Persbericht. Delta, VolkerWessels en Reggeborgh willen eerste full service Cradle to Cradle kantorenpark van Nederland bouwen in Haarlemmermeer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Persbericht. Delta, VolkerWessels en Reggeborgh willen eerste full service Cradle to Cradle kantorenpark van Nederland bouwen in Haarlemmermeer"

Transcriptie

1 Persbericht Datum Nummer Onderwerp Dit is een gezamenlijk persbericht van Delta Development Group, VolkerWessels, Reggeborgh Groep en de Gemeente Haarlemmermeer. 11 oktober 2007 Pb xxx 2007 Team CMO Postbus AG Hoofddorp Telefoon Telefax Delta, VolkerWessels en Reggeborgh willen eerste full service Cradle to Cradle kantorenpark van Nederland bouwen in Haarlemmermeer Plan ontworpen door William McDonough, bedenker Cradle to Cradle principe. Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh Groep willen met de ontwikkeling van Park (Beukenhorst Zuid) in het gebied van Werkstad A4, het eerste duurzame full service kantorenpark van Nederland maken volgens het principe van Cradle to Cradle. Dit plan is op donderdag 11 oktober, tezamen met wethouder Economische Zaken, mr. A.Th.H. van Dijk, van de Gemeente Haarlemmermeer gepresenteerd. Het full service kantorenpark is het eerste plan voor de duurzame ontwikkeling van Werkstad A4, in lijn met de door de gemeente gestelde leefbaarheidskaders. Het plan werd toegelicht door Arthur van Dijk, William McDonough en Coert Zachariasse van Delta Development Group. Delta Development Group, VolkerWessels, Reggeborgh Groep en de Gemeente Haarlemmermeer gaan de komende periode onderzoeken hoe de verdere ontwikkeling van het ambitieuze Park vorm moet worden gegeven. Een duurzaam, full service kantorenpark van ongeveer m2 in Haarlemmermeer op Beukenhorst Zuid met uitstekend openbaar vervoer. Voor de ontwikkeling van het masterplan voor Park is gekozen voor de Amerikaanse architect William McDonough, internationaal bekend om zijn visie op het gebied van duurzaam bouwen en hergebruik en bedenker van het Cradle to Cradle principe. Nieuw concept Park Park is een nieuw concept en moet het eerste full service Cradle to Cradle kantorenpark in Nederland worden waarbij optimale integratie plaatsvindt tussen duurzaam bouwen, een hoogwaardige openbare ruimte en de nieuwe manier van werken. Het plan speelt in op een aantal sociaal-economische en ecologische vraagstukken van deze tijd. Voorbeelden hiervan zijn de behoefte om werk en privéleven

2 2 eenvoudiger te kunnen combineren, het behouden en aantrekken van getalenteerd personeel maar ook zaken als global heating, biodiversiteit, het zuiveren van water en verminderen van de afvalproblematiek. Het voorlopige plan voorziet in ca m2 kantoor, parkeerplaatsen, m2 hotel met conferentiecentrum en m2 facilitaire voorzieningen zoals een supermarkt, atletiekbaan, fitnesscentrum, kinderdagverblijf en diverse restaurants. Het park heeft een eigen parkmanagement organisatie die ter plekke een optimale service en kwaliteit van de facilitaire diensten garandeert. Bij de ontwikkeling van Park worden vanaf het eerste ontwerp de ambities ten aanzien van duurzaamheid en leefbaarheid gecombineerd door onder andere: Een centraal en geïntegreerd energiesysteem met duurzame opwekking van energie en warmte-koudeopslag in de bodem; Een integraal watermanagementsysteem met hergebruik en zuivering; Een optimale plaatsing en isolatie van gebouwen ter minimalisering van energieverbruik en maximalisering van het gebruik van zonne-energie; Integratie van landschap en gebouwen ter stimulering van de biodiversiteit en verbetering van de kwaliteit van de openbare ruimte; Centrale parkeervoorzieningen; Centrale openbare ruimten met hoogwaardig voorzieningenniveau; Eenheid van architectuur gebouwd volgens het Cradle to Cradle principe. "Het opzetten van zo n ambitieus project kan alleen in samenwerking met de gemeente. Alleen op grotere schaal is integratie van duurzaamheid, parkmanagement en facilitaire diensten mogelijk ", aldus Coert Zachariasse, C.E.O. Delta Development Group. Werkstad A4 Het vrachtvervoer via de lucht groeit de komende jaren naar verwachting met zes procent per jaar. Voor een goede afhandeling van de vracht en waardetoevoegende activiteiten, is rondom Schiphol aanzienlijk meer ruimte nodig. Dit gebied wordt op duurzame wijze ontwikkeld volgens door de gemeente opgelegde leefbaarheidskaders. De aanleg van WA4 resulteert in een goed en multimodaal logistiek terrein, dat de concurrentiepositie van Schipholgebonden bedrijven versterkt. Het gebied WA4 bestaat uit een aantal bestaande en nieuwe bedrijventerreinen A4 zone West, Schiphol Logistics Park, Glastuinbouw Rijsenhout, en bestaande bedrijventerrein De Hoek, De Hoek Noord en Beukenhorst Oost-Oost. Daarnaast is een Ongestoorde Logistieke Verbinding (OLV) van Schiphol naar WA4 gepland om de rijksweg A4 te ontlasten van vrachtverkeer. Park op de locatie Beukenhorst Zuid is een eerste stap in de ontwikkeling van WA4. " Deze ontwikkeling is bijzonder interessant voor de gemeente Haarlemmermeer in de totale ontwikkeling van Werkstad A4. Dit is het eerste plan dat geënt is op de door de

3 3 gemeente voorgestelde duurzame ontwikkeling", aldus Arthur van Dijk, wethouder Economische zaken. Onderzoek De komende periode wordt gebruikt om gezamenlijk invulling te geven aan de ontwikkeling van Park Nader onderzoek wordt verricht naar de ecologische en economische haalbaarheid van maatregelen, ruimtelijkeordeningsprocedures en fasering van het plan. De planning is om in november 2007 met alle partijen overeenstemming te bereiken en zo verdere uitwerking van het plan vorm te geven. Noot voor de redactie, niet voor publicatie Dit is een gezamenlijk persbericht van de Gemeente Haarlemmermeer, Delta Development Group,Volker Wessels en Reggeborgh Groep. Een digitale weergave van het persbericht en high resolutie beeldmateriaal is te verkrijgen via Contact: Gemeente Haarlemmermeer Remco Asselbergs Delta Development Group namens partners Jolanda van Witzenburg T +31 (0) / F + 31(0) info@deltadevelopment.eu Website: Over Delta Development Group Delta Development Group is een onafhankelijk internationaal vastgoedontwikkelaar actief in Nederland, Frankrijk en Duitsland. In Nederland is Delta werkzaam onder de namen Delta Projectontwikkeling en Delta Property Investment. Met een brede vastgoedportfolio van kantoren, woningen, winkels, logistieke bedrijfsruimten met daarbij focus op (her)ontwikkeling van binnenstedelijke en industriële gebieden is Delta actief op de gehele vastgoedmarkt. De ambitieuze groeistrategie van de groep is met name gericht op uitbreiding in Europa. Over VolkerWessels VolkerWessels is een hecht samenwerkende groep van bedrijven in de bouw en aanverwante sectoren. De 125 werkmaatschappijen functioneren als zelfstandige ondernemingen met een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid binnen de clusters Bouw en Vastgoedontwikkeling Nederland; Civiel en Wegen Nederland (en export) en Verenigd Koninkrijk; Infrastructuur en Gebiedsontwikkeling Verenigde Staten/Canada; Infratechniek, Telecom en Spoorwegbouw en Advies & Dienstverlening en Toelevering.

4 4 Het zwaartepunt van de werkzaamheden van VolkerWessels ligt in Nederland. Daarnaast zijn er vestigingen in een beperkt aantal landen: België, Duitsland, Polen, Estland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Gemiddeld medewerkers geven dagelijks invulling aan het thema Samen bouwen aan wonen, werken en mobiliteit. Reggeborgh Groep De Reggeborgh Groep is een investeringmaatschappij van de familie Wessels. De heer Wessels heeft onder andere het vroegere aannemingsbedrijf van de familie Wessels uitgebouwd tot de Koninklijke Volker Wessels Stevin N.V. (VolkerWessels). VolkerWessels is een wereldwijd concern met ongeveer werknemers en een jaaromzet van ongeveer 6 miljard Euro. Naast het kantoor in Nederland heeft Reggeborgh ook vestigingen in Luxemburg en Genève, Zwitserland. De totale investeringsportfolio van de Groep bedraagt zo n 4 miljard Euro. De belangrijkste investeringsgebieden zijn: bouw en vastgoed telecom/glasvezel financiële dienstverlening gezondheidszorg energie. Reggeborgh positioneert zichzelf als een investeerder die veelal betrokken is bij nieuwe initiatieven. Voorbeelden hiervan zijn de glasvezelprojecten en de realisatie van energiecentrales. Over Werkstad A4 van de Gemeente Haarlemmermeer In 2005 heeft een aantal marktpartijen dat werkzaam is in de Schipholregio het initiatief genomen tot de ontwikkeling van een concept voor de Werkstad A4. Dit heeft geresulteerd in het manifest Werkstad A4 dat in oktober 2005 is aangeboden aan minister Peijs. Met de Werkstad A4 wordt de mogelijkheid geboden het gebied ten zuiden van Schiphol en rond de A4 integraal te ontwikkelen. Dit initiatief biedt de mogelijkheid aan de gemeente Haarlemmermeer om de koers van de reeds ingezette ontwikkeling van diverse autonome projecten als A4 zone-west, de Glastuinbouw Rijsenhout, Schiphol Logistics Park en Beukenhorst integraal bij te sturen. Door het stellen van leefbaarheidskaders behoudt de gemeente de regie op deze integrale ontwikkeling. Het manifest Werkstad A4 is vervolgens uitgewerkt tot de Visie Werkstad A4. De gemeenteraad van Haarlemmermeer heeft aangegeven de visie pas te kunnen vaststellen nadat voor het gebied heldere leefbaarheidskaders zijn opgesteld. In juni 2007 zijn deze leefbaarheidskaders vastgesteld.

5 5 Werkstad A4 is één van de projecten van het Urgentieprogramma Randstad (UPR) die door het Rijk zijn aangewezen. In het najaar van 2007 krijgt de Werkstad A4 een nieuwe naam.

ACT, Amsterdam Connecting Trade, wordt het meest innovatieve en duurzame logistieke knooppunt van Europa.

ACT, Amsterdam Connecting Trade, wordt het meest innovatieve en duurzame logistieke knooppunt van Europa. Q&A en Factsheet Versie juli 2010 Inhoudsopgave 1. ACT: DE FEITEN... 2 1.1. WAT IS ACT?... 2 1.2. WIE NEMEN ER DEEL AAN ACT?... 2 1.3. WELKE KOSTEN ZIJN ER GEMOEID MET DE REALISATIE VAN ACT?... 2 1.4.

Nadere informatie

de Trip presentatie Omwonenden maandag 1 september 2014

de Trip presentatie Omwonenden maandag 1 september 2014 de Trip presentatie Omwonenden maandag 1 september 2014 Programma COM4Trip Boele & van Eesteren de Trip Communicatie omgeving COM4Trip bv Werkmij realisatie (60%) Boele & van Eesteren, met haar co-makers

Nadere informatie

25 jaar bewegen rond de luchthaven

25 jaar bewegen rond de luchthaven 25 jaar bewegen rond de luchthaven Peter Joustra Senior Projectleider 13 november 2015 @peter_joustra #SADC_NL Outline 1. SADC : organisatie en scope. 2. Van 1987 tot heden: de ontwikkeling van luchthaven

Nadere informatie

reating ENERGY PROGRESS

reating ENERGY PROGRESS reating ENERGY PROGRESS 2012 ENERGIE EN MILIEU: Opwarming van de aarde: Drastische vermindering CO 2 -uitstoot Energie: De energiekosten fluctueren sterk en zullen alleen maar stijgen Behoud van het milieu

Nadere informatie

Groener bouwen. groener leven

Groener bouwen. groener leven Groener bouwen groener leven ontspannen in een gezonde buitenruimte daktuinen en gevelbegroening waterbuffering onderscheidend vermogen waarde toevoegen Groener bouwen betekent het inrichten van de buitenruimte

Nadere informatie

Groener bouwen. groener leven

Groener bouwen. groener leven Groener bouwen groener leven groener bouwen Of het nu gaat om woning- of utiliteitsbouw, bouwprojecten scoren beter als groen een integraal onderdeel is. Dat zorgt ervoor dat projecten beantwoorden aan

Nadere informatie

Nederlandse economie terug aan kop door ruimte voor slimme logistiek

Nederlandse economie terug aan kop door ruimte voor slimme logistiek Nederlandse economie terug aan kop door ruimte voor slimme logistiek Gezamenlijke ontwikkeling Werkstad A4 biedt unieke kans De Nederlandse economie heeft ingeboet aan kracht. De afgelopen jaren zijn we

Nadere informatie

Duurzame wijk van en voor de toekomst. Doe mee!

Duurzame wijk van en voor de toekomst. Doe mee! Duurzame wijk van en voor de toekomst. Doe mee! Een bijzondere wijk In het zuidoosten van Hoofddorp wil gemeente Haarlemmermeer samen met marktpartijen, ketenpartners en bewoners een bijzondere wijk ontwikkelen.

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst initiatiefgroep HST Cargo Schiphol

Samenwerkingsovereenkomst initiatiefgroep HST Cargo Schiphol Samenwerkingsovereenkomst initiatiefgroep HST Cargo Schiphol Initiatiefgroep HST Cargo Schiphol De initiatiefgroep HST Cargo Schiphol bestaande uit de organisaties: Air Cargo Netherlands (ACN) KLM Cargo

Nadere informatie

Duurzame wijk van èn voor de toekomst. Doe mee!

Duurzame wijk van èn voor de toekomst. Doe mee! Duurzame wijk van èn voor de toekomst. Doe mee! Lincolnpark in vogelvlucht Een bijzondere wijk Lincolnpark biedt ruimte aan circa 850 woningen en voorzieningen zoals winkels, horeca, een school, kleinschalige

Nadere informatie

Duurzaam groeien. Agro, fresh, food en logistics

Duurzaam groeien. Agro, fresh, food en logistics Nota Ruimte budget Klavertje 25,9 miljoen euro (waarvan 3 miljoen euro voor glastuinbouwgebied Deurne) Planoppervlak 908 hectare (waarvan 150 hectare voor glastuinbouwgebied Deurne) (Greenport Trekker

Nadere informatie

Gebouw Magnus Plaza. Projectinformatie. Tupolevlaan Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Gebouw Magnus Plaza. Projectinformatie. Tupolevlaan Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Gebouw Magnus Plaza Tupolevlaan 81-99 Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorruimte in gebouw Magnus Plaza gelegen aan de Tupolevlaan

Nadere informatie

FSC Mixcd Saurces Prndiiilgranp!iilgo.<l l>oirsn cii iiiilerr ycro#ilioler#dc. Aan de leden van de Raad

FSC Mixcd Saurces Prndiiilgranp!iilgo.<l l>oirsn cii iiiilerr ycro#ilioler#dc. Aan de leden van de Raad gemeente Haarlsinwesrmeer Aan de leden van de Raad Postbus 250 2130 AG hoofd dor^ Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Ciuster Projectmanagement Contactpersoon

Nadere informatie

Development Company Greenport Venlo. Stand van zaken. Leopold Hermans - Manager Business Development. www.dcgv.nl

Development Company Greenport Venlo. Stand van zaken. Leopold Hermans - Manager Business Development. www.dcgv.nl Development Company Greenport Venlo Stand van zaken Leopold Hermans - Manager Business Development www.dcgv.nl 1 Venlo in Europa 2 3 4 Opbouw presentatie Wat is DCGV? Het Klavertje 4 gebied Hoofddoelstellingen

Nadere informatie

studentenstaaldag 2013

studentenstaaldag 2013 studentenstaaldag 2013 Jong geleerd, jong gedaan Tata Steel 17 mei 2013 1 Inhoudsopgave 1.Even voorstellen 2.VolkerWessels 3.Van student naar opdrachtgever in de bouw 4.Eerste lessen 5.Toekomstmuziek 6.Toekomstlawaai

Nadere informatie

Komen overeen zich in te spannen dat de volgende stappen worden genomen.

Komen overeen zich in te spannen dat de volgende stappen worden genomen. Amsterdam Connecting Trade (Werkstad A4) DOEL Op 29 oktober 2007 is het project Werkstad A4 opgenomen in het Programma Randstad Urgent. Inmiddels is het project omgedoopt tot Amsterdam Connecting Trade

Nadere informatie

Den Haag zit vol met gebieden

Den Haag zit vol met gebieden Den Haag zit vol met gebieden Vincent Smit lector grootstedelijke ontwikkeling De Haagse Hogeschool v.j.m.smit@hhs.nl 3 april 2019 1 Drie keer verder kijken gebieden en gebiedsontwikkeling de gebiedsagenda

Nadere informatie

9 M 5 ore than to 275

9 M 5 ore than to 275 5 More than to 275 275 95 to schiphol rijk am en de boeing avenue Inspirerend zaken doen Boeing Avenue 275 In de uitdagende werkomgeving van het parkachtige Schiphol-Rijk ligt het moderne en multifunctionele

Nadere informatie

Provinciaal Omgevingsplan Limburg

Provinciaal Omgevingsplan Limburg Provinciaal Omgevingsplan Limburg Presentatie t.b.v. Regionalrat Düsseldorf, Provinciale Staten Gelderland en Provinciale Staten Limburg Arnhem, 7 maart 2012 POL POL = Provinciaal Omgevingsplan Limburg,

Nadere informatie

Te koop BedrijvenPark Oostflakkee. Energiebaan ong., Oude-Tonge

Te koop BedrijvenPark Oostflakkee. Energiebaan ong., Oude-Tonge Te koop Energiebaan ong., Oude-Tonge Gunstig gelegen Goede bereikbaarheid Totaal ca. 17 tot 22 ha beschikbaar www.dtz.nl Op Goeree-Overflakkee ligt ; midden in de landelijke omgeving bestaande uit polders

Nadere informatie

Vastgoedsociëteit Haaglanden Presentatie transformatie kantoren wethouder Henk Kool 13 november 2013

Vastgoedsociëteit Haaglanden Presentatie transformatie kantoren wethouder Henk Kool 13 november 2013 Vastgoedsociëteit Haaglanden Presentatie transformatie kantoren wethouder Henk Kool 13 november 2013 Internationale stad van vrede en recht Thuisbasis regering 2e VN stad Eerste (cyber) security city van

Nadere informatie

het plan in hoofdlijnen

het plan in hoofdlijnen an badhoevedorp het plan in hoofdlijnen vhet toekomstbeeld De A9 gaat om! Een langgekoesterde wens van de inwoners van Badhoevedorp en de gemeente Haarlemmermeer gaat in vervulling. Het nieuwe tracé van

Nadere informatie

Gebouw Euro Offices. Projectinformatie. Beechavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Gebouw Euro Offices. Projectinformatie. Beechavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Gebouw Euro Offices Beechavenue 121-139 Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorruimte in gebouw Euro Offices op Park Schiphol-Rijk

Nadere informatie

Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven!

Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven! Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven! Postbus 711 3900 AS Veenendaal Kerkewijk 26 3901 EG Veendaal (T) 0318-55 19 60 (F) 0318-55 19 61 (M) info@ingeniousvastgoed.nl (I) www.ingeniousvastgoed.nl Haar

Nadere informatie

Te koop. Lawickse Allee, Wageningen

Te koop. Lawickse Allee, Wageningen Te koop Lawickse Allee, Wageningen Diverse nieuwbouw mogelijkheden Bouwkavels vanaf 600 m ² Parkmanagement www.dtz.nl In Wageningen wordt een nieuw plan gerealiseerd: Rijn Businesspark. Bij de gebiedsontwikkeling

Nadere informatie

Energiekeurmerk: A-Label

Energiekeurmerk: A-Label Energiekeurmerk: A-Label TE HUUR» Nieuwbouw bedrijfsruimte vanaf circa 400 m2» Uitstekend bereikbaar vanwege centrale ligging» Nabij Schiphol en Bloemenveiling Aalsmeer» Gereed derde kwartaal 2010 Op bedrijventerrein

Nadere informatie

Hierbij nodig ik de leden van de raad, zijn voorzitter, alsmede de wethouders en overige belangstellenden uit voor de openbare raadsvergadering van

Hierbij nodig ik de leden van de raad, zijn voorzitter, alsmede de wethouders en overige belangstellenden uit voor de openbare raadsvergadering van De leden en fractieassistenten van de Gemeenteraad, het college van Burgemeester en Wethouders en belangstellenden Raadsgriffie Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon

Nadere informatie

Doorkiesnummer Bijlage (n) 1. Uw kenmerk. Voorstel tot wijziging van de Gemeenschappelijke Regeling

Doorkiesnummer Bijlage (n) 1. Uw kenmerk. Voorstel tot wijziging van de Gemeenschappelijke Regeling S c h a d e s c h a p» luchthaven Schiphol Gemeente Haarlemmermeer T.a.v. de heer mr. A.Th.H. van Dijk Postbus 250 2130 AG HOOFDDORP "ül: " 8 jan ' 2013 afschrift aarf: Afgedaan (paraaf) Postbus 716 2130

Nadere informatie

freight is our trade www.neele.nl Nederlands

freight is our trade www.neele.nl Nederlands freight is our trade www.neele.nl Nederlands Full service logistieke dienstverlening Neele Logistics ontzorgt uw complete logistiek. Of u nu een vervoerder zoekt die goed de weg weet in Europa of een partij

Nadere informatie

Gebouw Magnus Plaza. Projectinformatie. Tupolevlaan Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Gebouw Magnus Plaza. Projectinformatie. Tupolevlaan Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Gebouw Magnus Plaza Tupolevlaan 81-99 Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorunits in gebouw Magnus Plaza gelegen aan de Tupolevlaan

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Flight Forum 840 te Eindhoven 350 per maand

Huur kantoorpand op Flight Forum 840 te Eindhoven 350 per maand Huur kantoorpand op Flight Forum 840 te Eindhoven 350 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte te Huur bij het Nieuwe

Nadere informatie

Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem compact te houden.

Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem compact te houden. nl_print_file 9/9/02 11:43 am Page 1 Pneumatische Hoge nauwkeurigheid (+/-0,01 mm) en herhaalbaarheid (+/-0,03 mm) geven een precies grijpwerk. Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem

Nadere informatie

Jeanet van Antwerpen, directeur SADC Ontbijtsessie Dutch Green Building Week 22 september 2015

Jeanet van Antwerpen, directeur SADC Ontbijtsessie Dutch Green Building Week 22 september 2015 Circulaire gebiedsontwikkeling Jeanet van Antwerpen, directeur SADC Ontbijtsessie Dutch Green Building Week 22 september 2015 SADC 9/23/2015 titel SADC 9/23/2015 titel SADC 9/23/2015 Circulaire werkmilieus

Nadere informatie

Werklandschap Meerpaal. Sport en werk centraal in Nederland. Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten

Werklandschap Meerpaal. Sport en werk centraal in Nederland. Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten Werklandschap Meerpaal Sport en werk centraal in Nederland Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten Kwaliteiten Werklandschap Directe aansluiting op A27 Gebiedsoppervlak van 10 ha Flexibele kavelgrootte

Nadere informatie

Units gebouw Columba. Projectinformatie. Boeingavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Units gebouw Columba. Projectinformatie. Boeingavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Units gebouw Columba Boeingavenue 201-219 Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorunits in kantoorgebouw Columba Park Schiphol-Rijk

Nadere informatie

Te koop. A18 Bedrijvenpark, Wehl. Kavels op maat Zichtlocatie aan de A18 Bedrijven t/m milieucat. 4.2 toegestaan. www.dtz.nl

Te koop. A18 Bedrijvenpark, Wehl. Kavels op maat Zichtlocatie aan de A18 Bedrijven t/m milieucat. 4.2 toegestaan. www.dtz.nl A18 Bedrijvenpark, Wehl Kavels op maat Zichtlocatie aan de A18 Bedrijven t/m milieucat. 4.2 toegestaan www.dtz.nl Het A18 Bedrijvenpark is een modern duurzaam bedrijventerrein met unieke mogelijkheden

Nadere informatie

Nota van B&W. onderwerp Beleidsregels Ruimtelijke inpassing zonnepanelen parken. Portefeuilehouder Adam Elzakalai, John Nederstigt

Nota van B&W. onderwerp Beleidsregels Ruimtelijke inpassing zonnepanelen parken. Portefeuilehouder Adam Elzakalai, John Nederstigt 7 gemeente Haarlemmermeer Nota van B&W onderwerp Portefeuilehouder Adam Elzakalai, John Nederstigt Collegevergadering 6 januari 201 5 inlichtingen Herman Nijman (023 5676889) Registratienummer 2014.0057122

Nadere informatie

Veranderingen in de internationale positie van Nederlandse banken

Veranderingen in de internationale positie van Nederlandse banken Veranderingen in de internationale positie van Nederlandse banken De Nederlandse bancaire vorderingen 1 op het buitenland zijn onder invloed van de economische crisis en het uiteenvallen van ABN AMRO tussen

Nadere informatie

Integrale versie van het Aangepaste ontwerp Luchthavenindelingbesluit Schiphol

Integrale versie van het Aangepaste ontwerp Luchthavenindelingbesluit Schiphol Integrale versie van het Aangepaste ontwerp Luchthavenindelingbesluit Schiphol Hoofdstuk 1. Algemeen 1.1. Begripsbepalingen Artikel 1.1.1 1. In dit besluit wordt verstaan onder: a. de wet: de Wet luchtvaart;

Nadere informatie

Vergadering van Aandeelhouders

Vergadering van Aandeelhouders Vergadering van Aandeelhouders DD Property Fund N.V. 9 mei 2017 Inhoud Kenmerken DD Property Fund N.V. & beleggingsproces Resultaten 2016 & overzicht portefeuille Update vastgoedmarkt Portefeuille cases:

