U kunt de applicatie 208 «Let your body drive» downloaden via de App Store of Android Market.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "U kunt de applicatie 208 «Let your body drive» downloaden via de App Store of Android Market."

Transcriptie

1 PEUGEOT 208

2 U kunt de applicatie 208 «Let your body drive» downloaden via de App Store of Android Market.

3 REGENERATION

4

5 OPEN VOOR IETS NIEUWS Net zoals de huidige technologie van alledag een enorme evolutie heeft meegemaakt, is ook de 208 een wagen van een nieuwe generatie. Met z n compacte volumes, vinnigheid en puike prestaties overstijgt hij echt zijn tijd. Het grote gebruiksgemak en de buitengewone ergonomie geven blijk van dit modern autoconcept, een heuse vertolking van de regeneration zoals die door Peugeot wordt beoogd in elk aspect. De 208 wil u graag iets nieuws doen ontdekken.

6

7 REGENERATION STRAK DESIGN De Peugeot 208 vertaalt op evocerende wijze de nieuwe designlijn van het merk. Een zwevend rooster, de lichtsignatuur, de lichtblokken achteraan in boomerang, werkelijk elk detail werd ontworpen in volledige coherentie met het algemene volume. Gesculpteerd en krachtig, puur en toch verfijnd: zijn design verheft het merk naar een nieuw modernisme vol sensualiteit en spontaniteit.

8

9 HARTVERWARMEND GEBORGEN Het interieur van de nieuwe 208 sluit perfect aan op de innovatieve buitenkant. De strakke en eigentijdse vormgeving vindt u ook terug in het originele en moderne interieur waar comfort, styling en spitstechnologie centraal staan. Dankzij de ergonomische bestuurdersplaats en de royale interieurruimte van de 208 voelt u zich meteen op uw gemak.

10 EEN INTERIEUR MET LEF

11 Het interieur van de 208 maakt duidelijk het onderscheid. Dankzij de ergonomie van de innoverende zitpositie, geniet de bestuurder van ongekend rijplezier. Het kleine stuur en het handig geplaatste instrumentenbord maken de 208 nóg makkelijker, logischer en dus meteen ook veiliger. Door de zachtaanvoelende materialen en de sfeerverlichting is het bijzonder aangenaam toeven in dit moderne, stijlvolle interieur.

12 GEBRUIKSVRIENDELIJKE CONNECTIVITEIT

13 Voor het ontwerp van het interieur van de 208 is er vertrokken van een nieuwe lei om zo te komen tot een buitengewoon degelijk en fraai resultaat. In het dashboard zit een touchscreen* verwerkt dat uitermate handig is opgesteld. Vanaf het afwerkingsniveau Active, krijgt de bestuurder toegang tot allerlei functies (radio, handenvrije telefoonkit met Bluetooth, muziekbestanden afspelen via een USB-verbinding, audio streaming ). Dankzij al deze gebruiksvriendelijke connectiemogelijkheden is de 208 echt een kind van zijn tijd en wordt de band tussen de auto en zijn inzittenden nog eens versterkt. In combinatie met het touchscreen*, opent Peugeot Connect Apps** ongekende mogelijkheden qua connectiviteit met specifieke applicaties die speciaal zijn uitgekiend voor een vlot gebruik in de wagen. Na onderschrijving van de Peugeot Connect Apps** dienst, krijgt u een verbindingssleutel die u vervolgens aansluit op het USB-poortje (Plug&Play). Dit activeert op het scherm tal van applicaties zoals de verkeersinfo van Michelin, de beschikbare parkings in uw nabije omgeving, de voordeligste tankstations, het weerbericht, de Michelin gidsen (rood én groen), Tellmewhere, de routeplanner ViaMichelin en ook My Peugeot. Peugeot Connect Apps** wordt uiteraard regelmatig bijgewerkt met steeds nieuwe, extra mogelijkheden die u elke dag weer van pas komen. *Standaard naargelang de versies. **Beschikbaar in de loop van 2012.

14

15 RIANTE RUIMTE De 208 is dankzij zijn doordachte ontwerp compact en toch ruim en biedt ook volop plaats voor de passagiers achterin en de bagage. Het glazen panoramisch dak* versterkt dit gevoel van ruimte en maakt het autorijden voor de inzittenden nóg prettiger. *Optie naargelang de versies.

16

17 EEN CONCEPT VAN DE NIEUWE GENERATIE De 208 staat in voor ongekend rijplezier. Wendbaarheid en vinnigheid zijn kernwoorden voor de 208. Er zijn bovendien talrijke maatregelen getroffen om het gewicht van de auto in te perken; maatregelen die kaderen in de strategie om het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot te verlagen en tegelijkertijd de passieve veiligheid en de prestaties van de auto te verhogen.

18 NIEUWE MOTOREN Dankzij het technologisch vernuft van Peugeot zet de 208 een nieuwe mijlpaal : keuze uit 10 krachtbronnen die perfect aansluiten op uw temperament en wat u van uw wagen verwacht. Nieuwe generatie 3-cilindermotoren Deze nieuwe generatie motoren staat garant voor een zuiniger verbruik en een lage CO 2 -uitstoot, zonder afbreuk te doen aan het prestatieniveau. Op de 208-versies aangedreven door de 1,0 l en de 1,2 l VTi-benzinemotoren bedraagt de CO 2 -uitstoot amper 99 g/km en 104 g/km. e-hdi met Stop & Start De 208 is beschikbaar met e-hdi-technologie. Het snelle, efficiënte en geluidsvrije Stop & Startsysteem zorgt voor een zuiniger verbruik en een lagere CO 2 -uitstoot. Bovendien schakelt dit systeem vliegensvlug de motor uit en weer aan zonder enig hinderlijke trilling. 208 dieselversies : -1,4 l HDi FAP 50 kw (68 pk), manuele 5-versnellingsbak -1,4 l e-hdi FAP 50 kw (68 pk), gepiloteerde 5-versnellingsbak, Stop & Start -1,6 l e-hdi FAP 68 kw (92 pk), manuele 5-versnellingsbak, Stop & Start -1,6 l e-hdi FAP 68 kw (92 pk), gepiloteerde 6-versnellingsbak, Stop & Start (1) -1,6 l e-hdi FAP 82 kw (115 pk), manuele 6-versnellingsbak, Stop & Start 208 benzineversies : -1,0 l VTi 50 kw (68 pk), manuele 5-versnellingsbak (1) -1,2 l VTi 60 kw (82 pk), manuele 5-versnellingsbak (1) -1,4 l VTi 70 kw (95 pk), manuele 5-versnellingsbak -1,6 l VTi 88 kw (120 pk), manuele 5-versnellingsbak (1) (2) -1,6 l THP 115 kw (155 pk), manuele 6-versnellingsbak (1) Beschikbaar vanaf de zomer 2012 (2) Waarde met overboost

19

20 REGENERATION VOOR MÉÉR MILIEUVRIENDELIJKHEID Alle wagens van het merk profiteren maximaal van de knowhow van Peugeot voor een zo zuinig mogelijk verbruik en een lage uitstoot van uitlaatgassen. Dit geldt des te meer voor de 208. Want z n gewicht, de aërodynamica, de bandenmaat en de aanwezig technologie zijn allemaal bestudeerd voor een zo groot mogelijke milieuvriendelijkheid. Maar liefst 25% van de kunststoffen van de 208 bestaat uit gerecycleerd of natuurlijk materiaal. Zo is de volledige achterbumper gemaakt van 100% herwonnen kunststof. Een heuse wereldprimeur waarop u en uw 208 terecht trots mogen zijn. Behalve de nieuwe generatie driecilindermotoren is er een ruime keuze aan pittige benzine- en dieselmotoren, waaronder verscheidene e-hdi varianten die een laag verbruik weten te koppelen aan onbeperkt rijplezier. VERBRUIK Verbruik (1/100 km) CO 2 g/km Versnellingsbak In de stad Buiten de stad Gemengd Gemengd Benzine 1,0 l VTi 68 pk* Man. 5 5,2 3,7 4,3 99 1,2 l VTi 82 pk* Man. 5 5,5 3,9 4, ,4 l VTi 95 pk Man. 5 7,5 4,5 5, ,6 l VTi 120 pk Man. 5 8,1 4,5 5, ,6 l THP 155 pk* Man. 6 7,9 4,5 5,8 135 Diesel 1,4 l HDi 68 pk FAP Man. 5 4,4 3,4 3,8 98 1,4 l e-hdi 68 pk FAP BMP 5 3,6 3,2 3,4 87 1,6 l e-hdi 92 pk FAP Man. 5 4,5 3,4 3,8 98 1,6 l e-hdi 92 pk FAP* BMP 6 4,3 3,5 3,8 98 1,6 l e-hdi 115 pk FAP Man. 6 4,6 3,4 3,8 99 FAP = roetfilter (Filtre A Particules) *Beschikbaar vanaf de zomer 2012

21 25% zoveel GERECYCLEERD OF NATUURLIJK MATERIAAL: is er aangewend om de kunststoffen van de 208 te vervaardigen. Een nieuwe mijlpaal inzake eco-design. Man. = manuele 5- of 6-versnellingsbak / BMP = gepiloteerde 5- of 6-versnellingsbak. De opgegeven verbruikcijfers in de tabel hiernaast stemmen overeen met de gehomologeerde waarden, conform de Europese regelgeving terzake die van toepassing is voor alle Europese constructeurs en alle wagens die in Europa worden verkocht. Aan de hand van deze waarden kunt u verschillende wagens vergelijken en zo uw keuze bepalen. Het verbruik in de stad wordt gemeten op basis van een parcours van 4 kilometer in een bebouwde kom. De meting voor het verbruik buiten de stad gebeurt op basis van een parcours op de open weg van ongeveer 7 kilometer. Het gemengde verbruik stemt overeen met het gemiddelde van beide parcours, dus op basis van een afstand van 11 kilometer. De opgegeven waarden worden verkregen onder strikte omstandigheden (temperatuur, laadgewicht, instellingen van de testrolbank, enz...) volgens een bezadigde rijstijl. In de praktijk zal het verbruik van uw wagen wellicht afwijken van deze gehomologeerde waarden; het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, het laadgewicht, uw rijstijl, de banden-spanning, de aanwezigheid van imperialen (ook zonder belading), intens gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de algemene staat van de wagen, enz.

22 PEUGEOT CONNECT SOS* Peugeot maakt de noodoproep toegankelijk in Europa. Wanneer elke minuut van tel is, is PEUGEOT CONNECT SOS* uw toeverlaat voor een snelle interventie. Een automatische noodoproep wordt verzonden zodra de airbags zich ontplooien of wanneer de pyrotechnische gordelspanners in werking treden. De oproep vergt géén tussenkomst van de inzittenden. PEUGEOT CONNECT SOS* lokaliseert meteen het voertuig, vormt een telefonische verbinding met de inzittenden en verwittigt de betrokken hulpdiensten. De boodschap vindt plaats in de gekozen taal van de eigenaar van de auto. Een manuele noodoproep : indien de automobilist slachtoffer of getuige is van een kritieke toestand (onwel worden, agressie), kan hij heel eenvoudig een oproep doen via PEUGEOT CONNECT SOS*. Hiervoor dient hij de SOS-knop op het dashboard in te drukken gedurende 3 seconden. Momenteel is PEUGEOT CONNECT SOS* beschikbaar in 11 Europese landen : Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk en Groot- Brittannië. In de loop van 2012 wordt deze dienst verder uitgebreid met Denemarken en Polen. ESP Alle versies van de 208 worden standaard uitgerust met een ESP van de jongste Europese generatie, voorzien van het antispinsysteem ASR, of Anti Slip Regulation, het dynamisch stabiliteitscontrolesysteem (CDS), de noodremhulp (AFU) en een remkrachtverdeler (REF). *Aan Peugeot Connect SOS zijn geen abonnementskosten verbonden en het is beschikbaar op alle 208- modellen die zijn uitgerust met de opties Peugeot Connect Bluetooth SOS of Peugeot Connect Nav SOS.

23 EXTRA BESCHERMING De 208 verrast met zijn design, is verleidelijk door zijn prestaties en overtuigt door zijn veiligheidsniveau. De ingenieurs zijn erin geslaagd de 208 compacter en lichter te maken wat het verbruik ten goede komt zonder de passieve veiligheid uit het oog te verliezen. Dankzij de toepassing van verschillende rijhulpsystemen (zoals standaard ESP) zijn de veiligheid en het comfort van de 208 van een hoog niveau. De 208 heeft een voorbeeldige wegligging en is voorzien van 6 airbags, een actieve voetsteun en een inkreukbare stuurkolom die de kans op ernstig letsel bij een aanrijding gevoelig verminderen.

24 BINNENBEKLEDINGEN Naargelang het afwerkingsniveau, kiest u voor de binnenbekleding die u het meest bekoort. Access Active Allure Maaswerk Rayul Frisson blauw/corail op Active Maaswerk Etnical Mistral zwart op Access Maaswerk Curve Mistral zwart op Active

25 Er zijn in totaal acht interieurambiances verkrijgbaar, weliswaar telkens in functie van het afwerkingsniveau. Zwartgelakte middenconsole, lederen of stoffen bekleding, van zwart naar blauw overlopende sierpanelen op de deuren: alles draagt bij tot een modern en elegant interieur. Half stoffen/half tep bekleding Ekmet Mistral/grijs op Allure 3-deurs Maaswerk Textab T ree Frisson blauw op Allure 5-deurs Maaswerk Ekmet Mistral/blauw op Allure 5-deurs

26 BINNENBEKLEDINGEN Alcantara Urban Vintage Frissonblauw met Dark Chrome sierelementen en een overtrokken dashboard met stiksels Optie op Allure Leder Claudia Mistral zwart Optie op Allure

27 KLEUREN Voor uw Peugeot 208 heeft u de keuze uit 10 koetswerkkleuren. Welke past het best bij u? METAALKLEUREN (optie) BLOSSOM GREY VIRTUEL BLAUW BELLE ILE BLAUW SHARK GRIJS ALUMINIUM GRIJS ERYTHREE ROOD BANQUISE WIT* PAILLETE BRUIN OBSIDIEN ZWART SPIRIT GREY *Effen kleur

28 WIELEN WIELDOPPEN 15 LICHTMETALEN VELGEN 15 LICHTMETALEN VELGEN 16 LICHTMETALEN VELGEN 17 BORE AZOTE HÉLIUM HÉPHAÏS OXYGÈNE HÉPHAÏS** CHROME ARGON** HÉLIUM TECHNICAL GREY OXYGÈNE TECHNICAL GREY SIERDOPPEN** LIGNE S WIT IRIDIUM* KRYPTON** LIGNE S** STREET GRIJS VIRTUEL BLAUW *Standaard op de 1.4 l e-hdi 68 pk FAP **Accessoire STREET CALERN BRUIN BLOSSOM GREY

29 VOOR EEN EXTRA PERSOONLIJKE TOETS BIJ UW PEUGEOT-VERDELER VINDT U EEN VOLLEDIG ASSORTIMENT ACCESSOIRES WAARMEE U UW 208 NÓG VERDER KUNT PERSONALISEREN. STICKER CIELO STICKERS DAMBORDMOTIEF LIGNE S HULS VOOR DE BINNENSPIEGEL BUITENSPIEGEL-HULZEN DIFFUSER DORPELLIJST SPOILER 17 VELGEN LIGNE S DAMBORDMOTIEF LIGNE S STROKEN STREET CALERN BRUIN STREET SIDOBRE GRIJS GRAFFIC

30

31 DIENSTEN EN DEALERNET Wie kiest voor Peugeot, kiest voor een uitgebreid netwerk van verdelers die u optimaal ontvangen, professioneel verder helpen, uitrustingen en diensten van topkwaliteit aanbieden. VOOR UW GEMOEDSRUST PEUGEOT FINANCE (4) PEUGEOT WAARBORG(1) Kwaliteit is voor Peugeot een dagelijkse drijfveer: voordelen binnen het net, contractuele waarborg van twee jaar zonder kilometerbeperking, waarborg van 3 jaar op de koetswerklak en een waarborg van 12 jaar tegen doorroesten(2). PEUGEOT ASSISTANCE Met een eenvoudig telefoontje naar komt u elke tegenslag te boven, in heel West-Europa. Peugeot Assistance(1) waakt 24 uur op 24, 7 dagen op 7. PEUGEOT OPTIWAY CONTRACTEN(1) Uitbreiding en Onderhoud, twee unieke formules op maat om kommerloos rond te rijden. Assistentie bij het herstellen na een defect, vervanging van de aan slijtage onderhevige onderdelen bij de onderhoudsbeurten : u kiest zelf het niveau van tussenkomst op uw wagen en blijft altijd genieten van de kwaliteitsgarantie van Peugeot. Voor optimale bewegingsvrijheid. PEUGEOT VERZEKERING(3) Peugeot Verzekering biedt verzekeringscontracten aan, zonder verrassingen, gekoppeld aan de exclusieve diensten van het Peugeotnet : Bescherming van het voertuig : 3 jaar waardegarantie. Bij totaalverlies of diefstal kunt u bij Peugeot Verzekering kiezen voor een klassieke cashvergoeding of een nieuwe Peugeot met dezelfde cataloguswaarde. Deze waardegarantie is geldig gedurende de eerste 3 levensjaren van uw voertuig. Uniek : Totaalverliesdekking voor het overgenomen voertuig. 2 niveaus van franchise waaronder de franchise 0 euro bij het 1ste schadegeval. Bescherming van de bestuurder. De Click. Hebt u een ongeval dan voorkomt de Click dat u daar via uw premie op afgestraft wordt. Bescherming van de mobiliteit. Eerste hulp automatisch inbegrepen bij een ongeval, poging tot diefstal, diefstal of brand + dankzij uw omnium, vervangwagen (max. 3 maanden). Een vertrouwenspersoon: uw Peugeotverdeler. Een volledige service waarbij onderhoud, financiering en verzekering nauw met elkaar verbonden zijn. Kortom, met Peugeot Verzekering profiteert u van de inzet van het Peugeotnet én van alle voordelen van een contract bij een gevestigde verzekeringsmaatschappij. Bel het gratis nummer 0800/ voor een offerte op maat (enkel geldig in België). PEUGEOT STRETCHING Vaker van auto veranderen is nu mogelijk! Deze financiering biedt u een originele manier om uw nieuwe Peugeot aan te schaffen. Na storting van een voorschot (minimaal 15%) en kleine maandelijkse aflossingen, kunt u aan het einde van het contract beslissen om uw Peugeot te houden door de laatste aflossing te betalen ofwel een nieuwe Peugeot kopen met overname van uw vroegere wagen (gewaarborgde overnamewaarde). PEUGEOT AUTOFIN Klassieke financieringen met of zonder voorschot, gevarieerde formules om u zo vrij als een vogel te voelen. De betaling gebeurt via maandelijkse afbetalingen gespreid over een maximale duur van 72 maanden (volgens wettelijke bepalingen). Let op, geld lenen kost ook geld. VOOR UW PLEZIER PEUGEOT BOUTIQUE Een compleet gamma accessoires en uitrustingen van Peugeot-makelij die speciaal voor uw wagen werden ontworpen. Voor meer informatie, kunt u terecht bij de verdeler van uw keuze. WEBSITE PEUGEOT Ontdek Peugeot op het internet en surf naar : PEUGEOT CONTACT CENTER België : 070/ (1) Vraag uw verdeler de overeenkomstige contractuele documenten om de toepassingsvoorwaarden van deze contracten, waarborgen en diensten te kennen. (2) In heel West-Europa. (3) Peugeot Verzekering is een product van SERVIS nv, verzekeringsmaatschappij toegelaten door de NBB onder het nr PSA Finance Belux nv (FSMA nr A) treedt op als verzekeringsagent van SERVIS nv. De erkende Peugeotverdelers treden op als onderagent van PSA Finance Belux nv. Bel naar 0800/ om de door de FSMA erkende verdelers te kennen. Product alleen beschikbaar in België. (4) Peugeot Finance is een merk van PSA Finance Belux (lener), Sterstraat 99 te 1180 Brussel. Peugeot Stretching : lening op afbetaling met een maximale duur van 60 maanden met voorschot van minimum 15% Klassieke lening : lening op afbetaling. De informatie en de afbeeldingen in deze brochure zijn gebaseerd op de technische kenmerken zoals zij gekend zijn op het moment van het drukken van dit document. Naargelang de versie is de voorgestelde uitrusting standaard ofwel in optie. In het kader van het streven naar een constante verbetering van de producten kan Peugeot op elk ogenblik de technische kenmerken, de uitrusting, de kleuren en de opties wijzigen. De huidige fotografische reproductietechnieken laten niet toe de kleuren natuurgetrouw weer te geven. Daarom is deze brochure een document met algemeen informatief karakter en niet contractueel bindend. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Peugeot-verdeler. De catalogus of delen ervan mogen niet zonder uitdrukkelijke toelating van Automobiles Peugeot gereproduceerd worden.

32 Ontwerp : BD Network Realisatie / uitgeverij : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Gedrukt in de E.U. DMKTCATA05 BN Maart 2012 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel Scheenaerts, Peugeot België Luxemburg n.v. Rue de l Industrie, Nijvel (édition française sur demande) Stempel verdeler Milieu-informatie [KB 19/03/2004] :

ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES

ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES NIEUWE PEUGEOT 308 ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES Wanneer het op geslaagd design aankomt, siert eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen was dit dus ook dé leidraad voor de ontwerpers van de Nieuwe PEUGEOT

Nadere informatie

De cockpit en de technologische uitrusting doen de bestuurder profiteren van de beste dynamische kwaliteiten binnen zijn segment.

De cockpit en de technologische uitrusting doen de bestuurder profiteren van de beste dynamische kwaliteiten binnen zijn segment. NIEUWE PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De nieuwe Peugeot 3008 bouwt voort op zijn sterktes maar heeft een nóg elegantere en eigentijdsere look gekregen. Dit wordt ondermeer beklemtoond door de nieuwe lichtblokken,

Nadere informatie

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies. NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur.

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 SW

NIEUWE PEUGEOT 308 SW NIEUWE PEUGEOT 308 SW VERANDER VAN PERSPECTIEF Het kenmerk van geslaagd design is een strakke belijning. De nieuwe PEUGEOT 308 SW heeft een modern, elegant en representatief voorkomen. Hij oogt stoer

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android.

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. REGENERATION PRIKKEL UW ZINTUIGEN Met de 208 introduceert Peugeot een auto van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PRIKKEL UW ZINTUIGEN De Peugeot 208 is een auto van de nieuwe generatie. Compact, wendbaar

Nadere informatie

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889 Peugeot // 207 CC 207CCRG_BE_0708_3.qxd 15/09/08 20:07 Page 2 Design 06 Comfort 10 Prestaties 14 Veiligheid 18 Afwerking en binnenbekleding 20 Kleuren en afmetingen 26 Peugeot, al autoconstructeur sinds

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 PRIKKEL UW ZINTUIGEN Op het gebied van design zit ware schoonheid hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers van de nieuwe PEUGEOT

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een NIEUWE PEUGEOT 108 108 TOON UW KARAKTER Durf u te onderscheiden van de massa en toon uw karakter! Maak uw keuze tussen de berline of de versie met vouwdak, laat uw creativiteit de vrije loop met de thema

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg, Assistance en security Plus Optiway Peugeot Pack All-In De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching

Nadere informatie

ONTDEK. België - December 2012

ONTDEK. België - December 2012 ONTDEK DE Peugeot-DIENSTEN België - December 2012 Peugeot Garantie en Assistance Peugeot Optiway : Extension, Budget en Maintenance Peugeot Pack Zen Autofin Peugeot Pack All-In De bescherming van uw financiering

Nadere informatie

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover. PEUGEOT 2008 COMPACTE VRIJBUITER Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen Een Peugeot... Daar heeft u altijd al van gedroomd, maar hoe kunt u uw droom in vervulling laten gaan? Wie beter dan Peugeot Finance kan u een financieringsoplossing

Nadere informatie

ONTDEK. België - Juli 2015

ONTDEK. België - Juli 2015 ONTDEK DE Peugeot-DIENSTEN België - Juli 2015 Peugeot Garantie en Assistance Peugeot Optiway : Extension, Budget en Maintenance Peugeot Revisions Book Peugeot Pack Zen Autofin /Stretching Peugeot Pack

Nadere informatie

COMFORT. INHOUD. Opel Meriva 04 Ontdek de Meriva

COMFORT. INHOUD. Opel Meriva 04 Ontdek de Meriva OPEL MERIVA WELKOM IN veelzijdig COMFORT. In de Opel Meriva voel je je meteen thuis. Geen enkele andere auto in de compacte klasse biedt zoveel comfort, gemak en interieurruimte. De wijd openslaande FlexDoors

Nadere informatie

PEUGEOT 208 GTi Terugkeer van E E N L E G E N D E De nieuwe PEUGEOT 208 GTi laat geen misverstand bestaan over zijn ambities en sterke karakter. Hij overtuigt direct door zijn sportieve en strakke design,

Nadere informatie

ALTIJD DE JUISTE STIJL.

ALTIJD DE JUISTE STIJL. Opel Zafira OPEL ZAFIRA en u bent overal op voorbereid. Het unieke Flex7 - zitsysteem van de Zafira biedt u net zoveel flexibiliteit en comfort als u en uw gezin nodig hebben. Een synthese van stoer, dynamisch

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S.

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en geluidskwaliteit DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE SPORT SPIRIT "Van nature gespierd en

Nadere informatie

De wagen die even veelzijdig is als u.

De wagen die even veelzijdig is als u. OPEL Combo TOUR De wagen die even veelzijdig is als u. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Volg de leider.

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Volg de leider. Prius De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto Vooruitstrevend rijplezier Ruim en stijlvol Uniek laag brandstofverbruik Aangedreven door de Hybrid Synergy Drive Volg de leider. 2

Nadere informatie

REVOLUTIONAIR NIEUWE WEGEN INSLAAN.

REVOLUTIONAIR NIEUWE WEGEN INSLAAN. OPEL AMPERA REVOLUTIONAIR NIEUWE WEGEN INSLAAN. INHOUD Mobiliteit gaat radicaal veranderen. De Opel Ampera breekt met alle bekende concepten. Het is de allereerste Extended-Range Electric Vehicle (E-REV),

Nadere informatie

De Avensis. Eigentijds design en techniek van Toyota.

De Avensis. Eigentijds design en techniek van Toyota. Toyota Avensis De Avensis. Eigentijds design en techniek van Toyota. 2 jaar uitgebreide 3 garantie Harmonieus ontwerp Subtiele details geven de Avensis een zelfverzekerde uitstraling en een eigen persoonlijkheid.

Nadere informatie

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS.

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. CASCADA TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. HET HELE JAAR ZOMER. INHOUD De Opel Cascada verlegt alle grenzen. Allereerst door zijn baanbrekende koetswerk, met perfecte contouren en een design dat

Nadere informatie

NIEUWE CITROËN BERLINGO

NIEUWE CITROËN BERLINGO NIEUWE CITROËN BERLINGO OVERAL OP ZIJN PLAATS EEN MODERN DESIGN, MET HET NIEUWE CITROËN-LOGO DAT FRAAI AANSLUIT OP DE KOPLAMPEN. EEN BIJZONDER RUIM INTERIEUR EN EEN OPTIMAAL GEVORMDE LAADRUIMTE. ROBUUST

Nadere informatie

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto.

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Toyota Prius De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Design. De Prius valt op met een herkenbaar design en een aerodynamische vorm die hem nog zuiniger maakt. Historie. Sinds zijn

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Yaris en Yaris Hybrid. Compact en geniaal, perfect voor in de stad.

De nieuwe Toyota Yaris en Yaris Hybrid. Compact en geniaal, perfect voor in de stad. Yaris De nieuwe Toyota Yaris en Yaris Hybrid. Compact en geniaal, perfect voor in de stad. 2 TOYOTA TOUCH & GO 9,4 Toyota Touch & Go Functioneel gemak met Full Map navigatie, parkeerhulpcamera, media,

Nadere informatie

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL SPIRIT OF SCENIC Wat is

Nadere informatie