ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Kerst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Kerst"

Transcriptie

1 ENGELENBURGSCHOOL 26 november 2014 Jaargang 4, nr.3 K e r s t IN DIT NUMMER: Kerst Personeel Goaltjes op het plein Mediatorentraining Studievaardigheden Vriezer / oven Op dinsdagavond 16 december hopen we met de hele school kerst te vieren in de Hoeksteen. De viering start om uur en zal om ongeveer uur afgelopen zijn. U bent van harte uitgenodigd, samen met opa s en oma s en andere belangstellenden om deze viering mee te maken. Jongere broertjes en zusjes kunnen niet mee i.v.m. de rust tijdens de viering. We kijken uit naar een mooie viering waarin we eraan denken dat onze Zaligmaker Jezus Christus is geboren om verzoening te brengen voor al onze zonden. Sinterklaas Kledingbeurs Stagiaire gr. 8 Vanuit gr. 4/5 Agenda De vakantie voor de kinderen van de onderbouw begint op donderdag 18 december. De kinderen van de bovenbouw moeten op donderdag 18 en vrijdag 19 december nog naar school. Op de laatste dag voor de vakantie, vrijdag 19 december, houden we tussen de middag een kerstlunch, de kinderen zijn dan om uur vrij. Voor de kerstlunch willen u vragen om eten klaar te maken voor de kinderen uit groep 5 t/m 8. U kunt dit om uur op school brengen, de school zorgt voor het drinken. De kinderen moeten zelf een bord en bestek meenemen. P e r s o n e e l De gezondheid van juf Luteijn gaat nog steeds vooruit, ze kan door haar therapie weer langere tijd achter elkaar lopen. Hierdoor heeft ze haar rolstoel op school niet meer nodig, wat heel fijn is voor juf Luteijn. Na de kerstvakantie zal zij de IB taken voor groep 6/7 en 8 op zich nemen en gaat ze door met de rugzakbegeleiding.

2 Pagina 2 G o a l t j e s o p h e t p l e i n In groep 8 is er een leerlingenraad gestart, dat is een groep kinderen die met elkaar nadenken over het verbeteren van de school. Verschillende punten hebben zij besproken met de directeur. Een van de wensen was het plaatsen van goaltjes op het bovenbouwplein. Dit vonden we een goed idee, daarom zijn deze gekocht en die worden nu met veel plezier gebruikt. Ook op het onderbouwplein hebben we goaltjes geplaatst. Dit is een tijdelijk oplossing, we zijn nog bezig met het zoeken naar blijvende goaltjes. Jarig in december Lara Afellah Marcus de With Michael Melkumjan Nima Nasser Sadr-Abadi Salma Saoud Ruth Heerikhuize M e d i a t o r e n t r a i n i n g Op donderdag 30 oktober, 6 en 13 november hebben 10 kinderen van onze school de training tot mediator gevolgd. Dit zijn Mahan, Esmee, Mahdi, Alexander, Mandy, Havva, Casper, Sara Tagherbit, Salma en Nassim. Op donderdag 13 november hebben ze hun diploma in ontvangst genomen. Deze kinderen kunnen andere kinderen gaan helpen bij het oplossen van een conflict als ze daar zelf niet in slagen. In tweetallen zijn ze per dag aan de beurt en op het plein hebben deze kinderen een speciaal mediatorhesje aan. Foto s van de trainingen en diploma uitreiking kunt u zien op onze website. Volgend jaar zullen anderen kinderen op school opgeleid worden tot mediator. S t u d i e v a a r d i g h e d e n Voorheen namen we in groep 7 de Entreetoets af. Nu hebben we besloten om de Entreetoets niet meer af te nemen. Wel gaan we de citotoets Studievaardigheden afnemen. Studievaardigheden zat eerst als onderdeel in de Entreetoets maar nu is deze citotoets los te maken en daarom heeft dat onze voorkeur. Studievaardigheden bestaat uit de onderdelen: naslagwerken (alfabetische volgorde, woordenboek, encyclopedie), internet, kaartgebruik, schema's, tabellen en grafieken. Twitterbericht Alleen Gods liefde overwint de zonde, wist de schande uit, geneest de wonden, herstelt verbroken relaties en verandert de wereld. We starten met geven van de lessen en het afnemen van de toetsen van Studievaardigheden in groep 6. Ook in groep 8 nemen we deze toets af in januari.

