NEW HOLLAND T8OOO T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NEW HOLLAND T8OOO T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O"

Transcriptie

1 NEW HOLLAND T8OOO T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O

2 2 3 T8OOO SERIE. DE STIJL, PRESTATIES EN INNOVATIE DIE U VAN NEW HOLLAND VERWACHT Aangedreven door Tier III-conforme motoren, bieden de vier modellen van de T8000-reeks een nominaal motorvermogen van 248 tot 325 pk, met een maximale powerboost van 281 tot 358 pk voor de topper van de reeks, de T8050. Zoals steeds bij de New Holland-tractoren hebben deze prachtige modellen veel meer in huis dan vermogen alleen. Ze zijn standaard uitgerust met gebruiksvriendelijke eigenschappen en beschikken over een uitstekende werkruimte. In de ruime en comfortabele cabine is er standaard een gemakkelijk te lezen IntelliView II-monitor beschikbaar waardoor automatische functies en tractorinstellingen snel en gemakkelijk kunnen worden bereikt. De Ultra Command -transmissie is beschikbaar in 18x4 40 km/u, 19x4 Eco (40 km/u met verlaagd toerental), 19x4 50 km/u, of 23x6 40 km/u met kruipsnelheden. Alle versies zijn uitgerust met rijsnelheidsmanagement (GSM) dat ervoor zorgt dat de bestuurder de transmissie in automatische veld- en transportmodi kan instellen. GSM levert een vlotte prestatie voor een optimale productiviteit en zuinigheid. De vier T8000-modellen zijn uitgerust met een krachtige hydraulische load sensing -pomp die een debiet van 166 l/min levert. Er kunnen tot 5 regelventielen worden gemonteerd, met een hefvermogen achteraan van kg voor de T8020 en T8030, en kg voor de T8040 en T8050. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien. Typisch New Holland. VORMGEVING OM TE PRESTEREN New Holland ontwerpt al zijn tractoren zo dat het zicht in alle richtingen wordt bevorderd. Wanneer er s nachts moet gewerkt worden, kan er een allround verlichtingssysteem met HID-werklampen worden voorzien. Welke specificatie u ook kiest, deze prachtige tractoren zijn de moderne manier om een landbouwbedrijf met een hoge capaciteit te runnen.

3 UNIEK AAN NEW HOLLAND Niet alleen de moderne vormgeving en eersteklas ergonomie onderscheiden de New Holland T8000-tractoren van hun concurrenten. Alle modellen kunnen voorzien worden van standaardvoorassen, geveerde Terraglide -voorassen of unieke SuperSteer -voorassen. Aangezien alle modellen uit dezelfde onderdelen bestaan, zijn het de verschillende beschikbare assen die elke T8000 voor verschillende behoeften geschikt maken. Dankzij een draaistraal van mm kunnen SuperSteer -modellen scherper draaien dan eender welke andere tractor in dezelfde vermogensklasse. TRACTOREN DIE AAN UW BEHOEFTEN BEANTWOORDEN New Holland heeft een ongeëvenaarde internationale ervaring in het ontwerpen van tractoren die een maximaal efficiënte krachtoverbrenging op de grond hebben. De aandrijflijn van de T8000-serie is uniek in zijn klasse met een vrijdragende motor met directe aandrijving naar de transmissie en aftakas. Zo bereikt meer vermogen de wielen en de aangedreven werktuigen, wat tot een grotere productiviteit leidt. T8000-serie. De keuze van de bestuurder.

4 4 5 CABINE EN BEDIENINGEN VOLLEDIGE CONTROLE VOOR DE BESTUURDER De tractoren van de T8000-serie werden rond de bestuurder gebouwd. Van het verwarmingssysteem van de meervoudig verstelbare stoel tot de gemakkelijk te lezen IntelliView II-monitor: het design van deze opmerkelijke tractoren concentreert zich op comfort en gebruiksgemak. Wat dacht u van de nieuwe, gebruiksvriendelijke hydraulische bedieningen? Kijk even rond in de cabine en bewonder het zicht aan de zijkanten en de achterkant. Start de zescilindermotor en merk de betere geluidsisolatie op. Let op de brede vloer en de voorzieningen voor een passagiersstoel. Bieden concurrerende tractoren zoveel?

5 ONGEËVENAARD RIJCOMFORT Een uitzonderlijk geavanceerde luchtgeveerde stoel is voorzien om vermoeidheid tegen te gaan. Deze stoel biedt bestuurders van iedere omvang, gewicht en grootte volledige bescherming tegen trillingen. De semiactieve Auto Comfort stoel kan optioneel voorzien worden. Deze stoel is uitgerust met een sensor die, ongeacht het terrein, automatisch anticipeert en de juiste hoeveelheid trillingen dempt om er een vlotte en aangename rit van te maken. Stoelverwarming is standaard op de Deluxe-cabinemodellen. GEMAKKELIJK TE LEZEN INFORMATIE Alle standaard monitoren en displays zijn op de rechter A-kolom gemonteerd en de IntelliView IImonitor bevindt zich op de armsteun. De bestuurder hoeft niet rond te kijken voor informatie, aangezien alle belangrijke informatie op oogniveau wordt weergegeven. Het instrumentenpaneel van de tractor bevat uitvoerige informatie, waaronder de bewerkte oppervlakte en het percentage verbruikt vermogen. Het hydraulische debiet naar de regelventielen wordt op het display weergegeven, evenals wanneer onderhoud nodig is. FANTASTISCHE ERGONOMIE VOOR EEN GEMAKKELIJKE BEDIENING Bij tractoren van de T8000-serie vindt u alle vaak gebruikte bedieningen samen op de rechterarmsteun, waar ze gemakkelijk te identificeren en bedienen zijn. Het gaspedaal, de Ultra Command -hendel en de bedieningen voor de regelventielen zijn allemaal samen gemonteerd. De andere belangrijke bedieningen, waaronder de aftakasschakelaar, koppeling- en trekkrachtregelingen, transmissiecontrolemodi en tractiebeheer, zijn terug te vinden op een lager gedeelte van dezelfde armsteun. Deze logische en eenvoudige opzet is gemakkelijk te leren en te gebruiken. ZIE MEER, DOE MEER Alle modellen hebben standaard niet minder dan 12 lichten om s nachts te werken. Hierdoor is er voldoende verlichting om net zoveel als overdag te blijven produceren. High Intensity Discharge-werklichten kunnen voorzien worden. Deze produceren een fel, wit licht dat gelijkaardig is aan natuurlijk daglicht. Deze lampen schijnen 107 m ver en hebben een levensduur van 6000 uur, waardoor ze de ideale keuze zijn voor tractoren die 24 uur per dag werken.

6 6 7 INNOVATIEVE FUNCTIES GEMAKKELIJK TOEGANKELIJKE AUTOMATISCHE FUNCTIES New Holland heeft uitvoerig onderzoek verricht naar het gebruik van automatische stuursystemen, automatische transmissie en wendakkermanagementfuncties. Een belangrijke vaststelling was dat bestuurders alleen automatische systemen gebruiken wanneer ze gemakkelijk in te stellen zijn en aan de veranderende omstandigheden kunnen worden aangepast. De T8000-tractoren werden ontwikkeld met automatische systemen die aan de verwachtingen van de bestuurders voldoen. WENDAKKERMANAGEMENT (HTS) Dankzij het beproefde HTS-systeem kan de bestuurder verschillende wendakkerfuncties op voorhand programmeren, waaronder schakelen, omhoog bewegen van de hef en uitschakelen van de aftakas bij het keren op een wendakker. De hydraulische regelventielen kunnen hierin ook worden voorzien. Het systeem werkt door te onthouden welke bedieningen worden gebruikt, wanneer een werktuig tijdens het keren zowel uitgeschakeld als opnieuw ingeschakeld wordt. Deze functies kunnen worden opgeslagen en voor verschillende werktuigen opnieuw worden opgeroepen. PROGRAMMEERBAAR SCHAKELEN OP DE WENDAKKER Een eenvoudige, automatische modus waarmee de bestuurder vooraf de juiste versnelling kan kiezen om op de wendakker te keren. Hierdoor is het aantal taken dat tijdens het keren moet worden uitgevoerd beperkt, maar blijft de bestuurder volledige manuele controle over het werktuig houden. GROUND SPEED MANAGEMENT (GSM) VELD GSM Veld kan tussen de Ultra Commandversnellingen 1 en 14 werken. De bestuurder stelt de beoogde werksnelheid in. Daarna selecteert GSM Veld het beste motortoerental, tot minimaal 1550 tpm en een versnelling om die doelsnelheid te bereiken. Het motortoerental wordt nauwkeurig op de belasting van de tractor afgesteld en levert een perfect evenwicht tussen productiviteit en brandstofzuinigheid. GROUND SPEED MANAGEMENT (GSM) TRANSPORT GSM Transport bezorgt de bestuurder een vlotte rijervaring. Net als een CVT-transmissie voorziet GSM Transport het beste evenwicht tussen snelheid, motortoerental en belasting. De bestuurder moet enkel GSM Transport inschakelen en de voet- of handgaspedaal gebruiken om de rijsnelheid te controleren. GSM Transport maximaliseert de brandstofefficiëntie.

7

8 8 9 MOTOR PURE, EERSTEKLAS SPIERKRACHT T8000-tractoren bieden een verbeterde vermogens- en koppelontwikkeling zodat ze geschikt zijn voor veeleisende toepassingen. Alle modellen beschikken over het Common Railbrandstofinjectiesysteem met geavanceerd motormanagement. Hierdoor kunnen de motoren de grote koppelstijging leveren die verwacht wordt van een moderne motor met constante krachtopbrengst; de koppelstijging wordt gemeten tussen het nominale aftakastoerental bij 1984 tpm en het maximale koppel dat bij 1500 tpm wordt geleverd. Percentueel bedraagt de stijging voor de T8050 een indrukwekkende 40%. Vergelijk dit met de concurrenten en u ziet het voordeel van New Holland. Net zo belangrijk is dat alle modellen uitgerust zijn met brandstoftanks van 682 liter. Hierdoor is het mogelijk om tussen twee tankbeurten lange tijd te werken.

9 ELEKTRONISCHE COMMON RAIL- BRANDSTOFINJECTIE VOOR MAXIMALE ZUINIGHEID Alle modellen zijn uitgerust met Common Rail-injectie onder hoge druk, die reeds bij andere modellen uit de New Hollandreeks terug te vinden is. Dankzij deze technologie, die een optimaal brandstofverbruik, hoge efficiëntie en 3-pulsinjecties garandeert, is de werking van deze tractoren ongelooflijk soepel. Alle motoren voldoen bovendien aan de meest recente Tier III-emissienormen. DE CIJFERS SPREKEN VOOR ZICH Het nominale vermogen van de T8000- tractoren vertelt slechts een deel van het verhaal. Het nominale vermogen neemt met maximaal 10% toe bij aftakastoerentallen. Het koppel neemt met maximaal 47% toe. Deze krachtige tractoren hebben ingebouwde reserves, zodat de productiviteit niet lijdt onder veranderende omstandigheden. Alle modellen kunnen worden uitgerust met een optionele verstelbare ventilator, die op de T8050 standaard wordt gemonteerd. Deze ventilator werd ontwikkeld om ervoor te zorgen dat motor, airconditioning en oliekoelradiatoren op vooraf ingestelde tijdstippen tijdens het werken weer schoon kunnen worden geblazen. Daarnaast profiteert deze optie ook van de variabele schoepindeling -technologie. De hoeveelheid lucht die door de radiatoren gaat, wordt automatisch aan de temperatuur aangepast, zodat het vermogen dat nodig is om de ventilator aan te drijven gewoonlijk lager zal liggen dan wat normaal door een viskeus gekoppelde standaardunit wordt verbruikt. De verstelbare ventilator is uitermate voordelig wanneer u vooraan gedragen werktuigen moet bedienen.

10 10 11 TRANSMISSIE VLOT SCHAKELENDE ULTRA COMMAND -TRANSMISSIE Ultra Command -transmissies kunnen met 19x4 50 km/u* of 23x6 kruipsnelheidversies geleverd worden. Die versies zijn allemaal opgebouwd rond dezelfde transmissiemodule en zijn beschikbaar op alle T8000-tractoren. Alle Ultra Command -tractoren beschikken over dezelfde gebruiksvriendelijke bedieningen, met een volledige Powershift naar ALLE versnellingen. Een belangrijke eigenschap van de T8000-tractoren is de vlotte manier waarop de Ultra Command van versnelling verandert. De bestuurder geniet een groter comfort en ervaart minder schokken op de tractor en de werktuigen. Dit is vooral belangrijk wanneer er onder volle belasting wordt gewerkt. Ultra Command is nu beschikbaar met het gemakkelijk te selecteren GSM Veld en GSM Transport. Bovendien kan de tractor ingesteld worden om automatisch het gunstigste toerental en de beste transmissieverhouding te kiezen. De belangrijkste voordelen omvatten een beperkte behoefte aan input van de bestuurder, algemeen minder brandstofverbruik en een optimale productiviteit. * Marktbeperkingen zijn van toepassing.

11 VOLLEDIGE POWERSHIFT VOOR IEDERE VERSNELLING De 23x6 Ultra Command -transmissie met kruipversnelling profiteert nu van een volledige Powershift naar elke versnelling. Het is niet nodig om de extra 5 lage kruipversnellingen manueel te selecteren. Hierdoor heeft de bestuurder een consequente toegang tot alle 23 versnellingen via de enkelvoudige Ultra Command bedieningshendel. 13,00 11,33 Achteruit 5,58 4,97 3,30 1, Vooruit 34,08 29,71 25,90 22,46 19,68 15,72 13,70 11,94 10,41 9,03 7,87 6,78 5,88 5,13 4,47 3,88 3,39 3,03 2,28 1,71 1,30 0,98 39,09 km/u SNEL TRANSPORT, ZUINIG TRANSPORT De tractoren uit de T8000-serie met de 19x4 Ultra Command -transmissie zijn in staat om zowel aan 50 km/u, wanneer de marktvoorwaarden het toelaten, als aan 40 km/u bij een beperkt motortoerental te rijden. Alle T8000-modellen die 50 km/u kunnen rijden, zijn voorzien van geveerde Terraglide -voorassen. Wanneer de 19x4-transmissie beperkt is tot 40 km/u, kunnen ook standaard- en SuperSteer -assen worden gespecificeerd. EÉN HENDEL EN DRIE KNOPPEN, DAT IS ALLES New Holland heeft de Ultra Command -transmissie zo ontworpen dat ze echt makkelijk in gebruik is. In de manuele Powershift-modus heeft de bestuurder toegang tot alle vooruitversnellingen via eenvoudige schuifknoppen. Een afgestemde Powershuttle, die wordt ingeschakeld door de hendel eenvoudigweg via neutraal terug te trekken, zorgt ervoor dat van richting veranderen snel, veilig en gemakkelijk verloopt. Typisch New Holland. DE JUISTE VERSNELLING VOOR ELK WERK Ultra Command -transmissies bieden een uitstekende snelheidsoverlapping tussen de versnellingen. In veranderende omstandigheden kan de transmissie gemakkelijk naar een hogere of lagere versnelling worden geschakeld om het rendement te behouden. Dit kan manueel gebeuren of automatisch, wanneer de Auto Fieldmodus is geselecteerd.

