Aanbieding Suite4Sociale Regie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanbieding Suite4Sociale Regie"

Transcriptie

1 Aanbieding Suite4Sociale Regie

2 INHOUDSOPGAVE 1 Aanbieding Suite4Sociale Regie Investeringen Bestelformulier Algemene voorwaarden en overige bepalingen... 9 Copyright 2014, Centric Netherlands B.V. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder schriftelijke toestemming van Centric Netherlands B.V. Referentie: CSy/ABa/ Centric Netherlands B.V.

3 1 Aanbieding U hebt interesse in de Suite4Sociale Regie en u bent benieuwd welke investeringen deze oplossing voor uw organisatie met zich meebrengt. In deze aanbieding gaan wij in op de oplossing, de kosten, en de implementatie. Bent u overtuigd? Geef dan door middel van het bijgevoegde bestelformulier opdracht voor de Suite4Sociale Regie. Deze speciale aanbieding is geldig tot 1 september Bij bestelling voor deze datum geldt een gereduceerd tarief. Daarna geldt het reguliere tarief. 1.1 Suite4Sociale Regie De Suite4Sociale Regie is opgebouwd uit Keys die daadwerkelijke functionele onderdelen bevatten. Een Key is een zelfstandig inzetbare oplossing die los kan worden afgenomen. Met modules en koppelvlakken bieden we aanvullende functionaliteit op één of meerdere Keys. Onze aanbieding betreft het inzetten van de volgende Keys tegen een gereduceerd tarief: Key2Klantbeeld: een integraal klantbeeld dat in één oogopslag inzichtelijk maakt wat de gezinssamenstelling is, op welke verschillende leefgebieden de vragen en problemen van de cliënt en het gezin betrekking hebben, met welke professional(s) de cliënt contact heeft en welke producten en diensten de burger al ontvangt. Door tijdens het gesprek dit klantbeeld beschikbaar te hebben, kunt u het gesprek effectiever voeren en kunt u met de burger sneller bepalen welk aanbod passend is. Key2Integrale Intake maakt het mogelijk om gegevens uit de intake per leefgebied vast te leggen. De functionaliteit is nauw verweven met het integraal klantbeeld. De informatie die u toevoegt aan leefgebieden in de intake kan vanuit het klantbeeld worden geraadpleegd. Als tijdens de intake blijkt dat het gaat om een eenvoudige of enkelvoudige situatie, kunt u rechtstreeks een proces starten in de Suite4Werk, Suite4Inkomen en Suite4Zorg. Key2Zelfredzaamheid is het instrument waarmee u de mate van zelfredzaamheid van burgers eenvoudig kunt beoordelen, vastleggen en de voortgang kunt meten. Key2Ketensamenwerking speelt een centrale rol bij het werken volgens het motto: één gezin, één plan, één regisseur. Het is een oplossing voor multidisciplinair casemanagement en ondersteunt de integrale aanpak met functionaliteit voor regievoering met plan- en dossiervorming voor samenwerkingsverbanden. U voert regie over de interne en externe processen. De nadruk ligt daarbij op een passend en geïntegreerd aanbod, dat samen met de burger (het gezin) en zijn omgeving wordt bepaald. Referentie: CSy/ABa/ Centric Netherlands B.V.

4 Module Casusoverleg is een module bij Key2Ketensamenwerking waarmee u verschillende teams en netwerken kunt vastleggen. Te bespreken dossiers en signalen zet u op de digitale overlegagenda. Key2Participatieladder helpt professionals om het participatieniveau van de burger vast te stellen. Door antwoord te geven op een aantal gerichte vragen bepaalt u de trede op de participatieladder en de verwachtingen voor de toekomst. Alle ingevulde gegevensmatrices zijn beschikbaar in het gezinsdossier. Key2Signalen gebruikt u voor het ontvangen en routeren van signalen, want het is van groot belang dat signalen worden geregistreerd en opgevolgd. Zo ontstaat er een totaalbeeld van de situatie en valt er niemand tussen wal en schip. Referentie: CSy/ABa/ Centric Netherlands B.V.

5 1.2 Investeringen Graag laten wij u kennis maken met deze nieuwe Suite4Sociale Regie en omdat wij begrijpen dat ook uw organisatie te maken heeft met bezuinigen, bieden wij het complete pakket voor de Suite4Sociale Regie aan tegen een gereduceerd tarief. Dit pakket omvat: Licenties (inclusief alle genoemde Keys en modules, onderhoud, hosting & updates); Implementatie (standaard opstartpakket); VPN-verbinding. Licenties De investeringen voor de aanschaf en het gebruik van de applicatie worden berekend op basis van het aantal inwoners van uw gemeente. Na de eenmalige initiële investering betaalt u een vast jaarlijks bedrag voor onderhoud, hosting en updates van de onderdelen die u hebt afgenomen. U en uw lokale ketenpartners kunnen daar dan onbeperkt gebruik van maken. Suite4Sociale Regie 0,25 per inwoner/per jaar Genoemd tarief is op basis van SaaS en inclusief de kosten voor onderhoud, hosting & updates. Implementatie (standaard opstartpakket) Centric ondersteunt u graag bij de implementatie van de Suite4Sociale Regie. De ondersteuning die u nodig hebt, is mede afhankelijk van de omvang en samenstelling van de teams, de ambitie van de gemeente en de ervaring die u zelf al hebt opgedaan. Daarom bieden wij u een standaard opstartpakket waarin we samen met u de basis leggen voor het gebruik van de applicatie en één team op weg helpen bij de dagelijkse werkzaamheden. Het pakket van onze ondersteunende diensten bestaat uit de volgende elementen: Inrichting VPN verbinding en koppelingen met GWS4all; Eenmalige basis inrichting van de applicatie en instructie applicatiebeheer; Basisinstructie van één team eindgebruikers; Periodieke werksessies met eindgebruikers waarin we de functionele inrichting afstemmen op uw processen; Nazorg; In overleg opstellen van een vervolg implementatieplan. Standaard opstartpakket 6.000,- Op basis van de opgedane ervaringen en de plannen van de gemeente stellen we, indien nodig, in samenwerking met uw projectleider een plan op voor de verdere implementatie. Denk hierbij aan de en instructie en opleiding van andere teams of inzet van aanvullende functionaliteit. Referentie: CSy/ABa/ Centric Netherlands B.V.

