Multi Enterprise Social Network Platform. "Voor(slimme(interac?e" Product(Brochure((NL) Intranet,(Extranet,(Sociaal(Netwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Multi Enterprise Social Network Platform. "Voor(slimme(interac?e" Product(Brochure((NL) Intranet,(Extranet,(Sociaal(Netwerk"

Transcriptie

1 Multi Enterprise Social Network Platform "Voor(slimme(interac?e" Product(Brochure((NL) Intranet,(Extranet,(Sociaal(Netwerk

2 Interactie, samenwerking en innovatie worden alleen mogelijk als mensen met elkaar verbonden zijn Bedrijven hebben te maken met veel groepen mensen. Niet alleen zijn er de medewerkers, ook klanten, investeerders, partners, distributeurs, leveranciers, freelancers en vele anderen maken deel uit van het bedrijf. Het kost veel tijd en moeite en intensieve communicatie om al deze belanghebbenden geïnformeerd en betrokken te houden. Echte interactie, magneetwerking of innovatie schiet er vaak bij in. Het TransportLAB Community Platform maakt echte interactie mogelijk en waarborgt dat er samenwerking en innovatie ontstaat.

3 Versterk je Business Community - Conversation - Content - Collaboration - Control. Het TransportLAB Community Platform is een multi- enterprise sociaal netwerk platform. Een platform om intranet en extranet te realiseren, het sociale netwerk te vergroten, de customer service te verbeteren, kennis te verbreden en te verdiepen en online samenwerking te lanceren. Dit alles in één omgeving.

4 Community Eenvoudig mensen en informatie organiseren. Organisatie afdelingen Project werkplaatsen In de dagelijkse werkomgeving hebben mensen die in verschillende teams, afdelingen of projectgroepen werken, een werkruimte nodig om met elkaar te kunnen samenwerken. Klanten Communities Community Interesse groepen Binnen het TransportLAB Community Platform vindt dit plaats in de communities en sub-communities die allen hun individuele ledenstructuur hebben; de beheerder kan applicaties en afzonderlijk instelbare autorisatieregels aanen uit zetten. De beheerder kan sub-communities creëren voor verschillende afdelingen, projecten, klanten, of andere zaken waar mensen voor bij elkaar gebracht moeten worden. Alle communities zijn altijd beschikbaar en gemakkelijk te vinden.

5 Conversations Communiceren en verbinden met een breed publiek Het TransportLAB Community Platform wordt het middelpunt van de communicatie tussen medewerkers, klanten, partners, belanghebbenden en iedereen die je verder bewust wil betrekken. Medewerkers Het is een unieke omgeving voor veilig berichtenverkeer, individuele- en groepschats, discussies over documenten en andere content- en statusupdates. Communicatie, real time en asynchroon door middel van een uitgebreid palet van geïntegreerde applicaties. Gevolg: een verhoogde productiviteit, minder vergaderingen en een netwerk dat meer verbonden is. Activiteiten en Status Updates Geeft alle informatie die je moet weten van alle mensen en groepen waarmee je bent verbonden. Comment, like & share mogelijkheden zijn inbegrepen. Privé en groepschat Directe real time communicatie. Zie wie er online is en start een gesprek. Breng mensen bij elkaar voor een groepschat. Deze chats worden opgeslagen in iedere gebruikersinbox. Klanten Partners Stakeholders Management Prospects Comments, Likes, & Ratings Maak van ieder bericht een real time gesprek. Commentaren hebben afzonderlijke like mogelijkheden, waardering opties en deel mogelijkheden. Private Messaging Laat links liggen. Stuur privé berichten naar elkaar of naar een groep mensen, ook als het vertrouwelijk is. Goed geïntegreerd met de chatfuncties.

6 Mensen Conversaties Collaboration Iedereen kan samenwerken, overal en altijd Medewerkers Management Klanten Partners Stakeholders Prospects Content Commentaar Groepsdiscussies Instant Messaging Privéberichten Statusupdates Het TransportLAB Community Platform biedt een volledig pakket aan samenwerkingsapplicaties. Denk aan wiki's, blogs, taakmanagement, agenda's, discussiefora en het delen van foto's en video s. Deze applicaties zijn herkenbaar en gebruiksvriendelijk. Er is geen training voor nodig om ermee te werken. Documenten & bestanden Blogs & Artikelen Foto's & Videos Wiki's Taken & Issues Evenementen & Kalender Verbind mensen binnen de organisatie en afdelingen om echt veel werk te verzetten en niet alleen maar eindeloos te vergaderen. Ontdek expertise door collectieve kennis aan te spreken binnen en buiten de organisatie. Breek de onzichtbare muren af tussen afdelingen en bedrijven en deel relevante informatie met mensen die er iets mee kunnen doen!

7 Content Bewaar, rubriceer, beheer en deel informatie Communicatie en samenwerking draait vaak om informatie. Het TransportLAB Community Platform heeft een gebruiksvriendelijke content publicatie en management oplossing. De informatie die je toevoegt is direct beschikbaar in je netwerk. Alle leden van de (sub)community kunnen jouw content liken, waarderen en delen. Alle informatie kan voorzien worden van labels, trefwoorden en hashtags, zodat het makkelijk is om informatie te vinden en te combineren met andere relevante informatie. Het is mogelijk om workflows op te zetten en in te richten voordat informatie gedeeld wordt, zodat het voor de juiste mensen toegankelijk is. Ontdek wat de mensen in jouw community het meest bezig houdt door te zoeken naar de hoogst genoteerde, meest bekeken of meest becommentarieerde posts. Eigen content is gemakkelijk terug te vinden via 'mijn account' of de zoekmachine. Kalenders & Evenementen Creëer en deel evenementen, vergaderingen en dergelijke. Nodig anderen uit en verzamel RSVP s. Ontvang herinneringen en organiseer terugkerende evenementen. Foto's & Video's delen Deel foto s en video s en ervaar het gemak. Organiseer, maak albums en deel de ervaringen. Bestanden & Documenten Bewaar, beheer versies en organiseer bestanden. Bekijk een document voordat je het download en deel het snel en eenvoudig met anderen. Blogs & Artikelen Een compleet blog- en artikel management systeem. Een open omgeving voor mensen om ideeën, meningen en kennis te delen. Wiki Documenten Creëer en deel collectieve kennis en ervaringen. Gebruik wiki's om samen te werken, ideeën te delen, projecten te plannen, bouw een kennisdatabase en nog veel meer. Ideeën genereren Een podium voor mensen om hun ideeën te uiten, laat ze stemmen op het beste idee.

8 Publieke Communities Hybride Communities Private Communities Geïsoleerde Communities & Gebruikers Content Machtiging Gebruiker Machtiging Gebruiker Rolllen Moderatie Regels Control Jij bepaalt wie wat kan zien en kan doen De beveiliging, het toestemmingsbeheer en moderatie in het TransportLAB Community Platform is flexibel en in staat om een gevarieerd set van eisen te dienen. Iedereen kan vrij en open een bijdrage leveren, iedereen is betrokken en niemand is buitengesloten. Vertrouwelijke informatie kan worden vergrendeld en is dan slechts voor enkele geselecteerde gebruikers beschikbaar. Stel de community open voor partners en stakeholders en behoud ten allen tijde volledige controle.

9 Wij bieden een kaleidoscoop aan functionaliteiten, voor ieder denkbaar scenario Een community in het TransportLAB Community Platform kan vele vormen aannemen. De functionaliteiten op de volgende pagina kunnen out-of-the-box gebruikt worden, geheel conform je eigen wensen. Maar hier stopt het niet. Omdat het TransportLAB Community Platform makkelijk op maat te maken is en gebruikt kan worden als onderdeel van andere oplossingen, is het eenvoudig om je eigen unieke oplossingen te creëren door het toevoegen functionaliteiten, integratie van bestaande systemen of het verwezenlijken van nieuwe toepassingen.

10 Belangrijkste functionaliteiten Nieuwsoverzicht Gebruikersprofielen Video's delen Blogs Een overzicht van alle nieuwe dingen die je moet weten over de mensen en groepen waaraan je bent verbonden. Microblogging en het inzien van nieuwe content op één plek. Deel statusupdates en blijf op de hoogte. Wees bewust van wat er gaande is en wat mensen aan het doen zijn. Geef iedereen een gezicht en een stem maak alles persoonlijker en menselijker. Profielen bevatten persoonlijke-, werk- en contactgegevens, een activiteitenstroom, een index van de door hen geschreven content en de communities waar hij/zij deel van uitmaakt. Deel je eigen videoproducties of de beste die op het web te vinden zijn, communiceer op een geheel nieuwe wijze. Upload, tag en deel video s met de rest van je team. Deel video s van YouTube and Vimeo. Een compleet, organisatie-breed, blog platform. Een omgeving voor mensen om te communiceren en aan te moedigen om ideeën en meningen te delen. Diverse workflows zijn beschikbaar om er zeker van te zijn dat er niets gepubliceerd kan worden dat niet bij je community past. Real-time Notificaties Chat & Private Messaging Artikelen en Nieuws Ideeën Notificaties geven je snel inzicht in zaken die voor jou interessant zijn. Ze zijn er altijd en wachten op nieuws over jou. Ze weten eerder dan jij waar jij actie op zou moeten nemen. Real time communicatie. Zie wie er online is en wie er met je kan praten. Breng groepen mensen samen met groepsberichten. Als de persoon met wie je wil praten online is komt het bericht bij hem binnen als een chat bericht. Laat de links liggen en organiseer je gesprekken. Een compleet artikel management systeem. Organiseer je laatste of beste artikelen. Houd iedereen binnen en buiten je community op de hoogte met artikelen, persberichten, aankondigingen, instructies etc, die het delen waard zijn. Verzamel gedachten, meningen en ideeën van je medewerkers, klanten en partners. Geef hen een podium om hun ideeën vrij te geven, erop te stemmen en de beste ideeën boven te laten drijven. Ideeën kunnen worden voorzien van commentaren en kunnen worden gewaardeerd. Mobiel Taak Manager Contextueel Zoeken Case & Issue Tracker Elk apparaat. Elke browser. Altijd. Overal. Het maakt niet uit welk apparaat je gebruikt, je community is beschikbaar op alle moderne mobiele browsers. De interface is slim, past zich aan op ieder apparaat en iedere schermresolutie. Iedereen blijft verbonden, ongeacht waar ze zijn. Blijf op de hoogte van de taken die nog gedaan moeten worden, wanneer het gedaan moet zijn, en wie verantwoordelijk is. De taak manager is gemakkelijk voor het plannen van projectfasen en vervaldata. Gebaseerd op de Lucene zoektechnologie. Het weet wat je wilt vinden en helpt je het te vinden. Gebruik de uitgebreide filters om je zoekopdracht in te richten. Maak eigen filters op basis van aangepaste tag groepen. Wat je zoekt is meestal slechts een klik verwijderd. Customer support, helpdesk, en nog veel meer. Ondersteun je community door het bijhouden van vragen, voor IT-ondersteuning of voor het hanteren van customer support tickets. Het is geweldig voor het beheren van software bugs en problemen. In contact blijven met wat er gedaan moet worden en wat dient te gebeuren. Kalender & Evenementen Communities & Subcomunities Polls & Enquêtes Gamification Organiseer je agenda voor het bijhouden van vergaderingen en belangrijke data. Deel je kalender of nodig mensen uit voor afzonderlijke gebeurtenissen. Ontvang herinneringen per en in je berichten inbox. Creëer terugkerende gebeurtenissen, zodat je nooit een afspraak mist. Communities zijn plaatsen voor inhoud en samenwerking. Gebruik ze voor het samenbrengen van mensen voor een project, een specifiek onderwerp, een belangenorganisatie, of om afdelingen te verbinden. Nieuwe mensen zijn snel bijgepraat en veteranen missen niets van de nieuwste ontwikkelingen. Neem de pols van uw gemeenschap. Laat mensen vertellen wat belangrijk voor hen is door single-question polls of uitgebreide enquêtes. Enquêtes kunnen zelfs gewaardeerd worden om direct feedback te geven op iemands response. Creëren, verzamelen en analyseren. Vergroot de betrokkenheid van medewerkers met behulp van populaire speltheorie en mechanica. Leden concurreren met zichzelf en met elkaar in bijdragen voor de groep. Verdien punten voor elke vorm van betrokkenheid, word een grote contribuant en gebruik je punten om een aankoop te doen in de shop. Documenten & Betsanden Organisatie Wiki CMS & Webpagina's Analyse & Tracking Bestanden en documenten worden samen gecreëerd met opmerkingen, likes en ratings. Beheren van versies en kiezen wie wat kan zien, uploaden en verwijderen van bestanden in elke folder. Bestanden zijn dus altijd georganiseerd. Bekijk gehele documenten vóór het downloaden met behulp van de bestand viewer. Deel kennis en best practices. Bouw samen een online kennis database. Voeg foto's en video's toe. Informeer het hele team. Maak je eigen statische pagina's voor je community of specifieke groepen, zo eenvoudig of uitgebreid als je zelf wil. Ze kunnen bestaan uit indexen met informatie of hele pagina's met gedetailleerde informatie en afbeeldingen. Een compleet CMS systeem, waardoor je de de flexibiliteit hebt om unieke content te publiceren. Monitor hot topics en de nieuwste gemeenschap buzz. Evalueer belangrijke statistieken over gebruikers, content en groepen. Dit geeft waardevolle inzichten; je weet wat er werkt en wat er verbeterd kan worden. Discussiefora Foto Albums Content Editing & Publishing Fora, het hart van de old school online communities, hebben nog steeds waarde en spelen een belangrijke rol in de wereld van vandaag. Betrek mensen in een open discussie over een vraag of onderwerp. Markeer een thread op een post als antwoord op de vraag, voeg het toe als onderdeel van een doorzoekbare kennisdatabase voor toekomstige referentie. Een complete ervaring in het delen van foto s. Voeg ze toe aan blogs, artikelen, wiki's of opmerkingen, direct vanaf de computer of vanuit één van je online albums. Met de krachtige WYSIWYG-editor kun je haast alles Tabellen maken, embed media, vet, cursief, uploaden van foto's, code highlighting, HTML-bewerking, bestanden bijvoegen, aanbevolen inhoud, drag-and-drop-uploads, full-screen editing... het is er allemaal! Alles wat je nodig hebt om de content te formatteren zoals jij het wil.

11 We horen graag van je! Je weet nu een beetje meer over ons, wil je nu iets met ons delen over jou? Wat kun je van ons verwachten? We proberen ons in te leven in jouw situatie om te zien hoe we je kunnen helpen. Hoe meer je met ons deelt over wat je aan het doen bent, hoe sneller wij kunnen bepalen wat we voor je kunnen doen. TransportLAB,Community,Pla4orm,BV Phone:,+31<6< Web:, Soestdijkseweg,Zuid, ,AE,Bilthoven The,Netherlands

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Multi Enterprise Social Network Platform 10 redenen om mee te doen Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Intranet, Extranet, Social Organiseer mensen en informatie op natuurlijke wijze TransportLAB

Nadere informatie

PREMIUM & BASIS ABONNEMENT. - verschillen, meerwaarden en mogelijkheden -

PREMIUM & BASIS ABONNEMENT. - verschillen, meerwaarden en mogelijkheden - PREMIUM & BASIS ABONNEMENT - verschillen, meerwaarden en mogelijkheden - Video Marketing Service Creëer en publiceer uw eigen video. Snel en eenvoudig met de online video service. Gebruik video berichten

Nadere informatie

De voordelen van Drupal

De voordelen van Drupal Drupal is een open source Content Management System (CMS). Daarnaast kun je Drupal zien als een framework, dit betekent dat je modules (oftewel mini-applicaties) kunt implementeren in je installatie van

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

Concept. Google Sites Handleiding

Concept. Google Sites Handleiding Google Sites Handleiding Inhoud Inleiding... 1 Handleiding... 2 Aanmaken Google Site... 2 Aanpassen uiterlijk Google Site... 3 Configureren Google Site... 3 Uitnodigen mede eigenaren, bijdragers en kijkers...

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Introductie: Wat is Yammer?

Introductie: Wat is Yammer? Introductie: Wat is Yammer? Yammer is een middel om te communiceren, kennis te delen en van elkaar op de hoogte te blijven door het uitwisselen van korte berichten. Deze berichten komen in een berichtenlijst

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS

TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS Intro Lobke Elbers @lobkeelbers lobke@travelnext.nl Community manager Content schrijver Online marketing Blogger Kansenzoeker Samenwerker Gastdocent NHTV Nijmegen www.travelnext.nl

Nadere informatie

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden LinkedIn Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland

Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland Versie: 1.1 Datum: 18 juli 2013 Geschreven door: ict@padland.nl 2013 OBS t Padland. Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 Padland Startpagina...

Nadere informatie

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman De Facebook timeline is vernieuwd! Per 30 maart 2012 is de timeline door Facebook verplicht

Nadere informatie

Clixmaster Studio & Social Media / Communities

Clixmaster Studio & Social Media / Communities 1/23 Clixmaster Studio & Social Media / Communities Version management Based on Clixmaster Studio R.5.2 Date Version Changed 16/02/2010 1.0 Final R5.1 16/04/2010 1.1 Revision R5.1 19/04/2010 1.2 Optimized

Nadere informatie

Vrijwilligers en social media

Vrijwilligers en social media Inspiratiesessie Welkom! Introductie Agenda voor vandaag Vrijwilligers & social media De cijfers Facebook LinkedIn De verschillen In de praktijk Randvoorwaarden Ken uzelf! Thema s Vacaturetekst Vrijwilligers

Nadere informatie

In 5 stappen productiever met Office 365

In 5 stappen productiever met Office 365 In 5 stappen productiever met Office 365 Inleiding Met Office 365 van KPN beschik je altijd en overal over je zakelijke e-mail, agenda en documenten. Programma s als Excel, Word, PowerPoint en OneNote

Nadere informatie

Social media workshop

Social media workshop Social media workshop Doel van vandaag: Een introductie, wat is social media. Verdieping binnen een Facebook fanpage. Wat is Social Media Social media zijn communicatiekanalen op internet waarop informatie,

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

MINI-CURSUS FACEBOOK. 1. Statusupdates op je prikbord (1) (2) (3) (4) (5)

MINI-CURSUS FACEBOOK. 1. Statusupdates op je prikbord (1) (2) (3) (4) (5) MINI-CURSUS FACEBOOK 1. Statusupdates op je prikbord (1) (2) (3) (4) (5) Onder het tabblad Nieuwsoverzicht (1) kan je bekijken welke publieke berichten ( statusupdates ) je vrienden hebben gepost. Dit

Nadere informatie

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen!

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Introductie In een wereld die op alle vlakken steeds meer digitaal verbonden raakt,

Nadere informatie

Kenmerken Nomadesk Software

Kenmerken Nomadesk Software Kenmerken Nomadesk Software DATABEVEILIGING Versleutelde lokale schijf Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault

Nadere informatie

Hiervoor heeft u toegang nodig met uw persoonlijke account. Vraag uw account aan, aan de hoofd beheerder.

Hiervoor heeft u toegang nodig met uw persoonlijke account. Vraag uw account aan, aan de hoofd beheerder. Handleiding Gebruik Download Chrome voor de beste compatibiliteit Aanmelden link: http://www.omegabelgium.com/cms/ Hiervoor heeft u toegang nodig met uw persoonlijke account. Vraag uw account aan, aan

Nadere informatie

MINI-CURSUS FACEBOOK Statusupdates op je startpagina (1) (2) (3) (4) (5)

MINI-CURSUS FACEBOOK Statusupdates op je startpagina (1) (2) (3) (4) (5) MINI-CURSUS FACEBOOK Statusupdates op je startpagina (1) (2) (3) (4) (5) Onder het tabblad Nieuwsoverzicht (1) kan je bekijken welke publieke berichten ( statusupdates ) je vrienden hebben gepost. Dit

Nadere informatie

Alfresco Document Management

Alfresco Document Management Pagina 1 van 6 Alfresco Document Management Efficiënter kunnen (samen)werken, altijd en overal kunnen beschikken over de benodigde informatie en geen zorgen hoeven maken over IT en back-up? Lagere kosten

Nadere informatie

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN...

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... INDEX INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... - 2 - REGISTEREN... - 2 - VRIENDEN ZOEKEN... - 3 - PROFIELGEGEVENS... - 3 - PROFIELFOTO... - 4 - JE FACEBOOK ACCOUNT COMPLETEREN... - 4-1. CONTACTPERSONEN IN JE ADRESBOEK

Nadere informatie

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS.

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare voor elk bedrijf dat wil groeien OZMO levert de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Handleiding Google+ ICT Design Team. Project Street Art Gent. Workshop 2: Social Media

Handleiding Google+ ICT Design Team. Project Street Art Gent. Workshop 2: Social Media Handleiding Google+ ICT Design Team Project Street Art Gent Workshop 2: Social Media 0 Hoofdstuk 1 Mogelijkheden van Google+ 1.1 Mogelijkheden Google+ is het sociale netwerk van Google. Google+ lijkt in

Nadere informatie

Handleiding Hootsuite

Handleiding Hootsuite Oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Account aanmaken... 4 2. Wat is wat?... 6 3. Inrichten... 8 3.1 Tabs aanmaken... 8 3.2 Kolommen aanmaken... 8 4. Inrichten voor monitoring... 10 4.1 Zoekwoorden...

Nadere informatie

Handleiding Videoplatform AmersfoortBreed. www.amersfoortbreedtv.nl

Handleiding Videoplatform AmersfoortBreed. www.amersfoortbreedtv.nl Handleiding Videoplatform AmersfoortBreed www.amersfoortbreedtv.nl Inhoud 1. Algemene instructie p. 2 Video bekijken 2. Zoeken op het videoplatform p. 3 3. Video delen p. 4 4. Reacties bekijken / plaatsen

Nadere informatie

SOCIAL COLLABORATION. Vergeet mail en Whatsapp. Samenwerken doe je via Social Collaboration in Synergy

SOCIAL COLLABORATION. Vergeet mail en Whatsapp. Samenwerken doe je via Social Collaboration in Synergy Vergeet mail en Whatsapp. Samenwerken doe je via Social Collaboration in Synergy IN HET KORT Social collaboration in Synergy bevordert onderlinge samenwerking en kennisdeling. Vergeet mail en WhatsApp

Nadere informatie

R5.1. Quick guide. Clixmaster Studio & Social Media / Communities. Quick guide. Clixmaster Studio. Gebruikersdocumentatie

R5.1. Quick guide. Clixmaster Studio & Social Media / Communities. Quick guide. Clixmaster Studio. Gebruikersdocumentatie Quick guide R5.1 Clixmaster Studio & Social Media / Communities Gebruikersdocumentatie Clixmaster Studio Quick guide 1/16 Clixmaster Studio & Social Media / Communities Version management Based on Clixmaster

Nadere informatie

Starten met Watermelon Messenger

Starten met Watermelon Messenger Starten met Watermelon Messenger Welkom bij Watermelon Messenger! Om zeker te zijn dat jij direct weet hoe je moet beginnen én alles uit ons systeem zult halen, hebben wij een startersgids voor je gemaakt.

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Handleiding Mediaweb juni 2018

Handleiding Mediaweb juni 2018 Handleiding Mediaweb juni 2018 Inhoudsopgave Over Mediaweb... 2 Inloggen Mediaweb... 2 Mijn Media... 3 Artikelen filteren... 4 Filtermogelijkheden... 5 Acties uitvoeren voor meerdere artikelen... 7 Beheer...

Nadere informatie

Social Media zakelijk gebruiken

Social Media zakelijk gebruiken Social Media zakelijk gebruiken KENNISSESSIE 7 NOVEMBER 20 13 Welkom SMO2 Agenda 14.00 Ontvangst 14.15 Introductie 14.35 Social media in de praktijk: Dirkzwager advocaten en notarissen Zytec International

Nadere informatie

LinkedIn Profiel Checklist

LinkedIn Profiel Checklist LinkedIn Profiel Checklist STAP 1: ALL-STAR Een 100% profiel is volgens LinkedIn niet mogelijk. Er is altijd wel wat te verbeteren. Het niveau wat je kan bereiken is All-Star (of Zeer deskundig in het

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

Toelichting release notes. 23 oktober 2014

Toelichting release notes. 23 oktober 2014 Toelichting release notes 23 oktober 2014 2 Toelichting release notes 23 oktober 2014 Inleiding release notes Deze week ontvangen jullie de release notes waarin onder meer twee nieuwe Paddlets, verschillende

Nadere informatie

Checklist Facebook & Instagram

Checklist Facebook & Instagram Checklist Facebook & Instagram Contact informatie Telefoon E-mail Website KvK BTW GetBright Nijverheidssingel 313 4811 ZW Breda 076 879 50 88 info@getbright.nl www.getbright.nl 64364585 NL851121937B01

Nadere informatie

Het sociale platform voor je organisatie

Het sociale platform voor je organisatie Het sociale platform voor je organisatie Laat de chaos achter je Tientallen CC tjes op een dag, maar nog steeds niet op de hoogte? Een dagelijkse zoektocht naar verdwenen documenten, specifieke informatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

Waarom WordPress? Wat is WordPress? Bloggen en website Uniek design is mogelijk Makkelijk zelf te beheren

Waarom WordPress? Wat is WordPress? Bloggen en website Uniek design is mogelijk Makkelijk zelf te beheren Waarom WordPress? Wordpress is een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem, zowel voor de gebruiker als de webbouwer. Iedereen kan er redelijk snel mee leren werken. Het zelf beheren van pagina s, nieuws,

Nadere informatie

Hoe werkt het en wat kunt je ermee?

Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Inhoud Starten met Smart Workspaces Registreren met een foto en profiel Een groep beginnen Berichten en e-mails sturen. Nieuwsberichten plaatsen, documenten en afbeeldingen

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Cookies SmartshopXL. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Cookies SmartshopXL. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Cookies SmartshopXL Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als

Nadere informatie

De chatbot van Vet Fit

De chatbot van Vet Fit De chatbot van Vet Fit 1 INLEIDING WATERMELON 1 Jonge startup uit Utrecht SOFTWARE 2 Content management systeem voor bedrijven TALPA CASE 3 Een van onze klanten met een populaire chatbot VRAGEN? 4 Vraag

Nadere informatie

ONLINE ENGAGEMENT GEBRUIK SOCIAL MEDIA OM JOUW ACHTERBAN TE MOBILISEREN

ONLINE ENGAGEMENT GEBRUIK SOCIAL MEDIA OM JOUW ACHTERBAN TE MOBILISEREN ONLINE ENGAGEMENT GEBRUIK SOCIAL MEDIA OM JOUW ACHTERBAN TE MOBILISEREN (ONLINE) MOBILISATIE MICHA VAN HOORN Creative Director micha@theperfectwave.nl ERVARING INHOUD 1. Het gaat om impact 2. It s all

Nadere informatie

Factsheet. Debble Workplace

Factsheet. Debble Workplace Factsheet Debble Workplace Empowering Collaboration Missie We stellen medewerkers in staat om relevant nieuws en kennis te delen en de conversatie aan te gaan, zodat ze kunnen uitmunten in wat ze doen,

Nadere informatie

v3.0 Leerkrachten Handleiding SKOZapp

v3.0 Leerkrachten Handleiding SKOZapp v3.0 Leerkrachten Handleiding SKOZapp Inhoudsopgave Welkom! 4 1. Inloggen 5 2. Navigatie 6 3. SKOZapp beheren 7 3.1 Profiel wijzigen 7 3.2 Groep selecteren 7 3.3 Groepsnieuws 8 3.4 Berichten 9 3.5 Fotoalbums

Nadere informatie

www.perrit.nl Perrit Perrit Hosted SharePoint Foundation 2010 Het Online Business Platform Hosted Business Applicatons

www.perrit.nl Perrit Perrit Hosted SharePoint Foundation 2010 Het Online Business Platform Hosted Business Applicatons Microsoft Hosted SharePoint 2010 is verkrijgbaar in diverse varianten. Standaard biedt Perrit SharePoint Foundation 2010 aan. Maar wellicht past een andere variant beter bij uw bedrijfsbehoefte. Onderstaande

Nadere informatie

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski ECM - Enterprise Content Management Daniel Kucharski IT vraagstukken in de KMO Nood aan gebruiksvriendelijke software afgestemd op specifieke behoeften Geen grote investering in software en hardware Typische

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

SECONE. Social Enterprise Collaboration

SECONE. Social Enterprise Collaboration SECONE Social Enterprise Collaboration BuildingsConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. BuildingsConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

Aan de slag met de online community Breda Doet

Aan de slag met de online community Breda Doet Aan de slag met de online community Breda Doet (versie 2.0, 18 juli 2016) Inhoud: 1 Wat is de online community Breda Doet?... 2 2 Eerste stappen als nieuw lid... 2 2.1 Je persoonlijke instellingen controleren

Nadere informatie

Theorie Toets 1 voor Klas 3

Theorie Toets 1 voor Klas 3 Theorie Toets 1 voor Klas 3 - Pagina 1 Theorie Toets 1 voor Klas 3 Theorie Schrijven voor Print & Web Een goede tekst maken is moeilijk. Tekst-schrijver is daarom ook een beroep. Tekst-schrijvers schrijven

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 2-6-2016 Versie: 0.2 Auteur: Stefan de Vries en Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Navigeren

Nadere informatie

Message Server Handleiding voor Content Editors

Message Server Handleiding voor Content Editors Message Server Handleiding voor Content Editors 1 Message Server 15: Handleiding voor Content Editors INHOUDSOPGAVE Introductie 3 Vijf eenvoudige stappen... 4 1 Inloggen... 5 2 Berichten beheren... 6 3

Nadere informatie

Maak een nieuwe site collectie aan met de waarden die beschreven staan in de volgende tabel.

Maak een nieuwe site collectie aan met de waarden die beschreven staan in de volgende tabel. 1 Oefeningen In dit document staan een hele reeks opdrachten die je moet voltooien. Eenmaal rond heb je een werkende SharePoint team site met blog, wiki, discussiefora, agenda, documentbibliotheken, etc.

Nadere informatie

Toolselectie checklist

Toolselectie checklist Toolselectie checklist KIES EENVOUDIG HET DOCUMENTMANAGEMENTSYSTEEM DAT HET BESTE BIJ JOUW ORGANISATIE PAST Zo werkt het Vul onderstaand de leveranciers in die je wilt vergelijken. Zet vervolgens in de

Nadere informatie

Access. Accomplish. Share. Tips voor het gebruik van Office 365: tools voor email, web, en samenwerking

Access. Accomplish. Share. Tips voor het gebruik van Office 365: tools voor email, web, en samenwerking Access. Accomplish. Share. Tips voor het gebruik van Office 365: tools voor email, web, en samenwerking Werk samen, beter Stel uw team in op succes 2 Zie wie online is Communiceer snel met uw team Team

Nadere informatie

Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken

Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken Handleiding Inhoudsopgave INBOX KLANTEN AGENDA Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken Nieuwe klant toevoegen Klanten importeren

Nadere informatie

Het Twitter woordenboek: woorden en termen die gebruikt worden voor Twitter

Het Twitter woordenboek: woorden en termen die gebruikt worden voor Twitter Het Twitter woordenboek: woorden en termen die gebruikt worden voor Twitter Retweet, privé tweet, hashtag, alert en favorieten?!? Voor wie de termen en het gebruik van twitter abracadabra is, heeft Marika

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 28, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 1 2 Probleemstelling & Doelstelling 2 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

Monitoring en Engagement met BeSocialEasy.

Monitoring en Engagement met BeSocialEasy. Monitoring en Engagement met BeSocialEasy. De online tool BeSocialEasy vindt voor jou berichten die worden gepubliceerd op weblogs, fora, nieuws sites, blogs en verschillende social media platformen (zoals

Nadere informatie

LINKEDIN SOCIAL SELLING

LINKEDIN SOCIAL SELLING LINKEDIN SOCIAL SELLING MEER VERKOPEN MET LINKEDIN INHOUD WAAROM SOCIAL SELLING RADARMARKETING EN SOCIAL SELLING DE REIS VAN DE KLANT WAAROM LINKEDIN JOUW SALES PROFIEL SAMEN NETWERKEN SAMENDELEN VIND

Nadere informatie

Inspiratie voor kennis innovatie

Inspiratie voor kennis innovatie Inspiratie voor kennis innovatie De laatste dimensie van kennisdeling Ontdek de waarde bij de bron Waarom is dit interessant? Het grootste deel van wat een organisatie weet is impliciet: tacit knowledge.

Nadere informatie

Producten en Services Product- en Programmalevering Checklist

Producten en Services Product- en Programmalevering Checklist Product- en Programmalevering Checklist BDF 6.6 - Werkblad - Product- en Programmalevering Checklist - Pagina 1 Afhankelijk van de online producten en/of programma s die je levert is er een groot verschil

Nadere informatie

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +...

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... Handleiding Google+ Inhoud V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +..... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... 7 3 F O T O S B E K I J K E N... 14

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten.

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. Tijd nodig om te beheren 3/5 Het is nodig om uw Instagram profiel regelmatig na te kijken. Wat is Instagram?

Nadere informatie

owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden

owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden official Solution Partner of owncloud Jouw bestanden in de cloud Thuiswerken, mobiel werken en flexwerken neemt binnen organisaties steeds grotere

Nadere informatie

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst.

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Cloud4Wi Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Wi-Fi Overal en altijd Zet uw WiFi dienst om in een zakelijke kans! 2 2 Met Cloud4WI

Nadere informatie

10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel

10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel 10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel 1. Zorg voor een goede omschrijving onder je naam. LinkedIn pakt automatisch de omschrijving van je huidige baan. Pas de omschrijving eventueel aan. Bij zoekopdrachten

Nadere informatie

Meer volgers en likes op Instagram

Meer volgers en likes op Instagram Cre@ctiv Webdesign, digitale marketing & grafisch ontwerp Meer volgers en likes op Instagram Industrieweg 3 3001 Haasrode (Heverlee) +32 16 40 75 65 +32 472 33 64 98 info@creactivmarketing.com Inleiding

Nadere informatie

Vragenlijst voor nieuwe website

Vragenlijst voor nieuwe website Vragenlijst voor nieuwe website Om het jezelf makkelijk te maken, print je dit formulier uit en vul je het gewoon met pen in. Overleg eens met huisgenoten, collega's en vrienden zodat je een juist beeld

Nadere informatie

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer 01/05 Websites Nederland over Mobile marketing Mabelie Samuels internet marketeer 02/05 Mobile marketing Kunt u zich uw eerste mobiele telefoon nog herinneren? Die van mij was een Motorola, versie onbekend,

Nadere informatie

Op het tabblad Gebeurtenissen wordt een logboek bijgehouden van alles wat je op Worldtrucker hebt gedaan.

Op het tabblad Gebeurtenissen wordt een logboek bijgehouden van alles wat je op Worldtrucker hebt gedaan. Rondleiding Rondleiding Volg hier een snelle rondleiding en zie hoe je aan de slag kunt gaan met Worldtrucker. 1. Mijn profiel Dit is je thuishonk bij Worldtrucker. In je profiel vind je alle informatie

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

Aan de slag met Twitter

Aan de slag met Twitter Aan de slag met Twitter Registreren De URL (het adres op het internet) om te registreren is: https://twitter.com/signup In dit voorbeeld is er een Twitter 1 account aangemaakt voor een woning die te koop

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Location Based Media

Location Based Media Location Based Media Introductie met 7scenes Minor Create Your Future Nieuwe Media 2028 Studiejaar 2011-2012 Inhoud 1 Inleiding en uitleg opdracht... 3 1.1 Wat gaan we doen?... 3 1.2 Over 7scenes... 3

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Snel van start met Facebook?

Snel van start met Facebook? Handleiding Snel van start met Facebook? Facebooken, liken, taggen?!? Deze termen kom je steeds vaker tegen. Interactie via Facebook is razendpopulair. Maar wat is het en hoe werkt het? Deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding. Social Media Management Software

Handleiding. Social Media Management Software Handleiding Social Media Management Software Wat is het en waarom gebruiken? 3 Hoe aanloggen? 4 Hoe een sociaal netwerk profiel toevoegen? 5 Hoe berichten toevoegen en klaarzetten om uit te voeren? 7 Hoe

Nadere informatie

Voor je begint met bloggen

Voor je begint met bloggen Voor je begint met bloggen Gemma Kregting, Adviseur online marketing Corporate Communications & Marketing Voor je begint met bloggen Stap 1: Bepaal waar je over wilt bloggen Stap 2: Wie gaat er bloggen

Nadere informatie

Online Samenwerken. Online Samenwerken

Online Samenwerken. Online Samenwerken Online Samenwerken In deze module worden de begrippen en vaardigheden uiteengezet die betrekking hebben op de configuratie en het gebruik van tools voor online samenwerking, zoals opslag, productiviteitstoepassingen,

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 16-7-2018 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Werken met Office 365 Outlook...

Nadere informatie

Privacy Statement Snippit

Privacy Statement Snippit Privacy Statement Snippit Imagine IC neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Imagine IC altijd in

Nadere informatie

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook?

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Bedrijfspagina op Facebook Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Inleiding In deze whitepaper lees je hoe je een bedrijfspagina aanmaakt op Facebook. Stap voor stap laten we je zien wat je moet doen.

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Cookies SmartshopXL. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Cookies SmartshopXL. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Cookies SmartshopXL Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als

Nadere informatie

Weet meer...breng je brein in kaart

Weet meer...breng je brein in kaart Weet meer...breng je brein in kaart Benut de kracht van visuele informatie Een beeld is meer waard dan duizend hangmappen. Ons eigen organisch brein werkt zelden lineair. Onze beste ideeën en inzichten

Nadere informatie

iphone app - Roll Call

iphone app - Roll Call iphone app - Roll Call Roll Call - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

Social Media Workshop. YM consulting

Social Media Workshop. YM consulting Social Media Workshop YM consulting Even voorstellen Patrick Ariëns Erik Jobse Robin Koster Ipetje op / Ipetje af Verwachtingen? Wat verstaan we onder netwerken? Netwerken is het offline en online leggen

Nadere informatie

Richtlijnen voor het ontwerpen een Intranetportal Door Bas Fockens

Richtlijnen voor het ontwerpen een Intranetportal Door Bas Fockens Richtlijnen voor het ontwerpen een Intranetportal Door Bas Fockens Copyright Datacon www.datacon.nl Wat is een intranetportal? Een intranet is een online gepersonaliseerde en geïntegreerde toegang tot

Nadere informatie

Jeroen Mirck (@MirckMedia) Journalist / social media adviseur

Jeroen Mirck (@MirckMedia) Journalist / social media adviseur Jeroen Mirck (@MirckMedia) Journalist / social media adviseur 1 Jeroen Mirck Jeroen Mirck Journalist, columnist, blogger Schrijft voor: MarketingTribune, Emerce, VARA Advies, presentaties, workshops over

Nadere informatie