S C H O O L J O U R N A A L

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S C H O O L J O U R N A A L"

Transcriptie

1 Februari Jaargang 4, nr. 6 I N D I T N U M M E R : Witte steen Personeel Pepermuntactie Oud papier Tevredenheidspeiling Schooltijden Welkom Paasviering Schoolvoetbal Lekker Fit De Vreedzame School Open inloopweek Correctie nieuwsbrief Welkom LIO Vanuit groep 1 Agenda B i d d a g Op woensdag 9 maart is het biddag. Om 9.00 uur hebben de kinderen van de onderbouw de kerkdienst en om uur de kinderen van de bovenbouw. We zoeken nog ouders voor de kinderen die groep 1 t/m 3 willen brengen. Als u kunt rijden, wilt u dit dan zo snel mogelijk doorgeven aan de leerkracht? De kinderen van groep 5 t/m 8 zijn om uur weer terug op school. De HGJB heeft ook een gezinsdagboekje gemaakt voor thuis, deze kunt u downloaden vanaf de site of door te klikken op de link. Het thema van biddag is rust bij de Vader over Markus 1: Te midden van Zijn drukke leven en werkzaamheden zoekt Jezus de rust om te spreken met Zijn Vader. Hij verlangt naar dit contact en heeft het ook nodig. Het gebed houdt Hem bij de focus van Zijn werk. Als we bij Jezus zien dat het contact met de Vader zoveel geeft, dan roept dat het verlangen op om ook in gebed te zijn. In de drukte van het (kinder)leven is het contact met de Heere God nodig en mag het een rustpunt zijn. Het geeft richting aan ons leven. Alle ouders en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd tijdens de kerkdiensten in de Julianakerk. P e p e r m u n t a c t i e In februari hebben de kinderen actie gevoerd voor gehandicapte kinderen in Pakistan. Er is op onze school 694,15 opgehaald. We bedanken alle kinderen voor deze mooie opbrengst. P e r s o n e e l In groep 1 heeft juf José Burger de afgelopen tijd ingevallen voor het zwangerschapsverlof van juf Celianne. Met de komst van LIO stagiaire Neline Budding gaat juf José stoppen in groep 1. We bedanken juf José voor haar inzet en betrokkenheid.

2 Pagina 2 O u d p a p i e r Als u oud papier heeft mag u dit voortaan in de oud papier containers op school brengen. We halen dit niet meer op in de wijk. We bedanken de ouders die meehielpen bij het ophalen van het oud papier. T e v r e d e n h e i d s p e i l i n g Na de voorjaarsvakantie nemen we weer op alle Hervormde scholen de leerling tevredenheidspeiling af in de groepen 6 t/m 8. De kinderen doen dit in de klas. De resultaten daarvan zullen we vanzelfsprekend met u delen. G e s p r e k o v e r s c h o o l t i j d e n Jarig in maart Juf ten Ham Youssef Lamaiz Jochem Bakkenes Nisa Ata William van den Born Meester van Ramshorst Anna van Laar Binnen de Stichting Hervormde scholen wordt al langere tijd nagedacht over de schooltijden. Om ons heen zien we dat op veel scholen veranderingen komen in de tijden waarop de kinderen naar school gaan. Door allerlei veranderingen in de samenleving én in het onderwijs is het goed om ook onze schooltijden eens tegen het licht te houden. Met de leerkrachten, het schoolbestuur en in het overleg van de directeuren is hierover gesproken. Er is na een peiling onder de leerkrachten gekozen voor een proefperiode waarin we gaan werken met een kortere middagpauze. Het idee is om na de zomervakantie een schooljaar een proefperiode te gaan werken met deze schooltijden: - Maandag, dinsdag, en donderdag van uur tot uur en van uur tot uur - Woensdag van uur tot uur. - Voor groep 1 t/m 4 op vrijdag van uur tot uur. - Voor groep 5 t/m 8 op vrijdag van uur tot uur en van uur tot uur Wij willen hierover ook rechtstreeks met ouders / verzorgers in gesprek. Wellicht heeft u vragen of opmerkingen die ons kunnen helpen bij de invoering van dit model. Uiteindelijk zal de beslissing over de start van deze pilot in de komende tijd genomen worden door de GMR en het schoolbestuur. We organiseren daarom op alle scholen een of meer rondetafelgesprekken met ouders. Deze rondetafelgesprekken worden gepland in de maand maart. De ronde tafelgesprekken worden gepland in de maand maart. Op de Engelenburgschool hebben we hiervoor donderdag 3 maart staan. U bent om uur hiervoor van harte uitgenodigd. Als u zich hiervoor wilt opgeven, dan kunt u mailen naar engelenburgschool@shsveenendaal.nl, we hebben dan zicht op hoeveel ouders er komen.

3 Pagina 3 W e l k o m In maart start Mina Mahamad Haji in groep 1. Ze gaat na de voorjaarsvakantie eerst een aantal keer in de klas kijken en start daarna op maandag 7 maart. We hopen dat zij en haar gezin zich snel thuis zullen voelen en we wensen hen een fijne Engelenburgtijd toe. P a a s v i e r i n g Op dinsdag 22 maart willen we in de kerk met de kinderen en ouders stilstaan bij het mooiste feest wat we ons maar kunnen bedenken. Jezus Christus die zichzelf liet verloochenen en kruisigen voor onze zonden en uiteindelijk is opgestaan voor onze bevrijding. Alle kinderen en ouders van harte welkom bij ons in De Hoeksteen. Om uur zal de paasviering beginnen en dit duurt tot uur. Wilt u oppas proberen regelen voor jongere broertjes en zusjes, dit i.v.m. de rust tijdens de dienst? Alvast bedankt. We kijken uit naar een mooie viering ter ere van onze Schepper. Bijbeltekst van de maand En Hij nam de drinkbeker en nadat Hij gedankt had, gaf Hij hun die en zij dronken er alles uit. En Hij zei tegen hen: Dit is Mijn bloed, het bloed van het nieuwe verbond, dat voor velen vergoten is. Markus 14: 23 en 24 S c h o o l v o e t b a l In maart en april doen de kinderen van groep 7 en 8 mee aan het schoolvoetbaltoernooi. Hieronder ziet u de planning van het schoolvoetbal voor onze school. De wedstrijden worden gespeeld op het terrein van sportpark Panhuis De Plantage De Engelenburgschool uur Engelenburgschool De Windroos uur Engelenburgschool Jul. van Stolbergschool uur Aan de basis Engelenburgschool uur Engelenburgschool Alex uur L e k k e r f i t In maart is onze Lekker Fit maand, waarbij we aandacht besteden aan gezond eten en veel bewegen. Dit doen we in de klassen maar ook gezamenlijk met de hele school. Op maandag 7 maart gaan we de dag starten met een ochtendgymnastiek. Om 8.30 uur verwachten we iedereen (in sportkleding) op het onderbouwplein, waar we lekker gaan bewegen. Alle ouders mogen natuurlijk meedoen. Op woensdag 16 maart doen we een spelletjescircuit met alle kinderen. Hierbij kiezen we spelletjes die gericht zijn op gezonde voeding of op lekker bewegen. Wellicht dat u thuis ook extra gezond bezig kan zijn in deze maand. Bijv. door te letten op gezond(er) eten en drinken of veel te bewegen met uw kind(eren).

4 Pagina 4 D e V r e e d z a m e S c h o o l Eind maart starten we met blok 5 van De Vreedzame school. Het thema is: We dragen allemaal een steentje bij. We willen graag dat de kinderen zich verbonden voelen met de klas en de school. Dat kan alleen als we kinderen het gevoel geven dat ze er toe doen. Om dit te bereiken, krijgen de kinderen taken en verantwoordelijkheden. Binnen de school is afgesproken waarover de kinderen mee mogen denken en beslissen. Als de kinderen zich betrokken voelen bij de klas en de school, ontstaat een positieve sfeer. Ze zijn dan gemotiveerd om deel te nemen aan wat er in de klas gebeurt. Een van de verantwoordelijkheden van kinderen op onze school is het werken als leerling mediator. Leerling mediatoren zijn speciaal opgeleide kinderen uit groep 7 en 8. Zij helpen kinderen bij het oplossen van conflicten. Voor de kinderen uit de onderbouw is dat vaak nog nieuw. Daarom presenteren de leerling mediatoren zich aan de onderbouw en leggen uit hoe een mediatie met leerling mediatoren werkt. Op de site van de school kunt u ook de afspraken lezen van blok 5 die wij als school gemaakt hebben. O p e n i n l o o p w e e k Maandag 4 april en donderdag 7 april zijn onze open dagen. Tijdens deze dagen willen we u de gelegenheid geven om een kijkje te nemen in de klas. U ziet op deze dagen hoe de leerkrachten met de kinderen omgaan en hoe de leerkrachten de leerstof aanbieden. U ziet hoe we de verschillende talenten van de kinderen aanspreken m.b.v. de verschillende werkvormen die we aanbieden. U ziet hoe de kinderen vanaf groep 5 gebruik maken van de tablet. U ziet hoe uw kind reageert in de klas en hoe hij of zij het werk maakt. U proeft de sfeer waarin de kinderen zich elke dag begeven. Een prachtige gelegenheid voor u om gebruik van te maken. We willen u vragen om zo rustig mogelijk de klas binnen te komen en weg te gaan. Het is niet mogelijk om halverwege de les te komen of te gaan, dit kan alleen bij leswisselingen. Per groep krijgt u een rooster per mail, of hangt het rooster op de deur, met de verschillende tijden waarop u kan komen kijken. U mag op meerdere momenten komen. Graag minimaal 2 dagen van tevoren aangeven op het rooster wanneer u wilt komen. Het is niet mogelijk om daarna spontaan toch langs te komen. Twitterbericht God, help mij te begrijpen wat Jezus voor mij heeft doorstaan, zodat ik nooit onverschillig ga worden N i e u w s b r i e f c o r r e c t i e In de vorige nieuwsbrief staat dat groep 2 in februari een rapport meekrijgt. Dit is niet juist, de kinderen van groep 2 krijgen net als in groep 1 alleen een rapport aan het einde van het jaar.

5 Pagina 5 W e l k o m j u f C o r l i n e M e t h o r s t Goedendag! Ik ben Corline Methorst, 22 jaar en ik woon in Ede. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding tot Leerkracht Basisonderwijs. Tot eind mei zal ik mijn LIO-stage lopen in groep 7/8. De goede start van de afgelopen weken maakt dat ik vol enthousiasme uitkijk naar een leerzame periode op de Engelenburgschool! Graag tot ziens! W e l k o m j u f N e l i n e B u d d i n g Mijn naam is Neline Budding, vierdejaars PABO student aan de Christelijke Hogeschool te Ede. Vanaf 1 februari ben ik gestart met mijn LIO in groep 1. Op maandag, dinsdag en woensdag kunt u mij in de school en voor deze groep vinden. De afgelopen 3 jaar heb ik op de CHE veel geleerd over het lesgeven aan kinderen. Deze laatste stageperiode moet ik het zelfstandig doen. Ik hoop samen met uw kinderen een fijne en leerzame tijd hebben met elkaar. Wanneer u vragen heeft, kom gerust langs. V a n u i t g r o e p 1 In groep 1 hebben we gewerkt over het thema kleding, dat was heel leuk en leerzaam. Op de gang hadden we een kledingwinkel. Daar konden we kleren uitzoeken, passen in het pashokje en betalen bij de kassa.

6 Pagina 6 In de klas hebben we sokken gewassen, uitgespoeld en opgehangen aan de waslijn. Eerst in de kring met z n allen en daarna in tweetallen. Waar komt wol vandaan? Daar hebben we over nagedacht, over gepraat en boekjes over gelezen. Ook hebben we daar een lied over geleerd: Schaapje, schaapje, heb je witte wol? Ja baas, ja baas, drie zakken vol! Eén voor de meester en één voor z n vrouw. Eén voor het kindje dat bibbert van de kou. Schaapje, schaapje, heb je witte wol? Ja baas, ja baas, drie zakken vol.

7 Pagina 7 In de rekenhoek konden we ook kleren aan de waslijn hangen. De trui met het zelfde aantal stippen als het cijfer op de broek hoorden bij elkaar. Ook hebben we werkjes gemaakt zoals een wasmachine, een pashokje en schoenen van klei. Buiten waren we ook aan het wassen: de skelter! In een hele grote plas hadden we veel plezier, en soms ook natte schoenen...

8 Pagina 8 A g e n d a Datum Donderdag 18 februari Donderdag 18 februari Vrijdag 19 februari Vrijdag 19 februari Activiteit Open inloop groep 4 t/m 8 van uur Rapport mee naar huis Onderbouw vrij Gebedsgroep uur 21 februari - 25 februari Voorjaarsvakantie Dinsdag 1 maart Donderdag 3 maart Vrijdag 4 maart Woensdag 9 maart Woensdag 16 maart Dinsdag 22 maart Donderdag 24 maart Vrijdag 25 maart t/m maandag 28 maart Dinsdag 29 maart Woensdag 30 maart Contactavond Gesprek over schooltijden uur Gebedsgroep uur Biddag Praktisch verkeer op het plein Paasviering uur Onderbouw vrij Paasvakantie alle kinderen vrij Onderbouw vrij Volgende nieuwsbrief mee Bijlage: De regel van de maand is: we dragen allemaal een steentje bij Brief biddag

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari 2017 Jaargang 6, nr. 7 I N D I T N U M M E R : Biddag Personeel Luizenmoeders gezocht Paasviering Schooljaar 2018-2019 Onderbouwplein Open week De Vreedzame School Vanuit groep 1 Agenda B i d

Nadere informatie

Nieuwe kinderen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 6 17 februari 2016

Nieuwe kinderen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 6 17 februari 2016 Jaargang 4 nummer 6 17 februari 2016 In dit nummer: Biddag Nieuwe kinderen Pepermuntdoosjes Open inloopweek Blok 5 Stagiaire Ronde tafelgesprek Meeleefgezin Agenda R u s t b i j d e va d e r Op woensdag

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari 2017 Jaargang 5, nr. 6 I N D I T N U M M E R : Biddag Personeel Tevredenheidspeiling Leerlingenraad Schooljaar 2017-2018 De Vreedzame School Schoolvoetbal Open week Even voorstellen Vanuit gr.

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag ENGELENBURGSCHOOL 18 februari 2015 Jaargang 4, nr.6 I N D I T N U M M E R : Biddag Actie opbrengst Personeel Lekker Fit maand Contactavond Groepsfoto s Zendingsgeld op vrijdag Schoolvoetbal Vakantierooster

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 6 20 februari Biddag Nieuwe kinderen

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 6 20 februari Biddag Nieuwe kinderen Jaargang 6 nummer 6 20 februari 2019 In dit nummer: Biddag Nieuwe kinderen Alle ouders en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd tijdens de kerkdiensten in de Julianakerk. Het gezinsdagboekje

Nadere informatie

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 6 21 februari 2019

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 6 21 februari 2019 Jaargang 6 nummer 6 21 februari 2019 In dit nummer: Biddag Nieuwe kinderen Open inloopweek Afscheid meester van de Mheen Blok 5 DVS Schooljaar 2018-2019 Schoolvoetbal Polo s Studiedag Geboren Agenda Biddag

Nadere informatie

Pasen. Bruiloft juf Carola Donkelaar en juf Willemein. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 7 27 maart 2019

Pasen. Bruiloft juf Carola Donkelaar en juf Willemein. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 7 27 maart 2019 Jaargang 7 nummer 7 27 maart 2019 Pasen Op D.V. woensdagavond 17 april vieren wij het Paasfeest met de kinderen en de ouders in de klas. Persoonlijk vind ik dit het meest bijzondere feest om te vieren

Nadere informatie

Nieuwe kinderen en afscheid

Nieuwe kinderen en afscheid Jaargang 5 nummer 6 22 februari 2017 In dit nummer: Biddag Nieuwe kinderen Pepermuntdoosjes Open inloopweek Blok 5 Vakantierooster Schooljaar 2017-2018 Grote rekendag Schoolvoetbal Agenda Biddag God hoort

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Maart 2018 Jaargang 6, nr. 8 I N D I T N U M M E R : Zendingsmeisje Woord en Daad actie Welkom Nieuwe directie structuur Open week Koningsspelen Jeugdsportfonds Centrale Eindtoets Gevonden voorwerpen Tevredenheidspeiling

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 7 25 maart 2015

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 7 25 maart 2015 Jaargang 3 nummer 7 25 maart 2015 In dit nummer: Opgestaan Paasviering Koninsspelen Het enige wat wij moeten doen, is dit geloven. Allemaal zegenrijke paasdagen gewenst. Onderwijsassistente Personeel De

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

Schooljournaal Februari 2018

Schooljournaal Februari 2018 Schooljournaal Februari 2018 In dit nummer: Biddag 13 maart 2019 Agenda (Nieuwe plek!) Welkom op school Sing-in Lente Vrijdagmiddagprogramma Zomaar een prachtige dag De Vreedzame School Blok 5 Scoren in

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 6 18 februari Het thema van biddag is altijd dichtbij over Handelingen 16:22-34.

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 6 18 februari Het thema van biddag is altijd dichtbij over Handelingen 16:22-34. Jaargang 3 nummer 6 18 februari 2015 In dit nummer: Biddag Personeel Nieuwe kinderen en afscheid Fotograaf Contactavond Vakantierooster Pepermuntrollen Inloopweek Grote rekendag Geboorte Post Agenda B

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Oktober 2016 Jaargang 5, nr. 2 I N D I T N U M M E R : Dankdag Naam met een boodschap Welkom Studiedag Schoolontbijt Open inloopweek Mediatietraining De Vreedzame School EU Schoolfruit Wonderlijk gemaakt

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

Studiedag voor het team. Zij maken de groepsplannen voor het komende half jaar. Alle kinderen zijn vrij. Voorjaarsvakantie.

Studiedag voor het team. Zij maken de groepsplannen voor het komende half jaar. Alle kinderen zijn vrij. Voorjaarsvakantie. Nr.11 DB 12-2-2016 AGENDA Dinsdag 16 februari Woensdag 17 februari Donderdag 18 februari Maandag 22 t/m vrijdag 26 februari Maandag 29 februari Studiedag voor het team. Zij maken de groepsplannen voor

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Pasen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 7 28 maart 2018

Pasen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 7 28 maart 2018 Jaargang 6 nummer 7 28 maart 2018 Pasen In dit nummer: Pasen Nieuwe kinderen Open inloop Eindtoets Schoolreis Woord en Daad Meervoudige intelligentie Werkvorm MI pagina s Tevredenheidspeiling Natuurknapmaand

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 2 31 oktober Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 2 31 oktober Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt Jaargang 6 nummer 2 31 oktober 2018 In dit nummer: Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt Nieuwe kinderen Koffie inloop ochtend Geboren Sponsor Blok 3 DVS Tips Woordknap Muziekknap Agenda Dankdag Op woensdag

Nadere informatie

AGENDA. Nr.13 VW

AGENDA. Nr.13 VW Nr.13 VW 18-03-2016 AGENDA Vrijdag 18 maart Schoolvoetbalwedstrijd Engelenburghschool - JVS 17.00 uur (Sportpark Panhuis DOVO) Maandag 21 maart Schoolvoetbalwedstrijd De Plantage - JVS 17.30 uur (Sportpark

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 In dit nummer: Bidden Kerstbrunch Wonderlijk gemaakt Sinterklaasfeest 100e leerling Afscheid Ingang Mediatie Agenda Contact Wat zou je willen Veel mensen hebben iets

Nadere informatie

Een bijzonder verhaal

Een bijzonder verhaal Jaargang 4 nummer 7 30 maart 2016 In dit nummer: Verzoeking Nieuwe kinderen Verlof Koningsspelen Open inloopweek Jeugdsportfonds Overblijfouder(s) Studiemiddag DVS Pilot schooltijden Cursus Agenda Een

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in ENGELENBURGSCHOOL 23 april 2014 Jaargang 3, nr. 8 IN DIT NUMMER: Ontmoeting Personeel Sing-in Activiteit Afscheid juf Olivier Inspectiebezoek Komend cursusjaar Vakantierooster Schoolfoto s Kamp Koningsspelen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016 Jaargang 4 nummer 11 25 mei 2016 In dit nummer: Geliefde(n) Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en A4daagse High-tea Wisselmoment Inspectiebezoek Medezeggenschap Groepsverdeling Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Activiteit voor ouders en kinderen

Activiteit voor ouders en kinderen Jaargang 7 nummer 8 17 april 2019 In dit nummer: Pasen Bruiloften Ouder en kind activiteit De Vreedzame school Schoolreis Beweegknap Rekenknap Agenda Pasen Vanavond vieren wij het Paasfeest met de kinderen

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10 ENGELENBURGSCHOOL 29 april 2015 Jaargang 4, nr.8 I N D I T N U M M E R : Mag ik met je ruilen? Personeel Welkom Ouder-kind activiteit Avondvierdaagse Sing-in 29 mei Cito Voor en na schooltijd De Vreedzame

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L mei / juni 2017 Jaargang 5, nr. 9 I N D I T N U M M E R : Dierbaar Personeel Contactavond Schoonmaken Aanmelden nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Groepsindeling Wisselmoment Even voorstellen H i j w a

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws Beste ouder(s), Na de voorjaarsvakantie zijn we weer met nieuwe energie aan het werk gegaan. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding van de biddagviering, terwijl we ook op weg zijn naar

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L November 2016 Jaargang 5, nr. 3 I N D I T N U M M E R : Wat zou je willen? Personeel Geboorte Sinterklaas Kerst Jeugdsportfonds Mediatietraining Even Vanuit gr. 3/4 Agenda W a t z o u j e w i l l e n?

Nadere informatie

Ik ken een Koning zonder paleis zonder troon en ook geen kroon zonder deftige, dure dingen en toch is Hij de grootste, Jezus, Gods Zoon.

Ik ken een Koning zonder paleis zonder troon en ook geen kroon zonder deftige, dure dingen en toch is Hij de grootste, Jezus, Gods Zoon. Jaargang 5 nummer 5 21 december 2016 In dit nummer: Dicht bij je zijn Kerstviering Personeel Schoolkerk dienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Instroomgroep Welkom Gave MR 100e leerling Agenda Dicht bij

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 28 mei 2014 Jaargang 3, nr. 9 IN DIT NUMMER: Z o m a a r e e n v r a a g.. Zomaar een vraag Personeel Groepsverdeling 2014-2015 Jaarplanning Gymrooster 2014-2015

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019 Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019 In dit nummer: Lestijdenmodel Geboren Contactavond Instroomgroep Ochtend en avond vierdaagse Groepsverdeling Schoonmaakavond Wisselmoment IEP toets Schoolreis Sing-in

Nadere informatie

16 oktober Even voorstellen..meester Reitse Hallo allemaal,

16 oktober Even voorstellen..meester Reitse Hallo allemaal, 16 oktober 2017 Even voorstellen..meester Reitse Hallo allemaal, Mijn naam is Reitse-Geert Strien, de kinderen noemen mij Meester Reitse en ik loop dit jaar mijn LIO stage in groep 6! Tot februari zal

Nadere informatie

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder Schoolbrief CNS Herédium 23-03-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand maart. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. Wat een machtig wonder, Jezus,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer mei 2015

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer mei 2015 Jaargang 3 nummer 10 27 mei 2015 In dit nummer: De Geest Personeel Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en avondvierdaagse Activiteiten voor ouders en kinderen Nieuwe cursusjaar Welkom

Nadere informatie

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de afgelopen dagen proberen we het overlijden van Giel het zoontje van juf Ceryl

Nadere informatie

Actie voor de ROMA scholen

Actie voor de ROMA scholen Jaargang 6 nummer 5 30 januari 2019 In dit nummer: Actie Ouderavond Studiedag Koffie inloopochtend Kindgesprekken Contactavond De Vreedzame school Schoolreis Geboren Overblijven Beeldknap Zelfknap Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Groep 3 en 4 Groep 5,6, 7 en 8 Opgeven Liederen project Liederen project Ps. 105:5 Ps. 105:

Groep 3 en 4 Groep 5,6, 7 en 8 Opgeven Liederen project Liederen project Ps. 105:5 Ps. 105: Schoolnieuws Nieuwsbrief 22 Jaargang 13 02--2017 05-9.30 uur GKV Leek, Bijbelproject Jezus vertelt 07- Kijkochtend groep 3 t/m 8 08- Biddag 09- kijkochtend groep 3 t/m 8 14- Kijkochtend groep 1b en 2 15-

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Agenda Voorjaarsvakantie maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari Kleuters vrij 1 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders,

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders, Nieuwsbrief 6 22 september 2015 Geachte ouders, Van 28 september tot en met 2 oktober gaan we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar houden. Er zullen nog twee volgen. Gruit is een samenstelling van

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Wat een schat. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer juni 2014

Wat een schat. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer juni 2014 Jaargang 2 nummer 10 25 juni 2014 In dit nummer: Wat een schat Personeel Overblijven Ontmoetingshuis Schoonmaakavond Verantwoording van ons onderwijs Jaarplanning Informatieavond Ouderavond HIPPO Contactavond

Nadere informatie

Algemene Nieuwsbrief voor april 2009 jaargang 19 nr.4

Algemene Nieuwsbrief voor april 2009 jaargang 19 nr.4 Algemene Nieuwsbrief voor april 2009 jaargang 19 nr.4 NIEUWE LEERLINGEN? Op dit moment zijn we bezig met de voorbereiding voor de formatie van het volgende schooljaar. We zouden graag van u willen weten

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Welkom op de basisschool. Aanmelden nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief. Agenda. Welkom op de basisschool. Aanmelden nieuwe leerlingen Nieuwsbrief Nr 14 23-03-2018 Welkom op de basisschool Afgelopen weken zijn twee vierjarigen gestart op de basisschool. Dit zijn Fleur Muhlenbaumer en Sem Tinnemeier. Wij heten ze van harte welkom en hopen

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L April 2017 Jaargang 5, nr. 8 N i e t o o r d e l e n I N D I T N U M M E R : Niet oordelen Personeel Schoolfruit Koningsspelen 5 mei gewone schooldag Schoolkorfbal Afscheid Groepsfoto s Ouder-kind activiteit

Nadere informatie

Kerstlunch. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 4 19 december Licht Kerstbrunch Geboren Ouderavond

Kerstlunch. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 4 19 december Licht Kerstbrunch Geboren Ouderavond Jaargang 6 nummer 4 19 december 2018 In dit nummer: Licht Kerstbrunch Ouderavond Personeel Welkom en afscheid School - kerkdienst Ouderwerkgroep Gebedsmoment Wonderlijk gemaakt Beeldknap Agenda Als alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 : juli Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli.

Nieuwsbrief 9 : juli Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli. Nieuwsbrief 9 : juli 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli. Wij hopen u met deze nieuwsbrief op een goede wijze te informeren en te betrekken bij wat er op onze school

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 13 april komt de schoolfotograaf. Hij maakt groepsfoto s, individuele foto s en foto s van broertjes en zusjes.

Nieuwsbrief. Maandag 13 april komt de schoolfotograaf. Hij maakt groepsfoto s, individuele foto s en foto s van broertjes en zusjes. Nieuwsbrief Jaargang15 Nummer 8 7 4 2015 Het was weer een zeer geslaagde NL doet! Er is een hoop gebeurd; wilgentunnels gevlochten; coniferen geplant; putten leeggehaald; geverfd en nog heel veel meer.

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L E N G E L E N B U R G S C H O O L S C H O O L J O U R N A A L 15 februari 2012 Jaargang 1, nr. 2 L e k k e r f i t m a a n d I N D I T N U M M E R : 1. Lekker fit maand 2. Personeel 3. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Schooljournaal December 2018

Schooljournaal December 2018 Schooljournaal December 2018 In dit nummer: Stralend Licht & Kerst Personeel Tanja Wolvers Voorleeswedstrijd Welkom op school Leerlingenraad Facebook & Instagram Groep 1/2 & 2/3 ICT Luc vertelt De Vreedzame

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Datum Activiteit Nieuwsbrief Maart 2016 2 maart Werkochtend Verteltas 3 maart Voorjaarsmarkt 7 maart juf Gerinda roostervrije dag, meester Van Leerdam vervangt 8 maart Bezoek aan het Stadskasteel, groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie. Beste allemaal,

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie. Beste allemaal, 1 Nieuwsbrief Nummer 9 19-01-2018 2017-2018 Vanuit de directie Beste allemaal, De eerste Nieuwsbrief in het nieuwe kalenderjaar. Voor degenen die we niet gezien hebben op onze Nieuwjaarsgroet van dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG!

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG! NIEUWSBRIEF Nummer 10 29 januari 2015 D Personeel Juf Ariënne is vorige week weer gestart na haar verlof. Met Emma gaat het goed! Blij nieuws voor juf Ester en haar man Gideon: zij verwachten begin juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Aan de ouders en verzorgers, Deze week zijn we weer gestart met het nieuwe schooljaar. Na een periode van rust mogen we weer met uw kinderen aan het werk. We hebben er veel zin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief februari Nieuwsbrief februari Beste ouder(s)/verzorger(s), Er is hard gewerkt en veel geleerd in de groepen de afgelopen maanden. Deze maand ontvangen de kinderen hun eerste rapport en bent u van harte welkom op

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer In de bijlage vindt u meer informatie over Speelwijs.

Kringgesprek. Nummer In de bijlage vindt u meer informatie over Speelwijs. Kringgesprek Nummer 11 2013-2014 2014 Beste ouders, De verhuizing van SBO De Kring naar SO De Piloot start volgende week vrijdag. De kinderen zijn dan vrij, omdat het verhuisbedrijf VOS-Verhuizingen dan

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie