DE EXPERT BEANTWOORDT UW WENSEN INZAKE TRANSPORT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE EXPERT BEANTWOORDT UW WENSEN INZAKE TRANSPORT"

Transcriptie

1 NEW PEUGEOT EXPERT

2 EXPERT DE EXPERT BEANTWOORDT UW WENSEN INZAKE TRANSPORT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij het ontwerp stond het praktische en functionele voorop maar ook qua rijplezier, comfort en representativiteit heeft hij heel wat te bieden. Het verchroomde luchtrooster, de knappe frontpartij en het nieuwe design stralen klasse en robuustheid uit en weerspiegelen uw dynamisme. Als uitgelezen werktuig is hij zowel doelkrachtig als praktisch. Het is een echte kostendrukker met een geringe CO2-uitstoot en veel ruimte en veiligheid (Grip Control ). Dit komt ondermeer tot uiting met een aantal praktische functies zoals de laagste laaddrempel op de markt, grote achterdeuren die 180 openzwaaien en een dubbele cabine. Stuk voor stuk handige uitrustingen ten bate van de inzittenden en hun materieel en dus van uw onderneming.

3

4 GAMMA EN AFMETINGEN DE EXPERT, EEN DEGELIJK GAMMA MET VOLOP KEUZE VOOR ALLE WERK Elk beroep heeft zo z n eigenheden. Daarom biedt ons Expertgamma volop mogelijkheden met keuze uit 3 beschikbare nuttige volumes, 2 nuttige laadvermogens en 3 HDi-dieselmotoren. U vindt vast dé Expert die perfect beantwoordt aan uw verwachtingspatroon. Welke Expert u ook kiest, hij zal u bekoren met zijn comfort, laadcapaciteit, duurzaamheid en veiligheid. U heeft voor uw Expert bestelwagen de keuze tussen een gesloten variant of eentje met ruiten. Verder kiest u tussen 2 lengtes en 2 hoogtes L2H1 L2H2 L1H1 2 Hoogtes 1,94 m en 2,27 m met standaard ophanging en 1,90 m en 2,20 m met pneumatische ophanging 2 Lengtes 4,80 m en 5,13 m

5 (met een standaard of pneumatische ophanging*) en een nuttig volume van 5, 6 of 7 m³ en een nuttige lengte van 2,26 m en 2,56 m naargelang de versies. Een Vloer-cabine (lengte 5,13 m) is eveneens leverbaar. *Optie.

6 DE VERNUFTIGE DUBBELE CABINE GAMMA Peugeot doet u een interessant bod met een dubbele cabine. Met z n 6 zitplaatsen en afdoende laadruim heeft u dubbel voordeel : uw hele werkteam kan mee en al uw materieel en dit in alle comfort.

7

8 DE EXPERT QUA IN- EN UITLADEN LADING LAADDREMPEL Om u het laden en lossen makkelijker te maken heeft de Expert de laagste laaddrempel van de markt met de pneumatische ophanging*. Bij stilstand kan de drempel verlaagd worden tot slechts 45 cm hoog. *Optie beschikbaar naargelang de versies. NUTTIG LAADVERMOGEN Als bestelwagen heeft de Expert een nuttig laadvermogen van 881 kg à 1125 kg.

9 SJORHAKEN* Om zowel de bestuurder als de passagiers maximale veiligheid te garanderen, kan de lading stevig worden vastgesjord door middel van acht sjorhaken verspreid opgesteld in de laadruimte. *Riemen niet bijgeleverd. kg MTM 2,661 à 2,900 ton 3 nuttige volumes 5, 6 en 7 m 3 ZIJSCHUIFDEUR Glijdend tussen twee rails onderaan en eentje bovenaan kan de zijschuifdeur ook uitgerust worden met een ruit. De deurgrepen werden speciaal ontworpen om het openen en sluiten zo makkelijk mogelijk te maken. Doorheen de brede deuropening raakt vlotjes een europalet. Om de toegang tot de laadruimte nog makkelijker te maken, kan aan bestuurderszijde ook een tweede schuifdeur* worden geplaatst. *Optie beschikbaar naargelang de versies. KLAPDEUREN ACHTERAAN / ACHTERKLEP De twee klapdeuren achteraan, met* of zonder ruiten, zwaaien 180 open om uw laadhandelingen te vergemakkelijken. De lange en hoge versie van de Expert is bovendien uitgerust met specifieke deuren achteraan die zijn aangepast aan de hoogte. U kunt desgewenst ook kiezen voor de optie achterklep met ruit op de lage versies.

10 OPHANGING PERFECTE WEGLIGGING ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN STANDAARD OF PNEUMATISCHE* OPHANGING De Expert biedt u de keuze uit twee types van achterophanging: standaard of pneumatisch*. Die laatste is innoverend en maakt het mogelijk de totale hoogte op 1,9 m te houden voor de versies L1H1 en L2H1, met een constant evenwicht. Daarbij is het erg handig dat u de laaddrempel met een manuele bediening kunt aanpassen. *Optie naargelang de versies. 1,90 m 450 mm PNEUMATISCHE OPHANGING* De optie pneumatische ophanging werd speciaal uitgekiend door Peugeot voor de Expert en biedt verschillende voordelen : EEN TOTALE HOOGTE VAN 1,90 m Uw Expert met de pneumatische ophanging* kan vlot parkeren in een parking met een inrit van amper 1,9 m hoog. EEN CONSTANT EVENwICHT Ongeacht de belasting van de wagen, het evenwicht blijft keurig behouden. LAADDREMPEL Met een knop in de koffer kunt u de laaddrempel verlagen tot de laagste op de markt waardoor laden en lossen bijzonder makkelijk wordt. *Optie naargelang de versies.

