PENDELDIENST OEROL 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PENDELDIENST OEROL 2017"

Transcriptie

1 PENDELDIENST OEROL 2017 Inhoud: - Enkel- of retourticket pendeldienst - Eventueel uit te breiden met retourticket veerboot Oerol, een fenomeen! Terschellings Oerol festival is in 1982 geboren uit de passie van één man, Joop Mulder. Een festival dat inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal fenomeen en het is fantastisch om zijn passie met tienduizenden bezoekers te kunnen delen. Jaarlijks verandert het eiland Terschelling in juni tien dagen lang in één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. Honderden kunstenaars strijken neer om, mede dankzij de nieuwsgierigheid van de bezoekers, de ruimte voelen om nieuwe dingen te creëren, onderzoeken en te presenteren. De voorstellingen worden speciaal, vaak ter plekke, voor de locaties gemaakt, of daarop aangepast. Van grote spektakelstukken tot mime, van intiem muziektheater tot hilarische circusvoorstellingen, van westerns tot interactieve installaties: in de duinen, op het strand, in bossen, op dijken, in schuren en gewoon op straat. (Bron: oerol.nl) De aankomende Oerol wordt georganiseerd van 09 t/m 18 juni 2017 en hiervoor kunt u nu al uw tickets boeken voor onze pendeldienst! Hierbij kunt u zelf kiezen voor een enkel reis, een retour en/of u direct ook via ons uw retourtickets wilt bestellen voor de veerdienst Terschelling. Check ook onze Combi-Deal! Pendeldienst + Veerboot = Super Voordelig vanaf 19,95 p.p.

2 Tijdschema Pendeldienst: 09 juni t/m 18 juni Genoemde tijden onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten Hieronder vind je de vertrek- en aankomsttijden van onze pendeldienst vanuit Amsterdam naar de veerboot in Harlingen en vice versa. Onze pendeldienst sluit aan op de reguliere veerboot van- en naar Terschelling, reis je liever per sneldienst? Check dan snel voor alle vertrek- en aankomsttijden van de sneldienst plus aanvullende informatie en tarieven. VERTREK VANUIT AMSTERDAM Vertrektijd bus Aankomsttijd Vertrek veerdienst Aankomsttijd in Amsterdam bus in Harlingen naar Terschelling op Terschelling 07:45 uur 09:15 uur 09:45 uur 11:45 uur 13:00 uur 14:30 uur 15:00 uur 17:00 uur 18:00 uur 19:30 uur 19:55 uur 21:55 uur VERTREK VANUIT HARLINGEN Vertrek veerdienst Aankomsttijd Vertrektijd bus Aankomsttijd bus vanaf Terschelling in Harlingen vanuit Harlingen in Amsterdam 07:00 uur 09:00 uur 09:45 uur 11:00 uur 12:30 uur 14:30 uur 15:00 uur 16:30 uur 17:30 uur 19:30 uur 20:00 uur 21:30 uur Reistijd Reistijd per pendeldienst +/- 1 uur en 30 minuten Reistijd per veerdienst +/- 2 uur en 00 minuten Totaal reistijd (incl. overstappen) +/- 4 uur en 00 minuten

3 Reguliere tarieven Tickets pendeldienst - Enkele reis 19,95 p.p. - Retour 35,00 p.p. Tickets veerdienst - Retour 26,18 p.p. (Exclusief toeristenbelasting t.w.v. 1,55 p.p.) Combi-Deal: Voordelig Retourtje! Bestel je tickets voor de pendeldienst en veerdienst in eenmaal en profiteer van voordeel! Deze korting bieden wij alleen aan bij een retourticket voor zowel de pendeldienst + veerdienst. Normaal tarief per persoon retour, pendeldienst + veerboot: 62,73. Nu slechts 59,- p.p. - Aanbieding alleen geldig indien de ticket(s) geboekt en volledig betaald zijn voor 02 juni 2017

4 Tickets kopen? Wees wijs en lees goed de voorwaarden! Het kopen van tickets, zowel enkele reis als retour of deze voor de combi-deal zijn uitsluitend online verkrijgbaar via onze site: Het is dus niet mogelijk om een ticket te kopen bij de chauffeur van de pendelbus! Lang verhaal kort: wanneer wij tickets zouden verkopen op de bus overtreden wij een wet en krijgen we hoge boetes, hierdoor doen wij dit dus niet en maken wij ook geen uitzonderingen. Het boeken van tickets kan tot maximaal 24 uur van tevoren voor een enkele reis en/of retour. De comi-deal is uitsluitend verkrijgbaar t/m 02 juni Het betalen van de tickets kan online gemakkelijk via IDEAL of PayPal. Alle tickets zijn persoonlijk en voorzien van je voor- en achternaam, indien je als groep boekt staan alle opgegeven namen op een ticket. Doordat de tickets persoonlijk zijn door je naam of jullie namen is deze dan ook niet overdraagbaar, tijdens het inchecken bij de pendelbus zal de ticket gecontroleerd worden. Houdt dus je identiteitsbewijs of paspoort bij de hand! Wanneer wij je indentiteit niet kunnen controleren kan je de toegang tot de pendelbus geweigerd worden en heb je geen recht op restitutie. De bestelde ticket(s) ontvang je per of indien gewenst per reguliere post, dit laatste doen wij uitsluitend aangetekend via de Verzekerservice van PostNL en kost 14,35 extra. Op de tickets staat ook verkort het bagagereglement, lees deze dus goed door alvorens je de koffers pakt of bekijk het uitgebreide reglement op onze website. De bagageruimte in de pendelbus is beperkt dus om te zorgen dat ieder zijn/haar koffer of tas mee kan nemen verzoeken wij je vriendelijk je aan de regels te houden. Doe je dat niet loop je het risico dat je te grote bagage ook niet mee gaat! Check ook goed onze website voor alle voorwaarden en reglementen, ook wanneer je bijvoorbeeld wenst te annuleren dien je dit tijdig te doen om je recht op restitutie te behouden.

5 Opstapplaats Bij retour tevens de Uitstapplaats Amsterdam, Orlyplein/Radarweg (voor de westelijke ingang van NS-station Amsterdam-Sloterdijk) Het NS-station Amsterdam-Sloterdijk is vanuit alle richtingen met het Openbaar Vervoer goed bereikbaar en ligt slechts enkele minuten reizen van Amsterdam Centraal. De halte van onze pendeldienst is aan de westzijde van het station gelegen aan de Radarweg en wordt normaal gesproken gebruikt door internationale lijndiensten waaronder bijv. Flixbus, Ouibus & Megabus. De halte van onze pendeldienst is in onderstaande afbeelding gemarkeerd door het rode kader.

6 Lang Parkeren: check Amsterdam.nl/penr Let op! Bij NS-station Amsterdam-Sloterdijk is slechts een beperkte mogelijkheid om langdurig te kunnen parkeren. Laat je dus bij voorkeur brengen of reis per Openbaar Vervoer. Voor meer informatie over parkeren bij NS-station Amsterdam-Sloterdijk verwijzen wij je graag door naar de volgende website: Kort Parkeren: Kiss and Ride Op dezelfde strook waar ook onze halte is vindt je tevens vooraan enkele parkeervakken voor kort parkeren, zogenoemde Kiss and Ride vakken, alwaar je snel kan uitstappen en je bagage kan verzamelen. Diegene die je of jullie heeft gebracht kan vervolgens weer snel doorrijden. Deze parkeervakken zijn niet bedoeld voor lang(er) parkeren want hiervan ondervinden de touringcars (dus ook wij) erg veel hinder. Zeker wanneer de auto buiten de K+R vakken wordt geparkeerd op de parkeerplek voor de bussen. Graag hier dus rekening meehouden om de overlast voor ons en andere lijndiensten welke hier halteren tot het minimum te beperken. Routebeschrijving: Een tip! Stel je navigatie in op Orlyplein, A dam. Vanuit welke richting je Amsterdam ook nadert, zorg dat je op de ring A10 van Amsterdam rijdt richting de westelijke zijde van de ring (s101 t/m S107). Eenmaal op de westelijke ring neem de afslag 2 richting Amsterdam-Sloterdijk (S102). - Vanuit Noordelijke richting (A8/ring Noord) Ga je onderaan de afrit rechtsaf de Basisweg op. Vervolgens ga je de tweede verkeerslichten naar links de Radarweg op. - Vanuit Zuiderlijke richting (A4/ring Zuid) Ga je onderaan de afrit links de Basisweg op en onder het viaduct door. Onder c.q. vlakna het viaduct tref je de eerste set verkeerslichten, deze ga je rechtdoor. Vervolgens ga je na de tweede verkeerslichten naar links de Radarweg op. Eenmaal op de Radarweg is het station en onze halte na 100m. aan de linkerzijde van de weg.

7 Bagagereglement Het bagagereglement is opgesteld om de veiligheid aan boord van bus en boot te waarborgen. Het bagagereglement voor de pendeldienst is dan ook identiek aan deze van Rederij Doeksen. Voor alle bagage geldt dat deze niet geplaatst mag worden in gangpaden of op zitplaatsen aan boord. Iedere gast mag een stuks gratis handbagage en drie stuks ruimbagage vervoeren mits deze voldoen aan gestelde afmetingen. Elk bagagestuk wat hieraan niet voldoet mag worden geweigerd door een medewerker c.q. chauffeur welke in opdracht van 997Travel.com de exploitatie van de pendeldienst verzorgt als tevens door een medewerker van Rederij Doeksen. Wanneer u geweigerd wordt door bagage welke afwijkt van de hieronder gestelde richtlijnen heeft u in geen geval recht op restitutie van de door u betaalde reissom, wij verwachten van onze gasten dat deze op de hoogte zijn en/of hadden kunnen zijn van het geldende reglement Handbagage: maximaal 1 stuks Maximale afmetingen voor handbagage zijn (L x B x H) 55 cm x 35 cm x 25 cm. Onder handbagage verstaan we tassen en artikelen die vallen binnen de genoemde maximale afmetingen. Onder handbagage worden ook verstaan: jas, paraplu, wandelstok, kleine muziekinstrument en handzaam formaat foto- en/of filmtoestel. Handbagage mag meegenomen worden in de passagiersruimte(s) mits deze in de touringcar worden geplaatst in de bagagerekken boven de stoelen. Ruimbagage: maximaal 3 stuks Maximale afmetingen voor ruimbagage zijn (L x B x H) 85 cm x 60 cm x 30 cm. Onder ruimbagage verstaan we: alle bagage, koffers, tassen en voorwerpen die inklapbaar of opvouwbaar zijn tot een artikel vallend binnen de maximale afmetingen. Uitzondering hierop zijn een backpack of plunjebaal, deze worden ongeacht hun afmeting(en) geteld als één stuks. Bijzondere bagage: niet toegestaan In tegenstelling tot de bagagerichtlijnen van Rederij Doeksen is het meenemen van bijzondere bagage in de bussen van de pendeldienst niet toegestaan, onder bijzondere bagage verstaan we: alle bagage, koffers, tassen en andere voorwerpen welke kort gezegd niet in een koffer c.q. tas e.a. vervoerd kan worden welke vallen onder de bovengenoemde richtlijnen. Enkele voorbeelden zijn o.a.: Een step, (kinder)fiets, vouwfiets, tuinmeubilair, fietskar, steekwagen, grote muziekinstrumenten e.a.

8 Algemene vervoer- en reisvoorwaarden Tijdens het reizen per pendeldienst c.q. touringcar zijn de algemene vervoer- en reisvoorwaarden van KNV Busvervoer van kracht. Tijdens het reizen per veerboot zijn alle voorwaarden en huisreglementen e.a. van kracht welke gehanteerd door Rederij Doeksen. Verkort overzicht van voorwaarden en huisregels De reiziger/passagier is verplicht: In het bezit te zijn van een identiteitsbewijs of paspoort en deze op verzoek te tonen. Voor aanvang van het vervoer respectievelijk de reis zijn/haar bagage deugdelijk te verpakken (onder meer ter voorkoming van schade aan andere bagage of de bus) en duidelijk te voorzien van een aanduiding van zijn/haar naam, adres en bestemming. Tijdens de rit de aanwezige de veiligheidsgordels voor zover aanwezig tijdens het rijden te bevestigen, bij het vervoer van kinderen tot 12 jaar zijn de begeleiders verantwoordelijk voor het bevestigen van de veiligheidsgordels. Het is de reiziger/passagier verboden om: Drugs, explosieven, wapens, zuurstofflessen of gevaarlijke stoffen in zijn bagage of anderszins met zich te dragen. Tijdens het rijden te staan of te lopen in de bus en/of (hete) drank te gebruiken, tenzij voor eigen risico van de reiziger. Elektronica zoals mobiele telefoons te gebruiken, behoudens voor zover dit door de bestuurder wordt toegestaan. Beschadiging en/of verontreiniging van de bus te veroorzaken Te roken in de bus Het nuttigen alsmede het gebruiken van dranken welke alcoholhoudende zijn Het nuttigen alsmede het gebruiken van verdovende middelen Het aanraken van noodvoorzieningen, zoals nooddeur, noodknop en/of noodluik Het op enigerlei wijze hinderen van het personeel in de uitoefening van zijn/haar taak Het veroorzaken van hinder en overlast voor medereizigers of weggebruikers, waaronder bijvoorbeeld het morsen van (hete) drank. De vervoerder respectievelijk reisorganisator is bevoegd verder vervoer aan de reiziger te (doen) ontzeggen en hem/haar te (doen) gelasten de bus onmiddellijk te verlaten, indien de reiziger in strijd handelt met de bovenstaande regels alsmede deze genoemd in de voorwaarden van KNV Busvervoer.

9 Waarom reizen met ons reizen? Die vraag is vrij simpel te beantwoorden, waarom niet? Wij geven je drie goede redenen: - Je hoeft niet onnodig over te stappen - Je bent sneller op je bestemming - En je bent voordeliger uit Echt waar? Kijk maar! Maak je dezelfde reis per trein over hetzelfde traject (A dam-sloterdijk - Harlingen-Haven) dan moet je ten eerste al 2 a 3x overstappen, en dat met al je bagage! Wanneer je reist met onze pendeldienst stap je een keer in en slechts een keer uit, kortom niets overstappen. Onze pendeldienst brengt je direct vanuit Amsterdam naar de veerboot. Vervolgens doet je over dezelfde reis per trein ongeveer bijna drie uur! Om precies te zijn gemiddeld 2 uur en 50 minuten. De reis met onze pendeldienst duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten, dat is bijna de helft! Een treinkaartje kost je dan ook nog eens 25,90 per persoon voor een enkele reis, wil je een retourtje? Dat kan! Die kost 51,90 per persoon, en dat voor een retourtje met alleen de trein. Weet je onze combi-deal nog? 59,- maar dan retour met en de pendelbus en de veerboot! Zelfs wanneer je geen gebruik zou maken van onze combi-deal ben je nog steeds voordeliger uit in vergelijking met de trein, bij ons kost alleen een retourtje per pendelbus slechts 35,- zonder tickets voor de boot. Dat is nog steeds bijna 17,- goedkoper dan reizen per trein!

10 Aanvullende informatie - Touroperator 997Travel.com - Veerboot Rederij Doeksen Klantenservice: (lokaal tarief) Vestigingsadres Marga Klompéweg SE Heerenveen Klantenservice: (lokaal tarief) Veerbootterminal Harlingen Waddenpromenade NT Harlingen - Vervoerder Bakker Travel Klantenservice: (lokaal tarief) - Festival Oerol Klantenservice: info@oerol.nl Vestigingsadres Loodsweg RH Wormerveer Vestigingsadres Zuid Midslandweg GH Midsland

Dienstregeling De veerdienst tussen Harlingen, Terschelling en Vlieland. Boek uw bootticket online via

Dienstregeling De veerdienst tussen Harlingen, Terschelling en Vlieland. Boek uw bootticket online via Dienstregeling 2012 De veerdienst tussen Harlingen, Terschelling en Vlieland Boek uw bootticket online via www.rederij-doeksen.nl Goed om te weten Boottickets Boottickets koopt u gemakkelijk via onze website.

Nadere informatie

Dienstregeling en reisinformatie Terschelling en Vlieland

Dienstregeling en reisinformatie Terschelling en Vlieland 2015 Dienstregeling en reisinformatie Terschelling en Vlieland Boek uw bootticket online via www.rederij-doeksen.nl Duur afvaarten naar Terschelling en v.v.: ca. 2 uur naar Vlieland en v.v.: ca. 1 uur

Nadere informatie

De veerdienst tussen Harlingen, Terschelling en Vlieland

De veerdienst tussen Harlingen, Terschelling en Vlieland Dienstregeling 2013 Contact Rederij Doeksen Harlingen Waddenpromenade 5, 8861 NT Harlingen Tel. 0900 363 57 36 ( 0,70 per gesprek) Fax (0517) 413 303 www.rederij-doeksen.nl Kijk ook op onze andere websites:

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden Intercity direct treintickets

Tariefvoorwaarden Intercity direct treintickets Tariefvoorwaarden Intercity direct treintickets Tariefvoorwaarden voor uw reis met de Intercity direct Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw reis met de Intercity direct tussen Amsterdam

Nadere informatie

Aanbieder: Taxi Broos Schipholheenenweer 4bpersonenvervoer handelende onder de naam Taxi Broos

Aanbieder: Taxi Broos Schipholheenenweer 4bpersonenvervoer handelende onder de naam Taxi Broos Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: Taxi Broos Schipholheenenweer 4bpersonenvervoer handelende onder de naam Taxi Broos Aanbod: het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included

Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included ARTIKEL 1 DEFINITIES ARTIKEL 2 VOORWAARDEN LIJNDIENSTEN ARTIKEL 3 AANVULLENDE VOORWAARDEN VAKANTIEVEILINGEN ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt

Nadere informatie

Aanbod: het aanbod door Aanbieder aangaande het vervoer van Consument door Vervoerder tegen een vooraf vastgestelde prijs.

Aanbod: het aanbod door Aanbieder aangaande het vervoer van Consument door Vervoerder tegen een vooraf vastgestelde prijs. Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: Taxi Airport Boeken, handelende onder naam Airport Service. Aanbod: het aanbod door Aanbieder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: Tinker Nederland B.V. Aanbod: het aanbod door Aanbieder aangaande het vervoer

Nadere informatie

WINTER DIENST REGELING

WINTER DIENST REGELING WINTER DIENST REGELING Busboekje 2018 Vlieland 9 januari t/m 30 april 2018 1 oktober t/m 8 januari 2018 ARRIVA.NL/WADDENEILANDEN 1 Voorwoord Beste reiziger, Welkom op Vlieland. Voor je ligt het busboekje

Nadere informatie

Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde

Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde Wat is Regiotaxi-Oosterschelde? Reisgebied en kosten van de Regiotaxi Regiotaxi-Oosterschelde is een vervoersvoorziening voor mensen die op grond van de Wet Maatschappelijke

Nadere informatie

1.2 Vervoerder: degene die zich bij vervoerovereenkomst als gedefinieerd onder 1.1 verbindt tot vervoer.

1.2 Vervoerder: degene die zich bij vervoerovereenkomst als gedefinieerd onder 1.1 verbindt tot vervoer. Algemene vervoer- en reisvoorwaarden van KNV Busvervoer gedeponeerd op 18 januari 2002 onder nr. 12/2002 ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te s-gravenhage Artikel 1: Definities 1.1 Vervoerovereenkomst:

Nadere informatie

Vertrouwd vervoer in uw regio

Vertrouwd vervoer in uw regio Vertrouwd vervoer in uw regio Noordoost-Fryslân Ferfier boeke? Jobinder.frl of 0900-40 50 500 Jobinder De meeste mensen kunnen zelfstandig reizen. Of met behulp van hun familie, vrienden of kennissen.

Nadere informatie

ALGEMENE REISVOORWAARDEN

ALGEMENE REISVOORWAARDEN ALGEMENE REISVOORWAARDEN Artikel 1: Definities 1. Vervoerder CityTijger Reizen gevestigd te Amersfoort op de Stuwdam 5, 3818KM. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder identificatienummer 63521598,

Nadere informatie

Artikel 1: Definities

Artikel 1: Definities Voorwaarden Festival Travel BV Treinen 2016 Artikel 1: Definities 1. Klant: Persoon die bestelling heeft geplaatst en betaald. 2. Legitimatiebewijs: Geldig paspoort of ID kaart. 3. Vervoersbewijs: E ticket

Nadere informatie

Terschelling & Vlieland

Terschelling & Vlieland Terschelling & Vlieland 2016 Dienstregeling en reisinformatie Vaartijden van Harlingen naar Terschelling en v.v.: ca. 2 uur van Harlingen naar Vlieland en v.v.: ca. 1,5 uur van Harlingen naar Terschelling

Nadere informatie

WINTER DIENST REGELING

WINTER DIENST REGELING WINTER DIENST REGELING Busboekje 2017 Vlieland 10 januari t/m 13 april 2017 1 oktober t/m 8 januari 2018 ARRIVA.NL/WADDENEILANDEN 1 Voorwoord Beste reiziger, Welkom op Vlieland. Voor je ligt het busboekje

Nadere informatie

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug 3 Regiotaxi Eemland-Heuvelrug Openbaar vervoer van deur tot deur Dagelijks tussen 06:00 en 0:00 uur Reserveren? Bel 0900-11 22 445 of online via www.rteh.nl Wat is Regiotaxi Eemland-Heuvelrug? Regiotaxi

Nadere informatie

Terschelling & Vlieland

Terschelling & Vlieland Terschelling & Vlieland 2017 Dienstregeling en reisinformatie Vaartijden van Harlingen naar Terschelling en v.v.: ca. 2 uur van Harlingen naar Vlieland en v.v.: ca. 1,5 uur* van Harlingen naar Terschelling

Nadere informatie

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 GRONINGEN JOURE EMMELOORD LELYSTAD GELDIG VANAF 3 JULI 2011 QLINER 315 GRONINGEN LELYSTAD 325 GRONINGEN EMMELOORD 335 GRONINGEN (ZERNIKE) JOURE Alles voor een Goede Reis met

Nadere informatie

1.2 Vervoerder: degene die zich bij vervoerovereenkomst als gedefinieerd onder 1.1 verbindt tot vervoer.

1.2 Vervoerder: degene die zich bij vervoerovereenkomst als gedefinieerd onder 1.1 verbindt tot vervoer. Algemene voorwaarden Algemene vervoer- en reisvoorwaarden VDM Tours Artikel 1: Definities 1.1 Vervoerovereenkomst: de overeenkomst tot vervoer per bus van een of meer personen en al dan niet hun bagage,

Nadere informatie

Veelgestelde vragen IC Bus (F.A.Q.)

Veelgestelde vragen IC Bus (F.A.Q.) Veelgestelde vragen IC Bus (F.A.Q.) Inhoudsopgave 1. Algemene vragen over de IC Bus 1.1 Wat zijn de onderscheidende kenmerken van de IC Bus- lijn. 1.2 Onderaannemers 1.3 Zijn er 1e klas en of 2e klas stoelen

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur OV taxi Makkelijk van deur tot deur VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van openbaar vervoer, van deur tot deur. De OV-Taxi is met name zeer geschikt voor mensen die moeilijk

Nadere informatie

Terschelling & Vlieland

Terschelling & Vlieland Terschelling & Vlieland 2018 Dienstregeling en reisinformatie Tarieven Tarieven veerdienst (retour) Harlingen Terschelling/Vlieland Winter Daltarief zomer* Zomer 0 t/m 3 jaar Gratis Gratis Gratis 4

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 maart 2014 VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruikmaken van deze vorm van openbaar vervoer. De OV-taxi is met name geschikt als u moeilijk

Nadere informatie

Handleiding heenreis boeken

Handleiding heenreis boeken Handleiding heenreis boeken GOED OM TE WETEN: Wil je de allerlaagste prijs, moet je precies 3 maanden vooraf reserveren: de heenreis z.s.m. na 22 maart, en een week later de terugreis (z.s.m. v.a. 29/30

Nadere informatie

Juni 2015 0900-5495490. (lokaal tarief) Uw vervoer op maat!

Juni 2015 0900-5495490. (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! Juni 2015 0900-5495490 (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! Regiotaxi s-hertogenbosch: vervoer voor iedereen Regiotaxi s-hertogenbosch is er voor iedereen die geen gebruik kan maken van het reguliere openbaar

Nadere informatie

C o n s u m e n t e n p l a t f o r m Waddenveren West. Rederij Doeksen T.a.v. de heer P. Melles Waddenpromenade NT Harlingen

C o n s u m e n t e n p l a t f o r m Waddenveren West. Rederij Doeksen T.a.v. de heer P. Melles Waddenpromenade NT Harlingen C o n s u m e n t e n p l a t f o r m Waddenveren West A goordijk 4, 7275 ca gelselaar M 06-29 43 79 20 E waddenveren@rocovfryslan.nl Rederij Doeksen T.a.v. de heer P. Melles Waddenpromenade 5 8861 NT

Nadere informatie

Artikel 1: Definities 3. Artikel 2: Product en levering 4. Artikel 3: Verantwoordelijkheden Organisatie 5

Artikel 1: Definities 3. Artikel 2: Product en levering 4. Artikel 3: Verantwoordelijkheden Organisatie 5 Voorwaarden Festival Travel BV Treinen 2017 Inhoudsopgave Artikel 1: Definities 3 Artikel 2: Product en levering 4 Artikel 3: Verantwoordelijkheden Organisatie 5 Artikel 4: Verantwoordelijkheden Klant

Nadere informatie

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend:

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN Service Bioscoop Zien B.V. Algemeen In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: Service bioscoop Service Bioscoop Zien

Nadere informatie

IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs. Het aanbod in enkele woorden

IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs. Het aanbod in enkele woorden IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs IZY zal de nieuwe trein low cost zijn, uitgevoerd door Thalys, vanaf 3 april 2016 tussen Brussel en Parijs met 2 tot 3 vertrekken per dag. De verkoop zal geopend

Nadere informatie

BEVESTIGING. Boekingsnummer: Pagina: 1 / 8 Geboekt op: AUTO-ACTIE. Heenreis:

BEVESTIGING. Boekingsnummer: Pagina: 1 / 8 Geboekt op: AUTO-ACTIE. Heenreis: BEVESTIGING Pagina: 1 / 8 Geboekt op: 13-10-2011 AUTO-ACTIE Heenreis: Prijs Passagiers 4 Instapkaart 0,00 Voertuigen 1 Auto 3 tot 5 m lengte en lager dan 1,95 m 65,03 Terugreis: Prijs Passagiers 4 Instapkaart

Nadere informatie

Terschelling & Vlieland

Terschelling & Vlieland Terschelling & Vlieland 2019 Dienstregeling en reisinformatie Tarieven Tarieven veerdienst (retour) Harlingen Terschelling/Vlieland Winter Daltarief zomer* Zomer 0 t/m 3 jaar Gratis Gratis Gratis 4

Nadere informatie

Vervoerspas bij de hand?

Vervoerspas bij de hand? Vervoerspas bij de hand? Wmo Vervoer voor inwoners van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk Voor uw rit reservering bij regiotaxi BAR heeft u uw vervoerspas bij de hand! Telefoon: 0900 440 4400 (lokaal

Nadere informatie

Terschelling & Vlieland

Terschelling & Vlieland Terschelling & Vlieland 2019 Dienstregeling en reisinformatie Tarieven Tarieven veerdienst (retour) Harlingen Terschelling/Vlieland Winter Daltarief zomer* Zomer 0 t/m 3 jaar Gratis Gratis Gratis 4

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. U kunt deze algemene voorwaarden ook downloaden als PDF.

Algemene voorwaarden. U kunt deze algemene voorwaarden ook downloaden als PDF. Algemene voorwaarden U kunt deze algemene voorwaarden ook downloaden als PDF. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle reizen en ritten van Sillybus Fun & Partytravel. Door akkoord te geven

Nadere informatie

Artikel 1: Definities 3. Artikel 2: Product en Levering 4. Artikel 3: Verantwoordelijkheden Organisatie 5

Artikel 1: Definities 3. Artikel 2: Product en Levering 4. Artikel 3: Verantwoordelijkheden Organisatie 5 Algemene Voorwaarden Festival.Travel BV Treinen 2018 Inhoudsopgave Artikel 1: Definities 3 Artikel 2: Product en Levering 4 Artikel 3: Verantwoordelijkheden Organisatie 5 Artikel 4: Verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 95 Goor - Borculo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 1 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Reizigershandvest. Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Noord-Holland Noord.

Reizigershandvest. Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Noord-Holland Noord. Reizigershandvest Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Noord-Holland Noord. Onze tien beloften aan de reiziger Welkom bij Connexxion, de vervoerder in Noord-Holland Noord

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES Het DTM Circus is voor de negende maal op rij aanwezig op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht. Gelukkig zijn er meerdere

Nadere informatie

Algemene voorwaarden individuele dagtochten

Algemene voorwaarden individuele dagtochten Algemene voorwaarden individuele dagtochten De volgende betalingen zijn van toepassing bij de individuele dagtochten namelijk: Den Hulst 134 7711 GT Nieuwleusen Postbus 23 7710 AA Nieuwleusen Tel. 0529

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport De A1GP World Cup of Motorsport is een van de grootste evenementen op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht.