Nadere informatie

Stadskantoor Rotterdam

Stadskantoor Rotterdam h e r o n t w i k k el i n g Stadskantoor Rotterdam a m b i t i ed o cu m en t Ambitiedocument Stadskantoor Rotterdam Stedenbouwkundige en architectonische randvoorwaarden 1. Inleiding In het centrum van

Nadere informatie

De internationale concurrentiepositie van Nederland als logistiek land

De internationale concurrentiepositie van Nederland als logistiek land De internationale concurrentiepositie van Nederland als logistiek land Algemene Ledenvergadering NDL Amsterdam, 22 april 2016 Drs. René Buck Directeur Buck Consultants International Buck Consultants International

Nadere informatie

Bijlage 2 (bij Kantorenstrategie Eindhoven 2012 2020) Overzicht kantoorlocaties behorende tot de planvoorraad in Eindhoven

Bijlage 2 (bij Kantorenstrategie Eindhoven 2012 2020) Overzicht kantoorlocaties behorende tot de planvoorraad in Eindhoven Bijlage 2 (bij Kantorenstrategie Eindhoven 2012 2020) Overzicht kantoorlocaties behorende tot de planvoorraad in Eindhoven Eindhoven, stationsgebied: Lichthoven (vh. Stationsgebied Zuidoost) Ca. 30.000

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

Breguetlaan 2 Oude Meer BUILDING INFORMATION

Breguetlaan 2 Oude Meer BUILDING INFORMATION Breguetlaan 2 Oude Meer Een bedrijvencomplex bestaande uit een kantoor met drie bouwlagen en een bedrijfshal met twee bouwlagen. Het bedrijvencomplex is nagenoeg verhuurdechter kan er 480 m² kantoorruimte

Nadere informatie

DUURZAME INFRASTRUCTUUR

DUURZAME INFRASTRUCTUUR DUURZAME INFRASTRUCTUUR wisselwerking van stad, spoor, snelweg en fietspad TON VENHOEVEN VENHOEVENCS architecture+urbanism Krimp werkgelegenheid Percentage 65+ Woon-werkverkeer Grondprijzen 2007, Toegevoegde

Nadere informatie

Memo. 1. Inleiding. 2. Beoordelingskader. 3. Oordeel. 4. Kadernota aanbesteding luchthaven Twente

Memo. 1. Inleiding. 2. Beoordelingskader. 3. Oordeel. 4. Kadernota aanbesteding luchthaven Twente Memo Aan : Algemeen Bestuur ADT Van : Directeur ADT Datum : 23 april 2013 Onderwerp : Kwalificatie consortium Reggeborgh Groep - Aviapartner 1. Inleiding ADT heeft op 27 maart 2013 bericht ontvangen van

Nadere informatie

GREEN levert 2 e fase op in Hart van Stokhorst: Bewoners nog voor de Pasen in de nieuwe appartementen

GREEN levert 2 e fase op in Hart van Stokhorst: Bewoners nog voor de Pasen in de nieuwe appartementen Persbericht: Alphen aan den Rijn, 30-3-2017 GREEN levert 2 e fase op in Hart van Stokhorst: Bewoners nog voor de Pasen in de nieuwe appartementen Green Real Estate B.V. gaf woensdag 29 maart het startsein

Nadere informatie

REALISATIE MASTERPLAN CENTRUM ZEVENBERGEN. Presentatie raadscommissie Fysieke Infrastructuur 25 september 2012

REALISATIE MASTERPLAN CENTRUM ZEVENBERGEN. Presentatie raadscommissie Fysieke Infrastructuur 25 september 2012 REALISATIE MASTERPLAN CENTRUM ZEVENBERGEN Presentatie raadscommissie Fysieke Infrastructuur 25 september 2012 Opening Doel presentatie van vandaag: Toelichting op het raadsvoorstel dat u heeft ontvangen

Nadere informatie

voor meer informatie: 1 juli 2008 Drs. Hellen M. Molenkamp

voor meer informatie: 1 juli 2008 Drs. Hellen M. Molenkamp PERSBERICHT voor meer informatie: 1 juli 2008 Drs. Hellen M. Molenkamp Marketing & Communicatie T : +31 20 557 52 30 I : www.kasbank.com KAS BANK N.V. geeft invulling aan Europese groei door strategische

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Masterplan Rijnstate Arnhem bewoners Alteveer/Cranevelt

Nieuwsbrief 3 Masterplan Rijnstate Arnhem bewoners Alteveer/Cranevelt Geachte lezer, Met deze 3 e nieuwsbrief willen we u, bewoner van Alteveer Cranevelt, verder op de hoogte brengen van de vorderingen omtrent het Masterplan van Rijnstate, locatie Arnhem. Deze nieuwsbrief

Nadere informatie

TE HUUR SCHIPHOL LOGISTICS PARK HANEDAWEG ONG ROZENBURG

TE HUUR SCHIPHOL LOGISTICS PARK HANEDAWEG ONG ROZENBURG TE HUUR SCHIPHOL LOGISTICS PARK HANEDAWEG ONG ROZENBURG Deze ontwikkeling van kleinschalige logistieke units omvat in totaal 13.289 m² v.v.o. warehouse, 1.821 m² v.v.o. mezzanine, 2.346 m² v.v.o. kantoorruimte

Nadere informatie

Gebouw Memphis Belle. Projectinformatie. Beechavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Gebouw Memphis Belle. Projectinformatie. Beechavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Gebouw Memphis Belle Beechavenue 162-180 Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorruimte in gebouw Memphis Belle op Park Schiphol-Rijk

Nadere informatie

Te koop / Te huur. A1 Bedrijvenpark Deventer

Te koop / Te huur. A1 Bedrijvenpark Deventer Te koop / Te huur A1 Bedrijvenpark Deventer A1 Bedrijvenpark, Deventer Uitstekend bereikbaar, direct aan de A1 56 hectare uitgeefbare grond Nieuw hoogwaardig bedrijventerrein www.dtz.nl Locatie Kwaliteit,

Nadere informatie

Vergadering van Aandeelhouders. DD Property Fund N.V. 8 mei 2018

Vergadering van Aandeelhouders. DD Property Fund N.V. 8 mei 2018 Vergadering van Aandeelhouders DD Property Fund N.V. 8 mei 2018 Inhoud Kenmerken DD Property Fund N.V. & beleggingsproces Resultaten 2017, gebeurtenissen 2017 & overzicht portefeuille Update vastgoedmarkt