3 Pagina 3 V r i e z e r / o v e n De vriezer van school doet het al een tijd niet meer en nu heeft de oven het ook begeven. Beide apparaten willen we graag vervangen. Heeft u een oude vriezer / oven over of weet u iemand die deze over heeft? Dan willen we deze graag overnemen. S i n t e r k l a a s Op vrijdagmorgen 5 december verwachten we rond 8.45 uur Sinterklaas op school. U bent van harte welkom om Sinterklaas samen met ons op te wachten. We zingen hem dan toe op het plein. Daarna zal hij samen met zijn pieten in elke klas langsgaan. Bijbeltekst van de maand Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. Johannes 3: 16 K l e d i n g b e u r s Van 10 januari t/m 2 maart 2015 komt er weer een groep kinderen uit Wit Rusland naar Nederland. Zij wonen in de omgeving van Tsjernobyl (Almany) en komen hier om gezondheidsredenen. Omdat deze kinderen meestal erg weinig kleding bezitten, wil de activiteitencommissie een kledingbeurs organiseren om in een eerste behoefte te voorzien. Daarom de volgende vraag aan u: Heeft u nog goed bruikbare (schoon en heel) kleding in de maten 128 t/m 158 voor jongens en/of meisjes die u kunt missen? Wij denken hierbij aan: - jassen, broeken, rokken/jurken, shirts, truien/vesten die in de winter te dragen zijn. - zwemkleding/sportkleding/sportschoenen(maat 30-35) en opblaasbare zwemarmbandjes. - riemen/sokken. U kunt deze kleding inleveren op maandag 1 december, dinsdag 2 december of woensdag 3 december. De kleding mag gebracht worden naar de hal van de Engelenburgschool. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage. Namens de activiteitencommissie van de Stuurgroep Tsjernobylkinderen. S t a g i a i r e g r o e p 8 Mijn naam is Geraldine Rodenburg. Ik woon in Renswoude en ben 18 jaar oud. Op dit moment studeer ik de opleiding onderwijsassistent op het Hoornbeeck College in Amersfoort. Ik zit nu in het derde en laatste jaar van mijn opleiding. Bij deze opleiding hoort ook een stage, dit jaar heb ik ervoor gekozen om stage te lopen op de Engelenburgschool. Ik loop nu al een aantal weken stage in groep 8 en ik heb het erg naar mijn zin. Ik hoop veel van de collega s en van de kinderen te leren, maar ik hoop ook dat ik de kinderen iets mag leren. Ik zie uit naar een leuke en gezellige tijd bij jullie op school.

4 Pagina 4 V a n u i t g r o e p 4 / 5 Hello! We will tell you about our English lessons Enjoy! Greetings The children of 4/5 Arno Ik heb een dog 1 sister 1 little brother. We leren er veel van we hebben al vader in het engels gehad dat is father en moeder is sister. Het is erg leuk het is tenminste leuker als anderen talen maar niet leuker als Nederland. Een vraagje weten jullie zelf wel hoe je hond in het engels schrijft of mama of papa? De juf leert me goed daarom ken ik nu al veel worden maar het stomme is soms dat de website het bijvoorbeeld soms niet doet. Albert pol Engels is heel leerzaam en leuk. Met de weektaak moeten we ook Engels doen. Sommige kinderen vinden Engels heel saai. Maar ik niet. Alberto azad engels. Engels is leerzaam voor de kinderenwant die moeten ook en anderen taal weten. En dat is meestal engels dus ik ga juili en paar woorden lerer. Bijvoorbeeld wat are jou douin dat is wat doe je ik zit de schrijfen. En wat doen juilie. Luuk Engelsis heel leerzaam en leuk maar ook de lessen baai van heuvel baai baai koeien vlaai vlaai Niels Engels is een leuke taal. Wat ik al kan praten is dok en cat. We zitten al in les 8 en we doen goed mee. Thuis leer ik ook Engels.. De woorden die ik ken zijn fader en mater. Maar ik wil het niet meer doen. De les heet mijn neme is tom. Maar ik vind het nog wel leuk. Maar ook saai. Als ik een toets krijg is het een 10 of 9 of 6.

5 Pagina 5 Marcus Engels is best leuk maar ik ken alle woorden nog lang niet. Ik wil het best leren. Elke week leren we een beetje Engels. En het gaat al best goed. Ik hoop in een Engelse toets een 8,9,of 10 te halen. Martijn engels is best lastig hooren jeleerter feelfan en straks kan je engels Mij neem is Tim. En mij pet is een dok en die heet kyra. En mij vis is oranje en mijn andere vis is zilver. En ik heb nog een cavia en die heet Snoesi. En dit was mijn verhaal van mij en mij dieren. zo lekker zacht. die zijn en ik hou van me familie. IK VIND ENGELS LEUK ZEG. Youssef Engels is leuk een we zitten in les 8, en we doen het super het is ook maklijker dan Nederlands en ik kan al een beetje engels het is leuk om te zeg ik ben begonen toen ik 7 was, maar moeilijker mag wel, het is leuk een ik hou van uit dagingen een ik kan niet wachten op die toets. Dan zal ik een 10 of een 9 halen nou dat was het een hoe we het in het engels zegen tot ziens good bay. Esra Ik vind wel Engels leuk. Ik ken niet zo veel Engels. Ik een woord voor beer pola bera. Rick Hello what is your name? My name is Tom is de methode Engels op school. Hij is er voor groep 3 t/m 8. Je kunt werken in je werkboek of op de computer. Op de computer heb je een gebruikersnaam en een wachtwoord, in je werkboek niet.

6 Pagina 6

7 Pagina 7 A g e n d a Datum Activiteit Dinsdag 2 december Open inloop groep 3-8 Vrijdag 5 december Woensdag 10 december Dinsdag 16 december Woensdag 17 december Donderdag 19 december Vrijdag 20 december Maandag 22 dec - vrijdag 2 januari Sinterklaasfeest Gebedsgroep Kerstviering Volgende nieuwsbrief mee Begin van de vakantie voor de onderbouw Kerstlunch bovenbouw Kerstvakantie Dinsdag 6 januari Open inloop groep 3-8 Woensdag 7 januari Woensdag 21 januari Gebedsgroep Gebedsgroep Donderdag 22 januari Open inloop groep 3-8 Woensdag 28 januari Volgende nieuwsbrief mee De regel van de maand is: We hebben oor voor elkaar

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10 ENGELENBURGSCHOOL 29 april 2015 Jaargang 4, nr.8 I N D I T N U M M E R : Mag ik met je ruilen? Personeel Welkom Ouder-kind activiteit Avondvierdaagse Sing-in 29 mei Cito Voor en na schooltijd De Vreedzame

Nadere informatie

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 In dit nummer: Bidden Kerstbrunch Wonderlijk gemaakt Sinterklaasfeest 100e leerling Afscheid Ingang Mediatie Agenda Contact Wat zou je willen Veel mensen hebben iets

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L November 2016 Jaargang 5, nr. 3 I N D I T N U M M E R : Wat zou je willen? Personeel Geboorte Sinterklaas Kerst Jeugdsportfonds Mediatietraining Even Vanuit gr. 3/4 Agenda W a t z o u j e w i l l e n?

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Het is weer (bijna) dankdag. Laten we deze dankdag delen want er is genoeg

ENGELENBURGSCHOOL. Het is weer (bijna) dankdag. Laten we deze dankdag delen want er is genoeg ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 29 oktober 2014 Jaargang 4, nr.2 IN DIT NUMMER: Genoeg te delen Welkom Oudervertelgesprek Ouderhulp Actie voedsel- Scholierenveldloop De Vreedzame School Nationaal

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L December 2015 Jaargang 4, nr. 4 I N D I T N U M M E R : Donkere tijden? Kerstviering Kerstlunch Bijbeltekst van de maand Wonderlijk gemaakt Leerlingenraad Huisbezoek Geboorte MR-lid De Vreedzame School

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2014. Deze wordt geopend met het blijde nieuws dat juf Ilse een baby heeft. juf Ilse en Tom zijn op 10-12- 14

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Als ik mijn ogen sluit en denk aan Golgotha

Als ik mijn ogen sluit en denk aan Golgotha De Bron Nieuwsbrief 7, groep 1/2 April 2014 Wist u dat Mees al bijna jarig is? Op 18 april wordt hij 5! Als ik mijn ogen sluit en denk aan Golgotha We zijn begonnen met het oefenen van het Paasprogramma!

Nadere informatie

Welkom op de Pionier

Welkom op de Pionier Welkom op de Pionier Wat lees je allemaal in dit boekje? 1. Wat is de Pionier voor een school? 2. Op school zijn verschillende klassen. 3. Zo gaat het op de Pionier. 4. Hoe ziet een schooldag er op onze

Nadere informatie

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 8 Maand: Januari 20-12-2013 Beste ouders en verzorgers, 2013 zit er alweer bijna op, de eerste periode van dit schooljaar is weer voorbij gevlogen. We hebben een drukke

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Gods kracht

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Gods kracht ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 27 november 2013 Jaargang 3, nr. 3 IN DIT NUMMER: Gods kracht Kerstviering Kerstbrunch Bijbeltekst van de maand Sinterklaas Schooltijden Wij hebben oor voor

Nadere informatie

Wat staat er in dit boekje?

Wat staat er in dit boekje? Wat staat er in dit boekje? Informatie voor ouders (scheur t maar uit voor ze!) 7 Even uitleggen 11 Ik & Zo! Dit ben ik! 15 Ik & Zo! Handig om te weten 17 Weekschema co-ouderschap 29 Planning weekenden,

Nadere informatie

Welkom op de pagina van groep 7B!

Welkom op de pagina van groep 7B! Welkom op de pagina van groep 7B! Zoals jullie zien zijn wij best een beetje gek en dol op gym Veel plezier met lezen! ditjes en datjes van 7b!! Wist je dat Lars veel van vliegtuigen weet. Wist je dat

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014.

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Workshops BSO Rakkerpret 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Inschrijfformulier inleveren voor 28 februari 2014 Workshop-programma Sleutelhanger maken Toneelstuk

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari 2017 Jaargang 6, nr. 7 I N D I T N U M M E R : Biddag Personeel Luizenmoeders gezocht Paasviering Schooljaar 2018-2019 Onderbouwplein Open week De Vreedzame School Vanuit groep 1 Agenda B i d

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Joshua De beste

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Pasen. Bruiloft juf Carola Donkelaar en juf Willemein. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 7 27 maart 2019

Pasen. Bruiloft juf Carola Donkelaar en juf Willemein. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 7 27 maart 2019 Jaargang 7 nummer 7 27 maart 2019 Pasen Op D.V. woensdagavond 17 april vieren wij het Paasfeest met de kinderen en de ouders in de klas. Persoonlijk vind ik dit het meest bijzondere feest om te vieren

Nadere informatie

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête INFORMATIEBRON VOOR DE OUDERS/VERZORGERS VAN ONZE LEERLINGEN 8 7 8 9 1 januari 2015 AGENDA Personele zaken woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1 t/m groep 4 vrijdag 23 januari afsluiting Week van

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L November 2015 Jaargang 4, nr. 3 I N D I T N U M M E R : Kerstviering Personeel Gebedsgroep Terugblik studiedag Sinterklaas De speelgoedbank De Vreedzame School Welkom en afscheid Kruidnotenactie ZOA Ouderportaal

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten www.edusom.nl Opstartlessen Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over familie, vrienden en buurtgenoten. Antwoord geven op vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Activiteit voor ouders en kinderen

