Conflict Styles. Datum:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Conflict Styles. Datum:"

Transcriptie

1 Conflict Styles Naam: Sample Candidate Datum: Over dit rapport: Dit rapport is op automatische wijze afgeleid van de resultaten van de vragenlijst welke door de heer Sample Candidate is ingevuld.

2 2 A. Inleiding Deze vragenlijst is ontworpen om het individuele gedrag in conflict situaties te analyseren. Conflict situaties zijn situaties waarin de belangen van twee personen niet gelijk zijn. In dergelijke situaties kunnen we het gedrag van een persoon beschrijven aan de hand van 2 kenmerken: 1. Assertief: de mate waarin het individu probeert zijn/haar belangen te behartigen; 2. Coöperatief: de mate waarin het individu probeert om de belangen van de ander te behartigen. Op basis van deze 2 kenmerken van gedrag zijn er vijf conflictstijlen te definiëren. Zie het figuur hieronder. 1. Aanpassend: Niet assertief en coöperatief. Een persoon verwaarloost zijn of haar belangen om aan de belangen van de tegenpartij tegemoet te komen. Aan de wensen van anderen gehoorzamen terwijl dat eigenlijk niet zou moeten. 2. Competitief: Assertief en niet coöperatief, tegenovergestelde van Aanpassen. Een persoon streeft zijn eigen belangen na ten koste van anderen. Deze stijl is gebaseerd op kracht, alle middelen worden gebruikt om de eigen belangen te verdedigen. 3. Compromis zoekend: Gemiddeld assertief en gemiddeld coöperatief. Het doel is om een doelmatige, wederzijds aanvaardbare oplossing te vinden die beide partijen gedeeltelijk tevreden stelt. Samen het verschil delen, redelijke concessies doen en een snelle middenweg vinden. 4. Samenwerkend: Assertief en coöperatief. Een persoon probeert met de ander een oplossing te vinden die de belangen van beide partijen volledig behartigt. Door dieper op een probleem in te gaan en de onderliggende bezwaren te verkennen wordt een alternatief bepaald wat aan alle belangen tegemoet komt. 5. Vermijdend: Niet assertief en niet coöperatief, tegenovergestelde van Samenwerken. Een persoon die niet direct zijn belangen of die van anderen nastreeft. Vermijden kan zich uiten als tactisch niet deelnemen en het uit- of afstellen van een discussie.

3 3 B. Profiel Met betrekking tot de resultaten zijn er geen goede of foute antwoorden. Alle stijlen kunnen, afhankelijk van de specifieke situatie, van nut zijn. De effectiviteit van een conflictstijl is afhankelijk van de specifieke conflicterende situatie en de vaardigheid waarmee de stijl gehanteerd wordt. Iedere persoon is in staat om alle vijf conflictstijlen te hanteren. Niemand heeft een vaste stijl waarmee elk conflict wordt aangegaan. Wel kan een persoon een bepaalde natuurlijke voorkeur hebben voor een stijl en kan hij/zij een bepaalde stijl beter hanteren. Het getoonde gedrag is een resultaat van persoonlijke voorkeuren en de situatie waarin iemand is beland. Deze rapportage helpt om de mix van conflictstijlen te analyseren. De score op een conflictstijl geeft aan in hoeverre deze stijl u tot nut kan zijn en hoe gemakkelijk deze gehanteerd kan worden. De leerstijl met de hoogste score is uw voorkeursstijl. Het kan voorkomen dat u op meerdere stijlen hoog scoort. Dit betekent dat uw huidige leerstijl gebalanceerd is en dat u in staat bent om uw stijl aan te passen aan de situatie. 1. Aanpassend 2. Competitief 3. Compromis zoekend 4. Samenwerkend 5. Vermijdend

4 4 C. Rapport De score op een conflictstijl geeft aan in hoeverre deze stijl u tot nut kan zijn en hoe gemakkelijk deze gehanteerd kan worden. Om de keuze voor een stijl te vergemakkelijken wordt hieronder aangegeven wanneer een bepaalde conflictstijl van nut kan zijn. Uw persoonlijkheid kan er voor zorgen dat u dat in meer of mindere mate de neiging heeft om gebruik te maken van een bepaalde conflictstijl. Om te bepalen of uw te veel of te weinig gebruikt maakt van een bepaalde stijl worden vragen benoemd die u helpen overmatig gebruik of onderbenutting te analyseren. Aanpassend Een persoon verwaarloost zijn of haar belangen om aan de belangen van de tegenpartij tegemoet te komen. 1. Wanneer u zich realiseert dat u fout zit. 2. Als het probleem belangrijker is voor de andere partij dan voor uzelf. 3. Om krediet op te bouwen voor conflicten die voor u belangrijker zijn. 4. Als meer strijd uw belangen en reputatie kunnen schaden, als u aan de verliezende hand bent. 5. Als het zeer belangrijk is om harmonie en een goede sfeer te bewaren. 6. Om anderen in staat te stellen om te leren (van hun fouten). A. Heeft u het gevoel dat uw ideeën en belangen niet voldoende aandacht krijgen? - Te veel aanpassen aan de belangen van anderen kan ten koste gaan van uw invloed, respect en erkenning. U ontneemt uw organisatie uw mogelijke bijdrage. B. Bent uw gemakzuchtig? - Discipline is geen doel op zich, maar vaak zijn er wel regels, procedures en doelstellingen waaraan u of de organisatie zich moet houden om gestelde doelen te bereiken. A. Heeft u problemen om een relatie met anderen op te bouwen? B. Zien anderen u vaak als onredelijk? C. Vindt u het moeilijk om het toe te geven als u het fout had? D. Herkent u legitieme uitzonderingen op de regels? E. Weet u wanneer u op moet geven?

5 5 Competitief Een persoon die niet direct zijn belangen of die van anderen nastreeft. 1. Als snelle actie en besluiten nodig zijn. 2. Bij belangrijke zaken die impopulaire gevolgen hebben, bijvoorbeeld ontslag, kostenbesparingen. 3. Bij essentiële zaken waarbij u weet dat u gelijk heeft. 4. Ter bescherming van uzelf. A. Bent u omringd door ja-knikkers? - Wellicht omdat de omgeving geleerd heeft dat het onverstandig is om het met u oneens te zijn of zijn ze gestopt met proberen u te beïnvloeden. U kunt hierdoor informatie missen. B. Vinden ondergeschikte het moeilijk om hun onzekerheid aan u te tonen? - In een concurrerende omgeving moet men vechten voor invloed en respect. Dit kan betekenen dat iemand zich zekerder toont dan dat hij/zij is. Dit kan resulteren in een onvermogen om informatie of besluiten met u te bespreken. Hierdoor leert de ander minder. A. Voelt u vaak machteloos in situaties? - Misschien komt dat omdat u zich onvoldoende bewust bent van de kracht die u heeft. Omdat deze kracht zelden heeft gebruikt of dat u zich oncomfortabel voelt om deze kracht te gebruiken. Dit kan u invloed en daarmee u effectiviteit beperken. B. Heeft u moeite om een duidelijk standpunt in te nemen, zelfs als u ziet dat het nodig is? - Soms kunnen de zorgen om de gevoelens van anderen of de angst om de eigen kracht te gebruiken ervoor zorgen dat u gaat twijfelen. Dit kan betekenen dat u besluiten uitstelt en daarmee bijdraagt aan het lijden van anderen. Compromis zoekend Het doel is om een doelmatige, wederzijds aanvaardbare oplossing te vinden die beide partijen gedeeltelijk tevreden stelt. 1. Als het onderwerp redelijk belangrijk is, maar onvoldoende belangrijk om echt voor te strijden. 2. Als beide partijen een gezamenlijk doel hebben, bijvoorbeeld bij arbeidscontracten. 3. Om tijdelijke afspraken te maken in complexe situaties. 4. Om te komen tot doelmatige oplossingen onder tijdsdruk. 5. Als back-up mocht een samenwerking niet succesvol zijn. A. Concentreert u zich soms zo sterk op de praktische aspecten en de tactiek van het compromis dat u de lange termijn problemen en doelstellingen van de organisatie uit het oog verliest? A. Merkt u dat u te zachtaardig bent om effectief te kunnen onderhandelen? B. Vindt u het moeilijk om concessies te doen? - Zonder het doen van concessies kan het lastig zijn om op discussie op een, voor beide partijen, prettige manier te beëindigen.

6 6 Samenwerkend Een persoon probeert met de ander een oplossing te vinden die de belangen van beide partijen volledig behartigt. 1. Als er een totaaloplossing moet worden gevonden wanneer partijen hun argumenten te belangrijk vinden om een compromis te zoeken. 2. Als het doel is om te leren, bijvoorbeeld het testen van eigen aannames of het begrijpen van de standpunten van anderen. 3. Om inzichten van mensen met verschillende perspectieven op een probleem te verenigen. 4. Om commitment te krijgen door argumenten van anderen op te nemen in het uiteindelijke besluit. 5. Om de negatieve gevoelens tijdens een discussie, die een belemmering kunnen vormen voor de toekomstige relatie, een plek te geven. A. Spendeert u veel tijd aan het bespreken van problemen die dit eigenlijk niet verdienen? - Samenwerken kost tijd en energie. Eenvoudige problemen hebben niet altijd een optimale oplossing nodig. Niet alle meningsverschillen kunnen worden verholpen. Te veel samenwerken kan ontstaan vanuit de wens om de risico s te minimaliseren. Dit kan leiden tot onduidelijke verantwoordelijkheden of tot het uitstellen van acties. B. Levert uw samenwerkend gedrag niet altijd een samenwerkende houding op van de tegenpartij? - Het verkennende en voorzichtige karakter van het zoeken naar samenwerking kan het voor anderen makkelijk maken om toenadering te negeren. Men kan gebruik maken van uw vertrouwen en openheid. U kunt hierdoor signalen van ongeduld of tegenstrijdige belangen missen. A. Is het moeilijk voor u om meningsverschillen te zien als kansen voor verdere groei of als mogelijkheid om te leren en problemen op te lossen? - Ondanks dat er vaak beangstigende en onproductieve aspecten zijn aan een conflict, kan een negatieve houding uw verhinderen om (gezamenlijk) winst en voldoening uit een discussie te halen. B. Zijn uw ondergeschikten niet gecommitteerd aan uw besluiten of beleid? - Misschien komt dat omdat hun belangen niet zijn opgenomen in uw besluit of beleid. Vermijdend Een persoon die niet direct zijn belangen of die van anderen nastreeft. 1. Als een probleem van ondergeschikt belang is of als andere problemen belangrijker zijn. 2. Als er geen enkele kans is om aan uw belangen tegemoet te komen. 3. Als de potentiele schade die een conflict kan opleveren groter is dan de voordelen van de oplossing. 4. Om, wanneer de stress bij anderen te hoog wordt, mensen te laten bijkomen. 5. Als het verkrijgen van meer informatie belangrijker is dan een directe beslissing. 6. Als anderen het conflict effectiever kunnen oplossen. 7. Wanneer het probleem symptomatisch is voor een meer fundamenteel probleem. A. Werkt u moeilijk samen omdat anderen het lastig vinden om uw mening over een probleem te krijgen? B. Lijkt het alsof mensen in uw omgeving uiterst voorzichtig handelen? - Soms wordt er teveel energie besteed aan het vermijden van conflicten. Dit kan erop wijzen dat conflicten beter besproken en opgelost kunnen worden. C. Neemt u standaard dezelfde beslissingen bij belangrijke problemen? A. Merkt u dat u de gevoelens van anderen vaak kwetst of dat u aanzet tot vijandelijkheden? - Wellicht kunt u zich bekwamen in het voorzichtiger omgaan met confronteren en meer tactvol opereren. Tact is voor een gedeelte de kunst van het vermijden van de potentieel ontwrichtende factoren van een probleem. B. Voelt u zich vaak overweldigd door een aantal zaken? - Wellicht kunt u meer tijd besteden aan het stellen van prioriteiten. U kunt zelf besluiten welke problemen minder belangrijk zijn en deze aan anderen delegeren.

7 7 D. Disclaimer Dit rapport is gegenereerd met behulp van een online systeem van HrmForce. Het bevat informatie naar aanleiding van een vragenlijst over conflict stijlen. Dit rapport is zo ontworpen dat het door de respondent(en) zelf gebruikt kan worden. Het rapport is gegenereerd vanuit de resultaten van de vragenlijsten die door de respondent(en) werd(en) ingevuld en is een weergave van de gegeven antwoorden. De subjectieve aard van beoordelingen gebaseerd op vragenlijsten moet bij de interpretatie van de data in beschouwing worden genomen. Dit rapport werd elektronisch gegenereerd - de gebruiker van de software kan wijzigingen en aanvullingen maken op de tekst van het rapport. HrmForce en associates kunnen niet garanderen dat de inhoud van dit rapport de onveranderde weergave is van het computersysteem. Wij accepteren geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van dit rapport en geen aansprakelijkheid onder geen enkele vorm (inclusief onachtzaamheid) voor de inhoud en het gebruik ervan.. Alle rechten voorbehouden. Dit rapport werd gegenereerd door HrmForce en bevat het intellectuele eigendom van HrmForce. Zodoende staat HrmForce de klant toe dit rapport enkel te reproduceren; verdelen of aan te passen voor interne en nietcommerciële doeleinden. Alle overige rechten zijn voorbehouden aan HrmForce.

Appraisal. Datum:

Appraisal. Datum: Appraisal Naam: Sample Candidate Datum: 08-08-2013 Over dit rapport: Dit rapport is op automatische wijze afgeleid van de resultaten van de vragenlijst welke door de heer Sample Candidate is ingevuld.

Nadere informatie

Competency Check. Datum:

Competency Check. Datum: Competency Check Naam: Sample Candidate Datum: 08-08-2013 Over dit rapport: Dit rapport is op automatische wijze afgeleid van de resultaten van de vragenlijst welke door de heer Sample Candidate is ingevuld.

Nadere informatie

Het Thomas-Killmann instrument

Het Thomas-Killmann instrument Het Thomas-Killmann instrument Vijf manieren van onderhandelen Het Thomas-Killmann instrument is ontworpen om gedrag in onderhandelingsstijlen te onderscheiden. Onderhandelingssituaties zijn situaties

Nadere informatie

> Medewerkers & Leiderschapsstijlen Profiel. Naam: Dhr. Peter Sample

> Medewerkers & Leiderschapsstijlen Profiel. Naam: Dhr. Peter Sample > Medewerkers & Leiderschapsstijlen Profiel Naam: Dhr. Peter Sample Datum: 14 april 2009 Groepsrollen Lage scores Gemiddeld Hoge scores Groepsrol Coördinator Ondernemer Creatief denker Voltooier Uitvoerder

Nadere informatie

OPQ Profiel OPQ. E.I. rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 23 oktober 2013. www.ceb.shl.com

OPQ Profiel OPQ. E.I. rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 23 oktober 2013. www.ceb.shl.com OPQ Profiel OPQ E.I. rapport Naam Dhr. Sample Candidate Datum 23 oktober 2013 www.ceb.shl.com Inleiding Kennis van de eigen emoties, het onderkennen van andermans emoties en het omgaan met relaties kunnen

Nadere informatie

OPQ Profiel CCSQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 31 oktober

OPQ Profiel CCSQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 31 oktober OPQ Profiel CCSQ Persoonlijk Rapport Naam Dhr. Sample Candidate Datum 31 oktober 2013 www.ceb.shl.com CCSQ profiel 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 Overtuigend RELATIES MET MENSEN 7 6 4 2 Terughoudend Zorgzaam Bescheiden

Nadere informatie

Thomas-Kilmann test Merlijn Camp WDP29 juni 2012

Thomas-Kilmann test Merlijn Camp WDP29 juni 2012 Thomas-Kilmann test Merlijn Camp 11099003 WDP29 juni 2012 Inhoudsopgave Inhoud Voorwoord 2 1. Inleiding 2 2. Karaktereigenschappen 3 2.1 Doordrukken 3 2.2 Vermijden 3 2.3 Samenwerken 3 2.4 Toegeven 3 2.5

Nadere informatie

OPQ Profiel OPQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 21 mei 2014. www.ceb.shl.com

OPQ Profiel OPQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 21 mei 2014. www.ceb.shl.com OPQ Profiel OPQ Persoonlijk Rapport Naam Dhr. Sample Candidate Datum 21 mei 2014 www.ceb.shl.com INLEIDING Dit rapport is vertrouwelijk en is alleen bedoeld voor de persoon die de vragenlijst heeft ingevuld.

Nadere informatie

Denk na over situaties waarin uw wensen verschillen van die van iemand anders. Hoe reageert u gewoonlijk in zulke situaties?

Denk na over situaties waarin uw wensen verschillen van die van iemand anders. Hoe reageert u gewoonlijk in zulke situaties? THOMAS-KILMANN INSTRUMENT OMGAAN MET HET KONFLIKT INSTRUCTIES Denk na over situaties waarin uw wensen verschillen van die van iemand anders. Hoe reageert u gewoonlijk in zulke situaties? Op de volgende

Nadere informatie

OPQ E.I. rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 24 september SHL.com

OPQ E.I. rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 24 september SHL.com OPQ E.I. rapport Naam Dhr. Sample Candidate Datum 24 september 2018 SHL.com Inleiding Kennis van de eigen emoties, het onderkennen van andermans emoties en het omgaan met relaties kunnen belangrijk zijn

Nadere informatie

OPQ Profiel CCSQ. Managerrapport - Klantgerichte functies. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 19 september 2013. www.ceb.shl.com

OPQ Profiel CCSQ. Managerrapport - Klantgerichte functies. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 19 september 2013. www.ceb.shl.com OPQ Profiel CCSQ Managerrapport - Klantgerichte functies Naam Dhr. Sample Candidate Datum 19 september 2013 www.ceb.shl.com INLEIDING Dit SHL Managerrapport stelt u in staat om vast te stellen of Dhr.

Nadere informatie

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43 Competentie match Score per domein Competentiescan Pagina 1 van 14 Score per schaal Competentiescan Pagina 2 van 14 Schaalscores per domein Werk Sociaal Toelichting bij de grafiek. In deze grafiek staan

Nadere informatie

Oefening: Profiel en valkuilen vragenlijst

Oefening: Profiel en valkuilen vragenlijst Oefening: Profiel en valkuilen vragenlijst Dit is een korte vragenlijst die bedoeld is om een aantal van je denkbeelden, attitudes en gedrag in werksituaties in kaart te brengen. Wees zo eerlijk mogelijk

Nadere informatie

Motivatievragenlijst. MQ rapport. de heer Piet Hollander. 29 oktober 2002

Motivatievragenlijst. MQ rapport. de heer Piet Hollander. 29 oktober 2002 Motivatievragenlijst MQ rapport de heer Piet Hollander 29 oktober 2002 Dit rapport is gegenereerd door een instrument behorende tot het SHL Human Resource Management System. Het gebruik van enig instrument

Nadere informatie

www.objektif.nl info@objektif.nl M. 06-42950732

www.objektif.nl info@objektif.nl M. 06-42950732 Hoe gaat u met conflicten om? Een conflict hoeft niet altijd emotioneel te zijn. Een woordenwisseling, een stevige discussie, onderhandelingen het zijn allemaal conflicten. Maar de term conflict gebruiken

Nadere informatie

> Sales Rapport. Naam: Dhr. Alexander de Vries

> Sales Rapport. Naam: Dhr. Alexander de Vries > Sales Rapport Naam: Dhr. Alexander de Vries Datum: 28 november 2008 INLEIDING Dit Sales Rapport van SHL geeft u inzicht in de potentiële fit van Alexander de Vries met een salesfunctie. Dit rapport is

Nadere informatie

Management Potentieel Index (MPI)

Management Potentieel Index (MPI) (MPI) deelnemer opdrachtgever HFM 07-11-2014 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op de antwoorden die de deelnemer op één

Nadere informatie

Laat de jongeren de test conflictstijlen maken (zie bijlage 1). Naar aanleiding van de uitslag ga je in gesprek.

Laat de jongeren de test conflictstijlen maken (zie bijlage 1). Naar aanleiding van de uitslag ga je in gesprek. Conflicten hanteren Tijd: verdelen over twee bijeenkomsten. Bijeenkomst 1 Laat de jongeren de test conflictstijlen maken (zie bijlage 1). Naar aanleiding van de uitslag ga je in gesprek. De uitkomst van

Nadere informatie

Zicht op communicatiestijlen

Zicht op communicatiestijlen Zicht op communicatiestijlen In dit hoofdstuk maak je kennis met vijf communicatiestijlen. Deze vijf stijlen zijn oorspronkelijk bekend geworden als vijf conflictstijlen, want zoals ik al eerder aangaf

Nadere informatie

Performance Improvement Plan

Performance Improvement Plan Performance Improvement Plan Persoonlijke rapportage van B. Smit P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Computerweg 1, 3542 DP Utrecht Postbus 1087, 3600 BB Maarssen tel. 0346-55 90 10 fax 0346-55

Nadere informatie

Bevolking Nederland en Vlaanderen, Mannen en Vrouwen

Bevolking Nederland en Vlaanderen, Mannen en Vrouwen Pagina 2 van 17 Naam: Maarten de Boer Afnamedatum: 16.12.2011 09:28 Normgroep: Bevolking Nederland en Vlaanderen, Mannen en Vrouwen Pagina 3 van 17 NEO-PI-R Uitgebreide interpretatie van de resultaten

Nadere informatie

Werkblad conflicthanteringsstijl

Werkblad conflicthanteringsstijl Werkblad conflicthanteringsstijl Instructie Met deze test kunt u onderzoeken wat uw eerste neiging is als u in conflictsituaties terecht komt. Voordat u de lijst invult, is het goed om voor uzelf een aantal

Nadere informatie

QuickSift > Profiel. Naam: De heer Regio Talent

QuickSift > Profiel. Naam: De heer Regio Talent QuickSift > Profiel Naam: De heer Regio Talent Vergelijkingsgroepen: NED Quicksift norm Datum: 9 mei 2011 QUICKSIFT PROFIEL De competentie scores worden weergegeven als Sten scores (1-10). Hoge scores

Nadere informatie

Vragenlijst persoonlijke onderhandelingsstijlen: de samenwerker, de vechter en de analyticus

Vragenlijst persoonlijke onderhandelingsstijlen: de samenwerker, de vechter en de analyticus pag.: 1 van 5 Vragenlijst persoonlijke onderhandelingsstijlen: de samenwerker, de vechter en de analyticus Ieder mens heeft een persoonlijke stijl van beïnvloeden. De een is meer gericht op het opbouwen

Nadere informatie

1 Soms vermijd ik situaties die me in contact brengen met mensen waar ik problemen mee heb.

1 Soms vermijd ik situaties die me in contact brengen met mensen waar ik problemen mee heb. De SOS test Uw Stijl Onder Stress test Hoe goed kent u uzelf? Een goede manier om uw zelfinzicht te vergroten is om uw Stijl Onder Stress te verkennen. Hoe reageert u wanneer een gesprek echt moeilijk

Nadere informatie

Antreum RAPPORT PF. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 01 Sep 2011. de heer Consultant

Antreum RAPPORT PF. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 01 Sep 2011. de heer Consultant RAPPORT PF Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 01 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant 1. Inleiding Persoonlijke flexibiliteit is uw vermogen om met grote uitdagingen en veranderingen

Nadere informatie

A c e! Z e l f t e s t O m g a a n m e t w e e r s t a n d

A c e! Z e l f t e s t O m g a a n m e t w e e r s t a n d Training Coaching Consulting Interim Management Den Haag Amsterdam Den Bosch Rotterdam Zwolle Utrecht Arnhem Amersfoort Breda Eindhoven Maastricht Brussel Antwerpen A c e! Z e l f t e s t O m g a a n m

Nadere informatie

Belbin Teamrollen Vragenlijst

Belbin Teamrollen Vragenlijst Belbin Teamrollen Vragenlijst Lindecollege 2009 1/ 5 Bepaal uw eigen teamrol. Wat zijn uw eigen teamrollen, en die van uw collega s? Deze vragenlijst kan u daarbij behulpzaam zijn. Zeven halve zinnen dienen

Nadere informatie

DOEL: INZICHT IN CONFLICTHANTERING

DOEL: INZICHT IN CONFLICTHANTERING Conflicten hanteren DOEL: INZICHT IN CONFLICTHANTERING Conflicten hanteren Het is makkelijk om kwaad te worden. Maar hoe slaag je er in het conflict in goede banen te leiden en voorkom je dat het onnodig

Nadere informatie

OPQ Profiel OPQ. Sales Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 20 september

OPQ Profiel OPQ. Sales Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 20 september OPQ Profiel OPQ Sales Rapport Naam Candidate Datum 20 september 2013 www.ceb.shl.com INTRODUCTIE Dit Sales Rapport van SHL geeft u inzicht in de potentiële fit van Sample Candidate met een salesfunctie.

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! George Washington Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Quickscan...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

TH-SCI Sales Capability Indicator. Best Peter Sales Representative

TH-SCI Sales Capability Indicator. Best Peter Sales Representative Best Peter Sales Representative TH-SCI Sales Capability Indicator Dit rapport werd gegenereerd op 03-09-2013 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data dateren van 24-07-2013. OVER DE SALES

Nadere informatie

2. a. Ik probeer een compromis te bereiken. b. Ik doe pogingen om zowel mijn eigen als de ander zijn belangen te behartigen.

2. a. Ik probeer een compromis te bereiken. b. Ik doe pogingen om zowel mijn eigen als de ander zijn belangen te behartigen. Omgaan met conflicten (Thomas Kilmann) Inleiding Dit practicum heeft tot doel om vast te stellen hoe u zich in conflictsituaties gedraagt. 'Conflictsituaties' zijn situaties, waarin de belangen van twee

Nadere informatie

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Persoonlijk rapport. Naam: de heer Piet Hollander

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Persoonlijk rapport. Naam: de heer Piet Hollander Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i > Persoonlijk rapport Naam: de heer Piet Hollander Vergelijkingsgroep: Hoger opleidingsniveau Datum: 30-09-2004 OVER DIT RAPPORT Dit rapport is op automatische wijze

Nadere informatie

NATIONALE VEERKRACHTTEST

NATIONALE VEERKRACHTTEST NATIONALE VEERKRACHTTEST VEERKRACHT OPTIMISME PSYCHOLOGISCH KAPITAAL ZELF- VERTROUWEN HOOP Rapport Persoonlijke Veerkracht 1-10-2012 uitzenden professionals inhouse services employability payrolling outsourcing

Nadere informatie

VRAGENLIJST: DE WERKING VAN EEN TEAM

VRAGENLIJST: DE WERKING VAN EEN TEAM VRAGENLIJST: DE WERKING VAN EEN TEAM Het teamdoelmatigheidsmodel Deze vragenlijst is gebaseerd op het teamdoelmatigheidsmodel (SDRPI) van Fry, Plovnick & Rubin (1981). Het teamdoelmatigheidsmodel is een

Nadere informatie

De 5 elementen van het Lencioni model kunnen alleen worden gerealiseerd wanneer een ook persoon energetisch in balans is.

De 5 elementen van het Lencioni model kunnen alleen worden gerealiseerd wanneer een ook persoon energetisch in balans is. BUILDING TEAMS & LEADERSHIP MODEL De vijf frustraties van Teamwork volgens het onderzoek model van Patrick Lencioni onderscheidt vijf afzonderlijke essentiële elementen die de kern van frustraties in duurzame

Nadere informatie

> Gebruikersrapport. Naam: Dhr. Peter Sample

> Gebruikersrapport. Naam: Dhr. Peter Sample > Gebruikersrapport Naam: Dhr. Peter Sample Datum: 14 april 2009 OPQ Gebruikersrapport Inleiding Dit rapport is ontworpen voor diegenen die de OPQ training hebben gevolgd. Het kan u helpen bij uw voorbereiding

Nadere informatie

Personal Development Matrix

Personal Development Matrix Personal Development Matrix Naam: Karel Janssen Datum: 28-03-2014 Over dit rapport: Dit rapport is op automatische wijze afgeleid van de resultaten van de vragenlijst welke door Karel Janssen is ingevuld.

Nadere informatie

EQ - emotionele intelligentie in kaart

EQ - emotionele intelligentie in kaart EQ - emotionele intelligentie in kaart 24-3-2014 BASISPROFIEL Laan van Vlaanderen 323 1066 WB Amsterdam INTRODUCTIE Het EQ rapport brengt iemands emotionele intelligentie in kaart. Dit is het vermogen

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse Sara Berger

TMA Talentenanalyse Sara Berger TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting 5-2-2018 Sara Berger Inhoudsopgave Inleiding Betekenis van de scores Consistentie Beschrijving van de persoonlijkheid Kwaliteiten en valkuilen overzicht

Nadere informatie

Leergang Procesmanager Veiligheidshuizen. Dag 3: Coördinatie en samenwerking in de keten Botsende logica s

Leergang Procesmanager Veiligheidshuizen. Dag 3: Coördinatie en samenwerking in de keten Botsende logica s Leergang Procesmanager Veiligheidshuizen Dag 3: Coördinatie en samenwerking in de keten Botsende logica s Programma leergang Doelgroep: Doel: Door: Procesmanagers van het casusoverleg Verhogen van de effectiviteit

Nadere informatie

Customer Service Profile TM Selectie rapport

Customer Service Profile TM Selectie rapport CSP Rapport samengesteld voor Customer Service Profile TM Functiemodel: Functiemodel datum: 09/11/2014 Onderzoek is afgenomen op: 10/24/2014 Afgedrukt op: 08/18/2015 VERTROUWELIJK LimiTense Training &

Nadere informatie

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant RAPPORT TALENTENSPECTRUM Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant 1. Inleiding Dit rapport is bedoeld om u te helpen analyseren op welk vlak uw talenten

Nadere informatie

Competentiegerichte trainingen

Competentiegerichte trainingen Competentiegerichte trainingen Competentie naam Ontwikkelbaarheid Besluitvaardigheid Makkelijk 7 Conflicthantering Redelijk 5 Creativiteit Makkelijk 7 Onderhandelen Redelijk 5,67 Overtuigingskracht Moeilijk

Nadere informatie

Sales Skills Monitor. Rapportage. johndoe@live.nl. woensdag 8 januari 2014

Sales Skills Monitor. Rapportage. johndoe@live.nl. woensdag 8 januari 2014 woensdag 8 januari 2014 Rapportage Een competentie is een samenspel van wat je weet, kunt, wilt en wat je durft. Het gaat dus om dit klavertje-vier dat een verkoper in staat stelt in concrete situaties

Nadere informatie

Rapport Sales Assessment

Rapport Sales Assessment Rapport Sales Assessment Naam Adviseur Jan Voorbeeld Adviseur van Organisatie Datum 21-02-2017 Inleiding De scores in deze rapportage zijn gebaseerd op de antwoorden die gegeven zijn bij het maken van

Nadere informatie

Medewerkers Betrokkenheid Scan

Medewerkers Betrokkenheid Scan www.breinvoorkeuren.nl Breinvoorkeuren NBI Medewerkers Betrokkenheid Scan Groenewege 144 Noordwijkerhout, 2211EP KvK: 28105672, BTW: NL 0858 09 287 B01 Triodosbank: NL 65 TRIO 0786 8146 59 Telefoon: 06

Nadere informatie

FEED BACK COMMENTAAR GEVEN EN ONTVANGEN MARIETA KOOPMANS

FEED BACK COMMENTAAR GEVEN EN ONTVANGEN MARIETA KOOPMANS FEED BACK COMMENTAAR GEVEN EN ONTVANGEN MARIETA KOOPMANS INHOUD Inleiding 7 1 Zelfonderzoek feedback geven en ontvangen 9 Checklist feedback geven en ontvangen 11 2 Communicatie en feedback 15 Waarnemen,

Nadere informatie

- + Wedijveren/ forceren. Samenwerken/ integreren. Eigen belang. Compromis zoeken/ verschil delen. Vermijden/ ontlopen. Aanpassen/ toegeven

- + Wedijveren/ forceren. Samenwerken/ integreren. Eigen belang. Compromis zoeken/ verschil delen. Vermijden/ ontlopen. Aanpassen/ toegeven Leidraad Consult over: Conflicthantering De manier waarop conflicterende partijen een conflict hanteren, is op te vatten als een persoonlijke stijl. Ieder individu heeft namelijk zo een gebruikelijke karakteristieke

Nadere informatie

THEMA SOCIAAL-EMOTIONELE ONTWIKKELING Kern Subkern 0-4 groep 1-2 groep 3-6 groep 7-8 Onderbouw vo Bovenbouw vmbo Bovenbouw havo-vwo

THEMA SOCIAAL-EMOTIONELE ONTWIKKELING Kern Subkern 0-4 groep 1-2 groep 3-6 groep 7-8 Onderbouw vo Bovenbouw vmbo Bovenbouw havo-vwo Kern Subkern 0-4 groep 1-2 groep 3-6 groep 7-8 Onderbouw vo Zelf Gevoelens Verbaal en non-verbaal primaire gevoelens beschrijven en uiten. Kwaliteiten Verbaal en non-verbaal beschrijven dat fijne en nare

Nadere informatie

TH-PI Performance Indicator. Best Peter Assistant

TH-PI Performance Indicator. Best Peter Assistant Best Peter Assistant TH-PI Performance Indicator Dit rapport werd gegenereerd op 11-11-2015 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data dateren van 10-03-2015. OVER DE PERFORMANCE INDICATOR

Nadere informatie

S&P the online assessment architects premium content innovative technology reliable solutions

S&P the online assessment architects premium content innovative technology reliable solutions S&P the online assessment architects premium content innovative technology reliable solutions ONLINE INBASKET Test Person Competentie Rapport 7-nov-2016 Vertrouwelijk RAPPORT MANAGEMENTSIMULATIE HIGHLIGHT

Nadere informatie

Aanbod Persoonlijke Vaardigheden

Aanbod Persoonlijke Vaardigheden Aanbod Persoonlijke Vaardigheden Naast de huidige in-house trainingen is er ook op individuele basis een aanbod van trainingen waaraan oio-medewerkers kunnen deelnemen. Deze trainingen zijn gericht op

Nadere informatie

ProfileXT Individual Profile

ProfileXT Individual Profile PXT Rapport is bestemd voor Jean François Maes Onderzoek afgenomen op: 06/01/2017 Afgedrukt op: 06/01/2017 Copyright 2003-2017 Profiles International, Inc. Bericht voor De gedragswetenschap heeft bewezen

Nadere informatie

RAPPORT CARRIEREWAARDEN I

RAPPORT CARRIEREWAARDEN I RAPPORT CARRIEREWAARDEN I Van: B Steerneman Administratienummer: Datum: 31 Aug 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant Orga Prepublish 1. Inleiding Carrièrewaarden zijn persoonlijke kenmerken die maken

Nadere informatie

OPQ Profiel OPQ. Effectiever leren! Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 1 oktober 2013. www.ceb.shl.com

OPQ Profiel OPQ. Effectiever leren! Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 1 oktober 2013. www.ceb.shl.com OPQ Profiel OPQ Effectiever leren! Naam Dhr. Sample Candidate Datum 1 oktober 2013 www.ceb.shl.com INTRODUCTIE Individueel leren wordt in toenemende mate beschouwd als een factor van belang in de ontwikkeling

Nadere informatie

BV 17 : Training onderhandelen 2 2012-2013

BV 17 : Training onderhandelen 2 2012-2013 BV 17 : Training onderhandelen 2 2012-2013 Credituren: 20 Voorkennis: bv16 Eindtermen: + het verschil kennen tussen principieel en positioneel onderhandelen, de fasen van een onderhandelingsgesprek (her)kennen

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Demo Kandidaat 29 augustus 2011

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Demo Kandidaat 29 augustus 2011 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Demo Kandidaat 29 augustus 2011 Waddenring 24 2993 VE Barendrecht T 0180 848044 I www.priman.nl E info@priman.nl Inhoudsopgave: 1. Inleiding 3 2. Betekenis

Nadere informatie

FemaleTOPTalent. Werken vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid.

FemaleTOPTalent. Werken vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid. FemaleTOPTalent Werken vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Het FemaleTopTalent programma voor de vrouwelijke professional: Met een HBO- of academische opleiding;

Nadere informatie

SYLLABUS VORMING BEMIDDELINGSGERICHT WERKEN. 1. Ik en conflicten KIJK NAAR JE EIGEN CONFLICTSTIJL

SYLLABUS VORMING BEMIDDELINGSGERICHT WERKEN. 1. Ik en conflicten KIJK NAAR JE EIGEN CONFLICTSTIJL 1 Ik en conflicten KIJK NAAR JE EIGEN CONFLICTSTIJL Via deze vragenlijst op basis van de Thomas-Kilmann theorie ontdek je je eigen conflictstijl Kies per vraag steeds de mogelijkheid die het dichtst bij

Nadere informatie

Klantgericht omgaan met klachten. Agenda. Wat is klantgerichtheid. Wat is een klacht precies. Waaraan hebben klagers nood

Klantgericht omgaan met klachten. Agenda. Wat is klantgerichtheid. Wat is een klacht precies. Waaraan hebben klagers nood Klantgericht omgaan met klachten Stefaan Maes 0495 288803 stefaan.maes@thehouseofchange.be 1 2 2 Agenda Wat is klantgerichtheid Wat is een klacht precies Waaraan hebben klagers nood Welke stijlen zetten

Nadere informatie

Rapport selectieassessment

Rapport selectieassessment Rapport selectieassessment Datum: Kandidaat: dhr Proefpersoon Organisatie: XYZ Rol: Manager Customer Support Adviseur: Dit rapport beschouwen wij als strikt vertrouwelijk en zal niet zonder toestemming

Nadere informatie

Uitgebreid Rapport. Jan de Bruijn RAKNF. Kandidaatcode. Invoerdatum 14 februari 2014. Online Talent Manager Jan de Bruijn / RAKNF Pagina 1 van 5

Uitgebreid Rapport. Jan de Bruijn RAKNF. Kandidaatcode. Invoerdatum 14 februari 2014. Online Talent Manager Jan de Bruijn / RAKNF Pagina 1 van 5 Uitgebreid Rapport Jan de Bruijn Kandidaatcode RAKNF Invoerdatum 14 februari 2014 Online Talent Manager Jan de Bruijn / RAKNF Pagina 1 van 5 Inleiding U heeft één of meerdere tests van Online Talent Manager

Nadere informatie

StudieThermometer. Temperatuur wat aan de lage kant? Mw Demo Kandidaat Instelling Demo

StudieThermometer. Temperatuur wat aan de lage kant? Mw Demo Kandidaat Instelling Demo StudieThermometer Mw Demo Kandidaat 27-11 - 2018 Temperatuur wat aan de lage kant? Instelling Demo Beste Demo, Goed dat je de StudieThermometer hebt ingevuld! Het helpt je om te bekijken of alles goed

Nadere informatie

DEFINITIES COMPETENTIES

DEFINITIES COMPETENTIES DEFINITIES COMPETENTIES A. MENSEN LEIDINGGEVEN A1 Sturen Geeft op een duidelijke manier richting aan een team, neemt de leiding op zich, zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt.

Nadere informatie

Inleiding Motivatie & Leerstijlen. Hoogste scores. Motivatie overzicht. Uw resultaten in een overzicht. Naam:

Inleiding Motivatie & Leerstijlen. Hoogste scores. Motivatie overzicht. Uw resultaten in een overzicht. Naam: Rapportage De volgende tests zijn afgenomen: Test Motivatie en Leerstijlenvragenlijst (MLV-M) Status Voltooid Vertrouwelijk Naam Datum onderzoek 12 mei 2014 Emailadres Inleiding Motivatie & Leerstijlen

Nadere informatie

Vragenlijst conflicthantering

Vragenlijst conflicthantering Vragenlijst conflicthantering Doel van deze vragenlijst is een zekere mate van inzicht verkrijgen in de persoonlijke wijze van reageren op conflicten. Deze vragenlijst bevat 30 paren van uitspraken. Het

Nadere informatie

Rapport Selectie E-Assessment

Rapport Selectie E-Assessment Rapport Selectie E-Assessment Naam Adviseur Jan Voorbeeld Sample Consultant Datum 28-10-2015 Inleiding De scores in deze rapportage zijn gebaseerd op de antwoorden die gegeven zijn bij het maken van de

Nadere informatie

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest Simon Voorbeeld Competentietest 2015 Testcentrum Groei De Algemene Voorwaarden van Testcentrum Groei B.V., die zijn na te lezen op www.testcentrumgroei.nl zijn van toepassing op het gebruik van deze testrapportage.

Nadere informatie

Feedback. Wat is feedback?

Feedback. Wat is feedback? Feedback Wat is feedback? Letterlijk vertaald is feedback terugvoeding. Het is het proces waarin informatie teruggevoerd wordt in een informatieverwerkend systeem, in dit geval de mens. Als het om mensen

Nadere informatie

Sales Rapport. Dhr. Piet Hollander. > voor Selectie of Ontwikkeling. Naam

Sales Rapport. Dhr. Piet Hollander. > voor Selectie of Ontwikkeling. Naam Sales Rapport > voor Selectie of Ontwikkeling Naam Dhr. Piet Hollander Datum: 07 november 2006 INLEIDING Dit Sales Rapport van SHL geeft u inzicht in de potentiële fit van Piet Hollander met een salesfunctie.

Nadere informatie

360 GRADEN FEEDBACK. Jouw competenties centraal

360 GRADEN FEEDBACK. Jouw competenties centraal 360 GRADEN FEEDBACK Jouw competenties centraal Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Over gedrag en de... 4 3. Totaalresultaten... 5 4. Overzicht scores per competentie... 7 5. Overschatting-/onderschattinganalyse...

Nadere informatie

Vragenlijst onderhandelingsstijlen (Thomas & Van de Vliert)

Vragenlijst onderhandelingsstijlen (Thomas & Van de Vliert) pag.: 1 van Vragenlijst onderhandelingsstijlen (Thomas & Van de Vliert) Ieder van ons maakt bij het onderhandelen bewust of onbewust keuzes. Deze keuzes worden niet alleen ingegeven door strategie of tactiek

Nadere informatie

GEDRAGSCODE ( Code of conduct )

GEDRAGSCODE ( Code of conduct ) GEDRAGSCODE ( Code of conduct ) KALB Accountants & Adviseurs Wie zijn wij en waar staan wij voor? Mensen die integriteit, respect en teamwerk laten zien Energieke en enthousiaste mensen die plezier in

Nadere informatie

Over de auteurs 7. Dankwoord van de auteurs 9. Inleiding 11. Deel 1 De betekenis van assertief zijn. 1 Wat betekent het om assertief te zijn?

Over de auteurs 7. Dankwoord van de auteurs 9. Inleiding 11. Deel 1 De betekenis van assertief zijn. 1 Wat betekent het om assertief te zijn? Inhoud Over de auteurs 7 Dankwoord van de auteurs 9 Inleiding 11 Deel 1 De betekenis van assertief zijn 1 Wat betekent het om assertief te zijn? 19 2 Voel u goed en geef anderen een goed gevoel 49 3 Zeggen

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert C December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT C 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

68386-08659262# LDSR 4 5977

68386-08659262# LDSR 4 5977 68386-08659262# LDSR 4 5977 Kandidaat: Bedrijf: L&D Support Relations Invuldatum: 31-10-2012 Functie: Directeur DISCLAIMER: Het rapport dat voor u ligt is automatisch gegenereerd uit uw antwoorden op de

Nadere informatie

Vragenlijst leerstijlen (model van Kolb/Juch)

Vragenlijst leerstijlen (model van Kolb/Juch) pag.: 1 van 6 Vragenlijst leerstijlen (model van Kolb/Juch) Bron: www.fractal.org/bewustzijns-besturings-model/vragenlijsten/vragenlijst-leerstijlen.htm Auteur: onbekend Een leerstijl is de manier waarop

Nadere informatie

Gesprek met boze ouder

Gesprek met boze ouder Gesprek met boze ouder Hoe zorg je als leerkracht ervoor dat een boze ouder rustig wordt, dat meningsverschillen niet escaleren en de vertrouwensrelatie beschermd blijft? In dit filmpje wordt duidelijk

Nadere informatie

Hoe word je succesvol in sales

Hoe word je succesvol in sales Hoe word je succesvol in sales Verkopen gaat niet vanzelf. Zeker niet in deze tijd. Toch zijn nog steeds veel verkopers erg succesvol. Dat komt niet door het product of de dienst die ze aanbieden, maar

Nadere informatie

WELKOM GEDAAN MET AMBRAS IN DE KLAS. OEFENING: à Ben je akkoord/niet akkoord met de stellingen die je hoort? 03/01/18 UITGANGSPUNT PROBLEEMSTELLINGEN

WELKOM GEDAAN MET AMBRAS IN DE KLAS. OEFENING: à Ben je akkoord/niet akkoord met de stellingen die je hoort? 03/01/18 UITGANGSPUNT PROBLEEMSTELLINGEN GEDAAN MET AMBRAS IN DE KLAS MEER WEERKRACHT Conflicthantering en Leerlingbemiddeling Zorg2daagse 2018 Oostende WELKOM UITGANGSPUNT PROBLEEMSTELLINGEN OEFENING: à Ben je akkoord/niet akkoord met de stellingen

Nadere informatie

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest Simon Voorbeeld Competentietest 2015 Testcentrum Groei De Algemene Voorwaarden van Testcentrum Groei B.V., die zijn na te lezen op www.testcentrumgroei.nl zijn van toepassing op het gebruik van deze testrapportage.

Nadere informatie

Leerstijlentest. Uitspraak Eens Oneens. 1. Ik heb een uitgesproken mening over wat goed en slecht is.

Leerstijlentest. Uitspraak Eens Oneens. 1. Ik heb een uitgesproken mening over wat goed en slecht is. Leerstijlentest Niet iedereen is zich bewust van zijn/haar manier van leren. Deze vragenlijst is bedoeld om u te helpen inzicht te krijgen in uw voorkeurwijze van leren. De nauwkeurigheid van het resultaat

Nadere informatie