6 VPN-verbinding Sommige functies binnen de Suite4Sociale Regie vragen om permanente beveiligde verbindingen met applicaties die lokaal bij de gemeente of een ketenpartner zijn geïnstalleerd. Deze investeringen zijn afhankelijk van het aantal verbindingen dat u nodig heeft. VPN-verbinding 1.080,- per jaar VPN-verbinding (eenmalige inrichtingskosten) 2.250,- Referentie: CSy/ABa/ Centric Netherlands B.V.

7 2 Bestelformulier Hierbij geven wij opdracht voor: Suite4Sociale Regie 1. Suite4Sociale Regie, o.b.v. SaaS, incl. hosting: Aantal inwoners x 0,25 Jaarlijks onderhoud incl. updates: inbegrepen,- 2. Standaard opstartpakket 6.000,- Implementatie 3. VPN-verbinding 1.080,- Kosten per jaar 4. VPN-verbinding 2.250,- Eenmalige inrichtingskosten Opdracht gegeven door: Organisatie : Afdeling : Contactpersoon : de heer/mevrouw Contactpersoon voor uitlevering: Naam : Telefoonnummer : Gegevens voor facturatie: Organisatie : Afdeling : Contactpersoon : de heer/mevrouw Kenmerk/routenummer : Factuuradres : Postcode/plaatsnaam : Referentie: CSy/ABa/ Centric Netherlands B.V.

8 Handtekening : Datum : Genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Dit bestelformulier is geldig tot 1 september Op deze aanbieding zijn de voorwaarden van toepassing van de tussen u en Centric gesloten licentie- en onderhoudsovereenkomst. Bij gebreke hiervan zijn de Algemene voorwaarden en overige bepalingen en de ICT~Office Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer Diensten op basis van fixed price worden gefactureerd bij opdracht. Het verplaatsen of annuleren van een geplande implementatiedag of dag werkplekbegeleiding kan tot vijf werkdagen voor aanvang kosteloos. In overleg met de projectleider zal een nieuwe dag worden ingepland. Annulering binnen vijf werkdagen voor aanvang tot één dag voor aanvang, zal ertoe leiden dat 50% van de kosten in rekening wordt gebracht. Het één dag van tevoren dan wel op de dag zelf annuleren heeft tot gevolg dat er 100% in rekening gebracht zal worden. S.v.p. retourneren: Gescand per bos@centric.eu Per fax: (040) Per post: Centric Netherlands B.V. T.a.v. Business Office Support Postbus BB EINDHOVEN Referentie: CSy/ABa/ Centric Netherlands B.V.

9 3 Algemene voorwaarden en overige bepalingen In dit hoofdstuk staan de voorwaarden beschreven voor: gebruiksrecht, onderhoud en gebruikersondersteuning van softwarelicenties; levering van en onderhoud op hardware(componenten); uitwijk- en beheercontracten. Dit kan betekenen dat een aantal onderdelen in dit hoofdstuk voor u niet relevant is. Algemene voorwaarden Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn de ICT~Office Voorwaarden, module Algemeen, 1, 3, 4, 8, 9, 10 en 11 van toepassing. Deze zijn gedeponeerd op 14 januari 2009 bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland, onder nummer Op verzoek sturen wij u deze kosteloos toe. Door ondertekening/opdrachtverstrekking op basis van deze offerte verklaart de opdrachtgever dat zij voornoemde voorwaarden heeft ontvangen en gelezen en dat zij akkoord is met de inhoud ervan. De overeenkomsten voor het gebruiksrecht, het onderhoud en de gebruikersondersteuning van onze standaard softwarelicenties zijn op basis van onze modelcontracten. Deze modelcontracten zijn gebaseerd op de VNG-modelcontracten. Indien u een dergelijk modelcontract reeds heeft afgesloten voor de applicatie(s) waar deze aanbieding betrekking op heeft, gelden de voorwaarden van die overeenkomst in plaats van deze Algemene Voorwaarden. In geval van strijdigheid van onderstaande bepalingen met enige bepalingen uit de ICT~Office Voorwaarden prevaleren onderstaande bepalingen. Geldigheid Deze aanbieding heeft een geldigheidstermijn van 30 dagen na dagtekening. Voor hardwarecomponenten en licenties van derden geldt dat de geoffreerde artikelen geleverd kunnen worden zolang de voorraad strekt. Prijzen De in deze offerte genoemde investeringsbedragen zijn gebaseerd op de door u verstrekte gegevens en gelden alleen en speciaal voor uw organisatie op basis van gunning van het gehele project aan Centric. Indien onderdelen van het aangeboden project niet bij Centric worden afgenomen, dan behouden wij ons het recht voor een eventueel overeengekomen kortingspercentage en/of -bedrag eveneens aan te passen op het nieuwe, lagere totaalbedrag. Indien in deze aanbieding kortingen worden genoemd, gelden deze niet in combinatie met eerder toegezegde kortingsregelingen. Referentie: CSy/ABa/ Centric Netherlands B.V.

10 De genoemde diensten in deze offerte zijn gebaseerd op de aanname dat, indien nieuwe hardwarecomponenten en/of middle-ware geleverd moet worden, deze via Centric worden aangeschaft. Indien dit niet het geval is, dan kan het noodzakelijk zijn om de omvang van de dienstverlening aan te passen, rekening houdend met werkzaamheden die Centric moet uitvoeren nadat derden onderdelen van het project hebben geleverd. De in deze offerte genoemde dienstverleningstarieven gelden tijdens kantoortijden, die zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot uur. Buiten de kantoortijden gelden toeslagen op de dienstverleningstarieven. Bij het uitvoeren van werkzaamheden bij opdrachtgever draagt deze kosteloos zorg voor de door de medewerker(s) van Centric in redelijkheid gewenste faciliteiten, zoals een werkruimte met computer- en telecommunicatiefaciliteiten. De werkruimte en faciliteiten zullen voldoen aan alle geldende (wettelijke) eisen en voorschriften betreffende arbeidsomstandigheden. Alle in dit voorstel genoemde bedragen worden verhoogd met het geldende percentage omzetbelasting. Afwijkende prijzen Centric behoudt zich het recht voor om bij een stijging van de berekeningsfactor voor de licentieprijs (bijvoorbeeld inwoneraantal) met 5% of meer tijdens de contractduur, een evenredige stijging van de licentieprijs door te berekenen en de daaraan gekoppelde onderhoudsbedragen. De in dit voorstel vermelde prijzen voor producten van derden, zoals software, hardwarecomponenten en diensten, zijn onder voorbehoud van prijs- en/of koerswijzigingen. Ten aanzien van opdrachten tot 125,- exclusief BTW geldt een opslag van 35,- aan verzend- en administratiekosten. Voor leveringen buiten Nederland gelden aangepaste tarieven. Bij verrekening van dienstverlening op basis van dagtarieven zijn de voorrijkosten en acht werkuren tijdens normale kantooruren inbegrepen. Diensten op locatie van de klant worden (naar boven) afgerond naar hele of halve dagen. Ten aanzien van opdrachten van een halve dag dienstverlening geldt een opslag van 48,- aan voorrijkosten. Diensten die op basis van nacalculatie vanuit een Centric kantoor worden verricht worden afgerond naar hele uren. Hierbij geldt per uur 1/8 van het dagtarief. Voor leveringen buiten Nederland gelden aangepaste tarieven. Referentie: CSy/ABa/ Centric Netherlands B.V.

11 Facturatie Onderstaande wijze van facturatie zal worden gevolgd, tenzij anders is overeengekomen en eerder in deze aanbieding is vastgelegd. De vergoedingen voor softwarelicenties van Centric worden als volgt in rekening gebracht: 45% bij uw schriftelijke opdracht; 45% bij installatie (per applicatie); 10% één maand na ingebruikname (per applicatie) danwel na acceptatie (per applicatie), afhankelijk van welk moment als eerste plaatsvindt. Voorzover er sprake is van diensten, zullen de fixed price diensten ook conform bovenstaand schema aan u gefactureerd worden. Diensten aangeboden op basis van nacalculatie en/of als stelpost worden maandelijks achteraf aan u gefactureerd. In het geval er sprake is van opleidingen zullen deze volledig en voorafgaand aan de start van de opleidingen aan u worden gefactureerd. Voor een werkplekbegeleidings- of installatiedag zal altijd minimaal een dagdeel in rekening worden gebracht. Voorzover vergoedingen voor nieuwe versies van software en/of aanvullend aangeschafte modulen niet onder de gekozen onderhoudsvorm vallen, worden deze als volgt in rekening gebracht: 100% bij levering en/of installatie. De vergoedingen voor hardwarecomponenten worden als volgt in rekening gebracht: 100% bij levering voor aanbiedingen met een waarde tot ,-; overige aanbiedingen 50% bij opdrachtverstrekking en 50% bij levering. De vergoedingen voor software derden worden als volgt in rekening gebracht: 100% bij levering en/of installatie. De vergoedingen voor onderhoud en gebruikersondersteuning zullen jaarlijks en vooruit aan u worden gefactureerd. Voor een overeenkomst die op een andere datum dan 1 januari in werking treedt, omvat de eerste betaling de periode tot het einde van het lopende kalenderjaar. Het onderhoud op Centric software gaat één maand na installatie per applicatie in. Het onderhoud op alle hardware gerelateerde goederen en software van derden, gaat in bij levering. De vergoedingen voor onderhoud en gebruikersondersteuning worden jaarlijks aangepast met een indexverhoging, die gebaseerd wordt op het indexcijfer CAO lonen per uur inclusief bijzondere beloningen SBI zakelijke dienstverlening totaal CAO sectoren. Centric behoudt zich het recht voor om de te factureren dienstverleningstarieven per kalenderjaar aan te passen aan de dan geldende tarieven. Referentie: CSy/ABa/ Centric Netherlands B.V.

12 Om zorg te kunnen dragen voor een correcte administratieve afhandeling en facturatie, is het belangrijk dat u ons voorafgaand aan of uiterlijk bij opdrachtverstrekking informeert of de order in een leasecontract wordt opgenomen. Is dit het geval, dan dient u de naam van de leasemaatschappij op te geven, alsmede welke items gefactureerd dienen te worden aan de leasemaatschappij. Indien na opdrachtverstrekking alsnog een en ander ondergebracht dient te worden bij een leasemaatschappij of indien de order ten onrechte is ondergebracht bij een leasemaatschappij, dan behoudt Centric zich het recht voor om hiervoor 2.500,- aan administratiekosten in rekening te brengen. Betaling De gehanteerde betalingstermijn is 14 dagen na facturatie (factuurdatum). Hierna kan Centric de wettelijke verschuldigde rente in rekening brengen. Annulering dienstverlening Het verplaatsen en/of annuleren van een ingeplande werkplekbegeleidings- of installatiedag kan tot vijf werkdagen voor aanvang kosteloos. In overleg met de projectmanager van Centric zal een nieuwe dag worden ingepland. Annulering binnen vijf werkdagen voor aanvang tot één werkdag voor aanvang, zal er toe leiden dat 50% van de kosten in rekening wordt gebracht. Het één werkdag van tevoren dan wel op de dag zelf annuleren heeft tot gevolg dat er 100% in rekening gebracht zal worden. Er zal rekening worden gehouden met overmachtssituaties. In overleg met de projectmanager van Centric kan van deze regels in incidentele gevallen worden afgeweken. Gebruiksrecht programmatuur De exclusieve eigendomsrechten van de te leveren applicatieprogrammatuur berusten bij Centric. De applicatieprogrammatuur wordt beschikbaar gesteld voor gebruik op de gedefinieerde configuratie(s). Centric stelt u de betreffende applicaties beschikbaar op basis van een overeenkomst waarin het niet exclusieve, niet overdraagbare gebruiksrecht wordt vastgelegd voor een bepaald hardwareplatform. Het onderhoud wordt voor een periode van minimaal vijf jaar vastgelegd. Vervolgens wordt de overeenkomst stilzwijgend verlengd met tweemaal één jaar indien de onderhoudsvariant Classic Assurance is afgesloten. Indien er sprake is van de onderhoudsvariant Upgrade Protection of Suite Assurance wordt de overeenkomst steeds stilzwijgend verlengd met een periode van vijf jaar. Het opzeggen van de overeenkomst kan geschieden tegen het einde van de minimale duur en daarna tegen het einde van elke verlengde periode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste zes maanden. Referentie: CSy/ABa/ Centric Netherlands B.V.

13 Beschikbaarstelling aan derden zonder schriftelijke toestemming van Centric is niet toegestaan. Ingeval van calamiteiten is tijdelijk gebruik toegestaan op een andere benoemde en schriftelijk aan ons kenbaar gemaakte configuratie. Opdrachtverstrekking op basis van een intentie U kunt vooruitlopend op de besluitvorming in uw organisatie de start van een project versnellen door schriftelijk een intentie tot het geven van de opdracht af te geven. Deze schriftelijke intenties worden door Centric geaccepteerd. Voorwaarde hierbij is, dat de eerste termijn van de investeringen in rekening wordt gebracht. Nadat de besluitvorming heeft plaatsgevonden, geeft u schriftelijk de definitieve opdracht. Indien de opdracht wordt geannuleerd, worden reeds in rekening gebrachte termijnen gecrediteerd, onder aftrek van gemaakte kosten ten behoeve van dienstverlening en mogelijke annuleringskosten van bestelde hardware-componenten en/of software derden. Dit geldt zowel bij intenties als ook bij definitieve opdrachten. Met het verstrekken van een intentie tot het geven van een opdracht verklaart de opdrachtgever akkoord te zijn met deze bepaling. Garantie producten derden Conform het gestelde in module 1 artikel 12 van de ICT~Office Voorwaarden zijn, indien de producten worden betrokken bij derden, de garantiebepalingen van onze toeleveranciers derhalve van toepassing. Referentie: CSy/ABa/ Centric Netherlands B.V.

A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren;

A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren; ONDERHOUDS- EN SUPPORTOVEREENKOMST Overwegingen A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren; en B. de klant wenst onderhoud en support van WhiteVision te verkrijgen ten

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen, zowel in enkelvoud als in meervoud, de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen, zowel in enkelvoud als in meervoud, de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden Artikel 1. Inleiding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen SiteStunt en de afnemer met betrekking tot het leveren van een website en bijbehorende

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN. 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN. 1. Toepasselijkheid 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle (mondelinge of schriftelijke) aanbiedingen, offertes en overeenkomsten, in de ruimste zin van het woord, die Brandmerk heeft

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Artis en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende diensten en producten.

Nadere informatie

Bijlage 3: Algemene Voorwaarden VerzuimSelect

Bijlage 3: Algemene Voorwaarden VerzuimSelect Bijlage 3: Algemene Voorwaarden VerzuimSelect Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en offertes tussen VerzuimSelect VOF(hierna

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Algemene Voorwaarden Chasem Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Chasem en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende

Nadere informatie

Standaardbepalingen en voorwaarden voor de dienstverlening door itslearning Nederland B.V.

Standaardbepalingen en voorwaarden voor de dienstverlening door itslearning Nederland B.V. Standaardbepalingen en voorwaarden voor de dienstverlening door itslearning Nederland B.V. Versie 1.4, 9 juli 2015 (http://www.itslearning.nl/voorwaarden) 1. Begrippen Opdrachtnemer : De rechtspersoon

Nadere informatie

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden:

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden: Model inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons De ondergetekenden: 1. SBB, gevestigd te Zoetermeer, vertegenwoordigd door , de heer/mevrouw

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV Algemene voorwaarden Bedrijf BV Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf BV te Plaats, Kamer van Koophandel 12345678

Nadere informatie

Prijzen en Voorwaarden AccountOne

Prijzen en Voorwaarden AccountOne Prijzen en Voorwaarden Accountne Fijn dat u geïnteresseerd bent in de dienstverlening van Accountne! In dit document beschrijven wij wat Accountne voor uw organisatie kan betekenen, wat de voorwaarden

Nadere informatie

Voorwaarden dienstverlening

Voorwaarden dienstverlening Voorwaarden dienstverlening 0 Voorwaarden dienstverlening Compaan is een dienst van Servicepoort B.V. Versie van 19 maart 2014 (1.0) Artikel 1: Definities 1. Compaan: De tablet computer inclusief software

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster

Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster November 2015 Inhoudsopgave Artikel 1 - Algemeen... 3 Artikel 2 - Offertes en aanbiedingen... 3 Artikel 3 Licenties en modules... 3 Artikel 4 - Prijs... 4 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Nadere informatie

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden.

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden. Algemene Voorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Van Golden Goose Internet Marketing Agency, statutair gevestigd te Leiden en kantoorhoudende te Leiden. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

VERSIE 1.0 WOLFMEISTER VOF SERVICE LEVEL AGREEMENT UITGEREIKT DOOR: WOLFMEISTER IT. Graafseweg AL - s-hertogenbosch KVK

VERSIE 1.0 WOLFMEISTER VOF SERVICE LEVEL AGREEMENT UITGEREIKT DOOR: WOLFMEISTER IT. Graafseweg AL - s-hertogenbosch KVK VERSIE 1.0 WOLFMEISTER VOF SERVICE LEVEL AGREEMENT UITGEREIKT DOOR: WOLFMEISTER IT Graafseweg 10 5213 AL - s-hertogenbosch KVK 71055657 SERVICE LEVEL AGREEMENT 1. PARTIJEN Deze Service Level Agreement

Nadere informatie

Prijsmodel Mozard Suite voor RIJKSOVERHEDEN

Prijsmodel Mozard Suite voor RIJKSOVERHEDEN Prijsmodel Mozard Suite voor RIJKSOVERHEDEN Mozard BV Februari 2013 Versie 2.0 INHOUDSOPGAVE OPBOUW PRIJSMODEL MOZARD VOOR RIJKSOVERHEDEN... 3 1. EENMALIGE INSTALLATIE... 3 2. CONFIGURATIE EN IMPLEMENTATIE...

Nadere informatie

Standaardvoorwaarden Dienstverlening itslearning Nederland B.V. Versie 1.1, 21 februari 2012

Standaardvoorwaarden Dienstverlening itslearning Nederland B.V. Versie 1.1, 21 februari 2012 Standaardvoorwaarden Dienstverlening itslearning Nederland B.V. Versie 1.1, 21 februari 2012 1. Begrippen Opdrachtnemer Opdrachtgever Partijen Overeenkomst Dienstverlening Voorwaarden Werkdagen De rechtspersoon

Nadere informatie

2. Gehele of gedeeltelijke afwijking van deze algemene voorwaarden is slechts mogelijk indien en voorzover schriftelijk is overeengekomen.

2. Gehele of gedeeltelijke afwijking van deze algemene voorwaarden is slechts mogelijk indien en voorzover schriftelijk is overeengekomen. Algemene voorwaarden De Binding ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten van De Binding stress & burn-out coaching

Nadere informatie

Accountants- & Administratiekantoren regeling

Accountants- & Administratiekantoren regeling Accountants- & Administratiekantoren regeling Davilex Als onafhankelijk Nederlands software-uitgever ontwikkelt Davilex al meer dan 25 jaar administratieve software voor het Midden- en Kleinbedrijf. Door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden UNIVERSUM webdesign

Algemene voorwaarden UNIVERSUM webdesign Algemene voorwaarden UNIVERSUM webdesign Versie 1.0.2 maart 2017 1. Algemeen 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, aanbieding en overeenkomst tussen UNIVERSUM webdesign en

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Toqo en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende diensten en producten.

Nadere informatie

ALGEMENE ONDERHOUDSVOORWAARDEN EUROSYSTEMS AUTOMATISERING B.V.

ALGEMENE ONDERHOUDSVOORWAARDEN EUROSYSTEMS AUTOMATISERING B.V. ALGEMENE ONDERHOUDSVOORWAARDEN EUROSYSTEMS AUTOMATISERING B.V. Gedeponeerd bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht - Oktober 2014 / V3.0 Algemene Onderhoudsvoorwaarden Oktober 2014

Nadere informatie

SUITE4SOCIALE REGIE. Productinformatie release 4

SUITE4SOCIALE REGIE. Productinformatie release 4 SUITE4SOCIALE REGIE Productinformatie release 4 Productinformatie Suite4Sociale Regie Release 4 (Documentversie 4.0 28 augustus 2014) 1 Inleiding en leeswijzer... 5 2 Over de Suite4Sociale Regie... 6 3

Nadere informatie

Standaardvoorwaarden van de opdrachtgever gelden uitsluitend wanneer hun

Standaardvoorwaarden van de opdrachtgever gelden uitsluitend wanneer hun Algemene "opdrachtgever" Voorwaarden DVE voor Bedrijfscoaching, overeenkomsten hierna tussen te noemen opdrachtgevers "opdrachtnemer". en coachees, hierna te noemen bij 1. Artikel Met "opdrachtnemer" 1.

Nadere informatie

Aanschaf, installatie en ondersteuning

Aanschaf, installatie en ondersteuning Aanschaf, installatie en ondersteuning Inhoudsopgave 1. INLEIDING 5 2. AANSCHAFPRIJS 5 3. INSTALLATIE EN EERSTE GEBRUIKERSTRAINING 6 4. LICENTIENUMMER 6 5. ONDERHOUDSCONTRACT 6 6. HELPDESK 7 7. ONDERSTEUNING

Nadere informatie

2. Offertes, prijzen, facturatie en betalingen

2. Offertes, prijzen, facturatie en betalingen Algemene voorwaarden Versie: 10 november 2017 1. Toepasselijkheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door Meanwhile Online gesloten overeenkomsten en

Nadere informatie

Het Galvano Offerte- en Orderprogramma (GOOP ) FEITEN EN CIJFERS. 1. Introductie. 2. Hoofdpunten van GOOP. Januari 2014

Het Galvano Offerte- en Orderprogramma (GOOP ) FEITEN EN CIJFERS. 1. Introductie. 2. Hoofdpunten van GOOP. Januari 2014 Januari 2014 Het Galvano Offerte- en Orderprogramma (GOOP ) FEITEN EN CIJFERS Met GOOP, Galvano s offerte- en orderprogramma, bespaart u tijd en geld op het gehele traject van offerte, order, bestelling,

Nadere informatie

Versie November 2011. Aanvullende voorwaarden voor Virtual Dedicated Servers (VDS)

Versie November 2011. Aanvullende voorwaarden voor Virtual Dedicated Servers (VDS) Aanvullende voorwaarden voor Virtual Dedicated Servers (VDS) 1. In deze Aanvullende voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a. ICT Persoonlijk : de eenmanszaak ICT Persoonlijk, ingeschreven

Nadere informatie

Guidance. Voorwaarden onderhouds- en supportovereenkomst Guidance programmatuur

Guidance. Voorwaarden onderhouds- en supportovereenkomst Guidance programmatuur Voorwaarden onderhouds- en supportovereenkomst programmatuur Pagina 1 Voorwaarden onderhouds- en supportovereenkomst programmatuur van Rotterdam BV (hierna te noemen ) gevestigd Essebaan 65A te 2908 LJ

Nadere informatie

4. Artikel 4.2 van de Module Algemeen van de ICT~Office Voorwaarden is niet van toepassing op de levering van DNS hosting.

4. Artikel 4.2 van de Module Algemeen van de ICT~Office Voorwaarden is niet van toepassing op de levering van DNS hosting. Aanvullende voorwaarden voor DNS hosting 1. In deze Aanvullende voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a. ICT Persoonlijk : de eenmanszaak ICT Persoonlijk, ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Toegang tot

Dienstbeschrijving Toegang tot Dienstbeschrijving Toegang tot Versie December 2016 2016 Copyright KPN Lokale Overheid Alle rechten voorbehouden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KPN Lokale overheid mag niets uit dit

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Health Software RV, gevestigd te Biddinghuizen

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Health Software RV, gevestigd te Biddinghuizen Biddinghuizen, Mei 2018, ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Health Software RV, gevestigd te Biddinghuizen Deze algemene voorwaarden maken deel uit van iedere overeenkomst tussen Health Software RV en zijn opdrachtgever

Nadere informatie

Standaardvoorwaarden Levering Leerplatform itslearning Nederland B.V. Versie 1.1, 29 november 2012

Standaardvoorwaarden Levering Leerplatform itslearning Nederland B.V. Versie 1.1, 29 november 2012 Standaardvoorwaarden Levering Leerplatform itslearning Nederland B.V. Versie 1.1, 29 november 2012 1. Begrippen Opdrachtnemer Vertegenwoordiger Opdrachtgever Partijen Overeenkomst Dienstverlening Software

Nadere informatie

Voorwaarden 2015. Licentie, Gebruik, Verbruik en Onderhoud van Programmatuur. Inhoudsopgave

Voorwaarden 2015. Licentie, Gebruik, Verbruik en Onderhoud van Programmatuur. Inhoudsopgave Voorwaarden 2015 Licentie, Gebruik, Verbruik en Onderhoud van Programmatuur Inhoudsopgave blz Algemeen 1 Wijzen van doorberekening van gebruik van de Programmatuur Contractstructuur Artikel 1: Wijzen van

Nadere informatie

Toepasselijkheid algemene voorwaarden en totstandkoming van de overeenkomst

Toepasselijkheid algemene voorwaarden en totstandkoming van de overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR STICHTING REHABILITATIE 92 Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - opdrachtnemer: Stichting Rehabilitatie 92 (verder: R92); - opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Per 1 oktober 2017 Artikel 1 - Definities 1. De Dienst is de bemiddeling voor bijles, alsmede de bijlessen en alle bijbehorende en daaruit voortvloeiende administratieve

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN JOUWPLANNER Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door 21Company V.O.F. handelend onder de naam JouwPlanner, gevestigd te Utrecht en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Artikel 14 Toepasselijk recht en bevoegde rechter 14.1 Op alle rechtsverhoudingen met BTW & OG en daaruit voortvloeiende geschillen is met

Artikel 14 Toepasselijk recht en bevoegde rechter 14.1 Op alle rechtsverhoudingen met BTW & OG en daaruit voortvloeiende geschillen is met Algemene voorwaarden van BTW & OG B.V., verder BTW & OG, gevestigd aan de Edisonstraat 86 te 7006 RE Doetinchem, de dato 18 oktober 2011, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te Zutphen. Artikel 1

Nadere informatie

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s Artikel 1 Begrippenlijst Dienst Klant Leverancier Overeenkomst Product Rechten van Intellectuele vorm Een door de Leverancier te leveren

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE. Portaal voor het Sociaal Domein. (Mijn Inkomen en Mijn Regie)

PRODUCTINFORMATIE. Portaal voor het Sociaal Domein. (Mijn Inkomen en Mijn Regie) PRODUCTINFORMATIE Portaal voor het Sociaal Domein (Mijn Inkomen en Mijn Regie) Versie: 1.4 Datum: december 2015 Auteur: Niels van der Plas, productmanager Afdeling: Werk, Inkomen en Zorg Inhoudsopgave

Nadere informatie

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE OPLEIDINGEN Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst D1.1 Gebruiker zal de overeenkomst naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren.

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V.

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Haasdijk Wine Group B.V. is gevestigd te Amersfoort. Haasdijk Wine Group B.V. hanteert als handelsnamen Haasdijk Wine Group en/of Champagnist en/of De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ZORG. Algemene gebruiks- en servicevoorwaarden. Zorgrapportage.nl. RAPPORTAGE.nl.

Algemene voorwaarden ZORG. Algemene gebruiks- en servicevoorwaarden. Zorgrapportage.nl.   RAPPORTAGE.nl. Bladzijde 1/7 Algemene gebruiks- en servicevoorwaarden Zorgrapportage.nl Zorgrapportage.nl en irespond zijn handelsnamen van (M/V) ontwerp, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33228947.

Nadere informatie

Voor de duidelijkheid sommen we nog even een aantal kernpunten van deze supportovereenkomst

Voor de duidelijkheid sommen we nog even een aantal kernpunten van deze supportovereenkomst Leek T.a.v. de heer S. de Jong Tolberterstraat 66 9351 AC LEEK 71. 2L /... ----- KPD Automatisering BV Wilhelminapark 17 2342 AD Oegstgeest Postbus 48 2340 AA Oegstgeest Tel. 071-5194949 Fax 071-5156331

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coaching & Training

Algemene Voorwaarden Coaching & Training Algemene Voorwaarden Coaching & Training Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee

Nadere informatie

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL 1 Definities Opdrachtgever: Overeenkomst : de wederpartij van Quatro media. elke wederzijdse acceptatie, mondeling, schriftelijk of per e-mail bevestigd, van levering van één of meer producten of diensten

Nadere informatie

Concept Overeenkomst. Tussen. <Naam Opdrachtgever> <Naam Opdrachtnemer> project DIG-1924

Concept Overeenkomst. Tussen. <Naam Opdrachtgever> <Naam Opdrachtnemer> project DIG-1924 Concept Overeenkomst Voor de levering, implementatie en het onderhoud van een systeem voor aansluiten op het stelsel van Basisregistraties en een gegevensmagazijn voor interne opslag en distributie Tussen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Collect Club

Algemene voorwaarden. Collect Club Algemene voorwaarden Collect Club Inhoud 1. Definities 3 2. Overeenkomst 4 3. Toepasselijkheid, Algemene voorwaarden 5 4. Registratie, Bestelling en Abonnement 6 5. Totstandkoming Overeenkomst 7 6. De

Nadere informatie

ONLINE-BACKUP Dienstbeschrijving en SLA. versie 2.0

ONLINE-BACKUP Dienstbeschrijving en SLA. versie 2.0 ONLINE-BACKUP Dienstbeschrijving en SLA versie 2.0 Gilze, februari 2014 Definities Algemene Voorwaarden Beschikbaarheid Customer Support Dienst FIFO Kantooruren Opdrachtgever Klantapparatuur Maximale Hersteltijd

Nadere informatie

Prijslijst Wings Boekhouding en Logistiek Prijzen exclusief btw, geldig vanaf 01/01/2014 Prijswijzigingen voorbehouden.