Nadere informatie

De leden van de gemeenteraad van Haarlemmermeer Postbus AG Hoofddorp

De leden van de gemeenteraad van Haarlemmermeer Postbus AG Hoofddorp gemeente Haarlemmermeer De leden van de gemeenteraad van Haarlemmermeer Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon

Nadere informatie

memo : Martine de Groene (HVBM Vastgoed) : Peter Blokland (Corning) : Wiandy Balster (Mobycon) : Parkeernorm nieuwbouw Fogostraat

memo : Martine de Groene (HVBM Vastgoed) : Peter Blokland (Corning) : Wiandy Balster (Mobycon) : Parkeernorm nieuwbouw Fogostraat Hooikade 13 Postbus 2873 2601 CW Delft tel. 015 2147899 memo Aan C.c. Van Betreft : Martine de Groene (HVBM Vastgoed) : Peter Blokland (Corning) : Wiandy Balster (Mobycon) : Parkeernorm nieuwbouw Fogostraat

Nadere informatie

Cushman & Wakefield. Jan-Willem Bastijn, Managing Partner. Vastgoedmarkt Trends Congres. Santpoort, 20 april 2010

Cushman & Wakefield. Jan-Willem Bastijn, Managing Partner. Vastgoedmarkt Trends Congres. Santpoort, 20 april 2010 Cushman & Wakefield Jan-Willem Bastijn, Managing Partner Vastgoedmarkt Trends Congres Santpoort, 20 april 2010 INHOUD 1. State of the world 2. State of Europe 3. State of the nation 4. Veranderende fundamenten

Nadere informatie

Plan van Aanpak aanvraag kapvergunningen en uitvoering kappen bomen Quatrebras

Plan van Aanpak aanvraag kapvergunningen en uitvoering kappen bomen Quatrebras Plan van Aanpak aanvraag kapvergunningen en uitvoering kappen bomen Quatrebras 1. Inleiding 2. Context 2.1 Omlegging A9 2.2 Quatrebras 2.3 Natuurwetgeving 3. Plan van Aanpak kapvergunningen 3.1 Bomen verplanten

Nadere informatie

Beschrijving bouw- en bestemmingsplannen

Beschrijving bouw- en bestemmingsplannen die worden uitgezonderd van de regels voor vliegveiligheid in het Luchthavenindelingbesluit Schiphol Achtergrondrapport bij het LIB Schiphol Beschrijving bouw- en bestemmingsplannen die worden uitgezonderd

Nadere informatie

DE ZUIDAS. Cradle to Cradle Amsterdam 22 mei 2008 Annemarie van Doorn ABN AMRO Special Projects BU NL

DE ZUIDAS. Cradle to Cradle Amsterdam 22 mei 2008 Annemarie van Doorn ABN AMRO Special Projects BU NL DE ZUIDAS Cradle to Cradle Amsterdam 22 mei 2008 Annemarie van Doorn ABN AMRO Special Projects BU NL Zuidas ambitie Internationale allure Toplocatie voor wonen, werken en voorzieningen Volwaardig stadscentrum

Nadere informatie

Ton Venhoeven, Rijksadviseur Infrastructuur

Ton Venhoeven, Rijksadviseur Infrastructuur Geïntegreerde netwerken en knooppunten: veranderingen in de maatschappij Ton Venhoeven, Rijksadviseur Infrastructuur Project uitwerking en planvoorbereiding Advies verkenningen Onderzoek duurzame stedenbouw

Nadere informatie

Van circulair gebied naar circulair gebouw

Van circulair gebied naar circulair gebouw Circulair gebouwd is het beste verkoopargument Van circulair gebied naar circulair gebouw Deel 1-14.00 uur 14.30 uur Introductie in duurzame gebiedsontwikkeling: Ecomunitypark * Bert Krikke Deel 2-14.30

Nadere informatie

De Koppeling Houten. Zichtlocatie te midden van de Houtense voorzieningen. Kantoorvestiging in de gemeente Houten

De Koppeling Houten. Zichtlocatie te midden van de Houtense voorzieningen. Kantoorvestiging in de gemeente Houten De Koppeling Houten Zichtlocatie te midden van de Houtense voorzieningen Kantoorvestiging in de gemeente Houten Kwaliteiten de Koppeling Centrale ligging in Houten Zichtlocatie langs belangrijkste weg

Nadere informatie

Duurzaamheid als drager voor gebiedsontwikkeling. Drs. ing. Bert Krikke Projectdirecteur

Duurzaamheid als drager voor gebiedsontwikkeling. Drs. ing. Bert Krikke Projectdirecteur Duurzaamheid als drager voor gebiedsontwikkeling Drs. ing. Bert Krikke Projectdirecteur Inhoud presentatie 0. Hoe omgaan met ambities 1. Wat is het Ecomunitypark 2. Voor wie is het park 3. Van samenwerking

Nadere informatie

JUPITERSTRAAT MEER INFORMATIE:

JUPITERSTRAAT MEER INFORMATIE: JUPITERSTRAAT 51-69 MEER INFORMATIE: WWW.JUPITERSTRAAT51-69.NL Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan

Nadere informatie

onderwerp Aanvraag initiatievenbudget herontwikkeling winkelcentrum Lorentzplein Badhoevedorp

onderwerp Aanvraag initiatievenbudget herontwikkeling winkelcentrum Lorentzplein Badhoevedorp gemeente Haarlemmermeer Nota van B&W onderwerp Aanvraag initiatievenbudget herontwikkeling winkelcentrum Lorentzplein Badhoevedorp Portefeuilehouder A. Elzakalai, J.J. Nobel, C.J. Loggen Collegevergadering

Nadere informatie

Een logische keuze! 40 hectare grondoppervlakte bestemd voor logistiek en distributie. Logistiek centraal gelegen in de Randstad

Een logische keuze! 40 hectare grondoppervlakte bestemd voor logistiek en distributie. Logistiek centraal gelegen in de Randstad 40 hectare grondoppervlakte bestemd voor logistiek en distributie Logistiek centraal gelegen in de Randstad Direct aan de afslag A12 - A20 Rotterdam - Den Haag - Utrecht 60% van de Nederlandse consument

Nadere informatie

SUMMIT LOGISTIEKE HOTSPOTS Digitalisering en circulaire economie veranderen de functie van logistiek vastgoed.

SUMMIT LOGISTIEKE HOTSPOTS Digitalisering en circulaire economie veranderen de functie van logistiek vastgoed. SUMMIT LOGISTIEKE HOTSPOTS 2017 Digitalisering en circulaire economie veranderen de functie van logistiek vastgoed. Dinsdag 16 mei Bedrijventerrein Dordtse Kil III, Dordrecht De toenemende digitalisering

Nadere informatie

TenneT als netontwikkelaar op zee. NWEA Winddag, 13 juni 2014

TenneT als netontwikkelaar op zee. NWEA Winddag, 13 juni 2014 TenneT als netontwikkelaar op zee NWEA Winddag, TenneT als netontwikkelaar op zee 1. Introductie TenneT als netontwikkelaar 2. Integrale aanpak en netoptimalisatie nodig voor behalen duurzaamheidsdoelstellingen

Nadere informatie

leergang projectontwikkeling

leergang projectontwikkeling Inleiding Professionalisering van het vak is in alle NEPROM-opleidingen hét uitgangspunt Een goede samenwerking tussen overheid en smaatschappijen bevorderen, staat bij de NEPROM hoog op de agenda. Daarnaast

Nadere informatie

Ruimtelijke Economische Visie Rijsenhout Informatiebrochure. Concept

Ruimtelijke Economische Visie Rijsenhout Informatiebrochure. Concept Ruimtelijke Economische Visie Rijsenhout Informatiebrochure Concept Aanleiding Rijsenhout is een prachtig dorp aan de Westeinderplassen waar het fijn wonen, werken en recreëren is. In het dorp zijn echter

Nadere informatie

Commissie RO Periode november januari College van B&W, A. Kirkels (wethouder) en H. Litjens (wethouder) opdrachtgever b) ambtelijk

Commissie RO Periode november januari College van B&W, A. Kirkels (wethouder) en H. Litjens (wethouder) opdrachtgever b) ambtelijk 7 e tussenrapportage commissie RO Project Complex Poort van Limburg Bestemd voor Commissie RO Periode november 2011 - januari 2012 Status Openbaar Datum 24 januari 2012 1. Organisatie Gemeente Weert a)

Nadere informatie

KLAVERTJE 4 GREENPORT VENLO

KLAVERTJE 4 GREENPORT VENLO KLAVERTJE 4 GREENPORT VENLO LUCHTFOTO REALISATIE EERSTE FASE Venlo en omgeving willen als eerste regio ter wereld de principes van Cradle to Cradle (C2C) gaan toepassen. De aanstaande wereldtuinbouwtentoonstelling,

Nadere informatie

Van Werkstad A4 naar Schiphol Trade Park Logistiek pijler van nieuwe economie

Van Werkstad A4 naar Schiphol Trade Park Logistiek pijler van nieuwe economie Van Werkstad A4 naar Schiphol Trade Park Logistiek pijler van nieuwe economie Dit voorjaar stopt Amsterdam Connecting Trade (ACT), een programma voor de integrale ontwikkeling van drie innovatieve, duurzame

Nadere informatie

CO 2. -Ketenanalyse. Duurzaamheidsprestaties in de waardeketen. Het slimme duurzame bouwconcept. Van VolkerWessels

CO 2. -Ketenanalyse. Duurzaamheidsprestaties in de waardeketen. Het slimme duurzame bouwconcept. Van VolkerWessels -Ketenanalyse Duurzaamheidsprestaties in de waardeketen Het slimme duurzame bouwconcept. Van VolkerWessels Een slimmer concept door inzicht in de keten Met PlusWonen streeft VolkerWessels naar het minimaliseren

Nadere informatie

Station Nieuwe Meer Het internationale & inclusieve woon- en werkgebied van Nieuw West

Station Nieuwe Meer Het internationale & inclusieve woon- en werkgebied van Nieuw West Station Nieuwe Meer Het internationale & inclusieve woon- en werkgebied van Nieuw West 2030 Station Nieuwe Meer is niet alleen een nieuwe metrostation verbonden met Schiphol, Hoofddorp, Zuidas en de Amsterdamse

Nadere informatie

Florijn 23 Deurne TE HUUR. Praktische, nette bedrijfsruimte. Diverse mogelijkheden!!

Florijn 23 Deurne TE HUUR. Praktische, nette bedrijfsruimte. Diverse mogelijkheden!! TE HUUR Op bedrijventerrein t Rijt-west in Deurne bieden wij ca. 1.000 m² hoogwaardige aan. Huursom: Zeer interessant! Tevens te koop, informeer naar de voorwaarden. Luchtfoto Kaveloppervlakte: ca. 2.112

Nadere informatie

presentatie ce expo hoofddorp

presentatie ce expo hoofddorp presentatie ce expo hoofddorp VALLEY CV De CEexpo is een initiatief van Circle Economy vanuit het programma Netherlands Circular Hotspot (NLCH) en Valley CV, een samenwerkingsverband tussen Delta Development

Nadere informatie

PERSBERICHT. Donderdag 20 september 2018, 17u45. Persbericht 20 september 2018

PERSBERICHT. Donderdag 20 september 2018, 17u45. Persbericht 20 september 2018 PERSBERICHT Donderdag 20 september 2018, 17u45 1 WDP opent tweede gebouw van 25.000 m² in Luxemburgse logistieke hub Start van gebouw 3: reeds 15.000 m² verhuurd Samen met de plechtige inhuldiging van

Nadere informatie

Te Huur 'Lighthouse' Capellalaan 21-37, Hoofddorp. Gelegen op kantorenpark Beukenhorst-Oost Ca m² kantoorruimte Uitstekende bereikbaarheid

Te Huur 'Lighthouse' Capellalaan 21-37, Hoofddorp. Gelegen op kantorenpark Beukenhorst-Oost Ca m² kantoorruimte Uitstekende bereikbaarheid 'Lighthouse' Capellalaan 21-37, Hoofddorp Gelegen op kantorenpark Beukenhorst-Oost Ca. 1.129 m² kantoorruimte Uitstekende bereikbaarheid Hoofddorp, Capellalaan 21-37 Het kantoorgebouw 'Lighthouse', bestaande

Nadere informatie

Te huur 'Maple Building' Oude Apeldoornseweg 47, Apeldoorn

Te huur 'Maple Building' Oude Apeldoornseweg 47, Apeldoorn Te huur 'Maple Building' Oude Apeldoornseweg 47, Apeldoorn Renovate to suite Dynamische werkomgeving FizzionParc biedt hoog serviceniveau www.dtz.nl Maple Building is gebouwd in de jaren '80 en heeft een

Nadere informatie

PROGRAMMAMANAGER CORPORATE DEVELOPMENT

PROGRAMMAMANAGER CORPORATE DEVELOPMENT #VACATURE Consulting Exit PROGRAMMAMANAGER CORPORATE DEVELOPMENT De Programmamanager van bouwconcern VolkerWessels begeleidt de ontwikkeling en implementatie van grote strategische programma s. Hij/zij

Nadere informatie

Werkzaamheden zuidelijke ringweg starten in zomer 2017 Oude Winschoterdiep kan open blijven en meer bomen blijven behouden