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 januari 2016 VOOr wie is de OV-Taxi? De meeste buslijnen in de regio zijn gewoon toegankelijk voor iedereen, ook als u een beperking heeft. De

Nadere informatie

Het openbaar vervoer in Ommen (afgerond 29-12-2014)

Het openbaar vervoer in Ommen (afgerond 29-12-2014) Het openbaar vervoer in Ommen (afgerond 29-12-2014) Inleiding Van oudsher verzorgen verschillende vervoerders het vervoer in en rond Ommen. Eén busboekje voor Ommen bestaat niet. Je zult hiervoor tenminste

Nadere informatie

Solmar Vliegreizen. De hotels en bestemmingen waar u naartoe kunt vliegen:

Solmar Vliegreizen. De hotels en bestemmingen waar u naartoe kunt vliegen: Solmar Vliegreizen Deze zomer hebben wij voor u ook een beperkt aantal vliegtuigstoelen gereserveerd bij Transavia. Elke zaterdag en dinsdag vertrek vanuit Eindhoven naar Barcelona en vice versa. Mocht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene reis- en boekingsvoorwaarden (verder te noemen: de reisvoorwaarden), zijn van toepassing op reizen en/of reisarrangementen

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN NAAR LONDON.NL Versie 1 augustus 2017

REISVOORWAARDEN NAAR LONDON.NL Versie 1 augustus 2017 REISVOORWAARDEN NAAR LONDON.NL Versie 1 augustus 2017 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reizen die Naar London (hierna: de Reisorganisatie) sluit met één of meerdere Reiziger(s) en/of één

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste

Nadere informatie

Vervoerspas bij de hand?

Vervoerspas bij de hand? Vervoerspas bij de hand? Wmo vervoer voor inwoners van Barendrecht, Albrandswaard en ridderkerk Voor uw rit reservering bij regiotaxi BAR heeft u uw vervoerspas bij de hand! telefoon: 0900 440 4400 (lokaal

Nadere informatie

www.rederij-doeksen.nl uw bootticket online via Dienstregeling 2009 Boek

www.rederij-doeksen.nl uw bootticket online via Dienstregeling 2009 Boek Boek uw bootticket online via enstregeling 2009 Harlingen Harlingen Terschelling Terschelling Vlieland Vlieland r e d e r i j d o e k s e n 1 Boottickets kopen Op volle kracht vooruit! Wat hebben we een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Horeca Winterfest

Algemene Voorwaarden Horeca Winterfest Algemene Voorwaarden Horeca Winterfest ARTIKEL 1 DEFINITIES ARTIKEL 2 VOORWAARDEN ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Accommodatieverschaffer: de organisatie die accommodatie

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte van

Nadere informatie

Een maand lang reizen met voordeel en gemak. Informatie over maandabonnementen

Een maand lang reizen met voordeel en gemak. Informatie over maandabonnementen Een maand lang reizen met voordeel en gemak Informatie over maandabonnementen Inhoudsopgave 3 3 Maandtrajectabonnement 4 Maandnetabonnement 4 NS-stamkaart 4 Belastingvoordeel 5 Makkelijk verkrijgbaar 5

Nadere informatie

Reizigershandvest Noord-Holland Noord

Reizigershandvest Noord-Holland Noord Reizigershandvest Noord-Holland Noord Aangenaam, wij zijn Connexxion, waar wilt u vandaag naartoe? Onze beloftes Connexxion brengt meer dan een miljoen mensen op hun bestemming. Iedere dag opnieuw. Het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included

Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included ARTIKEL 1 DEFINITIES ARTIKEL 2 GEORGANISEERDE GROEPSREIZEN ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Accommodatieverschaffer: de organisatie

Nadere informatie

Bovenregionaal vervoer voor reizigers met een mobiliteitsbeperking

Bovenregionaal vervoer voor reizigers met een mobiliteitsbeperking Op stap met Valys Bovenregionaal vervoer voor reizigers met een mobiliteitsbeperking Wat kunt u met Valys? Op familiebezoek of een dagje erop uit? Als u een mobiliteitsbeperking heeft, is dat met alleen

Nadere informatie

Buurtbus. Barneveld - Nijkerk. Dienstregeling geldig per 11 december 2016

Buurtbus. Barneveld - Nijkerk. Dienstregeling geldig per 11 december 2016 509 Buurtbus Barneveld - Nijkerk Dienstregeling geldig per 11 december 2016 Welkom bij de buurtbus Barneveld - Nijkerk Welkom bij de buurtbus 509 van Barneveld via chterveld, Leusden en Hoevelaken naar

Nadere informatie

versie juli 2017 d n Uw aanvullend vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen

versie juli 2017 d n Uw aanvullend vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen versie juli 2017 vervoer d n e l l u v Aan dereen met een Wmo-indicat ie voor ie t? rkt he e w e Ho Uw aanvullend vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen Waar wilt u heen? Avan brengt u waar u zijn wilt. Onze

Nadere informatie

Aanvullend vervoer voor iedereen met een Wmo-indicatie Hoe werkt het?

Aanvullend vervoer voor iedereen met een Wmo-indicatie Hoe werkt het? Aanvullend vervoer voor iedereen met een Wmo-indicatie Hoe werkt het? Waar wilt u heen? Avan brengt u waar u zijn wilt. Onze chauffeurs staan voor u klaar. Met uw Wmo-indicatie voor vervoer reist u met

Nadere informatie

Huisregels voor de bezoekers van het gebouw De Bazel

Huisregels voor de bezoekers van het gebouw De Bazel Huisregels voor de bezoekers van het gebouw De Bazel De directeur van het Stadsarchief Amsterdam heeft onderstaande regels vastgesteld voor ieder die wenst te worden toegelaten tot het gebouw De Bazel,

Nadere informatie

Antwoord Ja zeker! U kunt zich aanmelden via de website

Antwoord Ja zeker! U kunt zich aanmelden via de website VRAAG EN ANTWOORD LIJST PROEF 1 TRANZER Wat is Tranzer? Tranzer is een app waarmee u een digitaal treinkaartje kunt kopen. Wanneer u reist met de Valleilijn, hoeft u met dit kaartje niet meer in- en uit

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Rederij Doeksen B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN Rederij Doeksen B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Rederij Doeksen B.V. 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Rederij Doeksen: de besloten vennootschap B.V. Rederij G. Doeksen en Zonen B.V., gevestigd

Nadere informatie

Leerlingenvervoer. Protocol Leerlingenvervoer. April Obs de VOS Multatulilaan ZM Voorschoten : :

Leerlingenvervoer. Protocol Leerlingenvervoer. April Obs de VOS Multatulilaan ZM Voorschoten : : Leerlingenvervoer Protocol Leerlingenvervoer April 2017 Obs de VOS Multatulilaan 92 2251 ZM Voorschoten : 071-5610216 : info@obsdevos.nl Inleiding In beginsel rust op elke school een bijzondere zorgplicht

Nadere informatie

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Op de website www.regiotaxi.overijssel.nl is het mogelijk een rit te boeken, reserveringen te bekijken en geboekte ritten te annuleren. Dit is op basis

Nadere informatie

Lijnfolder 2009 Hoeksche Waard / Goeree- Overflakkee

Lijnfolder 2009 Hoeksche Waard / Goeree- Overflakkee Lijnfolder 2009 Hoeksche Waard / Goeree- Overflakkee Qliner 396 Geldig vanaf 4 januari 2009 HWGO2009-LF8 Gratis HWGO2009-LF8.indb 1 24-12-2008 16:31:32 Welkom in de Qliner Tussen Dirksland Sommelsdijk

Nadere informatie

Reizen met Regiovervoer Midden-Brabant

Reizen met Regiovervoer Midden-Brabant Reizen met Regiovervoer Midden-Brabant Op bezoek bij familie of winkelen in de stad? Naar de kapper of op controle bij de tandarts? Met Regiovervoer Midden-Brabant reist u comfortabel, voordelig en veilig

Nadere informatie

Bent u tevens in het bezit van een in het kader van de Wmo verstrekte scootmobiel dan gelden met ingang van 1 januari 2015 de volgende bedragen:

Bent u tevens in het bezit van een in het kader van de Wmo verstrekte scootmobiel dan gelden met ingang van 1 januari 2015 de volgende bedragen: INFORMATIE OVER DE WMO-VERVOERSVOORZIENINGEN Op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) draagt de gemeente zorg voor de verstrekking van hulp bij het huishouden, woningaanpassingen, rolstoelen

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Amstelland Meerlanden connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Winterbergexpres

Algemene Voorwaarden Winterbergexpres Algemene Voorwaarden Winterbergexpres ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 2 - VOORWAARDEN LIJNDIENSTEN ARTIKEL 3 AFWIJKENDE VOORWAARDEN WAARDEBONTICKETS ARTIKEL 4 - GEORGANISEERDE GROEPSREIZEN ARTIKEL 1 - DEFINITIES

Nadere informatie

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten?

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten? Contact, informatie, vragen of klachten? Breng Klantenservice Openbaar Vervoer Antwoordnummer 2125 8270 WB IJsselmuiden U kunt ons ook volgen via Twitter: @Brengov Telefoon: 0900-266 63 99 (lokaal tarief)

Nadere informatie

RegioRijder Vertrouwd vervoer in uw regio. Zuid-Kennemerland Haarlemmermeer IJmond

RegioRijder Vertrouwd vervoer in uw regio. Zuid-Kennemerland Haarlemmermeer IJmond RegioRijder Vertrouwd vervoer in uw regio Zuid-Kennemerland Haarlemmermeer IJmond RegioRijder De meeste mensen kunnen zelfstandig of met behulp van hun familie, vrienden of kennissen reizen. Zij maken

Nadere informatie

Reizen met de Wmo-pas

Reizen met de Wmo-pas Reizen met de Wmo-pas Naam Klantnr. Wilt u met uw Wmo-pas reizen? In deze folder staat de belangrijkste informatie voor u op een rij. Bij deze folder hoort ook een bijlage Spelregels en Wmo-bijdrage van

Nadere informatie

Trein - tram - bus - auto - parkeren. Route en parkeren

Trein - tram - bus - auto - parkeren. Route en parkeren Trein - tram - bus - auto - parkeren Route en parkeren I Per trein VUmc is vanaf verschillende stations in Amsterdam met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Zie hiervoor; Per tram of Per bus. Het

Nadere informatie

Dag strippenkaart. Hallo OV-chipkaart. Vanaf 19 mei 2011 is de strippenkaart niet meer geldig. Kijk op ov-chipkaart.nl/zuidholland

Dag strippenkaart. Hallo OV-chipkaart. Vanaf 19 mei 2011 is de strippenkaart niet meer geldig. Kijk op ov-chipkaart.nl/zuidholland Dag strippenkaart Waar kan ik terecht met vragen? Voor alle vragen over het afschaffen van de strippenkaart en/of het reizen met de OV-chipkaart en over abonnementen bij Connexxion kunt u bij ons terecht.

Nadere informatie

Fundustry events. Inhoudsopgave

Fundustry events. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Huisregels... 2 Routebeschrijving... 3 Ewijk (Nijmegen)... 3 Ermelo (Harderwijk)... 4 Rotterdam... 5 Rijkevorsel (België)... 6 Nuenen (Eindhoven)... 7 Moordrecht (Gouda)... 8 Assen... 9 Huisregels

Nadere informatie

Welke kaarten zijn bij Arriva te koop in de bus?

Welke kaarten zijn bij Arriva te koop in de bus? Welke kaarten zijn bij Arriva te koop in de bus? Hebt u nog geen OV-chipkaart? Ook dan kunt u reizen met Arriva. Regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden (DAV) www.arriva.nl Lees de achterzijde

Nadere informatie

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Wij wensen u een prettige voorstelling! Huisregels Bij AnnexCinema is een avondje film een avondje uitgaan. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geniet van een goede sfeer. Om die reden hanteren we de volgende punten:

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 61 Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze

Nadere informatie

RegioRijder Vertrouwd vervoer in uw regio. Zuid-Kennemerland Haarlemmermeer IJmond

RegioRijder Vertrouwd vervoer in uw regio. Zuid-Kennemerland Haarlemmermeer IJmond RegioRijder Vertrouwd vervoer in uw regio Zuid-Kennemerland Haarlemmermeer IJmond RegioRijder De meeste mensen kunnen zelfstandig reizen. Of met behulp van hun familie, vrienden of kennissen. Zij maken

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte van

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 65 Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

EXTRA UITNODIGING EUMA-WEEKEND 2012 TERSCHELLING. Vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2012

EXTRA UITNODIGING EUMA-WEEKEND 2012 TERSCHELLING. Vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2012 EXTRA UITNODIGING EUMA-WEEKEND 2012 TERSCHELLING Vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2012 WESTCORD HOTEL SCHYLGE TERSCHELLING Burgemeester van Heusdenweg 37 8881 ED Terschelling West tel: +31 (0)562 44 21

Nadere informatie

Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijn 61 Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Vanaf december 2013 verzorgt Syntus, onder de naam Twents, in opdracht van provincie Overijssel jouw openbaar vervoer. Wij vinden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GROUPTRAVELS Datum: 11/12/2016 ALGEMENE BEPALINGEN:

ALGEMENE VOORWAARDEN GROUPTRAVELS Datum: 11/12/2016 ALGEMENE BEPALINGEN: ALGEMENE VOORWAARDEN GROUPTRAVELS Datum: 11/12/2016 ALGEMENE BEPALINGEN: 1. Artikel 1 Definities: Grouptravels V.O.F., hierna genoemd GROUPTRAVELS, gevestigd aan de Lange Elisabethstraat 28a te Utrecht,

Nadere informatie

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn www.drechthopper.nl De Drechthopper De Drechthopper is collectief vervoer voor mensen met een beperking (Wmo-indicatie) en ouderen vanaf 75 jaar. De Drechthopper brengt u van deur tot deur of van deur

Nadere informatie

Regiovervoer Midden-Brabant

Regiovervoer Midden-Brabant Nieuwsbrief December 2018 Regiovervoer Midden-Brabant Feestdagen Nieuwe tarieven 2019 Betalen in de taxi Puntbestemmingen Wie bepaalt de route? Passcan OV advies Nieuwsbrief per mail ontvangen Vrijwillige

Nadere informatie

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 95 Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze vervoerbewijzen

Nadere informatie

Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking

Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking Oogvereniging Nederland Datum: 28 maart 2015 Locatie: buurtcentrum Morschwijck, topaaslaan 19, 2332 JC Leiden Door: Peter Waalboer Algemeen

Nadere informatie

Neede - Almelo - Oldenzaal. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Neede - Almelo - Oldenzaal. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 66 Neede - Almelo - Oldenzaal Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel.

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel. Reisinformatie en contact Reisinformatie Voor agen over vertrek- en aankomsttijden verwijzen wij u naar 0900-9292 ( 0,70 p/m, met een maximum van 14,-). U kunt ook kijken op www.9292.nl Hier vindt u de

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 96 Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Almelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Almelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Almelo, Stadsdienst Lijn 21 t/m 24 26 Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste

Nadere informatie

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm.

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm. Handleiding online tickets boeken bij Rederij Doeksen www.rederij-doeksen.nl Boek uw tickets online door op de knop te klikken. Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt,

Nadere informatie

SyntusFlex Woerden - Linschoten Jouw rit op bestelling

SyntusFlex Woerden - Linschoten Jouw rit op bestelling SyntusFlex Woerden - Linschoten Jouw rit op bestelling Met ingang van 9 december 2018 kunnen reizigers in Woerden en Linschoten in de avonduren en in het weekend gebruik maken van een nieuwe flexibele

Nadere informatie

SPECIALE TARIEVEN APRIL 2018

SPECIALE TARIEVEN APRIL 2018 SPECIALE TARIEVEN SPECIALE TARIEVEN VOOR UW BEHOEFTEN NORMALE TARIEVEN Bijna alle vervoersmaatschappijen die wij aanbieden, bieden niet-flexibele, semi-flexibele en flexibele tarieven FCE Reisbureaus kunnen

Nadere informatie

vrijgestelde betaaldienstverlenes - de Stichting Derdengelden Certo Escrow, die beheert deze stichting.

vrijgestelde betaaldienstverlenes - de Stichting Derdengelden Certo Escrow, die beheert deze stichting. Algemene Voorwaarden Vrijblijvend aanbod Het aanbod van HunTravel is vrijblijvend en kan zo nodig worden herroepen. Dit zal bijvoorbeeld gebeuren indien, op het moment dat de reiziger wenst te reserveren,

Nadere informatie

Gewijzigde dienstregeling

Gewijzigde dienstregeling van 25 juli 22 augustus 2010 Gewijzigde dienstregeling rond Arnhem omreizen of bus in plaats van trein! Zwolle Deventer Amersfoort Apeldoorn Zutphen Schiphol Ö Rotterdam Centraal Den Haag Centraal Utrecht

Nadere informatie

Workitem RAOV Reisinformatie in Afwijkende OV-situaties. Studiostaak The world of wayfinding

Workitem RAOV Reisinformatie in Afwijkende OV-situaties. Studiostaak The world of wayfinding Workitem RAOV Reisinformatie in Afwijkende OV-situaties Studiostaak The world of wayfinding 2016-02-11 Aanleiding Reizigers waarderen de verbeteringen in de informatie op hun instaphalte. De gemiddelde

Nadere informatie