Multi Enterprise Social Network Platform. "Voor(slimme(interac?e" Product(Brochure((NL) Intranet,(Extranet,(Sociaal(Netwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Multi Enterprise Social Network Platform. "Voor(slimme(interac?e" Product(Brochure((NL) Intranet,(Extranet,(Sociaal(Netwerk"

Transcriptie

1 Multi Enterprise Social Network Platform "Voor(slimme(interac?e" Product(Brochure((NL) Intranet,(Extranet,(Sociaal(Netwerk

2 Interactie, samenwerking en innovatie worden alleen mogelijk als mensen met elkaar verbonden zijn Bedrijven hebben te maken met veel groepen mensen. Niet alleen zijn er de medewerkers, ook klanten, investeerders, partners, distributeurs, leveranciers, freelancers en vele anderen maken deel uit van het bedrijf. Het kost veel tijd en moeite en intensieve communicatie om al deze belanghebbenden geïnformeerd en betrokken te houden. Echte interactie, magneetwerking of innovatie schiet er vaak bij in. Het TransportLAB Community Platform maakt echte interactie mogelijk en waarborgt dat er samenwerking en innovatie ontstaat.

3 Versterk je Business Community - Conversation - Content - Collaboration - Control. Het TransportLAB Community Platform is een multi- enterprise sociaal netwerk platform. Een platform om intranet en extranet te realiseren, het sociale netwerk te vergroten, de customer service te verbeteren, kennis te verbreden en te verdiepen en online samenwerking te lanceren. Dit alles in één omgeving.

4 Community Eenvoudig mensen en informatie organiseren. Organisatie afdelingen Project werkplaatsen In de dagelijkse werkomgeving hebben mensen die in verschillende teams, afdelingen of projectgroepen werken, een werkruimte nodig om met elkaar te kunnen samenwerken. Klanten Communities Community Interesse groepen Binnen het TransportLAB Community Platform vindt dit plaats in de communities en sub-communities die allen hun individuele ledenstructuur hebben; de beheerder kan applicaties en afzonderlijk instelbare autorisatieregels aanen uit zetten. De beheerder kan sub-communities creëren voor verschillende afdelingen, projecten, klanten, of andere zaken waar mensen voor bij elkaar gebracht moeten worden. Alle communities zijn altijd beschikbaar en gemakkelijk te vinden.

5 Conversations Communiceren en verbinden met een breed publiek Het TransportLAB Community Platform wordt het middelpunt van de communicatie tussen medewerkers, klanten, partners, belanghebbenden en iedereen die je verder bewust wil betrekken. Medewerkers Het is een unieke omgeving voor veilig berichtenverkeer, individuele- en groepschats, discussies over documenten en andere content- en statusupdates. Communicatie, real time en asynchroon door middel van een uitgebreid palet van geïntegreerde applicaties. Gevolg: een verhoogde productiviteit, minder vergaderingen en een netwerk dat meer verbonden is. Activiteiten en Status Updates Geeft alle informatie die je moet weten van alle mensen en groepen waarmee je bent verbonden. Comment, like & share mogelijkheden zijn inbegrepen. Privé en groepschat Directe real time communicatie. Zie wie er online is en start een gesprek. Breng mensen bij elkaar voor een groepschat. Deze chats worden opgeslagen in iedere gebruikersinbox. Klanten Partners Stakeholders Management Prospects Comments, Likes, & Ratings Maak van ieder bericht een real time gesprek. Commentaren hebben afzonderlijke like mogelijkheden, waardering opties en deel mogelijkheden. Private Messaging Laat links liggen. Stuur privé berichten naar elkaar of naar een groep mensen, ook als het vertrouwelijk is. Goed geïntegreerd met de chatfuncties.

6 Mensen Conversaties Collaboration Iedereen kan samenwerken, overal en altijd Medewerkers Management Klanten Partners Stakeholders Prospects Content Commentaar Groepsdiscussies Instant Messaging Privéberichten Statusupdates Het TransportLAB Community Platform biedt een volledig pakket aan samenwerkingsapplicaties. Denk aan wiki's, blogs, taakmanagement, agenda's, discussiefora en het delen van foto's en video s. Deze applicaties zijn herkenbaar en gebruiksvriendelijk. Er is geen training voor nodig om ermee te werken. Documenten & bestanden Blogs & Artikelen Foto's & Videos Wiki's Taken & Issues Evenementen & Kalender Verbind mensen binnen de organisatie en afdelingen om echt veel werk te verzetten en niet alleen maar eindeloos te vergaderen. Ontdek expertise door collectieve kennis aan te spreken binnen en buiten de organisatie. Breek de onzichtbare muren af tussen afdelingen en bedrijven en deel relevante informatie met mensen die er iets mee kunnen doen!

7 Content Bewaar, rubriceer, beheer en deel informatie Communicatie en samenwerking draait vaak om informatie. Het TransportLAB Community Platform heeft een gebruiksvriendelijke content publicatie en management oplossing. De informatie die je toevoegt is direct beschikbaar in je netwerk. Alle leden van de (sub)community kunnen jouw content liken, waarderen en delen. Alle informatie kan voorzien worden van labels, trefwoorden en hashtags, zodat het makkelijk is om informatie te vinden en te combineren met andere relevante informatie. Het is mogelijk om workflows op te zetten en in te richten voordat informatie gedeeld wordt, zodat het voor de juiste mensen toegankelijk is. Ontdek wat de mensen in jouw community het meest bezig houdt door te zoeken naar de hoogst genoteerde, meest bekeken of meest becommentarieerde posts. Eigen content is gemakkelijk terug te vinden via 'mijn account' of de zoekmachine. Kalenders & Evenementen Creëer en deel evenementen, vergaderingen en dergelijke. Nodig anderen uit en verzamel RSVP s. Ontvang herinneringen en organiseer terugkerende evenementen. Foto's & Video's delen Deel foto s en video s en ervaar het gemak. Organiseer, maak albums en deel de ervaringen. Bestanden & Documenten Bewaar, beheer versies en organiseer bestanden. Bekijk een document voordat je het download en deel het snel en eenvoudig met anderen. Blogs & Artikelen Een compleet blog- en artikel management systeem. Een open omgeving voor mensen om ideeën, meningen en kennis te delen. Wiki Documenten Creëer en deel collectieve kennis en ervaringen. Gebruik wiki's om samen te werken, ideeën te delen, projecten te plannen, bouw een kennisdatabase en nog veel meer. Ideeën genereren Een podium voor mensen om hun ideeën te uiten, laat ze stemmen op het beste idee.

8 Publieke Communities Hybride Communities Private Communities Geïsoleerde Communities & Gebruikers Content Machtiging Gebruiker Machtiging Gebruiker Rolllen Moderatie Regels Control Jij bepaalt wie wat kan zien en kan doen De beveiliging, het toestemmingsbeheer en moderatie in het TransportLAB Community Platform is flexibel en in staat om een gevarieerd set van eisen te dienen. Iedereen kan vrij en open een bijdrage leveren, iedereen is betrokken en niemand is buitengesloten. Vertrouwelijke informatie kan worden vergrendeld en is dan slechts voor enkele geselecteerde gebruikers beschikbaar. Stel de community open voor partners en stakeholders en behoud ten allen tijde volledige controle.

9 Wij bieden een kaleidoscoop aan functionaliteiten, voor ieder denkbaar scenario Een community in het TransportLAB Community Platform kan vele vormen aannemen. De functionaliteiten op de volgende pagina kunnen out-of-the-box gebruikt worden, geheel conform je eigen wensen. Maar hier stopt het niet. Omdat het TransportLAB Community Platform makkelijk op maat te maken is en gebruikt kan worden als onderdeel van andere oplossingen, is het eenvoudig om je eigen unieke oplossingen te creëren door het toevoegen functionaliteiten, integratie van bestaande systemen of het verwezenlijken van nieuwe toepassingen.

10 Belangrijkste functionaliteiten Nieuwsoverzicht Gebruikersprofielen Video's delen Blogs Een overzicht van alle nieuwe dingen die je moet weten over de mensen en groepen waaraan je bent verbonden. Microblogging en het inzien van nieuwe content op één plek. Deel statusupdates en blijf op de hoogte. Wees bewust van wat er gaande is en wat mensen aan het doen zijn. Geef iedereen een gezicht en een stem maak alles persoonlijker en menselijker. Profielen bevatten persoonlijke-, werk- en contactgegevens, een activiteitenstroom, een index van de door hen geschreven content en de communities waar hij/zij deel van uitmaakt. Deel je eigen videoproducties of de beste die op het web te vinden zijn, communiceer op een geheel nieuwe wijze. Upload, tag en deel video s met de rest van je team. Deel video s van YouTube and Vimeo. Een compleet, organisatie-breed, blog platform. Een omgeving voor mensen om te communiceren en aan te moedigen om ideeën en meningen te delen. Diverse workflows zijn beschikbaar om er zeker van te zijn dat er niets gepubliceerd kan worden dat niet bij je community past. Real-time Notificaties Chat & Private Messaging Artikelen en Nieuws Ideeën Notificaties geven je snel inzicht in zaken die voor jou interessant zijn. Ze zijn er altijd en wachten op nieuws over jou. Ze weten eerder dan jij waar jij actie op zou moeten nemen. Real time communicatie. Zie wie er online is en wie er met je kan praten. Breng groepen mensen samen met groepsberichten. Als de persoon met wie je wil praten online is komt het bericht bij hem binnen als een chat bericht. Laat de links liggen en organiseer je gesprekken. Een compleet artikel management systeem. Organiseer je laatste of beste artikelen. Houd iedereen binnen en buiten je community op de hoogte met artikelen, persberichten, aankondigingen, instructies etc, die het delen waard zijn. Verzamel gedachten, meningen en ideeën van je medewerkers, klanten en partners. Geef hen een podium om hun ideeën vrij te geven, erop te stemmen en de beste ideeën boven te laten drijven. Ideeën kunnen worden voorzien van commentaren en kunnen worden gewaardeerd. Mobiel Taak Manager Contextueel Zoeken Case & Issue Tracker Elk apparaat. Elke browser. Altijd. Overal. Het maakt niet uit welk apparaat je gebruikt, je community is beschikbaar op alle moderne mobiele browsers. De interface is slim, past zich aan op ieder apparaat en iedere schermresolutie. Iedereen blijft verbonden, ongeacht waar ze zijn. Blijf op de hoogte van de taken die nog gedaan moeten worden, wanneer het gedaan moet zijn, en wie verantwoordelijk is. De taak manager is gemakkelijk voor het plannen van projectfasen en vervaldata. Gebaseerd op de Lucene zoektechnologie. Het weet wat je wilt vinden en helpt je het te vinden. Gebruik de uitgebreide filters om je zoekopdracht in te richten. Maak eigen filters op basis van aangepaste tag groepen. Wat je zoekt is meestal slechts een klik verwijderd. Customer support, helpdesk, en nog veel meer. Ondersteun je community door het bijhouden van vragen, voor IT-ondersteuning of voor het hanteren van customer support tickets. Het is geweldig voor het beheren van software bugs en problemen. In contact blijven met wat er gedaan moet worden en wat dient te gebeuren. Kalender & Evenementen Communities & Subcomunities Polls & Enquêtes Gamification Organiseer je agenda voor het bijhouden van vergaderingen en belangrijke data. Deel je kalender of nodig mensen uit voor afzonderlijke gebeurtenissen. Ontvang herinneringen per en in je berichten inbox. Creëer terugkerende gebeurtenissen, zodat je nooit een afspraak mist. Communities zijn plaatsen voor inhoud en samenwerking. Gebruik ze voor het samenbrengen van mensen voor een project, een specifiek onderwerp, een belangenorganisatie, of om afdelingen te verbinden. Nieuwe mensen zijn snel bijgepraat en veteranen missen niets van de nieuwste ontwikkelingen. Neem de pols van uw gemeenschap. Laat mensen vertellen wat belangrijk voor hen is door single-question polls of uitgebreide enquêtes. Enquêtes kunnen zelfs gewaardeerd worden om direct feedback te geven op iemands response. Creëren, verzamelen en analyseren. Vergroot de betrokkenheid van medewerkers met behulp van populaire speltheorie en mechanica. Leden concurreren met zichzelf en met elkaar in bijdragen voor de groep. Verdien punten voor elke vorm van betrokkenheid, word een grote contribuant en gebruik je punten om een aankoop te doen in de shop. Documenten & Betsanden Organisatie Wiki CMS & Webpagina's Analyse & Tracking Bestanden en documenten worden samen gecreëerd met opmerkingen, likes en ratings. Beheren van versies en kiezen wie wat kan zien, uploaden en verwijderen van bestanden in elke folder. Bestanden zijn dus altijd georganiseerd. Bekijk gehele documenten vóór het downloaden met behulp van de bestand viewer. Deel kennis en best practices. Bouw samen een online kennis database. Voeg foto's en video's toe. Informeer het hele team. Maak je eigen statische pagina's voor je community of specifieke groepen, zo eenvoudig of uitgebreid als je zelf wil. Ze kunnen bestaan uit indexen met informatie of hele pagina's met gedetailleerde informatie en afbeeldingen. Een compleet CMS systeem, waardoor je de de flexibiliteit hebt om unieke content te publiceren. Monitor hot topics en de nieuwste gemeenschap buzz. Evalueer belangrijke statistieken over gebruikers, content en groepen. Dit geeft waardevolle inzichten; je weet wat er werkt en wat er verbeterd kan worden. Discussiefora Foto Albums Content Editing & Publishing Fora, het hart van de old school online communities, hebben nog steeds waarde en spelen een belangrijke rol in de wereld van vandaag. Betrek mensen in een open discussie over een vraag of onderwerp. Markeer een thread op een post als antwoord op de vraag, voeg het toe als onderdeel van een doorzoekbare kennisdatabase voor toekomstige referentie. Een complete ervaring in het delen van foto s. Voeg ze toe aan blogs, artikelen, wiki's of opmerkingen, direct vanaf de computer of vanuit één van je online albums. Met de krachtige WYSIWYG-editor kun je haast alles Tabellen maken, embed media, vet, cursief, uploaden van foto's, code highlighting, HTML-bewerking, bestanden bijvoegen, aanbevolen inhoud, drag-and-drop-uploads, full-screen editing... het is er allemaal! Alles wat je nodig hebt om de content te formatteren zoals jij het wil.

11 We horen graag van je! Je weet nu een beetje meer over ons, wil je nu iets met ons delen over jou? Wat kun je van ons verwachten? We proberen ons in te leven in jouw situatie om te zien hoe we je kunnen helpen. Hoe meer je met ons deelt over wat je aan het doen bent, hoe sneller wij kunnen bepalen wat we voor je kunnen doen. TransportLAB,Community,Pla4orm,BV Phone:,+31<6< Web:,www.transportlab.org Soestdijkseweg,Zuid, ,AE,Bilthoven The,Netherlands

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Multi Enterprise Social Network Platform 10 redenen om mee te doen Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Intranet, Extranet, Social Organiseer mensen en informatie op natuurlijke wijze TransportLAB

Nadere informatie

Professionele 2.0 samenwerkingsomgeving: besloten, afgeschermd, veilig en volgens het berichttype georganiseerd

Professionele 2.0 samenwerkingsomgeving: besloten, afgeschermd, veilig en volgens het berichttype georganiseerd Ontdek Zyncro INDEX INDEX... 2 KENMERKEN... 4 Microblogging, Berichten uitwisselen (Messaging)... 4 Bestanden... 5 Taken... 6 Personen... 7 Groepen... 8 Afdelingen of bedrijven... 9 Profiel... 10 Zoekmachine...

Nadere informatie

Hoe kan de all-in-one marketing software van HubSpot jou helpen?

Hoe kan de all-in-one marketing software van HubSpot jou helpen? 1 Inleiding Hoe kan de all-in-one marketing software van HubSpot jou helpen? Door het gebruik van HubSpot zijn al jouw marketingwerkzaamheden niet langer verspreid, maar komen ze samen op één platform.

Nadere informatie

WHITEPAPER SOCIAL MEDIA

WHITEPAPER SOCIAL MEDIA WHITEPAPER SOCIAL MEDIA Whitepaper social media 1 Inleiding Social media is hot. Alle mobiele telefoons worden tegenwoordig social friendly in de markt gezet, onze politici strijden om de meeste online

Nadere informatie

Online fondsenwerving 2.0(15) Jordan van Bergen

Online fondsenwerving 2.0(15) Jordan van Bergen Online fondsenwerving 2.0(15) Jordan van Bergen Online fondsenwerving 2.0(15) 4 juli 2015 Jordan van Bergen Print: De 1 e druk van dit boek is gratis verspreid op 18 november 2010 tijdens de Nationale

Nadere informatie

Het sociale platform voor je organisatie

Het sociale platform voor je organisatie Het sociale platform voor je organisatie Laat de chaos achter je Tientallen CC tjes op een dag, maar nog steeds niet op de hoogte? Een dagelijkse zoektocht naar verdwenen documenten, specifieke informatie

Nadere informatie

SharePoint als sociaal intranet inzetten

SharePoint als sociaal intranet inzetten White Paper SharePoint als sociaal intranet inzetten Het dagelijks werk van een groot aantal medewerkers binnen een organisatie bestaat uit het zoeken, het bewerken, het opslaan en het delen van informatie

Nadere informatie

De social enterprise software van Winkwaves voor organisaties die het social kennisdelen

De social enterprise software van Winkwaves voor organisaties die het social kennisdelen De social enterprise software van Winkwaves voor organisaties die het social kennisdelen en samenwerken willen ondersteunen met een digitale werkomgeving Winkwaves BV Den Haag 070 7119 119 wijvan.winkwaves.com

Nadere informatie

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers, 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: social media anno nu... 4 1.1 Hoeveel mensen maken er gebruik

Nadere informatie

Sociale media voor interne communicatie Door: Roosmarijn Busch

Sociale media voor interne communicatie Door: Roosmarijn Busch Sociale media voor interne communicatie Door: Roosmarijn Busch In 2009 werkte ik als communicatie manager bij de dienst Economische Zaken van de Gemeente Amsterdam. Samen met vijf andere diensten uit de

Nadere informatie

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model.

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. Whitepaper Collaboration for Business Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. T +31 418 57 07 00, F +31 418 57 07 50 1. Introductie Steeds meer organisaties komen

Nadere informatie

Wat is LinkedIn. Vormen van profielen

Wat is LinkedIn. Vormen van profielen PROFIEL HANDLEIDING Inhoudsopgave Wat is LinkedIn?.. 3 Vormen van profielen op LinkedIn.. 3 Waarom LinkedIn?.. 4 Aan de slag (Enkele handvatten).. 4 Aanmelden en inloggen.. 5 Instellingen.. 6 Taal.. 6

Nadere informatie

Content marketing. bomen. nieuwe. bouwen aan een nieuwe klantrelatie BUREAU VOOR CONTENT MARKETING

Content marketing. bomen. nieuwe. bouwen aan een nieuwe klantrelatie BUREAU VOOR CONTENT MARKETING Content marketing bouwen aan een nieuwe klantrelatie nieuwe bomen BUREAU VOOR CONTENT MARKETING Inhoudsopgave Inleiding 4 Over nieuwe bomen 4 01. Ontwikkelingen online 5 Peer to peer communicatie 6 Zoekmachine

Nadere informatie

ereader bij training Social Media

ereader bij training Social Media ereader bij training Social Media Deze ereader mag u vrij verspreiden onder uw relaties mits dit gebeurt onder verwijzing naar de bron en reeds vermelde bronnen niet verwijderd. Bij het samenstellen van

Nadere informatie

CROWDFUNDING FOR EVENTS. Crowdfunding Handleiding. Handleiding voor projecthouders

CROWDFUNDING FOR EVENTS. Crowdfunding Handleiding. Handleiding voor projecthouders CROWDFUNDING FOR EVENTS Crowdfunding Handleiding Handleiding voor projecthouders Crowdfunding Wat als je een goed concept voor een evenement hebt, maar niet beschikt over de benodigde financiering om het

Nadere informatie

Roderick Cremers (Freshbridge) & Eric Mieras (Sec Mieras)

Roderick Cremers (Freshbridge) & Eric Mieras (Sec Mieras) Roderick Cremers (Freshbridge) & Eric Mieras (Sec Mieras) 1 Over dit E-book Delen van dit ebook verschijnen ook op verschillende Nederlandse en Internationale Blogs. Op de internationale blogs verschijnt

Nadere informatie

O 3 Spaces Workplace. in een onderwijsomgeving. Documentbeheer en Samenwerken

O 3 Spaces Workplace. in een onderwijsomgeving. Documentbeheer en Samenwerken O 3 Spaces Workplace in een onderwijsomgeving Documentbeheer en Samenwerken O3Spaces Workplace in een onderwijsomgeving - v2.4.0_1_nl O3Spaces B.V. Hanzeweg 12d, 2803 MC Gouda Nederland Tel. (+31) 182

Nadere informatie

Handleiding Office 365 Small

Handleiding Office 365 Small Handleiding Office 365 Small DISCLAIMER De resultaten van de in deze gids beschreven oplossingen zijn afhankelijk van diverse aspecten, die per organisatie sterk kunnen verschillen. De uiterste zorg is

Nadere informatie

Introductie... 3. Waarom Facebook?... 5. 2. Adverteer met Facebook... 14. 3.Starten met Facebook... 18. 4. Facebook Status Updates...

Introductie... 3. Waarom Facebook?... 5. 2. Adverteer met Facebook... 14. 3.Starten met Facebook... 18. 4. Facebook Status Updates... Inhoud Introductie... 3 Waarom Facebook?... 5 2. Adverteer met Facebook... 14 3.Starten met Facebook... 18 4. Facebook Status Updates... 29 5.Opbouwen & Versterken van uw Bedrijf... 34 6. Overzicht - Facebook

Nadere informatie

Voorwoord. Op die manier kun je van je Facebook pagina een levendige community maken met fans die je producten of diensten graag kopen en aanbevelen!

Voorwoord. Op die manier kun je van je Facebook pagina een levendige community maken met fans die je producten of diensten graag kopen en aanbevelen! Voorwoord Zo'n 10 miljoen Nederlanders maken inmiddels gebruik van sociale netwerksites. Als ondernemer kun je dus niet achter blijven om ook actief te zijn op sociale media als je je doelgroep wilt bereiken.

Nadere informatie

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC)

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC) Marketing op sociale netwerken Emmauscollege 2012-2013 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Hoofdstuk 1: Waar(om) adverteren?... 5 Waarom adverteren op sociale netwerken?... 5 Kiezen van het juiste

Nadere informatie

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl Exact voor CRM Meer dan verkoop. exactsoftware.nl 2 Slechte data kost amerikaanse bedrijven $600 miljard per jaar De hele wereld is online. Tablet en smartphones worden net zo vaak zakelijk gebruikt als

Nadere informatie

Office 365 de juiste keuze!

Office 365 de juiste keuze! STARTERSGIDS Inhoud 1. Microsoft Office 365, de juiste keuze! 1 2. Aanmelden 5 3. Aan de slag 10 4. Teamsite en openbare site 22 5. Overal werken met Office 365 27 6. Abonnement afsluiten 34 Disclaimer

Nadere informatie

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N OTYS Recruiting Technology helpt u met kandidaat tracking, communicatie

Nadere informatie

Het open leerplatform voor het onderwijs van nu én morgen

Het open leerplatform voor het onderwijs van nu én morgen Het open leerplatform voor het onderwijs van nu én morgen 1 OP RAPPORT 02 Voorwoord Hartelijk dank voor uw interesse in itslearning! itslearning is al jaren een toonaangevende partij in het Nederlandse

Nadere informatie

Handleiding LinkedIn. Interim Intelligence

Handleiding LinkedIn. Interim Intelligence Handleiding LinkedIn Interim Intelligence Inhoud 1. Wat is LinkedIn? 2 2. Profiel 3 Registreren 3 Profiel aanmaken 3 Settings 5 Personaliseren en optimaliseren 5 3. Netwerk bouwen 7 Adresboek koppelen

Nadere informatie

De kracht van Social Media voor Interne Communicatie. Search & Find. Connect & Share. Door: Saskia de Laat Studiejaar: 2009/2010 Datum: 17 Juni 2010

De kracht van Social Media voor Interne Communicatie. Search & Find. Connect & Share. Door: Saskia de Laat Studiejaar: 2009/2010 Datum: 17 Juni 2010 Door Saskia de Laat De kracht van Social Media voor Interne Communicatie Search & Find. Connect & Share. Door: Saskia de Laat Studiejaar: 2009/2010 Datum: 17 Juni 2010 Omslag illustratie door: Kim Ravers

Nadere informatie

15 Redenen. Om voor WordPress te kiezen. www.benniemellies.nl

15 Redenen. Om voor WordPress te kiezen. www.benniemellies.nl 15 Redenen Om voor WordPress te kiezen www.benniemellies.nl Een overzicht met 15 redenen om voor WordPress te kiezen. De vrije weblog software gebruikt door 17% van alle websites ter wereld. Inhoudsopgave

Nadere informatie

SharePoint, de virtuele koffiecorner

SharePoint, de virtuele koffiecorner In het kort: Stimuleert innovatie Zoeken is vinden Levert verrassende relaties op Kennis wordt vindbaar SharePoint, de virtuele koffiecorner E r w i n Ko e n s e n Gijs in t Ve l d Het lijkt alweer eeuwen

Nadere informatie

Assistent communicatiemedewerker & Assistent medewerkermarketing Kerntaak 1

Assistent communicatiemedewerker & Assistent medewerkermarketing Kerntaak 1 Assistent communicatiemedewerker & Assistent medewerkermarketing Kerntaak 1 Assistent communicatiemedewerker & assistent marketingmedewerker Kerntaak 1 Student: Liza Ossewaarde Marketing en Communicatie

Nadere informatie