Werkzaamheden zuidelijke ringweg starten in zomer 2017 Oude Winschoterdiep kan open blijven en meer bomen blijven behouden Persbericht Datum: 26 oktober 2016 Werkzaamheden zuidelijke ringweg starten in zomer 2017 Oude Winschoterdiep kan open blijven en meer bomen blijven behouden In de zomer van 2017 gaat de ombouw van de

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel 2014 BELGIË BUSINESS IN BALANCE

Bedrijfsprofiel 2014 BELGIË BUSINESS IN BALANCE Bedrijfsprofiel 2014 BELGIË BUSINESS IN BALANCE België, Inno Nieuwstraat, Brussel België, centre commercial Parc de la Madeleine, Jumet Redevco staat voor Real Estate Development Company. Redevco Belgium

Nadere informatie

Provinciale Ruimtelijke Structuurvisie en Verordening

Provinciale Ruimtelijke Structuurvisie en Verordening Provinciale Ruimtelijke Structuurvisie en Verordening 2013-2025 RIA Utrechtse Heuvelrug 1 september 2011 Ineke Schartman Provincie Utrecht, afd. Ruimte Wat en Waarom structuurvisie/verordening Planning

Nadere informatie

Overeenkomst Bouwfonds KVL-terrein fase I

Overeenkomst Bouwfonds KVL-terrein fase I Overeenkomst Bouwfonds KVL-terrein fase I zakelijke weergave (openbaar) Noot: Op 10 oktober 2013 behandelt de gemeenteraad het masterplan voor de ontwikkeling van het KVL-terrein in Oisterwijk. Onderdeel

Nadere informatie

Te huur 'Belair' gebouw. Rotterdam Airportplein 2-10, Rotterdam

Te huur 'Belair' gebouw. Rotterdam Airportplein 2-10, Rotterdam Te huur 'Belair' gebouw Rotterdam Airportplein 2-10, Rotterdam Direct beschikbaar Kleinschalig indeelbaar Direct tegenover de terminal www.dtz.nl Op Rotterdam The Hague Airport is recent gestart met het

Nadere informatie

Nota Samenvatting en beantwoording zienswijzen. Bestemmingsplan Ambachtsschool

Nota Samenvatting en beantwoording zienswijzen. Bestemmingsplan Ambachtsschool Nota Samenvatting en beantwoording zienswijzen Bestemmingsplan Ambachtsschool Gemeente Enschede Programma Stedelijke Ontwikkeling Team Bestemmingsplannen Februari 2016 SAMENVATTING EN BEANTWOORDING ZIENSWIJZEN

Nadere informatie

CONCEPT VERSLAG van de DIALOOG 20 december woningen Moergestel Schoolstraat - Korenschuur

CONCEPT VERSLAG van de DIALOOG 20 december woningen Moergestel Schoolstraat - Korenschuur CONCEPT VERSLAG van de DIALOOG 20 december 2017 12 woningen Moergestel Schoolstraat - Korenschuur Inleiding Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft het initiatief genomen om een plan te maken voor de

Nadere informatie

Nota van B&W. Kennisname Masterplan Nationaal Poldermuseum en uitstel realisatie. mr. A.Th.H. van Dijk E. Feij 11 januari 2011

Nota van B&W. Kennisname Masterplan Nationaal Poldermuseum en uitstel realisatie. mr. A.Th.H. van Dijk E. Feij 11 januari 2011 7 gemeente Haarlemmermeer Nota van B&W onderwerp Kennisname Masterplan Nationaal Poldermuseum en uitstel realisatie Portefeuillehouder Steller Collegevergadering mr. A.Th.H. van Dijk E. Feij 11 januari

Nadere informatie

Gebiedsontwikkeling/Projectmanagement Vastgoedontwikkeling

Gebiedsontwikkeling/Projectmanagement Vastgoedontwikkeling Bijlagen/nummer 2011/142 Dienst/afdeling/sector Raadsvoorstel 142/1 Herontwikkeling Wagnerplein Gebiedsontwikkeling/Projectmanagement Vastgoedontwikkeling Aan de raad, Aanleiding Doel van dit raadsvoorstel

Nadere informatie

Te koop. Tarweweg 2, Nijmegen

Te koop. Tarweweg 2, Nijmegen Te koop Tarweweg 2, Nijmegen Kantoorruimte op zichtlocatie Hoogwaardige uitstraling Ruime parkeervoorzieningen www.dtz.nl T e koop Het object is gelegen tegenover het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en

Nadere informatie

Kent, een geweldige plek om zaken te doen

Kent, een geweldige plek om zaken te doen Kent, een geweldige plek om zaken te doen Kent is de beste plek om zaken te doen in het Verenigd Koninkrijk. Gelegen in Zuidoost-Engeland is Kent de regio die het dichtst bij het vasteland van Europa ligt.

Nadere informatie

Brainport Eindhoven/ A2-zone (Brainport Avenue)

Brainport Eindhoven/ A2-zone (Brainport Avenue) Brainport Eindhoven/ A2-zone (Brainport Avenue) Nota Ruimte budget 75 miljoen euro voor Brainport Eindhoven en 6,8 miljoen voor ontwikkeling A2-zone Planoppervlak 3250 hectare (Brainport Eindhoven) Trekker

Nadere informatie

PROGRAMMAMANAGER M&A. Consulting Exit #VACATURE

PROGRAMMAMANAGER M&A. Consulting Exit #VACATURE #VACATURE Consulting Exit PROGRAMMAMANAGER M&A De Programmamanager M&A van bouwconcern VolkerWessels leidt de M&A-activiteiten en werkt aan grote strategische programma s. Hij/zij leert de business door

Nadere informatie

Sustainable solutions from a multidisciplinary approach

Sustainable solutions from a multidisciplinary approach Sustainable solutions from a multidisciplinary approach Infrastructures & Mobility Delft Research Initiatives Delft Research Initiatives Energie, Gezondheid, Infrastructuren & Mobiliteit, en Leefomgeving

Nadere informatie

Tupolevlaan Projectinformatie. Tupolevlaan Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Tupolevlaan Projectinformatie. Tupolevlaan Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Tupolevlaan 41-63 Tupolevlaan 41-63 Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorruimte gelegen aan de Tupolevlaan op Park Schiphol-Rijk

Nadere informatie

Gebouw Beech Office. Projectinformatie. Beechavenue 1-19 Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Gebouw Beech Office. Projectinformatie. Beechavenue 1-19 Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Gebouw Beech Office Beechavenue 1-19 Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorgebouw Beech Office op Park Schiphol-Rijk Beechavenue

Nadere informatie