Het grote Multi-talent. De nieuwe Multifunctionele tractoren. Made in Oostenrijk MULTI 4105 MULTI 4115 MULTI.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het grote Multi-talent. De nieuwe Multifunctionele tractoren. Made in Oostenrijk. 4095 MULTI 4105 MULTI 4115 MULTI. www.steyr-traktoren."

Transcriptie

1 Het grote Multi-talent. De nieuwe Multifunctionele tractoren. Made in Oostenrijk MULTI 405 MULTI 45 MULTI DE BETERE TREKKER.

2 Onze kennis. Onze expertise. Onze Steyr. 03 Inleiding Cabine Bediening MOTOR 0 TRANSMISSIE en AFTAKAS 4 HYDRAULISCH SYSTEEM 5 Aandrijving 6 7 SERVICE en S-TECH 8 0 TECHNISCHE GEGEVENS

3 Multi-winstgevend Innovatieve Ecotech 3,4 l turbodieselmotoren met common railinjectie Meer prestaties bij lager dieselverbruik Beschermt het milieu en voldoet aan de emissienorm EURO III B Nieuwe ECO sterk presterende transmissie met 3 x 3 snelheden en 40 km/u bij een zuinige.750 tpm traps Powershift met Powerclutch/Powershuttle Inleiding Nieuw cabineontwerp met een onovertroffen geluidsniveau van nauwelijks 7 db(a) Dakvenster voor een uitstekend zicht op de voorlader Comfortabele bijrijdersstoel Optimale hydraulische hefcapaciteit en aftakasprestaties Schakelbare 4WD met elektrohydraulische differentieelvergrendeling Laag zwaartepunt voor gebruik in heuvelachtig terrein Compact en wendbaar Made in Oostenrijk ontworpen en geproduceerd in Oostenrijk Universele uitblinker een Oostenrijkse productie. De nieuwe Multi Ecotech-serie voldoet precies aan de verwachtingen van een gemengd landbouwbedrijf inzake een universele tractor. De nieuwe Multi werd ontworpen en geproduceerd in St. Valentin/Oostenrijk en is inzetbaar voor vele toepassingen. De Multi Ecotech maakt indruk met zijn krachtige koppel, zuinige motoren, geoptimaliseerde transmissieverhoudingen en laag zwaartepunt. Hij staat garant voor een ononderbroken werking in Shuttlemodus, constante werksnelheden op het veld en is ideaal voor voorladerwerkzaamheden. De nieuwe Multi-cabine biedt eersteklas comfort in een ergonomische werkruimte. Met zijn drie toekomstgerichte motoren van tussen 99 en 4 pk, levert de nieuwe Multi het meest gevraagde prestatieprofiel. In bergachtig, heuvelachtig of vlak terrein, voor landbouw- en bosbouwwerk of in commerciële of overheidsbedrijven: de Multi van Steyr is het universele werkpaard voor succes op lange termijn.

4 CABINE 04 Multi-cabine Multi-comfortabele cabine met het allerbeste zicht. Zelfs de langste werkdag is een waar plezier met de nieuwe comfortabele cabine van de Multi. Ongeacht het terrein of de bodemomstandigheden: met deze cabine geniet u altijd van het allergrootste rijcomfort en veiligheid. Net als in de Kompakt, Profi en CVT, is de cabinevloer volledig vlak, zodat u van een onbeperkte bewegingsvrijheid geniet. U hebt langs beide zijden toegang tot de cabine voor een productieve werkdag. Laag geluidsniveau van slechts 7 db(a) Optimaal zicht op alle werktuigen Grotere voorruit en beter zicht door het dakvenster met zonneklep ifv voorladerwerk, tevens is het dakraam voorzien van een zonnescherm Comfortabele bestuurders- en bijrijdersstoel Eenvoudige toegang langs beide zijden Onbeperkte bewegingsvrijheid dankzij voldoende ruimte Geïntegreerde werklichten veranderen de nacht in dag Geoptimaliseerde werkruimte dankzij een nieuw verwarmingsen ventilatieconcept

5 05 CABINE Panoramische beglazing en dakvenster. Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Multi is zijn perfect panoramisch zicht. De zijvensters worden alleen door smalle stijlen onderbroken. Hierdoor bedraagt het horizontale gezichtsveld nagenoeg 360 graden. Dankzij de hoge glaspanelen en extra dakvenster met zonneklep biedt hij ook de best mogelijke verticale zichtlijn. Vanuit de cabine van de Multi hebt u een volledig zicht op elk werktuig en op de voorlader. Comfortabel en veilig. Om een lange werkdag aangenaam te maken is de Multi uitgerust met een ergonomische zitplaats voor de bestuurder en een uiterst comfortabele bijrijdersstoel. De schijnwerpers werden in de stabiele constructie van de cabine geïntegreerd en zorgen, samen met de werklichten, voor een uitstekend zicht tijdens avond- en nachtwerk. Positieve KLIMaatcontrole. Het nieuwe ventilatiesysteem voor de verwarming en airconditioning zorgt voor een ideale werkomgeving. De geoptimaliseerde geluidsisolatie van de Multi cabine met een geluidsniveau van slechts 7 db(a) vermindert de vermoeidheid van de bestuurder. Bestuurders- en bijrijdersstoel die hun beschrijving verdienen: groot, comfortabel en ergonomisch. Perfecte verlichting voor nachtwerk.

6 Belangrijkste bedieningen: Met de Multicontroller bedient u alles met één hand. 06 Bediening Een perfecte werkruimte dient meer te bieden dan alleen maar het grootste comfort en de beste veiligheid. Dit intuïtieve bedieningssysteem zorgt voor efficiënt en productief werk. Net op dit vlak beschikt de Multi over eigenschappen die tot in de kleinste details werden uitgewerkt door de ingenieurs in St.-Valentin, in samenspraak met landbouwers. Details die in deze tractorklasse niet zo vanzelfsprekend zijn! Powershuttle vooruit/achteruit constante motortoerentallen Hydraulische achterhef Powerclutch elektronische koppeling Automatische schakelfunctie voor de Powershift 4-traps Powershift Tot elektrohydraulische regelventielen

7 Multi bediening Nieuwe en verbeterde ergonomische opzet Logisch gegroepeerde bedieningen volgens functie Multicontroller voor de intuïtieve bediening van - Powershuttle voorwaarts/ achterwaarts - Elektronische koppeling (Powerclutch) - Schakelen van de Powershift - Elektrohydraulisch regelventiel - Snelle bediening van achterhef heffen/dalen - Constant motortoerental - Automatische schakelfunctie Powershift Het instrumentendisplay geeft een duidelijk overzicht en kantelt met de stuurkolom Multicontroller. Net als zijn voorganger, de Steyr 9000 MT, beschikt de nieuwe Multi ook over de Steyr Multicontroller die de belangrijkste functies handig binnen handbereik plaatst. De Multicontroller is geïntegreerd in de versnellingspook en biedt vlotte toegang tot de voornaamste functies. U kunt de Powershuttle en Powershift, Powerclutch, kopakkerfuncties, hefbediening, bediening van de regelventielen en constant motortoerental snel, eenvoudig en veilig regelen met uw vingertoppen. De bestuurder wordt niet langer afgeleid door onnodige arm- en lichaamsbewegingen, en kan zich volledig op zijn taak concentreren. Duidelijk overzicht. In het ruime, ergonomisch ingerichte commandocentrum van de Multi voelt u zich onmiddellijk thuis. Naast de Multicontroller vindt u alle andere bedieningen eenvoudig binnen handbereik. De instrumenten om de belangrijkste gegevens af te lezen, zoals het aftakastoerental, brandstofniveau en snelheid plus controlelampjes, bevinden zich meteen onder de hoekverstelbare stuurkolom en kantelen gelijktijdig met het stuur. De Powershuttle-functie kan worden bediend met de Multicontroller en een hendel die zich naast het stuur bevindt, ideaal voor werkzaamheden met de voorlader. Zo beschikt de Multi over de werkomgeving die gebruikers altijd al in een universele tractor wilden.

8 6% MINDER BRANDSTOF motor 08 Motortechnologie met voorsprong op de toekomst. De universele Multi tractor gebruikt turbodieselmotoren met common railinjectie die nieuwe normen vastlegt inzake trekkracht, soepelheid, zuinigheid en milieuvriendelijkheid. Alle versies zijn de nieuwste Ecotech-motoren, die in vergelijking met traditionele dieselmotoren meer vermogen produceren bij een sterk verminderd verbruik, en tot 90% minder stikstofoxide-uitstoot. Tegelijkertijd worden de nieuwe motoren van de Multi gekenmerkt door een hoog koppel, constant vermogen bij diverse motortoerentallen en uitstekende betrouwbaarheid.

9 Multi Motoren Moderne 4-cilinder common rail turbodiesel met intercooler 99, 07 of 4 pk bij een capaciteit van 3,4 liter Ecotech-systeem met CEGRuitlaatrecycling voor meer vermogen, lager verbruik en aanzienlijk verminderde NOx-uitstoot Emissienorm EURO III B Uiterst betrouwbaar en duurzaam Geavanceerde technologie voor diverse toepassingen Zuinig Productief Onderhoudsvriendelijk Constant vermogen bij diverse toerentallen pk u tussen onderhoudsbeurten Makkelijke toegang voor nazicht, schoonmaak en onderhoud Vermogenscurve 45 Multi: Vermogen Koppel tpm 500 Nm De BESTE technologie. Afhankelijk van het geselecteerde Multimodel verschillen de motoren in vermogen en koppel. De Multi 4095 haalt 99 pk en een maximaal koppel van 407 Nm, de Multi 405 heeft een vermogensafgifte van 07 pk en 444 Nm en de Multi 45 bereikt 4 pk en 457 Nm, allemaal met een motorcapaciteit van 3,4 liter met vier cilinders. Alle motoren zijn uitgerust met turbo en intercooler en beschikken over een moderne directe common railinjectie. Zoals we van deze generatie motoren mogen verwachten, zorgt de snelle koppelstijging voor een uitstekende versnelling op de weg en garandeert ze een grote trekkracht op het veld. Bovendien beschikken de aftakas en hydraulische pompen over een consistent hoog vermogen. De nieuwe koeltechnologie met ultrafijne structuren lost meer hitte op zodat de Multi zelfs bij extreme belasting bij hoge temperaturen koel blijft. Op dezelfde manier zorgen de sterk presterende batterij en het in de cilinderkop geïntegreerde voorverwarmingssysteem van de motor dat de Multi probleemloos start, zelfs bij de laagste temperaturen. 09 Motor Schone efficiëntie met ecotech. De uiterst restvrije, volledige verbranding is hét kenmerk van de Ecotech-motoren van Steyr en vormt tegelijkertijd de sleutel tot het optimale gebruik van de brandstof: een belangrijke stijging van het vermogen, sterk verminderd verbruik en aanzienlijk verminderde uitstoot van verontreinigende stoffen. Dit wordt behaald door de gekoelde gassen gedeeltelijk te hergebruiken in de verbrandingskamer. Hiermee wordt de snelle oxidatie van brandstofmoleculen tegengegaan, dat zorgt voor een efficiënte verbranding bij lagere temperaturen en verminderde uitstoot van stikstofoxide. Dankzij het Ecotech-systeem voldoet de Multi niet alleen moeiteloos aan de emissienorm EURO III B, maar is hij in alle opzichten een schone oplossing. Betrouwbare beweging. Bij het ontwerp van de robuuste dieselmotoren van de Multi werd niet alleen aandacht besteed aan vermogen en milieuvriendelijkheid, maar evenzo aan duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met maar liefst 600 uur tussen onderhoudsbeurten bespaart de Multi tijd en geld. Alle onderdelen die moeten worden gereinigd en onderhouden zijn makkelijk bereikbaar. Langs de gemakkelijk te openen, opklapbare motorkap worden het oliepeil en de riemspanning van de aandrijving gecontroleerd. Dit is de motor die werkelijk elke tractor zou moeten hebben. De koelpanelen kunnen worden opengevouwen voor eenvoudige reiniging. Met de bedieningshendel voor ECO-modus kan de bestuurder het bereik van het motortoerental kiezen zodat het vermogen en de efficiëntie van de motor aan elke toepassing worden aangepast.

10 Transmissie en aftakas 0 Transmissie en aftakas werken intelligent samen. Om zo efficiënt mogelijk de constante vermogensontwikkeling van de Ecotech-motor naar de aandrijving en aftakas over te brengen, wordt gebruik gemaakt van een sterk presterende transmissie die speciaal en exclusief voor de Steyr Multi werd ontworpen. Deze eenheid stemt perfect overeen met de vermogenscurve van de motor, de schakelbare 4WD en de elektrohydraulische differentieelvergrendeling. Hiermee staat hij garant voor een optimale vermogensverdeling in alle omstandigheden en op alle terreinen.

11 PERFECT afgestemde productiviteit. De robuuste transmissie van de Multi met 3 snelheden voorwaarts en 3 snelheden achterwaarts is uitgerust met 4-staps belastingsverandering met Speedmatching, om met een druk op de knop de versnelling en richting precies te wijzigen. De Powerclutch die in de Multicontroller is geïntegreerd, bekommert zich om de koppeling zodat u het koppelingspedaal niet hoeft in te drukken om in elke situatie naadloos trekkracht en vermogensafgifte aan te passen. Met deze Powerclutch is de Multi even behendig op steile hellingen als op het veld of tijdens het trekken van zware lasten. Met de Eco-transmissie haalt de Multi een topsnelheid van 40 km/u op de weg bij een motortoerental van slechts.750 tpm. Dit maakt kosteneffectief transport ook over grotere afstanden mogelijk. Multifunctionele vermogensverdeling 3 x 3 transmissie standaard met 40 km/u Eco 4-traps Powershift met Powershuttle en Eco-modus met maximaal 40 km/u bij slechts.750 tpm Schakelbare 4WD met elektrohydraulische differentieelvergrendeling Aftakas met 4 toerentallen van 540/540E/.000/.000E bij een motortoerental van.850 (Powermodus) of een brandstofbesparende.550 (Ecomodus) tpm Precies, robuust en duurzaam. De nieuwe transmissie van de Multi werd op maat gemaakt, is bestand tegen de grootste druk en werkt na duizenden werkuren nog even precies en vlot als op de eerste dag. Alle lagers en transmissieonderdelen zijn vervaardigd uit speciale, sterke legeringen. Samen met een geavanceerd geforceerd smeringssysteem maken ze van de transmissie van de Multi een uiterst duurzame schakeleenheid, die elke dag opnieuw topprestaties levert. Multifunctionele aftakas. De aandrijving van de aftakas past in het concept van de Multi als een flexibel, universeel middel. De aftakas werkt bij 540 of.000 tpm en voor elke snelheid is er een afzonderlijke Ecomodus om het brandstofverbruik te verminderen. De aftakastoerentallen 540E en.000e worden door de transmissie behaald bij een motortoerental van ongeveer.500 tpm. Dit is exact de snelheid waarbij de motor een maximaal koppel haalt, zodat gemonteerde werktuigen efficiënt en brandstofbesparend kunnen worden bediend. In normale modus wordt de aftakas bediend bij een motortoerental van.900 tpm waarbij ook het maximaal beschikbare vermogen wordt geleverd. De transmissie is ontworpen zodat de Multi voor elke toepassing perfect het vermogen verdeelt naar de assen en aftakas: maximale productiviteit voor minimale tijd en kosten. Transmissie en aftakas Hoogste flexibiliteit bij de verdeling van vermogen naar assen, aftakassen en hydraulische pompen 3 Vermogenscurve 45 Multi:. Power. Torque A B pk Nm A. 540E/.000E. Vermogen B. 540/.000. Koppel tpm 3 Perfect afgestemd: frontaftakas en fronthef voor gecombineerde bediening en meer productiviteit. Gebruiksvriendelijk: met de Steyr Multicontroller kunt u de Powershift met automatische schakeling, Powershuttle en Powerclutch bedienen, evenals de achterhef en functie voor constant motortoerental. Regeling van de aftakas voor een groter bedieningsgemak. De aftakas achteraan wordt bij programmeerbare hefposities automatisch in- en uitgeschakeld.

12 Hydraulisch systeem Het hydraulisch systeem dat het hele repertoire biedt. De hefinrichting en het hydraulisch systeem op de nieuwe Multi voldoen aan alle verwachtingen. De achterhef kan elektronisch worden afgesteld en heeft een hefvermogen tot kg. Achteraan zijn maximaal vier onafhankelijke circuits met acht hydraulische koppelingen beschikbaar. In de cabine kunt u het individuele debiet van maximaal twee elektronische regelventielen regelen. Naargelang uw vereisten kan de Multi ook worden geleverd met centraal gemonteerde hydraulische regelventielen en een joystick om bijvoorbeeld een voorlader te bedienen. Met een extra bedieningspaneel op het spatbord kunt u buiten de cabine alle hef- en daalverrichtingen en de aftakas veilig en gemakkelijk bedienen.

13 Maximaal hefvermogen. Met een capaciteit van 60 l/min op de standaardversie en 00 l/min op de versie met variabel debiet voor werktuigen met hoog volume, biedt het hydraulisch systeem van de Multi een indrukwekkende kracht (dankzij de 00 l/min CCLS-pomp wordt het brandstofverbruik verminderd). Hydraulisch systeem van de Multi Elektronische hefafstelling Het hefvermogen van de achterhef werd opnieuw verbeterd zodat de nieuwe Multi tot kg kan heffen. Ideaal voor voorladerwerk. Met zijn twee optionele centraal gemonteerde hydraulische koppelingen is de Multi ideaal uitgerust voorladerwerk. De meegeleverde joystick is geïntegreerd in de bedieningsconsole rechts van de bestuurder, voor een precieze bediening. Hydraulisch systeem 3 Maximaal 00 l/min met optionele CCLS-pomp met variabel debiet zorgt voor een lager brandstofverbruik Standaarddebiet van 60 l/min. met OCLS hydraulische pomp Tot 8 hydraulische koppelingen achteraan Onafhankelijk hydraulisch systeem. Elke Multi kan met een hydraulisch systeem worden geleverd naargelang de individuele eisen van elke klant. U kunt kiezen tussen een open systeem met continu debiet en een gesloten systeem met variabel debiet. De Multi beschikt over afzonderlijke oliecircuits voor het hydraulisch systeem en de transmissie. Het hydraulisch systeem werkt onafhankelijk van de stuurbekrachtiging, die over een eigen oliecircuit beschikt. Hierdoor blijft u de Multi nog steeds gemakkelijk en precies besturen, ongeacht welke andere hydraulische systemen actief zijn. optionele centraal gemonteerde regelventielen Achterhef met een hefvermogen tot kg; continu hefvermogen van 4.00 kg (OCLS) of kg (CCLS)* Het hydraulische systeem van alle Multi-modellen kan standaard elektronisch worden afgesteld voor maximale precisie en gebruiksgemak. Ideaal voor werking met een voorlader Hefvermogen van fronthef.50 kg Onafhankelijke oliecircuits voor hydraulisch systeem en stuurbekrachtiging Intuïtieve bediening van de voorlader met behulp van een mechanische joystick op de zijconsole of een elektronische joystick op de armleuning De dansonderdrukking vermijdt de uitslag van het werktuig bij hoge snelheden Aftakasmanagement Externe hefbediening op spatborden mm OECD standaard bij OCLS /optie bij CCLS

14 Elektronische hefafstelling en dansonderdrukking voor meer comfort en veiligheid. 4 Hydraulisch systeem Het systeem voor elektronische hefafstelling EHR biedt een precieze bediening. Het systeem voor dansonderdrukking vermijdt automatisch uitslag van zware gemonteerde werktuigen bij hoge snelheden. Sneller en eenvoudiger werktuigen monteren dankzij de universele configuratie van de achterhef. De standaard snelkoppelingen op de onderste hefarmen bieden een tijdsbesparing en handige bevestiging, zonder dat u daarvoor de cabine dient te verlaten. Extra schakelaars op de achterspatborden kunnen ook worden gebruikt om de hef langzaam omhoog en omlaag te brengen. Veilige bediening op alle terreinen dankzij de automatische stabilisatoren van de onderste hefarm. Deze bieden extra veiligheid wanneer u op steile hellingen of met grote werktuigen werkt. LOADSENSING hydraulisch systeem (optie) met een pomp van 00 liter voor tegelijkertijd meer hydraulisch vermogen en minder brandstofverbruik. Joystick, ideaal voor het werk met voorlader. Binnen handbereik: de hef- en aftakasbediening op beide achterspatborden.

15 4, m Veelzijdigheid zoals u enkel met de nieuwe Multi kunt ervaren. Aandrijving 5 Elke tractor in de Multi-serie werd ontwikkeld met het duidelijke doel al zijn vermogen efficiënt, betrouwbaar en veilig naar de grond over te dragen. Dit werd behaald door motoren, transmissies, aandrijvingen, sturen en remmen perfect op elkaar af te stemmen. Hierdoor biedt de Multi alles wat een klant van zijn tractor verwacht: de hoogste productiviteit en tegelijkertijd uitstekende wendbaarheid en veelzijdigheid. Met zijn geoptimaliseerd chassis voelt de Multi zich even goed thuis op heuvelachtig terrein als op vlakke grond, en werkt hij even efficiënt op het veld, in het bos, het erf en op de weg. Wendbaar en veelzijdig. De Multi heeft een stuuruitslag van 55 graden en een draaistraal van slechts 4, meter en kan daarom in de kleinste ruimten manoeuvreren. De duurzame, robuuste assen van de 4WD bieden op elk terrein de beste trekkracht. De differentieelvergrendeling op de achteras kan samen met de differentieelvergrendeling op de vooras elektrohydraulisch worden ingeschakeld. Multi-talent in alle omstandigheden Op de weg,... 3 Klaar voor elke taak. De Multi heeft een grote laadcapaciteit van kg bij een leeggewicht van slechts kg en is daarom geschikt voor vele toepassingen. Met het optionele stel voorgewichten werkt 50% van het totale gewicht in op de vooras zodat de zwaarste werktuigen achteraan kunnen worden gemonteerd. Dankzij de extra aansluitingen voor hydraulische of luchtremmen kan de Multi op elk moment worden omgevormd tot een locomotief voor zware goederen. Samen met het standaard sterk presterende remsysteem, de optionele voorremmen, precisiesturing, 4WD en de perfect afgestemde transmissie, is de Multi klaar voor elke professionele taak tijdens het ganse jaar. in grasland, bij het maken van kuilen of 3 bij het ploegen de Multi kenmerkt zich overal door zijn grote efficiëntie

16 Service 6 Betrouwbaarheid Stijl van Steyr Het serviceconcept van Steyr levert wat Steyr-kwaliteit belooft. Onderhoudspunten zijn makkelijk bereikbaar Snel en eenvoudig reinigen van radiator en airconditioning Eenvoudige dagelijkse routinecontroles De motorkap kan zelfs met vooraan gemonteerde werktuigen geopend worden Lang interval tussen twee olievervangbeurten (600 werkuren) Tractoren van Steyr zijn ontworpen voor duizenden uren hard werk. Het belangrijkste onderhoudswerk kan door de klant snel en doeltreffend worden uitgevoerd dankzij het gemakkelijke bereik van de individuele servicepunten. Dankzij de uitstekende hoge kwaliteit van alle tractorcomponenten van Steyr zijn de onderhoudskosten laag: u dient bijv. de motorolie pas elke 600 werkuren te vervangen. In het onwaarschijnlijke geval dat u moeilijkheden ondervindt, kunt u beroep doen op het grote dealernetwerk van Steyr met zijn opgeleide specialisten. Uitgebreid klantendienst netwerk Professioneel personeel bij de klantendienst Professioneel financieel advies Uitstekende dienst voor reserveonderdelen Sterk presterende componenten voor een perfecte start in alle weersomstandigheden

17 Precies. Productief. Winstgevend. Rechte lijnen besparen geld! Steyr S-Tech biedt duidelijke oplossingen voor de Multi-serie met GPSondersteunde precisietechnologie voor de landbouw. Het geleidingssysteem met de EZ-Guide 50 lichtbalk en touchscreen neemt stress weg bij de bestuurder, bespaart op brandstof en werkuren en verhoogt uw winst, dankzij precies planten en verwerken. Dit professioneel GPS-geleidingssysteem voor alle voertuigen op uw landbouwbedrijf beschikt over een intuïtieve gebruikersinterface en is onmiddellijk gebruiksklaar. U installeert het zonder gedoe in de cabine en u bent klaar voor precisielandbouw! EZ-Pilot -systeem Het EZ-Pilot -systeem draait het stuur met de geïntegreerde elektrische motor. Het systeem verlost u van al het stuurwerk. De motor is geïntegreerd in de stuurkolom zodat u een onbeperkte toegang hebt tot alle instrumenten en de beenruimte in de cabine op geen enkele manier wordt beperkt. Wanneer het geleidingssysteem wordt uitgeschakeld, kunt u normaal manueel sturen zonder enige beperking. De ideale modernisering: biedt een hoog precisieniveau aan een aantrekkelijke prijs. Support Centre Uw rechtstreeks contact met de Steyr S-Tech specialisten voor elke vraag over gebruik, instellingen of andere toepassingsgebieden STEYR 000 DE BETERE TREKKER. MAX - de nieuwe premium service. We staan altijd voor u klaar, 4u per dag, het hele jaar lang. Onze spoedlevering: omdat uw oogst niet kan wachten. Wanneer en waar u de zending ook nodig hebt, uw opdracht krijgt tijdens het seizoen de hoogste prioriteit. Bel ons gratis nummer en laat MAX voor u zorgen. Uw oproep is helemaal gratis. Sommige operatoren in Europa kunnen een vergoeding aanrekenen indien u vanaf een mobiele telefoon belt. Vraag dat vooraf na bij uw operator. FM-750 Monitor

18 Multi in één oogopslag. Motorvermogen Steyr 45 Multi 8 Technische gegevens Max. vermogen bij.900 tpm = 84 kw (4 pk) Nominaal vermogen bij.300 tpm = 84 kw (4 pk) 3 Max. koppel bij.500 tpm = 457 Nm Multi power koppelstijging tot 3%! Vermogen in pk 09 A B A. 540E/.000E 4 B. 540/ Koppel [Nm] Koppel [tpm] Steyr Multi-afmetingen: modelafhankelijk D C G F E B A Afmetingen ) 4095 Multi 405 Multi 45 Multi A max. lengte incl. gewichten vooraan en achterhefarmen horizontaal [mm] B min. breedte (overdwars de standaard achterspatborden) [mm] C max. hoogte [mm] D hoogte achteras tot bovenste rand van de cabine [mm] E wielbasis [mm] F spoorbreedte vooraan / achteraan [mm].850 / / /.730 G min. bodemvrijheid [mm] ) met standaardbanden

19 MODEL TRANSMISSIE* MOTOR Aftakas DE BETERE TREKKER. 4-traps Powershift met Powershuttle en Speedmatching 3 versnellingen voorwaarts en achterwaarts 40 km/u tpm Nominaal vermogen ECE R0 ) [kw / pk] Nominale motorsnelheid [tpm] Normale rail, dieselmotor met twee kleppen, turbocompressor met intercooler / Tier 3B Max. koppel ECE R0 ) tpm] Stijging van koppel volgens OECD [%] Motorinhoud / Aantal cilinders [cm 3 ] Inhoud brandstoftank [l] Snelheid van aftakas [tpm] Elektrohydraulisch schakelbaar bij een motorsnelheid van [tpm] 540/540E/000/000E.805/.54/.880/.606 Aftakas vooraan.000 motortoerental 4095 Multi 73 / / Multi 79 / / Multi 84 / / 4 50 MODEL HYDRAULISCH SYSTEEM 4WD EN BESTURING BANDEN ) GEWICHT* met cabine en 4WD Cabine DE BETERE TREKKER. EHR-bediening (elektronische hefafstelling) Max. capaciteit Standaard met OCLS / Optioneel met CCLS [l/min] 60 mm OECD - Standaard met OCLS / Optioneel met CCLS [kg] Maximaal aantal regelventielen achteraan/ centraal gemonteerd (mechanisch en elektronisch) Geïntegreerde fronthef* Max. hefvermogen [kg] Elektrohydraulisch 4WD-inschakeling met de elektronische differentieelvergrendeling Hoek van het wielblok [ ] Draaicirkel [m] Standaard banden* vooraan achter Gewicht leeg* [kg] Toelaatbaar totaal gewicht [kg] 4095 Multi 60 / / / Multi 60 / / / Multi 60 / / / , 55 4, / 65R4 540 / 65R / 65R4 540 / 65R / 65R Toegang via trappen langs beide zijden, ruim, gemakkelijke toegang, bediening met Multicontroller, geluidsniveau in de cabine: 7 db(a), luchtgeveerde stoel, bijrijdersstoel, binnenverlichting, 90 draaiende voorruit, dakvenster, openend achtervenster, schijnwerpers vooraan en achteraan het cabinedak, centraal bedieningspaneel voor werklichten, intuïtief bedieningslay-out, prestatiemonitor, telescopische achteruitkijkspiegel 4, 540 / 65R Optioneel: /4 schijnwerpers, was-/veegsysteem van achtervenster, airconditioning* Standaard Optioneel *) Om te voldoen aan de wetgeving en specificaties in uw land ) ECE R0 voldoet aan ISO 4396 of 000/5/EC of EG 97/68 ) Andere banden op verzoek beschikbaar

20 Onze kennis. Onze expertise. Onze Steyr.

21 Veiligheid eerst. Voor gebruik dient eerst de gebruiksaanwijzing zorgvuldig gelezen en begrepen te worden. Bovendien dient gecontroleerd te worden of alle functies op de juiste wijze functioneren. Speciale aandacht wordt gevraagd voor de symbolen, opmerkingen en veiligheidsvoorzieningen die voor uw persoonlijke veiligheid werden voorzien. Dit document werd voor internationale publicatie uitgegeven. De standaard- en optionele uitrusting evenals de beschikbaarheid van individuele modellen kunnen per land verschillen. STEYR behoudt zich het recht voor om te allen tijde en zonder voorafgaande informatie, wijzigingen aan het ontwerp en technische uitrusting aan te brengen, zonder dat dit enige consequenties zal hebben, direct of indirect, ten aanzien van reeds verkochte modellen. Terwijl alles in het werk gesteld zal worden om de specificaties, beschrijvingen en illustraties van deze brochure op het moment van het ter perse gaan zo accuraat mogelijk te laten zijn, kunnen deze tevens zonder voorafgaande informatie aan wijzigingen onderhevig zijn. Illustraties kunnen optionele uitrusting weergeven en niet altijd de standaardmodellen. TP0 / SM / 09.3 / Gedrukt in Italië Cod. n. S0005/NLO ein Partnerunternehmen von

De nieuwe compacte klasse met de motor en transmissietechnologie van een grote tractor Kompakt 4095 Kompakt 4105 Kompakt

De nieuwe compacte klasse met de motor en transmissietechnologie van een grote tractor Kompakt 4095 Kompakt 4105 Kompakt MODELLEN 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 4105 KOMPAKT www.strobl-kriegner.com Technische gegevens STEYR-motor ontwikkeld door fpt (fiat power train) Aantal cilinders / Inhoud (cm3) / Type / Emissienorm DE COMPACTE

Nadere informatie

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT.

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. steyr-traktoren.com DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. EEN EXPERT OP ELK GRONDGEBIED. Op weideland, het veld, de straat of op de boerderij: de nieuwe STEYR Expert

Nadere informatie

De compacte allrounder 4055 KOMPAKT S 4065 KOMPAKT S 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 4105 KOMPAKT. www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER.

De compacte allrounder 4055 KOMPAKT S 4065 KOMPAKT S 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 4105 KOMPAKT. www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER. De compacte allrounder 4055 KOMPAKT S 4065 KOMPAKT S 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 405 KOMPAKT www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER. Ons VOORDEEL. Onze TOEKOMST. Onze Steyr. 03 Inleiding 04 05 CABINE

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid 6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT Meer bewegingsvrijheid S-Tronic met automatische herkenning van de besturingsstrategie Continu variabele transmissie voor een uitstekend prestatievermogen 50

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 ALTIJD PARAAT NIEUWE T4:VERMOGEN. COMPACTE AFMETINGEN. PERFECT VOOR UW LANDBOUWBEDRIJF MAXIMALE VEELZIJDIGHEID RIJPLEZIER VAN DE BOVENSTE PLANK

Nadere informatie

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen.

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. Boomer 20-50 Serie 02 Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. New Holland is een tractorspecialist, met modellen ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, gemeentewerken en alles daartussenin. Van golfbanen

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar.

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar. New Holland TD3.50 2 3 BEWAARD wat u goed VOND. TOEGEVOEGD wat u VROEG. De New Holland TD3.50 4WD-tractoren met ROPS-platform bouwden een uitstekende reputatie op dankzij hun betrouwbare en veelzijdige

Nadere informatie

MAXXUM CVX GeboUwd in oostenrijk

MAXXUM CVX GeboUwd in oostenrijk MAXXUM CVX ENKEL beschikbaar IN HET ROOD 1999 Eerste CVX-tractor met APM Automatic Productivity Management 2004 Maxxum 2006 PUMA CVX DKT - Dubbele Koppelingtechnologie 2013 Maxxum CVX Intro 01 INTUÏTIEVE

Nadere informatie

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt.

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B B2420 Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B2420 De B2420 combineert optimaal

Nadere informatie

Farmall C. 86 tot 107 pk

Farmall C. 86 tot 107 pk Farmall C 86 tot 107 pk de nieuwe farmallserie elke dag klaar om hard te werken sinds 1923 COMPACT VAN BUITEN RUIM VAN BINNEN GEMAAKT VOOR VEELZIJDIGHEID FARMALL C de MULTIFUNCTIONELE TRACTOR De naam Farmall

Nadere informatie

MODELLEN V-S-F-GE-WF pkmf VAN MASSEY FERGUSON

MODELLEN V-S-F-GE-WF pkmf VAN MASSEY FERGUSON 3700 MODELLEN V-S-F-GE-WF 75-105 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com MF 3700 serie de nieuwe generatie speciaaltrekkers van Massey Ferguson Brandstoftank nu vullen via bovenkant motorkap;

Nadere informatie

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN PAST BIJ IEDERE TAAK, IEDER LANDBOUWBEDRIJF EN IEDER BUDGET. New Holland bevestigt haar leiderschap in het segment

Nadere informatie

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O 2 3 ROBUUST, EENVOUDIG, BETAALBAAR EN PRODUCTIEF Laat u niet misleiden door de compacte afmetingen van de New Holland TC24D-, T1560- en T1570-tractoren. Deze dieseltractoren

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F

NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F 2 3 NIEUWE COMPACTE LICHTGEWICHT TRACTOR VOOR PROFESSIONELE FRUITTELERS New Holland beschikt over een lange traditie van uitmuntendheid en leiderschap inzake de productie

Nadere informatie

QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN

QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN Hoofdkenmerken: Rij ontspannen. Gemakkelijke toegang, een comfortabele stoel, ruim zicht en logisch geplaatste bedieningen zorgen ervoor dat elke bestuurder

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

Efficiënt. Krachtig. Beter. 4110 6125 6140 Profi Classic 4110 4120 4130 6125 6140 Profi 4110 4120 4130 PROFI CVT. www.steyr-traktoren.

Efficiënt. Krachtig. Beter. 4110 6125 6140 Profi Classic 4110 4120 4130 6125 6140 Profi 4110 4120 4130 PROFI CVT. www.steyr-traktoren. Efficiënt. Krachtig. Beter. 4110 6125 6140 Profi Classic 4110 4120 4130 6125 6140 Profi 4110 4120 4130 PROFI CVT www.steyrtraktoren.com DE BETERE TREKKER. Ons land. Onze bodem. Onze Steyr. 3 Inleiding

Nadere informatie

5E serie trekkers 5055E (55 pk/40 kw), 5065E (65 pk/48 kw), 5075E (75 pk/55 kw)

5E serie trekkers 5055E (55 pk/40 kw), 5065E (65 pk/48 kw), 5075E (75 pk/55 kw) 5E serie trekkers 5055E (55 pk/40 kw), 5065E (65 pk/48 kw), 5075E (75 pk/55 kw) 2 5E serie trekkers Introductie De kleine reus Hebt u vee? Moet u appels of kersen oogsten? Hebt u een kleine wijngaard?

Nadere informatie

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE.

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE. N I E U W E B R A N S O N K 7 8 Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE www.bransontractors.nl Importeur Branson Benelux B.V. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

MORE POWER, MORE SAVINGS

MORE POWER, MORE SAVINGS MORE POWER, MORE SAVINGS Modelrange: Solis 20, Solis 26, Solis 50, Solis 60, Solis 75, Solis 90 SOLIS 20 3 De compacte en wendbare 18pk tractor van Solis. Deze sub-compacttractor is met zijn 90cm breedte

Nadere informatie

4700, MF 5700 & MF 6700

4700, MF 5700 & MF 6700 4700, MF 5700 & MF 6700 75-130 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com MF 4700, MF 5700 & MF 6700 Nieuwe normen. Hoge verwachtingen. HET WERELD- EN MERKSYMBOOL - Als de meest prestigieuze naam

Nadere informatie

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken.

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. ATM 5000 De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. De tractor is ontwikkeld voor grote prestaties en langdurig gebruik. Deze tractor

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

B1830/B2230/B2530/B3030

B1830/B2230/B2530/B3030 KUBOTA DIESELTREKKER B B1830/B2230/B2530/B3030 De premium Super B-serie dieseltrekkers van Kubota bieden hoogstaande kwaliteit en prestaties voor een breed scala aan werkzaamheden. Ontwikkeld om te voldoen

Nadere informatie

Compact tractor ST318

Compact tractor ST318 Compact tractor ST318 ST321 ST324 ST329 ST333 Shibaura Dieselmotoren - waarop u kunt vertrouwen - Milieuvriendelijk De Shibaura dieselmotoren gemonteerd in de ST-serie trekkers zijn uitermate milieuvriendelijk.

Nadere informatie

Technische gegevens TLE

Technische gegevens TLE Technische gegevens TLE Model ISEKI TLE3400 TLE4490 Motormerk en type Iseki E3CD Iseki E4CG Maximaal vermogen (Pk) 40 Pk 50 Pk Nominaal vermogen (kw) 27,9 kw 35,1 kw Aantal cilinders 3 4 Cilinderinhoud

Nadere informatie

Het ultieme krachtpakket 6130 CVT 6145 CVT 6160 CVT 6170 CVT 6185 CVT 6205 CVT 6215 CVT 6230 CVT. www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER.

Het ultieme krachtpakket 6130 CVT 6145 CVT 6160 CVT 6170 CVT 6185 CVT 6205 CVT 6215 CVT 6230 CVT. www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER. Het ultieme krachtpakket 630 CVT 645 CVT 660 CVT 670 CVT 685 CVT 605 CVT 65 CVT 630 CVT www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER. ONS VOORDEEL. ONZE TOEKOMST. Onze Steyr. 03 INLEIDING 04 05 TRANSMISSIE-TECHNOLOGIE

Nadere informatie

Farmall C 56 tot 107 pk

Farmall C 56 tot 107 pk Farmall C 56 tot 107 pk 2 COMPACT VAN BUITEN RUIM VAN BINNEN Inleiding DE VEELZIJDIGE TRACTOR DIE U ALTIJD AL WOU De naam Farmall is nauw verweven met de geschiedenis van Case IH. De eerste krachtige en

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

p_bts 11C0009 BR NLO ac 12-12_Layout 1 14/03/14 09:37 Pagina 1 55 pk

p_bts 11C0009 BR NLO ac 12-12_Layout 1 14/03/14 09:37 Pagina 1 55 pk 55 pk MEER VOOR MINDER. Bij Case IH ontwikkelen we tractoren met voldoende vermogen en prestaties voor het belangrijkste werk: het uwe. Wij ontwierpen de no-nonsense Farmall A-tractoren voor kleinere landbouwbedrijven,

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

COMPACTTREKKERS SERIE TG6

COMPACTTREKKERS SERIE TG6 COMPACTTREKKERS SERIE TG6 TG6: 9 modellen om aan al uw verwachtingen te voldoen A De nieuwe TG6: de serie die aan al uw eisen voldoet Vermogen en productiviteit Het gamma is uitgerust met motoren rail

Nadere informatie

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien.

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. M DIESEL TREKKER KUBOTA MK5000 De nieuwe trekker Kubota MK5000 is sterk, robuust en veelzijdig. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. De trekker Kubota MK5000

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A

TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A 2 I 3 TL-A Modern, dynamisch en makkelijk te gebruiken. Veelzijdig. Een woord dat wij bij New Holland zelf uitgevonden konden

Nadere informatie

PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA HS COMPLEET EN VEELZIJDIG. Tractor is Zetor. Sinds 1946.

PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA HS COMPLEET EN VEELZIJDIG. Tractor is Zetor. Sinds 1946. PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA HS COMPLEET EN VEELZIJDIG Tractor is Zetor. Sinds 1946. De ZETOR PROXIMA tractoren zijn geschikt voor alle werkzaamheden. PROXIMA CL PROXIMA HS Vermogen (PK) 76 96 76 117 Transmissie

Nadere informatie

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D DE KLEINE EN MIDDELGROTE TRACTOREN New Holland biedt twee verschillende tractoren van 21 en 24 pk aan in zijn reeks compacte utiliteitstractoren. De hydrostatisch

Nadere informatie

MAXXUM SERIE. 101-141 pk (74-104 kw) nominaal vermogen

MAXXUM SERIE. 101-141 pk (74-104 kw) nominaal vermogen MAXXUM SERIE 101-141 pk (74-104 kw) nominaal vermogen VOOR Elke dag verwacht u meer. Meer van het land. Meer van uzelf. Meer van uw machines. En daarom verwachten wij ook meer. Meer krachtige motoren.

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf VERREIKERS MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 01 www.masseyferguson.com 01 02 Kenmerken die in elke behoefte voorzien 01 Compleet assortiment aanbouwdelen

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

TH 4295/4335/4365. Flexibele en betrouwbare compacttrekkers

TH 4295/4335/4365. Flexibele en betrouwbare compacttrekkers TH 4295/4335/4365 Flexibele en betrouwbare compacttrekkers De Iseki TH serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische rijaandrijving en drie modellen met mechanische rijaandrijving. Kortom, voor iedere

Nadere informatie

De flexibele krachtpatser.

De flexibele krachtpatser. 1880 De flexibele krachtpatser. Naar keuze met canopy of cabine. Onze sterkste Hoftrac. De nieuwe 1880 is de schakel tussen de kleine multifunctionele Hoftracs en de sterke wielladers. Hij combineert

Nadere informatie

Technische gegevens TLE

Technische gegevens TLE Technische gegevens TLE Model ISEKI TLE3400 TLE4490 Motormerk en type Iseki E3CD Iseki E4CG Maximaal vermogen (kw/pk) 29,4 kw / 40 Pk 36,8 kw / 50 Pk Nominaal vermogen (kw/pk) 27,9 kw / 38 Pk 35,1 kw /

Nadere informatie

De power evolutie De nieuwe serie 82 t/m 107 pk trekkers van Massey Ferguson

De power evolutie De nieuwe serie 82 t/m 107 pk trekkers van Massey Ferguson De power evolutie De nieuwe serie 82 t/m 107 pk trekkers van Massey Ferguson Sommige machines zijn gewoon su perieur. Wij hebben een lange geschiedenis en in al die jaren hebben we een aantal van de beste

Nadere informatie

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES GEWOON GOED. MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR. De nieuwe veegmachines hebben

Nadere informatie

Iseki Frontmaaier SF370/310

Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki: een traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid Iseki maakt sinds meer dan 80 jaar landbouwmachines van topkwaliteit. Het bedrijf gebruikt altijd de nieuwste technologie

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

Zetor major. De trekker met alle basiscapaciteiten. Zetor Major

Zetor major.  De trekker met alle basiscapaciteiten. Zetor Major major 80 Major Zetor major De trekker met alle basiscapaciteiten De Major met een motorvermogen van 80 pk beschikt over alle basiscapaciteiten, die je van een tractor mag verwachten! De tractor heeft lage

Nadere informatie

Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN

Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN NL Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN DE NIEUWE VERSU- MODELLEN ZIJN UITGERUST MET EEN SPLINTERNIEUWE INTELLIGENTE TRANSMISSIE DIE ONGELOOFLIJK EENVOUDIG IS IN HET GEBRUIK

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

B1220/B1620/B1820. Nieuwe instaptrekkers KUBOTA DIESEL TREKKER

B1220/B1620/B1820. Nieuwe instaptrekkers KUBOTA DIESEL TREKKER R KUBOTA DIESEL TREKKER B B1220/B1620/B1820 Nieuwe instaptrekkers Met een nieuw, slank ontwerp en meer vermogen zijn de nieuwe Kubota B-serie trekkers perfect voor een grote variëteit aan tuin- en landbouwwerkzaamheden.

Nadere informatie

JXU van Case IH - de veelzijdige utiliteitstractor die het jaar door presteert.

JXU van Case IH - de veelzijdige utiliteitstractor die het jaar door presteert. JXU-REEKS 76-106 PK Bestuurd met vertrouwen. Gemakkelijke toegang, een comfortabele stoel, uitstekend zicht en logisch gepositioneerde bedieningen geven alle vertrouwen aan elke bestuurder. Ontworpen voor

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG.

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. AGROKID 210 220 230 DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. DE AGROKID. De kleinste van DEUTZ-FAHR is de grootste wanneer het gaat om het klaren van klussen in de tuinbouw, landschapsbeheer, boomteelt

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

Wanneer u zo weinig tankt als nooit tevoren

Wanneer u zo weinig tankt als nooit tevoren Wanneer u zo weinig tankt als nooit tevoren wanneer u voor meer kracht duidelijk minder brandstof nodig hebt 20 % Tot MINDER BRANDSTOFVER- BRUIK! * wanneer u uw gehele werkomgeving optimaal in het oog

Nadere informatie

DEUTZ-FAHR HERFSTACTIE 2018.

DEUTZ-FAHR HERFSTACTIE 2018. DEUTZ-FAHR HERFSTACTIE 218. DE NIEUWE AGROKID VERZET BERGEN. DE NIEUWE SERIE 4E: EEN COMPACTE TREKKER VOOR EEN COMPACTE PRIJS. Of het nu in de manege is of op het veld, de Agrokid is veelzjdig inzettbaar

Nadere informatie

Bent U de nieuwe bestuurder?

Bent U de nieuwe bestuurder? steyr-traktoren.com Bent U de nieuwe bestuurder? 6130 CVT 6145 CVT 6160 CVT 6170 CVT 6185 CVT 6205 CVT 6215 CVT 6230 CVT Aangezien uw werkgebied wordt gemeten in hectaren, hebt u een machine nodig die

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

NIEUW ROTO GAMMA ROTO 400 / ROTO 600 ROTO ADVANCED

NIEUW ROTO GAMMA ROTO 400 / ROTO 600 ROTO ADVANCED NIEUW ROTO GAMMA In 1991 introduceerde de Merlo Group haar eerste roterende kraan, een revolutionair concept waardoor voor het eerst een telescopische machine 360 rondom materiaal kon zetten zonder dat

Nadere informatie

TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA. Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003

TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA. Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003 TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003 2 I 3 TNF-A Specialist qua design, veelzijdig in toepassing. New Holland TNF-A-tractoren

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP

New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP 2 3 Vertrouw op het DNA VAN de New Holland-TRACTOREN New Holland is de gevestigde leider inzake het ontwerp van gespecialiseerde tractoren.

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 Massey Ferguson breid zijn award winnende MF 7600 serie uit met een extra 6 cilinder model. Dit model zal een maximaal vermogen hebben van 255 Pk

Nadere informatie

NEW HOLLAND T8OOO T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O

NEW HOLLAND T8OOO T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O NEW HOLLAND T8OOO T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O 2 3 T8OOO SERIE. DE STIJL, PRESTATIES EN INNOVATIE DIE U VAN NEW HOLLAND VERWACHT Aangedreven door Tier III-conforme motoren, bieden de vier modellen van de T8000-reeks

Nadere informatie

COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10

COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10 COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10 E08 MICRO-GRAAFMACHINE Intrekbaar onderstel en blad Inklapbare TOPS-constructie Ingebouwde veiligheid voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-over-giek ontwerp Optionele

Nadere informatie

EW 100. Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine

EW 100. Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine EW 100 Wielgraafmachines Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine De 10 ton mobiele graafmachine EW100 overtuigt met een groot vermogen, een laag brandstofverbruik en uitzonderlijk gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M

MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M SPECIFICATIES MECHANISCHE TRANSMISSIE MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M MOTOR: Merk ISEKI-TRACTOR Model E3112-B36 E3112-B34 E3CD-B71 indirecte brandstofinspuiting,

Nadere informatie

SPECIFICATIES TLE3400 TLE3400 MOTOR

SPECIFICATIES TLE3400 TLE3400 MOTOR SPECIFICATIES MOTOR Merk...ISEKI Diesel...E3CD-WTB11 Motortype...4 cycli, watergekoeld, in-line met bovenliggende kleppen Aanzuiging...Normaal aangezogen Compressieverhouding... 22,7 Cilinderinhoud...1,498

Nadere informatie

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen PRODUCTNIEUWSBRIEF COMPACTMACHINES Ede, 20 december 2018 Onderwerp: NIEUWE KUBOTA RTV-X1110 Geachte Dealer, Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen

Nadere informatie

NEEM HET HEFT IN HANDEN

NEEM HET HEFT IN HANDEN Auto Command T 6 A U T O C O M M A N D NEEM HET HEFT IN HANDEN De moderne landbouw evolueert. Elke vierkante meter veld en elk uur van de werkdag moeten meer opbrengen. U verdient meer comfort en bedieningsgemak.

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Afmetingen en gewichten (standaardbanden, met olie en brandstof, zonder bestuurder) Achterbanden 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 16.9 R 38 16.9 R 38 16.9 R 38

Nadere informatie

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com D267 D337T D337T X-TRA KNIKLADERS Een flexibele

Nadere informatie

120-160 pkmf VAN MASSEY FERGUSON

120-160 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 6600 120-160 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com 03 VAN MASSEY FERGUSON 04 www.masseyferguson.com tour de force zelfstandig naamwoord (mv. tours de force) een indrukwekkende prestatie of

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3000. Modellen T3010, T3020, T3030 en T3040

NEW HOLLAND T3000. Modellen T3010, T3020, T3030 en T3040 NEW HOLLAND T3000 Modellen T3010, T3020, T3030 en T3040 2 I 3 T3000 Kracht en prestatie in een compact formaat. Betaalbare tractoren met lage bedrijfskosten gedurende de hele levensduur Ontworpen op maat

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang Binnen afmetingen

Nadere informatie

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions COMPACT TRACTOR GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions STATE OF THE ART TECHN VOOR GEAVANCEER TECHNOLOGIE DIE U VERWACHT YANMAR tractoren zijn ontwikkeld en gebouwd om de zware werkzaamheden

Nadere informatie

FARMALL 55-75A PK-TRACTOREN

FARMALL 55-75A PK-TRACTOREN FARMALL 55-75A 55-75 PK-TRACTOREN CABINE Het frame met vier stijlen van de cabine biedt excellent zicht naar de zijkanten van de tractor, wat zorgt voor goede zichtlijnen tot aan de uiteinden van de werktuigen

Nadere informatie

A Product of Hard Work COMPACTE WIELLADER 403

A Product of Hard Work COMPACTE WIELLADER 403 A Product of Hard Work COMPACTE WIELLADER 403 Komt overal en beschikt over voldoende vermogen De compacte afmetingen zorgen dat de 403 toegang heeft tot kleinere gebouwen en andere locaties De hydrostatische

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD KRACHTIG EN COMPLEET. Tractor is Zetor. Sinds 1946.

FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD KRACHTIG EN COMPLEET. Tractor is Zetor. Sinds 1946. FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD KRACHTIG EN COMPLEET Tractor is Zetor. Sinds 1946. PRESTATIES Onder alle omstandigheden een betrouwbaar partner voor vele jaren werkplezier! VERMOGEN De combinatie

Nadere informatie

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen MINI DUMPER C08 Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm COMPACTE AFMETINGEN Totale breedte beperkt en kleine draaicirkel om de engste ruimtes

Nadere informatie

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC SMARTRAC Zelfrijdende voermengwagen Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC Nieuwe generatie zelfrijdende voermengwagens De factor tijd wordt steeds belangrijker in de moderne landbouw. Bovendien

Nadere informatie

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5OOO. EEN PERFECTE COMBINATIE TUSSEN BEPROEFDE TECHNOLOGIE EN MODERNE ENGINEERING De New Holland T5000-tractoren worden aangedreven door NEF Tier III -conforme

Nadere informatie

CVT 6165 CVT I 6180 CVT I 6200 CVT I 6210 CVT I 6225 CVT STERK DOOR INNOVATIE

CVT 6165 CVT I 6180 CVT I 6200 CVT I 6210 CVT I 6225 CVT STERK DOOR INNOVATIE CVT 6165 CVT I 6180 CVT I 6200 CVT I 6210 CVT I 6225 CVT STERK DOOR INNOVATIE S-tronic met automatische herkenning van de besturingsstrategie voor optimale productiviteit Continu variabele transmissie

Nadere informatie