Prijslijst Wings Boekhouding en Logistiek Prijzen exclusief btw, geldig vanaf 01/01/2014 Prijswijzigingen voorbehouden. Prijslijst Wings Boekhouding en Logistiek Prijzen exclusief btw, geldig vanaf 01/01/2014 Prijswijzigingen voorbehouden. Wings uitvoering: STANDAARD PROFESSIONAL ENTERPRISE licentie SA (1) licentie SA (1)

Nadere informatie

Digitaal standaard / DigiStream 2048 en (City) Premium Access. Tarieven vanaf januari 2015

Digitaal standaard / DigiStream 2048 en (City) Premium Access. Tarieven vanaf januari 2015 Digitaal standaard / DigiStream 2048 en (City) Premium Access Tarieven vanaf januari 2015 Inhoud Inleiding 3 Digitaal standaard / DigiStream 2048 4 Tariefstructuur 5 Tarieven 7 (City) Premium Access 8

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Per 1 september 2013 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Bijlesje.nl, hierna

Nadere informatie

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave Algemenevoorwaarden Inhoudsopgave Algemeen...2 Onderhoud van de website...2 Aanbiedingen en offertes...2 Prijzen, facturatie en betaling...2 Verplichtingen...3 Uitvoering van de overeenkomst...3 Wijzigingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA)

GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA) GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA) Versie 1.1 November 2014 Inhoudsopgave Inleiding...... 1 Remote Firewall beheer...... 1 Dienst... 1 Randvoorwaarden... 1 Service Level...

Nadere informatie

Mozard BV Oktober 2013 Versie 3.0. Prijsmodel Mozard Suite voor GEMEENTEN

Mozard BV Oktober 2013 Versie 3.0. Prijsmodel Mozard Suite voor GEMEENTEN Mozard BV Oktober 2013 Versie 3.0 Prijsmodel Mozard Suite voor GEMEENTEN INHOUDSOPGAVE OPBOUW PRIJSMODEL MOZARD VOOR GEMEENTEN... 3 1. EENMALIGE TECHNISCHE INSTALLATIE... 3 2. CONFIGURATIE EN IMPLEMENTATIE...

Nadere informatie

Quality as a Service. Licentie overzicht. CeneSam, 1 juli 2013 1 juli 2014

Quality as a Service. Licentie overzicht. CeneSam, 1 juli 2013 1 juli 2014 Quality as a Service Licentie overzicht CeneSam, 1 juli 2013 1 juli 2014 Inhoudsopgave LICENTIE OVERZICHT 3 QUALITY AS A SERVICE LICENTIES 3 LICENTIE VERGELIJKING 4 FAIR USE POLICY 4 VANDAAG NOG AAN DE

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN

LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN Voorwaarden bij opdrachten tot leveren van producten op het gebied van training, coaching en advies. 1. Algemene bepalingen 1.1

Nadere informatie

DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD.

DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD. Algemene Voorwaarden voor dienstverlening. DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Kikk Consult B.V. Nevelgaarde ZZ NIEUWEGEIN. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN. Kikk Consult B.V. Nevelgaarde ZZ NIEUWEGEIN. Toepasselijkheid van deze voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN van: Kikk Consult B.V. Nevelgaarde 40 3436 ZZ NIEUWEGEIN Artikel 1 Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen

Nadere informatie

Voorwaarden dienstverlening

Voorwaarden dienstverlening Voorwaarden dienstverlening 0 Voorwaarden dienstverlening Compaan is een dienst van Servicepoort B.V. Versie van 19 maart 2014 (1.0) Artikel 1: Definities 1. Compaan: De tablet computer inclusief software

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement 1 Algemene bepalingen 1.1 Partijen Deze Service Level Agreement (verder te noemen: SLA) is een overeenkomst die is gesloten tussen: WAME BV, gevestigd te Enschede aan de Deurningerstraat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V.,

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY 1. Definities/begripsbepalingen Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., Klant: Elk natuurlijk of rechtspersoon aan wie Agile Marketing Agency een

Nadere informatie

Onderwerp: Bevestiging van uw Fotogroep Waalre op woensdag 10 september 2014

Onderwerp: Bevestiging van uw Fotogroep Waalre op woensdag 10 september 2014 Fotogroep Waalre t.a.v. De heer E. van Geest Irenelaan 4 5583 AD Waalre Waalre, donderdag 4 september 2014 Onderwerp: Bevestiging van uw Fotogroep Waalre op woensdag 10 september 2014 Geachte heer Van

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

Versie ( )

Versie ( ) Versie 1.0.0 (12-12-2017) 0 van 4 Dit zijn de algemene voorwaarden van Blue Coded. Wij profileren ons als eigentijds en professioneel ICT-bedrijf op het gebied van hardware, software, projecten, internetdiensten

Nadere informatie

Specifieke voorwaarden 2Value bv

Specifieke voorwaarden 2Value bv Specifieke voorwaarden 2Value bv Reiskosten en extra overleg Bij de aanbieding is rekening gehouden met een gespecificeerd aantal overlegmomenten op locatie klant in Nederland voor afstemming en akkoord

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Twin-tel

Leveringsvoorwaarden Twin-tel Leveringsvoorwaarden Twin-tel Versie: 1.0 Datum: 25-03-2013 Pagina 2 van 5 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Scoop... 4 2.1. Binnen scoop van de opdracht.... 4 2.2. Verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Alle tarieven en prijzen specifiek bedoeld voor particulieren zijn inclusief 6% en/of 21% BTW.

Alle tarieven en prijzen specifiek bedoeld voor particulieren zijn inclusief 6% en/of 21% BTW. Algemene voorwaarden Heleen Florijn Make up and Hair is gevestigd in Doetinchem en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland onder nummer NL211238508.B01. De hieronder genoemde

Nadere informatie

Service Agreement CloudOffice

Service Agreement CloudOffice Service Agreement CloudOffice Tussen u (de Klant ) en Telenet Gegevens van Telenet Telenet bvba Maatschappelijke zetel: Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, België BTW BE 0473.416.418 RPR Mechelen Hierna genoemd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Awerso Webdiensten, per 1 december 2011 - Pagina 1

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Awerso Webdiensten, per 1 december 2011 - Pagina 1 Algemene voorwaarden 1. Definities In de algemene voorwaarden worden onderstaande definities met diens betekenis gebruikt, tenzij anders aangegeven. 1. Awerso Webdiensten: handelsnaam van Awerso, ingeschreven

Nadere informatie

Kerkstraat 5 tel:

Kerkstraat 5 tel: Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1. DEFINITIES EN BEGRIPPEN 1.1 Klant: de persoon of personen ten behoeve van wie Lagom Coaching haar diensten verleent. De opdrachtgever en de klant kunnen dezelfde zijn maar

Nadere informatie

gebonden nadat hij de opdracht nadrukkelijk schriftelijk heeft bevestigd, dan wel reeds feitelijk met de uitvoering van de opdracht is

gebonden nadat hij de opdracht nadrukkelijk schriftelijk heeft bevestigd, dan wel reeds feitelijk met de uitvoering van de opdracht is Algemene voorwaarden 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden en transacties met betrekking tot reparatie, uitbreiding en upgrading van computer(rand)apparatuur

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusservice Arents

Algemene voorwaarden Klusservice Arents Algemene voorwaarden Klusservice Arents Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusservice Mark Arents Klusservice Arents Heuvelstraat 12 9673 BC Winschoten KvK: 66466989

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Op alle reserveringen zijn van toepassing de algemene voorwaarden Congres- & Vergadercentrum Domus Medica en de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze voorwaarden zijn bindend voor een ieder die van onze

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusbedrijf Daan Penders Klusbedrijf Daan Penders Tubasingel 13 2287 CM Rijswijk KvK:

Nadere informatie

Versie 3.0 oktober Prijsbeleid voor Gemeenten

Versie 3.0 oktober Prijsbeleid voor Gemeenten Versie 3.0 oktober 2013 Prijsbeleid voor Gemeenten Inhoud 1. Eenmalige technische installatie... 2 2. Configuratie en implementatie... 2 3. Licenties software, beheer, ontwikkeling en onderhoud... 2 Onze

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake.

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake. Algemene voorwaarden voor dienstverlening Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt.

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt. Algemene voorwaarden Leeghuis Begripsbepalingen opdrachtgever De partij aan wie door Leeghuis een offerte is uitgebracht, respectievelijk de partij die aan Leeghuis de opdracht heeft verleend tot uitvoering

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden

Aanvullende Algemene Voorwaarden Aanvullende Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1 Definities In deze aanvullende algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a) Algemene voorwaarden: de NRTO Algemene Voorwaarden Beroep en Bedrijf voor Training

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES

ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt onder Rowepo verstaan: Rowepo Services Adenauerhof 26 4463 GR Goes KvK: 62833812 In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden van Stijlmeesters v.o.f.

Algemene leveringsvoorwaarden van Stijlmeesters v.o.f. Algemene leveringsvoorwaarden van Stijlmeesters v.o.f. De voorwaarden zijn vastgesteld door Stijlmeesters en gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Rotterdam onder nummer 24248004. 1)

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

Service Level Agreement BRONZE. Voor Business en Reseller Hosting

Service Level Agreement BRONZE. Voor Business en Reseller Hosting Service Level Agreement BRONZE Voor Business en Reseller Hosting 1 Inhoud 1. Inleiding 2. Definities 3. Overeenkomst 4. Service Level Agreement BRONZE 4.1. Meldingen 4.2. Prioriteit Niveaus 4.3. Afhandeling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf Dirks Schilder & Bouwbedrijf Dovenetellaan 26 6841 EJ Arnhem Kvk nr: 65108726

Nadere informatie

Propositie MijnAccorderingService

Propositie MijnAccorderingService Propositie MijnAccorderingService Datum: 14-06-2016 AC Portal B.V. ING Bank: NL73 INGB 0683 5206 52 www.acportal.nl Het Sterrenbeeld 17a KvK-nr: 8067547 info@acuity.nl 5215 MK s Hertogenbosch BTW-nr: 8024.28.009.B.01

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. Algemene voorwaarden Bureau Kat de Beer Versie 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van van Gijben Totaalbouw, Broekhuizenstraat 44, 3784 WT Terschuur. Hierna te noemen gebruiker.

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van van Gijben Totaalbouw, Broekhuizenstraat 44, 3784 WT Terschuur. Hierna te noemen gebruiker. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van van Gijben Totaalbouw, Broekhuizenstraat 44, 3784 WT Terschuur. Hierna te noemen gebruiker. Artikel 1: Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 -

ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 - ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 - INHOUDSOPGAVE 1. Definities... 3 2. Toepasselijkheid... 3 3. Geldigheid... 3 4. Offertes... 4 5. Aansprakelijkheid... 4 6. Facturering en betaling... 5 7. Wijzigen

Nadere informatie

MCXess B.V. Oranjebaan NN Amstelveen Nederland T +31 (0) F +31 (0) E W

MCXess B.V. Oranjebaan NN Amstelveen Nederland T +31 (0) F +31 (0) E W Reseller Programma MCXess is een wereldspeler op het gebied van klantcontactoplossingen. Met onze ervaring en innovatieve drive bieden wij voor ieder soort organisatie een passende effectieve en eenvoudig

Nadere informatie