Beleidsplan Betreft. CJR versie 1.0 oktober 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beleidsplan Betreft. CJR versie 1.0 oktober 2014"

Transcriptie

1 1 Beleidsplan Betreft

2 2 Inhoudsopgave 1. Samenvatting blz 3 2. Inleiding blz 5 3. Missie en doelstelling AMCF blz 6 4. Activiteiten rondom overname blz 7 5. Financiële verantwoording blz 9 6. Lange Termijn Beleid blz 10

3 3 1. Samenvatting Animal Medical Care Foundation (AMCF) is in 2008 opgericht door Betty Heideman. In maart 2012 is door Deckers PWS een check gedaan om de financiële status van AMCF (Due Diligence) en de financiële positie van AMCF vast te stellen. In het voorjaar van 2012 is AMCF zelfstandig voortgezet in dezelfde lijn van functioneren, op advies van de accountant, onder voorzitterschap van Carien Radstake. Het AMCF is in 2012 met het Stray-AFP gaan samenwerken. AMCF is overtuigd dat het structureel verminderen van het zwerfdierenleed geeffectueerd kan worden door Trap-Neuter-Return acties voor langere tijd uit te voeren in combinatie met educatie over verantwoord eigenaarschap (zorgplicht eigenaar) en monitoring van de groep zwerfdieren door vrijwilligers en buurtbewoners. In januari 2014 is AMCF van koers gewijzigd, door zich niet meer zozeer te focussen op het versturen van pakketten met medische artikelen en hulpgoederen, maar om materiaal te leen uit te zetten voor Trap-Neuter-Return (TNR)-acties over de hele wereld naast het verder ontwikkelen en ter beschikking te stellen van (medische) informatie. Het versturen van pakketten was enerzijds bezwaarlijk vanwege de hoge kosten van de porto en anderzijds onnodig omdat een organisatie als World Wide Medical Services het versturen van pakketten veel intensiever kan doen met meer medische middelen en mankracht. AMCF blijft medisch materiaal en verzorgingsproducten ontvangen van diverse organisaties en particulieren. Deze donaties worden in grote dankbaarheid aanvaard en vervolgens verdeeld onder organisaties die de materialen goed inzetten en gebruiken. Ten gunste van de TNR-acties zijn veel materialen aangeschaft: autoclaaf, bloedcentrifuge, vangkooien voor hond en kat, vervoersmanden, draadmanden zonder en met druksmogelijkheid. Om meer te kunnen doen op TNR-gebied, zijn echter veel meer vangmaterialen nodig. AMCF heeft educatiemateriaal over TNR en de praktische uitvoering ervan verzameld en die informatie wordt ter beschikking gesteld op de website van zowel AMCF als Stray-AFP. Daarnaast heeft AMCF veel educatiemateriaal ontwikkeld om een gemakkelijke uitvoering van TNR-acties voor zwerfkatten uit te voeren: checklist, praktische handleidingen van alle vangonderdelen en zowel foto- als filmmateriaal ter beschikking.

4 4 2. Missie en doelstelling AMCF De Animal Medical Care Foundation (AMCF) is in 2008 opgericht door Betty Heideman met als doelstelling de buitenlandse opvangcentra en Nederlandse stichtingen die buitenlandse opvangcentra helpen, te willen ondersteunen met medicijnen, medische hulpmiddelen en aanverwante zorgartikelen (o.a. speelgoed) en het publiek te informeren over dierenwelzijn in zoveel mogelijk landen ter wereld. Vanaf 2014 is het AMCF van focus veranderd, door zich te richten op enerzijds het beschikbaar stellen van materieel voor het uitvoeren van TNR-acties en het beschikbaar stellen van (medische) informatie om TNR-acties uit te zetten. Het AMCF gelooft dat het probleem van zwerfdieren alleen structureel opgelost kan worden door sterilisatieprojecten en is daarom voorstander van de No Kill strategie (castratie, tatoeage/chip en vrijlaten). AMCF heeft als missie: 1. het stimuleren van de samenwerking tussen organisaties die zich bezig houden met zwerfdieren op het gebied van TNR (het effect van het totaal is groter dan de optelsom van de individuele organisaties), 2. het bieden van praktische hulp aan alle deelnemende organisaties door het geven van informatie, uitwisselen van kennis, kunde en materialen om TNR-acties uit te kunnen voeren Het AMCF vindt transparantie belangrijk en voldoet dan ook aan alle voorwaarden om een ANBI-stichting te zijn. Dat houdt praktisch in dat op de website de volgende gegevens bekend worden gemaakt: 1. de naam van AMCF 2. het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Identificatienummer) of het fiscaal nummer 3. de contactgegevens 4. de bestuurssamenstelling en de namen van de bestuursleden (tenzij daarvoor ontheffing is verleend vanwege een reëel veiligheidsrisico) 5. het beleidsplan 6. het beloningsbeleid 7. de doelstelling 8. een verslag van de uitgeoefende activiteiten 9. een financiële verantwoording.