12 12 13 AANDRIJFLIJN KEUZE. MET DE T8OOO-SERIE BESLIST U De tractoren uit de T8000-serie kunnen uitgerust worden met standaard-, Terraglide - of SuperSteer -voorassen. Ze bestaan allemaal uit dezelfde asonderdelen, met een volledig vergrendelbaar voordifferentieel, en zijn allen ontworpen met het oog op kracht en duurzaamheid. De achterassen hebben ook een geavanceerd design en kunnen uitgerust worden met banden met een breedte van maximaal 800 mm binnen een spoorbreedte van 3,0 m. TERRAGLIDE OM HET ENORME SNELHEIDSPOTENTIEEL TE EVENAREN De New Holland Terraglide -voorasvering is verkrijgbaar op alle tractoren van de T8000-serie. Deze vering heeft een onovertroffen uitslag van 112 mm en zal de stabiliteit van en controle over de tractor bij transportsnelheden maximaliseren. Het systeem verbetert ook het comfort en de trekkracht, in het bijzonder bij secundaire grondbewerking en werkzaamheden bij hogere snelheden. De demping wordt geregeld door een geavanceerde accumulator en regeneratief ventielsysteem voor een gecontroleerde en vlotte rit. SUPERSTEER -AS VAN DE NIEUWE GENERATIE. WANNEER KORT DRAAIEN ECHT KORT DRAAIEN BETEKENT! De unieke nieuwe generatie SuperSteer -voorassen is verkrijgbaar op alle tractoren van de T8000-serie. Dankzij een indrukwekkende draaihoek van 65 graden zorgen SuperSteer -assen voor een optimale wendbaarheid. Geen enkele andere tractor in deze klasse kan de keertijden van een T8000-tractor met een SuperSteer as evenaren. Wanneer kort keren het werktempo bevordert, zijn dit de ideale tractoren.

13 HET VERMOGEN OM VEILIG TE STOPPEN Om aan de vereiste van hogere transportsnelheden te voldoen, zijn de achterremmen van T8000-tractoren oliebadremmen met een groot wrijvingsvlak. Het remsysteem van trekwerktuigen kan uitgerust worden met gecombineerde luchten hydraulische systemen. TERRALOCK -TRACTIEMANAGEMENT Terralock kan zo worden ingesteld dat het de vierwielaandrijving en de voor- en achterdifferentiëlen automatisch in- en uitschakelt. Bij het nemen van een bocht, kan Terralock de differentiëlen en vierwielaandrijving uitschakelen en opnieuw inschakelen wanneer de tractor weer begint te werken. Terralock werkt zowel met getrokken als gedragen werktuigen.

14 14 15 AFTAKAS EN HYDRAULICA DE TRACTOREN VAN DE T8OOO-SERIE VOLDOEN DE MODERNE VEREISTEN VOOR VEELZIJDIG De tractoren van de T8000-serie zijn zo ontworpen dat ze in een hele reeks toepassingen efficiënt kunnen worden gebruikt. Dit houdt in dat ze over hoog achterhefvermogen beschikken, evenals over krachtige en geavanceerde hydraulica en een aftakas met voldoende toerentallen en asafmetingen voor uiteenlopende werktuigen. New Holland heeft ook een specifiek fronthefsysteem ontwikkeld om het montagesysteem van de vrijdragende motor van de tractor aan te vullen. De fronthef is compact en kan opgeklapt worden wanneer hij niet wordt gebruikt. Bovendien kan hij een last dragen die gelijk is aan de standaardballast aan de voorkant van een tractor. Bedieningen voor de hydraulica en aftakas zijn op beide achterspatborden gemonteerd.

15 AAN GEBRUIK HYDRAULISCH VERMOGEN OP AANVRAAG De T8000-tractoren zijn uitgerust met een geavanceerde hydraulische Closed Centre Load Sensing -pomp, die enkel actief is wanneer er olie nodig is. Als de pomp met de MegaFlow -pompoptie is uitgerust, zal hij bij nominaal toerental tot maximaal 283 l/min leveren. Er zijn tot 5 regelventielen met timers en debietregeling. AFTAKAS MET AUTOCONTROL Het aftakassysteem heeft een uitzonderlijk efficiënt transmissiekanaal zodat het vermogensverlies vanaf de motor tot een minimum wordt beperkt, en levert zijn nominale snelheid bij een brandstofzuinig toerental van tpm. Alle T8000-modellen zijn uitgerust met Auto PTO Control. Dit systeem kan zo worden ingesteld dat het automatisch samenwerkt met de hefinrichting, waarbij het vermogen naar de aftakas uit- en opnieuw ingeschakeld wordt wanneer het werktuig respectievelijk omhoog en omlaag wordt bewogen tijdens het keren op de wendakker. Het systeem werkt onafhankelijk van het HTS-systeem zodat het programmeren, waar ook mogelijk, vereenvoudigd is. MEER DAN ENKEL INDRUKWEKKEND HEFVERMOGEN Het hefvermogen van de achterhef op T8000-tractoren bedraagt een royale kg op de T8020 en T8030, en gaat tot kg op de T8040 en T8050. Om te voldoen aan de eisen van de eindgebruiker kan de hef voorzien worden van een hydraulische bovenste koppeling, een hydraulische hefinrichting aan de rechterkant en automatische stabilisatoren. OP MAAT GEMAAKTE FRONTHEF Het fronthefsysteem dat speciaal voor T8000-tractoren werd ontwikkeld, kan achteraf als een door de dealer geïnstalleerd accessoire gemonteerd worden. Met hun hefvermogen van kg kunnen de hefarmen verticaal opgeklapt worden wanneer ze niet in gebruik zijn.

16 16 17 NEW HOLLAND BIEDT U ZOVEEL MEER AUTOMATISCH STUURSYSTEEM INTELLISTEER De T8000-reeks kan worden uitgerust met het volledig geïntegreerde automatische IntelliSteer -stuursysteem, dat door New Holland werd ontworpen en ontwikkeld. Door gebruik te maken van de DGPS- of RTK-technologie en van volledig geïntegreerde controlesystemen zorgt het IntelliSteer -systeem ervoor dat de parallelle ploegsneden tot 1-2 cm* nauwkeurig worden gevolgd. Het IntelliSteer -systeem is perfect geschikt voor het zaaien en planten in de meest veeleisende omstandigheden en betekent een spectaculaire verbetering voor de prestaties en het comfort van de bestuurder. Een bijkomend voordeel van het gebruik van de RTK-correctie in combinatie met het IntelliSteer -systeem is de herhalingsnauwkeurigheid van het ene jaar op het andere, wat met de moderne landbouwtechnieken van vandaag steeds belangrijker wordt. Dit alles en nog veel meer met één druk op een knop. * Met gebruik van het RTK-correctiesignaal. INTELLIVIEW PLUS II-MONITOR Dankzij de IntelliView Plus II-monitor kunt u de instellingen voor automatische besturing programmeren en personaliseren. Bovendien zorgt de monitor voor de visuele interface als u met het IntelliSteer -systeem werkt. Als het IntelliSteer systeem op de IntelliView Plus II-monitor wordt aangesloten, kan het een aantal verschillende patronen uitvoeren. Bijvoorbeeld: NH 262-ONTVANGER De NH 262-ontvanger is compatibel met EGNOS, OmniSTAR of RTKcorrectie. Voor RTKtoepassingen wordt onder de ontvanger een kleine radio gemonteerd. RTK-BASISSTATION Een RTK-basisstation kan worden gebruikt om een correctiesignaal uit te zenden en zodoende een nauwkeurigheid van 1-2 cm tussen de ploegsneden te bereiken. NAVIGATIECONTROLLER II De Navigatiecontroller II is het belangrijkste controlesysteem dat, via ultramoderne vaste inertiesensoren op 6 assen, voortdurend corrigeert voor rollen, stampen en slingeren, waardoor u in alle omstandigheden met de wielen op de grond blijft. GEÏNTEGREERDE CONTROLESYSTEMEN De New Holland IntelliSteer -systemen gebruiken ingebouwde stuurhoeksensoren zodat de Navigatiecontroller II op de hoogte blijft van de wielrichting. Daarnaast is het hydraulische systeem uitgerust met een ventiel dat de signalen van de Navigatiecontroller II in hydraulische bewegingen van het stuursysteem omzet.

17 MÉÉR DAN EEN TRACTOR OPGELEID VOOR DE BESTE ONDERSTEUNING Uw toegewijde New Holland dealer/technici worden regelmatig bijgeschoold. Dit gebeurt zowel via online cursussen als door middel van intensieve cursussen in onze opleidingscentra. Deze geavanceerde aanpak zorgt ervoor dat uw dealer steeds de nodige capaciteiten heeft om met de nieuwste en meest geavanceerde New Holland producten te werken. FINANCIERING OP MAAT VAN UW BEDRIJF CNH Capital, de financieringsdienst van New Holland, is een gevestigde waarde en geniet binnen de landbouwsector heel wat respect. U krijgt er advies en financieringspakketten op maat van uw specifieke behoeften. Dankzij CNH Capital geniet u van de gemoedsrust die u krijgt als u in zee gaat met een financieringsbedrijf gespecialiseerd in landbouw. SERVICE PLUS - LANGDURIG VERTROUWEN De Service Plus-dekking van Covéa Fleet voorziet eigenaars van New Holland landbouwmachines van een bijkomende verzekering wanneer de contractuele garantie van de fabrikant verloopt. Gelieve contact op te nemen met uw dealer voor meer details. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. DOOR DE DEALER GEÏNSTALLEERDE ACCESSOIRES Een ruim assortiment goedgekeurde onderdelen om de prestaties van de tractor in alle omstandigheden te optimaliseren, kan door uw dealer worden geleverd en geïnstalleerd.

18 18 19 TECHNISCHE GEGEVENS MODELLEN T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O New Holland-motor ontwikkeld door CNH Engine Corporation Aantal cilinders / aanzuiging / emissieniveau 4 ventielen per cilinder / Elektronische Common Rail-injectie 6 / met turbo, lucht-lucht intercooler / Tier III Inhoud (cm 3 ) Nominaal motorvermogen ISO TR /25/EC (kw/pk) 182/ / / /325 Nominaal motortoerental (tpm) Maximaal motorvermogen ISO TR /25/EC (kw/pk) 207/ / / /358 Maximumkoppel ISO TR14396 bij 1500 tpm (Nm) Koppelstijging (%) Goedgekeurd biodieselmengsel B100* B100* B100* B100* Inhoud brandstoftank (l) Verstelbare ventilator O O O Ultra Command -transmissie Transmissietype Full Powershift met geïntegreerde elektronische vooruit-/achteruitomkeerder 18x4 Ultra Command (40 km/u) 19x4 Ultra Command (40 km/u ECO of 50 km/u)* O O O O 23x6 Ultra Command (40 km/u) O O O O Rijsnelheidmanagement Assen 4WD voorassen Geveerde Terraglide -vooras O O O O SuperSteer -vooras O O O O Hydrauliek Type Closed Centre Load Sensing -pomp met variabel debiet Hoofdpompdebiet (Standaard / MegaFlow optioneel) (l/min) 166 / / / / 283 Pompdruk (bar) Elektronische trekkrachtregeling EDC EDC EDC EDC Regelventielen Type Deluxe Deluxe Deluxe Deluxe Max. aantal Koppeling Maximaal hefvermogen aan kogeleinden met horizontale armen (kg) Doorlopende hefcapaciteit doorheen het bereik (610 mm achter kogeleinden) (kg) Max. hefvermogen fronthef Standaard / SuperSteer -vooras (kg) 6370 / / / / 6460 Aftakas Motortoerental bij: 540 tpm (tpm) tpm (tpm) Aftakasactivering elektrohydraulisch elektrohydraulisch elektrohydraulisch elektrohydraulisch Cabine Airconditioning Automatische klimaatregeling O O O O Luchtgeveerde stoel O O O O Luxueuze lederen stoel O O O O Auto Comfort -stoel O O O O CAN-bus elektronica IntelliView II-kleurenmonitor O O O O IntelliView Plus II-kleurenmonitor O O O O ISO-bus compatibel (ISO 11783) O O O O OECD-geluidsniveau in de cabine (dba) Draaistraal Optimale draaistraal standaard- en Terraglide -vooras (mm) Optimale draaistraal SuperSteer -vooras (mm) Voorwieldraaihoek standaard- en Terraglide -vooras ( ) Voorwieldraaihoek SuperSteer -vooras ( )

19 MODELLEN T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O Afmetingen op standaardbanden A Totale lengte incl. de frontgewichten en de achterhef (alle astypes) (mm) B Minimale breedte (mm) C Totale hoogte (mm) D Wielbasis: Geveerde standaard- en Terraglide -vooras (mm) SuperSteer -vooras (mm) E Spoorbreedte: Vooraan min. / max. (mm) 1550 / / / / 2270 Achteraan min. / max. (mm) 1520 / / / / 2340 F Bodemvrijheid (mm) Gewichten** Min. onbelast gewicht (kg) Totaal toegestaan gewicht (kg) Standaardbanden** Vooraan 600/65 R28 600/65 R28 600/65 R28 600/65 R28 Achteraan 710/70 R42 710/70 R42 710/70 R42 710/70 R42 * Voorwaarden zijn van toepassing ** Nationale beperkingen zijn van toepassing Standaard O Optioneel, tegen meerprijs C E B F D A

20 NEW HOLLAND TOP SERVICE: KLANTENONDERSTEUNING EN -INFORMATIE TOPBESCHIKBAARHEID. We zijn er altijd voor u: 24 uur per dag, 7 dagen per week, heel het jaar door! Welke informatie u ook nodig hebt, wat uw probleem of vraag ook is, u hoeft enkel het gratis nummer* van de Top Service van New Holland te bellen. TOPSNELHEID. Supersnelle levering van onderdelen: wanneer u ze nodig hebt, waar u ze nodig hebt! TOPPRIORITEIT. Snelle oplossingen tijdens het seizoen: omdat uw oogst niet kan wachten! TOPTEVREDENHEID. Wij zoeken de oplossing die u nodig hebt, volgen ze op en houden u op de hoogte: tot u 100% tevreden bent! Raadpleeg voor meer details uw New Holland dealer! * Wanneer nodig kunt u New Holland Top Service contacteren op het nummer , 24 uur op 24, 7 dagen op 7, het hele jaar door, gratis vanaf een vaste lijn. Vanaf een mobiele telefoon kunt u New Holland Top Service bereiken op het volgende nummer: Telefoneren vanaf een mobiele lijn zal niet gratis zijn, maar gebeurt voor eigen rekening. Voor informatie in verband met het prijstarief neemt u best vooraf contact op met uw provider. BIJ UW DEALER New Holland verkiest -smeermiddelen Bezoek onze website: VRAAG EEN PROEFRIT! De gegevens in dit drukwerk dienen als puur informatief beschouwd te worden; productwijzigingen door de fabrikant zijn mogelijk zonder voorafgaande kennisgeving. Het is mogelijk dat de tekeningen en foto s modellen tonen die uitsluitend in het buitenland verkrijgbaar zijn, of extra uitrustingen die niet tot het standaardmodel behoren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze verkooppunten. Gepubliceerd door New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Gedrukt in Italië - 10/09 - TP01 - (Turijn) /NLO

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 ALTIJD PARAAT NIEUWE T4:VERMOGEN. COMPACTE AFMETINGEN. PERFECT VOOR UW LANDBOUWBEDRIJF MAXIMALE VEELZIJDIGHEID RIJPLEZIER VAN DE BOVENSTE PLANK

Nadere informatie

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O 2 3 ROBUUST, EENVOUDIG, BETAALBAAR EN PRODUCTIEF Laat u niet misleiden door de compacte afmetingen van de New Holland TC24D-, T1560- en T1570-tractoren. Deze dieseltractoren

Nadere informatie

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D DE KLEINE EN MIDDELGROTE TRACTOREN New Holland biedt twee verschillende tractoren van 21 en 24 pk aan in zijn reeks compacte utiliteitstractoren. De hydrostatisch

Nadere informatie

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN PAST BIJ IEDERE TAAK, IEDER LANDBOUWBEDRIJF EN IEDER BUDGET. New Holland bevestigt haar leiderschap in het segment

Nadere informatie

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen.

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. Boomer 20-50 Serie 02 Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. New Holland is een tractorspecialist, met modellen ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, gemeentewerken en alles daartussenin. Van golfbanen

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F

NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F 2 3 NIEUWE COMPACTE LICHTGEWICHT TRACTOR VOOR PROFESSIONELE FRUITTELERS New Holland beschikt over een lange traditie van uitmuntendheid en leiderschap inzake de productie

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar.

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar. New Holland TD3.50 2 3 BEWAARD wat u goed VOND. TOEGEVOEGD wat u VROEG. De New Holland TD3.50 4WD-tractoren met ROPS-platform bouwden een uitstekende reputatie op dankzij hun betrouwbare en veelzijdige

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

ROTORKOPEGGEN EN FREZEN

ROTORKOPEGGEN EN FREZEN ROTORKOPEGGEN EN FREZEN 02 ROTORKOPEGGEN HP-, HPL- en HPM-serie rotorkopeggen. Het gamma New Holland rotorkopeggen is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende tuin- en landbouwers. De

Nadere informatie

TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA. Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003

TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA. Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003 TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003 2 I 3 TNF-A Specialist qua design, veelzijdig in toepassing. New Holland TNF-A-tractoren

Nadere informatie

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid 6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT Meer bewegingsvrijheid S-Tronic met automatische herkenning van de besturingsstrategie Continu variabele transmissie voor een uitstekend prestatievermogen 50

Nadere informatie

PM-, PH- en PX-serie ploegen.

PM-, PH- en PX-serie ploegen. PLOEGEN 02 GEDRAGEN WENTELPLOEGEN PM-, PH- en PX-serie ploegen. De gedragen wentelploegen van New Holland worden aangeboden in drie verschillende series: PM standaard gebruik, PH zwaar gebruik en PX extra

Nadere informatie

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken.

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. ATM 5000 De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. De tractor is ontwikkeld voor grote prestaties en langdurig gebruik. Deze tractor

Nadere informatie

NEW HOLLAND T6000 T6000 RANGE COMMAND EN POWER COMMAND TRACTOREN T6030 T6050 T6070 T6080

NEW HOLLAND T6000 T6000 RANGE COMMAND EN POWER COMMAND TRACTOREN T6030 T6050 T6070 T6080 NEW HOLLAND T6000 T6000 RANGE COMMAND EN POWER COMMAND TRACTOREN T6030 T6050 T6070 T6080 T6000 RANGE COMMAND - 4 8 12 16 22 MAXIMALE VEELZIJDIGHEID PRODUCTIVITEIT EN VERMOGEN ULTIEM COMFORT KWALITEIT EN

Nadere informatie

NEEM HET HEFT IN HANDEN

NEEM HET HEFT IN HANDEN Auto Command T 6 A U T O C O M M A N D NEEM HET HEFT IN HANDEN De moderne landbouw evolueert. Elke vierkante meter veld en elk uur van de werkdag moeten meer opbrengen. U verdient meer comfort en bedieningsgemak.

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

NEW HOLLAND TD4OOOF TD4O2OF TD4O3OF TD4O4OF

NEW HOLLAND TD4OOOF TD4O2OF TD4O3OF TD4O4OF NEW HOLLAND TD4OOOF TD4O2OF TD4O3OF TD4O4OF 2 3 ZEER WAARDEVOL. BRILJANTE PRESTATIES Omdat ze door moderne, zuinige viercilindermotoren aangedreven worden, combineren TD4000F-tractoren bewezen design met

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3000. Modellen T3010, T3020, T3030 en T3040

NEW HOLLAND T3000. Modellen T3010, T3020, T3030 en T3040 NEW HOLLAND T3000 Modellen T3010, T3020, T3030 en T3040 2 I 3 T3000 Kracht en prestatie in een compact formaat. Betaalbare tractoren met lage bedrijfskosten gedurende de hele levensduur Ontworpen op maat

Nadere informatie

MAXXUM CVX GeboUwd in oostenrijk

MAXXUM CVX GeboUwd in oostenrijk MAXXUM CVX ENKEL beschikbaar IN HET ROOD 1999 Eerste CVX-tractor met APM Automatic Productivity Management 2004 Maxxum 2006 PUMA CVX DKT - Dubbele Koppelingtechnologie 2013 Maxxum CVX Intro 01 INTUÏTIEVE

Nadere informatie

De nieuwe compacte klasse met de motor en transmissietechnologie van een grote tractor Kompakt 4095 Kompakt 4105 Kompakt

De nieuwe compacte klasse met de motor en transmissietechnologie van een grote tractor Kompakt 4095 Kompakt 4105 Kompakt MODELLEN 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 4105 KOMPAKT www.strobl-kriegner.com Technische gegevens STEYR-motor ontwikkeld door fpt (fiat power train) Aantal cilinders / Inhoud (cm3) / Type / Emissienorm DE COMPACTE

