S C H O O L J O U R N A A L

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S C H O O L J O U R N A A L"

Transcriptie

1 E N G E L E N B U R G S C H O O L S C H O O L J O U R N A A L 26 september 2012 Jaargang 2, nr. 2 I N D I T N U M M E R : S c h o o l o n t b i j t Schoolontbijt Verkeersouder Personeel Studiedag Sing-in Hek De Bron Welkom Op dinsdag 30 oktober doen we met alle kinderen in de gemeenschappelijke ruimte mee met het nationaal schoolontbijt. Het nationaal schoolontbijt is het grootste ontbijtevenement van Nederland. Elk jaar begin november maken we van ontbijten een feestje in het hele land. Ongeveer kinderen op scholen gaan deze week gezamenlijk ontbijten. Ontbijten: waarom zou je dat doen? Nou, daar zijn zeker vijf hele goede redenen voor. Of je nu jong of oud bent, ontbijten blijft broodnodig. Lees hieronder de Vijf Vuistregels maar! 1. Ontbijten geeft je energie en houdt je scherp 2. Ontbijten levert voedingsstoffen 3. Ontbijten helpt voor een goede stoelgang 4. Ontbijten helpt om een goed gewicht te houden 5. Ontbijten is lekker en gezellig. Aanmelden leerlingen Gegevens Voorstellen Klassenouder Gebedsgroep Schoolfonds V e r k e e r s o u d e r g e z o c h t Vorig jaar hebben we met de school het UVL (Utrecht Verkeersveiligheid Label gehaald), hier zijn we erg blij mee. Inzet van ouders was en is hierin erg belangrijk. Op dit moment zijn we nog op zoek naar 1 verkeersouder die samen met een andere moeder helpt met de praktische verkeerslessen. Deze lessen vinden ongeveer 4 keer op woensdagochtend (24 oktober, 16 januari, 6 maart en 19 juni) plaats op het plein. Voor opgeven of meer informatie kunt u terecht bij juf Lambers of juf Lise. Wie helpt de kinderen met goed praktisch verkeersonderwijs? Groep 1 Agenda P e r s o n e e l We zijn blij dat juf Luteijn de dinsdag- en donderdag- vanaf 10 september ook de woensdagmorgen mag werken van de Arbo-arts. Dit betekent dat juf Lambers op de woensdag en donderdag IB werkzaamheden doet en dat juf Willemsen dan groep 4/5 lesgeeft. We zijn dankbaar dat alle leerkrachten gezond aan het werk zijn en genieten van de werkzaamheden in de klas en daarbuiten.

2 Pagina 2 S t u d i e d a g Woensdagmiddag 5 september hebben we met alle leerkrachten een studiemiddag gehad over Zien voor onderwijs. Hieronder een korte omschrijving van wat ZIEN! inhoudt. Met ZIEN! brengen leerkrachten het sociaalemotioneel functioneren van kinderen van groep 1 t/m groep 8 systematisch in kaart. ZIEN! geeft inzicht op het gebied van het sociaal-emotioneel functioneren en helpt de leerkracht om het gedrag van het kind beter te begrijpen. Indien nodig kunnen leerkracht en leerling aan de slag te gaan met de concrete handelingssuggesties die het programma biedt. Hierbij kan de leerkracht de eventuele sterke kanten van een kind benutten, want ook hierin geeft ZIEN! inzicht. Zo wordt de sociaal-emotionele ontwikkeling bevorderd. Op woensdag 10 oktober hebben alle kinderen vrij en zullen de leerkrachten zich verder gaan verdiepen in het handelingsgericht werken. We zullen nu vooral stil staan bij het spellingsonderwijs S i n g - i n Op maandag 1 oktober hopen we weer een Sing-in te houden. Deze Sing-in wordt georganiseerd door de groepen 7 en 8. Ook wordt deze ochtend een aftrap gedaan voor de Christelijke Boekenweek. Het thema voor de Singin zal zijn: en wie ben jij? Loop mee in de wedstrijd! Samen gaan we ontdekken dat we er allemaal bij horen en dat het volgen van Jezus net een wedstrijd is. Namens de leerlingen en leerkrachten van de groepen 7 en 8 nodigen we alle belangstellenden uit om hierbij aanwezig te zijn. De Sing-in begint om uur, daarna zal er gelegenheid voor koffie en thee zijn. H e k Jarigen in oktober José van den Heuvel Selma Louza Hizkia Verbeeke Angela de Leeuw Nathan Klumpenaar Laelle de Kievid Albert Pol Sam Vonk Tooske Pol Havva Ata Alberto Azad Jurrian van Voskuilen Luuk van den Heuvel Gerwin van Laar Jayvon Jankovic Onder schooltijd is het hek bij de onderbouw gesloten i.v.m. het eventueel weglopen van peuters en kleuters. Om de school binnen te komen kunt u gebruik maken van de ingang bij groep 8. V e e n e n d a a l - O o s t D e B r o n Op 2 september 2013 D.V. start er in een tijdelijke huisvesting de onderwijsvoorziening voor de nieuwe Hervormde basisschool De Bron aan de Van Essenlaan in Veenendaal-oost. De Bron start met de groepen 1 t/m 4. Voor informatie en aanmelding zie de site: Twitterbericht In Gods Koninkrijk gaat het niet om het beste te zijn, maar om het beste te geven!

3 Pagina 3 W e l k o m In oktober komen Jayvon Jankovic en José van den Heuvel nieuw in groep 1. We hopen en verwachten dat de kinderen zich snel veilig voelen in groep 1 en op school. We wensen hen een fijne Engelenburgtijd toe. A a n m e l d e n n i e u w e l e e r l i n g e n Heeft u nog een zoon of dochter die binnen nu en één jaar 4 hoopt te worden en is hij of zij nog niet ingeschreven op onze school? Dan willen we u vriendelijk vragen een inschrijfformulier op te halen op school, zodat we goed overzicht hebben van de te verwachten leerlingen. Dit jaar op de teldatum van 1 oktober staan er 102 leerlingen ingeschreven bij ons op school, 9 leerlingen meer dan vorig jaar, hier zijn we heel erg blij mee. Bijna alle scholen in Veenendaal op de nieuwe wijken na lopen terug in leerlingaantallen. Daar dragen de positieve dingen die u in de buurt vertelt aan mee. Hartelijk dank daarvoor.. G e g e v e n s Het is voor de school belangrijk om te weten of uw kind medicijnen gebruikt, uw kind onder behandeling is bij een specialist of bijvoorbeeld naar een logopedist gaat. Als dit voor uw kind nu of later geldt zou u dit dan door willen geven aan de groepsleerkracht? Het is ook handig voor ons om te weten wanneer het gebruik van medicijnen, een bezoek aan een logopediste is gestopt. Wij danken u alvast voor het doorgeven van deze gegevens. Bijbeltekst van de maand Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft Johannes 3:16 Wilt u ook doorgeven als u een ander telefoonnummer of mailadres heeft gekregen? Zo kunnen we u ook in gevallen van nood bereiken. V o o r s t e l l e n Mijn naam is Pieternel Hoogendam. Ik zit in mijn laatste jaar van de PABO op de Driestar in Gouda. Tot en met december zal ik op de Engelenburgschool stage lopen in groep 4/5. Ik ben aanwezig op donderdag en/ of vrijdag. Ik houd me deze periode bezig met handelingsgericht werken. Dat houdt in dat ik in de klas inventariseer welke kinderen hulp nodig hebben. Voor deze kinderen stel ik een handelingsplan op om hen hulp te geven. Deze voer ik uit en evalueer ik. Ook zal ik enkele lessen verzorgen.

4 Pagina 4 V o o r s t e l l e n Hierbij wil ik mijzelf graag even voorstellen: Mijn naam is Greanna Dijkstra en ik ben derdejaars Pabostudente aan de Christelijke Hogeschool in Ede. Vanaf september tot aan de kerstvakantie ben ik stagiaire in groep 7. Meestal op maandag en dinsdag, maar ook een paar keer een hele week. Inmiddels heb ik al een paar stagedagen achter de rug en heb ik het erg naar mijn zin op de Engelenburgschool. Samen met groep 7 en meester Van Laar hoop ik er een erg leuk (en natuurlijk leerzaam) half jaar van te maken. Wilt u verder nog iets van mij weten? Vraag het gerust. K l a s s e n o u d e r s Tijdens de informatieavond is er het een en ander verteld over een klassenouders. De klassenouder is ouder van een kind uit de betreffende klas. De klassenouder ondersteunt de leerkracht met organisatorische zaken zoals: regelen van vervoer, andere ouders betrekken bij bepaalde activiteiten die de leerkracht niet alleen kan doen. Als u ons hierbij wilt helpen kunt u dit aangeven bij de groepsleerkracht. We zouden hier erg mee geholpen zijn. Alvast bedankt. G e b e d s g r o e p, e e n u u r t j e v a n j e t i j d?! Wij zijn biddende moeders die er naar verlangen om onze kinderen te beschermen en daarom vol vertrouwen naar God gaan met alles wat ons bezighoudt. We hebben het op ons hart gelegd gekregen om te bidden voor de leerlingen, leerkrachten en andere betrokkenen van de Engelenburgschool. Hoe werkt het? De leerkrachten krijgen een schriftje waarin ze samen met de kinderen gebedspunten kunnen opschrijven. Elke groep komt in een schooljaar één of meerdere keren aan de beurt. Daarnaast spreken wij ouders elkaar regelmatig op het schoolplein en horen we het vaak wel als er blijde of verdrietige gebeurtenissen zijn. Iedereen mag gebedspunten aandragen, dit kan door ons persoonlijk aan te spreken, maar ook via de mail: gebedsgroep.engelenburgschool@live.nl, alleen de gebedsgroep kan de mail openen en lezen. Ben jij ook een biddende ouder en voel je je aangesproken, dan ben je van harte welkom om met ons mee te bidden! Locatie : De Splitting 10 Data : 03/10, 24/10, 14/11, 28/11, 12/12 (woensdag) Start : uur inloop met koffie/thee, beginnen uur Einde : uur Wie : Connie van Wijk (groep 6), Mariëtte de Kievid (groep 4 & 8), Miranda van Voskuilen (groep 8), Anja Gravesteijn (groep 1 & 3)

5 Pagina 5 S c h o o l f o n d s Handvaardigheid aanvulling 67,81 Computer aanvulling 9,99 Kerst 139,41 Excursies 71,00 Attenties 144,14 Sporttoernooien 65,60 Reparaties 36,58 Koninginnedag 48,56 Afscheid groep 8 103,75 Sinterklaasfeest 354,80 Aankleding lokaal 111,29 Leermiddelen aanvulling 100,97 Luizencontrole 10,25 Pasen 23,17 Abonnementen 74,75 Diversen 36,64 Vrijdagmiddagprogramma 266, Totaal 1664,85 Inkomsten ouderbijdrage 1700,00 In kas 35,15 S c h o o l r e i s j e e n k a m p Schoolreisje groepen ,95 Schoolreisje groepen ,60 Kamp groepen 7 en , Totaal 2717,90 Inkomsten schoolreisje en kamp 2272,50 Tekort voor schoolreisje en kamp 445,40 In het Schooljaar hebben we een tekort opgelopen doordat de groepen 1 t/m 6 op schoolreisje is geweest en de groepen 7 en 8 op kamp. Dit schooljaar hopen we geld over te houden doordat groep 8 niet op kamp gaat. O u d p a p i e r We zijn erg blij met een zestal ouders die ongeveer 3 keer per jaar de hele zaterdagochtend oud papier ophalen in het Petenbos in Veenendaal. In totaal hebben zij in 2011 voor 4.583,37 opgehaald. Dit is heel veel geld waar wij als school heel erg blij mee zijn. Afgelopen jaar hebben wij daar een nieuw speelhuisje en nieuwe computers voor leerlingen van betaald. Vaders heel erg bedankt voor jullie hulp en inzet, namens alle kinderen en leerkrachten.

6 Pagina 6 D e p a g i n a v a n g r o e p 1 Wij gaan alweer een paar weken naar school. In de klas doen we allerlei leuke dingen. Kijk maar eens wat we allemaal doen in groep 1. Het eten wordt klaar gemaakt door Yannick en Twan. Als de juf op visite komt moet alles natuurlijk klaar staan. Roos, Jochem en Marwan maken een werkje. Wat zijn ze druk. Lekker met zand spelen! Luc en Twan maken taarten en andere dingen. Marwan en Lara spelen in de rekenhoek

7 Pagina 7 Yannick en William bouwen een mooi hok in de gang. Lekker puzzelen en spelen op de grond. Lara! Hij komt te laat thuis met eten en dat vindt Lara geen goed plan. Dan moet ze alles alleen doen! Marwan moet nodig een telefoontje plegen met

8 Pagina 8 Jochem computert met spelen/werken. Marwan vindt het ook wel interessant. Er wordt hard gewerkt door Janne-Sophie, José, Berihan en Lina. Met z n allen lekker bewegen na het Bijbelverhaal. Ruben wijst bij de opticien de plaatjes aan. Zijn Lucs ogen goed?

9 Pagina 9 En dit zijn we allemaal! Daaaaaaaaaaaaaaaaag! Groetjes van groep 1.

10 Pagina 10 A g e n d a Datum Maandag 1 oktober Dinsdag 2 oktober Activiteit Sing-in + start kinderboekenweek Open inloop Vrijdag 5 oktober Voorlezen door opa s en oma s gr. 1-5 Woensdag 10 oktober Donderdag 11,12 oktober Maandag oktober Studiedag, kinderen vrij Onderbouw vrij Herfstvakantie Vrijdag 26 oktober Voorleeswedstrijd gr. 6-8 Dinsdag 30 oktober Woensdag 31 oktober Woensdag 31 oktober Dinsdag 6 november Woensdag 7 november Donderdag 22 november Dinsdag 27 november Woensdag 28 november Vrijdag 30 november Schoolontbijt Afsluiting kinderboekenweek Nieuwsbrief mee Open inloop Dankdag Open inloop Contactavond Nieuwsbrief mee Rapporten mee B i j l a g e - Ouderhulp (ook papierenversie) - Brief Kinderboekenweek - Aktieboeken ( ook papierenversie) - Jeugdzondag 30 september - Blokfluiten (ook papierenversie) - Themaochtenden ouders (ook papierenversie) De regel van de maand oktober bedacht door groep 1 Op spullen moet je zuinig zijn want dat vinden we allemaal fijn

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Nieuw schooljaar. Welkom en afscheid

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Nieuw schooljaar. Welkom en afscheid ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 18 september 2013 Jaargang 3, nr. 1 IN DIT NUMMER: Nieuw schooljaar Geboorte Welkom en afscheid Informatieavond Projectweken Schoolfruit Vreedzame school Ouderfonds

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Trouw

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Trouw ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 24 september 014 Jaargang 4, nr. 1 IN DIT NUMMER: Trouw Personeel Sing-in Studiedag Nieuwe cito normering Oudervertelgesprek De Vreedzame school Schoolfonds

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L September 2016 Jaargang 5, nr. 1 I N D I T N U M M E R : Gaven Personeel Afmelden bij ziekte Sing-in Website en Facebook Kinderboekenruilmarkt Mediatietraining De Vreedzame School Welkom Klassenouder Even

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in ENGELENBURGSCHOOL 23 april 2014 Jaargang 3, nr. 8 IN DIT NUMMER: Ontmoeting Personeel Sing-in Activiteit Afscheid juf Olivier Inspectiebezoek Komend cursusjaar Vakantierooster Schoolfoto s Kamp Koningsspelen

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag ENGELENBURGSCHOOL 18 februari 2015 Jaargang 4, nr.6 I N D I T N U M M E R : Biddag Actie opbrengst Personeel Lekker Fit maand Contactavond Groepsfoto s Zendingsgeld op vrijdag Schoolvoetbal Vakantierooster

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Het is weer (bijna) dankdag. Laten we deze dankdag delen want er is genoeg

ENGELENBURGSCHOOL. Het is weer (bijna) dankdag. Laten we deze dankdag delen want er is genoeg ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 29 oktober 2014 Jaargang 4, nr.2 IN DIT NUMMER: Genoeg te delen Welkom Oudervertelgesprek Ouderhulp Actie voedsel- Scholierenveldloop De Vreedzame School Nationaal

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L mei / juni 2017 Jaargang 5, nr. 9 I N D I T N U M M E R : Dierbaar Personeel Contactavond Schoonmaken Aanmelden nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Groepsindeling Wisselmoment Even voorstellen H i j w a

Nadere informatie

Open inloop en schooltijden

Open inloop en schooltijden Jaargang 5 nummer 1 27 september 2017 In dit nummer: Projectweken Personeel Open inloop Oudergebedsteam Website en Facebook Opening Ontmoetingshuis Luizenbestrijders Geboren De Vreedzame school Klassenouder

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest ENGELENBURGSCHOOL 27 mei 2015 Jaargang 4, nr.9 I N D I T N U M M E R : De Heilige Geest Personeel Cito groep 8 Singin 29 mei Avondvierdaagse Kamp groep 8 Schoolreisje High-tea Voor en na schooltijd Geboorte

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. 1. Zijn zweet werd bloed, Zijn vergeving voor ons. 2. Ze sloegen hem in het gezicht, Hij verlost ons van de aanklacht.

ENGELENBURGSCHOOL. 1. Zijn zweet werd bloed, Zijn vergeving voor ons. 2. Ze sloegen hem in het gezicht, Hij verlost ons van de aanklacht. ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 27 maart 2013 Jaargang 2, nr. 8 IN DIT NUMMER: Vrij vanaf Personeel In ontwikkeling Welkom Geboorte Contactavond Lekker fit duim High tea Koningsspelen Aubade

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L September 2017 Jaargang 6, nr. 1 I N D I T N U M M E R : Jubileum Personeel Website en Facebook Afmelden bij ziekte Streetwise Mediatietraining De Vreedzame School Welkom Klassenouder Even voorstellen..

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Aan de ouders en verzorgers, U heeft het waarschijnlijk wel meegekregen. De Patrimoniumschool is onderdeel geworden van onderwijsgroep Gave. We zullen als stichting in het vervolg

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016 Jaargang 4 nummer 11 25 mei 2016 In dit nummer: Geliefde(n) Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en A4daagse High-tea Wisselmoment Inspectiebezoek Medezeggenschap Groepsverdeling Groep

Nadere informatie

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04 16 oktober 2013 Jaargang 04 Nieuws 04 Herfstvakantie We zien overal om ons heen de prachtige kleuren in de natuur. Het is echt herfst geworden! Volgende week mogen we genieten van de herfstvakantie. We

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête INFORMATIEBRON VOOR DE OUDERS/VERZORGERS VAN ONZE LEERLINGEN 8 7 8 9 1 januari 2015 AGENDA Personele zaken woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1 t/m groep 4 vrijdag 23 januari afsluiting Week van

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L September 2015 Jaargang 4, nr. 1 I N D I T N U M M E R : De wijnstok Personeel Ouderbijdrage verhoogd Website Afmelden bij ziekte Kruidnotenactie Mediatietraining De Vreedzame School Werkgroepen Streetwise

Nadere informatie

Mmmmm. In dit nummer:

Mmmmm. In dit nummer: Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Koelkast overblijven - Informatieavond - Voorstellen - Groep 1-2 - Coöperatief leren - Hulpouders - Schoolontbijt - Pannen - St. Maarten - Agenda Elke

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Aan de ouders en verzorgers, De afgelopen periode hebben we mogen genieten van nog heerlijk zomerweer. Eind september en dan nog steeds temperaturen boven de 20 graden! Dat is

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 28 mei 2014 Jaargang 3, nr. 9 IN DIT NUMMER: Z o m a a r e e n v r a a g.. Zomaar een vraag Personeel Groepsverdeling 2014-2015 Jaarplanning Gymrooster 2014-2015

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari Jaargang 4, nr. 6 I N D I T N U M M E R : Witte steen Personeel Pepermuntactie Oud papier Tevredenheidspeiling Schooltijden Welkom Paasviering Schoolvoetbal Lekker Fit De Vreedzame School Open

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 30 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 30 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Activiteit en gezelligheid Speelgoedmiddag Bijlage: Kerstliederen Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas We zijn al aan begin van week 3. Gelukkig zijn alle kinderen weer gezond op school gearriveerd. Aan de start van dit schooljaar mochten we Pieterjan, Jop en Dean in groep 1/2

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10 ENGELENBURGSCHOOL 29 april 2015 Jaargang 4, nr.8 I N D I T N U M M E R : Mag ik met je ruilen? Personeel Welkom Ouder-kind activiteit Avondvierdaagse Sing-in 29 mei Cito Voor en na schooltijd De Vreedzame

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek Agenda 1 november Spreekuur FH 2 november Dankdag 3 november Spreekuur LB 7 november Start themaweek 8 november Studiemiddag, kinderen s middags vrij 11 november Nationaal schoolontbijt 13 november CNS

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 21 september 2017

Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Even voorstellen: Hélène Donderwinkel Mijn naam is Hélène Donderwinkel, ik woon met mijn man en twee zoons in Doetinchem. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Even voorstellen. Kinderboekenweek PCBS Julianaschool 4 oktober 2018

Even voorstellen. Kinderboekenweek PCBS Julianaschool 4 oktober 2018 PCBS Julianaschool 4 oktober 2018 Even voorstellen Mijn naam is Catriona en ik loop tot en met januari stage in groep 7 bij juf Suzanne en juf Miranda. Ik studeer momenteel aan de pabo in Dordrecht. In

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie NIEUWSBRIEF November 2017 Tja.. Deze maand In deze uitgave Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 29 nov Dankdag Luizen pluizen Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie Schoolfruit Dankdag Speculaasactie

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611

NIEUWSBRIEF. September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 NIEUWSBRIEF September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 E: directie@cbsnederwoudlunteren.nl W: www.cbsnederwoudlunteren.nl Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Infoblad. December Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Jarigen. Agenda. Welkom

Infoblad. December Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Jarigen. Agenda. Welkom Infoblad December 2018 Agenda Week 50 12-12 Volleybaltoernooi Week 51 20-12 Kerstviering 21-12 School van 10 tot 12 uur 21-12 Kerstvakantie Week 2 07-01 Studiedag; kinderen vrij 08-01 Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 In dit nummer: Bidden Kerstbrunch Wonderlijk gemaakt Sinterklaasfeest 100e leerling Afscheid Ingang Mediatie Agenda Contact Wat zou je willen Veel mensen hebben iets

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders,

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders, Nieuwsbrief 6 22 september 2015 Geachte ouders, Van 28 september tot en met 2 oktober gaan we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar houden. Er zullen nog twee volgen. Gruit is een samenstelling van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2 J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2 1 6-1 0-2 0 1 8 Aan de ouders: Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari 2017 Jaargang 5, nr. 6 I N D I T N U M M E R : Biddag Personeel Tevredenheidspeiling Leerlingenraad Schooljaar 2017-2018 De Vreedzame School Schoolvoetbal Open week Even voorstellen Vanuit gr.

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding

Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding 26 augustus Luizencontrole 26 Startdienst, 19.00 uur in De Hoeksteen 31 Gebedsgroep 31 Rots en Water informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Schooljournaal December 2018

Schooljournaal December 2018 Schooljournaal December 2018 In dit nummer: Stralend Licht & Kerst Personeel Tanja Wolvers Voorleeswedstrijd Welkom op school Leerlingenraad Facebook & Instagram Groep 1/2 & 2/3 ICT Luc vertelt De Vreedzame

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus oktober 2015 nr. 83. Wie ben jij? Terugblik Open Dag

Nieuwsbrief Cursus oktober 2015 nr. 83. Wie ben jij? Terugblik Open Dag Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 28 oktober 2015 nr. 83 Agenda Wie ben jij? Afgelopen maandag zijn we begonnen met een viering met alle kinderen samen. Wie ben jij? is het thema van dit jaar. Dit keer was

Nadere informatie

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 Website: www.toermalijn.net E-mail: info@toermalijn.net Nieuwsbrief basisschool de Toermalijn, schooljaar 2015-2016,

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Kerst

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Kerst ENGELENBURGSCHOOL 26 november 2014 Jaargang 4, nr.3 K e r s t IN DIT NUMMER: Kerst Personeel Goaltjes op het plein Mediatorentraining Studievaardigheden Vriezer / oven Op dinsdagavond 16 december hopen

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9, vrijdag 4 november 2016

Nieuwsbrief 9, vrijdag 4 november 2016 Nieuwsbrief 9, vrijdag 4 november 2016 Van TikTik naar SchoolSuite: in de onderbouw nemen we de eerste stappen om dit in te voeren De nieuwe versie van TikTik heet SchoolSuite. We nemen kleine stappen

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie