovatie plein. Stemmen op school 03 april 2017 2016-2017 nr. 28 Nieuwsbrief Nieuws uit de school Vastenactie: Alle kinderen krijgen maandag een vastenactiedoosje mee. De kinderen mogen geld verzamelen voor El Salvador, een land in Midden-Amerika.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 51

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016. Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: 31-08-15

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016. Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: 31-08-15 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 31-08-15 Algemeen Belangrijke data: 07 September Start project Kunst (alle groepen) 08 September Informatie avond en jaarvergadering OC/MR

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Informatiefolder groep 3

Informatiefolder groep 3 Informatiefolder groep 3 Door middel van deze informatiefolder hopen wij u een beeld te geven van wat uw kind leert in groep 3 en welke methodes wij daarvoor gebruiken. Heeft u na het lezen van deze folder

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie 6 10 juli 2015 Fijne vakantie Vandaag al weer het laatste Fundamoment van dit schooljaar. Het schooljaar is weer voorbij gevlogen. De kinderen hebben veel geleerd en hard gewerkt. Er zijn ook heel veel

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

15 november 29 november. Rkbs De Banier

15 november 29 november. Rkbs De Banier 7 15 november 29 november Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief no. 21. Vrijdag 29 januari 2016

Nieuwsbrief no. 21. Vrijdag 29 januari 2016 Nieuwsbrief no. 21 Vrijdag 29 januari 2016 Agenda komende weken 8 februari Carnaval 16 februari rapport 2 mee 18 en 23 februari rapportbesprekingen 26 februari roostervrije dag 5 t/m 8 29 februari 4 maart

Nadere informatie