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040

NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040 NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040 2 I3 T3000 Kracht en prestatie in een compact formaat. Betaalbare tractoren met lage bedrijfskosten gedurende de hele levensduur Ontworpen op maat van kleinere

Nadere informatie

NEW HOLLAND TVT. Modellen TVT135, TVT145, TVT155, TVT170 en TVT195

NEW HOLLAND TVT. Modellen TVT135, TVT145, TVT155, TVT170 en TVT195 NEW HOLLAND TVT Modellen TVT135, TVT145, TVT155, TVT170 en TVT195 STIJLVOL EN GESOFISTIKEERD, MAAR MAKKEL De prachtige tractoren uit de TVT-serie bieden talloze nieuwe en vernieuwende kenmerken. Eén van

Nadere informatie

TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A

TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A 2 I 3 TL-A Modern, dynamisch en makkelijk te gebruiken. Veelzijdig. Een woord dat wij bij New Holland zelf uitgevonden konden

Nadere informatie

QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN

QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN Hoofdkenmerken: Rij ontspannen. Gemakkelijke toegang, een comfortabele stoel, ruim zicht en logisch geplaatste bedieningen zorgen ervoor dat elke bestuurder

Nadere informatie

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE.

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE. N I E U W E B R A N S O N K 7 8 Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE www.bransontractors.nl Importeur Branson Benelux B.V. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040

NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040 NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040 2 3 VEELZIJDIG EN STIJLVOL VOOR ELKE BEHOEFTE T3000. BETAALBARE TRACTOREN MET LAGE BEDRIJFSKOSTEN GEDURENDE DE HELE LEVENSDUUR Ontworpen op maat van kleinere landbouwbedrijven

Nadere informatie

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5OOO. EEN PERFECTE COMBINATIE TUSSEN BEPROEFDE TECHNOLOGIE EN MODERNE ENGINEERING De New Holland T5000-tractoren worden aangedreven door NEF Tier III -conforme

Nadere informatie

New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP

New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP 2 3 Vertrouw op het DNA VAN de New Holland-TRACTOREN New Holland is de gevestigde leider inzake het ontwerp van gespecialiseerde tractoren.

Nadere informatie

NEW HOLLAND BOOMER BOOMER 1OOO BOOMER 2OOO BOOMER 3OOO

NEW HOLLAND BOOMER BOOMER 1OOO BOOMER 2OOO BOOMER 3OOO NEW HOLLAND 1OOO 2OOO 3OOO 4 6 8 11 1OOO 2OOO 3OOO TECHNISCHE GEGEVENS : COMPACTE TRACTOREN VAN NEW HOLLAND De compacte tractorreeks Boomer van New Holland zit boordevol nieuwe elementen. Wat uw toepassing

Nadere informatie

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt.

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B B2420 Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B2420 De B2420 combineert optimaal

Nadere informatie

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT.

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. steyr-traktoren.com DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. EEN EXPERT OP ELK GRONDGEBIED. Op weideland, het veld, de straat of op de boerderij: de nieuwe STEYR Expert

Nadere informatie

ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren.

ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren. CULTIVATOREN 02 STOPPELCULTIVATOREN ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren. De stoppelcultivatoren van New Holland, bestaande uit drie modellen, zijn ontwikkeld om onder vele omstandigheden een optimaal

Nadere informatie

4700, MF 5700 & MF 6700

4700, MF 5700 & MF 6700 4700, MF 5700 & MF 6700 75-130 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com MF 4700, MF 5700 & MF 6700 Nieuwe normen. Hoge verwachtingen. HET WERELD- EN MERKSYMBOOL - Als de meest prestigieuze naam

Nadere informatie

Nieuwe compacte lichtgewicht tractor voor professionele fruittelers.

Nieuwe compacte lichtgewicht tractor voor professionele fruittelers. T3F T3.60F I T3.70F 02 HET GAMMA 03 Nieuwe compacte lichtgewicht tractor voor professionele fruittelers. New Holland beschikt over een lange traditie van uitmuntendheid en leiderschap inzake de productie

Nadere informatie

COMPACTTREKKERS SERIE TG6

COMPACTTREKKERS SERIE TG6 COMPACTTREKKERS SERIE TG6 TG6: 9 modellen om aan al uw verwachtingen te voldoen A De nieuwe TG6: de serie die aan al uw eisen voldoet Vermogen en productiviteit Het gamma is uitgerust met motoren rail

Nadere informatie

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Afmetingen en gewichten (standaardbanden, met olie en brandstof, zonder bestuurder) Achterbanden 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 16.9 R 38 16.9 R 38 16.9 R 38

Nadere informatie

NEW HOLLAND T75OO T751O T752O T753O T754O T755O

NEW HOLLAND T75OO T751O T752O T753O T754O T755O NEW HOLLAND T75OO T751O T752O T753O T754O T755O WANNEER TECHNOLOGIE STIJL EN COMFORT DE T7500 HEEFT HET. De prachtige tractoren uit de T7500-serie bieden talloze nieuwe en vernieuwende kenmerken. Eén kenmerk

Nadere informatie

TD4F TD4.80F I TD4.90F I TD4.100F

TD4F TD4.80F I TD4.90F I TD4.100F TD4F TD4.80F I TD4.90F I TD4.100F 02 HET AANBOD 03 Meer stijl en vermogen. De betaalbare New Holland TD4F-tractormodellen zijn nog verbeterd en bieden de perfecte balans tussen prestaties, veelzijdigheid

Nadere informatie

Compact tractor ST318

Compact tractor ST318 Compact tractor ST318 ST321 ST324 ST329 ST333 Shibaura Dieselmotoren - waarop u kunt vertrouwen - Milieuvriendelijk De Shibaura dieselmotoren gemonteerd in de ST-serie trekkers zijn uitermate milieuvriendelijk.

Nadere informatie

NEW HOLLAND TD5OOO TD5O1O TD5O2O TD5O3O TD5O4O TD5O5O

NEW HOLLAND TD5OOO TD5O1O TD5O2O TD5O3O TD5O4O TD5O5O NEW HOLLAND TD5OOO TD5O1O TD5O2O TD5O3O TD5O4O TD5O5O 2 3 TRADITIONELE EENVOUD. MODERNE DOELTREFFENDHEID Omdat ze door moderne, brandstofzuinige viercilindermotoren aangedreven worden, combineren TD5000-tractoren

Nadere informatie

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 VERBETERD, STIJLVOL COMFORT New Holland beseft dat u zich niet alleen goed wilt voelen tijdens lange werkdagen, maar ook dat u er goed wilt

Nadere informatie

Meer stijl, comfort en productiviteit

Meer stijl, comfort en productiviteit New Holland TD4F td4.70f I td4.80f I td4.90f 2 3 Meer stijl, comfort en productiviteit De betaalbare New Holland tractormodellen TD4F zijn nog verbeterd en bieden de perfecte balans tussen prestaties,

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

MORE POWER, MORE SAVINGS

MORE POWER, MORE SAVINGS MORE POWER, MORE SAVINGS Modelrange: Solis 20, Solis 26, Solis 50, Solis 60, Solis 75, Solis 90 SOLIS 20 3 De compacte en wendbare 18pk tractor van Solis. Deze sub-compacttractor is met zijn 90cm breedte