Activiteit voor ouders en kinderen Jaargang 7 nummer 8 17 april 2019 In dit nummer: Pasen Bruiloften Ouder en kind activiteit De Vreedzame school Schoolreis Beweegknap Rekenknap Agenda Pasen Vanavond vieren wij het Paasfeest met de kinderen

Nadere informatie

Bidden. Kerstviering. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 4 25 november 2015

Bidden. Kerstviering. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 4 25 november 2015 Jaargang 4 nummer 4 25 november 2015 In dit nummer: Bidden Kerstviering Kerstbrunch Te laat Sinterklaasfeest Ouderportaal Wonderlijk gemaakt Instroomkinderen Welkom Studiedag Personeel We hebben oor voor

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in ENGELENBURGSCHOOL 23 april 2014 Jaargang 3, nr. 8 IN DIT NUMMER: Ontmoeting Personeel Sing-in Activiteit Afscheid juf Olivier Inspectiebezoek Komend cursusjaar Vakantierooster Schoolfoto s Kamp Koningsspelen

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Agenda 22 december Kerstviering 23 december s middags vrij 26 dec. t/m 6 jan. Kerstvakantie 9 januari Nieuwjaarstoost 11 januari Studiedag lln vrij 12 januari Bezoek gemeentehuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november Nieuwsbrief november Beste ouder(s)/verzorger(s), De herfstvakantie is al in zicht. De afgelopen weken is er hard gewerkt in de groepen. Er zijn ook veel mooie activiteiten geweest waar we op kunnen terugkijken.

Nadere informatie

AGENDA HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 12, blok 2 maandag 11 november 2013

AGENDA HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 12, blok 2 maandag 11 november 2013 11 november studiedag Vergeet u niet dat alle kinderen maandag 11 november vrij zijn! DigiDUIF Het doet ons goed dat vrijwel alle ouders zich hebben aangemeld bij digiduif. Woensdag 13 november start de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Boekje over de kerk voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Over dit boekje Wij hebben op catechisatie wat geleerd over de kerk. Daar willen we je wat over vertellen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar

Nieuwsbrief Schooljaar Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015 Week 51/17 18 december 2014 nr. 9 Belangrijke data 18 december Kerstdiner op school Kerstviering in de kerk 19 december Inloop groep 1 en 2 tot 9.30 uur 22 december t/m

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

Jarigen t/m 18 december. Agenda. Huiswerk. 12 dec Yasmine. 13 dec Luciano. 17 dec Damian. 15 dec Leestalent

Jarigen t/m 18 december. Agenda. Huiswerk. 12 dec Yasmine. 13 dec Luciano. 17 dec Damian. 15 dec Leestalent Vrijdag 11 december 2015, 1 ste jaargang Nummer 16, week 50 Jarigen t/m 18 december 12 dec Yasmine 13 dec Luciano 17 dec Damian Agenda 15 dec Leestalent 17 dec Kerstviering: Kinderen bestek mee geven 18

Nadere informatie

Actie voor de ROMA scholen

Actie voor de ROMA scholen Jaargang 6 nummer 5 30 januari 2019 In dit nummer: Actie Ouderavond Studiedag Koffie inloopochtend Kindgesprekken Contactavond De Vreedzame school Schoolreis Geboren Overblijven Beeldknap Zelfknap Agenda

Nadere informatie

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 WIJ FELICITEREN. 18-12 JUF MARISKA 20-12 Luke de Boer 26-12 Lars de Vaal 26-12 Tim van der Linden 27-12 Kieran Damsteeg 27-12 Femke Schooneveld 28-12 Alysha de Jong 29-12

Nadere informatie

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen GODS GEZIN Studielessen voor 4-7 jarigen 2003 Geschreven door Beryl Voorhoeve en Judith Maarsen Oorspronkelijk bedoeld voor studie in kleine groepen in de Levend Evangelie Gemeente Gebruikte Bijbelvertaling

Nadere informatie

In de buik van een zwangere vrouw waren eens twee ongeboren kinderen: een kleine gelovige en een kleine scepticus.

