Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V."

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Haasdijk Wine Group B.V. is gevestigd te Amersfoort. Haasdijk Wine Group B.V. hanteert als handelsnamen Haasdijk Wine Group en/of Champagnist en/of De Champagnist. Overal waar in deze voorwaarden Haasdijk Wine Group wordt genoemd, geldt dit voor alle genoemde handelsnamen. KvK-nummer: BTW-identificatienummer: NL B01 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Haasdijk Wine Group betreffende de verkoop, de levering en de betaling van wijn en de daarmee verband houdende producten en/of diensten. Door uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden. Naast deze algemene voorwaarden kan Haasdijk Wine Group aanvullende voorwaarden hanteren die specifiek van toepassing zijn op de soort transactie en/of aard van werkzaamheden. Eventuele aanvullende voorwaarden maken deel uit van de algemene voorwaarden. 2. Prijzen De prijzen die in de webshop van Haasdijk Wine Group (champagnist.nl/winkel) verder te noemen: de webshop ), in de nieuwsbrief, reclame uitingen, op bestelformulieren of op enige andere wijze vermeld staan, zijn in euro s en gelden voor particulieren. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele bezorgkosten, tenzij anders is vermeld. Prijzen voor zakelijke klanten zijn op aanvraag beschikbaar. Deze prijzen zijn exclusief BTW en eventuele bezorgkosten en veraccijnsd, tenzij anders is vermeld. De wijnen van Haasdijk Wine Group worden geleverd tegen de prijzen die gelden op het moment van het plaatsen van de bestelling. Prijzen gelden totdat een prijsverandering wordt doorgevoerd, hetzij tijdelijk (aanbieding), hetzij tot nader order.

2 3. Betaling U dient een bestelling voorafgaand aan de levering te betalen. Betaling dient op de voorgeschreven wijze te geschieden. Zodra de betaling door Haasdijk Wine Group is ontvangen wordt de bestelling uitgevoerd en aan u geleverd. Betaling op de website geschiedt in principe door middel van ideal. Bij de bestelling worden hierover instructies gegeven. Tevens is op de website informatie over de wijze van betalen te vinden (zie champagnist.nl/winkel). Als uw bank geen ideal accepteert of indien gekozen wordt voor betaling door middel van overschrijving, dan kunt u uw bestelling binnen 8 dagen voldoen door middel van overschrijving op INGBank rekeningnummer ten name van Haasdijk Wine Group te Amersfoort, onder vermelding van het factuurnummer. In het geval van zakelijke klanten, wordt de factuur (per post) toegezonden. Betaling van de factuur geschiedt dan door middel van overschrijving van het volledige verschuldigde bedrag op ING NL27INGB ten name van Haasdijk Wine Group te Amersfoort onder vermelding van het factuurnummer. De betalingstermijn is gesteld op 8 dagen, tenzij anders overeengekomen. De betalingstermijn welke van toepassing is, wordt op de factuur vermeld. Bij overschrijding van de betalingstermijn is de daarop volgende dag een vertragingsrente over het openstaande bedrag verschuldigd van 2% per maand of deel van een maand. Per aanmaning is een bedrag van 25,-- aan administratiekosten verschuldigd. Indien na de aanmaning niet, niet volledig, of niet voor de in de aanmaning gestelde uiterste betaaldatum is betaald, heeft Haasdijk Wine Group het recht buitengerechtelijke (incasso)kosten in rekening te brengen welke 15% van het openstaande factuurbedrag zullen bedragen met een minimum van 250. Tevens is Haasdijk Wine Group gerechtigd de daadwerkelijk gemaakte volledige buitengerechtelijke incassokosten, indien deze hoger zijn, bij u in rekening te brengen. Het is niet mogelijk in termijnen te betalen. Indien u met betalen in gebreke blijft, heeft Haasdijk Wine Group het recht de overeenkomst en de daarmee samenhangende overeenkomsten te ontbinden. Zolang u de betalingsverplichtingen niet volledig bent nagekomen, blijven de producten eigendom van Haasdijk Wine Group.

3 4. Aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten Alle aanbiedingen zijn in beginsel vrijblijvend en gelden op basis van beschikbaarheid. Indien een aanbieding tijdelijk en/of gedeeltelijk niet op voorraad is, ontvangt u daarover binnen 14 dagen na de bestelling bericht en houdt de overeenkomst stand. In dat geval wordt u als koper geïnformeerd over de termijn waarbinnen de bestelling en levering naar verwachting alsnog zullen worden uitgevoerd. Alleen wanneer de aanbieding überhaupt niet meer geleverd kan worden, ontvangt u hierover binnen één maand bericht. U kunt vervolgens kiezen voor een alternatief product van gelijke kwaliteit en prijs, maar u kunt uw bestelling ook annuleren. In het laatste geval komt de overeenkomst te vervallen, en worden reeds gedane betalingen, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending zonder inhouding teruggestort op uw bankrekening voor het deel waarvoor geen (deel)leveringen hebben plaatsgevonden. Zodra Haasdijk Wine Group een bestelling heeft ontvangen, wordt dit beschouwd als een aanvaarding van een aanbod. Haasdijk Wine Group stuurt u een bevestiging van de aanvaarding van het aanbod, alsmede nadere voorwaarden, toezeggingen en/of wijzigingen met betrekking tot het aanbod (indien van toepassing). Een overeenkomst komt pas dan tot stand wanneer de bestelling door Haasdijk Wine Group is bevestigd. Haasdijk Wine Group heeft het recht om (een gedeelte van) bestellingen en/of opdrachten niet te accepteren. U krijgt als koper in dat geval binnen 5 werkdagen bericht. Reeds ontvangen betalingen worden zonder inhouding direct teruggestort op de ons bekende bankrekening voor het deel waarvoor geen levering plaatsvindt. Personen onder de 18 jaar zijn niet bevoegd een bestelling te plaatsen. 5. Levering en levertijden De producten uit het assortiment - als te vinden in de webshop - zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Levering geschiedt binnen enkele werkdagen nadat de betaling is ontvangen. Indien de koper naar het oordeel van Haasdijk Wine Group een (goede) bekende is, dan kan van deze regel worden afgeweken en kan de wijn eerder worden geleverd. De overige producten uit het assortiment zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Levering geschiedt binnen enkele werkdagen nadat de betaling is ontvangen. Indien de koper naar het oordeel van Haasdijk Wine Group een (goede) bekende is, dan kan van deze regel worden afgeweken en kan de wijn eerder worden geleverd.

4 De opgegeven levertijden zijn bij benadering. Haasdijk Wine Group zal geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Haasdijk Wine Group houdt zich het recht voor om bestellingen in delen uit te voeren. Levering geschiedt in principe van maandag tot en met vrijdag tussen uur op het bij de bestelling opgegeven adres. Haasdijk Wine Group behoudt zich het recht voor om bij de uitvoering van de bestelling gebruik te maken van derden. 7. Juiste adressering Klanten zijn verplicht om bij iedere bestelling bij Haasdijk Wine Group een correct afleveradres op te geven met vermelding van de juiste contactpersoon. Als opdrachtgever is de koper aansprakelijk bij een verkeerde bezorging of het zoekraken van goederen bij een onjuiste of verouderde adressering. 8. Retournering Als de aankoop plaatsvindt via de webshop, dan heeft u als koper op afstand het recht om uw bestelling binnen 7 werkdagen te retourneren. U krijgt het aankoopbedrag van bestelde geretourneerde en ongeopende flessen teruggestort, onder aftrek van de in rekening gebrachte verzendkosten. Als voorwaarde geldt wel dat de flessen onbeschadigd retour worden ontvangen. De eventuele verzendkosten van een retourzending zijn voor rekening van de afzender. 9. Reclames en klachten Klachten en reclames over verkeerde of onvolledige levering dient de koper binnen 7 werkdagen na ontvangst van de wijnen kenbaar te maken aan Haasdijk Wine Group. De koper dient Haasdijk Wine Group altijd de gelegenheid te bieden tot het herstellen van eventuele gebreken. Indien er aantoonbare gebreken zijn ten aanzien van de kwaliteit van een gekochte wijn, dan is retournering van aangekochte wijn mogelijk tot 1 maand na de datum van aankoop.