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

MODELLEN V-S-F-GE-WF pkmf VAN MASSEY FERGUSON

MODELLEN V-S-F-GE-WF pkmf VAN MASSEY FERGUSON 3700 MODELLEN V-S-F-GE-WF 75-105 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com MF 3700 serie de nieuwe generatie speciaaltrekkers van Massey Ferguson Brandstoftank nu vullen via bovenkant motorkap;

Nadere informatie

Nieuwe T5 Electro Command

Nieuwe T5 Electro Command Nieuwe T5 Electro Command OVER NAAR EEN HOGER NIVEAU GENIET VAN DE FLEXIBILITEIT VAN EEN SEMI-POWERSHIFTTRANSMISSIE VANUIT EEN COMFORTABELE DELUXE VISIONVIEW -CABINE MET COMFORT RIDE -CABINEVERING. Intuïtieve

Nadere informatie

Farmall C 56 tot 107 pk

Farmall C 56 tot 107 pk Farmall C 56 tot 107 pk 2 COMPACT VAN BUITEN RUIM VAN BINNEN Inleiding DE VEELZIJDIGE TRACTOR DIE U ALTIJD AL WOU De naam Farmall is nauw verweven met de geschiedenis van Case IH. De eerste krachtige en

Nadere informatie

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 ULTIEM COMFORT HERONTDEK PUUR LANDBOUWPLEZIER. DE VOLLEDIG NIEUWE T4 POWERSTAR REEKS. De volledig nieuwe T4 PowerStar -reeks is ontworpen om landbouwcomfort

Nadere informatie

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND VOORLADERS VOOR NEW HOLLAND TRACTOREN SPECIAAL ONTWORPEN OM PERFECT BIJ ELKAAR TE PASSEN De voorladers van de 700TL-reeks zijn, op basis

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

NEW HOLLAND LM5OOO LM5O4O LM5O6O LM5O8O

NEW HOLLAND LM5OOO LM5O4O LM5O6O LM5O8O NEW HOLLAND LMOOO LMOO LMOO LMO8O MEER PRODUCTIVITEIT EN VERMOGEN. SUPERIEUR ZICHT EN COMFORT. BEWEZEN KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID. MINDER ONDERHOUD, MEER WERK. TECHNISCHE GEGEVENS. NEW HOLLAND LM. GLOEDNIEUW

Nadere informatie

Technische gegevens TLE

Technische gegevens TLE Technische gegevens TLE Model ISEKI TLE3400 TLE4490 Motormerk en type Iseki E3CD Iseki E4CG Maximaal vermogen (Pk) 40 Pk 50 Pk Nominaal vermogen (kw) 27,9 kw 35,1 kw Aantal cilinders 3 4 Cilinderinhoud

Nadere informatie

Valtra A-serie Compact- en Orchard-modellen A53 / A63 / A73

Valtra A-serie Compact- en Orchard-modellen A53 / A63 / A73 Valtra A-serie Compact- en Orchard-modellen A53 / A63 / A73 Volledig assortiment trekkers voor elk segment Individually Yours 2 Valtra is de enige trekkerfabrikant in Scandinavië. Onze geschiedenis is

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

New Holland tractoren. Exclusieve Blue Power reeks.

New Holland tractoren. Exclusieve Blue Power reeks. New Holland tractoren. Exclusieve Blue Power reeks. Blue Power. Exclusieve reeks. Welkom in de wereld van hoogstaande landbouw. Hier zijn prestaties en comfort van het allergrootste belang. Voeg hieraan

Nadere informatie

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

B1830/B2230/B2530/B3030

B1830/B2230/B2530/B3030 KUBOTA DIESELTREKKER B B1830/B2230/B2530/B3030 De premium Super B-serie dieseltrekkers van Kubota bieden hoogstaande kwaliteit en prestaties voor een breed scala aan werkzaamheden. Ontwikkeld om te voldoen

Nadere informatie

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 2 3 UW BEHOEFTEN VARIËREN CONSTANT. T7 PAST ZICH TELKENS AAN MEER PRODUCTIVITEIT EN VERMOGEN T7-tractoren gaan

Nadere informatie

De compacte allrounder 4055 KOMPAKT S 4065 KOMPAKT S 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 4105 KOMPAKT. www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER.

De compacte allrounder 4055 KOMPAKT S 4065 KOMPAKT S 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 4105 KOMPAKT. www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER. De compacte allrounder 4055 KOMPAKT S 4065 KOMPAKT S 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 405 KOMPAKT www.steyr-traktoren.com DE BETERE TREKKER. Ons VOORDEEL. Onze TOEKOMST. Onze Steyr. 03 Inleiding 04 05 CABINE

Nadere informatie

TH 4295/4335/4365. Flexibele en betrouwbare compacttrekkers

TH 4295/4335/4365. Flexibele en betrouwbare compacttrekkers TH 4295/4335/4365 Flexibele en betrouwbare compacttrekkers De Iseki TH serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische rijaandrijving en drie modellen met mechanische rijaandrijving. Kortom, voor iedere

Nadere informatie

Iseki Frontmaaier SF370/310

Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki: een traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid Iseki maakt sinds meer dan 80 jaar landbouwmachines van topkwaliteit. Het bedrijf gebruikt altijd de nieuwste technologie

Nadere informatie

Farmall C. 86 tot 107 pk

Farmall C. 86 tot 107 pk Farmall C 86 tot 107 pk de nieuwe farmallserie elke dag klaar om hard te werken sinds 1923 COMPACT VAN BUITEN RUIM VAN BINNEN GEMAAKT VOOR VEELZIJDIGHEID FARMALL C de MULTIFUNCTIONELE TRACTOR De naam Farmall

Nadere informatie

5E serie trekkers 5055E (55 pk/40 kw), 5065E (65 pk/48 kw), 5075E (75 pk/55 kw)

5E serie trekkers 5055E (55 pk/40 kw), 5065E (65 pk/48 kw), 5075E (75 pk/55 kw) 5E serie trekkers 5055E (55 pk/40 kw), 5065E (65 pk/48 kw), 5075E (75 pk/55 kw) 2 5E serie trekkers Introductie De kleine reus Hebt u vee? Moet u appels of kersen oogsten? Hebt u een kleine wijngaard?

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien.

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. M DIESEL TREKKER KUBOTA MK5000 De nieuwe trekker Kubota MK5000 is sterk, robuust en veelzijdig. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. De trekker Kubota MK5000

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

FARMALL 55-75A PK-TRACTOREN

FARMALL 55-75A PK-TRACTOREN FARMALL 55-75A 55-75 PK-TRACTOREN CABINE Het frame met vier stijlen van de cabine biedt excellent zicht naar de zijkanten van de tractor, wat zorgt voor goede zichtlijnen tot aan de uiteinden van de werktuigen

Nadere informatie

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 Massey Ferguson breid zijn award winnende MF 7600 serie uit met een extra 6 cilinder model. Dit model zal een maximaal vermogen hebben van 255 Pk

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

NEW HOLLAND T6000 DELTA. T6010 Delta T6020 Delta T6030 Delta T6050 Delta

NEW HOLLAND T6000 DELTA. T6010 Delta T6020 Delta T6030 Delta T6050 Delta NEW HOLLAND T6000 DELTA T6010 Delta T6020 Delta T6030 Delta T6050 Delta T6000 DELTA. HET PERFECTE EVENWICHT TUSSEN MODERN EN BETAALBAAR. 2 De Delta-tractoren van 101 tot 126 pk van New Holland zijn zo

Nadere informatie

Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks Elektrische heftrucks 24/7 service wereldwijd netwerk TX3 TX4 QX2 Voor al uw werkzaamheden van bestelling tot levering De elektrische hef UniCarriers THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

DE NIEUWE WARRIORS. BEPERKTE REEKS. ONBEPERKT PRESTATIEVERMOGEN.