11 GRIP CONTROL * Het actieterrein van de Expert wordt nóg groter dankzij de Grip Control *, een systeem dat opgebouwd rond een specifieke ESP die zorgt voor extra baanvastheid door middel van een antislipsysteem dat zich aanpast aan de ondergrond. Met behulp van een draaiknop op het dashboard stelt u de gewenste rijmodus in (normaal, all road, sneeuw of zand) voor een optimale baanvastheid van uw Expert. *Optie beschikbaar naargelang de versies.

12 OOG VOOR UW WERK EN OOG VOOR DETAILS COMFORT Een bedrijfswagen die elke dag op de weg is, is het zichzelf verplicht zo ergonomisch, praktisch en comfortabel mogelijk te zijn. Om u zo veel mogelijk werkplezier te verschaffen heeft Peugeot de binnenruimte van de Expert functioneel en innoverend ingericht, onder meer met comfortabele zetels die prima ondersteuning bieden. Bovendien kan de Expert worden voorzien in optie met een regensensor op de voorruit, koplampen die automatisch ontsteken, airconditioning* met een pollenfilter (met actieve koolstof) en luchtrecyclage. De Expert biedt verder een rits van praktische snufjes en opbergruimten die uw handel en wandel nog vergemakkelijken: een opbergrek boven de voorruit, een afsluitbaar handschoenenkastje en een bekerhouder op het dashboard. *Standaard op de versies met de 163 HDi FAP.

13 OPbERGREK boven DE VOORRUIT Voorin kunt u in het opbergrek onder het dak heel wat noodzakelijke papieren of kleinigheden kwijt. 2. AANPASbARE LENDENSTEUN* Voor een betere rijhouding is de bestuurderszetel opzij uitgerust met een hendeltje om de lendensteun aan te passen. *Optie. 3. TwEEZITSbANK OF INDIVIDUELE PASSAGIERSZETEL* U kunt uw Expert uitrusten met een individuele passagierszetel indien u dit verkiest boven een tweezitsbank. *Optie. 4. SCHRIJFTAFELTJE** Het uitklapbare schrijftafeltje in de tweezitsbank maakt van uw Expert een minikantoor. **Niet beschikbaar met de optie individuele passagierszetel. 5. HANDSCHOENENKASTJE In de afdekklep van het handschoenenkastje zijn twee uitsparingen voorzien voor drankblikjes. 6. OPbERGVAKKEN

14 TECHNOLOGIE TECHNOLOGIE VAN HOOG NIVEAU Trajecten binnen de stad of lange ritten over de weg: om zich zo doeltreffend mogelijk te verplaatsen, staan het comfort en gebruiksgemak van de bestuurder altijd voorop. Daarom krijgt de Expert heel wat uitrustingen die tot dusver enkel waren weggelegd voor personenwagens. Dat levert een rijcomfort op dat de vergelijking met een berline doorstaat. 1. PARKEERHULP MET GELUIDSSIGNAAL ACHTERAAN* De parkeerhulp wordt geactiveerd bij het achteruitschakelen en wijst door ultrasone sensoren op de aanwezigheid van een obstakel of een persoon in de nabijheid van de wagen. De frequentie van het geluidssignaal stijgt en wordt uiteindelijk aanhoudend als het obstakel zich op minder dan 30 cm bevindt. *Optie MULTIMEDIA-SYSTEMEN Uw Expert biedt u de keuze uit een aantal interactieve multimedia-systemen. Het navigatiesysteem met handenvrije telefoonkit Peugeot Connect Nav* beschikt over een 7 kleurenscherm en omvat drie functies : audio en multimedia, Bluetooth handenvrije kit en gps-navigatie. *Optie naargelang de versies. PEUGEOT CONNECT SOUND* In het dashboard kan een radio met een mp3 compatibele cd-speler worden ingewerkt met bediening aan het stuur. Het geluid weerklinkt via 2 luidsprekers en 2 tweeters. *Optie DETECTOR VOOR TE LAGE bandenspanning* Voor nog meer veiligheid onderweg waarschuwt dit systeem de bestuurder via een geluidssignaal en een verklikkerlichtje op het dashboard wanneer een of meerdere banden een te lage spanning hebben. *Standaard of optie naargelang de versies. 3

15

16 MILIEU PEUGEOT EN HET MILIEU Alle motoren van de Expert beantwoorden aan de Euro 5-norm en hebben hetzelfde doel voor ogen: een zuinig brandstofverbruik stevig drukken met respect voor het milieu. HDi-TECHNOLOGIE Elke HDi-motor van de Expert is uitgerust met een injectiesysteem met common rail dat de brandstof onder hoge druk rechtstreeks in de verbrandingskamer spuit. Het systeem drukt het brandstofverbruik en de vervuilende uitstoot, levert extra vermogen en is ook conform met de Euro 5-uitstootnormen. FAP-ROETFILTER De roetfilter (FAP, Filtre à Particules) vermindert de uitstoot van vervuilende deeltjes tot waarden die nog nauwelijks meetbaar zijn, zonder te raken aan het vermogen en de prestaties. VERMINDERING VAN DE CO 2 -UITSTOOT Voortbouwend op zijn engagement is Peugeot erin geslaagd het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot van het Expert-gamma in te perken. Dit geldt ook voor de meest gangbare motoren. De Expert scoort nu goed binnen zijn segment. Zijn zuinigheid is niet alleen te danken aan de HDi-motoren maar ook een beplating onder het koetswerk die de luchtweerstand vermindert. Daarnaast zorgt de Volt Control, een specifieke aansturing van de alternator dat er bij deceleraties energie wordt teruggewonnen.

17 SOEPEL EN DYNAMISCH RIJDEN KEUZE UIT DRIE MOTOREN U hebt voor uw Expert keuze uit drie HDi-dieselmotoren waar beslist de versie tussen zit die perfect inspeelt op uw vak en het gebruik dat u van uw bedrijfswagen zult maken. 1,6l HDi 90 pk, 2,0l HDi 128 pk, 2,0l HDi 163 pk NIEUwE AUTOMATISCHE 6-VERSNELLINGSbAK : EFFICIëNT EN COMFORTAbEL De Expert met de HDi-motor van 163 pk kan worden voorzien van een automatische 6- versnellingsbak. Deze transmissie geeft u de keuze tussen volautomatisch schakelen en sequentieel manueel schakelen. Bij de ontwikkeling werd veel aandacht besteed aan vlot opschakelen, wat uiteraard het dynamisch rijgedrag en het rijplezier ten goede komt. VERBRUIK EN UITSTOOT Verbruik (l/100 km) 1,6l HDi 90 pk FAP 2,0l HDi 128 pk FAP 2,0l HDi 163 pk FAP 2,0l HDi 163 pk FAP Aut.6 L1H1 en L2H1 L1H1 en L2H1 L2H2 L1H1 en L2H1 L1H1 en L2H1 Stad 8,0 8,0 8,1 8,0 8,6 Buiten de stad 6,3 6,1 6,6 6,1 6,4 Gemengd 6,9 6,8 7,1 6,8 7,2 Uitstoot CO De opgegeven verbruikcijfers in de tabel hierboven stemmen overeen met de gehomologeerde waarden, conform de Europese regelgeving terzake die van toepassing is voor alle Europese constructeurs en alle wagens die in Europa worden verkocht. Aan de hand van deze waarden kunt u verschillende wagens vergelijken en zo uw keuze bepalen : - Het verbruik in de stad wordt gemeten op basis van een parcours van 4 kilometer in een bebouwde kom. - De meting voor het verbruik buiten de stad gebeurt op basis van een parcours op de open weg van ongeveer 7 kilometer. - Het gemengde verbruik stemt overeen met het gemiddelde van beide parcours, dus op basis van een afstand van 11 kilometer. De opgegeven waarden worden verkregen onder strikte omstandigheden (temperatuur, laadgewicht, instellingen van de testrolbank, enz...) volgens een bezadigde rijstijl. In de praktijk zal het verbruik van uw wagen wellicht afwijken van deze gehomologeerde waarden; het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, het laadgewicht, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van imperialen (ook zonder belading), intens gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de algemene staat van de wagen, enz.

18 INTELLIGENT EN VEILIG VEILIGHEID De Expert is een hedendaagse bedrijfswagen die tal van moderne veiligheidsvoorzieningen inzet die voor de veiligheid van de bestuurder en de passagiers. De Expert heeft heel wat standaard en in optie verkrijgbare uitrustingen die instaan voor een optimale veiligheid. ANTICIPEREN AbS, AFU (noodstopbekrachtiging) Het antiblokkeersysteem (ABS) verhindert dat uw wielen blokkeren bij een noodstop zodat u uw traject kunt beheersen. De noodstopbekrachtiging (AFU) versterkt de druk die bij een noodstop wordt uitgeoefend op het rempedaal. Die extra assistentie zorgt ervoor dat uw remafstand tot een minimum wordt herleid. ESP* (ASR, ROM, CDS) Het antislipsysteem (ASR) beperkt het doorslippen van de wielen bij verminderde bandengrip. De ROM-module werkt in op de remmen en vermindert het risico op kantelen als uw wagen dwars gaat in extreme situaties. De dynamische stabiliteitscontrole (CDS) vergelijkt de informatie van de stuurwielhoeksensor doorlopend met de gyrosensor en detecteert zo elke neiging tot onder- of overstuur. Hij plaatst uw wagen dan, voor zover dat fysiek mogelijk is, opnieuw op zijn oorspronkelijke traject. *Standaard of optie naargelang de versies. CRUISE CONTROL EN SNELHEIDSbEGRENZER** Met de cruise control kunt u uw snelheid constant houden ongeacht het terrein en zonder het gaspedaal te hoeven beroeren. De snelheidsbegrenzer desactiveert het gaspedaal zodra een vooraf ingestelde snelheid wordt gehaald. **Optie. BESCHERMEN VERSTERKTE STRUCTUUR Het ontwerp van het koetswerkframe voorziet dat de botsenergie wordt opgevangen om de inzittenden te beschermen. De integriteit van de binnenruimte wordt verzekerd doordat de motor is vastgemaakt aan het onderstel en door extra verstevigingen in de portieren. Ook de voorbumper heeft een groot absorptievermogen dankzij een steunbalk die is vastgeschroefd op de langsliggers. FRONTALE botsing De versterkte zetelverankeringen en de controle van de terugslag van pedalen en stuurkolom (die ervoor zorgt dat het stuur 80 mm inzakt) beperken de schade bij een frontale botsing. De plaatsing van de harde en onsamendrukbare massa s in het motorgedeelte werd speciaal bestudeerd om het risico op indringing in de binnenruimte te beperken. AIRbAGS De standaard bestuurdersairbag die in het stuur is ingewerkt, beschermt borstkas en hoofd. Als optie is er ook een frontale passagiersairbag* beschikbaar, die zowel geschikt is voor een individuele passagierszetel als voor de tweezitsbank. *Optie. bescherming VAN DE bestuurder Achter de bestuurderszetel beschermt een ladderframe de bestuurder bij eventuele verschuivingen van de lading. Afhankelijk van de versie is als optie ook een scheidingswand met of zonder ruit beschikbaar. WAARSCHUWEN VERKLIKKER NIET-VASTGEKLIKTE GORDEL Een visueel signaal, aangevuld door een geluidssignaal zodra u sneller dan15 km/u rijdt, wijst u op een niet- of slecht vastgeklikte gordel. Het signaal verdwijnt zodra uw gordel is vastgeklikt.

19

20 AWAITING TITLE VEILIG VERVOER VEILIGHEID INGENIEUZE VEILIGHEID Tal van vernuftige veiligheidsuitrustingen vullen de beveiliging van de Expert aan : aparte vergrendeling voor- en achteraan met afstandsbediening. vergrendeling van de laadruimte vanuit de cabine. identificatie van het voertuig. CENTRALE VERGRENDELING De bediening van de centrale deurvergrendeling is ingewerkt in de middenconsole. Een extra knop maakt het mogelijk alleen de achterruimte te vergrendelen of ontgrendelen. Zodra sneller dan 10 km/u wordt gereden, vergrendelt de Expert automatisch alle deuren. Bij een botsing gaan ze vanzelf weer open. Met de drie knoppen van de afstandsbediening van de Expert kunt u alle deuren samen vergrendelen en ontgrendelen of die van de cabine of de laadruimte afzonderlijk. Ook van op zijn plaats kan de bestuurder heel het voertuig vergrendelen of ontgrendelen of de cabine en laadruimte afzonderlijk. De identificatie van uw Expert aan de hand van het chassisnummer is wel zo gemakkelijk want het staat in stalen lijst van de voorruit. MELDING VAN EEN OPEN DEUR Als een deur open blijft, ook die van de laadruimte, wordt u gewaarschuwd door een verklikkerlichtje op het instrumentenbord of op het multifunctionele scherm als uw Expert daarmee is uitgerust. beveiliging VAN DE ELEKTRISCHE RUIT AAN bestuurderszijde De sequentiële bediening van de elektrische ruit aan bestuurderszijde is uitgerust met een antiklemsysteem: zodra de ruit op een obstakel stuit, neemt ze de tegengestelde richting. INbRAAKbESTENDIGHEID / INTEGRITEIT Tal van antidiefstalmechanismen maken de Expert een erg veilige wagen met een hoge ranking op de Thatcham-schaal van de Engelse consumentenvereniging: het uniek inbraakbestendig buitenslot dat niet uitgeschakeld noch geforceerd kan worden, de beschermingsplaat voor de kabelverbinding van het slot. ANTISTARTSYSTEEM Het antistartsysteem met transponder koppelt de rekeneenheden van de motor en de Intelligente Besturingseenheid of BSI aan elkaar zodat het onmogelijk is de wagen te starten zonder beide tegelijkertijd te veranderen.

21

22 KLEUREN EN BINNENBEKLEDING KLEUREN Voor uw Expert heeft u een ruime keuze aan metaal- en effen kleuren. EFFEN KLEUREN Banquise wit Onyx zwart (optie) Impérial blauw Ardent rood METAALKLEUREN (optie) Aluminium grijs Fer grijs BINNENBEKLEDING Narbonnais grijs of TEP Pierce in optie

23 AFMETINGEN EN VOLUMES GESLOTEN BESTELWAGEN OMBOUWINGEN OP BASIS VAN EEN GESLOTEN BESTELWAGEN (Deze voorbeelden van ombouwingen zijn niet contractueel - versieringen niet beschikbaar) Marktkraam Koelwagen L Lengte H Hoogte L1H1 korte en lage bestelwagen L2H1 lange en lage bestelwagen L2H2 lange en hoge bestelwagen VOLUMES L1H1 L2H1 L2H2 Volumes (m 3 ) 5,0 6,0 7,0 AFMETINGEN Buitenafmetingen Deuren Binnenafmetingen Zijschuifdeuren Klapdeuren Lengte Hoogte SO (1) / PO (2) Breedte Hoogte Breedte Hoogte Breedte Hoogte L1H1 4,805 m 1,943 m / 1,895 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,272 m 2,254 m 1,449 m L2H1 5,135 m 1,943 m / 1,895 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,272 m 2,584 m 1,449 m L2H2 5,135 m 2,277 m / 2,205 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,630 m 2,584 m 1,750 m Totale breedte* : 1,986 m Totale breedte** : 2,194 m Hoogte laaddrempel leeg (1) : 0,562 à 0,604 m Hoogte laaddrempel leeg (2) : 0,450 à 0,560 m *Zonder buitenspiegels. **Met buitenspiegels. (1) Met standaard ophanging. (2) Uitgerust met de optie pneumatische ophanging.

24 AFMETINGEN EN VOLUMES AFMETINGEN EN VOLUMES BESTELWAGEN MET RUITEN OMBOUWINGEN OP BASIS VAN EEN BESTELWAGEN MET RUITEN Ambulance Brandweerwagen Minibusje voor gehandicapten (Deze voorbeelden van ombouwingen zijn niet contractueel versieringen niet beschikbaar) L Lengte H Hoogte L1H1 korte en lage bestelwagen L2H1 lange en lage bestelwagen VOLUMES L1H1 L2H1 Volumes (m 3 ) 5,0 6,0 AFMETINGEN Buitenafmetingen Deuren Binnenafmetingen Zijschuifdeuren Klapdeuren Lengte Hoogte SO (1) / PO (2) Breedte Hoogte Breedte Hoogte Lengte Hoogte L1H1 4,805 m 1,943 m / 1,895 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,272 m 2,254 m 1,449 m L2H1 5,135 m 1,943 m / 1,895 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,272 m 2,584 m 1,449 m Totale breedte* : 1,986 m Totale breedte** : 2,194 m Hoogte laaddrempel leeg (1) : 0,562 à 0,604 m Hoogte laaddrempel leeg (2) : 0,450 à 0,560 m *Zonder buitenspiegels. **Met buitenspiegels. (1) Met standaard ophanging. (2) Uitgerust met de optie pneumatische ophanging.

25 AFMETINGEN VLOER-CABINE OMBOUWINGEN OP BASIS VAN EEN VLOER-CABINE Veevervoer Reclamewagen Kiepbak Pick-up Pick-up Hobby Koelwagen (Deze voorbeelden van ombouwingen zijn niet contractueel versieringen niet beschikbaar) AFMETINGEN Vloer-cabine Lengte Wielbasis Totale breedte (zonder buitenspiegels)* Maximale koetswerkbreedte Nuttige lengte op de laadvloer (achter de scheidingswand) L2 5,053 m 3,122 m 1,986 m 2,100 m 2,618 m *2,194 breedte met uitgeklapte buitenspiegels.

26 ACCESSOIRES Bij uw Peugeot-verdeler vindt u een volledig assortiment accessoires voor uw Expert. IMPERIAAL Deze dakgalerij is vervaardigd uit stalen buizen en wordt op het dak gemonteerd met behulp van 4 versterkingen die apart worden verkocht. Wordt geleverd met windgeleider en laadrol. ZETELHOEZEN IN TEP Deze makkelijk te installeren hoezen sluiten mooi aan op de vorm van de zetels voorin. Ze zijn duurzaam en comfortabel en bovenal heel gemakkelijk schoon te houden. beschermfilm VOOR DE RUITEN Zwarte beschermfilm die het zicht naar buiten niet hindert, maar er wel voor zorgt dat de lading van de bestelwagen niet zichtbaar is van buitenaf. Deze beschermfilm mag niet worden aangebracht op de voorruit en de zijruiten van de deuren vooraan. TREKHAAK U kunt op uw Expert een trekhaak monteren. De aanvullende bedrading en de kogel of de haak moeten apart worden besteld. Raadpleeg voor alle gegevens inzake de toegelaten massa s en trekgewichten het instructieboekje van uw Expert of neem even contact op met uw verkooppunt. Wilt u meer weten over de Expert? Een configuratie samenstellen volgens uw eigen wensen of meer weten over mogelijke kleuren, opties, motoren, het onderhoud en de technische specificaties, neem dan gerust een kijkje op onze website.

27 DIENSTEN EN DEALERNET Wie kiest voor Peugeot, kiest voor een uitgebreid netwerk van verdelers die u optimaal ontvangen, professioneel verder helpen, uitrustingen en diensten van topkwaliteit aanbieden. VOOR Uw GEMOEDSRUST PEUGEOT WAARBORG(1) Kwaliteit is voor Peugeot een dagelijkse drijfveer: voordelen binnen het net, contractuele waarborg van twee jaar zonder kilometerbeperking, waarborg van 2 jaar op de koetswerklak en een waarborg van 5 jaar tegen doorroesten(2). PEUGEOT ASSISTANCE Met een eenvoudig telefoontje naar komt u elke tegenslag te boven, in heel West-Europa. Peugeot Assistance(1) waakt 24 uur op 24, 7 dagen op 7. PEUGEOT OPTIWAY CONTRACTEN(1) Uitbreiding en Onderhoud, twee unieke formules op maat om kommerloos rond te rijden. Assistentie bij het herstellen na een defect, vervanging van de aan slijtage onderhevige onderdelen bij de onderhoudsbeurten : u kiest zelf het niveau van tussenkomst op uw wagen en blijft altijd genieten van de kwaliteits - garantie van Peugeot. Voor optimale bewegingsvrijheid. PEUGEOT VERZEKERING(3) Peugeot Verzekering biedt verzekeringscontracten aan, zonder verrassingen, gekoppeld aan de exclusieve diensten van het Peugeotnet : Bescherming van het voertuig : 3 jaar waardegarantie. Bij totaalverlies of diefstal kunt u bij Peugeot Verzekering kiezen voor een klassieke cashvergoeding of een nieuwe Peugeot met dezelfde cataloguswaarde. Deze waardegarantie is geldig gedurende de eerste 3 levensjaren van uw voertuig. Uniek : Totaalverliesdekking voor het overgenomen voertuig. 2 niveaus van franchise waaronder de franchise 0 euro bij het 1ste schadegeval. Bescherming van de bestuurder. De Click. Hebt u een ongeval dan voorkomt de Click dat u daar via uw premie op afgestraft wordt. Bescherming van de mobiliteit. Eerste hulp automatisch inbegrepen bij een ongeval, poging tot diefstal, diefstal of brand + dankzij uw omnium, vervangwagen (max. 3 maanden). Een vertrouwenspersoon: uw Peugeotverdeler. Een volledige service waarbij onderhoud, financiering en verzekering nauw met elkaar verbonden zijn. Kortom, met Peugeot Verzekering profiteert u van de inzet van het Peugeotnet én van alle voordelen van een contract bij een gevestigde verzekeringsmaatschappij. Bel het gratis nummer 0800/ voor een offerte op maat (enkel geldig in België). PEUGEOT STRETCHING PRO Vaker van auto veranderen is nu mogelijk! Deze financiering biedt u een originelemanier om uw nieuwe Peugeot aan teschaffen. Na storting van een voorschot(minimaal 15%) en kleine maandelijkseaflossingen, kunt u aan het einde van het contract beslissen om uw Peugeot tehouden door de laatste aflossing te betalen ofwel een nieuwe Peugeot kopen met overname van uw vroegere wagen (gewaarborgde overnamewaarde). PEUGEOT AUTOFIN Klassieke financieringen met of zonder voorschot, gevarieerde formules om u zo vrij als een vogel te voelen. De betaling gebeurt via maandelijkse afbetalingen gespreid over een maximale duur van 72 maanden (volgens wettelijke bepalingen). PEUGEOT FINANCIËLE LEASING EN RENTING PRO Er bestaan tal van interessante huurformules met elk hun fiscale en boekhoudkundige voordelen, voorbehouden voor professionals (Enkel in België). Let op, geld lenen kost ook geld. VOOR Uw PLEZIER PEUGEOT BOUTIQUE Een compleet gamma accessoires en uitrustingen van Peugeot-makelij die speciaal voor uw wagen werden ontworpen. Voor meer informatie, kunt u terecht bij de verdeler van uw keuze. WEBSITE PEUGEOT Ontdek Peugeot op het internet en surf naar : PEUGEOT CONTACT CENTER België : 070/ (1) Vraag uw verdeler de overeenkomstige contractuele documenten om de toepassingsvoorwaarden van deze contracten, waarborgen en diensten te kennen. (2) In heel West-Europa. (3) Peugeot Verzekering is een product van SERVIS nv, verzekeringsmaatschappij toegelaten door de NBB onder het nr PSA Finance Belux nv (FSMA nr A) treedt op als verzekeringsagent van SERVIS nv. De erkende Peugeotverdelers treden op als onderagent van PSA Finance Belux nv. Bel naar 0800/ om de door de FSMA erkende verdelers te kennen. Product alleen beschikbaar in België. (4) Peugeot Finance is een merk van PSA Finance Belux (lener), Sterstraat 99 te 1180 Brussel. Peugeot Stretching : lening op afbetaling met een maximale duur van 60 maanden met voorschot van minimum 15%. Klassieke lening : lening op afbetaling. De informatie en de afbeeldingen in deze brochure zijn gebaseerd op de technische kenmerken zoals zij gekend zijn op het moment van het drukken van dit document. Naargelang de versie is de voorgestelde uitrusting standaard ofwel in optie. In het kader van het streven naar een constante verbetering van de producten kan Peugeot op elk ogenblik de technische kenmerken, de uitrusting, de kleuren en de opties wijzigen. De huidige fotografische reproductietechnieken laten niet toe de kleuren natuurgetrouw weer te geven. Daarom is deze brochure een document met algemeen informatief karakter en niet contractueel bindend. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Peugeot-verdeler. De catalogus of delen ervan mogen niet zonder uitdrukkelijke toelating van Automobiles Peugeot gereproduceerd worden.

28 Ontwerp : bd-ntwk Publishing : Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B Gedrukt in de E.U. DMKTCATA21 BN 04/2012 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel Scheenaerts Peugeot België-Luxemburg n.v. Rue de l Industrie Nijvel (édition française sur demande) Stempel verdeler Milieu-informatie [Kb 19/03/2004]

NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE

NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE DE EXPERT VOOR UW REIZEN IDEAAL VOOR HET HELE GEZIN De nieuwe Expert Tepee heeft u heel wat te bieden als perfecte metgezel voor een gezinsvakantie of een trip met uw vrienden

Nadere informatie

Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU DMKTCATA21 BN 01/2007. 22 1400 Nijvel (édition française sur demande)

Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU DMKTCATA21 BN 01/2007. 22 1400 Nijvel (édition française sur demande) ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 36 Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. 22 1400 Nijvel (édition française sur demande) Verantwoordelijke

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk Realisatie : Altavia Paris Uitgeverij : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de E.U. DMKTCATA27 BN 11/2011 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel Scheenaerts

Nadere informatie

Ontwerp: bd-ntwk Realisatie: ALTAVIA Uitgeverij: Gutenberg On Line (5) Automobiles

Ontwerp: bd-ntwk Realisatie: ALTAVIA Uitgeverij: Gutenberg On Line (5) Automobiles ExpertVP-BE-1206 15/12/06 11:03 Page 24 Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. l Industrie, 22 1400 Nijvel (édition française sur demande)

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg en Assistance Optiway De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching Pro Peugeot

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen Een Peugeot... Daar heeft u altijd al van gedroomd, maar hoe kunt u uw droom in vervulling laten gaan? Wie beter dan Peugeot Finance kan u een financieringsoplossing

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Koetswerkkleur niet conform Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken),

Nadere informatie

Expert Tepee. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be

Expert Tepee. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk - Realisatie: Altavia Paris - Uitgeverij: Gutenberg On Line - Automobiles Peugeot. RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT BOXER. www.peugeot.be. Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler

NIEUWE PEUGEOT BOXER. www.peugeot.be. Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler Ontwerp: BD Network - Uitgeverij: Gutenberg networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in de E.U. - Ref DMKTCATA22 - BN - 06/2014 - Verantwoordelijke uitgever: Emmanuel Scheenaerts,

Nadere informatie

Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen.

Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen. Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen. Alukast 4,40 m met 2 achterdeuren op basis van een Boxer chassis cabine 335 L3 150 HDi Alukast 4,10 m met laadbrug en zijdeur op basis

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

PEUGEOT BIPPER Tepee

PEUGEOT BIPPER Tepee PEUGEOT BIPPER Tepee GENIETEN VAN AANDACHT Origineel en stijlvol Het guitige silhouet, het compacte bolle lijnenspel en de expressieve snoet geven uiting aan het originele cachet dat zo eigen is aan de

Nadere informatie

PEUGEOT BIPPER Tepee

PEUGEOT BIPPER Tepee PEUGEOT BIPPER Tepee GENIETEN VAN AANDACHT Origineel en stijlvol Het guitige silhouet, het compacte bolle lijnenspel en de expressieve snoet geven uiting aan het originele cachet dat zo eigen is aan de

Nadere informatie

een terreinwagen met pit

een terreinwagen met pit New PEUGEOT 4008 Smaakvol en robuust Zijn verzorgd en elegant silhouet verdringen geenszins z n karakter. Robuust en strak, is de 4008 echt thuis op bochtige wegen terwijl hij toch lekker compact en gezwind

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Peugeot Waarborg en Assistance Peugeot Optiway: Extension, Budget en Maintenance Peugeot Full Service Verhuring De Peugeot-financieringen:

Nadere informatie

Boxer. Peugeot. Professionals begrijpen elkaar. Peugeot stijl // 4. Keuze // 6. Gamma // 8. Specificaties // Goederenvervoer 12 Personenvervoer 24

Boxer. Peugeot. Professionals begrijpen elkaar. Peugeot stijl // 4. Keuze // 6. Gamma // 8. Specificaties // Goederenvervoer 12 Personenvervoer 24 Peugeot // Boxer Boxer Peugeot stijl // 4 Keuze // 6 Gamma // 8 Specificaties // Goederenvervoer 12 Personenvervoer 24 Dynamiek // 31 Comfort // 32 Vertrouwen // 36 Persoonlijkheid 40 Peugeot en u // 43

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie (KB 19/03/2004) Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie (KB 19/03/2004) Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk Realisatie : Altavia Paris Uitgeverij : Gutenberg networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de E.U. DMKTCATA12 oktober 2012 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

Ombouw Lichte vracht. Omgebouwd door:

Ombouw Lichte vracht. Omgebouwd door: Ombouw Lichte vracht Deze ombouw laat toe een personenwagen in te schrijven als lichte vracht. Wat is uw voordeel? - Voor Particulieren : Geen inschrijvingstaks, lage rijtaks. - Voor Bedrijven : Aftrekbaarheid

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be

Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be 107_BE.qxd 8/12/08 10:29 Page 24 Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk Uitgeverij: Gutenberg On Line Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Maart 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg, Assistance en security Plus Optiway Peugeot Pack All-In De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

Milieu-informatie (KB 19/03/2004) www.peugeot.be

Milieu-informatie (KB 19/03/2004) www.peugeot.be PartnerTepee_BelgiqueBN 11/06/08 15:07 Page 22 Diensten en dealernet Partner Tepee Wie kiest voor Peugeot, kiest voor een uitgebreid netwerk van verdelers die u optimaal ontvangen, professioneel verder

Nadere informatie

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion 100% ELECTRISCH NL ACCESSOIRES ion MAAK UW ion NOG UNIEKER Met de 100 % elektrische, gebruiks- en milieuvriendelijke ion geeft u te kennen dat u klaar bent voor een nieuwe, ecologische manier van autorijden.

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

ONTDEK. België - November 2010

ONTDEK. België - November 2010 ONTDEK DE Peugeot-DIENSTEN België - November 2010 Peugeot Waarborg en Assistance Peugeot Optiway : Extension, Budget en Maintenance De Peugeot-financieringen : Stretching en Autofin De bescherming van

Nadere informatie

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies. NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur.

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT

DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij de

Nadere informatie

ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG

ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG V A N 1 7 T O T 3 1 M E I 2 0 1 6 ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG FIESTA Titanium FORD FIESTA TREND BUSINESS CLASS 1.0i / 80PK / 3D / 5V Standaarduitrusting Aanbevolen catalogusprijs Fiesta Trend 1.0i

Nadere informatie

Januari - Februari 2016

Januari - Februari 2016 Januari - Februari 2016 Uitbreidingen van de waarborg, onderhoudscontracten, financieringsformules... Peugeot biedt u een brede waaier services aan. Ontdek ze in de brochure `Peugeot Diensten. New Boxer

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

BNL9984613 - december 2010. www.citroen.nl

BNL9984613 - december 2010. www.citroen.nl BNL9984613 - december 2010 www.citroen.nl ACCESSOIRES CITROËN JUMPY EN JUMPER VEILIGHEID 04 TRANSPORT- OPLOSSINGEN 06 BESCHERMING 08 MULTIMEDIA 10 PERSOONLIJKE STYLING Citroën onderscheidt zich met vooruitstrevende

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u.

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u. PEUGEOT VERZEKERING Onze autoverzekering, even uniek als u. EEN VOLLEDIGE AUTOVERZEKERING OP MAAT! ALLES BEGINT MET EEN VOLLEDIGE BA-DEKKING Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

PRIJZEN BEDRIJFSWAGENS NOVEMBER - DECEMBER 2010 België

PRIJZEN BEDRIJFSWAGENS NOVEMBER - DECEMBER 2010 België PRIJZEN BEDRIJFSWAGENS NOVEMBER - DECEMBER 2010 België Bipper........ 3 Partner Origin........ 7 Partner..... 11 Expert....... 15 Boxer........ 23 Ombouwingen.. 37 uitbreidingen.van.de.waarborg,.onderhoudscontracten,.

Nadere informatie

Juli - Augustus 2016. New Expert

Juli - Augustus 2016. New Expert Juli - Augustus 2016 Uitbreidingen van de waarborg, onderhoudscontracten, financieringsformules... Peugeot biedt u een brede waaier services aan. Ontdek ze in de brochure `Peugeot Diensten. New Expert

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT

DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij

Nadere informatie

Voor Panorama met korte wielbasis. 95,41. Voor Panorama met middellange wielbasis. 87,51

Voor Panorama met korte wielbasis. 95,41. Voor Panorama met middellange wielbasis. 87,51 Interieur (cabine) 71806238 Blue&Me TomTom LIVE navigatiesysteem Enkel voor versie met vooruitrusting op dashboard (optie 68R). De Blue&Me TomTom 2 LIVE behoort tot de nieuwste generatie infotainmentsystemen

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 augustus 2016 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU EDUCTION Fiscaal vermogen (PK) 4 Maximum

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

U kunt de applicatie 208 «Let your body drive» downloaden via de App Store of Android Market.

U kunt de applicatie 208 «Let your body drive» downloaden via de App Store of Android Market. PEUGEOT 208 U kunt de applicatie 208 «Let your body drive» downloaden via de App Store of Android Market. REGENERATION OPEN VOOR IETS NIEUWS Net zoals de huidige technologie van alledag een enorme evolutie

Nadere informatie

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Op voorraad bij leverancier ca. 1/2 maanden Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (549 Wit) Antraciet

Nadere informatie

de trouwe werkkracht

de trouwe werkkracht de trouwe werkkracht highland x EEN STOERE UITVOERING De stalen bull-bars vooraan markeren het SUV-ontwerp en weerspiegelen zijn avontuurlijk karakter. De Pioneer autoradio met multimedia, Bluetooth, groot

Nadere informatie

www.peugeot.be Stempel verdeler NIEUWE PARTNER

www.peugeot.be Stempel verdeler NIEUWE PARTNER Ontwerp: BD Network - Realisatie : Altavia Paris - Uitgeverij : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in de E.U. - DMKTCATA49 - BN Juni 2015 Verantwoordelijke uitgever:

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ JOUW NIEUWE PEUGEOT OF PEUGEOT OCCASIE ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW, BIJNA NIEUW OF OCCASIE: KIES DE OMNIUMFORMULE DIE BIJ JOU PAST! Je

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL ADAM. 20 Juni 2015 Buitenafmetingen in mm ADAM Lengte 3.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.966 / 1.807 Hoogte (leeggewicht) 1.484 Wielbasis 2.311 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Voor Panorama met korte wielbasis. 97,32. Voor Panorama met middellange wielbasis. 91,96

Voor Panorama met korte wielbasis. 97,32. Voor Panorama met middellange wielbasis. 91,96 Interieur (cabine) 71806238 Blue&Me TomTom LIVE navigatiesysteem Enkel voor versie met vooruitrusting op dashboard (optie 68R). De Blue&Me TomTom 2 LIVE behoort tot de nieuwste generatie infotainmentsystemen

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT.

EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT. EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT. Krijg 10% korting op een 100% omnium. Bent u tussen 30 en 45 jaar? Bent u een voorzichtige bestuurder, gelukkige eigenaar van een nieuwe Opel break of monovolume? Opel

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen

Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen Nissan NIEUWe PRIMATAR Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen De Primastar werd ontworpen om u tijd, hoofd en rugpijn te besparen. Deze bestelwagen heeft een lage vlakke vloer die makkelijk bereikbaar

Nadere informatie

Haal het meeste uit uw Ford. Elektronische stabiliteitscontrole

Haal het meeste uit uw Ford. Elektronische stabiliteitscontrole 42 Elektronische stabiliteitscontrole Haal het meeste uit uw Ford De Ford Transit is standaard uitgerust met Elektronische stabiliteitscontrole (ESC, Electronic Stability Control)Ø1). Het geavanceerde

Nadere informatie

ONTDEK. België - December 2012

ONTDEK. België - December 2012 ONTDEK DE Peugeot-DIENSTEN België - December 2012 Peugeot Garantie en Assistance Peugeot Optiway : Extension, Budget en Maintenance Peugeot Pack Zen Autofin Peugeot Pack All-In De bescherming van uw financiering

Nadere informatie

Prijzen Augustus 2015 - België

Prijzen Augustus 2015 - België Prijzen Augustus 2015 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

België. Prijzen bedrijfswagens januari - februari 2010

België. Prijzen bedrijfswagens januari - februari 2010 België Prijzen bedrijfswagens januari - februari 2010 New Bipper Partner Origin Partner Expert Boxer Ombouwingen // 2 Bipper Uitbreidingen van de waarborg, onderhoudscontracten, financieringsformules...

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be Nieuwe FordKa Prijslijst 01.06.2009 Nl DestinationFootball www.ford.be Prijslijst nr. B 09/055 Datum: 01/06/2009 In voege: 01/06/2009 Vervangt: 01/02/2009 New Ka Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

WIJ HEBBEN OOK HARD AAN DE PRIJZEN GEWERKT!

WIJ HEBBEN OOK HARD AAN DE PRIJZEN GEWERKT! FIAT PROFESSIONAL WIJ HEBBEN OOK HARD AAN DE PRIJZEN GEWERKT! KIES UW BEDRIJFSVOERTUIG OP MAAT UIT HET VOLLEDIGE GAMMA FIAT PROFESSIONAL. GENIET VAN ONZE VERLENGDE SALONCONDITIES! Fiat Professional met

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk NISSAN e-nv200 VAN GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING VISIA 4D / 5D STIJL 15" Stalen velgen Asymmetrische achterdeuren Zijschuifdeur

Nadere informatie

VERKENNEN BELEVEN DELEN

VERKENNEN BELEVEN DELEN NIEUWE PEUGEOT 5008 VERKENNEN BELEVEN DELEN Het leven is een aaneenschakeling van momenten, van reizen die ons nader tot elkaar brengen en in die optiek werd de nieuwe PEUGEOT 5008 ontworpen als heuse

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

België Bedrijfwagens Oktober - November 2015

België Bedrijfwagens Oktober - November 2015 Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Oktober - November 2015 Peugeot Garantie en Assistance Peugeot Optiway: Extension, Budget en Maintenance Peugeot Revisions Book Peugeot Full Service Verhuring

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen JUMPY 1 Februari 2009 CITRËN JUMPY TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.6 HDi 16v 90 FAP Fiscale PK / Cilinderinhoud (cm³) 1560 1997 1997 Type Euro

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Meriva. 19 mei 2014 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1994/1915 Hoogte (leeggewicht) 1.615 Wielbasis 2.644 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

PRIJZen BeDRiJFsWAGens JAnuARI - FeBRuARI 2016 België

PRIJZen BeDRiJFsWAGens JAnuARI - FeBRuARI 2016 België PRIJZen BeDRiJFsWAGens JAnuARI - FeBRuARI 2016 België MOtiOn & emotion Bipper 3 New Partner 7 New Partner Electric 11 Expert 15 New Boxer 23 Ombouwingen 41 Peugeotdiensten 49 2 Januari - Februari 2016

Nadere informatie

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE:

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: Mijn DS 7 CROSSBACK Geconfigureerd op 12/08/2019 TOTAAL DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: UITVOERING CARROSSERIEVARIANT DS 7 CROSSBACK inbegrepen UITVOERING CHIC inbegrepen MOTORUITVOERING PURETECH 130 S&S

Nadere informatie

Prijzen Februari 2016 - België

Prijzen Februari 2016 - België Prijzen Februari 2016 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES. FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11

CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES. FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11 CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11 PERSONALISEREN LICHTMETALEN VELG 17 Donker grijs met Jeep-centerlogo. Voor alle modellen behalve Trailhawk.

Nadere informatie

De nieuwe Audi A4. Voorsprong is intens. Design. Technologie. Motoren. Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM G CO2/KM

De nieuwe Audi A4. Voorsprong is intens. Design. Technologie. Motoren. Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM G CO2/KM De nieuwe Audi A4. Design Voorsprong is intens. Technologie Motoren Audi A4 Berline 3,7-7,8 L/100 KM 95-136 G CO2/KM Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM 98-139 G CO2/KM Design Voel de vooruitgang. De nieuwe

Nadere informatie