Beleidsplan. Eviont Foundation

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beleidsplan. Eviont Foundation"

Transcriptie

1 Beleidsplan Eviont Foundation

2 Voorwoord Dit is het beleidsplan van de Eviont Foundation. De Foundation is opgericht en notarieel geregistreerd op 15 juli 2015 en gevestigd te Geldermalsen. De Eviont Foundation is verbonden aan Eviont en geïnspireerd op de vele andere ondernemingen die een eigen Foundation hebben om bij te dragen aan maatschappelijke doelstellingen. De Eviont Foundation is in rechtsvorm een Stichting en moet voldoen aan allerlei formele eisen. Het schrijven van een beleidsplan wordt sterk geadviseerd. Een beleidsplan is ook noodzakelijk voor het verkrijgen van de status Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Bij het opstellen dan dit beleidsplan is met de eisen van de ANBI rekening gehouden. Dit plan geeft inzicht in: Missie, visie en doelstellingen van de stichting Werkzaamheden (activiteiten) van de stichting De manier waarop de Stichting geld werft Het beheer van vermogen van de stichting De besteding van het vermogen van de stichting Het functioneren van het bestuur We hopen hiermee voor alle belanghebbenden en belangstellenden voldoende inzicht te geven in wat de Eviont Foundation doet. Het bestuur Nienke Vooijs Richard Kaart Eelko Vooijs

3 1. Missie, visie en doelstellingen Eviont Foundation 1.1.Ontstaan De Eviont Foundation is ontstaan vanuit het idee dat een bedrijf niet de enige manier is om een missie te verwezenlijken. Geïnspireerd door andere ondernemers en bedrijven zoals Bill Gates, Richard Branson en Open Circles Academy en vele andere voorbeelden in binnen en buitenland hebben de eigenaren van Eviont besloten om een eigen stichting op te richten waarmee op een andere wijze bij kan worden gedragen aan de missie van Eviont: de wereld een beetje mooier maken door bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van mens en omgeving. 1.2 Missie/visie De visie van de Eviont foundation is dat de wereld een mooiere en betere plek wordt als zowel de mensen als de maatschappij in staat zijn zich te ontwikkelen. Het is de missie van de Eviont Foundation om bij te dragen aan projecten en initiatieven die bijdragen aan: de groei en ontwikkeling van jonge mensen en/of een duurzame ontwikkeling van de maatschappij 1.3 Doelstellingen Concreet zijn de doelstellingen van de Eviont Foundation om: projecten te vinden op het gebied van groei en ontwikkeling van jongeren en / of duurzaamheid. Een bijdrage te leveren aan deze projecten in de vorm van geld, het openstellen van het netwerk van Eviont of op andere wijze. Te kiezen voor die projecten waar de bijdrage van Eviont de grootst mogelijke impact heeft. De Eviont foundation zal zeker in de jaren 2015 tot 2018 er eerder voor kiezen om meerdere keren per jaar kleine projecten te steunen, dan minder vaak een grotere bijdrage te leveren. De kracht van de Eviont Foundation zit in deze fase vooral in het creëren van beweging door een veelheid aan kleine bijdragen.

4 2. Achtergrond Eviont is een organisatie die als missie heeft bij te dragen aan een betere wereld door mensen in organisaties beter met elkaar te laten samenwerken. Eviont heeft ervoor gekozen zich hierbij met name te richten op mensen die leiding geven. Als je hen immers kunt helpen en nieuwe vaardigheden kunt bijbrengen, dan help je daarmee het hele team en heb je meer impact. Eviont is eigenlijk een verzameling van bedrijven: een vennootschap die het hoofdkantoor beheert en het beleid bepaalt, en een verzameling zelfstandige ondernemers die als franchisenemer verbonden zijn aan Eviont. De vennoten hebben in 2014 besloten om middels een stichting structureel een deel van de omzet van Eviont in te zetten om op een andere wijze dan bij Eviont dagelijks gebeurt bij te dragen aan een betere wereld. Dit omdat we geloven dat er vele manieren zijn om bij te dragen aan je missie en dat een Stichting een mooie aanvulling kan zijn op de andere organisaties die al onder Eviont vlag werken. Ook vinden we het inspirerend om het vermogen dat binnen Eviont aanwezig is om geld te verdienen in te zetten voor nog andere doeleinden dan alleen de groei van Eviont. Eviont is nog maar een jonge en groeiende organisatie die op dit moment nog maar een klein deel van de (financiële) mogelijkheden heeft bereikt. Om die reden zal de financiele bijdrage van Eviont in absolute getallen deze eerste jaren nog bescheiden zijn. Voor ons toch geen reden om te wachten, dit mede geinspireerd door een uitspraak van ondernemer Richard Branson. Hij zei, vrij vertaald, dat je als je van 1.000, geen 10, weg geeft, je ook nooit van , een bedrag van , weg zou geven. Een uitspraak naar ons hart. Dit gaat niet om het bedrag, maar om het feit dat deze manier van denken integraal onderdeel uitmaakt van het ondernemerschap. Uiteindelijk is, na enkele voorbereidingen, op 15 juli 2015 de Stichting Eviont Foundation opgericht. Met in het bestuur naast de twee vennoten van Eviont, ook een Franchisenemer van Eviont die zich betrokken voelt bij deze missie en aanpak.

5 4. Werkzaamheden van de Eviont Foundation De Eviont Foundation zal een Stichting zijn die vooral op de achtergrond actief is. De belangrijkste werkzaamheden zullen bestaan uit het werven van fondsen, gecombineerd met de werkzaamheden van Eviont. Denk hierbij aan het organiseren van aparte projecten of trainingen waarvan de opbrengst geheel of gedeeltelijk ten goede komt aan de Eviont Foundation en of het onder de aandacht brengen van de projecten die de Foundation steunt bij de klanten en andere relaties van Eviont. Een andere belangrijke categorie werkzaamheden bestaat uit het selecteren en bezoeken van projecten en organisaties waaraan de Eviont Foundation bij draagt of bij gaat dragen.

6 5. Financiën Om de doelen van de Eviont Foundation te realiseren is er geld nodig. Enerzijds om de projecten financieel te ondersteunen en anderzijds om de Foundation zelf te kunnen laten functioneren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kosten voor telefoon, notariskosten, accountantskosten, etc. Een belangrijk uitgangspunt van de Foundation is dat de kosten voor de Foundation zelf in principe worden gedragen door Eviont. Hetzij door gebruik te maken van het personeel, de printer, auto s of andere middelen van Eviont, hetzij door een beroep te doen op het netwerk en de relaties van Eviont. Ook de bestuurders zullen de stichting in beginsel geen onkosten in rekening brengen. Hierdoor ontstaat een erg overzichtelijke financiële huishouding, met inkomsten die voor 100% worden besteed aan projecten, die daarmee in principe de enige uitgaven vormen. De inkomsten van de Eviont Foundation bestaan uit: Een vast percentage van de omzet van Eviont. In 2015 beginnen we 1%, wat de komende jaren als Eviont verder groeit volgens verwachting omhoog zal worden bijgesteld. De inkomsten van speciaal daarvoor georganiseerde trainingen of activiteiten. De vrijwillige bijdrage van andere Eviont ondernemers Donaties van deelnemers aan onze trainingen of andere relaties De ambitie is om de eerste jaren op deze wijze ongeveer , per jaar aan inkomsten te realiseren.

7 6. Het beheer en de besteding van het vermogen De Eviont Foundation is op het moment van schrijven van dit beleidsplan nog in afwachting van toekenning van de ANBI status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beoogende Instelling en die status heeft vooral fiscale betekenis. Donaties aan de Eviont Foundation worden hierdoor voor de donateurs fiscaal aftrekbaar, waardoor de netto bijdrage aan de Eviont Foundation hoger is. Omdat de Eviont Foundation voldoet aan alle criteria, is het uitgangspunt dat we de ANBI status verkrijgen. De Eviont Foundation is als ANBI stichting verplicht een administratie voeren. Uit deze administratie moet blijken: welke bedragen er (per bestuurder) aan onkostenvergoeding zijn betaald, welke bedragen zijn uitgegeven aan het werven van geld en het beheer van de instelling. Dat geldt ook voor alle andere kosten, wat de aard en omvang van de inkomsten en het vermogen van de instelling is. De ontvangen gelden worden gebruikt voor de uitvoering van de doelstelling van de Stichting. De Eviont Foundation beheert bankrekening NL11RABO Aan het einde van het boekjaar (dat loopt van 1 januari tot 31 december) worden door de penningmeester de boeken afgesloten. Daaruit worden de jaarstukken opgesteld bestaande uit, de winst en verliesrekening, de jaarrekening, de balans, en wordt een staat van baten en lasten over het betreffende boekjaar opgesteld. Het bestuur beoordeelt en controleert de stukken en keurt de stukken goed middels een ondertekening en dechargeert de penningmeester. Na de goedkeuring wordt een overzicht hiervan gepubliceerd op de website.

8 7. Het bestuur Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester. Voorzitter: Mw. N. Vooijs Groothuizen Penningmeester: Dhr. R. Kaart Secretaris: Dhr. E.W. Vooijs Een bestuurder mag niet over het vermogen van de stichting beschikken alsof het zijn eigen vermogen is. Dit criterium verzekert dat de stichting onafhankelijk is ten opzichte van donateurs en begunstigden. Een natuurlijk persoon of een rechtspersoon in de functie als bestuurder mag daarom geen meerderheid van de zeggenschap hebben over het vermogen van de instelling. Om de onafhankelijkheid van de Stichting te waarborgen is bestaat het bestuur uit minimaal drie personen met gelijkheid van stemmen. Mogelijk wordt het bestuur van de Eviont Foundation op termijn uitgebreid met meerdere bestuurders. Het bestuur vergadert, indien het nodig is doch minstens één keer per kwartaal. Daarnaast houden de bestuursleden elkaar ook tussentijds persoonlijk, telefonisch of op andere wijze van de ontwikkelingen op de hoogte.

9 8. Overzicht gegevens Stichting Stichting Eviont Foundation is een Stichting en is ingeschreven te Geldermalsen, onder nummer KvK nummer: , adres De Panoven 25, 4191GW Geldermalsen. Het fiscaal nummer (RSIN nummer) van de Stichting is: Het banknummer van de Eviont Foundation is: NL11RABO Alle informatie wordt gepubliceerd op de website en kunnen door belangstellenden worden gedownload (zie Contacten met de Eviont Foundation verlopen via

Beleidsplan stichting Tongen in Purmerend

Beleidsplan stichting Tongen in Purmerend Beleidsplan stichting Tongen in Purmerend 2017-2018 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Inleiding 4 Missie en visie van de Stichting Tongen in Purmerend 5 Financiën 6 De manier waarop de Stichting Tongen in Purmerend

Nadere informatie

Dit is het beleidsplan van De Stichting Ambulante Dagbesteding, opgesteld voor de periode 2015-2016. De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 22 juli 2015 en gevestigd te Utrecht. Dit beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN.

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN. Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN www.stichtingsamenvoorelkaar.nl Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Inleiding... 3 2. Het doel van de instelling... 3 2.1.Ontstaan, achtergrond en toekomst... 3 2.2 Missie/visie...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013. Inmiddels hebben 70 mensen mogen genieten

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN STICHTING TIMMERWERKPLAATS FERWOUDE BELEIDSPLAN 2016 2020 Stichting Timmerwerkplaats Ferwoude P/a de Finne 23 9022 AZ Mantgum Email Telefoonnummer: 058 250 29 20 KvK 856982477 Inhoud Voorwoord...3 Inleiding...4

Nadere informatie

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016 Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe Beleidsplan 2015 2016 Inhoudsopgave De doelstelling en het werk van de stichting De wijze waarop de stichting geld werft Het beheer en de besteding van het vermogen

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Voorwoord Voor u ligt het 1 e beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013 en heeft in het ruime jaar waarin het bestaat

Nadere informatie

BELEIDSPLAN [ ]

BELEIDSPLAN [ ] Een jaar lang feest BELEIDSPLAN [2016 2019] www.hoogkarspel700.nl Stichting Hoogkarspel 700 Pijlstaart 46, 1616 GM Hoogkarspel info@hoogkarspel700.nl 06-26244461 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Missie/visie...

Nadere informatie

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Brummelhof 37 7045 AB Azewijn 1 1. Ontstaan, missie, visie en doelstellingen. 1.1 Ontstaan Stichting 100% voor dieren is 2

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal Stichting Hart4onderwijsNepal Onderwerp: Beleidsplan 2017-2020 - definitief Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal 2017-2020 Stichting Hart4onderwijsNepal Nw. Bussummerweg 15 1272 cc Huizen O6-53315694

Nadere informatie

Stichting Dogtrailing

Stichting Dogtrailing Stichting Dogtrailing Beleidsplan 2016 2020 Een vermist huisdier is in Nederland voor velen net zo emotioneel en ingrijpend als bij een vermist persoon. Bij het missen van een mens staan er allerlei instanties

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Beleidsplan Stichting Hondenlosloop Terrein De Kluifzwam

Inhoudsopgave. Beleidsplan Stichting Hondenlosloop Terrein De Kluifzwam Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Statutaire bepalingen/doel 3. Werkzaamheden van de stichting 4. Het werven van middelen 5. Het beheer en de besteding van het vermogen 6. Bestedingscriteria 7. Planning 2015

Nadere informatie

STICHTING WESTERWOLDSE KANAALCONCERTEN

STICHTING WESTERWOLDSE KANAALCONCERTEN STICHTING WESTERWOLDSE KANAALCONCERTEN BELEIDSPLAN 2017-2018 Een podium voor een grote variëteit aan muziekstijlen in de open lucht voor jong en oud. Een jaarlijks terugkerend muziekconcert op een unieke

Nadere informatie

Stichting Love Revolution

Stichting Love Revolution Beleidsplan 2017-2020 Stichting Love Revolution Stichting Love Revolution Oudenoord 157 3513 EN Utrecht T: 06-43213231 E: info@hannedevries-music.com KvK: 68394241 RSIN: 857421955 Vastgesteld: 7 juli 2017,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan Datum: 1 januari 2016 Stichting Goede Doelen Week Budel Wollenhoekstraat 7 6021 JJ Budel info@goededoelenweekbudel.nl/ www.goededoelenweekbudel.nl

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING JOSEBA 2013-2015

BELEIDSPLAN STICHTING JOSEBA 2013-2015 BELEIDSPLAN STICHTING JOSEBA 2013-2015 Geachte lezer, Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Joseba, opgesteld voor de periode 2013-2015. Stichting Joseba is opgericht en notarieel geregistreerd op

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Waardig Wonen

Beleidsplan. Stichting Waardig Wonen Beleidsplan Periode 2017-2021 E-mail: info@waardigwonen.nl Website: www.waardigwonen.nl Telefoon: 06-29216568 Postadres: Beetke van Rasquertstraat 61 9351 JB Leek KvK - 66882370 RSIN - 856738712 Bankrekening

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Hart van Hoop Beleidsplan 2016-2018 Samen Zijn Verbindt Ons A. Visie en Missie Stichting Hart van Hoop staat voor hoop en verbinding met elkaar. Wij hebben een passie voor mensen en willen dit

Nadere informatie

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan Beleidsplan 2015 Mensen met een passie voor 4x4 steunen mensen in Bosnië Kerkstraat 30 6675 BS Valburg Tel: 0488-431422 Mobiel: 06-53885361 Fax: 0488-431883 Mail: info@stichting4wdsupportingbosnia.nl 1

Nadere informatie

Vrienden van. John Ton Ria

Vrienden van. John Ton Ria Vrienden van Voorwoord De creatieve workshop van zooi tot mooi is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een zelfregulerend systeem. Hierdoor kwamen wij, als actieve bezoekers, op het idee om een stichting

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017-2020 24-01-2017 Dopsingel 21 3755 SC Eemnes www.voortienermoeders.nl 1 1. INLEIDING... 3 2. ONTSTAAN... 3 3. MISSIE, VISIE & DOELSTELLINGEN... 4 4. WERKZAAMHEDEN... 5 5. KOSTEN... 6 6.

Nadere informatie

Beleidsplan. Telefoon: +31 (0) Postadres: Beetke van Rasquertstraat JB Leek

Beleidsplan.  Telefoon: +31 (0) Postadres: Beetke van Rasquertstraat JB Leek Beleidsplan E-mail: info@waardigwonen.nl Website: www.waardigwonen.nl Telefoon: +31 (0)6 292 165 68 Postadres: Beetke van Rasquertstraat 61 9351 JB Leek KvK-nummer: 66882370 RISN: 856738712 Bankrekening

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Kind & Hoop 2014/2015. Naam Stichting Stichting Kind & Hoop RSIN Nummer Adres Nieuwe Rij 6, 7413 ZX KvK nummer

Beleidsplan. Stichting Kind & Hoop 2014/2015. Naam Stichting Stichting Kind & Hoop RSIN Nummer Adres Nieuwe Rij 6, 7413 ZX KvK nummer Beleidsplan Stichting Kind & Hoop 2014/2015 Naam Stichting Stichting Kind & Hoop RSIN Nummer Adres Nieuwe Rij 6, 7413 ZX KvK nummer Oprichter J. Willems Het bestuur Voorzitter J. Willems Secretaris C.

Nadere informatie

Stichting Animal Care Lipe Des Presstraat 18H 1075NZ Amsterdam. Ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer

Stichting Animal Care Lipe Des Presstraat 18H 1075NZ Amsterdam. Ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer Stichting Animal Care Lipe Des Presstraat 18H 1075NZ Amsterdam Ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 64292797 RSIN: 855602867 Beleidsplan Ten behoeve van zwerfdieren

Nadere informatie

Stichting De Club van Polen

Stichting De Club van Polen Stichting De Club van Polen Beleidsplan 2014-2016 Stichting De Club van Polen Jan van Galenlaan 44 2253 VC Voorschoten 071 5765229 cvpolen@gmail.com www.clubvanpolen.nl Vastgesteld door het bestuur op

Nadere informatie

Beleidsplan 2016-2018

Beleidsplan 2016-2018 Stichting De Zeven Werken Beleidsplan 2016-2018 Eindhoven, november 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Stichting De Zeven Werken... 3 2.1. Visie... 3 2.2. Doelstelling... 3 2.3. Werkzaamheden... 3 3. Het

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2017 Almere, 2016 Inhoud 1. Voorwoord 2. De organisatie 2.1 Wie zijn we 2.2 Missie en visie 2.3 Waar staat Stichting Sarco voor 3. Wat wil Stichting Sarco bereiken en hoe wil zij dit realiseren

Nadere informatie

Beleidsplan ( ) Stichting Muzikaal Welkom

Beleidsplan ( ) Stichting Muzikaal Welkom Beleidsplan (2017-2020) Stichting Muzikaal Welkom Stichting Muzikaal Welkom Carbasiusstraat 21 1447PG Purmerend Website: muzikaalwelkom.nl Email: info@muzikaalwelkom.nl Telefoon: 0299 642370 Voorwoord

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ Vakantieweek voor meervoudig gehandicapten Regio West Brabant BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ 2016-2021 Datum 28-02-2016 Stichting Happynezz Parallelweg 101 4621 JV Bergen op Zoom e-mail: secretaris@happynezz-wb.nl

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL 1 Inhoud: 1. Inleiding 3 2. Missie 3 3. Doelstelling 3 4. Achtergrond Stichting Goede Doelen Week Veghel 3 5. Doelgroep 3 6. Stichtingsbestuur 3 7. Financiën

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Dag van de BHV. Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019

Beleidsplan. Stichting Dag van de BHV. Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019 Beleidsplan Stichting Dag van de BHV 2019 Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 3 2. ALGEMENE GEGEVENS EN BESTUUR... 4 2.1 ALGEMENE GEGEVENS... 4 2.2 BESTUUR 2019... 4 3. MISSIE, VISIE

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting

Beleidsplan Stichting Beleidsplan Stichting 2018 2022 Stichting RotterdamRunners Beverwaardseweg 338 3077 GE Rotterdam Tel. 0624351920 RotterdamRunners@Gmail.com (Teammail) Info@rotterdamrunners.nl (Zakelijke mail) www.rotterdamrunners.eu

Nadere informatie

Stichting Gambia Forever.

Stichting Gambia Forever. Stichting Gambia Forever www.gambiaforever.com Info@gambiaforever.com Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Gambia Forever. Stichting Gambia Forever is opgericht op 19 09 2018 te Arnhem (statutaire

Nadere informatie

ANBI Beleidsplan Stichting Goed doen voor een ander Inhoudsopgave

ANBI Beleidsplan Stichting Goed doen voor een ander Inhoudsopgave ANBI Beleidsplan Stichting Goed doen voor een ander Inhoudsopgave 1. Voorwoord pag. 02 2. Algemene gegevens en bestuur pag. 03 3. Missie, visie en ambitie pag. 04 4. Doelstellling pag. 05 5. Doelgroep

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Strategie... 5 Kernprincipes en uitgangspunten van de stichting... 5 Missie... 5 Doelgroep...

Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Strategie... 5 Kernprincipes en uitgangspunten van de stichting... 5 Missie... 5 Doelgroep... In Haarlem hebben we een manier gevonden om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen. Hoe je leven er nu ook uitziet, in elke buurt kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Buurtbewoners en organisaties werken

Nadere informatie

Beleidsplan. Telefoon: +31 (0) Postadres: Beetke van Rasquertstraat JB Leek

Beleidsplan.  Telefoon: +31 (0) Postadres: Beetke van Rasquertstraat JB Leek Beleidsplan E-mail: info@waardigwonen.nl Website: www.waardigwonen.nl Telefoon: +31 (0)6 292 165 68 Postadres: Beetke van Rasquertstraat 61 9351 JB Leek KvK-nummer: 66882370 RISN: 856738712 Bankrekening

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017 2018 Stichting Revelation Ik geef jullie een nieuw gebod: Heb elkaar lief. Zoals Ik jullie heb liefgehad. Zo moeten jullie elkaar liefhebben. Aan jullie liefde voor elkaar zal iedereen

Nadere informatie

Stichting Zilveren Duif

Stichting Zilveren Duif - Beleidsplan Stichting Zilveren Duif Stichting Zilveren Duif Koningsveld 7 6715 ER Ede T: 06-36347090 E: info@zilverenduif.nl IBAN: NL91 INGB 0006 6790 63 KvK: 61847224 RSIN: 854514557 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Beleidsplan 2015-2020. Stichting Compas

Beleidsplan 2015-2020. Stichting Compas Beleidsplan 2015-2020 Stichting Compas Gepubliceerd op 15 oktober 2015 Voorwoord Stichting Compas is in 2005 opgericht. Na een vliegende start te hebben gemaakt zijn de activiteiten van de stichting met

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting 99%RIDE

Beleidsplan Stichting 99%RIDE Beleidsplan Stichting 99%RIDE Voor de jaren 2013-2015 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting 99%RIDE. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING WHEELS4FREEDOM

BELEIDSPLAN STICHTING WHEELS4FREEDOM BELEIDSPLAN STICHTING WHEELS4FREEDOM 2015-2020 15-09-2015 Stichting Wheels4Freedom Mambo 48 2152 SV Nieuw Vennep info@wheels4freedom.nl / www.wheels4freedom.nl KvK nummer : 63889722 RSIN : 855441951 IBAN

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Mama Taxi Juli 2015

Beleidsplan Stichting Mama Taxi Juli 2015 Beleidsplan Stichting Mama Taxi Juli 2015 Stichting Mama Taxi Laan van magisch realisme 219 3059 WB Rotterdam info@mama-taxi.com www.mama-taxi.com Kvk nummer 61469130 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Inleiding...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2019 van Stichting GUV Goede doelen fonds

BELEIDSPLAN 2019 van Stichting GUV Goede doelen fonds Stichting GUV Goede doelen fonds RSIN/fiscaal nummer: 858870046 http: //www.guv.nl/guvgoededoelenfonds Goede doelen fonds Postadres: Postbus 41, 7120 AA Aalten Telefoon 0543-491270 E-mail goededoelenfonds@guv.nl

Nadere informatie

Beleidsplan stichting vrienden voor purmerend

Beleidsplan stichting vrienden voor purmerend Beleidsplan stichting vrienden voor purmerend Inhoudsopgave Voorwoord... Inleiding... 1 - Missie, visie en doelstellingen Stichting Vrienden voor Purmerend 1.1 Ontstaan... 1.2 Missie/visie... 1.3 Doelstellingen...

Nadere informatie

Beleidsplan stichting vrienden voor purmerend

Beleidsplan stichting vrienden voor purmerend Beleidsplan stichting vrienden voor purmerend Inhoudsopgave Voorwoord:... Inleiding:... 1 - Missie, visie en doelstellingen Stichting Vrienden voor Purmerend 1.1 Ontstaan:... 1.2 Missie/visie:... 1.3 Doelstellingen...

Nadere informatie

Jubileumjaar 20 jaar

Jubileumjaar 20 jaar Stichting 4WDCARE Beleidsplan 2019 1999-2019 Jubileumjaar 20 jaar 4WD Supporting Bosnia Mensen zorgen voor mensen Internationale hulpverlening Stichting 4WDCARE Kerkstraat 30 6675 BS Valburg Tel: +31 488-431422

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Pagina 2

Inhoudsopgave. Pagina 2 In Haarlem hebben we een manier gevonden om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen. Hoe je leven er nu ook uitziet, in elke buurt kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Buurtbewoners en organisaties werken

Nadere informatie

Beleidsplan 2014/2015. Stichting Gelukskinders

Beleidsplan 2014/2015. Stichting Gelukskinders Stichting Gelukskinders E-mail: algemeen@gelukskinders.org Internet: www.gelukskinders.org KvK: 61809853 Beleidsplan 2014/2015 Stichting Gelukskinders Beleidsplan Stichting Gelukskinders Pagina 1 Inhoud

Nadere informatie

BELEIDSPLAN ANBI GAELIC-FESTIVAL.NL

BELEIDSPLAN ANBI GAELIC-FESTIVAL.NL BELEIDSPLAN ANBI GAELIC-FESTIVAL.NL INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3 Inleiding 4 Ontstaan van de stichting 5 Missie, visie en doelstellingen 6 Strategie 7 Doelgroep 8 Financiën 9 Werkwijze en werving 10 Beheer

Nadere informatie

Gemeenten en de ANBI (algemeen nut beogende instelling) status.

Gemeenten en de ANBI (algemeen nut beogende instelling) status. Bijlage Gemeenten en de ANBI (algemeen nut beogende instelling) status. Stand van zaken eind 2010 Zeventien Nederlandse gemeenten hebben de status van "algemeen nut beogende instelling". Burgers kunnen

Nadere informatie

Stichting Vrienden van De Rozelaar. Beleidsplan 2016

Stichting Vrienden van De Rozelaar. Beleidsplan 2016 Stichting Vrienden van De Rozelaar Beleidsplan 2016 Inhoud Inleiding...3 Doelstellingen...3 Boodschap...3 Doelgroepen...3 Achtergrond...3 Stichtingsbestuur...4 Financiën...4 Besteding giften...4 De manier

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017-2018 NETWERK NIEUW ROTTERDAM 1 INLEIDING Dit beleidsplan is op 23-11-2017 vastgesteld door het bestuur van stichting Netwerk Nieuw Rotterdam. 1.1 Bestuursleden Voorzitter: Piet Boekhoud

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Achtergrond en toekomst 3. Doelgroepen 4. Activiteiten en projecten 5. Communicatie

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Bevordering Jong Talent

Beleidsplan Stichting Bevordering Jong Talent Beleidsplan Stichting Bevordering Jong Talent 2018-2019 Pagina: 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Ontstaan... 3 1.2 ANBI status... 3 2 Gegevens stichting Bevordering Jong Talent... 4 3 Beleid en strategie...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

Missie, visie en doelstellingen

Missie, visie en doelstellingen Beleidsplan jaar 2016 Inhoud Inleiding... 3 Missie, visie en doelstellingen... 4 Werkzaamheden... 5 Volinskproject... 5 ChildCare... 5 Dare2Care... 5 Adama... 6 Administratie... 6 PR en fondswerving...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VAN HUYKELOM 2016-2017

BELEIDSPLAN STICHTING VAN HUYKELOM 2016-2017 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Stichting van Huykelom van de Pas, handelend onder de namen ABT Foundation en Stichting van Huykelom. De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 17

Nadere informatie

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 Voorwoord: Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Blind Vertrouwen 2014-2015 De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 13 Juni 2014 en

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2015-2020 Inhoudsopgave Beleidsplan 2015-2020... 1 Inleiding... 2 Missie... 2 Visie... 2 Strategie... 3 Kernprincipes van de instelling... 3 Beleid... 4 Te verrichten werkzaamheden van de Stichting...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Binnentuin over God

Beleidsplan Stichting Binnentuin over God Beleidsplan 2017-2020 Stichting Binnentuin over God Inhoud Inleiding 1. Doelstelling Stichting Binnentuin over God 1.1 Doel 1.2 Verwezenlijking 2. Realisatie en doelstelling 2.1 De binnentuin; een indrukwekkende

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Care4Needs

Beleidsplan Stichting Care4Needs Beleidsplan Stichting Care4Needs 2017-2019 Stichting Care4Needs Slachthuisstraat 280 9713MR Groningen info@care4needs.com www.care4needs.com 0031(0)630151737 Inschrijvingsnummer KVK: 67435645 Rekeningnummer:

Nadere informatie

STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN

STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN 2018-2021 Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1. Inleiding 3 2. Stichtinginfo en ANBI status 3 3. Doelstelling 3 4. Bezoldiging 4 5. Werkzaamheden 4 6. Organisatie 4

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2015

Beleidsplan 2014-2015 Beleidsplan 2014-2015 Sunny Side Up Foundation Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep www.sunnysideupfoundation.com KvK: 60369698 RSIN: 853879497 Bankrekeningnummer: NL34 INGB 0006482112 De inhoud 1. Het idee...

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 31 December 2014

Jaarverslag 2014 31 December 2014 Jaarverslag 2014 31 December 2014 Pagina 1 van 6 Vooraf Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting SUPPORT TO CONNECT. Het verslag omvat een overzicht van de inkomsten, uitgaven en activiteiten en geeft

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Paardkrachtig 2014-2018

Beleidsplan Stichting Paardkrachtig 2014-2018 Beleidsplan Stichting Paardkrachtig 2014-2018 Geachte lezer, Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Paardkrachtig, opgesteld voor de periode 2014 tot 2018. Stichting Paardkrachtig is opgericht en notarieel

Nadere informatie

BELEIDSPLAN [ ]

BELEIDSPLAN [ ] BELEIDSPLAN [2017 2020] Adresgegevens organisatie Getfertsingel 210 7513 GG Enschede info@baselinetwente.nl Inhoud Inleiding... 3 1.... Missie/visie...4 1.2 Doelstelling... 4 1.3 Strategie... 4 2.... Huidige

Nadere informatie

STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN 2014-2017

STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN 2014-2017 STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN 2014-2017 Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1. Inleiding 3 2. Stichtinginfo en ANBI status 3 3. Doelstelling 3 4. Bezoldiging 4 5. Werkzaamheden 4 6. Organisatie 4

Nadere informatie

HART VOOR HET TWISKE. Beleidsplan

HART VOOR HET TWISKE. Beleidsplan STICHTING HART VOOR HET TWISKE Beleidsplan Versie 1.01 maart 2013 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Hart voor het Twiske. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten

Nadere informatie

Beleidsplan. Voor de jaren 2008-2009

Beleidsplan. Voor de jaren 2008-2009 Beleidsplan Voor de jaren 2008-2009 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Doe Wat. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de werving en het

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart

Beleidsplan van Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart Beleidsplan van Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart Mei 2014 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk l 2 Doel 2 Bestuur 2 Bestuursvergaderingen / besprekingen 2 Financiële administratie 2 Vermogen 2 Beheer vermogen

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2015-2016. Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie en Doelstellingen van de stichting

BELEIDSPLAN 2015-2016. Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie en Doelstellingen van de stichting Stichting Cosplay in Actie Klaroenring 178A, 4876XW Etten-leur Tel 0623432438 www.cosplayinactie.nl BELEIDSPLAN 2015-2016 Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie

Nadere informatie

Stichting Gyas Events

Stichting Gyas Events Stichting Gyas Events Beleidsplan 2017-2018 Inhoud 1. Inleiding 2. Strategie 2.1 Kernprincipes van de instelling 3. Beleid 3.1 Te verrichten werkzaamheden van de instelling 3.2 Huidige situatie 3.3 Werving

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Cello JAARREKENING. Pagina 1

Stichting Vrienden van Cello JAARREKENING. Pagina 1 Stichting Vrienden van Cello JAARREKENING 2016 Rosmalen, 26 april 2017 Pagina 1 INHOUDSOPGAVE Pagina Inleiding 3 Verslag over 2016 4 Balans per 31 december 2016 6 Resultatenrekening 7 Waarderingsgrondslagen

Nadere informatie

FINANCIËLE VERANTWOORDING 2017

FINANCIËLE VERANTWOORDING 2017 FINANCIËLE VERANTWOORDING 2017 S"ch"ng Exxpose Postbus 353 3000 AJ, Ro9erdam Kruisplein info@exxpose.nl KvK: 64670295 IBAN: NL21TRIO0391118986 BIC: TRIONL2U RSIN: 855771422 Inhoud 1. Algemene informatie...

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Thuis Sterven

Stichting Vrienden van Thuis Sterven Stichting Vrienden van Thuis Sterven De Ronde Venen Jaarverslag 2015 Pagina 1 van 8 Inhoud 1 Jaarverslag 1.1 Bestuursverslag 3 2 Jaarrekening 5 2.1 Balans per 31 december 2015 6 2.2 Staat van baten en

Nadere informatie

STICHTING KIND IN BEELD BELEIDSPLAN

STICHTING KIND IN BEELD BELEIDSPLAN STICHTING KIND IN BEELD BELEIDSPLAN 0 Inhoud 1. Inleiding 2 2. Strategie 3 2.1 Missie/Visie 3 2.2 Doelstelling 3 2.3 Afwezigheid winstoogmerk 3 2.4 Bestemming liquidatiesaldo 3 3. Beleid 3 3.1 Te verrichten

Nadere informatie

FINANCIËLE VERANTWOORDING 2016

FINANCIËLE VERANTWOORDING 2016 FINANCIËLE VERANTWOORDING 2016 Stichting Exxpose Postbus 353 3000 AJ, Rotterdam Kruisplein info@exxpose.nl KvK: 64670295 IBAN: NL21TRIO0391118986 BIC: TRIONL2U RSIN: 855771422!1 Inhoudsopgave 1. Algemene

Nadere informatie

Deep Matters. Beleidsplan

Deep Matters. Beleidsplan Deep Matters Beleidsplan Stichting Deep Matters Johan van Hasseltweg 39d 1021 KN AMSTERDAM info@deepmatters.nl www.deepmatters.nl Inschrijvingsnummer kvk 61861944 REVISION PAGE Revisie Datum Revisie details

Nadere informatie

Beleidsplan Liberi Foundation

Beleidsplan Liberi Foundation Beleidsplan 2016 2021 Liberi Foundation Inhoudsopgave 1. Over Liberi Foundation 2. Beleid 3. Ideologische grondslag 4. Communicatie 5. Inkomsten / uitgaven en vermogensbeheer 6. Bestuur Met dit beleidsplan

Nadere informatie

Stichting Wens op Wielen Beleidsplan 2016-2020

Stichting Wens op Wielen Beleidsplan 2016-2020 Stichting Wens op Wielen Beleidsplan 2016-2020 Stichting Wens op Wielen - Moessorgskystraat 52-1323 PT Almere - 088-0064350 IBAN NL55Rabo0365166235 KvK 55125425 - RSIN 851576096 - info@stichtingwensopwielen.nl

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Goražde Beleidsplan

Stichting Vrienden van Goražde Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GORAŽDE MEIDOORNSTRAAT 65, 1505 TS ZAANDAM 06-50298575 Facebook info@vriendenvangorazde.com www.vriendenvangorazde.com OPGERICHT: 12 JUNI 2013 TE ZAANDAM KAMER VAN KOOPHANDEL : 58153128

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Koude Kilometers. Dit beleidsplan geeft inzicht in de strategie, beleid, beheer en het bestuur van Stichting Koude Kilometers.

Beleidsplan. Stichting Koude Kilometers. Dit beleidsplan geeft inzicht in de strategie, beleid, beheer en het bestuur van Stichting Koude Kilometers. Dit beleidsplan geeft inzicht in de strategie, beleid, beheer en het bestuur van Stichting Koude Kilometers. Tevens is het onderdeel van een verzoek aan de belastingdienst voor de status van Algemeen Nut

Nadere informatie

BELEIDSPLAN OMARA FOUNDATION

BELEIDSPLAN OMARA FOUNDATION BELEIDSPLAN OMARA FOUNDATION BELEIDSPLAN OMARA FOUNDATION 1. INLEIDING De Stichting Omara Foundation is opgericht en notarieel geregistreerd op 12 september 2011 (statuten 73887/JA) en gevestigd in de

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. STICHTING For the people

BELEIDSPLAN. STICHTING For the people BELEIDSPLAN STICHTING For the people 2017 2021 Stichting For the people Alexanderdumaslaan 184 1102 VZ Amsterdam 0640940543 www.4thepeople.nl Info@4thepeople.nl KVK: 67405711 RSIN : 856972332 Bankrekening:

Nadere informatie

Beleidsplan 2016 INLEIDING

Beleidsplan 2016 INLEIDING Beleidsplan 2016 Datum: 27/1/2016 INLEIDING Op 1 oktober 2014 is Stichting Het Feest! opgericht. Stichting Het Feest! is opgericht door voorzitter Margreet van Roemburg. Margreet van Roemburg heeft zich

Nadere informatie

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1 Beleidsplan Stichting ORISSA ZAL LEVEN! Spelt-oord 18 3991 XH Houten Telefoon: 030-6343167 Website: www.orissazalleven.nl Emailadres: info@orissazalleven.nl Kamer van Koophandel: 51405229 Bankrekeningnr:

Nadere informatie

Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020

Beleidsplan stichting Comedor Infantil 2015-2020 Uitgegeven door: Stichting Comedor Infantil Datum: december 2014 Status: Definitief Versienummer: 2.0 Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3

Nadere informatie

Beleidsplan Historisch Festival Almelo

Beleidsplan Historisch Festival Almelo Beleidsplan Historisch Festival Almelo Juni 2014 1 Inhoud 1 Inleiding 2 Uitgangspunten 2.1 De Stichting 2.1 Doelstelling 3 Activiteiten 3.1 ANBI 3.2 Beheer 3.3 Samenwerking 3.4 Activiteiten 4 Organisatie

Nadere informatie

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477 Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa KvK: 41003000 Adres: Postbus 490, 2240 AL Wassenaar Tel: 070-5178477 Inhoudsopgave. Het Beleidsplan....2 Werkzaamheden van de Stichting....3 Stichting Vrienden

Nadere informatie

JAARREKENING STICHTING WE GET TOGETHER

JAARREKENING STICHTING WE GET TOGETHER JAARREKENING STICHTING WE GET TOGETHER GEVESTIGD TE UTRECHT OVER DE PERIODE 8 NOVEMBER 2016 TOT EN MET 31 JANUARI 2017 Inhoud Balans per 31 januari van het verslagjaar 3 Staat van Baten en Lasten over

Nadere informatie

Voorwoord 2. Aanleiding voor oprichting van onze Stichting 3. Gegevens Stichting Teddy. 4. Het doel. 5. Werkzaamheden. 6.

Voorwoord 2. Aanleiding voor oprichting van onze Stichting 3. Gegevens Stichting Teddy. 4. Het doel. 5. Werkzaamheden. 6. Inhoudsopgave: Voorwoord 2 Aanleiding voor oprichting van onze Stichting 3 Gegevens Stichting Teddy. 4 Het doel. 5 Werkzaamheden. 6 Bestuur 7 Financiële gegevens 8 ANBI 9-10 1 Voorwoord Voor u ligt het

Nadere informatie

Stichting Trustfonds Hippische Alliantie Rotterdam

Stichting Trustfonds Hippische Alliantie Rotterdam Beleidsplan 2015-2018 (versie 25-02- 2015) H1: Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Hippische Alliantie Rotterdam 2015-2018. Gedurende de vorige beleidsperiode (2011-2014) is de naam

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Nienoo

Beleidsplan Stichting Nienoo Beleidsplan Stichting Nienoo 2017-2019 Februari 2017 Stichting Nienoo Eduard Wintgensstraat 35 6446 SM Brunssum Telefoon: 045 20 55 647 Email: info@nienoo.nl IBAN: NL07RABO0191815683 KvK: 60651504 Versie

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2016-2018 1 Inhoudsopgave Pagina Voorwoord 3 Inleiding 3 Doelstelling en missie 3 Motivatie 3 Aanpak, activiteiten en werkzaamheden 3 Toekomstige projecten 4 Het bestuur 4 Activiteiten van

Nadere informatie

ANBI STATUS 2015. Datum: 1 juni 2015 Auteurs: Manon van Driel, Gert- Jan Verboom, Arwin de Beer

ANBI STATUS 2015. Datum: 1 juni 2015 Auteurs: Manon van Driel, Gert- Jan Verboom, Arwin de Beer ANBI STATUS 2015 Datum: 1 juni 2015 Auteurs: Manon van Driel, Gert- Jan Verboom, Arwin de Beer Inleiding Stichting The Hang- Out 010 is een nieuwe organisatie. De stichting is begin 2015 opgericht bij

Nadere informatie