DE NIEUWE WARRIORS. BEPERKTE REEKS. ONBEPERKT PRESTATIEVERMOGEN. DE NIEUWE WARRIORS. BEPERKTE REEKS. ONBEPERKT PRESTATIEVERMOGEN. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. RUIGER DAN UW RUIGSTE DAG. MaxiVision 2 cabine met nieuw ontworpen armleuning

Nadere informatie

EW65 Wielgraafmachines. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65 Wielgraafmachines. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN

Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN NL Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN DE NIEUWE VERSU- MODELLEN ZIJN UITGERUST MET EEN SPLINTERNIEUWE INTELLIGENTE TRANSMISSIE DIE ONGELOOFLIJK EENVOUDIG IS IN HET GEBRUIK

Nadere informatie

MAXXUM SERIE. 101-141 pk (74-104 kw) nominaal vermogen

MAXXUM SERIE. 101-141 pk (74-104 kw) nominaal vermogen MAXXUM SERIE 101-141 pk (74-104 kw) nominaal vermogen VOOR Elke dag verwacht u meer. Meer van het land. Meer van uzelf. Meer van uw machines. En daarom verwachten wij ook meer. Meer krachtige motoren.

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

DEUTZ-FAHR HERFSTACTIE 2018.

DEUTZ-FAHR HERFSTACTIE 2018. DEUTZ-FAHR HERFSTACTIE 218. DE NIEUWE AGROKID VERZET BERGEN. DE NIEUWE SERIE 4E: EEN COMPACTE TREKKER VOOR EEN COMPACTE PRIJS. Of het nu in de manege is of op het veld, de Agrokid is veelzjdig inzettbaar

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

JXU van Case IH - de veelzijdige utiliteitstractor die het jaar door presteert.

JXU van Case IH - de veelzijdige utiliteitstractor die het jaar door presteert. JXU-REEKS 76-106 PK Bestuurd met vertrouwen. Gemakkelijke toegang, een comfortabele stoel, uitstekend zicht en logisch gepositioneerde bedieningen geven alle vertrouwen aan elke bestuurder. Ontworpen voor

Nadere informatie

MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M

MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M SPECIFICATIES MECHANISCHE TRANSMISSIE MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M MOTOR: Merk ISEKI-TRACTOR Model E3112-B36 E3112-B34 E3CD-B71 indirecte brandstofinspuiting,

Nadere informatie

SPECIFICATIES TLE3400 TLE3400 MOTOR

SPECIFICATIES TLE3400 TLE3400 MOTOR SPECIFICATIES MOTOR Merk...ISEKI Diesel...E3CD-WTB11 Motortype...4 cycli, watergekoeld, in-line met bovenliggende kleppen Aanzuiging...Normaal aangezogen Compressieverhouding... 22,7 Cilinderinhoud...1,498

Nadere informatie

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG.

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. AGROKID 210 220 230 DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. DE AGROKID. De kleinste van DEUTZ-FAHR is de grootste wanneer het gaat om het klaren van klussen in de tuinbouw, landschapsbeheer, boomteelt

Nadere informatie

SPECIFICATIES TLE4490

SPECIFICATIES TLE4490 TLE4490 SPECIFICATIES TLE4490F MOTOR Merk...ISEKI Diesel Model... E4CG-WB34 Motortype...4 cycli, watergekoeld, in-line met bovenliggende kleppen Aanzuiging...Normaal aangezogen Compressieverhouding...

Nadere informatie

SPECIFICATIES. Cilinderinhoud ml ml ml Aantal cilinders

SPECIFICATIES. Cilinderinhoud ml ml ml Aantal cilinders TH4295, 4335, 4365 MOTOR TH4295 TH4335 TH4365 Merk... Iseki Diesel...Iseki Diesel...Iseki Diesel Model...E3CD... E3CD... E3CG Type indirecte injectie...indirecte injectie...indirecte injectie... Indirecte

Nadere informatie

TNN-A, TNV-A. TNN-A en TNV-A tractoren van New Holland Modellen TN70NA, TN75NA, TN95NA, TN60VA, TN70VA, TN75VA en TN95VA

TNN-A, TNV-A. TNN-A en TNV-A tractoren van New Holland Modellen TN70NA, TN75NA, TN95NA, TN60VA, TN70VA, TN75VA en TN95VA TNN-A, TNV-A TNN-A en TNV-A tractoren van New Holland Modellen TN70NA, TN75NA, TN95NA, TN60VA, TN70VA, TN75VA en TN95VA Beste gespecialiseerde tractor TN75VA - EIMA 2004 2 I 3 TNN-A, TNV-A Serie. Smalle

Nadere informatie

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen PRODUCTNIEUWSBRIEF COMPACTMACHINES Ede, 20 december 2018 Onderwerp: NIEUWE KUBOTA RTV-X1110 Geachte Dealer, Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen

Nadere informatie

Zetor major. De trekker met alle basiscapaciteiten. Zetor Major

Zetor major.  De trekker met alle basiscapaciteiten. Zetor Major major 80 Major Zetor major De trekker met alle basiscapaciteiten De Major met een motorvermogen van 80 pk beschikt over alle basiscapaciteiten, die je van een tractor mag verwachten! De tractor heeft lage

Nadere informatie

Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL

Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL WWW.ARIEATLAS.NL De machine: Upgrade De EW65 PRO of PRO XL is een upgrade van de standaard EW65. Een groot verschil hierin is de verbeterde bediening. Hierdoor is de

Nadere informatie

PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA HS COMPLEET EN VEELZIJDIG. Tractor is Zetor. Sinds 1946.

PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA HS COMPLEET EN VEELZIJDIG. Tractor is Zetor. Sinds 1946. PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA HS COMPLEET EN VEELZIJDIG Tractor is Zetor. Sinds 1946. De ZETOR PROXIMA tractoren zijn geschikt voor alle werkzaamheden. PROXIMA CL PROXIMA HS Vermogen (PK) 76 96 76 117 Transmissie

Nadere informatie

B1220/B1620/B1820. Nieuwe instaptrekkers KUBOTA DIESEL TREKKER

B1220/B1620/B1820. Nieuwe instaptrekkers KUBOTA DIESEL TREKKER R KUBOTA DIESEL TREKKER B B1220/B1620/B1820 Nieuwe instaptrekkers Met een nieuw, slank ontwerp en meer vermogen zijn de nieuwe Kubota B-serie trekkers perfect voor een grote variëteit aan tuin- en landbouwwerkzaamheden.

Nadere informatie

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr Nederlands AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een groot gemis was binnen dit marktsegment. Dankzij

Nadere informatie

EZ80 Rupsgraafmachines met Zero Tail. Compact ontwerp komt samen met kracht

EZ80 Rupsgraafmachines met Zero Tail. Compact ontwerp komt samen met kracht EZ80 Rupsgraafmachines met Zero Tail Compact ontwerp komt samen met kracht De EZ80 is de grootste Zero Tail-graafmachine van Wacker Neuson. Compacte afmetingen, minder brandstofverbruik en een hoog vermogen

Nadere informatie