Efficiënt. Krachtig. Beter Profi Classic Profi PROFI CVT.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Efficiënt. Krachtig. Beter. 4110 6125 6140 Profi Classic 4110 4120 4130 6125 6140 Profi 4110 4120 4130 PROFI CVT. www.steyr-traktoren."

Transcriptie

1 Efficiënt. Krachtig. Beter Profi Classic Profi PROFI CVT DE BETERE TREKKER.

2 Ons land. Onze bodem. Onze Steyr. 3 Inleiding 4 5 Motor 6 7 Transmissie 8 9 CVTtransmissie BESTUURDERSCOMFORT 14 ICP Intuïtief bedieningspaneel 15 HYDRAULIEK Aftakas Aandrijfsysteem STech SZfrontlader Service en onderhoud Technische gegevens

3 De Profiserie werkt het beste Ecotech voor een verlaagd dieselverbruik en betere prestaties met lagere emissies (Tier IIIB) Power Plus levert tot 28 pk meer vermogen Keuze tussen transmissies voor elke taak en elke toepassing Steyr SK3cabine met geoptimaliseerd zicht en verbeterd comfort Inleiding 03 Ook verkrijgbaar met cabine met laag dak Optimale fronthef en frontaftakas voor hogere productiviteit Fronthef management voor geautomatiseerde bediening van de fronthef (behalve Profi classic) Hoogste hefvermogen in zijn klasse Efficiëntie x 3 Krachtiger, zuiniger, milieuvriendelijker. De Profiserie biedt een ruime waaier tractoren in de 110 tot 140 klasse met 4 of 6 cilinders. Optimale veelzijdigheid verenigd in één reeks van de bewezen Classic tot het topmodel met de laatste nieuwe technische snufjes. Profi Classic. Het instapmodel in de Profiserie is beschikbaar als 4110, 6125 en 6140 met alle prestatiegerichte uitrusting die een grote tractor nodig heeft functioneel en ongecompliceerd design. Hij koppelt cabinecomfort van grote tractoren met bediening op instapniveau voor een kostenefficiënte werking, standaard uitgerust met mechanische regelventielen, 2traps Powershift en een laag dak. Profi. Deze versie biedt u meer elektronica en meer functies, zoals de Multicontrollerarmleuning voor eenvoudige bediening en elektronische regelventielen. Het intuïtieve bedieningspaneel en de volledig synchrone Powershifttransmissie maken het u makkelijker en met zijn cabine met het hoge dak met dakvenster voor superieur zicht, biedt de Profi het beste 360 zicht in zijn klasse. Profi CVT. De Profi CVT is de meest innovatieve van de reeks. Hij is uitgerust voor professionals: met CVTtransmissie met actieve stopcontrole, dubbele koppelingstechnologie én krachtige hydraulica (125 l CCLS) biedt hij vandaag reeds de technologie van morgen.

4 04 motor Profimotoren zuinig, duurzaam en krachtig. Profitractoren worden aangedreven door milieuvriendelijke motoren met ecotechtechnologie. De vierkleppen motoren met intercooler en een inhoud van 4,5 of 6,7 liter worden gekenmerkt door hun enorme vermogen en grote soepelheid bij lage motortoerentallen. Bovendien produceren ze tot 90% minder emissies en verbruiken ze aanzienlijk minder brandstof. Bespaar kosten dankzij de nieuwe ecotechmotoren van de Profi en voldoe aan EUrichtlijn Stage III B.

5 ecotech de milieuvriendelijke motortechnologie 4 en 6 cilinders turbodieselmotoren met intercooler Common rail dieseltechnologie met een nominaal vermogen van 110 tot 140 pk, overeenkomstig met EUnorm stage IIIB Elektronisch brandstofbeheer Crossflow cilinderkop met 4 kleppen Power Plus levert tot 28 pk meer vermogen bij aftakas, transport en hydraulische toepassingen Speed Plus voor een constant toerental, ongeacht de belasting STEYR VERBETERDE PRESTATIES LAGER DIESELVERBRUIK. Toekomstgerichte ecotechtechnologie wordt ondersteund door drie overtuigende factoren: Kostefficiëntie dankzij brandstofbesparing; Productiviteit door makkelijke bediening; Fors verlaagde emissiewaarden die tegemoet komen aan de verwachtingen van moderne, milieubewuste bedrijven. Deze enorme voordelen zijn het resultaat van de SCR uitlaatkatalysator. Deze vermengt precies de juiste hoeveelheid AdBlue in het uitlaatsysteem, afhankelijk van de werkomstandigheden. Het katalyseerproces zet giftige stikstofoxides om in stikstof en water en zorgt tegelijkertijd voor een betere verbranding. Zo leveren de ecotechmotoren van de Profiserie hogere prestaties en zijn ze milieuvriendelijker dan conventionele dieselmotoren. Bovendien zijn ze veel zuiniger! C motor 05 Vermogenscurve 4130 PROFI: A pk met EPM pk MOTOR B pk Maximaal vermogen met motorvermogenmanagement D Maximaal vermogen zonder motorvermogenmanagement A AdBluetank (37 liter) C Motor tpm B Controleunit D SCRkatalysator Power Plus. Het motormanagementsysteem levert, op verzoek, tot 28 pk meer dan het nominale vermogen en houdt tegelijkertijd het aftakastoerental constant, bijvoorbeeld wanneer u op veeleisend en steeds veranderend terrein aan het werk bent. Zodra de koppelbelasting aan de aftakas toeneemt, stemt Power Plus automatisch de motorprestaties daarop af. Zo gaan uw productiviteit én de kwaliteit van uw werk op het veld de hoogte in. 1 2 Speed Plus. Met dit systeem kunt u vooraf een of twee motortoerentallen instellen die exact worden aangehouden tijdens het balen, precisiezaaien of sproeien bijvoorbeeld. Zo is een constante aftakassnelheid tijdens gevoelig werk verzekerd. U kunt deze instellingen uitschakelen met het EasyTronicsysteem. De ingestelde snelheid wordt dan uitgeschakeld bijv. bij het heffen, en opnieuw ingeschakeld bij het dalen. 1 De AdBluetank vullen (vloeibare ureumoplossing). 2 Bedieningen Power Plus en SpeedPlus.

6 06 Transmissie Profitransmissie voor elke uitdaging. Bij de ontwikkeling van de transmissie van de Steyr Profi was hoge efficiëntie duidelijk prioritair. Afhankelijk van de versie zijn deze transmissies uitgerust met Powershuttle. U kunt kiezen tussen een 2 of 4traps Powershift en, om aan de hoogste eisen te voldoen, is er de beproefde CVTtransmissie. STEYR Powershift. De Powershift met 24 x 24 versnellingen in drie reeksen van vier versnellingen elk is standaard op de Profi Classic. De drie bereiken zijn geoptimaliseerd voor de zwaarste hefbewerkingen en uitstekende wendbaarheid met een lader of tijdens wegtransport ruime keuze aan transmissies 2traps Powershift met 24 x 24 versnellingen in drie reeksen of als optie de 4traps SemiPowershifttransmissie met 16 x 16 versnellingen tot 40 km/u en 17 x 16 versnellingen voor 50 km/u.

7 3 4 STEYR 4TRAPS POWERSHIFT. De volledig synchrone Powershift/Powershuttletransmissie staat garant voor vlot schakelen zonder verlies, en is uitgerust met een elektronische snelheidscontrole. U moet enkel ontkoppelen wanneer u van de 8e naar de 9e versnelling schakelt. In alle andere gevallen schakelt het Steyr Matiksysteem automatisch binnen de veld en wegmodi, afhankelijk van snelheid en belasting. Transmissie 07 Vermogen efficiënt aan de grond geleverd Transmissie past zich nauwkeurig aan elke werkvereiste aan Moeiteloze bediening van Powershuttle door middel van toetsen op Multicontroller of de Shuttlehendel Steyr 4traps Powershift om te schakelen zonder te ontkoppelen in 2 versnellingsbereiken Steyr CVT: Continu variabele transmissie continue aandrijving voor het zwaarste werk 17 x 16 TRANSMISSIE VOOR 50 KM/U OF ECOOPTIE VOOR 40 KM/U. De 4traps Powershifttransmissie is verkrijgbaar met een 17e voorwaartse versnelling, waarmee u moeiteloos aan 50 km/u rijdt. Een alternatief is de ecoversie voor een brandstofbesparende en toch snelle 40 km/u. Ook kruipsnelheden zijn verkrijgbaar als 16 x 16 of 24 x 24 units, die lage snelheden tot slechts 190 m/u mogelijk maken. Alle onderdelen van de transmissie zijn uiterst robuust en duurzaam Instellingen van de transmissie weergegeven op LCDscherm op console 40 km/u bij verlaagd toerental en 50 km/u versnellingsoptie Kruipsnelheden tot 190 m/u (18.4R38) op Profi Classic en Profi 3 Om van richting te veranderen, raakt u gewoon de Powershuttlehendel aan of drukt u op de Powershuttleknop op de Multicontroller.

8 08 CVTTRANSMISSIE Continu variabel. Een nieuwe toekomst. De Profi CVT dankt zijn naam aan de laatste nieuwe technologie voor continu variabele transmissie. Dit staat voor een vlotte rit en perfecte controle. Hiervoor ontwikkelde Steyr een intelligente methode om het koppel te optimaliseren voor een rijsnelheid van 50 km/u bij een verlaagd motortoerental van tpm. Het vermogen van de motor wordt deels hydraulisch, maar vooral mechanisch doorgegeven. Het resultaat is een robuuste, veerkrachtige technologie die aan de hoogste verwachtingen voldoet en een perfecte, continue aandrijving biedt voor elke taak van kruipversnelling tot hoge snelheid.

9 De nieuwe generatie transmissies Continu van 0 tot 50* km/u Actieve stopcontrole DKT Dubbele Koppelingstechnologie Lange onderhoudsintervallen voor transmissies (1.200 bedrijfsuren) 50 km/u bij tpm Geoptimaliseerd brandstofverbruik met Stronic motortransmissiebeheer Geïntegreerde superkruipversnelling van 20 m/u op Profi CVT EFFICIËNTE VERMOGENSOVERDRACHT en hoge reactiesnelheid dankzij de robuuste en onderhoudsvrije mechanische versnellingsbak met DKT Double Clutchtechnologie. Dit maakt vlot schakelen mogelijk zonder de vermogenstroom te onderbreken, waardoor versnellingsprestaties en brandstofefficiëntie opmerkelijk verbeteren. CVTTRANSMISSIE 09 DKT Double Clutchtechnologie CONTINUE CONTROLE van de transmissieverhouding door de hydrostatische units. 1 AUTOMATISCHE INSTELLING VAN HET MEEST EFFICIËNTE TOERENTAL voor het hoogste productiviteitsniveau dankzij Stronic. Dit systeem maakt een rijsnelheid van 50 km/u mogelijk bij een brandstofbesparend toerental van tpm, terwijl u op het veld het aftakastoerental constant houdt tijdens activiteiten met de aftakas. Voor het verspreiden van vloeibaar mest met een hoge output is een manuele modus beschikbaar om een consistent transmissievermogen in te stellen, zodat het motortoerental en dat van de aftakas overeenstemmen met de rijsnelheid. ECOMODUS de bestuurder kan het minimale en maximale toerental bepalen door middel van de bedieningshendel van de ECOmodus. Motorprestaties en besparingen kunnen zo aan elke taak aangepast worden. 1 bedieningshendel voor ECOmodus. *afhankelijk van de specificaties en wetgeving van het land.

10 10 BESTUURDERSCOMFORT profi beste 360 zicht, hoogste comfort. Typisch voor Steyrtractoren is dat de eersteklaskwaliteit meteen blijkt uit het uitzicht en gevoel van de cabine. De jarenlange ervaring van de Steyr ingenieurs resulteert in een perfecte harmonie van vorm en functie. De SK3luxecabine die speciaal werd ontworpen voor de Profiserie, straalt gestroomlijnd design en comfort uit. Onmiskenbaar: een echte Steyr. De perfecte werkomgeving Steyr SK3luxecabine Dakraam voor veilig laderwerk Bredere deuren en verlichte antisliptreden aan beide zijden Comfortabele, draaiende bestuurdersstoel Kwaliteitsvolle bijrijdersstoel* Standaard airconditioning, met automatische klimaatcontrole (optie) Geluidsniveau in de cabine 69 db(a) op Profi CVT Verkrijgbaar met cabinevering Leverbaar in versie met laag dak GLAS RONDOM EN DAKLUIK VOOR PERFECT ZICHT. Wanneer u de Profitractor via de brede deur instapt, hebt u het beste overzicht. Dankzij de constructie met één stijl bent u aan alle kanten omringd met glazen onderdelen in één stuk niet onderbroken door kaders waarvan de lagere delen schuin aflopen naar binnen toe. Dit betekent niet alleen dat de cabine en deur extrasterk worden, maar ook meer ruimte bieden, uniek in deze klasse. Dankzij het uitzonderlijke 360 zicht hebt u altijd zicht op het hele werkgebied, en door het standaard dakraam kunt u probleemloos de bewegingen van de voorlader volgen. CABINEVERING. Voor nog meer luxe en rijcomfort op de weg, in het bos of op het veld, zijn de nieuwe Steyr Profi en Profi CVT ook verkrijgbaar met een geveerde cabine. Deze optie is perfect voor dagdagelijkse toepassingen van gemeenten en grotere land en bosbouwbedrijven, en zorgt voor een aangename rit voor de gevoelige bestuurder en al wie van ultiem comfort houdt. HOU HET KOEL. De standaardairco op elke Profitractor houdt het koel, zelfs tijdens een hittegolf. Het systeem staat garant voor aangename temperaturen en voorkomt dat de voorruit aanwasemt. De speciale technostatfilters houden de inlaat vrij van kleine stofdeeltjes. Indien gewenst kan de airconditioning geleverd worden met automatische klimaatregeling. *) afhankelijk van de specificaties en wetgeving van het land.

11 1 Tot 10 lichten veranderen de nacht in dag. 2 Perfecte werkomgeving het standaardaircopakket is op de Profi Classic ook verkrijgbaar met automatische klimaatregeling Comfort op de Profi Classic. Het lage dak is standaard, net als de airconditioning en de luchtgeveerde bestuurdersstoel. Alle bedieningen werden ergonomisch geplaatst, zodat u elke functie nauwkeurig en intuïtief bedient. Net als alle tractoren in de Profiserie, zijn de modellen van de Profi Classic eveneens verkrijgbaar met cabinevering en geveerde vooras. BESTUURDERSCOMFORT 11 4 Comfort op de Profi en Profi CVT. de cabine biedt zowel verticaal als horizontaal panoramisch zicht, uniek voor deze klasse. Met de nieuwe ergonomisch geconfigureerde Steyr Multicontroller bedient u alle voornaamste functies met één hand. Naast de rijsnelheid, Powershift, Powershuttle en hef verschaft de Multicontroller ook toegang tot de EasyTronicfuncties voor het programmeren van de kopakker en elektronische debietregeling en timers. 3 4

12 Extreem gebruiksgemak BESTUURDERSCOMFORT Een Steyr Profitractor besturen is bijzonder eenvoudig. Zodra u de cabine instapt, voelt u zich er thuis. Alle bedieningen en schermen zijn gerangschikt volgens de meest recente ergonomische en designnormen. Zo kunt u zich concentreren op wat telt, wat in grote mate bijdraagt tot meer productiviteit en zuinige bediening. Omkeerinrichting vooruit/achteruit Powershiftbediening Bedieningen voor hydraulische ventielen EHR hef omhoog/omlaag Selectie rijsnelheid (enkel op modellen van de Profi CVT) EasyTronicbediening De Steyr Multicontroller: 6 hoofdfuncties op één hendel.

13 3 4 PROFI CLASSIC PERFECT UITGERUST VOOR KOSTENEFFICIËNTE WERKING. Afhankelijk van de transmissiekeuze biedt de Profi Classic twee verschillende configuraties, beiden zo ingericht dat u alles intuïtief onder controle hebt: ofwel als 2traps Hi/Lo Powershift voor de 24 x 24 transmissie of als gashendel met geïntegreerde Powershiftbediening voor de 16 x 16 versie. In beide gevallen stelt u de verhoogde productiviteit op prijs zodra u de Powershifttransmissie van de Profi gebruikt. BESTUURDERSCOMFORT 13 DE PROFI MULTICONTROLLER. De gebruiksvriendelijke Multicontroller geïntegreerd in de verstelbare rechterarmleuning op de bestuurdersstoel biedt zes belangrijke tractorfuncties binnen handbereik. Zelfs s nachts is de Multicontroller makkelijk te bedienen, dankzij de perfecte verlichting van de knoppen. Alles onder controle Alle bedieningen binnen handbereik ICP INTUÏTIEF BEDIENINGSPANEEL. Dit multifunctionele toetsenpaneel werd ook in de rechterarmleuning geïntegreerd en biedt eenvoudige bediening van andere belangrijke tractorfuncties zoals het hydraulisch systeem, aftakas(sen), 4WD en differentieelvergrendeling, kopakkermanagement en veel meer. De tractor en rendementsmonitor werden in de rechterakolom geïntegreerd, binnen het natuurlijke gezichtsveld van de bestuurder, en biedt de belangrijkste prestatieinformatie in één oogopslag. Bedieningen logisch gegroepeerd volgens functie Multicontrollerfuncties: Omkeerinrichting vooruit/achteruit Powershift hoger schakelen of terugschakelen 1 of 5 hydraulische regelventielen Hef snel omhoog / omlaag Constant toerental of EasyTronicwendakkermanagement activeren Snelheidsregelaar (enkel verkrijgbaar op modellen van de Profi CVT) Instrumentenpaneel en rendementsmonitor geïntegreerd in Akolom op Profiserie ICP Intuïtief bedieningspaneel brengt alle bedieningen voor de voornaamste functies van de tractor samen op één plek 1 Profi en Profi CVT tractor en rendementsmonitor zijn ingebouwd in de rechterakolom. Ze verschaffen informatie over snelheid, oliedebiet en timers voor regelventielen, brandstofverbruik en instellingen van front en achterhef. 2 Profi CVT geoptimaliseerd vermogenbeheer met de Profi Multicontroller het modernste controlesysteem met geïntegreerde ICP het intuïtieve bedieningspaneel. 3 Profi Classic instrumentenbord met geïntegreerde prestatiemonitor. 4 Profi Classic pure functionaliteit voor perfecte controle. Ergonomisch design met verlichte toetsen

14 A Externe bedieningen voor achterhef en aftakas op achterspatbord. B Draaischakelaars voor tractiecontrole, hydraulische regelventielen en hef binnen handbereik via de Multicontrollerarmleuning. ICP Intuïtief Bedieningspaneel Alles onder controle. 1 Constant motortoerental of EasyTronicbediening 15 EasyTronic kopakkermanagement 16 Hitch Ride Control A B 2 EHC optillen/neerlaten van hef 17 SGuide (indien geïnstalleerd) 3 Bediening regelventiel 4 Shuttle vooruit/achteruit 18 EHCpositieregeling EHCtrekkrachtregeling 14 5 Schakelaar voor belastingsbereiken 6 STech 700monitor 20 EHC optillen/neerlaten hef 21 Aftakas vooraan aan/uit IICP Intuïtief bedieningspaneel 7 Bediening regelventielen 8 Joystick voor maximaal 4 regelventielen 9 ICP Intuïtief bedieningspaneel 10 Constant motortoerental 11 Veld en wegmodus van SteyrMatik 12 4WD en differentieel beheer 22 Aftakas achteraan aan/uit 23 ECOmodus (alleen op modellen van de Profi CVT) 24 Wielslipcontrole 25 Instelling van debiet en timers voor hydraulische ventielen 26 Hoogtebegrenzer fronthef Voorasvering 27 Instelling daalsnelheid fronthef 14 Wielslipcontrole 28 Hoogtebegrenzing hef 29 Instelling daalsnelheid hef 30 Gevoeligheid trekkrachtregeling

15 A B Profihef met krachtige hydrauliek. De hef en regelventielen op de modellen van de Steyr Profi worden aangedreven door de modernste OCLS of CCLS hydraulische systemen met een debiet van 80 tot 125 l/min. Dit systeem staat garant voor maximale prestaties op de juiste plek, op het juiste moment. Elk van de regelventielen heeft tot 95 l/min ter beschikking. De werktuigen met hydraulische bedieningen aan boord kunnen rechtstreeks op de PowerBeyondplaat worden aangesloten. Dankzij de intuïtieve configuratie van de bedieningen kunt u de hef moeiteloos en veilig bedienen. HYDRAULIEK 15 Veilig met zware gemonteerde werktuigen Hoogste hefvermogen voor de zwaarste werktuigen Debiet tot 125 l/min dankzij pomp met variabele opbrengst (CCLS) Tot 95 l/min beschikbaar voor individuele werktuigen PowerBeyondplaat voor grotere werktuigen verkrijgbaar Onafhankelijke stuurpomp van 35 of 40 l/min Aansluitingen voor maximaal vier regelventielen EHR elektronische hefregeling Elektronische laderbediening door middel van joystick in armleuning Ride Control om het schokken van werktuigen bij hoge snelheid op te vangen Externe hefbedieningen op spatbord Elektronische fronthefbediening (EFH) voor eersteklas maaiprestaties FLEXIBILITEIT MET MAXIMAAL VIER EXTRA REGELVENTIELEN. Met aansluitingen voor maximaal vier extra regelventielen voldoen de Steyr Profitractoren aan een ruime waaier vereisten. Op de Profi Classic worden de regelventielen mechanisch bediend, terwijl ze op de Profi en Profi CVT elektronisch worden bediend. De optionele voorlader wordt handig en efficiënt bediend met de in de armleuning geïntegreerde joystick. ELEKTRONISCHE TRACTIECONTROLE VOOR BETERE PRESTATIES. De bediening voor de elektronische hefregeling (EHR) is in de rechter armsteun geïntegreerd. De voornaamste functies kunt u allemaal met de Multicontroller bedienen. Automatische tractiecontrole levert gemiddeld 5% meer tractie op de grond tijdens hefbewerkingen. SNELLE EN EENVOUDIGE BEVESTIGING. U hebt geen gereedschap nodig om de robuuste hefkoppelingen aan te passen, voor snelle aansluiting van elk werktuig. Het uitstekende zicht op de onderste trekstangen vanuit de bestuurdersstoel en de makkelijk toegankelijke externe hydraulische bedieningen maken frequente werktuigwissels uitzonderlijk gemakkelijk. Een breed gamma trekhaken (tot de in hoogte verstelbare automatische hammerstraptrekhaak of een K80 boltrekhaak) maken van de Steyr Profi het ideale trekpaard voor eender welke aanhangwagen of balenpers. BEDIENING FRONTHEF IDEAAL IN COMBINATIE MET DE FRONTAFTAKAS. Met een maximaal hefvermogen van kg is de fronthef uitgerust met twee hydraulische, dubbelwerkende cilinders. De positie van het nieuwe, geoptimaliseerde hefframe kan worden ingesteld op zweefstand voor werktuigen die permanent de bodem moeten volgen, zoals bijv. een maaier. Tot vier snelkoppelingen zijn verkrijgbaar voor hydraulisch bediende werktuigen. A Dynamic Ride Control voor extra comfort en veiligheid. Dit systeem voorkomt dat zware gemonteerde werktuigen slingeren tijdens het rijden aan hoge snelheid. B de krachtige achterhef met zijn hefvermogen van kg kan moeiteloos de zwaarste gemonteerde werktuigen aan.

16 16 Aftakas Steyr Profiaftakas voor maximale flexibiliteit. De aftakas op tractoren in de Steyr Profiserie biedt drie selecteerbare toerentallen en een zuinige stand, om het dieselverbruik tot een minimum te beperken. Optioneel is een fronthef met aftakas verkrijgbaar, zodat u het vermogen van de Profimodellen tegelijkertijd vooraan en achteraan aan het werk kunt zetten om bijvoorbeeld een combinatie van een voor en achtermaaier aan te drijven. Met twee verschillende werktuigen voor en achteraan kunt u ook afzonderlijke taken in één passage uitvoeren. KRACHTIGE PROFIAFTAKAS. De unit van de aftakas wordt rechtstreeks door de motor aangedreven om vermogensverlies op de transmissie te voorkomen. Een oliegekoelde, meervoudige platenkoppeling garandeert een probleemloze omschakeling van de aftakas onder belasting. De aftakas is verkrijgbaar met 6 of 21 splines. SOFTSTART VOOR ZWARE INSTRUMENTEN. De softstart functie garandeert dat het koppel dat gegenereerd wordt wanneer de aftakas wordt ingeschakeld, geleidelijk wordt opgebouwd naar het maximum zodra de sensoren een hoge startinertie detecteren. De tractor is voorzien van een hydraulische rem zodat vlot draaiende werktuigen niet blijven draaien wanneer de aftakas is uitgeschakeld. Efficiënte overdracht van motorvermogen Aftakas met drie snelheden 540/540E/1.000 tpm bij verlaagd motortoerental Zuinige aftakas met drie snelheden 540E/1.000/1.000E tpm optioneel op alle Profimodellen tussen 125 en 140 pk SoftStart management Aftakastoerental wordt weergegeven op het instrumentenbord Rijafhankelijke aftakas verkrijgbaar Automatische aftakasbediening bij activering hef Oliegekoelde meervoudige koppeling voor maximale duurzaamheid Externe bedieningen van aftakas aan weerszijden van de tractor Frontaftakas met geïntegreerde fronthef verkrijgbaar

17 1 Aftakascontrole vanuit de cabine op de Profi en Profi CVT. 2 3 Instelling aftakassnelheid. Frontaftakas en fronthef zijn perfect op elkaar afgestemd. A Achteraftakasbeheer B Frontaftakas B C Achteraftakas A C REGELING VAN DE AFTAKAS. Het beheersysteem van de aftakas schakelt de aftakas automatisch in en uit naargelang van de positie van het gemonteerde werktuig. Het systeem schakelt uit indien de hef omhoog gaat en schakelt automatisch weer in wanneer hij zakt. Een rijafhankelijke aftakas is ook verkrijgbaar voor bemesten, balenpersen of om speciale getrokken werktuigen aan te drijven. 1 2 GEBRUIKSVRIENDELIJKE BEDIENING. De bedieningen voor de aftakassen voor en achteraan in de cabine zijn voorzien van een kleurcode en op het rechtse bedieningspaneel samengebracht. Er zijn ook bedieningen buiten de cabine. Deze zijn ergonomisch geplaatst achteraan de tractor. Aftakassnelheid, motortoerental en rijsnelheid worden constant weergegeven op het instrumentenbord. TWEEMAAL ZO PRODUCTIEF MET VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE FRONTHEF EN AFTAKAS. Alle Steyr Profimodellen zijn verkrijgbaar met volledig geïntegreerde systemen voor vooraan gemonteerde uitrusting. De frontaftakas geeft het motorvermogen door bij een toerental van de aftakas van tpm en een motortoerental van slechts tpm. Tot 4 snelkoppelingen zijn verkrijgbaar voor hydraulisch bediende werktuigen. Aftakas 17 3

18 Puur vermogen met precisie. Het enorme vermogen van de Steyr Profimodellen wordt makkelijk en nauwkeurig naar de grond overgebracht. Dat komt omdat de Profitractoren niet alleen zijn uitgerust met actief tractiebeheer, maar ook met vele andere systemen om het sturen en remmen in elke denkbare situatie te optimaliseren. Met een Steyr Profi kunt u altijd rekenen op de beste wendbaarheid en maximale veiligheid: op de weg, het veld, in het bos, op steil terrein of op het erf. 18 Aandrijfsysteem MINIMALE DRAAICIRKEL VOOR MAXIMALE WENDBAARHEID. Het gestroomlijnde motordesign maakt een ongelofelijke draaicirkel van 55 graden op Profitractoren mogelijk. Samen met een zwenkhoek van 12 graden en dynamische spatborden bedraagt de draaicirkel net 8,08 m. De Profi blijft dus zelfs in de krapste bochten volledig wendbaar. 4,04 m NAADLOOS GEÏNTEGREERDE VOORASVERING. Met de optie om de Steyr Profi uit te rusten met voorasvering werd reeds vanaf de designfase rekening gehouden. De dubbele cilinder is aangesloten op een grote accumulator die een gecontroleerde ophanging van 105 mm mogelijk maakt. Alle voorassen zijn ontworpen voor zwaar werk met de fronthef, terwijl de voorasvering voor extra rijcomfort en tot 5% betere tractie tijdens hefwerkzaamheden zorgt cm 4.49 cm 1 Alle Profimodellen kunnen na levering worden uitgerust met dynamische spatborden voor nog kleinere draaicirkels. 2 4WD en differentieelvergrendeling. Het tractiemanagementsysteem controleert de 4WD en het differentieelslot, afhankelijk van de snelheid, stuurhoek en hefpositie.

19 Toekomstbestendige technologie van Profi Extreem robuuste vooras uit één stuk Verstevigde voorassen van klasse 4 verkrijgbaar op de modellen met 6 cilinders Optionele geveerde vooras voor meer tractie en comfort 4wielremsysteem verkrijgbaar Steyr Opti Stop met automatische 4wielactivering Pneumatisch en/of hydraulisch remsysteem voor aanhangwagens beschikbaar Quick Turnservostuur met automatische controle van de uiterste stuuruiteinden links en rechts Asverlengingen verkrijgbaar voor maximale flexibiliteit in spoorbreedtes Ruime selectie trekhaken en stangen Actieve stopcontrole op Profi CVT EXTRA VEILIGHEID DANKZIJ STANDAARD STEYR OPTISTOP. Zodra op de Profimodellen de rem wordt geactiveerd, schakelt een veerbelaste koppeling automatisch de 4WD in, zodat de remkracht op de vier wielen wordt toegepast. Zo is de tractor makkelijker onder controle te houden tijdens normaal werk en extra veilig op moeilijk terrein en in slechte weersomstandigheden. HET SYSTEEM STAAT OOK GARANT VOOR BETROUWBAAR REMMEN BIJ HOGE RIJSNELHEDEN. Alle Profimodellen zijn verkrijgbaar met watergekoelde hogesnelheidsremschijven en extra luchtremsystemen. Deze zorgen voor extra veiligheid, vooral tijdens het vervoeren van zware ladingen over de weg aan hogere sneldheden. Pneumatische luchtremmen en extra hydraulische remsystemen zijn verkrijgbaar voor zware aanhangwagens om in alle omstandigheden snel en betrouwbaar te remmen. ACTIEVE STOPCONTROLE OP PROFI CVT. Dankzij de nieuwe actieve stopcontrole biedt de Profi CVT nog meer veiligheid: dit systeem voorkomt het achteruitrollen van de tractor wanneer hij op een helling tot stilstaan wordt gebracht zelfs met een zware lading. Aandrijfsysteem 19

20 Meer efficiëntie: Steyr STech neemt de leiding. 20 STech De Steyr STechsystemen staan voor de hoogste nauwkeurigheid de belangrijkse vooruitgang in de landbouw sinds het begin van de mechanisering. Deze systemen zijn binnenkort het neusje van de zalm bij alle werktuigfabrikanten die belang hechten aan meer controle, productiviteit en efficiëntie en de grootste nauwkeurigheid. VOLLEDIGE WAAIER MOBIELE OPLOSSINGEN. Steyr STech is een modulair concept dat perfect kan worden aangepast aan de specificaties van elke individuele gebruiker, om de volledige productiecyclus te beheren. Het systeem maakt een herhaalde nauwkeurigheid tot 2,5 cm mogelijk door overlappende passages en hiaten efficiënt uit te schakelen om de bedrijfskosten te verlagen en de opbrengst te maximaliseren: u kunt uw land efficiënter dan ooit bewerken.

21 OPLOSSINGEN OP MAAT VOOR MEER EFFICIËNTIE. De Steyr STechmodules omvatten STechmonitors om uw Profitractor interactief te bedienen en in te stellen én geleidingssystemen, data en procesverwerking en ISOBUSfuncties. Zo hebt u steeds zicht op parameters zoals opbrengst, brandstofverbruik en werkprestaties, kunt u de geleidingsnauwkeurigheid aan de gewassen en de werkomstandigheden aanpassen, uw beslissingen baseren op nauwkeurige gegevens en de activiteiten van werktuigen op het veld zelfs in realtime in de gaten houden en met de bestuurder communiceren. 1 INSTAPSYSTEEM VOOR PROFI CLASSIC EN PROFI. Met Steyr STech op de modellen van de Profi Classic en Profi kunt u kiezen uit drie verschillende, achteraf gemonteerde beeldschermen. Het EZ 250geleidingssysteem met GPSondersteuning, bijvoorbeeld, met lichtstang en display met een intuïtieve interface is onmiddellijk klaar voor gebruik. Dit systeem zorgt duidelijk voor minder stress bij de bestuurder, bespaart diesel, olie en werktijd en verhoogt zo niet alleen de nauwkeurigheid tijdens grondbewerking en zaaien, maar verhoogt ook de opbrengst. STech 21 VOLLEDIGE UITRUSTING VOOR PROFI CVT. Het STech Monitor 700kleurentouchscreen is in de fabriek gemonteerd en verschaft toegang tot de belangrijkste functies om de bediening, zelfs tijdens het rijden, gemakkelijker te maken. U kunt het beeldscherm tussen de verschillende machines van uw wagenpark uitwisselen. Zo hebben landbouwers voor wie efficiëntie, kwaliteit en nauwkeurigheid belangrijke succesfactoren zijn, een flexibele en werkzame oplossing in handen. Functies zoals prestatiemonitoring, tractorinstellingen, mapping en videoinputs zijn verkrijgbaar, naargelang het model en de geselecteerde uitrusting. Profi CVT volledig uitgerust, af fabriek ISOBUSFUNCTIE. De ISOBUSfunctie op de STech Monitor 700 garandeert niet alleen dat u uw Profitractor altijd onder toezicht hebt. Dit systeem geeft u bovendien rechtstreeks controle op alle machines die compatibel zijn met ISOBUS en op de tractor zijn aangesloten. Als uw Steyrtractor met de STech Monitor 700 is uitgerust, hebt u in één oogopslag zicht op alle functies van de tractor en de werktuigen. Als vlaggenschip van de Profiserie is de Profi CVT af fabriek uitgerust met het volledige STechpakket. Dit omvat: STechtouchscreen ISOBUSfunctie om werktuigen te bedienen Prestatiemonitoring en tractorinstellingen Videofunctie voor tot 3 camera s 1 Met het Steyr STech 700touchscreen hebt u in één oogopslag zicht op alle voornaamste functies.

22 De Steyr SZfrontlader. Nauwkeurig, snel en eenvoudig. De SZfrontladers zijn speciaal voor Steyr ontwikkelde, krachtige hulpmiddelen die perfect op de Steyr Profitractoren passen. Ze worden gekenmerkt door de hoogste precisie, snel reactievermogen en makkelijke hantering en dragen zo bij tot aanzienlijk meer productiviteit. Alle Profimodellen die met de frontlader worden geleverd, hebben de nodige montage onderdelen en hydraulische lijnen in de fabriek gemonteerd. U kunt alle tractoren van de Profiserie ook achteraf uitrusten met een Steyr SZfrontlader. 22 SZfrontlader

23 Een verheven gevoel De Steyr SZlader past perfect op alle Steyr Profi en Profi Classicmodellen De voorladersteunen zijn in het tractorchassis geïntegreerd De lader wordt bediend via proportionele elektrische ventielen voor het grootste gebruiksgemak en een optimale productiviteit Uitstekend zicht vooraan vanuit de cabine, zelfs met de lader gemonteerd Dakraam voor uitzicht op de lader Joystick om de lader te bedienen in Multicontroller geïntegreerd Optionele bedieningshendel met 2 schakelaars voor bediening van 4 externe functies (bv. balengrijper) Tractor en lader passen perfect op elkaar STEYR SZ DE LADER VOOR PROFI S. Dat de Steyr ingenieurs van bij het begin de combinatie van tractor en lader voor ogen hadden, blijkt uit het dakraam voor zicht op de lader, standaard op alle Profi s. Het feit dat u de lader kunt bedienen met de bestaande proportionele elektronische regelventielen geeft ook aan dat dit slim werd ingebouwd. De joystick voor de SZlader is ergonomisch in de bediening geïntegreerd. Alle koppelingen worden in de fabriek gemonteerd en de hydraulische lijnen werden zo kort mogelijk ontworpen, voor vlotte laderactiviteiten. SZfrontlader 23 EEN PERFECT TEAM. Het fantastische teamwerk van de Profimodellen met de Steyr SZ wordt ook weerspiegeld in uitrusting zoals Powershuttle en Quick Turn, die het manoeuvreren met de frontlader een pak makkelijker maken. Of u nu op het erf of het veld aan het werk bent zelfs de krapste ruimtes in en uitrijden gaat vlot: zet de hendel om en klaar is kees. De lader vast en loskoppelen kan ook niet gemakkelijker zijn. De hydraulische verbindingen zijn samen gegroepeerd op een centrale en makkelijk toegankelijk verdeelstuk, zodat u de lader in seconden vast en loskoppelt. UITGERUST VOOR ELK WERK. Een ruime selectie schepbakken, klauwen en vorken is verkrijgbaar voor de Steyr SZ. Zo wordt elke Steyr Profitractor een nog flexibeler allrounder. Met de Steyr SZlader is de veelzijdige Profi perfect uitgerust voor de zwaarste taken Standaard dakraam voor verbeterd zicht op lader. 2 Steyr SZlader past perfect op de Steyr Profi in elk detail.

24 24 Service en onderhoud Betrouwbaarheid volgens Steyr Uitstekende toegankelijkheid voor onderhoudsdoeleinden Het serviceconcept van Steyr levert wat Steyrkwaliteit belooft. Tractoren van Steyr werden ontworpen voor duizenden uren hard werk. Dankzij de makkelijk uit te voeren onderhoudsroutines en het makkelijk toegankelijk design van de Profitractoren kunt u de belangrijkste onderhoudspunten zelf efficiënt aanpakken. Dankzij de uitstekende kwaliteit van alle tractorcomponenten van Steyr zijn de onderhoudskosten laag, wat blijkt uit het feit dat u de motorolie pas om de 600 werkuren dient te vervangen. In het onwaarschijnlijke geval dat u moeilijkheden ondervindt, kunt u beroep doen op het uitgebreide dealernetwerk van Steyr, met opgeleide specialisten. Lang interval tussen twee olievervangbeurten (600 werkuren) Uitgebreid servicenetwerk Professionele medewerkers klantendienst Professioneel financieel advies Uitstekende dienst voor reserveonderdelen Snel en eenvoudig reinigen van radiator en airconditioning Eenvoudige dagelijkse routinecontroles Sterk presterende componenten voor een perfecte start in alle weersomstandigheden De motorkap kan zelfs met vooraan gemonteerde werktuigen worden geopend

25 Continue reiniging door middel van een Piclonfilter betekent dat de filter alleen moet worden vervangen wanneer het waarschuwingslampje brandt. 2 Het peil van de transmissieolie wordt duidelijk weergegeven STEYR 000 DE BETERE TREKKER. 3 de motorkap uit één stuk kan in twee posities op 45 en 90 graden worden omhooggetild op een met gas gevulde cilinder, zelfs met een vooraan gemonteerd werktuig. 4 Makkelijke toegang om diesel en AdBluetank bij te vullen. 5 Olie controleren en bijvullen zonder de motorkap te openen. MAX de nieuwe premium service. We staan altijd voor u klaar, 24u per dag, het hele jaar lang. Inclusief onze expresslevering: omdat uw oogst niet kan wachten. Wanneer en waar u de zending ook nodig hebt, we geven uw opdracht tijdens het seizoen de hoogste prioriteit. Bel ons gratis nummer en laat MAX voor u zorgen. 6 Snel en eenvoudig reinigen van radiator en airconditioning. Uw oproep is helemaal gratis. Sommige operatoren in Europa kunnen een vergoeding aanrekenen indien u vanaf een mobiele telefoon belt. Informeer vooraf bij uw operator. 7 Klantendienst van Steyr: alle medewerkers worden voortdurend bijgeschoold en zijn altijd op de hoogte van de laatste nieuwe technologie. Het verkoopteam van Steyr staat u graag te woord wanneer u vragen hebt over de prestaties of betrouwbaarheid van de Steyr Profitractoren. 8 de gegarandeerde dienst voor reserveonderdelen van Steyr zorgt niet alleen voor een langer serviceleven, maar verhoogt ook de doorverkoopwaarde van elke Steyr Profi of Profi Classic. Elk reserveonderdeel is binnen 24 uur beschikbaar via het servicenetwerk van Steyr. Financiering, lease en huur op maat van

26 Prestaties door innovatie. 26 TECHNISCHE GEGEVENS MOTORVERMOGEN STEYR 6125 Profi 1 Max. vermogen met Power Plus 3) bij tpm = 165 pk 2 Max. vermogen bij tpm = 137 pk 3 Nominaal vermogen met Power Plus bij tpm = 151 pk 4 Nominaal vermogen bij tpm = 125 pk Koppelstijging 42% A Max. koppel met Power Plus bij tpm = 682 Nm B Max. koppel bij tpm = 566 Nm Power Plus is beschikbaar in bepaalde omstandigheden tijdens transport, hydraulische en aftakastoepassingen. Steyr PROFI: modelspecifieke afmetingen Vermogen pk P A B Motortoerental [tpm] M pk Koppel M [Nm] D C G F B E A D C G F E B A AFMETINGEN 2) 4110 Profi Classic 6125 Profi Classic 6140 Profi Classic 4110 Profi 4120 Profi 4130 Profi 6125 Profi 6140 Profi 4110 Profi CVT 4120 Profi CVT 4130 Profi CVT A Max. lengte incl. frontgewichten en hefarmen achteraan [mm] B Min. breedte [mm] C Max. hoogte [mm] D Hoogte vanaf het midden van de achteras / tot de bovenste rand van de cabine (standaardcabine, geveerde cabine, lage cabine, geveerde lage cabine) [mm] / / / / / / / / / E Wielbasis standaard / geveerde vooras [mm] / / / / / F Spoorbreedte vooraan / achteraan [mm] / / / G Max. bodemvrijheid [mm]

27 MODEL TRANSMISSIE * MOTOR AFTAKAS DE BETERE TREKKER Profi CLASSIC 6125 Profi CLASSIC 6140 Profi CLASSIC 2traps Powershift met Powershuttle 24 voorwaartse en achterwaartse versnellingen 48 voorwaartse en 12 achterwaartse versnellingen met kruipversnelling 4traps Powershift met Powershuttle 16 voorwaartse en achterwaartse versnellingen 32 voorwaartse en achterwaartse versnellingen met kruipversnelling 4traps Powershift met Powershuttle 17 voorwaartse en 16 achterwaartse versnellingen 40 km/u. ECO 17 voorwaartse en 16 achterwaartse versnellingen 50 km/u. Continu variabele transmissie 040 km/u. 050 km/u. Max. motorvermogen ECE R120 3) Power Plus 1) * [kw (pk)] Nominaal vermogen ECE R120 3) Power Plus 1) * [kw (pk)] 105/143 96/ / / / /166 Max. motorvermogen ECE R /1.900 tpm [kw (pk)] Nominaal vermogen ECE R120 3) [kw (pk)] 89/121 81/ /137 92/ / /140 Nominale motorsnelheid [tpm] Max. koppel ECE R120 3) met Power Plus 1) * tpm] Common Rail, dieselmotor met vier kleppen, turbocharger en intercooler / Tier 3B Max. koppel ECE R120 3) tpm] Koppelstijging Standaard/Power Plus [%] Motorinhoud / Aantal cilinders [cm 3 ] Inhoud brandstoftank diesel/adblue / / 4 175/ / / 6 227/ / / 6 227/37 [l] 540/540E/ Snelheden [tpm] 540/540E/1.000 of 540E/1.000/1.000E Elektrohydraulische inschakeling met SoftStart bij een motortoerental van 1.969/1.546/ [tpm] 1.969/1.546/1.893 of 1.592/1.893/1.621 Rijafhankelijke aftakas [tpm] Frontaftakas [tpm] 4110 Profi 105/143 96/131 89/121 81/ / / 4 175/ Profi 113/ /140 98/133 89/ / / 4 175/ Profi 120/ / /143 96/ / / 4 175/ Profi 121/ / /137 92/ / / 6 227/ Profi 4110 Profi CVT 4120 Profi CVT 4130 Profi CVT 129/ / /143 96/ / / / / / /140 89/121 81/110 98/133 89/ /143 96/ / / 6 227/ / / 4 175/ / / 4 175/ / / 4 175/37 MODEL HYDRAULICA 4WD en stuur BANDEN GEWICHT SK3CABINE STEYR MET CABINE EN 4WD DE BETERE TREKKER. EHRbediening (elektronische hefafstelling) met trillingcompensatie Rijcontrole 80 l/min. met constante pomp Max. vermogen 113 l/min. met druk/ debietcontrole, lastafhankelijk 125 l/min met druk/ debietcontrole, lastafhankelijk Max. hefvermogen 80 l/113 l debiet [kg] Maximaal 4 vrij configureerbaar 1 PowerBeyond mechanisch elektrisch tot 2 mechanisch kleppen tot 3 elektrisch Geïntegreerde fronthef* Max. hefvermogen bij 80/113 l/min. [kg] Elektrohydraulische 4WDinschakeling met tractiebeheer stuurhoek [ ] draaicirkel [km] Standaard banden* Vooraan Achteraan Gewicht leeg [kg]/ toegelaten totaalgewicht [kg] 4110 Profi CLASSIC 6125 Profi CLASSIC 6140 Profi CLASSIC 7.115/ / / / / / , , ,36 440/65R28 540/65R38 440/65R28 540/65R38 440/65R28 540/65R / / /9.000 Versie met laag dak, opstaptredes aan weerszijden, ruime, onbelemmerde toegang, geluidsniveau in cabine: 73 db(a), luchtgeveerde stoel, airconditioning, binnenverlichting, getint glas, opklapbare achterruit, sproei/wissysteem, werklichten op cabinedak vooraan en achteraan, bedieningspaneel voor werklichten 4110 Profi 4120 Profi 4130 Profi 6125 Profi 6140 Profi 4110 Profi CVT 4120 Profi CVT 4130 Profi CVT /3.100 /3.100 /3.100 /3.100 /3.100 //3.100 //3.100 // , , , , , , , ,04 480/65R28 600/65R38 480/65R28 600/65R38 480/65R28 600/65R38 480/65R28 600/65R38 480/65R28 600/65R38 480/65R28 600/65R38 480/65R28 600/65R38 480/65R28 600/65R / / / / / / / /9.000 Toegangstreden aan beide zijden, ruim, onbelemmerde toegang, geluidsniveau in de cabine: 71 db(a), luchtgeveerde stoel, airconditioning, binnenverlichting, 90 draaiende voorruit, getint glas en opklapbare achterruit, sproei/wissysteem, werklichten op cabinedak vooraan en achteraan, centraal dakpaneel voor werklichten, Multicontrollerarmleuning met Multicontroller, intuïtief bedieningspaneel en joystick* van Steyr), prestatiemonitor optioneel: cabinevering, telescopische achteruitkijkspiegels, 2/4 werklichten, sproei/wissysteem op achterruit Toegangstreden aan beide zijden, ruim, onbelemmerde toegang, geluidsniveau in de cabine: 69 db(a), luchtgeveerde stoel, airconditioning, binnenverlichting, 90 draaiende voorruit, getint glas en opklapbare achterruit, sproei/wissysteem, werklichten op cabinedak vooraan en achteraan, centraal dakpaneel voor werklichten, Multicontrollerarmleuning met Multicontroller, intuïtief bedieningspaneel en joystick* van Steyr), prestatiemonitor optioneel: cabinevering, telescopische achteruitkijkspiegels, 2/4 werklichten, sproei/wissysteem op achterruit Standaard Optioneel niet beschikbaar 1) Power Plus is ingeschakeld onder bepaalde omstandigheden tijdens transport, hydraulisch werk en werk met de aftakas. 2) Met standaardbanden 3) ECE R120 voldoet aan ISO of 2000/25/EG of EG 97/68 *) Afhankelijk van de wetgeving en specificaties van het land

28 Profi Classic, Profi en Profi CVT een overzicht. PROFI CLASSIC PROFI PROFI CVT 2traps Powershift 4traps Powershift Continu variabele transmissie Mechanische regelventielen Elektronische regelventielen Hydraulische pomp met constant 80 l/min 113 l CCLS hydraulische pomp 125 l CCLS hydraulische pomp Bedieningslayout Multicontrollerarmleuning Versie met laag dak Versie met hoog dak Instrumentenbord Tractie/prestatiemonitor ingebouwd in Akolom

29 Veiligheid eerst. Voor gebruik dient eerst de gebruiksaanwijzing zorgvuldig gelezen en begrepen te worden. Bovendien dient gecontroleerd te worden of alle functies op de juiste wijze functioneren. Speciale aandacht wordt gevraagd voor de symbolen, opmerkingen en veiligheidsvoorzieningen die voor uw persoonlijke veiligheid werden voorzien. Dit document werd voor internationale publicatie uitgegeven. De standaard en optionele uitrusting evenals de beschikbaarheid van individuele modellen kunnen per land verschillen. STEYR behoudt zich het recht voor om te allen tijde en zonder voorafgaande informatie, wijzigingen aan het ontwerp en technische uitrusting aan te brengen, zonder dat dit enige consequenties zal hebben, direct of indirect, ten aanzien van reeds verkochte modellen. Terwijl alles in het werk gesteld zal worden om de specificaties, beschrijvingen en illustraties van deze brochure op het moment van het ter perse gaan zo accuraat mogelijk te laten zijn, kunnen deze tevens zonder voorafgaande informatie aan wijzigingen onderhevig zijn. Illustraties kunnen optionele uitrusting weergeven en niet altijd de standaardmodellen. TP01 / SM / / Gedrukt in Italië Cod. n. 13S0002/NLO Partner van

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT.

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. steyr-traktoren.com DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. EEN EXPERT OP ELK GRONDGEBIED. Op weideland, het veld, de straat of op de boerderij: de nieuwe STEYR Expert

Nadere informatie

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid 6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT Meer bewegingsvrijheid S-Tronic met automatische herkenning van de besturingsstrategie Continu variabele transmissie voor een uitstekend prestatievermogen 50

Nadere informatie

De nieuwe compacte klasse met de motor en transmissietechnologie van een grote tractor Kompakt 4095 Kompakt 4105 Kompakt

De nieuwe compacte klasse met de motor en transmissietechnologie van een grote tractor Kompakt 4095 Kompakt 4105 Kompakt MODELLEN 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 4105 KOMPAKT www.strobl-kriegner.com Technische gegevens STEYR-motor ontwikkeld door fpt (fiat power train) Aantal cilinders / Inhoud (cm3) / Type / Emissienorm DE COMPACTE

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen.

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. Boomer 20-50 Serie 02 Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. New Holland is een tractorspecialist, met modellen ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, gemeentewerken en alles daartussenin. Van golfbanen

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

De compacte allrounder 4055 KOMPAKT S 4065 KOMPAKT S 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 4105 KOMPAKT. www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER.

De compacte allrounder 4055 KOMPAKT S 4065 KOMPAKT S 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 4105 KOMPAKT. www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER. De compacte allrounder 4055 KOMPAKT S 4065 KOMPAKT S 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 405 KOMPAKT www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER. Ons VOORDEEL. Onze TOEKOMST. Onze Steyr. 03 Inleiding 04 05 CABINE

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 ALTIJD PARAAT NIEUWE T4:VERMOGEN. COMPACTE AFMETINGEN. PERFECT VOOR UW LANDBOUWBEDRIJF MAXIMALE VEELZIJDIGHEID RIJPLEZIER VAN DE BOVENSTE PLANK

Nadere informatie

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE.

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE. N I E U W E B R A N S O N K 7 8 Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE www.bransontractors.nl Importeur Branson Benelux B.V. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid

Nadere informatie

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar.

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar. New Holland TD3.50 2 3 BEWAARD wat u goed VOND. TOEGEVOEGD wat u VROEG. De New Holland TD3.50 4WD-tractoren met ROPS-platform bouwden een uitstekende reputatie op dankzij hun betrouwbare en veelzijdige

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt.

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B B2420 Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B2420 De B2420 combineert optimaal

Nadere informatie

Het grote Multi-talent. De nieuwe Multifunctionele tractoren. Made in Oostenrijk. 4095 MULTI 4105 MULTI 4115 MULTI. www.steyr-traktoren.

Het grote Multi-talent. De nieuwe Multifunctionele tractoren. Made in Oostenrijk. 4095 MULTI 4105 MULTI 4115 MULTI. www.steyr-traktoren. Het grote Multi-talent. De nieuwe Multifunctionele tractoren. Made in Oostenrijk. 4095 MULTI 405 MULTI 45 MULTI www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER. Onze kennis. Onze expertise. Onze Steyr. 03 Inleiding

Nadere informatie

Het ultieme krachtpakket 6130 CVT 6145 CVT 6160 CVT 6170 CVT 6185 CVT 6205 CVT 6215 CVT 6230 CVT. www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER.

Het ultieme krachtpakket 6130 CVT 6145 CVT 6160 CVT 6170 CVT 6185 CVT 6205 CVT 6215 CVT 6230 CVT. www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER. Het ultieme krachtpakket 630 CVT 645 CVT 660 CVT 670 CVT 685 CVT 605 CVT 65 CVT 630 CVT www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER. ONS VOORDEEL. ONZE TOEKOMST. Onze Steyr. 03 INLEIDING 04 05 TRANSMISSIE-TECHNOLOGIE

Nadere informatie

QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN

QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN Hoofdkenmerken: Rij ontspannen. Gemakkelijke toegang, een comfortabele stoel, ruim zicht en logisch geplaatste bedieningen zorgen ervoor dat elke bestuurder

Nadere informatie

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken.

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. ATM 5000 De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. De tractor is ontwikkeld voor grote prestaties en langdurig gebruik. Deze tractor

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O 2 3 ROBUUST, EENVOUDIG, BETAALBAAR EN PRODUCTIEF Laat u niet misleiden door de compacte afmetingen van de New Holland TC24D-, T1560- en T1570-tractoren. Deze dieseltractoren

Nadere informatie

MAXXUM CVX GeboUwd in oostenrijk

MAXXUM CVX GeboUwd in oostenrijk MAXXUM CVX ENKEL beschikbaar IN HET ROOD 1999 Eerste CVX-tractor met APM Automatic Productivity Management 2004 Maxxum 2006 PUMA CVX DKT - Dubbele Koppelingtechnologie 2013 Maxxum CVX Intro 01 INTUÏTIEVE

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

COMPACTTREKKERS SERIE TG6

COMPACTTREKKERS SERIE TG6 COMPACTTREKKERS SERIE TG6 TG6: 9 modellen om aan al uw verwachtingen te voldoen A De nieuwe TG6: de serie die aan al uw eisen voldoet Vermogen en productiviteit Het gamma is uitgerust met motoren rail

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F

NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F 2 3 NIEUWE COMPACTE LICHTGEWICHT TRACTOR VOOR PROFESSIONELE FRUITTELERS New Holland beschikt over een lange traditie van uitmuntendheid en leiderschap inzake de productie

Nadere informatie

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN PAST BIJ IEDERE TAAK, IEDER LANDBOUWBEDRIJF EN IEDER BUDGET. New Holland bevestigt haar leiderschap in het segment

Nadere informatie

FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD KRACHTIG EN COMPLEET. Tractor is Zetor. Sinds 1946.

FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD KRACHTIG EN COMPLEET. Tractor is Zetor. Sinds 1946. FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD KRACHTIG EN COMPLEET Tractor is Zetor. Sinds 1946. PRESTATIES Onder alle omstandigheden een betrouwbaar partner voor vele jaren werkplezier! VERMOGEN De combinatie

Nadere informatie

MORE POWER, MORE SAVINGS

MORE POWER, MORE SAVINGS MORE POWER, MORE SAVINGS Modelrange: Solis 20, Solis 26, Solis 50, Solis 60, Solis 75, Solis 90 SOLIS 20 3 De compacte en wendbare 18pk tractor van Solis. Deze sub-compacttractor is met zijn 90cm breedte

Nadere informatie

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D DE KLEINE EN MIDDELGROTE TRACTOREN New Holland biedt twee verschillende tractoren van 21 en 24 pk aan in zijn reeks compacte utiliteitstractoren. De hydrostatisch

Nadere informatie

MODELLEN V-S-F-GE-WF pkmf VAN MASSEY FERGUSON

MODELLEN V-S-F-GE-WF pkmf VAN MASSEY FERGUSON 3700 MODELLEN V-S-F-GE-WF 75-105 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com MF 3700 serie de nieuwe generatie speciaaltrekkers van Massey Ferguson Brandstoftank nu vullen via bovenkant motorkap;

Nadere informatie

MAXXUM SERIE. 101-141 pk (74-104 kw) nominaal vermogen

MAXXUM SERIE. 101-141 pk (74-104 kw) nominaal vermogen MAXXUM SERIE 101-141 pk (74-104 kw) nominaal vermogen VOOR Elke dag verwacht u meer. Meer van het land. Meer van uzelf. Meer van uw machines. En daarom verwachten wij ook meer. Meer krachtige motoren.

Nadere informatie

Bent U de nieuwe bestuurder?

Bent U de nieuwe bestuurder? steyr-traktoren.com Bent U de nieuwe bestuurder? 6130 CVT 6145 CVT 6160 CVT 6170 CVT 6185 CVT 6205 CVT 6215 CVT 6230 CVT Aangezien uw werkgebied wordt gemeten in hectaren, hebt u een machine nodig die

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Afmetingen en gewichten (standaardbanden, met olie en brandstof, zonder bestuurder) Achterbanden 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 16.9 R 38 16.9 R 38 16.9 R 38

Nadere informatie

PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA HS COMPLEET EN VEELZIJDIG. Tractor is Zetor. Sinds 1946.

PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA HS COMPLEET EN VEELZIJDIG. Tractor is Zetor. Sinds 1946. PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA HS COMPLEET EN VEELZIJDIG Tractor is Zetor. Sinds 1946. De ZETOR PROXIMA tractoren zijn geschikt voor alle werkzaamheden. PROXIMA CL PROXIMA HS Vermogen (PK) 76 96 76 117 Transmissie

Nadere informatie

B1830/B2230/B2530/B3030

B1830/B2230/B2530/B3030 KUBOTA DIESELTREKKER B B1830/B2230/B2530/B3030 De premium Super B-serie dieseltrekkers van Kubota bieden hoogstaande kwaliteit en prestaties voor een breed scala aan werkzaamheden. Ontwikkeld om te voldoen

Nadere informatie

Technische gegevens TLE

Technische gegevens TLE Technische gegevens TLE Model ISEKI TLE3400 TLE4490 Motormerk en type Iseki E3CD Iseki E4CG Maximaal vermogen (Pk) 40 Pk 50 Pk Nominaal vermogen (kw) 27,9 kw 35,1 kw Aantal cilinders 3 4 Cilinderinhoud

Nadere informatie

Farmall C. 86 tot 107 pk

Farmall C. 86 tot 107 pk Farmall C 86 tot 107 pk de nieuwe farmallserie elke dag klaar om hard te werken sinds 1923 COMPACT VAN BUITEN RUIM VAN BINNEN GEMAAKT VOOR VEELZIJDIGHEID FARMALL C de MULTIFUNCTIONELE TRACTOR De naam Farmall

Nadere informatie

p_bts 11C0009 BR NLO ac 12-12_Layout 1 14/03/14 09:37 Pagina 1 55 pk

p_bts 11C0009 BR NLO ac 12-12_Layout 1 14/03/14 09:37 Pagina 1 55 pk 55 pk MEER VOOR MINDER. Bij Case IH ontwikkelen we tractoren met voldoende vermogen en prestaties voor het belangrijkste werk: het uwe. Wij ontwierpen de no-nonsense Farmall A-tractoren voor kleinere landbouwbedrijven,

Nadere informatie

Compact tractor ST318

Compact tractor ST318 Compact tractor ST318 ST321 ST324 ST329 ST333 Shibaura Dieselmotoren - waarop u kunt vertrouwen - Milieuvriendelijk De Shibaura dieselmotoren gemonteerd in de ST-serie trekkers zijn uitermate milieuvriendelijk.

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions COMPACT TRACTOR GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions STATE OF THE ART TECHN VOOR GEAVANCEER TECHNOLOGIE DIE U VERWACHT YANMAR tractoren zijn ontwikkeld en gebouwd om de zware werkzaamheden

Nadere informatie

4700, MF 5700 & MF 6700

4700, MF 5700 & MF 6700 4700, MF 5700 & MF 6700 75-130 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com MF 4700, MF 5700 & MF 6700 Nieuwe normen. Hoge verwachtingen. HET WERELD- EN MERKSYMBOOL - Als de meest prestigieuze naam

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A

TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A 2 I 3 TL-A Modern, dynamisch en makkelijk te gebruiken. Veelzijdig. Een woord dat wij bij New Holland zelf uitgevonden konden

Nadere informatie

5E serie trekkers 5055E (55 pk/40 kw), 5065E (65 pk/48 kw), 5075E (75 pk/55 kw)

5E serie trekkers 5055E (55 pk/40 kw), 5065E (65 pk/48 kw), 5075E (75 pk/55 kw) 5E serie trekkers 5055E (55 pk/40 kw), 5065E (65 pk/48 kw), 5075E (75 pk/55 kw) 2 5E serie trekkers Introductie De kleine reus Hebt u vee? Moet u appels of kersen oogsten? Hebt u een kleine wijngaard?

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

CVT 6165 CVT I 6180 CVT I 6200 CVT I 6210 CVT I 6225 CVT STERK DOOR INNOVATIE

CVT 6165 CVT I 6180 CVT I 6200 CVT I 6210 CVT I 6225 CVT STERK DOOR INNOVATIE CVT 6165 CVT I 6180 CVT I 6200 CVT I 6210 CVT I 6225 CVT STERK DOOR INNOVATIE S-tronic met automatische herkenning van de besturingsstrategie voor optimale productiviteit Continu variabele transmissie

Nadere informatie

Zetor major. De trekker met alle basiscapaciteiten. Zetor Major

Zetor major.  De trekker met alle basiscapaciteiten. Zetor Major major 80 Major Zetor major De trekker met alle basiscapaciteiten De Major met een motorvermogen van 80 pk beschikt over alle basiscapaciteiten, die je van een tractor mag verwachten! De tractor heeft lage

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 Massey Ferguson breid zijn award winnende MF 7600 serie uit met een extra 6 cilinder model. Dit model zal een maximaal vermogen hebben van 255 Pk

Nadere informatie

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf VERREIKERS MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 01 www.masseyferguson.com 01 02 Kenmerken die in elke behoefte voorzien 01 Compleet assortiment aanbouwdelen

Nadere informatie

TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA. Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003

TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA. Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003 TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003 2 I 3 TNF-A Specialist qua design, veelzijdig in toepassing. New Holland TNF-A-tractoren

Nadere informatie

in het rood ENKEL BESCHIKBAAR

in het rood ENKEL BESCHIKBAAR MAXXUM 02 MAXXUM-GAMMA ENKEL BESCHIKBAAR in het rood NA MEER DAN 170 JAAR BLIJVEN WIJ TROUW AAN ONZE VISIE: DE LANDBOUWERS VAN MORGEN VOORZIEN VAN LANDBOUWMACHINES DIE STEEDS EEN INNOVATIEVE, BETROUWBARE

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

NEEM HET HEFT IN HANDEN

NEEM HET HEFT IN HANDEN Auto Command T 6 A U T O C O M M A N D NEEM HET HEFT IN HANDEN De moderne landbouw evolueert. Elke vierkante meter veld en elk uur van de werkdag moeten meer opbrengen. U verdient meer comfort en bedieningsgemak.

Nadere informatie

FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD KRACHTIG EN COMPLEET. Tractor is Zetor. Sinds 1946.

FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD KRACHTIG EN COMPLEET. Tractor is Zetor. Sinds 1946. FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD KRACHTIG EN COMPLEET Tractor is Zetor. Sinds 1946. DE KRACHTIGE EN COMPLETE SERIE ZETOR FORTERRA TRACTOREN F CL F HSX F HD Max. vermogen (kw /PK) 100.2/136

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

De power evolutie De nieuwe serie 82 t/m 107 pk trekkers van Massey Ferguson

De power evolutie De nieuwe serie 82 t/m 107 pk trekkers van Massey Ferguson De power evolutie De nieuwe serie 82 t/m 107 pk trekkers van Massey Ferguson Sommige machines zijn gewoon su perieur. Wij hebben een lange geschiedenis en in al die jaren hebben we een aantal van de beste

Nadere informatie

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien.

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. M DIESEL TREKKER KUBOTA MK5000 De nieuwe trekker Kubota MK5000 is sterk, robuust en veelzijdig. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. De trekker Kubota MK5000

Nadere informatie

De TERRION ATM 3180 (180 pk) tractor is gebouwd in St. Petersburg. Hierbij is gebruik gemaakt van alle moderne machinebouwtechnieken.

De TERRION ATM 3180 (180 pk) tractor is gebouwd in St. Petersburg. Hierbij is gebruik gemaakt van alle moderne machinebouwtechnieken. De TERRIN ATM 3180 (180 pk) tractor is gebouwd in St. Petersburg. Hierbij is gebruik gemaakt van alle moderne machinebouwtechnieken. De tractor is ontwikkeld om in korte tijd veel werk te verzetten, voor

Nadere informatie

NEW HOLLAND TD4OOOF TD4O2OF TD4O3OF TD4O4OF

NEW HOLLAND TD4OOOF TD4O2OF TD4O3OF TD4O4OF NEW HOLLAND TD4OOOF TD4O2OF TD4O3OF TD4O4OF 2 3 ZEER WAARDEVOL. BRILJANTE PRESTATIES Omdat ze door moderne, zuinige viercilindermotoren aangedreven worden, combineren TD4000F-tractoren bewezen design met

Nadere informatie

Farmall C 56 tot 107 pk

Farmall C 56 tot 107 pk Farmall C 56 tot 107 pk 2 COMPACT VAN BUITEN RUIM VAN BINNEN Inleiding DE VEELZIJDIGE TRACTOR DIE U ALTIJD AL WOU De naam Farmall is nauw verweven met de geschiedenis van Case IH. De eerste krachtige en

Nadere informatie

Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN

Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN NL Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN DE NIEUWE VERSU- MODELLEN ZIJN UITGERUST MET EEN SPLINTERNIEUWE INTELLIGENTE TRANSMISSIE DIE ONGELOOFLIJK EENVOUDIG IS IN HET GEBRUIK

Nadere informatie

JXU van Case IH - de veelzijdige utiliteitstractor die het jaar door presteert.

JXU van Case IH - de veelzijdige utiliteitstractor die het jaar door presteert. JXU-REEKS 76-106 PK Bestuurd met vertrouwen. Gemakkelijke toegang, een comfortabele stoel, uitstekend zicht en logisch gepositioneerde bedieningen geven alle vertrouwen aan elke bestuurder. Ontworpen voor

Nadere informatie

Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks Elektrische heftrucks 24/7 service wereldwijd netwerk TX3 TX4 QX2 Voor al uw werkzaamheden van bestelling tot levering De elektrische hef UniCarriers THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

B1220/B1620/B1820. Nieuwe instaptrekkers KUBOTA DIESEL TREKKER

B1220/B1620/B1820. Nieuwe instaptrekkers KUBOTA DIESEL TREKKER R KUBOTA DIESEL TREKKER B B1220/B1620/B1820 Nieuwe instaptrekkers Met een nieuw, slank ontwerp en meer vermogen zijn de nieuwe Kubota B-serie trekkers perfect voor een grote variëteit aan tuin- en landbouwwerkzaamheden.

Nadere informatie

NEW HOLLAND T8OOO T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O

NEW HOLLAND T8OOO T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O NEW HOLLAND T8OOO T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O 2 3 T8OOO SERIE. DE STIJL, PRESTATIES EN INNOVATIE DIE U VAN NEW HOLLAND VERWACHT Aangedreven door Tier III-conforme motoren, bieden de vier modellen van de T8000-reeks

Nadere informatie

GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam.

GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam. KUBOTA Dieselzitmaaier GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam. Een genoegen om te bezitten en

Nadere informatie

DE NIEUWE WARRIORS. BEPERKTE REEKS. ONBEPERKT PRESTATIEVERMOGEN.

DE NIEUWE WARRIORS. BEPERKTE REEKS. ONBEPERKT PRESTATIEVERMOGEN. DE NIEUWE WARRIORS. BEPERKTE REEKS. ONBEPERKT PRESTATIEVERMOGEN. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. RUIGER DAN UW RUIGSTE DAG. MaxiVision 2 cabine met nieuw ontworpen armleuning

Nadere informatie

MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M

MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M SPECIFICATIES MECHANISCHE TRANSMISSIE MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M MOTOR: Merk ISEKI-TRACTOR Model E3112-B36 E3112-B34 E3CD-B71 indirecte brandstofinspuiting,

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS DE PROXIMA SERIE COMPLEET EN VEELZIJDIG. Tractor is Zetor. Sinds 1946.

PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS DE PROXIMA SERIE COMPLEET EN VEELZIJDIG. Tractor is Zetor. Sinds 1946. PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS DE PROXIMA SERIE COMPLEET EN VEELZIJDIG Tractor is. Sinds 1946. DE ZETOR PROXIMA TRACTOREN, GESCHIKT VOOR ALLE WERKZAAMHEDEN. PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS Max.

Nadere informatie

Valtra A-serie Compact- en Orchard-modellen A53 / A63 / A73

Valtra A-serie Compact- en Orchard-modellen A53 / A63 / A73 Valtra A-serie Compact- en Orchard-modellen A53 / A63 / A73 Volledig assortiment trekkers voor elk segment Individually Yours 2 Valtra is de enige trekkerfabrikant in Scandinavië. Onze geschiedenis is

Nadere informatie

TH 4295/4335/4365. Flexibele en betrouwbare compacttrekkers

TH 4295/4335/4365. Flexibele en betrouwbare compacttrekkers TH 4295/4335/4365 Flexibele en betrouwbare compacttrekkers De Iseki TH serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische rijaandrijving en drie modellen met mechanische rijaandrijving. Kortom, voor iedere

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

De TERRION tractoren worden gebouwd door AgroTexMash, waarin de letters ATM van de typeaanduiding uit voortkomen.

De TERRION tractoren worden gebouwd door AgroTexMash, waarin de letters ATM van de typeaanduiding uit voortkomen. TERRION tractoren zijn gebouwd uit Europese onderdelen (o.a. Deutz, ZF, Bosch, Carraro, Walterscheid, Hella, Zuidberg) die tot een tractor geassembleerd worden in Tambov, Rusland. De standaard tractoren

Nadere informatie

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen MINI DUMPER C08 Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm COMPACTE AFMETINGEN Totale breedte beperkt en kleine draaicirkel om de engste ruimtes

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

JX SERIE PK NOMINAAL VERMOGEN

JX SERIE PK NOMINAAL VERMOGEN JX SERIE 60 95 PK NOMINAAL VERMOGEN Een veilige en productieve werkomgeving. Comfortabel zitten. De volledig verstelbare Praktische technologie in elk aspect. Verkrijgbaar met of zonder cabine: deze tractoren

Nadere informatie

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Tegenwoordig worden vrachtwagens niet enkel gebruikt om van A naar B te rijden, maar ook om werkzaamheden op lage snelheid

Nadere informatie

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 VERBETERD, STIJLVOL COMFORT New Holland beseft dat u zich niet alleen goed wilt voelen tijdens lange werkdagen, maar ook dat u er goed wilt

Nadere informatie

De flexibele krachtpatser.

De flexibele krachtpatser. 1880 De flexibele krachtpatser. Naar keuze met canopy of cabine. Onze sterkste Hoftrac. De nieuwe 1880 is de schakel tussen de kleine multifunctionele Hoftracs en de sterke wielladers. Hij combineert

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP

New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP 2 3 Vertrouw op het DNA VAN de New Holland-TRACTOREN New Holland is de gevestigde leider inzake het ontwerp van gespecialiseerde tractoren.

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

4070E 2WD E 2WD 4070E E E E 4E SERIES

4070E 2WD E 2WD 4070E E E E 4E SERIES 4070E 2WD - 4080E 2WD 4070E - 4080E - 4090E - 4100E 4E SERIES 02-03 CONCEPT DE NIEUWE 4E SERIES. ZO INNOVATIEF KAN COMPACT ZIJN. 4E SERIES TECHNISCHE GEGEVENS 4070E 4080E 4090E 4100E MOTOR FARMotion FARMotion

Nadere informatie

EW 100. Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine

EW 100. Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine EW 100 Wielgraafmachines Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine De 10 ton mobiele graafmachine EW100 overtuigt met een groot vermogen, een laag brandstofverbruik en uitzonderlijk gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Iseki Frontmaaier SF370/310

Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki: een traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid Iseki maakt sinds meer dan 80 jaar landbouwmachines van topkwaliteit. Het bedrijf gebruikt altijd de nieuwste technologie

Nadere informatie

SPECIFICATIES TLE3400 TLE3400 MOTOR

SPECIFICATIES TLE3400 TLE3400 MOTOR SPECIFICATIES MOTOR Merk...ISEKI Diesel...E3CD-WTB11 Motortype...4 cycli, watergekoeld, in-line met bovenliggende kleppen Aanzuiging...Normaal aangezogen Compressieverhouding... 22,7 Cilinderinhoud...1,498

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

GR GR1600-II KUBOTA DIESEL ZITMAAIER

GR GR1600-II KUBOTA DIESEL ZITMAAIER KUBOTA DIESEL ZITMAAIER GR GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam.. Laat uw gazon er net zo mooi

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

X60.20 (T3) X60.30 (T3) X60.40 (T3) X60.50 (T3)

X60.20 (T3) X60.30 (T3) X60.40 (T3) X60.50 (T3) In het bijzonder het X60.50 model, deze wordt aangedreven door een nieuwe Perkins Tier 3 motor met 112-pk, 4-cilinder turbo intercooler en een elektronische commonrail injectiesysteem en is voorzien van

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

SPECIFICATIES TLE4490

SPECIFICATIES TLE4490 TLE4490 SPECIFICATIES TLE4490F MOTOR Merk...ISEKI Diesel Model... E4CG-WB34 Motortype...4 cycli, watergekoeld, in-line met bovenliggende kleppen Aanzuiging...Normaal aangezogen Compressieverhouding...

Nadere informatie

VERSUM CVXDRIVE FOR THOSE WHO DEMAND MORE PK TRACTOREN

VERSUM CVXDRIVE FOR THOSE WHO DEMAND MORE PK TRACTOREN VERSUM CVXDRIVE FOR THOSE WHO DEMAND MORE 100-130 PK TRACTOREN GEWELDIGE KENMERKEN VOOR > TRANSPORT: 0-40 km/u bij 1.700 tpm betekent laag brandstofverbruik Geveerde vooras voor comfortabele rijeigenschappen

Nadere informatie