5 10. Privacy Voor de uitvoering van de bestelling, worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand van Haasdijk Wine Group. Hierbij houdt Haasdijk Wine Group zich aan de toepasselijke wet- en regelgeving met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. In geen geval zal Haasdijk Wine Group deze gegevens ter beschikking stellen aan derden met de uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling. Vragen om inzage in uw persoonsgegevens of klachten over privacy kunt u richten aan Haasdijk Wine Group, Postbus 874, 3800AW in Amersfoort. 11. Aansprakelijkheid Haasdijk Wine Group is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website(s) en in haar nieuwsbrieven, promotiecampagnes of andere uitingen. Haasdijk Wine Group is niet aansprakelijk voor enige schade die u later dan 7 dagen na de ontdekking van die schade aan Haasdijk Wine Group heeft gemeld. Haasdijk Wine Group is eveneens niet aansprakelijk voor enige schade die is veroorzaakt door een tekortkoming als gevolg van buiten de macht van Haasdijk Wine Group gelegen omstandigheden. De aansprakelijkheid van Haasdijk Wine Group blijft ten allen tijde beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag van de betreffende levering. Voor enige directe of indirecte schade waarvoor Haasdijk Wine Group in deze voorwaarden de aansprakelijkheid niet uitdrukkelijk heeft aanvaard zal Haasdijk Wine Group niet aansprakelijk zijn, behoudens schade veroorzaakt door opzet of grove schuld of nalatigheid aan de zijde van Haasdijk Wine Group. Haasdijk Wine Group wordt tevens gevrijwaard tegen alle aanspraken van derden. 12. Rechten intellectueel eigendom De rechten voor fotografie en teksten op de website en de webshop liggen bij Haasdijk Wine Group B.V. Voor alle content geldt dat deze mag worden hergebruikt mits Haasdijk Wine Group dan wel Champagnist c.q. Haasdijk Wine Group danwel Champagnist inclusief hyperlink ( of als bron wordt vermeld ( Creative Commons license ).

6 13. Geldigheid algemene voorwaarden Haasdijk Wine Group B.V. is gerechtigd de bepalingen van deze algemene voorwaarden te wijzigen of met aanvullende bepalingen uit te breiden. Uiteraard gelden bij reclames de algemene voorwaarden op het moment van aankoop. Deze algemene voorwaarden blijven van kracht indien Haasdijk Wine Group B.V. geheel of gedeeltelijk van naam, rechtsvorm of eigenaar verandert. 14. Toepasselijk recht en forumkeuze Nederlands recht is van toepassing op alle verkopen, leveringen en daarmee verband houdende producten en/of diensten. In geval van geschillen tussen de opdrachtgever (koper) en Haasdijk Wine Group zullen partijen trachten deze in eerste instantie gezamenlijk onderling op te lossen en/of met behulp van mediation conform het reglement van de Stichting Nederlands Mediation Instituut te Rotterdam, zoals dat luidt op de aanvangsdatum van de mediation. Indien het onmogelijk is gebleken een geschil als hierboven bedoeld op te lossen met behulp van mediation, zal dat geschil woorden beslecht door de bevoegde rechter in het arrondissement waar Haasdijk Wine Group zijn (neven)vestigingsplaats heeft.

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid

Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Filipucci Juweliers zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ComputerVerzekeren.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN ComputerVerzekeren.nl ALGEMENE VOORWAARDEN ComputerVerzekeren.nl Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van ComputerVerzekeren.nl onderdeel van Robiz-Computer.nl (hierna: ComputerVerzekeren.nl)

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van de online winkel van Tea, Love & Wine (hierna

Nadere informatie

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam: Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres: Amstel 186 hs Vestigingsplaats: 1017AG Amsterdam KvK-nummer: 18031821 E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden van Utrecht Promotions.

Algemene leveringsvoorwaarden van Utrecht Promotions. Algemene leveringsvoorwaarden van Utrecht Promotions. 1. Algemeen 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten bij Utrecht-Promotions zijn bij uitsluiting van eventuele andere voorwaarden deze

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN H.O. EL BERRO

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN H.O. EL BERRO ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN H.O. EL BERRO Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van H.o. EL Berro (hierna: EL Berro) zijn bij uitsluiting van eventuele andere

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 1.20

Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met C.V. Nieuw betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur]

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] Identiteit van de ondernemer DilvisOnline.nl Dilvis Kerklaan 40, 1921 BL, Akersloot Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] E-mailadres: info@dilvis.nl KvK-nummer: 37052882

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten van Across4/DeGriekseWinkel handelend onder de handelsnaam De Griekse

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten 1. Algemeen Door bij FotoVakPrintNaarden een bestelling te plaatsen, geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van FotoVakPrintNaarden akkoord gaat. FotoVakPrintNaarden heeft het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Piple, zijn bij uitsluiting

Nadere informatie

- De bloemist: De bloemist handelend op deze website en waarvan de contact gegevens op deze website staan.

- De bloemist: De bloemist handelend op deze website en waarvan de contact gegevens op deze website staan. Leveringsvoorwaarden Verkoop en leveringsvoorwaarden. Artikell1 Definitie In deze voorwaarden wordt verstaan onder: - De bloemist: De bloemist handelend op deze website en waarvan de contact gegevens op

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer.

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer. Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem

Nadere informatie

VOORWAARDEN SERENGETI.FRL

VOORWAARDEN SERENGETI.FRL VOORWAARDEN SERENGETI.FRL Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Serengeti.frl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

VOORWAARDEN Werkman brillen & contactlenzen

VOORWAARDEN Werkman brillen & contactlenzen VOORWAARDEN Werkman brillen & contactlenzen Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Werkman brillen & contactlenzen zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: GSM:

Algemene voorwaarden. Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: GSM: Algemene voorwaarden Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: +32 3 239 85 20 GSM: +32 496 51 43 11 E-mail: info@matesandplates.be BTW: BE-0886.348.471

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen. Artikel 2 Offertes. Artikel 3 Overeenkomsten. Artikel 4 Afbeeldingen. Artikel 5 Prijzen en betaling

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen. Artikel 2 Offertes. Artikel 3 Overeenkomsten. Artikel 4 Afbeeldingen. Artikel 5 Prijzen en betaling Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Projectieschermen.net betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl.

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl. 1. Definities 1.1 Onder Bemvindo -Lifestyle wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34231086.

Nadere informatie

VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid

VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid VOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Gloeilampgoedkoop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding

Nadere informatie

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 ALGEMEEN. Artikel 2 PRIJZEN

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 ALGEMEEN. Artikel 2 PRIJZEN IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam : Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres : Amstel 186 hs Vestigingsplaats : 1017AG Amsterdam KvK nummer : 18031821 E mailadres : info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Koper Computer Support betreffende

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek

Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek 1. Partijen 123autolakken.nl, autoshopeerbeek.nl,autoshop-eerbeek.nl autolakkenwebshop.nl en vandergiesenautoshop.nl zijn een onderdeel van van der

Nadere informatie

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl!

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Algemene Voorwaarden van Balans in voeding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de bestelling en levering van producten

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

In de bevestigingsmail is het rekeningnummer te vinden waarnaar u het verschuldigde bedrag dient over te maken.

In de bevestigingsmail is het rekeningnummer te vinden waarnaar u het verschuldigde bedrag dient over te maken. Algemene voorwaarden Stermoo - 1 oktober 2017 Bestellen U kunt onze producten kopen via de webshop op de website: www.stermoo.nl. Kies eerst het product dat u wilt kopen en maak een keuze uit eventuele

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Overeenkomst. Artikel 3. Prijzen/Aanbiedingen. Artikel 4. Overmacht

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Overeenkomst. Artikel 3. Prijzen/Aanbiedingen. Artikel 4. Overmacht Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1) Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. 2) Van het in

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Algemene voorwaarden Alle gebruikers van onze website ZusenSjiek.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de onderstaande algemene voorwaarden van ZusenSjiek, gevestigd te Zuiderwoude

Nadere informatie

Bezorg- en administratiekosten Christian Chocolaterie Patisserie bezorgt in een beperkt gebied m.b.t. bestellingen. De bestelling wordt bezorgd op het

Bezorg- en administratiekosten Christian Chocolaterie Patisserie bezorgt in een beperkt gebied m.b.t. bestellingen. De bestelling wordt bezorgd op het Algemene Voorwaarden Toepasselijkheid De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen door, bestellingen bij, leveringen door en betalingen aan Christian Chocolaterie Patisserie.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TWISTED

Algemene voorwaarden TWISTED Algemene voorwaarden TWISTED Definities TWISTED is een eenmanszaak van Lia de Grijs- Roelofs. Het bedrijf is gevestigd te Koolwijk bij Oss, Berghemseweg 19 5373KG Koolwijk Geregistreerd bij Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst Algemene Voorwaarden Hieronder staan de Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Modernity webwinkel, kantooradres Baanrots 31 5282 GB te Boxtel, emailadres: info@modernity.nl, website www.modernity.nl

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Rowin Enckhof Personal Training: De onderneming

Nadere informatie

1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat koper de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt.

1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat koper de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van De Kinderkleding Winkel zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Sansita

Algemene voorwaarden Sansita Algemene voorwaarden Sansita Naam: CMedical BV. h.o.d.n. Sansita Vestigingsadres: Zeppelinstraat 7, 7903 BR Hoogeveen Bezoekadres: Zeppelinstraat 7, 7903 BR Hoogeveen Contactpersoon: Mevr. M.J. Leuvenink

Nadere informatie

2. Gehele of gedeeltelijke afwijking van deze algemene voorwaarden is slechts mogelijk indien en voorzover schriftelijk is overeengekomen.

2. Gehele of gedeeltelijke afwijking van deze algemene voorwaarden is slechts mogelijk indien en voorzover schriftelijk is overeengekomen. Algemene voorwaarden De Binding ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten van De Binding stress & burn-out coaching

Nadere informatie

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop 1.Definities en toepasselijkheid: In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Webshop De Webshop is de digitale winkel op www.paservice.nl,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 : Algemeen. Artikel 2 : Offertes. Artikel 3: Overeenkomsten

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 : Algemeen. Artikel 2 : Offertes. Artikel 3: Overeenkomsten Algemene Voorwaarden Artikel 1 : Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Bescreenshop.be betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Postadres: Wilhelminastraat 38 9541 AP VLAGTWEDDE 06-12258238 Bezoekadres/winkel: Schoolstraat 14 9541 CK VLAGTWEDDE Email: info@pand38.nl Bankgegevens: IBAN NL36RABO 0112314155 KvK.

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Kunstdeco. Artikel 1. Definities (niet uitputtend)

Algemene Voorwaarden Kunstdeco. Artikel 1. Definities (niet uitputtend) Algemene Voorwaarden Kunstdeco Artikel 1 Definities (niet uitputtend) De klant, opdrachtgever, koper, hierna te noemen wederpartij: Een natuurlijk persoon van 18 jaar of ouder of een rechtspersoon met

Nadere informatie

2.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van YogaStar en op alle met YogaStar (op afstand) aangegane overeenkomsten.

2.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van YogaStar en op alle met YogaStar (op afstand) aangegane overeenkomsten. - 1 - Artikel 1 Identiteit van de ondernemer 1.1 YogaStar De Smelen 12 5553 CT Valkenswaard Telefoonnummer : 06 14 30 18 92 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur) E-mailadres: info@yogastar.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ROND.

Algemene voorwaarden ROND. Algemene voorwaarden ROND. Artikel 1 Definities * Reseller/klant: de rechtspersoon die producten aankoopt met het doel deze door te verkopen. * Overeenkomst op afstand: een overeenkomst waarbij in het

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden groothandel Passe- Partout

Algemene Leveringsvoorwaarden groothandel Passe- Partout Algemene Leveringsvoorwaarden groothandel Passe- Partout Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Groothandel Passe-Partout staat ingeschreven bij de KvK te Roermond onder nummer 14126812 voortaan afgekort tot P-P.

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Boatowner

Algemene verkoopvoorwaarden Boatowner Algemene verkoopvoorwaarden Boatowner Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Boatowner zijn De algemene verkoopvoorwaarden van Boatowner van toepassing.

Nadere informatie

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1. DEFINITIES 1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1.2 Onder verkoper wordt verstaan My Medical Shop BV, gevestigd te s-gravenhage. 1.3

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden Steenwijkerdiep 48A 8331 LT Steenwijk KVK 01183330 hierna te noemen: Brouwer Trading Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende

Nadere informatie

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te Algemene voorwaarden Handelskwekerij De Schelde BV www.olijfboom.nl Email: info@olijfboom.nl Lange Kruisweg 21a 2676BM Maasdijk KvK 24420121 BTW nr NL818375085B01 ABN AMRO 4175.04.551 1. Definities In

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering aan consumenten van Ela Rotterdam B.V.

Algemene voorwaarden voor levering aan consumenten van Ela Rotterdam B.V. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden van Ela Rotterdam BV akkoord gaat. Ela Rotterdam BV behoudt zich het recht de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van

Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van 01-01-2014 Artikel 1. Toepasselijkheid Op alle aanbiedingen,bestellingen en overeenkomsten van Spirit Wings zijn bij uitsluiting van eventuele

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

FVDS Ontwerp / Mauvestraat 6 / 6813 JL Arnhem KvK 09097118 / Btw-nr.161907635.b01. Iedere rechtspersoon die een overeenkomst sluit met FVDS Ontwerp.

FVDS Ontwerp / Mauvestraat 6 / 6813 JL Arnhem KvK 09097118 / Btw-nr.161907635.b01. Iedere rechtspersoon die een overeenkomst sluit met FVDS Ontwerp. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: FVDS Ontwerp: FVDS Ontwerp / Mauvestraat 6 / 6813 JL Arnhem KvK 09097118 / Btw-nr.161907635.b01 Afnemer: Iedere rechtspersoon die een overeenkomst sluit met FVDS

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van StreetStyleGods.

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van StreetStyleGods. Voorwaarden Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van StreetStyleGods. Artikel 1. Definities 1.1 StreetStyleGods is een online winkel in merkkleding voor mannen en vrouwen, welke via

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4

Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4 Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4 1. DEFINITIES In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: DIVEOUTLET Kantoor: Castellumplein 4, 2235CN, Valkenburg ZH "Ontvangstbevestiging": de ontvangstbevestiging,

Nadere informatie

1. Definities. 3. Ontvangstbevestiging. De ontvangstbevestiging, zoals omschreven in artikel 3.2 van deze Voorwaarden.

1. Definities. 3. Ontvangstbevestiging. De ontvangstbevestiging, zoals omschreven in artikel 3.2 van deze Voorwaarden. 1. Definities 1. In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: keukenproducten.nl,. De Keukenproducten-site van Lemmers coordinates vof, gevestigd te Hellendoorn. 2. Lemmers coordinates, verzorgt

Nadere informatie

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem.

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem. Algemene Verkoop en Leveringsvoorwaarden van ITH Connect B.V. ingeschreven onder nr.56699034 bij de KvK te Haarlem. ITH Connect B.V. is gevestigd op Biesland 17, 1948 RJ te Beverwijk. Deze algemene verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder:

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. Artikel 1. Identiteit partijen In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: Verkoper: COACH&JACKETS

Nadere informatie

Cerevisiam Bibat Algemene verkoopvoorwaarden LW 080301

Cerevisiam Bibat Algemene verkoopvoorwaarden LW 080301 Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Stichting Cerevisiam Bibat (hierna: SCB) zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ALGEMEEN

Algemene voorwaarden ALGEMEEN Algemene voorwaarden ALGEMEEN bbkidsshop is gevestigd te Eindhoven en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Eindhoven onder nummer 60455152. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen

Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen 1. Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen WIJNVANDEBOER B.V.. (hierna te noemen WvdB) en een koper, zijn de navolgende leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Day at the Beach Rooseveltlaan 232-3hg 1078NX Amsterdam Nederland

Day at the Beach Rooseveltlaan 232-3hg 1078NX Amsterdam Nederland Algemene Voorwaarden Nederland Telefoonnummer: 020 84 59 593 E-mail: info@dayatthebeach.nl KvK-nummer: 34335220 BTW-nummer: 28131587B01 Bankrekening: 11.83.89.475 IBAN-nummer: NL89 RABO 0118 3894 75 1.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Verkoop- en Leveringsvoorwaarden Pimpyourcan.com Alle opdrachten worden alleen volgens onderstaande voorwaarden aangenomen en verwerkt. Door bij Pimpyourcan.com een bestelling te plaatsen,

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DEKAMOBIEL (ALGEMEEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN DEKAMOBIEL (ALGEMEEN) ALGEMENE VOORWAARDEN DEKAMOBIEL (ALGEMEEN) Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op DekaMobiel. DekaMobiel is een merk van DekaMarkt. Alle informatie die op www.dekamobiel.nl, over de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud Artikel 1 Definities 1. Koper, de partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemeen Onder Nena's Sweet Creations wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de eenmanszaak Nena's Sweet Creations gevestigd Raadhuisplein 10A, 1701EJ te

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Drs Leenarts B.V. Juni 2018 Drs Leenarts B.V. h.o.d.n. Dr. Leenarts, Drs Leenarts, Dokter Leenarts en drleenarts.com Keizersgracht 125 1015 CJ Amsterdam KvK: 57237689 E-mailadres:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Harderwijn VOF

Algemene voorwaarden Harderwijn VOF Algemene voorwaarden Harderwijn VOF ALGEMEEN Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Harderwijn vof en een koper, zijn de navolgende leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing, voorzover

Nadere informatie

Deze webwinkel is een activiteit van Ruitersport Totaal V.o.F.. Algemene voorwaarden Ruitersporttotaal.nl. Hierna te noemen Ruitersport Totaal.

Deze webwinkel is een activiteit van Ruitersport Totaal V.o.F.. Algemene voorwaarden Ruitersporttotaal.nl. Hierna te noemen Ruitersport Totaal. Deze webwinkel is een activiteit van Ruitersport Totaal V.o.F.. Algemene voorwaarden Ruitersporttotaal.nl. Hierna te noemen Ruitersport Totaal. 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Adres: De Noesten 5a 9439 TC Westerbork Tel: 0031 (0) 593-33 17 76 Email: info@hpsmail.nl Internet:

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden Brouwer Dienstverlening en K. Brouwer Trading Korte Baan 20 8331 LA Steenwijk KVK 01183330 hierna te noemen: Brouwer Trading / Brouwer Dienstverlening / Terrasoverkappingen4u / Pelletkachels4u.nl

Nadere informatie

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu 1 Vintage & projects Algemene voorwaarden 2 maart 2017 versie 10 Artikel 1 : Definities 3 Artikel 2 : Toepasselijkheid 3 Artikel 3 : Overeenkomst 3 Artikel 4 : Persoonsgegevens 3 Artikel 5 : Aanbod 4 Artikel

Nadere informatie

RAMBLER WALKINGWAGON. Algemene voorwaarden. 1 Totstandkoming overeenkomst

RAMBLER WALKINGWAGON. Algemene voorwaarden. 1 Totstandkoming overeenkomst 1 Totstandkoming overeenkomst Een overeenkomst komt tot stand wanneer u een order heeft geplaatst en betaald in de webshop van Rambler Restart B.V. of doordat u een order heeft geplaatst per e-mail, telefoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Kunst & Canvas Artikel 1. Definities 1.1 Kunst&Canvas: Kunst&Canvas, een product van Denkwolk, gevestigd in de Havenstraat nr. 78 2871 EB Schoonhoven, ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1.0 De website www.effectief-afvallen.nl en webwinkels http://effectiefafvallen.biedmeer.nl zijn een onderdeel van Body & Healthcare4U 1.1 Op alle

Nadere informatie

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Noor betreffende de verkoop, levering en betaling.

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Noor betreffende de verkoop, levering en betaling. Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Noor Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Noor betreffende de verkoop, levering en betaling.

Nadere informatie

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN Verzenden & Retouren Verzenden Bestellingen worden verzonden via TNT Post. De verzendbijdrage zijn 6,95 voor afleveradressen binnen Nederland, 14,50 voor overige afleveradressen binnen de EU en 22,00 voor

Nadere informatie

Artikel 2 Toepasselijkheid

Artikel 2 Toepasselijkheid Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden van Houthandel Woerden akkoord gaat. Houthandel Woerden behoudt zich het recht de leverings-, garantie- en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Datum: 02-04-2018 Deze algemene voorwaarden zijn van Bijniervereniging NVACP. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al het gebruik van de Website en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden AlgemeneVoorwaarden 1 1 Algemeen Algemeen In deze In deze algemene algemene voorwaarden wordt wordt verstaan verstaan onder: onder: Opdrachtnemer: drs H. drs Alderliesten, H. gevestigd gevestigd te 9718

Nadere informatie

1.3 Consument: een natuurlijke persoon of bedrijf die een overeenkomst op afstand aangaat met de ondernemer;

1.3 Consument: een natuurlijke persoon of bedrijf die een overeenkomst op afstand aangaat met de ondernemer; ALGEMENE VOORWAARDEN UNIEK VOOR KIDS Artikel 1. Definities 1.1 Algemene Voorwaarden (hierna te noemen Voorwaarden ): op alle verkopen via uniekvoorkids.nl zijn de volgende leverings- en betalingscondities

Nadere informatie

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) te Amersfoort onder bedrijfsnaam Kieft Warenhuis, KvK-nummer 804073235

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) te Amersfoort onder bedrijfsnaam Kieft Warenhuis, KvK-nummer 804073235 Algemene voorwaarden Kieft Warenhuis V.O.F. voor Nederland Ten aanzien van elke levering en prijsopgave gelden de Algemene voorwaarden van Kieft Warenhuis V.O.F.. Deze algemene voorwaarden zijn ook te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012 Artikel 1 Definities 1.1 Pintip: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, de vennootschap onder firma Pintip. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer Algemene Voorwaarden Onderstaande voorwaarden hebben betrekking op alle diensten, producten, bestellingen en aanbiedingen die via de site www.dedochtervanmies.nl/shop aangeboden, verzonden en geleverd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Collect Club

Algemene voorwaarden. Collect Club Algemene voorwaarden Collect Club Inhoud 1. Definities 3 2. Overeenkomst 4 3. Toepasselijkheid, Algemene voorwaarden 5 4. Registratie, Bestelling en Abonnement 6 5. Totstandkoming Overeenkomst 7 6. De

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars)

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015 Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 61580198. Statutair

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie

Barrois Engineering & Automatisering (bedrijven) Tudderenderweg CB Sittard

Barrois Engineering & Automatisering (bedrijven) Tudderenderweg CB Sittard Barrois Engineering & Automatisering (bedrijven) Tudderenderweg 105 6137 CB Sittard 046-4514984 info@barrois.nl Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle bestellingen en overeenkomsten van Barrois Engineering

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen Algemene Leveringsvoorwaarden De betalingen van uw bestelling dient te geschieden via IDeal, PayPal of per bank. Een artikel kan binnen 14 dagen retour gezonden worden. De kosten van het retour zenden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Handboogsport Friesland

Algemene Voorwaarden van Handboogsport Friesland Algemene Voorwaarden van Handboogsport Friesland Artikel 1 - Definities In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: Handboogsport Friesland: Handboogsport Friesland is ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

1.1 Opdrachtgever/ klant: de koper/ partij die de overeenkomst met basematters sluit. Hetzij een professionele koper, hetzij een consument.

1.1 Opdrachtgever/ klant: de koper/ partij die de overeenkomst met basematters sluit. Hetzij een professionele koper, hetzij een consument. 1. Begripsbepalingen 2. Toepassing en wijzigingen 3. Aanbiedingen en overeenkomst 4. Prijzen en betaling 5. Levering 6. Annulering van de koopovereenkomst 7. Eigendomsvoorbehoud 8. Producten met gebreken

Nadere informatie

Koper De natuurlijke- of rechtspersoon die aan Stichting omgaan met parkinson de opdracht heeft gegeven tot de levering van producten.

Koper De natuurlijke- of rechtspersoon die aan Stichting omgaan met parkinson de opdracht heeft gegeven tot de levering van producten. Algemene voorwaarden levering boeken ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Stichting omgaan met parkinson. In het vervolg van deze voorwaarden zal over Stichting omgaan met parkinson

Nadere informatie