5 5 3. Samenwerking met Stray Animal Foundation Platform (Stray-AFP) Het ligt in de bedoeling van het AMCF om nauw samen te werken met het Animal Foundation Platform (AFP). Enerzijds passen de doelstellingen en missie van de beide stichtingen goed bij elkaar en anderzijds kunnen de netwerkmogelijkheden via het AMCF benut worden ten gunste van de (inter)nationale samenwerkingsactiviteiten van het AFP. Stray Animal Foundation Platform is een onafhankelijk platform voor stichtingen die zich inzetten voor zwerfhonden en zwerfkatten in Nederland en het buitenland en gevestigd zijn in Nederland. Stray-AFP is in oktober 2010 opgericht en noemde zich toen nog Animal Foundation Platform (AFP). De doelstelling van het Stray-AFP is het creëren van nauwe samenwerking tussen Nederlandse stichtingen welke zich bezighouden met de zwerfdierenproblematiek, opdat de aanwezige kennis, de financiële middelen en hulpgoederen optimaal gebruikt worden ten behoeve van de bevordering van het welzijn van zwerfdieren en een bijdrage te leveren aan een oplossing ter plaatse. De aangesloten stichtingen zetten zich in door het opzetten van activiteiten, het geven van educatie, het uitvoeren van neutralisatieprojecten (sterilisatie en castratie) en het emigreren van honden naar andere landen. Om tot een structurele oplossing te komen van de zwerfhonden en kattenproblematiek, vindt het bestuur van Stray-AFP de CNVR (collect, neuter, vaccinate & return)-aanpak essentieel. De internationale adressen van de opvangcentra van AMCF worden gebruikt om op internationaal niveau Stray-AFP verder uit te breiden en verdere samenwerking tussen opvangcentra en stichtingen per land te stimuleren. Het educatiemateriaal dat in de landen aanwezig is van de ondersteunde opvangcentra, wordt geïnventariseerd en verder via zowel Stray-AFP als AMCF ter beschikking gesteld via de website. Daar waar geen educatiemateriaal beschikbaar is, wordt materiaal van een van de andere aangesloten stichtingen gebruikt en aangeboden. Indien geen educatiemateriaal beschikbaar is, wordt het materiaal door Stray-AFP en AMCF gezamenlijk ontwikkeld. Ten gunste van het verder uitbreiden van de activiteiten van Stray-AFP is AMCF in de tweede helft van 2013 en 2014 minder actief geweest op het terrein van Stray-AFP en minder voor de AMCF als zodanig. Vanaf 2015 gaat AMCF zich meer richten op het uitbreiden van de activiteiten op het gebied van TNR. Hiertoe is door de voorzitter ervaring opgedaan met Animal Birth Control (ABC) in India en met TNR-acties op het gebied van zwerfkatten in Turkije.

6 6 4. TNR-acties Vanaf 2014 is AMCF vooral gefocust op de praktische uitvoering en begeleiding van TNR-acties. Waar TNR gezegd wordt, wordt tevens ABC en Collect/catch- Neuter-Vaccinate- Return (CNVR) bedoeld en de drie termen worden door elkaar gebruikt. AMCF heeft daartoe materiaal ter ondersteuning te leen aan alle organisaties die hiervan gebruik willen maken. Het huidige materiaal bestaat uit: - autoclaaf voor het steriliseren van medische instrumenten - bloedcentrifuge voor het kunnen opsturen van rabies-bloedmonsters - hondenvangkooi voor het vangen van ontsnapte en angstige honden - verschillende vangkooien voor zwerfkatten - transportkooien die aansluiten op de kattenvangkooien voor vervoer en het verzorgen van katten na de castratie - draadmanden voor het vervoer van katten - draadmanden met pers ten behoeve van het kunnen klemzetten van zwerfkatten voor injecties. AMCF beoogt in vanaf 2014 dit assortiment verder uit te breiden, zodat in 2015 meer materiaal beschikbaar is om ook de Nederlandse en Belgische zwerfkattenpopulaties met TNR-acties te kunnen ondersteunen als logisch vervolg op het WUR-onderzoek wat in 2014 in opdracht van Stray-AFP wordt uitgevoerd. Hiernaast blijft het AMCF de aangeboden medische goederen en verzorgingsproducten verspreiden onder de bij Stray-AFP aangesloten organisaties en bij organisaties die het belang van het beheersen van zwerfdierenpopulaties dienen.

7 7 5. Financiële verantwoording Om de benodigde financiële middelen te genereren voor de aanschaf van hulpmiddelen en medische goederen, gebruikt het AMCF de donaties die op het ING-bankrekeningnummer gemaakt worden. Voor de aanschaf van de medische goederen ten behoeve van de TNR-acties, vraag het AMCF aan het Stray-AFP op regelmatige donaties om de voorraad materiaal aan te vullen en uit te breiden. Aangezien beide stichtingen (AMCF en Stray-AFP) zelfstandig opereren, kan dit formeel gezien worden als een financiële donatie van Stray-AFP aan AMCF. De donaties in natura die aan AMCF gedaan worden, worden ingezet ten gunste van de bij Stray-AFP aangesloten organisaties. AMCF is belast bij het verdelen van de medische hulpgoederen en verzorgingsproducten en in die zin ook verantwoordelijk voor de kosten die de verdeling met zich meebrengt. De kosten en baten van AMCF worden volgens de voorwaarden van de accountant ten gunste van het opstellen van een jaarrekening, bijgehouden. Daarmee wordt voldaan aan de voorwaarden om een ANBI-stichting te zijn.

Lokale oplossingen voor het zwerfdierenoverschot. Presentatie juni 2014

Lokale oplossingen voor het zwerfdierenoverschot. Presentatie juni 2014 Lokale oplossingen voor het zwerfdierenoverschot Presentatie juni 2014 Programma Animal Foundation Platform Wie zijn wij? Lokale oplossingen Voorbeelden uit het veld Wie zijn wij? Onafhankelijk platform

Nadere informatie

Beleidsplan Stray Aimal Foundation Platform

Beleidsplan Stray Aimal Foundation Platform Beleidsplan 2014-2016 Stray Aimal Foundation Platform Inhoudsopgave 1. Introductie 2. Missie en doel 3. Werkzaamheden en activiteiten 4. Organisatiestructuur 5. Financiering en schenkingsbudget 6. Code

Nadere informatie

Beleidsplan Stray Aimal Foundation Platform

Beleidsplan Stray Aimal Foundation Platform Beleidsplan 2018-2021 Stray Aimal Foundation Platform Inhoudsopgave 1. Introductie 2. Missie en doel 3. Werkzaamheden en activiteiten 4. Organisatiestructuur 5. Financiering en schenkingsbudget 6. Code

Nadere informatie

Jaarverslag februari Nieuwsbrief Stray-AFP Op 29 februari verschijnt de eerste nieuwsbrief van Stray-AFP van 2016.

Jaarverslag februari Nieuwsbrief Stray-AFP Op 29 februari verschijnt de eerste nieuwsbrief van Stray-AFP van 2016. Jaarverslag 2016 Voor u ligt het jaarverslag van Stray Animal Foundation Platform over het jaar 2016. In dit jaarverslag zijn tevens de activiteiten van Zwerfkatten Nederland opgenomen. Dit project is

Nadere informatie

Geacht bestuur van het Stray Animal Foundation Platform (hierna AFP ) en alle bij het AFP aangesloten stichtingen,

Geacht bestuur van het Stray Animal Foundation Platform (hierna AFP ) en alle bij het AFP aangesloten stichtingen, Stray Animal Foundation Platform Stichtstraat 11 1079 RB Amsterdam Schoonrewoerd, 16 januari 2018 Geacht bestuur van het Stray Animal Foundation Platform (hierna AFP ) en alle bij het AFP aangesloten stichtingen,

Nadere informatie

NEDERLAND ZWERFKATTENARM the support of stray animals worldwide

NEDERLAND ZWERFKATTENARM the support of stray animals worldwide 1 NEDERLAND ZWERFKATTENARM 2025 4 the support of stray animals worldwide Stray Animal Foundation Platform 2 Koepelorganisatie voor zwerfdierstichtingen In Nederland ca. 180 stichtingen actief met zwerfdieren.

Nadere informatie

Animal Foundation Platform Jaaroverzicht 2012

Animal Foundation Platform Jaaroverzicht 2012 Voor u ligt het jaarverslag van Animal Foundation Platform over het jaar 2012. 2012 was een veelbewogen jaar voor AFP waarbij grote en kleine nieuwsfeiten elkaar afwisselden. In totaal heeft het bestuur

Nadere informatie

Stichting Animal Association International (Stichting AAI)

Stichting Animal Association International (Stichting AAI) Stichting Animal Association International (Stichting AAI) Kamer van Koophandel : 41068562 RSIN: 816034655 Postadres: 'Roandale' Overboeicop 13 4145 NN Schoonrewoerd Contactgegevens: website: www.stichtingaai.nl

Nadere informatie

Stichting Animal Association International (Stichting AAI) Meerjaren beleidsplan

Stichting Animal Association International (Stichting AAI) Meerjaren beleidsplan Stichting Animal Association International (Stichting AAI) Meerjaren beleidsplan Kamer van Koophandel: 41068562 RSIN: 816034655 Postadres: Overboeicop 13, 4145 NN Schoonrewoerd Contactgegevens: Website:

Nadere informatie

Stray Animal Foundation Platform Jaaroverzicht 2014

Stray Animal Foundation Platform Jaaroverzicht 2014 Voor u ligt het jaarverslag van Stray Animal Foundation Platform, inclusief Animal Medical Care Foundation, over het jaar 2014. Samenvatting belangrijkste activiteiten in 2014. Stray AFP heeft in 2014:

Nadere informatie

1 st Conference on Dog Population Management. York, 4 tot 7 september 2012 175 deelnemers uit 35 landen Totaal 45 lezingen

1 st Conference on Dog Population Management. York, 4 tot 7 september 2012 175 deelnemers uit 35 landen Totaal 45 lezingen 1 st Conference on Dog Population Management York, 4 tot 7 september 2012 175 deelnemers uit 35 landen Totaal 45 lezingen Opbouw presentatie (foto s Petra Poorter) Zwerfhonden wereldwijd Rabies en zwerfhonden

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Project Street Dogs Thailand (update )

Beleidsplan van Stichting Project Street Dogs Thailand (update ) Beleidsplan van Stichting Project Street Dogs Thailand (update 13-10-2018) 1. De organisatie kort en bondig 1.1 Wie we zijn Stichting Project Street Dogs Thailand is een Nederlandse Stichting die zich

Nadere informatie

Jaarverslag Maart maart Nieuwsbrief Stray-AFP 22 maart Bezoek Stichting Dierenlot

Jaarverslag Maart maart Nieuwsbrief Stray-AFP 22 maart Bezoek Stichting Dierenlot Jaarverslag 2017 Voor u ligt het jaarverslag van Stray Animal Foundation Platform over het jaar 2017. In dit jaarverslag zijn tevens de activiteiten van Zwerfkatten Nederland opgenomen. Dit project is

Nadere informatie

ZWERFDIEREN SYMPOSIUM

ZWERFDIEREN SYMPOSIUM ZWERFDIEREN SYMPOSIUM Animal Foundation Platform 10 november 2012 Waar wij voor staan geeft hulp en ondersteuning aan zwerfdieren organisaties wereldwijd. Wij doen dit door stichtingen te helpen bij het

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Talud

Beleidsplan Stichting Talud Beleidsplan Stichting Talud 1. De stichting 1.1 Gegevens Stichting Talud is gevestigd op: Strawinskylaan 653 1077 XX Amsterdam De formele oprichting van de Stichting heeft plaatsgevonden op 13 september

Nadere informatie

Stichting Steunfonds Werkartaal

Stichting Steunfonds Werkartaal Stichting Steunfonds Werkartaal Secretariaat Kersbergenlaan 20, 3703 AP Zeist e-mail corfeitsma@xs4all.nl Nieuwe voorwaarden ANBI per 1 januari 2014 De naam Het RSIN of het fiscaal nummer De contactgegevens

Nadere informatie

Stichting St. Luke's Hospital Malawi. Beleidsplan

Stichting St. Luke's Hospital Malawi. Beleidsplan Stichting St. Luke's Hospital Malawi Beleidsplan 2014-2016 INHOUD 1. Voorwoord 2. Inleiding 3. Doelstelling 4. Ondersteunen en organisatie projecten 5. Exploitatie: Fondsenwerving Besteding van de donaties,

Nadere informatie

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen.

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen. ANBI Met ingang van 1 januari 2014 worden wettelijke eisen gesteld aan het behouden van de ANBI status. De navolgende onderwerpen zijn bedoeld om te voldoen aan deze eisen. Naam van de instelling Stichting

Nadere informatie

BELEIDSPLAN p/a Langstraat 36C 2242 KM Wassenaar Telnr

BELEIDSPLAN p/a Langstraat 36C 2242 KM Wassenaar Telnr BELEIDSPLAN 2017-2020 p/a Langstraat 36C 2242 KM Wassenaar Telnr.0252-430377 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 4 1.2 Doelstelling... 4 1.3 Strategie... 4 2. Huidige situatie... 5 3. Organisatie...

Nadere informatie

Jaaroverzicht 2013 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië

Jaaroverzicht 2013 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië Jaaroverzicht 2013 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië 1. Algemeen In maart 2010 hebben wij Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië (SZR) opgericht. Stichting SZR is zowel actief in Nederland

Nadere informatie

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht voor ANBI s

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht voor ANBI s Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren Publicatieplicht voor ANBI s De naam van de instelling; Stichting Flappus Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaalnummer;

Nadere informatie

Beleidsplan Dogs Adoptions Nederland Versie 9 november 2012

Beleidsplan Dogs Adoptions Nederland Versie 9 november 2012 Beleidsplan Dogs Adoptions Nederland Versie 9 november 2012 Pagina 1 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting dogs adoptions Nederland. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Bevordering Jong Talent

Beleidsplan Stichting Bevordering Jong Talent Beleidsplan Stichting Bevordering Jong Talent 2018-2019 Pagina: 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Ontstaan... 3 1.2 ANBI status... 3 2 Gegevens stichting Bevordering Jong Talent... 4 3 Beleid en strategie...

Nadere informatie

Activiteiten verslag 2015

Activiteiten verslag 2015 Activiteiten verslag 2015 1 Voorwoord Stichting Talud richt zich op het ondersteunen van integrale kinderprojecten die voor ogen hebben de zelfredzaamheid van kinderen (0-23) te vergoten. Dit doet zij

Nadere informatie

omgevingsdienst HAAGLANDEN

omgevingsdienst HAAGLANDEN Zaaknummer Ons Kenmerk Datum 00501888 ODH-2017-00128140 - 3 JAN. 2018 omgevingsdienst Bezoekadres Zuid-Hollandplein 1 2596 AW Den Haag Postadres Postbus 14060 2501 GB Den Haag T (070) 21 899 02 E vergunningen@odh.nl

Nadere informatie

Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties!

Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties! Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties! 2 Hulp voor gewonde en zieke zwerfdieren In veel landen worden zwerfdieren geschopt en geslagen. Iedere

Nadere informatie

Jaaroverzicht 2014. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië

Jaaroverzicht 2014. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië Jaaroverzicht 2014 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië 1. Algemeen Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië (SZR) is zowel actief in Nederland als in Roemenië. In Nederland vragen wij de aandacht

Nadere informatie

Beleidsplan. Eviont Foundation

Beleidsplan. Eviont Foundation Beleidsplan Eviont Foundation Voorwoord Dit is het beleidsplan van de Eviont Foundation. De Foundation is opgericht en notarieel geregistreerd op 15 juli 2015 en gevestigd te Geldermalsen. De Eviont Foundation

Nadere informatie

Stray Animal Foundation Platform. Jaaroverzicht 2013. Missie: Wereldwijd zorgen landen en mensen op een respectvolle manier voor hun zwerfdieren.

Stray Animal Foundation Platform. Jaaroverzicht 2013. Missie: Wereldwijd zorgen landen en mensen op een respectvolle manier voor hun zwerfdieren. Stray Animal Foundation Platform Missie: Wereldwijd zorgen landen en mensen op een respectvolle manier voor hun zwerfdieren. Voor u ligt het jaarverslag van Stray Animal Foundation Platform, inclusief

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Steunfonds MS Centrum Noord-Nederland

Beleidsplan. Stichting Steunfonds MS Centrum Noord-Nederland Stichting Steunfonds MS Centrum Noord-Nederland Beleidsplan Inhoud: 1. Inleiding 2. Voorhanden middelen 3. Criteria voor de toekenning van subsidies 4. Verwerving van nieuwe middelen 5. ANBI status 6.

Nadere informatie

BOEK WINST VOOR DIEREN IN ZUIDOOST BRABANT

BOEK WINST VOOR DIEREN IN ZUIDOOST BRABANT BOEK WINST VOOR DIEREN IN ZUIDOOST BRABANT foto: Gert van den Bosch De Dierenbescherming zoekt voortdurend naar partners die haar werk ondersteunen. Wij zien talloze mogelijkheden voor samenwerking met

Nadere informatie

Meerjaren Beleidsplan

Meerjaren Beleidsplan Meerjaren Beleidsplan 2019 2022 Stichting Poezensnuitjes Meijhorst 1745 6537 KE Nijmegen KvK: 61477672 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Termijn... 2 3. Huidige situatie... 2 4. Missie, Visie en Strategie...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2020 Stichting Flowerkids Foundation Kruisweg 613 2132NB Hoofddorp info@flowerkids.org www.flowerkidsfoundation.nl Inhoud Inleiding... 3 1. Stichting Flowerkids Foundation... 4 2. Huidige

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het Beleidsplan van de Tulsun Foundation.

Voorwoord. Voor u ligt het Beleidsplan van de Tulsun Foundation. BELEIDSPLAN Voorwoord Voor u ligt het Beleidsplan van de Tulsun Foundation. De Tulsun foundation is opgericht in 2016 door Karel Kinds met als doel de kwaliteit van leven van kinderen in Oekraïne te verbeteren

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten

Beleidsplan Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten Beleidsplan Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Doelstelling... 2 3. Werkzaamheden... 2 3.1 Activiteiten... 2 3.2 Activiteiten in de toekomst... 2 4.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Stichting MAGO CARE

BELEIDSPLAN. Stichting MAGO CARE BELEIDSPLAN Stichting MAGO CARE april 2013 Stichting Mago Care Magocare.org E-mail: info@magocare.org Bank: 60.25.06.492 Mago Care is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent

Nadere informatie

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Brummelhof 37 7045 AB Azewijn 1 1. Ontstaan, missie, visie en doelstellingen. 1.1 Ontstaan Stichting 100% voor dieren is 2

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017-2018 NETWERK NIEUW ROTTERDAM 1 INLEIDING Dit beleidsplan is op 23-11-2017 vastgesteld door het bestuur van stichting Netwerk Nieuw Rotterdam. 1.1 Bestuursleden Voorzitter: Piet Boekhoud

Nadere informatie

Activiteiten verslag 2013

Activiteiten verslag 2013 Activiteiten verslag 2013 Voorwoord Stichting Talud richt zich op het ondersteunen van kleinschalige integrale kinderprojecten die voor ogen hebben de zelfredzaamheid van kinderen te vergoten. Dit doet

Nadere informatie

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten per 1 jan 2014 gepubliceerd op onze website:

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten per 1 jan 2014 gepubliceerd op onze website: Publicatieplicht ANBI De volgende gegevens moeten per 1 jan 2014 gepubliceerd op onze website: 1. de naam van de instelling 2. het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer) 3. contactgegevens

Nadere informatie

Algemeen Nut Beogende Instelling: ANBI

Algemeen Nut Beogende Instelling: ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling: ANBI De Protestantse Kerk in Nederland is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wie aan zo n instelling een gift geeft, mag dat

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2018-2021 Stichting Fenix Foundation Kvk 59240156 Opgericht 14-11-2013 Correspondentieadres: De Vuursche 88 3452 JV Vleuten http://stichtingfenixfoundation.nl http://www.fenixfoundationbrazil.com/nl/

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Stichting Abdij Mariënkroon (SAM) Inleiding Jaar Bestuur SAM Subsidies Commissies...

Jaarverslag 2014 Stichting Abdij Mariënkroon (SAM) Inleiding Jaar Bestuur SAM Subsidies Commissies... Verslag Stichting Abdij Mariënkroon Verslagjaar 2014 1 Inhoudsopgave Jaarverslag 2014 Stichting Abdij Mariënkroon (SAM)... 1 Inleiding... 2 Jaar 2014... 2 Bestuur SAM 2014... 3 Subsidies 2014... 3 Commissies...

Nadere informatie

Activiteiten verslag 2014

Activiteiten verslag 2014 Activiteiten verslag 2014 Voorwoord Stichting Talud richt zich op het ondersteunen van kleinschalige integrale kinderprojecten die voor ogen hebben de zelfredzaamheid van kinderen te vergoten. Dit doet

Nadere informatie

De motivering voor ons besluit is in bijlage 2 (overwegingen) weergegeven.

De motivering voor ons besluit is in bijlage 2 (overwegingen) weergegeven. Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl Stichting Animal Foundation Platform Mevrouw C.J. Radstake Stichtstraat 11 1079

Nadere informatie

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2014

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2014 Stichting Lunga Foundation ANBI-Beleidsplan 2014 Versie 1.0 Inleiding Het jaar 2013 stond in het teken van de oprichting van Stichting Lunga Foundation. Met overtuiging en trots is Stichting Lunga Foundation

Nadere informatie

Stichting Animals Today

Stichting Animals Today Jaarrekening 2018 AMSTERDAMSESTRAATWEG 67a 3513 AB UTRECHT E.MAIL: INFO@ANIMALSTODAY.NL WWW.ANIMALSTODAY.NL Inhoudsopgave 1 Bestuursverslag... 3 1.1 Doelstelling stichting Animals Today... 3 1.2 Bestuur...

Nadere informatie

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren Publicatieplicht De naam van de instelling; Stichting Flappus Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaalnummer;

Nadere informatie

RAPPORT. Aan het bestuur van de Stichting Pastorale Zorg Groningen te Groningen

RAPPORT. Aan het bestuur van de Stichting Pastorale Zorg Groningen te Groningen RAPPORT Aan het bestuur van de Stichting Pastorale Zorg Groningen te Groningen inzake het financieel verslag 2014 INHOUDSOPGAVE RAPPORT blz. Algemeen 3 JAARSTUKKEN Jaarrekening Balans per 31 december 2014

Nadere informatie

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website:

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website: Publicatieplicht ANBI De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website: 1. de naam van de instelling 2. het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer) 3. contactgegevens

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Welzijnsfonds Saffier

Beleidsplan. Stichting Welzijnsfonds Saffier Beleidsplan Stichting Welzijnsfonds Saffier Den Haag, Inhoudsopgave 1 Inleiding Blz. 3 2 De taak van Stichting Welzijnsfonds Saffier Blz. 3 2.1 Doelstelling Blz. 3 2.2 Structuur Blz. 4 2.3 ANBI status

Nadere informatie

Algemene gegevens Strategie Visie en missie Doelstelling Actueel beleidsplan

Algemene gegevens Strategie Visie en missie Doelstelling Actueel beleidsplan Algemene gegevens Stichting Fiat Lux is gerangschikt als Algemeen Nut Beogende Instelling onder RSIN 807328649. Kamer van Koophandel: 33299616 Sector: Maatschappelijke en Sociale doelen Contactgegevens:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013. Inmiddels hebben 70 mensen mogen genieten

Nadere informatie

Beleidsplan Versie mei 2014

Beleidsplan Versie mei 2014 Beleidsplan Versie mei 2014 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Animal 4 Health. Het plan omvat een overzicht van de missie, doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de werving

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Dierentehuis s-hertogenbosch e.o.

Beleidsplan Stichting Dierentehuis s-hertogenbosch e.o. Beleidsplan 2016-2019 Stichting Dierentehuis s-hertogenbosch e.o. Inleiding Dit plan zal inzicht geven in de doelstellingen en actuele plannen van Stichting Dierentehuis s- Hertogenbosch e.o. over de komende

Nadere informatie

1 januari 2014 STICHTING VACT BELEIDSPLAN

1 januari 2014 STICHTING VACT BELEIDSPLAN 1 januari 2014 STICHTING VACT BELEIDSPLAN Inleiding Stichting Vrienden van Amani Center Nederland (VACT) is opgericht door Mariëlle Frijters in 2004, na haar verblijf van 8 maanden als vrijwilliger, om

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2021 www.ulianafoundation.org Faunastraat 87 1531 WD Wormer info@ulianafoundation.org 0648139203 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 5 1.2 Doelstelling... 5 1.3 Strategie... 5 2.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Versie 1.0 Status Definitief 1 November 2011 Pagina 1

Inhoudsopgave. Versie 1.0 Status Definitief 1 November 2011 Pagina 1 Inhoudsopgave Introductie... 2 Missie en visie... 3 Doelstellingen 2010-2015... 4 Fondswerving... 5 Financieel beleid beheerskosten... 6 Verhouding tot ondersteuningscommissies... 7 Versie 1.0 Status Definitief

Nadere informatie

Stichtstraat RB Amsterdam Tel Jaarrekening Inzake

Stichtstraat RB Amsterdam Tel Jaarrekening Inzake Stichtstraat 11 1079 RB Amsterdam Tel 06-1101 7179 Jaarrekening 2017 Inzake Stichting Stray Animal Foundation Platform Amsterdam, 26 mei 2018 Stray Animal Foundation Platform T.a.v. het Bestuur Stichtstraat

Nadere informatie

CARE FOR ALL BELEIDSPLAN 2017

CARE FOR ALL BELEIDSPLAN 2017 CARE FOR ALL BELEIDSPLAN 2017 1. Inleiding 2. Strategie 2.1 Doelstellingen 2.2 Geen winstoogmerk 2.3 Bestemming liquidatiesaldo 3. Te verrichten werkzaamheden 3.1 Werving en beheer van gelden 3.2 Vermogen

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2015-2016. Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie en Doelstellingen van de stichting

BELEIDSPLAN 2015-2016. Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie en Doelstellingen van de stichting Stichting Cosplay in Actie Klaroenring 178A, 4876XW Etten-leur Tel 0623432438 www.cosplayinactie.nl BELEIDSPLAN 2015-2016 Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie

Nadere informatie

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016 Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe Beleidsplan 2015 2016 Inhoudsopgave De doelstelling en het werk van de stichting De wijze waarop de stichting geld werft Het beheer en de besteding van het vermogen

Nadere informatie

Amsterdam, juni Stichting Operation Rescue Nederland 1

Amsterdam, juni Stichting Operation Rescue Nederland 1 Amsterdam, juni 2019 Stichting Operation Rescue Nederland 1 De focus van het werk van Operation Rescue zijn kinderen en jongen die leven in extreme armoede in Ethiopië, Brazilië en India. Christina en

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4.

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4. Beleidsplan 2015 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL 05 RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Stichting Fronika Sanders Fonds

Stichting Fronika Sanders Fonds Stichting Fronika Sanders Fonds De naam Mejuffrouw Frokina Sanders, naamgeefster van het fonds (let op de verwisseling van de tweede en derde lettergreep in haar voornaam; zij noemde zich Fronika) werd

Nadere informatie

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank Jaarverslag 2015 Bossche Kleding- en Speelgoedbank Datum: 13 mei 2016 1. Algemene gegevens Naam: Bossche Kleding- en Speelgoedbank RSIN: 852340035 KVK: 56870124 Adres : Kooikersweg 549 5224 AT s-hertogenbosch

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Stichting Time to Help Nederland Hang 4 3011 GG Rotterdam info@timetohelp.nl www.timetohelp.nl Inschrijvingsnummer KVK : 55404073 RSIN/Fiscaalnummer: 851692357

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014

Financieel jaarverslag 2014 Financieel jaarverslag 2014 Stichting Gevangenenzorg Albanië Status: Definitief v1 18-3-2015 Blz. 0 Inhoud Inleiding... 2 Balans stichting... 4 Toelichting balans stichting... 5 Staat van Baten en Lasten

Nadere informatie

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website:

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website: Publicatieplicht ANBI De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website: 1. de naam van de instelling 2. het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer) 3. contactgegevens

Nadere informatie

Stichting Animal Care Lipe Des Presstraat 18H 1075NZ Amsterdam. Ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer

Stichting Animal Care Lipe Des Presstraat 18H 1075NZ Amsterdam. Ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer Stichting Animal Care Lipe Des Presstraat 18H 1075NZ Amsterdam Ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 64292797 RSIN: 855602867 Beleidsplan Ten behoeve van zwerfdieren

Nadere informatie

Zwerfdieren Het ontstaan van zwerfdieren populaties

Zwerfdieren Het ontstaan van zwerfdieren populaties Zwerfdieren Het ontstaan van zwerfdieren populaties 01-12-2012 Dog Research (Stray) Animal Foundation Platform Auteur: Carien Radstake Eindredactie: Isabelle Sternheim 2 Het ontstaan van zwerfkatten en

Nadere informatie

CAMA Parousia Gouda, Postbus 313, 2800 AH Gouda Telefoon:

CAMA Parousia Gouda, Postbus 313, 2800 AH Gouda Telefoon: Onze gemeente heeft een ANBI-status. Door deze status zijn uw giften belastingaftrekbaar. Hieronder vindt u alle gegevens die nodig zijn om deze ANBI-status te behouden. Algemene gegevens CAMA Parousia

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2016/2017

BELEIDSPLAN 2016/2017 BELEIDSPLAN 2016/2017 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Organisatie... 3 2.1 Bestuur... 3 2.2 Vrijwilligers... 3 2.3 Contactgegevens... 3 2.4 Anbi-status... 3 2.5 Financiële verantwoording... 4 2.6 Vergadering...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

BELEIDSPLAN WIM DE GRAAF FOUNDATION

BELEIDSPLAN WIM DE GRAAF FOUNDATION BELEIDSPLAN WIM DE GRAAF FOUNDATION INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1. Inleiding... 3 1.2. Beleidsplan... 3 2. Missie, doelstelling en werkzaamheden van de instelling... 4 2.1. Missie

Nadere informatie

Sharing is everything

Sharing is everything Sharing is everything Beleidsplan Stichting Periode 2011- januari 2020 Stichting Maliebaan 127 3527 CK Utrecht KvK nummer: 53529170 1. Inleiding Strategie, kernprincipes en uitgangspunten van de instelling

Nadere informatie

Jaarrekening en jaarverslag Stichting Alert

Jaarrekening en jaarverslag Stichting Alert Jaarrekening en jaarverslag Stichting Alert Inhoud Inleiding p. 2 Jaarverslag p. 3 Jaarplan 2016 p. 5 Resultaten p. 7 Balansmutaties p. 8 Begroting 2016 p. 9 pagina 1 / 9 Print dd. 2952016 21:51 Jaarrekening

Nadere informatie

STICHTING DARE TO SHARE FOUNDATION UW GELD VOOR DERDE WERELD, FLEXIBEL IN TE ZETTEN, VOLLEDIG TRANSPARANT

STICHTING DARE TO SHARE FOUNDATION UW GELD VOOR DERDE WERELD, FLEXIBEL IN TE ZETTEN, VOLLEDIG TRANSPARANT STICHTING DARE TO SHARE FOUNDATION UW GELD VOOR DERDE WERELD, FLEXIBEL IN TE ZETTEN, VOLLEDIG TRANSPARANT JAARVERSLAG 2016 GEDEMPTE SCHALBURGERGRACHT 99 2021AK Haarlem info@daretosharefoundation.com 06-81318513

Nadere informatie

BEEK FM. Beleidsplan Vastgesteld op Beleidsplan Beek FM

BEEK FM. Beleidsplan Vastgesteld op Beleidsplan Beek FM BEEK FM Beleidsplan 2018 Vastgesteld op 8-11-2018 INLEIDING Dit is het eerste beleidsplan van de in het najaar van 2018 opgerichte stichting Beek FM. De oprichting van de stichting en het opstellen van

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Versie 0.1 Status Concept 27 November 2015 Pagina 1

Inhoudsopgave. Versie 0.1 Status Concept 27 November 2015 Pagina 1 Inhoudsopgave Introductie... 2 Missie en visie... 3 Doelstellingen 2016-2020... 4 Fondswerving... 5 Financieel beleid beheerskosten... 6 Verhouding tot ondersteuningscommissies... 7 Versie 0.1 Status Concept

Nadere informatie

Beknopt Jaarverslag

Beknopt Jaarverslag Stichting Emda 1 Beknopt Jaarverslag 2014-2015 Operations Netherlands Stichting Emda Beknopt Jaarverslag 2015 Voorwoord 2 De publicatieplicht voor de ANBI-status geeft vooral bij de kleinere NGO s, zoals

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2018-2021 Inhouds opgave: Voorwoord. Hoofdstuk 1: Oprichting Stichting DOG Nederland Hoofdstuk 2: De organisatie Hoofdstuk 3: Visie, missie en ambities Hoofdstuk 4: Korte termijn doel Hoofdstuk

Nadere informatie

Jaarverslag Voor u ligt het jaarverslag van Stray Animal Foundation Platform over het jaar 2015.

Jaarverslag Voor u ligt het jaarverslag van Stray Animal Foundation Platform over het jaar 2015. Jaarverslag 2015 Voor u ligt het jaarverslag van Stray Animal Foundation Platform over het jaar 2015. Januari 2015 januari 2015 Kattenvangactie We hebben als Stray AFP (Isabelle en Carien) geassisteerd

Nadere informatie

Best practices naar een geïntegreerde aanpak

Best practices naar een geïntegreerde aanpak Best practices naar een geïntegreerde aanpak Els De Vriese Provinciaal coördinator voor dierenwelzijn Provincie Limburg Doel De kattenpopulatie beheersbaar maken Hoe? Aanpak op 3 niveaus nodig Zwerfkatten

Nadere informatie

Insulin for Life Nederland

Insulin for Life Nederland Beleidsplan 2019 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Missie, visie, doelstellingen en strategie... 4 Visie... 4 Missie... 4 Doelstellingen en strategie... 4 Huidige situatie... 5 Activiteiten... 5 Organisatie...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 1. Inleiding Stichting Care For Kenya is opgericht om kansarmen in Kenya hulp te bieden.

Nadere informatie

Beleidsplan 2017 Stichting BernerCare RSIN: , KVK:

Beleidsplan 2017 Stichting BernerCare RSIN: , KVK: 1. Inleiding In onderstaand beleidsplan legt het bestuur van de stichting Bernercare het actuele beleid vast. Dit beleidsplan is vastgesteld in de bestuursvergadering van 14-04-2017 goedgekeurd door het

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015 BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11 Voor de jaren 2014 / 2015 INLEIDING: Stichting Steun 22Q11 staat aan het begin van haar oprichting. De stichting is notarieel opgericht op 3 juli 2014 door ouders van

Nadere informatie

Beknopt Jaarverslag

Beknopt Jaarverslag Stichting Emda 1 Beknopt Jaarverslag 2015-2016 Operations Netherlands Stichting Emda Beknopt Jaarverslag 2016 Voorwoord 2 De publicatieplicht voor de ANBI-status geeft vooral bij de kleinere NGO s, zoals

Nadere informatie

STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN 2014-2017

STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN 2014-2017 STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN 2014-2017 Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1. Inleiding 3 2. Stichtinginfo en ANBI status 3 3. Doelstelling 3 4. Bezoldiging 4 5. Werkzaamheden 4 6. Organisatie 4

Nadere informatie

8.2 Organogram van de organisatie van stichting WerelddierenWerk

8.2 Organogram van de organisatie van stichting WerelddierenWerk 1. Inleiding Stichting WerelddierenWerk kort en bondig 2.1 Wie zijn wij? 2.2 Bestuur 2.3 Geschiedenis 2. Visie, missie en kernwaarden 3.1 Visie: Waar willen we naartoe? 3.2 Missie: Waarom doen we wat we

Nadere informatie

Balans per 31 december 2018

Balans per 31 december 2018 Jaarrekening 2017-2018 1. Balans per 31 december 2018 (Na resultaatbestemming) ALLE BEDRAGEN IN REF. 31-12-18 Voorraden 1 4.811 Vorderingen en overlopende activa 2 1.211 Liquide middelen 3 13.464 ACTIVA

Nadere informatie

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website:

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website: Publicatieplicht ANBI De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website: 1. de naam van de instelling 2. het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer) 3. contactgegevens

Nadere informatie

CANILOS NIEUWSFLITS DECEMBER 2016

CANILOS NIEUWSFLITS DECEMBER 2016 CANILOS NIEUWSFLITS DECEMBER 2016 Vrienden van Canilos, Omdat er veel dingen zijn die recent hebben plaatsgevonden willen we jullie graag tussentijds informeren over de laatste actualiteiten. Hier is de

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 Stichting Fenix Foundation Kvk 59240156 Opgericht 14-11-2013 Correspondentieadres: De Vuursche 88 3452 JV Vleuten http://stichtingfenixfoundation.nl http://www.fenixfoundationbrazil.com/nl/

Nadere informatie

Meerjarenplan Samen werken aan een beter leven voor dieren

Meerjarenplan Samen werken aan een beter leven voor dieren Meerjarenplan 2018-2022 Samen werken aan een beter leven voor dieren Colofon Dit is een verkorte uitgave van onze meerjarenstrategie, die is ontwikkeld door de medewerkers van het Nederlandse kantoor van

Nadere informatie

Stichting PLS. BELEIDSPLAN [ ]

Stichting PLS. BELEIDSPLAN [ ] Stichting PLS BELEIDSPLAN [2018 2021] http://www.p-l-s.nl Stichting PLS (RSIN 854236107) Postadres: Drossaert Jonker van Kesselstraat 65, 6171 KB Stein Bezoek adres/vesting adres: Batenburgerstraat 17,

Nadere informatie

Projecten. Studiebeurzen

Projecten. Studiebeurzen Jaarverslag 2015 1 Inhoudsopgave Introductie... 3 Projecten... 4 Studiebeurzen... 4 Bouwen aan een toekomst... 5 Colour the world Festival 2015... 5 Colour the world Festival 2016... 5 Finding new DiDi...

Nadere informatie

De cirkel van armoede doorbreken doe je samen

De cirkel van armoede doorbreken doe je samen De cirkel van armoede doorbreken doe je samen Financieel Jaarverslag 2015 Inhoud 1. Inleiding 2. Visie 3. Missie 4. Financiële rapportage baten 5. Financiële rapportage lasten Inleiding Hierbij bieden

Nadere informatie