In de buik van een zwangere vrouw waren eens twee ongeboren kinderen: een kleine gelovige en een kleine scepticus. In de buik van een zwangere vrouw waren eens twee ongeboren kinderen: een kleine gelovige en een kleine scepticus. De kleine skepticus vraagt: Geloof jij eigenlijk in een leven na de geboorte? De kleine

Nadere informatie

De gelijkenis van de twee zonen. Eerst lezen Daarna volgen er vragen en opdrachten

De gelijkenis van de twee zonen. Eerst lezen Daarna volgen er vragen en opdrachten De gelijkenis van de twee zonen Lees : Mattheüs 21:28-32 Eerst lezen Daarna volgen er vragen en opdrachten Gelijkenissen Toen de Heere Jezus op aarde was, heeft Hij gelijkenissen verteld om de mensen veel

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 7 25 maart 2015

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 7 25 maart 2015 Jaargang 3 nummer 7 25 maart 2015 In dit nummer: Opgestaan Paasviering Koninsspelen Het enige wat wij moeten doen, is dit geloven. Allemaal zegenrijke paasdagen gewenst. Onderwijsassistente Personeel De

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Voor alle papa s en mama s,

Voor alle papa s en mama s, Voor alle papa s en mama s, Allereerst wil ik u via deze brief mijn excuses aanbieden, per abuis is namelijk nieuwsbrief 5 niet doorgekomen, waardoor het een hele tijd geleden is dat u iets van ons hebt

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag ENGELENBURGSCHOOL 18 februari 2015 Jaargang 4, nr.6 I N D I T N U M M E R : Biddag Actie opbrengst Personeel Lekker Fit maand Contactavond Groepsfoto s Zendingsgeld op vrijdag Schoolvoetbal Vakantierooster

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten NIEUWSBRIEF NUMMER 7 4 december 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kerstvieringen Opening schoolplein Personele zaken Andere schooltijden Kindcentrum Julianaschool Wijziging in de jaarplanning

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

VOLG DE FANPAGE CBS het Stroomdal Zwolle op Facebook!! Brede school Elk kind is een belofte Nieuwsbrief, vrijdag 12 december 2014

VOLG DE FANPAGE CBS het Stroomdal Zwolle op Facebook!! Brede school Elk kind is een belofte Nieuwsbrief, vrijdag 12 december 2014 VOLG DE FANPAGE CBS het Stroomdal Zwolle op Facebook!! Brede school Elk kind is een belofte Nieuwsbrief, vrijdag 12 december 2014 Agenda Donderdag 18 december Kerstviering samen met kinderen en ouders

Nadere informatie

Het onze Vader. Naam:

Het onze Vader. Naam: Het onze Vader Naam: Onze Vader Onze Vader, Die in de hemelen zijt. Uw Naam worde geheiligd. Uw Koninkrijk kome. Uw wil geschiede, zoals in de hemel zo ook op de aarde. Geef ons heden ons dagelijks brood.

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

11 november 2017 jaargang 4-6

11 november 2017 jaargang 4-6 11 november 2017 jaargang 4-6 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Jozef zoekt zijn grote broers 3 t/m 6 Jozef had een jas aan 7 Jozef, alles wat je droomt 8 Jozef had een jas Vertellingen Week 46 Jozef

Nadere informatie

NAAMOPGAVE 21 FEBRUARI 2016

NAAMOPGAVE 21 FEBRUARI 2016 NAAMOPGAVE 21 FEBRUARI 2016 Welkom Kinderen: Dag lieve mensen allemaal, wij heten jullie heel hartelijk welkom in deze viering van onze Naamopgave. Wij komen vandaag aan Jezus zeggen dat ons hartje klaar

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

EEN PAAR BELANGRIJKE VRAGEN

EEN PAAR BELANGRIJKE VRAGEN EEN PAAR BELANGRIJKE VRAGEN Vaak wordt u zelf niets wijzer van vragen die aan u gesteld worden. Hier willen we u een paar heel belangrijke vragen voorleggen, die juist wel vooral voor uzelf van belang

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie