TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A"

Transcriptie

1 TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A

2 2 I 3 TL-A Modern, dynamisch en makkelijk te gebruiken. Veelzijdig. Een woord dat wij bij New Holland zelf uitgevonden konden hebben voor de stijlvolle TL-A-tractorreeks. De moderne, veelzijdige, lichte en krachtige TL-A-tractoren met 72 tot 100 pk combineren compacte afmetingen met een grote wendbaarheid. Voeg daarbij een uitstekend zicht en een TL-A-tractor is de eerste keuze voor werkzaamheden in en rond het erf. Daarenboven heeft hij voldoende uithoudingsvermogen voor tal van verschillende karweien op het veld. Van het voeren van de veestapel tot het trekken van zware lasten en het ploegen in ruw terrein, één van de vier beschikbare TL-A-tractormodellen zal precies de prestaties en flexibiliteit leveren die u nodig heeft. U kan uw tractor ook uitrusten met een FL-lader van New Holland. Deze geavanceerde laders zijn speciaal ontwikkeld om perfect bij de tractor te passen. Ze zijn makkelijk te monteren en snel te verwijderen, zodat ze tegemoetkomen aan uw werkbehoeften. Stijl, veelzijdigheid en efficiëntie. TL-A. Typisch New Holland.

3 Prachtig uiterlijk bevordert de productiviteit. Neem plaats in de cabine met geringe bouwhoogte van een TL-A-tractor en u kan precies zien wat er aan de voorkant, zijkanten en achterkant gebeurt. De opvallende slanke en aflopende motorkap, eigen aan New Holland, is zodanig geëvolueerd dat de bestuurder nu duidelijk ziet wat er voor hem ligt, zonder dat er een uitlaatpijp in de weg zit. Zelfs met een gemonteerde FL-lader heeft de bestuurder een prachtig zicht. Draai rond en kijk uit over de hef achter. Het is makkelijker om aangekoppelde werktuigen of aan de zijkant gemonteerde hulpstukken te bedienen, omdat de bestuurder ze duidelijk kan zien vanuit de rustige, comfortabele cabine. Bepaal uw behoeften en kies een TL-A die daarbij past Al naargelang het model kan een tractor uit de TL-A-reeks uitgerust zijn met een andere transmissie: de 12x4 Synchro Command, de 12x12 Shuttle Command, of de 24x12 of 24x24 Dual Command. U kan ook kiezen uit een twee- of vierwielaandrijving, en elektronische of mechanische trekkrachtregeling. Het hefvermogen van de hef achter kan maar liefst 5060 kg bedragen, en maximaal drie regelventielen en twee centraal gemonteerde ventielen kunnen voorzien worden. Een joystick die ofwel twee regelventielen tegelijkertijd, ofwel de FL-lader van New Holland kan bedienen, kan ook gemonteerd worden. Zelfs een prestatiemonitor kan hieraan toegevoegd worden. Kies de functies die u nodig heeft. Groot uithoudingsvermogen De volledig nieuwe Tier II -conforme viercilindermotoren van 4,5 liter die de TL-A-tractoren, net zoals de TS-A-tractoren, aandrijven, zijn niet alleen soepel, zuiver werkend en zuinig. Ze bieden ook een uitstekend rendement. De koppelstijging bedraagt een indrukwekkende 37% (maximaal). Maximum vermogen en koppel passen bij elkaar om de veeleisende trekkracht- en aftakastoepassingen aan te kunnen. Even belangrijk is het feit dat de motoren even goed thuis zijn in minder zware karweien. Een laag brandstofverbruik zorgt in combinatie met lange onderhoudsintervallen voor lage bedrijfskosten over de hele levensduur.

4 4 I 5 TL-A Cabine. Een comfortabele cabine voor een veelzijdi Met zijn slanke cabinestijlen, moderne en verzorgde inrichting, en voldoende ruimte is de cabine van een tractor uit de TL-A-reeks zowel geschikt voor langdurige werkzaamheden in het veld als voor herhaald in- en uitstappen. De cabine, die een uitstekend zicht biedt, is rustig, comfortabel en makkelijk schoon te houden. De robuuste afwerking is ook voorzien op zwaar werk, waardoor de cabine de verschillende karweien aankan waarvoor de tractoren gemaakt werden. Een uitgebreide set werklichten is standaard voorzien. Zo warm of koel als u zelf wilt In modellen die uitgerust zijn met airconditioning, kan de bestuurder op een elektronische thermostaat de voor hem aangenaamste cabinetemperatuur instellen. De verstelbare ventilatieopeningen kunnen binnenkomende lucht richten naar de plaats waar die het meeste nodig is. Dankzij de variabele snelheid kan de luchtstroom bovendien volledig geregeld worden. Eenvoudig, comfortabel en ruim Een veelzijdige tractor heeft een cabine nodig die aan de behoeften van de gebruiker beantwoordt. Gemakkelijke toegang is een prioriteit, met wijd opengaande deuren die makkelijk te openen en te sluiten zijn. Alle onderdelen moeten duurzaam zijn en opgewassen zijn tegen het routineuze dagelijkse gebruik. De vloer moet makkelijk schoon te maken zijn met voldoende ruimte voor allerlei spullen. TL-A-tractoren bieden een uitstekende ergonomie. Alles is zo geplaatst dat het binnen handbereik is. Repetitieve taken zijn gemakkelijker gemaakt doordat samenhangende bedieningselementen dicht bij elkaar gegroepeerd zitten. Dit werkt veel makkelijker en is minder vermoeiend voor de bestuurder.

5 ge tractor. Op het erf, de weg of het veld, het zicht is uitmuntend Een goed zicht zorgt ervoor dat eender welke tractor makkelijker te besturen is. Tractoren uit de TL-A-reeks profiteren van New Holland s beproefde ervaring in cabinedesign, met slanke cabinestijlen en beglazing tot op vloerniveau, waardoor de bestuurder het best mogelijke zicht heeft. In combinatie met de gestroomlijnde vormgeving van de motorkap vormt zelfs het bedienen van een lader geen probleem. Telescopische achteruitkijkspiegels zijn beschikbaar. Duidelijke en gedetailleerde informatie Makkelijk af te lezen analoge wijzers geven het brandstofpeil, het motortoerental en motortemperatuur weer met een digitaal display, waarop de aftakas en de voorwaartse snelheden van de tractor te zien zijn. Andere standaardkenmerken zijn onder andere een getimede zoemer voor de richtingaanwijzer, een waarschuwing als de lichten nog aan zijn terwijl de motor al stilligt, een digitale klok in dubbel formaat en een waarschuwing bij een laag brandstofpeil. Een integrale prestatiemonitor met druktoetsenpaneel kan op het CAN-bussysteem van de tractor aangesloten worden. Deze monitor kan de behandelde zone of de afgelegde afstand en de geselecteerde aftakassnelheid tonen; als er een radar gemonteerd is, kan de monitor ook de wielslip weergeven. Er werd ook een serviceindicator ingebouwd. De monitor wordt bediend via een druktoetsenpaneel dat in het hoofddashboard ingebouwd is.

6 6 I 7 TL-A Motor. Moderne motoren die gewoon voortwerken. De nieuwe motoren om de tractoren uit de TL-A-reeks aan te drijven, zijn ontworpen om de gevarieerde eisen aan te kunnen die aan deze tractorklasse gesteld worden. Deze geavanceerde motoren, die een nieuwe prestatienorm vaststellen, bieden niet alleen de betrouwbaarheid die tijdens het ruwe werk op het erf van een tractor wordt verwacht - zij hebben ook meer dan voldoende uithoudingsvermogen voor seizoensactiviteiten op het veld. Daarom bepalen deze motoren de nieuwe prestatienormen. Wanneer u een zuinige, rustige en betrouwbare werking wenst te combineren met uitstekende vermogens- en koppelreserves, zijn de tractoren uit de TL-A Serie net wat u zoekt. tpm /116 Nm Koppel Vermogen 80/109 75/102 70/95 65/88 60/82 55/75 50/68 45/61 40/55 35/48 30/41 25/34 20/27 kw/pk Enorm koppel voor zware karweien De nieuwe viercilindermotoren van 4,5 liter in de TL-A-tractoren ontwikkelen 72, 82, 91 en 100 pk, en combineren Tier II -conforme emissies met een uitstekende brandstofbesparing en voortreffelijke prestaties. De koppelstijging is fantastisch, tot 37%, wat bij zowel veeleisende trekkracht- als aftakastoepassingen voor een maximale productiviteit zorgt. Zoekt u een lichte tractor voor zware karweien, dan kiest u voor de TL-A Serie.

7 Laag brandstofverbruik voor een dagenlang uithoudingsvermogen Hogere efficiëntie betekent lagere emissies en lager brandstofgebruik. De TL90A en TL100A hebben een brandstoftank van 167 liter. Dit is voldoende voor zware lange dagen, zonder te moeten bijtanken. Wanneer andere tractoren moeten stoppen, zal een TL-A gewoon blijven doorwerken. Stil, efficiënt en zuinig De olie in de volledig nieuwe motoren die de TL-A-tractoren aandrijven, moet slechts om de 600 uur vervangen worden. In combinatie met een laag brandstofverbruik zorgt dit ervoor dat de bedrijfskosten over de hele levensduur aanzienlijk beperkt blijven.

8 8 I 9 TL-A Transmissie. Transmissies die aan uw behoeften voldoen. Tractoren uit de TL-A Serie kunnen worden uitgerust met één van de volgende vier transmissies: de 12x4 Synchro Command, de 12x12 Shuttle Command, de 24x12 Dual Command en de 24x24 Dual Command met Powershuttle. Kruipsnelheidsvarianten (20x12) worden ook aangeboden. Uit dit ruime aanbod aan transmissies, met maximaal 12 versnellingen binnen de voornaamste werksnelheden van 4-12 km/u, kunt u het juiste pakket voor uw specifieke behoeften kiezen. Powershuttle voor op het erf en het veld De 24x24 Dual Command -transmissies zijn voorzien van een Powershuttle, waardoor van rijrichting veranderd kan worden zonder de koppeling te gebruiken. De Powershuttle-hendel is volledig gemoduleerd voor een vlotte overgang tussen vooruit en achteruit, en werd zo geplaatst dat hij makkelijk te bereiken is met de linkerhand. Wanneer u een FL-lader van New Holland bedient, helpt de Powershuttle de productiviteit opdrijven. Op het veld wordt draaien op de wendakker makkelijker.

9 Een snelheid vertragen onder volle belasting Bij 24x12 en 24x24 Dual Command - transmissies kan de powershift gebruikt worden om de geselecteerde snelheid met 15% te verminderen en het koppel aan de wielen met 18% te doen toenemen. In veranderende omstandigheden kan de bestuurder met de powershift één enkele versnelling selecteren en de powershift gebruiken om de voorwaartse snelheid aan te passen, zonder van versnelling te veranderen. De powershift-knop bevindt zich op de versnellingspook voor besturingsgemak. Eenvoudig, robuust en veelzijdig De 12x4 Synchro Command - transmissies bieden een ruime snelheidsoverlapping tussen elke versnelling. De bestuurder kan de correcte snelheid voor het werk kiezen en hoeft hierbij niet tussen gamma s te schakelen. Gelijke versnellingen vooruit en achteruit De 12x12 Shuttle Command - transmissies hebben gelijke versnellingen vooruit en achteruit met een mechanische omkeerinrichting aan de linkerkant, om het herhaaldelijk veranderen van rijrichting te vereenvoudigen.

10 10 I 11 TL-A Tractie / Assen. Maximale beweeglijkheid en optimale tractie zijn de norm. Een lichte, veelzijdige tractor moet beweeglijk zijn. Tractoren uit de TL-A Serie worden aangeboden met een keuze tussen twee- of vierwielaandrijving, en met een hydrostatische stuurinrichting voor snel draaien van stuuruitslag tot stuuruitslag. De voorassen van de vierwielaandrijving hebben een grote draaihoek van 55 graden. Hierdoor kan kort gedraaid worden in krappe ruimten, zonder het voordeel van een optimale tractie te verliezen.

11 Tractie op verzoek Alle modellen met vierwielaandrijving zijn voorzien van volledig vergrendelbare differentiëlen in zowel de achter- als voorassen. De differentieelsloten worden elektrohydraulisch ingeschakeld; de bestuurder kan simpelweg met een schakelaar de aandrijving naar de wielen vergrendelen of uitschakelen. Het selecteren van de vierwielaandrijving geschiedt op dezelfde manier, met een automatische modulatie zodat de krachtoverbrenging vlot kan gebeuren, zelfs onder volle belasting. Remmen die het blijven doen bij transportsnelheden van 40 km/u Alle tractoren uit de TL-A Serie hebben oliebadschijfremmen in de achteras. Deze kunnen in het veld afzonderlijk bediend worden en passen zich automatisch aan om de slijtage te compenseren. Modellen met vierwielaandrijving kunnen worden uitgerust met remmen in de vooras. Gesynchroniseerde remsystemen voor de aanhangwagen zijn ook beschikbaar. Spatborden die uit de weg gaan Dynamische spatborden kunnen worden voorzien op modellen met vierwielaandrijving. De spatborden, die gemonteerd zijn op draaiende steunen, worden automatisch weggeduwd om het koetswerk van de tractor vrij te maken wanneer de wielen de totale stuuruitslag bereikt hebben.

12 12 I 13 TL-A Hydrauliek en de aftakas. Zo geavanceerd als u wilt of zo eenvoudig als nodig is. De tractoren uit de TL-A Serie zijn voorzien van een krachtige hydrauliek en een keuze tussen mechanische of elektronische trekkrachtregeling. De aftakas kan ook uitgerust worden met een elektrohydraulische bediening en met bedieningssnelheden die aan de specifieke behoeften voldoen. Met New Holland kiest u de functies die u wilt en hoeft u niet te betalen voor de functies die u niet nodig heeft.

13 Een snelheid voor iedere toepassing Boven op de aftakas met standaardtoerental van 540 tpm en rijafhankelijke aftakastoeren, heeft u de keuze uit snelheden van 540 Economy tpm en 1000 tpm. De snelheidskeuzeschakelaar van de aftakas is in de cabine gemonteerd. Gemoduleerde aftakasbediening Wanneer een elektrohydraulische aftakasbediening voorzien is, wordt de bediening automatisch gemoduleerd om het vermogen geleidelijk aan op het werktuig over te brengen. De gele bedieningsknop bevindt zich binnen handbereik en is voorzien van een centrale veiligheidsknop om te voorkomen dat het systeem per ongeluk wordt ingeschakeld. De aftakasbedieningshendel van het mechanische systeem is zo ontworpen dat hij makkelijk bereikbaar is en de bestuurder de gelegenheid biedt het vermogen geleidelijk aan op het werktuig over te brengen. Dynamic Ride Control tijdens het rijden en elektronische trekkrachtregeling Bij tractoren met EDC zijn de maximale hoogte van de hefinrichting, de daalsnelheid, de positie/trekkrachtgevoeligheid en de werkdiepte makkelijk in te stellen. Hierdoor kunnen de werktuigen opgeheven en neergelaten worden tot op vooraf bepaalde posities, zonder extra inbreng van de bestuurder. Dynamic Ride Control tijdens het rijden is aanwezig in alle tractoren met EDC. Dit zorgt voor vlotter en stabieler rijden wanneer een zwaar gedragen werktuig in de hefinrichting achter getransporteerd wordt, en bevordert de veiligheid en het bestuurderscomfort. Zodra de dynamic ride control ingesteld is, zal deze automatisch inschakelen bij snelheden hoger dan 8 km/u. Geavanceerde mechanische bediening De mechanische trekkrachtregeling maakt gebruik van het beproefde FlexionBar -trekkrachtmeetsysteem op de onderste hef voor maximaal rendement. Het beproefde Lift-O-Matic -systeem van New Holland is ook voorzien. Hierdoor kan de bestuurder werktuigen aan het einde van het veld snel en makkelijk opheffen en neerlaten tot op vooraf ingestelde posities. Een automatisch Vario-Speed-systeem past de daalsnelheid automatisch aan het gewicht van het werktuig aan. Makkelijke bediening Een hydraulische joystickbediening is beschikbaar. Hiermee kunnen twee achteraan of centraal gemonteerde regelventielen gelijktijdig bediend worden. Deze geavanceerde uitrusting verbetert het gebruiksgemak en de productiviteit, en is vooral waardevol wanneer er met een voorlader gewerkt wordt. De krachtige hydraulische pomp heeft een debiet van 59 l/min. bij werkdrukken van maximaal 198 bar.

14 14 I 15 TL-A FL-lader. Speciaal ontwikkeld om perfect te passen. De FL-laders van New Holland werden speciaal ontwikkeld om de tractor waaraan ze gemonteerd worden, aan te vullen. Het begint met de bevestigingsbeugels. Deze werden zo ontworpen dat er niet ingeboet wordt op een makkelijk onderhoud en het zicht. Vervolgens zijn er de hydraulische verbindingsstukken en de laderbedieningen die volledig geïntegreerd zijn. Dit betekent een einde voor de logge buizenreeksen, de op gebrekkige wijze dichtgemaakte openingen naar de cabine en de slecht gepositioneerde bedieningen. De uitermate stevige laders zijn verkrijgbaar in een uitvoering die overeenkomt met het vermogen van de tractor en de behoeften van de gebruiker.

15 Uitvoeringen die aan uw eisen voldoen Drie FL-laders van New Holland zijn beschikbaar. Iedere lader kan manueel nivellerend, mechanisch zelfnivellerend of hydraulisch zelfnivellerend zijn. Aan u de keuze. Hefvermogens gaan van 2050 kg tot 2582 kg, terwijl de maximale hefhoogtes van 3755 mm tot 4084 mm gaan. 90 FL 100 FL 120 FL Max. hefvermogen op draaipunt (kg) / 2582* Max. hoogte op draaipunt (mm) Vermogensgamma (pk) * De hydraulische zelfnivellerende modellen bieden 3 extra functies: - Regelbare daalsnelheid. - Met een druk op een knop de grijpemmer snel laten kantelen om hem snel leeg te maken. - Het parallellogram kan met een druk op de knop in- en uitgeschakeld worden. Kwaliteitshulpstukken om de prestaties te optimaliseren Een reeks hulpstukken, die ontworpen werden om het vermogen van de New Holland -laders aan te vullen, zijn beschikbaar, waaronder vorken, grijpers en grijpemmers. De bevestiging voor de hulpstukken kan worden aangepast aan een hele reeks bestaande uitrustingen, zodat een nieuwe lader ook samen met bestaande uitrustingen kan worden gebruikt. Typische vooruitziendheid van New Holland. Snel monteren en verwijderen Alle laders van New Holland zijn uitgerust met een geïntegreerde zelfnivellerende standaard en een uniek hydraulisch Easylock-systeem (optioneel op 90FL), dat snel op één punt gekoppeld kan worden. De lader wordt vastgemaakt via een eenvoudig aankoppelsysteem, waardoor het monteren en verwijderen snel, veilig en makkelijk verloopt zonder gereedschap. De lader afnemen om op het veld te werken, neemt slechts enkele minuten in beslag.

16 16 I 17 TL-A Onderdelen en service van New Holland. New Holland. Wij begrijpen uw dagelijkse behoeften. New Holland begrijpt dat de verscheidene behoeften van klanten verder reiken dan het product. De innovatieve TL-A Serie -tractorreeks wordt ondersteund door dealers die de lokale omstandigheden begrijpen. Iedere tractor kan worden gespecificeerd om aan al deze behoeften tegemoet te komen. After-sales-service is een ander gebied waarin New Holland grote investeringen gedaan heeft. Opleiding en onderdelenbevoorrading zijn belangrijke facetten van een professionele relatie met klanten. De beste ondersteuning op de markt is de norm. Typisch New Holland. Het beste advies en de beste ondersteuning New Holland erkent het belang van haar dealers. Zij zijn uw eerste aanspreekpunt als u meer informatie of advies wenst. Van levering en service tot financiering en uitgebreide garanties: uw New Holland -dealer is uw zakenpartner. Onvervalste waarde New Holland -producten zijn ontworpen om de beste prestaties te bieden zodat u het rendement op uw investering kunt maximaliseren. New Holland -uitrustingen voldoen aan veeleisende kwaliteitsnormen en zorgen voor beperkte bedrijfskosten gedurende hun hele levensduur om de beste waarde te bieden.

17 Onderdelen van wereldklasse beschikbaar Wanneer vervangingsonderdelen nodig zijn, kunnen lokale dealernetwerken het merendeel hiervan uit voorraad leveren. Bij de dealer gemonteerde accessoires New Holland is een universeel merk. Om het rendement van de machines in alle werkomstandigheden te optimaliseren, beschikt uw New Holland dealer over een ruim assortiment goedgekeurde onderdelen die hij snel kan leveren en monteren. Financieringspakketten op maat Verschillende regio s, gevarieerde toepassingen en individuele eisen van de klant. Samen leidt dit tot een ruime variëteit aan vereisten. New Holland begrijpt de behoefte aan flexibiliteit en zorgt voor een reeks financieringspakketten om hieraan tegemoet te komen. Opgeleide technici Productieonderbreking is de vijand van productiviteit, vooral in periodes met veel werk. Alle New Hollandtechnici zijn opgeleid om eender welk probleem snel op te lossen en de onderbrekingstijd tot een minimum te beperken.

18 18 I 19 Specificaties. New Holland -motor ontwikkeld door CNH Engine Corporation TL70A TL80A TL90A TL100A Aantal cilinders / aanzuiging / emissieniveau 4 / Natuurlijk / Tier II 4 / Natuurlijk / Tier II 4 / Lichte turbo / Tier II 4 / Turbo / Tier II Inhoud (cm 3 ) Diameter x slaghoogte (mm) 104x x x x132 Nominaal motorvermogen ISO TR /25/EC (kw/pk) 53/72 60/82 67/91 73,5/100 Nominaal motortoerental (tpm) Maximumkoppel (Nm) bij motortoerental (tpm) Koppeltoename (%) Inhoud brandstoftank standaard / optioneel (l) 105 / / / / 167 Onderhoudsinterval (uren) Transmissie Synchro Command 30 km/u Aantal versnellingen (V - A) 12x4 12x4 Minimumsnelheid (km/u.) 1,6 1,6 Shuttle Command -transmissie Aantal versnellingen / met kruipversnelling (V - A) 12x12 / 20x12 12x12 / 20x12 12x12 / 20x12 12x12 / 20x12 Minimumsnelheid 30 km/u. / met kruipversnelling (km/u.) 1,6 / 0,3 1,6 / 0,3 1,6 / 0,3 1,6 / 0,3 Minimumsnelheid 40 km/u. / met kruipversnelling (km/u.) 1,5 / 0,3 1,5 / 0,3 1,7 / 0,3 1,7 / 0,4 Dual Command -transmissie Aantal versnellingen (V - A) 24x12 24x12 24x12 24x12 Minimumsnelheid 30 km/u. / 40 km/u. (km/u.) 1,4 / 1,5 1,5 / 1,5 1,5 / 1,7 1,5 / 1,7 Dual Command -transmissie met Powershuttle Aantal versnellingen (V - A) 24x24 24x24 24x24 24x24 Minimumsnelheid 30 km/u. / 40 km/u. (km/u.) 1,4 / 1,5 1,5 / 1,5 1,5 / 1,7 1,5 / 1,7 Assen 2WD-vooras O O O O 4WD-vooras Bediening van de 4WD elektrohydraulisch elektrohydraulisch elektrohydraulisch elektrohydraulisch Differentieelslothef vooraan en achteraan elektrohydraulisch elektrohydraulisch elektrohydraulisch elektrohydraulisch Dynamische spatborden O O O O Hydrauliek Vaste cilinderpomp Hoofdpompdebiet Standaard / Optie (l/min.) 51 / / / / 59 Max. systeemdruk (bar) Debiet stuurinrichtingspomp 2WD / 4WD (l/min.) 30 / 39,5 30 / 39,5 30 / 39,5 30 / 39,5 Mechanische of elektronische trekkrachtregeling MDC/EDC MDC/EDC MDC/EDC MDC/EDC Regelventielen Type Type open centrum of gesloten deluxe centrum Max. aantal centraal centraal centraal centraal gemonteerde gemonteerde gemonteerde gemonteerde Hef Maximaal hefvermogen aan kogeleinden met de hefarmen horizontaal (kg) Categorie II II II II Aftakas Motortoerental tegen: 540 tpm (tpm) Economy tpm (tpm) tpm (tpm) Aftakasactivering Soft Start elektrohydraulisch elektrohydraulisch elektrohydraulisch elektrohydraulisch Cabine Luchtgeveerde stoel Airconditioning O O O O Luchthercirculatiefilters OECD-geluidsniveau in de cabine (dba) 75,5 75,5 75,5 75,5 Draaistraal bij de smalste spoorinstelling Optimale draaistraal 2WD / 4WD (mm) 3770 / / / / 4050 Stuurhoek 2WD / 4WD ( ) 55 / / / / 55

19 Afmetingen* op standaardbanden TL70A TL80A TL90A TL100A A Totale lengte incl. de last en de hef achter (mm) B Minimale breedte (mm) C Totale hoogte (mm) D Hoogte vanaf het midden van de achteras tot dak van de cabine (mm) E Wielbasis 2WD/4WD (mm) 2342 / / / / 2314 F Spoorbreedte Vooraan 2WD min. - max. / 4WD min. - max.. (mm) / / / / Achteraan min. - max. (mm) G vrije hoogte 2WD / 4WD (mm) 376 / / / / 456 Gewichten* Minimumgewicht met cabine 2WD / 4WD (kg) 3550 / / / / 4250 Maximaal toelaatbaar totaalgewicht (kg) Standaardbanden* Vooraan 2WD / 4WD / 11.2 R / 13.6 R / 380/70 R / 380/70 R24 Achteraan 16.9 R R34 480/70 R34 480/70 R34 * afhankelijk van de wetgeving en specificaties in uw land Standaard O Optioneel Niet beschikbaar D C G F B A E

20 Een geweldige familie van specialisten aan het werk. Bij New Holland zijn alle mensen en alle producten bijzonder. Bovendien hebben zij een bijzondere taak: inspelen op de behoeften van de klanten om het succes van hun bedrijf te garanderen. Daarom kunnen landbouwers met specifieke eisen en ambitieuze toekomstplannen op New Holland vertrouwen. En op haar schitterende dealernetwerk. Hier vinden zij alle technologische innovaties om hun productiviteit en vertrouwen te versterken. Op maat gemaakte financieringspakketten, ontwikkeld door mensen die de seizoenen en de problemen van de landbouw kennen. Service die het verschil maakt, met snelle en altijd efficiënte bijstand, die in de werkplaats of ter plaatse wordt verleend door gespecialiseerde technici. Alle originele New Holland onderdelen zijn altijd verkrijgbaar voor alle machinetypes en modellen. Hier vinden zij mensen die hen begrijpen, omdat New Holland hetzelfde denkt als zij. Omdat New Holland een geweldige familie van specialisten is, die nog elke dag groeit, samen met haar klanten. Bezoek onze website: New Holland verkiest -smeermiddelen De specialist voor uw succes De gegevens in dit drukwerk dienen als puur informatief beschouwd te worden; productwijzigingen door de fabrikant zijn mogelijk zonder voorafgaande kennisgeving. Het is mogelijk dat de tekeningen en foto s modellen tonen die slechts in het buitenland verkrijgbaar zijn, of extra uitrustingen die niet tot het standaardmodel behoren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze verkooppunten. Gepubliceerd door New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Gedrukt in Italië - 07/04 - TP01 - (Turijn) Cod. n /NLO BIJ UW DEALER NEW HOLLAND IS EEN MERK VAN CNH. CNH: EEN WERELDLEIDER IN TRACTOREN, IN MAAIDORSERS EN PERSEN.

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen.

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. Boomer 20-50 Serie 02 Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. New Holland is een tractorspecialist, met modellen ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, gemeentewerken en alles daartussenin. Van golfbanen

Nadere informatie

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O 2 3 ROBUUST, EENVOUDIG, BETAALBAAR EN PRODUCTIEF Laat u niet misleiden door de compacte afmetingen van de New Holland TC24D-, T1560- en T1570-tractoren. Deze dieseltractoren

Nadere informatie

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D DE KLEINE EN MIDDELGROTE TRACTOREN New Holland biedt twee verschillende tractoren van 21 en 24 pk aan in zijn reeks compacte utiliteitstractoren. De hydrostatisch

Nadere informatie

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 ALTIJD PARAAT NIEUWE T4:VERMOGEN. COMPACTE AFMETINGEN. PERFECT VOOR UW LANDBOUWBEDRIJF MAXIMALE VEELZIJDIGHEID RIJPLEZIER VAN DE BOVENSTE PLANK

Nadere informatie

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN PAST BIJ IEDERE TAAK, IEDER LANDBOUWBEDRIJF EN IEDER BUDGET. New Holland bevestigt haar leiderschap in het segment

Nadere informatie

TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA. Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003

TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA. Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003 TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003 2 I 3 TNF-A Specialist qua design, veelzijdig in toepassing. New Holland TNF-A-tractoren

Nadere informatie

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar.

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar. New Holland TD3.50 2 3 BEWAARD wat u goed VOND. TOEGEVOEGD wat u VROEG. De New Holland TD3.50 4WD-tractoren met ROPS-platform bouwden een uitstekende reputatie op dankzij hun betrouwbare en veelzijdige

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3000. Modellen T3010, T3020, T3030 en T3040

NEW HOLLAND T3000. Modellen T3010, T3020, T3030 en T3040 NEW HOLLAND T3000 Modellen T3010, T3020, T3030 en T3040 2 I 3 T3000 Kracht en prestatie in een compact formaat. Betaalbare tractoren met lage bedrijfskosten gedurende de hele levensduur Ontworpen op maat

Nadere informatie

NEW HOLLAND TVT. Modellen TVT135, TVT145, TVT155, TVT170 en TVT195

NEW HOLLAND TVT. Modellen TVT135, TVT145, TVT155, TVT170 en TVT195 NEW HOLLAND TVT Modellen TVT135, TVT145, TVT155, TVT170 en TVT195 STIJLVOL EN GESOFISTIKEERD, MAAR MAKKEL De prachtige tractoren uit de TVT-serie bieden talloze nieuwe en vernieuwende kenmerken. Eén van

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid 6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT Meer bewegingsvrijheid S-Tronic met automatische herkenning van de besturingsstrategie Continu variabele transmissie voor een uitstekend prestatievermogen 50

Nadere informatie

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND VOORLADERS VOOR NEW HOLLAND TRACTOREN SPECIAAL ONTWORPEN OM PERFECT BIJ ELKAAR TE PASSEN De voorladers van de 700TL-reeks zijn, op basis

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F

NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F 2 3 NIEUWE COMPACTE LICHTGEWICHT TRACTOR VOOR PROFESSIONELE FRUITTELERS New Holland beschikt over een lange traditie van uitmuntendheid en leiderschap inzake de productie

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040

NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040 NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040 2 3 VEELZIJDIG EN STIJLVOL VOOR ELKE BEHOEFTE T3000. BETAALBARE TRACTOREN MET LAGE BEDRIJFSKOSTEN GEDURENDE DE HELE LEVENSDUUR Ontworpen op maat van kleinere landbouwbedrijven

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040

NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040 NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040 2 I3 T3000 Kracht en prestatie in een compact formaat. Betaalbare tractoren met lage bedrijfskosten gedurende de hele levensduur Ontworpen op maat van kleinere

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN

QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN Hoofdkenmerken: Rij ontspannen. Gemakkelijke toegang, een comfortabele stoel, ruim zicht en logisch geplaatste bedieningen zorgen ervoor dat elke bestuurder

Nadere informatie

NEW HOLLAND TD4OOOF TD4O2OF TD4O3OF TD4O4OF

NEW HOLLAND TD4OOOF TD4O2OF TD4O3OF TD4O4OF NEW HOLLAND TD4OOOF TD4O2OF TD4O3OF TD4O4OF 2 3 ZEER WAARDEVOL. BRILJANTE PRESTATIES Omdat ze door moderne, zuinige viercilindermotoren aangedreven worden, combineren TD4000F-tractoren bewezen design met

Nadere informatie

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5OOO. EEN PERFECTE COMBINATIE TUSSEN BEPROEFDE TECHNOLOGIE EN MODERNE ENGINEERING De New Holland T5000-tractoren worden aangedreven door NEF Tier III -conforme

Nadere informatie

De nieuwe compacte klasse met de motor en transmissietechnologie van een grote tractor Kompakt 4095 Kompakt 4105 Kompakt

De nieuwe compacte klasse met de motor en transmissietechnologie van een grote tractor Kompakt 4095 Kompakt 4105 Kompakt MODELLEN 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 4105 KOMPAKT www.strobl-kriegner.com Technische gegevens STEYR-motor ontwikkeld door fpt (fiat power train) Aantal cilinders / Inhoud (cm3) / Type / Emissienorm DE COMPACTE

Nadere informatie

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE.

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE. N I E U W E B R A N S O N K 7 8 Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE www.bransontractors.nl Importeur Branson Benelux B.V. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid

Nadere informatie

COMPACTTREKKERS SERIE TG6

COMPACTTREKKERS SERIE TG6 COMPACTTREKKERS SERIE TG6 TG6: 9 modellen om aan al uw verwachtingen te voldoen A De nieuwe TG6: de serie die aan al uw eisen voldoet Vermogen en productiviteit Het gamma is uitgerust met motoren rail

Nadere informatie

NEW HOLLAND TD5OOO TD5O1O TD5O2O TD5O3O TD5O4O TD5O5O

NEW HOLLAND TD5OOO TD5O1O TD5O2O TD5O3O TD5O4O TD5O5O NEW HOLLAND TD5OOO TD5O1O TD5O2O TD5O3O TD5O4O TD5O5O 2 3 TRADITIONELE EENVOUD. MODERNE DOELTREFFENDHEID Omdat ze door moderne, brandstofzuinige viercilindermotoren aangedreven worden, combineren TD5000-tractoren

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP

New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP 2 3 Vertrouw op het DNA VAN de New Holland-TRACTOREN New Holland is de gevestigde leider inzake het ontwerp van gespecialiseerde tractoren.

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

B1830/B2230/B2530/B3030

B1830/B2230/B2530/B3030 KUBOTA DIESELTREKKER B B1830/B2230/B2530/B3030 De premium Super B-serie dieseltrekkers van Kubota bieden hoogstaande kwaliteit en prestaties voor een breed scala aan werkzaamheden. Ontwikkeld om te voldoen

Nadere informatie

NEW HOLLAND TN-A. Modellen TN60A, TN70A, TN75A, TN85A en TN95A

NEW HOLLAND TN-A. Modellen TN60A, TN70A, TN75A, TN85A en TN95A NEW HOLLAND TN-A Modellen TN60A, TN70A, TN75A, TN85A en TN95A STIJLVOL, STIL EN PRODUCTIEF MET ONZE IJZ DRIE- OF VIERCILINDERTRACTOREN. Elk zijn tractor Alleen New Holland biedt dergelijke uitgebreide

Nadere informatie

NEW HOLLAND BOOMER BOOMER 1OOO BOOMER 2OOO BOOMER 3OOO

NEW HOLLAND BOOMER BOOMER 1OOO BOOMER 2OOO BOOMER 3OOO NEW HOLLAND 1OOO 2OOO 3OOO 4 6 8 11 1OOO 2OOO 3OOO TECHNISCHE GEGEVENS : COMPACTE TRACTOREN VAN NEW HOLLAND De compacte tractorreeks Boomer van New Holland zit boordevol nieuwe elementen. Wat uw toepassing

Nadere informatie

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt.

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B B2420 Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B2420 De B2420 combineert optimaal

Nadere informatie

NEW HOLLAND T8OOO T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O

NEW HOLLAND T8OOO T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O NEW HOLLAND T8OOO T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O 2 3 T8OOO SERIE. DE STIJL, PRESTATIES EN INNOVATIE DIE U VAN NEW HOLLAND VERWACHT Aangedreven door Tier III-conforme motoren, bieden de vier modellen van de T8000-reeks

Nadere informatie

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT.

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. steyr-traktoren.com DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. EEN EXPERT OP ELK GRONDGEBIED. Op weideland, het veld, de straat of op de boerderij: de nieuwe STEYR Expert

Nadere informatie

5E serie trekkers 5055E (55 pk/40 kw), 5065E (65 pk/48 kw), 5075E (75 pk/55 kw)

5E serie trekkers 5055E (55 pk/40 kw), 5065E (65 pk/48 kw), 5075E (75 pk/55 kw) 5E serie trekkers 5055E (55 pk/40 kw), 5065E (65 pk/48 kw), 5075E (75 pk/55 kw) 2 5E serie trekkers Introductie De kleine reus Hebt u vee? Moet u appels of kersen oogsten? Hebt u een kleine wijngaard?

Nadere informatie

NEW HOLLAND T6000 DELTA. T6010 Delta T6020 Delta T6030 Delta T6050 Delta

NEW HOLLAND T6000 DELTA. T6010 Delta T6020 Delta T6030 Delta T6050 Delta NEW HOLLAND T6000 DELTA T6010 Delta T6020 Delta T6030 Delta T6050 Delta T6000 DELTA. HET PERFECTE EVENWICHT TUSSEN MODERN EN BETAALBAAR. 2 De Delta-tractoren van 101 tot 126 pk van New Holland zijn zo

Nadere informatie

Technische gegevens TLE

Technische gegevens TLE Technische gegevens TLE Model ISEKI TLE3400 TLE4490 Motormerk en type Iseki E3CD Iseki E4CG Maximaal vermogen (Pk) 40 Pk 50 Pk Nominaal vermogen (kw) 27,9 kw 35,1 kw Aantal cilinders 3 4 Cilinderinhoud

Nadere informatie

TNN-A, TNV-A. TNN-A en TNV-A tractoren van New Holland Modellen TN70NA, TN75NA, TN95NA, TN60VA, TN70VA, TN75VA en TN95VA

TNN-A, TNV-A. TNN-A en TNV-A tractoren van New Holland Modellen TN70NA, TN75NA, TN95NA, TN60VA, TN70VA, TN75VA en TN95VA TNN-A, TNV-A TNN-A en TNV-A tractoren van New Holland Modellen TN70NA, TN75NA, TN95NA, TN60VA, TN70VA, TN75VA en TN95VA Beste gespecialiseerde tractor TN75VA - EIMA 2004 2 I 3 TNN-A, TNV-A Serie. Smalle

Nadere informatie

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 VERBETERD, STIJLVOL COMFORT New Holland beseft dat u zich niet alleen goed wilt voelen tijdens lange werkdagen, maar ook dat u er goed wilt

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

TH 4295/4335/4365. Flexibele en betrouwbare compacttrekkers

TH 4295/4335/4365. Flexibele en betrouwbare compacttrekkers TH 4295/4335/4365 Flexibele en betrouwbare compacttrekkers De Iseki TH serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische rijaandrijving en drie modellen met mechanische rijaandrijving. Kortom, voor iedere

Nadere informatie

MORE POWER, MORE SAVINGS

MORE POWER, MORE SAVINGS MORE POWER, MORE SAVINGS Modelrange: Solis 20, Solis 26, Solis 50, Solis 60, Solis 75, Solis 90 SOLIS 20 3 De compacte en wendbare 18pk tractor van Solis. Deze sub-compacttractor is met zijn 90cm breedte

Nadere informatie

Compact tractor ST318

Compact tractor ST318 Compact tractor ST318 ST321 ST324 ST329 ST333 Shibaura Dieselmotoren - waarop u kunt vertrouwen - Milieuvriendelijk De Shibaura dieselmotoren gemonteerd in de ST-serie trekkers zijn uitermate milieuvriendelijk.

Nadere informatie

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien.

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. M DIESEL TREKKER KUBOTA MK5000 De nieuwe trekker Kubota MK5000 is sterk, robuust en veelzijdig. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. De trekker Kubota MK5000

Nadere informatie

NEW HOLLAND T75OO T751O T752O T753O T754O T755O

NEW HOLLAND T75OO T751O T752O T753O T754O T755O NEW HOLLAND T75OO T751O T752O T753O T754O T755O WANNEER TECHNOLOGIE STIJL EN COMFORT DE T7500 HEEFT HET. De prachtige tractoren uit de T7500-serie bieden talloze nieuwe en vernieuwende kenmerken. Eén kenmerk

Nadere informatie

De compacte allrounder 4055 KOMPAKT S 4065 KOMPAKT S 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 4105 KOMPAKT. www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER.

De compacte allrounder 4055 KOMPAKT S 4065 KOMPAKT S 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 4105 KOMPAKT. www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER. De compacte allrounder 4055 KOMPAKT S 4065 KOMPAKT S 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 405 KOMPAKT www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER. Ons VOORDEEL. Onze TOEKOMST. Onze Steyr. 03 Inleiding 04 05 CABINE

Nadere informatie

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 ULTIEM COMFORT HERONTDEK PUUR LANDBOUWPLEZIER. DE VOLLEDIG NIEUWE T4 POWERSTAR REEKS. De volledig nieuwe T4 PowerStar -reeks is ontworpen om landbouwcomfort

Nadere informatie

MODELLEN V-S-F-GE-WF pkmf VAN MASSEY FERGUSON

MODELLEN V-S-F-GE-WF pkmf VAN MASSEY FERGUSON 3700 MODELLEN V-S-F-GE-WF 75-105 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com MF 3700 serie de nieuwe generatie speciaaltrekkers van Massey Ferguson Brandstoftank nu vullen via bovenkant motorkap;

Nadere informatie

JX SERIE PK NOMINAAL VERMOGEN

JX SERIE PK NOMINAAL VERMOGEN JX SERIE 60 95 PK NOMINAAL VERMOGEN Een veilige en productieve werkomgeving. Comfortabel zitten. De volledig verstelbare Praktische technologie in elk aspect. Verkrijgbaar met of zonder cabine: deze tractoren

Nadere informatie

Farmall C 56 tot 107 pk

Farmall C 56 tot 107 pk Farmall C 56 tot 107 pk 2 COMPACT VAN BUITEN RUIM VAN BINNEN Inleiding DE VEELZIJDIGE TRACTOR DIE U ALTIJD AL WOU De naam Farmall is nauw verweven met de geschiedenis van Case IH. De eerste krachtige en

Nadere informatie

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken.

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. ATM 5000 De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. De tractor is ontwikkeld voor grote prestaties en langdurig gebruik. Deze tractor

Nadere informatie

Farmall C. 86 tot 107 pk

Farmall C. 86 tot 107 pk Farmall C 86 tot 107 pk de nieuwe farmallserie elke dag klaar om hard te werken sinds 1923 COMPACT VAN BUITEN RUIM VAN BINNEN GEMAAKT VOOR VEELZIJDIGHEID FARMALL C de MULTIFUNCTIONELE TRACTOR De naam Farmall

Nadere informatie

ROTORKOPEGGEN EN FREZEN

ROTORKOPEGGEN EN FREZEN ROTORKOPEGGEN EN FREZEN 02 ROTORKOPEGGEN HP-, HPL- en HPM-serie rotorkopeggen. Het gamma New Holland rotorkopeggen is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende tuin- en landbouwers. De

Nadere informatie

MAXXUM CVX GeboUwd in oostenrijk

MAXXUM CVX GeboUwd in oostenrijk MAXXUM CVX ENKEL beschikbaar IN HET ROOD 1999 Eerste CVX-tractor met APM Automatic Productivity Management 2004 Maxxum 2006 PUMA CVX DKT - Dubbele Koppelingtechnologie 2013 Maxxum CVX Intro 01 INTUÏTIEVE

Nadere informatie

NEEM HET HEFT IN HANDEN

NEEM HET HEFT IN HANDEN Auto Command T 6 A U T O C O M M A N D NEEM HET HEFT IN HANDEN De moderne landbouw evolueert. Elke vierkante meter veld en elk uur van de werkdag moeten meer opbrengen. U verdient meer comfort en bedieningsgemak.

Nadere informatie

PM-, PH- en PX-serie ploegen.

PM-, PH- en PX-serie ploegen. PLOEGEN 02 GEDRAGEN WENTELPLOEGEN PM-, PH- en PX-serie ploegen. De gedragen wentelploegen van New Holland worden aangeboden in drie verschillende series: PM standaard gebruik, PH zwaar gebruik en PX extra

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

JXU van Case IH - de veelzijdige utiliteitstractor die het jaar door presteert.

JXU van Case IH - de veelzijdige utiliteitstractor die het jaar door presteert. JXU-REEKS 76-106 PK Bestuurd met vertrouwen. Gemakkelijke toegang, een comfortabele stoel, uitstekend zicht en logisch gepositioneerde bedieningen geven alle vertrouwen aan elke bestuurder. Ontworpen voor

Nadere informatie

TD4F TD4.80F I TD4.90F I TD4.100F

TD4F TD4.80F I TD4.90F I TD4.100F TD4F TD4.80F I TD4.90F I TD4.100F 02 HET AANBOD 03 Meer stijl en vermogen. De betaalbare New Holland TD4F-tractormodellen zijn nog verbeterd en bieden de perfecte balans tussen prestaties, veelzijdigheid

Nadere informatie

Nieuwe compacte lichtgewicht tractor voor professionele fruittelers.

Nieuwe compacte lichtgewicht tractor voor professionele fruittelers. T3F T3.60F I T3.70F 02 HET GAMMA 03 Nieuwe compacte lichtgewicht tractor voor professionele fruittelers. New Holland beschikt over een lange traditie van uitmuntendheid en leiderschap inzake de productie

Nadere informatie

NEW HOLLAND TND-A, TNS-A. Modellen TN60DA, TN70DA, TN75DA, TN85DA, TN95DA, TN60SA, TN70SA, TN75SA en TN85SA

NEW HOLLAND TND-A, TNS-A. Modellen TN60DA, TN70DA, TN75DA, TN85DA, TN95DA, TN60SA, TN70SA, TN75SA en TN85SA NEW HOLLAND TND-A, TNS-A Modellen TN60DA, TN70DA, TN75DA, TN85DA, TN95DA, TN60SA, TN70SA, TN75SA en TN85SA HET BESTE VOOR EEN UITGEBREIDE KEUZE, COMFORT EN PRODUCTIVITEIT. De TN-A Serie van New Holland

Nadere informatie

Zetor major. De trekker met alle basiscapaciteiten. Zetor Major

Zetor major.  De trekker met alle basiscapaciteiten. Zetor Major major 80 Major Zetor major De trekker met alle basiscapaciteiten De Major met een motorvermogen van 80 pk beschikt over alle basiscapaciteiten, die je van een tractor mag verwachten! De tractor heeft lage

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

Technische gegevens TLE

Technische gegevens TLE Technische gegevens TLE Model ISEKI TLE3400 TLE4490 Motormerk en type Iseki E3CD Iseki E4CG Maximaal vermogen (kw/pk) 29,4 kw / 40 Pk 36,8 kw / 50 Pk Nominaal vermogen (kw/pk) 27,9 kw / 38 Pk 35,1 kw /

Nadere informatie

SPECIFICATIES TLE3400 TLE3400 MOTOR

SPECIFICATIES TLE3400 TLE3400 MOTOR SPECIFICATIES MOTOR Merk...ISEKI Diesel...E3CD-WTB11 Motortype...4 cycli, watergekoeld, in-line met bovenliggende kleppen Aanzuiging...Normaal aangezogen Compressieverhouding... 22,7 Cilinderinhoud...1,498

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

SPECIFICATIES TLE4490

SPECIFICATIES TLE4490 TLE4490 SPECIFICATIES TLE4490F MOTOR Merk...ISEKI Diesel Model... E4CG-WB34 Motortype...4 cycli, watergekoeld, in-line met bovenliggende kleppen Aanzuiging...Normaal aangezogen Compressieverhouding...

Nadere informatie

SPECIFICATIES. Cilinderinhoud ml ml ml Aantal cilinders

SPECIFICATIES. Cilinderinhoud ml ml ml Aantal cilinders TH4295, 4335, 4365 MOTOR TH4295 TH4335 TH4365 Merk... Iseki Diesel...Iseki Diesel...Iseki Diesel Model...E3CD... E3CD... E3CG Type indirecte injectie...indirecte injectie...indirecte injectie... Indirecte

Nadere informatie

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions COMPACT TRACTOR GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions STATE OF THE ART TECHN VOOR GEAVANCEER TECHNOLOGIE DIE U VERWACHT YANMAR tractoren zijn ontwikkeld en gebouwd om de zware werkzaamheden

Nadere informatie

Map K7. November 2014

Map K7. November 2014 Map K7 November 2014 De fabriek behoudt zich het recht voor maten, technische gegevens en standaard uitvoeringen te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. K-2 Inhoud Leveringsprogramma Map K7 K-3 Pagina

Nadere informatie

Lamborghini Green Pro De ideale oplossing voor.

Lamborghini Green Pro De ideale oplossing voor. The easy pro. Lamborghini Green Pro De ideale oplossing voor. Prestaties, eenvoud en efficiëntie. Met de Lamborghini Green Pro lijn wordt een nieuwe categorie van compacte tractoren geboren, die topprestaties

Nadere informatie

p_bts 11C0009 BR NLO ac 12-12_Layout 1 14/03/14 09:37 Pagina 1 55 pk

p_bts 11C0009 BR NLO ac 12-12_Layout 1 14/03/14 09:37 Pagina 1 55 pk 55 pk MEER VOOR MINDER. Bij Case IH ontwikkelen we tractoren met voldoende vermogen en prestaties voor het belangrijkste werk: het uwe. Wij ontwierpen de no-nonsense Farmall A-tractoren voor kleinere landbouwbedrijven,

Nadere informatie

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG.

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. AGROKID 210 220 230 DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. DE AGROKID. De kleinste van DEUTZ-FAHR is de grootste wanneer het gaat om het klaren van klussen in de tuinbouw, landschapsbeheer, boomteelt

Nadere informatie

NEW HOLLAND LM5OOO LM5O4O LM5O6O LM5O8O

NEW HOLLAND LM5OOO LM5O4O LM5O6O LM5O8O NEW HOLLAND LMOOO LMOO LMOO LMO8O MEER PRODUCTIVITEIT EN VERMOGEN. SUPERIEUR ZICHT EN COMFORT. BEWEZEN KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID. MINDER ONDERHOUD, MEER WERK. TECHNISCHE GEGEVENS. NEW HOLLAND LM. GLOEDNIEUW

Nadere informatie

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf VERREIKERS MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 01 www.masseyferguson.com 01 02 Kenmerken die in elke behoefte voorzien 01 Compleet assortiment aanbouwdelen

Nadere informatie

Iseki Frontmaaier SF370/310

Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki: een traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid Iseki maakt sinds meer dan 80 jaar landbouwmachines van topkwaliteit. Het bedrijf gebruikt altijd de nieuwste technologie

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M

MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M SPECIFICATIES MECHANISCHE TRANSMISSIE MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M MOTOR: Merk ISEKI-TRACTOR Model E3112-B36 E3112-B34 E3CD-B71 indirecte brandstofinspuiting,

Nadere informatie

Meer stijl, comfort en productiviteit

Meer stijl, comfort en productiviteit New Holland TD4F td4.70f I td4.80f I td4.90f 2 3 Meer stijl, comfort en productiviteit De betaalbare New Holland tractormodellen TD4F zijn nog verbeterd en bieden de perfecte balans tussen prestaties,

Nadere informatie

Valtra A-serie Compact- en Orchard-modellen A53 / A63 / A73

Valtra A-serie Compact- en Orchard-modellen A53 / A63 / A73 Valtra A-serie Compact- en Orchard-modellen A53 / A63 / A73 Volledig assortiment trekkers voor elk segment Individually Yours 2 Valtra is de enige trekkerfabrikant in Scandinavië. Onze geschiedenis is

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA HS COMPLEET EN VEELZIJDIG. Tractor is Zetor. Sinds 1946.

PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA HS COMPLEET EN VEELZIJDIG. Tractor is Zetor. Sinds 1946. PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA HS COMPLEET EN VEELZIJDIG Tractor is Zetor. Sinds 1946. De ZETOR PROXIMA tractoren zijn geschikt voor alle werkzaamheden. PROXIMA CL PROXIMA HS Vermogen (PK) 76 96 76 117 Transmissie

Nadere informatie

ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren.

ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren. CULTIVATOREN 02 STOPPELCULTIVATOREN ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren. De stoppelcultivatoren van New Holland, bestaande uit drie modellen, zijn ontwikkeld om onder vele omstandigheden een optimaal

Nadere informatie

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr Nederlands AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een groot gemis was binnen dit marktsegment. Dankzij

Nadere informatie

FARMALL 55-75A PK-TRACTOREN

FARMALL 55-75A PK-TRACTOREN FARMALL 55-75A 55-75 PK-TRACTOREN CABINE Het frame met vier stijlen van de cabine biedt excellent zicht naar de zijkanten van de tractor, wat zorgt voor goede zichtlijnen tot aan de uiteinden van de werktuigen

Nadere informatie

Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN

Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN NL Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN DE NIEUWE VERSU- MODELLEN ZIJN UITGERUST MET EEN SPLINTERNIEUWE INTELLIGENTE TRANSMISSIE DIE ONGELOOFLIJK EENVOUDIG IS IN HET GEBRUIK

Nadere informatie

4070E 2WD E 2WD 4070E E E E 4E SERIES

4070E 2WD E 2WD 4070E E E E 4E SERIES 4070E 2WD - 4080E 2WD 4070E - 4080E - 4090E - 4100E 4E SERIES 02-03 CONCEPT DE NIEUWE 4E SERIES. ZO INNOVATIEF KAN COMPACT ZIJN. 4E SERIES TECHNISCHE GEGEVENS 4070E 4080E 4090E 4100E MOTOR FARMotion FARMotion

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

Nederlands. 200 Serie

Nederlands. 200 Serie Nederlands 200 Serie De eenvoudige manier van werken! AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

B1220/B1620/B1820. Nieuwe instaptrekkers KUBOTA DIESEL TREKKER

B1220/B1620/B1820. Nieuwe instaptrekkers KUBOTA DIESEL TREKKER R KUBOTA DIESEL TREKKER B B1220/B1620/B1820 Nieuwe instaptrekkers Met een nieuw, slank ontwerp en meer vermogen zijn de nieuwe Kubota B-serie trekkers perfect voor een grote variëteit aan tuin- en landbouwwerkzaamheden.

Nadere informatie

302.7D. Hydraulische minigraafmachine. Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht

302.7D. Hydraulische minigraafmachine. Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht 302.7D Hydraulische minigraafmachine Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht Transportgewicht 2670 kg Compacte afmetingen Minder schade Gemoedsrust voor de machinist Grotere

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie

MAXXUM SERIE. 101-141 pk (74-104 kw) nominaal vermogen

MAXXUM SERIE. 101-141 pk (74-104 kw) nominaal vermogen MAXXUM SERIE 101-141 pk (74-104 kw) nominaal vermogen VOOR Elke dag verwacht u meer. Meer van het land. Meer van uzelf. Meer van uw machines. En daarom verwachten wij ook meer. Meer krachtige motoren.

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

INNOVATIE LEIDERSCHAP KWALITEIT BETROUWBAARHEID ONDERSTEUNING TROTS BETROKKENHEID

INNOVATIE LEIDERSCHAP KWALITEIT BETROUWBAARHEID ONDERSTEUNING TROTS BETROKKENHEID 19,5-46 MF1500 pk Een uitgebreide serie trekkers voor landbouw en groenverzorging, voor agrarische en commerciële toepassingen VISIE INNOVATIE LEIDERSCHAP KWALITEIT BETROUWBAARHEID ONDERSTEUNING TROTS

Nadere informatie

4700, MF 5700 & MF 6700

4700, MF 5700 & MF 6700 4700, MF 5700 & MF 6700 75-130 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com MF 4700, MF 5700 & MF 6700 Nieuwe normen. Hoge verwachtingen. HET WERELD- EN MERKSYMBOOL - Als de meest prestigieuze naam

Nadere informatie

NEW HOLLAND T6000 T6000 RANGE COMMAND EN POWER COMMAND TRACTOREN T6030 T6050 T6070 T6080

NEW HOLLAND T6000 T6000 RANGE COMMAND EN POWER COMMAND TRACTOREN T6030 T6050 T6070 T6080 NEW HOLLAND T6000 T6000 RANGE COMMAND EN POWER COMMAND TRACTOREN T6030 T6050 T6070 T6080 T6000 RANGE COMMAND - 4 8 12 16 22 MAXIMALE VEELZIJDIGHEID PRODUCTIVITEIT EN VERMOGEN ULTIEM COMFORT KWALITEIT EN

Nadere informatie